Predáme novostavbu RD, 160 m2, "Krásne Lúky", Ivanka pri Nitre
Chcete bývať v blízkosti krajského a okresného mesta Nitra? Láka Vás bývanie v tichej novovznikajúcej štvrti obce Ivanka pri Nitre? Máme pre Vás ponuku v lokalite "Krásne Lúky", ktorá naplní aj tie najväčšie očakávania! Ponúkame Vám na predaj novostavbu 5-izbového murovaného bungalovu. Dom disponuje zastavanou plochou 160 m2 + terasa 14,57 m2, z toho predstavuje úžitková plocha 125,93 m2. Keďže tento typ domu je prízemný, z dispozičného hľadiska bolo pri projektovaní navrhnuté 1. nadzemné podlažie, resp. prízemie nasledovne: zádverie (6,03 m2), pri vstupe technická miestnosť s WC (4,15 m2), chodba (5,20 m2), spálňa (12,70 m2), kúpeľňa zo spálne (3,21 m2), šatník zo spálne (3,65) priestranná obývacia izba (25,65 m2), kuchyňa (10,27 m2), špajza z kuchyne (3,52 m2), dve detské izby (12,87 m2 a 12,33 m2), pracovňa (12,74 m2), chodba (7,42 m2) a kúpeľňa  (6,19 m2). Z obývacej izby je výstup na prekrytú terasu. Pozemok s výmerou 689 m2, veľkou výhodou je prístup z dvoch strán. Pri stavbe boli použité kvalitné materiály. Obvodová konštrukcia tehla - hr. 300 mm, zateplenie polystyrénom - hr. 200 mm. Priečky z rovnakého materiálu o hr. 140 mm. Sedlová strecha, väzníkový krov, kvalitná betónová krytina značky Terran EVO, úložný priestor na povale, fúkaná izolácia v strope. Okná sú plastové s izolačným trojsklom, vstupné dvere hliník. Podľa štúdie energetického hospodárstva sú rozvody vody vedené v podlahách a za hlavný zdroj vykurovania je určený plynový kondenzačný kotol so zásobníkom teplej vody. Predpríprava na elektrické vonkajšie žalúzie, klimatizáciu, tepelné čerpadlo, komín Schiedel. Z hľadiska dostupnosti inžinierskych sietí je v dome k dispozícií elektrická energia, plyn, obecná voda a kanalizácia. Štandardom v tejto lokalite je už aj optika. Nehnuteľnosť sa predáva v štádiu výstavby ‘HOLODOM‘ s pozemkom a s prípojkami inžinierskych sietí. Benefitom je, že ide o novovybudovanú lokalitu v tichej časti obce. Developeri dbali na úpravu verejného priestranstva tejto lokality a vybudovali 6 m širokú obojsmernú komunikáciu, chodníky po oboch stranách a dostatok parkovacích miest pre návštevy nových obyvateľov. Rovnako je v celom komplexe riešené aj verejné osvetlenie. Ku zvýšenému komfortu prispeje aj umiestnenie dvoch zastávok mestskej hromadnej dopravy. Deti a mládež môžu využívať priestranné detské ihrisko s parkom a exteriérovými posilňovacími zariadeniami. Noví obyvatelia budú mať na dosah kompletnú vybavenosť v obci, možnosť tráviť voľnočasové aktivity - golfové a multifunkčné ihrisko, miestne štrkoviská. Energetický certifikát nie je k dispozícii. V prípade, ak Vás táto ponuka zaujala a potrebujete zodpovedať doplňujúce otázky, kontaktujte ma na telefónnom čísle 0905 523 619 alebo prostredníctvom e-mailu micikova.zuzana@micikovareality.sk.
Ivanka pri Nitre
dohodou
Novostavby rodinných domov na predaj, Cabaj - Čápor, okr. Nitra
Exkluzívne v našej ponuke! Preferujete bývanie v modernej novostavbe rodinného domu, ale popri práci nemáte čas na riešenie všetkých potrebných povolení k stavbe, na samotnú výstavbu alebo jednoducho neviete ako začať? Vieme Vám pomôcť a dávame Vám do pozornosti ponuku výstavby 11-ich novostavieb rodinných domov vo vyhľadávanej lokalite obce Cabaj – Čápor, časť Cabaj, ktorá je vzdialená od krajského a okresného mesta Nitra cca 6 km. V I. etape ide o výstavbu dvoch murovaných 3-izbových rodinných domov na pozemkoch o výmere 548,34 m2 a 567,51 m2. Vzhľadom na veľmi dobré umiestnenie rodinných domov novým majiteľom zostáva na pozemku dostatok priestoru na každodenné aktivity, bazén, parkovacie miesta a pod. Domy majú zastavanú plochu 121,76 m2, úžitkovú 93,3 m2, priestranná terasa o výmere 27,1 m2. Rodinné domy sú architektom navrhnuté ako jednopodlažné, nepodpivničené, samostatne stojace, so sedlovou strechou. Dispozičné riešenie je nasledovné: vstupná chodba, samostatná toaleta, detská izba, spálňa, otvorený priestor obývacej izby, jedálne a kuchyne, komora s technickou miestnosťou, kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou. Z obývacej izby a zo spálne výstup na terasu. Pri stavbe budú použité kvalitné materiály. Konštrukcia z PORFIXU, obvodové múry hr. 300 mm, priečky 100 mm a 150 mm, zateplenie so silikátovou fasádnou omietkou, vápenno-cementová omietka vnútorných stien. Väzníková konštrukcia krovu, betónová krytina, strešná konštrukcia izolovaná z minerálnej vlny. Okná, vchodové a terasové dvere plastové, s izolačným trojsklom. Z hľadiska dostupnosti inžinierskych sietí je v rodinných domoch k dispozícii elektrická energia, verejný vodovod, splašková kanalizácia a dažďová kanalizácia so zbernou nádržou. Vykurovanie elektrické podlahové, s termostatickou reguláciou každej miestnosti samostatne, možnosť využitia alternatívneho vykurovania prostredníctvom krbu. Nehnuteľnosti sa budú predávať v štádiu výstavby ‘HOLODOM’, kde si následne finalizačné prvky (podlahy, interiérové dvere, sanita, obklady, kuchynská linka, a pod.) sami vyberiete a dokončíte si tak svoje bývanie podľa vlastných predstáv. Cena sa dokalkuluje podľa výberu použitých materiálov novými vlastníkmi. Jednoznačnými výhodami ponuky je skutočnosť, že ide o novovybudovanú lokalitu v tichej, okrajovej časti obce, mimo hlavného ťahu, s nádhernými výhľadmi na okolitú prírodu, čo ocenia najmä klienti, ktorí preferujú komorné bývanie, ale zároveň je pre nich dôležitá dostupnosť mesta so všetkými jeho benefitmi. Energetický certifikát A0. V II. etape budú v ponuke 4-izbové rodinné domy. V prípade, že Vás táto ponuka zaujala a chcete si dohodnúť termín obhliadky alebo potrebujete zodpovedať doplňujúce otázky, kontaktujte ma na telefónnom čísle 0905 523 619 alebo prostredníctvom e-mailu micikova.zuzana@micikovareality.sk.
Cabaj - Čápor
219 000 €
4 izbový rodinný dom na pozemku 600m2 v obci Kráľov Brod, okr. Galanta
Chcete bývať v novovzniknutej lokalite, ktorá je situovaná v tichej časti, mimo hlavného ťahu, v obci Kráľov Brod, okr. Galanta? Ak ÁNO, dávame Vám do pozornosti výbornú ponuku 2 rodinných domov. Domy sú stelesnením skutočnej rodinnej pohody. Ide o výstavbu 4-izbových nepodpivničených bungalovov. Každý z identických domov disponuje zastavanou plochou 123,99 m2. Bez terasy a závetria predstavuje úžitková plocha 97,2 m2. Keďže tento typ bungalovu je prízemný, z dispozičného hľadiska bolo pri projektovaní navrhnuté 1. nadzemné podlažie, resp. prízemie, nasledovne: závetrie (4,14 m2), technická miestnosť s WC (2,40 m2), chodba (10,07 m2), izba (14,83 m2), priestranná obývacia izba s kuchyňou a jedálňou (34,00 m2), dve detské izby (12,24 m2 a 14,24 m2), kúpeľňa s WC (9,42 m2). Z obývacej izby je výstup na priestrannú terasu s možnosťou prekrytia. Pozemok má rozlohu 600 m2 s ideálnymi rozmermi 20 x 30 m. Pri stavbe boli použité kvalitné materiály. Stavba je založená na železobetónovej základovej platni vystuženej kari-sieťami. Obvodová konštrukcia aj priečky z materiálu tehla - hr. 300 mm. Obvodové zateplenie polystyrén hr. 200 mm. Zateplenie stropu hr. 400 mm. Strecha je pokrytá betónovou krytinou značky Terran. Okná sú plastové značky Salamander s izolačným trojsklom, podlahové vykurovanie - tepelné čerpadlo značky Daikin. V domoch je predpríprava: strešné solárne články, krb s už osadeným komínom, vonkajšie elektrické žalúzie, elektrická brána, alarm a kamerový systém, klimatizácia. Oba domy disponujú vertaním všetkých 4 izieb rekuperáciou. Podkrovie s možnosťou využitia úložnej plochy 6 x 3 m2. Z hľadiska dostupnosti inžinierskych sietí je v rodinných domoch k dispozícií elektrická energia, obecná voda, plyn a kanalizácia. Štandardom v tejto lokalite je už aj optický internet. Nehnuteľnosti sa predávajú v štádiu výstavby ‘HOLODOM‘ + pozemok + prípojky inžinierskych sietí. Cena 172 000 Eur. Po dohode možnosť dokončenia domu do štandardu podľa individuálnych predstáv. Jednoznačnými výhodami je skutočnosť, že ide o novovybudovanú lokalitu v tichej časti obce. Developer dbal na úpravu verejného priestranstva tejto lokality a vybudoval širokú obojsmernú komunikáciu. V celom komplexe riešené aj verejné osvetlenie. Pri projektovaní stavby bol stanovený energetický certifikát A0. Ak Vás táto ponuka zaujala a chcete si dohodnúť termín stretnutia alebo potrebujete zodpovedať doplňujúce otázky, neváhajte ma kontaktovať na tel. č. 0903 042 777 alebo prostredníctvom e-mailu furka.juraj@micikovareality.sk.
Kráľov Brod
172 000 €
Stavebný pozemok na predaj, 600 m2, Kráľov Brod, okr. Galanta
Ak preferujete bývanie v kľudnom prostredí s výbornou dostupnosťou do okolitých miest, máme pre Vás ponuku pozemku v obci Kráľov Brod, okres Galanta. Výmera plochy pozemku je 600 m2, ideálne rozmery 20 x 30 m. Dostupné IS na hranici pozemku: elektrická energia, obecná voda, plyn, kanalizácia, optický internet. Pozemok je v novej obytnej zóne mimo hlavnej cesty, je vyčistený, nezastavaný, rovinatý, slnečný, panelová prístupová cesta. Benefitom ponuky je lokalizácia pozemku - vzdialenosť od najbližších miest Galanta 15 km, Šaľa 14 km, Dunajská Streda 18 km, Bratislava 70 km, v okolí výborné možnosti relaxačných aktivít (termálne kúpaliská Horné Saliby, Galanta, Čierna voda) atď. Pozemok s rozlohou 600 m2 v cene 42 000 Eur (70 eur/m2) vrátane stavebného povolenia a kompletného právneho servisu spojeného s prevodom vlastníctva je súčasťou I. etapy budovania novej obytnej zóny v obci, po kúpe je možné okamžite začať s výstavbou rodinného domu. V I.etape je k dispozícií už iba 1 voľný pozemok s možnosťou okamžitej výstavby. Ďaľšie pozemky v II.etape s výmerou 600 m2 s možnosťou výstavby v prvej polovici roku 2024 sú u nás v predaji za 36 500 Eur už teraz. Ak Vás táto ponuka zaujala alebo potrebujete zodpovedať doplňujúce informácie, kontaktujte ma na telefónnom čísle 0903 042 777 alebo prostredníctvom e-mailu furka.juraj@micikovareality.sk.
Kráľov Brod
42 000 €
Prenajmeme budovu s rôznymi možnosťami využitia, Vráble, okr. Nitra
Ponúkame Vám na prenájom budovu s rôznymi možnosťami využitia – dielňa, autoservis, sklad, ... nachádzajúcu sa na okraji mesta Vráble, okres Nitra. Ponúkaný priestor má zastavanú plochu 410 m2. Súčasťou sú 2 kancelárske priestory na vybudovanom poschodí, kuchynka a sociálne zázemia. V cene nájmu je zahrnutý aj priestor v okolí budovy o výmere cca 600 m2 (v prípade záujmu je možnosť zväčšenia prenajímanej plochy) s využitím na parkovanie kamiónov, áut a pod. V budove sú pancierové podlahy s vysokou nosnosťou + montážne jamy. V minulosti bola budova využívaná ako autoservis – možnosť ponechania všetkých strojov. Alternatívne vykurovanie – tuhé palivo + tepelné čerpadlo. Benefitom je klimatizácia. Voľné ihneď. Cena dohodou. Energetický certifikát k nehnuteľnosti nebol vypracovaný. V prípade, že Vás táto ponuka zaujala a máte záujem o obhliadku, príp. potrebujete zodpovedať doplňujúce otázky, neváhajte ma kontaktovať na tel. č. 0905 523 619 alebo prostredníctvom e-mailu info@micikovareality.sk.
Vráble
dohodou
Úsporný 4 izbový radový rodinný dom 111 m2 s pozemkom 400 m2 Dvorníky
Dávame vám do pozornosti novú výstavbu moderných nízkoenergetických radových rodinných domov v projekte Pod Ráblom. K dispozícií sú najrozšírenejšie štvorizbové domy mimo hlavnej cesty v obci Dvorníky. Rodinné domy v počte 26 budú disponovať úžitkovou plochou 111 m2. Výmera zastavanej plochy je 130 m2 vrátane terasy. Rozloha pozemku o výmere 400 m2. Dispozičné riešenie je nasledovné: vstupná chodba, kuchyňa so špajzou prepojená s obývacou izbou a jedálňou s výstupom na terasu za domom, tri samostatné izby, kúpeľňa a samostatné WC s umývadlom. Radové domy predávame v troch štádiách výstavby. Uvádzacia cena 190.841 € je za 4-izbový dom spolu s pozemkom v štádiu výstavby HOLODOM. Finalizačné prvky (podlahy, interiérové dvere, sanita, obklady, kuchynská linka, a pod.) si sami vyberiete a dokončíme vám tak svoje bývanie podľa vašich vlastných predstáv. V štádiu výstavby ŠTANDARD - keramická dlažba, laminátové podlahy, interiérové dvere so zárubňami, obklady, sanita, maľovka, je stanovená cena 200.841 €. V ponuke je tiež možnosť vybavenia NADŠTANDARD s kuchynskou linkou a vstavanými spotrebičmi. Cena sa dokalkuluje podľa výberu použitých materiálov novými vlastníkmi. Energetický certifikát rodinného domu dosiahne triedu A0. K úsporám energií výrazne prispeje systém rekuperácie vzduchu, podlahové vykurovanie celého domu tepelným čerpadlom. Súčasťou je i predpríprava na komín a krbové kachle. Pri stavbe domu sú použité kvalitné materiály. Obvodová konštrukcia je hrubá 300 mm, vnútorné priečky 150 mm, obe z Porfixových tvárnic. Tepelná izolácia z minerálnej vlny. Plochá strecha s hydroizoláciou Fatrafol a väzíkovým krovom. Okná plastové, izolačné trojsklo, exteriérové dvere plastové. Z dostupných inžinierskych sietí je dom napojený na elektrickú energiu, obecnú vodu a kanalizáciu. Na zachytávanie dažďovej vody poslúži retenčná nádrž. Ďalšie zvýšenie komfortu bývania v dome poskytne oplotenie exteriéru a 3 parkovacie miesta. Úpravy exteriéru a celého okolia doplní výsadba trávnika, drevín a okrasných rastlín. Samozrejmosťou je verejné osvetlenie a kamerový systém. Obec Dvorníky ponúka obyvateľom kompletnú občiansku vybavenosť. Lokalita Pod Ráblom je umiestnená v okrajovej časti obce v obklopení prírody s perfektnou dostupnosťou do okolitých miest Hlohovec, Sereď, Trnava, Nitra. Súčasťou projektu "POD RÁBLOM" je ponuka predaja bytov a tiež samostatne stojacich 4 izbových rodinných domov so zastavanou plochou 159 m2 s možnosťou rezervácie u nás. Cena domu je po podpise kúpnej zmluvy záväzná bez ohľadu na vývoj cien materiálov alebo inflácie. V prípade, že Vás táto ponuka zaujala a chcete si dohodnúť termín obhliadky alebo potrebujete zodpovedať doplňujúce otázky, neváhajte nás kontaktovať kedykoľvek 24/7 na telefónnom čísle 0903 042 777 alebo prostredníctvom e-mailu furka.juraj@micikovareality.sk.
Dvorníky
190 841 €
Úsporný nízkoenergetický 2 izbový byt 55,5 m2 s balkónom - Dvorníky
Dávame vám do pozornosti nové byty v moderných nízkych bytových domoch s tepelnými čerpadlami a rekuperáciou v projekte Pod Ráblom. Prvý bytový dom bude kolaudovaný už v máji 2024. K dispozícií sú najžiadanejšie jednoizbové, dvojizbové, ale i trojizbové byty. Na slovenskom trhu najobľúbenejší variant dvojizbových bytov v bytovom dome disponuje úžitkovou plochou od 52 m2 + balkón o výmere 3,5 m2. Celková výmera tak spolu predstavuje 55,5 m2. Z hľadiska dispozície byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby s výstupom na balkón spojenej s jedálňou a kuchyňou, samostatnej spálne, kúpeľne s WC. Byty sa predávajú v troch štádiách výstavby. Uvádzacia cena od 99.963 € je za 2-izbový byt v štádiu výstavby HOLOBYT. Finalizačné prvky (podlahy, interiérové dvere, sanita, obklady, kuchynská linka, a pod.) si sami vyberiete a dokončíme vám tak bývanie podľa vašich vlastných predstáv. V štádiu výstavby ŠTANDARD - keramická dlažba, laminátové podlahy, interiérové dvere so zárubňami, obklady, sanita, maľovka, je stanovená cena od 103.936 €. V ponuke je tiež možnosť vybavenia NADŠTANDARD s kuchynskou linkou a vstavanými spotrebičmi. Cena sa dokalkuluje podľa výberu použitých materiálov novými vlastníkmi. Ďalšie zvýšenie komfortu bývania v bytovom dome umožňuje odkúpenie parkovacieho miesta, ktorého cena je stanovená na 4.800 €. Cena pivničného priestoru o výmere 3 m2 je 2.880 €. Úpravy exteriéru a celého okolia doplní výsadba trávnika, drevín a okrasných rastlín. Samozrejmosťou je verejné osvetlenie a kamerový systém. Energetický certifikát všetkých 3 bytových domov dosiahne triedu A0. Všetky budú postavené z tehly, k úsporám energií výrazne prispeje systém rekuperácie vzduchu a podlahové vykurovanie celého bytu poháňané tepelným čerpadlom. Obec Dvorníky ponúka obyvateľom kompletnú občiansku vybavenosť. Lokalita Pod Ráblom je umiestnená v okrajovej časti obce v obklopení prírody s perfektnou dostupnosťou do okolitých miest Hlohovec, Sereď, Trnava, Nitra. Súčasťou projektu Pod Ráblom je ponuka predaja 1 izbových, 3 izbových bytov a tiež 4 izbových rodinných domov s možnosťou rezervácie u nás. Cena bytu je po podpise kúpnej zmluvy záväzná bez ohľadu na vývoj cien materiálov alebo inflácie. V prípade, že Vás táto ponuka zaujala a chcete si dohodnúť termín obhliadky alebo potrebujete zodpovedať doplňujúce otázky, neváhajte nás kontaktovať kedykoľvek 24/7 na telefónnom čísle 0903 042 777 alebo prostredníctvom e-mailu furka.juraj@micikovareality.sk.
Dvorníky
99 936 €
2 izbový byt v EMERALD RESIDENCE v centre Dunajskej Stredy
Ponuka rezidenčného bývania pre náročných – EMERALD RESIDENCE. Bývajte štýlovo v absolútnom centre mesta Dunajská Streda ešte tento rok. Ponúkame na predaj byt "č.1" s výmerou 64,50 m2 a vlastným balkónom s výmerou 5,13 m2 na 3 podlaží rezidencie. V budove rezidencie máme k dispozícií spolu 16 bytov na dvoch podložiach a tiež obchodné priestory vrátane potravín na prízemí. Okolie rezidencie bude vyplnené zeleňou a rezidenčnými parkovacími miestami, s možnosťou odkúpenia. Ponuka a dostupnosť bytov je nasledovná: 2 PODLAŽIE (alebo 1 poschodie) Byt č.1 - dvojizbový, s výmerou 64,34 m2 + balkón s výmerou 2,87 m2. Cena holobytu je 152.449 €. Byt č.2 - dvojizbový, s výmerou 69,42m2 + balkón s výmerou 6,04 m2. Cena holobytu je 158.499 €. Byt č.3 - trojizbový, s výmerou 69,43m2 + balkón s výmerou 3,62 m2. Cena holobytu je 168.449 €. Byt č.4 - jednoizbový, s výmerou 29,07m2 bez balkónu. Cena holobytu je 82.499 € - rezervovaný. Byt č.5 – trojizbový, s výmerou 65,90 m2 + balkón s výmerou 3,57 m2. Cena holobytu je 165.999 €. Byt č.6 – dvojizbový, s výmerou 67,71 m2 + balkón s výmerou 5,47 m2. Cena 163.499 € - rezervovaný. Byt č.7– dvojizbový, s výmerou 56,45 m2 + balkón s výmerou 5,12 m2. Cena 148.499 € - rezervovaný. Byt č.8 – dvojizbový, s výmerou 47,68 m2 + balkón s výmerou 5,45 m2. Cena 132.499 € - rezervovaný. 3 PODLAŽIE (alebo 2 poschodie) Byt č.1 – DVOJIZBOVÝ, S VÝMEROU 64,50 m2 + BALKÓN S VÝMEROU 5,13 m2. AKCIOVÁ CENA HOLOBYTU 122.999 € Byt č.2 – dvojizbový, s výmerou 69,37 m2 + balkón s výmerou 6,13 m2. AKCIOVÁ CENA HOLOBYTU 125.499 € Byt č.3– trojizbový, s výmerou 68,56 m2 + balkón s výmerou 3,68 m2. Cena holobytu je 168.499 €. Byt č.4 – jednoizbový, s výmerou 29,37 m2 bez balkónu. Cena bytu je 82.499 € - rezervovaný. Byt č.5 – trojizbový, s výmerou 67,49 m2 + balkón s výmerou 3,64 m2. Cena holobytu je 165.999 €. Byt č.6 – dvojizbový, s výmerou 67,84 m2 + balkón s výmerou 5,47 m2. Cena holobytu je 163.499 €. Byt č.7 – dvojizbový, s výmerou 56,80 m2 + balkón s výmerou 5,17 m2. Cena 148.499 € - rezervovaný. Byt č.8 – dvojizbový, s výmerou 47,03 m2 + balkón s výmerou 5,13 m2. Cena holobytu je 132.499 €. Byty v štádiu holobyt zahŕňajú elektrické podlahové kúrenie ovládané cez digitálne termostaty v izbách, vlastný elektrický bojler, domáci videotelefón, sadrokartónové stropy, prípojku vysokorýchlostného internetu, predprípravu klimatizácie, predprípravu na alarm a fotovoltiku, v kuchynskej časti sú prípravy na umývačku riadu, chladničku, digestor a sporák, v kúpeľni príprava na práčku. Ponúkame tiež dokončenie bytu do štádia Štandard, kde už budete mať kompletné vybavenie kúpeľne (sanita, dlažba a obklady + zásobník na TÚV), laminátové podlahy podľa vlastného výberu, interiérové dvere s obložkami, biela maľovka. V prípade záujmu o byt v štandarde je cena holobytu navýšená o 8.500 €. Cena jedného rezidenčného parkovacieho miesta je stanovená na 5.000 €. Energetický certifikát na vyžiadanie. Ak Vás táto ponuka zaujala, chcete si dohodnúť termín obhliadky, prípadne máte doplňujúce otázky, neváhajte nás kontaktovať na telefónnom čísle 0903 042 777 alebo prostredníctvom e-mailu furka.juraj@micikovareality.sk.
Dunajská Streda
122 999 €
Investičná polyfunkčná budova v centre na predaj, Turčianske Teplice
Exkluzívna ponuka!

 Ak uvažujete o kúpe investičnej nehnuteľnosti, máme pre Vás skvelý tip. Ponúkame na predaj polyfunkčnú budovu v centre mesta Turčianske Teplice s 3 bytovými jednotkami a administratívnou časťou.
 Celková výmera budovy s tromi nadzemnými a jedným podzemným podlažím je 471,14 m2, spolu s balkónmi a terasami 579,69 m2. Pozemok s rozlohou 522 m2.

 Dispozičné riešenie jednotlivých podlaží:
 podzemné podlažie - rozloha 147,50 m2
 - 2 x garáž s otváraním dverí na diaľkové ovládanie - 3 x sklad (2 x výmera 24,50 m2, 1 x výmera 7,90 m2) - kotolňa, v roku 2019 nový kotol na pelety s podávačom, záložné vykurovacie teleso plynový kotol - 2 x pivničný priestor.

 1. nadzemné podlažie - rozloha 173,12 m2, s balkónmi 186,44 m2:
 - 2 izbový byt – výmera 54 m2. Samostatný vchod, vstupná chodba, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC (prirodzené odvetranie), obývačka spojená s kuchyňou, spálňa, 2 balkóny   -    administratívna časť - vstupná hala, 2 x kancelária, kuchynka, oddychová zóna, sociálne zázemie.  Dispozícia umožňuje úpravu na bytovú jednotku.

 2. nadzemné podlažie - rozloha 105,72 m2, s balkónom a terasou 137,35 m2
 - 3 izbový byt - kuchyňa opticky prepojená s obývacou izbou, 2 samostatné izby, z jednej vstup na terasu o výmere 20,83 m2, z druhej izby a z obývačky vstup na balkón - 7,85 m2, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC,
 byt má samostatné vykurovanie plynovým kotlom.

 3. nadzemné podlažie - rozloha 44,80 m2, s terasami 108,40 m2
 - 1-izbový byt s kuchyňou, z izby vstup na terasu s výmerou 37 m2, z kuchyne vstup na terasu s výmerou 26,60 m2, sociálne zázemie.

 V roku 2013 bola realizovaná čiastočná rekonštrukcia budovy - nové kúpeľne, kuchyne, podlahy, oprava fasády.
 V roku 2021 kompletne nová hydroizolácia terás a rekonštrukcia 1. nadzemného podlažia. 
Výborná investičná nehnuteľnosť - celá budova je aktuálne prenajatá so stabilnými nájomcami. 
Benefitom ponuky je lokalita - SPA & AQUAPARK vo vzdialenosti 550 m, kúpeľný park 170 m, centrum mesta 750 m.

Viac informácií sa dozviete na osobnej obhliadke. Energetický certifikát nie je k dispozícii.

 Cena - 310.000 EUR Ak Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte ma na telefónnom čísle 0905 523 619 alebo prostredníctvom e-mailu micikova.zuzana@micikovareality.sk.
Turčianske Teplice
310 000 €
Prenajmeme kancelárske priestory v meste Vráble, okr. Nitra
Hľadáte kancelárske priestory pre Vašu spoločnosť alebo potrebujete sídlo firmy? Máme pre Vás skvelú ponuku! Ponúkame Vám na prenájom kancelárske priestory nachádzajúce sa v administratívnej budove na okraji meste Vráble. Na prízemí sa nachádzajú kancelárie s rozlohou od 15,2 m2 do 22,0 m2. Na poschodí sú priestory o výmere od 11,5 m2 do 25,2 m2. V prípade záujmu o prenájom celého poschodia je možné vybudovanie reprezentatívnej zasadacej miestnosti. Samozrejmosťou je WiFi pripojenie v celom objekte. Sociálne zázemie a kuchynka sú samostatné vo väčších kancelárskych priestoroch, toalety pre návštevníkov a pre nájomcov menších priestorov sa nachádzajú na chodbe. V areály pred budovou je bezproblémové parkovanie pre zamestnancov a klientov. V prípade záujmu a po dohode s majiteľom je možné zabezpečiť štandardné zariadenie kancelárií, montáž klimatizácie do priestorov, upratovanie priestorov a pod.. Cena prenájmu je 9 €/m2/mes. + energie 15 €/mesiac + DPH. Energetický certifikát k nehnuteľnosti nebol vypracovaný. V prípade, že Vás táto ponuka zaujala a máte záujem o obhliadku, príp. potrebujete zodpovedať doplňujúce otázky, neváhajte ma kontaktovať na tel. č. 0905 523 619 alebo prostredníctvom e-mailu info@micikovareality.sk. Cena energií: 15 Euro / mesiac
Vráble
9 €/m²/mes.
Rezidenčná zóna - ŽITAVA PARK, 118 novostavieb rodinných domov, Vráble
VÝHRADNÉ SPROSTREDKOVANIE PREDAJA! Ste občan mesta Vráble alebo blízkeho okolia a už dlhodobo máte záujem usadiť sa v meste Vráble, ale nevedeli ste nájsť vhodný pozemok na výstavbu? Ak áno, máme pre Vás skvelú správu. Staviame pre Vás novú obytnú štvrť ŽITAVA PARK, lokalizovanú v susedstve mestskej časti Dyčka. Umožníme Vám bývať v rezidenčnej štvrti, v pokoji vidieka s pohodlím mesta. Vo svojej obytnej štvrti nájdete materskú školu, obchod, kaviareň, park s detským ihriskom, jedným slovom všetko, čo budete k svojmu pohodlnému životu potrebovať. Spomínanú zónu bude tvoriť 118 murovaných rodinných domov. Výstavba bude prebiehať v III. etapách, v I. etape bude realizovaná výstavba 37 rodinných domov v piatich prevedeniach. Základnou voľbou je rodinný dom KLASIK. Ide o trojizbový variant bungalovu s garážou. Jeho úžitková plocha je 117,54 m2. Pri tomto type domu je oddychová zóna dômyselne oddelená od otvoreného priestoru obývacej izby, kuchynskej časti a jedálne. Priestrannosť a dokonalosť bývania sú jeho prednosťami. Ideálna voľba pre menšie a rozrastajúce sa rodiny. Jeden zo 4-izbových typov rodinných domov - POHODA - disponuje úžitkovou plochou 107,76 m2. Má dôkladne premyslené rozmiestnenie izieb, ktoré predurčuje oddelenie dennej a nočnej zóny. Dve rovnako veľké detské izby, rodičovská spálňa so šatníkom, priestranná kúpeľňa. Dokonalá dispozícia obývacej izby, jedálne a kuchyne. Rodinný dom POHODA ponúka útulné, ale zároveň pohodlné bývanie. Strednou voľbou pri výbere 4-izbových rodinných domov lokality ŽITAVA PARK je z hľadiska úžitkovej plochy práve dom PRAKTIK so 109,52 m2 úžitkovej plochy. Štyri obytné miestnosti, veľkorysý priestor obývacej izby s výstupom na terasu, členito oddeleného od kuchyne a jedálne. Praktické umiestnenie komory, kúpeľne pre domácich a samostatnej toalety pre hostí pri vstupe. Bungalov PRAKTIK je odrazom praktického riešenia bývania a je ideálnou voľbou pre štvorčlennú rodinu. Najväčší variant 4-izbového typu je rodinný dom KOMFORT s dostatočnou výmerou 116,36 m2. Rodinný dom KOMFORT spĺňa požiadavky veľkej rodiny. Prináša dokonale presvetlenú dennú zónu s výstupom na terasu, kde bude vítanie návštev radosťou hostiteľa. Oddychová zóna je členená na 2 samostatné časti. Rodičovská spálňa so separátnou kúpeľňou poskytuje plnohodnotné súkromie. Ideálnu dispozíciu detských izieb s vlastnou kúpeľňou ocenia najmä Vaše deti. Komfortné bývanie pre Vás i Vašu rodinu. Kráľovskú voľbu spomedzi domov v rezidencii ŽITAVA PARK predstavuje rodinný dom EXKLUZIV. Ponúka priestrannú úžitkovú plochu 179,80 m2. Denná zóna s dokonale rozmernou kuchyňou a jedálenskou časťou. Súkromie rodičovskej spálne s vlastnou kúpeľňou. Dve detské izby, spálňa pre hostí, priestranná kúpeľňa a oddelené toalety. Neodmysliteľná súčasť tohto nadštandardu je garáž pre dve autá. Dom typu EXKLUZIV je vrcholnou ponukou medzi rodinnými domami v lokalite ŽITAVA PARK, ktorý uspokojí aj tých najnáročnejších klientov. Energetický certifikát k nehnuteľnosti nebol vypracovaný. V prípade, že Vás táto ponuka zaujala, je Vám k dispozícii aj webová stránka projektu. Ak však potrebujete zodpovedať Vaše otázky, zaslať vizualizácie interiéru jednotlivých rodinných domov, neváhajte ma kedykoľvek kontaktovať na telefónnom čísle 0905 523 619 alebo prostredníctvom e-mailu info@zitavapark.com.
Vráble
dohodou
Predáme 3 izbový byt v novostavbe v Lužiankach, okr. Nitra
3 IZBOVÉ BYTY V SKOLAUDOVANÝCH NOVOSTAVBÁCH V PREVEDENÍ HOLOBYT, ŠTANDARD A NADŠTANDARD. Ponuka bývania v obklopení prírody a zároveň s rýchlou dostupnosťou do mesta. Predstavujeme Vám novostavby so vzhľadom rodinného domu so štyrmi 3 izbovými bytovými jednotkami. Na predaj ponúkame 3 izbové byty, nachádzajúce sa v novovznikajúcej lokalite s rázom domovej výstavby. Z dispozičného hľadiska byt na prízemí pozostáva zo zádveria, chodby, spálne, detskej izby, technickej miestnosti/šatníka, kúpeľne, oddelenej toalety a otvoreného priestoru obývacej izby, jedálne a kuchyne s výstupom na terasu, ktorá môže byť využívaná aj v zimných mesiacoch vďaka preskleniu a vykurovaniu. Následne je z terasy výstup na malý pozemok za domom, samozrejmosťou je pozemok pred vstupom vydláždený zámkovou dlažbou určený na parkovanie. Celková úžitková plocha je 79,82 m2 bez vonkajších plôch. Byt na poschodí je vzhľadom na dispozíciu odlišný od prízemného a zahŕňa vstup z exteriérového schodiska, zádveria s chodbou, spálne, detskej izby, kúpeľne, oddelenej toalety, technickej miestnosti/šatníka a otvoreného priestoru obývacej izby, jedálne a kuchyne s výstupom na terasu/balkón, ktorý môže byť využívaný aj v zimných mesiacoch vďaka preskleniu a vykurovaniu. Celková úžitková plocha je 78,98 m2 bez vonkajších plôch. Samozrejmosťou je pozemok na parkovanie z bočnej strany budovy. Pri stavbe sa kládol dôraz na výber materiálov. Stavba je založená na železobetónovej základovej platni, obvodové múry a priečky sú z materiálu tehla, drevený krov pokrytý betónovou strešnou krytinou Mediterran – Coppo Modena, Ferrara, ..., farebné prevedenie plastových okien s izolačným trojsklom, zateplenie polystyrénom, na ktorom je aplikovaná fasádna omietka s dekoračnými tehlami Rustique. Uvádzaná cena 169.000 € je za 3 izbový byt so štandardným vybavením na poschodí, cena 179.000 € je za 3 izbový byt v štandarde na prízemí. Oba byty sú s menším pozemkom, presklenou terasou a parkoviskom a chodníkmi so zámkovej dlažby. Ďalej zahŕňajú bielu maľovku, vlastný bojler, domáci videotelefón, digitálne termostaty v izbách, sadrokartónové stropy, predprípravu na klimatizáciu, prípojku vysokorýchlostného internetu, predprípravu na alarm a fotovoltiku, v kuchynskej časti sú prípravy na umývačku riadu, chladničku, digestor a sporák, v kúpeľni príprava na práčku, kompletné vybavenie kúpeľne (sanita, dlažba a obklady), laminátové podlahy, interiérové dvere s obložkami a kuchynskú linku (v sume 2.500 €). Energetický certifikát na vyžiadanie. Ak Vás táto ponuka zaujala, chcete si dohodnúť termín obhliadky, prípadne máte doplňujúce otázky, neváhajte nás kontaktovať na telefónnom čísle 0903 042 777 alebo prostredníctvom e-mailu furka.juraj@micikovareality.sk.
Lužianky
169 000 €
Úsporný nízkoenergetický 3 izbový byt 61,6 m2 s balkónom - Dvorníky
Dávame vám do pozornosti nové byty v troch moderných nízkych bytových domoch s tepelnými čerpadlami a rekuperáciou v projekte Pod Ráblom. Prvý bytový dom bude kolaudovaný už v máji 2024. K dispozícií sú najžiadanejšie jednoizbové, dvojizbové, ale i trojizbové byty. Najväčší variant trojizbových bytov v bytovom dome disponuje úžitkovou plochou od 58,1 m2 + balkón o výmere 3,5 m2. Celková výmera tak spolu predstavuje 61,6 m2. Z hľadiska dispozície byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby s výstupom na balkón spojenej s jedálňou a kuchyňou, samostatnej spálne, ďalšej izby a kúpeľne s WC. Byty sa predávajú v troch štádiách výstavby. Uvádzacia cena od 114.734 € je za 3-izbový byt v štádiu výstavby HOLOBYT. Finalizačné prvky (podlahy, interiérové dvere, sanita, obklady, kuchynská linka, a pod.) si sami vyberiete a dokončíme vám tak bývanie podľa vašich vlastných predstáv. V štádiu výstavby ŠTANDARD - keramická dlažba, laminátové podlahy, interiérové dvere so zárubňami, obklady, sanita, maľovka, je stanovená cena od 118.734 €. V ponuke je tiež možnosť vybavenia NADŠTANDARD s kuchynskou linkou a vstavanými spotrebičmi. Cena sa dokalkuluje podľa výberu použitých materiálov novými vlastníkmi. Ďalšie zvýšenie komfortu bývania v bytovom dome umožňuje odkúpenie parkovacieho miesta, ktorého cena je stanovená na 4.800 €. Cena pivničného priestoru o výmere 3 m2 je 2.880 €. Úpravy exteriéru a celého okolia doplní výsadba trávnika, drevín a okrasných rastlín. Samozrejmosťou je verejné osvetlenie a kamerový systém. Energetický certifikát všetkých bytových domov dosiahne triedu A0. Všetky budú postavené z tehly, k úsporám energií výrazne prispeje systém rekuperácie vzduchu a podlahové vykurovanie celého bytu poháňané tepelným čerpadlom. Obec Dvorníky ponúka obyvateľom kompletnú občiansku vybavenosť. Lokalita Pod Ráblom je umiestnená v okrajovej časti obce v obklopení prírody s perfektnou dostupnosťou do okolitých miest Hlohovec, Sereď, Trnava, Nitra. Súčasťou projektu Pod Ráblom je ponuka predaja 1 izbových, 2 izbových bytov a tiež 4 izbových rodinných domov s možnosťou rezervácie u nás. Cena bytu je po podpise kúpnej zmluvy záväzná bez ohľadu na vývoj cien materiálov alebo inflácie. V prípade, že Vás táto ponuka zaujala a chcete si dohodnúť termín obhliadky alebo potrebujete zodpovedať doplňujúce otázky, neváhajte nás kontaktovať kedykoľvek 24/7 na telefónnom čísle 0903 042 777 alebo prostredníctvom e-mailu furka.juraj@micikovareality.sk.
Dvorníky
114 734 €
Jednoizbový byt v meste Galanta - Richtárske pole
1 IZBOVÝ BYT S TERASOU V BEZBARIÉROVOM BYTOVOM DOME S TROMI NADZEMNÝMI PODLAŽIAMI V PREVEDENÍ HOLOBYT, ŠTANDARD. Ponuka bývania v polyfunkčnom bytovom dome "R centrum", v ktorom nájdete 35 bytových jednotiek s jedno, dvoj a trojizbovými bytmi. Komplex je postavený priamo v obytnej zóne Richtárske pole s rýchlou dostupnosťou do mesta Galanta alebo na diaľnicu R1. Celá multifunkčná budova bola navrhnutá bezbariérovo, komfortu bývania prispeje výťah. Okolie budovy ponúka vonkajšie parkovanie na 52 parkovacích miestach s možnosťou odkúpenia, vysadenú zeleň a detské ihrisko. V prízemnej časti budovy sú okrem bytov aj komerčné priestory rôznych veľkostí určené na podnikanie, napr. potraviny, kaviareň alebo administratívne priestory, s možnosťou dlhodobého prenájmu alebo odkúpenia. Na prvom a druhom poschodí je len obytná časť s bytmi a terasami. Z dispozičného hľadiska 1-izbový byt na 2 poschodí pozostáva zo vstupnej chodby, otvoreného priestoru s kuchyňou a obývacej izby s výstupom na terasu s výmerou 5,2 m2, kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou. Celková úžitková plocha je 44,45 m2 bez terasy. Pri stavbe sa kládol dôraz na výber materiálov. Stavba je založená na železobetónovej základovej platni, obvodové múry a priečky sú z materiálu tehla, farebné prevedenie plastových okien s izolačným trojsklom, zateplenie polystyrénom, na ktorom je aplikovaná fasádna omietka s dekoračnými tehlami Rustique. Centrálnu dodávku teplej vody v budove zabezpečuje systém tepelného čerpadla. Všetky jednotlivé holobyty majú podlahové elektrické kúrenie, internetové pripojenie cez optický kábel, predprípravu na alarm a fotovoltaické panely, prípojky na umývačku riadu, chladničku, digestor, sporák a protipožiadne dvere. Uvádzaná cena 84.677 € je za 1 izbový byt vo vybavení holobyt. Ďaľšia možnosť je vybavenie bytu do štandardu v cene 8.500 €, ktoré zahŕňa bielu maľovku, digitálne termostaty v izbách, kompletné vybavenie kúpeľne (sanita, dlažba a obklady, toaleta), laminátové podlahy, interiérové dvere s obložkami. Energetický certifikát A0. V bytovom dome "R centrum" sú k dispozícií jedno, dvoj a trojizbové byty s rôznymi dispozičnými riešeniami a rozlohami, ktorých súčasťou je terasa alebo pozemok. V ponuke máme tiež varianty bytov bez terasy alebo pozemku. Ak Vás táto ponuka zaujala, chcete si dohodnúť termín obhliadky, prípadne máte doplňujúce otázky, neváhajte nás kontaktovať na telefónnom čísle 0903 042 777 alebo prostredníctvom e-mailu furka.juraj@micikovareality.sk.
Galanta
84 677 €
Úsporný nízkoenergetický 1 izbový byt s predzáhradkou 50m2 Dvorníky
Dávame vám do pozornosti nové byty v moderných nízkych bytových domoch s tepelnými čerpadlami a rekuperáciou v projekte Pod Ráblom. Prvý bytový dom bude kolaudovaný už v máji 2024. K dispozícií sú najžiadanejšie jednoizbové, dvojizbové, ale i trojizbové byty. Exkluzívnejší variant jednoizbových bytov v bytovom dome disponuje úžitkovou plochou 37,8 m2 + predzáhradka o výmere 50 m2. Celková výmera tak spolu predstavuje 87,8 m2. Z hľadiska dispozície byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby spojenej s jedálňou a kuchyňou s výstupom na predzáhradku, kúpeľňa s WC. Byty sa predávajú v troch štádiách výstavby. Uvádzacia cena 94.812 € je za 1-izbový byt v štádiu výstavby HOLOBYT. Finalizačné prvky (podlahy, interiérové dvere, sanita, obklady, kuchynská linka, a pod.) si sami vyberiete a dokončíme vám tak bývanie podľa vašich vlastných predstáv. V štádiu výstavby ŠTANDARD - keramická dlažba, laminátové podlahy, interiérové dvere so zárubňami, obklady, sanita, maľovka je stanovená cena 97.812 €. V ponuke je tiež možnosť vybavenia NADŠTANDARD s kuchynskou línkou a vstavanými spotrebičmi. Cena sa dokalkuluje podľa výberu použitých materiálov novými vlastníkmi. Ďalšie zvýšenie komfortu bývania v bytovom dome umožňuje odkúpenie parkovacieho miesta, ktorého cena je stanovená na 4.800 €. Cena pivničného priestoru o výmere 3 m2 je 2.880 €. Úpravy exteriéru a celého okolia doplní výsadba trávnika, drevín a okrasných rastlín. Samozrejmosťou je verejné osvetlenie a kamerový systém. Energetický certifikát všetkých 3 bytových domov dosiahne triedu A0. Všetky budú postavené z tehly, k úsporám energií výrazne prispeje systém rekuperácie vzduchu a podlahové vykurovanie celého bytu poháňané tepelným čerpadlom. Obec Dvorníky ponúka obyvateľom kompletnú občiansku vybavenosť. Lokalita Pod Ráblom je umiestnená v okrajovej časti obce v obklopení prírody s perfektnou dostupnosťou do okolitých miest Hlohovec, Sereď, Trnava, Nitra. Súčasťou projektu Pod Ráblom je ponuka predaja 2 izbových, 3 izbových bytov a 4 izbových rodinných domov s možnosťou rezervácie u nás. Cena bytu je po podpise kúpnej zmluvy záväzná bez ohľadu na vývoj cien materiálov alebo inflácie. V prípade, že Vás táto ponuka zaujala a chcete si dohodnúť termín obhliadky alebo potrebujete zodpovedať doplňujúce otázky, neváhajte nás kontaktovať kedykoľvek 24/7 na telefónnom čísle 0903 042 777 alebo prostredníctvom e-mailu furka.juraj@micikovareality.sk.
Dvorníky
94 812 €
Prenajmeme kancelársky priestor o výmere 40,50 m2, Levická ul., Vráble
VÝBORNÁ PONUKA V CENTRE MESTA! Ponúkame Vám na prenájom kancelársky priestor nachádzajúci sa v Levickej ulici v centre mesta Vráble, okr. Nitra. Ponúkaný priestor má rozlohu 40,50 m2. Nachádza sa na 1. poschodí. Samozrejmosťou je pripojenie na internet. Priestory sú vhodné na zriadenie kancelárie, sídla spoločnosti, príp. na niektoré služby. Sociálne zázemia sa nachádzajú na chodbe a sú zdieľané s ostatnými nájomcami. Voľné od 01.02.2024. Cena nájmu je 500 € vrátane energií za kalendárny mesiac. Pri podpise zmluvy sa skladá depozit vo výške 1-mesačného nájomného. Energetický certifikát k nehnuteľnosti nebol vypracovaný. V prípade, že Vás táto ponuka zaujala a máte záujem o obhliadku, príp. potrebujete zodpovedať doplňujúce otázky, neváhajte ma kontaktovať na tel. č. 0905 523 619 alebo prostredníctvom e-mailu info@micikovareality.sk.
Vráble
500 €/mes.
Úsporný nízkoenergetický 1 izbový byt 41 m2 s balkónom - Dvorníky
Dávame vám do pozornosti nové byty v moderných nízkych bytových domoch, z ktorých prvý bytový dom bude kolaudovaný už v máji 2024. K dispozícií sú najžiadanejšie jednoizbové, dvojizbové, ale i trojizbové byty. Cenovo najdostupnejší variant jednoizbových bytov v bytovom dome disponuje úžitkovou plochou 37,8 m2 + balkón o výmere 3,2 m2. Celková výmera tak spolu predstavuje 41 m2. Z hľadiska dispozície byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby spojenej s jedálňou a kuchyňou s výstupom na balkón, kúpeľňa s WC. Byty predáme v troch štádiách výstavby. Uvádzacia cena 75.223 € je za 1-izbový byt v štádiu výstavby HOLOBYT. Finalizačné prvky (podlahy, interiérové dvere, sanita, obklady, kuchynská linka, a pod.) si sami vyberiete a dokončíme vám tak bývanie podľa vašich vlastných predstáv. V štádiu výstavby ŠTANDARD - keramická dlažba, laminátové podlahy, interiérové dvere so zárubňami, obklady, sanita, maľovka, je stanovená cena 78.223 €. V ponuke je tiež možnosť vybavenia NADŠTANDARD s kuchynskou linkou a vstavanými spotrebičmi. Cena sa dokalkuluje podľa výberu použitých materiálov novými vlastníkmi. Ďalšie zvýšenie komfortu bývania v bytovom dome umožňuje odkúpenie parkovacieho miesta, ktorého cena je stanovená na 4.800 €. Cena pivničného priestoru o výmere 3 m2 je 2.880 €. Úpravy exteriéru a celého okolia doplní výsadba trávnika, drevín a okrasných rastlín. Samozrejmosťou je verejné osvetlenie a kamerový systém. Energetický certifikát bytového domu dosiahne triedu A0. Je postavený z tehly, k úsporám energií výrazne prispeje systém rekuperácie vzduchu a podlahové vykurovanie celého bytu poháňané tepelným čerpadlom. Obec Dvorníky ponúka obyvateľom kompletnú občiansku vybavenosť. Lokalita Pod Ráblom je umiestnená v okrajovej časti obce v obklopení prírody s perfektnou dostupnosťou do okolitých miest Hlohovec, Sereď, Trnava, Nitra. Súčasťou projektu Pod Ráblom je ponuka predaja 2 izbových, 3 izbových bytov a 4 izbových rodinných domov s možnosťou rezervácie u nás. Cena bytu je po podpise kúpnej zmluvy záväzná bez ohľadu na vývoj cien materiálov alebo inflácie. V prípade, že Vás táto ponuka zaujala a chcete si dohodnúť termín obhliadky alebo potrebujete zodpovedať doplňujúce otázky, neváhajte nás kontaktovať kedykoľvek 24/7 na telefónnom čísle 0903 042 777 alebo prostredníctvom e-mailu furka.juraj@micikovareality.sk.
Dvorníky
75 223 €
Predáme nadštandardné 3-izb. terasové apartmány, Panské Pole, Vráble
Jedinečná a výnimočná ponuka v meste Vráble. Projekt Panské pole prináša nové možnosti moderného bývania! Bývanie vo Vrábľoch už nebude iba o klasických panelákoch. Dávame Vám do pozornosti nové byty vo výstavbe, v moderných nízkych bytových domoch. K dispozícií budú najžiadanejšie jedno a dvojizbové byty ale i varianty týchto bytov s galériou a uskladňovacím priestorom, ale i terasové apartmány. Klenotom bude trojizbový apartmán s dvomi priestrannými terasami na najvyššom podlaží. Vrcholom projektu sú luxusné 3-izbové apartmány v priestrannými terasami na streche bytového domu. Tieto nadštandardné apartmány naplnia aj tie najväčšie očakávania. Samotný apartmán bude mať výmeru 72,97 m2 a 2 veľké terasy budú spolu o výmere 81,63 m2. Veľkorysá výmera interiéru a exteriéru spolu 154,60 m2 (bez voliteľnej pivničnej kobky o výmere 1,85 m2). Projektanti navrhli riešenie interiéru s dôkladným a funkčným využitím priestoru. Dispozičné riešenie pri tomto apartmáne je nasledovné: vstupné zádverie s priestorom vstavaného šatníka, otvorený priestor obývacej izby, kuchyne a jedálne s výstupom na jednu z terás, na ktorú sa dokážete dostať aj z detskej izby, spálňa s výstupom na druhú terasu, ďalej kúpeľňa a oddelená toaleta. Apartmány sa budú predávať v štádiu holobyt, kde samozrejme ponúkame aj možnosť dokončenia do štandardu a štandardu plus. Cena tohto 3-izbového terasového apartmánu je 167.700 €. Úpravy exteriéru a celého okolia doplní výsadba trávnika, drevín a okrasných rastlín. Samozrejmosťou bude oddychová časť – park s lavičkami a detským ihriskom. Energetický certifikát zatiaľ nie je vypracovaný. Lepšie je raz vidieť, ako stokrát počuť a práve preto kontaktuje našu realitnú sprostredkovateľku na telefónnom čísle 0905 523 619 alebo prostredníctvom e-mailu info@micikovareality.sk. Dohodnite si stretnutie ešte dnes, zodpovieme Vaše otázky a radi Vás privítame na obhliadke.
Vráble
167 700 €
Dvojizbový byt v meste Galanta - Richtárske pole
2 IZBOVÝ BYT S TERASOU V BEZBARIÉROVOM BYTOVOM DOME V PREVEDENÍ HOLOBYT ALEBO ŠTANDARD. Predstavujeme Vám ponuku bývania v obytnej zóne Richtárske pole s rýchlou dostupnosťou do mesta Galanta alebo na diaľnicu R1. v polyfunkčnom bytovom dome "R centrum" nájdete 35 bytových jednotiek s jedno, dvoj a trojizbovými bytmi. Celá multifunkčná budova bola navrhnutá bezbariérovo, komfortu bývania prispeje výťah. Okolie budovy ponúka vonkajšie parkovanie na 52 parkovacích miestach s možnosťou odkúpenia, vysadenú zeleň a detské ihrisko. V prízemnej časti budovy sú okrem bytov aj komerčné priestory rôznych veľkostí určené na podnikanie, napr. potraviny, kaviareň alebo administratívne priestory, s možnosťou dlhodobého prenájmu alebo odkúpenia - viac informácii Vám radi poskytneme telefonicky alebo mailom. Na prvom a druhom poschodí je len obytná časť s bytmi a terasami. Z dispozičného hľadiska 2-izbový byt s rozlohou 59,04 m2 na poschodí pozostáva zo vstupnej chodby so šatníkom, otvoreného priestoru obývacej izby, jedálne a kuchyne, spálne so šatníkom, kúpeľne s vaňou a toaletou. Výstup na priestrannú terasu s rozlohou 11,59 m2 je z oboch izieb. Celková úžitková plocha je 70,63 m2 vrátane terasy. Pri stavbe sa kládol dôraz na výber materiálov. Stavba je založená na železobetónovej základovej platni, obvodové múry a priečky sú z materiálu tehla, farebné prevedenie plastových okien s izolačným trojsklom, zateplenie polystyrénom, na ktorom je aplikovaná fasádna omietka s dekoračnými tehlami Rustique. Centrálnu dodávku teplej vody v budove zabezpečuje systém tepelného čerpadla. Všetky jednotlivé holobyty majú podlahové elektrické kúrenie, internetové pripojenie cez optický kábel, predprípravu na alarm a fotovoltaické panely, prípojky na umývačku riadu, chladničku, digestor, sporák a protipožiadne dvere. Uvádzaná cena 133.372 € je za 2 izbový byt vo vybavení holobyt. Ďaľšia možnosť je vybavenie bytu do štandardu v cene 8.500 €, ktoré zahŕňa bielu maľovku, digitálne termostaty v izbách, kompletné vybavenie kúpeľne (sanita, dlažba a obklady, toaleta), laminátové podlahy, interiérové dvere s obložkami. Energetický certifikát A0. V bytovom dome "R centrum" sú k dispozícií jedno, dvoj a trojizbové byty s rôznymi dispozičnými riešeniami a rozlohami, ktorých súčasťou je terasa alebo pozemok. V ponuke máme tiež varianty bytov bez terasy alebo pozemku. Ak Vás táto ponuka zaujala, chcete si dohodnúť termín obhliadky, prípadne máte doplňujúce otázky, neváhajte nás kontaktovať na telefónnom čísle 0903 042 777 alebo prostredníctvom e-mailu furka.juraj@micikovareality.sk.
Galanta
133 372 €
Dvojizbový byt v meste Galanta - Richtárske pole
DVOJIZBOVÝ BYT V BEZBARIÉROVOM BYTOVOM DOME S TROMI NADZEMNÝMI PODLAŽIAMI V PREVEDENÍ HOLOBYT, ŠTANDARD. Predstavujeme Vám ponuku bývania v obytnej zóne Richtárske pole s rýchlou dostupnosťou do mesta Galanta alebo na diaľnicu R1. v polyfunkčnom bytovom dome "R centrum" nájdete 35 bytových jednotiek s jedno, dvoj a trojizbovými bytmi. Celá multifunkčná budova bola navrhnutá bezbariérovo, komfortu bývania prispeje výťah. Okolie budovy ponúka vonkajšie parkovanie na 52 parkovacích miestach s možnosťou odkúpenia, vysadenú zeleň a detské ihrisko. V prízemnej časti budovy sú okrem bytov aj komerčné priestory rôznych veľkostí určené na podnikanie, napr. potraviny, kaviareň alebo administratívne priestory, s možnosťou dlhodobého prenájmu alebo odkúpenia. Na prvom a druhom poschodí je len obytná časť s bytmi a terasami. Z dispozičného hľadiska 2-izbový byt na prízemí pozostáva zo vstupnej chodby so šatníkom, otvoreného priestoru obývacej izby, jedálne a kuchyne, spálne so šatníkom, kúpeľne s vaňou a toaletou. Celková úžitková plocha je 59,04 m2. Pri stavbe sa kládol dôraz na výber materiálov. Stavba je založená na železobetónovej základovej platni, obvodové múry a priečky sú z materiálu tehla, farebné prevedenie plastových okien s izolačným trojsklom, zateplenie polystyrénom, na ktorom je aplikovaná fasádna omietka s dekoračnými tehlami Rustique. Centrálnu dodávku teplej vody v budove zabezpečuje systém tepelného čerpadla. Všetky jednotlivé holobyty majú podlahové elektrické kúrenie, internetové pripojenie cez optický kábel, predprípravu na alarm a fotovoltaické panely, prípojky na umývačku riadu, chladničku, digestor, sporák a protipožiadne dvere. Uvádzaná cena 111.814 € je za 2 izbový byt vo vybavení holobyt. Ďaľšia možnosť je vybavenie bytu do štandardu v cene 8.500 €, ktoré zahŕňa bielu maľovku, digitálne termostaty v izbách, kompletné vybavenie kúpeľne (sanita, dlažba a obklady, toaleta), laminátové podlahy, interiérové dvere s obložkami. Energetický certifikát A0. V bytovom dome "R centrum" sú k dispozícií jedno, dvoj a trojizbové byty s rôznymi dispozičnými riešeniami a rozlohami, ktorých súčasťou je terasa alebo pozemok. V ponuke máme tiež varianty bytov bez terasy alebo pozemku. Ak Vás táto ponuka zaujala, chcete si dohodnúť termín obhliadky, prípadne máte doplňujúce otázky, neváhajte nás kontaktovať na telefónnom čísle 0903 042 777 alebo prostredníctvom e-mailu furka.juraj@micikovareality.sk.
Galanta
111 814 €
Jednoizbový byt v meste Galanta - Richtárske pole
JEDNOIZBOVÝ BYT S TERASOU V BEZBARIÉROVOM BYTOVOM DOME S TROMI NADZEMNÝMI PODLAŽIAMI V PREVEDENÍ HOLOBYT, ŠTANDARD. Ponuka bývania v polyfunkčnom bytovom dome "R centrum", v ktorom nájdete 35 bytových jednotiek s jedno, dvoj a trojizbovými bytmi. Komplex je postavený priamo v obytnej zóne Richtárske pole s rýchlou dostupnosťou do mesta Galanta alebo na diaľnicu R1. Celá multifunkčná budova bola navrhnutá bezbariérovo, komfortu bývania prispeje výťah. Okolie budovy ponúka vonkajšie parkovanie na 52 parkovacích miestach s možnosťou odkúpenia, vysadenú zeleň a detské ihrisko. V prízemnej časti budovy sú okrem bytov aj komerčné priestory rôznych veľkostí určené na podnikanie, napr. potraviny, kaviareň alebo administratívne priestory, s možnosťou dlhodobého prenájmu alebo odkúpenia. Na prvom a druhom poschodí je len obytná časť s bytmi a terasami. Z dispozičného hľadiska 1-izbový byt na 2 poschodí pozostáva zo vstupnej chodby, otvoreného priestoru s kuchyňou a obývacej izby s výstupom na terasu s výmerou 5,2 m2, kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou. Celková úžitková plocha je 44,45 m2 bez terasy. Pri stavbe sa kládol dôraz na výber materiálov. Stavba je založená na železobetónovej základovej platni, obvodové múry a priečky sú z materiálu tehla, farebné prevedenie plastových okien s izolačným trojsklom, zateplenie polystyrénom, na ktorom je aplikovaná fasádna omietka s dekoračnými tehlami Rustique. Centrálnu dodávku teplej vody v budove zabezpečuje systém tepelného čerpadla. Všetky jednotlivé holobyty majú podlahové elektrické kúrenie, internetové pripojenie cez optický kábel, predprípravu na alarm a fotovoltaické panely, prípojky na umývačku riadu, chladničku, digestor, sporák a protipožiadne dvere. Uvádzaná cena 84.677 € je za 1 izbový byt vo vybavení holobyt. Ďaľšia možnosť je vybavenie bytu do štandardu v cene 8.500 €, ktoré zahŕňa bielu maľovku, digitálne termostaty v izbách, kompletné vybavenie kúpeľne (sanita, dlažba a obklady, toaleta), laminátové podlahy, interiérové dvere s obložkami. Energetický certifikát A0. V bytovom dome "R centrum" sú k dispozícií jedno, dvoj a trojizbové byty s rôznymi dispozičnými riešeniami a rozlohami, ktorých súčasťou je terasa alebo pozemok. V ponuke máme tiež varianty bytov bez terasy alebo pozemku. Ak Vás táto ponuka zaujala, chcete si dohodnúť termín obhliadky, prípadne máte doplňujúce otázky, neváhajte nás kontaktovať na telefónnom čísle 0903 042 777 alebo prostredníctvom e-mailu furka.juraj@micikovareality.sk.
Galanta
84 677 €
Prenajmeme priestranný obchodný priestor v centre mesta Vráble
Ak hľadáte priestor pre svoju novú prevádzku nachádzajúci sa v centre mesta Vráble, zbystrite pozornosť. Ponúkame Vám na prenájom objekt vhodný pre obchod, poskytovanie služieb, rôzne prevádzky, banky, ambulancie, atď. Z dispozičného hľadiska tento objekt pozostáva z 2 nadzemných podlaží a pozemku pred budovou, ktorý je o výmere 376 m2. Na prízemí sa nachádza zádverie, vstupná chodba, veľký otvorený priestor o výmere cca 80 m2, 2 veľké samostatné miestnosti, sociálne zázemie, kotolňa, kuchynka a ďalšie menšie miestnosti s rôznym využitím. Poschodie aj s možnosťou samostatného vstupu je tvorené schodiskom, kanceláriou, kuchynkou asociálnym zázemím. Celková výmera všetkých priestorov predstavuje cca 300 m2. Cena prenájmu je 1.200 € + zálohové platby za elektrickú energiu, plyn, vodné a stočné. Pri podpise zmluvy sa skladá depozit vo výške 2-mesačného nájomného. Uprednostňujeme spoľahlivého nájomcu na dlhodobý prenájom. Priestor sa prenajíma nezariadený. Energetický certifikát k nehnuteľnosti nie je vypracovaný. V prípade, že Vás táto ponuka zaujala a máte záujem o obhliadku alebo potrebujete zodpovedať Vaše doplňujúce otázky, kontaktujte ma na tel. čísle 0905 523 619 alebo prostredníctvom e-mailu info@micikovareality.sk.
Vráble
1 200 €/mes.
Trojizbový byt, terasa, v meste Galanta, Richtárske pole
3 IZBOVÝ BYT S EXKLUZíVNOU TERASOU V BEZBARIÉROVOM BYTOVOM DOME S TROMI NADZEMNÝMI PODLAŽIAMI V PREVEDENÍ HOLOBYT, ŠTANDARD. Ponuka bývania v obytnej zóne Richtárske pole s rýchlou dostupnosťou do mesta Galanta alebo na diaľnicu R1. Predstavujeme Vám polyfunkčný bytový dom "R centrum", v ktorom nájdete spolu 35 bytových jednotiek s jedno, dvoj a trojizbovými bytmi. Celá multifunkčná budova bola navrhnutá bezbariérovo, komfortu bývania prispeje výťah. Okolie budovy ponúka vonkajšie parkovanie na 52 parkovacích miestach s možnosťou odkúpenia, vysadenú zeleň a detské ihrisko. V prízemnej časti budovy sú okrem bytov aj komerčné priestory rôznych veľkostí určené na podnikanie, napr. potraviny, kaviareň alebo administratívne priestory, s možnosťou dlhodobého prenájmu alebo odkúpenia. Na prvom a druhom poschodí je len obytná časť s bytmi a terasami. Z dispozičného hľadiska 3-izbový byt s rozlohou 64,34 m2 na poschodí pozostáva zo vstupnej chodby so šatníkom, vstupom do kúpeľne s vaňou a toaletou, otvoreného priestoru obývacej izby, jedálne a kuchyne, detskej izby a spálne. Výstup na priestrannú terasu s rozlohou 27,46 m2 je zo všetkých troch izieb. Celková úžitková plocha je 91,82 m2 bez vonkajších plôch. Pri stavbe sa kládol dôraz na výber materiálov. Stavba je založená na železobetónovej základovej platni, obvodové múry a priečky sú z materiálu tehla, farebné prevedenie plastových okien s izolačným trojsklom, zateplenie polystyrénom, na ktorom je aplikovaná fasádna omietka s dekoračnými tehlami Rustique. Centrálnu dodávku teplej vody v budove zabezpečuje systém tepelného čerpadla. Všetky jednotlivé holobyty majú podlahové elektrické kúrenie, internetové pripojenie cez optický kábel, predprípravu na alarm a fotovoltaické panely, prípojky na umývačku riadu, chladničku, digestor, sporák a protipožiadne dvere. Uvádzaná cena 172.785 € je za 3 izbový byt vo vybavení holobyt. Ďaľšia možnosť je vybavenie bytu do štandardu v cene 8.500 €, ktoré zahŕňa bielu maľovku, digitálne termostaty v izbách, kompletné vybavenie kúpeľne (sanita, dlažba a obklady, toaleta), laminátové podlahy, interiérové dvere s obložkami. Energetický certifikát A0. Ak Vás táto ponuka zaujala, chcete si dohodnúť termín obhliadky, prípadne máte doplňujúce otázky, neváhajte nás kontaktovať na telefónnom čísle 0903 042 777 alebo prostredníctvom e-mailu furka.juraj@micikovareality.sk.
Galanta
172 785 €
Predáme 2-izb. mezonety v novostavbe, lokalita PANSKÉ POLE, Vráble
Jedinečná ponuka v meste Vráble. Projekt Panské pole prináša nové možnosti moderného bývania! Bývanie vo Vrábľoch už nebude iba o klasických panelákoch. Dávame Vám do pozornosti nové byty vo výstavbe, v moderných nízkych bytových domoch. K dispozícií budú najžiadanejšie jedno a dvojizbové byty ale i varianty týchto bytov s galériou a uskladňovacím priestorom, ale i terasové apartmány. Klenotom bude trojizbový apartmán s dvomi priestrannými terasami na najvyššom podlaží. Pre náročnejších klientov bude k dispozícii variant 2-izbových bytov s obytnou galériou a uskladňovacím priestorom na vyvýšenom podlaží, tzv. 2-izbový mezonet (bez pivničnej kobky) s celkovou rozlohou 83,46 m2. Z hľadiska dispozície sú tieto mezonety dômyselne navrhnuté. Vstupná chodba s priestorom vstavaného šatníka, otvorený priestor obývacej izby, kuchyne a jedálne, spálňa s priestranným šatníkom a s výstupom na loggiu, galéria na vyvýšenom podlaží, uskladňovací priestor, kúpeľňa, oddelená toaleta. Toto všetko získate kúpou tohto variantu bytu. Byty sa budú predávať v štádiu holobyt, kde samozrejme ponúkame aj možnosť dokončenia do štandardu a štandardu plus. Tento 2-izbový mezonet v štádiu holobytu ponúkame za 116.700 €. Úpravy exteriéru a celého okolia doplní výsadba trávnika, drevín a okrasných rastlín. Samozrejmosťou bude oddychová časť – park s lavičkami a detským ihriskom. Energetický certifikát zatiaľ nie je vypracovaný. Lepšie je raz vidieť, ako stokrát počuť a práve preto kontaktuje našu realitnú sprostredkovateľku na telefónnom čísle 0905 523 619 alebo prostredníctvom e-mailu info@micikovareality.sk. Dohodnite si stretnutie ešte dnes, zodpovieme Vaše otázky a radi Vás privítame na obhliadke.
Vráble
116 700 €
Predáme 2-izb. byt v novostavbe, projekt PANSKÉ POLE, Vráble
Jedinečná ponuka v meste Vráble. Projekt Panské pole prináša nové možnosti moderného bývania! Bývanie vo Vrábľoch už nebude iba o klasických panelákoch. Dávame Vám do pozornosti nové byty vo výstavbe, v moderných nízkych bytových domoch. K dispozícií budú najžiadanejšie jedno a dvojizbové byty ale i varianty týchto bytov s galériou a uskladňovacím priestorom, ale i terasové apartmány. Klenotom bude trojizbový apartmán s dvomi priestrannými terasami na najvyššom podlaží. Štandardné dvojizbové byty ponúknu úžitkovú plochu 50,90 m2 + loggia o výmere 4,16 m2 + pivničná kobka o výmere 1,85 m2. Celková výmera tak bude 56,91 m2. Z hľadiska dispozície sú tieto byty dômyselne navrhnuté. Vstupná chodba s priestorom vstavaného šatníka, otvorený priestor obývacej izby, kuchyne a jedálne, spálňa s priestranným šatníkom a s výstupom na loggiu, kúpeľňa, oddelená toaleta. Toto všetko získate kúpou tohto variantu bytu. Byty sa budú predávať v štádiu holobyt, kde samozrejme ponúkame aj možnosť dokončenia do štandardu a štandardu plus. Cena za prevedenie 2-izbového bytu v štádiu holobyt je 111.700 €. Úpravy exteriéru a celého okolia doplní výsadba trávnika, drevín a okrasných rastlín. Samozrejmosťou bude oddychová časť – park s lavičkami a detským ihriskom. Energetický certifikát zatiaľ nie je vypracovaný. Lepšie je raz vidieť, ako stokrát počuť a práve preto kontaktuje našu realitnú sprostredkovateľku na telefónnom čísle 0905 523 619 alebo prostredníctvom e-mailu info@micikovareality.sk. Dohodnite si stretnutie ešte dnes, zodpovieme Vaše otázky a radi Vás privítame na obhliadke.  
Vráble
111 700 €
Predáme 1-izb. mezonety v novostavbe byt. domov, PANSKÉ POLE, Vráble
Jedinečná ponuka v meste Vráble. Projekt Panské pole prináša nové možnosti moderného bývania! Bývanie vo Vrábľoch už nebude iba o klasických panelákoch. Dávame Vám do pozornosti nové byty vo výstavbe, v moderných nízkych bytových domoch. K dispozícií budú najžiadanejšie jedno a dvojizbové byty ale i varianty týchto bytov s galériou a uskladňovacím priestorom, ale i terasové apartmány. Klenotom bude trojizbový apartmán s dvomi priestrannými terasami na najvyššom podlaží. Exkluzívnejší variant 1-izbového bytu tzv. 1-izbový mezonet (bez pivničnej kobky) navyše ponúkne oproti klasickému 1-izbovému bytu aj obytnú galériu (12,17 m2) a uskladňovací priestor (8,02 m2) a celková úžitková plocha sa zvýši na 62,44 m2. Z hľadiska dispozície sú tieto byty navrhnuté nasledovne: vstupná chodba, otvorený priestor obývacej izby, galéria (spálňa) + úložný priestor, kuchyňa s výstupom na loggiu, kúpeľňa a samostatný šatník. Byty/mezonety sa budú predávať v štádiu holobyt, kde samozrejme ponúkame aj možnosť dokončenia do štandardu a štandardu plus. Cena za 1-izbový mezonet v štádiu dokončenia holobyt je 89.700 €. Úpravy exteriéru a celého okolia doplní výsadba trávnika, drevín a okrasných rastlín. Samozrejmosťou bude oddychová časť – park s lavičkami a detským ihriskom. Energetický certifikát zatiaľ nie je vypracovaný. Lepšie je raz vidieť, ako stokrát počuť a práve preto kontaktuje našu realitnú sprostredkovateľku na telefónnom čísle 0905 523 619 alebo prostredníctvom e-mailu info@micikovareality.sk. Dohodnite si stretnutie ešte dnes, zodpovieme Vaše otázky a radi Vás privítame na obhliadke.
Vráble
89 700 €
Predáme 1-izb. byty v novostavbe, lokalita PANSKÉ POLE v meste Vráble
Jedinečná ponuka v meste Vráble. Projekt Panské pole prináša nové možnosti moderného bývania! Bývanie vo Vrábľoch už nebude iba o klasických panelákoch. Dávame Vám do pozornosti nové byty vo výstavbe, v moderných nízkych bytových domoch. K dispozícií budú najžiadanejšie jedno a dvojizbové byty ale i varianty týchto bytov s galériou a uskladňovacím priestorom, ale i terasové apartmány. Klenotom bude trojizbový apartmán s dvomi priestrannými terasami na najvyššom podlaží. Jednoizbové byty v bytových domoch budú disponovať úžitkovou plochou 38,09 m2 + loggia o výmere 4,16 m2 + pivničná kobka s rozlohou 1,76 m2. Celkovo poskytne priestor o rozlohe 44,01 m2. Z hľadiska dispozície sú tieto byty navrhnuté nasledovne: vstupná chodba, otvorený priestor obývacej izby a spálne, kuchyňa s výstupom na loggiu, kúpeľňa a samostatný šatník. Byty sa budú predávať v štádiu holobyt, kde samozrejme ponúkame aj možnosť dokončenia do štandardu a štandardu plus. Cena za 1-izbový holobyt je 85.700 €. Úpravy exteriéru a celého okolia doplní výsadba trávnika, drevín a okrasných rastlín. Samozrejmosťou bude oddychová časť – park s lavičkami a detským ihriskom. Energetický certifikát zatiaľ nie je vypracovaný. Lepšie je raz vidieť, ako stokrát počuť a práve preto kontaktuje našu realitnú sprostredkovateľku na telefónnom čísle 0905 523 619 alebo prostredníctvom e-mailu info@micikovareality.sk. Dohodnite si stretnutie ešte dnes, zodpovieme Vaše otázky a radi Vás privítame na obhliadke.
Vráble
85 700 €
Predáme novostavby dvoch rodinných domov, 152,7 m2, Zbehy, okr. Nitra
Ak uprednostňujete bývanie v novostavbe rodinného domu pred bytom, v pokojnej lokalite so súkromnou prístupovou cestou, máme pre Vás ponuku dvoch 4-izbových rodinných domov v obci Zbehy, ktorá je vzdialená od okresného a krajského mesta Nitra cca 8 km. Dva samostatne stojace bungalovy sú postavené na pozemkoch s výmerou 511 m2 a 521 m2 + podiel na súkromnej prístupovej ceste. Výmera zastavanej plochy domu je 152,7 m2, úžitkovej plochy 125,4 m2 vrátane terasy s rozlohou 20,3 m2. Obvodová konštrukcia tehlová zn. HELUZ, hrúbka 300 mm, vnútorné priečky 115 mm, izolácia kontaktným zatepľovacím systémom z polystyrénu, hrúbka 100 mm, fasádna silikónová omietka. Strešná betónová krytina zn. TERAN, plastové okná zn. GEALAN, izolačné trojsko, exteriérové dvere plastové. Strop tvorí sadrokartónová konštrukcia, zateplená minerálnou vlnou - hrúbka 400 mm. Príprava teplej vody je zabezpečená elektrickým bojlerom. Kúrenie podlahové elektrickým kotlom. Predpríprava na krb alebo krbové kachle. Rodinné domy sú napojené na elektrickú energiu, obecnú vodu, kanalizácia riešená formou septiku s objemom 12 m3. Dispozičné riešenie je nasledovné: prestrešený vstup, chodba, samostatná toaleta, dve detské alebo študentské izby, spálňa so šatníkom, otvorený priestor obývacej izby, jedálne a kuchyne, špajza, technická miestnosť, kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a toaletou. Z obývacej izby výstup na prestrešenú terasu. Na chodbe sa nachádza výlez na pochôdznu povalu s úložným priestorom o výmere 20 m2. Rodinné domy sa budú predávať v štádiu výstavby ‘HOLODOM’, kde si následne finalizačné prvky (podlahy, interiérové dvere, sanita, obklady, kuchynská linka, a pod.) sami vyberiete a dokončíte si tak svoje bývanie podľa vlastných predstáv. Cena sa dokalkuluje podľa výberu použitých materiálov novými vlastníkmi. Obec Zbehy poskytuje svojim obyvateľom výbornú občiansku vybavenosť - základná škola, materská škola, zdravotné stredisko, lekáreň, potraviny, pošta, reštauračné zariadenia atď., pravidelné autobusové a vlakové spoje, dostupnosť rýchlostnej cesty R1. Energetický certifikát nie je k dispozícii. Doporučujem osobnú obhliadku! V prípade, že Vás táto ponuka zaujala a chcete si dohodnúť termín obhliadky alebo potrebujete zodpovedať doplňujúce otázky, kontaktujte ma na telefónnom čísle 0905 523 619 alebo prostredníctvom e-mailu micikova.zuzana@micikovareality.sk.
Zbehy
203 999 €
REZERVOVANÉ! Novostavba rodinného domu na predaj, Zbehy, okr. Nitra
REZERVOVANÉ! Chcete bývať v dostupnosti krajského a okresného mesta Nitra? Uprednostňujete novostavbu rodinného domu v pokojnej lokalite? Máme pre Vás skvelú ponuku priestranného 4-izbového bungalovu v obci Zbehy, ktorá je vzdialená od Nitry cca 8 km. Samostatne stojaci bungalov je postavený na pozemku s výmerou 513 m2 + podiel na súkromnej prístupovej ceste. Výmera zastavanej plochy domu je 162 m2, úžitkovej plochy 137 m2 vrátane terasy s rozlohou 19 m2. Benefitom ponuky je situovanie domu na konci súkromnej uličky so štyrmi novostavbami, čo novým majiteľom zabezpečí komfortné a kľudné bývanie. Obvodová konštrukcia tehlová zn. HELUZ, hrúbka 300 mm, vnútorné priečky 115 mm, izolácia kontaktným zatepľovacím systémom z polystyrénu, hrúbka 100 mm, fasádna silikónová omietka. Strecha valbová, betónová krytina zn. TERAN, plastové okná zn. GEALAN, izolačné trojsko, exteriérové dvere plastové. Strop tvorí sadrokartónová konštrukcia, zateplená minerálnou vlnou - hrúbka 400 mm. Príprava teplej vody je zabezpečená elektrickým bojlerom. Kúrenie podlahové elektrickým kotlom. Predpríprava na krb alebo krbové kachle. Rodinný dom je napojený na elektrickú energiu, obecnú vodu, kanalizácia riešená formou septiku s objemom 12 m3. Dispozičné riešenie je nasledovné: prestrešený vstup, chodba, samostatná toaleta, dve detské alebo študentské izby, spálňa, otvorený priestor obývacej izby, jedálne a kuchyne, špajza, technická miestnosť, kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a toaletou. Z obývacej izby výstup na prestrešenú terasu. Na chodbe sa nachádza výlez na pochôdznu povalu s úložným priestorom o výmere 20 m2. Dom sa bude predávať v štádiu výstavby ‘HOLODOM’, možnosť dokončenia do “ŠTANDARDU”, kde si následne finalizačné prvky (podlahy, interiérové dvere, sanita, obklady, kuchynská linka, maľovka, a pod.) sami vyberiete a dokončíte si tak svoje bývanie podľa vlastných predstáv. Cena sa dokalkuluje podľa výberu použitých materiálov novými vlastníkmi. Obec Zbehy poskytuje svojim obyvateľom výbornú občiansku vybavenosť - základná škola, materská škola, zdravotné stredisko, lekáreň, potraviny, pošta, reštauračné zariadenia atď., pravidelné autobusové a vlakové spoje, dostupnosť rýchlostnej cesty R1. Energetický certifikát nie je k dispozícii. Doporučujem osobnú obhliadku! Zaujala Vás táto ponuka, alebo máte doplňujúce otázky? V takomto prípade ma neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle 0905 523 619 alebo prostredníctvom e-mailu micikova.zuzana@micikovareality.sk.
Zbehy
213 999 €
Predáme rodinný dom vhodný k okamžitému nasťahovaniu v obci Čifáre
Výborná ponuka! Rodinný dom vhodný k okamžitému nasťahovaniu. Hľadáte novší rodinný dom nachádzajúci sa v blízkosti mesta Vráble, s dobrou dostupnosťou do okresného mesta Nitra, do mesta Levice alebo do AE Mochovce? Ponúkame Vám na predaj 4-izbový rodinný dom v obci Čifáre. Táto ponuka prízemného 4-izbového samostatne stojaceho rodinného domu je exkluzívna a jedinečná a poskytuje možnosť okamžitého nasťahovania. Zastavaná plocha je 131 m2 vrátane prekrytej terasy. K nehnuteľnosti prislúcha pozemok o výmere 454 m2. Z dispozičného hľadiska tento bungalov pozostáva zo zádveria, chodby, oddelenej toalety, priestrannej kúpeľne s vaňou aj sprchovým kútom, dennej zóny zahŕňajúcej otvorený priestor kuchyne s komorou, jedálne a obývacej izby s výstupom na terasu. Nočná zóna disponuje spálňou a dvomi detskými izbami. Nehnuteľnosť bola kolaudovaná na prelome rokov 2011/2012. Pri výstavbe boli použité kvalitné materiály. Obvodové murivo ytong, na ktorom je aplikovaná exteriérová fasádna omietka. Sedlová strecha pokrytá škridlou vrátane odkvapového systému. Okná plastové vo farbe hnedej (interiér aj exteriér) s vnútornými žalúziami. Vstupné dvere taktiež plastové. Podlahy kombinácia dlažba (denná časť) a laminát (nočná časť). Stierky a bielou maľovkou. Stropy sadrokartónové s bodovým osvetlením. Neodmysliteľnou súčasťou domu je aj upravený terén pozemku, vysadený trávou, ktorého charakter je podčiarknutý drevinami a rastlinami rôzneho druhu. Benefitom je kamerový systém domu, klimatizácia, povalový úložný priestor, brána na elektrický pohon, 2 parkovacie miesta vo dvore a mnohé ďalšie. Z hľadiska dostupnosti inžinierskych sietí je táto nehnuteľnosť napojená na elektrickú energiu, plyn a obecnú vodu. Odpad je riešený žumpou (cca 14 m3) umiestnenou na pozemku. Samozrejmosťou je studňa. Vykurovanie je plynové podlahové. Uvedená cena 242.000 € je za rodinný dom s pozemkom vrátane čiastočného zariadenia, ktoré je na fotkách. Obec, kde sa tento rodinný dom nachádza poskytuje svojim obyvateľom občiansku vybavenosť - materská škola, potraviny, obecný úrad, kostol, športové ihrisko a mnohé ďalšie. Energetický certifikát nie je k dispozícii. V prípade, že Vás táto ponuka zaujala a chcete si dohodnúť termín obhliadky alebo potrebujete zodpovedať doplňujúce otázky, kontaktujte ma na telefónnom čísle 0905 523 619 alebo prostredníctvom e-mailu info@micikovareality.sk.
Čifáre
242 000 €
1 2