Lovecká dýka Columbia F171
Lovecká dýka Columbia F171, nerezová čepeľ 19 cm, tvarovaná plastová rukoväť kombinácia modrej a žltej, celková dĺžka dýky je 32 cm. Dodávané textilné čierne púzdro s úchytom na opasok.
Diviacka Nová Ves
14 €
Dýka Kandar K473
Dýka Kandar K473, celokovová čierna s textilným púzdrom, celková dĺžka 23cm, čepeľ v dĺžke 11 cm , tvarovaná rukoväť s tvrdeného plastu. Kvalitná dýka pre každého poľovníka, turistu alebo rybára.
Diviacka Nová Ves
14 €
Nástenné hodiny kôň
Nástenné hodiny Z329 s motívom koňa sú vyrobené z 3 mm prexiskla, fotografia je aplikovaná tlačou, hrany hodín sú upravené laserom, ktorý zaručuje vysoký lesk hrán plexiskla. Strojček v hodinách je na jednu batériu typu AA, ktorá nie je súčasťou balenia. Rozmer 30x30cm.
Diviacka Nová Ves
30 €
Ruksak F503 25l
Maskáčový turistický ruksak F503 s obsahom 25L. Má delené vnútro, 2 predné vrecká na zips a bočné vrecká. Popruhy sú nastaviteľné. Využijete ho na turistike alebo pri športových aktivitách.
Diviacka Nová Ves
25 €
Pánske poľovnícke triško s motívom
Kvalitné pánske poľovnícke tričko s krátkym rukávom s rôznymi motívmi daniela na prednej strane. Je vyrobené zo 100% bavlny, trup je po bokoch bez švov. Tričko poteší každého poľovníka alebo milovníka prírody a lesnej zvery. Farebné prevedenie: military, army, khaki, fľaškovo zelená.
Diviacka Nová Ves
15 €
Rybárska stolička F201
Rybárska stolička F201 má nastaviteľné teleskopické nožičky, uhol sklonu opierky chrbta a pohodlné opierky na lakte. Sedacia plocha: 53x50cm Chrbát: 60x50cm Výška sedu: 35-50cm Lakťovníky:: 50cm Hmotnosť 6kg Nosnosť: 150kg
Diviacka Nová Ves
93 €
Boxer mosadzný lebka303
Boxer mosadzný 303, motív lebiek, možnosť použiť ako obranný prostriedok v prípade kontaktu priameho prepadnutia. Vzhľadom na prevedenie možnosť použiť ako dekoračný predmet. Váha 140g, rozmer 11,5 x 6,5 cm. V súlade so zákonom je použitie tohto produktu možné výlučne v medziach nutnej obrany, alebo krajnej núdze.
Diviacka Nová Ves
6,86 €
Fľaša ploskačka SD 313 srnec
Darčeková sada 313 s motívom srnec. Kazeta obsahuje ploskačku s obsahom 1,8 dcl, 2 ks pohárik a lievik. Sada ako darček poteší každého poľovníka či milovníka prírody. Materiál : nerez.
Diviacka Nová Ves
14,50 €
Detské tričko Paw Patrol
Krásne detské tričko s krátkym rukávom s motívom Paw Patrol s menom dieťaťa. Stačí, keď nám napíšete meno a farbu trička a my vám vyrobíme tričko, ktoré poteší každého chlapca a dievča na narodeniny, meniny či na Vianoce. Farebné tričko je za 11€.
Diviacka Nová Ves
11 €
Detské tričko Prasiatko Pepa
Krásne detské tričko s krátkym rukávom s motívom Prasiatko Pepa s menom dieťaťa. Stačí, keď nám napíšete meno a farbu trička a my vám vyrobíme tričko, ktoré poteší každé dievča na narodeniny, meniny či na Vianoce. Farebné tričko je za 11€.
Diviacka Nová Ves
11 €
Vianočná dekorácia Domček
Predám vianočnú dekoráciu domčeku v dvoch variantách, ktorý je vyrobený z hliníku. Dekorácia príjemne zútulní každú miestnosť.
Diviacka Nová Ves
3 €
Mačeta Kandar K550
Kvalitná mačeta Kandar K551 v čiernom prevedení je vhodná do každej každej záhrady, chalupy a prírody ma dĺžku 44 cm. Na zavesenie mačety na stenu poslúžia otvory v čepeli mačety.Dodáva sa s púzdrom, ktoré je možné pripevniť na opasok. Ideálna na sekanie kríkov, starej buriny, osekávanie mladých vetví a pod.
Diviacka Nová Ves
18 €
Sada troch športových vrhacích dýk K200
Sada troch športových vrhacích dýk K200 vyrobených z kvalitnej nerezovej ocele s dĺžkou 19 cm. Majú obojstrannú čepeľ, určené sú na športové účely,ako hádzanie do terča. Sada sa dodáva spolu s čiernym textilným púzdrom. Vhodná pre milovníkov extrémnych športov.
Diviacka Nová Ves
14 €
Fľaša ploskačka sada 301
Nádherná darčeková sada Ploskačka ryba + 3x pohárik, ploskačka s obj. 2,1 dcl. na prenos alko aj nealko nápojov. Určite bude skvelým pomocníkom pri dlhých zimných rybačkách. Komplet je balený v krásnom darčekovom balení. Ploskačka je na oboch stranách potlačená motívom ryby a v zadu je stručný popis ryby v angličtine, taktiež poháriky sú s motívom. Skvelý darček pre vášnivých rybárov.
Diviacka Nová Ves
13 €
Nôž motýlik 952
Nôž motýlik Kandar 952 s motívom lebiek má dĺžku čepele 10 cm a celkovú dĺžku 23 cm. Na konci rukoväti je poistka proti samovoľnému zloženiu.
Diviacka Nová Ves
9,80 €
Praktická mačeta F329
Praktická mačeta F329 vhodná do každej každej záhrady, chalupy a prírody , čepeľ ma dĺžku 34 cm a rukoväť je z dreva. Na zavesenie mačety na stenu poslúžia otvory v čepeli mačety.Dodáva sa s púzdrom, ktoré je možné pripevniť na opasok.
Diviacka Nová Ves
14 €
Dýka 2513
Dýka 2513 s čepeľou s dĺžkou 13 cm. Rukoväť s imitáciou parohu má dĺžku 11,5 cm. Celková dĺžka dýky je 24,5 cm. Obsahuje nylónové púzdro na upevnenie na opasok.
Diviacka Nová Ves
16,80 €
Ruksak F181
Maskáčový ruksak F181 má dvojkomorové vnútro, 2 predné vrecká na zips a bočné vrecká. Popruhy sú nastaviteľné. Využijete ho na turistike,pri športových aktivitách, či ako ruksak do školy.
Diviacka Nová Ves
25 €
3D Obraz psy
Krásny 3D obraz šteniatok, keď prejdete okolo nich pozorujú Vás a otáčajú sa im hlavičky do strany. Obraz má čierny rám, dá sa pripevniť na stenu. Vhodný darček pre deti alebo pre každého milovníka zvierat. Rozmery: 30 x 40 cm
Diviacka Nová Ves
7 €
Termoska - termopohár Z253
Termoska - termopohár Z253 má vnútorný aj vonkajší nerezový plášť. Na spodku sa nachádza protišmyková podložka, má šróbovací vrchnák, ktorý však nemusíte odšróbovať, keď sa chcete napiť (stačí stlačiť tlačítko, aby ste termosku otvorili alebo zatvorili.) Má uzáver click clack. Tvar je vhodný aj do držiaku v aute. Objem termosky je 400ml. Na výber je z červenej, modrej a zelenej farby.
Diviacka Nová Ves
10,50 €
Príbor Z350 čierny
Turistický čierny príbor Z350 (skladací) je vhodný na cestách,turistike,kempovaní či rybačke. Polievka či hlavné jedlo s týmto príborom nebude žiadny problém. Obsahuje vidličku, lyžicu, nôž, otvárač na víno a otvárač na konzervy. Obdržíte ho spolu s čiernym textilným púzdrom.
Diviacka Nová Ves
9,10 €
Nástenné hodiny kôň
Nástenné hodiny Z329 s motívom koňa sú vyrobené z 3 mm prexiskla, fotografia je aplikovaná tlačou, hrany hodín sú upravené laserom, ktorý zaručuje vysoký lesk hrán plexiskla. Strojček v hodinách je na jednu batériu typu AA, ktorá nie je súčasťou balenia. Rozmer 30x60cm.
Diviacka Nová Ves
30,80 €
Pánska kožená peňaženka 1200
Pánska hnedá kožená peňaženka z kvalitnej prírodnej kože s retiazkou na uchytenie o nohavice. Vo vnútri sa nachádza 11 priehradok na karty, 3 priehľadné priehradky na fotky alebo doklady, 2 veľké mincovníky, 2 priečinky na bankovky. Peňaženka je vhodná pre každého bez ohľadu na vek. Rozmery: 12 cm x 9,5 cm x 2,5 cm
Diviacka Nová Ves
24 €
Pánsky kožený opasok 1220
Kožený opasok s prackou vo farbe starý nikel. Šírka opasku je 3,5 cm, dĺžka opasku je meraná od poslednej dierky po začiatok spony. Pokiaľ nameraná hodnota dĺžky obvodu pása nie je zhodná s ponúkanými dĺžkami, voľte najbližšiu dlhšiu variantu. Dostupné veľkosti: 95, 100, 105, 110, 115 a 120 cm.
Diviacka Nová Ves
23 €
Pánske tričko s motívom šťuka
Kvalitné pánske rybárske tričko s krátkym rukávom s motívom šťuka na prednej strane. Je vyrobené zo 100% bavlny, trup je po bokoch bez švov. Tričko poteší každého rybára a milovníka rýb. Farebné prevedenie: military, army, khaki, fľašová zelená.
Diviacka Nová Ves
15 €
Detské tričko s motívom a menom
Krásne detské tričko s dlhým rukávom s rôznymi motívmi a s menom dieťaťa. Stačí, keď nám do poznámky uvediete meno dieťaťa a my vám vyrobíme tričko, ktoré urobí radosť každému chlapcovi na narodeniny, meniny či na Vianoce.
Diviacka Nová Ves
13 €
Multifunkčné kliešte F170
Multifunkčné kliešte F170 v čiernom prevedení obsahujú nôž, pilník, plochý a krížový sktrutkovač, otvárak na fľaše, otvárak na konzervy, kľúč na 6-hranné matice a odstraňovač šupín. Dodáva sa v čiernom textilnom púzdre.
Diviacka Nová Ves
12 €
Kožená taška
Kožená taška . Prava koža .
Diviacka Nová Ves
25 €
Nôž K325 Kandar
Zatvárací nôž Kandar K325 s 10 cm nerezovou čepeľou. Rukoväť je kombinácia dreva a gravírovaného kovu. Celková dĺžka noža je 21 cm.
Diviacka Nová Ves
12,60 €
3D Obraz pes
Krásny 3D obraz psíka, keď prejde okolo pozoruje Vás a otáča hlavu do strany. Obraz má čierny rám, dá sa pripevniť na stenu. Vhodný darček pre deti alebo pre každého milovníka zvierat. Rozmery: 30 x 40 cm
Diviacka Nová Ves
7 €
1 12 13 14 15 16 17