Pod horou - Podhorany 5 izb.RD - novostavba, pozemok 1712m2.
Ponúkame Vám na predaj novostavbu holodom Podhorany - Mechenice, Pod Žibricou. Plocha: úžitková 111m2 - rozmer RD je šírka 7,5m x dĺžka 20m, pozemku 1712m2 - šírka 12m, dĺžka 143m. Podlaha: betón. Steny: omietky. Okná: plastové. Oddelené WC.Stav objektu: novostavba. Konštrukcia objektu: Ytong. Kúrenie: podlahové. Sedlová strecha - valbová, pochôdzna.Strešná krytina: betónová škridla. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Žiadne podpivničenie. RD má technickú miestnosť + práčovňu. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, tlaková kanalizácia. Plynové hodiny sú na pozemku. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, škola, škôlka, turistika, cykloturistika pre milovníkov lesa, pokoja a čistej prírody, čistého vzduchu RD sa predáva ako holodom, možnosť dokončiť na kľúč nový majiteľ si môže dodať aj svoje materiály RD je vhodný pre milovníkov turistiky a prírody, bývate priamo pod Žibricou na kraji lesa veľkosť pozemku umožňuje  sa venovať poľnohospodárstvu, dopestovať si vlastné ovocie a zeleninu nakoľko tu je kvalitná úrodná pôda kolaudácia je naplánovaná na 5/2024 Cena u makléra. V prípade záujmu kontaktujte makléra 0905616173. Financovanie kúpy:  možnosť kúpiť aj na HU. HU Vám sprostredkujeme v rámci balíka služieb grátis. Poradenstvo, ktoré Vám ušetrí čas, nechodíte po bankách, ponuky zo všetkých BÁNK Vám predložíme na porovnanie - analýza podmienok v jednotlivých bankách. pozrite: www.finprofitgroup.sk FinProfit GROUP,s.r.o. poskytuje služby: Sprostredkovanie v oblasti osobných  financií,    investícií,    úverov,    poistenia.  Poskytovanie realitných   služieb. KÚPA-PREDAJ-PRENÁJOM nehnuteľností. Využite privátne služby v oblasti životného a neživotného poistenia, investícií, úverov či dôchodkového sporenia. Spoločnosť poskytuje služby: efektívny marketing Vašej nehnuteľnosti usmernenie v prípade nehnuteľnosti na predaj (homestaging) profesionálne nafotenie nehnuteľnosti zabezpečenie výpisu listu vlastníctva z katastra nehnuteľností (príp. fotokópie z katastrálnej mapy) osobná účasť makléra pri obhliadkach nehnuteľnosti osobná účasť pri rokovaniach so záujemcom o kúpu zabezpečenie návrhov zmlúv a dokumentov v spolupráci s advokátskou kanceláriou osobná účasť pri podpise dokumentov osobná účasť makléra pri finančných operáciách odovzdanie dokumentov do katastra nehnuteľností zabezpečenie výpisu listu vlastníctva s plombou (na základe plnej moci vlastníka) asistencia pri odovzdávaní nehnuteľnosti asistencia pri prehlásení médií z predávajúceho na kupujúceho • Znalosti – neustále sa vzdelávame aby ste sa na naše rady mohli spoľahnúť • Vzťahy – považujeme vás za súčasť procesu a preto sme s vami celý čas v úzkom kontakte • Profesionalita – vážime si našich klientov a usilujeme o ich 100% spokojnosť v celom procese Sme riadnym členom SORA (Slovenská realitná akadémia), riadime sa jej etickým kódexom a pokynmi. Naši realitní makléri sú certifikovaní SORA.
Podhorany, Nitra
dohodou
Prenajmem haly v Nitre 76m2 - 380m2 na rôzne využitie.
Ponúkame Vám na prenájom komerčné a prevádzkové priestory Nitra, Horné Krškany. Plocha: úžitková 76m2 - 380m2. Podlaha: betón. Okná: hliníkové. Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynský kút, šatňa. Sociálne priestory sú spoločné pre všetky priestory. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: kvádrová. Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka. Na pozemku sa nachádza žumpa. Každý priestor bude mať vyhradené vlastné parkovacie miesta. Cena: 76m2 600 €/mesiac +DPH + energie 152m2 1200€/mesiac + DPH + energie 228m2 1500€/mesiac + DPH + energie 380m2 cena dohodou Výhody: priestory sa skladajú so samostatných kóji od 76m2, 152m2, 228m2, 380m2, priestor je vhodný na sklad, výrobu, služby, servis, obchod.... autoservis nie je žiadaný. V prípade záujmu kontaktujte makléra 0905616173 Spoločnosť poskytuje služby: efektívny marketing Vašej nehnuteľnosti usmernenie v prípade nehnuteľnosti na predaj (homestaging) profesionálne nafotenie nehnuteľnosti zabezpečenie výpisu listu vlastníctva z katastra nehnuteľností (príp. fotokópie z katastrálnej mapy) osobná účasť makléra pri obhliadkach nehnuteľnosti osobná účasť pri rokovaniach so záujemcom o kúpu zabezpečenie návrhov zmlúv a dokumentov v spolupráci s advokátskou kanceláriou osobná účasť pri podpise dokumentov osobná účasť makléra pri finančných operáciách odovzdanie dokumentov do katastra nehnuteľností zabezpečenie výpisu listu vlastníctva s plombou (na základe plnej moci vlastníka) asistencia pri odovzdávaní nehnuteľnosti asistencia pri prehlásení médií z predávajúceho na kupujúceho • Znalosti – neustále sa vzdelávame aby ste sa na naše rady mohli spoľahnúť • Vzťahy – považujeme vás za súčasť procesu a preto sme s vami celý čas v úzkom kontakte • Profesionalita – vážime si našich klientov a usilujeme o ich 100% spokojnosť v celom procese Sme riadnym členom SORA (Slovenská realitná akadémia), riadime sa jej etickým kódexom a pokynmi. Naši realitní makléri sú certifikovaní SORA.
Nitra
600 €/mes.
Predám polyfunkčný objekt Nitra vhodný na všetky činnosti.
Ponúkame Vám na predaj polyfunkčný objekt Nitra, Centrum. Plocha: úžitková 700m2, zastavaná 450m2, pozemku 500m2.Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: tehlová. Ostatné vybavenie: telefón, internet, klimatizácia. Zabezpečenie alarmom, strážnou službou. Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka, kanalizácia. Cena u makléra. V prípade záujmu kontaktujte makléra 0905616173. Spoločnosť poskytuje služby: efektívny marketing Vašej nehnuteľnosti usmernenie v prípade nehnuteľnosti na predaj (homestaging) profesionálne nafotenie nehnuteľnosti zabezpečenie výpisu listu vlastníctva z katastra nehnuteľností (príp. fotokópie z katastrálnej mapy) osobná účasť makléra pri obhliadkach nehnuteľnosti osobná účasť pri rokovaniach so záujemcom o kúpu zabezpečenie návrhov zmlúv a dokumentov v spolupráci s advokátskou kanceláriou osobná účasť pri podpise dokumentov osobná účasť makléra pri finančných operáciách odovzdanie dokumentov do katastra nehnuteľností zabezpečenie výpisu listu vlastníctva s plombou (na základe plnej moci vlastníka) asistencia pri odovzdávaní nehnuteľnosti asistencia pri prehlásení médií z predávajúceho na kupujúceho • Znalosti – neustále sa vzdelávame aby ste sa na naše rady mohli spoľahnúť • Vzťahy – považujeme vás za súčasť procesu a preto sme s vami celý čas v úzkom kontakte • Profesionalita – vážime si našich klientov a usilujeme o ich 100% spokojnosť v celom procese Sme riadnym členom SORA (Slovenská realitná akadémia), riadime sa jej etickým kódexom a pokynmi. Naši realitní makléri sú certifikovaní SORA.
Nitra
dohodou
Predám výrobno-skladovací areál, haly - 25km od Nitry, Obsolovce.
Priemyselný areál, Horné Obdokovce - Obsolovce - nachádza sa medzi mestami Nitra (25 Km), Topoľčany (13 Km), Hlohovec (23 Km) a Piešťany (24 Km). Napojenie na diaľnicu D1 je cez Hlohovec a Piešťany. Park je situovaný priamo pri cestnej komunikácii a je bezproblémovo dostupný ako osobnou tak nákladnou dopravou. Plocha: úžitková 2 467 m2, pozemok 10 087 m2. Nehnuteľnosť sa skladá s výrobnej haly, kancelárskych priestorov, zázemia pre zamestnancov, skladových priestorov, oddelenej skladovacej haly s chladiarenskou časťou, nákladnej rampy a viacerých obslužných priestorov rôznej veľkosti. Budovy sa v minulosti používali na výrobu a skladovanie potravinárskych výrobkov - tomu zodpovedá aj ich hygienický a stavebný štandard. V objekte je nainštalovaná vzduchotechnika a plynové kúrenie. Budovy sú v dobrom stave. Stav objektu: pôvodný stav. Konštrukcia objektu: skeletová, stavba železobetónová konštrukcia, vyplnená pálenou tehlou - hlavná hala. Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka a skružová studňa s technickou vodou.  SIETE a) Plyn – kapacita nie je obmedzená iba priepustnosťou potrubia. b) Voda – 10l/s prietok, to jest nepretržite. (36m3/hodinu) mestský vodovod, na pozemku je skružová studňa s vodou na technické použitie. c) Elektrika (momentálne 40A istič na 3 fázy) - možnosť navýšenia na 90kW d) výška hlavnej haly - 595 cm po rám strechy e) celková svetlá výška - 830 cm Kúrenie a teplá voda: Je možné vymeniť plynové kotle za novšie a výkonnejšie typy. Zároveň je potrebné vymeniť zásobník teplej vody za väčší podľa potreby. Inštalácia a rozvody sú postačujúce a netreba ich meniť. Septik I - 94,99 m3,  Septik II - 56 m3. informácie o cene a možnosti predaja a prenájmu sú u makléra Mgr. Ivan Zaujec 0905 616 173. . . . . Spoločnosť poskytuje služby: efektívny marketing Vašej nehnuteľnosti usmernenie v prípade nehnuteľnosti na predaj (homestaging) profesionálne nafotenie nehnuteľnosti zabezpečenie výpisu listu vlastníctva z katastra nehnuteľností (príp. fotokópie z katastrálnej mapy) osobná účasť makléra pri obhliadkach nehnuteľnosti osobná účasť pri rokovaniach so záujemcom o kúpu zabezpečenie návrhov zmlúv a dokumentov v spolupráci s advokátskou kanceláriou osobná účasť pri podpise dokumentov osobná účasť makléra pri finančných operáciách odovzdanie dokumentov do katastra nehnuteľností zabezpečenie výpisu listu vlastníctva s plombou (na základe plnej moci vlastníka) asistencia pri odovzdávaní nehnuteľnosti asistencia pri prehlásení médií z predávajúceho na kupujúceho • Znalosti – neustále sa vzdelávame aby ste sa na naše rady mohli spoľahnúť • Vzťahy – považujeme vás za súčasť procesu a preto sme s vami celý čas v úzkom kontakte • Profesionalita – vážime si našich klientov a usilujeme o ich 100% spokojnosť v celom procese Sme riadnym členom SORA (Slovenská realitná akadémia), riadime sa jej etickým kódexom a pokynmi. Naši realitní makléri sú certifikovaní SORA.
Horné Obdokovce
dohodou
Predám stavebné pozemky v Nitre pod Zoborom - všetky siete, tichá lokalita.
Ponúkame Vám na predaj 2 pozemky - pre rodinné domy v Nitre - Nitrianske Hrnčiarovce, Jelenecká. Plocha: pozemku 755m2 a 665m2. Mierne svahovitý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka, kanalizácia. Výhody: najlukratívnejšie lokalita pod Zoborom, bývaj v kľudnej oblasti pod pyramídou s výhľadom do diaľky na horizont, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, škola, škôlka, nemocnica, zastávka autobusu pod pozemkami na Jeleneckej ceste, rybolov, turistika, cykloturistika. Cena u makléra. V prípade záujmu cien kontaktujte makléra 0905616173. Financovanie kúpy:  možnosť kúpiť aj na HU. HU Vám sprostredkujeme v rámci balíka služieb grátis. Poradenstvo, ktoré Vám ušetrí čas, nechodíte po bankách, ponuky zo všetkých BÁNK Vám predložíme na porovnanie - analýza podmienok v jednotlivých bankách. pozrite: www.finprofitgroup.sk FinProfit GROUP,s.r.o. poskytuje služby: Sprostredkovanie v oblasti osobných  financií,    investícií,    úverov,    poistenia.  Poskytovanie realitných   služieb. KÚPA-PREDAJ-PRENÁJOM nehnuteľností. Využite privátne služby v oblasti životného a neživotného poistenia, investícií, úverov či dôchodkového sporenia. Spoločnosť poskytuje služby: efektívny marketing Vašej nehnuteľnosti usmernenie v prípade nehnuteľnosti na predaj (homestaging) profesionálne nafotenie nehnuteľnosti zabezpečenie výpisu listu vlastníctva z katastra nehnuteľností (príp. fotokópie z katastrálnej mapy) osobná účasť makléra pri obhliadkach nehnuteľnosti osobná účasť pri rokovaniach so záujemcom o kúpu zabezpečenie návrhov zmlúv a dokumentov v spolupráci s advokátskou kanceláriou osobná účasť pri podpise dokumentov osobná účasť makléra pri finančných operáciách odovzdanie dokumentov do katastra nehnuteľností zabezpečenie výpisu listu vlastníctva s plombou (na základe plnej moci vlastníka) asistencia pri odovzdávaní nehnuteľnosti asistencia pri prehlásení médií z predávajúceho na kupujúceho • Znalosti – neustále sa vzdelávame aby ste sa na naše rady mohli spoľahnúť • Vzťahy – považujeme vás za súčasť procesu a preto sme s vami celý čas v úzkom kontakte • Profesionalita – vážime si našich klientov a usilujeme o ich 100% spokojnosť v celom procese Sme riadnym členom SORA (Slovenská realitná akadémia), riadime sa jej etickým kódexom a pokynmi. Naši realitní makléri sú certifikovaní SORA.
Nitra
dohodou
Predám RD na Zobore v Nitre, možný k nasťahovaniu.
Ponúkame Vám na predaj čiastočne zariadený dom- Nitra, Zobor. Plocha: úžitková 300m2, zastavaná 120m2, pozemku 823m2. Podlaha: dlažba. Steny: omietky. Okná: drevené (pôvodné). Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák.Stav objektu: pôvodný stav. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: centrálne. Rovná strecha. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Úplné podpivničenie. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka, kanalizácia. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, škola, škôlka, nemocnica, zastávka autobusu, turistika, cykloturistika, prízemie - kuchyňa, kotolňa, WC, kúpeľňa s vaňou, garáž, komora + vonkajšia dvojgaráž pod terasou I. podlažie - vstupná chodba, kuchyňa, špajza, jedáleň, obývačka, kúpeľňa s vaňou a WC II. podlažie - 3 izby, WC, kúpeľňa, balkón RD je vhodný k okamžitému nasťahovaniu, alebo možnosť prerobiť na 3 bytové jednotky, ktoré by sa dali samostatne predať ako byty. Cena u makléra. V prípade záujmu kontaktujte makléra 0905616173. Financovanie kúpy:  možnosť kúpiť aj na HU. HU Vám sprostredkujeme v rámci balíka služieb grátis. Poradenstvo, ktoré Vám ušetrí čas, nechodíte po bankách, ponuky zo všetkých BÁNK Vám predložíme na porovnanie - analýza podmienok v jednotlivých bankách. pozrite: www.finprofitgroup.sk FinProfit GROUP,s.r.o. poskytuje služby: Sprostredkovanie v oblasti osobných  financií,    investícií,    úverov,    poistenia.  Poskytovanie realitných   služieb. KÚPA-PREDAJ-PRENÁJOM nehnuteľností. Využite privátne služby v oblasti životného a neživotného poistenia, investícií, úverov či dôchodkového sporenia. Spoločnosť poskytuje služby: efektívny marketing Vašej nehnuteľnosti usmernenie v prípade nehnuteľnosti na predaj (homestaging) profesionálne nafotenie nehnuteľnosti zabezpečenie výpisu listu vlastníctva z katastra nehnuteľností (príp. fotokópie z katastrálnej mapy) osobná účasť makléra pri obhliadkach nehnuteľnosti osobná účasť pri rokovaniach so záujemcom o kúpu zabezpečenie návrhov zmlúv a dokumentov v spolupráci s advokátskou kanceláriou osobná účasť pri podpise dokumentov osobná účasť makléra pri finančných operáciách odovzdanie dokumentov do katastra nehnuteľností zabezpečenie výpisu listu vlastníctva s plombou (na základe plnej moci vlastníka) asistencia pri odovzdávaní nehnuteľnosti asistencia pri prehlásení médií z predávajúceho na kupujúceho • Znalosti – neustále sa vzdelávame aby ste sa na naše rady mohli spoľahnúť • Vzťahy – považujeme vás za súčasť procesu a preto sme s vami celý čas v úzkom kontakte • Profesionalita – vážime si našich klientov a usilujeme o ich 100% spokojnosť v celom procese Sme riadnym členom SORA (Slovenská realitná akadémia), riadime sa jej etickým kódexom a pokynmi. Naši realitní makléri sú certifikovaní SORA.
Nitra
dohodou
Prenajmem výrobno-skladovací areál, haly - 25km od Nitry, Obsolovce.
Priemyselný areál, Horné Obdokovce - Obsolovce - nachádza sa medzi mestami Nitra (25 Km), Topoľčany (13 Km), Hlohovec (23 Km) a Piešťany (24 Km). Napojenie na diaľnicu D1 je cez Hlohovec a Piešťany. Park je situovaný priamo pri cestnej komunikácii a je bezproblémovo dostupný ako osobnou tak nákladnou dopravou. Plocha: úžitková 2 467 m2, pozemok 10 087 m2. Nehnuteľnosť sa skladá s výrobnej haly, kancelárskych priestorov, zázemia pre zamestnancov, skladových priestorov, oddelenej skladovacej haly s chladiarenskou časťou, nákladnej rampy a viacerých obslužných priestorov rôznej veľkosti. Budovy sa v minulosti používali na výrobu a skladovanie potravinárskych výrobkov - tomu zodpovedá aj ich hygienický a stavebný štandard. V objekte je nainštalovaná vzduchotechnika a plynové kúrenie. Budovy sú v dobrom stave. Stav objektu: pôvodný stav. Konštrukcia objektu: skeletová, stavba železobetónová konštrukcia, vyplnená pálenou tehlou - hlavná hala. Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka a skružová studňa s technickou vodou.  SIETE a) Plyn – kapacita nie je obmedzená iba priepustnosťou potrubia. b) Voda – 10l/s prietok, to jest nepretržite. (36m3/hodinu) mestský vodovod, na pozemku je skružová studňa s vodou na technické použitie. c) Elektrika (momentálne 40A istič na 3 fázy) - možnosť navýšenia na 90kW d) výška hlavnej haly - 595 cm po rám strechy e) celková svetlá výška - 830 cm Kúrenie a teplá voda: Je možné vymeniť plynové kotle za novšie a výkonnejšie typy. Zároveň je potrebné vymeniť zásobník teplej vody za väčší podľa potreby. Inštalácia a rozvody sú postačujúce a netreba ich meniť. Septik I - 94,99 m3,  Septik II - 56 m3. Cena nájmu 4000.-/ mesiac + DPH+ energie. informácie o cene a možnosti predaja a prenájmu sú u makléra Mgr. Ivan Zaujec 0905 616 173. Spoločnosť poskytuje služby: efektívny marketing Vašej nehnuteľnosti usmernenie v prípade nehnuteľnosti na predaj (homestaging) profesionálne nafotenie nehnuteľnosti zabezpečenie výpisu listu vlastníctva z katastra nehnuteľností (príp. fotokópie z katastrálnej mapy) osobná účasť makléra pri obhliadkach nehnuteľnosti osobná účasť pri rokovaniach so záujemcom o kúpu zabezpečenie návrhov zmlúv a dokumentov v spolupráci s advokátskou kanceláriou osobná účasť pri podpise dokumentov osobná účasť makléra pri finančných operáciách odovzdanie dokumentov do katastra nehnuteľností zabezpečenie výpisu listu vlastníctva s plombou (na základe plnej moci vlastníka) asistencia pri odovzdávaní nehnuteľnosti asistencia pri prehlásení médií z predávajúceho na kupujúceho • Znalosti – neustále sa vzdelávame aby ste sa na naše rady mohli spoľahnúť • Vzťahy – považujeme vás za súčasť procesu a preto sme s vami celý čas v úzkom kontakte • Profesionalita – vážime si našich klientov a usilujeme o ich 100% spokojnosť v celom procese Sme riadnym členom SORA (Slovenská realitná akadémia), riadime sa jej etickým kódexom a pokynmi. Naši realitní makléri sú certifikovaní SORA.
Horné Obdokovce
4 000 €/mes.
Prenajmem kanceláriu, obchod, služby na Farskej ul. v Nitre 130.-
Ponúkame Vám na prenájom kanceláriu, Nitra, Farská. Kancelária má 20m2. Nachádza sa na 1. poschodí z 2. Podlaha: plávajúca, dlažba. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynský kút. Stav objektu: pôvodný stav. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: centrálne. Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka, kanalizácia. Výhody: obchody.  Cena 130.-/mesiac s energiami. Akontácia je vo výške 1 mesačného nájmu. V prípade záujmu kontaktujte makléra 0905616173. Spoločnosť poskytuje služby: efektívny marketing Vašej nehnuteľnosti usmernenie v prípade nehnuteľnosti na predaj (homestaging) profesionálne nafotenie nehnuteľnosti zabezpečenie výpisu listu vlastníctva z katastra nehnuteľností (príp. fotokópie z katastrálnej mapy) osobná účasť makléra pri obhliadkach nehnuteľnosti osobná účasť pri rokovaniach so záujemcom o kúpu zabezpečenie návrhov zmlúv a dokumentov v spolupráci s advokátskou kanceláriou osobná účasť pri podpise dokumentov osobná účasť makléra pri finančných operáciách odovzdanie dokumentov do katastra nehnuteľností zabezpečenie výpisu listu vlastníctva s plombou (na základe plnej moci vlastníka) asistencia pri odovzdávaní nehnuteľnosti asistencia pri prehlásení médií z predávajúceho na kupujúceho • Znalosti – neustále sa vzdelávame aby ste sa na naše rady mohli spoľahnúť • Vzťahy – považujeme vás za súčasť procesu a preto sme s vami celý čas v úzkom kontakte • Profesionalita – vážime si našich klientov a usilujeme o ich 100% spokojnosť v celom procese Sme riadnym členom SORA (Slovenská realitná akadémia), riadime sa jej etickým kódexom a pokynmi. Naši realitní makléri sú certifikovaní SORA.
Nitra
130 €/mes.
Predám stavebný pozemok v Nitre - Janíkovce.
Ponúkame Vám na predaj pozemok - pre rodinný dom Nitra, Janíkovce. Plocha: pozemku 912m2, šírka 11m a dĺžka 84m. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod. V blízkosti pozemku sa nachádza elektrická prípojka, plynová prípojka. Výhody: slnečný, tiché prostredie, škola, škôlka, zastávka autobusu. Cena 72 000 € V prípade záujmu kontaktujte makléra 0905616173. Financovanie kúpy:  možnosť kúpiť aj na HU. HU Vám sprostredkujeme v rámci balíka služieb grátis. Poradenstvo, ktoré Vám ušetrí čas, nechodíte po bankách, ponuky zo všetkých BÁNK Vám predložíme na porovnanie - analýza podmienok v jednotlivých bankách. pozrite: www.finprofitgroup.sk FinProfit GROUP,s.r.o. poskytuje služby: Sprostredkovanie v oblasti osobných  financií,    investícií,    úverov,    poistenia.  Poskytovanie realitných   služieb. KÚPA-PREDAJ-PRENÁJOM nehnuteľností. Využite privátne služby v oblasti životného a neživotného poistenia, investícií, úverov či dôchodkového sporenia. Spoločnosť poskytuje služby: efektívny marketing Vašej nehnuteľnosti usmernenie v prípade nehnuteľnosti na predaj (homestaging) profesionálne nafotenie nehnuteľnosti zabezpečenie výpisu listu vlastníctva z katastra nehnuteľností (príp. fotokópie z katastrálnej mapy) osobná účasť makléra pri obhliadkach nehnuteľnosti osobná účasť pri rokovaniach so záujemcom o kúpu zabezpečenie návrhov zmlúv a dokumentov v spolupráci s advokátskou kanceláriou osobná účasť pri podpise dokumentov osobná účasť makléra pri finančných operáciách odovzdanie dokumentov do katastra nehnuteľností zabezpečenie výpisu listu vlastníctva s plombou (na základe plnej moci vlastníka) asistencia pri odovzdávaní nehnuteľnosti asistencia pri prehlásení médií z predávajúceho na kupujúceho • Znalosti – neustále sa vzdelávame aby ste sa na naše rady mohli spoľahnúť • Vzťahy – považujeme vás za súčasť procesu a preto sme s vami celý čas v úzkom kontakte • Profesionalita – vážime si našich klientov a usilujeme o ich 100% spokojnosť v celom procese Sme riadnym členom SORA (Slovenská realitná akadémia), riadime sa jej etickým kódexom a pokynmi. Naši realitní makléri sú certifikovaní SORA.
Nitra
72 000 €
Predám RD Zobor Nitra - tichá lokalita s výhľadom.
Ponúkame Vám na predaj dom Nitra, Zobor. Plocha: úžitková 240m2, zastavaná 120m2, pozemku 703m2, šírka pozemku 16m a dĺžka 44m. 1.podlažie sa skladá zo vstupnej chodby, komora, WC, kúpeľňa, kuchyňa, obývačka, spálňa + vstavaný šatník. 2.podlažie sa skladá zo schodiska, galéria s odkladacím priestorom, WC, sprcha, 3 menšie izby, 1 veľká izba. Podlaha: plávajúca, parkety, dlažba. Steny: omietky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: rohová vaňa, sprchovací kút. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, umývačka riadu.Stav objektu: pôvodný stav. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: centrálne, podlahové, krb. Ostatné vybavenie: internet. Sedlová strecha.Strešná krytina: škridla. Mierne svahovitý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka. Na pozemku sa nachádza 10m3 žumpa. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, škola, škôlka, zastávka autobusu, vonkajší bazén s prekrytím 7,6m x 3m x 1,2m, turistika, cykloturistika, zimná záhrada zasklená s radiátorom. Cena u makléra. V prípade záujmu kontaktujte makléra 0905616173. Financovanie kúpy:  možnosť kúpiť aj na HU. HU Vám sprostredkujeme v rámci balíka služieb grátis. Poradenstvo, ktoré Vám ušetrí čas, nechodíte po bankách, ponuky zo všetkých BÁNK Vám predložíme na porovnanie - analýza podmienok v jednotlivých bankách. pozrite: www.finprofitgroup.sk FinProfit GROUP,s.r.o. poskytuje služby: Sprostredkovanie v oblasti osobných  financií,    investícií,    úverov,    poistenia.  Poskytovanie realitných   služieb. KÚPA-PREDAJ-PRENÁJOM nehnuteľností. Využite privátne služby v oblasti životného a neživotného poistenia, investícií, úverov či dôchodkového sporenia. Spoločnosť poskytuje služby: efektívny marketing Vašej nehnuteľnosti usmernenie v prípade nehnuteľnosti na predaj (homestaging) profesionálne nafotenie nehnuteľnosti zabezpečenie výpisu listu vlastníctva z katastra nehnuteľností (príp. fotokópie z katastrálnej mapy) osobná účasť makléra pri obhliadkach nehnuteľnosti osobná účasť pri rokovaniach so záujemcom o kúpu zabezpečenie návrhov zmlúv a dokumentov v spolupráci s advokátskou kanceláriou osobná účasť pri podpise dokumentov osobná účasť makléra pri finančných operáciách odovzdanie dokumentov do katastra nehnuteľností zabezpečenie výpisu listu vlastníctva s plombou (na základe plnej moci vlastníka) asistencia pri odovzdávaní nehnuteľnosti asistencia pri prehlásení médií z predávajúceho na kupujúceho • Znalosti – neustále sa vzdelávame aby ste sa na naše rady mohli spoľahnúť • Vzťahy – považujeme vás za súčasť procesu a preto sme s vami celý čas v úzkom kontakte • Profesionalita – vážime si našich klientov a usilujeme o ich 100% spokojnosť v celom procese Sme riadnym členom SORA (Slovenská realitná akadémia), riadime sa jej etickým kódexom a pokynmi. Naši realitní makléri sú certifikovaní SORA. Cena energií: 195 Euro / mesiac
Nitra
dohodou
Prenajmem RD na Zobore v Nitre.
Ponúkame Vám na prenájom čiastočne zariadený dom Nitra, Hornohorská. Plocha: úžitková 240m2, zastavaná 120m2, pozemku 703m2. Podlaha: plávajúca, dlažba. Steny: omietky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: rohová vaňa. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, umývačka riadu, chladnička, mikrovlnka.Stav objektu: pôvodný stav. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: podlahové, krb. Ostatné vybavenie: vstavané skrine. Sedlová strecha s podkrovím.Strešná krytina: škridla. Mierne svahovitý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka. Na pozemku sa nachádza žumpa. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, škola, škôlka, nemocnica, zastávka autobusu, bazén, turistika, cykloturistika, krb, zimná záhrada. Cena 1 000 €/mesiac + energie 200 €/mesiac, depozit vo výške dvoch mesiacov. V prípade záujmu kontaktujte makléra 0905616173. Spoločnosť poskytuje služby: efektívny marketing Vašej nehnuteľnosti usmernenie v prípade nehnuteľnosti na predaj (homestaging) profesionálne nafotenie nehnuteľnosti zabezpečenie výpisu listu vlastníctva z katastra nehnuteľností (príp. fotokópie z katastrálnej mapy) osobná účasť makléra pri obhliadkach nehnuteľnosti osobná účasť pri rokovaniach so záujemcom o kúpu zabezpečenie návrhov zmlúv a dokumentov v spolupráci s advokátskou kanceláriou osobná účasť pri podpise dokumentov osobná účasť makléra pri finančných operáciách odovzdanie dokumentov do katastra nehnuteľností zabezpečenie výpisu listu vlastníctva s plombou (na základe plnej moci vlastníka) asistencia pri odovzdávaní nehnuteľnosti asistencia pri prehlásení médií z predávajúceho na kupujúceho • Znalosti – neustále sa vzdelávame aby ste sa na naše rady mohli spoľahnúť • Vzťahy – považujeme vás za súčasť procesu a preto sme s vami celý čas v úzkom kontakte • Profesionalita – vážime si našich klientov a usilujeme o ich 100% spokojnosť v celom procese Sme riadnym členom SORA (Slovenská realitná akadémia), riadime sa jej etickým kódexom a pokynmi. Naši realitní makléri sú certifikovaní SORA. Cena energií: 200 Euro / mesiac
Nitra
1 000 €/mes.
Prenajmem komerčné priestory v Nitre 240m2.
Ponúkame Vám na prenájom komerčné a prevádzkové priestory Nitra, Pri rieke. Plocha: úžitková priestor na 1.poschodí 240m2. Nachádza sa na 1. poschodí z 1 s výťahom. Podlaha: dlažba. Okná: plastové. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynský kút.Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: centrálne. Ostatné vybavenie: internet, klimatizácia. Zabezpečenie alarmom. Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka, kanalizácia. Výhody: tiché prostredie, voľné ihneď, možnosť využitia - obchod, služby, telocvočňa, škôlka, zdravotné stredisko, všestranné využitie, 5 min. na diaľnicu. Cena u makléra. V prípade záujmu kontaktujte makléra 0905616173 Spoločnosť poskytuje služby: efektívny marketing Vašej nehnuteľnosti usmernenie v prípade nehnuteľnosti na predaj (homestaging) profesionálne nafotenie nehnuteľnosti zabezpečenie výpisu listu vlastníctva z katastra nehnuteľností (príp. fotokópie z katastrálnej mapy) osobná účasť makléra pri obhliadkach nehnuteľnosti osobná účasť pri rokovaniach so záujemcom o kúpu zabezpečenie návrhov zmlúv a dokumentov v spolupráci s advokátskou kanceláriou osobná účasť pri podpise dokumentov osobná účasť makléra pri finančných operáciách odovzdanie dokumentov do katastra nehnuteľností zabezpečenie výpisu listu vlastníctva s plombou (na základe plnej moci vlastníka) asistencia pri odovzdávaní nehnuteľnosti asistencia pri prehlásení médií z predávajúceho na kupujúceho • Znalosti – neustále sa vzdelávame aby ste sa na naše rady mohli spoľahnúť • Vzťahy – považujeme vás za súčasť procesu a preto sme s vami celý čas v úzkom kontakte • Profesionalita – vážime si našich klientov a usilujeme o ich 100% spokojnosť v celom procese Sme riadnym členom SORA (Slovenská realitná akadémia), riadime sa jej etickým kódexom a pokynmi. Naši realitní makléri sú certifikovaní SORA.
Nitra
dohodou
Predám stavebný pozemok Nitra - Štitáre.
Ponúkame Vám na predaj pozemok - pre rodinný dom Nitra, Štitáre. Plocha: pozemku 750m2. Mierne svahovitý pozemok. Kamenitá prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, zastávka autobusu, turistika, cykloturistika. Cena u makléra. V prípade záujmu kontaktujte makléra 0905616173. Financovanie kúpy:  možnosť kúpiť aj na HU. HU Vám sprostredkujeme v rámci balíka služieb grátis. Poradenstvo, ktoré Vám ušetrí čas, nechodíte po bankách, ponuky zo všetkých BÁNK Vám predložíme na porovnanie - analýza podmienok v jednotlivých bankách. pozrite: www.finprofitgroup.sk FinProfit GROUP,s.r.o. poskytuje služby: Sprostredkovanie v oblasti osobných  financií,    investícií,    úverov,    poistenia.  Poskytovanie realitných   služieb. KÚPA-PREDAJ-PRENÁJOM nehnuteľností. Využite privátne služby v oblasti životného a neživotného poistenia, investícií, úverov či dôchodkového sporenia. Spoločnosť poskytuje služby: efektívny marketing Vašej nehnuteľnosti usmernenie v prípade nehnuteľnosti na predaj (homestaging) profesionálne nafotenie nehnuteľnosti zabezpečenie výpisu listu vlastníctva z katastra nehnuteľností (príp. fotokópie z katastrálnej mapy) osobná účasť makléra pri obhliadkach nehnuteľnosti osobná účasť pri rokovaniach so záujemcom o kúpu zabezpečenie návrhov zmlúv a dokumentov v spolupráci s advokátskou kanceláriou osobná účasť pri podpise dokumentov osobná účasť makléra pri finančných operáciách odovzdanie dokumentov do katastra nehnuteľností zabezpečenie výpisu listu vlastníctva s plombou (na základe plnej moci vlastníka) asistencia pri odovzdávaní nehnuteľnosti asistencia pri prehlásení médií z predávajúceho na kupujúceho • Znalosti – neustále sa vzdelávame aby ste sa na naše rady mohli spoľahnúť • Vzťahy – považujeme vás za súčasť procesu a preto sme s vami celý čas v úzkom kontakte • Profesionalita – vážime si našich klientov a usilujeme o ich 100% spokojnosť v celom procese Sme riadnym členom SORA (Slovenská realitná akadémia), riadime sa jej etickým kódexom a pokynmi. Naši realitní makléri sú certifikovaní SORA.
Nitra
dohodou
Predám RD 4izb. Zobor Nitra - aj na podnikanie.
Ponúkame Vám na predaj čiastočne zariadený dom Nitra, Zobor. Plocha: úžitková 300m2, zastavaná 150m2, pozemku 527m2. Podlaha: plávajúca, dlažba. Steny: stierky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák.Stav objektu: pôvodný stav. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: centrálne, krb. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. Sedlová strecha s podkrovím.Strešná krytina: škridla. Mierne svahovitý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Čiastočné (1/2) podpivničenie. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka, kanalizácia. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, škola, škôlka, zastávka autobusu, turistika, cykloturistika RD je vhodný pre väčšiu rodinu, firmu alebo služby ako lekár, zubár... suterén - izba, pivnica, práčovňa, kotolňa I.podlažie - garáž, vstupná chodba, kuchyňa, špajza, obývačka, WC II.podlažie - 2 izby, kúpeľňa, podkrovie 100m2 - možnosť ďalšieho zobytnenia Cena u makléra. V prípade záujmu kontaktujte makléra 0905616173. Financovanie kúpy:  možnosť kúpiť aj na HU. HU Vám sprostredkujeme v rámci balíka služieb grátis. Poradenstvo, ktoré Vám ušetrí čas, nechodíte po bankách, ponuky zo všetkých BÁNK Vám predložíme na porovnanie - analýza podmienok v jednotlivých bankách. pozrite: www.finprofitgroup.sk FinProfit GROUP,s.r.o. poskytuje služby: Sprostredkovanie v oblasti osobných  financií,    investícií,    úverov,    poistenia.  Poskytovanie realitných   služieb. KÚPA-PREDAJ-PRENÁJOM nehnuteľností. Využite privátne služby v oblasti životného a neživotného poistenia, investícií, úverov či dôchodkového sporenia. Spoločnosť poskytuje služby: efektívny marketing Vašej nehnuteľnosti usmernenie v prípade nehnuteľnosti na predaj (homestaging) profesionálne nafotenie nehnuteľnosti zabezpečenie výpisu listu vlastníctva z katastra nehnuteľností (príp. fotokópie z katastrálnej mapy) osobná účasť makléra pri obhliadkach nehnuteľnosti osobná účasť pri rokovaniach so záujemcom o kúpu zabezpečenie návrhov zmlúv a dokumentov v spolupráci s advokátskou kanceláriou osobná účasť pri podpise dokumentov osobná účasť makléra pri finančných operáciách odovzdanie dokumentov do katastra nehnuteľností zabezpečenie výpisu listu vlastníctva s plombou (na základe plnej moci vlastníka) asistencia pri odovzdávaní nehnuteľnosti asistencia pri prehlásení médií z predávajúceho na kupujúceho • Znalosti – neustále sa vzdelávame aby ste sa na naše rady mohli spoľahnúť • Vzťahy – považujeme vás za súčasť procesu a preto sme s vami celý čas v úzkom kontakte • Profesionalita – vážime si našich klientov a usilujeme o ich 100% spokojnosť v celom procese Sme riadnym členom SORA (Slovenská realitná akadémia), riadime sa jej etickým kódexom a pokynmi. Naši realitní makléri sú certifikovaní SORA.
Nitra
dohodou
Predám RD v Nitre pod hradom pri parku s výhľadom na hrad.
Ponúkame Vám na predaj čiastočne zariadený dom Nitra, Podzámska. Plocha: úžitková 220m2, zastavaná 250m2, pozemku 82m2. Podlaha: plávajúca, dlažba. Steny: omietky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, umývačka riadu, chladnička.Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: centrálne. Ostatné vybavenie: vstavané skrine. pultová strecha.Strešná krytina: škridla. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Čiastočné podpivničenie. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka, kanalizácia. Na pozemku sa nachádza studňa. Výhody: pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, zastávka autobusu, turistika, cykloturistika, cyklotrasy, krb - pec, RD je v tichej uličke pod hradom, dobrá dostupnosť do centra mesta, kúpalisko, park, hokejový štadión, futbalový štadión. Cena u makléra. V prípade záujmu kontaktujte makléra 0905616173. Financovanie kúpy:  možnosť kúpiť aj na HU. HU Vám sprostredkujeme v rámci balíka služieb grátis. Poradenstvo, ktoré Vám ušetrí čas, nechodíte po bankách, ponuky zo všetkých BÁNK Vám predložíme na porovnanie - analýza podmienok v jednotlivých bankách. pozrite: www.finprofitgroup.sk FinProfit GROUP,s.r.o. poskytuje služby: Sprostredkovanie v oblasti osobných  financií,    investícií,    úverov,    poistenia.  Poskytovanie realitných   služieb. KÚPA-PREDAJ-PRENÁJOM nehnuteľností. Využite privátne služby v oblasti životného a neživotného poistenia, investícií, úverov či dôchodkového sporenia. Spoločnosť poskytuje služby: efektívny marketing Vašej nehnuteľnosti usmernenie v prípade nehnuteľnosti na predaj (homestaging) profesionálne nafotenie nehnuteľnosti zabezpečenie výpisu listu vlastníctva z katastra nehnuteľností (príp. fotokópie z katastrálnej mapy) osobná účasť makléra pri obhliadkach nehnuteľnosti osobná účasť pri rokovaniach so záujemcom o kúpu zabezpečenie návrhov zmlúv a dokumentov v spolupráci s advokátskou kanceláriou osobná účasť pri podpise dokumentov osobná účasť makléra pri finančných operáciách odovzdanie dokumentov do katastra nehnuteľností zabezpečenie výpisu listu vlastníctva s plombou (na základe plnej moci vlastníka) asistencia pri odovzdávaní nehnuteľnosti asistencia pri prehlásení médií z predávajúceho na kupujúceho • Znalosti – neustále sa vzdelávame aby ste sa na naše rady mohli spoľahnúť • Vzťahy – považujeme vás za súčasť procesu a preto sme s vami celý čas v úzkom kontakte • Profesionalita – vážime si našich klientov a usilujeme o ich 100% spokojnosť v celom procese Sme riadnym členom SORA (Slovenská realitná akadémia), riadime sa jej etickým kódexom a pokynmi. Naši realitní makléri sú certifikovaní SORA.
Nitra
dohodou
REZERVOVANÝ.
Ponúkame Vám na predaj dom Nitrianske Hrnčiarovce, Jelenecká. Plocha: úžitková 117m2, zastavaná 117m2, pozemku 523m2. Podlaha: dlážkovina drevená. Steny: omietky. Okná: drevené (pôvodné).Stav objektu: pôvodný stav. Konštrukcia objektu: tehlová. Sedlová strecha.Strešná krytina: eternit. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Čiastočné (2/3) podpivničenie. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, kanalizácia. V blízkosti pozemku sa nachádza plynová prípojka. Na pozemku sa nachádza studňa. Výhody: slnečný, škola, škôlka, zastávka autobusu RD sa nachádza v centre dediny pri hlavnej ceste vedľa pošty a na proti je obľúbená reštaurácia a kultúrny dom odporúčam ako strategický pozemok na podnikanie RD si vyžaduje kompletnú rekonštrukciu, alebo vystavania novej budovy Cena u makléra. V prípade záujmu kontaktujte makléra 0905616173. Financovanie kúpy:  možnosť kúpiť aj na HU. HU Vám sprostredkujeme v rámci balíka služieb grátis. Poradenstvo, ktoré Vám ušetrí čas, nechodíte po bankách, ponuky zo všetkých BÁNK Vám predložíme na porovnanie - analýza podmienok v jednotlivých bankách. pozrite: www.finprofitgroup.sk FinProfit GROUP,s.r.o. poskytuje služby: Sprostredkovanie v oblasti osobných  financií,    investícií,    úverov,    poistenia.  Poskytovanie realitných   služieb. KÚPA-PREDAJ-PRENÁJOM nehnuteľností. Využite privátne služby v oblasti životného a neživotného poistenia, investícií, úverov či dôchodkového sporenia. Spoločnosť poskytuje služby: efektívny marketing Vašej nehnuteľnosti usmernenie v prípade nehnuteľnosti na predaj (homestaging) profesionálne nafotenie nehnuteľnosti zabezpečenie výpisu listu vlastníctva z katastra nehnuteľností (príp. fotokópie z katastrálnej mapy) osobná účasť makléra pri obhliadkach nehnuteľnosti osobná účasť pri rokovaniach so záujemcom o kúpu zabezpečenie návrhov zmlúv a dokumentov v spolupráci s advokátskou kanceláriou osobná účasť pri podpise dokumentov osobná účasť makléra pri finančných operáciách odovzdanie dokumentov do katastra nehnuteľností zabezpečenie výpisu listu vlastníctva s plombou (na základe plnej moci vlastníka) asistencia pri odovzdávaní nehnuteľnosti asistencia pri prehlásení médií z predávajúceho na kupujúceho • Znalosti – neustále sa vzdelávame aby ste sa na naše rady mohli spoľahnúť • Vzťahy – považujeme vás za súčasť procesu a preto sme s vami celý čas v úzkom kontakte • Profesionalita – vážime si našich klientov a usilujeme o ich 100% spokojnosť v celom procese Sme riadnym členom SORA (Slovenská realitná akadémia), riadime sa jej etickým kódexom a pokynmi. Naši realitní makléri sú certifikovaní SORA.
Nitra
dohodou
Predám 3,5 izb.byt Nitra - Klokočina.
Ponúkame Vám na predaj 3,5 izbový byt Nitra, Klokočina. Plocha: úžitková 74m2. Podlaha: plávajúca, dlažba. Steny: omietky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák.Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: panelová. Kúrenie: centrálne. Ostatné vybavenie: vstavané skrine. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, nemocnica, zastávka autobusu, zateplený bytový dom + rekonštrukcia strechy, nové rozvody, nový výťah. Cena u makléra. V prípade záujmu kontaktujte makléra 0905616173 Spoločnosť poskytuje služby: efektívny marketing Vašej nehnuteľnosti usmernenie v prípade nehnuteľnosti na predaj (homestaging) profesionálne nafotenie nehnuteľnosti zabezpečenie výpisu listu vlastníctva z katastra nehnuteľností (príp. fotokópie z katastrálnej mapy) osobná účasť makléra pri obhliadkach nehnuteľnosti osobná účasť pri rokovaniach so záujemcom o kúpu zabezpečenie návrhov zmlúv a dokumentov v spolupráci s advokátskou kanceláriou osobná účasť pri podpise dokumentov osobná účasť makléra pri finančných operáciách odovzdanie dokumentov do katastra nehnuteľností zabezpečenie výpisu listu vlastníctva s plombou (na základe plnej moci vlastníka) asistencia pri odovzdávaní nehnuteľnosti asistencia pri prehlásení médií z predávajúceho na kupujúceho • Znalosti – neustále sa vzdelávame aby ste sa na naše rady mohli spoľahnúť • Vzťahy – považujeme vás za súčasť procesu a preto sme s vami celý čas v úzkom kontakte • Profesionalita – vážime si našich klientov a usilujeme o ich 100% spokojnosť v celom procese Sme riadnym členom SORA (Slovenská realitná akadémia), riadime sa jej etickým kódexom a pokynmi. Naši realitní makléri sú certifikovaní SORA.
Nitra
dohodou
Predám RD v Nitre - Štitáre pod horou.
Ponúkame Vám na predaj dom Nitra - Štitáre, Pri kaplnke. Plocha: úžitková 48m2, zastavaná 74m2, pozemku 500m2. Podlaha: plávajúca, dlažba. Steny: stierky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa.Konštrukcia objektu: kvádrová, zateplenie polystyrén 20cm. Kúrenie: lokálne, stropné elektrické. Rovná strecha, zateplenie 50cm vata.Strešná krytina: pozinkovaný plech. Rovinatý pozemok. Kamenitá prístupová cesta. Žiadne podpivničenie. Na pozemku sa nachádza elektrická prípojka. Na pozemku sa nachádza studňa - voda je z vŕtanej studne cez domovú vodáreň. Na pozemku sa nachádza žumpa. Podiel na spoločnej prístupovej ceste 1/9. Výhody: predná terasa je natiahnutá na 2,5m, možnosť dorobenie zimnej záhrady, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, turistika, cykloturistika. Cena u makléra. V prípade záujmu kontaktujte makléra 0905616173. Financovanie kúpy:  možnosť kúpiť aj na HU. HU Vám sprostredkujeme v rámci balíka služieb grátis. Poradenstvo, ktoré Vám ušetrí čas, nechodíte po bankách, ponuky zo všetkých BÁNK Vám predložíme na porovnanie - analýza podmienok v jednotlivých bankách. pozrite: www.finprofitgroup.sk FinProfit GROUP,s.r.o. poskytuje služby: Sprostredkovanie v oblasti osobných  financií,    investícií,    úverov,    poistenia.  Poskytovanie realitných   služieb. KÚPA-PREDAJ-PRENÁJOM nehnuteľností. Využite privátne služby v oblasti životného a neživotného poistenia, investícií, úverov či dôchodkového sporenia. Spoločnosť poskytuje služby: efektívny marketing Vašej nehnuteľnosti usmernenie v prípade nehnuteľnosti na predaj (homestaging) profesionálne nafotenie nehnuteľnosti zabezpečenie výpisu listu vlastníctva z katastra nehnuteľností (príp. fotokópie z katastrálnej mapy) osobná účasť makléra pri obhliadkach nehnuteľnosti osobná účasť pri rokovaniach so záujemcom o kúpu zabezpečenie návrhov zmlúv a dokumentov v spolupráci s advokátskou kanceláriou osobná účasť pri podpise dokumentov osobná účasť makléra pri finančných operáciách odovzdanie dokumentov do katastra nehnuteľností zabezpečenie výpisu listu vlastníctva s plombou (na základe plnej moci vlastníka) asistencia pri odovzdávaní nehnuteľnosti asistencia pri prehlásení médií z predávajúceho na kupujúceho • Znalosti – neustále sa vzdelávame aby ste sa na naše rady mohli spoľahnúť • Vzťahy – považujeme vás za súčasť procesu a preto sme s vami celý čas v úzkom kontakte • Profesionalita – vážime si našich klientov a usilujeme o ich 100% spokojnosť v celom procese Sme riadnym členom SORA (Slovenská realitná akadémia), riadime sa jej etickým kódexom a pokynmi. Naši realitní makléri sú certifikovaní SORA.
Štitáre
dohodou
Predám apartmán v Štiavnických Baniach pri Banskej Štiavnici.
Ponúkame Vám na predaj zariadený apartmán Banská Štiavnica, Štiavnické Bane. Plocha: úžitková  I.podlažie apartmán 56,14m2 . Podlaha: dlažba. Steny: omietky. Okná: drevené (pôvodné). Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút. Konštrukcia objektu: tehlová. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka. Cena u makléra ideme s novou nižšou cenou. V prípade záujmu kontaktujte makléra 0905616173. Spoločnosť poskytuje služby: efektívny marketing Vašej nehnuteľnosti usmernenie v prípade nehnuteľnosti na predaj (homestaging) profesionálne nafotenie nehnuteľnosti zabezpečenie výpisu listu vlastníctva z katastra nehnuteľností (príp. fotokópie z katastrálnej mapy) osobná účasť makléra pri obhliadkach nehnuteľnosti osobná účasť pri rokovaniach so záujemcom o kúpu zabezpečenie návrhov zmlúv a dokumentov v spolupráci s advokátskou kanceláriou osobná účasť pri podpise dokumentov osobná účasť makléra pri finančných operáciách odovzdanie dokumentov do katastra nehnuteľností zabezpečenie výpisu listu vlastníctva s plombou (na základe plnej moci vlastníka) asistencia pri odovzdávaní nehnuteľnosti asistencia pri prehlásení médií z predávajúceho na kupujúceho • Znalosti – neustále sa vzdelávame aby ste sa na naše rady mohli spoľahnúť • Vzťahy – považujeme vás za súčasť procesu a preto sme s vami celý čas v úzkom kontakte • Profesionalita – vážime si našich klientov a usilujeme o ich 100% spokojnosť v celom procese Sme riadnym členom SORA (Slovenská realitná akadémia), riadime sa jej etickým kódexom a pokynmi. Naši realitní makléri sú certifikovaní SORA.
Banská Štiavnica
dohodou
Prenajmem obchodno - kancelárske priestory v Nitre 55m2 - 550.-/mes.
Ponúkame Vám na prenájom komerčné a prevádzkové priestory Nitra, Farská. Plocha: úžitková 55m2. Podlaha: dlažba. Okná: drevené (pôvodné) so žalúziami. Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynský kút.Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: centrálne. Ostatné vybavenie: klimatizácia. Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka, kanalizácia. Výhody: obchody vstup je hneď z ulice na prízemí priestor sa skladá z hlavnej predajnej časti, skladu a dvoch samostatných kancelárskych miestností v prípade záujmu je možné vytvoriť jeden komplexný priestor v zariadení zostáva kancelársko - predajný veľký pult, v predajni a sklade časť regálov voľné od 1.4.2024 obhliadky sú možné ihneď aj počas víkendov Cena dohodou €/mesiac + 150 €/mesiac zálohy na energie + dvojmesačný depozit. V prípade záujmu kontaktujte makléra 0905616173. Spoločnosť poskytuje služby: efektívny marketing Vašej nehnuteľnosti usmernenie v prípade nehnuteľnosti na predaj (homestaging) profesionálne nafotenie nehnuteľnosti zabezpečenie výpisu listu vlastníctva z katastra nehnuteľností (príp. fotokópie z katastrálnej mapy) osobná účasť makléra pri obhliadkach nehnuteľnosti osobná účasť pri rokovaniach so záujemcom o kúpu zabezpečenie návrhov zmlúv a dokumentov v spolupráci s advokátskou kanceláriou osobná účasť pri podpise dokumentov osobná účasť makléra pri finančných operáciách odovzdanie dokumentov do katastra nehnuteľností zabezpečenie výpisu listu vlastníctva s plombou (na základe plnej moci vlastníka) asistencia pri odovzdávaní nehnuteľnosti asistencia pri prehlásení médií z predávajúceho na kupujúceho • Znalosti – neustále sa vzdelávame aby ste sa na naše rady mohli spoľahnúť • Vzťahy – považujeme vás za súčasť procesu a preto sme s vami celý čas v úzkom kontakte • Profesionalita – vážime si našich klientov a usilujeme o ich 100% spokojnosť v celom procese Sme riadnym členom SORA (Slovenská realitná akadémia), riadime sa jej etickým kódexom a pokynmi. Naši realitní makléri sú certifikovaní SORA. Cena energií: 150 Euro / mesiac
Nitra
dohodou
Predám RD novostavbu Nitra - Štitáre k nasťahovaniu.
Ponúkame Vám na predaj dom- novostavbu Nitra, Štitáre. Plocha: úžitková 115m2, pozemku 800m2. Podlaha: plávajúca, dlažba. Steny: stierky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa, sprchovací kút. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák.Stav objektu: novostavba. Konštrukcia objektu: montovaná. Kúrenie: podlahové. Sedlová strecha.Strešná krytina: škridla. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Žiadne podpivničenie. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka. Na pozemku sa nachádza žumpa. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, zastávka autobusu, turistika, cykloturistika, 6 km od Nitry, rekuperácia, príprava pre el.žalúzie, príprava na SAT/TV/PC/NET, nízke náklady na bývanie - A0. Cena 248 000 € V prípade záujmu kontaktujte makléra 0905616173. Financovanie kúpy:  možnosť kúpiť aj na HU. HU Vám sprostredkujeme v rámci balíka služieb grátis. Poradenstvo, ktoré Vám ušetrí čas, nechodíte po bankách, ponuky zo všetkých BÁNK Vám predložíme na porovnanie - analýza podmienok v jednotlivých bankách. pozrite: www.finprofitgroup.sk FinProfit GROUP,s.r.o. poskytuje služby: Sprostredkovanie v oblasti osobných  financií,    investícií,    úverov,    poistenia.  Poskytovanie realitných   služieb. KÚPA-PREDAJ-PRENÁJOM nehnuteľností. Využite privátne služby v oblasti životného a neživotného poistenia, investícií, úverov či dôchodkového sporenia. Spoločnosť poskytuje služby: efektívny marketing Vašej nehnuteľnosti usmernenie v prípade nehnuteľnosti na predaj (homestaging) profesionálne nafotenie nehnuteľnosti zabezpečenie výpisu listu vlastníctva z katastra nehnuteľností (príp. fotokópie z katastrálnej mapy) osobná účasť makléra pri obhliadkach nehnuteľnosti osobná účasť pri rokovaniach so záujemcom o kúpu zabezpečenie návrhov zmlúv a dokumentov v spolupráci s advokátskou kanceláriou osobná účasť pri podpise dokumentov osobná účasť makléra pri finančných operáciách odovzdanie dokumentov do katastra nehnuteľností zabezpečenie výpisu listu vlastníctva s plombou (na základe plnej moci vlastníka) asistencia pri odovzdávaní nehnuteľnosti asistencia pri prehlásení médií z predávajúceho na kupujúceho • Znalosti – neustále sa vzdelávame aby ste sa na naše rady mohli spoľahnúť • Vzťahy – považujeme vás za súčasť procesu a preto sme s vami celý čas v úzkom kontakte • Profesionalita – vážime si našich klientov a usilujeme o ich 100% spokojnosť v celom procese Sme riadnym členom SORA (Slovenská realitná akadémia), riadime sa jej etickým kódexom a pokynmi. Naši realitní makléri sú certifikovaní SORA.
Nitra
248 000 €
Predám RD pre veľkú rodinu alebo firmu v Nitre - Čermáň.
Ponúkame Vám na predaj čiastočne zariadený dom Nitra, Čermanská. Plocha: úžitková 600m2, pozemku 1744m2. Podlaha: plávajúca, dlažba. Steny: stierky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: rohová vaňa, sprchovací kút. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, umývačka riadu.Stav objektu: pôvodný stav. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: podlahové. Sedlová strecha s podkrovím.Strešná krytina: škridla. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Čiastočné (3/4) podpivničenie. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka, kanalizácia. Výhody: slnečný, tiché prostredie, škola, škôlka, nemocnica, zastávka autobusu, krb. Cena u makléra. V prípade záujmu kontaktujte makléra 0905616173. Financovanie kúpy:  možnosť kúpiť aj na HU. HU Vám sprostredkujeme v rámci balíka služieb grátis. Poradenstvo, ktoré Vám ušetrí čas, nechodíte po bankách, ponuky zo všetkých BÁNK Vám predložíme na porovnanie - analýza podmienok v jednotlivých bankách. pozrite: www.finprofitgroup.sk FinProfit GROUP,s.r.o. poskytuje služby: Sprostredkovanie v oblasti osobných  financií,    investícií,    úverov,    poistenia.  Poskytovanie realitných   služieb. KÚPA-PREDAJ-PRENÁJOM nehnuteľností. Využite privátne služby v oblasti životného a neživotného poistenia, investícií, úverov či dôchodkového sporenia. Spoločnosť poskytuje služby: efektívny marketing Vašej nehnuteľnosti usmernenie v prípade nehnuteľnosti na predaj (homestaging) profesionálne nafotenie nehnuteľnosti zabezpečenie výpisu listu vlastníctva z katastra nehnuteľností (príp. fotokópie z katastrálnej mapy) osobná účasť makléra pri obhliadkach nehnuteľnosti osobná účasť pri rokovaniach so záujemcom o kúpu zabezpečenie návrhov zmlúv a dokumentov v spolupráci s advokátskou kanceláriou osobná účasť pri podpise dokumentov osobná účasť makléra pri finančných operáciách odovzdanie dokumentov do katastra nehnuteľností zabezpečenie výpisu listu vlastníctva s plombou (na základe plnej moci vlastníka) asistencia pri odovzdávaní nehnuteľnosti asistencia pri prehlásení médií z predávajúceho na kupujúceho • Znalosti – neustále sa vzdelávame aby ste sa na naše rady mohli spoľahnúť • Vzťahy – považujeme vás za súčasť procesu a preto sme s vami celý čas v úzkom kontakte • Profesionalita – vážime si našich klientov a usilujeme o ich 100% spokojnosť v celom procese Sme riadnym členom SORA (Slovenská realitná akadémia), riadime sa jej etickým kódexom a pokynmi. Naši realitní makléri sú certifikovaní SORA.
Nitra
dohodou
Predám RD v Nitre pod Zoborom komplet zariadený.
Ponúkame Vám na predaj zariadený dom Nitra, Pod Zoborom. Plocha: úžitková 237m2, zastavaná 237m2, pozemku 900m2, dĺžka 50m a šírka 18m. Podlaha: plávajúca, dlažba. Steny: stierky. Okná: drevené (pôvodné), zimná záhrada hliníkový skelet 27m2. Vybavenie jednej kúpeľne: klasická vaňa s masážnymi tryskami, sprchovací kút, WC. Vybavenie druhej kúpeľne: sprchovací kút, WC, pisoár. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, umývačka riadu, americká chladnička s pripojením na zmäkčovač vody.Stav objektu: novostavba. Konštrukcia objektu: ytong . Kúrenie: podlahové + rekuperácia RD. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. Sedlová strecha. Strešná krytina: škridla. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Čiastočné podpivničenie záhradného domčeka. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka, kanalizácia. Na pozemku sa nachádza studňa 27m. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, škola, škôlka, zastávka autobusu, turistika, cykloturistika, zimná záhrada. RD sa skladá: garáž so vstupom do chodby, obývačka, ktorá je prepojená s kuchyňou, ďalšie 3 izby, 2 kúpeľne s WC, práčovňa s úpravovňou vody, zimná záhrada + jacuzza. Na záhrade sa nachádza záhradný domček 50m2 - kuchyňa, WC, terasa, 1 miestnosť, vínna pivnica 30m2. 10 m3 nádrž na dažďovú vodu. Cena u makléra. V prípade záujmu kontaktujte makléra 0905616173. Financovanie kúpy:  možnosť kúpiť aj na HU. HU Vám sprostredkujeme v rámci balíka služieb grátis. Poradenstvo, ktoré Vám ušetrí čas, nechodíte po bankách, ponuky zo všetkých BÁNK Vám predložíme na porovnanie - analýza podmienok v jednotlivých bankách. pozrite: www.finprofitgroup.sk FinProfit GROUP,s.r.o. poskytuje služby: Sprostredkovanie v oblasti osobných  financií,    investícií,    úverov,    poistenia.  Poskytovanie realitných   služieb. KÚPA-PREDAJ-PRENÁJOM nehnuteľností. Využite privátne služby v oblasti životného a neživotného poistenia, investícií, úverov či dôchodkového sporenia. Spoločnosť poskytuje služby: efektívny marketing Vašej nehnuteľnosti usmernenie v prípade nehnuteľnosti na predaj (homestaging) profesionálne nafotenie nehnuteľnosti zabezpečenie výpisu listu vlastníctva z katastra nehnuteľností (príp. fotokópie z katastrálnej mapy) osobná účasť makléra pri obhliadkach nehnuteľnosti osobná účasť pri rokovaniach so záujemcom o kúpu zabezpečenie návrhov zmlúv a dokumentov v spolupráci s advokátskou kanceláriou osobná účasť pri podpise dokumentov osobná účasť makléra pri finančných operáciách odovzdanie dokumentov do katastra nehnuteľností zabezpečenie výpisu listu vlastníctva s plombou (na základe plnej moci vlastníka) asistencia pri odovzdávaní nehnuteľnosti asistencia pri prehlásení médií z predávajúceho na kupujúceho • Znalosti – neustále sa vzdelávame aby ste sa na naše rady mohli spoľahnúť • Vzťahy – považujeme vás za súčasť procesu a preto sme s vami celý čas v úzkom kontakte • Profesionalita – vážime si našich klientov a usilujeme o ich 100% spokojnosť v celom procese Sme riadnym členom SORA (Slovenská realitná akadémia), riadime sa jej etickým kódexom a pokynmi. Naši realitní makléri sú certifikovaní SORA.
Nitra
dohodou
Predám 4izb. RD v Nitre - Štitáre komplet dokončený.
Ponúkame Vám na predaj domy a vily Nitra, Štitáre, Jelenecká. Plocha: úžitková 105m2, zastavaná 135m2, pozemku 616m2. Podlaha: betón. Steny: omietky. Okná: plastové.Stav objektu: vo výstavbe. Konštrukcia objektu: tehlová. Sedlová strecha.Strešná krytina: škridla. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Žiadne podpivničenie. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka. Výhody: slnečný, obchody, zastávka autobusu, príprava na krb, RD bude tento rok dokončený, skolaudovaný - len sa nasťahovať. Cena u makléra. V prípade záujmu kontaktujte makléra 0905616173. Financovanie kúpy:  možnosť kúpiť aj na HU. HU Vám sprostredkujeme v rámci balíka služieb grátis. Poradenstvo, ktoré Vám ušetrí čas, nechodíte po bankách, ponuky zo všetkých BÁNK Vám predložíme na porovnanie - analýza podmienok v jednotlivých bankách. pozrite: www.finprofitgroup.sk FinProfit GROUP,s.r.o. poskytuje služby: Sprostredkovanie v oblasti osobných  financií,    investícií,    úverov,    poistenia.  Poskytovanie realitných   služieb. KÚPA-PREDAJ-PRENÁJOM nehnuteľností. Využite privátne služby v oblasti životného a neživotného poistenia, investícií, úverov či dôchodkového sporenia. Spoločnosť poskytuje služby: efektívny marketing Vašej nehnuteľnosti usmernenie v prípade nehnuteľnosti na predaj (homestaging) profesionálne nafotenie nehnuteľnosti zabezpečenie výpisu listu vlastníctva z katastra nehnuteľností (príp. fotokópie z katastrálnej mapy) osobná účasť makléra pri obhliadkach nehnuteľnosti osobná účasť pri rokovaniach so záujemcom o kúpu zabezpečenie návrhov zmlúv a dokumentov v spolupráci s advokátskou kanceláriou osobná účasť pri podpise dokumentov osobná účasť makléra pri finančných operáciách odovzdanie dokumentov do katastra nehnuteľností zabezpečenie výpisu listu vlastníctva s plombou (na základe plnej moci vlastníka) asistencia pri odovzdávaní nehnuteľnosti asistencia pri prehlásení médií z predávajúceho na kupujúceho • Znalosti – neustále sa vzdelávame aby ste sa na naše rady mohli spoľahnúť • Vzťahy – považujeme vás za súčasť procesu a preto sme s vami celý čas v úzkom kontakte • Profesionalita – vážime si našich klientov a usilujeme o ich 100% spokojnosť v celom procese Sme riadnym členom SORA (Slovenská realitná akadémia), riadime sa jej etickým kódexom a pokynmi. Naši realitní makléri sú certifikovaní SORA.
Nitra
dohodou
Predám areál strelnice s reštauráciou a ubytovaním v Novom Tekove.
Ponúkame Vám na predaj polyfunkčný objekt Nový Tekov. Plocha: úžitková 39327m2, zastavaná 1072m2, pozemku 39327m2.Stav objektu: pôvodný stav. Konštrukcia objektu: tehlová. Zabezpečenie alarmom. Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza elektrická prípojka. Na pozemku sa nachádza studňa. Na pozemku sa nachádza čistička odpadových vôd. Areál je možné využiť na rôzne komerčné účely, momentálne je komplet prenajatý, ostatné info u makléra. Mgr. Ivan Zaujec 0905616173. • kompletne zariadený, plne funkčný areál s penziónom a reštauráciou • s možnosťou organizovania spoločenských akcií, svadieb, firemných večierkov... • súčasťou areálu je aj paintballové ihrisko o veľkosti 50x30m • športová strelnica s platnou zmluvou pre výcvik streľby polície a colnej správy ponúka športovú streľbu pre krátke a dlhé guľové zbrane ako aj trapovú a skeetovú brokovú strelnicu VYBAVENIE: PENZIÓN Jedná sa o samostatne stojacu, prízemnú, nepodpivničenú stavbu s obytným podkrovím. Pôvodná stavba bola postavená v roku 1965. Prístavba a nadstavba obytného podkrovia bola skolaudovaná v roku 2007. Pri realizácii prístavby bola kompletne zrekonštruovaná pôvodná nehnuteľnosť. V súčasnosti prístavba s pôvodnou stavbou sú komunikačne prepojené a tvoria jeden kompaktný stavebný celok. V prízemnej časti budovy je reštaurácia s kapacitou 100 osôb (uzavretá terasa ponúka ďalších 70 - 100 osôb na sedenie), plne vybavená kuchyňa, sociálne zariadenie pre hostí aj pre personál, skladové priestory, kotolňa na drevo. V podkroví sa nachádzajú ubytovacie jednotky, 5x dvojposteľové izby a 1x trojposteľová izba, každá so sociálnym vybavením (WC, samostatná sprcha, umývadlo) a apartmán s vaňou, WC a umývadlom. Súčasťou budovy je pravá podzemná klenbová kamenná vinná pivnica. Objekt je osadený do rovinatého terénu, základové pásy sú betónové, obvodové murivo je murované z tvárnic. Strecha na ubytovacej časti je sedlová s vikiermi, nad reštauráciou je stanová a nad terasou pultová. Krov je drevený, strešná krytina je z tvarovaného plechu s finálnou povrchovou úpravou. Okná sú drevené s izolačným dvojsklom, dvere sú drevené rámové, podlahy v izbách sú laminátové, v ostatných miestnostiach je keramická dlažba. Vykurovanie je ústredné, kotol na drevo je na prízemí budovy. TÚV je zabezpečená z elektrického zásobníkového ohrievača. Plyn je privedený len v kuchyni. Nadzemný zásobník plynu s objemom 27000 l je umiestnený za budovou. Objekt je zabezpečený alarmom a monitorovaný kamerovým systémom. Pitná a úžitková voda je zabezpečená z vlastnej studne, splašky z budovy sú odvedené do ČOV s kapacitou 24 m3. UBYTOVŇA Jedná sa o samostatne stojacu, prízemnú, nepodpivničenú stavbu s nevyužitým povalovým priestorom. Stavba bola skolaudovaná v roku 2010. V ubytovni sa nachádza 11x dvojposteľová izba, 5x trojposteľová izba a 2x štvorposteľová izba. V priestoroch ubytovne je práčovňa, súčasťou ktorej sú 2 práčky, 1 sušička a žehliaci mangeľ. Objekt je osadený do rovinatého terénu, základové pásy sú betónové s vodorovnou izoláciou proti zemnej vlhkosti. Nosné obvodové murivo je murované z tvárnic. Strop je drevený, trámový s rovným sádrokartónovým podhľadom. Krov je drevený, strecha sedlová, strešná krytina je z tvarovaného plechu s finálnou povrchovou úpravou. Klampiarske konštrukcie strechy (žľab, zvod) sú z pozinkovaného plechu s finálnou povrchovou úpravou. Fasádna omietka je na umelej báze, Baumit, sokel je omietnutý marmolitovou omietkou. Okná sú drevené s izolačným sklom, dvere sú drevené rámové, podlahy v izbách sú laminátové, v ostatných miestnostiach je keramická dlažba. Vykurovanie je ústredné, kotol na drevo je umiestnený v budove, TÚV je zabezpečená z elektrického zásobníkového ohrievača. V izbách sú slaboprúdové rozvody (TV). Pitná a úžitková voda je zabezpečená z vlastnej studne, splašky z budovy sú odvedené do ČOV umiestnenej v areáli horárne. SKLAD Jedná sa o samostatne stojacu, nepodpivničenú, jednoduchú stavbu s plochou strechou. LETNÁ KUCHYŇA Jedná sa o samostatne stojacu, podpivničenú, jednoduchú stavbu so sedlovou strechou. Do suterénu sa vchádza z dvora vonkajšími schodmi. V súčasnej dobe sa budova využíva ako sklad streliva. Pri letnej kuchyni je prístrešok. Nosnú konštrukciu tvoria drevené stĺpy, strecha je pultová s tvarovanou plechovou krytinou. PRÍSTREŠOK – STRELECKÉ BOXY 100m Jedná sa o drevený prístrešok pozostávajúci z dvoch častí. Nosnú konštrukciu tvoria drevené stĺpy. Na sedlovej streche je plechová tvarovaná krytina, na druhej časti na stanovej streche je šindľová krytina. PRÍSTREŠOK – STRELECKÉ BOXY 50m Jedná sa o drevený prístrešok, ktorého nosnú konštrukciu tvoria drevené stĺpy, na sedlovej streche je plechová tvarovaná krytina. PRÍSTREŠOK NA DREVO Jedná sa o jednoduchú prízemnú stavbu s drevenou stĺpovou konštrukciou, ktorá slúži ako sklad dreva. Celý areál je oplotený drôtovým pletivom na oceľových stĺpoch. Súčasťou plota sú aj kovové vstupné vráta a vrátka. Podstatná časť dvora je spevnená s monolit. liatym betónom a slúži ako parkovisko pre osobné autá a autobusy (cca 60 parkovacích miest). V danej lokalite nie je dostupný obecný vodovod. V areáli je vŕtaná studňa s čerpadlom, ktorá sa nachádza vo vnútri reštauračnej časti penziónu (hĺbka studne 74 m, teplota vody 14 °C). Pri rekonštrukcii penziónu bola vybudovaná nová zemná elektrická prípojka, ktorá vedie od trafostanice k budovám. Trafostanica je v osobnom vlastníctve. Spoločnosť poskytuje služby: efektívny marketing Vašej nehnuteľnosti usmernenie v prípade nehnuteľnosti na predaj (homestaging) profesionálne nafotenie nehnuteľnosti zabezpečenie výpisu listu vlastníctva z katastra nehnuteľností (príp. fotokópie z katastrálnej mapy) osobná účasť makléra pri obhliadkach nehnuteľnosti osobná účasť pri rokovaniach so záujemcom o kúpu zabezpečenie návrhov zmlúv a dokumentov v spolupráci s advokátskou kanceláriou osobná účasť pri podpise dokumentov osobná účasť makléra pri finančných operáciách odovzdanie dokumentov do katastra nehnuteľností zabezpečenie výpisu listu vlastníctva s plombou (na základe plnej moci vlastníka) asistencia pri odovzdávaní nehnuteľnosti asistencia pri prehlásení médií z predávajúceho na kupujúceho • Znalosti – neustále sa vzdelávame aby ste sa na naše rady mohli spoľahnúť • Vzťahy – považujeme vás za súčasť procesu a preto sme s vami celý čas v úzkom kontakte • Profesionalita – vážime si našich klientov a usilujeme o ich 100% spokojnosť v celom procese Sme riadnym členom SORA (Slovenská realitná akadémia), riadime sa jej etickým kódexom a pokynmi. Naši realitní makléri sú certifikovaní SORA.
Nový Tekov
dohodou
Predám stavebný pozemok Nitra - Janíkovce 1600m2.
Ponúkame Vám na predaj pozemok - pre rodinný dom Nitra, Janíkovce. Plocha: pozemku 1600m2. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka. V blízkosti pozemku sa nachádza plynová prípojka, kanalizácia. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, škola, škôlka, nemocnica, zastávka autobusu, rybolov, turistika, cykloturistika na pozemku sa nachádza záhradný domček s pivnicou 20m2 z pozemku je výhľad na mesto Nitra možnosť výstavby aj viacerých RD Cena 199 990 € V prípade záujmu kontaktujte makléra 0905616173. Financovanie kúpy:  možnosť kúpiť aj na HU. HU Vám sprostredkujeme v rámci balíka služieb grátis. Poradenstvo, ktoré Vám ušetrí čas, nechodíte po bankách, ponuky zo všetkých BÁNK Vám predložíme na porovnanie - analýza podmienok v jednotlivých bankách. pozrite: www.finprofitgroup.sk FinProfit GROUP,s.r.o. poskytuje služby: Sprostredkovanie v oblasti osobných  financií,    investícií,    úverov,    poistenia.  Poskytovanie realitných   služieb. KÚPA-PREDAJ-PRENÁJOM nehnuteľností. Využite privátne služby v oblasti životného a neživotného poistenia, investícií, úverov či dôchodkového sporenia. Spoločnosť poskytuje služby: efektívny marketing Vašej nehnuteľnosti usmernenie v prípade nehnuteľnosti na predaj (homestaging) profesionálne nafotenie nehnuteľnosti zabezpečenie výpisu listu vlastníctva z katastra nehnuteľností (príp. fotokópie z katastrálnej mapy) osobná účasť makléra pri obhliadkach nehnuteľnosti osobná účasť pri rokovaniach so záujemcom o kúpu zabezpečenie návrhov zmlúv a dokumentov v spolupráci s advokátskou kanceláriou osobná účasť pri podpise dokumentov osobná účasť makléra pri finančných operáciách odovzdanie dokumentov do katastra nehnuteľností zabezpečenie výpisu listu vlastníctva s plombou (na základe plnej moci vlastníka) asistencia pri odovzdávaní nehnuteľnosti asistencia pri prehlásení médií z predávajúceho na kupujúceho • Znalosti – neustále sa vzdelávame aby ste sa na naše rady mohli spoľahnúť • Vzťahy – považujeme vás za súčasť procesu a preto sme s vami celý čas v úzkom kontakte • Profesionalita – vážime si našich klientov a usilujeme o ich 100% spokojnosť v celom procese Sme riadnym členom SORA (Slovenská realitná akadémia), riadime sa jej etickým kódexom a pokynmi. Naši realitní makléri sú certifikovaní SORA.
Nitra
199 990 €
Predám prerobený 2 izbový byt Nitra - Chrenová.
Ponúkame Vám na predaj zariadený 2 izbový byt Nitra, Výstavná. Plocha: úžitková 65m2. Nachádza sa na 4. poschodí z 7 s výťahom. Podlaha: plávajúca, dlažba. Steny: stierky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, umývačka riadu.Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: panelová. Kúrenie: centrálne. Ostatné vybavenie: internet. Výhody: slnečný, pekný výhľad, obchody, škola, škôlka, nemocnica, zastávka autobusu, zateplený bytový dom po rekonštrukcii stropy, jadro, rozvody, úplne všetko možnosť okamžitého nasťahovania. Cena u makléra. V prípade záujmu kontaktujte makléra 0905616173. Financovanie kúpy:  možnosť kúpiť aj na HU. HU Vám sprostredkujeme v rámci balíka služieb grátis. Poradenstvo, ktoré Vám ušetrí čas, nechodíte po bankách, ponuky zo všetkých BÁNK Vám predložíme na porovnanie - analýza podmienok v jednotlivých bankách. pozrite: www.finprofitgroup.sk FinProfit GROUP,s.r.o. poskytuje služby: Sprostredkovanie v oblasti osobných  financií,    investícií,    úverov,    poistenia.  Poskytovanie realitných   služieb. KÚPA-PREDAJ-PRENÁJOM nehnuteľností. Využite privátne služby v oblasti životného a neživotného poistenia, investícií, úverov či dôchodkového sporenia. Spoločnosť poskytuje služby: efektívny marketing Vašej nehnuteľnosti usmernenie v prípade nehnuteľnosti na predaj (homestaging) profesionálne nafotenie nehnuteľnosti zabezpečenie výpisu listu vlastníctva z katastra nehnuteľností (príp. fotokópie z katastrálnej mapy) osobná účasť makléra pri obhliadkach nehnuteľnosti osobná účasť pri rokovaniach so záujemcom o kúpu zabezpečenie návrhov zmlúv a dokumentov v spolupráci s advokátskou kanceláriou osobná účasť pri podpise dokumentov osobná účasť makléra pri finančných operáciách odovzdanie dokumentov do katastra nehnuteľností zabezpečenie výpisu listu vlastníctva s plombou (na základe plnej moci vlastníka) asistencia pri odovzdávaní nehnuteľnosti asistencia pri prehlásení médií z predávajúceho na kupujúceho • Znalosti – neustále sa vzdelávame aby ste sa na naše rady mohli spoľahnúť • Vzťahy – považujeme vás za súčasť procesu a preto sme s vami celý čas v úzkom kontakte • Profesionalita – vážime si našich klientov a usilujeme o ich 100% spokojnosť v celom procese Sme riadnym členom SORA (Slovenská realitná akadémia), riadime sa jej etickým kódexom a pokynmi. Naši realitní makléri sú certifikovaní SORA.
Nitra
dohodou
Prenajmem zabehnutú prevádzku kapacita 450 miest v Nitre.
Ponúkame Vám na prenájom komerčné a prevádzkové priestory Nitra, Centrum zábavy. Plocha: úžitková 350m2. Podlaha: dlažba. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynský kút.Stav objektu: pôvodný stav. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: centrálne. Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka, kanalizácia. Výhody: obchody, dlhoročná história, dobrá poloha v centre zábavy v meste Nitra, príprava kuchyne, možnosť podávania minutiek, kapacita na sedenie je 200, na státie 250, podnik je na odstúpenie, info u makléra 0905616173. Spoločnosť poskytuje služby: efektívny marketing Vašej nehnuteľnosti usmernenie v prípade nehnuteľnosti na predaj (homestaging) profesionálne nafotenie nehnuteľnosti zabezpečenie výpisu listu vlastníctva z katastra nehnuteľností (príp. fotokópie z katastrálnej mapy) osobná účasť makléra pri obhliadkach nehnuteľnosti osobná účasť pri rokovaniach so záujemcom o kúpu zabezpečenie návrhov zmlúv a dokumentov v spolupráci s advokátskou kanceláriou osobná účasť pri podpise dokumentov osobná účasť makléra pri finančných operáciách odovzdanie dokumentov do katastra nehnuteľností zabezpečenie výpisu listu vlastníctva s plombou (na základe plnej moci vlastníka) asistencia pri odovzdávaní nehnuteľnosti asistencia pri prehlásení médií z predávajúceho na kupujúceho • Znalosti – neustále sa vzdelávame aby ste sa na naše rady mohli spoľahnúť • Vzťahy – považujeme vás za súčasť procesu a preto sme s vami celý čas v úzkom kontakte • Profesionalita – vážime si našich klientov a usilujeme o ich 100% spokojnosť v celom procese Sme riadnym členom SORA (Slovenská realitná akadémia), riadime sa jej etickým kódexom a pokynmi. Naši realitní makléri sú certifikovaní SORA.
Nitra
dohodou
Predám komerčnú budovu komplet prenajatú v centre Nitry.
Ponúkame Vám na predaj polyfunkčný objekt Nitra, Mostná. Plocha: úžitková 603m2, pozemku 603m2.Stav objektu: pôvodný stav. Konštrukcia objektu: tehlová. Ostatné vybavenie: klimatizácia. Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka, kanalizácia. Výhody: prvý komerčný priestor z ulice 70m2 druhý komerčný priestor vo dvore 35m2 tretí komerčný priestor vo dvore 320m2 pivnica vo dvore 220m2 5 parkovných miest vo dvore komerčné priestory kancelárske 212m2 vstup z Podzámskej ul. 7 kancelárii Cena u makléra. V prípade záujmu aj ďalších otázok ohľadom nájmu komerčných priestorov a využitia budovy kontaktujte makléra 0905616173. Financovanie kúpy:  možnosť kúpiť aj na HU. HU Vám sprostredkujeme v rámci balíka služieb grátis. Poradenstvo, ktoré Vám ušetrí čas, nechodíte po bankách, ponuky zo všetkých BÁNK Vám predložíme na porovnanie - analýza podmienok v jednotlivých bankách. pozrite: www.finprofitgroup.sk FinProfit GROUP,s.r.o. poskytuje služby: Sprostredkovanie v oblasti osobných  financií,    investícií,    úverov,    poistenia.  Poskytovanie realitných   služieb. KÚPA-PREDAJ-PRENÁJOM nehnuteľností. Využite privátne služby v oblasti životného a neživotného poistenia, investícií, úverov či dôchodkového sporenia. Spoločnosť poskytuje služby: efektívny marketing Vašej nehnuteľnosti usmernenie v prípade nehnuteľnosti na predaj (homestaging) profesionálne nafotenie nehnuteľnosti zabezpečenie výpisu listu vlastníctva z katastra nehnuteľností (príp. fotokópie z katastrálnej mapy) osobná účasť makléra pri obhliadkach nehnuteľnosti osobná účasť pri rokovaniach so záujemcom o kúpu zabezpečenie návrhov zmlúv a dokumentov v spolupráci s advokátskou kanceláriou osobná účasť pri podpise dokumentov osobná účasť makléra pri finančných operáciách odovzdanie dokumentov do katastra nehnuteľností zabezpečenie výpisu listu vlastníctva s plombou (na základe plnej moci vlastníka) asistencia pri odovzdávaní nehnuteľnosti asistencia pri prehlásení médií z predávajúceho na kupujúceho • Znalosti – neustále sa vzdelávame aby ste sa na naše rady mohli spoľahnúť • Vzťahy – považujeme vás za súčasť procesu a preto sme s vami celý čas v úzkom kontakte • Profesionalita – vážime si našich klientov a usilujeme o ich 100% spokojnosť v celom procese Sme riadnym členom SORA (Slovenská realitná akadémia), riadime sa jej etickým kódexom a pokynmi. Naši realitní makléri sú certifikovaní SORA.
Nitra
dohodou
Prenajmem Haly v Nitre 76m2 - 380m2, využitie podľa dohody.
Ponúkame Vám na prenájom polyfunkčný objekt Nitra, Horné Krškany. Plocha: úžitková 76m2 - 380m2. Podlaha: betón. Okná: hliníkové. Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynský kút, šatňa. Sociálne priestory sú spoločné pre všetky priestory.Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: kvádrová. Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka. Na pozemku sa nachádza žumpa. Každý priestor bude mať vyhradené vlastné parkovacie miesta. Výška brány je 3m a 4m. Cena: 76m2 600 €/mesiac +DPH + energie 152m2 1200€/mesiac + DPH + energie 228m2 1500€/mesiac + DPH + energie 380m2 cena dohodou Výhody: priestory sa skladajú so samostatných kóji od 76m2, 152m2, 228m2, 380m2, priestor je vhodný na sklad, výrobu, služby, servis, obchod.... autoservis nie je žiadaný. V prípade záujmu kontaktujte makléra 0905616173 Spoločnosť poskytuje služby: efektívny marketing Vašej nehnuteľnosti usmernenie v prípade nehnuteľnosti na predaj (homestaging) profesionálne nafotenie nehnuteľnosti zabezpečenie výpisu listu vlastníctva z katastra nehnuteľností (príp. fotokópie z katastrálnej mapy) osobná účasť makléra pri obhliadkach nehnuteľnosti osobná účasť pri rokovaniach so záujemcom o kúpu zabezpečenie návrhov zmlúv a dokumentov v spolupráci s advokátskou kanceláriou osobná účasť pri podpise dokumentov osobná účasť makléra pri finančných operáciách odovzdanie dokumentov do katastra nehnuteľností zabezpečenie výpisu listu vlastníctva s plombou (na základe plnej moci vlastníka) asistencia pri odovzdávaní nehnuteľnosti asistencia pri prehlásení médií z predávajúceho na kupujúceho • Znalosti – neustále sa vzdelávame aby ste sa na naše rady mohli spoľahnúť • Vzťahy – považujeme vás za súčasť procesu a preto sme s vami celý čas v úzkom kontakte • Profesionalita – vážime si našich klientov a usilujeme o ich 100% spokojnosť v celom procese Sme riadnym členom SORA (Slovenská realitná akadémia), riadime sa jej etickým kódexom a pokynmi. Naši realitní makléri sú certifikovaní SORA.
Nitra
600 €/mes.
1 2