Minerva na šitie kože a textilu 230V
Ponúkam na predaj jednoihlovú stlpovku s spodným kruhovým podávaním Minerva na šitie kože a textilu , dĺžka stehu 4-5mm , zvladne siť do 8mm s originálnym pouzivaným motorom na 380V/400V /možnost 230V po prerobeni elektrikarom/ v cene 250,-e montáž GRATIS , s NOVYM servo motorom Kraft 550W na 230V + 145,-e montaž GRATIS zaruka na motor 12 mesiacov spolu 395,-e. Spolu s motorom, stolom a stojanom niti. Stroj je plne funkčný, prekontrolovaný mechanikom sijacich strojov s 6 mesacnou zarukou na funkcnost , spätné odkúpenie sijacieho stroja , na stroj savam zaruku 6mesiacov , GRATIS : SK manual s katalogom dielov , 2x cievka , 10ks ihiel , lampa-osvetlenie stroja , olej s olejniočkou, Za doplatok si môžete dokúpiť vodítko na šitie materiálu 30eur, ihly , náhradnú spojku , žiarovku , nite. Aj na splátky cez splatkovu spoločnosť. Doveziem alebo pošlem kuriérom + dobierka. Kliknutím na moje meno si pozriete ďalšie moje šijacie stroje.
Bardejov
250 €
Kožená bunda zn. MQP,veľ.42,č.276
popis: - kožená bunda cierno fialovo zelenej farby - dve vonkajšie vrecká na zips - zn. MQP - príjemný mäkký materiál - jedno vnútorné vrecko - možnosť pripnúť na nohavice rozmery: pás: 95 cm (+guma) hrudník: 114 cm rukáv: 75 dĺžka predná: 50 zadná: 58 Tovar posielam na dobierku, poštovné 5 EUR. Možnosť vyskúšať osobne po dohode na tel. č. alebo emailom.
Bardejov
20 €
KTM Duke II 625cm3
KTM Duke II 625cm3 • používané supermoto • r.v 2003 • najazdených 4950 km • objem 624,9 ccm • výkon 40kW(55PS) pri 7500 ot./min • max. krútiaci moment 60 Nm pri 5500 ot./min, • benzín • výška sedadla 860mm • hmotnosť 145kg • objem nádrže 12l Možnosťna splátky stačí akontácia 380,€ a motorka je Vaša. Splátkové spoločnosti Quatro a Homecredit Cena 3000€
Bardejov
3 000 €
predam bioptrom lampu
predam veľmi málo pouzivanu bioptrom lampu , krabica , napájací kábel , nova stála 450,-€ , pošlem aj dobierkou + poštovné , aj na splátky cez Quatro.
Bardejov
140 €
Minerva 1ihlový s orezom a voditkom možnosť 230V
Predám šijací stroj Minerva priemyselný stlpový jednoihlový s ponorným podávaním s kolieskovou pätkou bez spätného stehu , na sitie kože, s orezom a voditkom /orez a voditko da daju dat dole aby nezavadzali pri siti/. Originálný pouzivaný motor na 380V/400V MOZNOST PO PREROBENI ELEKTRIKAROM AJ NA 230V v cene 250,-e montáž GRATIS , s NOVYM servo motorom Kraft 550W na 230V + 145,-e montaž GRATIS zaruka na motor 12 mesiacov spolu 395,-e , Stroj je určený pre ťažké šitie pre ťažké textílné materiály ,kožu a obuv , kabelky , tašky atď. Hrúbka šitého materiálu 6-8mm , sk manuál. Spolu so stolom . lampa grátis . olej s olejničkou , 10ks ihiel. Stroj je plne funkčný, prekontrolovaný mechanikom šijacích strojov. Aj na splátky cez splátkovú spoločnosť. Pošlem kuriérom + dobierka. Kliknutím na moje meno sa vám zobrazia všetky mnou ponúkané šijacie stroje.
Bardejov
300 €
šijací stroj BROTHER INNOV IS 15
predám šijací elektronický stroj Brother Innov IS 15 Elektronický domáci šijací stroj robustnej konštrukcie so 16-timi druhmi stehu. Nový moderný design. Mikroprocesorom ovládaný šijací stroj vybavený displejom a 16 - timi druhmi stehov. Disponuje všetkými typmi stehu potrebnými pre bežné šitie, vrátane štyroch typov plnoautomatickej gombíkovej dierky. LCD displej zobrazuje aktuálne nastavený typ stehu, jeho šírku i dĺžku. Typ stehu sa nastavuje jednoduchým otáčaním kruhového voliča na čelnej strane stroja. Má možnosť voľby polohy ihly pri zastavení stroja, čo je výhodné pri šití v rohoch. Je vybavený už samozrejmosťou šijacích strojov Brother - automatickým navliekačom ihly. Taktiež oceníte i alternatívne ovládanie rýchlosti stroja, ovládacím pedálom alebo posuvným regulátorom na hlave stroja. Sedembodové podávacie zúbky spoľahlivo podávajú všetky druhy materiálov. Samozrejmosťou je i možnosť naprogramovania automatického zapošitia na začiatku i konci stehu. Pracovný priestor stroja je osvetlený moderným a úsporným typom osvetlenia - LED diódami s extrémne dlhou životnosťou a jasným svetlom. Tieto jeho jedinečné vlastnosti ako i kvalita spracovania ho predurčili na označenie víťaz testov Nemeckom skúšobnom inštitúte . Príslušenstvo: pätka automatickej gombíkovej dierky overloková pätka zipsová pätka pätka na slepý steh pätka na prišívanie gombíkov páratko skrutkovače dvojihla Aj na splatky cez Quatro alebo Homecredit.
Bardejov
304 €
šijací a vyšívací stroj brother NV 1250
Šijací a vyšívací stroj NV 1250 Vlastnosti: 7 bodové podávacie zúbky v šijacom móde spoľahlivo podávajú všetky materiály od jemného hodvábu po hrubý denim Veľká vyšívacia plocha 180 x 130 mm Pohodlné navliekanie nite luxusným navliekačom Ovládanie rýchlosti stroja, ktoré sa v šijacom móde môže zmeniť na ovládanie šírky stehu Slot na pamäťovú kartu USB port na pripojenie stroj k počítaču LCD ovládací panel s podsvieteným displejom Kolenný zdvíhač prítlačnej pätky v šijacom móde Rýchlosť stroja 850 stehov za minútu v šijacom móde, 650 stehov vo vyšívacom móde 136 rôznych vzorov vložených do pamäti stroja, včítane 6 typov písma v 3 veľkostiach Horizontálne podávanie látky v šijacom móde Automatický odstrih vrchnej i spodnej nite Tlačidlo polohy ihly Tlačidlo zaisťovacích stehov Signálnym svetlom podsvietené Štart/Stop tlačidlo Perfektný doplnok vyšívacieho stroja PE-DESIGN -Software na tvorbu vyšívacích vzorov pracujúci v prostredí Windows Aj Na splátky Homecredit alebo quatro
Bardejov
1 325 €
Modré moto kožené nohavice č. 1876
Moto kožené nohavice č. 1876 -Kožené modré motonohavice -Farebná kombinácia tmavej a svetlej modrej farby -Dajú sa spojiť s dlhým zipsom s bundou - Materiál: koža - Majú všité mäkké kolenné aj bočné chrániče -Veľmi ľahké -Majú 2 vrecká na zips - Vhodné najmä na cestnú, naháča, športovú motorku .. A – Pás- 84 cm B - Boky- 102 cm C - Rozptyl- 30 cm D - Dĺžka- 102 cm Tovar zasielam na dobierku plus poštovné 5€. Vzor merania je uvedený na poslednej fotke (odporúčam poriadne pomerať). V prípade, že Vám aj napriek tomu nebude sedieť bunda, vymením za inú. Bundu si môžete aj osobne vyskúšať po dohode so mnou na tel.č. alebo prostredníctvom e-mailu.
Bardejov
45 €
Kožené kvalitné motonohavice HEIN GERICKE č. 1871
Moto kožené nohavice HEIN GERICKE č. 1871 -Kožené kvalitné motonohavice -Chopper stile -S gombíkami HG - Materiál: koža - Farba: čierna - Majú všité časti kolien -Majú vrecká - Vhodné najmä na choppra .. A – Pás- 74 cm B - Boky- 100 cm C - Rozptyl- 28 cm D - Dĺžka- 90 cm Tovar zasielam na dobierku plus poštovné 5€. Vzor merania je uvedený na poslednej fotke (odporúčam poriadne pomerať). V prípade, že Vám aj napriek tomu nebude sedieť bunda, vymením za inú. Bundu si môžete aj osobne vyskúšať po dohode so mnou na tel.č. alebo prostredníctvom e-mailu.
Bardejov
45 €
Moto kožené nohavice, č. 2214
- kožené nohavice čiernej farby - zapínanie na gombíky - bez veľkosti - 3 predné a 2 zadné vrecká - bez chráničov - možnosť doplniť opasok rozmery: A- pás: 76 cm B- boky: 92 cm C- dĺžka: 109 cm D- sed: 30 cm Odporúčam poriadne sa pomerať podľa obrázka. Za doplatok pošlem aj na dobierku. Možnosť vyskúšať aj osobne.
Bardejov
45 €
Moto textilná bunda, veľ. L, č.2235
- textilná bunda s membránou GORE-TEX - zaujímavý dizajn - farba: zelená - chránič : chrbtový, ramenný, lakťový - bez vnútornej vložky - sťahovanie v páse - 2 predné vrecká, 1 vnútorné - veľ. L, (viď obrázok so vzorom merania + ROZMERY) ROZMERY: A - ramená- 53 cm B – obvod hrudníka- 110 cm C – obvod pása - 102 cm D - dĺžka- 73 cm E - rukáv- 62 cm Odporúčam poriadne sa pomerať podľa obrázka. Za doplatok pošlem aj na dobierku. Možnosť vyskúšať aj osobne.
Bardejov
45 €
Predám novu vlajku
Predám vlajku ako na fotke iba predávam vec ktorú mi netreba. materiál: 100% Polyester • rozmer: 90 x 150 cm • kovové upevňovacie oká Poslem aj na dobierku. Pozrite si prosim aj dalsie moje inzeraty, dakujem
Bardejov
6 €
Vojenske nohavice zelene č.190
Vojenske nohavice zelene c.190 Ponukam na predaj vojenske nohavice zelenej farby ,vhodne na AIrsoft,paintball.. Rozmery: Pas : 80cm, Dlzka nohavic : 92 cm, Dlzka od rozkroku : 65cm Poslem aj na dobierku , GRATIS okuliare v cene 15,-eur. Kliknutim na moje meno si pozries vsetky moje inzeraty.
Bardejov
5 €
šijací stroj Juki
Šijací stroj Juki HZL-355 je najlepší model stroja v rade domácich strojov Juki. Je mladšou sestrou veľmi populárneho modelu HZL-357 ZPC a má najpopulárnejšie stehy na multifunkčných strojoch. Precízne spracovanie, použitie otočného háčika a 7-bodový dopravný systém zaručujú vysoko kvalitné šitie a možnosť šitia na samom okraji látky. Vďaka možnosti regulácie tlaku prítlačnej pätky umožňujú nastavenie podľa šitého materiálu. Objavte jednoduchosť a funkčnosť stroja HZL-355! FUNKCIE A MOŽNOSTI 26 stehových programov plynulá regulácia šírky stehu - do 7 mm plynulé nastavenie dĺžky stehu - do 4 mm maximálna rýchlosť šitia - 750 stehov / min automatická gombíková dierka nastaviteľný prítlak prítlačnej nohy možnosť dvojitého šitia ihly voľná ruka - ľahké šitie okolo (noha, rukáv) spätné prešívanie (dokončovacie stehy) Osvetlenie pracovnej oblasti LED nastavenie napnutia hornej nite vstavaný navliekač ihly manuálna rezačka nití otočný chapač 7-bodový transportný mechanizmus pätka na zips pätka pre automatické šitie gombíkových dierok pätka na šitie gombíkov sada ihiel (3 kusy ) 3 cievky 2x skrutkovač 2x špendlík navyše doska pod cievkou nožný ovládač tvrdý kufor CD s inštrukciami návod na použitie
Bardejov
299 €
predám kolieskové korčule veľ.38
predám kolieskové korčule veľ.38, nepoškodené ,neznicene , pošlem aj dobierkou + poštovné.
Bardejov
28 €
podšívací stroj , slepí steh NOVY , 230V
predám NOVY s zarukou 24 mesiacov podšívací šijací stroj - slepí steh značky Japsew pre tenké a stredné materiály. Ideálne pre rukávy , nohavice , sukne bundy , podšívka s jednostranným stehom.Nastaviteľné preskočenie stehov interval 1:1/ 1 :2 , dlžka stehu 3-8 mm, štandarne vybavený zdvihom , pedálom , integrovaným motorom 230 V a závitovým podstavcom. Aj na splatky cez Quatro alebo Homecredit. Doveziem alebo poslem kurierom + dobierka.
Bardejov
349 €
Minerva 2-ihlova stlpovka na kozu 230V
Ponúkam na predaj spodným kruhovým a ihlovým podávaním minerva 72 402-101,2 , 2-ihlovka stlpovka , rozpich ihiel 2mm /da sa šit aj jednou ihlou/ , svetlo na 24v na šitie kože , dĺžka stehu 4mm s originálnym pouzivaným motorom na 380v/400v /moznost elektrikarom prerobyt na 230v/ v cene 250,-e montáž gratis , s novym servo motorom kraft 550w na 230v + 145,-e montaž gratis , zaruka na motor 12 mesiacov spolu 445,-eur , spolu s motorom, stolom a stojanom niti. Stroj je plne funkčný, prekontrolovaný mechanikom s zarukou 6 mesiacov. Grátis osvetlenie stroja , olej s olejničkou , 10ks ihiel , 3ks nite , sk manuál , 3ks cievka , šuflík , prídete zaskolime. Za doplatok si môžete dokúpiť vodítko na šitie materiálu , ihly , náhradnú spojku , žiarovku , nite. Aj na splátky cez quatro alebo homecredit. Doveziem alebo pošlem kuriérom + dobierka. , alebo doveziem. Kliknutím na moje meno si pozriete ďalšie moje šijacie stroje , ktoré predávam. Preferujem osobný odber aby som vás zaskolim navliekanie a údržbu stroja a aby ste si odskúšali či vám stroj bude vyhovovať.
Bardejov
300 €
šijací vyšívací stroj BROTHER INNOV-IS 950
predám vyšívací stroj BROTHER INNOV-IS 950 Vlastnosti: 7 bodové podávacie zúbky v šijacom móde spoľahlivo podávajú všetky materiály od jemného hodvábu po hrubý denim Vyšívacia plocha 100 x 100 mm Pohodlné navliekanie nite navliekačom Ovládanie rýchlosti stroja, priamo na jeho ramene Slot na pamäťovú kartu Možnosť pripojenia USB kľúča LCD ovládací panel s podsvieteným displejom 129 klasických a dekoratívnych stehov 170 rôznych vyšívacích vzorov vložených do pamäti stroja 10 tvarov rámikov a 12 typov ich stehov umožní až 120 variácií rámikov 6 typov písma s nastaviteľnou veľkosťou, uhlom a umiestnením, 3 typy písma s nastavením rozstupu znakov pomocou LCD displeja Automatický odstrih vrchnej i spodnej nite Tlačidlo polohy ihly Tlačidlo zaisťovacích stehov Signálnym svetlom podsvietené Štart/Stop tlačidlo Prídavný stolík Rozsiahle príslušenstvo Aj na splátky Homecredit alebo quatro.
Bardejov
714 €
kupim zasobniky na MP5 alebo GSG 5 v kalibry 22LR
kupim zasobniky na ostru zbran s kalibrom 22LR , ponuknite foto s cenu s postovnim poprosim mailom
Bardejov
dohodou
Kožené nohavice motorkárske č. 1881
Moto kožené nohavice č. 1881 -Kožené čierne motonohavice -Dajú sa spojiť s dlhým zipsom s bundou - Materiál: koža - Farba: čierna –červená- biela - Majú všité mäkké chrániče kolien -Zaujímavý dizajn -Bez vrecka - Vhodné najmä na choppra, cestnú, naháča,.. A – Pás- 82 cm B - Boky- 90 cm C - Rozptyl- 27 cm D - Dĺžka- 94 cm Tovar zasielam na dobierku plus poštovné 5€. Vzor merania je uvedený na poslednej fotke (odporúčam poriadne pomerať). V prípade, že Vám aj napriek tomu nebude sedieť bunda, vymením za inú. Bundu si môžete aj osobne vyskúšať po dohode so mnou na tel.č. alebo prostredníctvom e-mailu.
Bardejov
40 €
Moto kožené tielko č. 1883
Moto kožené tielko , veľkosť 34 č. 1883 - Materiál: koža -Dámske - Farba: čierna –červená-biela - Nemá chrániče - Tielko nemá výrazné znaky poškodenia - Vhodné najmä s kevlarovými nohavicami alebo normálnými motonohavicami B - Hruď- 68 cm C - Pás- 82 cm Tovar zasielam na dobierku plus poštovné 5€. Vzor merania je uvedený na poslednej fotke (odporúčam poriadne pomerať). V prípade, že Vám aj napriek tomu nebude sedieť bunda, vymením za inú. Bundu si môžete aj osobne vyskúšať po dohode so mnou na tel.č. alebo prostredníctvom e-mailu.
Bardejov
30 €
brúsenie nožov a nožníc
Brúsenie nožov , nožníc , nožov do robotov , nožov na strihanie psov , nožov na strIhanie, záhradného náradia , sekery , motyky a podobne.
Bardejov
dohodou
Predám overlock priemyselný KinGtex SH6000 , 230V
Predám šijací priemyselný stroj overlock KinGtex SH6000 5-nitný s orezom s zúbkovým ponorným podávaním , diferenciálne podávanie , s originálnym používaným motorom na 380/400V v cene 350,-e , s novým servo- motorom Kraft 550W na 230V + 145,-e montáž grátis, záruka na motor 12 mesiacov spolu 495,-e , alebo spojkový používaný motor na a 230V doplatok 50,-e spolu 400,-e montáž GRÁTIS , centrálne mazanie , GRATIS K STROJU : nový kanálik na odpad , šuflík , 10ks ihiel , nový olej 0,75L , nová led lampa-osvetlenie stroja. Stroj prekontrolovaný mechanikom šijacích strojov bez investícii a zárukou 6 mesiacov záruka spätného odkúpenia stroja, Aj na splátky cez Quatro , pošlem dobierkou kuriérom. Aj na splátky.
Bardejov
350 €
Moto textilná kombinéza veľ.L, č.1591
Predám textilnú kombinézu zn.ORINA - výborný stav - bez chráničov - 3x vrecká Rozmery: Celková dĺžka: 161 Hrudník: 71cm Pás: 52cm Rukáv: 78cm Nohavice: Dĺžka: 103cm Pás: 53cm Boky: 60cm Tovar zasielam na dobierku plus poštovné 5€. Vzor merania je uvedený na poslednej fotke. V prípade, že Vám aj napriek tomu nebude sedieť kombinéza, vymením za inú. Kombinézu si môžete aj osobne vyskúšať po dohode so mnou na tel.č. alebo prostredníctvom e-mailu.
Bardejov
90 €
Vojenske nohavice zelene pouzivane č188
Vojenske nohavice zelene c.188 Ponukam na predaj vojenske nohavice zelenej farby ,vhodne na AIrsoft,paintball.. Rozmery: Pas : 84cm, Dlzka nohavic : 102 cm, Dlzka od rozkroku : 73cm Poslem aj na dobierku , GRATIS Airsoftove okuliare v cene 15,-eur. Kliknutim na moje meno si pozries vsetky moje inzeraty.
Bardejov
5 €
maskace komplet MarPad
maskace komplet MarPad predam komlet maskace na vysku 170-185cm 1x bluza vel. 52 , 1x nohavice pas 0cm vel. 52 , 1x siltovka , 1x krycia satka aj na zbran alebo krk chrani pred chladom , 1x potah na prilbu 1x tricko vel. L/52 , Maskace v 100% stave nepotrhane malo nosene , cela zostava stala Nova 130,-€ , poslem aj dobierkou + postovne.
Bardejov
50 €
Rukavice PRO-BIKER
Motorkárske rukavice zn. PRO-BIKER Nový dizajn, nepremokavé, chránia kožu rúk pri páde. Dostupné vo veľ. S, M,L,XL, XXL a farbách čierná, červená, modrá, ružová. Material: Poťahový materiál: 70% polyester 30% foam
Bardejov
19 €
NEPREMOK na motorku
predam novy Nepremok Kvalitné spracovanie, vysoká kvalita. Vlastnosti výrobku: Má vodotesnú, prachotesnú, olejovú odolnosť. Rýchle čistenie od  blata, farby, chemikálie, oleja atď. S je vhodný na výšku 160 cm M je vhodný na výšku 165 cm L je vhodný na výšku 170 cm XL je vhodný na výšku 175 cm XXL je vhodný na výšku 180 cm XXXL je vhodný na výšku 185 cm Farba: Čierná
Bardejov
35 €
šijací stroj Siruba , 230V
1-ihlový šijací priemyselný stroj s podávaním spodným zúbkovým , vhodný do šitia stredných a ťažkých materiálov , energetický úsporný servomotor Direct drive zabudovaný priamo v hlave , ktorý šetrí 60 % el. energie max. dĺžka stehu 5 mm výška zdvihu pätky 13mm max. rýchlosť šitia 4000 stehov /min. centrálne mazanie navíjací mechanizmus cievky priamo na hlave stola ľahko použiteľný ovládací panel s funkciou pomalého štartu a polohovaním ihly Stroj má energeticky úsporné LED osvetlenie pracovnej plochy a tlačidlo na pridanie stehu k stroju ihly 10 ks , cievka , olej s olejničkou grátis.
Bardejov
580 €
predam elektromotor
predám plne funkčný motor , remenica za doplatok , pošlem aj dobierkou + postovne
Bardejov
45 €
1 9 10 11 12 13 14 15 16 17 23