NOVINKA! 3 izbový byt na predaj Banská Bystrica, kompletná rekonštrukcia
Lucia Špilda Nosálová ponúka exkluzívne na predaj kompletne zariadený a zrekonštruovaný 3 izbový byt v Banskej Bystrici- Javornícka ulica. V rámci sídliska Sásová jedna z najlepších ulíc, kde je možné takmer bez problémov zaparkovať . V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť vrátane pár minút na zastávky MHD. 3izbový byt s nepriechodnými izbami (veľká NKS), čo je veľká výhoda pre zachovanie súkromia. Vstupná chodba s veľkou vstavanou skriňou pre uloženie vecí. Priestranná obývacia izba otočená na východ, s dostatkom svetla a pekným výhľadom. V kuchyni si milovníci varenia i jedenia prídu na svoje. Je ergonomicky a účelne zariadená, s východom na zasklenú lódžiu, kde si môžete vychutnať kávu s nedeľným koláčikom. Kúpeľňa so sprchovým kútom je spoločná s WC. Pračka nie je súčasťou zariadenia. Dve izby - spálňa a detská izba s poschodovou posteľou. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: • Banská Bystrica, Sásová – Javornícka ulica • 3-izbový byt • panel / zateplenie • kompletná rekonštrukcia • celková plocha: 71,1 m2 (byt 69,3 m2 + pivnica 1,8 m2 + lódžia 3,12m2) • 1. podlažie / 8 • výťah • parkovanie – parkovanie pri dome • kúrenie – ústredné VYBAVENIE A ZARIADENIE BYTU: • byt je po kompletnej rekonštrukcii, ktorá bola realizovaná v roku 2006 • plastové okná so žalúziami • plávajúca podlaha / dlažba • menená elektroinštalácia v murovanom jadre i v celom byte • bezpečnostné vstupné dvere • stierky • kúpeľňa so sprchovým kútom a wc MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ: • orientácia bytu na V • bytový dom prešiel rekonštrukciou (zateplená fasáda, zrekonštruovaná strecha, ) • bytový dom má vlastnú kotolňu • na streche fotovoltaiku pre ohrev teplej vody • byt je bez ťarchy AKÉ JE OKOLIE BYTU: • NA DOSAH KOMPLETNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ – Sásová , ktorá vám bude k dispozícii. Obľúbené, strategické, najväčšie sídlisko v Banskej Bystrici. Okolie ocenia najmä rodiny s deťmi. Kvalitné školské zariadenia, detské ihriská nájdete len pár minút od domu. Zastávky MHD neďaleko od bytu. Zdravotnícke stredisko, lekáreň, reštaurácia, kaviarne, obchody, pošta, fitnescentrá. Výjazd na diaľnicu R1 len 3 minúty autom. Milovníci športov majú pár minút lyžiarske stredisko Šachtičky, Selce. Krásna príroda pod Panským dielom, Sásovská dolina predurčená na prechádzky, turistiku či beh. Z NÁŠHO POHĽADU: Atraktivita tejto ponuky spočíva najmä v jej výbornej lokácii sídliska Sásová a v jej orientácii do pokojného vnútrobloku, čo bytu dáva naozaj tichú atmosféru. Byt má potenciál najmä pre mestských ľudí, ktorých prioritou je skutočne výborná „vybavenosť na pešo“, ale ich bývanie musí byt mimo ruchu mesta. Kladne hodnotíme nepriechodnú dispozíciu, už zrealizované rekonštrukčné práce, ktoré je možné si už teraz s menšou investíciou prerobiť podľa vlastných predstáv. Plusom je zrekonštruovaná prístupová cesta a parkovacie miesta. Akékoľvek ďalšie otázky Vám zodpovieme na obhliadke. Kompletný právny servis súvisiaci s kúpou nehnuteľnosti a finančné poradenstvo pre kupujúceho je u nás samozrejmosťou.
Banská Bystrica
154 990 €
PRIESTRANNÝ RODINNÝ DOM V PERFEKTNEJ LOKALITE, SVÄTÝ JUR
BROKER CONSULTING a.s. ponúka exkluzívne na predaj 8-izbový rodinný dom vo Svätom Juri, vzdialený len 16 minút jazdy autom od Bratislavy. Rodinný dom vás zaujme svojou priestrannosťou, rozľahlou záhradou a blízkosťou občianskej vybavenosti. Dom je vhodný aj pre väčšiu rodinu- skrýva v sebe dva byty na dvoch podlažiach, teda dve samostatne oddelené jednotky. Vďaka nim si budete môcť užívať rodinné pohodlie a zároveň ničím nerušené súkromie. DISPOZÍCIA Dispozičné riešenie domu je veľmi praktické. Akonáhle vstúpite do domu cez hlavný vchod, nájdete tu menšiu chodbu, kde sa nachádzajú 2 samostnatné vchody do bytových jednotiek. Na prízemí ďalej nájdete kúpeľňu s vaňou a WC, obývaciu izbu, kuchyňu, 3 izby, samostatné WC, miestnosť na šatník alebo iné využitie, plus terasu. Na 1. poschodie vedie už zo spomínanej chodby schodisko. Nájdete tu obývaciu izbu s jedálňou, balkón s krásnym výhľadom na záhradu, kuchyňu, kúpeľňu s vaňou a WC a 3 izby, z ktorej jedna vedie na povalu. Ako bonus oceníte aj rozsiahlu pivnicu s kuchynkou, hygienickým zariadením (vaňa, WC), studňu za domom, ktorú môžete využiť na zavlažovanie záhrady a trávnika. Pozemok, ktorý tvorí záhradu za domom je taktiež veľmi štedrý. Či už preferujete športové aktivity, pestovanie alebo grilovanie s priateľmi, záhrada ponúka nespočetné množstvo využití. Snívate o vlastnom bazéne? Ste len na krok od uskutočnenia vášho sna. Na záhrade nájdete aj murovaný domček na uskladnenie náradia. Vstup do pivnice je možný zo záhrady, ale aj z prízemia domu. Ďalšou výhodou domu je parkovanie pre 3 autá rovno na nádvorí, vďaka ktorému vaše návštevy vždy s ľahkosťou zaparkujú. Výhodou je tiež bezbariérový prístup k hlavnému vchodu na prízemí. Rodinný dom prešiel kompletnou rekonštrukciou strechy a kotla. Čiastočne boli rekonštruované podlahy, sanity, obklady a dlažby. Dom je murovaný a základové konštrukcie sú železobetónové. Zdrojom vykurovania je kotol na plyn so zásobníkom. Zastavaná plocha domu je 158 m2, nádvorie 184 m2, záhrada 356 m2. Celková výmera 698 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, vodovod a kanalizáciu. LOKALITA Svätý Jur je malebné mesto na úpätí Malých Karpát, známe svojou vinohradníckou tradíciou. Príjemný čas s rodinou môžete tráviť prechádzkami lesom, cyklistikou, alebo aj vychádzkami po chránenej prírodnej oblasti Šúr. Rodinný dom sa nachádza v tesnej blízkosti obchodov, 5 minút chôdze od základnej školy a základnej umeleckej školy, 5 minút od zastávky autobusu a 500m od vlakovej stanice Svätý Jur. Diaľničný napájač D4 vyúsťuje priamo pred mestom Svätý Jur. Ak vás naša ponuka oslovila, radi vás uvidíme na obhliadke. V cene domu sú už započítané komplexné právne služby a správne poplatky na katastri. V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok na hypotekárny úver.
Svätý Jur
dohodou
VÝHODNÁ PONUKA - VIDIECKY DOM S VEĽKÝM POZEMKOM - TICHÁ LOKALITA - BÍŇA
V exkluzívnom zastúpení klientky Broker Consulting ponúka na predaj starší vidiecky dom, ktorý sa nachádza na zastavanej ploche s nádvorím o výmere 1312 m2. Nehnuteľnosť sa predáva spolu s vinicou a záhradou v celkovej výmere 1092 m2. Veľkorysý pozemok je vhodný na výstavbu ďalších rodinných domov, čo otvára dvere pre investičnú príležitosť do budúcnosti. Stavba je podpivničená, jednopodlažná s využiteľnou povalou, postavená v tichej lokalite. Úžitková plochu je 120 m2 a pozostáva z veľkej vstupnej chodby, 2 veľkorysých izieb, veľkej kuchyni, kúpeľni a WC. K domu prislúchajú 2 hospodárske miestnosti s možnosťou prerobenia na ďalšiu obytnú miestnosť alebo ateliér, altánok, terasu. Táto rozsiahla usadlosť je vhodná aj na malú rodinnú farmu. Dom je napojený na elektrickú sieť, kúrenie je zabezpečené pomocou pevného paliva v kachľovej peci. Voda je zabezpečená z vlastnej studne a jej ohrev je riešený novým veľkokapacitným bojlerom. Kanalizácia je vyvedená do žumpy. V tesnej blízkosti pozemku sa nachádza plynová prípojka. Bíňa je obec v okrese Nové Zámky s rýchlou dostupnosťou do okresného mesta - 46 km, Komárno - 55 km, Štúrovo - 16 km. V obci sa nachádza pôsobivá románska rotunda a kostol. Neďaleko obce je známa Strekovská vinohradnícka oblasť s navštevovaným kaštieľom a hotelom Chateau Belá. V dostupnej vzdialenosti Štúrovo s populárnym termálnym kúpaliskom Vadaš a Ostrihom so známou bazilikou. Pre milovníkov cykloturistiky sú vybudované cyklotrasy, pre vyznávačov vodných športov je v blízkosti obce rieka Hron. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie a kompletného právneho servisu. V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy nehnuteľnosti a získania najvýhodnejších podmienok k vybaveniu Hypotekárneho úveru. Ak Vám hypotéku nevybavíme, rezervačný poplatok Vám vrátime v plnej výške.
Bíňa
dohodou
INVESTIČNÝ POZEMOK - VYHĽADÁVANÁ LOKALITA - PODUNAJSKÉ BISKUPICE
V exkluzívnom zastúpení klienta ponúkame na predaj investičný pozemok v Bratislave - Podunajské Biskupice Celková plocha pozemku je 9.560 m2. Pozemok je evidovaný ako orná pôda, ale v budúcnosti s rozrastajúcim sa územným plánom pôjde o lukratívny pozemok. Kúpa investičného pozemku je výhodná príležitosť ako si bezpečne uložiť a zhodnotiť svoje úspory. Cena nehnuteľnosti je vrátane kompletného právneho servisu.
Bratislava II - Podunajské Biskupice
dohodou
VÝHODNÁ INVESTÍCIA -KRÁSNY POZEMOK - BERNOLÁKOVO
V exkluzívnom zastúpení klienta ponúkame na predaj investičný pozemok vo vyhľadávanej obci Bernolákovo Celková plocha pozemku je 2758 m2. Pozemok je evidovaný ako orná pôda a je vhodný na: - bezpečné uloženie a zhodnotenie svojich úspor - na pestovanie obilnín a byliniek . pre včelárov - postavenie drobnej stavby (maringotka, kontajner) V budúcnosti s rozrastajúcim sa územným plánom pôjde o lukratívny pozemok. Cena nehnuteľnosti je vrátane kompletného právneho servisu.
Bernolákovo
dohodou
INVESTIČNÝ POZEMOK S VEĽKÝM POTENCIÁLOM - PRÍSTUP PRIAMO Z CESTY
V exkluzívnom zastúpení klienta Broker Consulting ponúka 2 investičné pozemky v obci Veľká Paka s rýchlou dostupnosťou na diaľnicu R7. Pozemky sú evidované ako parcely registra "E" a majú celkovú výmeru 9835 m2. Veľkou výhodou pozemkov je priamy prístup z cestnej komunikácie. Pozemok je vhodný na : - bezpečné uloženie a zhodnotenie svojich úspor - na pestovanie obilnín a byliniek -.pre včelárov - postavenie drobnej stavby (maringotka, kontajner) - na malú rodinnú farmu V budúcnosti s rozrastajúcim sa územným plánom pôjde o lukratívny pozemok. Pozemok je kúpou ihneď voľný. V cene nehnuteľnosti sú započítané právne služby súvisiace s prevodom nehnuteľnosti.
Veľká Paka
62 800 €
2-izbový byt v centre Zvolena v pôvodnom stave
Predaj 2-izbového bytu v centre Zvolena Ponúkame na predaj priestranný 2-izbový byt v srdci mesta Zvolen na ulici Bystrický Rad. Tento byt sa nachádza v zateplenom bytovom dome v tichej lokalite, čo zabezpečuje pokojné bývanie v centre mesta. Vlastnosti bytu: Dispozícia: 2 izby, kuchyňa, kúpeľňa, toaleta, lodžia. Stav bytu: Pôvodný stav s možnosťou vlastnej úpravy a modernizácie. Okná: Plastové okná Podlahy: Parkety Pivnice: 2 Internet: Pripojenie k optickému internetu je k dispozícii. Bezpečnosť: V bytovom dome sú bezpečnostné dvere Lokalita: Byt sa nachádza v centre mesta Zvolen, čo poskytuje výbornú dostupnosť k obchodom, reštauráciám, službám a kultúrnym zariadeniam. Okolie bytového domu je pokojné a zároveň s dostatočnou infraštruktúrou pre komfortné bývanie. Pre viac informácií a na zabezpečenie obhliadky nás neváhajte kontaktovať.
Zvolen
119 000 €
Na predaj 4 - izbový rodinný dom, Mojmírovce
Ponúkame na predaj 4 - izbový rodinný dom v novostavbe v lokalite Mojmírovce. Konštrukcia rodinného domu: Porfix-pórobetón o hrúbke 30 cm, zateplenie sadrokartónom o hrúbke 10 cm a strešná krytina s väzníkovým krovom a škridlou značky Terann. Dom má úžitkovú rozlohu o výmere 101 m2 a zastavanú rozlohu o výmere 113 m2 s terasou o výmere 12m2.Rozloha pozemku je 6,5 ára s podielom na prístupovej ceste o výmere 0,5 m2. Dom sa predáva v štádiu holodomu pred kolaudáciou: vnútorné základné omietky, vypínače a zásuvky Legrand štandard, podlahové kúrenie teplovodné s tepelným čerpadlom, komín Schiedel. Nehnuteľnosť sa skladá so vstupnej chodby, so samostatného WC, z technickej miestnosti s WC, samostatnej kúpeľne so sprchovým kútom, vaňou, umývadlom, kuchyňou so špajzou a tromi samostatnými izbami a obývacou miestnosťou s výstupom na terasu. K domu sú pripojené všetky inžinierske siete: elektrika, voda, kanalizácia a prístup k domu je z asfaltovej cesty.
Mojmírovce
219 900 €
Orná pôda Rusovce, predaj
Broker Consulting ponúka na predaj ornú pôdu v katastri obce Rusovce, okr. Bratislava V, ide o niekoľko parciel v lokalite medzi diaľnicou a štátnou hranicou s Rakúskom, výmera od cca 12000 do 104 000 m2. Parcely sú zapísané v registri „E“ a je možné ich kúpiť aj samostatne alebo skombinovať po častiach, napr.: 12000, 29000, 34000, 40000 alebo 63000 m2. Pozemok je aktuálne obrábaný. Niektoré parcely majú priamy dotyk so štátnou hranicou. Cena za 1 m2 je vo výške 3€. Uvedená cena je vrátane provízie RK. V cene sú započítané komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. Obhliadku je možné dohodnúť na našej bezplatnej zákazníckej linke. BC_BA01_JUSE_002627
Bratislava V - Rusovce
312 000 €
Orná pôda Rusovce, predaj
Broker Consulting ponúka na predaj ornú pôdu obce Rusovce, okr. Bratislava V, výmera cca 3160 m2, šírka pozemku 10 m. Pozemok je zapísaný v registri „E“. Je situovaný v lokalite Lúčne polia na strane obce v tesnom kontakte s diaľnicou. Pozemok je aktuálne obrábaný a je prístupný piramo z poľnej cesty. Uvedená cena je vrátane provízie RK. V cene sú započítané komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. Obhliadku je možné dohodnúť na našej bezplatnej zákazníckej linke. BC_BA01_JUSE_002627
Bratislava V - Rusovce
10 100 €
Na predaj rodinný dom v štádiu holodomu, Nitra- Kynek
Ponúkame na predaj 4- izbový rodinný dom v tichej lokalite pri lese, Nitra- Kynek. Rodinný dom v novostavbe je o výmere 150 m2 podlahovej rozlohy, z toho terasa je o výmere 27 m. Zastavaná rozloha domu je 175 m2, postavený na pozemku je 722 m2. Dom sa nachádza v štádiu holodomu, kde konštrukcia domu je tehla o hrúbke 30 cm a izolácia je polystyrén o hrúbke 15 cm. Strešná krytina je značky Bramac a konštrukcia je väzníkový krov. Dispozičné riešenie rodinného domu je: vstupná chodba, samostatné WC, technická miestnosť, šatník, kuchyňa s jedálenským kútom, priestranná obývačka, z ktorej je výstup na terasu, 3 samostatné nepriechodné izby, kúpeľňa so sprchovým kútom, vaňou a 2- dvoj umývadlom. Na pozemku sú IS: plyn, elektrika, voda, optický internet a vyasfaltovaná cesta. Vo vnútri rodinného domu sú elektroinštalácie, vodoinštalácie, plynový kotol Protherm, rekuperácia. Okná sú plastové-3 sklo. K dispozícii sú ďalšie samostatné domy na pozemkoch s rozlohou: 766 m2, 722 m2, 731 m2.
Nitra
305 000 €
Priestranný rodinný dom
ZNÍŽENA CENA + dohoda na cene možná Ponúkame Vám na predaj priestranný RODINNÝ DOM v meste Turzovka - časť Predmier, ktorý sa nachádza v príjemnom a tichom prostredí s rozľahlou okolitou prírodou. https://my.matterport.com/show/?m=kcJmNpzjrUR Rodinný dom je postavený v roku 1991, situovaný na pozemku o rozlohe 353 m2 s úžitkovou plochou približne 200 m2. Kúrenie je zabezpečené kotlom na plyn/tuhé palivo. Na ohrev vody slúži bojler. V dome je zavedený optický internet a kanalizácia. Voda je z obecného vodovodu. Dispozícia: Dom je riešený ako radový, viacpodlažný so sedlovou strechou s možnosťou využitia podkrovia. Prvé podlažie je situované na teréne, sú v ňom riešené technické a hospodárske miestnosti domu - predsieň, práčovňa, 2x sklad, kotolňa, garáž a výstup na záhradu. Druhé podlažie je riešené ako obytné - Kuchyňa, Spálňa, Obývacia izba, kúpeľňa, WC, 2x Loggia Na treťom podlaží sa nachádzajú 4 samostatné izby, 2x Loggia + miestnosť pre sociálne zariadenie. Z neho vedú schody do priestranného podstrešného priestoru. V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať.
Turzovka
180 000 €
Pozemok na predaj v obci Lukáčovce
Spoločnosť Broker Consulting v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj záhradu v obci Lukáčovce pri Nitre. Záhrada o rozlohe 1103 m2 evidovaná ako parcela registra ,,C“ a nachádza sa v zastavanom území obce. Pozemok je rovinatý , vhodný na výstavbu drobnej stavby, pestovanie zeleniny, ovocia, okrasnej zelene a iných poľnohospodárskych plodín. Vedľa pozemku sú k dispozícii inžinierske siete a prístupová cesta rovno na pozemok. Cena je vrátane provízie a kompletného právneho servisu. V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy nehnuteľnosti a získania najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver.
Lukáčovce
24 800 €
Penzión SALAMANDER- Slovenský RAJ
Chcete nehnuteľnosť v raji? Tak jednu takúto krásnu nehnuteľnosť mám pre Vás v našom SLOVENSKOM RAJI. Penzión SALAMANDER. Ponúkam Vám rozsiahlu nehnuteľnosť dvojpodlažný penzión so suterénom s celkovou výmerou pozemku : 5544 m2. Z toho Penzión: 518 m2 s kapacitou 50 lôžok : 10x dvojposteľové izby s prístelkami, 1xpäťposteľová izba,2x apartmán 3xbudova: 687 m2 Šedá budova: 438 m2 Kapacita na parkovanie 20 áut. Penzión je cez zimnú a letnú sezónu obsadený na 95% pretože sa nachádza na unikátnom mieste: Pri vode, pri lyžiarskom vleku, pri lanovke, pri jaskyni. Kolaudácia penziónu: 1999, (od r.2018-2023 rekonštrukcia počas piatich rokov) Na prízemí sa nachádza recepcia. Po ľavej strane recepcie je reštaurácia s kapacitou 90 miest. V reštaurácii sa nachádza bar, skladové priestory , za ním kuchyňa a zamestnanecká izba. Z reštaurácie je východ na terasu, kde je posedenie pre 30 osôb. Terasa ponúka panoramatický výhľad na krásnu prírodu Slovenského raja. V suteréne penziónu sa nachádza sauna, odpočiváreň, masérska miestnosť, oddelený apartmán pre personál. Dolná časť pod recepciou sa nachádza spoločenská miestnosť s priamym východom na ihrisko. V spoločenskej miestnosti je kapacita na posedenie pre menšie skupiny do 40 ľudí. ubytovanie v apartmánoch Geológovia. Ubytovanie je vhodné pre rodiny s deťmi. . Je možné, aby v apartmánoch bolo ubytovaných 16 osôb. V každom apartmáne sa nachádza samostatné WC a kúpeľňa Mimo penziónu sú (šedá budova) : 4 oddelené apartmány, každý apartmán má svoju kúpeľňu a WC. 1x trojlôžková spálňa 1x trojlôžková spálňa 2 x dvojizbový apartmán 2+3 + spoločenská miestnosť v ktorej je kuchynka, obývačka v rozkladacou pohovkou (šírka 140 cm) V obývacej izbe/ spoločenskej je rozkladacia dvojpohovka. Benefity: Stačí si už len užívať rajskú atmosféru : - jedná sa o veľmi zaujímavý objekt, pretože v okruhu 50 km sa nenachádza žiadne wellness centrum, ani zariadenie, ktoré ponúka ubytovanie celoročne - Lyžovanie ( 1,5km autom na lyžiarske strediská Skygugel, Sky Biele vody) - 40m Vodné dielo na letné aktivity - firmy môžu využiť kapacitu na konferenčnú miestnosť pre 40 ľudí s digitálnym vybavením a WIFI pripojenie v celom penzióne. - kamerový systém po celom objekte Uvedená cena je bez DPH Spoločnosť Broker Consulting a.s., ponúka riešenie pri hľadaní Vašej novej nehnuteľnosti. Zabezpečujeme právny servis a poradenstvo v oblasti realít, vrátane financovania a poistenia. Ak si cez nás vybavíte hypotéku na danú nehnuteľnosť , a budú poskytnuté pravdivé podklady zabezpečujeme Vám, že ak hypotéku nezrealizujeme bude Vám vrátený rezervačný poplatok v plnej výške.
Mlynky
1 056 666,67 €
Na predaj rozostavaný rodinný dom, Golianovo
Ponúkame rozostavaný montovaný dom na predaj na pozemku o výmere 420 m2 v lokalite Golianovo, okres Nitra, spolu s podielom na prístupovej ceste o výmere 360 m2 (v pomere 1/3). Pozemok je mierne svahovitý so všetkými inžinierskymi sieťami: plyn, elektrika a voda. Nehnuteľnosť je čiastočne oplotená. K stavbe je kompletná projektová dokumentácia a právoplatné stavebné povolenie. Predajná cena je 112 000 €.
Golianovo
112 000 €
Exkluzívne ponúkame na predaj pozemok Banská Bystrica-Šalková
Exkluzívne! Lucia Nosálová pod záštitou Broker Consulting a.s. , ponúka na predaj , veľkorysý pozemok blízko mesta! Doprajte si relax blízko centra a pritom takmer na samote, kde budete mať dosť miesta pre domáce zvieratká, koníčky alebo ovocné stromy. Nádherný pozemok vo východnej časti Banskej Bystrice smerom na Môlču, vhodný v súčasnosti na záhradu alebo aj verejnoprospešné služby. Rovinatý pozemok blízko potoka s neobvyklou rozlohou až 3482m2 je oplotený. Prístup od hlavnej asfaltovej cesty je cez potok v súčasnosti prepojený lávkou. Orientovaný je na západ. Pozemok sa v súčasnosti nenachádza v územnom pláne obce ale siete sú v dosahu. K dispozícii sú vyjadrenia od StVPS a SSE. Šalková je mestská časť Banskej Bystrice, kde sa pohodlne dostanete aj mestskou dopravou či vlakom, má svoj obchod, poštu, futbalový aj kynologický klub a veľa možností na turistiku, cykloturistiku. Objavte čaro tejto lokality! BC_BB01_MALI_003000
Banská Bystrica
117 900 €
Predaj 2 izbového bytu v pôvodnom stave
Ponúkame na predaj 2 izbový byt v pôvodnom stave na Fedákovej ulici v Bratislave, v mestskej časti Dúbravka orientovaný na juhozápad. Byt sa nachádza na 7 poschodí z 8 s výťahom. Rozloha bytu je 46 m2 bez balkóna s pivnicou 1,5 m2. Bytový dom prešiel rozsiahlou rekonštrukciou v roku 2019, počas ktorej boli vymenené stúpačky, nová hydroizolácia a zateplenie celého domu vrátane strechy. Mestská časť Dúbravka poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť s obchodmi, službami, reštauráciami, kaviarňami , školami a škôlkami. V blízkosti sa nachádza nákupné centrum OD Saratov, detské ihriská a známy športový areál na Pekníkovej ulici. K cene bytu bude pripočítaná provízia 3000 eur pre realitnú agentúru Broker Consulting, ktorá Vám vie poskytnúť kvalitné finančné poradenstvo a realitné služby.
Bratislava IV - Dúbravka
155 000 €
Exkluzívne na predaj! Stavebný pozemok Banská Bystrica, dostupné všetky IS
Lucia Nosálová pod záštitou Broker Consulting a.s. ,exkluzívne ponúka na predaj krásny rovinatý pozemok- záhradu vo východnej časti Banskej Bystrice. Nachádza sa na Stavebnej ulici, v zastavanej časti. Vhodný je na výstavbu rodinného domu alebo menšieho bývania penziónového typu. Určite v súlade s územným plánom bude možné dom využiť aj na podnikanie. pozrite si krátke video: https://youtu.be/d7G4_QdVSWY ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: • výmera: 1468 m2 • prístupová asfaltová cesta MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ: • záhrada sa predáva vcelku • na pozemku nie sú žiadne ťarchy • rovinatý • v územnom pláne mesta • všetky inžinierske siete v dosahu Financovanie možné aj cez hypotekárny úver. Zabezpečíme znalca aj výber vhodnej financujúcej inštitúcie. K pozemku sú vyjadrenia od príslušných úradov, ako podklady pre stavebné povolenie. Viac info na obhliadke. Dohoda na cene možná. BC_BB01_MALI_003000
Banská Bystrica
dohodou
Ponúkame na predaj pozemok Banská Bystrica-Iliaš, siete blízko pozemku
Lucia Nosálová pod záštitou Broker Consulting a.s. , ponúka na predaj stavebný pozemok! ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: • Banská Bystrica- Iliaš • veľkosť pozemku 800 m2 • možnosť výstavby MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ: • inžinierske siete cca 40 m od pozemku • napojenie na na verejný vodovod i elektrinu Pozemok je podľa územnoplánovacej informácie určený na zastavanie 1 max. 2 podlažným rodinným domom. Je prístupný priamo od asfaltovej komunikácie do svahu a potom je rovinatý. Ku všetkému sú vyjadrenia od príslušných inštitúcii. Na pozemku sa nachádza el.vedenie na ktoré je predbežný rozpočet na prekládku aby sa zmenšilo ochranné pásmo. Podľa predbežných opatrení je nutné dodržať 30 m ochranné pásmo od lesa. Doteraz bol pozemok využívaný len ako záhrada ale nachádzajú sa tu aj základy po starom dome. Iliaš je lokalita, ktorá ponúka rýchlu dostupnosť do mesta, k obchodným centrám aj výjazd na rýchlostnú cestu R1. Cyklotrasy, pešie túry či splav Hrona aj toto môžete v tejto lokalite zažiť. Ak máte záujem o väčší pozemok , je možné odkúpiť aj ďalšiu časť záhrady vo svahu získať tak pozemok až o výmere 1749 m2. Viac informácií Vám bude poskytnutých na obhliadke. BC_BB01_MALI_003000
Banská Bystrica
74 800 €
Na prenájom kancelársky priestor v centre mesta Lučenec
Na prenájom kancelársky priestor na frekventovanej ulici mesta Lučenec, na 1. poschodí – podkrovie. Nebytový priestor cca o výmere 8 m2 s príslušenstvom (spoločné sociálne zariadenie, chodba). Vchod do nebytového priestoru zo spoločnej chodby. Cena nájmu za mesiac 100,-€ (vrátane energií). Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí depozit – dvojmesačné nájomné. Energetický certifikát nebol vyhotovený. Cena energií: 20 Euro / mesiac
Lučenec
100 €/mes.
Záhradná chatka na predaj - Valaská Dubová
Ponúkame na predaj záhradnú chatku v záhradkárskej oblasti vo Valaskej Dubovej. Chatka pozostáva z hlavnej miestnosti s posteľami a pecou a pivničných priestorov, ktoré sú využívané ako kuchyňa a sklad. V kuchyni je pec na pevné palivo aj platnička na propánbutánovú plynovú bombu. Hlavná miestnosť má nové drevené obloženie stien, podlahy aj stropu. Vedľa vchodových dverí je malý balkón, vedľa chatky je terasa s drenážou. K chatke je pridelený pozemok o výmere 500m2 ako záhrada.
Valaská Dubová
20 000 €
Na predaj rozostavaný rodinný dom, Golianovo
Ponúkame rozostavaný montovaný dom na predaj na pozemku o výmere 420 m2 v lokalite Golianovo, okres Nitra, spolu s podielom na prístupovej ceste o výmere 360 m2 (v pomere 1/3). Pozemok je mierne svahovitý so všetkými inžinierskymi sieťami: plyn, elektrika a voda. Nehnuteľnosť je čiastočne oplotená. K stavbe je kompletná projektová dokumentácia a právoplatné stavebné povolenie. Predajná cena je 112 000 €.
Golianovo
112 000 €
Na predaj 4 - izbový rodinný dom, Mojmírovce
Ponúkame na predaj 4 - izbový rodinný dom v novostavbe v lokalite Mojmírovce. Konštrukcia rodinného domu: Porfix-pórobetón o hrúbke 30 cm, zateplenie sadrokartónom o hrúbke 10 cm a strešná krytina s väzníkovým krovom a škridlou značky Terann. Dom má úžitkovú rozlohu o výmere 101 m2 a zastavanú rozlohu o výmere 113 m2 s terasou o výmere 12m2.Rozloha pozemku je 6,5 ára s podielom na prístupovej ceste o výmere 0,5 m2. Dom sa predáva v štádiu holodomu pred kolaudáciou: vnútorné základné omietky, vypínače a zásuvky Legrand štandard, podlahové kúrenie teplovodné s tepelným čerpadlom, komín Schiedel. Nehnuteľnosť sa skladá so vstupnej chodby, so samostatného WC, z technickej miestnosti s WC, samostatnej kúpeľne so sprchovým kútom, vaňou, umývadlom, kuchyňou so špajzou a tromi samostatnými izbami a obývacou miestnosťou s výstupom na terasu. K domu sú pripojené všetky inžinierske siete: elektrika, voda, kanalizácia a prístup k domu je z asfaltovej cesty.
Mojmírovce
220 000 €
Novostavby rodinných domov - predpredaj
Ponúkame na predpredaj dve novostavby rodinných domov priamo v meste Dudince, ktoré budú realizované v priebehu druhej polovice roka 2024. Pre viac informácií kontaktujte makléra.
Dudince
245 000 €
Predaj stavebného pozemku v Senci
Ponúkame Vám na predaj so súhlasom majiteľa lukratívny stavebný pozemok na výstavbu bytového domu v Senci na ul. Jánošíkovej. Pozemok je o výmere 206m2, vhodný aj na výstavbu podnikateľského projektu. Bonus vypracovaný projekt na výstavbu bytového domu z roku 2017 RK pomôže pri vybavovaní hypotekárneho úveru, vybaví všetky právne úkony až po kataster a odovzdanie nehnuteľnosti novému majiteľovi. Cena je určená vrátane provízie RK.
Senec
55 000 €
Odstúpenie prevádzky - svadobná agentúra
Ponúkame Vám odstúpenie obľúbenej zabehnutej svadobnej agentúry v Nitre, s 20 ročnou tradíciou a existujúcimi zákazníkmi. Svadobná agentúra má dlhodobo vybudované dobré meno a kontakty. Okrem svadieb máme tradíciu v zabezpečovaní rôznych eventov ako organizovanie firemných akcií, zabezpečenie a vyhotovenie dekorácií s dlhoročnými partnermi. Okrem samotnej prevádzky a niekoľko nadchádzajúcich eventov v diári 2 roky vopred spolu s know-how a zaučením v biznise bývalou majiteľkou na dôchodku ponúkame na predaj sídlo agentúry, dom a služobné dodávkové auto v končiacom lízingu. K svadobnej agentúre je k predaju: všetok inventár a svadobné doplnky, ktoré agentúra zabezpečuje. Predáva sa spolu so šijacím strojom a žehliacimi systémami. V technickej miestnosti sa nachádzajú práčky, sušička a umývačka riadu. Rôzne druhy inventáru ako vázy, džbány, poháre, misy, svietniky, vozíky na torty, stojany na zasadacie poriadky, iné dekorácie. Ďalej rôzny aranžérsky materiál ako perličky, sušené kvety, umelé kvety, pierka, štrky. Okrúhle stoly, stand by stoly, sobášne brány. Banketové sukne na rôzne tipy stolov, príručníky, obrusy štvorcové aj okrúhle, poťahy na stoličky dva druhy, mašle, rôzne štóly na stoly, rôzne druhy svetelných a nesvetelných zástien, textílie na zakrytie opony a mnoho ďalšieho. Okrem organizácie eventov poskytujeme tiež zapožičiavanie a inštaláciu dekorácií: • dekorácie kostolov a sobášov v inom priestore aj v exteriéri • dekorácie auta • dekorácie slávnostne prestretých rautových stolov • zdekorovanie svadobných stolov • dekorácia stoličiek • textilné dekorácie interiérov aj exteriérov Zapožičiavame: • poťahy na stoličky bielej farby • mašle na stoličky rôzne farby • šerpy na stoly rôzne farby • rautové sukne biele • svadobné sukne biele tylové • okrúhle obrusy, štvorcové obrusy • rôzne svietniky, vázy • aranžovacie nádoby • sobášne oblúky a stoly sobášne • rôzne dekoračné konštrukcie • textílie • zapožičiavame okrúhle stoly pre 6 alebo 10 osôb, stand by stoly Doplnky: • ponúkame sviečky • servítky • balóny • kvety • rôzne doplnky pre nevesty • rôzne kamienky a dekoračné štrky • lupienky • stuhy • a.i. Komplet cena svadobnej agentúry aj s celým jej príslušenstvom je dohodou. K tomu je aj možnosť odkúpenia 4-ročného 7 miestneho firemného auta značky Peugeot RIPPER, ktorému teraz končí leasing v hodnote 25 000€, cena je možná dohodou. Viac informácií nájdete u realitného špecialistu.
Nitra
dohodou
Na predaj 4-izbový byt. kompletná rekonštrukcia, garáž, záhrada
Tento byt spolu so záhradou a garážou spája prenosti domu a mestského bývania. Pokojná lokalita v slepej uličke obklopenej záhradami vyvoláva dojem bývania v rodinnom dome. Ponúkame na predaj priestranný, dispozične veľmi dobre riešený 4- izbový byt po kompletnej rekonštrukcii a remodelácií, v Nitre. Bytový dom je situovaný v tichej uličke medzi rodinnými domami plnej zelene. Byt je o výmere 96 m2, k tomu prislúcha navyše pivnica o výmere 3,5 m2, garáž na diaľkové ovládanie o výmere 20 m2. Nehnuteľnosť je na 1. poschodí, ku ktorej prislúchajú 2 loggie zo strany obývačky a spálne a 1 balkón zo strany detskej izby. Byt sa skladá zo 4 samostatných izieb: obývacia miestnosť, 2 detské izby s 2 samostatnými šatníkmi, spálňa, kuchyňa so špajzou, ktorá má vlastné odvetrávanie. V kúpeľni je nový sprchový kút, nové WC nové umývadlo , rebrový radiátor, zrkadlo s podsvietením. V 07/2023 sa robila aj nová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi: zabudovanou chladničkou s mrazničkou, indukčná varná doska, teplovzdušná rúra, silgranitové umývadlo. V byte sú Eurookná s interiérovými žalúziami a bezpečnostné dvere. Bytový dom má menenú strechu, vstupné dvere a garážové dvere. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou a renováciou v 07/2023. V byte sa stavali nové murované priečky, sadrokartónové steny, znižovali sadrokartónové stropy, cez ktoré je potiahnutá nová elektroinštalácia. V sadrokartónových stropoch v kuchyni, kúpeľni a chodbe sú nové bodové svetlá, pre lepšie priestorové osvetlenie. Na chodbe sú dve nové vstavané skrine, kde v jednej z nich je uložený plynový kotol a priestor na práčku. V chodbovej časti a v kuchyni je vyliata nivelačná hmota, kde nadstavbou na ňu je nová vinylová podlaha. V ostatných izbách sú renovované zbrúsené a lakované dubové parkety s novými lištami. V celom byte sa robila nová stierka, maľovka a v 2 miestnostiach aj proti zvuková izolácia. V byte bolo riešené nové kúrenie s novými radiátormi, novým plynovým kotlom s certifikátom, vyvložkovanie komína. Menila sa celá elektroinštalácia a vodoinštalácia, tiež aj dispozičné riešenie bytu s novým murovaným jadrom. Náklady na bývanie: sú: 90 Eur + energie. V blízkosti je celková občianska vybavenosť, škola, škôlka, autobusová zastávka, potraviny.
Nitra
219 900 €
Predám pozemok v Ladzanoch
Vo výhradnom zastúpení predávame slnečný pozemok,v tichej lokalite. 1662m2 pozemok je vhodný aj ako stavebný pozemok či záhrada.Na pozemku je postavená hospodárska budova. Okolo sú stromy,kríky. Prístup k pozemku je veľmi dobrý.Hneď pod ním sa nachádza asfaltová cesta. Príjemné prostredie a tichá lokalita predurčuje tento pozemok na výstavbu domu alebo chaty. V cene su zahrnuté právne úkony,zmluvy aj všetky poplatky spojené s kúpou.
Ladzany
32 500 €
1 10 11 12 13 14