3-IZBOVÝ REKONŠTRUOVANÝ BYT TURŇA NAD BODVOU
JOZUE REALITY, s.r.o. rekonštruovaný byt s 3- izbový byt v Turni nad Bodvou – 25 km od Košíc. Byt má rozlohu 54 m2 a ponúka moderný štýl bývania. Tento byt prešiel rekonštrukciou v roku so zmenou dispozície. Štýlová obývačka je spojená s kuchyňou, ktorá je plne vybavená vrátane varnej dosky, rúry, umývačky riadu. Byt má zariadenú spálňa a pracovňu. V byte je aj malý kumbál – technická miestnosť. V byte sú vymenené plastové okná, v obývačke, kuchyni a na chodbe je nová kvalitná plávajúca podlaha. Pred bytom na chodbe sa nachádza špajza. K bytu prislúcha veľká rekonštruovaná lódžia. Nachádza sa na vyvýšenom prízemí v bytovom dome, ktorý tiež prešiel celkovou rekonštrukciou vrátane stúpačiek, zateplenia. Na poschodí vedľa bytu sa nachádza kočikáreň. V Turni nad Bodvou nájdete dobrú občiansku vybavenosť škola, obchod a autobusová zastávka je vzdialená do 200 metrov od bytu. Tento byt predstavuje ideálne riešenie pre tých, ktorí hľadajú pokojné bývanie blízko Košíc s možnosťou okamžitého nasťahovania bez potreby ďalších investícií. Byt sa predáva zariadený tak ako ho vidíte na fotografiách. JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností. Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo. Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte realitného makléra Ing. Jozefa Takáča, telefonicky: 0918 812 524 prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu JOZUE REALITY, s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.
Turňa nad Bodvou
70 000 €
3 IZBOVY BYT NA PREDAJ, UL.BELEHRADSKA, KE I.-SIDL.TAHANOVCE
JOZUE REALITY Vám v zastúpení Ing. Milanom Drotárom exkluzívne ponúka na predaj 3 izbový byt (pôvodne 4 izbový) po čiastočnej rekonštrukcii na ulici BELEHRADSKA. Základné informácie o byte: Lokalita: BELEHRADSKA ulica, sídlisko Ťahanovce. . Dispozične byt pozostáva z obývacej izby, dvoch samostatných izieb, komory, kúpeľňa a WC. K bytu patrí aj pivnica. A k dispozícii je aj lodžia. Predsieň 10,10m2, Izba 20,45m2, Izba: 16,89m2, Izba: 12,91m2, Kuchyňa: 9,83m2, Šatník: 2,58m2, Kúpeľňa: 3,72m2, WC: 1,0m2, Pivnica: 2,44m2. Výmera bytu je 80m2 plus výmera lodžie 5,05m2. Byt sa nachádza na šiestom poschodí. Byt je v osobnom vlastníctve. Je možné čerpať hypotéku, s ktorou Vám radi pomôžu finančný špecialisti, s ktorými naša realitná kancelária spolupracuje. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, výmenou okien, okná sú plastové. Orientácia bytu je Východ/Západ. Vo všetkých izbách sú plávajúce podlahy, v kúpeľni a WC je dlažba, v kuchyni a chodbe je korková plávajúca podlaha. Jadro murované, nová elektrická skrinka a elektrické pripojene v kuchyni.. Bytový dom je nezateplený, stúpačky sú pôvodné. V byte je k dispozícii internet od spoločnosti T-com, je možné využiť aj iné optické pripojenie od iných spoločností. Časť nábytku je možné odkúpiť, je to vecou dohody oboch strán. Tri výnimočnými vecami disponuje tento byt: KLIMATIZACIA, KOMORA, A NADHERNY VYHLAD Z BYTU. Lokalita: Je to veľmi pekná lokalita, vyznačujte sa dostupnosťou všetkých potrebných služieb. V blízkosti materská škola, základná škola Belehradská (patrí medzi najlepšie školy na sídlisku Ťahanovce), bežecký ovál zastávka MHD, Pošta, nákupné centrá Billa, Fresh, Coop Jednota, zdravotné centrum, výbežisko pre psov, v blízkosti Park Anička a les Ťahanovce. JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo. Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte certifikovaného realitného makléra Ing. Milana Drotára, telefonicky: 0917 389 436 prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.
Košice I - Sídlisko Ťahanovce
154 990 €
NA PRENÁJOM SKLADOVÉ PRIESTORY 400 m2, KOŠICE
JOZUE REALITY s.r.o. ponúka na prenájom skladové priestory v Košiciach s výmerou 400 m2. Charakteristiky priestorov: - Výmera 400 m2 - Elektrina v sklade, bez vykurovania, bez nakladacej rampy. - Ideálne pre skladovanie. - Výborná dostupnosť a strategická poloha v Košiciach. - Areál monitorovaný je strážený a monitorovaný. Cena prenájmu: 3,50 EUR/m2/mesiac bez DPH + prevádzkové služby 0,50 EUR/m2/mesiac bez DPH. Namerané médiá (voda, elektrina, plyn) sú účtované podľa stavu merača. Nenechajte si ujsť túto príležitosť vytvoriť si ideálne pracovné prostredie pre váš podnik! Kontaktujte nás e-mailom alebo telefonicky pre ďalšie informácie a záujem o obhliadku. JOZUE REALITY s.r.o. - Váš partner pre moderné podnikanie. JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností. Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo. Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte realitného makléra Ing. Jozefa Takáča, telefonicky: 0918 812 524 prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu JOZUE REALITY, s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.
Košice IV - Nad jazerom
3,50 €/mes.
KVALITNÁ NOVOSTAVBA - MODERNÝ BUNGALOV, BENIAKOVCE
JOZUE REALITY ponúka rozostavaný rodinný dom typu bungalov v obci Beniakovce. Dom je v štádiu uzavretej hrubej stavby. Je zastrešený sedlovou strechou so strešnou krytinou LINDAB so systémom click. Má realizovanú prípojku elektriny a vodovodnú prípojku z vlastnej studne. Dom je projektovaný ako 4 izbový bungalov s krbom - použitý komín Shiedel. Spojená obývačka s kuchyňou má zvýšený strop čo dodáva priestoru veľkú vzdušnosť a krásne presvetľuje priestor. Použitý stavebný materiál PORFIX, okná sú Aluplast s 3-sklom. Zateplenenie strechy je plánované 40 cm minerálnou vlnou, vonkajšie zateplenie 15 cm polystyrén. Dispozícia domu: zádverie, chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou, komora, 3 x izba, 2 x kúpelňa s WC, technická miestnosť. Pozemok má výmeru 768 m2, obytná plocha domu 117,8 m2, skladový priestor na povale 50m2. Za domom je plánovaná terasa. Cena tohto rozostavaného domu v aktuálnom štádiu je 231 500 EUR. Táto novostavba sa nachádza na novovybudovanej ulici s asfaltovou cestou a chodníkom b blízkosti prírody. Beniakovce sú obec vzdialená od Košíc iba 10 minút autom. JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností. Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 16 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo. Zmluvy sú vypracovávané a autorizované právnikom. Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte realitného makléra Ing. Jozefa Takáča, telefonicky: 0918 812 524 prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu JOZUE REALITY, s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.
Beniakovce
230 000 €
RODINNÝ DOM, RUDNÍK, 20 KM OD KOŠÍC
JOZUE REALITY ponúka rodinný dom gazdovského typu v Rudníku iba 20 km od Košíc. Dom má 4 izby, kuchyňu, kúpeľňu, WC a komoru. Je podpivničený, má celkom 4 pivnice. V izbách sú samostatné kachle na vykurovanie, ma vymenené plastové okná. Pôvodná garáž bola prestavaná na samostatnú obytnú izbu s kuchynkou a sociálnym zariadením. Dom stojí na pozemku s výmerou 658 m2. Na záhrade malý altánok na posedenie a vlastná studňa. JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností. Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 16 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo. Zmluvy sú vypracovávané a autorizované právnikom. Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte realitného makléra Ing. Jozefa Takáča, telefonicky: 0918 812 524 prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu JOZUE REALITY, s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.
Rudník
126 000 €
SKLADOVY PRIESTOR NA PREDAJ, OBEC: TRSTENE PRI H., KE-OKOLIE
JOZUE REALITY s.r.o. v zastúpení Ing. Milanom Drotárom Vám ponúka na predaj skladové priestory, ktoré je možno využiť spolu s jednoizbovým domom so zariadením v obci Trstené pri Hornáde, Košice-okolie skladové priestory s výmerou 110 m2, dvojposchodový dom, a pozemok o rozlohe cca. 15 árov. Charakteristiky priestorov: - skladový priestor o rozlohe 110m2 ( v priestore je betónová podlaha na prácu s vysokozdvižným vozíkom) - nakladacia rampa - areál je uzavretý - možnosť parkovať viacero áut, prístup s nákladnými autami - možnosť bývania, resp. kancelárie spolu s kuchynkou a sociálnym zariadením, dom má rozlohu cca. 50m2, dvojposchodový - výborná dostupnosť a strategická poloha v Košiciach. Siete: Elektrina, obecná voda, plyn nie je (je možnosť ho napojiť) Celá budova vrátane skladových priestorov a rampy bola postavená v roku 2009. JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo. Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte certifikovaného realitného makléra Ing. Milana Drotára, telefonicky: 0917 389 436 prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach
Trstené pri Hornáde
177 990 €
MALÁ KANCELÁRIA ,16,6 m2 ,PRI TECHNICKEJ UNIVERZITE KOŠICE
JOZUE REALITY ponúka na prenájom kancelárie v širšom centre Košíc na Letnej ulici v kancelárskej budove. Samotná kancelária má rozlohu 16,6 m2. K dispozícii sú aj kancelárie s umývadlom a klimatizáciou. Sociálne zariadenie sa nachádza na spoločnej chodbe. V tejto kancelárskej budove je k dispozícii viac kancelárií. Lokalita Letnej ulice je vhodná pre každého kto potrebuje byť poruke svojim zákazníkom, klientom a mať to blízko do centra Košíc. Cena prenájmu je 8,- €/m2 bez DPH + zálohové platby za dodávku služieb a energií 5,50 €/m2 bez DPH. Preplatky sa na základe vyúčtovania skutočnej spotreby vracajú nájomníkom. JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností. Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 14 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo. Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte realitného makléra Ing. Jozefa Takáča, telefonicky: 0918 812 524 prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu JOZUE REALITY, s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach. Cena energií: 5 Euro / mesiac
Košice I - Staré Mesto
132,80 €/mes.
4 - IZBOVÝ TEHLOVÝ BYT, KOŠICE – ŠIRŠIE CENTRUM
JOZUE REALITY ponúka 4 – izbový tehlový byt, v širšom centre na Rastislavovej ulici. Byt má výmeru 80,5 m2, nachádza sa na 1. poschodí z 7. v zateplenom a udržiavanom bytovom dome s novými stúpačkami a novým výťahom. Byt je v pôvodnom stave vhodný pre každého, kto by si ho chcel prerobiť podľa vlastných predstáv. V celom byte boli vymenené plastové okná. Lokalita začiatku Rastislavovej ulice zabezpečuje pohodlné miesto na bývanie so všetkou občianskou vybavenosťou a s vynikajúcou dopravou obslužnosťou. Ak si chcete dohodnúť obhliadku volajte 0918 812 524. JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností. Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo. Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte realitného makléra Ing. Jozefa Takáča, telefonicky: 0918 812 524 prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu JOZUE REALITY s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.
Košice I - Staré Mesto
170 000 €
4 IZBOVÝ BYT, KOŠICE – ŤAHANOVCE, SOFIJSKÁ ULICA
JOZUE REALITY ponúka 4 – izbový byt, ktorý má celkovú výmeru 84 m2 vrátane lódžie 4 m2, k bytu prislúcha pivnica . Pozostáva z 2 väčších izieb, 2 menších izieb, kuchyne s kuchynskou linkou, kúpeľne a samostatného WC. V jednotlivých izbách je použitý benátsky štuk a plávajúce podlahy, kuchyňa má keramickú dlažbu, bytové jadro je pôvodné. V celom byte boli vymenené plastové okná. Byt sa nachádza na 4./7 posch. udržiavaného bytového domu. Lokalita Sofijskej ulice zabezpečuje tiché a pokojné miesto na bývanie so všetkou občianskou vybavenosťou. Ak si chcete dohodnúť obhliadku volajte 0918 812 524. JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností. Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo. Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte realitného makléra Ing. Jozefa Takáča, telefonicky: 0918 812 524 prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu JOZUE REALITY s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.
Košice I - Ťahanovce
dohodou
4i HOLOBYT KVALTINE ZREKONŠTRUOVANÝ – ŤAHANOVCE
JOZUE REALITY, s.r.o. má pre Vás skvelú ponuku - nádherný 4-izbový holobyt v Košiciach s úplne novou dispozíciou. Tento byt bol šikovne prepracovaný tak, aby sa eliminovali zbytočné chodby a maximálne využila podlahová plocha 82m2. Výraznou zmenou sú nové elektrické rozvody, rozvody vody a odpadu, čo zabezpečuje bezstarostný život vo Vašom novom domove. V každej izbe sa môžete tešiť na nové sadrokartónové stropy a sadrové omietky so sieťkou, ktoré zaručujú trvácnejšie spoje a dlhodobú estetiku. Plastové okná s trojitým sklom prinesú do vášho domova nielen tepelný komfort, ale aj úsporu energií. Byt disponuje aj príjemnou lodžiou a praktickou pivnicou, čo je veľkým bonusom pre jeho obyvateľov. Nachádza sa na vyvýšenom prízemí panelového bytového domu, ktorý je udržiavaný, čo zabezpečuje pohodlné a ekonomické bývanie. Tento byt je ideálnou voľbou pre tých, ktorí si vážia kvalitu bývania a hľadajú štýlový a moderný domov. Nezmeškajte túto príležitosť a pre dohodnutie obhliadky volajte Jozef Takáča 0918 812 524. JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností. Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo. Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte realitného makléra Ing. Jozefa Takáča, telefonicky: 0918 812 524 prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu JOZUE REALITY, s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.
Košice I - Sídlisko Ťahanovce
149 000 €
RODINNY DOM, OBEC: ČAŇA, KE-OKOLIE
JOZUE REALITY Vám v zastúpení Ing. Milanom Drotárom ponúka na predaj rodinný dom v obci ČAŇA. Dom bol skolaudovaný v roku 2011, typ bungalov. Základné informácie a dispozícia: Dom sa nachádza priamo v obci v nezáplavovej oblasti s dostupnosťou všetkých sietí. Dispozícia: Jedná sa o 4 izbový dom, 3 samostatné izby, spálňa -18,3m2, dve izby – 12,4m2,, jedna izba- obývacia izba je prepojená s kuchyňou a jedálňou 27,10m+17,50m2, v kuchyni je k dispozícii špajza -3,5m2, kúpeľňa s rohovou vaňou a WC-9,3m2, druhá kúpeľňa (sprchovací kút spolu s WC) je situovaná v spálni. V dome sa nachádzajú vstavané skrine a nábytok, ktorý je súčasťou predaja domu, vrátane spotrebičov v kuchyni. Technická miestnosť sa nachádza v dome s prístupom zvonku. Pri doma je k dispozícii odkladacia garáž o rozmere 24m2, prístrešok na státie áut, altánok, a vonkajší bazén. Pozemok je rovinatý o rozlohe 725m2, zastavaná plocha domu je 177m2. INŽINIERSKE siete: kúrenie kotlom na plyn zn. VAILLANT. V dome dvojokruhové vykurovanie podlahovým vykurovaní a radiátormi v izbách, ohrev vody je na plyn. voda: dom je napojený na studňu, na obecný vodovod je možnosť sa napojiť. elektrina: 230 /400V. Dom je napojený na obecnú kanalizáciu. V dome je optika od Telekomu Mesačné náklady na bývanie sú 160 eur (elektrina, plyn) Stavba Dom je postavený z tehál a zateplený. V dome sú dvojsklá, plávajúce podlahy dlažby, strecha je plechová – Rannila, deka na dome je betónová, s možnosťou výstavby podkrovia, strecha je zateplená. Chodníky, terasa, oplotenie pozemku, stromy na pozemku, všetko je k dispozícii a urobené. K dispozícii je aj pôdorys, v ktorom sú však urobené určité zmeny (vonkajší krb na terase nie je k dispozícii, ale je urobený dvojkomín, v spálni je k dispozícii kúpeľňa s WC, a zvonku vedľa jednej izby je urobená technická miestnosť, ktorá nie je v kúpeľni). DOM je možné aj VYMENIŤ ZA 2-3 IZBOVÝ BYT V KOŠICIACH S DOPLATKOM. Lokalita: Obec Čaňa. V obci je veľmi dobrá plná občianska vybavenosť. Nachádza sa tam škôlka, základná škola vrátane telocvične a plavárne, futbalový a hokejový štadión, nákupné centrum Tesco, SLSP, zdravotné stredisko a veľa iných obchodov a prevádzok. V blízkom okolí je možnosť rybárčanie, bicyklovania a turistiky. Obec sa nachádza cca. 15km od Košíc a lokalita obce je situovaná v blízkosti nového priemyselného parku Volvo. JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo. Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte certifikovaného realitného makléra Ing. Milana Drotára, telefonicky: 0917 389 436 prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.
Čaňa
364 999 €
CHATA V TREBEJOVE - V TICHOM LESE
JOZUE REALITY ponúka chatu v Trebejove v tichom lese, obklopenú zeleňou, ideálnu na relax a regeneráciu. Chata je obytná má úžitkovú plochu je 37 m2 a je napojená na elektrinu (230/400 V) a Digi TV. Dispozícia interiéru: vstup, zádverie, izba s kuchynským kútom a samostatná izba s pieckou na tuhé palivo. Dispozícia exteriéru: chata, letná kuchynka, kôlnička, dreváreň, WC. Chata je postavená z opracovaných drevených hranolov. S spolu s chatou sa prevádzajú užívacie práva na pozemok o výmere 1,5 ára, ktorý je vo vlastníctve urbariátu a nájomné je vo výške 42 EUR/rok, pozemok je oplotený. Výhľad z chaty je na rieku Hornád a ranč, pri chate je 2x letné posedenie a ohnisko na opekanie s rodinou a priateľmi. Voda je z neďalekého lesného prameňa. JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností. Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo. Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte realitného makléra Ing. Jozefa Takáča, telefonicky: 0918 812 524 prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu JOZUE REALITY s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.
Trebejov
29 900 €
PRIESTRANNY BYT NA PRENAJOM, OBEC ČAŇA, KE-OKOLIE
JOZUE REALITY, v zastúpení s Ing. Milanom Drotárom ponúka na prenájom viac izbový bytový priestor. Tento priestor je otvorený o veľkosti 160m2. Nie je rozdelený žiadnymi priečkami, ako priečky v priestore slúžil nábytok - priestor na bývanie sa nachádza v polyfunkčnom dome v centre Čane na prvom podlaží - je vybavený sociálnym zariadením 2xWC, sprcha a kuchyňou - plastové okná - podlahové- plynové kúrenie - internetové pripojenie T-com - Byt je voľný ihneď vyžaduje sa 2 mesačný depozit po dohode s majiteľom a prvé nájomné V blízkosti veľmi dobrá občianska vybavenosť. Nachádza sa tam Tesco, SLSP, nákupné stredisko, zdravotné stredisko. Obchodný priestor sa nachádza v centre obce. Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte certifikovaného realitného makléra Ing. Milana Drotára ,telefonicky: 0917 389 436 alebo mailom: milan.drotar@jozue.sk, prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach
Čaňa
890 €/mes.
STAVEBNÝ POZEMOK – Nižná Myšľa, iba 6 km od KOŠÍC
JOZUE REALITY ponúka rovinatý pozemok v obci Nižná Myšľa so súhlasom majiteľa. Celková výmera pozemku je 2079 m2. Šírka pozemku je 21 m a dĺžka 90. Pozemok má prístupovú cestičku širokú 5 m a dlhú 30 m. Nachádza sa v centre obce, na pozemku respektíve na hranici pozemku sú všetky inžinierske siete (vodovod, kanalizácia, elektrina, plynovod, optika). Pozemok je vzdialený iba 6 km o Košíc. Autobusové spojenie do obce je pravidelné a frekventované. Pre dohodnutie obhliadky volajte: 0918 812 524 JOZUE REALITY s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností. Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo. Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte realitného makléra Ing. Jozefa Takáča, telefonicky: 0918 812 524 prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu JOZUE REALITY s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.
Nižná Myšľa
185 000 €
MALÁ KANCELÁRIA, JUŽNÁ TRIEDA, KOŠICE
JOZUE REALITY ponúka na prenájom kancelárie na Južnej triede v Košiciach. Samotná kancelária má rozlohu 18 m2. Kancelária má vlastné umývadlo, sociálne zariadenie sa nachádza na spoločnej chodbe. V tejto kancelárskej budove je k dispozícii viac kancelárií. Nájomca si môže prenajať aj parkovacie miesto za poplatok. Cena prenájmu je 7,50 €/m2 bez DPH + zálohové platby za dodávku služieb a energií 3,50 €/m2 bez DPH. Preplatky sa na základe vyúčtovania skutočnej spotreby vracajú nájomníkom. Parkovacie miesto sa prenajíma v cene 30 EUR/mesiac. JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností. Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo. Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte realitného makléra Ing. Jozefa Takáča, telefonicky: 0918 812 524 prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu JOZUE REALITY, s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach. Cena energií: 3 Euro / mesiac
Košice IV - Juh
135 €/mes.
KANCELÁRIA 35 m2, JUŽNÁ TRIEDA, KOŠICE
JOZUE REALITY ponúka na prenájom kancelárie na Južnej triede v Košiciach. Samotná kancelária má rozlohu 35 m2. Kancelária má vlastné umývadlo, sociálne zariadenie sa nachádza na spoločnej chodbe. V tejto kancelárskej budove je k dispozícii viac kancelárií. Nájomca si môže prenajať aj parkovacie miesto za poplatok. Cena prenájmu je 7,50 €/m2 bez DPH + zálohové platby za dodávku služieb a energií 3,50 €/m2 bez DPH. Preplatky sa na základe vyúčtovania skutočnej spotreby vracajú nájomníkom. Parkovacie miesto sa prenajíma v cene 30 EUR/mesiac. JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností. Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo. Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte realitného makléra Ing. Jozefa Takáča, telefonicky: 0918 812 524 prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu JOZUE REALITY, s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach. Cena energií: 3 Euro / mesiac
Košice IV - Juh
262,50 €/mes.
KANCELARSKY PRIESTOR NA PRENAJOM, UL. FEJOVA, KE-JUH
JOZUE REALITY v zastúpení s Ing. Milanom Drotárom ponúka na prenájom obchodný priestor na ul. Fejova v blízkosti Auparku a centra mesta Košice. Obchodný priestor v polyfunkčnej budove sa nachádza na druhom poschodí. Priestor má dva prístupu, pričom jeden je po schodoch, a druhý výťahom. Výmera priestoru je 362m2. Priestor je otvorený a vhodný pre OPEN SPACE, kancelárske priestory, poprípade nejakú predajnú. Priestor je po rekonštrukcii. Sociálne zariadenia sa nachádzajú na prvom poschodí. V objekte je optika. Cena je 3.000 eur vrátane vykurovania priestorov. Elektrický merač je samostatný pre daný objekt. Cena za prenájom objektu je 3.000,-eur mesačne plus elektrina. K cene sa nezapočítava DPH. NIe sme platcami DPH a cena je konečná. Nábytok, ktorý vidíte nie je súčasťou predaja. JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo. Kladieme dôraz na BEZPEČNOSŤ predaja - naše zmluvy sú autorizované advokátskou kanceláriou, ktorá ručí za ich vyváženosť a právnu relevantnosť. Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte certifikovaného realitného makléra Ing. Milana Drotára, telefonicky: 0917 389 436 prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.
Košice IV - Juh
3 000 €/mes.
STAVEBNÝ POZEMOK 1000m2 – KOŠICE BARCA
JOZUE REALITY ponúka stavebný pozemok v mestskej časti Košice Barca. Výmera pozemku je 1000 m2, je rovinatý. Šírka pozemku pri ceste je 21 metrov. Pri pozemku je elektrina, vodovod, kanalizácia, optika, plyn, vlastná studňa a asfaltová cesta. Na pozemku sa nachádza menšia stavba staršieho domu, ktorá môže slúžiť ako zahradný domček, letná kuchynka alebo sklad... . Uvedená lokalita je v zastavanej časti Barce, v širokom okolí sú iba rodinné domy a daný pozemok je podľa územného plánu určený na výstavbu rodinného domu. JOZUE REALITY s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností. Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 16 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo. Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte realitného makléra Ing. Jozefa Takáča, telefonicky: 0918 812 524 prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu JOZUE REALITY s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.
Košice IV - Barca
310 000 €
POZEMOK URCENY NA VYSTAVBU NA PREDAJ, KECHNEC, KE-OKOLIE
Jozue reality, s.r.o. so súhlasom majiteľa v zastúpení Ing. Milanom Drotárom ponúka na predaj pozemok v lokalite Košice-okolie, obec Kechnec, vzdialená 15 km a 15 min. od Košíc. Pozemok má rozlohu 630m2, šírka 20 metrov, dĺžka 32 metrov, plus k tomu je plánovaný podiel na ceste z prístupovej cesty. Inžinierske siete: obecná voda, elektrina, plyn a kanalizácia sú v dosahu. Pozemok je situovaný v strede obce v tichej uličke, máte blízko a dostupné potrebné služby k životu. Lokalita: Obec má plnú občiansku vybavenosť, materská škola, základná škola, obecný úrad, v blízkosti Coop Jednota, poliklinika, športoviská a iné. JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo. Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte certifikovaného realitného makléra Ing. Milana Drotára, telefonicky: 0917 389 436 alebo mailom: milan.drotar@jozue.sk, prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach
Kechnec
79 990 €
NA PRENÁJOM SKLADOVÁ A VÝROBNA HALA 1080 m2, iba 7 km od KOŠÍC
JOZUE REALITY s.r.o. ponúka na prenájom skladovú a výrobnú halu iba 7 km od Košíc. Charakteristiky priestorov: - Rozmery: 61 x 18 m, výmera 1080 m2 - Vnútorná výška: 10m - 2x brána pre nákladné auta - Betónová podlaha, celá hala je uzavretá - Mostový žeriav - Ideálne pre podniky zamerané na výrobu, skladovanie - Výborná dostupnosť a strategická poloha v Košiciach - Elektrina 380 V / 220 V Cena prenájmu: 2,50 EUR/m2/mesiac bez DPH + elektrická energia. Kontaktujte nás e-mailom alebo telefonicky 0918 812 524 pre ďalšie informácie a záujem o obhliadku. JOZUE REALITY s.r.o. - Váš partner pre moderné podnikanie. JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností. Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo. Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte realitného makléra Ing. Jozefa Takáča, telefonicky: 0918 812 524 prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu JOZUE REALITY, s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.
Nižná Hutka
2 700 €/mes.
OBCHODNY PRIESTOR NA PRENAJOM, UL.FEJOVA, KE-JUH
JOZUE REALITY v zastúpení s Ing. Milanom Drotárom ponúka na prenájom obchodný priestor na ul. Fejova v blízkosti Auparku. Obchodný priestor v polyfunkčnej budove sa nachádza na prízemí. Priestor má dva prístupu, čo umožní prístup pre zákazníkov a zamestnancov. Výmera priestoru je 100m2. V priestore je možné meniť priečky, priestor je bez výkladu. V rámci priestoru sa nachádza aj kuchynka, sociálne zariadenie so sprchou. Rekonštrukcia objektu zahŕňa plastové okná, dlažbu, sadrokartonové stropy. V objekte je optika. Kúrenie je paušálne cc.a 150,-eur mesačne. Elektrický merač je samostatný pre daný objekt. Cena za prenájom objektu je 900,-eur mesačne plus kúrenie a elektrina. K cene sa nezapočítava DPH JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo. Kladieme dôraz na BEZPEČNOSŤ predaja - naše zmluvy sú autorizované advokátskou kanceláriou, ktorá ručí za ich vyváženosť a právnu relevantnosť. Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte certifikovaného realitného makléra Ing. Milana Drotára, telefonicky: 0917 389 436 prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.
Košice IV - Juh
900 €/mes.
NA PRENÁJOM VÝROBNÁ HALA, 6000 m2, MEDZILABORCE
JOZUE REALITY s.r.o. ponúka na prenájom výrobnú halu v meste Medzilaborce. Hala má 3 lode, každá loď má 2000 m2. Celková výrobná výmera je 6000 m2. K hale sú dve prístavby: administratívna budova a opravárenská dielňa. Výmera administratívnej budovy je cca. 1 000 m2 a výmera opravárenskej dielne je cca. 450m2. Je pripojená na elektrinu s vlastnou trafostanicou, má vodovod a kanalizáciu. Postavená v 80tych rokoch, strecha bola zrekonštruovaná v roku 2022. Hala vhodná pre spoločnosti pôsobiace v oblasti výroby, skladovania, logistiky a súvisiacich odvetviach. Cena prenájmu je 3,-- EUR/m2/mesiac bez DPH. JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností. Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo. Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte realitného makléra Ing. Jozefa Takáča, telefonicky: 0918 812 524 prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu JOZUE REALITY, s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.
Humenné
22 350 €/mes.
VÝROBNÁ HALA, 6000 m2, MEDZILABORCE
JOZUE REALITY s.r.o. ponúka na predaj výrobnú halu v meste Medzilaborce. Hala má 3 lode, každá loď má 2000 m2. Celková výrobná výmera je 6000 m2. K hale sú dve prístavby: administratívna budova a opravárenská dielňa. Výmera administratívnej budovy je cca. 1 000 m2 a výmera opravárenskej dielne je cca. 450m2. Je pripojená na elektrinu s vlastnou trafostanicou, má vodovod a kanalizáciu. Postavená v 80tych rokoch, strecha bola zrekonštruovaná v roku 2022. Hala vhodná pre spoločnosti pôsobiace v oblasti výroby, skladovania, logistiky a súvisiacich odvetviach. Cena haly je 800 000,-- EUR bez DPH. Predajná cena je bez pozemku pod halou. JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností. Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo. Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte realitného makléra Ing. Jozefa Takáča, telefonicky: 0918 812 524 prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu JOZUE REALITY, s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.
Medzilaborce
800 000 €
STAVEBNÝ POZEMOK – SOKOĽ, iba 7 km od Košíc
JOZUE REALITY ponúka stavebný pozemok v obci Sokoľ. Výmera pozemku je 1164 m2, je mierne svahovitý s minimálnym sklonom, slnečný a orientovaný na juhozápad. Šírka pozemku pri ceste je 22. Na pozemku je elektrická prípojka, vodovodná prípoja, zavedená optika, a asfaltová cesta. V uvedenej lokalite je iba výstavba nových domov s dobrými susedmi. Pozemok je vzdialený iba 7 km o Košíc. Obec Sokoľ má dobrú občiansku vybavenosť. Dostupnosť autom je vynikajúca, autobusové spojenie je pravidelné a frekventované. V prípade záujmu o obhliadku kontaktujte makléra na: 0918 812 524 JOZUE REALITY s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností. Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 16 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo. Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte realitného makléra Ing. Jozefa Takáča, telefonicky: 0918 812 524 prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu JOZUE REALITY s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.
Sokoľ
180 000 €
ADMINISTRATIVNE PRIESTORY NA PRENAJOM, UL.BOČNA, KE-STARE MESTO
JOZUE REALITY v zastúpení s Ing. Milanom Drotárom ponúka na prenájom obchodný priestor na ul. Bočná v centre mesta Košice. Obchodný priestor v polyfunkčnej budove sa nachádza na prvom poschodí. Vchod do priestoru je cez pavlač. Vchodové dvere na prízemí sú spoločné pre tri prevádzky. Výmera priestoru je 51m2 a pozostáva zo štyroch miestností – vstupná hala, WC spolu s plynovým kotlom a nádobou na ohrev vody, a tri prechodové miestnosti, ktoré si viete zariadiť podľa svojich predstáv. Objekt je prázdny a vymaľovaný, je voľný ihneď. Čo sa týka rekonštrukcie okná sú plastové, a sú urobené nové plávajúce podlahy. Dostupné wifi je od spoločnosti Orange. Dostupné siete: kúrenie na plyn, elektrina, kanalizácia, voda. Vlastný plynomer, elektromer, a vodomer. Priestor je vhodný pre kancelárske práce, účtovníkov, právnikov, poprípade nejaká agentúra. Je to prestížne miesto v centre mesta. Nie sme platcami DPH, cena je konečná. Cena za nájom je 510,-eur plus energie. JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo. Kladieme dôraz na BEZPEČNOSŤ predaja - naše zmluvy sú autorizované advokátskou kanceláriou, ktorá ručí za ich vyváženosť a právnu relevantnosť. Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte certifikovaného realitného makléra Ing. Milana Drotára, telefonicky: 0917 389 436 prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.
Košice I - Staré Mesto
510 €/mes.
KANCELARIE NA PRENAJOM, KOSICE-MESTO
Pre našeho klienta - hľadáme kancelárie na prenájom v lokalite Košice-mesto, ideálne Košice-Sever. Prenájom hľadáme na dlhú dobu, ide o presun stabilnej firmy do nových priestorov. Potrebujeme nasledovné, čo sa týka priestoru: Miesto: Ideálne Košice-Sever, môže byť aj iné miesto vrámci Košíc, dostupné MHD nevyhnutné Priestory: 3 kancelárie x 25m2, 1x20m2, rokovaciu miestnosť, sklad, dokopy cca. 100-110m2 Ďalšie požiadavky: dobrý internet, ideálne od Antiku, možnosť v kancelárii sa napojiť káblami Parkovanie: 5 miest plus možné parkovanie pre klientov Cena za priestory: ideálne do sumy cca. 1200,.eur plus parkovanie. Sme platcami DPH. JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo. Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte certifikovaného realitného makléra Ing. Milana Drotára, telefonicky: 0917 389 436 prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.
Košice I - Sever
1 200 €
KUPA SKLADOVACIEHO PRIESTORU, KOŠICE-MESTO
Pre našeho klienta - hľadáme skladovacie priestory s pozemkom na parkovanie pre cca. 4-5 miest Klient má záujem o kúpu takéhoto priestoru v Košiciach. Potrebujeme nasledovné: Miesto: Ideálne Košice-Juh, Barca, môže byť aj iné miesto v rámci Košíc, môže to byť v priemyselnej zóne, môže to byť aj nejaký starší dom s malým pozemkom. Priestory: Skladovacie priestory o rozlohe cca. 100m2 Ďalšie požiadavky: vhodnejší pozemok je pozemok s prístupom z dvoch strán Parkovanie: 4-5 áut Cena za priestory: ideálne do sumy cca. 200-250.000,-eur JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo. Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte certifikovaného realitného makléra Ing. Milana Drotára, telefonicky: 0917 389 436 prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.
Košice IV - Juh
250 000 €
NOVOSTAVBA NA PREDAJ, BENIAKOVCE, KOŠICE-OKOLIE
JOZUE REALITY Vám v zastúpení Ing. Milanom Drotárom EXKLUZÍVNE ponúka na predaj Exkluzívnu novostavbu rodinného domu v obci BENIAKOVCE. Dom je momentálne vo výstavbe, typu bungalov. Dom je dokončený do stavu hrubej stavby bez okien. V prípade dohody vieme dokončiť do stavu HOLODOM. Cena za hrubú stavbu je 224.900,-EUR. Základné informácie a dispozícia: Dom sa nachádza v novej štvrti na okraji obce. Inžinierske siete: elektrina, plyn Zastavaná plocha domu je 208,5m2 vrátane terás a príslušenstva je 376m2 Podlahová plocha domu je 164,5m2. Terasy majú rozlohu spolu 66m2. (západná a južná-čiastočne zastrešené). Dispozične je dom riešený ako štvorizbový (3 izby, hala s kuchyňou). Rozmery izieb a ostatných miestností sú nasledovné: Kuchyňa s obývacou izbou - 51m2, izby– 14,66m2, 14,50m2, 11,78m2, šatník 5,96m2, chodba 6,07m2, chodba 8,21m2, zádverie 9,44m2, kúpeľňa 8,35m2, komora 7,28m2, kúpeľňa 7,9m2, technická miestnosť 8,03m2, sklad11,31m2. Dom bude napojený na plyn, elektrinu, dažďový kanál, studňa, žumpa. Po kolaudácii je možné požiadať o čističku odpadových vôd a následné napojenie odpadu na dažďový kanál. Dom bude mať predprípravu na obecný vodovod. V dome je PRÍPRAVA podlahové kúrenie, plynové vykurovanie, krb, možnosť realizovať tepelné čerpadlo, solárny ohrev vody a rekuperáciu. Výmera pozemku je 707m2. Technické informácie: Obvodové múry – Tehla Leier 30, Priečky – Tehla Leier, Strecha - system Rector Lokalita: Obec Beniakovce sa nachádza 12 km od centra Košíc, 10 min. autom, na začiatok Košíc je to 9km a 6min. autom. Obec poskytuje dostatočne veľa súkromia, ide o súkromnú ulicu s 15stimi domami. JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo. Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte certifikovaného realitného makléra Ing. Milana Drotára, telefonicky: 0917 389 436 prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.
Beniakovce
224 900 €
4 IZBOVY BYT NA PREDAJ, UL.HAVANSKA, KE I.-SIDL.TAHANOVCE
JOZUE REALITY Vám v zastúpení Ing. Milanom Drotárom ponúka na predaj 4 izbový byt po čiastočnej rekonštrukcii na ulici HAVANSKA. Vhodné pre klienta, ktorý si chce rekonštruovať byt podľa vlastných predstáv. Základné informácie o byte: Lokalita: Havanská ulica, sídlisko Ťahanovce. . Dispozične byt pozostáva z obývacej izby, jednej samostatnej väčšej izby, dve menšie izby, kúpeľňa je samostatná, WC. K bytu patrí aj pivnica. Výmera bytu je 80m2. Predsieň 10,24m2, Izba 22,85m2, Izba: 13,19m2, Izba: 8,36m2, Izba: 8,27m2, Kuchyňa 9,2m2 Kúpeľňa: 3,12m2, WC: 1,03m2, Pivnica: 1,61m2. K bytu patrí aj lodžia. Byt sa nachádza štvrtom poschodí. Byt je v osobnom vlastníctve. Je možné čerpať hypotéku, s ktorou Vám radi pomôžu finančný špecialisti, s ktorými naša realitná kancelária spolupracuje. Orientácia bytu je Východ/Západ. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, výmenou okien, okná sú plastové. V dvoch izbách sú plávajúce podlahy, kúpeľňa a WC dlažba. V izbách je nový náter. Vchodové dvere sú nové- bezpečnostné. Bytové jadro je pôvodné umakartové. Lodžía je zasklená. Bytový dom je zateplený, výťah je vymenený. Lokalita: Je to veľmi pekná lokalita. V blízkosti les, zastávky MHD, Pošta, nákupné centrá Billa, Fresh, Coop Jednota, ihriská, školy, škôlky, zdravotné centrum, výbežisko pre psov, v blízkosti Park Anička. JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo. Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte certifikovaného realitného makléra Ing. Milana Drotára, telefonicky: 0917 389 436 prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.
Košice I - Sídlisko Ťahanovce
142 990 €
BUNGALOV – NOVOSTAVBA – ČAŇA, IBA 8 km od Košíc
JOZUE REALITY ponúka 4-izbový rodinný dom typu bungalov vo vychytenej obci Čaňa. Dom je samostatne stojací, má 90 m2 úžitkovej plochy. S domom sa predáva priľahlý pozemok s rozlohou 4 áre. Dispozícia domu je: zádverie s priamym prechodom do kuchyne, obývačka spojená s kuchyňou, 3 samostatné izby, kúpeľňa s WC, technická miestnosť s WC. Dom je orientovaný v smere sever – juh, s južným výstupom na terasu. Má urobené rozvody elektroinštalácií, vody, odpadov, podlahového vykurovania, omietky s náterom na bielo, podlahy, obklady v kúpeľni a technickej miestnosti, ukončenú fasádu so zateplením – 15 cm polystyrén, prípravu na chodníky. Podkrovie je pochôdzné so zateplením v hrúbke 20 cm. Okná sú plastové s 3-sklom. V dome je postavený komín s možnosťou napojenia krbu, vykurovanie je navrhnuté elektrickým kotlom. Dom má vlastnú studňu a žumpu. Je vhodný pre ľudí, ktorí ocenia jeho dispozíciu a lokalitu. Tento dom je možné kúpiť s väčším pozemkom, teda celková výmera pozemku by bola 8 árov, cena domu v danom prípade je stanovená na 269 000 EUR. Tento dom je v dobrej a tichej lokalite s dobrými susedmi, je vzdialený iba 10 km o Košíc. Obec Čaňa má kompletnú občiansku vybavenosť – materská škola, škôlka, zdravotné stredisko, TESCO, zimný štadión, športovú halu, futbalové ihrisko a ďalšie výhody. Autobusové spojenie do obce je pravidelné a frekventované. Pre obhliadky volajte: 0918 812 524 JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností. Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo. Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte realitného makléra Ing. Jozefa Takáča, telefonicky: 0918 812 524 prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu JOZUE REALITY, s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.
Čaňa
219 000 €
1 2