MAĎARSKO - PANYOK PEKNÝ POZEMOK 2.072 M2
MAĎARSKO - Pányok. Ponúkame Vám na predaj pozemok s možnosťou výstavby rodinného domu alebo rekreačnej chaty v obci Pányok - Maďarsko o rozlohe 2.072 m2, výborný susedia. Okolie pozemku zeleň, stromy, nádherná príroda, záhradná búdka na náradie. Ak rozmýšľate nad bývaním v lone prírody neďaleko Košíc neváhajte ma kontaktovať.  Pozemok sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite je na ňom trvalý porast, predpríprava na altánok. Šírka pozemku pri ceste je približne 30 m a dĺžka 70 m.  Príjazdová komunikácia asfalt. Inžinierske siete : Na pozemku elektrina, voda obecná priamo na pozemku, vývod na záhrade, kanalizačná prípojka, plyn na hranici pozemku. Cena 39 000 € je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním.  Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.
Maďarsko
39 000 €
FURČA - KOMPLEX NA HORE - 3 IZBOVÝ KOMPLETNE ZARIADENÝ BYT 84 M2, 2 BALKÓNY.
TOP CENOVÁ PONUKA ! Nová adresa Vášho bývania.... Ponúkame Vám na predaj byt kolaudovaný v roku 2012, pekný 3 izbový kompletne zariadený byt s veľkorysou výmerou 84 m2 s dvoma balkónmi, vo výbornom stave - možnosť investície výhodný prenájom bez starostí. Možnosť dokúpiť 2 parkovacie miesta ihneď oproti vchodu do obytného domu v cene 10.000 eur za jedno miesto. Zaujímavá lokalita s výbornou dostupnosťou do centra mesta. V izbách je plávajúca podlaha, na chodbe a v kúpeľni dlažba, v izbách plastové okná so žalúziami, svietidlá, obložkové zárubne a interiérové dvere. Na chodbe odkladacie priestory a v spálni vstavané skrine po celej šírke izby. Vybavenie kúpeľne: vaňa, umývadlo so skrinkou, zrkadlo. Samostatné WC – Geberit s úložným priestorom na čistiace prostriedky. Byt sa predáva vrátane zariadenia. Vybavenie kuchyne: moderná kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, varná doska indukcia, multifunkčná rúra, mikrovlnka, digestor, drez s batériou.  Stav objektu: výborný stav s prijateľnými mesačnými nákladmi. Kúrenie: centrálne pre daný obytný dom.  Výhody: slnečný, pekný výhľad, veľa zelene, zateplený bytový dom. V spálni je klimatizácia. Cena 185.000 eur je vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.
Košice III - Dargovských Hrdinov
185 000 €
JUH - PALÁRIKOVÁ PEKNÝ ZARIADENÝ 1 IZBOVÝ BYT PRI AUPARKU.
Ponúkame Vám na prenájom pekný zariadený 1 izbový byt s lodžiou Košice-Staré Mesto na ulici Palárikova pri AUPARKU. V obývacej izbe rozkladacia pohovka, skriňa s úložným priestorom, TV, skrinky. Vstavaná skriňa na chodbe. Kuchynská linka, dres, digestor, chladnička, práčka, jedálenský kút. Celková výmera bytu je 37m2 je po čiastočnej rekonštrukcii vo výbornom stave. Podlaha: parkety, dlažba. Steny: omietky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút, umývadlo, práčka, WC. Byt sa nachádza v obytnom dome s troma výťahmi. Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Kúrenie: centrálne. Ostatné vybavenie: vstavané skrine, internet. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, nemocnica, zastávka autobusu, zateplený bytový dom. Prenajíma sa dlhodobo minimálne na rok.  Cena za prenájom je 599 €/mesiac vrátane médií a služieb. Požadujeme 1 mesačné nájomné + mesačný depozit. K dispozícií je ihneď. 
Košice I - Staré Mesto
599 €/mes.
NIŽNÁ MYŠĽA - 5 IZBOVÝ RD VÝBORNÝ STAV, POZEMOK 640 M2.
NOVÁ CENA! Ponúkame Vám Exkluzívne na predaj priestranný 5 izbový poschodový rodinný dom vo výbornom stave s úžitkovou plochou 180m2, na pozemku 640m2 v obci Nižná Myšľa.  Dispozícia : Na prízemí je garáž, kuchyňa s komorou, vstupná chodba, kúpeľňa s WC. Na medziposchodí je priestranná hala a spálňa. Na 1. poschodí sú 3 samostatné izby, chodba a kúpeľňa s WC. V pivničných priestoroch je kotolňa a 2 miestnosti. IS: elektrina, obecný vodovod, plyn, kanalizácia, kúrenie ústredné - kotol na plyn, ohrev vody kotlom. V izbách sú nové plastové okná, radiátory, podlahy PVC a dlažba. Pozemok je rovinatý, v zastavanej časti obce s dobrým prístupom. V obci je dobrá občianska vybavenosť a ľahký prístup do mesta. Cena nehnuteľností je vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.
Nižná Myšľa
209 900 €
JUH - ŽELEZNÍKY OSTRAVSKÁ PEKNÝ 3 IZBOVÝ BYT 66 M2, LODŽIA.
Ponúkame Vám na predaj veľmi pekný 3 izbový byt s klimatizáciou, zasklená lodžia v zateplenom a zrekonštruovanom obytnom dome, Košice - Juh, časť Železníky - Ostravská ulica. Výhodné aj ako investícia možnosť výhodne prenajať. Dispozične je byt 3 izbový, kuchyňa prepojená s obývacou miestnosťou a lodžiou, 2 samostatné izby, kúpeľňa s vaňou, umývadlo so skrinkou a zrkadlom, WC. Plocha: úžitková 66 m2. Nachádza sa na 2. poschodí z 8 s výťahom. Podlaha: plávajúca v chodbe, v kuchyni a v izbách, dlažba kúpeľňa a WC. Steny: nové omietky. Okná: plastové v izbách, lodžia zasklená. Vybavenie kuchyne: nová rohová kuchynská linka, sporák, rúra, digestor, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou. Na chodbe je vešiaková zostava a skriňa, komora s práčkou. Byt je možné kúpiť s kompletným zariadením vo všetkých izbách, kuchyňa vrátane všetkých spotrebičov, svietidiel a nábytku, TV, internet, klimatizácia. Konštrukcia objektu: zateplená. Kúrenie: centrálne, radiátory.  Výhody: Blízkosť obchodného centra OC Cassovia, luxusný, slnečný s orientáciou juhozápad, pekný výhľad, tiché prostredie, veľa zelene, škola, škôlka, zastávka autobusu, zateplený bytový dom, pekné spoločné priestory. Energetický certifikát C. Cena 180 000 € je vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.
Košice IV - Juh
180 000 €
NOVÁ CENA - SEVER - KALVÁRIA RODINNÝ DOM, 421 M2, POZEMOK V OV.
NOVÁ CENA MÁJ 2024- Ponúkame Vám na predaj rozostavaný rodinný dom  s podlahovou výmerou jedného podlažia 42 m2, možnosť dostavať poschodie. Rovinatý pozemok s výmerou 421 m2 v osobnom vlastníctve v lokalite Košice-Sever, Stará Spišská Cesta, záhradkárska lokalita / Kalvária.  Fotografie predstavujú možnú vizualizáciu pre danú lokalitu s maximálnym využitím zastavanej plochy, súčasný stav je základová doska a obvodové múry. Výborná lokalita – už postavená hrubá stavba menšieho domu aktuálne s podlahovou plochou 42 m2, v projekte aj poschodie. Prístup autom, blízko zastávka autobusu MHD. Prípojka elektriny, voda studňa 30 m, odpad žumpa predpríprava, mestský vodovod v dosahu 80 m. Cena 105 000 € je vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Najvýhodnejšie financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.
Košice I - Sever
105 000 €
BOHDANOVCE - POSCHODOVÁ DREVENÁ CHATA, UPRAVENÝ POZEMOK.
BOHDANOVCE - Ponúkame Vám na predaj peknú drevenú poschodovú chatu vrátane zariadenia a vybavenia, v príjemnom prostredí s upraveným pozemkom v osobnom vlastníctve v obci Bohdanovce - Košice okolie. Bezpečná lokalita s celoročným bývaním. Chata má na prízemí kuchyňu ,izbu, kúpeľňu s WC, na poschodí spálňa. Upravený pozemok, vhodný na oddych a drobné pestovanie ovocia a zeleniny, množstvo zelene, ovocných stromov, parkovanie pri na pozemku. Pozemok v osobnom vlastníctve s výmerou 788 m2, zastavaná plocha 32 m2. Príjazd po spevnenej komunikácii. Elektrina, vodovod, kanalizácia, prípojka plynu na pozemku. Cena 65 000 € je vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.
Bohdanovce
65 000 €
NOVÁ SUPER CENA - OBIŠOVCE - TOP LOKALITA DREVENÁ CHATA, 905 M2 POZEMOK.
NOVÁ SUPER CENA PLATÍ IBA V MÁJI - OBIŠOVCE - Ponúkame Vám na predaj drevenú chatu v pôvodnom stave, v príjemnom prostredí na brehu Hornádu, s upraveným pozemkom v osobnom vlastníctve v obci Obišovce - Košice okolie. Bezpečná lokalita s celoročným bývaním. Chata je vhodná na rekonštrukciu v udržiavanom stave má 2 izby s kachľovou pecou, krytá terasa, súčasťou je drevárka so suchým WC, murovaná pivnica v kopci. Upravený pozemok, vhodný na oddych a drobné pestovanie ovocia a zeleniny, množstvo zelene, ovocných stromov, parkovanie pri na pozemku.  ozemok v osobnom vlastníctve s výmerou 905 m2, zastavaná plocha 30 m2. Príjazd po spevnenej komunikácii. Elektrina, studňa, lesný prameň, odpad sa dá riešiť čističkou. Cena 39 900 € je vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.
Obišovce
39 900 €
JAZERO - DONSKÁ PEKNÝ 3 IZBOVÝ KOMPLETNE ZARIADENÝ BYT 68 M2 S LODŽIOU.
Ponúkame Vám na prenájom pekný kompletne zariadený 3 izbový byt po kompletnej rekonštrukcii so zasklenou 6 metrovou lodžiou v obľúbenej lokalite Košice-Nad jazerom, Donská ulica. Dispozícia : Obývacia izba so sedačkou, TV, obývacia zostava, priamo prepojená s modernou kuchyňou, 2 samostatné izby, priestranná kúpeľňa so sprchovacím kútom, dvojumývadlo so skrinkou a zrkadlom, práčka, samostatné WC s umývadlom. Vstavná skriňa na chodbe 2 x a v detskej izbe. Zmenená dispozícia: murované jadro, moderná kuchynská linka s ostrovčekom na varenie, plynová varná doska, elektrická rúra, mikrovlnka, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, kuchynský dres. Plocha: úžitková 68m2. Nachádza sa na vyvýšenom prízemí z 8 poschodí, pod bytom sú zateplené pivnice. Podlaha: plávajúce podlahy, dlažby. Steny: omietky. Okná: plastové, lodžia so zaskelným posuvným systémom. Kúrenie: centrálne. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody.  Byt je pre zodpovedného nájomníka. Cena 850 €/mesiac je vrátane poplatkov a služieb spojených s bývaním a internet, TV. Depozit vo výške 1.000 eur, nájomné sa uhrádza za aktuálny mesiac na začiatku mesiaca.
Košice IV - Nad jazerom
850 €/mes.
MAĎARSKO - JAZERO RAKACA STAVEBNÝ POZEMOK 227 M2 - IS NA HRANICI POZEMKU.
Maďarsko - JAZERO RAKACA pri obci Szalonna iba 45 minút od Košíc. Objavte atraktívnu chatársku lokalitu v peknom prostredí s upraveným jazerom, dostatkom zelene a priaznivým klimatickým prostredím.  Pozemok 227 m2, mierny svah k vode 5 min. IS : elektrina, voda, kanalizácia, plyn na hranici pozemku.  Cena 9 000 € je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.
Maďarsko
9 000 €
MAĎARSKO - JAZERO RAKACA - 2 IZBOVÁ CHATA - PRI JAZERE RAKACA S TERASOU.
Maďarsko - JAZERO RAKACA pri obci Szalonna iba 45 minút od Košíc. Zažite atmosféru pohody v krásnej lokalite, chata je 2 izbová s terasou, podpivničená - potrebuje kompletnú rekonštrukciu. Objavte atraktívnu chatársku lokalitu v peknom prostredí s upraveným jazerom, dostatkom zelene a priaznivým klimatickým prostredím - liečivé účinky pre astmatikov, dýchacie cesty. Upravený pozemok, ihličnaté stromy, brezy. Vhodné na celoročné užívanie, výborní susedia. Pozemok 201 m2 mierny svah k vode 5 min.  IS : elektrina, voda, plyn na pozemku a kanalizácia. Plechová strecha. Energetický certifikát nemá. Cena 19 000 € je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.
Maďarsko
19 000 €
JUH - TÁBORSKA 3 IZBOVÝ BYT 80 M2 SO ZÁHRADOU A PARKOVACÍM MIESTOM.
JUH - Táborská tehlový obytný dom. Ponúkame Vám na prenájom pekný 3 izbový byt na výbornom mieste s úžitkovou plochou 80 m2,lodžia, komora na chodbe, pivnica, parkovacie miesto v garáži, k dispozícii spoločný dvor s grilom, vhodné aj ako investícia. Dispozícia  pozostáva zo vstupnej chodby, dvoch samostatných izieb, hala s kuchyňou, kúpeľňa s toaletou. Kuchynská linka vrátane spotrebičov: elektrická rúra, mikrovlnka, varná doska, dres s batériou a chladnička s mrazničkou. Na chodbe vstavaná skriňa. Kúpeľňa so sprchovacím kútom, umývadlo, radiátor, WC s bidetovou sprchou. Kúrenie a ohrev vody vlastný plynový kotol. K nehnuteľnosti prináleží spoločná záhrada s grilom a parkovacie miesto v podzemnej garáži, komora na chodbe a pivnica. Cena 320.000 eur je vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.
Košice IV - Juh
320 000 €
JAZERO - DONSKÁ PEKNÝ 3 IZBOVÝ KOMPLETNE ZARIADENÝ BYT 68 M2 S LODŽIOU.
Ponúkame Vám na predaj pekný kompletne zariadený 3 izbový byt po kompletnej rekonštrukcii so zasklenou 6 metrovou lodžiou v obľúbenej lokalite Košice-Nad jazerom, Donská ulica. Dispozícia : Obývacia izba so sedačkou, TV, obývacia zostava, priamo prepojená s modernou kuchyňou, 2 samostatné izby, priestranná kúpeľňa so sprchovacím kútom, dvojumývadlo so skrinkou a zrkadlom, práčka, samostatné WC s umývadlom. Vstavná skriňa na chodbe 2 x a v detskej izbe. Zmenená dispozícia: murované jadro, moderná kuchynská linka s ostrovčekom na varenie, plynová varná doska, elektrická rúra, mikrovlnka, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, kuchynský dres. Plocha: úžitková 68m2. Nachádza sa na vyvýšenom prízemí z 8 poschodí, pod bytom sú zateplené pivnice. Podlaha: plávajúce podlahy, dlažby. Steny: omietky. Okná: plastové, lodžia so zaskelným posuvným systémom. Kúrenie: centrálne. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody. Vhodné aj ako investícia. Cena 185.000 eur je vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.
Košice IV - Nad jazerom
185 000 €
KOŠICE - KRÁSNA - VÝBORNÁ LOKALITA - DVOJGENERAČNÝ RD + GAZDOVSKÝ RD, POZEMOK 1.005 M2.
SUPER PONUKA !!! Ponúkame Vám na predaj Dvojgeneračný rodinný dom a starý Gazdovský dom v mestskej časti Košice - KRÁSNA, pozemok 1.005 m2, obľúbená a vyhľadávaná lokalita, vhodné aj na podnikanie. V poschodovom dome sú dve samostatné bytové jednotky a je kompletne podpivničený. Byt č. 1 - sa nachádza na prvom podlaží je v pôvodnom stave čiastočne vymenené plastové okná, plávajúce podlahy, kuchynská linka. Celková výmera cca 110 m2. Dispozícia bytu: 3 izby, kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC, komora, vstupná chodba.  Vykurovanie je centrálne plynovým kotlom - radiátory, klimatizácia. Byt č. 2 - sa nachádza na druhom podlaží je v udržiavanom stave, plávajúce podlahy, odkladacie priestory po obvode, kuchynská linka. Celková výmera cca 62m2. Dispozícia bytu: priestranná hala, samostatná izba, kuchyňa, kúpeľňa s rohovou vaňou, umývadlo a WC. Pivnica : kompletné podpivničenie s výmerou cca 110 m2, garáž s priamym vstupom, 4 miestnosti, kúpeľňa s práčovňou a WC, kotolňa. Samostatný 4 izbový Gazdovský rodinný dom so 4 izbami, kuchyňou a kúpeľňou slúžil, ako objekt na sezónne bývanie, aktuálne nevyužívaný. Za domom 2 murované skladové priestory. IS: voda, plyn, elektrina, kanalizácia, studňa. Rovinatý pozemok upravený, v zadnej často vonkajší krb. Asfaltová prístupová cesta. Cena 339 000 € je vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.
Košice IV - Krásna
339 000 €
MAĎARSKO - BORSODIVÁNKA KRÁSNÝ SEDLIACKÝ DOM PO KOMPLETNEJ REKONŠTRUKCII.
Maďarsko - BORSODIVÁNKA. Ponúkame Vám na predaj veľmi pekný 3 izbový dom po kvalitnej kompletnej rekonštrukcií, v blízkosti termálne kúpalisko Mezőkövesd. V dome prebehla kompletná rekonštrukcia vrátane výmeny strechy, rozvodov elektriny, vody, nové stierky, podlahy. Dom sa nachádza na kľudnom mieste v príjemnej obci Borsodivanka v blízkosti rieky Tisza, Tiszafured, Poroszló,vinárskej a turistickej oblasti Eger a Egerszallók. Vynikajúca investičná príležitosť. Zadná časť nehnuteľnosti pristavaná v roku 2020 od základov. Dom má 3 izby, jedáleň, kuchyňu, komoru, technickú miestnosť, 3 x kúpeľňu a WC, vonkajšiu krytú terasu a pekný pozemok. Plocha: úžitková domu 110 m2, pozemku 923 m2. IS: vodovod, elektrina, kanalizácia, plyn. Podlaha: dlažba, drevená podlaha. Okná: drevené robené na mieru s umeleckým vyrezávaním. Stav objektu: výborný technický stav. Konštrukcia objektu: kamenný základ, na nej konštrukcia z nepálených tehál. Kúrenie: plynové konvektory. Asfaltová prístupová cesta. Výhody: tiché prostredie.  Cena 139 000 € je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou.
Košice I - Kavečany
139 000 €
NOVÁ CENA ! - ĎURKOV - 3 IZBOVÝ RD, LETNÁ KUCHYŇA, GARÁŽ S PEKNÝM POZEMKOM 968 M2.
Super cena ! Ponúkame Vám na predaj 3 izbový rodinný dom, letná kuchyňa, garáž, pivnica v dobrom stave, ihneď obývateľný, pozemok 968 m2 na výbornom mieste v obci Ďurkov, vyhľadávaná lokalita. RD má kuchyňu, komoru, kúpeľňu s WC, 3 priestranné izby, letnú kuchyňu, garáž. Na pozemku je samostatný objekt slúžiaci na chov zvierat. Pozemok o celkovej výmere 968 m2. IS : kanalizácia, plyn, elektrina a obecný vodovod, internet. Asfaltová prístupová cesta. Stavebný materiál kváder, kameň, strecha škridla, kompletné oplotenie. Výhody: slnečný, centrum obce, výborná dostupnosť do Košíc.  Cena 83 000 € je vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.
Ďurkov
83 000 €
MAĎARSKO - SZENDRO 2,5 IZBOVÝ RODINNÝ DOM
MAĎARSKO - Szendrő. Ponúkame Vám na predaj pekný 2,5 izbový rodinný dom s južnou orientáciou v Maďarsku v obci Szendrő. Obec je vzdialená od Košíc 70 km.  RD sa nachádza na pozemku s rozlohou 600 m2. Podlahová plocha domu je 60 m2. Dom pozostáva z 2 izieb, kuchyne, predsieň, kúpeľňa s toaletou. Dom je postavený z tehly a váľkov. IS: elektrina, voda je obecný vodovod, kanalizácia, tuhé palivo - vykurovanie domu. Vchodové dvere drevené a okná sú drevené. Strecha sedlová, strešná krytina - pálená škridla. Dom sa nachádza v tichom prostredí blízko centra mesta. Atrakcie v okolí : vyhliadková veža v obci, v blízkosti kaštieľ v obci Edelényi, vodná priehrada Rakaca pri obci Szalonna, lom Rudabánya s jantárovou farbou vody vhodný na kúpanie, jaskynný komplex Aggtelek, malebná obec Jósvafo s morským okom, cyklotrás, turistika, hubárčenie. Energetický certifikát G. Cena 13 000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.
Maďarsko
13 000 €
MAĎARSKO - SZENDRO PEKNÝ 3 IZBOVÝ POSCHODOVÝ RODINNÝ DOM.
MAĎARSKO - Szendrő. Ponúkame Vám na predaj 3 izbový plne funkčný rodinný dom s podlahovou plochou 100 m2 v obci Szendrő vzdialenej 70 km od Košic. RD sa nachádza na pozemku s rozlohou 800 m2. Dom pozostáva zo 3 izieb, kuchyne, kúpeľne s toaletou, kompletne podpivničený. IS: elektrina, obecný vodovod + kanalizácia, ústredné kúrenie nezrealizované, plyn na pozemku. Plastové okná a dvere. Strešná krytina: škridla. Pod domom je pivnica s 3 miestnosťami. Dom je v tichom prostredí blízko centra mesta. V blízkosti kaštieľ v obci Edelényi, vodná priehrada Rakaca pri obci Szalonna, vyhliadková veža v obci Szendrő, lom Rudabánya s jantárovou farbou vody na kúpanie, jaskynný komplex Aggtelek, malebná obec Jósyafo s morským okom, cyklotúry, turistika, hubárčenie, možnosť jazdy na koňoch. Energetický certifikát D. Cena 47 000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.
Maďarsko
47 000 €
MAĎARSKO - SZENDRO - PEKNÝ 2,5 IZBOVÝ RODINNÝ DOM, GARÁŽ
MAĎARSKO - Szendrő. Ponúkame Vám na predaj pekný 2,5 izbový rodinný dom s garážou, úžitková plocha 80 m2 v obci Szendrő. Obec je vzdialená od Košíc 70 km. RD sa nachádza na pozemku s rozlohou cca 1200 m2. Dom pozostáva z 2 izieb, predsieň, kúpeľňa, kuchyňa a komora. Dom je podpivničený, kde sa nachádzajú ďalšie miestností. Dom postavený z tehly a kvádra. IS: elektrina, obecný vodovod + kanalizácia, plyn - vykurovanie domu - plynový kotol, radiátory. Vchodové dvere: drevené a okná sú drevené v dobrom stave. Strecha sedlová, strešná krytina - eternit. Podlaha - keramická dlažba, betón a drevené parkety. V záhrade ovocné stromy a vinič. Dom sa nachádza na tichej ulici blízko centra mesta. Atrakcie v okolí : vyhliadková veža v obci, v blízkosti kaštieľ v obci Edelényi, vodná priehrada Rakaca pri obci Szalonna, lom Rudabánya s jantárovou farbou vody vhodný na kúpanie. Energetický certifikát E.  Cena 37 000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.
Maďarsko
37 000 €
MAĎARSKO - MÉRA - PEKNÝ 3 IZBOVÝ ZREKONŠTRUOVANÝ DOM.
EXLUZÍVNE - MAĎARSKO - MÉRA dobrá poloha a dostupnosť po diaľnici. Ponúkame Vám na predaj 3 izbový rodinný dom s pozemkom v obci Méra vzdialenej iba 45 km z Košíc v tichej časti obce výborná dostupnosť do Košíc iba 35 min po diaľnici, vlakové spojenie. RD bez investícii vhodný na trvalé bývanie, alebo ako víkendová chalupa, penzión. Dom má halu a 2 samostatné miestnosti, jedáleň s kuchynskou linkou, komoru, 2 x samostatné WC a 2 x kúpeľňu, krytá terasa. Na dvore samostatný domček vhodný na bývanie, aktuálne oddychová zóna, vírivka, posilňovňa. Prístrešok - kryté parkovacie miesto. Podlahy plávajúce, dlažby, plynové kúrenie v celom dome gamatky, keramická dlažba, obklady, upravená škridlová strecha, plastové okná, klimatizácia.  Podlahová plocha domu je 120 m2, zahradní domček 30 m2, pozemok s celkovou rozlohou 1200m2.  IS: nová elektrina, plyn, verejný vodovod, kanalizácia, plyn, studňa, optický internet. Sedlová strecha, strešná krytina: škridla. Dom je postavený z tehly. Asfaltová prístupová cesta. Energetický certifikát E.  Cena 95 000 €. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.
Maďarsko
95 000 €
MAĎARSKO - MÉRA 3 IZBOVÝ DOM S VEĽKÝM POZEMKOM 3000 M2.
MAĎARSKO - Méra. Ponúkame Vám na predaj 3 izbový rodinný dom - pôvodný stav v obci Méra - Maďarsko. Dom je v pôvodnom stave. Prístup z asfaltovej komunikácie. Dom má 120 m2 - 3 izby, kuchyňa, komora, chodba, kúpeľňa, oddelené WC. Zavedené všetky inžinierske siete okrem plynu, plynová prípojka je však na dvore, takže je tu možnosť zavedenia plynu do domu. Podlahy - dlažba, dvere a okná sú pôvodné drevené. Kúrenie je na tuhé palivo. Nachádza sa na tichom mieste, jazda autom z Košíc za niekoľko minút po diaľnici. V blízkosti je mestečko Encs. V dedine ja vlaková stanica. Pozemok je oplotený s rozlohou 3008 m2. Výhody: slnečný, tiché prostredie, turistika, cykloturistika. Cena 44 000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.
Maďarsko
44 000 €
FURČA - STAVEBNÝ POZEMOK 567 M2, PRI OBYTNOM SÚBORE NA HORE.
Exkluzívne  - Vám ponúkame na predaj pekný pozemok - pre rodinné domy v lokalite Košice-Dargovských hrdinov - FURČA, pri obytnom súbore Na Hore. Plocha: pozemk 567 m2, pozemok je svahovitý orientovaný na juhozápad s prípojkou elektriny. Spevnená prístupová cesta. Na hranici susedného pozemku sa nachádza vodovod a kanalizácia. Výhody: slnečný, pekný výhľad.  Cena 99.000 eur je vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.
Košice III - Dargovských Hrdinov
100 000 €
NOVÁ CENA - FURČA - STAVEBNÝ POZEMOK POD BIELOCERKEVSKOU 979 M2.
NOVÁ CENA - Exkluzívne  - Vám ponúkame na predaj pozemok - pre rodinné domy Košice-Dargovských hrdinov - FURČA, pod Bielocerkevskou ulicou. Plocha: pozemku 979 m2, pozemok je svahovitý orientovaný na juhozápad. Spevnená prístupová cesta. Na hranici susedného pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka, kanalizácia. Výhody: slnečný, pekný výhľad.  Cena 125.000 eur, je vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.
Košice III - Dargovských Hrdinov
125 000 €
MAĎARSKO - PALHÁZA - KISHUTA POZEMOK 75.000 M2 V LONE PRÍRODY.
MAĎARSKO - PALHÁZA - KISHUTA. Ponúkame Vám na predaj veľmi pekný priestranný stavebný pozemok na výstavbu objektov pre služby, rekreáciu, skladovanie. Krásne prostredie vhodné  na vybudovanie relax parku, kúpaliska rekreačného komplexu. Pozemok je upravený, rovinatý. Plocha: pozemku 75.000 m2, možnosť deliť na 4 pozemky. Asfaltová prístupová cesta. IS: voda, elektrina, kanalizácia, plyn pri pozemku.  Cena 200 000 €  je vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí. Právny servis a prevod zabezpečujeme výhradne advokátskou kanceláriou.  Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.
Maďarsko
200 000 €
MAĎARSKO - PERKUPA 5 IZBOVÝ POSCHODOVÝ DOM PO REKONŠTRUKCII.
MAĎARSKO - PERKUPA. Ponúkame Vám na predaj pekný 5 izbový poschodový rodinný dom po kompletnej rekonštrukcii, pozemok 652 m2 priamo v obci Perkupa vzdialenej 61 km z Košíc. Dom s podlahovou plochou 120m2 s garážou. Na poschodí sa nachádzajú 3 izby, chodba, kuchyňa, kúpeľňa a WC. Na prízemí sa nachádzajú 2 izby, chodba, technická miestnosť, garáž. Nové plastové okná, plávajúce podlahy, nová kuchynská linka, interiérové dvere a zárubne. Dom je postavený z kvádra a je po rekonštrukcii. IS: elektrina, plyn, obecný vodovod, kanalizácia. Vysokorýchlostný internet. Strecha sedlová - škridla. Kúrenie plynovým kotlom alebo kotlom na tuhé palivo. Celý pozemok je oplotený a prednú časť tvorí vstup na pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Energetický certifikát E.  Cena 69 000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.
Maďarsko
69 000 €
OPÁTSKE - NEBYTOVÝ PRIESTOR VÝMERA 71 M2, VODA, ELEKTRINA, KÚRENIE.
Ponúkame Vám na predaj nebytový priestor po kompletnej rekonštrukcii v osobnom vlastníctve, lokalita Košice-Vyšné Opátske, Opatovská cesta, priestory sa nachádzajú v zníženej prízemnej časti obytného domu. Vhodné na kancelárske, medicínske, obchodné využitie, resp. aj bývanie. Za výbornú cenu má kupujúci možnosť kúpiť priestor vo výbornom technickom stave, samostatné WC s prípojkou vody, priestranná miestnosť, 2 ďaľšie samostatné miestnosti a chodba. Plocha: úžitková celkom 71m2. Nachádza sa v zníženom prízemí s oknami a denným svetlom. Okná: plastové. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: centrálne - radiátory. Asfaltová prístupová cesta. V priestoroch sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, kanalizácia, kúrenie. Cena 99 000 €  je vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Fiinancovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.
Košice IV - Vyšné Opátske
99 000 €
OPÁTSKE - NEBYTOVÝ PRIESTOR NA PRENÁJOM VÝMERA 71 M2, VODA, ELEKTRINA, KÚRENIE.
Ponúkame Vám na DLHODOBÝ prenájom nebytový priestor po kompletnej rekonštrukcii v osobnom vlastníctve, lokalita Košice-Vyšné Opátske, Opatovská cesta, priestory sa nachádzajú v zníženej prízemnej časti obytného domu. Vhodné na kancelárske, medicínske, obchodné využitie, resp. aj bývanie. Za výbornú cenu má kupujúci možnosť kúpiť priestor vo výbornom technickom stave, samostatné WC s prípojkou vody, priestranná miestnosť, 2 ďaľšie samostatné miestnosti a chodba. Plocha: úžitková celkom 71m2. Nachádza sa v zníženom prízemí s oknami a denným svetlom. Okná: plastové. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: centrálne - radiátory. Asfaltová prístupová cesta. V priestoroch sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, kanalizácia, kúrenie. Uvedená suma za prenájom je 650 €/mesiac za mesiac, bez poplatkov za služby, ktoré by mali byť v sume 50€ za mesiac. Pri podpise zmluvy sa  platí depozit 500 € a nájomné za aktuálny mesiac 500€ a 50€ za služby. Cena energií: 50 Euro / mesiac
Košice IV - Vyšné Opátske
650 €/mes.
SUPER CENA - MAĎARSKO - MÉRA - 2 IZBOVÝ RODINNÝ DOM PÔVODNÝ STAV.
MAĎARSKO - Méra. Ponúkame Vám na predaj murovaný rodinný dom v pôvodnom stave na výbornom mieste s novou strechou. Dom pozostáva zo vstupnej chodby, 2 izieb, kuchyne a kúpeľne s toaletou. Úžitková plocha je 65 m2, nachádza na peknom pozemku s rozlohou 500 m2. Nehnuteľnosť je vhodná na úpravu podľa vlastných predstáv, nachádza sa v pôvodnom funkčnom stave. Napojený na všetky IS: elektrina, plyn, voda, kanalizácia, kúrenie radiátory, ohrev vody elektrický bojler. Príjazd po novej diaľnici, regionálna diaľničná známka za 15 eur na rok. Cena 40 000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním.  Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.
Maďarsko
40 000 €
MAĎARSKO - PÁLHÁZA 3 IZBOVÝ TEHLOVÝ RODINNÝ DOM, POZEMKU 2400 M2
MAĎARSKO - Pálháza. Ponúkame Vám na predaj 4 izbový kamenný rodinný dom v dobrom technickom stave, ktorý sa nachádza na výbornom mieste. RD má 3 izby, kuchyňu, 2 x kúpeľňu, komoru, verandu a krytú terasu. Príslušenstvom domu je garáž, dreváreň, dielňa. Podlahová plocha domu je 200 m2, nachádza sa na pozemku s rozlohou 1200m2, prístup z dvoch strán. Napojený na  inžinierske siete - obecná voda, odpad, elektrina, kúrenie plynové gamatky. Energetický certifikát E.  Cena 56 000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním.  Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko. Cena energií: 150 Euro / mesiac
Maďarsko
56 000 €
ROZHANOVCE - STAVEBNÉ PARCELY S VÝMEROU 447 a 448 M2, IS V CENE, CESTY A CHODNÍKY.
Exkluzívne  - ponúkame Vám na predaj pozemky - pre rodinné domy v obci  ROZHANOVCE - Kostolná ulica nová uzatvorená lokalita, schválené v územnom pláne, možnosť kúpy s projektom a stavebným povolením na poschodový rodinný dom, možnosť výstavby 03/2024. Plocha: pozemkov : 1.pozemok s výmerou 448m2, cena 99.000 eur, 2.pozemok s výmerou 447m2, cena 99.000 eur, 3.pozemok s výmerou 479m2, cena 106.000 eur. všetky pozemky sú rovinaté orientované na juhozápad, juhovýchod. Každý pozemok bude mať všetky IS :  - vodovod obecný  - elektrická prípojka s rezervou pre elektro mobilitu - kanalizácia obecná gravitačná - optický internet Cesty budú asfaltové, chodníky, pouličné osvetlenie, rezidenčný vstup do objektu. Výhody: slnečný, pekný výhľad, výborná dostupnosť do Košíc z dvoch strán. Budovanie IS už na Jar 2024. Schválené v územnom pláne, vydané právoplatné územné rozhodnutie na umiestnenie stavieb a vybudovanie IS. Cena 99.000 eur je vrátane DPH s možným odpočtom DPH. V konečnej cene sú zahrnuté aj poplatky za vybudovanie IS a komunikácií a chodníkov. Predajná cena je konečná vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.
Rozhanovce
99 000 €
1 2 3 4 5 6 7