OBCHODNÉ PRIESTORY NA KOMENSKÉHO ULICI, KOŠICE CENTRUM
Ponúkame na predaj podiel vo veľkosti 2/3 na budove v centre Košíc na Komenského ulici.  Priestory majú výmeru podielov na prízemí 298m2. Pozostávajú z dvoch samostatných častí s vlastnými vchodmi priamo z ulice do obchodno-komerčnej časti, skladu vo dvore, plechových garáží a podkrovia. K týmto priestorom patria aj plechové garáže, podiel na pozemku v obchodnom dvore, ktorý sa v súčasnosti využíva ako letná piváreň, 2/3 podielu na pivnici z výmery 101m2. Taktiež k nim patrí aj náležité podkrovie, ktoré nie je zahrnuté vo výmere. Krovy sú vysoké a je možnosť tu vstavať pekné bytové jednotky. Inžinierske siete sú všetky napojené a sú samostatne odoberané v každej časti. Dodávku tepla zabezpečujú vlastné plynové kotly, rozvod tepla je rozvádzaný prostredníctvom radiátorov. Budova je postavená z tehál s hrubými múrmi, priestory sú s vysokými stropmi.  Vstup je priamo z Komenského ulice. Do dvora je možný vjazd autom. Priestory je možné využiť na obchodné účely, kancelárie, sídlo spoločnosti, drobnú výrobu. Sociálne zariadenie je vybudované v obidvoch častiach. Využívanie priestorov v budove medzi spoluvlastníkmi je určené zmluvou o využívaní priestorov. Je možná kúpa aj každej časti o veľkosti podielu 1/3 samostatne. V prípade záujmu volajte na telefónne číslo 0918 651 600, realitný maklér Vasiľ Blaha.  
Košice I - Staré Mesto
600 000 €
OBCHODNÉ PRIESTORY NA PRENÁJOM, KOŠICE FURČA
Ponúkame ma prenájom obchodné priestory na Jaltskej ulici, v mestskej časti Košice Furča v obchodnom centre OC Torysa. Priestory sú o celkovej výmere 250m2, pozostávajú z obchodnej časti a skladovacích priestorov. Nachádzajú sa na prízemí v rekonštruovanej budove s výborným prístupom z parkoviska. K dispozícií sú dve kancelárie, tri sklady, výlevka, obchodná časť a sociálne zariadenia sú prerobené. Cena prenájmu je 10,00€ bez DPH za m²/mesiac + energie. V prípade záujmu volajte na telefónne číslo 0918 651 600, realitný maklér Vasiľ Blaha.
Košice III - Dargovských Hrdinov
10 €/mes.
PRENÁJOM OBCHODNÝCH PRIESTOROV, KOŠICE FURČA
Ponúkame na prenájom obchodné priestory na Jaltskej ulici, v mestskej časti Košice Furča v obchodnom centre OC Torysa. Priestory sú o celkovej výmere 389,6m2, pozostávajú z obchodnej časti a skladovacích priestorov, ktoré majú prístup zo zadnej časti dvora s nakladacou rampou. Nachádzajú sa na prízemí v rekonštruovanej budove s bezbariérovým prístupom. Priestory sú klimatizované, podlaha je keramická. K dispozícií sú aj kancelária, denná miestnosť, 1x WC, výlevka. Je to bývalá prevádzka predajne bytových doplnkov a vecí dennej spotreby. Možnosť označenia prevádzky reklamným LED Boxom. Cena prenájmu je 10,00€ bez DPH za m²/mesiac + energie. V prípade záujmu volajte na telefónne číslo 0918 651 600, realitný maklér Vasiľ Blaha.
Košice III - Dargovských Hrdinov
10 €/mes.
KANCELÁRIE NA PRENÁJOM, MLYNSKÁ, KOŠICE CENTRUM
 Ponúkame ma prenájom administratívny priestor na Mlynskej ulici, v centre Košíc.  Kancelária je o výmere 13,82m2, nachádza na treťom poschodí s výťahom a bezbariérovým prístupom.  Priestory sú klimatizované, podlaha je plávajúca, stropy sú kazetové s osvetlením.  Okná sú smerom na Puškinovu ulicu. K dispozícií je internet. Cena prenájmu je 15,00€ bez DPH za m²/mesiac + energie. V prípade záujmu volajte na telefónne číslo 0918 651 600, realitný maklér Vasiľ Blaha.  
Košice I - Staré Mesto
15 €/mes.
KANCELÁRIE NA PRENÁJOM, MLYNSKÁ, KOŠICE CENTRUM
Ponúkame ma prenájom administratívne priestory na Mlynskej ulici, v centre Košíc. Priestory sú o celkovej výmere 20,56m2, jedná sa o samostatnú kanceláriu. Nachádzajú sa na druhom poschodí v rekonštruovanej budove s bezbariérovým prístupom. K dispozícií je výťah. Priestory sú klimatizované, podlaha je plávajúca. Stropy sú kazetové s osvetlením.  Okná sú smerom na Mlynskú ulicu. K dispozícií je internet. Kancelária je prístupná 7/24. Cena prenájmu je 15,00€ bez DPH za m²/mesiac + energie. V prípade záujmu volajte na telefónne číslo 0918 651 600, realitný maklér Vasiľ Blaha.  
Košice I - Staré Mesto
15 €/mes.
KANCELÁRIE NA PRENÁJOM, MLYNSKÁ, KOŠICE CENTRUM
Ponúkame ma prenájom reprezentatívne administratívne priestory na Mlynskej ulici, v centre Košíc. Priestory sú o celkovej výmere 105m2, pozostávajú z dvoch administratívnych priestorov a zasadačky - rokovacej miestnosti, ktorá má výmeru 58,19m2. Nachádzajú sa na prvom poschodí v rekonštruovanej budove  s bezbariérovým prístupom. K dispozícií je výťah. Priestory sú klimatizované, podlaha je keramická. Kancelárie sú presklené kóje s hliníkovým rámom, k dispozícií je aj kuchynka a výstup na terasu, recepčný pult. Stropy sú kazetové s LED osvetlením.  Okná sú smerom na Puškinovu ulicu. K dispozícií je internet. Cena prenájmu je 15,00€ bez DPH za m²/mesiac + energie. V prípade záujmu volajte na telefónne číslo 0918 651 600, realitný maklér Vasiľ Blaha.
Košice I - Staré Mesto
15 €/mes.
OBCHODNÝ PRIESTOR NA PRENÁJOM, OC TORYSA, KOŠICE FURČA
      Ponúkame ma prenájom obchodno-skladovacie priestory na Jaltskej ulici, v mestskej časti Košice Furča v obchodnom centre OC Torysa. Priestory sú o celkovej výmere 521m2, pozostávajú z obchodnej časti a skladovacích priestorov, ktoré majú prístup zo zadnej časti dvora s nakladacou rampou. Nachádzajú sa na prízemí  v rekonštruovanej budove  s bezbárierovým prístupom. Priestory sú klimatizované, podlaha je keramická. K dispozícií je chladiarenský box, denná miestnosť výlevka, dve WC, vzduchotechnika,vstup je opatrený  bezpečnostnými dverami. Je to bývala prevádzka potravín. Možnosť označenia prevádzky reklamným LED Boxom.       Cena penájmu je 10,00€ bez DPH za m²/mesiac + energie. V prípade záujm volajte na telefónne číslo 0918 651 600, realitný maklér Vasiľ Blaha.
Košice III - Dargovských Hrdinov
10 €/mes.
PRENÁJOM KANCELÁRII, ALŽBETINA, KOŠICE STARÉ MESTO
     So súhlasom majiteľa ponúkame na prenájom kancelárie na Alžbetinej ulici v Košiciach, vo výmere 70 m2, s parkovacím miestom vo dvore.      Kancelárie sú zrekonštruované, nachádzajú sa na druhom nadzemnom podlaží. Pozostávajú z troch samostatných kancelárii. Cena je 700 eur mesačne, bez DPH a energií. Energie sa v roku 2023, po zvýšení energii pohybovali okolo 190 eur mesačne bez DPH.       Na spoločnej chodbe je k dispozícii aj kuchynka. Možnosť prenajať vo dvore parkovacie miesto za 50 eur mesačne, bez DPH.      Do budovy je nájomníkom umožnený prístup 24h. Budova je pod kamerovým systémom. V budove sú príjemní nájomníci, napr. advokáti, na treťom podlaží. Na druhom podlaží oproti tiež sídli firma s príjemným osadenstvom. Priestory sú krásne, zrekonštruované a v centre mesta. Ponúkajú na dlhodobý prenájom. Výťah sa v budove nenachádza.      V prípade záujmu o obhliadku volajte na t. č. 0905 985 958.
Košice I - Staré Mesto
700 €/mes.
4 STAVEBNÉ POZEMKY V OBCI ĎURKOV, KOŠICE OKOLIE
V exkluzívnom zastúpení ponúkame na predaj 4 vedľa seba ležiace pozemky pre rodinné domy nachádzajúce sa v obci Ďurkov Košice okolie. Pozemky sú rovinaté a ich výmera je 713, 712, 712 a 712 m2 čo je spolu 2849 m2. Šírka jednotlivých pozemkov cca 21 metrov a dĺžka je cca 33 metrov.  Obec Ďurkov je vzdialená iba 18 km od Košíc s dobrým dopravným spojením po diaľnici D1. V obci sa nachádza materská i základná škola, tri prevádzky potravín, multifunkčné ihrisko a iné.      Pre bližšie informácie a dojednanie termínu ohliadky ma kontaktujte na čísle 0918 689 846.  
Ďurkov
200 000 €
POZEMOK PRE RODINNÝ DOM, ĎURKOV, KOŠICE OKOLIE
V exkluzívnom zastúpení ponúkame na predaj 4 vedľa seba ležiace pozemky pre rodinné domy nachádzajúce sa v obci Ďurkov Košice okolie. Pozemky sú rovinaté a ich výmera je 713, 712, 712 a 712 m2 čo je spolu 2849 m2. Šírka jednotlivých pozemkov cca 21 metrov a dĺžka je cca 33 metrov.   Cena jednotlivých pozemkov je 55.000,-Eur. Obec Ďurkov je vzdialená iba 18 km od Košíc s dobrým dopravným spojením po diaľnici D1. V obci sa nachádza materská i základná škola, tri prevádzky potravín, multifunkčné ihrisko a iné.      Pre bližšie informácie a dojednanie termínu ohliadky ma kontaktujte na čísle 0918 689 846.
Ďurkov
55 000 €
STAVEBNÝ POZEMOK, OBEC ĎURKOV, KOŠICE OKOLIE
V exkluzívnom zastúpení ponúkame na predaj stavebný pozemok pre rodinný dom nachádzajúci sa v obci Ďurkov Košice okolie. Pozemok je rovinatý a jeho výmera je 1069 m2. Šírka pozemku cca 21 metrov a dĺžka je cca 50 metrov. Existujúce siete na pozemku: plyn a elektrina. Prístup na pozemok je po asfaltovej ceste. Orientácia pozemku je na juh.  Obec Ďurkov je vzdialená iba 18 km od Košíc s dobrým dopravným spojením po diaľnici D1. V obci sa nachádza materská i základná škola, tri prevádzky potravín, multifunkčné ihrisko a iné.      Pre bližšie informácie a dojednanie termínu ohliadky ma kontaktujte na čísle 0918 689 846.
Ďurkov
106 900 €
STAVEBNÝ POZEMOK, ŽDIAR BELIANSKE TATRY
Vo výhradnom zastúpení ponúkame na predaj stavebný pozemok o približných rozmeroch 45 x 70 m a výmere 3.095 m2 v obci ŽDIAR v časti BELIANSKÝCH TATIER v intraviláne obce. K pozemku bolo vydané rozhodnutie obce podľa verejnej vyhlášky s rozhodnutím o umiestnení stavby na viacgeneračný rodinný dom. Vzhľadom k možnosti 20% zastavanosti bola architektom vypracovaná žiadosť na stavebný úrad so zastavanosťou 356,06 m2. Rodinný dom obsahuje 3 bytové jednotky. Je tvorený tromi časťami domu. Domy sú dvojpodlažné s obytným podkrovím, ktoré sú pospájané jednopodlažnými časťami. Dvojpodlažné časti s obytným podkrovím sú prestrešené sedlovými strechami a jednopodlažné časti plochou strechou, ktorá tvorí terasu prístupnú z druhého nadzemného podlažia. Vo vyjadrení obce bude objekt napojený na NN sieť, verejný vodovod a gravitačnú kanalizačnú prípojku do žumpy vybudovanej na pozemku. Predmetom predaja je aj podiel na asfaltovej prístupovej ceste, ktorá vedie priamo k pozemku. Pozemok sa nachádza medzi rodinnými domami s výhľadom na scenériu Belianskych Tatier a Ždiarske vidly. Obec sa nachádza v nadmorskej výške 896 m.n.m., je orientovaná severne od mesta Poprad (32 km). Leží v Podtatranskej brázde a zo severu ju ohraničuje Spišská Magura, z východu Východné Tatry, zo západu štátna hranica s Poľskom.  V blízkosti sú výborné lyžiarske možnosti, v strediskách Ski centrum Strednica, Bachledova dolina, Monková dolina a 300 metrov od pozemku SKi centrum Strachan. V prípade záujmu o obhliadku, alebo bližšie informácie ma môžete kontaktovať na čísle 0908 999 669.   Pre lepšiu predstavu o dispozícií a stave tejto nehnuteľnosti si pozrite video prehliadku na našom webe.
Ždiar
495 200 €
2 IZBOVÝ BYT, FÁBRYHO, KOŠICE DARGOVSKÝCH HRDINOV
     Vo výhradnom zastúpení ponúkame na predaj 2 IZBOVÝ BYT s loggiou v osobnom vlastníctve o výmere 58 m2 na FÁBRYHO ulici v KOŠICIACH SÍDLISKO DARGOVSKÝCH HRDINOV na 8. poschodí v 8 poschodovom rekonštruovanom bytovom dome s novým výťahom.  Byt pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej kuchyne a dvoch prepojených izieb z čoho jedna má loggiu.      V byte orientovanom na juhovýchod boli dávnejšie menené plastové okná, plávajúce podlahy a kuchynská linka. Celkovo je vhodný na kompletnú rekonštrukciu podľa vlastných predstáv.      Bytový dom sa nachádza neďaleko POLIKLINIKY VÝCHOD s dobrým parkovaním.      V blízkosti sú škôlky, školy, stredné školy, ako aj supermarket, či nákupné stredisko v ktorom sú okrem obchodov aj pobočky bánk. V blízkosti sa taktiež nachádza aj pošta a lekáreň. Lokalita ponúka aj rôzne možnosti športovania, prechádzok, či trávenie voľného času s deťmi v prírode, ktoré nájdete v blízkom lesoparku na Furči. Vo voľnom čase tam nájdete priestor na opekanie, vychádzkové chodníky alebo cyklotrasy.      Zo sídliska je skvelá dostupnosť do centra mesta vlastnou, alebo mestskou hromadnou dopravou.      V prípade záujmu o obhliadku, alebo bližšie informácie nás môžete kontaktovať na čísle 0908 999 669.        
Košice III - Dargovských Hrdinov
120 000 €
STAVEBNÝ POZEMOK ŠEBASTOVCE
      Ponúkame na predaj vo výhodnej cene stavebný pozemok v novootváranej lokalite IBV Šebastovce Západ, určenej na výstavbu rodinných domov v Šebastovciach.   Pozemok je rovinatý, nachádza sa v tichej časti obce. Výmera je  579,50m2, z toho bude použitá určitá časť (5 až 15%) na prístupové cesty. Príprava projektovej dokumentácie je v štádiu realizácie. Bude položená rozvodná elektrická sieť VSD, ostatné rozvody, vybudovaná kanalizácia, vodovod a prístupové cesty. Koordináciu postupov zabezpečuje občianske združenie. Lokalita je v bezprostrednej blízkosti Košíc s mestskou hromadnou dopravou. Obec je prívetivá na bývanie, je v nej náležité občianske vybavenie. Poloha poskytuje rýchle spojenie s ktoroukoľvek mestskou časťou, ale aj napojenie na diaľničný obchvat. V prípade záujmu volajte na telefónne číslo 0918 651 600, realitný maklér Vasiľ Blaha.
Košice IV - Šebastovce
69 900 €
CHATA BOHDANOVCE, KOŠICE - OKOLIE
Ponúkame v exkluzívnom zastúpení na predaj atypickú, nedokončenú novostavbu, chatu pri obci Bohdanovce, časť Balota, Košice- Okolie, vzdialenú len 9 km od sídliska Nad Jazerom.  Pozemok je rovina, má tvar obdĺžnika s rozmermi 57 x 19 metrov a rozlohu 1085 m2. V dolnej časti má dvoj garáž, (výrobno- opravárensky priestor, sklad), výkonný krb na ohrev celej budovy,  technickú miestnosť s elektrickým bojlerom. Na poschodí sa nachádza obývacia miestnosť s kuchynským kútom, 2 izby, spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC. Nosná konštrukcia je oceľový zváraný skelet tvorený kombináciou zvislých prvkov - oceľové stĺpy uzavretého prierezu zloženého z dvojice U profilov 100 stužených horizontálnymi prievlakmi HEA 160 prierezu. Obvodové konštrukcie sú z plechových sendvičových panelov vyplnených tepelnou izoláciou ROCKSTEEL WALL HR. 100 mm, v obytných miestnostiach z vnútornej strany opatrené sadrokartónom. Priečky sú navrhnuté z tvárnic YTONG 100x250x600 mm. Strecha je sedlová, plechová, oceľová zváraná sústava. Strešná krytina je zo sendvičových panelov ROCKSTEEL ROOF HR. 120 mm V dome je zavedená voda, elektrina, pred domom je 12 metrov vŕtaná studňa a odizolovaná,10 kubíková betónová žumpa. Zastavaná plocha:                144 m2 Úžitková plocha prízemia:   130,60 m2 Úžitková plocha podkrovia:  135,13 Spolu:                                   267,73 Chata sa nachádza v tichej časti, v strede slepej ulice, prístupná je autom 500 metrov od hlavnej cesty, po dobre prejazdnej, poľnej, rovnej ceste, málo využívanej, nakoľko sa jedná o slepú ulicu so zopár rodinnými domami a prívetivými chatármi.  V okolí 2 km sa nachádza obec Bohdanovce, Vyšná Myšľa, letisko Myšľa, Jazdecká škola Svet Koní. Chata je vhodná najmä pre tých majiteľov, pre ktorých je ideálom miesto bývania rovnaké ako miesto podnikania, a táto chata tento potenciál má. Malá, uzavretá komunita sa navzájom nevyrušuje. Chata môže po dokončení slúžiť aj ako štandardné celoročné bývanie s garážou a izbami na prízemí a poschodí, záleží na potrebách nových majiteľov. Cena je uvedená vrátane provízie pre kanceláriu a vypracovanie kúpnej zmluvy advokátom. Náš hypotekárny špecialista je pripravený pomôcť vám s výberom najvýhodnejšej ponuky.  V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle 0904 319 922. Text a fotografie sú majetkom realitnej kancelárie AAREALITY KOŠICE s.r.o. a sú chránené zákonom o autorských právach.  
Bohdanovce
69 960 €
3 IZBOVÝ BYT, ŽIŽKOVA ULICA, KOŠICE JUH
     So súhlasom majiteľa ponúkame na predaj 3 izbový byt, vo veľmi dobrej lokalite, blízko centra mesta, pri STEEL ARÉNE na ŽIŽKOVEJ ulici v Košiciach, mestská časť Juh/Staré Mesto.       Byt sa nachádza na 5 poschodí zo 7. Je to pôvodný pražský typ bytu, ktorý sa dá krásne prerobiť, či dispozične zmeniť. V tomto type bytu nie sú nosné steny.      Byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby, spálne a detskej izby /prípadne 2x spálňa/. Obývacia izba je priechodná do kuchyne, z kuchyne je prechod do kúpeľne a WC. Obývacia izba a kuchyňa je otočená na východ a z obývacej izby je vstup na 6m loggiu. Špajza /kumbál/ sa nachádza pred bytom a k bytu prislúcha pivnica.      V byte sú plastové okná, ktoré majú cca 12 rokov, stúpačky boli menené pred 10 rokmi.  V prípade záujmu o obhliadku volajte 0905 985 958.
Košice IV - Juh
182 000 €
KANCELÁRIA NA PRENÁJOM, FLORIÁNSKA, KOŠICE CENTRUM
Ponúkame na prenájom kancelársky priestor na Floriánskej ulici v širšom centre Košíc. Kancelária sa nachádza na druhom poschodí, je o výmere 22,65m2. Cena nájmu kancelárie vrátane médií a služieb je 305,78 €/mesiac bez DPH. Elektrická energia sa účtuje podľa skutočnej spotreby. Priestory sa nachádzajú v rekonštruovanej budove s prístupom 24/7. K tomu je možné prenajať parkovanie vo dvore, ak bude aktuálne voľné. V prípade potreby väčšieho počtu parkovacích miest je možné prenajať dlhodobé parkovanie v blízkom nákupnom centre. V prípade záujmu volajte na telefónne číslo: 0918 651 600, realitný maklér Vasiľ Blaha.  
Košice I - Staré Mesto
10 €/mes.
KANCELÁRIA NA PRENÁJOM, FLORIÁNSKA, KOŠICE CENTRUM
 Ponúkame na prenájom kancelárske priestory na Floriánskej ulici v širšom centre Košíc. Kancelária sa nachádza na treťom poschodí, je o výmere 35,39m2. Jedná sa o samostatnú kanceláriu. Cena nájmu kancelárie vrátane médií a služieb je 477,77 €/mesiac bez DPH. Elektrická energia sa účtuje podľa skutočnej spotreby. Priestory sa nachádzajú v rekonštruovanej budove s prístupom 24/7. K tomu je možné prenajať parkovanie vo dvore, ak bude aktuálne voľné. V prípade potreby väčšieho počtu parkovacích miest je možné prenajať dlhodobé parkovanie v blízkom nákupnom centre. V prípade záujmu volajte na telefónne číslo: 0918 651 600, realitný maklér Vasiľ Blaha.  
Košice I - Staré Mesto
10 €/mes.
KANCELÁRIE NA PRENÁJOM, FLORIÁNSKA, KOŠICE CENTRUM
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory na Floriánskej ulici v širšom centre Košíc. Kancelárie sa nachádzajú na druhom poschodí, sú tri v bunke o výmere 71,19m2, chodba je o výmere10m2, kuchynka 2,69m2, sklad 1,5m2, WC 1,3m2. Spolu k dispozícií je výmera 88,40m2. Cena nájmu kancelárii, príslušných priestorov, služieb a médií je 1.038,52€/mesiac bez DPH. Elektrická energia sa účtuje podľa skutočnej spotreby. Priestory sa nachádzajú v rekonštruovanej budove s prístupom 24/7. K tomu je možné prenajať parkovanie vo dvore, ak bude aktuálne voľné. V prípade potreby väčšieho počtu parkovacích miest je možné prenajať dlhodobé parkovanie v blízkom nákupnom centre. V prípade záujmu volajte na telefónne číslo: 0918 651 600, realitný maklér Vasiľ Blaha.  
Košice I - Staré Mesto
711,90 €/mes.
KANCELÁRIE NA PRENÁJOM, JUŽNÁ TRIEDA, KOŠICE JUH
      Ponúkame na prenájom Kancelárie na Južnej triede v Košiciach . Kancelárie sú tri v bunke o spoločnej výmere 57,2m2 a nachádzajú sa na treťom poschodí. K dispozícií je výťah.       Jedna je kancelária menšia, môže slúžiť ako sekretariát a ostatné dve sú naľavo a napravo. Sociálne zariadenie sa nachádza na poschodí, je oddelené.      Budova je rekonštruovaná a udržiavaná s dobrým a bezpróblemovým parkovaním vo vlastnom dvore pre klientov a aj pre návštevy s prístupom 24/7.       Parkovné miesta sú v cene nájmu. Kancelárie sú vymaľované a pripravené na penájom. Prenájimateľ je veľmi ústretový a sanaží sa maximálne vyhovieť požiadavkam nájomcov.      Cena prenájmu je 425,60 € s DPH, energie a služby sa účtujú v cene 281,40€ s DPH. Kancelárie sú klimatizované.       V prípade záujmu volajte na telefónne číslo 0918 651 600, realitný maklér Vasiľ Blaha.
Košice IV - Juh
707 €/mes.
KANCELÁRIA NA PRENÁJOM, JUŽNÁ TRIEDA, KOŠICE JUH
     Ponúkame na prenájom Kanceláriu na Južnej triede v Košiciach. Kancelária je o výmere 30,9m2, nachádza sa na treťom poschodí k dispozícií je výťah. Budova je rekonštruovaná s dobrým parkovaním aj pre klientov s prístupom 24/7. Sociálne zariadenie je na poschodí. Parkovné miesta sú v cene nájmu. Kancelária je vymaľovaná a pripravená na prenájom. Cena prenájmu je 382,-€ s DPH, energie a služby sa účtujú v cene 152,-€ s DPH. Kancelária je klimatizovaná.  V prípade záujmu volajte na telefónne číslo 0918 651 600, realitný maklér Vasiľ Blaha.
Košice IV - Juh
382 €/mes.
1 IZBOVÝ BYT, ZVONÁRSKA ULICA, KOŠICE CENTRUM
Ponúkame na dlhodobý prenájom (minimálne rok)  krásny, 1 izbový byt v historickom dome na ulici Zvonárska, Košice - Staré mesto. Zrekonštruovaný byt s vysokými stropmi, s rozlohou 41 m2, sa nachádza na 1 poschodí. Byt má priestrannú kuchyňu - kuchynská linka so sklo keramickou varnou doskou, chladnička, mikrovlnka.  - kúpeľňa so sprchovacím kútom, závesným WC, práčka. -  v obývačke sú pôvodné drevené parkety, skriňa, TV. Byt sa nachádza priamo v centre mesta, v sympatickej uličke s kaviarňami. V cene prenájmu 790 eur/ mesačne sú média a pripojenie TV s internetom, pre 1-2 osoby. Parkovanie vo dvore je možné pre 1 automobil za poplatok 50 eur/ mesačne. Požadovaný je mesačný depozit. Uprednostnený bude pracujúci, nefajčiarsky pár, bez domácich miláčikov. V ponuke máme i 2 izbový byt v tom istom vchode. https://www.aarealitykosice.sk/sk/ponuka-nehnutelnosti/byty/2-izbovy-byt/2-izbovy-byt-zvonarska-ulica-kosice-centrum        
Košice I - Staré Mesto
790 €/mes.
2 IZBOVÝ BYT, ZVONÁRSKA ULICA, KOŠICE CENTRUM
Ponúkame na dlhodobý prenájom (minimálne rok)  krásny, 2 izbový byt v historickom dome na ulici Zvonárska, Košice - Staré mesto. Zrekonštruovaný byt s vysokými stropmi, s rozlohou 47 m2, sa nachádza na 1 poschodí. Byt sa nachádza priamo v centre mesta, v sympatickej uličke s kaviarňami. V cene prenájmu 1000 eur/ mesačne sú média a pripojenie TV s internetom, pre 1-2 osoby. Parkovanie vo dvore je možné pre 1 automobil za poplatok 50 eur/ mesačne. Požadovaný je mesačný depozit. Uprednostnený bude pracujúci, nefajčiarsky pár, bez domácich miláčikov. Byt bude prístupný od júna, po dokončení rekonštrukcie. V ponuke máme i 1 izbový byt v tom istom vchode. https://www.aarealitykosice.sk/sk/ponuka-nehnutelnosti/byty/1-izbovy-byt/1-izbovy-byt-zvonarska-ulica-kosice-centrum
Košice I - Staré Mesto
1 000 €/mes.
KANCELÁRIE NA PRENÁJOM, MOYZESOVA, KOŠICE CENTRUM
Ponúkame na prenájom kanceláriu na Moyzesovej ulici v centre Košíc. Priestor má výmeru 40,5m2, nachádza sa na prvom poschodí. V miestnosti je umývadlo. Patrí k nemu aj vlastné sociálne zariadenie. K depozícií je bezplatný Wi-Fi internet.  Nájomné je 359,-€/mes. Vodné, stočné a kúrenie sa účtuje vo výške 159,-€/mes. Elektrická energia sa účtuje podľa skutočnej spotreby. Pri podpise nájomnej zmluvy nie je potrebné zložiť depozit. Priestor je voľný ihneď. V prípade záujmu volajte na telefónne číslo 0918 651 600.  
Košice I - Staré Mesto
359 €/mes.
KANCELÁRIA NA PRENÁJOM, MOYZESOVA, KOŠICE CENTRUM
Ponúkame na prenájom kanceláriu na ulici Moyzesova v Košiciach, v Centre mesta. Jedná sa o jednu miestnosť o výmere 16m2 , ktorá sa nachádza na druhom poschodí a patrí k nej aj sociálne zariadenie. K dispozícií je bezplatný Wi-Fi internet. Nájomné za kanceláriu je169,-€/mes. Vodné, stočné a kúrenie sa účtuje vo výške 99,-€/mes. Elektrická energia sa účtuje podľa skutočnej spotreby. Pri podpise nájomnej zmluvy nie je potrebné zložiť depozit. Všetky ceny sú už s DPH.  Kancelária je voľná ihneď. V prípade záujmu volajte na telefónne číslo 0918 651 600, realitný maklér Vasiľ Blaha.
Košice I - Staré Mesto
169 €/mes.
KANCELÁRIA NA PRENÁJOM, MOYZESOVA, KOŠICE CENTRUM
Ponúkame na prenájom kancelársko-komerčný priestor na ulici Moyzesova v centre Košíc. Miestnosť má výmeru 15m2 a nachádza sa na druhom poschodí. V tejto miestnosti je umývadlo, čo umožňuje využiť priestor aj na iné komerčné služby.  K priestorom patrí aj sociálne zariadenie. Nájomné je vo výške 169,-€/mes. Vodné, stočné a kúrenie sa účtuje vo výške 99,-€/mes. Elektrická energia sa účtuje podľa skutočnej spotreby. Pri podpise nájomnej zmluvy nie je potrebný depozit. Všetky ceny sú už s DPH. K depozícií je bezplatný Wi-Fi internet. Priestor je voľný ihneď.  V prípade záujmu volajte na telefónne číslo 0918 651 600, realitný maklér Vasiľ Blaha.
Košice I - Staré Mesto
169 €/mes.
4 IZBOVÝ BYT, ORTVAŇOVÁ, KOŠICKÁ NOVÁ VES
Ponúkame na predaj 4 IZBOVÝ BYT s terasou a vlastnou oplotenou záhradou na ORTVAŇOVEJ ulici v mestskej časti KOŠICKÁ NOVÁ VES s nadštandardnou výmerou 170,5 m2, z čoho samotný byt má výmeru 90 m2, terasa 19,5 m2 a oplotená záhrada o výmere 61 m2. Byt sa nachádza na prízemí v 4 poschodovom bytovom dome vo výbornej a tichej lokalite pri lesoparku Furča. Pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, ktorá je súčasťou veľkej obývacej miestnosti s prechodom do spálne, pričom z obidvoch miestností je východ na veľkú terasu a záhradu orientovanú na Západ. Z centrálnej chodby sa ďalej vchádza do kúpeľne s vaňou a samostatnou toaletou. Súčasťou bytu sú ešte dve samostatné izby orientované na Východ s pekným výhľadom do lesa. Vybavením bytu sú vstavané skrine, kde po dohode s majiteľom je možné byt odkúpiť s kompletným zariadením. Bytový dom sa nachádza v tichej lokalite pri lesoparku Furča, ktorý ponúka pre priaznivcov prírody možnosti aktívneho vyžitia na bežeckom chodníku o dĺžke 5 km, ktorý vedie až na Zelený Dvor. V lesoparku sú vybudované nové ohniská s prístreškami pre milovníkov opekačiek, a taktiež detské preliezky a ihrisko. Neďaleko sa taktiež nachádzajú obchodného centrá ako SHOPBOX, KLAS, LIDL a čerpacie stanice SLOVNAFT. V prípade záujmu o obhliadku, alebo bližšie informácie nás môžete kontaktovať na čísle 0908 999 669. Pre lepšiu predstavu o dispozícií a stave tejto nehnuteľnosti si pozrite video prehliadku na našom webe.
Košice III - Košická Nová Ves
307 900 €
4 IZBOVÝ BYT, RASTISLAVOVA ULICA, KOŠICE JUH
  Ponúkame na predaj 4 izbový byt na Rastislavovej ulici v mestskej časti Košice - Juh. Byt s rozlohou 80,5 m2 sa nachádza na 1. /6 poschodí (pod bytom je byt), je v pôvodnom stave, s plastovými oknami, vymenenými stúpačkami a je určený na rekonštrukciu. Dispozične pozostáva z: - predsieň 4,62 m2 - kuchyňa 9,49 - kúpeľňa 1,96 - záchod 0,93 - spálňa 13,24 - obývacia izba 21,29 - izba 16,86 - izba 10,64 - balkón orientovaný na Juh 1,5. K bytu patrí pivnica. Tehlový bytový dom je zateplený, s upraveným vchodom a vymeneným výťahom. Pred mesiacom boli vymenené elektrické rozvody, stúpačky.  Jedná sa o veľmi obľúbenú lokalitu v blízkosti centra mesta, 5 min. od Auparku. V blízkosti sa nachádza Steel Aréna, Krajský súd, Dom umenia, OC Dargov, Univerzita Pavla Jozefa Šafárika, Kulturpark, Univerzitná poliklinika L. Pasteura.  Náš hypotekárny špecialista je pripravený pomôcť vám s výberom najvýhodnejšej ponuky. V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať výhradne telefonicky  na čísle 0904 319 922. Text a fotografie sú majetkom realitnej kancelárie AAREALITY KOŠICE s.r.o. a sú chránené zákonom o autorských právach.
Košice IV - Juh
dohodou
STAVEBNÝ POZEMOK, KOŠICE BARCA
Ponúkame na predaj stavebný pozemok v mestskej časti Košice - Barca.  Pozemok o celkovej rozlohe 1000 m2  sa nachádza na Kostrovej ulici, v tichej lokalite medzi rodinnými domami. Stojí na ňom starý, podpivničený rodinný dom s novou strechou, určený na zbúranie. Má všetky inžinierske siete aj vlastnú, 12 metrov hlbokú, kopanú studňu. Rozmery pozemku sú cca 20 x 50 metrov. Cena je uvedená vrátane provízie pre realitnú kanceláriu a vypracovanie kúpnej zmluvy advokátom. Náš hypotekárny špecialista je pripravený pomôcť Vám s možnosťou financovania.
Košice IV - Barca
310 000 €
SKLADOVO VÝROBNÁ HALA, JUŽNÁ TRIEDA, KOŠICE JUH
V exkluzívnom zatúpení ponúkam na predaj halu o výmere 787 m2 nachádzajúcu sa na ulici Južná Trieda, Košice Juh. Pozemok je o výmere 1261 m2 z toho zastavané plocha je 787 m2. Hala je šíroká 12 a dlhá 65,5 metra. Konštrukcia haly je železná z tehlovou výmurovkou, strecha je sedlová z plechu. Prístup je priamo z asfaltovej cesty bez obmedzení.  Podlaha v hale je betónová. Pôvodne sa v hale nachádzali mostové žeriavy - existujúce beténové petky s uchytením. V hale je svetelný a taktiež zásuvkový okruh silno prúdu.     Siete ako voda a kanalizácia sa nachádzajú priamo pred pozemkom.
Košice IV - Juh
550 000 €
1 2 3 4 5 6