Exkluzívne iba v APEX reality 4i. s balkónom na ul. M. Bela po rekonštrukcii, 78 m2
Exkluzívne iba u nás v APEX reality ponúkame na predaj zrekonštruovaný 4 izbový byt s balkónom na ulici M. Bela v Hlohovci. Byt s výmerou 78 m2 sa nachádza na 2. p. /9 v zateplenom bytovom dome s novým výťahom. Byt prešiel rozsiahlou rekonštrukciou: bezpečnostné dvere, okná, murované jadro, rozvody, elektroinštalácie, kuchyňa, podlahy. Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, dve komory, kuchyňa, kúpelňa, samostatné wc, prechodná obývacia izba s balkónom a tri spálne. K bytu patrí pivnica na prízemí bytového domu. Kompletné mesačné náklady na 4 čl. rodinu sú 180 €.
Hlohovec
149 000 €
Exkluzívne iba u nás v APEX reality prenájom zariadeného 1i. s loggiou na Nitrianskej ul., 39 m2
Exkluzívne iba u nás v APEX reality ponúkame na dlhodobý prenájom zariadený 1 izbový byt s loggiou na Nitrianskej ulici v Hlohovci. Byt s výmerou 39 m2 sa nachádza na 2. poschodí /8 v zateplenom bytovom dome. Byt je kompletne zrekonštruovaný a zariadený. Cena nájmu je 450 €/ mesiac, v cene sú energie a skylink bez internetu. Platí sa 1x depozit 450 €. Max pre dve dospelé osoby bez zvierat.
Hlohovec
450 €/mes.
APEX reality predaj 2i. bytu prerobeného na 3i. s balkónom na ul. R. Dilonga, 60 m2
Na predaj ponúkame 2 izbový byt prerobený na 3 izbový s balkónom s výmerou 60 m2 nachádzajúci sa na 3. poschodí /3 v zateplenom bytovom dome na ulici R. Dilonga v Hlohovci. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou. Dispozícia bytu: vstupná chodba, kuchyňa, kúpeľňa s wc, obývacia izba, detská izba a spálňa. K bytu patrí murovaná pivnica na prízemí bytového domu.
Hlohovec
123 000 €
APEX reality 5 izbová novostavba RD na Mlynskej ulici v Hlohovci - časť Šulekovo, 550 m2 pozemok
Na predaj ponúkame 5 izbovú novostavbu dvojpodlažného rodinného domu nachádzajúceho sa v tichej lokalite na Mlynskej ulici v Hlohovci - časť Šulekovo. Dom je postavený na pozemku s výmerou 550 m2, napojený na kanalizáciu, obecnú vodu a elektrinu. Predáva sa v stave holodomu. Miestnosti sú v štádiu finálnej prípravy na položenie podláh a osadenie dverí, sú dokončené kompletné, potery, omietky a biely náter v celom dome. TECHNICKÉ PARAMETRE: - Zastavaná plocha domu je cca 78,9 m2 - Vnútorná "úžitková" plocha domu 115,1 m2 - Veľkosť pozemku 550 m2 - Obvodové murivo o hrúbke 30cm YTONG + zateplenie 20 cm polystyrén (isover) + omietka - Priečne murivo o hrúbke 10cm YTONG + sadrové omietky - Okná 6 komorový rám plastové biele z vnútra a z vonku antracit s 3 sklom v najvyššej energetickej triede - Strecha plochá na drevenom záklope, stropné izolácie ISOVER o hrúbke 40 cm, stropy- sadrokartón - Vodné podlahové vykurovanie ( elektrokotol ) - Komín + predpríprava na krb v obývacej časti - Napojenie stavby na siete (elektrina, obecná voda a kanalizácia) POPIS MIESTNOSTÍ: Prízemie: - zádverie 4 m2 - hosťovská izba 8,1 m2 - WC + technická miestnosť 3 m2 - komora 3 m2 - kuchyňa 11,1 m2 - obývacia izba 25,5 m2 - schodisko 3,1 m2 Poschodie: - kúpeľňa 7,6 m2 - detská izba č.1 12,4 m2 - detská izba č.2 12,2 m2 - spálňa so šatníkom 16,6 m2 - chodba 4,5 m2 - loggia 2,2m2
Hlohovec
199 950 €
Exkluzívne iba v APEX reality 3i. rodinný dom v obci Bojničky na pozemku s výmerou 1079 m2
Exkluzívne iba u nás v APEX reality ponúkame na predaj prízemný, čiastočne podpivničený, tehlový 3 izbový rodinný dom v obci Bojničky. Dom je postavený na pozemku s výmerou 1079 m2, napojený na obecnú vodu, elektrinu, plyn, vlastný septik + studňa. Dom je s výnimkou plastových okien v pôvodnom zachovalom stave, ideálny na rekonštrukciou podľa vlastných predstáv. Dispozičné riešenie domu: vstupná chodba, hala, šatník, kuchyňa so špajzou, obývacia izba, dve spálne, kúpeľňa, samostatné wc. V zadnej časti domu je kotolňa a dielňa.
Bojničky
109 000 €
Exkluzívne iba u nás v APEX reality dvojgeneračný rodinný dom v Alekšinciach, 2769 m2 pozemok
Exkluzívne iba u nás v APEX reality ponúkame na predaj tehlový, dvojgeneračný rodinný dom v obci Alekšince. Dom je postavený na pozemku s výmerou 2769 m2, napojený na obecnú vodu, elektrinu, plyn, optickú sieť + vlastná 8 met. studňa. Vykurovanie v dome je ústredné plynové s možnosťou dokurovania tuhým palivom. Zastavaná plocha domu je 133 m2, úžitková plocha 260 m2 + pivnice 65 m2. Dom je čiastočne zrekonštruovaný: nová strecha s betónovou krytinou KM BETA, drevené eurookná s 2-skolom, zateplenie 80 mm nobasilom. Dispozičné riešenie prízemia: vstupná hala, kuchyňa, chodba, špajza, kúpeľňa, obývacia izba a dve spálne spolu 132,5 m2. Poschodie: chodba, kuchyňa, špajza, kúpeľňa, obývacia izba a tri izby spolu 132 m2. V zadnej časti domu sa nachádza hospodárska budova rozdelená na dve časti: dielňa s garážou s montážnou jamou a hospodárska časť so skladom.
Alekšince
350 000 €
Exkluzívne iba v APEX reality rovinatý stavebný pozemok na dvojdom v Orešanoch, 951 m2
Exkluzívne iba u nás v APEX reality ponúkame na predaj rovinatý oplotený stavebný pozemok nachádzajúci sa v centre obce Orešany s výmerou 951 m2 vhodný aj na dvojdom. Pozemok je pripojený na elektrinu, vodu aj kanalizáciu, všetky IS sú pripravené na výstavbu dvojdomu. Na pozemku sa nachádza aj kopaná studňa, plyn je na hranici pozemku. Výhodou pozemku je prístup z dvoch ulíc a ideálna šírka 20,4 - 22 metrov.
Orešany
59 000 €
Exkluzívne v APEX reality pekný 3i. byt po rekonštrukcii na Hlohovej ulici, 2x pivnica, 69 m2
Exkluzívne iba u nás v APEX reality ponúkame na predaj zrekonštruovaný slnečný 3 izbový byt nachádzajúci sa na 1. nadzemnom podlaží /5 na Hlohovej ulici s výmerou 69 m2. Byt ako aj bytový dom prešli kompletnou rekonštrukciou. Dispozícia bytu: vstupná chodba, kúpeľňa, samostatné wc, obývacia izba, spálňa, detská izba a kuchyňa. K bytu patria dve pivnice nachádzajúce sa v suteréne bytového domu.
Hlohovec
135 000 €
Exkluzívne iba u nás v APEX reality záhradná chatka v Hlohovci časť Ivarnoky, 788 m2 pozemok
Exkluzívne iba u nás v APEX reality ponúkame na predaj záhradnú chatku nachádzajúcu sa v záhradkárskej oblasti Hlohovca, časť Ivarnoky. Chatka je postavená na oplotenom mestskom pozemku s výmerou 788 m2, ročný poplatok za prenájom pozemku je 19€. Chatka má murovanú pivnicu a drevenú nadstavbu, ktorá obsahuje dve miestnosti. Na pozemku sa nachádza suché wc a drevená dielňa. Výhodou je možnosť parkovania na pozemku.
Hlohovec
16 000 €
Exkluzívne iba u nás v APEX reality 1i. byt s balkónom za ulici Závalie v Hlohovci, 44 m2
Na predaj ponúkame veľký 1 izbový byt s balkónom v novostavbe na Závalí v Hlohovci. Byt s výmerou 44 m2 sa nachádza na 3. poschodí /4 v zateplenom bytovom dome s výťahom. Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, spálňa, kúpeľňa, samostatné wc a veľká kuchyňa s balkónom.
Hlohovec
140 000 €
Exkluzívne iba v APEX reality 3iz. novostavba RD na ul. Evy Kostolányiovej, pozemok 447
Exkluzívne iba u nás v APEX reality ponúkame na predaj 3 izbovú novostavbu rodinného domu skolaudovaného v roku 2017. Dom je postavený na pozemku s výmerou 447 m2, napojený je na mestský vodovod, elektrinu,kanalizáciu, plynová prípojka je na hranici pozemku. Dom je postavený z ytongu hrúbky 30 cm, zateplený 15 cm polystyrénom, strop 40 cm zateplenie, podlahy 20 cm. Dom je vykurovaný elektrickým podlahovým kúrením s možnosťou dokurovania krbom na tuhé palivo. Dispozičné riešenie domu: vstupná chodba, kuchyňa so špajzou a veľkou obývacou izbou, kúpeľňa, wc a dve spálne. Na pozemku je možnosť zaparkovať až štyri autá. V zadnej časti pozemku je vybudovaný priestor na bazén s rozmerom 5x10 m.
Trnava
350 000 €
APEX reality 2i. byt s balkónom v novostavbe, 62 m2, ul. Nábr. A. Hlinku
Na predaj ponúkame slnečný 2 izbový byt s balkónom na ulici Nábrežie A. Hlinku v Hlohovci. Klimatizovaný byt s výmerou 62 m sa nachádza na 3. poschodí /4 v zateplenom bytovom dome. Dispozícia bytu: veľká vstupná chodba, kúpeľňa, samostatné wc, kuchyňa, spálňa a obývacia izba s balkónom.
Hlohovec
118 000 €
Exkluzívne iba u nás v APEX reality veľký 1i. byt na ul. Pod Beranom v Hc, 38 m2
Exkluzívne iba u nás v APEX reality ponúkame na predaj veľký 1 izbový byt po rekonštrukcii na ulici Pod Beranom v Hlohovci. Byt s výmerou 38 m2 sa nachádza na 3. poschodí /12 v zateplenom bytovom dome. Byt prešiel rozsiahlou rekonštrukciou. Dispozícia bytu: vstupná chodba, kúpeľňa, samostatné wc, veľká kuchyňa a izba. K bytu patrí veľká pivnica na prízemí bytového domu. Kompletné mesačné náklady na prevádzku bytu sú do 150 €.
Hlohovec
69 900 €
Exkluzívne APEX reality pozemok na priemyselné využitie 1800 m2 v obci Bojničky
Exkluzívne iba u nás v APEX reality ponúkame na predaj oplotený pozemok v priemyselnej zóne obce Bojničky. Pozemok s výmerou 1800 m2 je vhodný na sklad, halu, výrobňu...Na pozemku je vybudovaná elektrická prípojka. Viac info v RK.
Bojničky
162 000 €
APEX reality ponúka na predaj stavebný pozemok v Merašiciach, 800 m2
Na predaj ponúkame stavebný pozemok v tichej časti obce Merašice. Ide o oplotený, mierne svahovitý stavebný pozemok v intraviláne obce s dobrou občianskou vybavenosťou. Pozemok má výmeru 800 m2, rozmery: šírka 34 m x dĺžka 23,5 m. Pozemok je vďaka šírke 34 m využiť aj na výstavbu dvojdomu. Na pozemku sa nachádza drevená chatka. IS: voda, elektrina aj plyn na hranici pozemku.
Merašice
37 000 €
Exkluzívne iba u nás v APEX reality 3i. tehlový rodinný dom v Sasinkove, pozemok 901 m2
Exkluzívne iba u nás v APEX reality ponúkame na predaj čiastočne podpivničený, 3 izbový tehlový rodinný dom v obci Sasinkovo. Dom je postavený na pozemku s výmerou 901 m2, napojený je na elektrinu, obecnú vodu a septik. Dispozícia: vstupná chodba, kúpeľňa s wc, kuchyňa, tri izby. Dom je v pôvodnom stave, ideálny na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv.
Sasinkovo
110 000 €
Exkluzívne iba v APEX reality rodinný dom na Sereďskej ulici v Šulekove, pozemok 876 m2
Exkluzívne iba u nás v APEX reality ponúkame na predaj prízemný, čiastočne podpivničený, tehlový rodinný dom po čiastočnej rekonštrukcii na Seredskej ulici v Hlohovci - časť Šulekovo. Dom je postavený na pozemku s výmerou 876 m2, napojený je na všetky IS: voda, elektrina, plyn aj kanalizácia. Dispozičné riešenie domu: vstupná chodba, kuchyňa, kúpeľňa s wc, detská izba, spálňa. V zadnej časti domu sa nachádza dielňa, podpivničená kotolňa a letná kuchyňa. Súčasťou dvora je veľká prestrešená terasa s krytím parkovaním.
Hlohovec
119 500 €
Exkluzívne iba u nás v APEX reality komerčné priestory v centre Hlohovca, 190 m2
Exkluzívne iba u nás v APEX reality ponúkame na predaj komerčné priestory v úplnom centre Hlohovca na Námestí sv. Michala. Priestory majú celkovú výmeru 190 m2, nachádzajú sa na vyvýšenom prízemí v novostavbe polyfunkčného objektu. Priestory sú klimatizované a napojené na zabezpečovanie zariadenie. Celková plocha 190 m2 je rozdelená na dve časti. 1. časť 66,64 m2 obsahuje ambulanciu lekára (zádverie, čakáreň, vyšetrovňa, kancelária, predsieň, 2x wc, upratovacia miestnosť a denná miestnosť). 2. časť 123,54 m2 obsahuje lekáreň (miestnosť lekárne, administratívna miestnosť, laboratórium, sklad, kancelária, šatňa, wc, uprat. miestnosť). Viac info Vám radi poskytneme v RK na tel.č. 0948 269 123.
Hlohovec
240 000 €
Exkluzívne APEX reality celoročne obývateľná murovaná chatka Pod Šomod v Hlohovci
Exkluzívne iba u nás v APEX reality ponúkame na predaj celoročne obývateľnú dvojpodlažnú murovanú chatku v rekreačnej časti Hlohovca na ulici Pod Šomod. Chatka je postavená na pozemku s výmerou 759 m2, napojená je na elektrinu, vlastnú studňu, septik, kúrenie má ústredná na tuhé palivo. Dispozícia: na prízemí sa nachádza garáž, kotolňa a technická miestnosť. Na poschodí je terasa, obývacia izba, spálňa, kúpeľňa s wc a kuchyňa.
Hlohovec
90 000 €
Exkluzívne iba v APEX reality prenájom zariadeného 1i. s loggiu a park. miestom v Hlohovci, 32 m2
Exkluzívne iba u nás v APEX reality ponúkame na prenájom novostavbu 1 izbového bytu s loggiou s výmerou 32 m2 nachádzajúceho sa v obytnom komplexe Nový Hlohovec na Nitrianskej ulici v Hlohovci. Byt sa nachádza v zateplenom bytovom dome s novým výťahom a vlastným parkovacím miestom. Byt je kompletne zariadený (okrem TV). Byt má podlahové kúrenie a rekuperáciu. K bytu prislúchajú dve spoločné odkladacie miestnosti. Vhodné pre max dve dospelé osoby bez zvierat!! Cena nájmu 470€/ mesiac + mesačný depozit.
Hlohovec
460 €/mes.
Exkluzívne APEX reality novostavby 4i. RD s garážou v Špačinciach, pozemok 755 m2
Exkluzívne iba u nás v APEX reality ponúkame na predaj novostavbu 4 izbového rodinného domu - bungalow skolaudovaný v roku 2019 na Trnavskej ceste v Špačinciach. Dom je postavený na pozemku s výmerou 755 m2, zastavaná plocha domu je 167 m2, úžitková plocha 131 m2 a obytná plocha 80 m2. Dom je napojený na všetky IS: kanalizácia, obecná voda, elektrina, plyn + vlastná studňa. Dom je postavený z tehly 30 cm a zateplený polystyrénom 15 cm. V dome je ústredné plynové podlahové kúrenie + krb na tuhé palivo v obývacej izbe, príprava na alarm aj vonkajšie el. žalúzie. Dispozícia domu: vstupná chodba, kuchyňa s obývacou izba s východom na terasu, tri izby, kúpeľňa s wc, špajza, technická miestnosť a garáž. Dom sa nachádza v slepej ulici čiže poskytuje tiché a bezpečné bývanie.
Špačince
349 000 €
APEX reality - predaj pôvodného 2i. RD v Jalšovom, pozemok 263 m2
Na predaj ponúkame čiastočne podpivničený 2 izbový rodinný dom v tichej časti obce Jalšové postavený na pozemku s výmerou 263 m2. Dom je v pôvodnom stave, vyžaduje kompletnú rekonštrukciu. Napojený je na elektrinu. Dispozícia: vstupná chodba, dve izby, kuchyňa a špajza.
Jalšové
40 000 €
Exkluzívne iba u nás v APEX reality 3i. RD v Leopoldove, garáž, 784 m2 pozemok
Exkluzívne iba u nás v APEX reality ponúkame na predaj prízemný, tehlový, čiastočne podpivničený 3 izbový rodinný dom vo vyhľadávanej časti Leopoldova na ulici 1. mája. Dom je postavený na pozemku s výmerou 784 m2, napojený je na všetky IS: mestská voda, elektrina, plyn, kanalizácia + vlastná studňa. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou: nová strecha, plastové okná a čiastočné zateplenie domu. Dispozícia domu: vstupná chodba, kuchyňa, tri izby, špajza, kúpeľňa s wc, kotolňa, letná kuchyňa a dielňa. V zadnej časti pozemku je samostatne stojaca tehlová garáž.
Leopoldov
172 000 €
Exkluzívne APEX reality 3i. novostavba RD v Dubovanoch, holodom, pozemok 330 m2
Exkluzívne iba u nás v APEX reality ponúkame na predaj novostavbu 3 izbového rodinného domu v obci Dubovany, ktorý je súčasťou dvojdomu. Každý dom má samostatnú povalu a odhlučnené spoločné steny. Dom je postavený na pozemku s výmerou 330 m2, úžitková plocha domu je 90 m2. Dom sa bude predávať ako holodom (zateplenie, fasáda, omietky, sadrokartóny, vymalované, predpríprava na klimatizáciu, komín na krb a el. bojler). Napojený je na obecnú vodu, elektrinu a vlastný septik. Kúrenie v dome je zabezpečené elektrickým podlahovým kúrením. Dispozícia: predsieň, kuchyňa s obývacou izby a východom na terasu, wc, komora, technická miestnosť, kúpeľňa s wc a dve spálne a terasa s výmerou 12 m2. Viac info v RK na tel.č. 0948 269 123 alebo mailom: mesaros@apexreality.sk.
Dubovany
165 000 €
Exkluzívne iba v APEX reality stavebný pozemok v obci Dvorníky, 1868 m2, všetky IS
Exkluzívne iba u nás v APEX reality ponúkame na predaj stavebný pozemok so starým domom na zbúranie v obci Dvorníky. Pozemok má výmeru 1868 m2, napojený je na plyn, elektrinu, kanalizačná a vodovodná prípojka je na hranici pozemku. Pozemok má šírku 12 m x 155 m dĺžku.
Dvorníky
79 000 €
Exkluzívne iba u nás v APEX reality 2i. s loggiou v centre Hlohovca Za poštou, 49 m2
Exkluzívne iba u nás v APEX reality ponúkame na predaj 2 izbový byt s loggiou v centre Hlohovca na ulici Za poštou. Byt s výmerou 49 m2 sa nachádza na 3. poschodí /4 v zateplenom bytovom dome s novou strechou aj stúpačkami. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii vo veľmi zachovalom stave. Dispozícia: vstupná chodba, kúpeľňa, samostatné wc, prechodná obývacia izba, spálňa s loggiou a kuchyňa. K bytu patrí pivnica na prízemí bytového domu a spoločné priestory: práčovňa a kočiráreň. Kompletné mesačné náklady na prevádzku bytu sú iba 110 €.
Hlohovec
93 000 €
Exkluzívne APEX reality slnečný 3i. s loggiou na Nitrianskej ul., 68 m2, zrakonštruovaný
Exkluzívne iba u nás v APEX reality ponúkame na predaj slnečný 3 izbový byt s loggiou nachádzajúci sa na Nitrianskej ulici v Hlohovci. Byt s výmerou 68 m2 sa nachádza na 4. poschodí /8 v zateplenom bytovom dome s novým výťahom a stúpačkami. Byt prešiel rekonštrukciou: okná, podlahy, rozvody, jadro, omietky, stropy, vstavané skrine. Dispozícia bytu: vstupná chodba, detská izba, spálňa, obývacia izba s loggiou, kúpeľňa, samostatné wc, kuchyňa a špajza. K bytu patrí pivnica na prízemí bytového domu. Kompletné mesačné náklady na prevádzku bytu sú 160 €. Byt je kúpou voľný.
Hlohovec
115 000 €
Exkluzívne iba u nás v APEX reality developerský stavebný pozemok v Sasinkove 4151 m2
Exkluzívne iba u nás v APEX reality ponúkame na predaj developerský pozemok s výmerou 4151 m2 v centre obce Sasinkovo. Obec sa je vzdialená 10 km od mesta Hlohovec a 24 km od Nitry. Pozemok je možné rozdeliť na šesť samostatných parciel s výmerou: 499 m2, 468 m2, 461 m2, 535 m2, 602 m2 a 543 m2. Voda a elektrina sú na hranici pozemku. Viac info v Rk na tel. č. 0948 269 123.
Sasinkovo
dohodou
Exkluzívne iba u nás v APEX reality 2i. s loggiou na Hlohovej ul., 54 m2, kompletná rekonštrukcia
Exkluzívne iba u nás v APEX reality ponúkame na predaj pekný 2 izbový byt s loggiou nachádzajúci sa na Hlohovej ulici v Hlohovci. Byt s výmerou 54 m2 sa nachádza na 3. poschodí /4 v zateplenom bytovom dome. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou: podlahy, dvere, murované jadro, kuchyňa, elektroinštalácie, rozvody, omietky, vstavané skrine. Dispozícia bytu: vstupná chodba, kúpeľňa, samostatné wc, kuchyňa, obývacia izba a spálňa s loggiou. K bytu patria dve murované pivnice na prízemí bytového domu + spoločná miestnosť.
Hlohovec
109 900 €
Exkluzívne APEX reality 4i. rodinný dom v obci Bojničky, pozemok 678 m2, terasa, pivnica
Exkluzívne iba u nás v APEX reality ponúkame na predaj 4 izbový, čiastočne podpivničený rodinný dom nachádzajúci sa v obci Bojničky. Dom s úžitkovou plochou 165 m2 je postavený na pozemku s výmerou 678 m2. Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou: zateplenie, fasáda, okná, dvere, podlahy, kúrenie, rozvody... Napojený je na obecnú vodu + vlastná studňa, elektrina, plyn a vlastný septik. Kúrenie a ohrev túv je plynovým kotol. Na dokurovanie v prechodnom období slúži liatinová piecka v obývacej izbe. Podkrovie domu je plne klimatizované. Dispozícia prízemia: vstupná chodba, spálňa so šatníkom, technická miestnosť, obývacia izba, kuchyňa, kúpeľňa s wc. Na poschodí sa nachádza detská izba a veľká manželská spálňa so šatníkom, kúpeľňou s wc a terasou. Súčasťou domu je pivnica cca 20 m2, dielňa a uzavretá terasa. Kompletné mesačné náklady na prevádzku domu sú do 120 €. Dom sa nachádza v tichej časti obce s dobrou občianskou vybavenosťou, nevyžaduje ďalšie investície a je kúpou voľný.
Bojničky
219 000 €
1 2