Byt 3+1 (65 m2) ul. Komenského sídl. Mier Sp. Nová Ves
Číslo ponuky: 8431 - Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ REKONŠTRUOVANÝ 3-IZBOVÝ BYT nachádzajúci sa NA ZAČIATKU SÍDLISKA MIER v Spišskej Novej Vsi, ul. Komenského. Byt s celkovou výmerou 65 m2 bol DISPOZIČNE UPRAVENÝ, čím sa dosiahlo presvetlenie bytu, zväčšenie kuchyne a vytvorenie priestoru pre jedálenský stôl. Byt pozostáva z VEĽKEJ KUCHYNE, obývacej miestnosti, detskej izby, kúpeľne so sprchovacím kútom a samostatného WC. Byt sa nachádza na 2.poschodí, je svetlý, orientácia obytných miestnosti východ-západ. Byt je ČIASTOČNE REKONŠTRUOVANÝ - má plastové okná so žalúziami, murované jadro, plávajúca podlaha v obytných izbách, dlažba v kuchyni, kúpeľni a WC. V cene je zahrnutá kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, plynová varná doska, elektrická rúra, digestor, vstavaná skriňa v izbe. Bytový dom je zateplený, rekonštruované spoločné priestory, nové stúpačkové rozvody. Energetický certifikát B. V suteréne sa nachádza VEĽKÁ PIVNICA patriaca k bytu. Výhodou je kompletná občianska vybavenosť v bezprostrednej blízkosti bytu: ZÁKLADNÁ ŠKOLA, MATERSKÁ ŠKOLA, obchodné stredisko, pošta, zdravotné stredisko, MHD, nové detské ihrisko. Byt je kúpou voľný.
Spišská Nová Ves
105 000 €
Meštiansky 4-izbový byt (140 m2) Spišská Nová Ves
Číslo ponuky: 8436 - Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ VEĽKOMETRÁŽNY MESŤIANSKY 4-IZBOVÝ BYT nachádzajúci sa v centre mesta Spišská Nová Ves, ul. Duklianska. Nehnuteľnosť tehlovej konštrukcie má celkovú výmeru 140 m2 vrátane príslušenstva (obytné miestnosti 81 m2, príslušenstvo v byte 37 m2 a pivnica 22 m2). Byt je situovaný v kompletne rekonštruovanom bytovom dome, s vlastným oploteným dvorom, parkovacou plochou (430 m2) a garážami. Byt sa nachádza na prízemí, pozostáva zo 4 obytných miestností, kuchyne, kúpeľne s vaňou, samostatného WC, komory, zaskleného balkóna. Byt je čiastočne rekonštruovaný - murované jadro, plastové okná, plávajúce podlahy. Atmosféru bytu dotvárajú vysoké stropy, pôvodné drevené dvere so zárubňami. Dispozične je možné realizovať úpravy, napr. otvorením priestoru kuchyne a prepojením s obytnou miestnosťou. VÝHODOU JE VLASTNÉ KÚRENIE - plynový kotol s ohrevom vody. K bytu prislúcha veľká pivnica (22 m2) v suteréne bytového domu. V prípade záujmu je možné dokúpiť GARÁŽ (20 m2) s montážnou jamou nachádzajúcu sa vo dvore bytového domu. Meštiansky bytový dom je po rekonštrukcii - nová strecha, okná, fasáda domu, vstupná chodba. Umiestenie bytu a jeho dispozícia umožňuje využitie bytu aj na podnikateľské účely (kancelária/služby), resp. spojenie bývania a podnikania.
Spišská Nová Ves
180 000 €
Rodinný dom na Robotníckej ulici, Krompachy
EXKLUZÍVNE ponúkame tento rodinný dom na Robotníckej ulici v Krompachoch. Rodinný dom je v pôvodnom stave, ale táto ponuka vyniká hlavne kvôli jeho umiestneniu. Robotnícka ulica v Krompachoch je veľmi vyhľadávanou lokalitou na bývanie v meste a zároveň v rodinnom dome. Pozemok je slnečný a dobre situovaný. Ponúka pokojné bývanie s dostupnosťou kompletnej občianskej vybavenosti. V uplnej blízkosti je Základná škola , škôlka , TESCO. Mesto Krompachy však ponúka kompletnú občianskú vybavenosť a to lekárne, ambulancie , nemocnicu, jasle, škôlky , deväťročné školy, strednú školu aj gymnázium, poštu, TESCO, LIDL, autobusové a vlakové spojenia s okresným aj krajským mestom. Dom si bude vyžadovať kompletnú rekonštrukciu, prípadne dostavbu, alebo prístavbu, keďže aktuálne obytná plocha RD je 42 m2, čo by skôr vyhovovalo na rekreáčne účely, prípadne ho ďalej využívať ako priestor na zriadenie si kancelárie. Od roku 2003 v dome fungovala sukromná zubná technika a nebol primárne využívaný na bývanie. Dom pozostáva z jednej (1) obytnej miestnosti , kuchyne a kúpelne so samostaným WC. Je čiastočne podpivničený a do pivnice sa schádza z kúpelne. Vykurovanie kachľovou pecou na tuhé palivo, ohrev teplej vody elektrickým bojlerom. Dom je pripojený na mestský vodovod, elektrickú energiu a kanalizáciu. K RD nebol vypracovaný energetický certifikát.
Krompachy
72 000 €
Podnikateľský objekt (rodinný dom) Krompachy - znížena cena o 5000Eur
Ponúkame vám na predaj podnikateľský objekt v meste Krompachy na ulici SNP č.54 V minulosti sa tento objekt požíval ako pohostinstvo, bar no na liste vlastníctva je tento objekt vedený ako rodinný dom a preto je ho možné financovať aj hypotékou a prestavať na bývanie. Zastavaná plocha je 220 m2 dvor 200m2 Pozemok je po celom obvode uzavretý buď samotnou budovou alebo vysokým murovaným plotom čo zabezpečuje dostatok súkromia. V dome je 5 miestností rôznej veľkosti z ktorých niektoré sú priechodné. Ako pohostinstvo/bar mal tento objekt vlastnú kuchyňu, sklad, kanceláriu a zázemie pre personál, WC pre personál aj pre verejnosť, 3 miestností pre usadenie hostí, vonkajší dvor so sedením a kozubom. Celková plocha pozemkov v tejto ponuke ma rozlohu 680m2 a to pozemok pod samotnou stavbou, dvor a priľahlý pozemok ktorý je prístupovou cestou do dvora. Do dvora sa viete dostať aj bránou pre autá aj dvermi. Lokalita tejto nehnuteľnosti viac praje jej využitiu na komerčné účely. Malá prevádzka, sklad. Fasáda domu sa dá použiť na umiestnenie reklamy a keďže ide o frekventovanú cestu do priemyselnej zóny a na železničnú stanicu určite si Vás zákazníci nájdu. Pre viac informácii a rezerváciu osobnej prehliadky nás neváhajte kontaktovať.
Krompachy
47 000 €
Byt 1+1 (35m2) sídl. Tarča Spišská Nová Ves
Číslo ponuky: 8432 - Ponúkame NA PREDAJ 1-IZBOVÝ BYT nachádzajúci sa na sídl. Tarča, ul. Brezová v Spišskej Novej Vsi. Nehnuteľnosť o celkovej výmere 35 m2 pozostáva z chodby, kuchyne, jednej obytnej miestnosti, kúpeľne s vaňou a WC. Byt sa nachádza na prízemí, orientovaný je na západ. Je počas celého dňa presvetlený, slnečný. Byt je ČIASTOČNE REKONŠTRUOVANÝ - má plastové okná so žalúziami, plávajúcu podlahu, dlažbu v kúpeľni. K bytu prislúcha pivnica. Bytový dom je po rekonštrukcii - zateplená fasáda, upravené spoločné priestory. Bytový dom má energetický certifikát triedy B. V bezprostrednej blízkosti je kompletná občianska vybavenosť - materská škola, základná škola, zdravotné stredisko, nákupné stredisko, pošta, MHD. BYT JE VHODNÝ NA VLASTNÉ POKOJNÉ BÝVANIE PRE JEDNU OSOBU ALEBO AJ AKO INVESTIČNÝ BYT PRE ĎALŠÍ PRENÁJOM.
Spišská Nová Ves
67 000 €
Rodinný dom so záhradou, (1009m2), Markušovce, okr. Spišská Nová Ves
Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ samostatne stojaci RODINNÝ DOM v obci Markušovce, okres Spišská Nová Ves. Dom je situovaný na svahovitom pozemku s celkovou výmerou 1009 m2 a je prístupný z verejnej komunikácie. Nehnuteľnosť pozostáva zo suterénu, prízemia a poschodia. 1.podzemné podlažie pozostáva z pivnice s kotolňou a chodby so schodiskom, výmera celkom 34,3m2. 1.nadzemné podlažie pozostáva zo zastrešeného vstupu, zádveria, haly/obývačky, kuchyne, kúpeľne, WC, chodby so schodiskom, garáže, prístavby zimnej záhrady a krytej terasy., výmera celkom 178,8m2. 2.nadzemné podlažie pozostáva zo 4 izieb, kúpeľne s WC, 2 loggií, a chodby so schodiskom, výmera celkom 121m2. Dom bol postavený v roku 1977, v roku 2006 bola riešená kompletná rekonštrukcia vnútorného vybavenia, prístavba garáže a vstupu a aj zateplenie RD , v roku 2010 bola realizovaná prístavba krytej terasy a v roku 2011 zimnej záhrady. Okná sú plastové - trojsklo., Podlahy v izbách laminátové, v ostatných priestoroch (hala, kuchyňa, kúpeľne, loggie..) je keramická dlažba., Kuchyňa je vybavená drevenou kuchynskou linkou, umývačkou riadu, elektrickým sporákom s plynovou varnou doskou a odsávačom pár. Kúpeľňa na prízemí je vybavená rohovou vaňou a na poschodí sprchovým kútom. Garážové a plotové dvojkrídlové vráta sú elektricky ovládané. Garáž je priamo prepojená s domom. Dom je napojený na kamerový systém. Vykurovanie domu je zabezpečené radiátormi - kotlom ústredného vykurovania na plyn a krbom v hale s teplovzdušnými prieduchmi vedúcimi na poschodie. Nehnuteľnosť je napojená na elektrickú energiu, plyn, obecný vodovod, kanalizácia je riešená septikom(možnosť napojiť sa na verejnú kanalizáciu.) Dom má výhodné dispozičné riešenie, je vzdušný, presvetlený s orientáciou S-J. Záhrada je orientovaná na južnú stranu. Na pozemku sa nachádza altánok, dreváreň, dielňa a studňa. Rodinný dom poskytuje príležitosť pre pokojné bývanie s výbornou dostupnosťou do mesta Spišská Nová Ves. Cena na vyžiadanie v RK.
Markušovce
dohodou
ZNÍŽENIE CENY! Rodinný dom so záhradou, (590m2), Spišská Nová Ves
Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ atraktívny samostatne stojaci rodinný dom takmer v centre mesta Spišská Nová Ves. Dom je situovaný na pozemku s celkovou výmerou 590 m2. Pozemok je rovinatý, slnečný, orientovaný na severovýchod. Zastavaná plocha domu je 9,15m x 12,10m. Dom je riešený ako dvojpodlažný, čiastočne podpivničený (v suteréne je technická miestnosť a úložný priestor s výmerou 31,5m2). RD je možné rozdeliť na 2 samostatné bytové jednotky. Pri vstupe do rodinného domu sa nachádza závetrie, zádverie so schodiskom na poschodie, chodba, jedáleň s kuchynským kútom prepojenou s obývacou miestnosťou, spálňa, kúpeľňa s vaňou a WC. Kuchyňa je vybavená plynovou varnou doskou, elektrickou rúrou, digestorom, umývačkou riadu. Vedľa kuchyne je praktická komora. Na poschodí sa nachádzajú 2 priestranné detské izby s orientáciou na juh, kuchyňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC a chodba s výstupom na veľkú loggiu s orientáciou na východ. Kuchyňa je plne vybavená kuchynskou linkou - plynovým sporákom s elektrickou rúrou a digestorom. Celý priestor v dome je vzdušný, presvetlený. V roku 2013 prešiel rodinný dom rekonštrukciou a modernizáciou interiéru a v roku 2016 extériérovou úpravou – zateplením a novým kamenným obkladom. Rodinný dom je napojený na všetky inžinierske siete - el. energia 220/380, plyn, vodovod, kanalizácia. Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom. V obývacej miestnosti je situovaný krb na drevo. Na pozemku sa nachádza altánok, prístrešok pre auto, hospodárska budova /dreváreň, garáž, studňa/. Pozemok je oplotený zo všetkých strán. Rodinný dom je výbornou voľbou pre ATRAKTÍVNE BÝVANIE V POKOJNEJ ČASTI V BLÍZKOSTI CENTRA MESTA. Dohoda na cene možná. Cena energií: 250 Euro / mesiac
Spišská Nová Ves
265 000 €
Multifunkčný rodinný dom blízko centra Sp. Nová Ves
Ponúkame NA PREDAJ multifunkčný rodinný dom s garážou nachádzajúci sa v blízkosti centra mesta Spišská Nová Ves. Dom možno využiť na bývanie aj na podnikanie (ambulancia, kancelárie). Celková výmera pozemku je 371 m2. Dom je dvojpodlažný s čiastočne zobytneným podkrovím, zastavaná plocha je 112 m2. Dom je súčasťou zástavby radových meštianskych domov. Vstup do domu je z ulice cez podbránie. Po vstupe do domu sa na prízemí nachádza chodba so schodiskom. kuchyňa, špajza, 2 obytné miestnosti a sklad pod schodiskom. Na poschodí je dispozícia podobná ako v prízemí - chodba s výstupom na balkón, 2 obytné miestnosti, kuchyňa, špajza. Z kuchyne je prechod do kúpeľne s vaňou. V podkroví je vstavaná jedna obytná miestnosť. Dom je napojený na všetky inžinierske siete (plyn, voda, kanál, elektrina). Vykurovanie je ústredné zabezpečené plynovým kotlom. Na pozemku sa nachádza samostatná garáž, za ňou skleník a hospodárska budova. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť, centrum mesta je v bezprostrednej blízkosti.
Spišská Nová Ves
150 000 €
Veľký mezonet 4+1 (199 m2) s loggiou centrum Sp. Nová Ves
EXKLUZÍVNE PONÚKAME NA PREDAJ VEĽKÝ, PRESVETLENÝ 4-IZBOVÝ BYT-MEZONET S LOGGIOU nachádzajúci sa V ÚPLNOM CENTRE MESTA Spišská Nová Ves. Nehnuteľnosť s podlahovou plochou 199 m2 (vrátane loggie) sa nachádza v murovanom bytovom dome kolaudovanom v roku 1993. Mezonet je dvojpodlažný byt pozostávajúci z 1-izbového bytu s kuchyňou, jedálňou, kúpelňou a WC umiestnenom na 3. poschodí prepojený schodiskom s veľkým podkrovným priestorom o výmere 160 m2 (pôdorys cca 15x11m). Vstavba do podkrovia bola daná do užívania v roku 2002. Mezonet predstavuje výbornú príležitosť na POHODLNÉ, POKOJNÉ BÝVANIE V CENTRE VO VEĽKOM BYTE S LOGGIOU S VÝHĽADOM NA KOSTOLNÚ VEŽU ALE AJ VYSOKÉ TATRY. Priestor v podkroví je MODERNE DISPOZIČNE RIEŠENÝ - dominuje mu veľký presvetlený priestor OBÝVAČKOVEJ HALY SO SVETLOU VÝŠKOU V HREBENI 3,50 m s výmerou vyše 50 m2 s výstupom na loggiu 6 m2 orientovanou na juh, veľkej detskej izby (43 m2), veľkej spálne s pracovným kútom (41 m2) a kúpeľne s WC (15 m2). V podkroví je kompletne zrealizovaná príprava na vytvorenie kuchyne (vodovod, kanalizácia) v časti súčasnej knižnice. Nad detskou izbou a spálňou je v pôjde navyše ešte odkladací priestor cca 10 m2. Mezonet je možné využiť aj na DVOJGENERAČNÉ BÝVANIE. Vykurovanie je riešené ako lokálne elektrické v podkroví, do 1-izbového bytu je privedený plyn. Byt má vlastný ohrev vody (bojler). Bytový dom je zateplený, má energetický certifikát triedy B. Na prízemí k bytu prislúchajú 2 pivnice, výhodou je možnosť využívať aj spoločné priestory (kočíkareň, sušiareň). Bytový dom má spoločný dvor oplotený po celom obvode s lavičkou a pieskoviskom. VÝHODOU bytu je VEĽKOSŤ PODLAHOVEJ PLOCHY, TOP LOKALITA V CENTRE s výbornou občianskou vybavenosťou. Cena nehnuteľnosti je vrátane právneho a realitného servisu našej realitnej kancelárie. V prípade záujmu vieme zabezpečiť službu LAGUNA FINANCIE - t.j. zabezpečenie financovania kúpy bytu cez interného finančného sprostredkovateľa.
Spišská Nová Ves
dohodou
Obchodné priestory (60 m2) námestie Sp. Nová Ves
Číslo ponuky: 8386 - Ponúkame na prenájom atraktívne OBCHODNÉ PRIESTORY NA PRÍZEMÍ nachádzajúce sa v priamom centre mesta ZO VSTUPOM Z CHODNÍKA NA NÁMESTÍ. Výmera priestoru po rekonštrukcii je 60 m2. Vhodný je na obchodné účely, na podnikanie v službách. Spoločné WC sa nachádza na poschodí. K dispozícii je ihneď. Cena nájmu 600 EUR/mesiac bez energií. Cena energií: 100 Euro / mesiac
Spišská Nová Ves
600 €/mes.
Atraktívny kancelársky priestor (304 m2) Poprad
Číslo ponuky: 8008 - Ponúkame na prenájom ATRAKTÍVNY PODNIKATEĽSKÝ PRIESTOR (kancelária, služby) nachádzajúci sa na Partizánskej ulici v Poprade. Priestory s výmerou 304 m2 sa nachádzajú na 3.nadzemnom podlaží v rámci budovy - podnikateľského centra. Po výstupe na podlažie cez schodisko pozostáva z veľkej haly, 6 kancelárií, zasadačky, rokovacej miestnosti, kuchynky, skladu, sociálneho zariadenia (muži, ženy). Celý priestor je rekonštruovaný, presvetlenný. Výhodou podnikateľského centra je umiestnenie v blízkosti centra, parkovacia plocha pred budovou. Cena za nájom priestoru je 2 000 EUR/mes bez DPH.
Poprad
2 026,67 €/mes.
Moderný administratívny priestor (114 m2) Sp. Nová Ves
Číslo ponuky: 8426 - Ponúkame na prenájom ATRAKTÍVNY ADMINISTRATÍVNY PRIESTOR v modernom štandarde nachádzajúci sa v Spišskej Novej Vsi, Duklianska ul. Priestory s výmerou 114 m2 sa nachádzajú na poschodí v modernom OBCHODNOM CENTRE R11. Priestor je rozdelený priečkami do 5 miestností/kancelárií rôznej veľkosti viď pôdorys (dispozíciu je možné prispôsobiť), výhodou je kuchynka. Celý priestor je klimatizovaný, samozrejmosťou je rýchly internet, napojenie na spoločný zabezpečovací systém, samostatné meranie spotreby energií. Výhodou obchodného centra je aj oddychová zóna v malom parku v zadnej časti areálu. Cena za nájom 6,50 EUR/m2 bez energií. Cena energií: 200 Euro / mesiac
Spišská Nová Ves
741 €/mes.
Atraktívny podnikateľský priestor (63 m2) Sp. Nová Ves
Číslo ponuky: 8426 - Ponúkame na prenájom ATRAKTÍVNY PODNIKATEĽSKÝ PRIESTOR v modernom štandarde (kancelária, služby, obchod) nachádzajúci sa v Spišskej Novej Vsi. Priestory s výmerou 63 m2 sa nachádzajú na poschodí v modernom OBCHODNOM CENTRE R11. Celý priestor je klimatizovaný, samozrejmosťou je rýchly internet, napojenie na spoločný zabezpečovací systém, samostatné meranie spotreby energií. Výhodou obchodného centra je aj oddychová zóna v malom parku v zadnej časti areálu. Cena za nájom 6,50 EUR/m2 bez energií.
Spišská Nová Ves
dohodou
RD moderná novostavba Spišská Nová Ves
Ponuka číslo 8425 - Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ MODERNÝ NÍZKOENERGETICKÝ RODINNÝ DOM - NOVOSTAVBU nachádzajúcu sa v Spišskej Novej Vsi, časť Červený jarok. Novostavba domu je príkladom moderného bývania v pohodlí rodinného domu so záhradou a veľkou terasou v blízkosti mesta a lesa. Výmera pozemku je 371 m2. Dvojpodlažný objekt má úžitkovú plochu 124 m2, terasa má plochu 21 m2. Výhodou je aj prístrešok drevenej konštrukcie 25 m2, ktorý môže slúžiť ako skladovací priestor, sauna, alebo ďalšie vonkajšie sedenie. Rodinný dom je stavebne riešený ako murovaný tehlový dvojpodlažný objekt v radovej zástavbe 3 domov bez podpivničenia a s pultovou strechou. Zastavaná plocha domu je 103 m2. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba s vešiakovou stenou a šatníkom, WC pri vstupe. kuchyňa orientovaná smerom na ulicu, komora-špajza. Technická miestnosť s plynovým kondenzačným kotlom zn. Viesmann a praktickým úložným priestorom je pod schodiskom. Priestoru na prízemí dominuje veľká kuchyňa prepojená s obývacou izbou, ktorá má výstup na terasu. Kuchynský priestor je v tvare L, doplnený o pult s barovým sedením Linka je riešená na mieru, pričom každý kút tu má svoje využitie. V nej sú zabudované kvalitné spotrebiče: parná rúra s ohrevnou zásuvkou, kávovar a umývačka riadu zn. Miele, digestor, indukčná varná doska zn. Bosch. Vedľa kuchyne je presvetlená na juh orientovaná veľká obývacia izba s jedálenským kútom a KRBOM Nestor Martin s diaľkovým ovládaním a výstupom na vydláždenú terasu s vonkajším sedením. V obývacej miestnosti je aj klimatizácia s vykurovaním. Dizajnové schodisko vedie na poschodie, kde sú 3 obytné miestnosti, veľká kúpeľňa s WC. K domu patrí terasa, predzáhradka, vstupná plocha a parkovacie miesta. Dom je napojený na všetky inžinierske siete (el. energia, vodovod, kanalizácia, plyn). V celom dome je plynové podlahové kúrenie s reguláciou samostatne pre každú izbu. Okná sú plastove - trojkomorové, vonkajšie žalúzie sú v celom dome. Dom má 2 parkovacie státia, terasu a upravenú záhradu s vkusnými drevinami a udržiavaným trávnikom. Za domom sa nachádza drevený domček-prístrešom s betonovým základom, napojený na elktrinu 380 V.Výhodou je aj retenčná nádrž na zadržiavanie vody umiestnená na pozemku. Dom má vystavený energetický certifikát A0 (nízkoenergetické domy). Dom predstavuje vynikajúcu príležitosť pre atraktívne bývanie pre rodiny, ktoré ocenia modernú architektúru a dizajn. Informácia o cene v RK.
Spišská Nová Ves
dohodou
Garáž (19 m2) sídl. Tarča Sp. Nová Ves
Číslo ponuky: 8382 - Ponúkame na predaj REKONŠTRUOVANÚ GARÁŽ nachádzajúcu sa na sídl. Tarča, v blízkosti Domova dôchodcov. Nehnuteľnosť o celkovej výmere 19 m2 má betónovú podlahu, nové omietky, novú elektroinštaláciu 220 V, zateplený strop. Vybavená je pivnicou s ovetlením. Pred vstupom do garáže je asfalt.
Spišská Nová Ves
27 800 €
Rodinný dom Spišská Nová Ves
Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ RODINNÝ DOM SO ZÁHRADOU, HOSP. BUDOVOU nachádzajúci sa v blízkosti centra mesta Spišská Nová Ves, ul. Zvonárska. Nachádza sa na pozemku s celkovou výmerou 550 m2. Rodinný dom je osadený na rovinatom pozemku, s orientáciou na východ a západ, pozemok a záhrada sú počas dňa presvetlené. VÝHODOU JE VÝBORNÁ LOKALITA V BEZPROSTREDNEJ BLÍZKOSTI CENTRA MESTA. Dom je jednopodlažný s podkrovím, kolaudovaný bol v roku 1942. Objekt, murovanej konštrukcie, je čiastočne podpivničený, má sedlovú strechu, krytina je pozinkovaný plech. Zastavaná plocha domu je 104 m2. Na prízemí sa nachádza predsieň, obývacia izba, spálňa, kuchyňa s komorou a kúpeľňa s WC. Na poschodie vedie samostatné drevené schodisko, kde sú vstavané 2 obytné miestnosti. Dom má napojenie na všetky inžinierske siete (elektrina, plyn, vodovod, kanalizáciu). Nemá spracovaný energetický certifikát. Vykurovanie domu je riešené ako lokálne, zabezpečené plynovými gamatkami v jednotlivých miestnostiach. Dom je v pôvodnom ale zachovalom stave. Vedľa domu je samostatná hospodárska budova so skladmi. Vo dvore domu je záhrada s niekoľkými ovocnými stromami. DOM JE SUCHÝ, VÝHODOU JE MOŽNOSŤ ÚPRAVY DISPOZIČNÉHO RIEŠENIA PODĽA VLASTNÝCH PREDSTÁV.
Spišská Nová Ves
190 000 €
Byt 3+1 (65 m2) sídl. Mier, ul. Jilemnického Sp. Nová Ves
Číslo ponuky: 8255 - Ponúkame NA PREDAJ 3-IZBOVÝ BYT nachádzajúci sa na sídlisku Mier v Spišskej Novej Vsi, ul. Jilemnického. Byt s celkovou výmerou 65 m2 bol DISPOZIČNE UPRAVENÝ, čím sa dosiahlo presvetlenie bytu a zväčšenie kuchyne. Byt pozostáva z priestrannej chodby, kuchyne, obývacej miestnosti, detskej izby, kúpeľne so sprchovacím kútom a samostatného WC. Byt sa nachádza na 4.poschodí, je stredný, svetlý, orientácia obytných miestnosti juhozápad. Byt je ČIASTOČNE REKONŠTRUOVANÝ - má plastové okná so žalúziami, murované jadro, plávajúca podlaha resp. dlažba. Bytový dom je zateplený, rekonštruované spoločné priestory, nový výťah, nové stúpačkové rozvody. Energetický certifikát B. V suteréne sa nachádza PIVNICA patriaca k bytu. Výhodou je kompletná občianska vybavenosť v bezprostrednej blízkosti bytu: materská škola, základná škola, obchodné stredisko, pošta, zdravotné stredisko, MHD. Byt je kúpou voľný.
Spišská Nová Ves
110 000 €
ZNÍŽENÁ CENA! Byt 2+1 s loggiou (54 m2), sídl. Západ I. SNV
Číslo ponuky: 8237 - Ponúkame NA PREDAJ SLNEČNÝ 2-IZBOVÝ BYT S LOGGIOU nachádzajúci sa na sídl. Západ I v Spišskej Novej Vsi, ulica Tkáčska. Nehnuteľnosť o celkovej výmere 54 m2 vrátane plochy loggie pozostáva z dvoch obytných miestností, priestrannej kuchyne s výstupom na loggiu, chodby, veľkej kúpeľne a samostatného WC. Nachádza sa na 7.poschodí s orientáciou juh (kuchyňa, obývacia izba)-sever (spálňa). Byt je REKONŠTRUOVANÝ - má murované jadro, plastové okná so žalúziami, novú kúpeľňu so sprchovacím kútom, nové stúpačkové rozvody, podlahy sú pokryté PVC. VÝHODOU JE VEĽKÁ KUCHYŇA S JEDÁLENSKÝM KÚTOM a výstupom na loggiu. V kuchyni je kuchyňská linka so spotrebičmi - plynová varná doska, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, kombi chladnička s mrazničkou. V spálni je veľká vstavaná skriňa. K bytu prislúcha jedna pivnica. Bytový dom je nemá vystavený energetický certifikát. Výhodou je lokalita s výbornou občianskou vybavenosťou - škola, škôlka, pošta, zdravotné a nákupné stredisko.
Spišská Nová Ves
88 000 €
ZNÍŽENÁ CENA! Byt 2+1 (62 m2) s loggiou, ul. Hviezdoslavova Sp. Nová Ves
Číslo ponuky: 8387 - Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ TEHLOVÝ 2-IZBOVÝ BYT S LOGGIOU nachádzajúci sa v bezprostrednej blízkosti centra mesta Spišská Nová Ves, na ul. Hviezdoslavova. Nehnuteľnosť o celkovej výmere 62 m2 vrátane plochy loggie pozostáva z chodby, obývacej izby, veľkej kuchyne s výstupom na loggiu, komory, spálne, kúpeľne so sprchovacím kútom a vaňou a WC. Byt je KOMPLETNE REKONŠTRUOVANÝ - má murované jadro, plastové okná so žalúziami, plávajúce podlahy v izbách, nová elektroinštalácia v celom byte, nové rozvody vody a odpadu, znížený sadrokartónový strop s bodovými svietidlami, nové intérierové dvere so zárubňami, bezpečnostné vchodové dvere. Byt nachádzajúci sa na 4/5 poschodí je orientovaný na juh a na západ. Bytový dom je rekonštruovaný - nová izolácia strechy, spoločné priestory, výhodou je VÝŤAH. Bytový dom nemá energetický certifikát, plánované je zateplenie fasády. K bytu prislúchajú DVE PIVNICE. V cene bytu je zahrnuté: - kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (sklokeramická varná doska, elektrická rúra, umývačka riadu, digestor, vstavaná práčka) - vstavané v skrine (spálňa a chodba) Bytový dom má spoločný dvor (cca 1600 m2) s parkoviskom, oddychovou plochou a upravenou zeleňou. Kúpou bytu sa nadobudne aj spoluvlastníctvo k pozemku. Výhodou je KOMPLETNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ v bezprostrednej blízkosti je centrum mesta - materská škola, základná škola, obchody, pošta, kostoly, zdravotné stredisko, MHD.
Spišská Nová Ves
119 000 €
Byt 4+1 (84 m2) s loggiou, sídl. Mier Sp. Nová Ves
Číslo ponuky: 8413 - Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ SLNEČNÝ 4-IZBOVÝ ČIASTOČNE REKONŠTRUOVANÝ BYT S LOGGIOU nachádzajúci sa na sídl. Mier v Spišskej Novej Vsi, ul. Trieda 1. mája. Nehnuteľnosť o celkovej výmere 84 m2 pozostáva z veľkej chodby, obývacej miestnosti, kuchyne s výstupom na loggiu, spálne, detskej izby, pracovne, kúpeľne so sprchovacím kútom a samostatného WC. Byt je po rekonštrukcii - murované jadro, čiastočne prerobená elektroinštalácia, plastové okná so žalúziami, plávajúce podlahy, bezpečnostné vchodové dvere. V kuchyni je kuchynská linka so spotrebičmi (el. rúra, plynová varná doska, digestor, umývačka riadu). Bytový dom je zateplený, rekonštruované spoločné priestory, nové vstupné dvere, nový výťah. K bytu prislúcha pivnica na prízemí, spoločné priestory (kočikáreň, sušiareň). V bezprostrednej blízkosti je kompletná občianska vybavenosť - materská škola, základná škola, detské ihrisko, nákupné stredisko, ambulancie, lekáreň, kostol, pošta, MHD.
Spišská Nová Ves
133 000 €
Rodinný dom Kozí vrch Spišská Nová Ves
Číslo ponuky: 8412 - Ponúkame NA PREDAJ SAMOSTATNÝ RODINNÝ DOM S GARÁŽOU A ZÁHRADOU nachádzajúci sa Spišskej Novej Vsi, časť Kozí vrch. Samostatne stojaci dom sa nachádza na pozemku s celkovou výmerou 600 m2. Rodinný dom je osadený na rovinatom pozemku, s orientáciou juhozápad-severovýchod, pozemok a záhrada je presvetlenná, slnečná počas celého dňa. Výhodou sú krásne výhľady na panorámu mesta. Dom je dvojpodlažný, celý podpivničený, s pultovou strechou s atikou, krytina plech. Dom je murovanej konštrukcie, priečky sú tehlové, kolaudovaný bol v roku 1977. Zastavaná plocha domu vrátane garáže je 127 m2. Dom predstavuje vynikajúcu príležitosť pre POKOJNÉ RODINNÉ BÝVANIE neďaleko centra mesta. Svojou veľkosťou a dispozíciou môže výborne vyhovovať potrebám štandardnej 4-5 člennej rodiny, so zabezpečením jej takmer všetkých požiadaviek - garáž, možnosti ďalšieho parkovania, dostatočne veľká záhrada, odkladacia poloha, vonkajšie sedenie, terasa. Za vstupom do domu (prístavba k domu) sa nachádza zádverie, spojovacia chodba, z ktorej je vstup do kuchyne, obývačky, spálne, kúpeľne so sprchovacín kútom a WC. Na poschodie vedie betónové schodisko, kde sa nachádza hala, 3 obytné miestnosti (jedna z nich s výstupom na terasu), kúpeľna a samostatné WC. V suteréne je technická miestnosť s plynovým kotlom, komora, ďalšia miestnosť na skladovanie s dostatkom odkladacieho priestoru. Vedľa domu je pristavená murovaná garáž s rozmermi cca 7 x 3 m. Dom má napojenie na všetky inžinerske siete (elektrina, plyn, vodovod, kanalizáciu). Nemá spracovaný energetický certifikát. Vykurovanie domu je riešené ako ústredné, zabezpečené plynovým kotlom. Dom je v pôvodnom zachovalom stave. Na okraji záhrady je menšia hopodárska budova. VÝHODOU JE SUPER LOKALITA, ROVINATÁ ZÁHRADA A KRÁSNE VÝHĽADY. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE DOMU MOŽE DOBRE VYHOVOVAŤ POTREBÁM MODERNEJ RODINY.
Spišská Nová Ves
250 000 €
Podnikateľské priestory (253 m2) Zimná ul. Spišská Nová Ves
Číslo ponuky - 8393: Ponúkame na prenájom POLYFUNKČNÝ PODNIKATEĽSKÝ PRIESTOR VHODNÝ NA OBCHOD, SLUŽBY AJ KANCELÁRIU nachádzajúce sa v, centre mesta, na hlavnom námestí, ul. Zimná v Spišskej Novej Vsi. Priestor s celkovou výmerou 253 m2 je umiestnený na 3 podlažiach (SKLAD/GARÁŽ v suteréne, prízemie a poschodie). Priestor je PRÍSTUPNÝ Z HLAVNÉHO NÁMESTIA cez bránu, výhodou je PRÍSTUP ZO ZADU S PARKOVISKOM. VÝHODOU je možnosť bezproblémovej manipulácie s tovarom - vyloženie a uskladnenenie v garáži (30 m2), kde je umiestnený VÝŤAH, ktorým možno dostať tovar na prízemie aj poschodie. Na prízemí je odbytová plocha IDEÁLNA NA PREDAJŃU S VÝMEROU 108 m2, prepojená schodiskom na poschodie s ďalšou plochou pre pre obchod. Nachádza sa tu aj KANCELÁRIA S VÝSTUPOM NA BALKÓN s výmerou 30 m2 a sociálne zázemie (šatňa, kúpeľňa, WC). Cena za prenájom 1 250 EUR/mesačne + DPH. Ďalšie informácie v RK.
Spišská Nová Ves
1 250 €/mes.
1 izbový byt Krompachy
Laguna reality ponúka exkluzívne tento jednoizbový byt v Krompachoch na adrese Lorencová 12. Bytový dom prešiel kompetnou rekonštrukciou a je známy aj ako dom s opatrovateľskou službou. Preto je ponúkaný byt vhodný z viacerých ohľadov. Pre starého rodiča ktrorý okrem pohodlného bývania vie využiť služby opatrovania, pre jednotlivca ktorý sa chce osamostatniť, ako investicčný byt ktorý viete ďalej prenajímať. Samotný byt je v pôvodnom stave , vymenené boli okná za plastové. V izbe je plávajúca pohlaha, v chodbe a kuchyni linoleum. Byt je orientovaný na západ s výhľadom na les a destké ihrisko pri bytovom dome. K bytu prislúcha i pivnica na prízemí. Lorencová ulica je lukratívna časť mesta na bývanie v Krompachoch. Je umiestnená mimo hlavný cestný ťah, obklopená zeleňou, s blízkosťou všetkých služieb do pár minút chôdze od bytového domu. Byt sa predáva aj s nábytokom na fotografiách, ak by nebol oň záujem, bude nábytok vyprataný na náklady majiteľa. Cena energií: 140 Euro / mesiac
Krompachy
36 500 €
Stav. pozemky - rekreačné domy
Číslo ponuky: 7848 - Ponúkame na predaj ATRAKTÍVNE STAVEBNÉ POZEMKY URČENÉ PRE STAVBU REKREAČNÝCH DOMOV nachádzajúce sa v lokalite Slnečná úboč v obľúbenej REKREAČNEJ OBLASTI LEVOČSKÁ DOLINA. Pozemky sú vo výmere od 653 m2 do 1 026 m2. Pozemky sú výhodne situované SLNEČNÉ, orientované na juhozápad s krásnymi výhľadmi na okolité pohorie Levočských vrchov, celú turistickú osadu v doline, lyžiarske stredisko a biokúpalisko. Na hranici pozemkov sú UŽ VYBUDOVANÉ INŽ. SIETE - el. energia, verejný vodovod, splašková a zrážková kanalizácia. K pozemkom vedie spevnená cesta - po výstavbe bude zrealizovaná asfaltová komunikácia a chodník pre peších ako aj verejné osvetlenie. Odkaz na 360° panorámu je dostupný na tomto odkaze: https://momento360.com/e/u/cb0ff48ed6ef45f4be0e8e4c8503e9a3?utm_campaign=embed&utm_source=other&heading=-9.58&pitch=-85&field-of-view=75&size=medium VÝHODOU LOKALITY JE AJ VYBUDOVANÁ TURISTICKÁ INFRAŠTRUKTÚRA - v bezprostrednej blízkosti pozemkov sa nachádza rekreačné zariadenie s REŠTAURÁCIOU, WELNESS CENTROM, BOWLINGOM. Atrakciou počas zimy je ZNÁME LYŽIARSKE STREDISKO SKI LEVOČSKÁ DOLINA, v letných mesiacoch láka turistov a návštevníkov BIOKÚPALISKO. Okrem toho sa v okolí nachádzajú značené turistické trasy pre peších turistov, cyklotrasy, ktoré poskytujú krásne výhľady na pohoria Levočských vrchov a NP Vysoké Tatry. V súčasnosti sa buduje cyklistický chodník, ktorý prepojí Levočskú dolinu s mestom Levoča. Levočská dolina je vzdialené iba 7 km od historického mesta LEVOČA, ktorého pamiatky sú zapísané v zozname pamiatok UNESCO. Levoča má výborné dopravné napojenie skrz diaľnicu D1 (dostupnosť do Popradu 15 min, Prešov 35 minút.
Levoča
dohodou
Luxusná chata v lone prírody Hnilčík Slovenský raj
Číslo ponuky: 8275 - Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ LUXUSNÝ ZRUB - CHATU situovanú v krásnom prírodnom prostredí v obci Hnilčík, cca 15 km od mesta Spišská Nová Ves. v susedstve Národného parku Slovenský raj. Zrub sa nachádza na pozemku s celkovou výmerou 561 m2 pri lyžiarskom stredisku SKI Mraznica (200 metrov ku vleku). Nehnuteľnosť, kolaudovaná v roku 2014 ako rodinný dom, je riešená ako samostatne stojaci jednopodlažný rodinný dom s podkrovím so zastavanou plochou 74 m2. Zrub je bez podpivničenia, má sedlovú strechu, krytina je keramická škridlica Tondach antracitovej farby. Je dimenzovaný pre potreby trvalého bývania menšej 2-3-člennej rodiny, resp. umožňuje rekreačné ubytovanie pre max. 5 osôb. Na prízemí za vstupnou predsieňou sa nachádza spoločný priestor kuchyne prepojenej s obývacou izbou s pohodlným sedením a kachľovou pecou. Štýlová kuchyňa je vybavená spotrebičmi (indukčná varná doska, mikrovlnná rúra, umývačka riadu, chladničkou s mrazničkou) a jedálenským stolom. Súčasťou prízemia je aj kúpeľňa so sprchovacím boxom a samostatným WC. Na poschodie vedie drevené schodisko, kde sa nachádzajú 2 obytné izby s výstupom na balkón s výhľadom na lyžiarske stredisko a šatník, ktorý možno v prípade potreby upraviť na kúpeľnu s WC. VEĽKOU VÝHODOU JE ZASTREŠENÁ ŠIROKÁ TERASA na prízemí s pohodlným sedením pri veľkom stole alebo posedením v sieti, vonkajší gril. Súčasťou terasy je aj sklad-odkladací priestor využiteľný aj ako lyžiareň. Pozemok poskytuje DOSTATOČNÉ SÚKROMIE - je celý oplotený, z veľkej časti je ohraničený živým plotom. K dispozícii na pozemku je hojdačka, v bezprostrednej blízkosti je obecné ihrisko. Má napojenie na inžinierske siete - verejná el. sieť, obecný vodovod, kanalizácia je napojená na žumpu. Vykurovanie je zabezpečené duálne: el. konvektormi s možnosťou regulácie na diaľku cez internet, v kúpeľni je riešené ako podlahové a konvektor. Druhým zdrojom tepla je kachľová pec umiestnená na prízemí. Chata je vybavená kamerovým zabezpečovacím systémom. Výhodou je dostatok parkovacích miest priamo na pozemku. CHATA JE ATRAKTÍVNOU MOŽNOSŤOU PRE REKREÁCIU POČAS CELÉHO ROKA ALE AJ NA TRVALÉ BÝVANIE. JE VÝBORNOU PRÍLEŽITOSŤOU NA PODNIKANIE - UBYTOVACIE SLUŽBY (doterajšie využitie už s dlhoročnou históriou, spokojnými zákazníkmi a výbornými referenciami). Je ideálnym východiskovým bodom pre podnikanie výletov za turistikou do Národných parkov Slovenský raj a Vysoké Tatry, ale aj pre spoznávanie prírodných aj kultúrno-historických pamiatok Spiša (Dobšinská ľadová jaskyňa, Spišský hrad, najvyšší gotický oltár sveta v Levoči). Ponúka príležosť na vynikajúci relax počas celého roka - pešia turistika, cykloturistika, hubárčenie. V prípade rýchleho konania možná dohoda na cene.
Hnilčík
189 000 €
Rekreačný areál (2034 m2) Hnilčík pri NP Slovenský raj
Číslo ponuky: 8276 - Ponúkame EXKLUZÍVNE INVESTIČNÚ PRÍLEŽITOSŤ - ZABEHNUTÝ MENŠÍ REKREAČNÝ AREÁL S DVOMI ZRUBOVÝMI DOMAMI situovanými v krásnom prírodnom prostredí v obci Hnilčík, cca 15 km od mesta Spišská Nová Ves, v susedstve Národného parku Slovenský raj. Areál s celkovou výmerou 2 034 m2 sa nachádza priamo pri lyžiarskom stredisku SKI Mraznica (200 metrov ku vleku). Areál v známej rekreačnej obci s baníckou históriou vznikol s cieľom poskytnúť návštevníkom Spiša a NP Slovenský raj MODERNÝ ŠTANDARD UBYTOVACÍCH SLUŽIEB S DOSTATOČNÝM KOMFORTOM, PRIESTOROM A SÚKROMÍM NA ATRAKTÍVNOM MIESTE S BEZPROBLÉMOVÝM PRÍSTUPOM. V dvoch novostavbách z roku 2010 a 2014 bola vytvorená kapacita na ubytovanie SPOLU PRE 13 osôb (8 + 5 osôb), pričom okrem komfortného ubytovania sú k dispozícii ubytovaným hosťom aj vonkajší altánok so sedením, krb, ohnisko, hojdačky, detská preliezka a dostatok parkovacích miest vo vnútri areálu. Domy sa ponúkajú vrátane kompletného zariadenia a nábytku. Moderné drevenice, kolaudované ako rodinné domy, sú konštrukčne riešené ako zrubové domy podľa systému firmy DREVODOM ORAVA. Domy majú napojenie na inžinierske siete - verejná el. sieť, obecný vodovod, kanalizácia je riešená žumpou. Vykurovanie je zabezpečené duálne: el. konvektormi s možnosťou regulácie na diaľku cez internet, v kúpeľniach sú riešené ako podlahové + konvektor. Druhým zdrojom tepla je vnútorný krb, resp. kachľová pec umiestnená na prízemí v spoločenskej miestnosti. Výhodou je aj vybavenie zabezpečovacím a kamerovým systémom. AREÁL POSKYTUJE VYNIKAJÚCU PRÍLEŽITOSŤ NA PODNIKANIE - POSKYTOVANIE UBYTOVACÍCH SLUŽIEB POČAS CELÉHO ROKA. MOŽNOSŤ VYUŽIŤ A NADVIAZAŤ NA VYBUDOVANÝ BRAND-ZNAČKU, KNOW-HOW, MARKETING. Areál je ideálnym východiskovým bodom pre podnikanie výletov za turistikou do Národných parkov Slovenský raj a Vysoké Tatry, ale aj pre spoznávanie prírodných aj kultúrno-historických pamiatok Spiša (Dobšinská ľadová jaskyňa, Spišský hrad, najvyšší gotický oltár sveta v Levoči). Ponúka príležosť na vynikajúci relax počas celého roka - pešia turistika, cykloturistika, hubárčenie.
Hnilčík
dohodou
RD s ovocným sadom (3 629 m2) pri Spišskej Kapitule
Číslo ponuky: 8224 - Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ RODINNÝ DOM S VEĽKOU ZÁHRADOU A SADOM nachádzajúci sa v najlepšej štvrti mesta Spišské Podhradie. Rodinný dom, inšpirovaný fínskou architektúrou 60-tych rokov, je situovaný na pozemku s celkovou výmerou 3629 m2. Veľkou nezameniteľnou výhodou je poloha rodinného domu. Umiestnený je na kopci v susedstve Spišskej Kapituly s výhľadom na historické centrum mesta a najmä dominantu celého regiónu Spiša - Spišský hrad. Rodinný dom je dvojpodlažný objekt, sčasti podpivničený. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, presvetlená hala so schodiskom, obývacia izba s otvoreným krbom, kuchyňa, ďalšia obytná miestnosť, kúpeľňa s WC a špajza. Zo vstupnej chodby je priamo vchod do garáže, ktorá predstavuje súčasť domu. Na poschodí sa nachádza priestranná hala s krbom, 4 obytné miestnosti a kúpeľňa s WC. V suteréne domu sú pivničné priestory, ktoré pozostávajú z práčovne, sušiarne, kotolne a skladu. Vykurovanie domu je riešené ako ústredné, zabezpečené je plynovým kotlom ale nachádza sa tu aj kotol na tuhé palivo, ktorý v prípade potreby je možné taktiež využiť. Na pozemku za domom sa nachádza veľká podpivničená garáž s dostatočným skladovacím priestorom. Ďalej sa tu nachádza hospodárska budova, pozostávajúca z letnej kuchynky, hospodárskej časti, chlievu a šopky. Dom je ideálny pre jedno alebo dvojgeneračné bývanie s dostatočným priestorom pre hospodárske účely, resp. domáceho majstra. V zadnej časti pozemku je krásna záhrada - sad s neopakovateľnými výhľadmi, na ktorej sa nachádzajú ovocné stromy. Nehnuteľnosť je vhodná aj ako investícia na podnikanie v cestovnom ruchu, sociálnej oblasti alebo kombinácii bývania s výrobnou činnosťou v prístavbe, ktorá je dostatočne priestranná. Informácia o cene v RK.
Spišské Podhradie
dohodou
ZNÍŽENÁ CENA! RD na výbornej adrese v Michalovciach
Číslo ponuky: 8225 - Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ RODINNÝ DOM V TOP LOKALITE S GARÁŽOU A ZÁHRADOU nachádzajúci sa v Michalovciach, ulica Vajanského. Dom sa nachádza na pozemku v tvare obdĺžníka (cca 17 x 32 m) s celkovou výmerou 543 m2. Pozemok je rovinatý, dom je osadený so vstupom do domu zo severozápadu, záhrada má juhovýchodnú orientáciu. Zákutie za domom s prístreškom pod vysokým stromom poskytuje príjemný chládok uprostred horúceho leta, vzadu je zelená plocha cca 200 m2 využiteľná ako úžitková záhrada. Rodinný dom je jednopodlažný objekt murovanej konštrukcie so šikmou strechou, krytina plech. Zastavaná plocha domu je 120 m2, dom je čiastočne podpivničený. Pri vstupe do domu je presklené zádverie, vo vnútri nasleduje chodba, ktorá prepája jednotlivé miestnosti. Obývacia izba je presvetlená s výhľadom na ulicu, vedľa sa nachádza spálňa. Veľká kuchyňa je zariadená kuchynskou linkou a plynovým sporákom s el. rúrou, výhodou je dostatok miesta pre jedálenský kút ako aj príručná špajza. Za kuchyňou sa nachádza ďalšia obytná miestnosť. Vedľa zádveria je miestnosť so vstupom do pivnice, ktorá slúži ako technické zázemie (kotolňa) a odkladací priestor. V podkroví domu je ďalší priestor vhodný na zobytnenie s dostatočnou svetlou výškou. Dom je napojený na všetky inžinierske siete: el. energia, vodovod, kanalizáciu a plyn. Vykurovanie v dome je ústredné na plynový kotol, vykurovacie telesá radiátory. V dome sú plastové okná (2005), inak je v pôvodnom stave vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. VÝHODOU SÚ ĎALŠIE OBJEKTY NA POZEMKU: PRÍSTREŠOK S PLECHOVÝM SKLADOM, MUROVANÁ GARÁŽ S LETNOU KUCHYŇOU. Výhodou je situovanie v POKOJNEJ, REZIDENČNEJ ČASTI MESTA s dostatočným súkromím, zároveň s bezprostrednou dostupnosťou potrebnej infraštruktúry - materská a základná škola, zdravotné stredisko, lekáreň, potraviny neďaleko centra mesta.
Michalovce
165 000 €
Luxusný zrubový dom - chata, Slovenský raj
Číslo ponuky: 8284 - Ponúkame na EXKLUZÍVNE NA PREDAJ LUXUSNÝ ZRUBOVÝ DOM - CHATU S ATRAKTÍVNOU VYHLIADKOVOU TERASOU NAD DOLINOU V LESE. Chata je situovaná na pozemku s celkovou výmerou 4 329 m2 v známej chalupárskej osade Hnilčík - Bindt, cca 15 minút od Spišskej Novej Vsi a stredísk NP SLOVENSKÝ RAJ, ktorý ponúka osvedčené rekreačné vyžitie na turistických chodníkoch či v známych roklinách ako napríklad Suchá Belá či Kyseľ. Okrem toho výhodou lokality je dostupnosť ďalších NÁRODNÝCH PARKOV A ATRAKCIÍ v bezproblémovej blízkosti - VYSOKÉ TATRY sú odtiaľ v dostupnosti cca 45 minút, rovnako historické mesto LEVOČA či SPIŠSKÝ HRAD. Chata ponúka KOMFORTNÉ CELOROČNÉ REKREAČNÉ UBYTOVANIE PRE RODINY či stretnutia priateľov. Na zastavanej ploche 241 m2 je umiestnený ZRUBOVÝ DOM ARCHITEKTONICKY RIEŠENÝ tak, aby maximálne využil priestorové a svetelné dispozície miesta. Dizajnu dominujú VEĽKÉ PRESKLENNÉ PLOCHY A VÝHĽADY NA OKOLIE A LES. Dispozične pozostáva z veľkého spoločného priestoru uprostred chaty s kuchyňou s jedálenským sedením a DIZAJNOVOVÝM VNÚTORNÝM KRBOM, zimnou záhradou ústiacou na TERASU S VÝMEROU 66 m2. Okrem toho sa na prízemí nachádzajú TRI OBYTNÉ IZBY, KAŽDÁ S KÚPEĽŇOU A WC, predsieň, technická miestnosť a sklad. Na poschodie vedie schodisko, kde sa nachádzajú ďalšie DVE OBYTNÉ IZBY S KÚPELŇAMI. ZRUBOVÝ DOM - CHATA má napojenie na inžinierske siete - verejná el. sieť, obecný vodovod, kanalizácia je riešená vlastnou žumpou (14 m3). Vykurovanie v celom dome je riešené ako podlahové s možnosťou regulácie na diaľku cez internet. Zdrojom vykurovania je TEPELNÉ ČERPADLO, záložným zdrojom je elektrický kotol. Dalším nezanedateľným zdrojom tepla je veľký krb umiestnený na prízemí v spoločenskej miestnosti. Samozrejmosťou je vybavenie internetovým pripojením, zabezpečovacím a kamerovým systémom. Pri dome je VONKAJŠIE SEDENIE - ALTÁNOK S PRÍPRAVOU NA JACUZZI, voľná zelená plocha a dostatok parkovacích miest s osvetlením. ZRUBOVÝ DOM POSKYTUJE VYNIKAJÚCU PRÍLEŽITOSŤ NA PRAVÝ RELAX - REGENERÁCIU NA TICHOM MIESTE S DOBRÝM VZDUCHOM V LESE. Je však aj ideálnym východiskovým bodom pre AJ PRE PODNIKANIE výletov za turistikou, cykloturistikou alebo pre spoznávanie historických pamiatok Spiša (Dobšinská ľadová jaskyňa, Spišský hrad, najvyšší gotický oltár sveta v Levoči). Ďalšie informácie sú dostupné v RK.
Hnilčík
dohodou
RD novostavba Ferčekovce, Sp.Nová Ves
Číslo ponuky: 8283 - Ponúkame VÝBORNÚ PRÍLEŽITOSŤ NA MODERNÉ BÝVANIE V NOVOSTAVBE RODINNÉHO DOMU - BUNGALOVU S GARÁŽOU. Výstavba domu bude realizovaná v novovzniknutej lokalite na Ferčekovciach - IBV Predná huta v Spišskej Novej Vsi na pozemku s výmerou 349 m2. Projekt je po dopracovaní projektovej dokumentácie pre stavebné povolenie. Výstavba bude realizovaná v priebehu 10 mesiacov od jari 2024. PROJEKT DOMU je koncipovaný tak, aby v ňom boli zohľadnené všetky najdôležitejšie požiadavky modernej rodiny z hľadiska využitia a rozdelenia priestoru s väzbou na terasu a záhradu. Dom je riešený ako jednopodlažný objekt so šikmou valbovou strechou. Zastavaná plocha vrátane garáže je 156 m2. Ide o 4-IZBOVÝ RODINNÝ DOM S MODERNOU DISPOZÍCIOU - s obývacou miestnosťou prepojenou s kuchyňou a výstupom NA TERASU. Kuchyňa (11 m2) je presvetlená oknom smerom na ulicu, priestor umožňuje rôzne tvarové varianty - kuchyňa v tvare L alebo v tvare U s barovým sedením. Výhodou je určite aj príručná komora. V TROCH obytných miestnostiach je miesto pre vstavané šatníky, výhodou je výstup na terasu. Kúpelňa (7 m2) je riešená so sprchovacím kútom ako aj s vaňou. Za vstupom do domu s prístreškom je predsieň so šatníkovou stenou. DOM JE RIEŠENÝ V ENERGETICKOM ŠTANDARDE A0 - t.j. ako domy s TAKMER NULOVOU POTREBOU ENERGIE. Vykurovanie bude zabezpečené elektrickým podlahovým vykurovaním v kombinácii s tepelným čerpadlom. Doplnkovým zdrojom energie bude aj krb v obývačke. Pri stavbe budú použité odskúšané kvalitné stavebné materiály a riešenia. Vedľa domu bude prístrešok na parkovanie auta. Domy sa ponúkajú v štandarde HOLODOM - bez finálnych povrchov, kuchyne a sanity. Možná dohoda aj na celkovej dodávke na kľúč. Akékoľvek individuálne požiadavky na menšie stavebné úpravy či zmeny môžu byť vopred zapracované. Informácia o cene v RK.
Spišská Nová Ves
265 000 €
1 2 3