Gumáky EN FANT
Predám dievčenské gumáky EN*FANT. Sú vyrobené z prírodného kaučuku, vďaka tomu sú mäkké, ohybné a dobre sedia na nožičke. Vnútorná vložka je vyberateľná. Veľkosť 32. Vnútorná dĺžka 20 cm. TOP STAV Cena 20 € + poštovné.
Žiar nad Hronom
20 €
Dolce Gusto
Predám kompaktný a automatický kapsulový kávovar NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me od značky KRUPS KP123B10 s moderným dizajnom. Vysokotlakový systém kávovaru (tlak až 15 barov) umožňuje prípravu kávy v profesionálnej kvalite s hustou, zamatovou penou. TOP stav, bol použitý párkrát. Cena 50 € + poštovné.
Žiar nad Hronom
50 €
Kopačky zn.VIRALTO
Predám chlapčenské futbalové kopačky VIRALTO III 3D AIRMESH MG/AG Saphir modré. Veľkosť 38. Vnútorná dĺžka cca 23,5 cm. TOP STAV. Cena 20 € + poštovné.
Žiar nad Hronom
20 €
Chlapčenské elegantné topánky
Predám chlapčenské elegantné čierne topánky, veľkosť 36, vnútorná dĺžka 23,5 cm. Obuté 2 krát. TOP stav. Cena 20,-EUR + poštovné.
Žiar nad Hronom
20 €
Prechodné topánky D.D.Step
Predám detské dievčenské prechodné topánky, veľkosť 32, zn. D.D.Step. VN - 21 cm. Obuv je kvalitná, certifikovaná. Topánky sú vyrobené z prírodnej kože, sú ohybné a pohodlné. Zapínanie je na suché zipsy. Stielka je tvarovaná s ortopedickou vložkou. Vložka je vyberateľná. Obuv sa obúva veľmi ľahko, topánky sú mäkučké a pohodlné. Dúha mení na slniečku farbu.Bežné známky nosenia. Cena je 20,-EUR + poštovné.
Žiar nad Hronom
20 €
Sedacia súprava + 2 kreslá
Predám rohovú sedaciu súpravu + 2 kreslá vo výbornom stave, bez poškodenia. V roku 2023 bola komplet prečalúnená. Rozmery viď priložené foto. Len osobný odber.
Žiar nad Hronom
900 €
Chicco slnečné okuliare pre dievča
Predám Chicco Slnečné okuliare pre dievča, od 12m+. Cena 5,00€ + poštovné.
Žiar nad Hronom
5 €
Detské sandálky zn. Peddy
Predám detské dievčenské sandálky zn.Peddy, VN - 18 cm, veľkosť 28. Cena 15€ + poštovné.
Žiar nad Hronom
15 €
Písací rohový stôl so stoličkou
Predám písací rohový stôl so stoličkou na kolieskach od výrobcu Decodom v 100% stave. V prípade záujmu podám viac informácií, rozmery, fotky..... Cena 80€
Žiar nad Hronom
80 €
Capačky Soxo
Predám capačky SOXO s koženou podrážkou, oprané. Bežné známky nosenia, viď foto - žmolky na látkovej časti. Dĺžka 11,5 cm. Cena 3€ + poštovné.
Žiar nad Hronom
3 €
Chlapčenské plátenky zn. RENBUT
Predám detské chlapčenské papučky plátenky zn. RENBUT, VN - 20,5 cm, veľkosť 33. Obuté párkrát, TOP STAV. Plátenky určené na doma i do škôlok ako prezuvky. Vnútorná stielka je kožená, antibakteriálna, zapínanie je na jeden sucho-zips. Sú držiteľmi certifikátu "Európsky produkt-Zdravé chodidlo" a víťazmi mnohých prestížnych ocenení. Boli navrhnuté v spolupráci s ortopédmi. Pružná, protišmyková a stredne ohybná podrážka zabezpečuje, aby detské nožičky neboli pri chôdzi unavené. Papučky nie sú barefoot, sú ohybné len v prstovej časti. Zadná časť topánky je vystužená, čo stabilizuje pätu. Vo vnútri je vložená vyberateľná kožená perforovaná stielka pre mäkkú a pohodlnú chôdzu. Cena 10 € + poštovné.
Žiar nad Hronom
10 €
Tenisky Protect
Predám detské tenisky zn. PROTECT, veľkosť 28, vnútorná dĺžka- 17 cm. Obuv vhodná pre chlapcov aj dievčatá. Bežné známky nosenia. Vonkajšia časť topánky je ošúchaná (viď foto), vnútorná časť je bez poškodenia. Cena je 5,-EUR + poštovné.
Žiar nad Hronom
5 €
Tenisky Vty
Predám detské tenisky zn. Vty, veľkosť 32. Bežné známky nosenia. Cena je 5,-EUR + poštovné.
Žiar nad Hronom
5 €
Detské sandálky zn. Pepino
Predám detské chlapčenské sandálky zn.Pepino, VN - 18 cm, veľkosť 28. Cena 15€ + poštovné.
Žiar nad Hronom
15 €
Kravata + opasok (otec,syn,dcéra)
Predám set (otec,syn,dcéra) - 2x kravata + 1x opasok. Všetko je na mieru ušité a ručne maľované. Bolo to použité na jednej svadbe. Dĺžka dospelej kravaty je 133cm, detskej 90cm, dĺžka opaska je 50cm(maľovanej časti) a celková dĺžka je 175cm.
Žiar nad Hronom
60 €
MOVE by Melton papučky
Predám kožené papučky zn. MOVE. Unikátny dizajn dánskej značky MOVE by Melton a protišmyková gumená podrážka s výbornou ohybnosťou sú zárukou vysokej pohodlnosti, pričom je chôdza v nich identická s chôdzou na boso a tak zlepšujú pohybovú zdatnosť a napomáhajú zdravému vývinu detských nôh. Papučky MOVE by Melton sú výnimočné okrúhlou a veľmi širokou špicou. Vhodné na nosenie v interiéri aj exteriéri. Vrch topánky je pokrytý kožou. Podšívka je z kože. Topánočky sú vhodné na širšie nôžky. Bežné známky nosenia. Veľkosť 24, vnútorná dĺžka 14,5 cm. Cena 7€ + poštovné.
Žiar nad Hronom
7 €
Detské šaty
Predám detské dievčenské kvetované šaty s bolerkom. Veľkosť 128, neboli oblečené ani raz, TOP stav. Cena 25€ + poštovné.
Žiar nad Hronom
25 €
Drevený meter na stenu
Predám detský drevený meter. Výška 90 cm, šírka 28 cm. K metru na zaznačenie výšky patria 3 štipce. TOP stav, bez poškodení. Cena 15 € + poštovné.
Žiar nad Hronom
15 €
Capačky Mocc Ons
Predám capačky Mocc Ons s koženou podrážkou, oprané. Bežné známky nosenia, viď foto - žmolky na látkovej časti. Na 12 - 18 mesiacov.Dĺžka 12,5 cm. Cena 5€ + poštovné.
Žiar nad Hronom
5 €
Detské sandálky zn.Superfit
Predám detské chlapčenské sandálky zn.Superfit, VN - 13 cm, veľkosť 21. Cena 15€ + poštovné.
Žiar nad Hronom
15 €
Capačky D.D. step
Predám detské kožené capačky D.D. step s koženou podrážkou. Bežné známky nosenia. Dĺžka 13,5 cm. Cena 3€ + poštovné.
Žiar nad Hronom
3 €
Stojan na nože zn. Thomas
Predám drevený stojan na nože, nepoužívaný. TOP stav. Cena je 10,-EUR + poštovné.
Žiar nad Hronom
10 €
Podbradníky
Predám 3 kusy podbradníkov v dobrom stave. Modrý umelý podbradník je nepoužívaný. Cena 10€ - spolu všetky 3 kusy + poštovné.
Žiar nad Hronom
10 €
Kŕmiaca sieťka na ovocie
Predám Munchkin – Kŕmiacu sieťku na ovocie. Kŕmiaca sieťka na ovocie slúži na bezpečné podávanie čerstvého ovocia, zeleniny, mäkkších syrov, pečiva alebo iných potravín malým deťom pri prechádzaní z tekutej stravy na pevnú. Táto sieťka eliminuje riziko zadusenia dieťaťa odtrhnutými alebo nedôkladne rozlomenými kúskami potravy. Krúžok so štruktúrovaným povrchom sa ľahko drží aj malou ručičkou. Vďaka šikovnému uzatváraciemu systému potraviny bezpečne uzavriete, takže nemôžu vypadnúť. Neobsahuje BPA. Bez poškodení, TOP stav, u nás bola využitá len raz. Cena 3€ + poštovné.
Žiar nad Hronom
3 €
Gumáky EN FANT
Predám detské gumáky EN*FANT. Sú vyrobené z prírodného kaučuku, vďaka tomu sú mäkké, ohybné a dobre sedia na nožičke. Vnútorná vložka je vyberateľná. Veľkosť 31. Vnútorná dĺžka 19,5 cm. TOP STAV Cena 20 € + poštovné.
Žiar nad Hronom
20 €
SKIP HOP podložka pod tanier
Predám detskú podložku pod tanier - Lienka - Charakteristické Zoo znaky - Vyrobené z protišmykového, potravinárskeho silikónu - Zvýšený okraj zabraňuje rozliatiu tekutiny - Slučka oka využiteľná na zavesenie a zachytenie zrolovanej podložky - Možno umývať v umývačke riadu, v hornej časti umývačky - Neobsahuje BPA, PVC, časti olova, latexu, alebo ftaláty - Spĺňa smernice EU - Rozmer (cm): 42 x 30,5 cm V TOP stave. Cena 10€ + poštovné.
Žiar nad Hronom
10 €
Detská bambusová jedálenská sada
Predám detskú sadu riadu z bambusu. Riad je vyrobený z bambusového vlákna, čo znamená že je veľmi šetrné k prírode, biologicky rozložiteľné a ekologicky nezávadné. Cena 10€ (jedna sada - hlboký tanier, plytký tanier, príbor) + poštovné.
Žiar nad Hronom
10 €
Autosedačka
Predám autosedačku BeSafe Izi Go. Váhová kategória do 13 kg, slnečná strieška s UV filtrom. Po dvoch deťoch. Rozmery: 65 x 56 x 44 cm
Žiar nad Hronom
100 €
Elektrická čistiaca kefka na tvár
Predám elektrickú masážnu a čistiacu kefku na tvár od značky FC LYCRA na čistenie pleti, peeling alebo masáž. Vhodná pre všetky typy pleti. Zlepšuje absorpciu kozmetických prípravkov do pokožky, krásne prekrví pleť. Výsledkom je zamatovo hebká a čistá pleť. Nepoužitá, v pôvodnom balení. Cena je 40,00-EUR + poštovné.
Žiar nad Hronom
40 €
Detský dáždnik
Predám detský dievčenský dáždnik. Cena 3,00 € + poštovné.
Žiar nad Hronom
3 €
1 2 3