Čiastočne zariadený 1-izbový byt v širšom centre neďaleko stanice
Čiastočne zariadený 1-izbový byt v širšom centre mesta neďaleko stanice Čiastočne zariadený 1-izbový byt neďaleko stanice v širšom centra mesta Piešťany. - obytná miestnosť s kuchyňou - samostatná spálňa - samostatná kúpeľňa a WC - 41m² úžitkovej plochy - čiastočne zariadený - orientácia Z - neďaleko stanice - miestnosť pre bicykle na prízemí bytového domu - výborná poloha - parkovanie mimo parkovacej politiky - vhodný aj ako investícia Hľadáte bývanie neďaleko stanice, prípadne investíciu - byt na prenajímanie...? Tento byt je to pravé pre Vás... Cena je vrátane provízie, ktorá zahŕňa realitné poradenstvo a servis, vypracovanie zmluvnej dokumentácie a poplatky spojené s prepisom nehnuteľnosti. Volajte 0903 476 290, alebo píšte martin.haring@allforlife.sk, poprípade FB @allforlife, IG all_4_life_official a samozrejme youtube All 4 Life.
Piešťany
94 900 €
BÝVANIE ŠTÝLOVO V NOVOSTAVBE - moderný zariadený 1-izb. apartmán LINEA
BÝVANIE ŠTÝLOVO V NOVOSTAVBE - moderný zariadený 1izbový apartmán Hľadáte moderné štýlové bývanie...? Máme pre Vás riešenie...! - novostavba - zateplený bytový dom - 1-izbový apartmán úžitková plocha 35m² - podlahová plocha 30m² - terasa 5m² - pivnica 2m² - kompletne zariadený na mieru s dostatočným úložným priestorom - plastové okná 3-sklo / 6 komôr, bezpečnostné dvere - podlahové kúrenie + smarthome regulácia - moderná dispozícia - uzatvorený areál s bazénom - optický internet + káblová televízia Je tento byt podľa Vašich predstáv...? Príďte sa presvedčiť osobne, volajte a dohodnite si termín obhliadky už dnes. Cena prenájmu 370,-€ + 130,-€ energie a služby / kaucia 750,-€ Volajte 0903 476 290, alebo píšte martin.haring@allforlife.sk, poprípade FB @allforlife, IG all_4_life_official a samozrejme youtube All 4 Life. Cena energií: 130 Euro / mesiac
Piešťany
370 €/mes.
Záhrada s chatkou v záhradkárskej oblasti v mestskej časti Kocurice
Záhrada s chatkou v záhradkárskej oblasti v mestskej časti Kocurice Ponúkame Vám na predaj záhradu so záhradnou chatkou v rekreačnej záhradkárskej oblasti v mestskej časti mesta Piešťany - Kocurice. - 366m² záhrada - urbár - pozemok cca 14x27m - ovocné stromy, drobné pestovanie - záhradná chatka 5x3m - pivnica pod chatkou - relax, pestovanie, odpočinok - dostupnosť autom aj prímestskou dopravou - len na skok z Piešťan Ak žijete v neustálom kolobehu a hľadáte priestor na relax, príďte sa pozrieť a budete milo prekvapený. Dohodnite si obhliadku už dnes. Cena nehnuteľnosti je 24.490,-€ (dohoda možná). Cena je vrátane provízie, ktorá zahŕňa realitné poradenstvo a servis, vypracovanie zmluvnej dokumentácie a poplatky spojené s prepisom nehnuteľnosti. Volajte 0903 476 290, alebo píšte martin.haring@allforlife.sk, poprípade FB @allforlife, IG all_4_life_official a samozrejme youtube All 4 Life.
Piešťany
24 900 €
Obchodné priestory na dobrej adrese v Piešťanoch
Obchodné priestory na dobrej adrese v Piešťanoch Hľadáte sídlo pre Vaše podnikanie...? Potrebujete sklady, prípadne sklad + predajňu na Vaše podnikanie...? Máme pre Vás riešenie...! Ponúkame Vám na predaj obchodné priestory na dobrej adrese v Piešťanoch. Tichá lokalita, okrajová časť mesta, novostavba + nová štvrť na bývanie v Piešťanoch. - 145,68m² úžitkovej plochy - tehlová stavba - zateplená - holopriestor - možnosť dokončiť podľa vlastných predstáv - predná časť ako predajňa, zadná časť ako sklad, prípadne parkovanie - 2 vstupy - presklená časť dvere, skladová časť elektrická brána - orientácia S/J Našli ste v tomto riešenie pre Vaše podnikanie...? Dohodnite si obhliadku už dnes. Cena je vrátane provízie, ktorá zahŕňa realitné poradenstvo a servis, vypracovanie zmluvnej dokumentácie a poplatky spojené s prepisom nehnuteľnosti. Volajte 0903 476 290, alebo píšte martin.haring@allforlife.sk, poprípade FB @allforlife, IG all_4_life_official a samozrejme youtube All 4 Life.
Piešťany
290 000 €
Obchodný priestor na prenájom v širšom centre Piešťan
Obchodný priestor na prenájom na Teplickej ulici. Pozostáva z troch miestností, skladu, WC priestoru s umývadlom a chodby. Prístup je bezbariérový až do samotného obchodného priestoru od ulice a taktiež z boku, z dvora je ďaľší vstup. Energie za úžívanie priestoru sa platia samostatne, podľa spotreby a druhu prevádzky. Volajte a dohodnite si termín obhliadky už dnes. tel. kontakt: 0905466858 mail: urminskadenisa@gmail.com
Piešťany
780 €/mes.
Starší rodinný dom, v pokojnej ulici v Dubovanoch
Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v tichej časti na slepej ulici obce Dubovany - katastrálne územie - Horné Dubovany - rodinný dom (2x izba, kuchyňa, chodba, komora), rozsiahly rovinatý pozemok - stavebný materiál - tehla - kúrenie - tuhé palivo - inžinierske siete (elektrika, voda v RD), (kanalizácia a plyn - pred RD) - lokálny poskytovateľ TV + internetu - pôvodný stav - vhodné na rekonštrukciu - celková výmera 1.234m², zastavavá plocha 132m², podlahová plocha 95m², záhrada 1.102m² - dostupnosť na prímestskú dopravu (TT - 25km, PN - 15km…) Ak Vás nehnuteľnosť oslovila kontaktujte nás a dohodnite si obhliadku… Cena je vrátane provízie, ktorá zahŕňa realitné poradenstvo a servis, vypracovanie zmluvnej dokumentácie a poplatky spojené s prepisom nehnuteľnosti. Volajte 0903 240 589, alebo píšte jozef.haring@allforlife.sk, poprípade FB @allforlife, IG all_4_life_official a samozrejme youtube All 4 Life.
Dubovany
99 900 €
Tichá lokalita - 3-izbový byt so záhradou v Trebaticiach
Tichá lokalita - 3-izbový byt so záhradou v Trebaticiach Preferujete bývanie mimo ruchu mesta, ale s dobrou dostupnosťou do mesta…? Ponúkame Vám na predaj čiastočne zrekonštruovaný 3-izbový byt so záhradou na Severnej ulici v Trebaticiach. - 3-izbový byt 74,54m² - tretie poschodie z troch (bez výťahu) - kuchyňa so špajzou, obývačka, 1x spálňa s lodžiou, 1x spáľňa - samostatná kúpeľňa, samostatné WC - plastové okná - čiastočná rekonštrukcia - kompletne zariadený - televízia a internet (lokálny poskytovateľ) - klimatizácia - pivnica - orientácia S/J - záhrada - vlastný plynové kúrenie (kotol) - ohrev teplej vody Hľadáte bývanie, do ktoré sa viete ihneď nasťahovať a bývať…? Tento byt je práve pre Vás ako stvorený! Pozrite si virtuálnu prehliadku a po dohode Vás bytom aj osobne prevedieme… Cena je vrátane provízie, ktorá zahŕňa realitné poradenstvo a servis, vypracovanie zmluvnej dokumentácie a poplatky spojené s prepisom nehnuteľnosti. Volajte 0903 240 589, alebo píšte jozef.haring@allforlife.sk, poprípade FB @allforlife, IG all_4_life_official a samozrejme youtube All 4 Life.
Trebatice
122 900 €
PREDAJ - Bývajte a podnikajte pod jednou strechou na dobrej adrese
PREDAJ - Bývajte a podnikajte pod jednou strechou na dobrej adrese Hľadáte miesto kde viete bývať a zároveň podnikať...? Prípadne dom, s podnikateľským priestorom a nájomníkom...? Našli sme pre Vás ideálne riešenie - tento dom bude Vašim domovom a pridanou hodnotou bude obchodný priestor s dlhodobým nájomníkom. Príďte sa pozrieť a presvedčte sa osobne...! Ponúkame Vám na predaj rodinný dom s menším pozemkom vo vyhľadávanej lokalite mesta Trenčín. V okolí domu je štandardné občianske vybavenie a výborné napojenie na prímestskú dopravu. Výhodou je dobré napojenie na diaľnicu D1 (do 5 min). Svojou polohou ponúka príjemné bývanie, ako aj bohaté športové aktivity. - 2 podlažia, 150m² úžitkovej plochy, 136m² obytnej plochy - tehlová stavba - zateplená - kúrenie radiátormi, plynový kotol - vstupná hala, kuchyňa s obývačkou na prízemí - 2 izby + šatník + pracovňa a kúpeľňa s WC na pochodí - orientácia V/Z - uzatvorený krb s rozvodmi tepla do izieb - terasa na poschodí 10,5m² - stavba rekonštruovaná 2010, kompletná rekonštrukcia, čiastočne zariadený - pochôdza povala pod strechou - pozemok 184m² - prevádzkové náklady 120,-€/mes. - znalecký posudok z 2023 k dispozícii Našli ste sa v tomto rodinnom dome riešenie pre Vaše bývanie...? Dohodnite si obhliadku už dnes. Cena je vrátane provízie, ktorá zahŕňa realitné poradenstvo a servis, vypracovanie zmluvnej dokumentácie a poplatky spojené s prepisom nehnuteľnosti. Volajte 0903 476 290, alebo píšte martin.haring@allforlife.sk, poprípade FB @allforlife, IG all_4_life_official a samozrejme youtube All 4 Life.
Trenčín
219 900 €
ODSTÚPENIE PREVÁDZKY - Bar a kaviareň - Váš drink na dobrej adrese
ODSTÚPENIE PREVÁDZKY - Bar a kaviareň - Váš drink na dobrej adrese Rozmýšľate nad vlastným podnikaním v gastro prevádzke a hľadáte vhodný priestor...? Miesto kde sa Vaši zákazníci budú cítiť ako doma...? Podnikajte už zajtra vo svojom na dobrej adrese. - úžitková plocha 150m² - kompletne zariadená prevádzka - nová vzduchotechnika, klimatizácia - zabezpečovacie zariadenie - alarm - po kompletnej rekonštrukcii - dámske / pánske toalety - pivnica vhodná na skladovanie - priestor pre salónik - centrum mesta - Teplická ulica - kompletná občianska vybavenosť v okolí Ak Vás táto ponuka oslovila, neváhajte a volajte už dnes a dohodnite si obhliadku! Cena je vrátane provízie, ktorá zahŕňa realitné poradenstvo a servis, vypracovanie zmluvnej dokumentácie a poplatky spojené s prepisom nehnuteľnosti. Volajte 0903 476 290, alebo píšte martin.haring@allforlife.sk, poprípade FB @allforlife, IG all_4_life_official a samozrejme youtube All 4 Life.
Piešťany
19 900 €
ŠTÝLOVÉ BÝVANIE V NOVOSTAVBE - 1izb. apartmán modernou dispozíciou
Hľadáte moderné nízko nákladové bývanie...? Máme pre Vás riešenie...! - novostavba - zateplený bytový dom - 1-izbový apartmán úžitková plocha 36,8m² - podlahová plocha 30m² - terasa 4m² - pivnica 2,8m² - kompletne zariadený na mieru s dostatočným úložným priestorom - mezonetové riešenie spacej časti - plastové okná 3-sklo / 6 komôr, bezpečnostné dvere - uzatvorený areál, vlastné parkovacie miesto - elektrické podlahové kúrenie + smarthome regulácia - vonkajšie elektrické žalúzie + klimatizácia + alarm - moderné dispozície - nízke náklady na bývanie - optický internet + káblová televízia Našli ste pre Vás miesto na oddych? Príďte sa presvedčiť osobne, volajte a dohodnite si termín obhliadky už dnes. Cena prenájmu 350,-€ + 100,-€ energie a služby / kaucia 700,-€ Volajte 0903 476 290, alebo píšte martin.haring@allforlife.sk, poprípade FB @allforlife, IG all_4_life_official a samozrejme youtube All 4 Life. Cena energií: 100 Euro / mesiac
Piešťany
350 €/mes.
Moderné veľkolepé bývanie - Dvojpodlažný rodinný dom - holodom 338m²
Moderné veľkolepé bývanie - Dvojpodlažný rodinný dom - 338m² vo Veľkých Kostoľanoch Ak hľadáte rodinný, ktorý si viete dotvoriť podľa vlastných predstáv, máme pre Vás riešenie. Ponúkame Vám na predaj rodinný dom - nedokončenú novostavbu vo Veľkých Kostoľanoch v novovznikajúcej ulici, ktorý splní práve túto možnosť. Bývajte podľa vlastných predstáv... - Veľké Kostoľany - nová ulica Záhumenská - 338m² úžitkovej plochy, 225m² obytnej plochy - prízemie 139m² - vstupná hala, obývačka s kuchyňou a špajzou, spálňa s kúpeľňou a šatníkom - poschodie 120m² - priestranná hala, 2x spálňa, kúpeľňa, technická miestnosť - pivnica 30m² - technická miestnosť na kúrenie - terasa 30m² + záhradný domček - mierne svahovitý pozemok 536m² - moderné riešenie a dizajn - YTONG tvárnice - veľké priestranné izby - krb a prieduchmi - výborná občianska vybavenosť - napojenie na prímestskú dopravu - dostupnosť do PN 15km, TT 20km Ak tento dom spĺňa všetko to, čo hľadáte, volajte už dnes a dohodnite si termín obhliadky. Cena nehnuteľnosti je na požiadanie v RK. Cena je vrátane provízie, ktorá zahŕňa realitné poradenstvo a servis, vypracovanie zmluvnej dokumentácie a poplatky spojené s prepisom nehnuteľnosti. Volajte 0903 476 290, alebo píšte martin.haring@allforlife.sk, poprípade FB @allforlife, IG all_4_life_official a samozrejme youtube All 4 Life.
Veľké Kostoľany
dohodou
Aj malý byt vie očariť - 22m² 1-izbový apartmán s terasou
Aj malý byt vie očariť - 22m² 1-izbový apartmán s terasou Ideálnym riešením začiatočného samostatného života, prípadne vhodná investícia na prenájom, je tento menší, 22m² 1-izbový apartmán s terasou v rodinnom dome na Banke. Ponúkame Vám na predaj 1-izbový apartmán s terasou v kompletne zrekonštruovanom rodinnom dome s piatimi bytovými jednotkami na Bananskej ulici v obci Banka. Výborná dostupnosť do Piešťan či už pešo, na bicykli, autom, ale aj medzimestskou dopravou… - 1-izbový apartmán 22m² - prízemie s terasou - obytná miestnosť s kuchynským kútom vyrobeným na mieru - kúpeľňa (sprchový kút) s WC - plastové okná - kompletná rekonštrukcia - holobyt s kuchynskou linkou - televízia a internet (lokálny poskytovateľ) - orientácia V - uzatvorený dvor + možnosť kúpiť parkovacie státie Rezervujte si termín obhliadky už dnes. Cena je vrátane provízie, ktorá zahŕňa realitné poradenstvo a servis, vypracovanie zmluvnej dokumentácie a poplatky spojené s prepisom nehnuteľnosti. Volajte 0903 476 290, alebo píšte martin.haring@allforlife.sk, poprípade FB @allforlife, IG all_4_life_official a samozrejme youtube All 4 Life.
Banka
64 900 €
Malý byt s veľkou dušou - 1-izbový apartmán na Banke
Malý byt s veľkou dušou - 1-izbový apartmán na Banke Ak hľadáte bývanie na začiatok samostatného života, prípadne hľadáte vhodnú investíciu na prenájom, máme pre Vás tento menší, dispozične veľmi dobre riešený apartmán na Banke. Ponúkame Vám na predaj 1-izbový apartmán v kompletne zrekonštruovanom rodinnom dome s piatimi bytovými jednotkami na Bananskej ulici v obci Banka. Výborná dostupnosť do Piešťan či už pešo, na bicykli, autom, ale aj medzimestskou dopravou… - 1-izbový apartmán 22,20m² - prízemie - obytná miestnosť s kuchynským kútom vyrobeným na mieru - kúpeľňa (sprchový kút) s WC - plastové okná - kompletná rekonštrukcia - čiastočne zariadený - televízia a internet (lokálny poskytovateľ) - orientácia Z - uzatvorený dvor + možnosť kúpiť parkovacie státie Príďte sa presvedčiť osobne, budete veľmi milo prekvapený. Cena je vrátane provízie, ktorá zahŕňa realitné poradenstvo a servis, vypracovanie zmluvnej dokumentácie a poplatky spojené s prepisom nehnuteľnosti. Volajte 0903 476 290, alebo píšte martin.haring@allforlife.sk, poprípade FB @allforlife, IG all_4_life_official a samozrejme youtube All 4 Life.
Banka
69 900 €
Precíznosť, elegancia a komfort - Moderný komplet zariadený 2-izb. byt
Precíznosť, elegancia a komfort - Moderný komplet zariadený 2-izb. byt Hľadáte pre seba NOVÝ DOMOV...? Moderné nízko nákladové bývanie...? Máme pre Vás riešenie...! - novostavba - zateplený bytový dom - 2-izbový byt úžitková plocha 67,5m² - 2.NP (1. poschodie) - podlahová plocha 58,55m² - terasa 8,95m² - byt je kompletne zariadený na mieru vyrobeným nábytkom - komplet spotrebiče, zariaďovacie predmety - k bytu prislúcha pivnica na prízemí bytového domu 2,8m² - plastové okná 3-sklo / 6 komôr, bezpečnostné dvere - uzatvorený areál, vlastné parkovacie miesto - elektrické podlahové kúrenie + smarthome regulácia - vonkajšie elektrické žalúzie + klimatizácia - moderné dispozície - nízke náklady na bývanie - optický internet + káblová televízia Našli ste pre Vás miesto na oddych? Príďte sa presvedčiť osobne, volajte a dohodnite si termín obhliadky už dnes. Cena je vrátane provízie, ktorá zahŕňa realitné poradenstvo a servis, vypracovanie zmluvnej dokumentácie a poplatky spojené s prepisom nehnuteľnosti. Volajte 0903 476 290, alebo píšte martin.haring@allforlife.sk, poprípade FB @allforlife, IG all_4_life_official a samozrejme youtube All 4 Life.
Piešťany
199 900 €
Aj vy si zaslúžite Rodinné bývanie - 4-izbový byt neďaleko centra
Aj vy si zaslúžite Rodinné bývanie - 4-izbový byt neďaleko centra Hľadáte RODINNÉ BÝVANIE v priestrannom byte...? Bývanie neďaleko centra mesta...? Našli sme pre Vás vhodný byt...! - zateplený bytový dom - 4-izbový byt úžitková plocha 98m² - 4.NP (3. poschodie) - podlahová plocha 81,06m² - k bytu prislúcha pivnica 12m² na prízemí bytového domu - plastové okná 3-sklo, bezpečnostné dvere- priestranná dispozícia, veľkolepý priestor - všetky izby nepriechodzie - obývačka s loggiou, 2x detská izba, 1x spálňa - kuchyňa so špajzou a šatník - samostatná kúpeľňa a WC - 3. poschodie z 3 - orientácia bytu SV/JZ Viete si predstaviť v tomto byte Vaše Nové bývanie? Môžete sa presvedčiť osobne. Verím, že Vás byt presvedčí, že toto môže byť Váš Nový domov. Volajte a dohodnite si termín obhliadky už dnes. Cena je vrátane provízie, ktorá zahŕňa realitné poradenstvo a servis, vypracovanie zmluvnej dokumentácie a poplatky spojené s prepisom nehnuteľnosti. Volajte 0903 476 290, alebo píšte martin.haring@allforlife.sk, poprípade FB @allforlife, IG all_4_life_official a samozrejme youtube All 4 Life.
Piešťany
194 900 €
Moderný 1-izbový byt v centre mesta s vlastným parkovacím miestom
Bývajte moderne a štýlovo už zajtra - Moderný 1-izbový byt v centre mesta s parkovacím miestom Kompletne zariadený 1-izbový byt v centra mesta Piešťany. - obytná miestnnosť s kuchyňou, samostatná kúpeľňa a WC - 40,14m² úžitkovej plochy, podlahová plocha 33m², balkón 7,14m² - kompletne zariadený - orientácia Z - dobrá adresa - výborná poloha - 1x parkovacie státie - klimatizácia - vhodný aj ako investícia s nájomníkom Hľadáte bývanie na dobrej adrese, v centre mesta s parkovaním...? Tento byt je to pravé pre Vás... Cena je vrátane provízie, ktorá zahŕňa realitné poradenstvo a servis, vypracovanie zmluvnej dokumentácie a poplatky spojené s prepisom nehnuteľnosti. Volajte 0903 476 290, alebo píšte martin.haring@allforlife.sk, poprípade FB @allforlife, IG all_4_life_official a samozrejme youtube All 4 Life.
Piešťany
124 900 €
!!!ZNÍŽENÁ CENA!!! Kompletne zariadený dvojizbový byt v Miloslavove
!!!ZNÍŽENÁ CENA!!! Kompletne zariadený dvojizbový byt v Miloslavove Hľadáte bývanie mimo mestského ruchu, ale za to s dobrou dostupnosťou do Bratislavy autobusom alebo autom? Ponúkame Vám na predaj 2-izbový byt v Miloslavove. Obec, v ktorej je kompletná občianska vybavenosť. - 2-izbový byt 45,66m² + balkón - tretie poschodie z troch - tehlová stavba, kolaudácia 2009 - kuchyňa s obývačkou a balkónom, spálňa - kúpeľňa s WC - plastové okná - kompletne zariadený - nízke náklady na bývanie, vlastná kotolňa - televízia a internet optický lokálny poskytovateľ - vlastné parkovacie státie - detské ihrisko v susedstve Viete si predstaviť bývanie v tomto byte…? Pozrite si virtuálnu prehliadku, dohodnite obhliadku a príďte sa pozrieť na vlastné oči… Cena je vrátane provízie, ktorá zahŕňa realitné poradenstvo a servis, vypracovanie zmluvnej dokumentácie a poplatky spojené s prepisom nehnuteľnosti. Volajte 0903 240 589, alebo píšte jozef.haring@allforlife.sk, poprípade FB @allforlife, IG all_4_life_official a samozrejme youtube All 4 Life
Miloslavov
137 000 €
Novostavba 4i rodinného domu s 545m² pozemkom v Modrovke
Ponúkame Vám na predaj novostavbu rodinného domu nachádzajúci sa v obci Modrovka. Kolaudácia 1/2022 - pozemok rovinatý 545m2 - zastavaná plocha 150m2, obytná plocha 117m2, terasa 25m2 - postavený z tehly Heluz , zateplenie 20cm, na streche fúkaná izolácia 30cm, - kúrenie elektrické Fenix – termostat v každej miestnosti, - okna Gealan plast 3-sklo - automatický závlahový systém - kamerový systém - mesačné náklady 130eur elektrina + voda - dispozícia: kuchyňa s obývačkou, spálňa so šatníkom a kúpeľňou s vaňou, 2x izba , kúpeľňa so sprchovým kútom , technická miestnosť s výlezom na povalu , WC chodba, - siete: elektrina , voda , internet (optika čoskoro), plyn (pred pozemkom), žumpa 8m3 - dom sa predáva kompletne zariadený alebo dohoda Ak je táto ponuka pre Vás zaujímavá, neváhajte a dohodnite si obhliadku už dnes. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, ktorá zahŕňa realitné a hypotekárne poradenstvo, právny servis a poplatky spojené s prepisom nehnuteľnosti. Volajte 0948 514 892 , alebo píšte tomas.holan@allforlife.sk
Modrovka
269 900 €
!!VÝRAZNE ZNÍŽENÁ CENA!! Krásny mezonetový 4-izbový byt s parkovaním
Exkluzívne vám ponúkame na predaj tento luxusný 4-izbový mezonetový byt v 6-ročnej novostavbe bytového domu na ulici Pod Párovcami v Piešťanoch. Byt pozostáva z dvoch podlaží, na prvom pri vstupe do bytu je priestranná hala so šatníkom, je tu samostatná kúpeľňa s WC a sprchovým kútom, ďalej sa tu nachádza jedna hosťovská izba. Podsvieteným schodiskom sa dostávame do vrchnej časti bytu, ktorý pozostáva z troch obytných miestností, samostatnej spálne, detskej izby a prepojenej obývačky s kuchyňou. Prekrytá terasa je orientovaná na juhozápad a je priamo prepojená s obývacou izbou. Kuchynská linka je na mieru robená so vstavanými spotrebičmi /chladnička s mrazničkou, sklokeramická varná doska, digestor, umývačka riadu/. V kúpeľni je vaňa, umývadlo, kúpeľová skrinka, WC, práčka so sušičkou a kotol na kúrenie a ohrev teplej vody. Byt sa predáva čiastočne zariadený. K bytu prislúcha pivnica (cca 2,5 m2/ v suteréne bytového domu a aj samostatné parkovacie miesto v uzavretom areáli. V okolí nájdeme školu, škôlku, neďaleko potraviny, športoviská, tenisové kurty. Do mesta priamo do centra na pešiu zónu sa dostaneme pešo za cca 10 minút.
Piešťany
260 000 €
ZNÍŽENÁ CENA Slnečný pozemok s majestátnym výhľadom - investícia
Slnečný pozemok s majestátnym výhľadom - sad, vinohrad, investícia Ponúkame Vám na predaj slnečný pozemok v Ratnovciach vhodný na sadenie, vinohrad, ale zároveň vhodný ako investícia do budúcna. - výmera - 9.927m² - orientácia - juhozápad - majestátny výhľad - celá vodná nádrž Sĺňava na dlani aj s Piešťanmi - druh pozemku orná pôda - 1.-4. BPEJ - elektrika, voda na pozemku - vhodné aj ako investícia - rozširovanie UPI obce Ratnovce Cena pozemku je 10,-€/m². Cena je vrátane provízie, ktorá zahŕňa realitné poradenstvo a servis, vypracovanie zmluvnej dokumentácie a poplatky spojené s prepisom nehnuteľnosti. Volajte 0903 476 290, alebo píšte martin.haring@allforlife.sk, poprípade FB @allforlife, IG all_4_life_official a samozrejme youtube All 4 Life.
Ratnovce
79 416 €
Bývanie na dosah prírody - 2-izbový byt - novostavba Piešťany
Hľadáte pre seba NOVÝÉ BÝVANIE...? Moderné nízko nákladové bývanie...? Máme pre Vás riešenie...! Bývanie na dosah prírody - 2-izbový byt - novostavba Piešťany - novostavba - zateplený bytový dom - 2-izbový byt úžitková plocha 100m² - 2.NP (1. poschodie) - podlahová plocha 64m² - terasa 36,35m² - k bytu prislúcha pivnica na prízemí bytového domu 2,8m² - plastové okná 3-sklo / 6 komôr, bezpečnostné dvere - uzatvorený areál, vlastné parkovacie miesto - elektrické podlahové kúrenie + SMARTHOME regulácia - moderné dispozície - nízke náklady na bývanie - optický internet + káblová televízia - kolaudácia 10/2022 - návrh interiérového riešenia v cene bytu - možnosť dokončenia do štandardu / na kľúč Príďte sa presvedčiť osobne, volajte a dohodnite si termín obhliadky už dnes. Cena je vrátane provízie, ktorá zahŕňa realitné poradenstvo a servis, vypracovanie zmluvnej dokumentácie a poplatky spojené s prepisom nehnuteľnosti. Volajte 0903 476 290, alebo píšte martin.haring@allforlife.sk, poprípade FB @allforlife, IG all_4_life_official a samozrejme youtube All 4 Life.
Piešťany
179 900 €
Kaviareň v centre mesta
Hľadáte príjemnú kaviareň, ktorú by ste radi prevádzkovali…? Ponúkame Vám na odstúpenie kaviareň, ktorá sa nachádza v centre mesta… - úžitková plocha 180m² (terasa 80m²) - kompletne zariadenie - klimatizačná jednotka - nová markíza - barový pult - vnútorné sedenie (cca 50 ľudí) Nájomné - 1.000€ + energie Oslovila Vás táto ponuka..? Ak áno, neváhajte volajte alebo píšte a dohodnite si obhliadku a ukážeme Vám túto prevádzku na vlastné oči…
Piešťany
dohodou
Rodinné sídlo naďaleko Piešťan - VAŠE NOVÉ RODINNÉ BÝVANIE
IDEÁLNE MIESTO PRE RODINU - Rodinné sídlo naďaleko Piešťan - Borovce Hľadáte pre seba domov...? Našli sme pre Vás ideálne riešenie - tento dom bude Vašim domovom - príďte sa pozrieť a presvedčte sa...! Ponúkame Vám na predaj rodinné sídlo - rodinný dom s priestranným pozemkom neďaleko kúpeľného mesta Piešťany v obci Borovce. Obec má štandardné občianske vybavenie a výborné napojenie na prímestskú dopravu. Leží na trase Piešťany - Trnava. Svojou polohou ponúka príjemné bývanie, ako aj bohaté športové aktivity (bicykel, turistika). - 2 podlažia + pivnica, 306m² úžitkovej plochy, 220m² obytnej plochy - tehlová stavba - sendvičová konštrukcia - 50cm šírka steny - keramický strop, zateplená podlaha - podlahové kúrenie prízemie + kúpeľňa na poschodí, v izbách radiátory - 5 izieb, galéria, priestranná kuchyňa a jedáleň - 2x kúpeľňa (hore vaňa, dole sprchový kút), 2x WC - uzatvorený krb 14kW s rozvodmi tepla do izieb - terasa 20m², pivnica pod terasou - garáž, skladové priestory nad garážou, letná kuchyňa, altánok, bazén - stavba kolaudovaná 11/2005, kompletná rekonštrukcia, komplet zariadený - plynové kúrenie, vlastná studňa - pochôdza zateplená povala nad garážou 25m² - čiastočne pochôdza zateplená povala pod strechou 45m² - zateplenie strechy Nobasil 22cm krokvy + 20cm klieštiny - 4x strešné okno - satelitné TV, WIFI prípojka (2021 optika) - elektrická markíza nad terasou - jazierko s rybami a cirkulujúcou vodou 5m3 - bazén 3,7 x 7,3 m (voda 32m3 s tepelným čerpadlom) - prestrešený altánok 6x4 m - trávnik s automatickou závlahou - vŕtaná studňa 200mm x 18,7m (vodný stĺpec 7,5m), 2 vrty – predpríprava na tepelné čerpadlo voda/voda, druhý vrt 10m hlboký - úžitková ovocná a zeleninová záhrada 200m² - priestranný pozemok 1105m² Našli ste sa v tomto rodinnom dome...? Dohodnite si obhliadku už dnes. Cena je vrátane provízie, ktorá zahŕňa realitné poradenstvo a servis, vypracovanie zmluvnej dokumentácie a poplatky spojené s prepisom nehnuteľnosti. Volajte 0903 476 290, alebo píšte martin.haring@allforlife.sk, poprípade FB @allforlife, IG all_4_life_official a samozrejme youtube All 4 Life.
Borovce
369 900 €
A4L - Vaše nové bývanie na skok do Piešťan - 3-izbový byt Trebatice
Realitná kancelária All 4 Life - Vaše nové bývanie na skok do Piešťan - 3-izbový byt Trebatice Hľadáte bývanie s dobrou dostupnosťou do Piešťan, ale neláka Vás bývanie v meste...? Máme pre Vás riešenie. - 14 ročný bytový dom, zateplená stavba - 3-izbový byt 69,15m² úžitkovej plochy, 64,65m² obytnej plochy - kuchynský kút - kuchynská linka so spotrebičmi - obývačka s balkónom 3m² - spálňa so vstavanou skriňou - čiastočne zariadený - pivnica 1,5m² na prízemí bytového domu - nízke náklady na bývanie - internet + káblová televízia - dobré napojenie na prímestskú dopravu - orientácia V/Z - parkovacie miesto v cene hneď pod bytovým domom - kamerový systém Je tento byt pre Vás vhodný...? Alebo poznáte niekoho pre koho by vhodný bol...? Dohodnite si obhliadku už dnes. Cena je vrátane provízie, ktorá zahŕňa realitné poradenstvo a servis, vypracovanie zmluvnej dokumentácie a poplatky spojené s prepisom nehnuteľnosti. Pri rýchlom jednaní, dohoda možná...! Volajte 0903 476 290, alebo píšte martin.haring@allforlife.sk, poprípade FB @allforlife, IG all_4_life_official a samozrejme youtube All 4 Life.
Trebatice
119 900 €
PREDAJ - Pozemok so stavebným povolením v centre mesta Piešťany
PREDAJ - Pozemok so stavebným povolením v centre mesta Piešťany Hľadáte pre Vás pozemok, kde bude stáť Váš Nový domov...? Nehľadajte, máme pre Vás riešenie... Ponúkame Vám na predaj stavebný pozemok v centre mesta Piešťany s právoplatným stavebným povolením. - rozloha pozemku 231m² - inžinierske siete na pozemku: obecný vodovod, plyn, elektrina, kanalizácia - rozmery pozemku 14x18m - orientácia pozemku JV - na pozemku je stavba, staršia hospodárska budova - neďaleko mestského parku - vydané PRÁVOPLATNÉ STAVEBNÉ POVOLENIE na výstavbu 5-izbového domu s garážou - viď vizualizácia - projekt sa dá upraviť na 3 prípadne 4-izbový rodinný dom - podľa Vašej potreby Oslovila Vás táto ponuka, viete si predstaviť Vaše Nové bývanie v centre Piešťan...? Neváhajte a kontaktujte ma ohľadne obhliadky. Cena je vrátane provízie, ktorá zahŕňa realitné poradenstvo a servis, vypracovanie zmluvnej dokumentácie a poplatky spojené s prepisom nehnuteľnosti. Volajte 0903 476 290, alebo píšte martin.haring@allforlife.sk, poprípade FB @allforlife, IG all_4_life_official a samozrejme youtube All 4 Life.
Piešťany
124 900 €
5-izbový rodinný dom v Sokolovciach
Nové bývanie vo Sokolovciach - 5-izbová kompletne zariadená stavba rodinného domu k okamžitému bývaniu v novovznikajúcej štvrti. Hľadáte dom k okamžitému nasťahovaniu a dobrou dostupnosťou do Piešťan či Hlohovca…? Tento dom predstavuje pre Vás riešenie...! Ponúkame Vám na predaj zariadenú 5-izbový dom v Sokolovciach. V okolí rodinného domu je dobré medzimestské napojenie. - zateplený rodinný dom - 8 ročný - 5-izbový zastavaná plocha 212m² - úžitková plocha 176m², - pozemok 881m² - kuchyňa - obývacia miestnosť - 4x spálňa - 3x kúpeľňa s WC - plastové okná - kompletne zariadený - nízke náklady na bývanie - kúrenie (elektrické podlahové kúrenie) - žumpa - lokálny poskytovateľ internetu + televízie - dobré napojenie na medzimestskú dopravu Viete si predstaviť bývanie v tejto novostavbe…? Pozrite si virtuálnu prehliadku, dohodnite obhliadku a príďte sa pozrieť na vlastné oči… Cena je vrátane provízie, ktorá zahŕňa realitné poradenstvo a servis, vypracovanie zmluvnej dokumentácie a poplatky spojené s prepisom nehnuteľnosti. Volajte 0903 240 589, alebo píšte jozef.haring@allforlife.sk, poprípade FB @allforlife, IG all_4_life_official a samozrejme youtube All 4 Life.
Sokolovce
289 900 €
BYT - Veľkolepý priestor, ktorý vie vytvoriť domov vašich predstáv
BYT - Veľkolepý priestor, ktorý vie vytvoriť domov vašich predstáv Hľadáte pre seba BÝVANIE vo veľkolepom priestrannom byte...? Bývanie v centre mesta s vlastným parkovaním...? Centrum mesta ako na dlani...? Máme pre Vás riešenie...! - zateplený bytový dom - 4-izbový byt úžitková plocha 144m² - 4.NP (3. poschodie) - podlahová plocha 133m² - zdieľaná záhradná terasa 110m² priamo nad bytom s dostupnosťou výťahom alebo schodiskom - k bytu prislúcha pivnica 1,78m² na medziposchodí bytového domu - plastové okná 2-sklo, bezpečnostné dvere - uzatvorený areál, vlastné parkovacie miesto 2x - podlahové kúrenie + klimatizácia v každej miestnosti, zelená strecha - priznaný betónový strop + priznané rozvody elektriky a osvetlenia - priestranná dispozícia, veľkolepý priestor - aktuálne využívaný ako kancelársky priestor - možnosť vytvoriť si bývanie vlastných predstáv - zdieľaná sauna + fitko vrámci bytového domu - skladový priestor v uzatvorenom areáli 6m² - kamerový systém Viete si predstaviť v tomto byte Vaše Nové Veľkolepé bývanie? Príďte sa presvedčiť osobne, volajte a dohodnite si termín obhliadky už dnes. Cena je vrátane provízie, ktorá zahŕňa realitné poradenstvo a servis, vypracovanie zmluvnej dokumentácie a poplatky spojené s prepisom nehnuteľnosti. Volajte 0903 476 290, alebo píšte martin.haring@allforlife.sk, poprípade FB @allforlife, IG all_4_life_official a samozrejme youtube All 4 Life.
Piešťany
299 900 €
POZEMOK - Postavte si dom alebo chalupu neďaleko Nového Mesta n. Váhom
POZEMOK - Postavte si dom alebo chalupu neďaleko Nového Mesta n. Váhom Ponúkame Vám na predaj stavebný pozemok v zastavanej časti obce Moravské Lieskové časť Bučkovec. - rozloha pozemku 2.703m2 - inžinierske siete na pozemku : obecný vodovod / studňa, plyn, elektrina, kanalizácia. - širká pozemku na vstupe 19m, v zadnej časti 33m, dĺžka pozemku 110m - UPI k dispozícií Ak je táto ponuka pre Vás zaujímavá, neváhajte a dohodnite si obhliadku už dnes. Cena je vrátane provízie, ktorá zahŕňa realitné poradenstvo a servis, vypracovanie zmluvnej dokumentácie a poplatky spojené s prepisom nehnuteľnosti. Volajte 0903 476 290, alebo píšte martin.haring@allforlife.sk, poprípade FB @allforlife, IG all_4_life_official a samozrejme youtube All 4 Life.
Moravské Lieskové
75 000 €
Kompletne zrekonštruovaný a zariadený priestor na disko zábavy
Chcete vlastniť a spravovať vlastnú dikotéku len nemáte priestor….? Ponúkame Vám kompletne zariadený a zrekonštruovaný priestor…. - úžitková plocha 200m² - kompletne zariadenie - nová vzduchotechnika, 5 klimatizačných jednotiek - nový kamerový systém, alarm - nová zvuková aparatúra, parostroj, ovládanie svetiel, lasery - DJ priestor - barový pult - boxové sedenie Nájomné - 1.000€ bez DPH + energie Oslovila Vás táto ponuka..? Ak áno, neváhajte volajte alebo píšte a dohodnite si obhliadku a ukážeme Vám túto prevádzku na vlastné oči… Volajte 0903 240 589, alebo píšte jozef.haring@allforlife.sk, poprípade FB @allforlife, IG all_4_life_official a samozrejme youtube All 4 Life.
Piešťany
39 900 €
Trojpodlažný rodinný dom s dobrou dostupnosťou do PN a HC
Hľadáte väščí rodinný dom pre svoju rodinu, do ktorého sa viete nasťahovať ihneď…? Tento dom predstavuje pre Vás riešenie...! Ponúkame Vám na predaj zariadený 6-izbový dom v Ratnovciach. V okolí rodinného domu je dobré medzimestské napojenie a dobrá dostupnosť do PN a HC… - zateplený rodinný dom - 3 bytové jednotky - zastavaná plocha 144m² - podlahová plocha 235m², terasa 15m², balkón 15m² - pozemok 867m² Dispozícia: každé podlažie ponúka samostatnú bytovú jednotku 1.NZ: - samostatná kuchyňa jedálňou - obývacia miestnosť s terasou - spálňa - komora - kúpeľňa s WC 2.NZ: - samostatná kuchyňa jedálňou - obývacia miestnosť - spálňa s balkónom - komora - samotatná kúpeľňa - samostatné WC - kúpeľňa s WC 3.NZ: - kuchyňa s obývaciou miestnosťou - spálňa - kúpeľňa s WC - plastové okná - kompletne zariadený - nízke náklady na bývanie - elektrické kúrenie + krb - plyn pri pozemku - ČOV - obecný vodovod - lokálny poskytovateľ internetu + televízie - dobré napojenie na medzimestskú dopravu Vedeli by ste si predstaviť bývanie v tejto nehnuteľnosti…? Pozrite si virtuálnu prehliadku, dohodnite obhliadku a príďte sa pozrieť na vlastné oči… Cena je vrátane provízie, ktorá zahŕňa realitné poradenstvo a servis, vypracovanie zmluvnej dokumentácie a poplatky spojené s prepisom nehnuteľnosti. Volajte 0903 240 589, alebo píšte jozef.haring@allforlife.sk, poprípade FB @allforlife, IG all_4_life_official a samozrejme youtube All 4 Life.
Ratnovce
239 900 €
1 2