3-izbový byt vo výbornej lokalite Martina Rázusa - Malacky.
Ponúkam na predaj praktický a priestranný 3-izbový byt o výmere 80 m2 z toho 76 m2 byt + 4 m2 balkón so strieškou vo výbornej lokalite s výhľadom na zeleň, na ulici Martina Rázusa. Byt sa nachádza na 3/3. poschodí bytového domu a veľkou výhodou je že prešiel kompletnou rekonštrukciou vrátane výmeny hlavných rozvodov (stupačiek), zateplenia a strechy, aktuálne sa budú rekonštruovať spoločné priestory. Byt je po výborných majiteľoch, je veľmi zachovalý a prešiel čiastočnou rekonštrukciou: - výmena elektrických rozvodov - nové stierky miestností - murované jadro - kvalitné laminátové podlahy - nové radiátory - šatníkové skrine na mieru s dostatkom úložného priestoru - balkón so strieškou Výhody: - veľmi dobrá lokalita s výbornou dostupnosťou do centra - bezproblémové parkovanie - mnoho športovísk a zelene - kľud a výborní susedia - murovaná pivnica 2,2 m2 - sklad na uloženie vecí a bicyklov - kočikáreň - optický internet Mesačné náklady na užívanie sú 217 eur pre 4 osoby. Dispozícia: Vstupná chodba, kúpeľňa s wc a bidetom, detská izba, spálňa, obývačka s výstupom na balkón, priestranná kuchyňa s jedálňou. Kontakt: georgehegyi@gmail.com alebo 0949 612 650 Konečná cena zahŕňa: -kompletný právny servis -vypracovanie rezervačnej zmluvy, -vypracovanie kúpno-predajnej zmluvy -vypracovanie návrhu na vklad, -poplatok za vklad vlastníckeho práva -poplatok za overenie podpisov -prepis nehnuteľnosti vrátane energií (voda, elektrika, bytové družstvo a pod.) -vybavenie financovania akoukoľvek bankou -promptnejšie vybavenie znaleckých posudkov -poistenie nehnuteľnosti, poistenie úveru -po-predajový servis Potrebujete rýchlo predať rodinný dom, byt, pozemok, garáž, chatku, chalupu alebo záhradu? Ponúknite nám nehnuteľnosť a my ju od Vás vieme pohotovo odkúpiť alebo sprostredkovať predaj.
Malacky
144 900 €
Garáž s vlastným pozemkom OC Nivy - ul. Budovateľská.
Ponúkam na predaj garáž s montážnou jamou a vlastným pozemkom o výmere 17 m2, vo vyhľadávanej lokalite na ulici Budovateľská v blízkosti OC Nivy. Garáž je v dobrom technickom stave a vo výbornej lokalite s problémovým parkovaním. Kontakt: georgehegyi@gmail.com alebo tel.: 0949612650 Konečná cena zahŕňa: -kompletný právny servis -vypracovanie rezervačnej zmluvy, -vypracovanie kúpno-predajnej zmluvy -vypracovanie návrhu na vklad, -poplatok za vklad vlastníckeho práva -poplatok za overenie podpisov -prepis nehnuteľnosti vrátane energií (voda, elektrika, plyn, bytové družstvo a pod.) -vybavenie financovania akoukoľvek bankou -promptnejšie vybavenie znaleckých posudkov -poistenie nehnuteľnosti, poistenie úveru -po-predajový servis Potrebujete rýchlo predať rodinný dom, byt, pozemok, garáž, chatku, chalupu alebo záhradu? Ponúknite nám nehnuteľnosť a my ju od Vás vieme pohotovo odkúpiť alebo sprostredkovať predaj.
Bratislava II - Ružinov
39 900 €
Garáž v parkovacom dome s elektrickou bránou ul. Matejkova.
Ponúkam na predaj garáž o výmere 17 m2 s vlastnou elektrickou bránou na diaľkové ovládanie. Garáž sa nachádza v parkovacom dome na ulici Matejkova - Dlhé Diely. Kontakt: georgehegyi@gmail.com alebo tel.: 0949612650 Konečná cena zahŕňa: -kompletný právny servis -vypracovanie rezervačnej zmluvy, -vypracovanie kúpno-predajnej zmluvy -vypracovanie návrhu na vklad, -poplatok za vklad vlastníckeho práva -poplatok za overenie podpisov -prepis nehnuteľnosti vrátane energií (voda, elektrika, plyn, bytové družstvo a pod.) -vybavenie financovania akoukoľvek bankou -promptnejšie vybavenie znaleckých posudkov -poistenie nehnuteľnosti, poistenie úveru -po-predajový servis Potrebujete rýchlo predať rodinný dom, byt, pozemok, garáž, chatku, chalupu alebo záhradu? Ponúknite nám nehnuteľnosť a my ju od Vás vieme pohotovo odkúpiť alebo sprostredkovať predaj.
Bratislava IV - Karlova Ves
44 900 €
Praktický a slnečný byt s krásnym výhľadom a vlastnou garážou.
Ponúkam na predaj priestranný a slnečný 3-izbový byt o výmere 80 m2 z toho 76 m2 byt + 4 m2 zasklený balkón vo výbornej lokalite s krásnym výhľadom, na ulici Matejkova - Dlhé Diely - BA. Byt sa nachádza na 5. poschodí bytového domu s výťahom a veľkou výhodou je že na každom poschodí sú iba dve bytové jednotky. Byt je po výborných majiteľoch ktorí dbali na čistotu a estetiku, je veľmi zachovalý a prešiel čiastočnou rekonštrukciou: - zasklený balkón s krásnym výhľadom na Hainburg - klimatizácia - rekonštrukcia kúpeľne a samostatného WC - zachovalé plávajúce podlahy - šatníkové skrine na mieru s dostatkom úložného priestoru - pristavaný zateplený balkón s otvorenou obývačkou - kuchynská linka - bezpečnostné dvere Byt je veľmi slnečný a je orientovaný na V-Z. Mesačné náklady na užívanie sú 180 eur + el. 20 eur K bytu prislúcha klasická pivnica 1,5 m2. Bytový dom disponuje kočikárňou. Dispozícia: Vstupná chodba so vstavanými skriňami, detská izba, obývačka, kuchyňa s výstupom na zasklený balón, samostatné WC, kúpeľňa s priestranným sprchovým kútom, spálňa. Parkovanie pred domom nie je problém, v prípade záujmu je možnosť prenájmu parkovacieho státia za 400 eur/rok, alebo je možné odkúpiť vlastnú garáž s elektrickou bránou vedľa bytového domu v sume 44.900,- eur. Kontakt: georgehegyi@gmail.com alebo tel.: 0949612650 Konečná cena zahŕňa: -kompletný právny servis -vypracovanie rezervačnej zmluvy, -vypracovanie kúpno-predajnej zmluvy -vypracovanie návrhu na vklad, -poplatok za vklad vlastníckeho práva -poplatok za overenie podpisov -prepis nehnuteľnosti vrátane energií (voda, elektrika, plyn, bytové družstvo a pod.) -vybavenie financovania akoukoľvek bankou -promptnejšie vybavenie znaleckých posudkov -poistenie nehnuteľnosti, poistenie úveru -po-predajový servis Potrebujete rýchlo predať rodinný dom, byt, pozemok, garáž, chatku, chalupu alebo záhradu? Ponúknite nám nehnuteľnosť a my ju od Vás vieme pohotovo odkúpiť alebo sprostredkovať predaj.
Bratislava IV - Karlova Ves
189 990 €
Dizajnový rodinný dom v blízkosti lesa v obci Kostolište.
Ponúkam na predaj krásnu 8r. novostavbu 4-izbového rodinného domu s úžitkovou plochou 90 m2 a praktickým pozemkom o výmere 426,5 m2 z čoho 87,5 m2 tvorí príjazdová cesta. Dizajnový rodinný dom sa predáva čiastočne zariadený a nachádza sa v slepej tichej uličke, v tesnej blízkosti lesa v obci Kostolište. Na vybavenie a zariadenie boli použité veľmi kvalitné a trvácne materiály ktoré dolaďujú celkový pocit komfortu. Využívané je teplovodné podlahové kúrenie s plynovým kotlom a krbom. Vďaka výbornému odizolovaniu sú mesačné náklady pre 4-člennú rodinu len 110 eur. Výhody: - kvalitná stavba s klasickým krovom a pochôdznou povalou - nízke mesačné náklady - parkovanie pre 3 autá - elektrická brána na diaľkové ovládanie - klimatizácia - stropný svetlík v jedálenskej časti - krásne drevené parkety - kvalitné bambusové žalúzie - alarm Jablotron - vybudovaná prestrešená terasa so sedením, - záhradný domček - vlastná studňa - nábytok na mieru - súkromná ulica Dispozícia: 1NP. Vstupná chodba, samostatné WC, obývačka prepojená s kuchyňou a výstupom na prekrytú terasu, kúpeľňa s WC, 2x detská izba, spálňa. Exteriér: Záhradný domček na bicykle a náradie, krásna záhradka, prestrešená terasa, prístrešok pre autá. IS: obecná voda, elektrina, plyn, žumpa 10 m3, studňa Kontakt: georgehegyi@gmail.com alebo tel.: 0949 612 650. RK kontaktovať len s konkrétnym klientom. Konečná cena zahŕňa: -kompletný právny servis -vypracovanie rezervačnej zmluvy, -vypracovanie kúpno-predajnej zmluvy -vypracovanie návrhu na vklad, -poplatok za vklad vlastníckeho práva -poplatok za overenie podpisov -prepis nehnuteľnosti vrátane energií (voda, elektrika, plyn, bytové družstvo a pod.) -vybavenie financovania akoukoľvek bankou -promptnejšie vybavenie znaleckých posudkov -poistenie nehnuteľnosti, poistenie úveru -po-predajový servis Potrebujete rýchlo predať rodinný dom, byt, pozemok, garáž, chatku, chalupu alebo záhradu? Ponúknite nám nehnuteľnosť a my ju od Vás vieme pohotovo odkúpiť alebo sprostredkovať predaj.
Kostolište
269 900 €
Skladové priestory v CITY PARK v Ružinov.
Ponúkam na prenájom skladové priestory v CITYPARK RUŽINOV. Skladový priestor o výmere 65 m2 sa nachádza priamo v garáži CITYPARK RUŽINOV so vstupom cez elektrickú rampu. Inžinierske siete: elektrina Mesačný nájom je 280,- eur bez DPH vrátane energií, províziu neplatíte. Možnosť platby na Faktúru.
Bratislava II - Ružinov
280 €/mes.
Moderný 4-izbový rodinný dom v štandarde, s panoramatickými oknami a priestranným pozemkom.
Ponúkam na predaj 4 izbovú novostavbu rodinného domu v prevedení štadard, ktorá je súčasťou dvojdomu v novovybudovanej lokalite Agátovej aleji, obec Malé Leváre. Moderný 4-izbový rodinný dom s úžitkovou plochou 84,5 m2 a pozemkom 346 m2,je dokončený do štádia štandard. Využívané je teplovodné podlahové kúrenie s plynovým kotlom v cene nehnuteľnosti, dokončené všetky rozvody elektriny, vody, odpadu, osadené vypínače a zásuvky, omietky a potery, V exteriéri je dokončená fasáda, zateplenie polystyrénom, strecha, plastové okná- 3sklo , vchodové dvere, plot, parkovacie státie a chodníky. V ponuke máme: Rodinný dom A v štádiu holodom s možnosťou dokončenia v sume 183.000,- eur. Rodinný dom B v štádiu štandard v sume 188.900,- eur. IS: obecná voda, kanalizácia, elektrina, plyn Kontakt: georgehegyi@gmail.com alebo 0949 612 650 Konečná cena zahŕňa: -kompletný právny servis -vypracovanie rezervačnej zmluvy, -vypracovanie kúpno-predajnej zmluvy -vypracovanie návrhu na vklad, -poplatok za vklad vlastníckeho práva -poplatok za overenie podpisov -prepis nehnuteľnosti vrátane energií (voda, elektrika, bytové družstvo a pod.) -vybavenie financovania akoukoľvek bankou -promptnejšie vybavenie znaleckých posudkov -poistenie nehnuteľnosti, poistenie úveru -po-predajový servis Potrebujete rýchlo predať rodinný dom, byt, pozemok, garáž, chatku, chalupu alebo záhradu? Ponúknite nám nehnuteľnosť a my ju od Vás vieme pohotovo odkúpiť alebo sprostredkovať predaj.
Malé Leváre
183 000 €
4izb. novostavba v obci Jakubov-TEPELNÉ ČERPADLO.
Ponúkam na predaj novostavbu 4-izb. rodinného domu s úžitkovou plochou 83,27 m2 a pozemkom o výmere 375 m2. Dom bude budúcemu majiteľovi odovzdaný v kvalitnom prevedení holodom(vápenno cementová omietka s osadenými vypínačmi, potermi, fasáda, vrátane TEPELNÉHO ČERPADLA, VYBUDOVANÉHO PARKOVANIA zo zámkovej dlažby, predpríprava na elektrické žalúzie, vrátane vonkajšieho pletivového oplotenia pozemku, integrovaného výlezu na povalu! Využívané je teplovodné podlahové kúrenie s TEPELNÝM ČERPADLOM v CENE nehnuteľnosti, po dohode možnosť dokončenia do prevedenia štandard. Rodinný dom je postavený z klasických a kvalitných materiálov, preto spĺňa normy nízkoenergetického bývania. Ponuka rodinných domov s rozdielnymi výmerami pozemkov: RD 1 - výmera domu 83,27m2 + 330m2 pozemok - cena v prevedení štandard 214.900,- € RD 2 - výmera domu 83,27m2 + 355m2 pozemok - 199.900.-€ RD 3 - výmera domu 83,27m2 + 375m2 pozemok - 199.900.-€ RD 4 - výmera domu 100,02m2 + 421m2 pozemok - 219.900.-€ RD 5 - výmera domu 100,02m2 + 430m2 pozemok - 219.900.-€ IS: obecná voda, kanalizácia, elektrina. Kontakt: georgehegyi@gmail.com alebo 0949 612 650 Konečná cena zahŕňa: -kompletný právny servis -vypracovanie rezervačnej zmluvy, -vypracovanie kúpno-predajnej zmluvy -vypracovanie návrhu na vklad, -poplatok za vklad vlastníckeho práva -poplatok za overenie podpisov -prepis nehnuteľnosti vrátane energií (voda, elektrika, bytové družstvo a pod.) -vybavenie financovania akoukoľvek bankou -promptnejšie vybavenie znaleckých posudkov -poistenie nehnuteľnosti, poistenie úveru -po-predajový servis Potrebujete rýchlo predať rodinný dom, byt, pozemok, garáž, chatku, chalupu alebo záhradu? Ponúknite nám nehnuteľnosť a my ju od Vás vieme pohotovo odkúpiť alebo sprostredkovať predaj.
Jakubov
199 900 €
Moderný 4-izbový rodinný dom v krásnom prostredí obce SOLOŠNICA.
V celom dome položená kvalitná dlažba!!! Ponúkam na predaj kvalitnú a veľmi praktickú novostavbu 4-izbového rodinného domu s úžitkovou plochou 90 m2, postavenú na pozemku o výmere 485 m2, dokončený bude do nadštandardného prevedenia holodom, po dohode možnosť dokončenia do prevedenia štandard. Rodinný dom ponúka výbornú členitú dispozíciu s dostatkom priestoru, preto splní požiadavky aj náročného klienta. Rodinný dom sa nachádza v centre obce Sološnica s výbornou občianskou vybavenosťou a krásnou prírodou Malých Karpát. Moderný rodinný dom je postavený s kvalitných materiálov a splní požiadavky aj náročného klienta, využívané je teplovodné podlahové kúrenie s TEPELNÝM ČERPADLOM v CENE nehnuteľnosti. V ponuke máme dva identické rodinné domy s odlišným pozemkom. Technické parametre: - Obvodové nosné múry sú z pórobetónových tvárnic Ytong 300 mm - Vnútorné priečky ø hrúbka 115 mm - Obvodové steny sú zateplené polystyrénom Austrotherm hr. 160 mm - Okná – plastové z izolačného trojskla zn. Salamander, profil BluevoLution 92, farba biela – zlatý dub s obdobným prevedením parapiet - Vnútorné povrchovú úpravy stien – vápenocementové - V kúpeľni sú zabudované podomietkové batérie HANSGROHE (sprcha, vaňa) - Posuvný systém HS portál zabezpečuje bezbariérový prechod na terasu - Valbová strecha s väzníkovým samonosným krovom, pokrytá strešnou betónovou krytinou TERRAN - Úložný priestor na povale o výmere 14 m² - Výška obytných miestností je 2,7 m; výška zárubne 2, 06 m - Vnútro domu je kompletne vymaľované na bielo - V dome sú osadené elektrické zásuvky a vypínačmi značky LEGRAND - Vo WC je predpríprava na elektrickú toaletu Geberit - Keramická dlažba je v kuchyni, vstupnej hale, chodbe a technickej miestnosti - Video-vrátnik - Predpríprava na alarm - Exteriérové steny sú upravené silikónovou omietkou Baumit 1,5 mm - Vonkajšia strana domu kompletne dokončená s podhľadovým LED osvetlením - Predpríprava na exteriérové žalúzie (Z-90) - Osvetlenie parkoviska - Žumpa 10 mᵌ - Terasa 18 m² - Voda a elektrina je vyvedená na záhradu - Predpríprava na kameru a optické pripojenie - Zdrojom tepla je tepelné čerpadlo Samsung, vzduch/voda, s menovitým výkonom 6 W - Ohrev vody zabezpečuje tepelné čerpadlo Samsung, ktoré má integrovaný zásobník TUV o objeme 260 l - Systém EHS Split poskytuje efektívny výkon v každom ročnom období. Vykurovací výkon je optimalizovaný podľa aktuálnej prevádzkovej teploty. Vvysoká účinnosť je v zhode s Ecodesign smernicou - Predpríprava na klimatizáciu Dispozičné riešenie domu: Zádverie, chodba, 2x detská izba, spálňa, obývacia miestnosť prepojená s kuchyňou s výstupom na terasu, kúpeľňa – sprchový kút a vaňa, samostatné WC, technická miestnosť s výstupom na povalu o výmere 14m². Inžinierske siete: voda, elektrina, žumpa 10m3 Kontakt: georgehegyi@gmail.com alebo tel.: 0949 612 650. RK kontaktovať len s konkrétnym klientom. Konečná cena zahŕňa: -kompletný právny servis -vypracovanie rezervačnej zmluvy, -vypracovanie kúpno-predajnej zmluvy -vypracovanie návrhu na vklad, -poplatok za vklad vlastníckeho práva -poplatok za overenie podpisov -prepis nehnuteľnosti vrátane energií (voda, elektrika, plyn, bytové družstvo a pod.) -vybavenie financovania akoukoľvek bankou -promptnejšie vybavenie znaleckých posudkov -poistenie nehnuteľnosti, poistenie úveru -po-predajový servis Potrebujete rýchlo predať rodinný dom, byt, pozemok, garáž, chatku, chalupu alebo záhradu? Ponúknite nám nehnuteľnosť a my ju od Vás vieme pohotovo odkúpiť alebo sprostredkovať predaj.
Sološnica
219 000 €
4izb. novostavba v obci Jakubov - TEPELNÉ ČERPADLO.
Ponúkam na predaj novostavbu 4izb. rodinného domu s úžitkovou plochou 100 m2 a pozemok o výmere 430 m2. Dom bude budúcemu majiteľovi odovzdaný v kvalitnom prevedení holodom(vápenno cementová omietka s osadenými vypínačmi, potermi, fasáda, vrátane TEPELNÉHO ČERPADLA, VYBUDOVANÉHO PARKOVANIA zo zámkovej dlažby, predpríprava na elektrické žalúzie, vrátane vonkajšieho pletivového oplotenia pozemku, integrovaného výlezu na povalu! Využívané je teplovodné podlahové kúrenie s TEPELNÝM ČERPADLOM v CENE nehnuteľnosti, po dohode možnosť dokončenia do prevedenia štandard. Rodinný dom je postavený z klasických a kvalitných materiálov, preto spĺňa normy nízkoenergetického bývania. Ponuka rodinných domov s rozdielnymi výmerami pozemkov: RD 1 - výmera domu 83,27m2 + 330m2 pozemok - 199.900.-€ RD 2 - výmera domu 83,27m2 + 355m2 pozemok - 199.900.-€ RD 3 - výmera domu 83,27m2 + 375m2 pozemok - 199.900.-€ RD 4 - výmera domu 100,02m2 + 421m2 pozemok - 219.900.-€ RD 5 - výmera domu 100,02m2 + 430m2 pozemok - 219.900.-€ IS: obecná voda, kanalizácia, elektrina. Kontakt: georgehegyi@gmail.com alebo 0949 612 650 Konečná cena zahŕňa: -kompletný právny servis -vypracovanie rezervačnej zmluvy, -vypracovanie kúpno-predajnej zmluvy -vypracovanie návrhu na vklad, -poplatok za vklad vlastníckeho práva -poplatok za overenie podpisov -prepis nehnuteľnosti vrátane energií (voda, elektrika, bytové družstvo a pod.) -vybavenie financovania akoukoľvek bankou -promptnejšie vybavenie znaleckých posudkov -poistenie nehnuteľnosti, poistenie úveru -po-predajový servis Potrebujete rýchlo predať rodinný dom, byt, pozemok, garáž, chatku, chalupu alebo záhradu? Ponúknite nám nehnuteľnosť a my ju od Vás vieme pohotovo odkúpiť alebo sprostredkovať predaj.
Jakubov
219 900 €
Investičná príležitosť, 6-izb. RD s priestranným pozemkom.
Ponúkam na predaj 6-izbový dvojpodlažný rodinný dom v obci Veľké Leváre s možnosťou prestavby na samostatné byty a novej výstavby RD. Rodinný dom so zastavanou plochou 113 m2 a úžitkovou plochou cca 160 m2 je postavený na pozemku o výmere 650 m2. Rodinný dom je v pôvodnom stave vhodný na prestavbu alebo rekonštrukciu, na pozemku sa nachádza hospodárska budova, v prípade záujmu je možné odčlenenie záhrady a výstavby nového samostatného rodinného domu. Na pozemku sa nachádzajú všetky inžinierske site: voda, kanalizácia, elektrina, plyn Kontakt: georgehegyi@gmail.com alebo tel.: 0949 612 650. RK kontaktovať len s konkrétnym klientom. Konečná cena zahŕňa: -kompletný právny servis -vypracovanie rezervačnej zmluvy, -vypracovanie kúpno-predajnej zmluvy -vypracovanie návrhu na vklad, -poplatok za vklad vlastníckeho práva -poplatok za overenie podpisov -prepis nehnuteľnosti vrátane energií (voda, elektrika, plyn, bytové družstvo a pod.) -vybavenie financovania akoukoľvek bankou -promptnejšie vybavenie znaleckých posudkov -poistenie nehnuteľnosti, poistenie úveru -po-predajový servis Potrebujete rýchlo predať rodinný dom, byt, pozemok, garáž, chatku, chalupu alebo záhradu? Ponúknite nám nehnuteľnosť a my ju od Vás vieme pohotovo odkúpiť alebo sprostredkovať predaj.
Veľké Leváre
200 000 €
Krásny 5-izbový rodinný dom vo vkusnom prevedení štadnard.
Ponúkam na predaj krásny 5-izbový rodinný dom so zastavanou plochou 156 m2 a úžitkovou plochou cca 130 m2, postavený na pozemku o výmere 539 m2. Rodinný dom je čerstvo skolaudovaný a nachádza sa vo veľmi príjemnej novovybudovanej lokalite Agátova alej v obci Malé Leváre. Využívané je teplovodné podlahové kúrenie s plynovým kotlom. Veľkorysý rodinný dom je vo veľmi vkusnom a kvalitnom prevedení štandard, preto splní požiadavky aj náročného klienta. Výhody: - priestrannosť izieb - glazúrovaná pálená škridla - kvalitné prevedenie štandard - elektrická kovaná brána na diaľkové ovládanie - oplotenie zo všetkých strán - automatická závlaha pozemku + kvapková závlaha po obvode - vybudovaná terasa - kobercový trávnik - zámkové dlažby - predpríprava na zabezpečovací systém - predpríprava na videovrátnika - predpríprava na krbové kachle - elektrická predpríprava na exteriérové žalúzie - pochôdzna povala - exteriérové svetlá so senzormi pohybu - stavba 30cm ytong + 15cm zateplenie - okná s 3-sklom a šesťkomorovým systémom - novovybudovaná lokalita s dobrou občianskou vybavenosťou a množstvom možností na relax a šport Inžinierske siete: obecná voda, elektrina, plyn, kanalizácia Dispozícia: vstupná chodba, technická miestnosť s plynovým kotlom, veľkorysá obývačka prepojená s kuchyňou, kúpeľňa s vaňou sprchovým kútom a WC, samostatné WC, 3x izba. Kontakt: georgehegyi@gmail.com alebo 0949 612 650 Konečná cena zahŕňa: -kompletný právny servis -vypracovanie rezervačnej zmluvy, -vypracovanie kúpno-predajnej zmluvy -vypracovanie návrhu na vklad, -poplatok za vklad vlastníckeho práva -poplatok za overenie podpisov -prepis nehnuteľnosti vrátane energií (voda, elektrika, bytové družstvo a pod.) -vybavenie financovania akoukoľvek bankou -promptnejšie vybavenie znaleckých posudkov -poistenie nehnuteľnosti, poistenie úveru -po-predajový servis Potrebujete rýchlo predať rodinný dom, byt, pozemok, garáž, chatku, chalupu alebo záhradu? Ponúknite nám nehnuteľnosť a my ju od Vás vieme pohotovo odkúpiť alebo sprostredkovať predaj.
Malé Leváre
269 000 €
Veľkorysý 4izb. rodinný dom s možnosťou zobytnenia podkrovia - Pri kaplnke - Malé Leváre.
Ponúkam na predaj veľmi praktický 4izb. rodinný dom v tichej lokalite blízko centra obce Malé Leváre. Dvojpodlažný rodinný dom s úžitkovou plochou 1. NP 81,5 m2 + 60 m2 kvalitná povala s predprípravou na zobytnenie, ponúka veľmi útulný a praktický interiér a je postavený na pozemku o rozlohe 420 m2. Výhodou rodinného domu je možnosť zobytnenia podkrovia, prípadne využitie naozaj veľkorysého úložného priestoru na poschodí vďaka klasickému trámovému krovu. Využívané je teplovodné podlahové kúrenie s možnosťou napojenia elektrického alebo plynového kotla, alebo tepelného čerpadla. Výhody: - predpríprava na krbové kachle, - predpríprava na elektrické žalúzie, - kvalitné okná Salamander, - predpríprava na alarm, - výborná lokalita, - vysadený trávnik a stromy na pozemku, - možnosť zobytnenia podkrovia, - mnoho ďalšieho... Dispozícia: vstupná chodba s predprípravou na roldor, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom, priestranná obývačka s kuchyňou a výstupom na terasu, komora, spálňa, 2x izba, kvalitná povala. Rodinný dom bude dokončený do štádia holodom s možnosťou dokončenia do prevedenia štandard a dokončenie sa predpokladá na 04/2024. Na pozemku sa nachádza studňa. IS: mestská voda, elektrina, kanalizácia, optika Kontakt: georgehegyi@gmail.com alebo 0949 612 650 Konečná cena zahŕňa: -kompletný právny servis -vypracovanie rezervačnej zmluvy, -vypracovanie kúpno-predajnej zmluvy -vypracovanie návrhu na vklad, -poplatok za vklad vlastníckeho práva -poplatok za overenie podpisov -prepis nehnuteľnosti vrátane energií (voda, elektrika, bytové družstvo a pod.) -vybavenie financovania akoukoľvek bankou -promptnejšie vybavenie znaleckých posudkov -poistenie nehnuteľnosti, poistenie úveru -po-predajový servis Potrebujete rýchlo predať rodinný dom, byt, pozemok, garáž, chatku, chalupu alebo záhradu? Ponúknite nám nehnuteľnosť a my ju od Vás vieme pohotovo odkúpiť alebo sprostredkovať predaj.
Malé Leváre
193 000 €
Krásny 2-izbový apartmán v horskom komplexe Šafrán, neďaleko zjazdovky Nová Hoľa - Donovaly.
Ponúkam na predaj krásny 2-izbový apartmán v horskom apartmánovom komplexe Šafrán neďaleko zjazdovky Nová Hoľa - Donovaly. Apartmán s výmerou 50,4 m2 + 5 m2 lyžiareň + 7m2 terasa, sa nachádza na vyvýšenom prízemí apartmánového komplexu s recepciou a v cene je zahrnuté kryté parkovacie státie v tesnej blízkosti. Apartmán sa predáva s 5r. zariadením, veľkou výhodou je že apartmán bol využívaný na súkromné účelu a nebol zaradený do vyťažovacieho programu, preto je veľmi zachovalý a čistý po výborných majiteľoch ktorí dbali na poriadok. Vykurovanie je ústredné formou radiátora s inteligentnou termostatickou hlavicou regulovateľnou cez Wi-fi. Kapacita apartmánu je 2-6 osôb a budúci majitelia môžu využiť vyťažovací program na Donovaloch, kde noc v hlavnej sezóne sa pohybuje okolo 150 eur. Apartmánový komplex spravuje správcovská spoločnosť, ktorá sa stará o servis, kosenie, recepciu a všetky náležitosti spojené s prevádzkou. Výhody: - samostatný vchod bez nutnosti prechádzania cez hlavnú recepciu - internet - zabezpečovací systém riadený na diaľku - regulovanie kúrenia riadené na diaľku - hliníková elektrická roleta pri vstupe - v prípade záujmu je v cene zahrnuté zariadenie a vybavenie apartmánu - kryté parkovacie státie v cene - výborná lokalita ktorá je prepojená so zjazdovkou Nová Hoľa Donovaly sú ideálna lokácia pre šport a relax, kde rekreanti majú po ruke kompletnú vybavenosť, reštaurácie, detské atrakcie, športoviská a krásnu prírodu. Kontakt: georgehegyi@gmail.com alebo tel.: 0949 612 650. RK kontaktovať len s konkrétnym klientom. Konečná cena zahŕňa: -kompletný právny servis -vypracovanie rezervačnej zmluvy, -vypracovanie kúpno-predajnej zmluvy -vypracovanie návrhu na vklad, -poplatok za vklad vlastníckeho práva -poplatok za overenie podpisov -prepis nehnuteľnosti vrátane energií (voda, elektrika, plyn, bytové družstvo a pod.) -vybavenie financovania akoukoľvek bankou -promptnejšie vybavenie znaleckých posudkov -poistenie nehnuteľnosti, poistenie úveru -po-predajový servis Potrebujete rýchlo predať rodinný dom, byt, pozemok, garáž, chatku, chalupu alebo záhradu? Ponúknite nám nehnuteľnosť a my ju od Vás vieme pohotovo odkúpiť alebo sprostredkovať predaj.
Donovaly
165 000 €
Dokončený 4-izbový rodinný dom v krásnom prevedení štandard - Kostolište.
Ponúkam na predaj kvalitnú a veľmi pekne dokončenú novostavbu 4-izbového rodinného domu s úžitkovou plochou 97 m2, postavenú na pozemku o výmere 586 m2. Rodinný dom ponúka výbornú členitú dispozíciu s dostatkom priestoru, dokončený je vo veľmi štýlovom prevedení štandard, preto splní požiadavky aj náročného klienta, pozemok je oplotený tabuľovým pletivovým systémom. Výhody: - krásne prevedenie štandard, - výsadba zelene, - vybudovaná terasa a parkovacie státie - klimatizácia, - svietidlá, - elektrické exteriérové žalúzie, - predpríprava na krbové kachle, - oplotenie pozemku, - výborná dispozícia - krásne prostredie Rodinný dom sa nachádza v neďaleko centra obce Kostolište, v lokalite s tichým prostredím a výbornou dostupnosťou. Moderný rodinný dom je postavený z kvalitných materiálov a splní požiadavky aj náročného klienta, využívané je teplovodné podlahové kúrenie s elektrickým kotlom v CENE nehnuteľnosti, v obývacej miestnosti sa nachádza predpríprava na krbové kachle/krb. Inžinierske siete: voda, elektrina, kanalizácia Kontakt: georgehegyi@gmail.com alebo tel.: 0949 612 650. RK kontaktovať len s konkrétnym klientom. Konečná cena zahŕňa: -kompletný právny servis -vypracovanie rezervačnej zmluvy, -vypracovanie kúpno-predajnej zmluvy -vypracovanie návrhu na vklad, -poplatok za vklad vlastníckeho práva -poplatok za overenie podpisov -prepis nehnuteľnosti vrátane energií (voda, elektrika, plyn, bytové družstvo a pod.) -vybavenie financovania akoukoľvek bankou -promptnejšie vybavenie znaleckých posudkov -poistenie nehnuteľnosti, poistenie úveru -po-predajový servis Potrebujete rýchlo predať rodinný dom, byt, pozemok, garáž, chatku, chalupu alebo záhradu? Ponúknite nám nehnuteľnosť a my ju od Vás vieme pohotovo odkúpiť alebo sprostredkovať predaj.
Kostolište
279 000 €
Exkluzívny apartmán priamo v luxusnom komplexe Akvamarín Bešeňová.
Ponúkam na predaj exkluzívny apartmán v luxusnom komplexe Akvamarín Bešeňová. Apartmán o výmere 37,27 m2 sa nachádza na 3/8 poschodí. Ide o jednoizbový apartmán typu štúdio so vstupnou chodbou, kúpeľňou, priestrannou kuchyňou s jedálňou, obývacou časťou a spálňou. Apartmán má aj lodžiu s krásnym výhľadom do aquaparku. Súčasťou hotela je luxusná reštaurácia, lobby bar a Sky bar s jakuzzi na najvyššom poschodí hotela s nádherným výhľadom na Liptov. Apartmán je možné vyťažovať prostredníctvom spoločnosti TMR, kde je garantovaný veľmi zaujímavý ročný výnos. Taktiež je tu možnosť prenajímania apartmánu vo svojej réžií. Cena 205.000,- € bez DPH V prípade záujmu môžete kontaktovať priamo majiteľa na tel.: +421905668247
Bešeňová
205 000 €
Luxusný 4-izb. rodinný dom v štandarde s dokončenou záhradou v obci Kostolište.
Ponúkam na predaj modernú novostavbu 4-izb. rodinného domu v kvalitnom prevedení štandard a dokončeným exteriérom s úžitkovou plochou 184,22 m2 a pozemok o výmere 747 m2. Nachádzať sa bude vo veľmi kľudnej novovybudovanej lokalite(Nová alej Martina Benku-Kostolište) v krásnom prostredí, ideálne bývanie v pokoji s výbornou dostupnosťou na diaľnicu a vzdialenosťou od Bratislavy iba 35 minút. Dom obsahuje: - Chodba cca 12 m2, - 3x priestranná spálňa každá o výmere cca 13,5 m2, 12 m2, 14,4 m2, - Kuchyňa prepojená s obývačkou cca 49,14 m2, - 2x kúpeľňa s WC, - Technická miestnosť s práčovňou, - Šatník, - Prekrytá terasa 15,4 m2, - Dvojgaráž 40,61 m2., Štandard interiéru: - obklady - dlažby - plávajúce podlahy - interiérové dvere vrátane obložkovej zárubne a kovania - sanita - elektrické podlahové kúrenie s možnosťou zmeny na teplovodné podľa dohody Štandard exteriéru : - vonkajšie osvetlenie na fasáde - čierne - tehlový obklad – garáž, vstup - zámková dlažba – terasa, vstup - betónové nášľapy okolo domu - bleskozvod - betónový plot z 3 strán - závlaha, studňa, čerpadlo - zatrávnenie pozemku Technické vlastnosti: - tehlová stavba zateplená 15cm polystyrén, - strecha väzníkový krov s úložným priestorom + krytina - plastové okná-šesťkomorový systém trojsklo, - vnútorné omietky vápenno-cementové, - vymaľované na bielo s osadenými vypínačmi a zásuvkami, - silikónová fasáda, - rekuperácia, - predpríprava na elektrické žalúzie, - predpríprava na klimatizáciu, - predpríprava na alarm, - predpríprava na kamerový systém, - komín na krbové kachle, - možnosť voľby vykurovania, el. podlahové/teplovodné podlahové(plynový kotol/tepelné čerpadlo) - dvojgaráž s elektrickou bránou, - možnosť pripojenie na optiku, - vonkajšie el. zásuvky, - epoxidová podlaha v garáži. Využívané je nízkoenergetické podlahové kúrenie s možnosťou zmeny na teplovodné podlahové kúrenie plynový kotol/tepelné čerpadlo po dohode. Plánované ukončenie stavby 04/2024. Rodinný dom bude postavený z klasických a kvalitných materiálov, preto spĺňa normy nízkoenergetického bývania. Kontakt: georgehegyi@gmail.com alebo 0949 612 650 Konečná cena zahŕňa: -kompletný právny servis -vypracovanie rezervačnej zmluvy, -vypracovanie kúpno-predajnej zmluvy -vypracovanie návrhu na vklad, -poplatok za vklad vlastníckeho práva -poplatok za overenie podpisov -prepis nehnuteľnosti vrátane energií (voda, elektrika, bytové družstvo a pod.) -vybavenie financovania akoukoľvek bankou -promptnejšie vybavenie znaleckých posudkov -poistenie nehnuteľnosti, poistenie úveru -po-predajový servis Potrebujete rýchlo predať rodinný dom, byt, pozemok, garáž, chatku, chalupu alebo záhradu? Ponúknite nám nehnuteľnosť a my ju od Vás vieme pohot
Kostolište
399 000 €
Priestranný 2-izbový byt v obci Veľké Leváre - Športová ul.
Ponúkam na predaj veľkorysý 2-izbový byt s úžitkovou plochou 77 m2 (byt 75 + 2m2 balkón) v dobrej lokalite obce Veľké Leváre. Byt sa nachádza na 3/3 poschodí zrekonštruovaného bytového domu a prešiel čiastočnou rekonštrukciou výmeny plastových okien, má priestrannú peknú kuchyňu s komorou, ktorá je prepojená s veľkorysou obývačkou, ďalej sa v byte nachádza kúpeľňa, samostatné WC, izba s balkónom. Veľkou výhodou je vlastné kúrenie s plynovým kotlom a nízke mesačné náklady. K bytu prislúcha aj murovaná pivnica. V prípade záujmu je v kúpnej cene zahrnuté vybavenie a zariadenie. Kontakt: georgehegyi@gmail.com alebo 0949 612 650 Konečná cena zahŕňa: -kompletný právny servis -vypracovanie rezervačnej zmluvy, -vypracovanie kúpno-predajnej zmluvy -vypracovanie návrhu na vklad, -poplatok za vklad vlastníckeho práva -poplatok za overenie podpisov -prepis nehnuteľnosti vrátane energií (voda, elektrika, bytové družstvo a pod.) -vybavenie financovania akoukoľvek bankou -promptnejšie vybavenie znaleckých posudkov -poistenie nehnuteľnosti, poistenie úveru -po-predajový servis Potrebujete rýchlo predať rodinný dom, byt, pozemok, garáž, chatku, chalupu alebo záhradu? Ponúknite nám nehnuteľnosť a my ju od Vás vieme pohotovo odkúpiť alebo sprostredkovať predaj.
Veľké Leváre
94 900 €
Výrazná zľava! - Veľkorysá 4 izbová novostavba, 100 m2 úžitkovej plochy, pozemok 356m2, Kostolište.
Ponúkam na predaj novostavbu moderného rodinného domu s úžitkovou plochou 100 m2, ktorý je súčasťou moderného dvojdomu a nachádza v obľúbenej lokalite Nová Alej Martina Benku - Kostolište. Rodinný dom je rozdelený na dve bytové jednotky: Byt č. 1: 100m2 úžitkovej plochy s pozemkom o výmere 356 m2 cena 219.000,- eur. Byt č. 2: 100m2 úžitkovej plochy s pozemkom o výmere 291 m2 cena 209.000,- eur. Kvalitné vyhotovenie rodinného domu a použité materiály, zaručujú moderné a nízkoenergetické bývanie, preto splní požiadavky aj náročného klienta(predpríprava na elektrické žalúzie, predpríprava na klimatizáciu na oboch poschodiach, vybudovaná terasa). Využívané je teplovodné podlahové kúrenie s plynovým kotlom v CENE nehnuteľnosti s elektrickou predprípravou na tepelné čerpadlo alebo fotovoltaický systém, nakoľko rodinný dom má rovnú strechu ktorá je ideálna na jeho realizáciu. Rodinný dom je vyhotovený do štádia holodom, v prípade záujmu dokončenie do štandardu. Dom je napojený na všetky inžinierske siete: obecná voda, kanalizácia, plyn, elektrina. Dispozícia: Prízemie domu tvorí vstupná chodba, samostatné WC/kúpeľňa, komora/technická miestnosť, čiastočne oddelená kuchyňa od priestrannej obývačky, schodisko. Poschodie pozostáva z troch spální, chodby a kúpeľne s WC. Výhody: - predpríprava na elektrické žalúzie - maximálne využitie priestranného pozemku - priestrannosť a presvetlenie celej nehnuteľnosti - nízke mesačné náklady na chod domácnosti - predpríprava na klimatizáciu na oboch podlažiach - vybudované parkovacie státia a terasa - predpríprava pre práčku a sušičku na oboch podlažiach - predpríprava pre optiku, satelitnú tv - voda vyvedená na záhradu - elektrina vyvedená na záhradu - dátový rozvod v izbách aj ku chladničke Kontakt: georgehegyi@gmail.com alebo tel.: 0949612650 Konečná cena zahŕňa: -kompletný právny servis -vypracovanie rezervačnej zmluvy, -vypracovanie kúpno-predajnej zmluvy -vypracovanie návrhu na vklad, -poplatok za vklad vlastníckeho práva -poplatok za overenie podpisov -prepis nehnuteľnosti vrátane energií (voda, elektrika, plyn, bytové družstvo a pod.) -vybavenie financovania akoukoľvek bankou -promptnejšie vybavenie znaleckých posudkov -poistenie nehnuteľnosti, poistenie úveru -po-predajový servis Potrebujete rýchlo predať rodinný dom, byt, pozemok, garáž, chatku, chalupu alebo záhradu? Ponúknite nám nehnuteľnosť a my ju od Vás vieme pohotovo odkúpiť alebo sprostredkovať predaj.
Kostolište
209 000 €
2-izbový byt v centre Záhorskej Bystrice.
Ponúkam na predaj 2-izbový byt v kvalitnom prevedení štandard, v centre Záhorskej Bystrice. Byt o výmere 44,44 m2 ponúka dve nepriechodné izby, jedáleň s kuchyňou a kúpeľňu, nachádza sa v suteréne s vlastným vchodom, v kompletne prestavanom bytovom dome a je vedený ako nebytový priestor s možnosťou využitia na podnikanie alebo na bývanie. Kontakt: georgehegyi@gmail.com alebo 0949 612 650 Konečná cena zahŕňa: -kompletný právny servis -vypracovanie rezervačnej zmluvy, -vypracovanie kúpno-predajnej zmluvy -vypracovanie návrhu na vklad, -poplatok za vklad vlastníckeho práva -poplatok za overenie podpisov -prepis nehnuteľnosti vrátane energií (voda, elektrika, bytové družstvo a pod.) -vybavenie financovania akoukoľvek bankou -promptnejšie vybavenie znaleckých posudkov -poistenie nehnuteľnosti, poistenie úveru -po-predajový servis Potrebujete rýchlo predať rodinný dom, byt, pozemok, garáž, chatku, chalupu alebo záhradu? Ponúknite nám nehnuteľnosť a my ju od Vás vieme pohotovo odkúpiť alebo sprostredkovať predaj.
Bratislava IV - Záhorská Bystrica
149 900 €
ŠTANDARD v CENE - Praktická 4-izb. novostavba s pekným výhľadom.
Ponúkam na predaj novostavbu praktického 4-izb. rodinného domu s úžitkovou plochou 90 m2, ktorý je súčasťou moderného dvojdomu a nachádza v obľúbenej lokalite Nová Alej Martina Benku - Kostolište. Rodinný dom je rozdelený na dve bytové jednotky oddelené zvukoizoláciou a samostatnými obvodovými múrmi, pričom pre túto jednotku prislúcha samostatný praktický pozemok o rozlohe 198 m2. Kvalitné vyhotovenie rodinného domu a použité materiály, zaručujú moderné a nízkoenergetické bývanie, preto splní požiadavky aj náročného klienta(predpríprava na elektrické žalúzie, predpríprava na klimatizáciu, oplotenie). Využívané je teplovodné podlahové kúrenie s tepelným čerpadlom v CENE nehnuteľnosti. Rodinný dom je vyhotovený do krásneho prevedenia štandard. Dom je napojený na inžinierske siete: obecná voda, kanalizácia, elektrina. Dispozícia: Prízemie domu tvorí vstupná chodba, samostatné WC, komora/technická miestnosť, kuchyňa prepojená s priestrannou obývačkou, schodisko. Poschodie pozostáva z troch spální, chodby a kúpeľne s WC. Výhody: - vkusné prevedenie štandard - predpríprava na elektrické žalúzie - presvetlenie celej nehnuteľnosti - nízke mesačné náklady na chod domácnosti - predpríprava na klimatizáciu - vybudované parkovacie státia - predpríprava pre optiku, satelitnú tv - voda vyvedená na záhradu Kontakt: georgehegyi@gmail.com alebo tel.: 0949612650 Konečná cena zahŕňa: -kompletný právny servis -vypracovanie rezervačnej zmluvy, -vypracovanie kúpno-predajnej zmluvy -vypracovanie návrhu na vklad, -poplatok za vklad vlastníckeho práva -poplatok za overenie podpisov -prepis nehnuteľnosti vrátane energií (voda, elektrika, plyn, bytové družstvo a pod.) -vybavenie financovania akoukoľvek bankou -promptnejšie vybavenie znaleckých posudkov -poistenie nehnuteľnosti, poistenie úveru -po-predajový servis Potrebujete rýchlo predať rodinný dom, byt, pozemok, garáž, chatku, chalupu alebo záhradu? Ponúknite nám nehnuteľnosť a my ju od Vás vieme pohotovo odkúpiť alebo sprostredkovať predaj.
Kostolište
196 900 €
Veľkorysý rodinný dom s priestranným pozemkom v obci Jakubov.
Ponúkam na predaj veľkorysú novostavbu 4 -izbového rodinného domu s priestranným pozemkom na ktorom je možné realizovať stavbu ďalšieho rodinného domu. Nízkoenergetický rodinný dom s úžitkovou plochou 119 m2 + 12m2 terasa a pozemkom o výmere 851 m2 splní požiadavky aj náročného klienta. Priestranný rodinný dom ponúka dostatočne veľké izby, predprípravu na krb v obývacej časti, dve samostatné kúpeľne, malú pivnicu. Využívané je teplovodné podlahové kúrenie s plynovým kotlom v CENE nehnuteľnosti, dokončené všetky rozvody elektriny, vody, odpadu, osadené vypínače a zásuvky, omietky a potery. V exteriéri je dokončená fasáda, zateplenie polystyrénom, strecha, plastové okná- 3sklo , vchodové dvere. Výhody: - výborná lokalita v centre obce - rekuperácia - predpríprava na krb v obývacej miestnosti - predpríprava na tepelné čerpadlo - priestranný pozemok s možnosťou vjazdu autom( stavba garáže) - možnosť výstavby ďalšieho rodinného domu( v prípade záujmu možnosť realizácie) - nízke mesačné náklady - slnečný a priestranný interiér - dve samostatné kúpeľne IS: obecná voda, kanalizácia, elektrina, plyn Kontakt: georgehegyi@gmail.com alebo 0949 612 650 Konečná cena zahŕňa: -kompletný právny servis -vypracovanie rezervačnej zmluvy, -vypracovanie kúpno-predajnej zmluvy -vypracovanie návrhu na vklad, -poplatok za vklad vlastníckeho práva -poplatok za overenie podpisov -prepis nehnuteľnosti vrátane energií (voda, elektrika, bytové družstvo a pod.) -vybavenie financovania akoukoľvek bankou -promptnejšie vybavenie znaleckých posudkov -poistenie nehnuteľnosti, poistenie úveru -po-predajový servis Potrebujete rýchlo predať rodinný dom, byt, pozemok, garáž, chatku, chalupu alebo záhradu? Ponúknite nám nehnuteľnosť a my ju od Vás vieme pohotovo odkúpiť alebo sprostredkovať predaj.
Jakubov
248 000 €
Exkluzívny apartmán priamo v luxusnom komplexe DEMÄNOVÁ VILLAGE.
Ponúkam na predaj exkluzívny apartmán v luxusnom komplexe DEMÄNOVÁ VILLAGE. Apartmán o výmere 40 m2 + 10 m2 terasa sa nachádza na prvom poschodí. Celková kapacita je až 4 lôžok. Apartmán má aj lodžiu s krásnym výhľadom. Apartmán je zaradený vo vyťažovacom programe správcovskej spoločnosti, kde už zarába. Cena 160 000 € bez DPH. V prípade záujmu môžete kontaktovať priamo majiteľa na tel.: +421903968109
Demänovská Dolina
160 000 €
Hostinec s možnosťou prerábky na penzion/bytový dom v centre obce Plavecké Podhradie.
INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ. Ponúkam na predaj hostinec vo výbornej lokalite pod hradom Plavecké Podhradie. Hostinec má veľký potenciál, na koľko sa obec neustále zväčšuje a chýbajú tu stravovacie a ubytovacie zariadenia. Výmera pozemku hostinca je 733 m2 z čoho 360 m2 je prekrytých terasou s vonkajším výčapom a grilom, a cca 300m2 je úžitková plocha hostinca v ktorom sa nachádzajú dva výčapy, kuchyňa, sklady, sociálne zariadenia, športová miestnosť a dve priestranné miestnosti s dostatkom miest na sedenie. V prípade že túžite rozvinúť svoje podnikateľské záujmy je tento hostinec ideálny na prestavbu, na penzión, prípadne na bytový dom. Využívané je ústredné kúrenie s plynovým kotlom. Pred hostincom sa nachádza dostatok parkovacích miest. Dlhoveká tradícia a poloha hostinca známeho ako hostinca pod Bubnom, ho predurčuje na výborný podnikateľský zámer. Obec Plavecké Podhradie je veľmi známa turistická oblasť, vďaka hradu nad dedinou a krásnej prírode ktorú za posledné roky začalo navštevovať obrovské množstvo turistou, ktorí potrebujú pohostenie a ubytovanie. Kontakt: georgehegyi@gmail.com alebo 0949 612 650 Konečná cena zahŕňa: -kompletný právny servis -vypracovanie rezervačnej zmluvy, -vypracovanie kúpno-predajnej zmluvy -vypracovanie návrhu na vklad, -poplatok za vklad vlastníckeho práva -poplatok za overenie podpisov -prepis nehnuteľnosti vrátane energií (voda, elektrika, bytové družstvo a pod.) -vybavenie financovania akoukoľvek bankou -promptnejšie vybavenie znaleckých posudkov -poistenie nehnuteľnosti, poistenie úveru -po-predajový servis Potrebujete rýchlo predať rodinný dom, byt, pozemok, garáž, chatku, chalupu alebo záhradu? Ponúknite nám nehnuteľnosť a my ju od Vás vieme pohotovo odkúpiť alebo sprostredkovať predaj.
Plavecké Podhradie
dohodou
Nadrozmerné garážové parkovanie v CITY PARK v Ružinove.
Ponúkam na prenájom parkovacie státie v CITYPARK RUŽINOV. Parkovacie státie má väčšie rozmery 550cm dĺžka x 450 cm šírka, takže nie je problém parkovať aj veľké auto + motorku. Mesačný nájom je 240 eur, províziu neplatíte. Možnosť platby na Faktúru.
Bratislava II - Ružinov
240 €/mes.
Podnikateľský priestor s dvomi samostatnými vchodmi vo výbornej lokalite Černyševského 20 - Petržalk
Ponúkam na predaj podnikateľský priestor o výmere 131 m2 v zabehnutej novostavbe bytového domu, na ulici Černyševského 20 - Petržalka. Priestor sa nachádza na prízemí bytového domu a je rozdelený na dve prevádzky so samostatným vchodom, predelený je priečkou, ideálna príležitosť pre rôzne podnikateľské záujmy, prevádzok obchodu, prípadne rozdelenie na bytové nájomné jednotky. Priestor bol využívaný ako lekáreň s pracoviskom na prípravu liekov, pre ktorý je aj uspôsobený sadrokartónovými priečkami ktoré je možné ľahko odstrániť. Rozdelenie priestoru: 1. časť ponúka priestor lekárne ktorá sa skladá z veľkej miestnosti , skladu, výdaju liekov a sociálnych zariadení. 2. časť ponúka 5 samostatných miestností kúpeľne so sprchovacím kútom a WC. Využívané je ústredné kúrenie bytového domu, k dispozícii je parkovanie pre majiteľov vo dvore a priestor disponuje bezpečnostným systémom. Konečná suma s DPH 354.000,- eur Kontakt: georgehegyi@gmail.com alebo 0949 612 650 Konečná cena zahŕňa: -kompletný právny servis -vypracovanie rezervačnej zmluvy, -vypracovanie kúpno-predajnej zmluvy -vypracovanie návrhu na vklad, -poplatok za vklad vlastníckeho práva -poplatok za overenie podpisov -prepis nehnuteľnosti vrátane energií (voda, elektrika, bytové družstvo a pod.) -vybavenie financovania akoukoľvek bankou -promptnejšie vybavenie znaleckých posudkov -poistenie nehnuteľnosti, poistenie úveru -po-predajový servis Potrebujete rýchlo predať rodinný dom, byt, pozemok, garáž, chatku, chalupu alebo záhradu? Ponúknite nám nehnuteľnosť a my ju od Vás vieme pohotovo odkúpiť alebo sprostredkovať predaj.
Bratislava V - Petržalka
295 000 €
Podnikateľský priestor vo výbornej lokalite Černyševského 20 - Petržalka.
Ponúkam na predaj podnikateľský priestor o výmere 68 m2 v zabehnutej novostavbe bytového domu, na ulici Černyševského 20 - Petržalka. Priestor sa nachádza na prízemí bytového domu so samostatným vchodom. Priestor bol využívaný ako zdravotnícke pracovisko s magnetickou rezonanciou, zariadenie a prístroje nie sú súčasťou predaja. Využívané je ústredné kúrenie bytového domu, k dispozícii je parkovanie pre majiteľov vo dvore a priestor disponuje bezpečnostným systémom, klimatizáciou a novými plastovými oknami. Dispozícia: veľká vstupná miestnosť, kancelária, sociálne zariadenia. Konečná suma s DPH 192.000,- eur Kontakt: georgehegyi@gmail.com alebo 0949 612 650 Konečná cena zahŕňa: -kompletný právny servis -vypracovanie rezervačnej zmluvy, -vypracovanie kúpno-predajnej zmluvy -vypracovanie návrhu na vklad, -poplatok za vklad vlastníckeho práva -poplatok za overenie podpisov -prepis nehnuteľnosti vrátane energií (voda, elektrika, bytové družstvo a pod.) -vybavenie financovania akoukoľvek bankou -promptnejšie vybavenie znaleckých posudkov -poistenie nehnuteľnosti, poistenie úveru -po-predajový servis Potrebujete rýchlo predať rodinný dom, byt, pozemok, garáž, chatku, chalupu alebo záhradu? Ponúknite nám nehnuteľnosť a my ju od Vás vieme pohotovo odkúpiť alebo sprostredkovať predaj.
Bratislava V - Petržalka
160 000 €
Zrekonštruovaný 6-izb. rodinný dom s pivnicou v obci Veľké Leváre.
Ponúkam na predaj 6-izbový rodinný dom, ktorý prešiel kompletnou rekonštrukciou v r. 2013 v obci Veľké Leváre. Priestranný 6-izbový rodinný dom s úžitkovou plochou 180 m2 + 100 m2 pivnica, je postavaný na pozemku o výmere 381 m2 a je možné ho využívať ako dvojgeneračný, prípadne rozdeliť na 2 alebo 3 bytové jednotky. Využívané je ústredné kúrenie s plynovým kotlom a radiátormi. Kompletné mesačné náklady sú 160 eur. Výhody: - kompletná rekonštrukcia(zateplenie, fasáda, kúrenie, elektroinštalácia) - kvalitné prevedenie interiéru - zánovná priestranná kuchynská linka - priestrannosť izieb - krb v obývačke - 2x balkón - pivnica v suteréne - vinná pivnica na pozemku - studňa - elektrická brána na diaľkové ovládanie - 2x kúpeľňa - 2x kuchyňa - zastrešená priestranná terasa - záhrada s vyvýšenými záhonmi a bazénom - 380 V elektrická prípojka na pozemku aj v pivnici Dispozícia: Suterén je rozdelení do troch miestností 1NP. Vstupná chodba, kuchyňa, obývačka s výstupom na balkón, špajza, chodba, samostatné WC, kúpeľňa so sprchovým kútom, schodisko. 2NP. Chodba, 3x spálňa, priestranná kuchyňa, kúpeľňa s WC, výlez na pochôdznu povalu. Inžinierske siete: voda, elektrina, plyn, kanalizácia Kontakt: georgehegyi@gmail.com alebo tel.: 0949 612 650. RK kontaktovať len s konkrétnym klientom. Konečná cena zahŕňa: -kompletný právny servis -vypracovanie rezervačnej zmluvy, -vypracovanie kúpno-predajnej zmluvy -vypracovanie návrhu na vklad, -poplatok za vklad vlastníckeho práva -poplatok za overenie podpisov -prepis nehnuteľnosti vrátane energií (voda, elektrika, plyn, bytové družstvo a pod.) -vybavenie financovania akoukoľvek bankou -promptnejšie vybavenie znaleckých posudkov -poistenie nehnuteľnosti, poistenie úveru -po-predajový servis Potrebujete rýchlo predať rodinný dom, byt, pozemok, garáž, chatku, chalupu alebo záhradu? Ponúknite nám nehnuteľnosť a my ju od Vás vieme pohotovo odkúpiť alebo sprostredkovať predaj.
Veľké Leváre
265 000 €
Nadštandardný 4-izb. rodinný dom s dvojgarážou.
Ponúkam na prenájom nadštandardný dvojpodlažný4-izbový rodinný dom s úžitkovou plochou cca 200 m2 a pozemkom o rozlohe 562 m2 v obci Belá. Novostavba rodinného domu ponúka komfort priestorov, plne vybavenú a zariadenú domácnosť s možnosťou prispôsobenia podľa predstáv zo strany majiteľov, či už úpravou interiéru alebo doplnenie nábytku. Nachádza sa v kľudnej časti dediny s dobrou dostupnosťou a krásnou prírodou. Na oplotenom pozemku sa nachádza okrasná záhrada, bazén, altánok. Dispozícia: 1Np. Vstupná chodba, dvojgaráž s elektrickou bránou, kúpeľňa s WC. 2Np. Vstupná chodba, kuchyňa prepojená s obývačkou a výstupom na terasu, kúpeľňa s wc, 3x izba. Dom je pripravený na nasťahovanie a cena mesačného nájmu je 1600,- eur + 200,- eur energie. Kontakt: georgehegyi@gmail.com alebo 0949 612 650 Konečná cena zahŕňa: -kompletný právny servis -vypracovanie rezervačnej zmluvy, -vypracovanie kúpno-predajnej zmluvy -vypracovanie návrhu na vklad, -poplatok za vklad vlastníckeho práva -poplatok za overenie podpisov -prepis nehnuteľnosti vrátane energií (voda, elektrika, bytové družstvo a pod.) -vybavenie financovania akoukoľvek bankou -promptnejšie vybavenie znaleckých posudkov -poistenie nehnuteľnosti, poistenie úveru -po-predajový servis Potrebujete rýchlo predať rodinný dom, byt, pozemok, garáž, chatku, chalupu alebo záhradu? Ponúknite nám nehnuteľnosť a my ju od Vás vieme pohotovo odkúpiť alebo sprostredkovať predaj.
Terchová
1 600 €/mes.
Luxusný 5-izb. rodinný dom s privátnym wellness, garážou a pivnicou.
Ponúkam na predaj vysokokvalitnú 10. ročnú novostavbu 5-izbového rodinného domu s úžitkovou plochou 161 m2 + 32 m2 prekrytá terasa, garáž s elektrickou bránou, pivnicou a privátnym wellness v obci Veľké Leváre. Rodinný dom je postavený na pozemku o výmere 531 m2 a nachádza sa v kľudnej lokalite v centre obce s dobrou dostupnosťou, a kompletnou občianskou vybavenosťou. Táto nehnuteľnosť disponuje modernými technológiami a vybavením, preto určite splní požiadavky aj najnáročnejšieho klienta. Technické parametre: - stavba z Ytongu 30 cm + 15 cm zateplenie polystyrénom - strecha z vysokoglazúrovanej pálenej škridle Nelskamp - vykurovanie zabezpečuje plynový kotol s teplovodným podlahovým kúrením - drevené eurookná - kanálová(stropná) klimatizácia v izbách - kamerový systém + alarm - krb + teplovzdušné rozvody - drevená podlaha z pareného agátu - celopochôdzna povala - zimná záhrada s privátnym wellness (vírivka + sauna) - prekrytá terasa - nábytok vyrobený na mieru - elektrická brána - prístrešok na auto - garáž s elektrickou bránou - priestranná pivnica - kvalitná kuchynská linka - záhradné jazierko - murovaný plot s fasádou okolo celého pozemku Výhody: - vysokokvalitná novostavba s modernými technológiami - vysoké stropy - výborní majitelia ktorý dbali na komfort a kvalitu - záhrada s množstvom zelene - privátny wellness - priestranná terasa ako stvorená na relax - veľkorysé priestory - tichá lokalita s výbornými susedmi - kvalita použitých materiálov V prípade záujmu je v kúpnej cene zahrnuté zariadenie a vybavenie nehnuteľnosti. Dispozícia: Vstupná chodba, šatník, 3x izba, samostatné WC, kúpeľňa, práčovňa, veľkorysá obývačka prepojená s kuchyňou a jedálňou, a výstupom na priestrannú zastrešenú terasu, privátny wellnes s vírivkou a saunou, pivnica, kotolňa, garáž s elektrickou bránou, vonkajšie WC. Inžinierske siete: obecná voda, kanalizácia, elektrina, plyn V prípade rýchleho jednania dohoda možná. Kontakt: georgehegyi@gmail.com alebo 0949 612 650 Konečná cena zahŕňa: -kompletný právny servis -vypracovanie rezervačnej zmluvy, -vypracovanie kúpno-predajnej zmluvy -vypracovanie návrhu na vklad, -poplatok za vklad vlastníckeho práva -poplatok za overenie podpisov -prepis nehnuteľnosti vrátane energií (voda, elektrika, bytové družstvo a pod.) -vybavenie financovania akoukoľvek bankou -promptnejšie vybavenie znaleckých posudkov -poistenie nehnuteľnosti, poistenie úveru -po-predajový servis Potrebujete rýchlo predať rodinný dom, byt, pozemok, garáž, chatku, chalupu alebo záhradu? Ponúknite nám nehnuteľnosť a my ju od Vás vieme pohotovo odkúpiť alebo sprostredkovať predaj.
Veľké Leváre
355 000 €
1 2