BA Laurínska - veľmi pekné kancelárie 105,92 m2.
Ponúkame na prenájom kancelársky celok o výmere celkom 105,92 m2 v dome s výťahom. Pôdorys v galérii - miestnosti číslo : 1.08, 1.09, 1.12, 1.13 ( o výmere 105,92 m2) Neplatíte províziu pre RK. Cena: Mesačný nájom: 1.000,- Eur plus sadzba DPH Fixné náklady a) správa budovy (upratovanie spoločných priestorov, údržba a oprava zariadení, údržba exteriéru, revízie, poistenie budovy) b) využívanie klimatizačných zariadení a vykurovanie (dodávka plynu) c) využívanie ventilácie (vzduchotechniky) ako i spotreba elektrickej energie na spoločné priestory Fixné náklady spolu : 200,- Eur plus sadzba DPH Vyúčtovateľné náklady a) dodávka vody a stočné : 15,- Eur / mesačne b) dodávka elektrickej energie do prenajatých priestorov : 30,- Eur / mesačne c) odvoz a likvidácia odpadu : 10,- Eur/ mesačne d) služby recepcie, vrátnice : 15,- Eur / mesačne Vyúčtovateľné náklady spolu : 70,- Eur / mesačne plus DPH. V cene nájmu je zahrnuté aj zariadenie priestorov nábytkom, ktorý je k dispozícii.
Bratislava I - Staré Mesto
1 270 €/mes.
BA Na Štyridsiatku - luxusný 6-izbový byt 316,49 m2 (2x terasa).
Charakteristika bytu: Ponúkame Vám na predaj moderný, slnečný, celkovo veľmi pekný 6-izbový byt, ul. Na Štyridsiatku, Bratislava-Staré Mesto. K bytu prináležia dve terasy s krásnymi výhľadmi do okolia. K bytu patria tiež garážové státia a pivničná kobka. Plocha: byt 212,95 m2 a terasy majú rozlohu 103,54 m2, celkom 316,49 m2. Byt má dve kuchyne, momentálne je rozdelený na dva samostatné byty. Môže byť teda využívaný, ako dvojgeneračný alebo v prípade zrušenia jednej kuchyne získate ďalšiu izbu (napr. domáca pracovňa). V súčasnom stave je možné jeden byt využívať na vlastné bývanie a druhý na prenájom. Spojenie do jedného bytu si vyžaduje menšiu stavebnú úpravu, ktorá ale stojí za to (úpravou získate novú predsieň). Dispozícia 1.bytu: otvorený koncept obývačky s kuchyňou, 2 izby, kúpeľňa, toaleta, sklad/šatník a terasa. Dispozícia 2.bytu: obývačka s voľným prechodom do kuchyne, 2 izby, kúpeľňa, toaleta a terasa. Pôdorysy a rezy v PDF pošleme na vyžiadanie. Štandardy bytu: Zavedený inteligentný systém ovládania bytu, celkovo vysoký štandard materiálov. Podlahy: plávajúce drevené + dlažby. Steny: stierky + dlažby. Okná: hliníkové. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, umývačka riadu, chladnička, mraznička, mikrovlnka. Stav objektu: novostavba. Konštrukcia objektu: zmiešaná. Kúrenie: lokálne. Ostatné vybavenie: vstavané skrine, TV, internet, klimatizácia, vonkajšie elektrické žalúzie. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami, alarmom. Moderné zariadenie bytu, ktoré je k dispozícii, je možné v prípade záujmu si ponechať. Charakteristika objektu: Byt sa nachádza v modernej luxusnej vile s výťahom. Vila má 5.podlaží, z toho dve čiastočne zapustené v teréne (svahovitý terén). Celkom 5 bytov. Na spodnom podlaží je situovaný 3-izb. byt s predzáhradkou a garážové státia. Na 2.podlaží sa nachádza 4-izb. byt a pivničné kobky. Na 3.podlaží sú dva 3-izb. byty bezproblémovo spojiteľné do jedného 6-izb. bytu a na 4. a 5.podlaží je 7-izb. mezonet. Všetky byty majú nádherné výhľady do okolitej krajiny a tiež na naj dominantu Bratislavy, a to Bratislavský hrad. Lokalita: Vila je situovaná v tichom prostredí lukratívnej časti Bratislavy, v bezprostrednej blízkosti Slavína a Horského parku. Prestížna TOP adresa, ktorá uspokojí aj tých najnáročnejších. Celková cena bytu – neplatíte províziu pre RK – v cene právny servis: • Cena bytu: 2 019 850 €. • Cena garážových státí: v rámci kúpnej ceny bytu. • Cena pivničnej kobky: v rámci kúpnej ceny bytu. • Zariadenie bytu: v rámci kúpnej ceny bytu.
Bratislava I - Staré Mesto
2 019 850 €
BA Na Štyridsiatku – moderná luxusná nájomná vila na Slavíne.
Charakteristika objektu: Ponúkame Vám na predaj modernú, luxusnú vilu, ul. Na Štyridsiatku, Bratislava-Staré Mesto. Vila s výťahom má 5.podlaží, z toho dve čiastočne zapustené v teréne (svahovitý terén). Na spodnom podlaží je situovaný 3-izb. byt s predzáhradkou a garážové státia. Na 2.podlaží sa nachádza 4-izb. byt a pivničné kobky. Na 3.podlaží sú dva 3-izb. byty bezproblémovo spojiteľné do jedného 6-izb. bytu a na 4. a 5.podlaží je 7-izb. mezonet (4-izb. byt + 3-izb. byt). Všetky byty sú slnečné a majú nádherné výhľady do okolitej krajiny a tiež na naj dominantu Bratislavy, a to Bratislavský hrad. Pôdorysy a rezy v PDF pošleme na vyžiadanie. Štandardy bytov: Zavedený inteligentný systém ovládania bytov, celkovo vysoký štandard materiálov. Podlahy: plávajúce drevené + dlažby. Steny: stierky + dlažby. Okná: hliníkové. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, umývačka riadu, chladnička, mraznička, mikrovlnka. Stav objektu: novostavba. Konštrukcia objektu: zmiešaná. Kúrenie: lokálne. Ostatné vybavenie: vstavané skrine, TV, internet, klimatizácia, vonkajšie elektrické žalúzie. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami, alarmom. Moderné zariadenie bytov, ktoré je k dispozícii, je možné v prípade záujmu si ponechať. Lokalita: Vila je situovaná v tichom prostredí lukratívnej časti Bratislavy, v bezprostrednej blízkosti Slavína a Horského parku. Prestížna TOP adresa, ktorá uspokojí aj tých najnáročnejších. Celková cena vily – neplatíte províziu pre RK – v cene právny servis: • Cena vily: 6 567 050 €. • Cena garážových státí: v rámci kúpnej ceny vily. • Cena pivničnej kobky: v rámci kúpnej ceny vily. • Zariadenie bytov: v rámci kúpnej ceny vily. Celková cena jednotlivých bytov – neplatíte províziu pre RK – v cene právny servis – možnosť kúpy aj nasledovne: • Cena 7-izb. bytu/mezonet: 2.537.500.- EUR. • Cena 6-izb. bytu: 2.019.850.- EUR. • Cena dvoch spodných bytov, kúpa iba spolu, nie jednotlivo: 2.009.700.- EUR. • Cena garážových státí: v rámci kúpnej ceny bytu. • Cena pivničnej kobky: v rámci kúpnej ceny bytu. • Zariadenie bytu: v rámci kúpnej ceny bytu. Rôzne možnosti využitia: • Dvojgeneračné bývanie. • Investičné – prenájom alebo čiastočný prenájom. • Vlastné bývanie + firemné pracovisko.
Bratislava I - Staré Mesto
6 567 050 €
BA Plynárenská NOVOSTAVBA – Moderný administratívny objekt.
Základné údaje: • Cena je 1.850.000.- Eur bez DPH vrátane 10 parkovacích miest v hodnote 160.000.- Eur bez DPH. Objekt sa predáva iba spolu so všetkými p.m. • 5 p.m. je pred objektom, 4 p.m. je v areáli zdielanom so susedným bytovým domom a jedno p.m. je garážovom suteréne susedného bytového domu. • Celkom 2 nadzemné podlažia s výťahom o celkovej úžitkovej ploche 529,11 m2. • Výmera 1.np je 269,46 m2, výmera 2.np je 259,65 m2. • Jednotková cena vzhľadom k celkovej úžitkovej ploche je 3.194.- EUR/ m2. • Plocha pozemku je 792 m2. Popis: Tento moderný Administratívny objekt prešiel radikálnou rekonštrukciou, prakticky je zrovnateľný s novostavbou. Na požiadanie pošleme technickú správu a architektúru, tiež ekonomiku. Je postavený na vlastnom pozemku, napojený na elektrickú, vodovodnú prípojku, ako aj sieť verejnej kanalizácie. Objekt je plne klimatizovaný, zasieťovaný (pc, internet). Konštrukcia objektu je zmiešaná a k domu vedie asfaltová prístupová cesta. Podlaha: koberce (kancelárie) a dlažba (recepcia, kuchynka, toalety a pod.). Okná: hliníkové, slnečné kancelárie. Vybavenie kuchyne: kuchynský kút + sedenie. V Administratívnom objekte, ktorý sa vyznačuje výborným dispozičným usporiadaním, sa na 1.np/prízemie nachádza 6 kancelárií s kompletným sociálnym príslušenstvom (toalety, kuchynka) a je tu priestor pre vytvorenie recepcie, ktorá momentálne nie je zavedená. Na 2. np sa nachádza 7 kancelárií s kompletným sociálnym príslušenstvom. Výmera podlahových plôch kancelárií je 353,32 m2, komunikačné plochy a sociálne zariadenie budovy je vo výmere 175,79 m2.
Bratislava II - Ružinov
1 690 000 €
BA Drieňová – veľmi pekné kancelárie od 12,5 tiež 13,5 a 20, 25 až do 34 m2.
Ponúkame na prenájom veľmi pekné kancelárie o výmere 12,5 m2 a tiež 25 m2 na Drieňovej ulici v Bratislave, v dome s výťahom a recepciou. Na prízemí objektu sa nachádza skvelá reštaurácia. Priestory majú k dispozícii spoločnú kuchynku a toalety na podlaží. Ku kancelárii/iám je možné si prenajať parkovacie miesto v cene 60.- eur/mesiac. Výborné parkovacie možnosti v blízkom okolí. Ceny kancelárií – neplatíte províziu pre RK – obsadenosť v RK: • Kancelária 12,5 m2: nájom : 112,5 eur/mes (nájom) + 54 eur/mes (fixné služby) = 166,5 eur/mes. • Kancelária 13,5 m2: nájom : 121,5 eur/mes (nájom) + 58,3 eur/mes (fixné služby) = 179,8 eur/mes. • Kancelária 20 m2: nájom : 180 eur/mes (nájom) + 86,4 eur/mes (fixné služby) = 266,4 eur/mes. • Kancelária 25 m2: nájom : 225 eur/mes (nájom) + 90 eur/mes (fixné služby) = 333 eur/mes. • Kancelária 34 m2: nájom : 306 eur/mes (nájom) + 146,9 eur/mes (fixné služby) = 452,9 eur/mes. Ceny sú konečné pre neplátcov DPH. Pre plátcov DPH – DPH je zarátané na fixných službách a k nájmu treba prirátať príslušnú sadzbu DPH. Fixné služby zahŕňajú: • správu budovy (upratovanie spoločných priestorov, údržba zariadení, zimná údržba exteriéru), • spotrebu na vykurovanie a spotrebu klimatizácie, • spotrebu elektrickej energie, • odvoz odpadu. Iné charakteristiky. Podlaha: plávajúca drevená. Okná: hliníkové. Stav objektu: rekonštruovaný. Konštrukcia objektu: zmiešaná. Ostatné vybavenie: internet, klimatizácia. Asfaltová prístupová cesta. Výhody: pekný výhľad, tiché príjemné kultivované prostredie, veľmi dobrá dostupnosť MHD a v blízkom okolí obchody, reštaurácie vynikajúca priamo v administratívnej budove), kaviarne, pošta, bankové služby. Cena energií: 35 Euro / mesiac
Bratislava II - Ružinov
112,50 €/mes.
BA Gorkého – tri reprezentatívne kancelárie 106,13 m2.
Ponúkame na prenájom kancelárie o výmere 106,13 m2 (2 menšie + 1 väčšia kancelária) na Gorkého ulici v Bratislave, v dome s výťahom, na 2. poschodí. Priestory majú k dispozícii kuchynku a toalety. Je možné si prenajať parkovacie miesto na Gorkého ulici mesačne za cenu 152,25 EUR + Dph. Podlaha: koberce. Okná: plastové. Oddelené WC. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia historickej budovy. Konštrukcia objektu: zmiešaná. Ostatné vybavenie: internet, klimatizácia. Dláždená prístupová cesta. Výhody: pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, reštaurácie, kaviarne. Cena mesačne: • nájom : 1.000,- Eur, • fixné služby: 210,- Eur, • zálohové platby: 85,- Eur, • spolu celkom: 1.295,- Eur. Fixné služby zahŕňajú: • správa budovy (upratovanie spoločných priestorov, údržba zariadení, zimná údržba exteriéru, • vykurovanie (dodávka plynu), klimatizácia), • spotreba elektrickej energie na spoločné priestory, • odvoz odpadu. Zálohové platby zahŕňajú: • elektrická energia: 50,- Eur / mesiac, • dodávka vody a stočné: 15,- Eur / mesiac, • služby recepcie: 20,- Eur / mesiac, • budú vyúčtované na základe dodávateľských faktúr. Všetky uvedené čiastky sú uvedené bez Dph, k uvedeným sumám sa pripočíta Dph. V cene nájmu je zahrnuté aj zariadenie priestorov nábytkom, ktorý je k dispozícii. Cena energií: 295 Euro / mesiac
Bratislava I - Staré Mesto
1 000 €/mes.
BA SNP – kancelárie od 122 m2 po 194,39 m2.
Ponúkame na prenájom kancelárie o výmere 122 m2 na námestí SNP v Bratislave, v dome s výťahom, na 2.np, o výmere 194,39 m2, na 7.np a o výmere 153,92 m2, na 8.np. Priestory majú k dispozícii kuchynku a toalety. Podlaha: koberce. Okná: hliníkové. Oddelené WC. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: zmiešaná. Ostatné vybavenie: internet, klimatizácia. Asfaltová prístupová cesta. Výhody: pekný výhľad, príjemné prostredie, blízko obchody, reštaurácie, kaviarne a MHD. 2.np – 4 kancelárie – 122 m2: Cena mesačne (dohoda možná): • nájom: 1.220.- Eur/mesiac, • správa a energie spoločných priestorov: 244.- Eur/mesiac, • vlastné energie: 183.- Eur/mesiac, • spolu celkom: 1.647.- Eur/mesiac. 7.np – 194,39 m2: Cena mesačne (dohoda možná): • nájom: 1.943,9.- Eur/mesiac, • správa a energie spoločných priestorov: 388,8.- Eur/mesiac, • vlastné energie: 291,6.- Eur/mesiac, • spolu celkom: 2.624,3.- Eur/mesiac. 8.np – 153,92 m2: Cena mesačne (dohoda možná): • nájom: 1.539,2.- Eur/mesiac, • správa a energie spoločných priestorov: 307,9.- Eur/mesiac, • vlastné energie: 230,9.- Eur/mesiac, • spolu celkom: 2.078.- Eur/mesiac. Všetky uvedené čiastky sú uvedené bez Dph, k uvedeným sumám sa pripočíta Dph. Cena energií: 427 Euro / mesiac
Bratislava I - Staré Mesto
1 220 €/mes.
BA Košická – reprezentatívne kancelárie 1.090 m2, bezproblémové parkovanie.
Ponúkame na prenájom kancelárie o výmere 1.090,7 m2 na Košickej ulici v Bratislave, v dome s výťahom a recepciou. Moderný architektonický štýl budovy a Top adresa sú zárukou reprezentatívneho charakteru prevádzky alebo sídla vašej firmy na danom mieste. Kancelárie sú „A“ kancelárskeho štandardu (zdvojené podlahy, vykurovanie/chladenie/klimatizácia). Priestory majú k dispozícii kompletné sociálne zázemie (kuchynky a oddelené pánske a dámske toalety). Kapacita kancelárskeho priestoru v závislosti od dispozičného usporiadania je 80 – 100 zamestnancov. Prístup do kancelárií je 24 hod/7 dní v týždni. V prípade požiadaviek je možné riešiť iné dispozičné riešenie, ako je v pôdoryse vo foto-galérii. Doba nájmu sa podľa vami požadovaných úprav pohybuje v rozmedzí 36 až 60 mes., pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak. Nájomné sa platí mesačne vopred a skladá sa zábezpeka (zúčtovateľná/vratná) vo výške 3 mes. nájomného. Cena komplet bez DPH mesačne za kancelárie/4.np – neplatíte províziu pre RK: • Nájom: 1.090,7 m2 x 12,5 eur/m2/mes = 13.633,75 eur/mes. • Prevádzkové náklady + služby (zálohovo): 1.090,7 m2 x 3 eur/m2/mes = 3.272,10 eur. • Spolu: 16.905,85 eur/mes (vrátane DPH: 20.287,02 eur/mes). Cena bez DPH mesačne za parkovacie miesto (počet prakticky neobmedzený): • 100 eur/mes – v podzemnej garáži. • 75 eur/mes – pred objektom. Iné charakteristiky: Podlaha: koberce, dlažby. Okná: hliníkové. Kancelárie: slnečné, výborne presvetlené. Stav objektu: novostavba. Konštrukcia objektu: zmiešaná. Internet: optika na každom poschodí – SWAN, Orange, Telekom, Vnet, atď. Asfaltová prístupová cesta + bezproblémové parkovanie. Výhody: príjemné kultivované prostredie, blízko absolútne centrum Bratislavy, MHD, trh na Miletičovej ulici a obchody, reštaurácie, kaviarne, Tatra banka a pošta na Zahradníckej ulici.
Bratislava I - Staré Mesto
13 633,75 €/mes.
BA Na Štyridsiatku - luxusný 7-izbový byt/mezonet 387,54 m2 (4x terasa).
Charakteristika bytu: Ponúkame Vám na predaj moderný, slnečný, celkovo veľmi pekný 7-izbový byt/mezonet, ul. Na Štyridsiatku, Bratislava-Staré Mesto. K bytu prináležia štyri terasy s krásnymi výhľadmi do okolia. K bytu patria tiež garážové státia a pivničná kobka. Plocha: byt 245,83 m2 a terasy majú rozlohu 141,71 m2, celkom 387,54 m2. Byt má kuchyňu na spodnom aj vrchnom podlaží mezonetu. Môže byť teda využívaný, ako dvojgeneračný alebo v prípade zrušenia kuchyne na vrchnom podlaží získate ďalšiu izbu (napr. domáca pracovňa). Tiež je možné jedno podlažie využívať na vlastné bývanie a druhé podlažie na prenájom, v súčasnosti je mezonet rozdelený samostatnými vchodmi na dva byty. Spojenie do jedného bytu/mezonetu si vyžaduje menšiu stavebnú úpravu, ktorá ale stojí za to. Dispozícia bytu spodného podlažia: otvorený koncept obývačky s kuchyňou, 3 izby, 2 kúpeľne, šatník a 3 terasy. Dispozícia bytu vrchného podlažia: obývačka s voľným prechodom do kuchyne, 2 izby, kúpeľňa, toaleta a terasa. Pôdorysy a rezy v PDF pošleme na vyžiadanie. Štandardy bytu: Zavedený inteligentný systém ovládania bytu, celkovo vysoký štandard materiálov. Podlahy: plávajúce drevené + dlažby. Steny: stierky + dlažby. Okná: hliníkové. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, umývačka riadu, chladnička, mraznička, mikrovlnka. Stav objektu: novostavba. Konštrukcia objektu: zmiešaná. Kúrenie: lokálne. Ostatné vybavenie: vstavané skrine, TV, internet, klimatizácia, vonkajšie elektrické žalúzie. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami, alarmom. Moderné zariadenie bytu, ktoré je k dispozícii, je možné v prípade záujmu si ponechať. Charakteristika objektu: Byt sa nachádza v modernej luxusnej vile s výťahom. Vila má 5.podlaží, z toho dve čiastočne zapustené v teréne (svahovitý terén). Celkom 5 bytov. Na spodnom podlaží je situovaný 3-izb. byt s predzáhradkou a garážové státia. Na 2.podlaží sa nachádza 4-izb. byt a pivničné kobky. Na 3.podlaží sú dva 3-izb. byty bezproblémovo spojiteľné do jedného 6-izb. bytu a na 4. a 5.podlaží je 7-izb. mezonet. Všetky byty majú nádherné výhľady do okolitej krajiny a tiež na naj dominantu Bratislavy, a to Bratislavský hrad. Lokalita: Vila je situovaná v tichom prostredí lukratívnej časti Bratislavy, v bezprostrednej blízkosti Slavína a Horského parku. Prestížna TOP adresa, ktorá uspokojí aj tých najnáročnejších. Celková cena bytu – neplatíte províziu pre RK – v cene právny servis: • Cena bytu: 2 537 500 €. • Cena garážových státí: v rámci kúpnej ceny bytu. • Cena pivničnej kobky: v rámci kúpnej ceny bytu. • Zariadenie bytu: v rámci kúpnej ceny bytu.
Bratislava I - Staré Mesto
2 537 500 €
BA Poľná - 4 kancelárie 101 m2 (+ 2 terasy) v príjemnom prostredí pri Medickej záhrade v centre.
Ponúkame do prenájmu 4 kancelárie o rozlohe 101,28 m2 s dvoma terasami s výhľadom do príjemného prostredia Medickej záhrady v centre mesta. Klimatizované kancelárie s vysokým štandardom majú k dispozícii tiež dve zabudované (skryté) kuchynské kútiky na prípravu kávy, čaju, drobného občerstvenia a majú vlastné pánske a dámske toalety. Dispozične sú veľmi dobre usporiadané. Možnosť výberu kancelárskeho nábytku. Podlaha: plávajúca a koberce. Okná: plastové. Oddelené WC. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: tehlová. Ostatné vybavenie: priestory sú kompletne vybavené všetkými sieťami. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, výborná dostupnosť MHD, výborné stravovacie a nákupné možnosti v blízkom okolí. Možnosť prenájmu aj parkovacích miest. Momentálne 2 k dispozícii. Cena nájmu kancelárií (vrátane vybraného kanc. nábytku) – cena bez DPH – neplatíte províziu pre RK: • Cena nájmu: 10 Eur/m2/mes.: 1.010.- Eur/mes. • Služby a energie zálohovo: 4 Eur/m2/mes.: 400.- Eur/mes. • Celkom: 1.400.- Eur/mes. Cena nájmu parkovacích miest – cena bez DPH – neplatíte províziu pre RK: • 150.- Eur/mes.
Bratislava I - Staré Mesto
1 400 €/mes.
BA Košická – reprezentatívne kancelárie od 19,6 m2 do 28,9 m2.
Ponúkame na prenájom kancelárie na Košickej ulici v Bratislave, v dome s výťahom a recepciou. Kancelárske priestory sú delené na väčšie samostatné celky od 150 m2 do 890 m2 a menšie flexi kancelárie od 14 do 42 m2, kde je možnosť využívať aj zasadačku. Moderný architektonický štýl budovy a Top adresa sú zárukou reprezentatívneho charakteru prevádzky alebo sídla vašej firmy na danom mieste. Cena komplet bez DPH mesačne za kanceláriu – obsadenosť v RK – neplatíte províziu pre RK: • Kancelária 19,6 + 8,7 = 28,3 m2: 495,25 Eur/mes. • Kancelária 28,3 + 12,6 = 40,9 m2: 4715,75 Eur/mes. • Kancelária 28,9 + 12,9 = 41,8 m2: 731,5 Eur/mes. Cena bez DPH mesačne za parkovacie miesto: • 100 Eur/mes. – v podzemnej garáži. Kancelárie sú „A“ kancelárskeho štandardu (zdvojené podlahy, vykurovanie/chladenie/klimatizácia). Priestory majú k dispozícii kompletné sociálne zázemie (kuchynky a oddelené pánske a dámske toalety). Prístup do kancelárií je 24 hod/7 dní v týždni. Min. doba nájmu je 24 mes. Nájomné sa platí mesačne vopred a skladá sa zábezpeka (zúčtovateľná/vratná) vo výške 2 mes. nájomného. Administratívna budova skolaudovaná v roku 2010 je ideálnym miestom na prenájom kancelárie v Bratislave. Jednou z najväčších výhod je lokalita v širšom centre mesta, priamo na Košickej ulici číslo 49. Budova je dobre dostupná zo všetkých smerov mesta. Okrem kvalitných priestorov s plne otvárateľnými oknami je zaujímavosťou dostatok parkovacích miest pre návštevy aj nájomcov. Aktuálne budova prechádza čiastočnou rekonštrukciou spoločných priestorov a technológii. Nová recepcia bude hotová koncom júla 2021 a bude príjemným spestrením pre klientov. Iné charakteristiky: Podlaha: koberce, dlažby. Okná: hliníkové. Kancelárie: slnečné, výborne presvetlené. Stav objektu: novostavba. Konštrukcia objektu: zmiešaná. Internet: optika na každom poschodí – SWAN, Orange, Telekom, Vnet, atď. Asfaltová prístupová cesta + bezproblémové parkovanie. Výhody: príjemné kultivované prostredie, blízko absolútne centrum Bratislavy, MHD, trh na Miletičovej ulici a obchody, reštaurácie, kaviarne, zdravotné stredisko, Tatra banka a pošta na Zahradníckej ulici.
Bratislava II - Ružinov
495,25 €/mes.
BA Dúbravská – veľmi pekné kancelárie od 15 až do 121 m2.
Ponúkame na prenájom veľmi pekné komfortné kancelárie o výmere od 15,79 m2 až do 121,51 m2 na Dúbravskej ulici v Bratislave, v dome s výťahom a recepciou. Priamo v budove sa nachádza aj kantína a fitness. Kancelárske priestory majú k dispozícii spoločnú kuchynku a toalety na každom podlaží. Výborné parkovacie možnosti, ku kancelárii/iám: • Je k dispozícii platené parkovisko z dostatočnou kapacitou pri budove alebo v parkovacom dome. Cena je 85.- EUR/p.m. bez DPH. • Je zriadené aj klientské parkovisko, ktoré je pre Vašich klientov k dispozícii zadarmo, a to po dobu 3 hod. Ceny kancelárií bez DPH – doba neurčitá/3 mesačná výpovedné lehota – neplatíte províziu pre RK – obsadenosť v RK (pôdorysy, viď. fotogaléria): • Nájom + Prevádzkové náklady + Energie 14,80.- EUR/m2/mes. • Kancelária 15,79 m2 – 9.np: 233,69.- EUR/mes. • Kancelária 19,38 m2 – 1.np, 9.np: 286,82.- EUR/mes. • Kancelária 20,31 m2 – 8.np: 300,59.- EUR/mes. • Kancelária 20,92 m2 – 4.np: 309,62.- EUR/mes. • Kancelária 38,77 m2 – 9.np: 573,80.- EUR/mes. • Kancelária 40,98 m2 – 1.np: 606,50.- EUR/mes. • Kancelária 51,16 m2 – 9.np: 757,17.- EUR/mes. • 2 kancelárie 38,76 m2 – 9.np: 573,65.- EUR/mes. • 4 kancelárie 121,51 m2 – 9.np: 1.798,35.- EUR/mes. K dispozícii je zasadacia miestnosť na krátkodobý prenájom s kapacitou 15 ľudí. Dopravné napojenia: • Administratívna budova sa nachádza priamo pri dopravnom uzle Česká republika, Rakúsko, Maďarsko. 3 minúty autom k najbližšiemu výjazdu na diaľnicu. • 1 minúta pešo k MHD linky: 21, 25, 30, 37, 43, 63, 83, 84, 92, 130, 192, 207, 211, 212. • 20 minút autom na Letisko M.R.Štefánika – Bratislava. • 45 minút autom na Letisko Schwechat – Viedeň. • 2 minúty k najbližšej cyklotrase. Charakteristiky budovy a kancelárskych priestorov: • Moderné kancelárske priestory triedy B, nepretržitá prevádzka 3 výťahov, prístup a strážna služba 24 hod/deň, a to po celý týždeň. • Svetlá výška kancelárskych priestorov 2,7 m, sadrokartónové podhľady, tepelná stálosť prostredia 21-24 stupňov Celzia, otvárateľné okná, vnútorné nastaviteľné okenné žalúzie, osvetlenie v kanceláriách 500 lux, kobercová podlahová úprava. • Internet/optická prípojka, štrukturovaná kabeláž v parapetných žľaboch, 2-trubkové fan coil jednotky v parapetách. • Upratovanie spoločných priestorov, bezpečnostné kamery (CCTV), systém požiarnej ochrany (EPS).
Bratislava IV - Karlova Ves
233,69 €/mes.
BA Košická – veľmi pekné kancelárie od 25,2 m2 do 34,3 m2.
Ponúkame na prenájom kancelárie v administratívnej budove na Košickej ulici v Bratislave, v dome s výťahom a recepciou. Prístup do kancelárií je 24 hod/7 dní v týždni. Priestory majú k dispozícii kuchynku a oddelené pánske a dámske toalety. Kancelárske priestory sú delené na väčšie samostatné celky od 130 m2 do 630 m2 a menšie flexi kancelárie od 14 do 59 m2. Kancelárie sú zariadené nábytkom a dajú sa rôzne kombinovať. Cena komplet bez DPH mesačne za kanceláriu – obsadenosť v RK – neplatíte províziu pre RK: • Kancelária 25,2 + 6,3 m2 = 31,5 m2 – 519,75 Eur/mes. • Kancelária 27,2 + 6,8 m2 = 34 m2 – 561 Eur/mes. • Kancelária 29,1 + 4,7 m2 = 33,1 m2 – 546,15 Eur/mes. • Kancelária 29,8 + 7,4 m2 = 37,2 m2 – 613,8 Eur/mes. • Kancelária 30,7 + 7,7 m2 = 38,4 m2 – 633,6 Eur/mes. • Kancelária 31,3 + 7,8 m2 = 39,1 m2 – 645,15 Eur/mes. • Kancelária 34,3 + 8,6 m2 = 42,9 m2 – 707,85 Eur/mes. Parkovanie: • Parkovacie státie v garáži – 100 Eur/mes. Administratívna budova bola skolaudovaná v roku 2001 je vhodná pre klientov, ktorí zvažujú lokalitu, kvalitu a rozumnú cenu za prenájom. Budova prešla v roku 2019 kompletnou rekonštrukciou technológií vrátane novej recepcie a zeleného átria. Budova je dobre dostupná zo všetkých smerov mesta. Objekt je napojený priamo na parkovací dom a návštevy môžu využiť parkovisko aj pred budovou. Na prízemí sú služby ako banka, kaderníctvo, lekáreň a pod. Iné charakteristiky: Podlaha: koberce. Okná: hliníkové. Kancelárie: slnečné, výborne presvetlené. Stav objektu: novostavba. Konštrukcia objektu: zmiešaná. Ostatné vybavenie: internet (optika na každom poschodí – SWAN, Orange, Telekom, Vnet, atď.), vykurovanie/chladenie/klimatizácia. Asfaltová prístupová cesta. Výhody: príjemné kultivované prostredie, blízko MHD, trh na Miletičovej ulici a obchody, reštaurácie, kaviarne a pošta na Zahradníckej ulici.
Bratislava II - Ružinov
519,75 €/mes.
BA Michalská – reprezentatívne kancelárie od 21, 41, 62, 68, 73 až po 135 m2, od 352 eur – komplet c
Ponúkame na prenájom reprezentatívne kancelárie v centre mesta, v historickej budove s výťahom, na Michalskej ulici. Veľmi pekné, klimatizované kancelárie, ako aj samotný objekt, v ktorom sa nachádzajú, spĺňajú všetky podmienky reprezentatívneho sídla firmy. Kancelárie majú v spoločnom užívaní, vždy na príslušnom poschodí oddelené toalety a aj kuchynky. V budove je tiež zasadačka, ktorá je k dispozícii zadarmo. Obsadenosť v RK. Cena nájmu vrátane energií a služieb – neplatíte províziu pre RK – obsadenosť v RK: 2.np – 1 kancelária – 21,51 m2: • Bez DPH: 352,23 eur/mes. • Spolu s DPH: 422,68 eur/mes. 2.np – 2 kancelárie – 62,21 m2: • Bez DPH: 746,53 eur/mes. • Spolu s DPH: 895,84 eur/mes. 2.np – 3 kancelárie – 73,18 m2: • Bez DPH: 1.285,41 eur/mes. • Spolu s DPH: 1.542,49 eur/mes. 3.np – 2 kancelárie – 62,21 m2: • Bez DPH: 746,53 eur/mes. • Spolu s DPH: 895,84 eur/mes. 4.np – 1 kancelárie – 41,54 m2: • Bez DPH: 680 eur/mes. • Spolu s DPH: 816 eur/mes. 4.np – 4 kancelárie – 68,4 m2: • Bez DPH: 1.120,05 eur/mes. • Spolu s DPH: 1.344,06 eur/mes. Kancelárie na 2.np, ako jeden celok, a to 2k + 3k = 135,39 m2 v cene 2.031,94 eur/mes bez DPH. Parkovanie za poplatok: • Najbližšie v parkovacom dome GARÁŽ-CENTRUM za magistrátom, na Uršulínskej ulici – 250 m, cca 3 min chôdze. Iné charakteristiky: Podlaha: drevo a dlažba. Okná: drevené. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: tehlová. Ostatné vybavenie: internet, vstup na čip. Ďalšie výhody: tiché prostredie, top adresa, výborná dostupnosť MHD, výborné stravovacie a nákupné možnosti v blízkom okolí.
Bratislava I - Staré Mesto
352,33 €/mes.
BA Dunajská – Open space + 6 kancelárií + zasadačka + serverovňa 325,92 m2.
Ponúkame na prenájom veľmi pekné kancelárie v centre Bratislavy, na Dunajskej ulici, v administratívnom objekte s recepciou (informačná služba + čakacia zóna pre klientov) a výťahom. Kancelárie, ako aj objekt samotný spĺňajú všetky potrebné štandardy na vytvorenie reprezentatívneho sídla alebo pobočky Vašej firmy. Samostatný kancelársky celok s vlastným sociálnym zázemím (oddelené pánske a dámske toalety + kuchynka) sa nachádza v budove na 5-tom poschodí. Jednotlivé kancelárie majú ideálny proporcionálny tvar, príjemný vzhľad a sú komplet klimatizované. Časť kancelárií je situovaná do dvora domu, čo zabezpečuje vysoký stupeň súkromia a príjemné tiché prostredie. Druhá časť kancelárií je situovaná do ulice, avšak kvalitné hliníkové okná, ako aj značná výška od ulice, a to 5-te poschodie, zabezpečujú tiež tichú prevádzku. Objekt je plne zrekonštruovaný, monitorovaný kamerovým systémom. Parkovanie v rámci objektu a priľahlého vonkajšieho parkoviska je za cenu 130/150 EUR/mesiac za mesiac (exteriér/interiér) bez DPH. Benefity: top adresa, slnečné kancelárie (kvalitné hliníkové okná), výborné stravovacie možnosti v okolí, výborná dostupnosť MHD, non-stop prístup (24/7), strážna služba, kompletné zasieťovanie, bezproblémový internet. Cena mesačne – neplatíte províziu pre RK – cena bez DPH: • Nájom kancelárií vrátane energií a služieb =16 EUR/m2/mesiac. • Nájom daného administratívneho celku = 5.200.- EUR/mesiac. Cena energií: 1411 Euro / mesiac
Bratislava I - Staré Mesto
5 200 €/mes.
BA SNP – predaj – kancelárie od 122 m2 po 194,39 m2.
Ponúkame na predaj kancelárie o výmere 122 m2 na námestí SNP v Bratislave, v dome s výťahom, na 2.np, o výmere 194,39 m2, na 7.np a o výmere 153,92 m2, na 8.np. Priestory majú k dispozícii kuchynku a toalety. Podlaha: koberce. Okná: hliníkové. Oddelené WC. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: zmiešaná. Ostatné vybavenie: internet, klimatizácia. Asfaltová prístupová cesta. Výhody: pekný výhľad, príjemné prostredie, blízko obchody, reštaurácie, kaviarne a MHD. 2.np – 4 kancelárie – 122 m2: Cena (dohoda možná): • 427.000.- Eur. 7.np – 194,39 m2: Cena (dohoda možná): • 680.365.- Eur. 8.np – 153,92 m2: Cena (dohoda možná): • 538.720.- Eur. Všetky uvedené čiastky sú uvedené bez Dph, k uvedeným sumám sa pripočíta Dph.
Bratislava I - Staré Mesto
427 000 €
BA Pestovateľská – kancelárie na predaj (2.200 eur/m2) 263 m2.
Ponúkame na predaj moderne riešené kancelárie na Pestovateľskej ulici v Bratislave. Základné charakteristiky objektu a kancelárií sú nasledovné: • Komplet zrekonštruovaný objekt s výťahom – r.2014 – nízke vykurovacie náklady, budova je zateplená izoláciou Nobasil s hrúbkou 150 mm. • Komfortné, moderne riešené kancelárske priestory. • Klimatizácia a internet s optickým káblom sú samozrejmosťou. • Kancelárie sú výborne presvetlené denným svetlom, okná sú otvárateľné (možnosť prirodzeného vetrania). • Optimálne dispozičné riešenia a príjemné pracovné prostredie. • Štandard kancelárií: kvalitné podlahové koberce a kobercové sokle v plastových ukončovacích lištách (nehorľavý záťažový koberec, užitočné zaťaženie 2 kNm), plastové okná 5-komorové okná s vnútorným laminátovým parapetom a s vonkajším hliníkovým parapetom, na stenách stierky natreté oteru vzdornou bielou farbou. • Štandard spoločných priestorov: kvalitné keramické obklady a dlažba v trojfarebnom prevedení v priestoroch chodieb, schodísk, kuchynky a toaliet, kvalitná sanita značky JIKA. Všetky ceny sú bez DPH, jednotková cena je 2.200 eur/m2 – neplatíte províziu pre RK: • 1.np: 263,01 m2 – cena je 578.622 eur. Ku kanceláriám sa predávajú aj parkovacie miesta v cene: • 7.000 eur/státie. Iné charakteristiky: • Podrobný technický popis kancelárií, spoločných častí, ako aj samotnej budovy a pôdorys voľných parkovacích miest Vám pošleme na vyžiadanie. • Ľahká orientácia pre klienta (blízko letisko), výborná dostupnosť do centra (MHD) a bezproblémové parkovanie. • Výborné nákupné a stravovacie možnosti pre zamestnancov, a to napr. IKEA, AVION a pod.
Bratislava II - Ružinov
578 622 €
BA Gunduličova – I. ETAPA – posledné dva nové byty v centre Bratislavy.
Na predaj ponúkame apartmánové byty (jedno, dvoj a trojizbové – vysoké stropy – veľká svetlá výška v celom byte) v objekte s výťahom, piatimi nadzemnými a dvomi podzemnými podlažiami. Tehlový objekt s vnútorným dvorom je po kompletnej rekonštrukcii (prakticky sa vyrovná NOVOSTAVBE), s krásnym noblesným vstupom (schodisko zo sivej žuly). V podzemným priestoroch sú skladové priestory. Ponúkané byty sa nachádzajú na 2., 3.,4. a 5-nadzemnom podlaží a sú vo výmerách od 31,96 m2 do 102,73 m2, rozpis apartmánov, obsadenosť a ceny, viď. nižšie. Na každom podlaží je celkom 6 apartmánov. Štandard BYTOV: • Vchodové bezpečnostné protipožiarne dvere kategórie D3 značky ADLO. • Design interiérové dvere značky SAPELI. • Protihlukové plastové okná so 5-komorovým profilom značky SALAMANDRE STREAMLINE a 3-sklom zo strany ulice, strešné drevené okná značky VELUX s izolačným 3-sklom. • Vinylové podlahy prvotriednej kvality značky VINYL ECO30. • Kúpeľňa: dlažba + obklady značky SIKO, sanitárne značky VILLEROY&BOCH. • Všetky steny spĺňajú požiarne a akustické STN normy. • Klimatizácia značky CHIGO. • Slaboprúdové rozvody pre internet, TV, budova s alarmom a s napojením na PCO. • Balkón do vnútrobloku s mrazuvzdornou dlažbou. • Výťah značky KONE. • Všetky designo a projekčné práce realizovala spoločnosť Archito Ateliér s.r.o. Ceny bytov I. ETAPA (pôdorysy s označením, viď. fotogaléria) – rezervačný poplatok 3.500 eur – cena vrátane právneho servisu a katastrálneho konania, v prípade potreby finančného poradenstva – neplatíte províziu pre RK: • 5.np – 2-izb. Byt č.501 + balkón – 60 m2 + 5,15 m2 = 65,15 m2 – 299.676 eur. • 5.np – 1-izb. Byt č.502 – 38,8 m2 – PREDANÝ. Benefity: • Budova poskytuje rýchlu a jednoduchú dostupnosť. • Byty vhodné na bývanie, ale aj investične na prenájom – žiadaná lokalita aj z hľadiska apartmánového prenájmu v rámci turistického ruchu (výnosnejšia alternatíva prenájmu). • Centrum starého mesta – záhrada prezidentského paláca, Horský park, Hrad. • Výhľad na Bratislavský hrad alebo do tichého uzatvoreného dvora. Tieto charakteristiky zaručujú príjemné bývanie a pre investorov záruku bezproblémového nájmu. • Nadštandardné apartmány so zárukou 2 roky. • Tehlová konštrukcia budovy – zdravšie bývanie. • Tichá lokalita s výbornou občianskou vybavenosťou (v blízkosti objektu sú všetky služby, banky, školy) a dostupnosťou MHD.
Bratislava I - Staré Mesto
299 676 €
BA Pestovateľská – posledné kancelárie na predaj (2.200 eur/m2) od 72, 85 a 105 m2.
Ponúkame na predaj moderne riešené kancelárie na Pestovateľskej ulici v Bratislave. Základné charakteristiky objektu a kancelárií sú nasledovné: • Komplet zrekonštruovaný objekt s výťahom – r.2014 – nízke vykurovacie náklady, budova je zateplená izoláciou Nobasil s hrúbkou 150 mm. • Komfortné, moderne riešené kancelárske priestory. • Klimatizácia a internet s optickým káblom sú samozrejmosťou. • Kancelárie sú výborne presvetlené denným svetlom, okná sú otvárateľné (možnosť prirodzeného vetrania). • Optimálne dispozičné riešenia a príjemné pracovné prostredie. • Štandard kancelárií: kvalitné podlahové koberce a kobercové sokle v plastových ukončovacích lištách (nehorľavý záťažový koberec, užitočné zaťaženie 2 kNm), plastové okná 5-komorové okná s vnútorným laminátovým parapetom a s vonkajším hliníkovým parapetom, na stenách stierky natreté oteru vzdornou bielou farbou. • Štandard spoločných priestorov: kvalitné keramické obklady a dlažba v trojfarebnom prevedení v priestoroch chodieb, schodísk, kuchynky a toaliet, kvalitná sanita značky JIKA. Všetky ceny sú bez DPH, jednotková cena je 2.200 eur/m2 – neplatíte províziu pre RK: • Priestor č. 111 na 1.np – výmera: 85,89 m2 – cena: 188.958.- eur. • Priestor č. 112 na 1.np – výmera: 72,55 m2 – cena: 159.610.- eur. • Priestor č. 114 na 1.np – výmera: 104,57 m2 – cena: 230.054.- eur. Ku kanceláriám sa predávajú aj parkovacie miesta v cene: • 7.000 eur/státie. Iné charakteristiky: • Podrobný technický popis kancelárií, spoločných častí, ako aj samotnej budovy a pôdorysy kancelárií a voľných parkovacích státí Vám pošleme na vyžiadanie. • Ľahká orientácia pre klienta (blízko letisko), výborná dostupnosť do centra (MHD) a bezproblémové parkovanie. • Výborné nákupné a stravovacie možnosti pre zamestnancov, a to napr. IKEA, AVION a pod.
Bratislava II - Ružinov
159 610 €
BA Pestovateľská – NOVOSTAVBA 828,92 m2 – moderný administratívny objekt.
Ponúkame na predaj moderný administratívny objekt s výťahom, na Pestovateľskej ulici v Bratislave, o celkovej výmere 828,92 m2. Kancelárske priestory sú veľmi dobre dispozične usporiadané a skeletový nosný systém umožňuje veľkú variabilnosť nového usporiadania v prípade individuálnych požiadaviek, možnosť vytvoriť tiež obchodné priestory. K objektu patria aj parkovacie miesta na vlastnom pozemku a v prípade potreby je možnosť prenajať parkovacie miesta v blízkom susedstve. Bližšie informácie pre investorov v RK: • Architektonické údaje. • Ekonomické údaje. V cene právny servis, katastrálne konanie – neplatíte províziu pre RK: • Cena V RK - CENA DOHODOU. Iné charakteristiky: • Novo zrekonštruované kancelárske priestory, resp. celá budova + dostavba – prakticky, ako NOVOSTAVBA. • Optický kábel. • Klimatizácia. • Vstup do budovy je 24 hod/7 dní v týždni, vstup na čip, elektronický vrátnik. • Zriadenie poštovej schránky vo vstupe do budovy. • V blízkosti zastávka MHD. • Okamžité napojenie smer ČR, Rakúsko a Trenčín. 10 min do centra BA. • Blízko letisko, rozmanité stravovacie zariadenia, pošta, viaceré pobočky bánk a tiež nákupné možnosti: AVION, IKEA, OC Korzo-Pestovateľská.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
BA Miletičova – pekné kancelárie 20, 40 až 160 m2, od 293 eur/mes., komplet cena.
Ponúkame na prenájom kancelárie o výmere od 19, 20, 40 až po 160 m2 na Miletičovej ulici v Bratislave, v dome s výťahom a recepciou so strážnou službou. Administratívna budova poskytuje aj parkovanie na vlastnom uzavretom parkovisku, a to spolu 58 parkovacích státí, ktoré je zabezpečené rampami, kamerovým systémom, ako aj strážnou službou. V budove sa nachádza aj konferenčná miestnosť. Kancelárie sú kvalitného kancelárskeho štandardu a majú k dispozícii na každom podlaží kompletné sociálne zázemie (kuchynky a oddelené pánske a dámske toalety). Prístup do kancelárií je 24 hod/7 dní v týždni. Cena komplet bez DPH mesačne za kancelárie vrátane energií a služieb (tiež aj upratovanie vlastných priestorov, nie len spoločných) – neplatíte províziu pre RK, obsadenosť v RK: • Kancelária 20 m2: 293 eur/mes. • Dvoj-kancelária 40 m2: 586 eur/mes. • Celok 6 kancelárií 160 m2: 2.364 eur/m2. Cena bez DPH mesačne za parkovacie miesto: • 77 eur/mes – pred objektom. • 100 eur/mes – mimo objekt. Cena skladovacích priestorov: • Nájom: 5 eur/m2/mes. Iné charakteristiky: Podlaha: koberce, dlažby. Okná: otvárateľné + klimatizácia. Kancelárie: slnečné, výborne presvetlené. Stav objektu: úplná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: zmiešaná. Internet: nadštandardné prenosové rýchlosti (10-Gigabit) so šírkou prenosového pásma 500-650 MHz, optika na každom poschodí – SWAN, Orange, Telekom, Vnet, atď. Asfaltová prístupová cesta + dobré parkovanie v okolí. Výhody: príjemné kultivované prostredie, blízko absolútne centrum Bratislavy, MHD, trh na Miletičovej ulici a obchody, reštaurácie (aj priamo v budove), kaviarne, Tatra banka a pošta na Zahradníckej ulici.
Bratislava II - Ružinov
293 €/mes.
BA Rybničná – veľmi pekné zariadené kancelárie 288 m2 + sklad 195 m2.
Ponúkame na prenájom veľmi pekné kompletne zariadené kancelárie o výmere od 288 m2 + sklad 195 m2 na Rybničnej ulici v Bratislave, v dome s výťahom a recepciou. Na prízemí objektu sa nachádza skvelá reštaurácia a kaviareň. Kancelárske priestory majú k dispozícii vlastnú kuchynku a toalety. Dispozícia, viď. fotogaléria. Výborné parkovacie možnosti, ku kanceláriám je k dispozícii parkovisko z dostatočnou kapacitou, a to bez nájomných poplatkov – zadarmo. Parkovisko môžu využívať nájomcovia objektu, ako aj ich klienti. Ceny nájmu kancelárií + skladu vrátane energií a služieb – neplatíte províziu pre RK – obsadenosť v RK: • Cena bez DPH: 3.900,00.- EUR/mes. • Cena vrátane DPH: 4.680,00.- EUR/mes. Iné charakteristiky: • Zrekonštruované kancelárske priestory, klimatizované, podlaha je pokrytá kobercom. • V budove sa nachádzajú tri osobné výťahy a jeden nákladný s nosnosťou 500 kg. • V priestoroch je štrukturovaná kabeláž s prípojkami na internet a telefón v každej miestnosti. • Možnosť pripojenia na telefónnu ústredňu zriadenú priamo v administratívnej budove s poskytovaním telefónnych liniek (zriadenie telefónnych liniek je bezplatné). • Administratívna budova je pripojená na optický kábel. • Nájomcom sú poskytované 2 zasadacie miestnosti zadarmo. • Zriadenie poštovej schránky na recepcii vo vstupnej hale je samozrejmosťou. • Vstup do budovy je 24 hod/7 dní v týždni. • V blízkosti zastávka MHD.
Bratislava III - Vajnory
3 900 €/mes.
BA Dúbravská – veľmi pekné kancelárie od 121 až do 281 m2.
Ponúkame na prenájom veľmi pekné komfortné kancelárie o výmere od 121,8 m2 až do 281,9 m2 na Dúbravskej ulici v Bratislave, v dome s výťahom a recepciou. Priamo v budove sa nachádza aj kantína a fitness. Kancelárske priestory majú k dispozícii spoločnú kuchynku a toalety na každom podlaží. Výborné parkovacie možnosti, ku kancelárii/iám: • Je k dispozícii platené parkovisko z dostatočnou kapacitou pri budove alebo v parkovacom dome. Cena je 85.- EUR/p.m. bez DPH. • Je zriadené aj klientské parkovisko, ktoré je pre Vašich klientov k dispozícii zadarmo, a to po dobu 3 hod. Ceny kancelárií bez DPH – doba určitá/5 rokov (dohoda možná)/možnosť meniť dispozíciu – neplatíte províziu pre RK – obsadenosť v RK (pôdorysy, viď. fotogaléria): • Nájom 9,50 EUR/m2/mes. + Prevádzkové náklady 3,80.- EUR/m2/mes. + Spotreba elektrickej energie, vyúčtovateľná mesačne (cca 1,20.- EUR/m2/mes.). • Kancelárie 173 m2 – 3.np, 5.np: 2.508,50.- EUR/mes. • Kancelárie 242 m2 – 7.np: 3.509.- EUR/mes. • Kancelárie 152,07 m2 – 12.np: 2.205,02.- EUR/mes. • Kancelárie 207 m2 – 13.np: 3.001,50.- EUR/mes. • Kancelárie 121,8 m2 – 15.np: 1.766,10.- EUR/mes. • Kancelárie 281,9 m2 – 15.np: 4.087,55.- EUR/mes. • Kancelárie 196 m2 – 16.np: 2.842.- EUR/mes. K dispozícii je zasadacia miestnosť na krátkodobý prenájom s kapacitou 15 ľudí. Možnosť prenájmu skladových priestorov: • Cena nájmu je 7 EUR/m2/mes. bez DPH. Dopravné napojenia: • Administratívna budova sa nachádza priamo pri dopravnom uzle Česká republika, Rakúsko, Maďarsko. 3 minúty autom k najbližšiemu výjazdu na diaľnicu. • 1 minúta pešo k MHD linky: 21, 25, 30, 37, 43, 63, 83, 84, 92, 130, 192, 207, 211, 212. • 20 minút autom na Letisko M.R.Štefánika – Bratislava. • 45 minút autom na Letisko Schwechat – Viedeň. • 2 minúty k najbližšej cyklotrase. Charakteristiky budovy a kancelárskych priestorov: • Moderné kancelárske priestory triedy B, nepretržitá prevádzka 3 výťahov, prístup a strážna služba 24 hod/deň, a to po celý týždeň. • Svetlá výška kancelárskych priestorov 2,7 m, sadrokartónové podhľady, tepelná stálosť prostredia 21-24 stupňov Celzia, otvárateľné okná, vnútorné nastaviteľné okenné žalúzie, osvetlenie v kanceláriách 500 lux, kobercová podlahová úprava. • Internet/optická prípojka, štrukturovaná kabeláž v parapetných žľaboch, 2-trubkové fan coil jednotky v parapetách. • Upratovanie spoločných priestorov, bezpečnostné kamery (CCTV), systém požiarnej ochrany (EPS).
Bratislava IV - Karlova Ves
1 766,10 €/mes.
BA Pestovateľská – veľmi pekné kancelárie 268 m2 – 1 uzatvorené podlažie.
Ponúkame na prenájom veľmi pekné kancelárie, samostatný celok, resp. 1 uzatvorené podlažie o výmere 268,57 m2 na Pestovateľskej ulici v Bratislave, v dome s nákladným výťahom. Kancelárie sa nachádzajú na 3.np. Podlažie má celkom 4 samostatné kancelárie, 2 dvojkancelárie a 1 menší open space. Kancelárie majú celkom 199,2 m2 (z toho open space 51,5 m2) a komunikačné plochy + sociálne zázemie má 69,37 m2. Kancelárske priestory majú k dispozícii spoločnú kuchynku, toalety a sprchovací kút. Výborné parkovacie možnosti. Ku kancelárii/iám je možné prenajať parkovacie státie v areáli budovy v cene 55 EUR/mes. a klienti vašej firmy môžu využiť bezplatné parkovanie AVION, IKEA (3-5 min. pešo) alebo v bezprostrednej blízkosti OC Korzo-Pestovateľská 3 hod zadarmo. Ceny kancelárií vrátane energií a služieb bez DPH (10,94.- EUR/m2/mes.) – neplatíte províziu pre RK – pôdorys vo fotogalérii: • 3.np – 268,57 m2 – 2.938,2 EUR/mes. • 3.np – 268,57 m2 – 35.258,4 EUR/rok. Iné charakteristiky: • Zrekonštruované kancelárske priestory, resp. celá budova – prakticky, ako novostavba. • Optický kábel. • Klimatizácia. • Vstup do budovy je 24 hod/7 dní v týždni, vstup na čip, elektronický vrátnik. • Zriadenie poštovej schránky vo vstupe do budovy. • V blízkosti zastávka MHD. • Okamžité napojenie smer ČR, Rakúsko a Trenčín. 10 min do centra BA. • Blízko stravovacie zariadenia, pošta, banky a nákupné možnosti: AVION, IKEA, OC Korzo-Pestovateľská.
Bratislava II - Ružinov
2 938,20 €/mes.
BA Gunduličova – II. ETAPA – nové 2-3-izbové byty v centre Bratislavy.
Na predaj ponúkame 2 apartmánové byty (trojizbové – vysoké stropy – veľká svetlá výška v celom byte) v objekte s výťahom, piatimi nadzemnými a dvomi podzemnými podlažiami. Tehlový objekt s vnútorným dvorom je po kompletnej rekonštrukcii (prakticky sa vyrovná NOVOSTAVBE), s krásnym noblesným vstupom (schodisko zo sivej žuly). V podzemným priestoroch sú skladové priestory. Ponúkané byty sa nachádzajú na 1-nadzemnom podlaží a sú vo výmerách od 74,01 m2 do 78,48 m2, rozpis apartmánov, obsadenosť a ceny, viď. nižšie. Na každom podlaží je celkom 6 apartmánov. Štandard BYTOV: • Vchodové bezpečnostné protipožiarne dvere kategórie D3 značky ADLO. • Design interiérové dvere značky SAPELI. • Protihlukové plastové okná so 5-komorovým profilom značky SALAMANDRE STREAMLINE a 3-sklom zo strany ulice, strešné drevené okná značky VELUX s izolačným 3-sklom. • Vinylové podlahy prvotriednej kvality značky VINYL ECO30. • Kúpeľňa: dlažba + obklady značky SIKO, sanitárne zariadenie značky VILLEROY&BOCH. • Všetky steny spĺňajú požiarne a akustické STN normy. • Klimatizácia značky CHIGO. • Slaboprúdové rozvody pre internet, TV, budova s alarmom a s napojením na PCO. • Balkón do vnútrobloku s mrazuvzdornou dlažbou. • Výťah značky KONE. • Všetky design a projekčné práce realizovala spoločnosť Archito Ateliér s.r.o. Ceny bytov II. ETAPA (pôdorysy s označením, viď. fotogaléria) – rezervácie pred dokončením interiérov – rezervačný poplatok 3.500 eur – cena vrátane právneho servisu a katastrálneho konania, v prípade potreby finančného poradenstva – neplatíte províziu pre RK: • 1.np – 2-izb. Byt č.101 + balkón – 73,33 m2 + 5,15 m2 = 78,48 – 324.926 eur. • 1.np – 2-izb. Byt č.102 – 74,01 m2 – PREDANÝ. Cena bytu I. ETAPA (pôdorysy s označením, viď. fotogaléria) – predaj, posledný 3-izb. byt – cena vrátane právneho servisu a katastrálneho konania, v prípade potreby finančného poradenstva – neplatíte províziu pre RK: • 3.np – 3-izb. Byt č.303 – 47,28 m2 – PREDANÝ. Benefity: • Budova poskytuje rýchlu a jednoduchú dostupnosť. • Byty vhodné na bývanie, ale aj investične na prenájom – žiadaná lokalita aj z hľadiska apartmánového prenájmu v rámci turistického ruchu (výnosnejšia alternatíva prenájmu). • Centrum starého mesta – záhrada prezidentského paláca, Horský park, Hrad. • Výhľad na Bratislavský hrad alebo do tichého uzatvoreného dvora. Tieto charakteristiky zaručujú príjemné bývanie a pre investorov záruku bezproblémového nájmu. • Nadštandardné apartmány so zárukou 2 roky. • Tehlová konštrukcia budovy – zdravšie bývanie. • Tichá lokalita s výbornou občianskou vybavenosťou (v blízkosti objektu sú všetky služby, banky, školy) a dostupnosťou MHD.
Bratislava I - Staré Mesto
324 926 €
BA Gunduličova – II. ETAPA – veľmi pekný nový 4-izbový byt v centre Bratislavy.
Na predaj ponúkame perfektný 4-izbový byt (vysoké stropy – veľká svetlá výška v byte) v objekte s výťahom, piatimi nadzemnými a dvomi podzemnými podlažiami. Tehlový objekt s vnútorným dvorom je po kompletnej rekonštrukcii (prakticky sa vyrovná NOVOSTAVBE), s krásnym noblesným vstupom (schodisko zo sivej žuly). V podzemným priestoroch sú skladové priestory. Na každom podlaží je celkom 6 apartmánov. Byt je veľmi tichý s orientáciou do dvora. Vhodný na bývanie, ale aj investične na prenájom – žiadaná lokalita aj z hľadiska apartmánového prenájmu v rámci turistického ruchu (výnosnejšia alternatíva prenájmu). Štandard BYTU: • Vchodové bezpečnostné protipožiarne dvere kategórie D3 značky ADLO. • Design interiérové dvere značky SAPELI. • Protihlukové plastové okná so 5-komorovým profilom značky SALAMANDRE STREAMLINE a 3-sklom zo strany ulice, strešné drevené okná značky VELUX s izolačným 3-sklom. • Vinylové podlahy prvotriednej kvality značky VINYL ECO30. • Kúpeľňa: dlažba + obklady značky SIKO, sanitárne zariadenie značky VILLEROY&BOCH. • Všetky steny spĺňajú požiarne a akustické STN normy. • Klimatizácia značky CHIGO. • Slaboprúdové rozvody pre internet, TV, budova s alarmom a s napojením na PCO. • Balkón do vnútrobloku s mrazuvzdornou dlažbou. • Výťah značky KONE. • Všetky design a projekčné práce realizovala spoločnosť Archito Ateliér s.r.o. Cena bytu DOHODA MOŽNÁ (pôdorys, viď. fotogaléria) – rezervačný poplatok 3.500 eur, cena vrátane právneho servisu a katastrálneho konania, v prípade potreby finančného poradenstva – neplatíte províziu pre RK: • 1.np – 4-izb. Byt č.103 – 102,73 m2 – 455.051 eur – dohoda možná. Benefity: • Budova poskytuje rýchlu a jednoduchú dostupnosť. • Centrum starého mesta – záhrada prezidentského paláca, Horský park, Hrad. • Výhľad na Bratislavský hrad alebo do tichého uzatvoreného dvora. Tieto charakteristiky zaručujú príjemné bývanie a pre investorov záruku bezproblémového nájmu. • Nadštandardné apartmány so zárukou 2 roky. • Tehlová konštrukcia budovy – zdravšie bývanie. • Tichá lokalita s výbornou občianskou vybavenosťou (v blízkosti objektu sú všetky služby, banky, školy) a dostupnosťou MHD.
Bratislava I - Staré Mesto
455 051 €
BA Seberíniho – kancelársky celok 167,6 m2 + parkovanie.
Ponúkame na predaj samostatný kancelársky celok, zaberajúci jedno celé podlažie, v administratívnom objekte s výťahom. Budova je situovaná v príjemnom prostredí obľúbenej mestskej časti Ružinov, na Seberíniho ulici v Bratislave. Administratívny objekt je moderne zrekonštruovaný. Kancelárske priestory sú vybavené počítačovou sieťou, telefónnymi prípojkami a internetom s optickým káblom. Kancelárie sú optimálneho tvaru, príjemného vzhľadu s kobercovou podlahou (recepcia, kuchyňa a toalety – dlažba), veľmi dobre presvetlené (hliníkové okná). Vstup do objektu je monitorovaný kamerovým systémom a všetky vstupy sú na elektronický čip (pre klientov je elektronický vrátnik). Dispozícia kancelárskeho celku je nasledovná: vstupná hala (recepcia), 4 veľké kancelárie (z toho jedna použiteľná ako veľká zasadačka alebo dvojkancelária), kuchynský kút s jedálenským sedením, 2x terasa a oddelené pánske a dámske toalety. Pôdorys v elektronickej podobe Vám pošleme na vyžiadanie e-mailom. Cena kancelárskeho celku je 414.307.- Eur bez Dph (497.168.- Eur vrátane Dph). Možnosť kúpiť aj parkovacie státia v cene 12.000.- Eur bez Dph (14.400.- Eur vrátane Dph) alebo garážové státia v cene 19.500.- bez Dph (23.400.- Eur vrátane Dph). Administratívny objekt sa nachádza v blízkosti hotela Bratislava, ktoré poskytuje pre firmy možnosti usporiadať konferencie a iné firemné aktivity. V prípade potreby zaistiť ubytovanie pre svojich mimo Bratislavských, prípadne zahraničných klientov máte všetko akoby pod jednou strechou. V hotely Bratislava je tiež skvelá reštaurácia a kaviareň.
Bratislava II - Ružinov
414 307 €
BA Rybničná – veľmi pekné kancelárie vo výbornej cene od 19, 36, 54, 72 až do 100 m2.
Ponúkame na prenájom veľmi pekné kancelárie o výmere od 19, 36, 54, 72 až do 100 m2 na Rybničnej ulici v Bratislave, v dome s výťahom a recepciou. Na prízemí objektu sa nachádza skvelá reštaurácia a kaviareň. Kancelárske priestory majú k dispozícii spoločnú kuchynku a toalety na každom podlaží. Výborné parkovacie možnosti, ku kancelárii/iám je k dispozícii parkovisko z dostatočnou kapacitou, a to bez nájomných poplatkov – zadarmo. Parkovisko môžu využívať nájomcovia objektu, ako aj ich klienti. Ceny kancelárií vrátane energií a služieb bez DPH – neplatíte províziu pre RK – obsadenosť v RK: • Kancelária 19 m2 – cena klimatizovaná kancelária: 161,12 eur/mes a neklimatizovaná kancelária: 142,12 eur/mes. • Kancelária 36 m2 – cena klimatizovaná kancelária: 305,28 eur/mes a neklimatizovaná kancelária: 269,28 eur/mes. • Dvoj-kancelária 54 m2 – cena klimatizovaná kancelária: 457,92 eur/mes a neklimatizovaná kancelária: 403,92 eur/mes. • Troj-kancelária 72 m2 – cena klimatizovaná kancelária: 610,56 eur/mes a neklimatizovaná kancelária: 538,56 eur/mes. • Kancelársky celok 100 m2 – cena klimatizovaných priestorov: 848 eur/mes a neklimatizované priestory: 748 eur/mes. Iné charakteristiky: • Zrekonštruované kancelárske priestory, podlaha je pokrytá kobercom. • V budove sa nachádzajú tri osobné výťahy a jeden nákladný s nosnosťou 500 kg. • V priestoroch je štrukturovaná kabeláž s prípojkami na internet a telefón v každej miestnosti. • Možnosť pripojenia na telefónnu ústredňu zriadenú priamo v administratívnej budove s poskytovaním telefónnych liniek (zriadenie telefónnych liniek je bezplatné). • Administratívna budova je pripojená na optický kábel. • Nájomcom sú poskytované 2 zasadacie miestnosti zadarmo. • Zriadenie poštovej schránky na recepcii vo vstupnej hale je samozrejmosťou. • Vstup do budovy je 24 hod/7 dní v týždni. • V blízkosti zastávka MHD.
Bratislava III - Vajnory
142,12 €/mes.
BA Grősslingova – veľmi pekný kancelársky celok 100 m2.
Ponúkame Vám na prenájom komerčné a prevádzkové priestory Bratislava-Staré Mesto, Grösslingova. Plocha: úžitková 100m2.Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Cena 1 430 €/mesiac.
Bratislava I - Staré Mesto
1 430 €/mes.
BA ul.Svornosti – veľmi pekné kancelárie od 22 m2.
Ponúkame do prenájmu kancelárie v objekte na ulici Svornosti v Podunajských Biskupiciach. Veľmi pekné, klimatizované kancelárie, ako aj samotný objekt, v ktorom sa nachádzajú, spĺňajú všetky podmienky atraktívneho sídla vašej firmy, ktoré vás bude dôstojne reprezentovať. Neobmedzený prístup 7 dní / 24 hod v týždni. V cene parkovanie pred budovou. Na každom poschodí kuchynka a oddelené toalety. Ceny kancelárií – neplatíte províziu pre RK – obsadenosť v RK: Kancelária 22 m2 (podkrovie): • Cena nájmu + služby a energie: 187 eur/mes. Kancelária 32 m2 (podkrovie): • Cena nájmu + služby a energie: 272 eur/mes. Kancelária 34 m2 (1.np): • Cena nájmu + služby a energie: 289 eur/mes. Všetky uvedené ceny sú bez DPH. Možnosť fakturácie DPH iba na služby+energie. Iné charakteristiky: Podlaha: plávajúca. Okná: plastové. Stav objektu: moderná novostavba. Konštrukcia objektu: tehlová. Ostatné vybavenie: internet. Asfaltová prístupová cesta, hlavný ťah smer Rovinka. Výhody: kancelárie slnečné, pekný výhľad, príjemné prostredie. Iné charakteristiky: Podlaha: plávajúca. Okná: plastové. Stav objektu: moderná novostavba. Konštrukcia objektu: tehlová. Ostatné vybavenie: klimatizácia, internet. Asfaltová prístupová cesta, hlavný ťah smer Rovinka. Výhody: kancelárie slnečné, pekný výhľad, príjemné prostredie.
Bratislava II - Podunajské Biskupice
187 €/mes.
1 2