Vintage nástenná dekorácia na kávové šálky
Najlepší spôsob ako ukázať dôležitosť kávy u Vás doma (u nás je fakt dôležitá! :D) a zároveň zviditeľniť Vaše obľúbené šálky. Tento krásny maľovaný kúsok dreva bude dobre vyzerať v kuchyni alebo jedálni. Dekoráciu dotvára ručne písaný text, kovové retro háčiky bronzovej farby a pevné lano. Viete o niekom kto miluje kávu? Toto ho určite poteší! :) Dodávané bez šálok. Veľkosť: cca 40x58 Materiál: smrek, akryl Spôsob výroby: maľovanie Osobný odber v obci Janovík alebo posielam poštou (+3,20€ balík na poštu/ 4,20€ balík na adresu)
Janovík
39 €
Arkas LCY 100 T CZ - konzola/držiak na TV na stenu
Nové, len rozbalená krabica. TV konzola, Nástenná, Sklopná, Minimálna veľkosť TV: 37", Maximálna veľkosť TV: 100", Maximálna nosnosť: 50 kg, Materiál: oceľ, VESA Min. vzdialenosť od steny: 5,3 cm, a umožňuje nastavenie sklonu TV. Osobný odber v obci Janovík
Janovík
25 €
Šaty - lososová S
Príležitostné šaty v zaujímavej farbe a prevedení, farba lososová :) Veľkosť S Moja výška: 170 cm Osobný odber v obci Janovík alebo posielam poštou (+poštovné)
Janovík
15 €
Šaty XS zlatohnedé
Prííležitostné šaty zlatohnedej farby. Veľkosť: 34/XS Osobný odber v obci Janovík alebo posielam poštou (+poštovné)
Janovík
15 €
Šaty
Kráne šaty, v zaujímavej elegantnej farbe - čiernohnedá so zlatými odleskami, nie je to vidieť na fotke ale prikrášľuje ich to. Zaujímavá zadná časť. Veľkosť: 36/S Osobný odber v obci Janovík alebo posielam poštou (+poštovné)
Janovík
15 €
Spoločenské tmavomodré šaty S
Príležitostné šaty značky Orsay tmavomodrej farby so spodničkou, veľkosť S. Osobný odber v obci Janovík alebo posielam poštou (+poštovné)
Janovík
15 €
Oceán, maľba 80x100 cm
Moja svieža akrylová maľba oceánu na blind ráme. Nepotrebuje rám, stačí ho jednoducho zavesiť na stenu. Môže byť krásnym darčekom pre blízku osobu k hocijakému sviatku alebo len tak sebe pre radosť :-) Veľkosť 80x100 cm Osobný odber v obci Janovík alebo posielam poštou (+8€ kuriér)
Janovík
199 €
Abstrakt - veselá hravosť 2
Môj obraz plný farieb, života, energie a hravosti (ako väčšina mojich obrazov) :) Navodzuje veselú atmosféru a oživuje interiér. Maľovaný akrylovými farbami na blindráme, maľované sú aj boky obrazu, takže si ho stačí jednoducho zavesiť na stenu. 50x50 cm Osobný odber v obci Janovík alebo posielam poštou (+poštovné).
Janovík
59 €
Zima - abstraktný obraz na plátne
Zima - abstraktný minimalistický obraz na plátne. Veľkosť 25x30 cm Osobný odber v obci Janovík alebo posielam poštou (+2,40€).
Janovík
35 €
Le Petit Prince - Malý princ, olejomaľba 50x60
Olejomaľba na plátne, rozmer je 50 x 60 cm. Obraz nepotrebuje rám, keďže maľba pokračuje aj po bočných hranách, zavesíte si ho jednoducho na stenu :-). Uvedená cena je pri osobnom odbere v KE, alebo posielam poštou (+4€ poštovné).
Janovík
59 €
Lode II
Moja maľba akrylovými farbami štetcom a špachtľou na kvalitnom plátne 50x50 cm. Zopakovala som si jednu staršiu maľbu spred pár rokov, ktorá mi prirástla k srdcu, tentoraz v trošku výraznejších odvážnejších farbách :-) Verím, že sa bude páčiť tak ako mne :-) Inšpirácia: Len Hend Osobný odber v obci Janovík alebo posielam poštou (+poštovné).
Janovík
69 €
Echinacea - maľba
Môj nádherný živý obraz s Echinaceou purpurovou namaľovaný akrylovými farbami na plátne natiahnutom na drevenom ráme (blind rám). Maľovaný aj po bokoch, takže obraz stačí zavesiť rovno na stenu. Naživo je krajší, živší, ale nedarí sa mi ho dobre odfotiť :-) 40x50 cm Poslúžiť môže tebe pre radosť či ako krásny darček k sviatku...alebo len tak blízkemu z lásky :) Zalakovaný ochranným lakom. Osobný odber v obci Janovík alebo posielam poštou (+3,20€ balík na poštu/4,20€ balík na adresu)
Janovík
69 €
Baldachýn, stojan, mantinel, obliečky
Ponúkam používanú sadu do detskej postieľky (mali sme postieľku s rozmermi cca 124x65 cm) na matrac klasika 120x60 cm. Je tam obrázok ovečky, farba unisex príjemná hnedá s krémovou Sadu tvorí: - baldachýn + stojan na baldachýn - obliečka na paplónik (cca 116x80 cm) a vankúšik (cca 60x37 cm) - mantinel Mantinelu chýbajú 2 šnúrky na priviazanie o postieľku, ak ich nájdem, prišijem, ináč tam môže byť hocijaký iný kúsok látky použitý ako "šnúrok" Osobný odber v obci Janovík alebo posielam poštou (+3,20€ balík na poštu)
Janovík
25 €
Svadobný strom 4 na odtlačky prstov, kniha hostí
Svadobný strom - farbami žiariaci svadobný strom maľovaný na plátno olejovými farbami. Veľkosť plátna je 50 x 40 cm. Možnosť dopísať mená a dátum svadby podľa požiadavky zvyčajne pod hojdačku. Svadobný strom slúži kvázi ako "svadobná kniha hostí", hostia na svadbe si naň odtlačia svoje odtlačky prstov, poprípade sa ku odtlačku podpíšu permanentnou fixou. Uvedená cena je za samotný obraz pri osobnom odbere (alebo posielam poštou + 4,20€ balík na adresu/ 3,20€ balík na poštu). Možnosť ku stromu dokúpiť: - pečiatkové farby na odtlačky (zvyknem mať viaceré farby v zásobe) - drevený stojan -12€
Janovík
32 €
Zimná nálada - olejomaľba
Moja olejomaľba zimnej pohodičky, na útulnom miestečku s horúcou čokoládou, s dekou a čarovným výhľadom na zasnežené hory. Maľba je na plátne na lepenke v krásnom brondzovom ráme, ktorý perfektne dopĺňa maľbu. Veľkosť s rámom: 35x45 cm Osobný odber v obci Janovík alebo posielam poštou (+3,20€ balík na poštu / 4,20€ balík na adresu) Inšpirácia z knihy od Julie Caplin - Chata vo Švajčiarsku, kvôli ktorej budem musieť ísť v blízkej dobe na dobrú horúcu čokoládu, lebo také slinky mi kniha narobila! :D pomaly aj lyžovať by som kvôli nej začala :D niet nad príjemné večerné čítani...
Janovík
89 €
Toskánsko - olejomaľba
Toskánska teraska...slnko, kvety, vínko..:) Olejomaľba na plátne 50x60 cm Maľovaný aj po bokoch, takže si ho stačí zavesiť na stenu. Samozrejme by mu pasoval aj pekný rám. Môže to byť krásny umelecký darček na Vianoce :)
Janovík
249 €
Provence II - olejomaľba
Originálna maľba provensálska pri západe slnka. Obraz som maľovala olejovými farbami na plátno natiahnuté na drevenom ráme 40 x 50 cm. Maľovaný je aj po bokoch, preto ho stačí zavesiť rovno na stenu. Poslúžiť môže tebe pre radosť či ako krásny darček k sviatku...alebo len tak blízkemu z lásky :) Osobný odber v obci Janovík alebo posielam poštou (+ poštovné)
Janovík
69 €
Svadobný strom 2 na odtlačky prstov, kniha hostí
Svadobný strom maľovaný na plátno olejovými farbami. Veľkosť plátna je 50 x 40 cm. Možnosť dopísať mená a dátum svadby podľa požiadavky zvyčajne pod hojdačku. Svadobný strom slúži kvázi ako "svadobná kniha hostí", hostia na svadbe si naň odtlačia svoje odtlačky prstov, poprípade sa ku odtlačku podpíšu permanentnou fixou. Uvedená cena je za samotný obraz pri osobnom odbere (alebo posielam poštou + 4,20€ balík na adresu/ 3,20€ balík na poštu). Možnosť ku stromu dokúpiť: - pečiatkové farby na odtlačky (zvyknem mať viaceré farby v zásobe) - drevený stojan - 12€
Janovík
28 €
Svadobný strom I - na odtlačky prstov, kniha hostí
Svadobný strom - farbami žiariaci svadobný strom maľovaný na plátno olejovými farbami. Veľkosť plátna je 50 x 40 cm (možnosť aj väčšieho rozmeru 50 x 60 cm za cenu 38€) Možnosť dopísať mená a dátum svadby podľa požiadavky zvyčajne pod hojdačku so vtáčikmi. Svadobný strom slúži kvázi ako "svadobná kniha hostí", hostia na svadbe si naň odtlačia svoje odtlačky prstov, poprípade sa ku odtlačku podpíšu permanentnou fixou. Uvedená cena je za samotný obraz pri osobnom odbere (alebo posielam poštou + 4,20€ balík na adresu/ 3,20€ balík na poštu). Možnosť ku stromu dokúpiť: - pečiatkové farby na odtlačky (zvyknem mať viaceré farby v zásobe) - drevený stojan- 12€
Janovík
32 €
Svadobný strom 9 na odtlačky prstov,kniha hostí
Svadobný strom - farbami žiariaci svadobný strom maľovaný na plátno olejovými farbami. Veľkosť plátna je 40 x 50 cm. Možnosť dopísať mená a dátum svadby. Svadobný strom slúži kvázi ako "svadobná kniha hostí", hostia na svadbe si naň odtlačia svoje odtlačky prstov, poprípade sa ku odtlačku podpíšu permanentnou fixou. Uvedená cena je za samotný obraz pri osobnom odbere (alebo posielam poštou + 4,20€ balík na adresu/ 3,20€ balík na poštu). Možnosť ku stromu dokúpiť: - pečiatkové farby na odtlačky (zvyknem mať viaceré farby v zásobe) - drevený stojan na fotke za 12€ (do vypredania zásob)
Janovík
12 €
Drevený stojan na obraz / svadobný strom
Drevený stojan vhodný na obraz / maliarske plátno s max. výškou 50 cm. Osobný odber alebo posielam poštou (balík na poštu +3,20€).
Janovík
12 €
Svadobná šípka "Svadba"
Drevená šípka v bielej farbe s ručne písaným čiernym textom "SVADBA". Rozmer: cca 18,5 x 47,5 cm Osobný odber v obci Janovík alebo posielam poštou (+2€ poštovné).
Janovík
10 €
Maky - akryl 20x30 cm
Keďže nám v záhrade už nejaký čas kvitnú maky a každý deň ma presviedčajú o tom, aké sú krásne, namaľovala som si ďalšiu lúku. Tentoraz na menší/milší formát plátna 20x30 cm :) Akrylové farby na plátne, plátno je maľované aj po bokoch, stačí si ho zavesiť na stenu :-) Osobný odber v obci Janovík alebo posielam poštou (+ 2€).
Janovík
34,90 €
Margarétky - olejomaľba
Moja maľba s margarétkami na plátne 50x50 cm. Plátno je natiahnuté na drevenom ráme, obraz je maľovaný aj po bokoch, takže ho stačí rovno zavesiť na stenu. Osobný odber v obci Janovík alebo posielam poštou (+4€ poštovné za balík podľa cenníka pošty).
Janovík
69 €
Magnólia v tyrkysovom 24x30
Obraz magnólie som maľovala už nejaký ten týždeň, od kedy som tento rok zazrela prvý kvet na magnóliach v záhradách mojich susedov aj nesusedov, na prechádzkach krížom krážom...všade na mňa vykúkali jej kvety. Ale to sa presne stáva, ked sa vám nejaká rastlinka/strom zapáči, zrazu ich vidíte všade, kde by ste si ich predtým ani len nevšimli. Obrázok je maľovaný akrylom na plátne 24x30 cm a osvieži kút akejkoľvek miestnosti
Janovík
45 €
Vianočný domček
Vianočný domček - sivý zasnežený drevený domček na spríjemnenie Vianočnej atmosféry. Dekorácia má rozmery 15x10x17 (š x h x v) Osobný odber Janovík alebo posielam poštou (+ poštovné)
Janovík
10 €
Drevená tabuľka "Vitajte"
Drevená tabuľa je natretá lazúrou s ručne písaným textom a nakoniec ošetrená ochranným lakom. Vhodná na svadbu. Osobný odber alebo posielam poštou (+4€ poštovné)
Janovík
20 €
Svadobný strom - na odtlačky prstov
Svadobný strom na plátne 50 x 40 cm. Plátno je natiahnuté na drevenom ráme, po svadbe stačí obraz zavesiť na stenu. Možnosť dopísať mená a dátum svadby podľa požiadavky. Svadobný strom slúži kvázi ako "svadobná kniha hostí", hostia na svadbe si naň odtlačia svoje odtlačky prstov, poprípade sa ku odtlačku podpíšu permanentnou fixou. Uvedená cena je za samotný obraz pri osobnom odbere (alebo posielam poštou + 4,20€ balík na adresu/ 3,20€ balík na poštu). Možnosť ku stromu dokúpiť: - pečiatkové farby na odtlačky (zvyknem mať viaceré farby v zásobe) - drevený stojan - 12€
Janovík
28 €
Svadobný strom 7 na odtlačky prstov,kniha hostí
Svadobný strom - farbami žiariaci svadobný strom maľovaný na plátno olejovými farbami. Veľkosť plátna je 50 x 40 cm. Možnosť dopísať mená a dátum svadby podľa požiadavky zvyčajne pod hojdačku. Svadobný strom slúži kvázi ako "svadobná kniha hostí", hostia na svadbe si naň odtlačia svoje odtlačky prstov, poprípade sa ku odtlačku podpíšu permanentnou fixou. Uvedená cena je za samotný obraz pri osobnom odbere (alebo posielam poštou + 4,20€ balík na adresu/ 3,20€ balík na poštu). Možnosť ku stromu dokúpiť: - pečiatkové farby na odtlačky 2,50€/ks (zvyknem mať viaceré farby v zásobe) - drevený stojan- 12€
Janovík
32 €
Svadobný strom 3 na odtlačky prstov, kniha host
Svadobný strom - farbami žiariaci svadobný strom maľovaný na plátno olejovými farbami. Veľkosť plátna je 50 x 40 cm. Možnosť dopísať mená a dátum svadby podľa požiadavky zvyčajne pod hojdačku. Svadobný strom slúži kvázi ako "svadobná kniha hostí", hostia na svadbe si naň odtlačia svoje odtlačky prstov, poprípade sa ku odtlačku podpíšu permanentnou fixou. Uvedená cena je za samotný obraz pri osobnom odbere (alebo posielam poštou + 4,20€ balík na adresu/ 3,20€ balík na poštu). Možnosť ku stromu dokúpiť: - pečiatkové farby na odtlačky (zvyknem mať viaceré farby v zásobe) - drevený stojan - 12€
Janovík
32 €
1 2 3