ZNIZENA CENA - Predaj: zrekonštruovaný dom, využiteľný ako chalupa Mýto pod Ďumbierom
ZNIZENA CENA PREDAJ - rodinný dom, využiteľný ako chalupa Lokalita: Mýto pod Ďumbierom ponúkame na predaj pre milovníkov oddychu, relaxu alebo aktívneho športu dom využiteľný ako chalupa umiestnený v intraviláne dedinky Mýto pod Ďumbierom v krásnom prostredí Nízkych Tatier v blízkosti lyžiarskeho vleku /Mýto Ski & Bike/ rozloha domu: 81m2 pozemok: 1098m2 zastav. plocha: 363m2 stav: rekonštrukcia - vymenené plastové okná, stierky, podlahy - v izbách plávajúca podlaha, chodba , kúpeľňa a kuchyňa dlažba, nová kúpeľňa s rohovou vaňou, sprchovacím kútom a WC konštrukcia domu: zmiešaná strecha: škridľa vykurovanie: pec VIADRUS na pevné palivo + nová pec na peletky zn. OPOP IS: elektrina, voda, odpad - septik Dispozícia: prízemie - chodba vľavo kuchyňa s obývacou izbou, WC, kotolňa, poschodie /samostatný vchod/ - predchodba, chodba, 3 izby z toho dve sú priechodné a jedna nepriechodná, kúpeľňa s rohovou vaňou a sprchovacím kútom a WC. Z chodby je možnosť ísť do podkrovia, ktoré sa momentálne nevyužíva, ale je možnosť ho zobytniť a urobiť ďalšie izby. Na pozemku - v prednej časti rovinatý je možnosť postaviť prístrešok na autá, v zadnej časti je hospodárska budova kde je možnosť vybudovania posedenia príp. vinnej pivničky do svahu prístupová cesta : asfaltová na LV je nehnuteľnosť vedená ako rodinný dom - možné financovanie kúpy prostredníctvom hypotekárneho úveru / pomôžeme Vám so sprostredkovaním / Nehnuteľnosť je na predaj príp. na výmenu za 2i byt v Brezne + doplatok LOKALITA: Obec Mýto pod Ďumbierom leží v nadmorskej výške 630m na južnom svahu Nízkych Tatier. Na SV a V hraničí s katastrom mesta Brezno, na J s obcou Valaská a na Z s obcou Bystrá. Obec ponúka výbornú občiansku vybavenosť a niekoľko metrov od domu aj lyžiarske stredisko /Mýto Ski & Bike/ , ktoré Vám ponúka výborne upravené zjazdovky pre všetky lyžiarske úrovne /denné aj večerné lyžovanie/, bežecké aj cyklo trate a je aj atraktívnym miestom na turistiku - Dedečkova chata, po ceste sa môžete zastaviť na výbornú kávičku a cheesecake v Mýto Kaviarnička, príp ísť na Pohanské, Bystrianska jaskyňa, alebo ďalšie lyžiarske strediská Jasná, Tále, Krpáčovo a aj niečo pre detičky: Ajax farma - jazdenie na koňoch, mini zoo, Čiernohronská železnička, Lesnícky skanzen a Vydrovská dolina, Dobročský prales a ďalšie iné atrakcie v okolí. VÝHODY: výborná lokalita - dostupnosť, občianska vybavenosť, pár minút k lyžiarskemu vleku, zrekonštruovaný dom, tichá lokalita Ak máte záujem o viac informácii, príp. obhliadku, kontakt: Martina Bukovcová kontakt: +421904 631505 email: martinabukovcova@gmail.com ODPORÚČAM OBHLIADKU V cene je zahrnutý kompletný právny i katastrálny servis, zmluvy autorizované advokátom, bezplatné hypotekárne poradenstvo a prepis energií
Mýto pod Ďumbierom
dohodou
!! ZNIZENA CENA !! PREDAJ: 5i dom Jasenie (30km do Banskej Bystrice) ticha lokalita
Z N I Z E N A C E N A PEKNÉ BÝVANIE realitná kancelária spol. s. r. o. s prevádzkou v Brezne Vám ponúka vo výhradnom zastúpení na PREDAJ - rodinný dom Lokalita: Jasenie vek stavby: dom z roku 1963 rozloha domu: 1.NP - 111m2, 2.NP - 111m2 pozemok: 537m2 zastav.plocha: 414m2 stav: rekonštrukcia - celý systém vykurovania, komplexne boli vymenené interiérové konštrukcie poschodia vrátane vnútorných inštalačných rozvodov, vymenené plastové okná, znížené stropy s bodovým osvetlením, stierky, podlahy - v izbách, kuchyni a v chodbe plávajúca podlaha, kúpelňa keramická dlažba. Kúpeľňa je komfortná s rohovou vaňou aj sprchovacím kútom a WC základy domu: betónové konštrukcia domu: murovaná strecha sedlová : škridľa vykurovanie: ústredné teplovodné - pec VIADRUS na pevné palivo a na ohrev TÚV zásobníkový ohrievač prepojený s kotlom ústredného kúrenia a elektrický bojler IS: elektrina, voda, odpad - nový plastový septik Dispozícia: 1.NP - chodba, sklad, pivnica, kotolňa, dve izby a kuchyňa so šparheľtom čo môže slúžiť ako letná kuchyňka Na 2. NP /kompletná rekonštrukcia/ vedie vnútorné schodisko a aj samostatný vchod cez vonkajšie schody, dispozične chodba, tri izby, kuchyňa s kuchynskou linkou vyrobenou na mieru so vstavanými spotrebičmi a kuchynský ostrovček, ďalej kúpeľňa a šatník. na pozemku - v zadnej časti je hospodárska budova a nový prístrešok prístupová cesta : asfaltová na LV je nehnuteľnosť vedená ako rodinný dom - možné financovanie kúpy prostredníctvom hypotekárneho úveru / pomôžeme Vám so sprostredkovaním / LOKALITA: Obec Jasenie sa nachádza na južnom svahu Nízkych Tatier cca.30km od krajského mesta Banskej Bystrice a cca. 18km od okresného mesta Brezna. Obec ponúka výbornú občiansku vybavenosť /ZŠ a MŠ, potraviny, OÚ, kúpalisko, atď../ Dostupné lyžiarske strediská: Ski Krpáčovo - cca.10km, Lyžiarsky vlek Hronec - Majer - cca. 12km, Ski Tále - 14km, Hronec Hlobišov - 15km, Ski centrum Mýto pod Ďumbierom - 16km, Ski Jasná Chopok - 23km a ďalšie atrakcie v okolí VÝHODY: výborná lokalita - rýchla dostupnosť do Banskej Bystrice , občianska vybavenosť, tichá lokalita, v blízkosti lyžiarske strediská Viac informácii, príp. obhliadku, kontakt: Martina Bukovcová kontakt: +421904 631505 email: martinabukovcova@gmail.com ODPORÚČAM OBHLIADKU Financovanie kúpy je možné aj prostredníctvom hypotekárneho úveru, pomôžeme Vám so sprostredkovaním V cene je zahrnutý kompletný právny i katastrálny servis, zmluvy autorizované advokátom, bezplatné hypotekárne poradenstvo a postaráme sa aj o prepis energií. Uvedená cena je konečná, zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti - protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti a samozrejmosťou je aj bezplatná ponuka financovania prostredníctvom hypotéky a jej následné sprostredkovanie.
Jasenie
175 000 €
NA PREDAJ: chatka v záhradkárskej osade na Gliane - Brezno
Pekné bývanie realitná kancelária v Brezne so sídlom Rázusova ul. č. 5 v zastúpení Dušana Petrášová tel.č. 0903 851 461 Vám ponúka na predaj chatku v záhradkárskej osade na Glianskej ulici v Brezne. Chatka je dvojpodlažná, v pôvodnom stave. Prístupová cesta je v spoluvlastníctve. Zastavaná plocha 18 m2, záhrada 312 m2. Na prízemí je plne zariadená kuchynka, WC a kachle na vykurovanie drevom. Na poschodie vedú schodíky, kde sa nachádza obývacia miestnosť s balkónom a v podkrovi je priestor na nocľah. Chatka má súpisné číslo, je pripojená na el. energiu a počas letnej sezóny na úźitkovú vodu, predáva sa so zariadením. Ku chatke vedú neupravené schodíky, nachádza sa na slnečnom pozemku s možnosťou krásnej premeny: pristavenie altánku, umiestnenie bazéna, vysadenie stromčekov, pre šikovných ľudí na zmenu ako stvorené. V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku kontakt: Dušana Petrášová tel.č. 0903 851 461 /peknebyvanierk.sk/. Nájdete nás na Rázusovej 5 v Brezne/pod Fax copy/ V cene máte kompletný právny a katastrálny servis, autorizované zmluvy, návrh na vklad do katastra vrátane prepisu energií.
Brezno
34 700 €
Výnimočný 5 izbový rodinný dom v Brusne
Pekné Bývanie realitná kancelária, spol. s r.o. v Brezne s prevádzkou na Rázusovej 5 v zastúpení Jána Halgaša, t.č. 0948336606 Vám ponúka na predaj výnimočný rodinný dom v Brusne na ulici Lúka. Dom je murovaný, trojpodlažný s neobývanou povalou. Na prízemí sa nachádza hlavný vstup do domu, chodba, technická miestnosť, sklad, kotolňa (plynový kotol ústredného kúrenia), práčovňa a garáž. 1. Poschodie má dispozíciu: chodba - hala, kuchyňa, špajza, kúpeľňa s wc, 2 izby, balkón. 2. Poschodie má dispozíciu: chodba, kuchyňa, špajza, kúpeľňa s wc, 3 izby, balkón. Dom je napojený na kanalizáciu, obecný vodovod,elektrickú sústavu, plynovod. Dvor a záhrada sú rovné udržiavané o výmere cez 900 m2. Orientácia záhrady je juhozápad, čo znamená dostatok slnka. Brusno ako obec patrí do okresu Banská Bystrica. V obci je kompletná občianska vybavenosť. Veľkým lákadlom sú rímske kúpele https://www.caracallaspa.sk/. Výhodami bývania v obci sú športové kluby futbalu, volejbalu, ale aj turistický oddiel Ondrobrus. Technické informácie: Dom je napojený na vodu, elektrinu a plyn. Odpad je riešený kanalizáciou. Dom je murovaný z kvadár, s betónovými podlahami a stropmi(podlahová krytina je funkčne prispôsobená dlažby, parkety z tvrdého dreva alebo plávačka), povrchová úprava fasády je fasádna omietka. Je horizontálne aj vertikálne izolovaný proti zemnej vlhkosti. Strecha je sedlová s krytinou pozinkovaný plech. Dom má vymenené drevené eurookná. Pre obhliadku, detailnejšie informácie alebo viac informácií nás neváhajte kontaktovať na 0948 336 606 Ján Halgaš V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis, autorizované zmluvy u advokáta, ktoré urýchlia vklad nehnuteľnosti do katastra. Poplatok za vklad a zmluvy uhradíme za Vás, vrátane prepisu energií. Poradenstvo ohľadom úveru a v prípade záujmu vieme riešiť 100 % financovanie. AK VLASTNÍTE NEHNUTEĽNOSŤ A CHCETE JU PREDAŤ, PRÍPADNE VIETE O NIEKOM, KTO CHCE PREDAŤ DOM, BYT ALEBO POZEMOK, NEVÁHAJTE MA KONTAKTOVAŤ A ODMENA ZA TIP JE VAŠA.
Brusno
226 000 €
SLNEČNÝ 1 IZBOVÝ BYT /29,15 M2/ 6 POSCHODIE VYHĽADÁVANÁ TICHÁ LOKALITA FONČORDA MOSKOVSKÁ BB
IBA U NÁS!! PEKNÉ BÝVANIE realitná kancelária v zastúpeni licencovaná realitná maklérka Dáša Frgelcová, tel. 0907/666 687 Vám ponúka na predaj krásny slnečný 1 - izbový byt / 29,15 m2 / vo vyhľadávanej tichej lokalite v Banskej Bystrici - Fončorda ulica Moskovská, lokalita plná zelene s dostupnosťou do centra 5 minút autom. Byt sa nachádza na šiestom poschodí z deviatich zrekonštruovaného zatepleného bytového domu. Dispozícia: Vstupná chodba, kúpeľňa s toaletou, izba + kuchyňa. Byt je v pôvodnom stave, ihneď voľný. K bytu prislúcha latková pivnica. Bytový dom je po kompletnej rekonštrukcii - žiadne následné navyšovanie nájomného. Mesačné náklady - nájomné - 110,- € plus elektrina podľa spotreby. V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku kontakt: Dáša Frgelcová 0907/666 687 /peknebyvanierk.sk/. Nájdete nás na Rázusovej 5 v Brezne. AK VLASTNÍTE NEHNUTEĽNOSŤ A CHCETE JU PREDAŤ, PRÍPADNE VIETE O NIEKOM, KTO CHCE PREDAŤ DOM, BYT ALEBO POZEMOK, NEVÁHAJTE MA KONTAKTOVAŤ A ODMENA ZA TIP JE VAŠA. V cene máte kompletný právny a katastrálny servis, autorizované zmluvy, návrh na vklad do katastra vrátane prepisu energií. Poradenstvo ohľadom financovania a v prípade záujmu vieme riešiť 100 % financovanie.
Banská Bystrica
79 900 €
JUŽNE ORIENTOVANÝ SLNEČNÝ POZEMOK NA VÝSTAVBU RD CHATY V NOVEJ ŠTVRTI S VÝHĽADOM NA HORY BEŇUŠ HOREH
IBA U NÁS! PEKNÉ BÝVANIE realitná kancelária v zastúpení licencovaná realitná maklérka Dáša Frgelcová tel.: 0907/666 687 Vám exkluzívne ponúka na predaj južne orientovaný slnečný stavebný pozemok o rozlohe 1100 m2 na výstavbu rodinného domu, prípadne chaty v krásnom prostredí Horehronskej obce Beňuš s úžasnými výhľadmi na hory. Rozmery dĺžka 50 m x šírka 22 m. Brezno - 8 km, Mýto pod Ďumbierom - 12 km, Polomka - 11 km Máme k dispozícii vyjadrenie obce na výstavbu - ÚPI. Pozdĺž hranice pozemku je voda a na hranici je rozvádzač elektriny. ODPORÚČAM OBHLIADKU!!! Všetky bližšie informácie Vám rada poskytnem pri obhliadke. V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku kontakt: Dáša Frgelcová 0907/666 687 /peknebyvanierk.sk/. Nájdete nás na Rázusovej 5 v Brezne/pod Fax copy/ AK VLASTNÍTE NEHNUTEĽNOSŤ A CHCETE JU PREDAŤ, PRÍPADNE VIETE O NIEKOM, KTO CHCE PREDAŤ DOM, BYT ALEBO POZEMOK, NEVÁHAJTE MA KONTAKTOVAŤ A ODMENA ZA TIP JE VAŠA. Obec Beňuš sa rozprestiera medzi Fabovou hoľou a Nízkymi Tatrami 10 km od okresného mesta Brezna. Dominanta obce – rímskokatolícky Kostol Nanebovzatia Panny Márie pochádza z roku 1778. V Obci sídli odštepný závod štátneho podniku Lesy SR. Beňuš je nositeľom ľudovej kultúry formou tradícií, folklóru, krojov a zachovanej ľudovej architektúry. V okolí je nádherná príroda Nízkych Tatier – skvelé možnosti turistiky a oddychu. V cene máte kompletný právny a katastrálny servis, autorizované zmluvy, návrh na vklad do katastra vrátane prepisu energií.
Nitra
39 990 €
STAVEBNÝ POZEMOK /2405 M2/ POLOSAMOTA SLNEČNÝ VÝHĽADY NA HORY TICHÉ PROSTREDIE ELEKTRINA VODA PLYN P
IBA U NÁS! PEKNÉ BÝVANIE realitná kancelária v zastúpení licencovaná realitná maklérka Dáša Frgelcová tel.: 0907/666 687 Vám exkluzívne ponúka na predaj rovinatý slnečný stavebný pozemok 2405 m2 s projektom na polosamote s úžasným výhľadom na hory na Horehroní v obci Beňuš časť Filipovo - priamo v obci nie na úplnej samote. Brezno - 8 km, Mýto pod Ďumbierom - 12 km, Polomka - 11 km Umiestnenie domu na pozemku je možné s orientáciou na každú svetovú stranu, je možné ho budúcim majiteľom rozdeliť na dva samostatné stavebné pozemky, obidva s vlastnou prístupovou cestou. POZEMOK JE OPLOTENÝ! IS: na pozemku je elektrina, plynová prípojka, vodovodná prípojka. K dispozícii je projekt na dom. ODPORÚČAM OBHLIADKU!!! CENA DOHODOU! V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku kontakt: Dáša Frgelcová 0907/666 687 /peknebyvanierk.sk/. Nájdete nás na Rázusovej 5 v Brezne/pod Fax copy/ AK VLASTNÍTE NEHNUTEĽNOSŤ A CHCETE JU PREDAŤ, PRÍPADNE VIETE O NIEKOM, KTO CHCE PREDAŤ DOM, BYT ALEBO POZEMOK, NEVÁHAJTE MA KONTAKTOVAŤ A ODMENA ZA TIP JE VAŠA. V cene máte kompletný právny a katastrálny servis, autorizované zmluvy, návrh na vklad do katastra vrátane prepisu energií.
Beňuš
dohodou
VEĽKÝ 3 IZBOVÝ BYT 73 M2 4.POSCH. TEHLOVÝ ŠVERMOVA UL. BREZNO
IBA U NÁS! Pekné Bývanie realitná kancelária v zastúpení licencovaná realitná maklérka Dáša Frgelcová tel.: 0907/666 687 Vám ponúka na predaj 3 izbový slnečný veľký tehlový takmer kompletne zrekonštruovaný byt o rozlohe 73 m2 na štvrtom poschodí v príjemnej vyhľadávanej lokalite na Švermovej ulici v širšom centre v Brezne. Veľkou výhodou je kúpeľňa s oknom, osobitne toaleta tiež s oknom a jedna malá miestnosť, ktorá je využiteľná ako šatník. K bytu prislúchajú dve pivnice o rozlohe cca 6 m2. Veľkorysá rozloha izieb. Bytový dom je bez výťahu, byt bez balkóna. Byt prešiel takmer kompletnou rekonštrukciou v roku 2019 - vymenené okná, nová elektrina, nové stierky, rozvody vody, nová kúpeľňa/2010/, podlaha v chodbe, kúpeľni a v kuchyni, bezpečnostné vstupné dvere, kuchynská linka, atď. V obývačke, spálni a v detskej izbe sú pôvodné parkety, ktoré je možné zrenovovať - buď prebrúsiť a nalakovať alebo položiť plávajúcu podlahu. Príjemní, kľudní a milí susedia. Dispozícia: vstupná chodba, v pravo detská izba a obývačka, vľavo špajza - šatník, osobitne toaleta s oknom, kúpeľňa s vaňou a oknom, na konci chodby je kuchyňa a následne spálňa. Miestnosti je možné rôzne variovať. ODPORÚČAM OBHLIADKU!! V bytovom dome sú vymenené vchodové dvere, strecha, okná, medziposchodia, menené rozvody vody. Okolie je plné zelene, chodníkov, lavičiek, park, detské atrakcie, škola, škôlka, v blízkosti nákupné centrá, nemocnica, železničná stanica a autobusová zastávka, vyhľadávaná lokalita v meste. V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku kontakt: Dáša Frgelcová 0907/666 687 /peknebyvanierk.sk/. Nájdete nás na Rázusovej 5 v Brezne./pod FAX COPY/ AK VLASTNÍTE NEHNUTEĽNOSŤ A CHCETE JU PREDAŤ, PRÍPADNE VIETE O NIEKOM, KTO CHCE PREDAŤ DOM, BYT ALEBO POZEMOK, NEVÁHAJTE MA KONTAKTOVAŤ A ODMENA ZA TIP JE VAŠA. V cene máte kompletný právny a katastrálny servis, autorizované zmluvy u advokáta, ktoré urýchlia vklad nehnuteľnosti do katastra. Poplatok za vklad a zmluvy uhradíme za Vás, vrátane prepisu energií. Poradenstvo ohľadom úveru a v prípade záujmu vieme riešiť 100 % financovanie.
Brezno
99 900 €
Výnimočný 4 izbový rodinný dom v Pohronskej Polhore, 100% financovanie
Pekné Bývanie realitná kancleária spol. s.r.o. Vám ponúka na predaj tento výnimočný rodinný dom v obci Pohronská Polhora. Dom je situovaný v tichej lokalite s výbornou orientáciou domu aj pozemku. Dom je napojený na všetky inžinierske siete a prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Dom má vymenené plastové okná. Má novú prípojku vody a odpadu. Čiastočne aj stierky. Dom na prízemí pozostáva z chodby, kuchyne, izby, kúpeľne s wc, technická miestnosť, komora, na poschodí je: chodba, tri izby, komora, kúpeľňa s wc, povala a manzardka Na pozemku za domom sa nachádza pivnica, dreváreň, dielňa, Pre osobnú obhliadku prípadne viac informácií ma neváhajte kontaktovať na 0948 336 606. benefity pre Vás: 100% financovanie Výnimočnou službou pre Vás je náš finančný sprostredkovateľ so skúsenosťami viac ako 17 rokov, ktorý Vám dokáže vyriesiť financovanie šité na mieru aj vďaka spolupráci so všetkými hypotekárnymi bankami a stavebnýjmi sporiteľňami. kompletný právny a katastrálny servis v cene samozrejme sa postaráme o prepis energií odmena za tip (viac info po telefóne alebo osobne) súkromný maklér (najviac obľúbená služba našej kancelárie - pýtajte sa na ňu)
Pohronská Polhora
123 000 €
PREDAJ: krásny, slnečný stavebný pozemok v obci Beňuš 1767m2
PEKNÉ BÝVANIE realitná kancelária spol. s.r.o. s prevádzkou na ulici Rázusova 5 v Brezne Vám ponúka vo výhradnom zastúpení na predaj stavebný slnečný pozemok v extraviláne na okraji pokojnej dedinky Beňuš v krásnom prostredí Nízkych Tatier. Rozloha pozemku: 1767m2 Druh pozemku: 704m2 - ostatná plocha, 1063m2 - TTP Vlastníctvo: osobné Voda: verejný vodovod + na pozemku je aj rezervoár a dva pramene Odpad: žumpa /septik/ , príp. čistička Elektrina: na pozemku + optika Terén: mierne svahovitý s nádherným výhľadom Prístupová cesta: obecná, asfaltová, zvyšok spevnená kameninová Na pozemku sa nachádzajú aj dva pramene, ktoré je možnosť využiť a urobiť si jazierko Orientácia pozemku - JUH Danú parcelu je možné využiť na výstavbu rodinného domu, alebo aj na chalupu s vybudovaním jazierka, kde môžete relaxovať LOKALITA - krásny výhľad, ticho a relax, je stvorená pre milovníkov prírody, turistiky Obec Beňuš sa nachádza 10km od okresného mesta Brezna, nadmorská výška: 544m. V okolí je nádherná príroda Nízkych Tatier - skvelé možnosti turistiky a oddychu. V súčasnosti je v obci rozšírený folklorizmus a čo sa týka občianskej vybavenosti, obec ponúka všetko čo občan potrebuje: zdravotné stredisko, MŠ, ZŠ, potraviny, predajňa kvetov a pracovného náradia, pošta, knižnica, kaderníctvo, pohostinstvo, atď. Okolie pozemku ponúka množstvo aktivít / turistika, šport, relax, hubárčenie.../, pizzu si môžete objednať z Pizza Špica, alebo si dať obed v Hostinec Hron, príp. neďaleko v penzióne Schweintaal, výlety do okolia: vodopády Vajskovského potoka, Čiernohronská železnička, Bystrianska jaskyňa, Tále /18 - jamkové golfové ihrisko, jazda na koňoch/, lyžiarske strediská /Tále, Krpáčovo, Mýto pod Ďumbierom, Čertovica, Chopok.../ Ak máte záujem o viac informácií, príp. obhliadku, kontakt: Martina Bukovcová kontakt: +421904 631 505 email: martinabukovcova@gmail.com ODPORÚČAM OBHLIADKU • Financovanie kúpy je možné aj prostredníctvom hypotekárneho úveru, pomôžeme Vám so sprostredkovaním • Uvedená cena je konečná, zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti - protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti a samozrejmosťou je aj bezplatná ponuka financovania prostredníctvom hypotéky a jej následné sprostredkovanie.
Beňuš
dohodou
PREDAJ: dom využiteľný ako chalupa Čierny Balog, pár minút k lyžiarskemu stredisku
PEKNÉ BÝVANIE realitná kancelária spol. s. r. o. s prevádzkou v Brezne Vám ponúka na PREDAJ - rodinný dom, využiteľný aj ako chalupu Dom je v pôvodnom stave, čo poskytuje novému majiteľovi možnosť zrekonštruovať si ho podľa vlastných predstáv. Lokalita: Čierny Balog rozmery domu: 9x10 pozemok: 653m2 zastav.plocha: 427m2 stav: pôvodný konštrukcia domu: kvádra strecha: pozinkovaný plech vykurovanie: pec VIADRUS na pevné palivo + nanovo vyvložkovaný komín IS: elektrina, voda, kanalizácia Dispozícia: prízemie - chodba vpravo špajza, kuchyňa, so vstupom do izby, ďalej obývačka, samostatné WC a samostatná kúpeľňa s vaňou, vľavo výstup do podkrovia, kde sa nachádza jedna izba s loggiou + možnosť dorobenia ďalšej izby Dom je podpivničený - tri priechodné miestnosti , so šparheľtom, v druhej je kotolňa s pecou na pevné palivo /Viadrus/ a tretia na odkladanie. na pozemku - je hospodárska budova s letnou kuchynkou, špajzou a izbou, ďalej dreváreň a garáž prístupová cesta : asfaltová na LV je nehnuteľnosť vedená ako rodinný dom - možné financovanie kúpy prostredníctvom hypotekárneho úveru / pomôžeme Vám so sprostredkovaním / LOKALITA: Obec Čierny Balog sa nachádza v srdci Veporských vrchov vzdialená cca.4km od Brezna, s nádhernou prírodou, ktorá ponúka množstvo atrakcií / Čiernohronská železnica, cyklodreziny, Vydrovská dolina - skanzen, lyžiarsky vlek Ski Čierny Balog /jazda aj na štvorkolkách/, Dobročský prales, Klenovský vepor, rozhľadňa na Pustom vrchu a množstvo cykloturistických a turistických trás, príp. lyžiarskych stredísk vzdialených len pár km od obce /Krpáčovo, Tále, Mýto../ Obec ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a teda všetko čo potrebujete /potraviny, OÚ, pošta, MŠ a ZŠ, autodielňa, pizzéria, reštaurácia na železničke a aj kolibu pri vleku/ VÝHODY: výborná lokalita - dostupnosť, občianska vybavenosť, pár minút k lyžiarskemu vleku, tichá lokalita, slnečný pozemok Ak máte záujem o viac informácii, príp. obhliadku, kontakt: Martina Bukovcová kontakt: +421904 631505 email: martinabukovcova@gmail.com ODPORÚČAM OBHLIADKU V cene je zahrnutý kompletný právny i katastrálny servis, zmluvy autorizované advokátom, bezplatné hypotekárne poradenstvo a postaráme sa aj o prepis energií. Uvedená cena je konečná, zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti - protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti a samozrejmosťou je aj bezplatná ponuka financovania prostredníctvom hypotéky a jej následné sprostredkovanie.
Čierny Balog
83 500 €
VEĽKÝ /71,90 M2/ KRÁSNY 3 IZBOVÝ BYT SLNEČNÝ S BALKÓNOM AJ AKO VÍKENDOVÝ UTEKÁČ
IBA U NÁS!! Pekné Bývanie realitná kancelária v zastúpení licencovaná realitná maklérka Dáša Frgelcová tel.: 0907/666 687 Vám ponúka na predaj 3 izbový slnečný byt s balkónom o rozlohe 71,90 m2 na treťom poschodí z 8 v osobnom vlastníctve v zrekonštruovanom zateplenom bytovom dome s výťahom v obci Utekáč. KÚPOU VOĽNÝ!! V byte sú vymenené plastové okná a inak je v pôvodnom, veľmi zachovalom a udržiavanom stave. Je vhodný aj ako investičný - môžete ho okamžite po kúpe prenajať, prípadne aj ako víkendový. Dispozičné riešenie: Vstupná chodba, kúpeľňa s vaňou, osobitne toaleta, spálňa, kuchyňa, obývačka, hosťovská - detská izba. K bytu prislúcha pivnica o rozlohe cca 2 m2. Parkovanie je priamo pri bytovom dome verejné a bezproblémové. Nízke mesačné náklady - 150,- € / 2 osoby. Je tu množstvo cyklotrás, krásna príroda - turistika, prechádzky, blízkosť lyžiarskych stredísk. ODPORÚČAM OBHLIADKU!! V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku kontakt: Dáša Frgelcová 0907/666 687 /peknebyvanierk.sk/. Nájdete nás na Rázusovej 5 v Brezne./pod FAX COPY/ AK VLASTNÍTE NEHNUTEĽNOSŤ A CHCETE JU PREDAŤ, PRÍPADNE VIETE O NIEKOM, KTO CHCE PREDAŤ DOM, BYT ALEBO POZEMOK, NEVÁHAJTE MA KONTAKTOVAŤ A ODMENA ZA TIP JE VAŠA. V cene máte kompletný právny a katastrálny servis, autorizované zmluvy u advokáta, ktoré urýchlia vklad nehnuteľnosti do katastra. Poplatok za vklad a zmluvy uhradíme za Vás, vrátane prepisu energií. Poradenstvo ohľadom úveru a v prípade záujmu vieme riešiť 100 % financovanie.
Utekáč
30 000 €
VEĽKÝ /71,90 M2/ KRÁSNY 3 IZBOVÝ BYT SLNEČNÝ S BALKÓNOM NOVÁ KUCHYNSKÁ LINKA UTEKÁČ
IBA U NÁS!! Pekné Bývanie realitná kancelária v zastúpení licencovaná realitná maklérka Dáša Frgelcová tel.: 0907/666 687 Vám ponúka na predaj 3 izbový slnečný byt s balkónom o rozlohe 71,90 m2 na štvrtom poschodí z 8. Družstevný byt, ktorý je možné v prípade záujmu budúcich vlastníkov následne odkúpiť od bytového družstva za cca 600,- € v zrekonštruovanom zateplenom bytovom dome s výťahom v obci Utekáč. KÚPOU VOĽNÝ!! V byte sú vymenené plastové okná, podlahy, stierky, interiérové dvere, nová kuchynská linka, udržiavaný. Je vhodný aj ako investičný - môžete ho okamžite po kúpe prenajať, prípadne aj ako víkendový. Dispozičné riešenie: Vstupná chodba, kúpeľňa s vaňou, osobitne toaleta, spálňa, kuchyňa, obývačka, hosťovská - detská izba. K bytu prislúcha pivnica o rozlohe cca 2 m2. Parkovanie je priamo pri bytovom dome verejné a bezproblémové. Nízke mesačné náklady - 150,- € / 2 osoby. Je tu množstvo cyklotrás, krásna príroda - turistika, prechádzky, blízkosť lyžiarskych stredísk, Teplý vrch, Rapovce. ODPORÚČAM OBHLIADKU!! V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku kontakt: Dáša Frgelcová 0907/666 687 /peknebyvanierk.sk/. Nájdete nás na Rázusovej 5 v Brezne./pod FAX COPY/ AK VLASTNÍTE NEHNUTEĽNOSŤ A CHCETE JU PREDAŤ, PRÍPADNE VIETE O NIEKOM, KTO CHCE PREDAŤ DOM, BYT ALEBO POZEMOK, NEVÁHAJTE MA KONTAKTOVAŤ A ODMENA ZA TIP JE VAŠA. V cene máte kompletný právny a katastrálny servis, autorizované zmluvy u advokáta, ktoré urýchlia vklad nehnuteľnosti do katastra. Poplatok za vklad a zmluvy uhradíme za Vás, vrátane prepisu energií. Poradenstvo ohľadom úveru a v prípade záujmu vieme riešiť 100 % financovanie.
Utekáč
30 000 €
PREDAJ: rodinný dom Čierny Balog, s krásnym pozemkom v tichej bočnej uličke
PEKNÉ BÝVANIE realitná kancelária spol. s. r. o. s prevádzkou v Brezne Vám výhradne ponúka na predaj slnečný, priestranný rodinný dom, v tichej bočnej uličke s krásnym pozemkom v obci Čierny Balog. Nehnuteľnosť sa nachádza na peknom, slnečnom, rovinatom pozemku o výmere 1046m2 s dostatkom zelene, ovocných stromov v tichej lokalite s asfaltovou celoročne udržiavanou prístupovou cestou. Má dve podlažia + podkrovie. prízemie: chodba , vľavo kuchyňka so šparheľtom, kotolňa a ďalšia miestnosť 1 NP: chodba so schodiskom, 3x izba /dve nepriechodné a jedna priechodná izba/, kúpeľňa s vaňou a WC, kuchyňa, komora podkrovie: chodba, 2x izba a dve miestnosti, ktoré sa po rekonštrukcii dajú využiť ako kúpeľňa a šatník hospodárska budova cca. 75m2 Konštrukcia: tehla Strecha: sedlová - pozinkovaný plech Dom je vykurovaný pecou na tuhé palivo /Viadrus/ Nehnuteľnosť je napojená na všetky inžinierske siete: rozvody elektriny, vody, odpad kanalizácia Orientácia nehnuteľnosti: tri izby + kuchyňa na južnú stranu, jedna izba na východnú stranu a jedna na západnú. LOKALITA: Obec Čierny Balog sa nachádza v srdci Veporských vrchov vzdialená cca.4km od Brezna, s nádhernou prírodou, ktorá ponúka množstvo atrakcií / Čiernohronská železnica, cyklodreziny, Vydrovská dolina - skanzen, lyžiarsky vlek Ski Čierny Balog /jazda aj na štvorkolkách/, Dobročský prales, Klenovský vepor, rozhľadňa na Pustom vrchu a množstvo cykloturistických a turistických trás, príp. lyžiarskych stredísk vzdialených len pár km od obce /Krpáčovo, Tále, Mýto../ Obec ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a teda všetko čo potrebujete /potraviny, OÚ, pošta, MŠ a ZŠ, autodielňa, pizzéria, reštaurácia na železničke a aj kolibu pri vleku/ VÝHODY: výborná lokalita - dostupnosť, občianska vybavenosť, pár minút k lyžiarskemu vleku, tichá lokalita, slnečný, rovinatý pozemok Ak máte záujem o viac informácií, príp. obhliadku, kontakt: Martina Bukovcová kontakt: +421904 631 505 email: martinabukovcova@gmail.com ODPORÚČAM OBHLIADKU • Financovanie kúpy je možné aj prostredníctvom hypotekárneho úveru, pomôžeme Vám so sprostredkovaním • Uvedená cena je konečná, zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti - protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti a samozrejmosťou je aj bezplatná ponuka financovania prostredníctvom hypotéky a jej následné sprostredkovanie.
Čierny Balog
dohodou
PREDAJ: CHALUPA V NÁDHERNEJ PRÍRODE ČIERNY BALOG, PÁR MINÚT K LYŽIARSKEMU VLEKU A ŽELEZNIČKE
Hľadáte nehnuteľnosť, na ktorej nemusíte nič rekonštruovať a stačí len relaxovať? PEKNÉ BÝVANIE realitná kancelária spol. s.r.o. s prevádzkou na ulici Rázusova 5 v Brezne Vám ponúka na predaj chatu na rekreáciu vo vyhľadávanej a malebnej obci Čierny Balog v blízkosti lyžiarskeho vleku v tichej lokalite, s krásnym výhľadom, prírodou, pod hôrkou a pri zurčiacom pôtočiku, ktorý dodáva chate šmrnc. Prístup je z asfaltovej komunikácie cez spevnenú cestu. Ide o murovanú dvojpodlažnú chatu postavenú (na slnečnom rovinatom pozemku o výmere cca. do 800 m2 s dostatkom zelene) s terasou /35m2/ , skladom na drevo /32m2/, ktorá je pred kolaudáciou /práve v riešení/ Konštrukcia: základy - betón, oddrenážované, zvislé konštrukcie, podkrovie sú vymurované z tvárnic hrúbky 300mm aj obvodové aj vnútorné steny, deliace priečky 100mm , chata je zaizolovaná, rovnako aj strecha izolácia hr. 180mm- krytina /plech/, kvalitné drevené okná. Nehnuteľnosť je napojená IS /elektrina, odpad - žumpa 10m3, voda - z rezervoára/. Vykurovanie je ústredné, pecou na tuhé palivo 25kW s medenými rúrkami, napojené na radiátory, komín - zn.Schiedel 2x 200, teplá voda riešená formou obojživelného bojleru 200l. Nový majiteľ ocení praktické a funkčné využitie nehnuteľnosti a jeho vybavenie. stavba: 9,4x 7,3m terasa: 3,8 x 9,1m sklad: 4,5 x 7,1m podlažia: 2 zastavaná plocha : 136m2 Dispozičné riešenie : prízemie : vstupná chodba, po pravej strane kotoľňa, samostatné WC, oproti kuchyňa spojená so spoločenskou miestnosťou, špajza a priestranná kúpelňa s rohovou vaňou. Z chodby do podkrovia vedie drevené schodisko s posedením a 3 nepriechodnými izbami. Pred vstupom do chaty je prestrešená terasa /cca. 35m2 kde si môžete posedieť a vychutnať pokoj v prírode s kávičkou v ruke. Táto nehnuteľnosť je vhodná aj ako investičná príležitosť v blízkosti lyžiarskeho strediska a ďalších zaujímavých atrakcií, ktoré Čierny Balog ponúka Lokalita: Obec Čierny Balog sa nachádza v srdci Veporských vrchov vzdialená cca.4km od Brezna, s nádhernou prírodou, ktorá ponúka množstvo atrakcií / Čiernohronská železnica, cyklodreziny, Vydrovská dolina - skanzen, lyžiarsky vlek Ski Čierny Balog /jazda aj na štvorkolkách/, Dobročský prales, Klenovský vepor, rozhľadňa na Pustom vrchu a množstvo cykloturistických a turistických trás, príp. lyžiarskych stredísk vzdialených len pár km od obce /Krpáčovo, Tále, Mýto../ Obec ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a teda všetko čo potrebujete /potraviny, OÚ, pošta, MŠ a ZŠ, autodielňa, pizzéria, reštaurácia na železničke a aj kolibu pri vleku/ Viac informácii, príp. obhliadku, kontakt: Martina Bukovcová kontakt: +421904 631505 email: martinabukovcova@gmail.com ODPORÚČAM OBHLIADKU V cene je zahrnutý kompletný právny i katastrálny servis, zmluvy autorizované advokátom, bezplatné hypotekárne poradenstvo a postaráme sa aj o prepis energií. Uvedená cena je konečná, zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti - protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti a samozrejmosťou je aj bezplatná ponuka financovania prostredníctvom hypotéky a jej následné sprostredkovanie.
Čierny Balog
184 000 €
--ZNÍŽENÁ CENA -- PREDAJ: 7 IZBOVÝ APARTMÁNOVÝ DOM V OBCI HEĽPA, V TICHEJ ULIČKE - PÁR MINÚT AUTOM K
----- ZNIZENA CENA ----- Pekné Bývanie realitná kancelária spol. s.r.o. s prevádzkou v Brezne Vám ponúka vo výhradnom zastúpení NA PREDAJ: apartmánový dom v krásnom prostredí dvoch národných parkov Nízkych Tatier v blízkosti lyžiarskych stredísk ( Polomka Bučník a Ski Telgárt ) v pôvodnom zachovalom stave pripravený na rekonštrukciu podľa Vašich predstáv. Je ideálnym miestom pre relax, nachádza sa na peknom, slnečnom, rovinatom pozemku o výmere 970m2 s dostatkom zelene, ovocných stromov v tichej lokalite s asfaltovou celoročne udržiavanou prístupovou cestou. Nehnuteľnosť má dve podlažia + podkrovie. 1 NP: chodba so schodiskom, kuchyňa, kúpeľňa s WC, 2x izba, 3x sklad, kotolňa - 152 m2 2 NP: chodba so schodiskom, 3x izba, kúpeľňa, kuchyňa, komora - 152 m2 podkrovie: chodba a 2x izba s balkónom - 43 m2 hospodárska budova s garážou - 89m2 + s možnosťou ďalšieho parkovania vo dvore Konštrukcia: tehla Strecha: sedlová - pozinkovaný plech Dom je vykurovaný plynovou pecou, ale je možnosť kúriť aj tuhým palivom, príp. tepelným čerpadlom. Nehnuteľnosť je napojená na všetky inžinierske siete: rozvody elektriny, vody, odpad je riešený formou septiku, s možnosťou pripojenia na obecnú kanalizáciu. Táto nehnuteľnosť je výborná investičná príležitosť nakoľko disponuje dvoma podlažiami kde na každom je kúpeľňa + má podkrovie a teda je možné ju využiť ako apartmánový dom nachádzajúci sa v blízkosti lyžiarskych stredísk Polomka Bučník, príp. sa môžete prejsť na rozhľadňu Polomské očko alebo lyžiarske stredisko Ski Telgárt či Telgártska slučka a Chmaročský viadukt a výbornú kávičku si môžete vychutnať v Depo Café Telgárt. V okolí sa nachádza množstvo turistických a cykloturistických trás. Milovníci prírody a aktívneho oddychu si tu prídu na svoje počas celého roka. Obec Heľpa sa nachádza na pravom brehu Hrona na južnom úpätí Veľkej Vápenice v nadmorskej výške cca. 695 m.n.m. leží v krásnom prostredí dvoch národných parkoch, zo severnej strany je to Národný park Nízke Tatry a z juhu Národný park Muránska planina. Horehronská obec žije folklórom a pravidelne od roku 1966 sa tu konajú folklórne festivaly Horehronské dni spevu a tanca, na ktorom sa prezentujú folklórne zoskupenia z oblasti Horehronia, ale aj priľahlých regiónov Slovenska, a Detský folklórny festival Kolovrátok. Táto malebná dedinka má výbornú občiansku vybavenosť: ZŠ, MŠ, potraviny, kostol, zdravotné stredisko, pošta, základná umelecká škola. Ak máte záujem o viac informácií, fotiek, cenu, príp. si dohodnúť obhliadku: Martina Bukovcová kontakt: 0904 631 505, email: martinabukovcova@gmail.com ODPORÚČAM OBHLIADKU • Financovanie kúpy je možné aj prostredníctvom hypotekárneho úveru, pomôžeme Vám so sprostredkovaním • V cene je zahrnutý kompletný právny i katastrálny servis, zmluvy autorizované advokátom, bezplatné hypotekárne poradenstvo a postaráme sa aj o prepis energií.
Heľpa
85 000 €
NA PREDAJ: chatka v záhradkárskej osade na Glianskej ulici v Brezne.
Pekné bývanie realitná kancelária v Brezne so sídlom Rázusova ul. č. 5 v zastúpení Dušana Petrášová tel.č. 0903 851 461 Vám ponúka na predaj chatku v záhradkárskej osade na Glianskej ulici v Brezne. Chatka je dvojpodlažná, v pôvodnom stave. Prístupová cesta je v spoluvlastníctve. Zastavaná plocha 18 m2, záhrada 312 m2. Na prízemí je plne zariadená kuchynka, WC a kachle na vykurovanie drevom. Na poschodie vedú schodíky, kde sa nachádza obývacia miestnosť s balkónom a v podkrovi je priestor na nocľah. Chatka má súpisné číslo, je pripojená na el. energiu a počas letnej sezóny na úźitkovú vodu, predáva sa so zariadením. Ku chatke vedú neupravené schodíky, nachádza sa na slnečnom pozemku s možnosťou krásnej premeny: pristavenie altánku, umiestnenie bazéna, vysadenie stromčekov, pre šikovných ľudí na zmenu ako stvorené. V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku kontakt: Dušana Petrášová tel.č. 0903 851 461 /peknebyvanierk.sk/. Nájdete nás na Rázusovej 5 v Brezne/pod Fax copy/ V cene máte kompletný právny a katastrálny servis, autorizované zmluvy, návrh na vklad do katastra vrátane prepisu energií.
Brezno
34 700 €
PREDÁME: výborný stavebný pozemok Brezno časť Podkoreňová
Pekné bývanie realitná kancelária v Brezne so sídlom Rázusova ul. č. 5 v zastúpení Petra Petráša t.č. 0904 276 214 Vám ponúka na predaj slnečný stavebný pozemok v Brezne časť Podkoreňová,​ vhodný na stavbu menšieho rodinného domu. Výmera 649 m2 Voda: pri pozemku Plyn: pri pozemku Odpad: pri pozemku Elektrina: vedenie elektrického napätia je v blízkosti Prístupová cesta: pri pozemku V prípade záujmu o obhliadku na ktorej Vám radi poskytneme viac info volajte p. Petráša 0904 276 214. V konečnej cene je zahrnutý kompletný právny, katastrálny servis.
Brezno
39 000 €
-- ZNIZENA CENA-- PREDAJ: MODERNÝ 5I ZRUB S VEĽKORYSÝM POZEMKOM, GARÁŽOU, BAZÉNOM A ZÁHRADNÝMI DOMČE
Hľadáte nehnuteľnosť, na ktorej už nemusíte nič rekonštruovať a stačí sa len nasťahovať? ------ ZNÍŽENÁ CENA ------ PEKNÉ BÝVANIE realitná kancelária spol. s.r.o. s prevádzkou v Brezne Vám ponúka vo výhradnom zastúpení na predaj moderný 5i zrub využiteľný na rekreáciu príp. rodinný dom na trvalé bývanie vo vyhľadávanej, malebnej obci Braväcovo s výbornou občianskou vybavenosťou. Veľkou výhodou pre milovníkov zimných športov /skialp/, ale aj pre turistov je prechod priamo z domu cez Beňušku na Čertovicu Ide o moderný, dvojpodlažný dom /125m2/ postavený (na slnečnom rovinatom a miestami aj mierne svahovitom pozemku o výmere 2973 m2 s okrasnou, ale aj úžitkovou časťou ), z kvalitných materiálov v roku 2004 a v roku 2019 bola urobená rekonštrukcia prízemia /kuchyňa, obývacia izba a na poschodí kúpelňa/ Materiál domu: drevo, zateplený, strecha - krytina /škridla Bramac/ zaizolovaná, kvalitné drevené okná, mramor, v izbách dubové parkety, keramické podlahy a obklady. Dom je vykurovaný pecou na peletky, v obývačke krb, solárne panely. Nehnuteľnosť je napojená na všetky IS /obecná voda + vlastná studňa, elektrina, obecná kanalizácia/. Nový majiteľ ocení praktické a funkčné využitie nehnuteľnosti a jeho vybavenie a kvalitné materiály. Dispozičné riešenie : prízemie : vstupná chodba, technická miestnosť /kotolňa a lyžiareň/, šatník, špajza, kuchyňa s linkou vyrobenou na mieru z kvalitných materiálov so vstavanými spotrebičmi, spojená s obývacou časťou, v strede sa nachádza krb, ktorý Vám vykúzli neodolateľnú atmosféru posedenia pri ohni a východ na prestrešenú terasu s balkónovými dverami, posedením a krbom, kde si môžete ugrilovať a pohostiť rodinku, priateľov. poschodie: kúpeľňa s WC a štyri nepriechodné izby s výstupom na balkón, šatník a priestor kde je možné urobiť saunu. Vybavenie: dom /125m2/, 2x záhradný domček /89m2/ a /173m2 - kde sa nachádza krytý a vyhrievaný bazén/ napojený na tepelné čerpadlo, detské ihrisko, garáž a prístrešok s kovanou bránou na diaľkové ovládanie. Celý pozemok je oplotený štýlovým dreveným plotom, ktorý dodáva šmrnc tejto luxusnej nehnuteľnosti. A samozrejme nesmie chýbať ani vinná pivnica. Lokalita: Obec Braväcovo sa rozprestiera na južných svahoch Nízkych Tatier, v nadmorskej výške 650 m n.m 12km východne od mesta Brezna, s nádhernou prírodou, ktorá ponúka množstvo atrakcií /Ski centrum Čertovica, lyžiarske stredisko Polomka - Bučník a výhliadková veža Polomské očko, ale aj iné lyžiarske vleky - Mýto pod Ďumbierom, Tále, Krpáčovo, Čierny Balog/ Obec ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a teda všetko čo potrebujete /potraviny, OÚ, pošta, MŠ , penzión Schweintaal, ale aj kultúrne vyžitie - amfiteáter kde sa koná folklórny festival/ V prípade otázok, viac fotiek /interiér doplníme/, cenu, možnosti financovania alebo termínu obhliadky - kontakt na makléra: Martina Bukovcová +421 904 631505 email: martinabukovcova@gmail.com Pri vážnom záujme dohoda na cene možná. !! zrub sa predáva s kompletným zariadením !! Uvedená cena je konečná, zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti - protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti a samozrejmosťou je aj bezplatná ponuka financovania prostredníctvom hypotéky a jej následné sprostredkovanie.
Braväcovo
dohodou
VÝRAZNE ZNÍŽENÁ CENA! RODINNÝ DOM CHATA S KRÁSNYM POZEMKOM 571M2 A VÝHĽADOM NA HORY V TICHEJ KĽUDNEJ
IBA U NÁS!! PEKNÉ BÝVANIE realitná kancelária v zastúpení licencovaná realitná maklérka Dáša Frgelcová tel.: 0907/666 687 Vám exkluzívne ponúka na predaj rodinný dom chatu v obci Pohorelá na Horehroní v tichej kľudnej lokalite na slnečnom rovinatom pozemku o rozlohe 571 m2 s prístupom po asfaltovej ceste. Dom je umiestnený v intraviláne, s krásnymi výhľadmi na hory a hospodárskou budovou, kde je dreváreň a otvorený priestor vhodný ako prístrešok na auto, prípadne miesto na prestrešené posedenie a grilovanie. Pozemok je oplotený s maximálnym súkromím. Je vhodný na trvalé bývanie ako aj chatu - chalupu. Dispozícia: Prízemie: vstupná chodba, 3 izby. Prvé poschodie: Výstup schodami na drevený gánog, 3 izby, miesto na kúpeľňu s toaletou a schody na povalu - podkrovie, kde je možné v prípade záujmu dobudovať ďalšie dve izby. Kúrenie je riešené lokálne, sú tu dva murované šporáky a kachle na pevné palivo v izbách. IS: elektrina, voda - obecný vodovod - na pozemku - dvore, plynová prípojka, možnosť napojenia na obecnú kanalizáciu. Tento úžasný dom má veľký potenciál. Je vhodný na trvalé bývanie, chatu aj na prenajímanie, keďže lokalita je vyhľadávaná pre dostupnosť lyžiarskych stredísk ako aj nedotknutú prírodu. NEBOJTE SA REKONŚTRUKCIE!! SPROSTREDKUJEME KONTAKTY, PRÍPADNE DOHODNEME ŠIKOVNÝCH LOKÁLNYCH OVERENÝCH A CENOVO DOSTUPNÝCH MAJSTROV - MURÁROV, OBKLADAČOV, ELEKTRIKÁROV, VODÁROV, ATĎ., KTORÍ VÁM RADI POSKYTNÚ SVOJE SLUŽBY. V blízkom okolí sa nachádza škola, škôlka, niekoľko obchodov, reštaurácia, pošta, obecný úrad a kostol. Všade naokolo je krásna príroda lákajúca na prechádzky a túry krásnej časti Nízkych Tatier s majestátnou hoĺou Orlová a Andrejcova ako aj Slovenského raja. V okolitých obciach je dostupnosť lyžiarskych vlekov Telgárt a Polomka, Kráľova Hoľa na Šumiaci, plaváreň, výhliadková veža. Pre rybárov aj krásne úseky Hrona, rybník a početné cyklotrasy. V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku kontakt: Dáša Frgelcová 0907/666 687 /peknebyvanierk.sk/. Nájdete nás na Rázusovej 5 v Brezne./pod FAX COPY/ AK VLASTNÍTE NEHNUTEĽNOSŤ A CHCETE JU PREDAŤ, PRÍPADNE VIETE O NIEKOM, KTO CHCE PREDAŤ DOM, BYT ALEBO POZEMOK, NEVÁHAJTE MA KONTAKTOVAŤ A ODMENA ZA TIP JE VAŠA. V cene máte kompletný právny a katastrálny servis, autorizované zmluvy u advokáta, ktoré urýchlia vklad nehnuteľnosti do katastra. Poplatok za vklad a zmluvy uhradíme za Vás, vrátane prepisu energií. Poradenstvo ohľadom úveru a v prípade záujmu vieme riešiť 100 % financovanie.
Pohorelá
44 900 €
Predáme obrovský 3 izbový rekonštruovaný byt v Michalovej s balkónom,záhradkou,garážou
Pekné Bývanie realitná kancelária Vám vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúka na predaj výnimočný, rekonštruovaný, obrovský 3 izbový byt v obľúbenej obci Michalová. Byt sa nachádza na 1 z 2 poschodí v tehlovej bytovke,ktorá disponuje len štyrmi bytmi,čo zaručuje bývanie ako v rodinnom dome.Byt má veľkorysých 105 m2 podl.plochy plus disponuje ale že skutočne veľkým balkónom,ktorý je po celej dĺžke bytu cca 10m s pekným výhľadom na okolitú prírodu. Byt prešiel pred 8 rokmi takmer celkovou rekonštrukciou a to:plastové okná,kvalitné minerálne stierky v celom byte,nové rozvody elektriny a komplet kúrenia,plávajúce podlahy,dlažby,interiérové aj vchodové dvere,kuch.linka na báze dreva,v obývacej izbe krbová pec ktorá dotvára celkový pocit tepla a útulnosti tohto bytu. Kúrenie má každý z bytov samostatné,v prípade tohto bytu je kúrenie momentálne pevným palivom do pece do radiatorov.Je tu ale urobená predpríprava na plynové kúrenie čiže v prípade záujmu sa vie nový majiteľ hneď pripojiť. Náklady na byt sú nízke mesačne sa platí 44.- eur elektrina,25.- eur fond opráv. Obrovským bonusom je že k bytu prislúcha ešte drevená garáž na auto,plus menší altanok,záhradka a veľká murovaná pivnica v suteréne a murovaná špajza! Celkový dojem ako z bytu i okolia vynikajúci,bytovka obklopená zeleňou,všade poriadok,pekné výhľady,výborné parkovanie,uzavretý dvor,ideálne bývanie pre mladú rodinu s deťmi,ale aj pre starších,ktorý obľubujú práce okolo domu a v záhradke. Obec Michalová ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a teda všetko čo potrebujete /potraviny, OÚ, pošta, MŠ a ZŠ, autodielňa, pizzéria, reštaurácia,neďaleko sa nachádza salaš Zbojská... V prípade záujmu o obhliadku na ktorej sa dozviete viac info.volajte makléra p.Moráveka na 0904 612 277. V cene je zahrnutý kompletný právny i katastrálny servis, zmluvy autorizované advokátom, bezplatné hypotekárne poradenstvo a postaráme sa aj o prepis energií.
Michalová
94 000 €
VÝRAZNE ZNÍŽENÁ CENA! CHATA RODINNÝ DOM S KRÁSNYM POZEMKOM 571M2 A VÝHĽADOM NA HORY V TICHEJ KĽUDNEJ
IBA U NÁS!! PEKNÉ BÝVANIE realitná kancelária v zastúpení licencovaná realitná maklérka Dáša Frgelcová tel.: 0907/666 687 Vám exkluzívne ponúka na predaj rodinný dom chatu v obci Pohorelá na Horehroní v tichej kľudnej lokalite na slnečnom rovinatom pozemku o rozlohe 571 m2 s prístupom po asfaltovej ceste. Dom je umiestnený v intraviláne, s krásnymi výhľadmi na hory a hospodárskou budovou, kde je dreváreň a otvorený priestor vhodný ako prístrešok na auto, prípadne miesto na prestrešené posedenie a grilovanie. Pozemok je oplotený s maximálnym súkromím. Je vhodný na trvalé bývanie ako aj chatu - chalupu. Dispozícia: Prízemie: vstupná chodba, 3 izby. Prvé poschodie: Výstup schodami na drevený gánog, 3 izby, miesto na kúpeľňu s toaletou a schody na povalu - podkrovie, kde je možné v prípade záujmu dobudovať ďalšie dve izby. Kúrenie je riešené lokálne, sú tu dva murované šporáky a kachle na pevné palivo v izbách. IS: elektrina, voda - obecný vodovod - na pozemku - dvore, plynová prípojka, možnosť napojenia na obecnú kanalizáciu. Tento úžasný dom má veľký potenciál. Je vhodný na trvalé bývanie, chatu aj na prenajímanie, keďže lokalita je vyhľadávaná pre dostupnosť lyžiarskych stredísk ako aj nedotknutú prírodu. NEBOJTE SA REKONŚTRUKCIE!! SPROSTREDKUJEME KONTAKTY, PRÍPADNE DOHODNEME ŠIKOVNÝCH LOKÁLNYCH OVERENÝCH A CENOVO DOSTUPNÝCH MAJSTROV - MURÁROV, OBKLADAČOV, ELEKTRIKÁROV, VODÁROV, ATĎ., KTORÍ VÁM RADI POSKYTNÚ SVOJE SLUŽBY. V blízkom okolí sa nachádza škola, škôlka, niekoľko obchodov, reštaurácia, pošta, obecný úrad a kostol. Všade naokolo je krásna príroda lákajúca na prechádzky a túry krásnej časti Nízkych Tatier s majestátnou hoĺou Orlová a Andrejcova ako aj Slovenského raja. V okolitých obciach je dostupnosť lyžiarskych vlekov Telgárt a Polomka, Kráľova Hoľa na Šumiaci, plaváreň, výhliadková veža. Pre rybárov aj krásne úseky Hrona, rybník a početné cyklotrasy. V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku kontakt: Dáša Frgelcová 0907/666 687 /peknebyvanierk.sk/. Nájdete nás na Rázusovej 5 v Brezne./pod FAX COPY/ AK VLASTNÍTE NEHNUTEĽNOSŤ A CHCETE JU PREDAŤ, PRÍPADNE VIETE O NIEKOM, KTO CHCE PREDAŤ DOM, BYT ALEBO POZEMOK, NEVÁHAJTE MA KONTAKTOVAŤ A ODMENA ZA TIP JE VAŠA. V cene máte kompletný právny a katastrálny servis, autorizované zmluvy u advokáta, ktoré urýchlia vklad nehnuteľnosti do katastra. Poplatok za vklad a zmluvy uhradíme za Vás, vrátane prepisu energií. Poradenstvo ohľadom úveru a v prípade záujmu vieme riešiť 100 % financovanie.
Pohorelá
44 900 €
PREDAJ: 3i rodinný dom Čierny Balog s letnou kuchynkou, garážou
PEKNÉ BÝVANIE realitná kancelária spol. s. r. o. s prevádzkou v Brezne Vám ponúka na PREDAJ - rodinný dom Lokalita: Čierny Balog rozmery domu: 9x10 pozemok: 653m2 zastav.plocha: 427m2 stav: pôvodný konštrukcia domu: kvádra strecha: pozinkovaný plech vykurovanie: pec VIADRUS na pevné palivo + nanovo vyvložkovaný komín IS: elektrina, voda, kanalizácia Dispozícia: prízemie - chodba vpravo špajza, kuchyňa, so vstupom do izby, ďalej obývačka, samostatné WC a samostatná kúpeľňa s vaňou, vľavo výstup do podkrovia, kde sa nachádza jedna izba s loggiou + možnosť dorobenia ďalšej izby Dom je podpivničený - tri priechodné miestnosti , so šparheľtom, v druhej je kotolňa s pecou na pevné palivo /Viadrus/ a tretia na odkladanie. na pozemku - je hospodárska budova s letnou kuchynkou, špajzou a izbou, ďalej dreváreň a garáž prístupová cesta : asfaltová na LV je nehnuteľnosť vedená ako rodinný dom - možné financovanie kúpy prostredníctvom hypotekárneho úveru / pomôžeme Vám so sprostredkovaním / LOKALITA: Obec Čierny Balog sa nachádza v srdci Veporských vrchov vzdialená cca.4km od Brezna, s nádhernou prírodou, ktorá ponúka množstvo atrakcií / Čiernohronská železnica, cyklodreziny, Vydrovská dolina - skanzen, lyžiarsky vlek Ski Čierny Balog /jazda aj na štvorkolkách/, Dobročský prales, Klenovský vepor, rozhľadňa na Pustom vrchu a množstvo cykloturistických a turistických trás, príp. lyžiarskych stredísk vzdialených len pár km od obce /Krpáčovo, Tále, Mýto../ Obec ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a teda všetko čo potrebujete /potraviny, OÚ, pošta, MŠ a ZŠ, autodielňa, pizzéria, reštaurácia na železničke a aj kolibu pri vleku/ VÝHODY: výborná lokalita - dostupnosť, občianska vybavenosť, pár minút k lyžiarskemu vleku, tichá lokalita, slnečný pozemok Ak máte záujem o viac informácii, príp. obhliadku, kontakt: Martina Bukovcová kontakt: +421904 631505 email: martinabukovcova@gmail.com ODPORÚČAM OBHLIADKU V cene je zahrnutý kompletný právny i katastrálny servis, zmluvy autorizované advokátom, bezplatné hypotekárne poradenstvo a postaráme sa aj o prepis energií. Uvedená cena je konečná, zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti - protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti a samozrejmosťou je aj bezplatná ponuka financovania prostredníctvom hypotéky a jej následné sprostredkovanie.
Čierny Balog
83 500 €
PREDAJ: skladové príp.kancelárske priestory Valaská (Piesok)
PEKNÉ BÝVANIE realitná kancelária spol. s.r.o. s prevádzkou na ulici Rázusova 5 v Brezne Vám ponúka exkluzívne na predaj komerčný areál využiteľný na firmu, dieľnu, skladové príp.kancelárske priestory v obci Valaská časť Piesok s dobrým prístupom aj pre zásobovanie. Na veľkom oplotenom pozemku (3861 m2) je: OBJEKT - ktorý pozostáva súterén, prízemie, poschodie Súterén: 7,5x 46,8 (351m2) Prízemie: 1497,48m2 - možnosť využiť na skladové priestory, výrobné Poschodie: 821,64m2 - využiteľnē na kancelárske priestory - objekt v minulosti využívaný ako škola (stavba z roku 1952-1955) pozostával z 11 miestností, sociálne zariadenie, telocvična,šatne - pripojený je k elektrike,vode,kanalizácii Prístupová cesta - asfaltová Konštrukcia- murovaná. Nedaleko areálu je autobusová zastávka, potraviny Cena na vyžiadanie. Viac informácií, pôdorys, fotiek príp. obhliadku, kontakt: Martina Bukovcová kontakt: +421904 631505 email: martinabukovcova@gmail.com V cene je zahrnutý kompletný právny i katastrálny servis, zmluvy autorizované advokátom, bezplatné hypotekárne poradenstvo a postaráme sa aj o prepis energií. Uvedená cena je konečná, zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti - protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti a samozrejmosťou je aj bezplatná ponuka financovania prostredníctvom hypotéky a jej následné sprostredkovanie.
Valaská
dohodou
SLNEČNÝ STAVEBNÝ POZEMOK 855 M2 S VÝHĽADOM NA KRÁĽOVU HOĽU, NÍZKE TATRY A MURÁNSKU PLANINU POLOMKA H
IBA U NÁS! PEKNÉ BÝVANIE realitná kancelária v zastúpení licencovaná realitná maklérka Dáša Frgelcová tel.: 0907/666 687 Vám exkluzívne ponúka na predaj krásny slnečný rovinatý pozemok v tichej kľudnej vyhľadávanej lokalite obce Polomka na Horehroní s výhľadom na Kráľovu Hoľu, Slovenské Rudohorie a Muránsku Planinu. Pozemok o rozlohe 855 m2 je určený na výstavbu rodinných domov. Je možné ho geometrickým plánom rozdeliť na tri samostatné pozemky a so ziskom predať. IS: Elektrina, voda, čistička - všetko na pozemku. Prístup po asfaltovej a následne po spevnenej ujazdenej ceste. Nádherné výhľady. V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku kontakt: Dáša Frgelcová 0907/666 687 /peknebyvanierk.sk/. Nájdete nás na Rázusovej 5 v Brezne./pod FAX COPY/ AK VLASTNÍTE NEHNUTEĽNOSŤ A CHCETE JU PREDAŤ, PRÍPADNE VIETE O NIEKOM, KTO CHCE PREDAŤ DOM, BYT ALEBO POZEMOK, NEVÁHAJTE MA KONTAKTOVAŤ A ODMENA ZA TIP JE VAŠA. V obci Polomka je kompletná občianska vybavenosť, škola, škôlka, lekár, pravidelné autobusové a vlakové spoje, reštaurácie, penzión, kaderníčka a obchody. Je tu množstvo cyklotrás, turistické chodníky, krásna príroda. Od okresného mesta Brezna je vzdialená 17 km. V cene máte kompletný právny a katastrálny servis, autorizované zmluvy u advokáta, ktoré urýchlia vklad nehnuteľnosti do katastra. Poplatok za vklad a zmluvy uhradíme za Vás, vrátane prepisu energií. Poradenstvo ohľadom úveru a v prípade záujmu vieme riešiť 100 % financovanie.
Polomka
43 000 €
ZNÍŽENÁ SUMA: Útulný rodinný dom v obci Bystrá okr. Brezno
Pekné bývanie realitná kancelária v Brezne so sídlom Rázusova ul. č. 5 v zastúpení Petra Petráša t.č. 0904 276 214 Vám ponúka na predaj rodinný dom (chalupu) v obci Bystrá okres Brezno - Nízke Tatry. VIDEO: https://www.youtube.com/shorts/-T19Qns3Jr8 Chlupa je situovaná v podhorskej obci Bystrá, v okrese Brezno. Nachádza sa v Bystrianskej doline, na južnom svahu strednej časti Nízkych Tatier. Ponúkame komfort s celkovou kapacitou 11 lôžok. Chalupa je vhodná na rekreačné účely, alebo ako investyčná príležitosť. Na prízemí chalupy je situovaná veľká spoločenská miestnosť, kde si vychutnáte spoločný čas pri krbe, na pohodlnom gauči. Na prípravu jedál Vám poslúži kompletne zariadená kuchyňa. Na poschodí chalupy sa nachádza menšia spoločenská miestnosť s televízorom. Príjemne si oddýchnete v jednej 3-lôžkovej spálni a dvoch 4-lôžkových spálňach. Ohrev vody je zabezpečený elektrickým bojlerom. Súčasťou chalupy sú dve kúpeľne: jedna s rohovou vaňou a toaletou a druhá na poschodí so sprchovým kútom a toaletou. Vykurovanie nehnuteľnosti zabezpečuje elektrický kotol a krb na drevo. V celom objekte je WiFi pripojenie na internet. K dispozícii je nová suchá sauna, altánok s posedením, záhradný krb, kotlík ako aj lyžiareň na úschovu lyží. Parkovať môžete priamo vo dvore chalupy. Obec Bystrá je pre Vás tou správnou voľbou najmä ak ste priaznivcom turistiky, cyklistiky, zimných športov a milovníkom prírody. V blízkosti od ubytovania si zahráte kolky (100 m), navštívite Bystrianskú jaskyňu (300 m), wellness v Hoteli Bystrá (1,3 km), Golfové Ihrisko Gray Bear Tále (3,8 km) ako aj wellness v Hoteli Partizán (4,3 km). Zaujímavý je tiež výlet Čiernohronskou železnicou v Čiernom Balogu. Lyžiarov určite zaujíma možnosť zimných športov v okolí - lyžovačku si užijete v lyžiarskych strediskách Ski Mýto pod Ďumbierom (1,6 km), Ski Tále (3,8 km), Ski Jasná - Krupová (9,6 km). Skibus premáva len 300 metrov od chalupy. V cene máte kompletný právny a katastrálny servis, autorizované zmluvy u advokáta, ktoré urýchlia vklad nehnuteľnosti do katastra. Poplatok za vklad a zmluvy uhradíme za Vás, vrátane prepisu energií. Poradenstvo ohľadom úveru a v prípade záujmu vieme riešiť 100 % financovanie.
Bystrá, Brezno
248 000 €
ZNÍŽENÁ SUMA:: Rekreačná chalupa v obci Bystrá okr. Brezno
Pekné bývanie realitná kancelária v Brezne so sídlom Rázusova ul. č. 5 v zastúpení Petra Petráša t.č. 0904 276 214 Vám ponúka na predaj rodinný dom (chalupu) v obci Bystrá okres Brezno - Nízke Tatry. VIDEO: https://www.youtube.com/shorts/-T19Qns3Jr8 Chlupa je situovaná v podhorskej obci Bystrá, v okrese Brezno. Nachádza sa v Bystrianskej doline, na južnom svahu strednej časti Nízkych Tatier. Ponúkame komfort s celkovou kapacitou 11 lôžok. Chalupa je vhodná na rekreačné účely, alebo ako investyčná príležitosť. Na prízemí chalupy je situovaná veľká spoločenská miestnosť, kde si vychutnáte spoločný čas pri krbe, na pohodlnom gauči. Na prípravu jedál Vám poslúži kompletne zariadená kuchyňa. Na poschodí chalupy sa nachádza menšia spoločenská miestnosť s televízorom. Príjemne si oddýchnete v jednej 3-lôžkovej spálni a dvoch 4-lôžkových spálňach. Ohrev vody je zabezpečený elektrickým bojlerom. Súčasťou chalupy sú dve kúpeľne: jedna s rohovou vaňou a toaletou a druhá na poschodí so sprchovým kútom a toaletou. Vykurovanie nehnuteľnosti zabezpečuje elektrický kotol a krb na drevo. V celom objekte je WiFi pripojenie na internet. K dispozícii je nová suchá sauna, altánok s posedením, záhradný krb, kotlík ako aj lyžiareň na úschovu lyží. Parkovať môžete priamo vo dvore chalupy. Obec Bystrá je pre Vás tou správnou voľbou najmä ak ste priaznivcom turistiky, cyklistiky, zimných športov a milovníkom prírody. V blízkosti od ubytovania si zahráte kolky (100 m), navštívite Bystrianskú jaskyňu (300 m), wellness v Hoteli Bystrá (1,3 km), Golfové Ihrisko Gray Bear Tále (3,8 km) ako aj wellness v Hoteli Partizán (4,3 km). Zaujímavý je tiež výlet Čiernohronskou železnicou v Čiernom Balogu. Lyžiarov určite zaujíma možnosť zimných športov v okolí - lyžovačku si užijete v lyžiarskych strediskách Ski Mýto pod Ďumbierom (1,6 km), Ski Tále (3,8 km), Ski Jasná - Krupová (9,6 km). Skibus premáva len 300 metrov od chalupy. V cene máte kompletný právny a katastrálny servis, autorizované zmluvy u advokáta, ktoré urýchlia vklad nehnuteľnosti do katastra. Poplatok za vklad a zmluvy uhradíme za Vás, vrátane prepisu energií. Poradenstvo ohľadom úveru a v prípade záujmu vieme riešiť 100 % financovanie.
Bystrá, Brezno
248 000 €
3 Izbový rodinný dom Brezno, polosamota, potôčik za domom,
Pekné Bývanie realitná kancelária spol s.r.o. Vám vo výhradnom zastúpení ponúka na predaj rodinný dom v obci Brezno v jeho okrajovej časti v lokalite Kubická. Rodinný dom je mimo zastavané územie obce, blízko potoka, blízko luk a lesa. Dom je s dvomi nadzemnými podlažiami a podkrovím, situovaný v extraviláne obce, v okolí je jeden rodinný dom. Dom je napojený na elektrickú prípojku. Dispozičné riešenie: v 1. nadzemnom podlaží je jedna izba, kuchyňa, 2xWC, pivnica a kotolňa. V 2. nadzemnom podlaží sú dve izby, kuchyňa, chodba, schodisko, kúpeľňa, WC, veranda a Špajza. V podkroví je jedna izba. Technicky popis: Dom je osadený na teréne. Základy sú kamenné bez vodorovnej izolácie. Murivo v 1.N.P. je murované z kameňa v hrúbke 50 cm, v 2.N.P. a podkroví je zrubové v hrúbke 20 cm, Deliace konštrukcie sú tehlové a drevené, vnútorné omietky vápenné štukové. Strop v 1.N.P je betónový monolitický s rovným podhľadom, v 2.N.P. a podkroví je drevený trámový s rovným podhľadom. Krov je stanový, krytinou strechy je pozinkovaný plech. Fasádne omietky sú na Štyroch stenách do 1/2 hladké vápenné. Okná sú plastové s izolačným dvojsklom, dvere sú rámové, podlahy obytných miestnosti sú dosky a plávajúce laminátové, podlahy ostatných miestností je cementový poter. Elektroinštalácia svetelná, elektricky rozvádzač s poistkami. Ústredné kúrenie s panelovými radiátormi napojenými na kotol na pevné palivo. Rozvod studenej vody a teplej vody z centrálneho zdroja, kanalizácia do trativodu. V rokoch 2017-2018 bola v dome vykonaná čiastočná rekonštrukcia. POPIS PODLAZI 1. Nadzemné podlažie Vybavenie: podlahy obytných miestnosti keramické, podlahy ostatných miestnosti keramické a cementový poter, 1* kotol stredného kúrenia na pevné palivo, 2*záchod, 2* keramické umývadlo, 1* čerpadlo na čerpanie vody 2. Nadzemné podlažie Vybavenie: podlahy obytných miestnosti plávajúce laminátové, podlahy ostatných miestností keramické a cementový poter, 1* páková batéria, 2*páková batéria sprchová, plastová vaňa, sporák na pevné palivo, nerezový drez, linka na báze dreva 2,0 m, záchod, kombinovaný bojler 1. Podkrovie Vybavenie: podlahy obytných miestnosti dosky, Pre osobnú obhliadku prípadne viac informácií ma neváhajte kontaktovať na 0948 336 606. benefity pre Vás: 100% financovanie Výnimočnou službou pre Vás je náš finančný sprostredkovateľ so skúsenosťami viac ako 17 rokov, ktorý Vám dokáže vyriesiť financovanie šité na mieru aj vďaka spolupráci so všetkými hypotekárnymi bankami a stavebnýjmi sporiteľňami. kompletný právny a katastrálny servis v cene samozrejme sa postaráme o prepis energií odmena za tip (viac info po telefóne alebo osobne) súkromný maklér (najviac obľúbená služba našej kancelárie - pýtajte sa na ňu)
Brezno
dohodou
Výnimočný rodinný dom v Šalkovej
Pekné Bývanie realitná kancelária spol. s.r.o. Vám vo výhradnom zastúpení ponúka na predaj rodinný dom v krajskom meste Banská Bystrica, v obytnej zóne mestskej časti Šalková. Táto predstavuje rýchlo dostupné predmestie mesta Banská Bystrica (do 5 KM) s prevládajúcou zástavbou rodinných domov. Rodinný dom (kolaudovaný 1978) je osadený na rovinatom pozemku. Jeho príslušenstvo tvorí pozemok o výmere 801 m2, na ktorom sa nachádza dvojgaráž so zastavanou plochou 46 m2 (postavená 1997) s rozvodmi vody, montážnou jamou a podkrovím 27m2. Vzhľadom na veľkosť stavby je možné pohodlne využiť pre väčšiu rodinu. Alternatívou môže byť bývanie pre dve rodiny. Prípadne sa dom dá využiť ako kombinácia bývania s lekárskou ordináciu alebo podnikaním. Prípadne je možné nehnuteľnosť vnímať ako investíciu s vytvorením troch bytových jednotiek. Benefitmi tejto ponuky sú veľkorysý priestor, rovinatý slnečný pozemok, umiestnenie mimo hlavnej cesty, výdatnosť slnečného žiarenia, pokojná lokalita, rýchla dostupnosť do Banskej Bystrice a na obchvat odkiaľ možno zamieriť kamkoľvek. dispozícia: 1.NP - schodisko, chodba, kupelña s WC, kuchyña, 1x izba, kotolňa, garaz (izba) 2. NP - zádverle, schodisko, chodba, kúpelña, samostatné WC, kuchyña, komora, 3x izba, balkón 3.NP -zadverie, schodisko, chodba, kúpelña, samostatné WC, kuchyña, komora, 3x izba, 2x balkón 4. povala Technický popis rodinného domu: základy sú betónové s vodorovnou izoláciou, murivo je porobetonové tvárnice s hrúbkou • 40cm, delliace konštrukcie sú murované, stropy sú monolitické bet. a rovnym podhľadom. Fasádne omietky sú škrabaný brizolit. Schody sú monolitické bet. s povrchom nastupnýc PVC. Zastrešenie je dreveny väznicový sedlový krov, strešná krytina pozinkovany plech, klampiarske konštrukcie sú upin é z pozinkovaného plechu. Podlahy obytných miestnosti sú prevažne velkoplošné parkety a PVC, podlahy ostatnych prevaine keramická dlazba a PVC/betón. Výplne okenných otvorov plastové oná s termoizolačným zasklenim s Al žalúziami a drevené zdvojené s AL žalúziami. Dvere prevažne plné alebo zasklené, vstupné rámové plastové. Rozvod vody v dome teplej aj studenej z pozinkovaného potrubia, TÚV z centrálneho zdroja zásobnikovy ohrievač napojeny na kotol ústredného vykurovania. Vykurovanie domu - ústredné teplovodné, ocelové radiátory a registre, centrálny zdroj kotol na zemný plyn (Protherm LEV, 2007) • Kanalizácia z kúpeIni WC a kuchyñ. Vybavenie kuchýňe 1 NP.: sporák na zemny plyn, smaltovaný drez, drezová batéria, pôvodna kuchynská linka z materiálov na báze drevnej moty r.$. 1, 8m, keramicky obklad nad kuchynskou linkou, sporák na pevné palivo, 2. NP kuchyña - nová kuchynská linka z materiálov na baze drevnej hmot y r.S. 1,8 m, sporák na zemný plyn, digestor, nerezovy drez, drezová batéria, keramicky obklad nad linkou. 3.NP kuchyña - nová kuchynská linka z materiálov na báze drevnej hmoty r.$. 1,8 m, sporák na zemný plyn, digestor, nerezový drez, drezová batéria, keramicky obklad nad linkou. Vnútorné vybavenie: 1.NP Kúpela s WC, s umývadlom s batériou, obklad stien do 1,35m, 2. NP KúpeIña - vaňa smaltovaná so sprchovacou batériou, umývadlo s batériou, splachovacie WC, obklad sien v prevažnej casti kúpeľne do 1,35 m výšky, obklad vane, keramická dlazba, 3. NP KúpeIña - vaña smaltovaná so sprchovacou batériou, umývadlo s batériou, splachovacie WC, obklad sien v prevažnej časti kúpeľne do 1,35 m vsky, obklad vane, keramická dlazba. Elektroinštalácia svetelná aj motorická, rozvádzač s automatickým istením a s 2x samostatnymi zariadeniami na meranie odberu el energie. Dom je napojený na rozvody vzdušnou pripojkou, rozvody verejného vodovodu, rozvody kanalizácie. Zásadné poruchy prvkov dlhodobej životnosti neboli zistené. Technický popis garáže: základy sú betónové s vodorovnou izoláciou, zvislé konstrukcie murované, stropy sú monolitické bet. Fasádne omietky umelých látok. Zastrešenie je drevený pultový krov, strešná krytina pozinkvaný plech, klampiarske konštrukcie sú z pozinkovanécho plechu. Podlahy prevažne hrubé betónové a cementovy poter. Výplne okenných otvorov prevažne drevené zdvojené. Dvere hladké plné, vráta oceľové rámové s výplňou. Rozvod studenej vody z pozinkovaného potrubia. Vykurovanie - pec na pevné palivo. Kanalizácia nie je. Vybavenie - montážna jama nad 2 m2 pôdorysnej plochy. Elektroinštalácia je svetelná aj motorická, rozvádzač s automatickým istenim. Objekt je napojeny na rozvody rodinného domu. Siete: dom je napojený na verejny vodovod, rozvody NN, kanalizančé rozvody, rozvody zemného plynu a telekomunikačné rozvody. Analýza pripadnych rizik spojených s vyuzivanim nehnutel'nosti: V danej lokalite neboli zistené pripadné riziká, ktoré by vplyvali na analyzovanú formu vyuzitia nehnuteInosti. Pre osobnú obhliadku prípadne viac informácií ma neváhajte kontaktovať na 0948 336 606. benefity pre Vás: 100% financovanie Výnimočnou službou pre Vás je náš finančný sprostredkovateľ so skúsenosťami viac ako 17 rokov, ktorý Vám dokáže vyriesiť financovanie šité na mieru aj vďaka spolupráci so všetkými hypotekárnymi bankami a stavebnýjmi sporiteľňami. kompletný právny a katastrálny servis v cene samozrejme sa postaráme o prepis energií odmena za tip (viac info po telefóne alebo osobne) súkromný maklér (najviac obľúbená služba našej kancelárie - pýtajte sa na ňu)
Banská Bystrica
dohodou
Výnimočná novostavba v Brezne
Pekné Bývanie realitná kancelária spol. s.r.o. s prevádzkou na Rázusovej 5 v Brezne Vám ponúka na predaj tento výnimočný, exkluzívny rodinný dom v Brezne, časť Podkoreňová. Rodinný dom je situovaný v hornej časti lokality s nádhernými výhľadmi. Pozemok o veľkosti 1026 m2 poskytuje majiteľom veľkorisý priestor na hry s deťmi, realizáciu, rodinné a spoločensé vyžitie. Oplotený pozemok je rovný a slnečný a výstupom z domu posuvnými dverami cez terasau nádherne dostupný. Vďaka správnemu umiestneniu domu je pozemok za domom prístupny pre prípad potreby aj autom, prípadne mechanizmom. Prístup k domu je po asfaltovej ceste, možnosť parkovať autá je na dvore pred domom, samozrejmosťou je aj vyhrievaná garáž v dome. Čo sa týka stavebnej dokumentácie, technických informácií, výkresov, projektov, informácií o realizácii stavby, všetky podklady sú k dispozicii. Samozrejmosťou je fotodokumentácia z realizácie. Dom je postaveny z Ytongu. Je zateplený a oddrenážovaný. Samozrejmosťou sú bleskozvody. Majiteľ nešetril na výplniach otvorov: okná sú hliníkové trojsklá, dvere sú taktiež najvyššia trieda. Svetlo v denných miestnostiach poskytujú veľkoformátové výplne otvorov taktiež z hliníkových profilov s výplňou izolačným trojsklom. Zariadenie a vybavenie vo vnútri je rovnako prvotriedne s najvyššou kvalitou. Dom je výborne rozdelený na dennú a nočnú časť pričom: prízemie (139,82m2) tvorí: závetrie, zádverie, chodba, garáž, technická miestnosť, kúpeľňa s o sprchovacím kútom a wc, špajza, kuchyňa, izba (posilovňa), obývacia izba, jedáleň/terasa/zimná záhrada poschodie (140,49m2) pozostáva z: chodba, detska izba, hosťovska izba (spoločná terasa s detskou izbou), veľká kúpelňa s vaňou a wc, obrovská spáleň so šatníkom (na obrázku s legendou miestností izby 2.6 a 2.7), veľká terasa dostupná zo spálne Dom je vykurovaný vďaka tepelnému čerpadlu. V technickej miestnosti je aj komín, ktorý je momentálne voľný pre prípad potreby doplnkového zdroja kúrenia. Taktiež vzhľadom na energetickú nenáročnosť domu je v obývacej izbe krb, ktorý výborne poslúži ako na atmosféru tak aj na kúrenie v prechodnom období. Pre osobnú obhliadku prípadne viac informácií ma neváhajte kontaktovať na 0948 336 606. benefity pre Vás: 100% financovanie Výnimočnou službou pre Vás je náš finančný sprostredkovateľ so skúsenosťami viac ako 17 rokov, ktorý Vám dokáže vyriesiť financovanie šité na mieru aj vďaka spolupráci so všetkými hypotekárnymi bankami a stavebnýjmi sporiteľňami. kompletný právny a katastrálny servis v cene samozrejme sa postaráme o prepis energií odmena za tip (viac info po telefóne alebo osobne) súkromný maklér (najviac obľúbená služba našej kancelárie - pýtajte sa na ňu)
Brezno
dohodou
1 2 3 4 5 6 7