Predaj stavebného pozemku v Dolných Orešanoch
Ponúkame na predaj stavebný pozemok v obci Dolné Orešany. Pozemok o rozlohe 720 m2 je rovinatý, šírka je 16 m, z troch strán oplotený. Nachádza sa v tichej lokalite v bočnej ulici. Vodovod aj elektrika sú pred pozemkom, odpad riešený žumpou. Obec Dolné Orešany leží na východnom úpätí Malých Karpát v prekrásnom prírodnom prostredí, čo ju predurčuje na aktívny oddych a prechádzky prírodou. Dobrá občianska vybavenosť, škola, škôlka, obchod. Zabezpečíme Vám kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Náš hypotekárny špecialista Vám vybaví najvýhodnejšie financovanie Vašej nehnuteľnosti. Spolupracujeme so všetkými bankami. Ohľadom ďalších informácii a obhliadky volajte na nižšie uvedené telefónne číslo. KONTAKT NA MAKLÉRA: Mgr. Štefánia Stillerová - 0905 279 475, mail: stillerova@gmail.com Ponúknite nám vašu nehnuteľnosť. Napíšte nám telefónny kontakt na Vás a my Vám do 24 hodín zavoláme.
Dolné Orešany
95 000 €
Lukratívny pozemok pre priemyselné využitie pri diaľnici
Ponúkame pozemok na lukratívnom mieste. Pozemok je definovaný ako – Polyfunkčná zóna – výrobno – obslužné funkcie, s maximálnou výškou zástavby 2 NP. Maximálna zastavanosť je pri tomto regulatíve 70%, minimálny podiel zelene je stanovený na 20%. Maximálna výška jedného podlažia 6,5m, pri dvoch podlažiach môže mať stavba max. 13 m. Pozemok sa dá využiť najmä na nerušivú výrobu, sklady, administratívu a pod., Z inžinierskych sietí je na pozemku elektrina.
Trenčín
dohodou
Ponúkame na predaj pozemok v Nitrianskom Rudne
Ponúkame na predaj pozemok v Nitrianskom Rudne v tesnej blízkosti priehrady - jazera . Pozemok o celkovej výmere 2.978 m2 je možné kúpiť ako celok alebo je možné tento pozemok rozparcelovať podľa priloženého náčrtu. Súčasťou jednej z parciel je rozostavaná chata o výmere 108 m2. K pozemku je doriešená a dovedená elektrická prípojka so zaplateným pripojovacím poplatkom a voda. Na pozemku je osadená 10m3 nádrž na dažďovú vodu. Na konci pozemku sa nachádza potok. Pozemok sa nachádza v blízkosti cesty so schváleným vjazdom na túto cestu, čiže nie je problém s dopravou ani v zime. Cena za m2 je 90 EUR, v prípade kúpy celej parcely dohoda možná.
Nitrianske Rudno
268 000 €
Veľký pozemok určený na priemyselné využitie
V katastrálnom území Pezinok, časť Lazarňa ponúkame veľký pozemok o výmere 14 Ha. Pozemok je vhodný na plochy podnikateľských aktivít obchodno-distribučného charakteru. Vzdialenosť od obytnej zóny je 500 m, je tu priamy vstup na komunikáciu Pezinok - Viničné - diaľnica. *Infraštruktúra - plyn 20m, voda 15 m, kanalizácia - 200 m - nový Podkarpatský zberač. Celý projekt má urbanistickú štúdiu Bližšie info v RK
Pezinok
dohodou
Ponúkame na prenájom krásnu chalupu v krásnom prostredí prírody
Chalupa sa nachádza v blízkosti Čadce, v obci Zákopčie vo veľmi peknom prostredí prírody v osade na samote a má nádhernú scenériu s krásnymi výhľadmi. Dvojpodlažný rodinný dom je kompletne zariadený, má 6 miestností.... Prízemie tvorí veľká obývacia miestnosť, kuchyňa s murovanou pecou, chodba so schodiskom, kúpeľňa a miestnosť na spanie. Na prvom nadzemnom podlaží sa nachádzajú 3 priestranné izby, kúpeľňa a chodba s úložnými priestormi. Konštrukčne ide o murovanú stavbu , s elektrinou a vlastnou stupňou. Vykurovanie je na tuhé palivo - krb, pec a elektrické kachle. Súčasťou chalupy je kamenný altánok s posedením Chalupa je vhodná pre 10 - 12 ľudí. Cena za noc je 270 Eur.
Zákopčie
270 €
Nová znížená cena - Jedinečná ponuka rodinného domu v žiadanej lokalite na veľkom pozemku v obci Ma
Ponúkame na predaj veľký 4 – izbový rodinný dom bungalov s garážou v štádiu holodom na veľkom pozemku nachádzajúcom sa na Hlavnej ulici v Maduniciach. V prípade vážneho záujmu majiteľ dokončí nájazd do garáže a schody do domu podľa požiadaviek klienta. RD bude: • 4 izbový rodinný dom s garážou (na základe priloženého pôdorysu), • Zastavaná plocha 169 m2 • Úžitková plocha RD je 130 m2 • Terasa 19 m2 • Rozmer pozemku 17,5 x 40 m • Počet parkovacích miest 2 plus garáž • Veľký, priestranný pozemok o rozlohe 700 m2 • Technická miestnosť • Špajza • V spálni priestranný šatník • Dokončený v štádiu “holodom” a pripojený na všetky inžinierske siete to znamená: elektrina, voda, žumpa o Hrubá stavba : múry + väzniková strecha + strešná krytina Bramac o Aktívny bleskozvod, o Okná 3-sklá o Garážová brána o Všetky vnútorné rozvody (žumpa, voda, elektrina ) o Podlahové kúrenie v celom RD aj v garáži o Vnútorné omietky, zaliate podlahy a raz vymaľovaný celý dom o Predpríprava na klimatizáciu o Príprava na krb o Zásuvky, vypínače o Dom je zateplený 100 mm o Vlastná studňa o Predpríprava na optický kábel Obec Madunice má výbornú občiansku vybavenosť, krásne prostredie, vynikajúca dostupnosť do okresných miest – Trnava 15 km, Piešťany 18 km, Hlohovec 8 km. Sú tu obchody ako potraviny, mäsiarstvo, pekáreň, ovocie a zelenina, niekoľko reštaurácií, škola, škôlka, lekáreň, pošta .... V cene nehnuteľnosti je kompletný právny servis a poradenstvo, spočívajúci najmä v správnom a korektnom priebehu obchodu až do samotného odovzdania nehnuteľnosti, príprava zmluvnej dokumentácie a podanie návrhu na vklad prevodu vlastníckeho práva na príslušnú správu katastra nehnuteľností. V cene je aj provízia. V prípade, že využijete služby nášho hypotekárneho špecialistu, ktorý Vám bezplatne vyhotoví analýzu Vašich možností a podmienok pri poskytnutí hypotekárneho úveru vo všetkých bankách na porovnanie a následne vybaví úver na kúpu nehnuteľnosti Vám zabezpečíme znalecký posudok na kupovanú nehnuteľnosť zdarma.
Madunice
225 000 €
Veľký rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite len 8 km od Trnavy
Ponúkame Vám na predaj veľký dvojpodlažný rodinný dom s veľkou záhradou len 8 km od Trnavy. Rodinný dom je kompletne zrekonštruovaný, rekonštrukcia prebehla v roku 2010. Dom je dvojpodlažný a pozostáva: prvé podlažie - vstupná chodba, obývacia izba, kuchyňa, kúpeľňa, WC, špajza, spálňa a šatňa. druhé podlažie - chodba, kúpeľňa s WC a tri izby. Dom je z časti podpivničený. Obec Vlčkovce má vynikajúcu občiansku vybavenosť, veľmi dobrú dostupnosť, zjazd z diaľnice a len kúsok od Trnavy. Tento dom má všetko čo rodina potrebuje, treba vidieť ..... V cene nehnuteľnosti je kompletný právny servis a poradenstvo, spočívajúci najmä v správnom a korektnom priebehu obchodu až do samotného odovzdania nehnuteľnosti, príprava zmluvnej dokumentácie a podanie návrhu na vklad prevodu vlastníckeho práva na príslušnú správu katastra nehnuteľností. V cene je aj provízia. V prípade, že využijete služby nášho hypotekárneho špecialistu, ktorý Vám bezplatne vyhotoví analýzu Vašich možností a podmienok pri poskytnutí hypotekárneho úveru vo všetkých bankách na porovnanie a následne vybaví úver na kúpu nehnuteľnosti Vám zabezpečíme znalecký posudok na kupovanú nehnuteľnosť zdarma.
Vlčkovce
235 000 €
Predaj novostavieb 4 izb. rodinných domov na veľkom pozemku v obci Opoj - teraz zľava z ceny 20 000,
Ponúkame na predaj 4 izb. novostavbu bungalovu v obci Opoj. Dom má zastavanú plochu 119 m2 a nachádza sa na pozemku s rozlohou 579 m2. Dom je samostatne stojaci. Napojený je na elektriku, obecný vodovod a septik. Kanalizácia je predpripravená. Veľkým benefitom domu je jeho dispozícia. Rozdelený je na dennú a nočnú časť a oddelená rodičovská spálňa od detských izieb, čo poskytuje dostatok súkromia pre deti a rodičov. Dom pozostáva zo vstupnej chodby, samostatné WC, 3x izba, veľká obývacia izba s kuchyňou so vstupom na terasu 2x4 m, , kúpeľňa s WC. Technický popis domu: Železo-betónová základová doska Obvodové múry tehla Phorotherm Väzníkový krov s krytinou Plastové okná s izolačným trojsklom Zateplenie fasády hrúbky 220 mm Kúrenie podlahové teplovodné Zdrojom vykurovania a ohrevu teplej vody je tepelné čerpadlo vzduch/voda Elektroinštalácia skompletizovaná so zásuvkami a vypínačmi Vnútorné vápenno-cementové omietky vymaľované na bielo Cementové potery Pozemok oplotený s terénnymi úpravami Vstup do domu, parkovacie miesta a terasa zo zámkovej dlažby Dokončenie výstavby do štádia holodom: 30 august 2023 Výborná lokalita, bočná tichá ulica. Z obce Opoj je výborné napojenie na D1, v obci sa nachádza materská škola a pošta. Obec poskytuje svojou polohou uprostred zelene vysokú kvalitu života, čistý vzduch a pokojnú rodinnú atmosféru. Popri cyklistike a turistike poskytuje množstvo možností využitia voľného času aj športový areál s futbalovým ihriskom priamo v obci. Zabezpečíme Vám kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Náš hypotekárny špecialista Vám vybaví najvýhodnejšie financovanie Vašej nehnuteľnosti. Spolupracujeme so všetkými bankami. V prípade, že hypotekárny úver budete riešiť prostredníctvom našej realitnej kancelárie, rezervačná záloha Vám bude v plnej výške vrátená ak Vám banka zamietne úver. Ohľadom ďalších informácii a obhliadky volajte na nižšie uvedené telefónne číslo. KONTAKT NA MAKLÉRA: Mgr. Štefánia Stillerová - 0905 279 475, mail: stillerova@gmail.com Ponúknite nám vašu nehnuteľnosť. Napíšte nám telefónny kontakt na Vás a my Vám do 24 hodín zavoláme.
Opoj
199 000 €
Ponúkame pozemky na výstavbu rodinných domov
Ponúkame pozemky na výstavbu rodinných domov v okolí Trenčína. Pozemky sú o výmere 600 a ž 900 m2, sú určené pre developerov a staviteľov. Na dané územie je právoplatné stavebné povolenie na všetky inžinierske siete. V prípade vážneho záujmu Vám radi dáme všetky konkrétne informácie.
Zamarovce
dohodou
Ponúkame veľký štýlový rodinný dom v prekrásnom prostredí prírody
Ponúkame na predaj rozprávkovú chalupu v rozprávkovom prostredí Tento rodinný dom sa nachádza v blízkosti Čadce, v obci Zákopčie vo veľmi peknom prostredí prírody v osade na samote a má nádhernú scenériu s krásnymi výhľadmi. Všetky informácie a fotky pre vážnych záujemcov sú k dispozícii v realitnej kancelárií Dvojpodlažný rodinný dom je kompletne zariadený, má 6 miestností.... Prízemie tvorí veľká obývacia miestnosť, kuchyňa s murovanou pecou, chodba so schodiskom, kúpeľňa a miestnosť na spanie. Na prvom nadzemnom podlaží sa nachádzajú 3 priestranné izby, kúpeľňa a chodba s úložnými priestormi. Konštrukčne ide o murovanú stavbu , so sieťami ako je elektrická energia, vlastná studňa, odpad je riešený septikom. Vykurovanie je na tuhé palivo - krb, pec a elektrické kachle. Súčasťou chalupy je podpivničená murovaná garáž, sauna a kamenný altánok s posedením a jakuzzi. Chalupa sa predáva komplet zariadená ... Prístupová cesta k chate je kamenistá. Rozloha pozemku: 480 m2 Zastavaná plocha: 165 m2 Úžitková plocha 220 m2. Treba vidieť .... V cene nehnuteľnosti je kompletný právny servis a poradenstvo, spočívajúci najmä v správnom a korektnom priebehu obchodu až do samotného odovzdania nehnuteľnosti, príprava zmluvnej dokumentácie a podanie návrhu na vklad prevodu vlastníckeho práva na príslušnú správu katastra nehnuteľností. V cene je aj provízia. V prípade, že využijete služby nášho hypotekárneho špecialistu, ktorý Vám bezplatne vyhotoví analýzu Vašich možností a podmienok pri poskytnutí hypotekárneho úveru vo všetkých bankách na porovnanie a následne vybaví úver na kúpu nehnuteľnosti Vám zabezpečíme znalecký posudok na kupovanú nehnuteľnosť zdarma.
Zákopčie
dohodou
Ponúkame na prenájom 1 - izbový byt po kompletnej rekonštrukcii vo vyhľadávanej lokalite
Ponúkame Vám na prenájom 1- izbový byt po kompletnej rekonštrukcii. Byt má výmeru 28 m2, pozostáva z chodby, kúpeľne s WC, kuchyňa prepojená s obývacou izbou a spacím kútom. Byt je kompletne zariadený aj s elektrospotregbičmi. Na chodbe je zabudovaný roldor. Kúpeľňa je so sprchovým kútom. Cena nájmu je aj s energiami. Poloha bytu je vo vyhľadávanej štvrti pri Tescu, odkiaľ je veľmi dobrá dostupnosť.
Trnava
520 €/mes.
Jedinečná ponuka – Ponúkame rodinný dom na Kopánke
Ponúkame veľký rodinný dom v tichej lokalite Kopánky. Rodinný dom je dvojpodlažný, celý podpivničený s veľkou garážou. Rodinný dom je priestranný, veľká kuchyňa, chodba, 5 izieb, 2 kúpeľne a WC. V rodinnom dome sú všetky siete ako je elektrina, voda, plyn a kanalizácia. Za domom aj vedľa domu je veľká záhrada. Výhodou tohto domu je veľký kľud , nakoľko sa jedná o dom v tichej lokalite. Dom má rozlohu 100 m2, pričom úžitková plocha je 200 m2 a má veľkú terasu a balkón. Celý dom je podpivničený a súčasťou podpivničenia je aj veľká garáž. Dom je podľa potrieb hneď obývateľný. Treba vidieť .... V cene nehnuteľnosti je kompletný právny servis a poradenstvo, spočívajúci najmä v správnom a korektnom priebehu obchodu až do samotného odovzdania nehnuteľnosti, príprava zmluvnej dokumentácie a podanie návrhu na vklad prevodu vlastníckeho práva na príslušnú správu katastra nehnuteľností. V cene je aj provízia. V prípade, že využijete služby nášho hypotekárneho špecialistu, ktorý Vám bezplatne vyhotoví analýzu Vašich možností a podmienok pri poskytnutí hypotekárneho úveru vo všetkých bankách na porovnanie a následne vybaví úver na kúpu nehnuteľnosti Vám zabezpečíme znalecký posudok na kupovanú nehnuteľnosť zdarma
Trnava
340 000 €
Predaj stavebného pozemku 1070 m2 s možnosťou výstavby RD za 80 000,-€ - Smolenice
Ponúkame na predaj veľký stavebný pozemok v obci Smolenice Pozemok o rozlohe 1070 m2 má šírku 15 m a je pripravený na výstavbu rodinného domu . Všetky inžinierske siete sa nachádzajú pred pozemkom. Obec Smolenice majú veľmi dobrú občiansku vybavenosť, škola, škôlka, banka, obchody, reštaurácie. Zabezpečíme Vám kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Náš hypotekárny špecialista Vám vybaví najvýhodnejšie financovanie Vašej nehnuteľnosti. Spolupracujeme so všetkými bankami. V prípade, že hypotekárny úver budete riešiť prostredníctvom našej realitnej kancelárie, rezervačná záloha Vám bude v plnej výške vrátená ak Vám banka zamietne úver. Ohľadom ďalších informácii a obhliadky volajte na nižšie uvedené telefónne číslo. KONTAKT NA MAKLÉRA: Mgr. Štefánia Stillerová - 0905 279 475, mail: stillerova@gmail.com Ponúknite nám vašu nehnuteľnosť. Napíšte nám telefónny kontakt na Vás a my Vám do 24 hodín zavoláme.
Smolenice
115 000 €
Posledný 3-izbový byt na prenájom v novej zrekonštruovanej bytovke
Ponúkame Vám na prenájom nové trojizbový byt v novej kvalitne zrekonštruovanej bytovke v Turanoch. Byty sú skolaudované, veľmi dobre riešené a spĺňajú kritéria na kvalitné bývanie. Bytový dom je tehlový, zateplený s plastovými oknami, pričom okná sú trojsklá v prevedení z vnútornej strany biele a vonkajšie hnedé aby korešpondovali s vonkajšími prvkami. Kúrenie a ohrev vody je zabezpečený cez vlastnú kotolňu. Byt má kúrenie, prenajíma sa v štádiu štandard. V byte sú parkety, dlažby, sanita v kúpeľni a na WC, kuchyni je kuchynská linka bez sporáku. Cena nájmu je vrátene energií. Mesto Turany má veľmi dobrú občiansku vybavenosť. Nachádzajú sa tu materské školy, základná škola, knižnica, kultúrne stredisko, lekár, lekárne, športové kluby, obchody a služby. Turany sú vzdialené od mesta Martin len 10 km. Zvážte možnosť len desať minút cesty od Martina a môžete bývať v novostavbe v bezprostrednej blízkosti prekrásnej prírody. Za spomenutie stojí Sedlo Bublen, Veľký Kriváň či Chleb.
Turany
432 €/mes.
Priemyselný areál pre výrobné alebo skladové priestory za bezkonkurenčnú cenu
Ponúkame na predaj priemyselný park v Nitrianskej Blatnici, vzdialenej 20 km od diaľnice D1 (exit Piešťany). Na tento priemyselný park bolo vydané právoplatné Územné rozhodnutie, pôda je vyňatá z pôdneho fondu. Priemyselný park sa rozprestiera na ploche 147 000 m². Pozemky v priemyselnom parku je možné využiť na výstavbu výrobných a montážnych hál, skladových priestorov, v blízkosti hlavnej cesty pre občiansku vybavenosť a služby (stavebniny, potraviny, záhradníctvo, benzínová pumpa a iné). Pozemok má celkovo 147 000 m2 a pre investorov je pripravený pre výrobné a skladové účely. Všetky dodatočné dokumenty poskytneme na vyžiadanie. Prístup k verejným sieťam je zabezpečený: ¬ Prípojka elektrickej energie s trafo stanicou s výkonom 2 MW ¬ Napojenie na hlavnú komunikáciu ¬ Vodovodná prípojka PVC dn100 ¬ Stredotlakový plynovod 100/3 ¬ Kanalizácia Výhodou tohto objektu je ľahká dostupnosť z diaľnice D1 - Piešťany - 20 km, Bratislava - 100 km, Nitra - 30 km, Trnava 50 km, Hlohovec - 29 km a Topoľčany 18 km.
Nitrianska Blatnica
dohodou
Znížená cena !!! Veľký starší rodinný dom na veľkom pozemku v blízkosti Senice
Ponúkame veľký, starší rodinný dom na veľkom pozemku v blízkosti Senice - rýchle jednanie - možná zľava Ponúkame na predaj veľký 5 – izbový rodinný dom , podpivničený s garážou na veľkom pozemku nachádzajúcom sa v obci Koválov, len 5 minút od Senice. RD bude: • 2- podlažný rodinný dom • Zastavaná plocha 110 m2 • Úžitková plocha RD je 220 m2 • Garáž na pozemku • Veľký, priestranný pozemok o rozlohe 800 m2 • Všetky inžinierske siete v dome - elektrina, voda, plyn • hospodárska budova na pozemku Obec Koválov je vzdialená od okresného mesta Senica 10 km. Koválov má dobrú občiansku vybavenosť, ZŠ, MŠ , obchod, klub dôchodcov ..... V cene nehnuteľnosti je kompletný právny servis a poradenstvo, spočívajúci najmä v správnom a korektnom priebehu obchodu až do samotného odovzdania nehnuteľnosti, príprava zmluvnej dokumentácie a podanie návrhu na vklad prevodu vlastníckeho práva na príslušnú správu katastra nehnuteľností. V cene je aj provízia. V prípade, že využijete služby nášho hypotekárneho špecialistu, ktorý Vám bezplatne vyhotoví analýzu Vašich možností a podmienok pri poskytnutí hypotekárneho úveru vo všetkých bankách na porovnanie a následne vybaví úver na kúpu nehnuteľnosti Vám zabezpečíme znalecký posudok na kupovanú nehnuteľnosť zdarma.
Koválov
119 000 €
Vykupujeme zadlžené nehnuteľnosti
Seriózne vykupujeme nehnuteľnosti, rýchlo a citlivo ... Zabezpečíme výkup zadĺžených nehnuteľnosti ..... Zabezpečíme predaj nehnuteľností, na ktorých sú exekúcie pod právnych dohľadom ... Rýchle,seriózne jednanie ....
Trnava
dohodou
Predaj 4 izb. murovanej chaty v krásnej prírode - Oščadnica
Ponúkame na predaj novostavbu 4 izb. murovanej chaty celoročne obývateľnej (bezúdržbovej) v obci Oščadnica- chatová oblasť. Pozemok o výmere 424 m2 pod chatou je v osobnom vlastníctve. Chata je murovaná s plastovými oknami, elektrické kúrenie, komín s predprípravou na krb, strecha plechová. Predáva sa vo vyhotovení holodom. Inžinierske siete: studňa, žumpa, elektrika. Poloha a osadenie chaty umožňuje krásny výhľad na okolitú prírodu. Dispozícia: prízemie - vstupná chodba, schodisko, kúpeľňa s WC, izba, obývacia izba s kuchyňou, poschodie - chodba, kúpeľňa s WC, 2x izba. Dokončenie chaty leto 2024. Možnosť dokončenia chaty do nadštandardu za príplatok. Obec Oščadnica je najväčšia a najdlhšia obec na Kysuciach. Okolitá príroda a pohoria ponúkajú možnosti na všetky druhy aktívneho oddychu. Leto - cyklistika, turistika či pohodový vývoz lanovkou alebo malá prechádzka a bobová dráha, alebo niektorá rozhľadňa. Je len na Vás, čo si zvolíte. Zima - Snowparadise Veľká Rača je to pravé stredisko na lyžovanie a zábavu. Dve lyžiarske strediská, tri prepojené doliny, 9 vlekov a lanoviek. Skialp, bežkovanie, sánkovanie alebo zimná prechádzka. Zabezpečíme Vám kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Náš hypotekárny špecialista Vám vybaví najvýhodnejšie financovanie Vašej nehnuteľnosti. Spolupracujeme so všetkými bankami. V prípade, že hypotekárny úver budete riešiť prostredníctvom našej realitnej kancelárie, rezervačná záloha Vám bude v plnej výške vrátená ak Vám banka zamietne úver. Ohľadom ďalších informácii a obhliadky volajte na nižšie uvedené telefónne číslo. KONTAKT NA MAKLÉRA: Mgr. Štefánia Stillerová - 0905 279 475, mail: stillerova@gmail.com Ponúknite nám vašu nehnuteľnosť. Napíšte nám telefónny kontakt na Vás a my Vám do 24 hodín zavoláme.
Oščadnica
225 000 €
Ponúkame pozemok v blízkosti Trnavy
Ponúkame pozemok o výmere 30000 m2 v blízkosti Trnavy s výjazdom na hlavnú cestu a hlavný ťah na Trnavu a obchvat. Vzdialenosť od Trnavy a od obchvatu je iba 1 km. Pozemok je určený na poľnohospodárske účely, na záhradníctvo, skleníky ..... Všetky inžinierske siete sú pri pozemku. Cena dohodou ...
Trnava
dohodou
Predaj novostavby 4 izb. bungalovu na veľkom pozemku -Bratislava
Ponúkame na predaj novostavbu 4 izb. bungalovu v Bratislave - Vrakuňa. Dom o rozlohe 114 m2 je postavený z tehly Porotherm o hrúbke 50 cm, okná sú špeciálne drevené, kúrenie je tepelným čerpadlom, všetky inžinierske siete, studňa, 2x vydláždená terasa. Dispozícia: vstupná chodba, chodba, WC, obývacia izba so zimnou záhradou a vstupom na terasu, kuchyňa s jedálňou a vstupom na terasu, 2x kúpeľňa, 3x izba. Pozemok okolo domu je trávnatý udržiavaný. Kľudná lokalita, blízko Ružinov aj obchvat na D1. Zabezpečíme Vám kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Náš hypotekárny špecialista Vám vybaví najvýhodnejšie financovanie Vašej nehnuteľnosti. Spolupracujeme so všetkými bankami. Ohľadom ďalších informácii a obhliadky volajte na nižšie uvedené telefónne číslo. KONTAKT NA MAKLÉRA: Mgr. Štefánia Stillerová - 0905 279 475, mail: stillerova@gmail.com Ponúknite nám vašu nehnuteľnosť. Napíšte nám telefónny kontakt na Vás a my Vám do 24 hodín zavoláme.
Bratislava II - Vrakuňa
699 000 €
Predaj novostavby veľkého 3 izb. bytu s vlastným kúrením a pozemkom - Trstín
Ponúkame na predaj novostavbu tehlového 3 izb. bytu s balkónom a vlastným kúrením v obci Trstín. Byt o rozlohe 90 m2 sa nachádza na 2 podlaží polyfunkčného objektu. Postavený je z tehly, zateplený, plastové okná, vlastné podlahové kúrenie plynovým kotlom, medzi bytmi sú použité akustické tehly. Predáva sa vo vyhotovení holobyt. K bytu patrí veľký balkón, pivnica a dve parkovacie miesta. Dispozícia: vstupná chodba, kúpeľňa, samostatné WC, 2x izba, obývacia izba prepojená s jedálňou a kuchyňou s výstupom na balkón. Obec má kompletnú občiansku vybavenosť: MŠ, ZŠ , lekáreň, zdravotné stredisko, pošta, pekáreň. Blízkosť Malých Karpát, umožňuje aktívne využitie voľného času. Trnava je vzdialená 20 km. Zabezpečíme Vám kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Náš hypotekárny špecialista Vám vybaví najvýhodnejšie financovanie Vašej nehnuteľnosti. Spolupracujeme so všetkými bankami. Ohľadom ďalších informácii a obhliadky volajte na nižšie uvedené telefónne číslo. KONTAKT NA MAKLÉRA: Mgr.Štefánia Stillerová - 0905 279 475, mail: stillerova@gmail.com Ponúknite nám vašu nehnuteľnosť. Napíšte nám telefónny kontakt na Vás a my Vám do 24 hodín zavoláme.
Trstín
139 900 €
Jedinečná príležitosť - Predaj pozemkov za zníženú cenu v lukratívnej lokalite pri Nitre
Využite jedinečnú príležitosť kúpy pozemku v lukratívnej časti Alekšiniec, ktorý teraz ponúkame za zníženú cenu. Veľkorysý pozemok, ktorý je ideálny pre blízkosť Nitry, s rýchlym výjazdom na diaľnicu a v blízkosti firmy Jaguár -Land Rover. Ide o stavebné pozemky v novovznikajúcej lokalite v obci Alekšince. Tieto stavebné pozemky sú určené na individuálnu výstavbu. Všetky pozemky sú napojené na inžinierske siete, ako je vodovod, dažďová a splašková kanalizácia. Elektrické NN prípojky, optika T Com a cesta pre stavebné účely v makadame 6/24. Finálne dokončenie ciest a verejného osvetlenia 12/24. Tieto pozemky je možné ešte aj rozčleniť na dva pozemky, kde by bola možné výstavba dvojdomu, k čomu by sme vedeli dodať projekt na dvojdom. V tomto prípade by bola cena pozemku už od 38850,- Eur. Pozemok A – 703 m 2 – 73815 ,- Eur Pozemok H - 702 m2 - 73710,- Eur Pozemok B - 740 m 2 – 77700.- Eur Pozemok I - 776 m2 - 81480,- Eur Pozemok C - 739 m2 - 77595,- Eur Pozemok J - 744 m2 - 78120,- Eur Pozemok D – 716 m2 - 75180,- Eur Pozemok K - 740 m2 - 77700,- Eur Pozemok E - 742 m2 - 77910 ,- Eur Pozemok L - 740 m2 - 77700,- Eur Pozemok F - 731 m2 - 76755,- Eur Pozemok M - 749 m2 - 78645,- Eur Pozemok G – 725 m2 - 76125,- Eur V cene nehnuteľnosti je kompletný právny servis a poradenstvo, spočívajúci najmä v správnom a korektnom priebehu obchodu až do samotného odovzdania nehnuteľnosti, príprava zmluvnej dokumentácie a podanie návrhu na vklad prevodu vlastníckeho práva na príslušnú správu katastra nehnuteľností. V cene je aj provízia pre RK.
Alekšince
73 710 €
Predaj pozemku na výstavbu rodinného domu
Ponúkame na predaj pozemok v obci Veľké Bierovce. Pozemok má inžinerske siete. Prístup je od cesty. Šírka pozemku je 30 m. Na pozemku nie je kanalizácia, odpad je treba riešiť žumpou. Obec Veľké Bierovce má veľmi dobrú občiansku vybavenosť. Výhodou obce je aj vzdialenosť od mesta Trenčín, čo je len 10 km. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať ....
Trenčianske Stankovce
79 000 €
Predaj veľkého stavebného pozemku 843 m2 - Jablonec
Ponúkame na predaj stavebný pozemok v novovybudovanej ulici v obci Jablonec. Pozemok o veľkosti 843 je široký 20 m. Inžinierske siete na pozemku - elektrika a voda, kanalizácia je predpripravená a po vybudovaní kanalizácie v obci bude pripojená. Vybudovaná cesta s osvetlením. Možnosť ihneď stavať. Obec Jablonec má dobrú občiansku vybavenosť, nachádza sa blízko obce Cífer, kde je vlaková stanica. Zabezpečíme Vám kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Náš hypotekárny špecialista Vám vybaví najvýhodnejšie financovanie Vašej nehnuteľnosti. Spolupracujeme so všetkými bankami. V prípade, že hypotekárny úver budete riešiť prostredníctvom našej realitnej kancelárie, rezervačná záloha Vám bude v plnej výške vrátená ak Vám banka zamietne úver. Ohľadom ďalších informácii a obhliadky volajte na nižšie uvedené telefónne číslo. KONTAKT NA MAKLÉRA: Mgr. Štefánia Stillerová - 0905 279 475, mail: stillerova@gmail.com Ponúknite nám vašu nehnuteľnosť. Napíšte nám telefónny kontakt na Vás a my Vám do 24 hodín zavoláme.
Jablonec
131 000 €
Predaj murovanej novostavby 4 izb. chaty v obci Oščadnica
Ponúkame na predaj novostavbu 4 izb. murovanej dvojpodlažnej chaty celoročne obývateľnej (bezúdržbovej) v obci Oščadnica-časť Rovné. Pozemok o výmere 294 m2 pod chatou je v osobnom vlastníctve. Chata je murovaná s plastovými oknami, elektrické kúrenie, komín s predprípravou na krb, strecha plechová. Zastavaná plocha 6x8 m. Predáva sa vo vyhotovení holodom. Inžinierske siete: studňa, žumpa, elektrika. Poloha a osadenie chaty umožňuje krásny výhľad na okolitú prírodu. Dispozícia: prízemie- vstupná chodba, schodisko, kúpeľňa s WC, 2x izba poschodie - obývacia izba s kuchyňou, izba. Dokončenie chaty leto 2024. Možnosť dokončenia chaty do nadštandardu za príplatok. Obec Oščadnica je najväčšia a najdlhšia obec na Kysuciach. Okolitá príroda a pohoria ponúkajú možnosti na všetky druhy aktívneho oddychu. Leto - cyklistika, turistika či pohodový vývoz lanovkou alebo malá prechádzka a bobová dráha, alebo niektorá rozhľadňa. Je len na Vás, čo si zvolíte. Zima - Snowparadise Veľká Rača je to pravé stredisko na lyžovanie a zábavu. Dve lyžiarske strediská, tri prepojené doliny, 9 vlekov a lanoviek. Skialp, bežkovanie, sánkovanie alebo zimná prechádzka. Zabezpečíme Vám kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Náš hypotekárny špecialista Vám vybaví najvýhodnejšie financovanie Vašej nehnuteľnosti. Spolupracujeme so všetkými bankami. V prípade, že hypotekárny úver budete riešiť prostredníctvom našej realitnej kancelárie, rezervačná záloha Vám bude v plnej výške vrátená ak Vám banka zamietne úver. Ohľadom ďalších informácii a obhliadky volajte na nižšie uvedené telefónne číslo. KONTAKT NA MAKLÉRA: Mgr. Štefánia Stillerová - 0905 279 475, mail: stillerova@gmail.com Ponúknite nám vašu nehnuteľnosť. Napíšte nám telefónny kontakt na Vás a my Vám do 24 hodín zavoláme.
Oščadnica
189 000 €
Ponúkame na predaj stavebný pozemok v prekrásnom prostredí kopaníc ...
Ponúkame na predaj stavebný pozemok v zastavanej časti obce Stará Myjava. Pozemok je rovinatý, mierne zvažujúci, na konci sa nachádza romantický potôčik. Pozemok je široký 11 m a v cene pozemku ponúkame aj projekt na výstavbu rodinného domu, kde sa projektant vyhral so všetkými danými možnosťami výstavby a zapracovania do reálneho prostredia. Inžinierske siete : pred pozemkom je voda a elektrina. Kanalizácia sa musí riešiť ČOV alebo žumpou. K pozemku vedie asfaltová cesta. Obec Stará Myjava má výbornú občiansku vybavenosť, potraviny, základnú školu, materskú školu, rôzne ubytovania a reštaurácie. V blízkosti obce sa nachádza: - Vodná nádrž Stará Myjava s možnosťou kúpania sa, člnkovania, rybárčenia, športové ihriská - SKILAND Stará Myjava je lyžiarske stredisko s umelým zasnežovaním a kvalitne upravenými zjazdovkami. Stredisko taktiež ponúka možnosť občerstvenia, večerného lyžovania, požičovňu lyží, ski servis a parkovanie priamo v areáli. Nachádza sa v území Bielych Karpát v chránenej krajinnej lokalite. V cene nehnuteľnosti je kompletný právny servis a poradenstvo, spočívajúci najmä v správnom a korektnom priebehu obchodu až do samotného odovzdania nehnuteľnosti, príprava zmluvnej dokumentácie a podanie návrhu na vklad prevodu vlastníckeho práva na príslušnú správu katastra nehnuteľností. V cene je aj provízia. V prípade, že využijete služby nášho hypotekárneho špecialistu, ktorý Vám bezplatne vyhotoví analýzu Vašich možností a podmienok pri poskytnutí hypotekárneho úveru vo všetkých bankách na porovnanie a následne vybaví úver na kúpu nehnuteľnosti Vám zabezpečíme znalecký posudok na kupovanú nehnuteľnosť. Pri zrealizovaní predaja danej nehnuteľnosti Vám realitná kancelária uhradí poplatok pri zavkladovaní na kataster.
Stará Myjava
50 000 €
PREDAJ VINÍC v obci Zeleneč
Ponúkame Vám na predaj vinice v obci Zeleneč. Táto lokalita sa nachádza len 5 km od mesta Trnava. Ponuka predstavuje oblasť 3,02 ha, kde je vysadených dokopy 14 256 kusov krov v odrodách: • Chardonnay • Rulandské modré • Cabernet Sauvignon • Alibernet • Rízling vlašský V prípade vážneho záujmu nás neváhajte kontaktovať. Na cene sa vieme dohodnúť.
Zeleneč
dohodou
Ponúkame na predaj zabehnutú kovoobrábaciu firmu
Ponúkame Vám na predaj zabehnutú kovoobrábaciu firmu. Na predaj je pozemok, budova, stroje, nástroje výrobný program aj s odberateľmi. Firma je na trhu už 30 rokov a má významných odberateľov. Budova má rozmer 100 x 15 m, pozostáva z jednotlivých dieľní, kancelárie, kuchynky, toaliet. Súčasťou budovy je aj 4-izbový byt. Budova má novú strechu, nové okná a z časti je zateplená. V prípade vážneho záujmu sa vieme dohodnúť .....
Cífer
dohodou
Predaj skolaudovaných bytov v Bielom Kostole - 2 izb. apartmán v štandarde s predzáhradkou
Ponúkame na predaj novostavbu 2 izb. bytu s predzáhradkou o výmere 25 m2 v obci Biely Kostol. Byt o rozlohe 43,81 m2 sa predáva vo vyhotovení štandard, kde budú použité kvalitné materiály, protipožiarne bezpečnostné vstupné dvere, plastové okná s izolačným trojsklom. Bytový dom Parnas v obci Biely Kostol je tvorený štyrmi podlažiami, kde nájdeme 47 bytových jednotiek. Nachádzajú sa tu 1 až 3 izbové bytové jednotky s výmerami od 26 m2 do 51 m2. Na jednom poschodí tak nájdeme 11 až 12 bytov. Vďaka tomu je zaručená príjemná, takmer rodinná atmosféra. Každý byt na 1NP má predzáhradku. Ku každej bytovej jednotke je k dispozícií jedno parkovacie státie za cenu 4 400,-€ Kolaudácia bytového domu je naplánovaná na december 2023. Táto lokalita poskytuje, vďaka svojej polohe, široké možnosti trávenia voľného času. Výhodou je bezprostredná blízkosť Malých Karpát, rybníka tvoreného riekou Parná, rôznych športovísk a v okolí nechýbajú ani viaceré cyklotrasy. Samozrejmosťou je občianska vybavenosť, vrátane materskej školy, reštaurácií, obchodov či kúpaliska. Zabezpečíme Vám kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Náš hypotekárny špecialista Vám vybaví najvýhodnejšie financovanie Vašej nehnuteľnosti. Spolupracujeme so všetkými bankami. V prípade, že hypotekárny úver budete riešiť prostredníctvom našej realitnej kancelárie, rezervačná záloha Vám bude v plnej výške vrátená ak Vám banka zamietne úver. Ohľadom ďalších informácii a obhliadky volajte na nižšie uvedené telefónne číslo. KONTAKT NA MAKLÉRA: Mgr. Štefánia Stillerová - 0905 279 475, mail: stillerova@gmail.com Ponúknite nám vašu nehnuteľnosť. Napíšte nám telefónny kontakt na Vás a my Vám do 24 hodín zavoláme.
Biely Kostol
126 500 €
Nová výstavba - skolaudovaný - 1 izb. byt s balkónom v štandarde - B. Kostol
Ponúkame na predaj novostavbu 1 izb. bytu s balkónom o výmere 3,65 m2 v obci Biely Kostol. Byt o rozlohe 25,62 m2 sa predáva vo vyhotovení štandard, kde budú použité kvalitné materiály, protipožiarne bezpečnostné vstupné dvere, plastové okná s izolačným trojsklom. Byt sa nachádza na 2 poschodí bytového domu s výťahom. Bytový dom Parnas v obci Biely Kostol je tvorený štyrmi podlažiami, kde nájdeme 47 bytových jednotiek. Nachádzajú sa tu 1 až 3 izbové bytové jednotky s výmerami od 26 m2 do 51 m2. Na jednom poschodí tak nájdeme 11 až 12 bytov. Vďaka tomu je zaručená príjemná, takmer rodinná atmosféra. Každý byt na 1NP má predzáhradku. Ku každej bytovej jednotke je k dispozícií jedno parkovacie státie za cenu 4 400 € Kolaudácia bytového domu je naplánovaná na december 2023. Táto lokalita poskytuje, vďaka svojej polohe, široké možnosti trávenia voľného času. Výhodou je bezprostredná blízkosť Malých Karpát, rybníka tvoreného riekou Parná, rôznych športovísk a v okolí nechýbajú ani viaceré cyklotrasy. Samozrejmosťou je občianska vybavenosť, vrátane materskej školy, reštaurácií, obchodov či kúpaliska. Zabezpečíme Vám kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Náš hypotekárny špecialista Vám vybaví najvýhodnejšie financovanie Vašej nehnuteľnosti. Spolupracujeme so všetkými bankami. V prípade, že hypotekárny úver budete riešiť prostredníctvom našej realitnej kancelárie, rezervačná záloha Vám bude v plnej výške vrátená ak Vám banka zamietne úver. Ohľadom ďalších informácii a obhliadky volajte na nižšie uvedené telefónne číslo. KONTAKT NA MAKLÉRA: Mgr. Štefánia Stillerová - 0905 279 475, mail: stillerova@gmail.com Ponúknite nám vašu nehnuteľnosť. Napíšte nám telefónny kontakt na Vás a my Vám do 24 hodín zavoláme.
Biely Kostol
82 300 €
1 2