Kúpime 3 izbový byt, pôvodný stav, Banská Bystrica - Fončorda
Kúpime 3izbový byt v pôvodnom stave v Banskej Bystrici - Fončorda. Ponúknite. 0917744534, alebo sipkovska@astonreal.sk
Banská Bystrica
120 000 €
AstonReal ponúka na predaj 2-izbový prerobený byt
Predáme zrekonštruovaný slnečný 2 izb. byt v tichej lokalite na sídlisku SNP Byt sa nachádza na poschodí a prešiel kompletnou rekonštrukciou (na mieru stavaná kuchyňa a skriňa, elektroinštalácia, plastové okna, nové stierky, dlažby, obklady,. Balkón o rozlohe 5m² K bytu je aj pivničná kopka Byt má veľkosť 42 m² vstupná hala kúpeľňa, v ktorej sa nachádza sprchový kút, umývadlová skrinka s umývadlom a práčka Samostatné WC s umývadlom Priestranná obývačka prepojená s kuchyňou Vedľa obývačky je menšia spálňa V obývaćke je vstup na balkón, ktorý je priestranný o rozlohe 5m² V byte je možné za príplatok cena v RK nechať nábytok. Občianska vybavenosť : V blízkosti sa nachádza detské ihrisko priamo pred panelákom, škola,škôlka, potraviny, drogéria, pohostinstvá, zastávka MHD, susedia sú prijemný a je to tichá lokalita. Odporúčam vidieť. Pre bližšie informácie, alebo v prípade záujmu o obhliadku kontaktujte makléra: Pavol Suchomel Ponuky poprosíme poslať na email : suchomel@astonreal.sk prípadne kontaktujte na t. č. 0908 514 704 Ponúkame možnosť vybavenia najvýhodnejšieho financovania kúpy bytu priamo u nás.
Považská Bystrica
98 000 €
AstonReal ponúka na predaj 2-izbový byt prerobený
AstonReal ponúka na predaj 2i - byt v Považskej Bystrici na Strede Ponúkame na predaj útulný 2-izbový byt s výbornou polohou na Strede. Celková rozloha bytu je 66 m2, ktorú ešte obohacuje príjemný 3 m2 balkón, ideálny na relaxáciu a oddych po náročnom dni. Byt sa nachádza na poschodí, táto lokalita poskytuje výhody pohodlného mestského života. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou: vymenené plastové okná, nová kuchynská linka, stierky, bezpečnostné dvere. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, priestrannej obývacej izby a dvoch samostatných izieb, kúpeľne a WC. Okolie bytu je vybavené výbornou občianskou vybavenosťou a poskytuje vynikajúcu dostupnosť k základným službám, ako sú obchody, reštaurácie, školy a verejná doprava. Ideálna voľba pre tých, ktorí hľadajú praktické a pohodlné bývanie. Odporúčam vidieť. Pre bližšie informácie, alebo v prípade záujmu o obhliadku kontaktujte makléra: Pavol Suchomel Ponuky poprosíme poslať na email : suchomel@astonreal.sk prípadne kontaktujte na t. č. 0908 514 704 Ponúkame možnosť vybavenia najvýhodnejšieho financovania kúpy bytu priamo u nás.
Považská Bystrica
117 000 €
AstonReal ponúka na predaj 2-izbový byt
AstonReal ponúkame na predaj 2i byt na sídlisku Lánska s balkónom a pivnicou o výmere 55,8m2. Byt je čiastočne prerobený, tichý, no budúci majiteľ si ho určite doladí rád podľa svojej fantázie. Z balkónu je krásny výhľad na okolie, ktoré je tiché a pokojné. Je situovaný v blízkosti obchodov, školy, školky, detského ihriska, reštaurácii, MHD a za pár minút ste v centre mesta. Odporúčam vidieť. Pre bližšie informácie, alebo v prípade záujmu o obhliadku kontaktujte makléra: Pavol Suchomel Ponuky poprosíme poslať na email : suchomel@astonreal.sk prípadne kontaktujte na t. č.0908 514 704 Ponúkame možnosť vybavenia najvýhodnejšieho financovania kúpy bytu priamo u nás.
Považská Bystrica
106 000 €
Predaj: PODNIKATEĽSKÝ priestor (gym, tanečná škola, ordinácia, škôlka)
AstonReal Vám ponúka obchodný priestor - prevádzku, ordináciu, posilňovňu, tanečnú školu v meste Skalica. Objekt je samostatne postavený na pozemku cca 800 m2. Vstup od ulice, komplet rekonštruovaný - nová strecha, plastové okná, samostatné toalety, sprchy, kuchynka. Vnútorný priestor pozostáva z vstupnej chodby a dvoch samostatných veľkých miestností každá o rozlohe cca 75 m². Fotografia je len ilustračná. V prípade záujmu kontaktujte astalos@astonreal.sk alebo telefonicky 0911 599 700
Skalica
415 000 €
AstonReal ponúka na predaj 3i - byt v Považskej Bystrici na Lánskej
AstonReal ponúkame na predaj 3i byt na sídlisku Lánska s loggiou a pivnicou o výmere 65m2 takmer v strede mesta. Byt je čiastočne prerobený, útulný, no budúci majiteľ si ho určite doladí rád podľa svojej predstavy. Z loggie je krásny výhľad na okolie a časť mesta. Je situovaný v blízkosti bytovej vybavenosti. / do 10 minút pešo: jasle,školka, škola, MŮ, obchodné prevádzky, kino. Pre bližšie informácie, alebo v prípade záujmu o obhliadku kontaktujte makléra: Pavol Suchomel Ponuky poprosíme poslať na email : suchomel@astonreal.sk prípadne kontaktujte na t. č. 0908 514 704 Ponúkame možnosť vybavenia najvýhodnejšieho financovania kúpy bytu priamo u nás.
Považská Bystrica
122 500 €
PREDAJ: CHATA v chatovej oblasti DRÁHY v Považskej Bystrici.
AstonReal ponúka na predaj chatu v chatovej oblasti Dráhy v Považskej Bystrici. Spodok chaty je murovaný, vrch je riešený ako zrub. Inžinierske siete: elektrika, vlastná studňa. Vybavenie najvýhodnejšieho financovania pre kupujúceho v cene. Bližšie informácie na tel. č. 0918 808 875 | e-mail: bohunska@astonreal.sk, Ing. Martina Bohunská, AstonReal
Považská Bystrica
73 000 €
AstonReal ponúka na predaj pozemok v Plevníku
AstonReal ponúka na predaj stavebný pozemok v Plevníku. Nachádza sa v časti, kde prebieha nová výstavba domov. Pozemok je 25x17 = 425 m2 plus 113 m2 tvorí podiel na príjazdovej ceste. Inžinierske siete (elektrika a voda) budú dobudované do konca roka 2024. V prípade potreby vybavenie hypotéky v cene. Viac informácií na tel. č. 0918808875, Ing. Martina Bohunská, AstonReal
Považská Bystrica
52 000 €
PREDAJ - Poprad -veľký 2- izbový byt s balkónom 56 m2, Juh
EXKLUZÍVNE AstonReal ponúka na predaj v Poprade na Juhu veľký 2-izbový byt. Byt sa nachádza na ul. Záborského v blízkosti potravín Sintra. Veľmi blízko je MŠ, ZŠ. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, vrátane všetkých rozvodov. Je veľký a dispozične zmenený, čím vznikol priestor spojením veľkej chodby a kuchyne, ktorý slúži ako menšia obývacia izba. Jadro je murované, v kúpelni je vaňa, WC samostatné. Nachádza sa na najvyššom poschodí - strecha prešla rekonštrukciou pred 3 rokmi. Byt je čiastočne zariadený, ale je na dohode s novým majiteľom či bude chcieť zariadenie ponechať. V každej izbe a v chodbe je vstávaná skriňa. Z kuchyne je balkón, orientovaný na juh. Zo spálne je výhľad na Vysoké Tatry. Obytný dom ešte neprešiel rekonštrukciou. Náklady na bývanie sú veľmi nízke. Viac informácií získate na t.č., 0905 980 652 alebo topoliova@astonreal.sk
Poprad
124 000 €
Prenájom Poprad -3izbovy byt s parkovacím miestom HVIEZDOSLAV
AstonReal realitný maklér Karol Linkesch Ponúka na prenájom: Novostavbu 3-izbového bytu v centre v budove HVIEZDOSLAV. Byt sa prenajíma spolu s parkovacím miestom a pivničným priestorom. Je komplet zariadený, vrátane kuchynského zariadenia a riadu, paplónov, obliečok ..... Cena prenájmu zahŕňa nájomné, energie, vlastné parkovanie v garážových priestoroch. Obhliadku si môžte dohodnúť na t.č. 0948 875 664
Poprad
1 100 €/mes.
AstonReal ponúka na predaj 3i - byt v Považskej Bystrici na Rozkvete
AstonReal ponúka na predaj 3i - byt v Považskej Bystrici na Rozkvete Ponúkame na predaj útulný 3-izbový byt s výbornou polohou na Rozkvete. Celková rozloha bytu je .... m2, ktorú ešte obohacuje príjemný 3 m2 balkón, ideálny na relaxáciu a oddych po náročnom dni. Byt sa nachádza na 1. poschodí, táto lokalita poskytuje výhody pohodlného mestského života. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou: vymenené plastové okná, nová kuchynská linka, stierky, bezpečnostné dvere. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, priestrannej obývacej izby a dvoch samostatných izieb, kúpeľne a WC. Voľný bude - info v RK. Okolie bytu je vybavené výbornou občianskou vybavenosťou a poskytuje vynikajúcu dostupnosť k základným službám, ako sú obchody, reštaurácie, školy a verejná doprava. Ideálna voľba pre tých, ktorí hľadajú praktické a pohodlné bývanie. Odporúčam vidieť. Pre bližšie informácie, alebo v prípade záujmu o obhliadku kontaktujte makléra: Pavol Suchomel Ponuky poprosíme poslať na email : suchomel@astonreal.sk prípadne kontaktujte na t. č. 0908 514 704 Ponúkame možnosť vybavenia najvýhodnejšieho financovania kúpy bytu priamo u nás.
Považská Bystrica
140 000 €
PREDAJ: 3 izbový byt s loggiou - 75m2 + garáž, Partizánska Ľupča
AstonReal ponúka na predaj 3 izbový byt po čiastočnej rekonštrukcii, nachádzajúci sa v obci Partizánska Ľupča. Byt sa nachádza na 1. p. v tehlovom bytovom dome. Dispozícia: vstupná chodba, kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC, 3 izby, loggia. K bytu patrí špajza na chodbe, pivnica na prízemí domu, sklad v podkroví. Kúrenie v byte je elektrické - konvektory, ohrev vody zabezpečený el. bojlerom. Orientácia bytu JV, náklady na bývanie 47€/správca + 180€ elektrika, plocha bytu s príslušenstvom 75,8m2. Byt sa predáva aj s garážou. Viac info Vám radi poskytneme na tel. č. 0915 331561, alebo na bado@astonreal.sk.
Liptovský Mikuláš
105 000 €
4-izbový byt útulný na kúpu v Považskej Bystrici lokalita SNP
Hľadáme pre klienta byt v Považskej Bystrici na sídlisku SNP Priložená fotografia je ilustračná. Ponuky poprosíme poslať na email : suchomel@astonreal.sk prípadne kontaktujte na t. č. 0908 514 704 Ponúkame možnosť vybavenia najvýhodnejšieho financovania kúpy bytu priamo u nás.
Považská Bystrica
dohodou
3-izbový byt útulný na kúpu v Považskej Bystrici lokalita SNP
Hľadáme pre klienta byt v Považskej Bystrici na sídlisku SNP Priložená fotografia je ilustračná. Ponuky poprosíme poslať na email : suchomel@astonreal.sk prípadne kontaktujte na t. č. 0908 514 704 Ponúkame možnosť vybavenia najvýhodnejšieho financovania kúpy bytu priamo u nás.
Považská Bystrica
dohodou
1-izbový byt na kúpu v Považskej Bystrici lokalita SNP
Hľadáme pre klienta byt v Považskej Bystrici na sídlisku SNP Priložená fotografia je ilustračná. Ponuky poprosíme poslať na email : suchomel@astonreal.sk prípadne kontaktujte na t. č. 0908 514 704 Ponúkame možnosť vybavenia najvýhodnejšieho financovania kúpy bytu priamo u nás.
Považská Bystrica
dohodou
2-izbový svetlý byt na kúpu v Považskej Bystrici lokalita SNP
Hľadáme pre klienta byt v Považskej Bystrici na sídlisku SNP Priložená fotografia je ilustračná. Ponuky poprosíme poslať na email : suchomel@astonreal.sk prípadne kontaktujte na t. č. 0908 514 704 Ponúkame možnosť vybavenia najvýhodnejšieho financovania kúpy bytu priamo u nás.
Považská Bystrica
dohodou
Barokový palác lukratívny reštauračný priestor Banská Štiavnica
Astonreal ponúka na predaj lukratívny reštauračný priestor v centre Banskej Štiavnice v barokovom paláci z 15.storočia. Kde sa nachádza? V centre Banskej Štiavnici v nádhernom barokovom paláci z 15. storočia zapísaný v UNESCO Rozloha: hlavný priestor kde sa môže nachádzať reštaurácia 120 m2 k podniku patrí aj terasa (nádvorie) o rozlohe 260 m2, sklad, šatňa samostatné wc 15 m2, kuchyňa 15 m2 a príručný sklad 10 m2 to činí spolu 160 m2 vnútorný priestor a 260 m2 vonkajší priestor Kapacita miest na sedenie: Vnútorný priestor 50 hostí + vonkajší priestor 60 hostí Priestor je kompletne zrekonštruovaný v roku 2022 Vybavenie: • Hlavná klenbová časť s barom a krbom • Zimná terasa • Kuchyňa so skladom • Nádvorie s fontánou Bakchusa • Zastrešené pódium na nádvorí Zázemie pre zamestnancov Samostatná šatňa + toaleta Súčasťou inventáru je regalová presklenná chladnička cca 150 fliaš výrobník ľadu Umývačka riadu Pokladničný systém Porcelán v hodnote 5000,- EURO Mlynček na kávu Profesionálne ozvučenie Kamerový systém Pipa na výčap Vonkajšie sedenia + dáždniky Celý interiér tak ako je na fotkách Kuchyňa (nerezové pracovné stoly, 3 x indukčná platňa, odsávanie, porcelán a poháre) Jedinečná atmosféra v každom ročnom období Obľúbené miesto návštevníkov mesta, ale aj domácich Jedinečná možnosť parkovanie v objekte + možnosť ubytovania hostí Mesto Banská Štiavnica patrí medzi významné turistické mestá na Slovensku. Turistický ruch je čoraz populárnejší medzi ľuďmi. Zahraničný turisti taktiež začali objavovať krásy mesta. Historické centrum je mimoriadne obľúbené. Banská Štiavnica s okolím bola v roku 1993 zapísaná do zoznamu Svetového kultúrneho a prírodného dedičstva UNESCO. Má za sebou bohatú históriu. Preslávila sa najmä  ťažbou kovov, samosprávou a tak isto aj akademickou tradíciou. Cena : 430 000,- EUR , nehnuteľnosť v osobnom vlastníctve nie je možný odpočet DPH Pre viac fotiek ma neváhajte kontaktovať KONTAKT tel. č.: 0904 26 26 26 | e-mail: haragonic@astonreal.sk
Banská Štiavnica
1 €
Novostavba! 2 izbový byt zariadený byt Belaria - Koliba
Astonreal ponúka na predaj 2 izbový byt v novostavbe v projekte Belaria v Bratislave na Kolibe. Výborná investícia do exkluzívnej lokality. ZÁKLADNÁ CHAREKTERISTIKA Podlahová plocha bytu 58,61 m2 Pivnica o výmere 3,31 m2 Loggia 6,62 m2 Poschodie: 2. / 6. s veľkým výťahom BYT A PREVEDENIE Byt má rozumne rozloženie izieb s dostatočne veľkou vstupnou chodbou, kuchyňou s obývacou izbou, spálňa,kúpeľňa a samostatné wc. Z loggie je nádherný výhľad na centrum Bratislavy. Obe miestnosti sú skvelo presvetlené vďaka veľkoformátovým plastovým oknám. V celom byte sú položené laminátové podlahy. Výhodou je priestranná loggia pozdĺž celého bytu, kde je dostatok priestoru na exteriérové sedenie a vonkajšiu zeleň. Samozrejmosťou sú interierové žalúzie, sieťky na oknách, bezpečnostné dvere či optický internet. Výhodou lokality a projektu je súkromné detské ihrisko, potraviny ako aj dostupnosť do centra mesta a športové vyžitie v okolitých lesoch. K bytu je možné dokúpiť parkovacie státie v garáži za 25 000,- EUR. V cene je už pripočítaná provízia pre RK , ktorá zahŕňa poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri, vrátane kompletného právneho servisu, služieb spojených s odovzdaním bytu a prepisom energií u dodávateľov, súčinnosť s financujúcou bankou klienta, resp. možnosť vybaviť najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti prostredníctvom špecializovanej hypotekárnej spoločnosti - zdarma v cene. Vieme zabezpečiť najvýhodnejšie a najbezpečnejšie podmienky .Energetický certifikát nie je k dispozícii. Kontakt 0904 26 26 26 alebo e-mail haragonic@astonreal.sk
Bratislava III - Nové Mesto
239 990 €
Predaj: 2-izbový byt s loggiou, 57 m2, Banská Bystrica-blízko centra
AstonReal ponúka exkluzívne na predaj 2 izbový byt o rozlohe 57,5 m2. Byt sa nachádza v blízkosti centra mesta Banská Bystrica na ulici Švermová, cca 5 min od centra. Výhody bytu sú napríklad dva pivničné priestory, nízke mesačné náklady 120 eur plus energie. Byt má priestrannú presklenú loggiu. Pre viac informácií ma kontaktujte na tel. čísle 0948 121 484 alebo na e-maile schmidt@astonreal.sk Obhliadky viem zabezpečiť každý deň po 13.00 hod.
Banská Bystrica
130 000 €
AstonReal hľadá tichý 2-izbový byt pre zákazníka
Hľadáme pre klienta byt v Považskej Bystrici na sídlisku Lánska Priložená fotografia je ilustračná. Ponuky poprosíme poslať na email : suchomel@astonreal.sk prípadne kontaktujte na t. č. 0908 514 704 Ponúkame možnosť vybavenia najvýhodnejšieho financovania kúpy bytu priamo u nás.
Považská Bystrica
dohodou
AstonReal hľadá svetlý útulný 2-izbový byt pre klienta
Hľadáme pre klienta byt v Považskej Bystrici na sídlisku SNP Priložená fotografia je ilustračná. Ponuky poprosíme poslať na email : suchomel@astonreal.sk prípadne kontaktujte na t. č. 0908 514 704 Ponúkame možnosť vybavenia najvýhodnejšieho financovania kúpy bytu priamo u nás.
Považská Bystrica
dohodou
3-izbový tichý byt na kúpu v Považskej Bystrici lokalita Lánska
Hľadáme pre klienta byt v Považskej Bystrici na sídlisku Lánska Priložená fotografia je ilustračná. Ponuky poprosíme poslať na email : prípadne kontaktujte na t. č. Ponúkame možnosť vybavenia najvýhodnejšieho financovania kúpy bytu priamo u nás.
Považská Bystrica
dohodou
4-izbový útulný tichý byt na kúpu v Považskej Bystrici lokalita Lánska
Hľadáme pre klienta byt v Považskej Bystrici na sídlisku Lánska Priložená fotografia je ilustračná. Ponuky poprosíme poslať na email : suchomel@astonreal.sk prípadne kontaktujte na t. č. 0908 514 704 Ponúkame možnosť vybavenia najvýhodnejšieho financovania kúpy bytu priamo u nás.
Považská Bystrica
dohodou
Hľadám 3-izbový byt pre konkrétneho klienta, Nové Mesto nad Váhom
AstonReal súrne hľadá pre konkrétneho klienta 3-izbový byt s balkónom v lokalite Nové Mesto nad Váhom, konkrétne v časti Karpatská, Jasná, Javorinská, Kréna, prípadne blízko týchto ulíc. Byt aspoň po čiastočnej rekonštrukcii (min. murované jadro, plastové okná). Celková rozloha cca 70 m2. Poschodie - prvé až predposledné, nie prízemie, ani najvyššie poschodie. V prípade vyššieho poschodia než je druhé poschodie, je podmienkou výťah. CENA: cca 118.000,- € PLATBA V HOTOVOSTI! Cena je orientačná a závisí od stavu ponúkanej nehnuteľnosti, jeho výmery a lokality v danom meste. Za všetky ponuky Vám vopred ďakujem. V prípade záujmu a Vašej ponuky ma, prosím, kontaktujte na tel. čísle: 0905 795 159 alebo na email: halbarth@astonreal.sk
Nové Mesto nad Váhom
118 000 €
AstonReal: predaj útulný 2-izbový byt 52 m2 v Poprade - ul. Mládeže
AstonReal: ponúkame Vám na predaj svetlý 2-izbový byt o výmere 52 m2 v Poprade na ul. Mládeže. BYT: - výmera bytu 52 m2 - rekonštrukcia: bytové jadro, plastové okná, plávajúce podlahy, dlažba, bezpečnostné dvere - nachádza sa na 5/8 poschodí bytového domu - vymenené stupačky - zmenená dispozícia bytového jadra, ktorou sa zväčšila kuchyňa - orientácia S/J DISPOZÍCIA: - vstupná chodba - obývacia izba - spálňa - kuchyňa - kúpeľňa so sprchovacích kútom - samostatné WC - k bytu prislúcha pivnica Bytový dom v ktorom sa ponúkaná nehnuteľnosť nachádza, má zateplený vonkajší obvod plášťa, rekonštruované spoločné priestory a je umiestnený v pokojnej lokalite s dobrou občianskou vybavenosťou OC Výkrik, supermarket Coop Jednota, ZŠ a MŠ, Centrum voľného času, v blízkosti autobusová zastávka, neďaleko cyklistický chodník..... Názor makléra: Byt na ul. Mládeže predstavuje ideálne bývanie v pokojnej časti mesta Poprad pre jednotlivcov, mladé páry, alebo rodiny s deťmi, ktorí ocenia jeho praktickú polohu a dostupnosť k občianskej vybavenosti. Ak hľadáte kompaktný, šikovný byt po čiastočnej rekonštrukcii, ktorý by ste si vedeli prerobiť podľa Vašich predstáv, potom je práve tento byt pre Vás ideálna voľba. Byt je kúpou ihneď voľný. Cena 99 500 € Pre viac informácií alebo na dohodnutie obhliadky ma neváhajte kontaktovať: Meno a priezvisko: Mgr. Richard Lupták Telefonický kontakt: 0905 210 092 E-mail: luptak@astonreal.sk
Poprad
99 500 €
Kúpime 3 izbový byt, pôvodný stav, Banská Bystrica - Oremburská ul
Kúpime 3izbový byt , typ bauring, v pôvodnom stave v Banskej Bystrici . Ponúknite. 0917744534, alebo sipkovska@astonreal.sk
Banská Bystrica
120 000 €
EXKLUZÍVNE: Moderný dom na kľúč - verzia VILIAM, celé Slovensko
AstonReal ponúka na predaj EXKLUZÍVNE moderný dom VILIAM na kľúč, kde sa spája štýlový dizajn s excelentným funkčným usporiadaním. S celkovou rozlohou 80 metrov štvorcových, 3 izbami a obývačkou s kuchyňou ponúka dostatok priestoru pre pohodlný život a rodinné aktivity. Kvalitné materiály a moderné vybavenie zabezpečujú komfort a trvácne riešenia, či už si vyberiete monolitické panely alebo oceľovú pozinkovanú konštrukciu. Ideálny dom pre tých, čo hľadajú kombináciu luxusu a praktického bývania. Domy máme zazmluvnené priamo od developera a sú postavené na Vašom pozemku na mieru. "Naša výrobná technológia prináša rýchlosť výstavby domov na novú úroveň. Od podpísania zmluvy môžete očakávať že Váš vysnívaný domov postavíme do 3 až 4 mesiacov. Pri stavbe domu s nami ušetríte čas aj peniaze. Vďaka rýchlej dobe výstavby domov, sú naše domy za polovičné náklady v porovnaní s domami, ktoré sa v súčasnosti stavajú tradičným spôsobom. Vykonávame všetky dokončovacie práce domu. Naše domy odrážajú všetky moderné trendy. Vyberte si z našej ponuky projektov." Dom Vašich snov Vám vieme postaviť aj podľa Vášho projektu. PONÚKAME RÔZNE MOŽNOSTI STAVBY MONTOVANÝCH DOMOV. TÚŽITE PO VYSNÍVANOM BÝVANÍ BEZ STAROSTÍ? ZHMOTNÍME VAŠE PREDSTAVY O DOME VAŠICH SNOV. NEVÁHAJTE, UŠETRÍME VÁM ČAS A PENIAZE. • Dom je postavený z veľmi kvalitných materiálov zväčša nemeckej výroby. • Možnosť zakúpenia na splátky do 3 rokov. • Do 1 roku bez navýšenia. • Cena je bez pozemku a základovej dosky. V prípade záujmu o viac informácii ma kontaktujte na 0951 005 630 / hvizd@astonreal.sk
Liptovský Mikuláš
70 000 €
EXKLUZÍVNE: Moderný dom na kľúč - verzia TIMON, celé Slovensko
AstonReal ponúka na predaj EXKLUZÍVNE moderný dom TIMON na kľúč, kde sa spája štýlový dizajn s excelentným funkčným usporiadaním. S celkovou rozlohou 100 metrov štvorcových, 3 izbami a obývačkou s kuchyňou ponúka dostatok priestoru pre pohodlný život a rodinné aktivity. Kvalitné materiály a moderné vybavenie zabezpečujú komfort a trvácne riešenia, či už si vyberiete monolitické panely alebo oceľovú pozinkovanú konštrukciu. Ideálny dom pre tých, čo hľadajú kombináciu luxusu a praktického bývania. Domy máme zazmluvnené priamo od developera a sú postavené na Vašom pozemku na mieru. "Naša výrobná technológia prináša rýchlosť výstavby domov na novú úroveň. Od podpísania zmluvy môžete očakávať že Váš vysnívaný domov postavíme do 3 až 4 mesiacov. Pri stavbe domu s nami ušetríte čas aj peniaze. Vďaka rýchlej dobe výstavby domov, sú naše domy za polovičné náklady v porovnaní s domami, ktoré sa v súčasnosti stavajú tradičným spôsobom. Vykonávame všetky dokončovacie práce domu. Naše domy odrážajú všetky moderné trendy. Vyberte si z našej ponuky projektov." Dom Vašich snov Vám vieme postaviť aj podľa Vášho projektu. PONÚKAME RÔZNE MOŽNOSTI STAVBY MONTOVANÝCH DOMOV. TÚŽITE PO VYSNÍVANOM BÝVANÍ BEZ STAROSTÍ? ZHMOTNÍME VAŠE PREDSTAVY O DOME VAŠICH SNOV. NEVÁHAJTE, UŠETRÍME VÁM ČAS A PENIAZE. • Dom je postavený z veľmi kvalitných materiálov zväčša nemeckej výroby. • Možnosť zakúpenia na splátky do 3 rokov. • Do 1 roku bez navýšenia. • Cena je bez pozemku a základovej dosky. V prípade záujmu o viac informácii ma kontaktujte na 0951 005 630 / hvizd@astonreal.sk
Nitra
90 000 €
EXKLUZÍVNE: Moderný dom na kľúč - verzia OTO, celé Slovensko
AstonReal ponúka na predaj EXKLUZÍVNE moderný dom MICHAL na kľúč, kde sa spája štýlový dizajn s excelentným funkčným usporiadaním. S celkovou rozlohou 100 metrov štvorcových, 2 izbami a obývačkou s kuchyňou ponúka dostatok priestoru pre pohodlný život a rodinné aktivity. Kvalitné materiály a moderné vybavenie zabezpečujú komfort a trvácne riešenia, či už si vyberiete monolitické panely alebo oceľovú pozinkovanú konštrukciu. Ideálny dom pre tých, čo hľadajú kombináciu luxusu a praktického bývania. Domy máme zazmluvnené priamo od developera a sú postavené na Vašom pozemku na mieru. "Naša výrobná technológia prináša rýchlosť výstavby domov na novú úroveň. Od podpísania zmluvy môžete očakávať že Váš vysnívaný domov postavíme do 3 až 4 mesiacov. Pri stavbe domu s nami ušetríte čas aj peniaze. Vďaka rýchlej dobe výstavby domov, sú naše domy za polovičné náklady v porovnaní s domami, ktoré sa v súčasnosti stavajú tradičným spôsobom. Vykonávame všetky dokončovacie práce domu. Naše domy odrážajú všetky moderné trendy. Vyberte si z našej ponuky projektov." Dom Vašich snov Vám vieme postaviť aj podľa Vášho projektu. PONÚKAME RÔZNE MOŽNOSTI STAVBY MONTOVANÝCH DOMOV. TÚŽITE PO VYSNÍVANOM BÝVANÍ BEZ STAROSTÍ? ZHMOTNÍME VAŠE PREDSTAVY O DOME VAŠICH SNOV. NEVÁHAJTE, UŠETRÍME VÁM ČAS A PENIAZE. • Dom je postavený z veľmi kvalitných materiálov zväčša nemeckej výroby. • Možnosť zakúpenia na splátky do 3 rokov. • Do 1 roku bez navýšenia. • Cena je bez pozemku a základovej dosky. V prípade záujmu o viac informácii ma kontaktujte na 0951 005 630 / hvizd@astonreal.sk
Martin
100 000 €
EXKLUZÍVNE: Moderný dom na kľúč - verzia MAXIM, celé Slovensko
AstonReal ponúka na predaj EXKLUZÍVNE moderný dom MAXIM na kľúč, kde sa spája štýlový dizajn s excelentným funkčným usporiadaním. S celkovou rozlohou 97 metrov štvorcových, 2 izbami a obývačkou s kuchyňou ponúka dostatok priestoru pre pohodlný život a rodinné aktivity. Kvalitné materiály a moderné vybavenie zabezpečujú komfort a trvácne riešenia, či už si vyberiete monolitické panely alebo oceľovú pozinkovanú konštrukciu. Ideálny dom pre tých, čo hľadajú kombináciu luxusu a praktického bývania. Domy máme zazmluvnené priamo od developera a sú postavené na Vašom pozemku na mieru. "Naša výrobná technológia prináša rýchlosť výstavby domov na novú úroveň. Od podpísania zmluvy môžete očakávať že Váš vysnívaný domov postavíme do 3 až 4 mesiacov. Pri stavbe domu s nami ušetríte čas aj peniaze. Vďaka rýchlej dobe výstavby domov, sú naše domy za polovičné náklady v porovnaní s domami, ktoré sa v súčasnosti stavajú tradičným spôsobom. Vykonávame všetky dokončovacie práce domu. Naše domy odrážajú všetky moderné trendy. Vyberte si z našej ponuky projektov." Dom Vašich snov Vám vieme postaviť aj podľa Vášho projektu. PONÚKAME RÔZNE MOŽNOSTI STAVBY MONTOVANÝCH DOMOV. TÚŽITE PO VYSNÍVANOM BÝVANÍ BEZ STAROSTÍ? ZHMOTNÍME VAŠE PREDSTAVY O DOME VAŠICH SNOV. NEVÁHAJTE, UŠETRÍME VÁM ČAS A PENIAZE. • Dom je postavený z veľmi kvalitných materiálov zväčša nemeckej výroby. • Možnosť zakúpenia na splátky do 3 rokov. • Do 1 roku bez navýšenia. • Cena je bez pozemku a základovej dosky. V prípade záujmu o viac informácii ma kontaktujte na 0951 005 630 / hvizd@astonreal.sk
Považská Bystrica
71 000 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 35