Pozemok na predaj - Valaská, okr. Brezno
Ponúkame Vám na predaj rovinatý pozemok v obci Valaská, okr. Brezno o výmere 2314 m2, druh: orná pôda. Situovaný je v pokojnej časti obce, v blízkosti záhradkárskej oblasti a prítoku Hrona - Čierny Hron. Ku pozemku vedie dobrá prístupová - panelová cesta. Pozemok je momentálne vhodný ako záhrada, prípadne ako investícia s potenciálom stavebného pozemku v prípade zmeny ÚPI obce - viac info Vám poskytneme telefonicky alebo pri osobnej obhliadke. Ponúkame kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti, právny servis, poradenstvo pre bezpečný prevod nehnuteľnosti, prepisy energií. poradcu v oblasti financovania kúpy - bez poplatkov a ďalších navýšení. Navštívte našu stránku breznoreality.sk pre viac podobných nehnuteľností Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. © 2020 Brezno reality s.r.o. Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z. z
Valaská
14 900 €
Investičný objekt na predaj - Pohronská Polhora
Nehnuteľnosť sa nachádza v obci Pohronská Polhora na okraji Muránskej Planiny. Stavba je prevažne tehlová. Objekt, bývalé potraviny a pohostinstvo je v pôvodnom stave, vhodný na realizáciu vlastného projektu - výstavba bytovky, apartmánov na rekreáciu, penzión, podnikateľské priestory atď. Situovaný je na rovinatom pozemku o výmeren 482m2. V dome je zavedená elektrina, voda obecná (nutná rekonštrukcia) a odpad-trativod, pred domom je prípojka na kanalizáciu, možné napojiť. Strecha je plechová, potrebná rekonštrukcia komína. 1NP je rozdelené na dve samostatné prevádzky (pohostinstvo a potraviny), každá so samostatným vstupom. V priestoroch sa nachádzajú skladové priestory, toalety všetko v pôvodnom stave, nutná renovácia. V priestoroch je zapojená elektrina, ústredné plynové kúrenie je odpojené. 2NP: vstup zo zadnej časti dvora na poschodie. V priestoroch sa nachádza vstupná chodba, kuchyňa, tri priestranné izby ktoré slúžili ako ubytovňa, toaleta s kúpeľňou a podkrovie. Okolie ponúka dobrú občiansku vybavnosť ale i široké možnosti letného i zimného vyžitia (horehronie.sk) lyžiarske strediská (Tále, Mýto pod Ďumbierom, Chopok - Južná/Severná strana). V bezprostrednej blízkosti sa nachádza turistami navštevované miesto - salaš Zbojská. Viac informácií Vám radi poskytneme telefonicky alebo pri osobnej obhliadke. Ponúkame kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti, právny servis – AUTORIZOVANÉ ZMLUVY, poradenstvo pre bezpečný prevod nehnuteľnosti, prepisy energií, poskytujeme hypotekárneho špecialistu, ktorý vypracuje ponuku úverov od všetkých bánk s ohľadom na Vaše potreby a príjem - bez poplatkov a ďalších navýšení. Navštívte našu stránku breznoreality.sk pre viac podobných nehnuteľností Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. © 2020 Brezno reality s.r.o. Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z. z.
Pohronská Polhora
99 000 €
Pekný jednoizbový byt - Brezno
Ponúkame na predaj pekný, kompletne zrenovovaný 1 izbový byt, ktorý sa nachádza v pokojnej časti mesta Brezno - sídlisko Západ. Byt o výmere 38 m2 je situovaný na 3 poschodí zatepleného bytového domu s výťahom. Okolie bytového domu je taktiež zrenovované a udržiavené - výsadba okrasných kríkov a kvetov, posedenia, ihrsiká pre deti. Byt prešiel kompletnou renováciou: stierky, podlahy, kúpeľňa s toaletou, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, kompletne nová elektroinštalácia, interiérové dvere (okrem vstupných dverí). Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, 1 izby a kúpelne s toaletou. K bytu prislúcha pivnica. Byt sa predáva kompletne so zariadením. Mesto Brezno disponuje bohatou kompletnou občianskou vybavenosťou: MŠ, ZŠ, stredné školy, pobočka Vysokej školy, obchody, pošta, kino, služby, úrady, nemocnica, vlaková a autobusová stanica, obchodné reťazce. Viac informácií Vám poskytneme telefonicky alebo pri osobnej obliadke. Ponúkame kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti, právny servis – AUTORIZOVANÉ ZMLUVY, poradenstvo pre bezpečný prevod nehnuteľnosti, prepisy energií, poskytujeme hypotekárneho špecialistu, ktorý vypracuje ponuku úverov od všetkých bánk s ohľadom na Vaše potreby a príjem - bez poplatkov a ďalších navýšení. Navštívte našu stránku pre viac podobných nehnuteľností Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. © 2020 Brezno reality s.r.o. Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z. z.
Brezno
75 000 €
REZERVOVANÉ Rodinný dom v tichej ulici - Brezno
Ponúkame na predaj rodinný dom nachádzajúci sa v okresnom meste Brezno, vo vyhľadávanej tichej lokalite, len 5 minút od jeho centra. Situovaný je na slnečnom pozemku o výmere 799 m2, z toho zastavaná plocha pod rodinným domom je 114 m2. Stavba je v pôvodnom, veľmi zachovalom stave, zmiešanej konštrukcie (obvod kvadra/int. priečky tehla), napojená na všetky IS: elektrina, ver. kanalizácia, vodovod, plynová prípojka. Základy domu sú betónové, taktiež stropy, strecha plechová - pravidelne udržiavaná (s potenciálom sl. kolektorov). Kúrenie momentálne zabezpečuje plynový kotol s rozvodmi do radiátorov (+ krb v obývacej izbe), ohrev vody - pl. bojler. Dom je veľmi dobre dispozične riešený, disponuje nepriechodnými izbami, obývacia izba a kuchyňa majú samostatné vstupy z chodby, ale zároveň sú prepojené, taktiež disponuje garážou s diaľkovo otvárateľnou bránou a priamym vstupom z garáže do domu. Pripojenie na internet - optická sieť. Dispozícia: Technické prízemie: zádverie, pracovňa, sklad pod schodmi, kotolňa, garáž, práčovňa, pivnica, špajza, schody na 1. p 1. poschodie: chodba (hala), izba s balkónom, spálňa, kuchyňa, obývacia izba s loggiou, kúpelňa, samostatné WC, schody na podkrovie Podkrovie: 2 izby (1x loggia), kuchynský kút, kúpelňa s toaletou, 2x uzatvárateľný priestor pod strechou (odkaldací priestor) Na pozemku: záhradný domček s náradím, pekná a udržiavaná predzáhradka, vyvýšené záhony Dom je ideálny na rodinné bývanie v pokojnej časti mesta s blízkou dostupnosťou do jeho centra, prípadne spojenie menšieho podnikania (napr. salón, kancelária..) na prízemí domu s bývaním na poschodí. Mesto Brezno disponuje bohatou občianskou vybavenosťou - základné/stredné školy, pobočka VŠ, nemocnica, súkromné amb., nákupné možnosti, hypermarkety, fut. štadión, zimný štadión, fitness centrum atď. V okolí je bohaté letné (horehronie.sk) i zimné vyžitite (známe lyž. strediská do 20 min. autom - Chopok Juh/Sever, Mýto pod Ďumbierom, SKI Tále, Hronec Hlobišov...). Technické vybavenie, ktoré v dome ostáva: rebríky, el. nožnice na kríky, vybavená garáž, el. kosačka, nádrž na dažďovú vodu s čerpadlom, el. brúska, záhradné lavice... Dom sa predáva s nábytkom a zariadením, no v prípade potreby vie byť dom vyprataný. Viac info Vám radi poskytneme telefonicky alebo pri osobnej obhliadke. Ponúkame kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti, právny servis, poradenstvo pre bezpečný prevod nehnuteľnosti, hypotekárne poradenstvo - všetko bez poplatkov a ďalších navýšení. Staňte sa fanúšikom na našom facebookovom profile BreznoReality - nehnutelnosti Brezno a budete mať vždy novú aktuálnu ponuku. Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. © 2020 Brezno reality s.r.o. Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z. z.
Brezno
dohodou
Rodinný dom na predaj - Predné Halny - Brezno
Nachádza sa na rovinatom pozemku o výmere 719 m2 v meste Brezno - časť Predné Halny, ul. Jarmočicko, situovaný mimo hlavnej cesty. Stavba je zachovalá, postavená koncom 70.tych rokov, napojená na všetky IS - voda, elektrina (aj 400V), kanalizácia. Kúrenie je ústredné prostredníctvom kotla na pevné palivo. Prízemie pozostáva zo zádveria, chodby, kuchyne, špajze, dvoch izieb. kúpelne s WC a kotolne. Na druhom podlaží, ktoré prešlo čiastočnou renováciou je kuchyňa, špajza, tri izby (balkón) a kúpelňa s WC. Na pozemku sa nachádza menšia stavba - záhradný domček a garáž. Ku domu vedia asfaltová prístupová cesta. Je vhodný na trvalé bývanie. Viac info Vám radi poskytneme telefonicky alebo pri osobnej obhliadke. Ponúkame kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti, právny servis, poradenstvo pre bezpečný prevod nehnuteľnosti, hypotekárne poradenstvo - všetko bez poplatkov a ďalších navýšení. Staňte sa fanúšikom na našom facebookovom profile BreznoReality - nehnutelnosti Brezno a budete mať vždy novú aktuálnu ponuku. Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. © 2020 Brezno reality s.r.o. Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z. z.
Brezno
99 000 €
Tradičná drevenica na tichom mieste - Horehronie
Nachádza sa v atraktívnej lokalite Nízkych Tatier a Slovenského Rudohoria v podhorskej obci Závadka nad Hronom. Chalupa je situovaná v pokojnej časti obce, mimo hlavnej cesty, avšak v blízkom kontakte s voľnou prírodou. Pozemok má celkovú výmeru 584 m2, stavba je po čiastočnej renovácii, napojená na všetky inžinierske siete: voda, elektrina, plyn, odpad - kanalizácia, izolácie, nová strecha - plechová s imitáciou šindla. Kúrenie zabezpečuje plyn. kotol s rozvodmi do radiátorov a krb v kuchyni, ktorý vykuruje dve podkrovné izby. Dispozične pozostáva: Prízemie: obývacia izba s kuchyňou, izba so vstupom do podkrovia, špajza, kúpeľňa so spr. kútom, WC, technická miestnosť + kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom, WC Podkrovie: 2 aktívne použíivané izby, kúpeľňa so sprch. kútom a WC, tretia nedokončená izba (zaizolovaná bez tatranského obkladu), možnosť dobudovať ďalšiu kúpeľňu Vrchné a spodné podlažie si budúci majiteľ môže prerobiť na dve ubytovania so samostatným vchodom. Obec disponuje veľmi dobrou občianskou vybavenosťou, najmä miestnou plavárňou s možnosťou využívania sauny, masáží a športového areálu. Priamo z chalupy je možné vyraziť na turistiku, cykloturistiku a vysokohorskú turistiku na Chopok, Ďumbier a Kráľovú hoľu. Na Horehroní sa oplatí navštíviť lesnícky skanzen Čierny Balog, Čiernohorskú železnicu, jaskyne, prameň Hrona a mnohé lyžiarske strediská, z ktorých najznámejšie sú Polomka Bučnik (5km), Ski Telgárt (20km), Jasná juh/sever (40km), Tále a Mýto pod Ďumbierom (35 km). Chalupa je ideálna na rekreáciu, trvalé bývanie, prípadne aj ako investícia na rekreačný prenájom. Predáva sa so zariadením. Viac info Vám radi poskytneme telefonicky alebo pri osobnej obhliadke. Ponúkame kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti, právny servis, poradenstvo pre bezpečný prevod nehnuteľnosti, hypotekárne poradenstvo - všetko bez poplatkov a ďalších navýšení. Staňte sa fanúšikom na našom facebookovom profile BreznoReality - nehnutelnosti Brezno a budete mať vždy novú aktuálnu ponuku. Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. © 2020 Brezno reality s.r.o. Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z. z.
Závadka nad Hronom
135 000 €
1 izbový byt na predaj - moderne zariadený, kompletná rekonštrukcia - Brezno - centrum
Ponúkame Vám na predaj štýlový kompletne zariadený 1 izbový byt, ktorý sa nachádza v meste Brezno, situovaný je v centre vo vyhľadávanej lokalite na ul. Rázusova. Je o výmere 37 m2, nachádzajúci sa na 4 NP zatepleného bytového domu. Byt prešiel kompletnou renováciou v r. 2024 - plastové okná, stierky, znížené sadrokartónové stropy, nové radiatory, plávajúce podlahy, murované jadro, nová kúpeľňa s toaletou, nová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, kompletne nová elektroinštalácia, nové interiérové dvere, nové vstupné bezpečnostné dvere. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, 1 izby a kúpelne s toaletou. K bytu prislúcha pivnica. Byt sa predáva kompletne so zariadením. Bytový dom je zateplený s novým výťahom. Mesto Brezno disponuje bohatou kompletnou občianskou vybavenosťou: MŠ, ZŠ, stredné školy, pobočka Vysokej školy, obchody, pošta, kino, služby, úrady, nemocnica, vlaková a autobusová stanica, obchodné reťazce. Viac informácií Vám poskytneme telefonicky alebo pri osobnej obliadke. Ponúkame kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti, právny servis – AUTORIZOVANÉ ZMLUVY, poradenstvo pre bezpečný prevod nehnuteľnosti, prepisy energií, poskytujeme hypotekárneho špecialistu, ktorý vypracuje ponuku úverov od všetkých bánk s ohľadom na Vaše potreby a príjem - bez poplatkov a ďalších navýšení. Navštívte našu stránku pre viac podobných nehnuteľností Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. © 2020 Brezno reality s.r.o. Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z. z.
Brezno
85 000 €
Dom s veľkým pozemkom - Nízke Tatry - okr. Brezno
Ponúkame Vám na predaj pekný rodinný dom v podhorskej dedinke Polomka - Nízke Tatry, okres Brezno. Situovaný je v zastavanom území obce, mimo rušnej hlavnej cesty, s asfaltovou prístupovou cestou vo vlastníctve obce. Pozemok o výmere 2273 m2 je slnečný, rovinatý, oplotený s krásnym výhľadom na Kráľovu Hoľu. Dom prešiel rozsiahlou rekonštrukciou - plastové okná, stierky, podlahy, rozvody elektriny a vody, centrálne kúrenie prostredníctvom plynového kotla alebo kotla na pevné palivo (doplňujúce kúrenie krb a krbová piecka s prieduchmi), strecha. Odpad je zvedený do obecnej kanalizácie. Dom je útulný, zachovalý a udržiavaný, vhodný na trvalé bývanie, ale vzhľadom na polohu obce v blízkej dostupnosti cestovného ruchu Nízkych Tatier je vhodný aj na rekreačný prenájom. Súčasní majitelia uspôsobili trvalé bývanie s prenájmom istej časti domu, no nonví majitelia môžu dom vyzužívať aj ako celok. Dispozícia: Prízemie: vstupná chodba, kuchyňa, 2 izby, kúpeľňa (sprchový kút, wc) kotolňa, dielňa, sklad Poschodie: obývacia izba, pracovňa, spálňa, kúpelňa. Tu sa nachádza prechod do samostatného bývania s vlastným vonkajším vstupom, kde je: - chodba, kuchyňa, kúpeľňa, zádverie (momentálne sú tu dva fitnes stroje), 2 izby, vstup na podkrovie Prístavba: chodba, kuchyňa, špajza, kúpelňa (sprch. kút, WC) Obec má veľmi dobrú občiansku vybavenosť - ZŠ s MŠ, umelecká škola, pošta, lekár (všeobecný, detský, zubný), veterinár, lekáreň, reštaurácia, potraviny, pohostinstvá, fast food - kebab, čerpacia staniaca, autoumyváreň. Priamo v obci je technicky zasnežované lyžiarske stredisko Polomka Bučnik, 20 km od obce je obľúbené stredisko Ski Telgárt a pre náročnejších lyžiarov Chopok Juh/sever 45 min. V blízkosti sú bohaté možnosti turistiky, cykloturistiky, lyžovania, bežeckého lyžovania, požičovňa e-bikov (Šumiac - Kráľova Hoľa), výletov po okolí (vyhliadková veža - Polomka, cyklodreziny, Vydrovo, skanzen, Dobročský prales - Čierny Balog, Horehronský expres, Chmarošský viadukt, splav Hrona a mnohé iné). Viac info Vám radi poskytneme telefonicky alebo pri osobnej obhliadke. Ponúkame kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti, právny servis, poradenstvo pre bezpečný prevod nehnuteľnosti, prepisy energií, poradcu v oblasti financovania kúpy - bez poplatkov a ďalších navýšení.
Polomka
199 000 €
Pozemok s chatkou - Horehronie - okr. Brezno
Pozemok sa nachádza v pokojnej lokalite Nízkych Tatier a Slovenského Rudohoria, v podhorskej obci Závadka nad Hronom v okrese Brezno. Situovaný je mimo hlavnej cesty s celkovou výmerou 396 m2. Na pozemku sa nachádza dvojpodlažná chatka, v ktorej je možné si dobudovať inžienierske siete - studňa je na pozemku, elektrina v dosahu v blízkosti pozemku. Pri chatke je suché WC a odkladací uzamykateľný sklad náradia. Pozemok je využiteľný na rekreačné účely, ale taktiež na stavbu rodinného domu, kde chatka môže slúžiť v lete ako letný domček pre hostí, prípadne aj celoročne, nakoľko je zateplená. Viac info Vám radi poskytneme telefonicky alebo pri osobnej obhliadke. Obec disponuje veľmi dobrou občianskou vybavenosťou, najmä miestnou plavárňou s možnosťou využívania sauny, masáží a športového areálu. V blízkom okolí je možné vyraziť na turistiku, cykloturistiku a vysokohorskú turistiku na Chopok, Ďumbier a Kráľovú hoľu. Na Horehroní sa oplatí navštíviť lesnícky skanzen Čierny Balog, Čiernohorskú železnicu, jaskyne, prameň Hrona a mnohé lyžiarske strediská, z ktorých najznámejšie sú Polomka Bučnik (5km), Ski Telgárt (20km), Jasná juh/sever (40km), Tále a Mýto pod Ďumbierom (35 km). Ponúkame kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti, právny servis, poradenstvo pre bezpečný prevod nehnuteľnosti, hypotekárne poradenstvo - všetko bez poplatkov a ďalších navýšení. Staňte sa fanúšikom na našom facebookovom profile BreznoReality - nehnutelnosti Brezno a budete mať vždy novú aktuálnu ponuku. Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. © 2020 Brezno reality s.r.o. Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z. z.
Závadka nad Hronom
53 000 €
1KK byt v Novostavbe - Kasárne-Brezno
Ponúkame na predaj 1KK byt v novostavbe bytového domu E - projekt výstavby bytových domov v Brezne - Kasárne Brezno. Výstavba bytového domu bola dokončená. Byt je vybavený štandardom. Nachádza sa na 3NP, orientovaný na južnú stranu s balkónom. K bytu prislúcha parkovacie miesto. K dostupnosti je výborná občianska vybavenosť: hypermarkety, obchodná zóna S1, Fitness, štadión, nemocnica, letné i zimné rekreačné vyžitie - známe lyžiarske strediská do 15 min autom (Ski Tále, Mýto pod Ďumbierom, Chopok - Jasná) Celková rozloha 36,8 m2 - Obývacia izba s KK 23,53 m2 - Chodba 2,66 m2 - Kúpeľňa s WC 3,83 m2 - Balkón 4,74 m2 - Pivničná kobka 2,04 m2 - Orientácia na Juh - Zariadený v štandarde Bytové domy Kasárne Brezno sú projektom spoločnosti Istrofinal, a. s. so sídlom v Žiline. V portfóliu nájdete množstvo úspešných bytových aj komerčných projektov.
Brezno
dohodou
Dvojgeneračný rodinný dom s bazénom - Jakubov - Malacky
Nachádza sa v atraktívnej lokalite v obci Jakubov vzdialenej len 8km od okresného mesta Malacky a 33km od hlavného mesta Bratislava. Dom je situovaný v pokojnej časti obce, mimo hlavnej cesty s dvoma samostatnými bytovými jednotkami. Pôvodná stavba bola postavená v r. 1957 a postupne prešla rekonštrukciou. V roku 2007 bola realizovaná prístavba a nadstavba domu a v r. 2017 bola realizovaná rekonštrukcia celého prízemia. Pozemok má celkovú výmeru 800m2, z toho časť pod stavbou domu je 139m2, letná kuchynka má 53m2 a záhrada je o rozlohe 608 m2. Stavba je po kompletnej renovácii, napojená na všetky inžinierske siete: voda, elektrina (aj 400V), plyn, odpad - kanalizácia. Je rozdelená na dve samostatné bývania. 1NP: Prízemná časť je pôvodný dom zrenovovaný v r. 2017, a to nové podlahové kúrenie alebo krb na drevo s výmeníkom na vodu v kombinácii s plynovým kotlom. Nové plastové okná, podlahy dlažba na celom prízemí. Nové omietky, nové rozvody vody a elektriky. Dispozícia: chodba, technická miestnosť s wc, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, detská izba a kúpelňa s WC 2NP: Druhé podlažie bolo nadstavené v r. 2007, kedy sa realizovala aj prístavba schodiska. Druhé podlažie má samostatné plynové kúrenie s rozvodmi do radiatorov. Kúpeľňa s toaletou a čiastočne kuchyňa, majú podlahové kúrenie. V obývacej izbe sa nachádza krbová piecka. Okná sú drevené - euro a na celom podlaží okrem kúpeľne sú položené plávajúce podlahy. Dispozícia: Na poschodie vedie vnútorné schodisko z prízemia. Vstup je do obývacej izby, ktorá je prepojená s kuchyňou. Z kuchyne vedie chodba so vstupmi do spálne, dvoch izieb, kupeľne a samostatnej toalety. Na pozemku sa nachádza: prístrešok na štyri autá, prístrešok na drevo, miestnosť na uskladnenie náradia, pivnica na zeleninu, skleník, 7,5 m dlhý bazén so záhradnou sprchou, altánok s posedením a letná kuchynka plne vybavená so saunou, toaletou a sprchou. Záhrada má zavlažovanie na polievanie trávy z vlastnej studne a je vysadená okrasnými rastlinami, stromčekmi, kvetmi, trvalkami, ovocnými stromami a kríkmi. Dom disponuje veľkou bránou na diaľkové ovládanie a videovrátnikom. Obec disponuje veľmi dobrou občianskou vybavenosťou, MŠ, ZŠ, lekárske stredisko, miestne potraviny. Neďaleko sa nachádzajú jazerá, ktoré sú v letných obdobiach využívané na kúpanie alebo rybolov. Priamo z domu je možné vyraziť na cykloturistiku alebo hubárčenie. Dom sa predáva aj so zariadením. Viac info Vám radi poskytneme telefonicky alebo pri osobnej obhliadke. Ponúkame kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti, právny servis, poradenstvo pre bezpečný prevod nehnuteľnosti, hypotekárne poradenstvo - všetko bez poplatkov a ďalších navýšení. Staňte sa fanúšikom na našom facebookovom profile BreznoReality - nehnutelnosti Brezno a budete mať vždy novú aktuálnu ponuku. Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. © 2020 Brezno reality s.r.o. Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z. z.
Jakubov
340 000 €
Rodinný dom v centre mesta Brezno
Ponúkame na predaj rodinný dom nachádzajúci sa v centre mesta Brezno. Situovaný je na pozemku o výmere 213 m2, z toho zastavaná plocha pod rodinným domom je 132 m2. Vstup do domu je cez podbránie, kde je možnosť parkovania dvoch áut. Stavba prešla kompletnou rekonštrukciou v r. 2002 - nové podlahy, omietky, izolácia povaly, zateplenie fasády, izolácia proti vzlínavej vlhkosti, výmena okien za eurookná s dvojsklom a termoizolačnou fóliou, výmena vchodových dverí z materiílu Meranti, vymena drevenej vstupnej brány, kompletná výmena elektroinštalácie, nová vodovodná prípojka, vodomerná šachta ,nová plynová prípojka, kanalizácia. Stavba je zmiešanej konštrukcie (skala+tehla), napojená na všetky IS: elektrina, ver. kanalizácia, vodovod a plynová prípojka. Ústredné kúrenie zabezpečuje kondenzačný plynový kotol Vaillant, v dome je elektronická regulácia teploty v každej miestnosti. Dispozícia: Prízemie: rozdelené na dve samostatné bývania. V prednej časti domu so samostatným vstupom je veranda prepojená s kuchyňou, komora, kúpelňa so sprchovým kútom a toaletou, obývacia izba s krbovou pieckou a priestranná spálňa. V zadnej časti rodinného domu so samostatným vstupom sa nachádza jedna izba so samostatnou kúpeľňou a toaletou. Podkrovie: je možné v prípade potreby zobytniť Dom je ideálny na rodinné bývanie v blízkom centre mesta, s veľmi dobrou dostupnosťou. Mesto Brezno disponuje bohatou občianskou vybavenosťou - základné/stredné školy, pobočka VŠ, nemocnica, súkromné amb., nákupné možnosti, hypermarkety, fut. štadión, zimný štadión, fitness.... Slúžiť môže aj ako rekreačná nehnuteľnosť, v okolí je bohaté letné (horehronie.sk) i zimné vyžitite (známe lyž. strediská do 20 min. autom - Chopok Juh/Sever, Mýto pod Ďumbierom, SKI Tále, Hronec Hlobišov...). Viac info Vám radi poskytneme telefonicky alebo pri osobnej obhliadke. Majiteľ disponuje znaleckým posudkom k nehnuteľnosti. Ponúkame kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti, právny servis, poradenstvo pre bezpečný prevod nehnuteľnosti, hypotekárne poradenstvo - všetko bez poplatkov a ďalších navýšení. Staňte sa fanúšikom na našom facebookovom profile BreznoReality - nehnutelnosti Brezno a budete mať vždy novú aktuálnu ponuku. Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. © 2020 Brezno reality s.r.o. Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z. z.
Brezno
dohodou
Dvojizbový byt na predaj - Brezno - Nálepkova ul.
Ponúkame Vám na predaj 2i byt, ktorý sa nachádza v meste Brezno, situovaný je v pokojnej a vyhľadávanej lokalite, ul. Nálepkova. Je o výmere 50 m2, nachádzajúci sa na prízemí zatepleného bytového domu. Byt bo zrenovovaný pred 10 rokmi - eurookná, stierky, podlahy (dlažba v kuchyni a na chodbe, drevené parkety v obývacej izbe) murované jadro, kompletne nová elektroinštalácia a nedávno boli vymenené nové vstupné dvere. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, 2 izieb a kúpelne s toaletou. K bytu prislúcha pivnica. Mesto Brezno disponuje bohatou kompletnou občianskou vybavenosťou: MŠ, ZŠ, stredné školy, pobočka Vysokej školy, obchody, pošta, kino, služby, úrady, nemocnica, vlaková a autobusová stanica, obchodné reťazce. Viac informácií Vám poskytneme telefonicky alebo pri osobnej obliadke. Ponúkame kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti, právny servis – AUTORIZOVANÉ ZMLUVY, poradenstvo pre bezpečný prevod nehnuteľnosti, prepisy energií, poskytujeme hypotekárneho špecialistu, ktorý vypracuje ponuku úverov od všetkých bánk s ohľadom na Vaše potreby a príjem - bez poplatkov a ďalších navýšení. Navštívte našu stránku pre viac podobných nehnuteľností Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. © 2020 Brezno reality s.r.o. Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z. z.
Brezno
63 200 €
Pozemok na predaj - Mazorník - Brezno
breznoreality.sk Realitná kancelária Vám ponúka na predaj pozemok v meste Brezno - miestna časť Mazorníkovo. Pozemok o výmere 960 m2, sčasti rovinatý, slnečný, s krásnym výhľadom na hrebeň Nízkych Tatier, situovaný vo vyhľadávanej lokalite medzi novostavbami. Inžinierske siete sú v réžii kupujúceho. V blízkosti je veľmi dobrá občianska vybavenosť, vrátane základnej školy s MŠ. Viac info Vám radi poskytneme telefonicky alebo pri osobnej obhliadke. Ponúkame kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti, právny servis – AUTORIZOVANÉ ZMLUVY, poradenstvo pre bezpečný prevod nehnuteľnosti, prepisy energií, poskytujeme hypotekárneho špecialistu, ktorý vypracuje ponuku úverov od všetkých bánk s ohľadom na Vaše potreby a príjem - bez poplatkov a ďalších navýšení. Možná dohoda na cene. Navštívte našu stránku breznoreality.sk pre viac podobných nehnuteľností Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. © 2020 Brezno reality s.r.o. Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z. z.
Brezno
38 400 €
Pekný rodinný domček v tichej lokalite - Nízke Tatry - Braväcovo
Nachádza sa v srdci Tatranskej prírody, v malebnej rázovitej obci Braväcovo, len 10 km od okr. mesta Brezno. Ide o samostatne stojaci rodinný dom, čiastočne podpivničený, s potenciálom využitia podkrovia ako ďalšej obytnej plochy. V roku 2018 tu prebehla úplná rekonštrukcia a modernizácia obytnej časti, minerálne stierky, plastové okná, podlahy, kuch. linka, vymenené rozvody elektroinštalácie, kanalizácie, vody, pl. kotol ústredného kúrenia, predpríprava podkrovia, zateplenie, terénne úpravy. Orientácia obytných miestností je na juh, východ a západ. Priestranná terasa s výhľadom na okolitú prírodu ponúka miesto pre oddych a relax, pod terasou je praktický úložný priestor na záhradné náradie, bicykle i iné. Na pozemku sa nachádza sklad náradia a pekne upravený pozemok s výsadbou. Domček je vhodný na trvalé bývanie, no vzhľadom na svoju polohu v blízkosti bohatých možností letného i zimného vyžitia aj na rekreáciu, prípadne ako investícia na prenájom. Obec je známa rozvinutým chalupárstvom, má dobrú občiansku vybavenosť, materskú škôlku, amfiteáter, kde sa konajú kultúrne a folklórne podujatia, je tu vybudované futbalové ihrisko, volejbalové ihrisko, ďalej dva bazény, reštaurácia a wellness v penzióne Schweintaal. Dispozícia: 1. suterén: chodba, skladové priestory, kotolňa 2. obytná časť: chodba, kuchyňa, kúpeľňa s WC, 3 izby, šatník, terasa 3. podkrovie: predpríprava - možné vytvoriť ďalšie obytné izby Viac info Vám radi poskytneme telefonicky alebo pri osobnej obhliadke. Ponúkame kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti, právny servis, poradenstvo pre bezpečný prevod nehnuteľnosti, hypotekárne poradenstvo - všetko bez poplatkov a ďalších navýšení. Staňte sa fanúšikom na našom facebookovom profile BreznoReality - nehnutelnosti Brezno a budete mať vždy novú aktuálnu ponuku. Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. © 2020 Brezno reality s.r.o. Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z. z.
Braväcovo
185 000 €
3i byt na predaj, 70 m2 - Brezno - Mazorníkovo
Ponúkame Vám na predaj 3i byt v meste Brezno - sídlisko Mazorníkovo. Byt o výmere 70 m2 je situovaný na štvrtom poschodí bytového domu s orientáciuo na V/Z. Byt je v pôvodnom stave s vymenenými plastovými oknami. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne s logiou, obývacej izby, dvoch izieb, kúpelne s vaňou a samostatnej toalety. K bytu prislúcha murovaná pivnica. Bytový dom je zateplený. Prebehla výmena stupačiek, zateplená strecha, výmena vchodových dverí a podláh. Možnosť parkovania pred bytovým domom. Mesto Brezno disponuje bohatou kompletnou občianskou vybavenosťou. Viac informácií Vám poskytneme telefonicky alebo pri osobnej obliadke. Predpokladané mesačné náklady aj s energiami 150,- eur Ponúkame kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti, právny servis – AUTORIZOVANÉ ZMLUVY, poradenstvo pre bezpečný prevod nehnuteľnosti, prepisy energií, poskytujeme hypotekárneho špecialistu, ktorý vypracuje ponuku úverov od všetkých bánk s ohľadom na Vaše potreby a príjem - bez poplatkov a ďalších navýšení. Navštívte našu stránku pre viac podobných nehnuteľností Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. © 2020 Brezno reality s.r.o. Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z. z.
Brezno
77 900 €
Byt na prenájom - novostavba Kasárne - Brezno
Ponúkame na prenájom 1KK byt s krásnym výhľadom v novostavbe bytového domu - projekt bytových domov - Kasárne Brezno. Výstavba bytového domu bola dokončená (nové inžienierske siete, optika). Nachádza sa na 6. podlaží, orientovaný na južnú stranu s balkónom. Byt sa predáva so zariadením a nábytkom. V byte je možnosť optického internetu a TV. Bytový dom disponuje výťahom. Ku bytu prislúcha 1 parkovacie státie. Byt je možné dozariadiť podľa potrieb nájomcu. K dostupnosti je výborná občianska vybavenosť: hypermarkety, obchodná zóna S1, Fitness, štadión, nemocnica, letné i zimné rekreačné vyžitie - známe lyžiarske strediská do 15 min autom (Ski Tále, Mýto pod Ďumbierom, Chopok - Jasná) Celková rozloha 34,76 m2 (+pivničná kobka 2,04 m2) - Obývacia izba s KK (kuch. kút) 23,53 m2 - Chodba 2,66 m2 - Kúpeľňa s WC 3,83 m2 - Balkón 4,74 m2 Viac informácií Vám poskytneme telefonicky na mob. č. 0918 821 700
Brezno
500 €/mes.
Byt na predaj - možný odpočet DPH - novostavba Kasárne - Brezno
Ponúkame na predaj 1KK byt s krásnym výhľadom v novostavbe bytového domu - projekt bytových domov - Kasárne Brezno. Výstavba bytového domu bola dokončená (nové inžienierske siete, optika). Nachádza sa na 6. podlaží, orientovaný na južnú stranu s balkónom. Byt sa predáva so zariadením a nábytkom. V byte je možnosť optického internetu a TV. Bytový dom disponuje výťahom. Ku bytu prislúcha pivnica priamo na poschodí, kde sa nachádza byt. Parkovacie miesto má budúci majiteľ k dispozícii zo severnej strany bytového domu. Byt je ideálny na trvalé bývanie, prípadne vhodný aj ako ako investícia a využiť ho na rekreačný alebo dlhodobý prenájom. Možný ODPOČET DPH. K dostupnosti je výborná občianska vybavenosť: hypermarkety, obchodná zóna S1, Fitness, štadión, nemocnica, letné i zimné rekreačné vyžitie - známe lyžiarske strediská do 15 min autom (Ski Tále, Mýto pod Ďumbierom, Chopok - Jasná) Celková rozloha 34,76 m2 (+pivničná kobka 2,04 m2) - Obývacia izba s KK (kuch. kút) 23,53 m2 - Chodba 2,66 m2 - Kúpeľňa s WC 3,83 m2 - Balkón 4,74 m2 Novým majiteľom poskytujeme kompletný hypotekárny servis a poradenstvo pri financovaní bytu. Viac informácií Vám poskytneme telefonicky na mob. č. 0918 821 700
Brezno
dohodou
2KK byt B1 v novostavbe - REZIDENCIA GEMINY I - Brezno
Ponúkame Vám 2KK byt B1 s balkónom v rezidencii GEMINI I v mestskej štvrti Kasárne - Brezno. Celková plocha bytu je 50,53 + balkón 6,09 m2 + pivničná kobka 1,95 m2 Aktuálne prebieha výstavba. Viac informácií: 0918821700, 0905604226 GEMINI I - KOMFORTNÉ BÝVANIE V SRDCI BREZNA Rezidencia Gemini I je miestom, ktoré si na prvý pohľad zamilujete. Premyslená architektúra, útulné dispozície bytov, súkromný zelený areál s ihriskom a workout zónou. Ideálne bývanie v srdci Brezna. ARCHITEKTÚRA PREMYSLENÁ DO DETAILOV Vyberte si podľa Vašich potrieb – od 1-izbových bytov s predzáhradkou, po 4-izbové byty s rozľahlými strešnými terasami. Gemini I ponúka rôzne varianty bytov a dispozícií, ktoré oslovia aj náročného zákazníka. BÝVAJTE TAK, AKO STE VŽDY TÚŽILI V atraktívnej lokalite v srdci Brezna. Nová mestská štvrť Kasárne poskytne obyvateľom všetko potrebné pre pohodlný mestský život – pokojné zázemie, kompletnú občiansku vybavenosť a výbornú dopravnú dostupnosť. BEZPEČNÝ REZIDENČNÝ AREÁL Gemini I disponuje vlastným oploteným areálom so záhradou, ihriskom, workoutom a oddychovou zónou. Samozrejmosťou je vybavenie dostatkom vonkajších parkovacích státí. KVALITA A ISTOTA Gemini I ponúka bývanie v nadštandardne vybavenej rezidencii, originálne riešenia interiérov, špičkové stavebné materiály a najvyšší energetický štandard vrátane fotovoltaickej elektrárne. ŠTANDARDNÉ VYBAVENIE V CENE BYTU Štandard v cene bytu zahŕňa podlahy v miestnostiach, dlažbu, obklady a sanitu, interiérové a bezpečnostné vstupné dvere, zásuvky a prípravu na inštaláciu kuchynskej linky. Od renomovaného developera ISTROFINAL, a. s. Sme stabilná spoločnosť s jasne definovanými hodnotami, ktoré premietame do našej každodennej práce: spoločenská užitočnosť, kvalita bez kompromisov, profesionálna spolupráca a inovácie. Na trhu s nehnuteľnosťami pôsobíme takmer 20 rokov. V našich projektoch nájdete priemyselné parky, obchodné zóny a multifunkčné bytové objekty.
Brezno
125 500 €
4KK byt B5 v novostavbe - REZIDENCIA GEMINY I - Brezno
Ponúkame Vám 4KK byt B5 s dvomi terasami ( východnou a západnou) v rezidencii GEMINI I v mestskej štvrti Kasárne - Brezno. Celková plocha bytu je 81,96 + terasy 56,98 m2 + pivničná kobka 3,02 m2, spolu: 141,96 m2 Aktuálne prebieha výstavba. Viac informácií: 0918821700, 0905604226 GEMINI I - KOMFORTNÉ BÝVANIE V SRDCI BREZNA Rezidencia Gemini I je miestom, ktoré si na prvý pohľad zamilujete. Premyslená architektúra, útulné dispozície bytov, súkromný zelený areál s ihriskom a workout zónou. Ideálne bývanie v srdci Brezna. ARCHITEKTÚRA PREMYSLENÁ DO DETAILOV Vyberte si podľa Vašich potrieb – od 1-izbových bytov s predzáhradkou, po 4-izbové byty s rozľahlými strešnými terasami. Gemini I ponúka rôzne varianty bytov a dispozícií, ktoré oslovia aj náročného zákazníka. BÝVAJTE TAK, AKO STE VŽDY TÚŽILI V atraktívnej lokalite v srdci Brezna. Nová mestská štvrť Kasárne poskytne obyvateľom všetko potrebné pre pohodlný mestský život – pokojné zázemie, kompletnú občiansku vybavenosť a výbornú dopravnú dostupnosť. BEZPEČNÝ REZIDENČNÝ AREÁL Gemini I disponuje vlastným oploteným areálom so záhradou, ihriskom, workoutom a oddychovou zónou. Samozrejmosťou je vybavenie dostatkom vonkajších parkovacích státí. KVALITA A ISTOTA Gemini I ponúka bývanie v nadštandardne vybavenej rezidencii, originálne riešenia interiérov, špičkové stavebné materiály a najvyšší energetický štandard vrátane fotovoltaickej elektrárne. ŠTANDARDNÉ VYBAVENIE V CENE BYTU Štandard v cene bytu zahŕňa podlahy v miestnostiach, dlažbu, obklady a sanitu, interiérové a bezpečnostné vstupné dvere, zásuvky a prípravu na inštaláciu kuchynskej linky. Od renomovaného developera ISTROFINAL, a. s. Sme stabilná spoločnosť s jasne definovanými hodnotami, ktoré premietame do našej každodennej práce: spoločenská užitočnosť, kvalita bez kompromisov, profesionálna spolupráca a inovácie. Na trhu s nehnuteľnosťami pôsobíme takmer 20 rokov. V našich projektoch nájdete priemyselné parky, obchodné zóny a multifunkčné bytové objekty.
Brezno
249 000 €
3KK byt F1 v novostavbe - REZIDENCIA GEMINY I - Brezno
Ponúkame Vám 3KK byt F1 s balkónom v rezidencii GEMINI I v mestskej štvrti Kasárne - Brezno. Celková plocha bytu je 68,44 + balkón 5,25 m2 + pivničná kobka 1,98 m2 Aktuálne prebieha výstavba. Viac informácií: 0918821700, 0905604226 GEMINI I - KOMFORTNÉ BÝVANIE V SRDCI BREZNA Rezidencia Gemini I je miestom, ktoré si na prvý pohľad zamilujete. Premyslená architektúra, útulné dispozície bytov, súkromný zelený areál s ihriskom a workout zónou. Ideálne bývanie v srdci Brezna. ARCHITEKTÚRA PREMYSLENÁ DO DETAILOV Vyberte si podľa Vašich potrieb – od 1-izbových bytov s predzáhradkou, po 4-izbové byty s rozľahlými strešnými terasami. Gemini I ponúka rôzne varianty bytov a dispozícií, ktoré oslovia aj náročného zákazníka. BÝVAJTE TAK, AKO STE VŽDY TÚŽILI V atraktívnej lokalite v srdci Brezna. Nová mestská štvrť Kasárne poskytne obyvateľom všetko potrebné pre pohodlný mestský život – pokojné zázemie, kompletnú občiansku vybavenosť a výbornú dopravnú dostupnosť. BEZPEČNÝ REZIDENČNÝ AREÁL Gemini I disponuje vlastným oploteným areálom so záhradou, ihriskom, workoutom a oddychovou zónou. Samozrejmosťou je vybavenie dostatkom vonkajších parkovacích státí. KVALITA A ISTOTA Gemini I ponúka bývanie v nadštandardne vybavenej rezidencii, originálne riešenia interiérov, špičkové stavebné materiály a najvyšší energetický štandard vrátane fotovoltaickej elektrárne. ŠTANDARDNÉ VYBAVENIE V CENE BYTU Štandard v cene bytu zahŕňa podlahy v miestnostiach, dlažbu, obklady a sanitu, interiérové a bezpečnostné vstupné dvere, zásuvky a prípravu na inštaláciu kuchynskej linky. Od renomovaného developera ISTROFINAL, a. s. Sme stabilná spoločnosť s jasne definovanými hodnotami, ktoré premietame do našej každodennej práce: spoločenská užitočnosť, kvalita bez kompromisov, profesionálna spolupráca a inovácie. Na trhu s nehnuteľnosťami pôsobíme takmer 20 rokov. V našich projektoch nájdete priemyselné parky, obchodné zóny a multifunkčné bytové objekty.
Brezno
155 000 €
2KK byt A0 s predzáhradkou v novostavbe - REZIDENCIA GEMINY I
Ponúkame Vám 2KK byt A0 s predzáhradkou v rezidencii GEMINI I v mestskej štvrti Kasárne - Brezno. Celková plocha bytu je 49,8 + predzáhradka 83,74 m2 + pivničná kobka 1,99 m2 Aktuálne prebieha výstavba. Viac informácií: 0918821700, 0905604226 GEMINI I - KOMFORTNÉ BÝVANIE V SRDCI BREZNA Rezidencia Gemini I je miestom, ktoré si na prvý pohľad zamilujete. Premyslená architektúra, útulné dispozície bytov, súkromný zelený areál s ihriskom a workout zónou. Ideálne bývanie v srdci Brezna. ARCHITEKTÚRA PREMYSLENÁ DO DETAILOV Vyberte si podľa Vašich potrieb – od 1-izbových bytov s predzáhradkou, po 4-izbové byty s rozľahlými strešnými terasami. Gemini I ponúka rôzne varianty bytov a dispozícií, ktoré oslovia aj náročného zákazníka. BÝVAJTE TAK, AKO STE VŽDY TÚŽILI V atraktívnej lokalite v srdci Brezna. Nová mestská štvrť Kasárne poskytne obyvateľom všetko potrebné pre pohodlný mestský život – pokojné zázemie, kompletnú občiansku vybavenosť a výbornú dopravnú dostupnosť. BEZPEČNÝ REZIDENČNÝ AREÁL Gemini I disponuje vlastným oploteným areálom so záhradou, ihriskom, workoutom a oddychovou zónou. Samozrejmosťou je vybavenie dostatkom vonkajších parkovacích státí. KVALITA A ISTOTA Gemini I ponúka bývanie v nadštandardne vybavenej rezidencii, originálne riešenia interiérov, špičkové stavebné materiály a najvyšší energetický štandard vrátane fotovoltaickej elektrárne. ŠTANDARDNÉ VYBAVENIE V CENE BYTU Štandard v cene bytu zahŕňa podlahy v miestnostiach, dlažbu, obklady a sanitu, interiérové a bezpečnostné vstupné dvere, zásuvky a prípravu na inštaláciu kuchynskej linky. Od renomovaného developera ISTROFINAL, a. s. Sme stabilná spoločnosť s jasne definovanými hodnotami, ktoré premietame do našej každodennej práce: spoločenská užitočnosť, kvalita bez kompromisov, profesionálna spolupráca a inovácie. Na trhu s nehnuteľnosťami pôsobíme takmer 20 rokov. V našich projektoch nájdete priemyselné parky, obchodné zóny a multifunkčné bytové objekty.
Brezno
135 000 €
1 izbový byt v novostavbe - Kasárne Brezno
Ponúkame na predaj 1KK byt v novostavbe v bytového domu C - projekt výstavby bytových domov v Brezne - Kasárne Brezno. Výhodné financovanie kúpy bytu, 15/% pri podpise zmluvy a 85% až po kolaudácii. Klient má dostatok času na vybavenie hypotekárneho úveru - poskytujeme kompletný finančný servis, ponuku od všetkých zazmluvnených bánk, NEPOTREBUJETE ZNALECKÝ POSUDOK - viac info na tel.č. 0918 821 700, 0905 604 226 Plánované ukončenie výstavby je 10/2023. Byty budú odovzdané novým majiteľom so štandardným zariadením – podlahy, bezpečnostné vstupné dvere, interiérové dvere, podlahy, zárubne, dlažba v kúpeľni a WC, sanita v kúpeľni s WC. Parkovacie státia za bytovým domom (nie sú súčasťou kúpnej ceny - povinnosť jedného parkovacieho státia) a udržiavaná zeleň v okolí bytových domov. K dostupnosti je výborná občianska vybavenosť: hypermarkety, obchodná zóna S1, Fitness, štadión, nemocnica, letné i zimné rekreačné vyžitie - známe lyžiarske strediská do 15 min autom (Ski Tále, Mýto pod Ďumbierom, Chopok - Jasná) Celková rozloha 33,19 m2: - Balkón - Pivničná kobka - Orientácia na Juh - Zariadený v štandarde Dohodnite si telefonicky nezáväznú prezentáciu projektu na predajnom mieste v Brezne - ul. Rázusova 12 a dozviete sa viac. Bytové domy Kasárne Brezno sú projektom spoločnosti Istrofinal, a. s. so sídlom v Žiline. V portfóliu nájdete množstvo úspešných bytových aj komerčných projektov.
Brezno
76 900 €
1KK byt C0 s predzáhradkou v novostavbe - REZIDENCIA GEMINY I - Brezno
Ponúkame Vám 1KK byt C0 s predzáhradkou v rezidencii GEMINI I v mestskej štvrti Kasárne - Brezno. Celková plocha bytu je 33,78 + predzáhradka 21,46 m2 + pivničná kobka 1,99 m2 Aktuálne prebieha výstavba. Viac informácií: 0918821700, 0905604226 GEMINI I - KOMFORTNÉ BÝVANIE V SRDCI BREZNA Rezidencia Gemini I je miestom, ktoré si na prvý pohľad zamilujete. Premyslená architektúra, útulné dispozície bytov, súkromný zelený areál s ihriskom a workout zónou. Ideálne bývanie v srdci Brezna. ARCHITEKTÚRA PREMYSLENÁ DO DETAILOV Vyberte si podľa Vašich potrieb – od 1-izbových bytov s predzáhradkou, po 4-izbové byty s rozľahlými strešnými terasami. Gemini I ponúka rôzne varianty bytov a dispozícií, ktoré oslovia aj náročného zákazníka. BÝVAJTE TAK, AKO STE VŽDY TÚŽILI V atraktívnej lokalite v srdci Brezna. Nová mestská štvrť Kasárne poskytne obyvateľom všetko potrebné pre pohodlný mestský život – pokojné zázemie, kompletnú občiansku vybavenosť a výbornú dopravnú dostupnosť. BEZPEČNÝ REZIDENČNÝ AREÁL Gemini I disponuje vlastným oploteným areálom so záhradou, ihriskom, workoutom a oddychovou zónou. Samozrejmosťou je vybavenie dostatkom vonkajších parkovacích státí. KVALITA A ISTOTA Gemini I ponúka bývanie v nadštandardne vybavenej rezidencii, originálne riešenia interiérov, špičkové stavebné materiály a najvyšší energetický štandard vrátane fotovoltaickej elektrárne. ŠTANDARDNÉ VYBAVENIE V CENE BYTU Štandard v cene bytu zahŕňa podlahy v miestnostiach, dlažbu, obklady a sanitu, interiérové a bezpečnostné vstupné dvere, zásuvky a prípravu na inštaláciu kuchynskej linky. Od renomovaného developera ISTROFINAL, a. s. Sme stabilná spoločnosť s jasne definovanými hodnotami, ktoré premietame do našej každodennej práce: spoločenská užitočnosť, kvalita bez kompromisov, profesionálna spolupráca a inovácie. Na trhu s nehnuteľnosťami pôsobíme takmer 20 rokov. V našich projektoch nájdete priemyselné parky, obchodné zóny a multifunkčné bytové objekty.
Brezno
95 000 €
2 izbový byt C8 v novostavbe - Kasárne Brezno
Ponúkame na predaj 2kk byt v novostavbe v bytového domu C - projekt výstavby bytových domov v Brezne - Kasárne Brezno. Výhodné financovanie kúpy bytu, 15/% pri podpise zmluvy a 85% až po kolaudácii. Klient má dostatok času na vybavenie hypotekárneho úveru - poskytujeme kompletný finančný servis, ponuku od všetkých zazmluvnených bánk, NEPOTREBUJETE ZNALECKÝ POSUDOK - viac info na tel.č. 0918 821 700, 0905 604 226 Plánované ukončenie výstavby je 10/2023. Byty budú odovzdané novým majiteľom so štandardným zariadením – podlahy, bezpečnostné vstupné dvere, interiérové dvere, podlahy, zárubne, dlažba v kúpeľni a WC, sanita v kúpeľni a WC. Parkovacie státia za bytovým domom (nie sú súčasťou kúpnej ceny - povinnosť jedného parkovacieho státia) a udržiavaná zeleň v okolí bytových domov. K dostupnosti je výborná občianska vybavenosť: hypermarkety, obchodná zóna S1, Fitness, štadión, nemocnica, letné i zimné rekreačné vyžitie - známe lyžiarske strediská do 15 min autom (Ski Tále, Mýto pod Ďumbierom, Chopok - Jasná) Celková rozloha 54,92 m2: - Balkón - Pivničná kobka - Orientácia na Juh - Zariadený v štandarde Dohodnite si telefonicky nezáväznú prezentáciu projektu na predajnom mieste v Brezne - ul. Rázusova 12 a dozviete sa viac. Bytové domy Kasárne Brezno sú projektom spoločnosti Istrofinal, a. s. so sídlom v Žiline. V portfóliu nájdete množstvo úspešných bytových aj komerčných projektov.
Brezno
104 900 €
Pozemok na predaj - Nízke Tatry - Polomka
Ponúkame na predaj pozemok v Horehronskej dedinke Polomka - Nízke Tatry, okres Brezno o výmere 895 m2. Situovaný je v zastavanom území obce, mimo hlavnej cesty, s asfaltovou prístupovou cestou vo vlastníctve obce. Pozemok je slnečný, rovinatý, oplotený, s výhľadom na lyžiarske stredisko Polomka - Bučnik, využiteľný pre stavbu rodinného domu alebo rekreačnej nehnuteľnosti. Inžinierske siete sú v dosahu, pri pozemku - vodovod, kanalizácia elektrina, plyn. Viac info Vám radi poskytneme telefonicky alebo pri osobnej obhliadke. Obec má veľmi dobrú občiansku vybavenosť, priamo v obci je technicky zasnežované lyžiarske stredisko Polomka - Bučnik, 20 km od obce je obľúbené stredisko Ski Telgárt a Chopok Juh/sever 45 min. V blízkosti sú bohaté možnosti turistiky, cykloturistiky, lyžovania, bežeckého lyžovania, požičovňa e-bikov (Šumiac - Kráľova Hoľa), výletov po okolí (vyhliadková veža - Polomka, cyklodreziny, Vydrovo, skanzen, Dobročský prales - Čierny Balog, Horehronský expres, Chmarošský viadukt, splav Hrona a mnohé iné) Ponúkame kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti, právny servis, poradenstvo pre bezpečný prevod nehnuteľnosti, prepisy energií, poradcu v oblasti financovania kúpy (rôzne možnosti financovania kúpy pozemku a výstavby) - bez poplatkov a ďalších navýšení.
Polomka
dohodou
Pozemok s hospodárskou budovou - Horehronie - okr. Brezno
Ponúkame na predaj pozemok s hospodárskou budovou. Nachádza sa v Horehronskej dedinke Polomka - okres Brezno, ktorá leží v údolí rieky Hron, zo severnej strany ohraničená hrebeňom Nízkych Tatier a z juhu Muránskou planinou. Pozemok je situovaný v zastavanom území obce, mimo hlavnej cesty, s asfaltovou prístupovou cestou. Pozemok je slnečný, s mierne svahovitým terénom, oplotený, s výhľadom na lyžiarske stredisko Polomka - Bučnik a na novopostavenú vyhliadkovú vežu. Stavba má škridľovvú strechu, dispozične pozostáva z dvoch miestností a drevárne. Inžinierske siete sú v dosahu. Na pozemku je stará vinica. Viac info Vám radi poskytneme telefonicky alebo pri osobnej obhliadke. Obec má veľmi dobrú občiansku vybavenosť, priamo v obci je technicky zasnežované lyžiarske stredisko Polomka - Bučnik, 20 km od obce je obľúbené stredisko Ski Telgárt a Chopok Juh/sever 45 min. V blízkosti sú bohaté možnosti turistiky, cykloturistiky, lyžovania, bežeckého lyžovania, požičovňa e-bikov (Šumiac - Kráľova Hoľa), výletov po okolí (vyhliadková veža - Polomka, cyklodreziny, Vydrovo, skanzen, Dobročský prales - Čierny Balog, Horehronský expres, Chmarošský viadukt, splav Hrona a mnohé iné) Ponúkame kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti, právny servis, poradenstvo pre bezpečný prevod nehnuteľnosti, prepisy energií, poradcu v oblasti financovania kúpy (rôzne možnosti financovania kúpy pozemku a výstavby) - bez poplatkov a ďalších navýšení.
Polomka
29 000 €
Dom na predaj - Nízke Tatry - Polomka
Ponúkame Vám na predaj dom/objekt v Horehronskej dedinke Polomka - Nízke Tatry, okres Brezno. Situovaný je v zastavanom území obce, mimo hlavnej cesty, s asfaltovou prístupovou cestou vo vlastníctve obce. Pozemok je slnečný, rovinatý, oplotený, s výhľadom na lyžiarske stredisko Polomka - Bučnik a na novopostavenú vyhliadkovú vežu. Stavba je priestranná, s úžitkovou plochou 350 m2. Predná časť objektu pôvodne slúžila ako dedinské pohostinstvo a zadná časť slúžila na bývanie. Stavba je v pôvodnom stave, vyžaduje si kompletnú renováciu, je čiastočne podpivničená, elektrina a plyn sú momentálne odpojené, voda zapojená - vodomer, kanalizácia pri pozemku. Kúrenie zabezpečovali plyn. gamatky, kachlové pece v miestnostiach a krb. Nehnuteľnosť je vhodná na bývanie, chalupárčenie pre viac rodín, podnikanie spojené s bývaním alebo na prenájom - v obci je technicky zasnežované lyžiarske stredisko Polomka Bučnik, 20 km od obce je obľúbené stredisko Ski Telgárt a pre náročnejších lyžiarov Chopok Juh/sever 45 min. V blízkosti sú bohaté možnosti turistiky, cykloturistiky, lyžovania, bežeckého lyžovania, požičovňa e-bikov (Šumiac - Kráľova Hoľa), výletov po okolí (vyhliadková veža - Polomka, cyklodreziny, Vydrovo, skanzen, Dobročský prales - Čierny Balog, Horehronský expres, Chmarošský viadukt, splav Hrona a mnohé iné). Polomka má veľmi dobrú občiansku vybavenosť. Predná časť stavby: kuchyňa (veľký pôvodný murovaný šporák), výčap, 3 miestnosti, sklad, toalety (dámske, pánske), + 2 izby, kúpelňa (zázemie pre personál) Zadná časť domu: samostatný vstup, chodba, kuchyňa (murovaný šporák), 2 izby, kúpelňa, toaleta, špajza Viac info Vám radi poskytneme telefonicky alebo pri osobnej obhliadke. Ponúkame kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti, právny servis, poradenstvo pre bezpečný prevod nehnuteľnosti, prepisy energií, poradcu v oblasti financovania kúpy - bez poplatkov a ďalších navýšení.
Polomka
59 000 €
Výrobné priestory na predaj - Bacúch Horehronie
breznoreality.sk - Realitná kancelária Vám ponúka na predaj výrobné priestory v obci Bacúch, vzdialenej od okresného mesta Brezno len 17 km. Situované sú na okraji obce s asfaltovou prístupovou cestou. Priestory momentálne slúžia na výrobu palivového dreva, porez guľatiny, spracovanie reziva na palety a výroba stavebného reziva. Predmetom predaja sú dve stavby, ktoré je možné odpredať aj samostatne. Pozemok pod stavbami je vo vlastníctve obce a v dlhodobom prenájme majiteľa. Je tu možný aj prenájom - viac info v RK. Stavba č. 1 : - podlahová plocha 300 m2 + podkrovie - dispozícia: kancelária, jedáleň (kuchynský kút a oddychová miestnosť), šatňa, kúpeľňa (sprchový kút + oddelené WC), izba (4 lôžka), kotolňa, , sklad, samostatné WC. V zadnej časti stavby prebieha kompletovanie paliet: paletáreň, sušiareň, príručný sklad, miesto na expedíciu - rolovateľná brána - nové rozvody vody - nové rozvody elektriny - nové ústredné kúrenie - plastové okná (v zadnej časti pôvodné drevené) - strecha (r.2012) - v podkroví je možnosť dobudovať ďalšie priestory Stavba č. 2 - podlahová plocha 270 m2 - výroba palivového dreva - umiestnené stroje - kotúčová píla, pásová píla, automat na výrobu pal. dreva - ceny strojov na vyžiadanie v RK Foto z interéru zašleme na vyžiadanie v RK. Ponúkame kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti, právny servis, poradenstvo pre bezpečný prevod nehnuteľnosti, hypotekárne poradenstvo - všetko bez poplatkov a ďalších navýšení. Staňte sa fanúšikom na našom facebookovom profile BreznoReality - nehnutelnosti Brezno a budete mať vždy novú, aktuálnu ponuku. Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. © 2020 Brezno reality s.r.o. Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z. z.
Bacúch
dohodou
Garáž na predaj - ul. ŠLN - Brezno
Ponúkame na predaj garáž situovanú v garážovej zástavbe na ul. ŠLN v Brezne - časť "Západ". Je tam zavedená elektrina (230V), plechové vstupné dvere, zastavaná plocha 19 m2. Viac informácií Vám radi poskytneme telefonicky alebo pri osobnej obliadke. Ponúkame kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti, poradenstvo pre bezpečný prevod nehnuteľnosti, prepisy energií. Poskytujeme hypotekárneho špecialistu, ktorý vypracuje ponuku úverov od všetkých bánk s ohľadom na Vaše potreby a príjem - bez poplatkov a ďalších navýšení. Navštívte našu stránku pre viac podobných nehnuteľností. Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. © 2020 Brezno reality s.r.o. Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z. z.
Brezno
18 500 €
1 2