DOM-REALÍT, Stavebný pozemok s panoramatickým výhľadom
DOM-REALÍT, Ponúkame na predaj zaujímavý stavebný pozemok v Rači s jedinečným panoramatickým výhľadom na Bratislavu. Vhodný na výstavbu exkluzívnej rodinnej vily, prípadne pre developera na výstavbu dvojdomu so 4 bytovými jednotkami.   + výmera celkom 922 m2 + nepravidelný obdĺžnikový tvar so šírkou 23m v dolnej časti + mierne svahovitý s prevýšením 8m + pozemok je slnečný s ideálnou južnou orientáciu + z pozemku je jedinečný panoramatický výhľad na Bratislavu (viď foto, video) + pred domom sú zastavané pozemky, čiže výhľad by nemal byť v budúcnosti obmedzený   Pozemok sa nachádza v TOP lokalite nad centrálnou zónou mestskej časti Rača (Popolná ulica). Na okolitých pozemkoch je zástavba rodinných víl. Jedná sa o stabilizované územie.   + pozemok bol doposiaľ využívaný ako záhrada + je oplotený so vstupom cez bránu + nachádzajú sa tu dva záhradné domčeky, jeden so súpisným číslom + elektrina a vodovod na pozemku + plyn a kanalizácia na hranici pozemku + prístup po asfaltovej komunikácii   UPI = malo podlažná zástavba obytného územia, číslo funkcie 102. Územie slúžiace pre bývanie v rodinných domoch a bytových domoch do 4 nadzemných podlaží. Celé znenie UPI zašlem na požiadanie.   Súčasný majiteľ má rozpracovanú projektovú dokumentáciu na stavbu dvojdomu so 4 bytovými jednotkami s celkovou úžitkovou plochou 400m2 na 3 podlažiach. Táto dokumentácia a ďalšie doposiaľ podniknuté kroky a získané informácie môžu byť prenesené na nového majiteľa.   Uvedená cena pozemku je bez DPH. Cena je kompletná vrátane sprostredkovateľskej provízie a kompletného servisu realitnej kancelárie.   Pozdáva sa vám táto prezentácia? Príďte si pozemok pozrieť naživo. Zavolajte mi, dohodnime si termín obhliadky. Volajte kedykoľvek, najlepšie práve teraz.   Som Milan Petrík, zastihnete ma na telefónnom čísle 0905 812082.   © Copyright Dom-realit, s.r.o. – Inzerát je autorským dielom a majetkom spoločnosti Dom-realit, s.r.o.
Bratislava III - Rača
385 000 €
DOM-REALÍT, Pozemok pre váš projekt v Hrádockej doline
DOM-REALÍT ponúka na predaj pozemok, nachádzajúci sa v malebnej Hrádockej doline obklopený prírodnou scenériou.   + rozloha 3266m2, šírka 45 metrov + možnosť kúpiť polovicu pozemku (1633m2) v cene 65.320€ + prevažne z časti rovinatý, časť pozemku vo svahu + prírodná lokalita s množstvom zelene a krásnymi výhľadmi + riedka zástavba v okolí Pozemok je vedený ako orná pôda. Na susedných parcelách sú postavené rodinné domy a hospodárske usadlosti. Je vhodný na výstavbu rodinného domu, rekreačnej nehnuteľnosti, farmy, prípadne ako investičná nehnuteľnosť (viac menších rekreačných domčekov na prenájom).   + elektrina na hranici pozemku + ostatné siete pri pozemku nie sú + príjazd po asfaltovej ceste   Obec Hrádok (2000 obyvateľov) sa nachádza medzi Piešťanmi a Novým Mestom nad Váhom.   + zjazd z diaľnice v susednej obci Lúka (4km) + cesta z Bratislavy presne hodina jazdy + v obci sa nachádza materská škola, potraviny, pošta, reštaurácia + základná škola v susednej obci Lúka   Hrádocká dolina je známa turistická lokalita na úpätí Považského Inovca vhodná na rekreáciu, turistiku, horskú cyklistiku, zbieranie húb. V blízkosti hrad Tematín, lyžiarske stredisko Bezovec. Pozdáva sa vám táto prezentácia? Zavolajte mi. Volajte kedykoľvek, najlepšie práve teraz. Podobné nehnuteľnosti sa zvyčajne predajú veľmi rýchlo. Som Milan Petrík, zastihnete ma na telefónnom čísle 0905 812082. Cena je vrátane provízie a kompletného servisu realitnej kancelárie. © Copyright Dom-realit, s.r.o. – Inzerát je autorským dielom a majetkom spoločnosti Dom-realit, s.r.o.
Hrádok
130 640 €
Možnosť výmeny . RADOVAN VARGA ponúka 3izbový byt v žiadanej lokalite na Cabanovej ulici v Dúbravke
Ponúkam na predaj 3izbový byt po rekonštrukcii v žiadanej lokalite Dúbravky + 1/8 poschodie + cca 65m2 byt , celkom cca 70m2 vrátane pivnice a lodžie  + byt prešiel nedávnou rekonštrukciou v rozsahu: -nové plastové okná a zasklenie lodžie  -nové elektrické rozvody (plus nové el. zásuvky a vypínače) -laminátové podlahy v  izbách -gresová dlažba a obklady v kuchyni, kúpeľni a na chodbe. -vstupné bezpečnostné dvere -kuchynská linka s posvietením - vstavaná chladnička - vstavaná umývačka riadu - digestor, el. rúra, el. varná dosa - nové wc a sprchový kút - mesačné náklady cca 160€ (voda, kúrenie, správa/fond opráv) + byt je kúpou voľný bez tiarch + Skvelá lokalita, blízky je Dúbravský les, v okolí je kompletná občianska vybavenosť + NEPLATÍTE právny servis + NEPLATÍTE sprostredkovateľskú províziu + NEPLATÍTE kolky na kataster pri zmene vlastníckeho práva © Copyright Dom-realit, s.r.o. – Inzerát a fotky sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Dom-realit, s.r.o.   
Bratislava IV - Dúbravka
212 500 €
RADOVAN VARGA ponúka na predaj príjemný 3,5 izbový dom v žiadanej lokalite v Pezinku.
Z poverenia majiteľa Vám ponúkame na predaj príjemný 3,5izbový dom v žiadanej lokalite v Pezinku.   Hľadáte príjemné a pokojné vidiecke bývanie s výhodami, ktoré ponúka bývanie v Pezinku? Chcete si užívať kúsok lesa vo dvore?   Chcete veľký šatník ako izba, so vstupom zo spálne? + stavba z roku 2013 + pozemok s domom 469m2 + lesná parcela 557m2 (vlastník mesto Pezinok) + dom 108m2 + zastrešená terasa na sedenie + napojený na všetky inžinierske siete + drevený krov a betónová škridla Bramac + povala čiastočne pochôdzna + 3x parkovacie miesto 1x pod prístreškom + 2x vo dvore + 2x domček na náradie + orientácia bytu: obývačka s terasou na j.západ + 2x svetlovody slnečného svetla v obývačke a chodbe + krb v obývačke + okná – izolačné 3sklo + zateplenie 40cm   + vstupná hala - vstavané skrine + priestranná obývačka s kuchyňou s výstupom na terasu + sklad/špajza pri kuchyni + technická miestnosť s plynovým kotlom + práčka a sušička a wc + spálňa so šatníkom – možnosť upraviť na izbu (11m2) + detská izba + kúpelka s wc, vaňou a sprchovým kútom a oknom   + kúrenie – radiátormi – ohrev vody plynovým kotlom + bezpečnostné dvere + rohová kuchynská linka na mieru + mesačné náklady podľa spotreby cca 200 € + optický internet SWAN   + dostatok miesta na terase a vo dvore aj mini lesík na bláznenie, ideálny na súkromnú opekačku + tiché vidiecke prostredie, toto miesto je doslova oázou pokoja + ak máte deti bude sa im tu naozaj páčiť –bezpečná lokalita ako stvorená pre vysnívaný rodinný život  + jasličky a škôlka Harmanček 3min autom + základná škola 6min autom + vodná nádrž Kučišdorf 7min autom + Lidl 5min autom + lekáreň 3min autom Pre viac informácií, alebo obhliadku ma kontaktujte :) , rád vám ukážem osobne tento úchvatný dom. Pezinok je vinohradnícke mesto na úpätí Malých Karpát s rôznymi možnosťami na turistiku, cykloturistiku, jazdu na koni a príjemný oddych, zároveň vzdialené nedaleko od Bratislavy. V meste sa konajú rôzne kultúrne a spoločenské podujatia vrátane Pezinského vinobrania, má priame autobusové a železničné spojenie s Bratislavou. Kompletná občianska vybavenosť mesta sú škôlky, základné a stredné školy vrátane gymnázia a obchodnej akadémie, MHD, zdravotné stredisko, nemocnica, lekárne, supermarkety (Jednota, Billa, Kaufland, Lidl, TESCO) nákupné centrá (Mólo, Plus) + NEPLATÍTE právny servis + NEPLATÍTE sprostredkovateľskú províziu + NEPLATÍTE kolky na kataster pri zmene vlastníckeho práva © Copyright Dom-realít, s.r.o. – Inzerát je autorským dielom a majetkom spoločnosti Dom-realít, s.r.o.     
Pezinok
460 000 €
Dohoda na cene možná RADOVAN VARGA ponúka veľký 7-8 izbový dom s dvojgarážou I Podunajské Biskupic
Dohoda na cene možná Z poverenia majiteľa ponúkam na predaj 7-8 izbový dom s dvoj-garážou I Podunajské Biskupice Parkovanie v dvoj garáži, aj vo dvore vhodné aj pre vysoké dodávky. Možnosť dvojgeneračného bývania, alebo podnikania.  Samostatný vchod pre hosťovský byt (kúpelňa, kuchyňa, izba) zároveň je vstup aj priamo v hale domu. Za domom sa nachádza terasa so vstupom z obývačky a zadného vchodu do domu.  + zateplená tehlová stavba 2001 + škridla Bramac + na pozemku 354 m2 + zastavaná plocha 187m2 z toho 45m2 garáž  + prízemie 109m2 + garáž s el.bránou + poschodie 130m2 + 5 izieb / 2 kuchyne / jedáleň/ obývačka/ 4 kúpelne Prízemie: / hala / kúpelňa s vaňou a wc / kuchyňa s jedálňou / obývačka s výstupom na terasu / sklad / hosťovská izba prepojená s ďalšou kuchyňou  a ďalšou kúpelnou so sprchou a wc, s halou s možným samostatným vstupom do domu  Poschodie: / 4x izba s klimatizáciou / 2x kúpelňa / šatník / podkrovie / z dvoch spálni je vstup na balkón   Dom je pripojený na všetky inžinierske siete (mestská voda, plyn, elektrika a kanalizácia) . Lokalita je tichá a kľudná, s kompletnou občianskou vybavenosť, obchody, služby, zdravotné stredisko, materská škôlka, základná škola, pošta, MHD, rýchle napojenie na diaľničný obchvat, či do centra.    © Copyright Dom-realit, s.r.o. – Inzerát a fotky sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Dom-realit, s.r.o.    
Bratislava II - Podunajské Biskupice
590 000 €
RADOVAN VARGA ponúka zariadený 4 izbový dom s krbom v Podunjských Biskupiciach
Z poverenia majiteľa ponúkam na predaj zariadenú novostavbu r.2020 v Podunajských Biskupiciach + je súčasťou dvoj-domu v súkromnom dvore troch dvoj-domov s el.bránou + úžitková plocha 119m2  + na pozemku s výmerou 386m2 + orientácia na juhozápad a juh + presná brúsená tehla POROTHERM 30 cm + 15 cm zateplenie + kvalitné 6 komorové okná (trojsklo) GEALAN  + betónová strešná krytina BRAMAC + komín SCHIEDEL + podlahové kúrenie + v každej izbe parapetná klimatizácia Hisense + kondenzačný plynový kotol Viessmann so zásobníkom vody + vonkajšie el.žalúzie na každom okne + 3 spálne + kúpelka s vaňou a sprchovým kútom a wc + technická miestnosť + samostatné wc + obývačka s kuchyňou + krb v obývačke + rohová kuchynská linka so spotrebičmi Whirlpool s technológiou 6. ZMYSEL + nábytok ako na fotkách + v dome je alarm JABLOTRON Odeská ulica sa nachádza asi 5 min pešo od vlakovej stanice, čo zabezpečí bezproblémovú prepravu do školy alebo práce. Pred vlakovou stanicou je zástavka MHD. Podunajské Biskupice v súčasnosti prechádzajú veľmi cielenou obnovou verejných priestorov a zelených plôch. Na konci ulice nájdete nákupnú zónu s množstvom obchodných prevádzok. Námestie oproti obecnému úradu má centrálny park s detským ihriskom , kde si môžete s deťmi užiť spoločný čas a porozprávať sa so susedmi :). Konajú sa tu komunitné akcie, ktoré prispievajú ku kvalitnému spoločenskému životu v tejto mestskej časti. Dostupnosť do iných mestských častí je bezproblémová blízkym obchvatom. + NEPLATÍTE právny servis  + NEPLATÍTE sprostredkovateľskú províziu  + NEPLATÍTE kolky na kataster pri zmene vlastníckeho práva  © Copyright Dom-realit, s.r.o. – Inzerát je autorským dielom a majetkom spoločnosti Dom-realit, s.r.o.  
Bratislava II - Podunajské Biskupice
429 000 €
RADOVAN VARGA ponúka na predaj záhradu s mini domčekom - Žabí majer
Ponúkam na predaj záhradu v osobnom vlastníctve v záhradkárskej osade Žabí majer + 311m2 + podiely na prístupovej ceste + zapojená elektrika do chatky + voda - studňa + na pozemku sa nachádza malá murovaná "chatka" cca 8m2+ sklad cca 1,5m2 + chatka má okienko a funkčné el.osvetlenie + v chatke sú zabudované malé kachle na drevo + foto sú aktuálne + NEPLATÍTE právny servis + NEPLATÍTE sprostredkovateľskú províziu + NEPLATÍTE kolky na kataster pri zmene vlastníckeho práva © Copyright Dom-realít, s.r.o. – Inzerát je autorským dielom a majetkom spoločnosti Dom-realít, s.r.o.  
Bratislava III - Rača
40 000 €
RADOVAN VARGA ponúka Obchodné priestory 2X66m2 s dvoma vchodmi - Bosákova ulica
Z poverenia majiteľa ponúkam obchodné priestory v žiadanej lokalite na Bosákovej ulici + stavba 2011 + prízemie  + 132m2 aktuálne navzájom prepojené dva priestory po 66m2 + každý priestor má vlastný vchod, čím sa dajú spraviť dva samostatné priestory + každý priestor má svoje wc + ľavý priestor má aktuálne recepciu s obchodným priestorom, kanceláriu, sklad, wc s umývadlom + pravý priestor je zariadený na prednášky pre 30 osôb, má zariadenú kuchyňu, vzdelávaciu techniku  a 2x wc s umývadlom + klimatizácia a kamerový systém je v cene, ostatné na dohode + priestor je kúpou voľný + k cene bude pripočítaná DPH Nachádza sa v známom polyfunkčnom objekte Dve veže na Bosákovej ulici.  Od centra Bratislavy je cca 15 min. chôdze a dobrá dostupnosť mestskou hromadnou dopravou (zastávka električky 3 minúty od bytového domu). Pre individuálnu dopravu lokalita poskytuje výborné napojenie na most SNP, Apollo a Prístavný most. Lokalita poskytuje nadštandardnú občiansku vybavenosť priamo v okolí objektu (pošta, zdravotné stredisko, lekáreň, škôlky, ihriská, supermarkety, trhovisko, reštaurácie, kaviarne, fitness) a tiež blízke napojenie na Dunajské cyklotrasy.   + NEPLATÍTE sprostredkovateľskú províziu + NEPLATÍTE právny servis + NEPLATÍTE kolky na kataster pri zmene vlastníckeho práva © Copyright Dom-realit, s.r.o. – Inzerát je autorským dielom a majetkom spoločnosti Dom-realit, s.r.o.
Bratislava V - Petržalka
303 600 €
RADOVAN VARGA ponúka Obchodné priestory 2X66m2 s dvoma vchodmi - Bosákova ulica
Z poverenia majiteľa ponúkam obchodné priestory v žiadanej lokalite na Bosákovej ulici + stavba 2011 + prízemie  + 132m2 aktuálne navzájom prepojené dva priestory po 66m2 + každý priestor má vlastný vchod, čím sa dajú spraviť dva samostatné priestory + každý priestor má svoje wc + ľavý priestor má aktuálne recepciu s obchodným priestorom, kanceláriu, sklad, wc s umývadlom + pravý priestor je zariadený na prednášky pre 30 osôb, má zariadenú kuchyňu, vzdelávaciu techniku  a 2x wc s umývadlom + klimatizácia a kamerový systém je v cene, ostatné na dohode + priestor je kúpou voľný + k cene bude pripočítaná DPH Nachádza sa v známom polyfunkčnom objekte Dve veže na Bosákovej ulici.  Od centra Bratislavy je cca 15 min. chôdze a dobrá dostupnosť mestskou hromadnou dopravou (zastávka električky 3 minúty od bytového domu). Pre individuálnu dopravu lokalita poskytuje výborné napojenie na most SNP, Apollo a Prístavný most. Lokalita poskytuje nadštandardnú občiansku vybavenosť priamo v okolí objektu (pošta, zdravotné stredisko, lekáreň, škôlky, ihriská, supermarkety, trhovisko, reštaurácie, kaviarne, fitness) a tiež blízke napojenie na Dunajské cyklotrasy.   + NEPLATÍTE sprostredkovateľskú províziu + NEPLATÍTE právny servis + NEPLATÍTE kolky na kataster pri zmene vlastníckeho práva © Copyright Dom-realit, s.r.o. – Inzerát je autorským dielom a majetkom spoločnosti Dom-realit, s.r.o.
Bratislava V - Petržalka
303 600 €
DOM-REALÍT ponúka na predaj 3i byt v príjemnej obci Záhorská Ves
Z poverenia majiteľa ponúkame na predaj 3i byt v obci Záhorská Ves   + 62m2 (čiastočne podkrovný) + nová nadstavba bytového domu  + orientácia  na Juh + bytový dom má vlastný oplotený dvor 359m2 (spoluvlastnícky podiel) + bytovka má vlastný kotol + pivnica + zabudované spotrebiče (elekt. rúra, indukcia, umývačka riadu) + WC v samostatnej miestnosti + internet magio   Dispozícia:      byt je situovaný v novej nadstavbe staršieho bytového domu. Jedná sa o podkrovný byt, orientovaný na Juh. Do bytu sa vstupuje cez predsieň, ktorá je bránou do veľkej obývačky s kuchyňou. Z  predsiene sa taktiež vstupuje na toaletu a do priestrannej kúpeľne s rohovou vaňou . Popri kuchynskej linke sa cez chodbu prechádza do 2 nepriechodných izieb. Jedna slúži ako veľkorysá spálňa a druhá menšia je určená ako detská alebo hosťovská izba.   Lokalita:   Záhorská Ves je najzápadnejšou obcou Slovenka. V obci sa nachádza kompa cez rieku Moravu, ktorá je prirodzenou hranicou medzi Záhorskou Vsou  a Rakúskym  Angern an der March. Vďaka tomu nieje problém , ak pracujete v Rakúsku, prepravovať sa za prácou. Obec je vzdialená 17km od Malaciek a 40 minút do Bratislavy . Priamo v Záhorskej Vsi sú dostupné potraviny,  materská škôlka a základná škola, pošta. MHD priamo pred bytovým domom.     + NEPLATÍTE právny servis + NEPLATÍTE sprostredkovateľskú províziu + NEPLATÍTE kolky na kataster pri zmene vlastníckeho práva © Copyright Dom-realit, s.r.o. – Inzerát a fotky sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Dom-realit, s.r.o.   
Jakubov
99 900 €
DOM-REALÍT ponúka na predaj 3i byt v príjemnej obci Záhorská Ves
Z poverenia majiteľa ponúkame na predaj 3i byt v obci Záhorská Ves   + 62m2 (čiastočne podkrovný) + nová nadstavba bytového domu  + orientácia  na Juh + bytový dom má vlastný oplotený dvor 359m2 (spoluvlastnícky podiel) + bytovka má vlastný kotol + pivnica + zabudované spotrebiče (elekt. rúra, indukcia, umývačka riadu) + WC v samostatnej miestnosti + internet magio   Dispozícia:      byt je situovaný v novej nadstavbe staršieho bytového domu. Jedná sa o podkrovný byt, orientovaný na Juh. Do bytu sa vstupuje cez predsieň, ktorá je bránou do veľkej obývačky s kuchyňou. Z  predsiene sa taktiež vstupuje na toaletu a do priestrannej kúpeľne s rohovou vaňou . Popri kuchynskej linke sa cez chodbu prechádza do 2 nepriechodných izieb. Jedna slúži ako veľkorysá spálňa a druhá menšia je určená ako detská alebo hosťovská izba.   Lokalita:   Záhorská Ves je najzápadnejšou obcou Slovenka. V obci sa nachádza kompa cez rieku Moravu, ktorá je prirodzenou hranicou medzi Záhorskou Vsou  a Rakúskym  Angern an der March. Vďaka tomu nieje problém , ak pracujete v Rakúsku, prepravovať sa za prácou. Obec je vzdialená 17km od Malaciek a 40 minút do Bratislavy . Priamo v Záhorskej Vsi sú dostupné potraviny,  materská škôlka a základná škola, pošta. MHD priamo pred bytovým domom.     + NEPLATÍTE právny servis + NEPLATÍTE sprostredkovateľskú províziu + NEPLATÍTE kolky na kataster pri zmene vlastníckeho práva © Copyright Dom-realit, s.r.o. – Inzerát a fotky sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Dom-realit, s.r.o.   
Vysoká pri Morave
99 900 €
REZERVOVANÉ: 2,5 izbový byt v TOP lokalite Ružinova pri OC Retro na ulici Narcisová
Dobrý deň, ďakujeme za prejavený záujem o nehnuteľnosť. Tomuto krásnemu bytu sme už našli nových majiteľov. Ak by sa Vám páčila rovnako profesionálna prezentácia Vašej nehnuteľnosti a úspešný predaj, kontaktujte ma, rád Vám poradím a pomôžem s predajom: 0907 888 808, lubos@dom-realit.sk. Túžite bývať v jednej z najatraktívnejších častí Ružinova? Máme pre Vás byt, ktorý Vás prekvapí jedinečnou dispozíciou a očarí skvelou lokalitou.   Byt a bytový dom: + rozloha bytu: 69,2 m2 (63,5 m2 byt + 4,5 m2 lodžia + 1,2 m2 pivnica) + 3. poschodie zo 6 s výťahom + lodžia orientovaná do krásneho parku plného stromov s ideálnou veľkosťou pre ranné kávičky + poctivá rekonštrukcia bytu pod taktovkou architekta z roku 2002: el. rozvody, kúrenie, plastové okná, parkety, kúpeľňa, bezpečnostné dvere, úprava dispozície + zrekonštruovaný bytový dom v roku 2018: zateplenie, kompletná obnova rozvodov, výmena elektrických rozvodov, strecha, rekonštrukcia balkónov, v roku 2011 menený výťah + kuchynská linka vybavená umývačkou riadu, chladničkou, mrazničkou, rúrou, práčkou + klimatizovaná spálňa s walk-in šatníkom + verejné parkovanie, pred bytovým domom je veľké parkovisko (prípadne možnosť prenajatia garáže) + okolie bytového domu je plné zelene a parkov ako stvorené na príjemné prechádzky a kvalitný čas strávený s deťmi, alebo domácimi miláčikmi + mesačné náklady pre 2 osoby: 156 eur (130 eur správca, 26 eur elektrina) + internet (optika – Telekom, Orange, UPC) + byt je bez tiarch, okamžite k dispozícii s možnosťou financovania aj cez hypotekárny úver + byt sa predáva kompletne zariadený + kvalitné bývanie pre Vás, alebo vhodná investícia   Lokalita: + tu chcete bývať: jedna z najžiadanejších častí Ružinova plná zelene v pokojnom prostredí. Toto je ten pravý Ružinov! + výborná občianska vybavenosť: všetko máte v pešej dostupnosti na pár krokov: OC Retro so širokou ponukou obchodov, služieb, kaviarní a reštaurácií, Park Andreja Hlinku, MŠ, ZŠ, Lidl, fitness, lekáreň, Ružinovská poliklinika, kostol, pošta + skvelá dopravná dostupnosť: v blízkosti všetky hlavné dopravné tepny Ružinova  (Ružinovská, Tomášikova, Gagarinova). Zástavka električky len 5 minút od bytu so skvelou dostupnosťou do centra   Zaujal Vás tento byt? Príďte sa na neho pozrieť. Pre viac informácií, alebo dohodnutie obhliadky ma kedykoľvek kontaktujte telefonicky: 0907 888 808, alebo e-mailom: lubos@dom-realit.sk Pre klientov som k dispozícii aj počas neskorých večerných hodín a víkendov. Príďte sa na tento krásny byt pozrieť a možno nájdete svoj nový domov.   + NEPLATÍTE sprostredkovateľskú províziu   © Copyright Dom-realit, s.r.o. – Inzerát je autorským dielom a majetkom spoločnosti Dom-realit, s.r.o.     #ruzinov #travniky #posen #ostredky #strkovec #retro #prievoz #nivy #papradova #tomasikova #lanova #astrova #nevadzova #salviova #rezedova #sedmokraskova #datelinova #muskatova #azalkova #ruzinovska #gagarinova
Bratislava II - Ružinov
219 000 €
RADOVAN VARGA ponúka na prenájom obchodný - nebytový priestor na Betliarskej ulici v Petržalke.
Ponúkam na prenájom obchodný - nebytový priestor na Betliarskej ulici v Petržalke. + nachádza sa na zvýšenom prízemí bytového domu s nakladacou rampou a bezbariérovým prístupom  + priestor nemá výklad, len okná do bočnej a zadnej strany ako je vidno na fotkách z interiéru + má 2 vstupy : cez nakladaciu rampu a hlavný vchod + 152 m2 + kúpelňa s wc, nakladacia rampa a chodba + podlahové kúrenie + dispozíciu tvorí vstup s chodbou, kúpelnou a wc, nasledujú dve kancelárie 13m2 a 15m2 a otvorená časť 124m2  + priestor je voľný ihneď + mesačný nájom  + DPH + energie + správcovské poplatky + pred priestorom je bezproblémové súkromné parkovanie  v čase po-pia 8.00-19.00 sobota 9.00-14.00 v iných časoch sú na dosah okolité parkoviská + Bezproblémová dostupnosť autom aj MHD + Staršia tehlová novostavba + Široké využitie pre prevádzku obchodu alebo služieb © Copyright Dom-realit, s.r.o. – Inzerát a fotky sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Dom-realit, s.r.o.
Bratislava V - Petržalka
10 €/mes.
RADOVAN VARGA ponúka na prenájom obchodný - nebytový priestor na Betliarskej ulici v Petržalke.
Ponúkam na prenájom obchodný - nebytový priestor na Betliarskej ulici v Petržalke. + nachádza sa na zvýšenom prízemí bytového domu s nakladacou rampou a bezbariérovým prístupom  + priestor nemá výklad, len okná do bočnej a zadnej strany ako je vidno na fotkách z interiéru + má 2 vstupy : cez nakladaciu rampu a hlavný vchod + 152 m2 + kúpelňa s wc, nakladacia rampa a chodba + podlahové kúrenie + dispozíciu tvorí vstup s chodbou, kúpelnou a wc, nasledujú dve kancelárie 13m2 a 15m2 a otvorená časť 124m2  + priestor je voľný ihneď + mesačný nájom + DPH + energie + správcovské poplatky + pred priestorom je bezproblémové súkromné parkovanie  v čase po-pia 8.00-19.00 sobota 9.00-14.00 v iných časoch sú na dosah okolité parkoviská + Bezproblémová dostupnosť autom aj MHD + Staršia tehlová novostavba + Široké využitie pre prevádzku obchodu alebo služieb © Copyright Dom-realit, s.r.o. – Inzerát a fotky sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Dom-realit, s.r.o.
Bratislava V - Petržalka
10 €/mes.
RADOVAN VARGA ponúka na prenájom obchodný - nebytový priestor na Betliarskej ulici v Petržalke.
Ponúkam na prenájom obchodný - nebytový priestor na Betliarskej ulici v Petržalke. + nachádza sa na zvýšenom prízemí bytového domu s nakladacou rampou a bezbariérovým prístupom  + priestor nemá výklad, len okná do bočnej a zadnej strany ako je vidno na fotkách z interiéru + má 2 vstupy : cez nakladaciu rampu a hlavný vchod + 152 m2 + kúpelňa s wc, nakladacia rampa a chodba + podlahové kúrenie + dispozíciu tvorí vstup s chodbou, kúpelnou a wc, nasledujú dve kancelárie 13m2 a 15m2 a otvorená časť 124m2  + priestor je voľný ihneď + mesačný nájom + DPH + energie + správcovské poplatky + pred priestorom je bezproblémové súkromné parkovanie  v čase po-pia 8.00-19.00 sobota 9.00-14.00 v iných časoch sú na dosah okolité parkoviská + Bezproblémová dostupnosť autom aj MHD + Staršia tehlová novostavba + Široké využitie pre prevádzku obchodu alebo služieb © Copyright Dom-realit, s.r.o. – Inzerát a fotky sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Dom-realit, s.r.o.
Bratislava V - Petržalka
10 €/mes.
DOM-REALÍT ponúka 1izb byt na Beňadickej ul. v Petržalke
DOM-REALÍT ponúka 1izb byt na Beňadickej ul. v Petržalke   + Výmera 36m2 + Skvelá orientácia na východ + Poschodie 4/12 + Pivnica 2m2 + Plastové okná + digestor  + Oddelená kuchyňa + Kúpeľňa s vaňou + Zateplená bytovka + bytovka komplete prerobená + nový výťah + mesačné náklady 100 eur + Skvelá a vyhľadávaná lokalita + bezproblémové verejné parkovanie priamo pred domom pre viacero automobilov + NEPLATÍTE právny servis + NEPLATÍTE sprostredkovateľskú províziu + NEPLATÍTE kolky na kataster pri zmene vlastníckeho práva
Bratislava V - Petržalka
129 900 €
DOM-REALÍT ponúka na predaj nadštandardný, luxusný 4i byt v Starom Meste na Námestí SNP
Z poverenia majiteľa Vám ponúkame na predaj priestranný a luxusne zariadený 4 izbový byt na Námestí SNP v srdci Starého Mesta, v Bratislave.   Byt a bytový dom: + kvalitný, tehlový bytový dom + veľkorysá rozloha bytu: 200 m2 + tretie poschodie + klimatizácia v obývacom pokoji a v spálni + priestranný rolldor v chodbe a walk in šatníky v spálni a v detskej izbe + vysoko kvalitný nábytok + nepriechodné izby: pracovňa, detská izba a spálňa + priestranná obývačka spojená s jedálňou a kuchyňou + orientácia na dve svetové strany   + kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a WC + samostatné WC + byt je okamžite k dispozícii    Dispozícia bytu: Priestranná vstupná hala s video vrátnikom. Hneď po ľavej strane je samostatné WC s umývadlom. Po pravej strane je samostatná pracovňa. V predĺžení vstupnej haly je priestranná obývačka spojená s jedálňou a kuchyňou. Kuchyňa je vybavená kvalitnými spotrebičmi. Z vstupnej haly je vstup do chodby so šatníkom, z ktorej sa vchádza do detskej izbe so šatníkom, do kúpeľne a do spálne so šatníkom.   Lokalita: + byt sa nachádza v polyfunkčnom dome Zlatý jeleň. V tesnej blízkosti sa nachádzajú reštaurácie, kaviarne, obchody, zastávky MHD, historická časť Bratislavy, čiže plná občianska vybavenosť.   Cena: 1.100.000,- eur. Cena je vrátane provízie a kompletného servisu realitnej kancelárie. Možnosť dokúpiť parkovacie státie v podzemnej garáži za 50.000,- eur.   + NEPLATÍTE právny servis + NEPLATÍTE sprostredkovateľskú províziu + NEPLATÍTE kolky na kataster pri zmene vlastníckeho práva © Copyright Dom-realit, s.r.o.  + Inzerát a fotky sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Dom-realit, s.r.o.      Pre viac informácií, alebo obhliadku ma kontaktujte telefonicky: 0902 405 244, alebo e-mailom: Capova@dom-realit.sk, rada Vám ukážem osobne tento nádherný byt. © Copyright Dom-realít, s.r.o. – Inzerát je autorským dielom a majetkom spoločnosti Dom-realít, s.r.o.  
Bratislava I - Staré Mesto
1 100 000 €
REZERVOVANÝ: DOM REALÍT ponúka 4 izbový rodinný dom v obci Štvrtok na Ostrove
Dobrý deň, ďakujeme za prejavený záujem o nehnuteľnosť. Tomuto krásnemu domu sme už našli nových majiteľov. Ak by sa Vám páčila rovnako profesionálna prezentácia a úspešný predaj Vašej nehnuteľnosti, kontaktujte ma. Veľmi rád Vám pomôžem a nájdem záujemcu aj pre Vašu nehnuteľnosť: 0907 888 808, lubos@dom-realit.sk. Z poverenia majiteľov Vám ponúkame na predaj príjemný 4 izbový rodinný dom v obci Štvrtok na Ostrove   Dom: + samostatný jednopodlažný tehlový 4 izbový rodinný dom + dom z roku 1950 prešiel kompletnou rekonštrukciou (nová 6 ročná plechová strecha, nová inštalácia kúrenia vrátane radiátorov a nového kotla pred 7 rokmi, vymenené plastové okná, nová dlažba, parkety, sadrokartónové podhľady) + úžitková plocha približne 120 metrov + priestor na povale + technické / skladové miestnosti + v obývačke sú krbové kachle s prieduchmi do ďalších 3 obytných izieb + plynové kúrenie + elektrický ohrev teplej vody + mesačné náklady 160 eur (80 eur elektrina, 80 eur plyn) + studňa s domácou vodárňou + žumpa 17 m3 (kanalizačná prípojka je k dispozícii pred domom s možnosťou napojenia) + kompletne vybavená kuchyňa (umývačka, indukčná doska, el. rúra, digestor) + prístrešok 9 x 5 metrov pre dve autá + možnosť parkovania na dvore za zamknutou bránou na diaľkové ovládanie + zariadenie domu na dohode + pozemok 919 m2 + okamžite k dispozícii + neplatíte províziu   Lokalita: + Ste kúsok od Bratislavy, ktorá je po otvorení diaľnice D4/R7 ešte bližšie. Za 15 minút sa dostanete bez čakania a semaforov na Bratislavský Prístavný most (vzdialený 24 km). Ak cestujete autobusom poteší vás zástavka 5 minút od domu s priamymi spojmi do Bratislavy. + Obec je výnimočná tým, že si zachováva pravý vidiecky charakter. Na rozdiel od okolitých dedín nie je postihnutá masívnou výstavbou a prisťahovalectvom ako ostatné satelity v okolí Bratislavy. + Z pohľadu občianskej vybavenosti tu nájdete všetko, čo potrebujete – potraviny COOP, lekáreň, všeobecného lekára, poštu, pizzeriu a kebab, pekáreň, cukráreň, pohostinstvo, zmrzlinu, viaceré lokálne predajne a to všetko v pešej dostupnosti do 5 minút. + Minútu autom máte Štrkovisko Šibenička, kde sa dajú stráviť príjemné chvíle v lete opaľovaním a kúpaním, alebo príjemnými prechádzkami napríklad so štvornohým miláčikom. Budete sa tu cítiť príjemne.   Pre viac informácií, alebo obhliadku ma kedykoľvek kontaktujte telefonicky: 0907 888 808, alebo e-mailom: lubos@dom-realit.sk Pre klientov som k dispozícii aj počas neskorých večerných hodín a víkendov. Rád Vás osobne predstavím tento dom.   + NEPLATÍTE právny servis + NEPLATÍTE sprostredkovateľskú províziu + NEPLATÍTE kolky na kataster pri zmene vlastníckeho práva © Copyright Dom-realit, s.r.o. – Inzerát je autorským dielom a majetkom spoločnosti Dom-realit, s.r.o.
Štvrtok na Ostrove
239 000 €
DOM-REALÍT ponúka na predaj 4-izbovú novostavbu moderného rodinného domu v dvojdome
Z poverenia majiteľa ponúkame na predaj 4-izbový tehlový poschodový dom v Alžbetinom Dvore na Dubovej ulici v obci Miloslavov okres Senec + úžitková plocha domu 119 m2 + zastavaná plocha 77 m2 plus zadná terasa 19 m2 + kolaudácia 5/2024 + plocha pozemku 313 m2 + tepelné čerpadlo + podlahové kúrenie elektrické teplovodné + zateplenie 15cm + príprava na krb ( krbový komín ) + predpríprava na alarm a kamerový systém + kvalitné 6 komorové okná s troj-sklom + optika Tcom + 3 parkovacie miesta pred domom (zámková dlažba) + oplotenie zo všetkých strán, plot z pohľadových tvárnic s posuvnou 4-metrovou elektrickou bránou a vstupnou bránkou s dekoratívnymi výrezmi + zámková dlažba na parkovacie miesta pre 3 autá a zámková dlažba na terase + vonkajšie el.žalúzie, zástrčky, vypínače, + vonkajšie svietidlá okolo celého domu Výstavba na tejto ulici je už ukončená. Úžitková plocha domu : 1. NP: zádverie 6,98 m², chodba 4,36 m², kuchyňa 7,24 m², komora 2,52 m² , obývačka 23,08 m², technická miestnosť 4,88 m², toaleta 4,35 m² 2. NP: chodba a schodisko 11,38m2, kúpeľňa 5,87m2 , izba 16,17m², izba 10,87 m², izba 11,70 m², wc 1,62 m2 Lokalita: Dedinka Miloslavov-Alžbetin Dvor je od Bratislavy vzdialená 6 km, rýchla dostupnosť je zabezpečená vlakom (RegioJet)a,j autobusom, alebo autom cez Vinohradnícku alebo zadnou cestou cez Studené a aj rýchlostnou cestou R7, ktorá je už otvorená a využívaná a výrazne skrátila cestu do Bratislavy. V obci je veľmi dobrá občianska vybavenosť – kultúrny dom, škôlka, pošta, OC Miloslavov, pešo je autobusová zastávka a len pár km je základná škola, dve škôlky, 3x potraviny, kaderníctvo, kozmetika, lekár pre dospelých, detské plavecké jasličky, ihrisko, kostol, úrad, lekáreň, zmrzlina © Copyright Dom-realit, s.r.o. – Inzerát je autorským dielom a majetkom spoločnosti Dom-realit, s.r.o
Miloslavov
268 000 €
DOM-REALÍT ponúka na predaj pozemok vedený ako orná pôda v Plaveckom Štvrtku v blízkosti jazera Pies
DOM-REALÍT ponúka na predaj pozemok vedený ako orná pôda v Plaveckom Štvrtku v blízkosti jazera Pieskovňa. + pozemok 2345 m2 + je umiestnený mimo zastavaného územia obce + možnosť pripojenia na elektrické siete a vodu o cca 100 m Na okolitých pozemkoch sú rekreačné chatky a záhradky. Niektoré z nich celoročne využívané. Pozemok sa nevyužíva, preto je z väčšej časti zarastený zeleňou, trochu kríkmi a stromami. Nehnuteľnosť sa nachádza v peknom, tichom a zelenom prostredí. + NEPLATÍTE právny servis+ NEPLATÍTE sprostredkovateľskú províziu+ NEPLATÍTE kolky na kataster pri zmene vlastníckeho práva
Plavecký Štvrtok
86 000 €
Na predaj tehlový 4izbový rodinný dom v Rajke - časť “Raj v Rajke”
Z poverenia majiteľa  ponúkame na predaj krásny rodinný dom v Rajke - časť “Raj v Rajke” + 4izbový  10 ročný tehlový dom ( po čerstvej "rekonštrukcii") + cca 89m2 + terasa 12m2 + pozemok 3900m2 + napojený na všetky inžinierske siete + nízke mesačné náklady - cca 100€ + na pozemku je aj vlastná studňa s ponorným čerpadlom (nachádza sa v zemi, takže nie je nutné zazimovanie) v okrasnej studničke, kde je chránené pred mrazom + úložný priestor + veľký záhradný domček so zavedenou elektrikou a osvetlením + pekná udržiavaná záhrada, vysiata kvalitná tráva, pozemok chránený po celej rozlohe sieťami proti  krtkom +  živý plot okolo celého pozemku poskytuje maximálne súkromie + pergola nad terasou + 3 parkovacie miesta vo dvore + bodové osvetlenie na podhľadoch okolo celého domu + v dome 2x WC po 10 rokoch vymenené, vymaľované, nový geberit + rozšírené schody pri vstupe aj na terase + novo osadená kvalitná protišmyková mrazuvzdorná gresová dlažba + sieťky a žalúzie komplet na všetkých oknách vrátane oboch dverí na terasu + veľký úložný priestor na povale, kt. je celá pochôdzna,  pokrytá OSB doskami + ďalší veľký úložný priestor v technickej miestnosti, kde sa nachádza kotol – priestor na práčku aj sušičku + v dome sú dve veľké na mieru robené roldor skrine v chodbe a predsieni + kvalitná priestranná kuchynská linka zn. Decodom - ako nová v top stave - vstavané spotrebiče,  trúba, mikrovlnka, umývačka riadu, varná doska, digestor + priestranná kúpeľňa vybavená kvalitnou talianskou zostavou (zrkadlo, závesná skrinka + druhá s umývadlom) + v dome je teplovodné podlahové kúrenie,  v spálňach sú radiátory (ideálna kombinácia z hľadiska zdravia) + v celom dome je dlažba okrem dvoch spální, kde sú parkety + dom sa predáva nezariadený alebo dohoda Dom je “vyšperkovaný” opravami, ktoré si dom po 10 rokoch vyžiadal - vymenený silikón po obvode celého domu v interiéri, opravené praskliny, novo prerobené osvetlenie v kuchyni nad pracovnou doskou, posunuté ďalšie osvetlenie nad jedálenský stôl, zamurované káble k TV priamo v stene vo výške televízora, novo urobený geberit v kúpeľni, opravená zámková dlažba v dôsledku zvlnenia ako rokmi sadla zem, šachta spevnená kvôli prejazdu autami. + NEPLATÍTE sprostredkovateľskú províziu + NEPLATÍTE kolky na kataster pri zmene vlastníckeho práva © Copyright Dom-realit, s.r.o. – Inzerát je autorským dielom a majetkom spoločnosti Dom-realit, s.r.o.
Maďarsko
276 000 €
DOM-REALÍT ponúka na predaj pozemok v Čunove, uzavretý súkromný priestor.
DOM-REALÍT Vám ponúka pozemok (záhrada) na začiatku Čunova POZEMOK: - rovina - 1000 m2 - rozmery pozemku 22,54m x 34,89m - vynikajúca orientácia na svetové strany - ideálny rozmer pozemku - možnosť výstavby rekreačného objektu - aktuálne bez IS, elektrina v blízkosti Nehnuteľnosťou vás prevedie certifikovaný realitný maklér - Veronika Vríčanová , 0918 844 160  Neváhajte ma kontaktovať a dohodnite si obhliadku ešte dnes. Táto nehnuteľnosť možno čaká práve na vás. Ak je vám sympatická prezentácia tejto nehnuteľnosti, teší ma to. Ak zároveň uvažujete nad predajom tej svojej, rada vám budem nápomocná, stačí zavolať. Som certifikovaný realitný maklér a svoju prácu vnímam ako poslanie a zároveň aj ako hobby. Už 12 rokov pomáham klientom s predajom ich nehnuteľností v Bratislave a okolí a som si istá, že pomôžem aj vám. + NEPLATÍTE právny servis + NEPLATÍTE sprostredkovateľskú províziu + NEPLATÍTE kolky na kataster pri zmene vlastníckeho práva © Copyright Dom-realit, s.r.o. – Inzerát a fotky sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Dom-realit, s.r.o. Teším sa na Vás pri obhliadke   Vríčanová Veronika
Bratislava V - Čunovo
200 000 €
DOM-REALÍT PRIPRAVUJE na predaj 3 izbový byt na Vlasteneckom námestí v Bratislave v Petržalke
Z poverenia majiteľa PRIPRAVUJEME NA PREDAJ 3 izbový byt na Vlasteneckom námestí v Petržalke. + byt 77,99 m2 ( 3 nepriechodné izby ) + loggia + pivničná kobka 2,52 m2 priamo vedľa nehnuteľnosti na poschodí + 12 poschodie / 12 + výťah osobný, nákladný + orientácia S / J + optické siete + samostatná kuchyňa + kúpeľňa s vaňou, WC v samostatnej miestnosti + plastové okná + zateplený bytový dom + byt sa predáva zariadený + byt je v osobnom vlastníctve, vhodný ako investícia, v byte bývajú dlhoroční nájomníci + prevádzkové náklady správca 205 eur, SPP 10 eur, ZSE Energia 35 eur + skvelá lokalita s dobrou dostupnosťou do centra mesta + byt sa nachádza vedľa zástavky autobusu a električky v Petržalke + električkové linky: č. 3 + autobusové linky: č. 83, 84, 88, 92, 99, 192, N95 Lokalita: Vlastenecké námestie je námestie v Bratislave, v mestskej časti Petržalka. V okolí bytového domu sa nachádza základná škola, pošta, reštaurácie, kaviarne, potraviny, banka, OC Aupark, Sad Janka Kráľa, pre milovníkov Wellness je k dispozícií pod domom Wellmass coffe & wellmess a iné. Po vybudovaní električkovej trate je táto lokalita veľmi žiadaná pre klientov a úzko spojená s centrom mesta. Do centra mesta sa touto električkou dostanete za 5 minút. Lokalita tiež ponúka pekné prechádzky alebo pre športových nadšencov chodník pri Chorvátskom ramene, ktorý vedie k jazeru v Petržalke – Veľký Draždiak. Lokalita taktiež ponúka výborné napojenie na rýchlostnú cestu na Einsteinovej a zároveň na všetky mosty v hlavnom meste a napojenie na diaľničný obchvat R7. V prípade záujmu o podrobnejšie informácie o nehnuteľnosti a obhliadku ma neváhajte kedykoľvek kontaktovať +421 904 283 991 alebo emailom na martina@dom-realit.sk. + NEPLATÍTE právny servis + NEPLATÍTE sprostredkovateľskú províziu + NEPLATÍTE kolky na kataster pri zmene vlastníckeho práva © Copyright Dom-realit, s.r.o. – Inzerát a fotky sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Dom-realit, s.r.o.
Bratislava V - Petržalka
210 000 €
DOM-REALÍT ponúka na prenájom priestranný a luxusný 4i byt v Starom Meste na Námestí SNP
Z poverenia majiteľa Vám ponúkame na prenájom priestranný a luxusne zariadený 4 izbový byt na Námestí SNP v srdci Starého Mesta, v Bratislave. Byt a bytový dom: + kvalitný, tehlový bytový dom + veľkorysá rozloha bytu: 200 m2 + tretie poschodie + klimatizácia v obývacom pokoji a v spálni + priestranný rolldor v chodbe a walk in šatníky v spálni a v detskej izbe + vysoko kvalitný nábytok + nepriechodné izby: pracovňa, detská izba a spálňa + priestranná obývačka spojená s jedálňou a kuchyňou + orientácia na dve svetové strany + kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a WC + samostatné WC + byt je okamžite k dispozícii Dispozícia bytu: Priestranná vstupná hala s video vrátnikom. Hneď po ľavej strane je samostatné WC s umývadlom. Po pravej strane je samostatná pracovňa. V predĺžení vstupnej haly je priestranná obývačka spojená s jedálňou a kuchyňou. Kuchyňa je vybavená kvalitnými spotrebičmi. Z vstupnej haly je vstup do chodby so šatníkom, z ktorej sa vchádza do detskej izbe so šatníkom, do kúpeľne a do spálne so šatníkom. Lokalita: + byt sa nachádza v polyfunkčnom dome Zlatý jeleň. V tesnej blízkosti sa nachádzajú reštaurácie, kaviarne, obchody, zastávky MHD, historická časť Bratislavy, čiže plná občianska vybavenosť. Cena: 2000,- eur/mesačne, plus zálohová platba na energie vo výške 620,- eur/mesačne, plus zálohová platba na elektrickú energiu. Depozit je vo výške mesačného nájmu s energiami a provízia pre RK je vo výške 500,- eur. Internet a KTV na vlastné náklady. Možnosť prenajať k bytu parkovacie státie v suteréne bytového domu za 500,- eur/mesačne. Pre viac informácií, alebo obhliadku ma kontaktujte telefonicky: 0902 405 244, alebo e-mailom: Capova@dom-realit.sk, rada Vám ukážem osobne tento nádherný byt. © Copyright Dom-realít, s.r.o. – Inzerát je autorským dielom a majetkom spoločnosti Dom-realít, s.r.o.
Bratislava I - Staré Mesto
2 620 €/mes.
DOM-REALIT ponúka 4 izbový rodinný dom so záhradou a bazénom
Z poverenia majiteľov Vám ponúkame na predaj novostavbu 4 izbový rodinný dom , ktorý sa nachádza v Slovenskom Grobe v časti  Zátišie na ulici Janka Alexyho. Dom sa nachádza v tichej lokalite s výbornou dostupnosťou do novej školy a škôlky na pešo. Skolaudovaný bol v roku 2017.   + rodinný dom o rozlohe 105 m2 +  zastrešená terasa o výmere 15 m2 + terasa 20 m2 + parkovacie  miesto + pozemok o výmere 600 m2 + parkovacie miesto pre 2 autá za elektrickou bránou na ovládanie + okná plastové s izolačným trojsklom so žalúziami a sieťami proti hmyzu v celom dome + elektrické infra kúrenie (digitálny termostat pre nastavenie teploty v každej miestnosti) + sedlová strecha ( pochôdzka s možnosťou úložného priestoru) , betónová škridla Bramac + stropné zateplenie minerálnou vatou 40 cm + stavba domu z pálenej tehly  30 cm, zateplenie  domu minerálna vata 20 cm + krb s možnosťou dokurovania domu + elektroinštalácia - predpríprava na alarm v každej miestnosti kabeláž na pohybové senzory + kamerový systém domu ( 4 kamery ) + video vrátnik + predpríprava na klimatizačnú jednotku v obývacej miestnosti + na pozemku vŕtaná studňa s hĺbkou 20m s vlastnou vodárňou pripojenou do domu + katexový zmäkčovač vody v dome ( zmäkčuje , filtruje a čistí vodu v dome) + terasa zastrešená so záhradným sedením , + bazén na pozemku s rozmerom 4 x 6 (tepelné čerpadlo na ohrev vody s filtráciou) + automatická závlaha , kvapôčková závlaha , robotická kosačka  trávnika na wifi  + drevený záhradný domček + kvalitná vinylová podlaha v celom dome + optický kábel od Slovanet Dispozícia domu : + vstupná hala a chodba ( skriňa – na topánky a odev) + samostatné WC s umývadlom + technická miestnosť s oknom + 3 samostatné miestnosti ( 1x izba ako spálňa so samostatným šatníkom  , 2 x izba ) + kúpeľňa s vaňou a murovaným sprchovým kutom a umývadlom + obývacia miestnosť s kuchyňou a jedálenskou častou , východ na terasu + kuchyňa -kuchynská linka vyrobená na mieru so vstavanými spotrebičmi (mikrovlnná rúra , vstavaná rúra, indukčná varná doska , umývačka riadu , digestor , vstavaná chladnička s mazákom) + samostatná komora Lokalita: Slovenský Grob časť Zátišie je prepojená cyklochodníkom do starej časti obce. Vzdialenosť obce do mesta Pezinok je 3 km. Výborná dostupnosť do Bratislavy vzhľadom na nový diaľničný prepájač. Občianska vybavenosť vrátane nevej školy a škôlky na skok.  Neďaleko nové obchodné centrum Klokan .Slovenský Grob ma rozsiahlu ponuku reštaurácií a husacie hody. + NEPLATÍTE sprostredkovateľskú províziu + NEPLATÍTE kolky na kataster pri zmene vlastníckeho práva © Copyright Dom-realit, s.r.o. – Inzerát je autorským dielom a majetkom spoločnosti Dom-realit, s.r.o.
Slovenský Grob
349 900 €
DOM-REALÍT ponúka na predaj hostinec v Plaveckom Štvrtku
Ponúkame Vám na predaj hostinec v Plaveckom Štvrtku. Keďže táto obec stále rastie, zveľaďuje sa a hlavne tu chýba stravovacie zariadenie, vyplýva z toho veľká príležitosť. Je tu možnosť nielen služby hostinca, ale aj varenia, či rýchleho občerstvenia. Celý objekt má zastavanú plochu 150 m2 a zahŕňa krytú terasu, posedenie vo vnútri, výčap, sklad, 2 toalety, kuchyňu a miestnosť na sedenie. Vybavenie sa predáva spolu s hostincom alebo podľa dohody. Je tu tiež možnosť rekonštrukcie podľa Vašej predstavy. Hostinec je v obci známy, takže o zákazníkov nebude núdza. Plavecký Štvrtok sa nachádza 7 km od Malaciek, je tu krásna príroda, chaty, jazero Pieskovňa a je potrebné tu mať príjemné prostredie na posedenie a občerstvenie. Na cene sa dá dohodnúť.
Plavecký Štvrtok
99 000 €
DOM-REALÍT ponúka vonkajšie parkovacie státie, Podunajská ulica
DOM-REALÍT ponúka na predaj vonkajšie parkovacie státie v Podunajských Biskupiciach na ulici Podunajská. Parking je v osobnom vlastníctve. Kúpou k dispozícii. Nachádza sa za bytovým domom Novostavby na Podunajskej. Pre viac info kontaktujte makléra 0918 844 160 Cena energií: 20 Euro / mesiac
Bratislava II - Podunajské Biskupice
1 €
DOM-REALIT ponúka 3 izbový byt v Pezinku
REZERVOVANÉ Z poverenia majiteľov Vám ponúkame na predaj nadštandardný 3 izbový  byt v lukratívnom bytovom dome vo vyhľadávanej časti Pezinok . Bytový dom je v krásnej tichej časti pri Parku so Zámkom a zároveň na skok do centra Mesta. Byt je veľmi dobre dispozične riešený s možnosťou prerobenia na 4 izbový. Bytový dom  z roku 2010.   Parkovacie státie v garáži pod bytovým domom v cene  + rozloha bytu 98,5 m2 + 2 x terasa s rozmerom 6,5m2 + pivnica s rozmerom 2,3m2 + byt sa nachádza na 5 poschodí z 6 poschodového bytového domu + kvalitné hliníkové okná + v bytovom dome je vlastný kotol na kúrenie +  klimatizácia v obývacej miestnosti a v jednej z izieb ( spálňa ) + veľká výhoda v obývacej miestnosti krb s možnosťou vykurovania + k bytovému domu patrí prijemný upravený park ( park je oplotený k využívaniu len vlastníkov bytov) + byt sa predá podľa dohody čiastočne zariadený, kuchynská linka na mieru, vstavané spotrebiče (el. indukčná doska , elektrická rúra, umývačka riadu, digestor) + mesačné náklady cca 180 eur /mesiac (komplet) + pozostáva z 2 samostatných izieb, kúpeľní s WC + priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou a jedálenským stolom Dispozičné riešenie bytu: - obývacia izba spojená s kuchynskou časťou ( miestnosť pekne presvetlená veľkými oknami a východom na 2 terasy) -  2 x samostatná izba ( spálňa + izba ) -  priestranná kúpeľňa s WC - samostatné WC Lokalita: V lokalite komplet občianska vybavenosť .Vlaková stanica , MHD hneď pred vchodom bytového domu. Na skok do centra mesta. V blízkosti Potraviny, lekáreň, kaviarne ,reštaurácie , detské ihriská a park so Zámkom. Poloha domu  a celý bytový dom Vám ponúka nadštandardné bývanie z veľa  výhodami. K cene bytu bude pripočítaná provízia Realitnej Kancelárie . © Copyright Dom-realit, s.r.o. – Inzerát je autorským dielom a majetkom spoločnosti Dom-realit, s.r.o.
Pezinok
280 000 €
1 2