Ponúkame exkluzívne na predaj veľký 3-izb. byt v bytovom dome na ulici M.R.Štefánika 61 v Leviciach
Ponúkame exkluzívne na predaj veľký 3-izb. byt v bytovom dome na ulici M.R.Štefánika 61 v Leviciach o celkovej rozlohe 82,08 m2. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, 3x izby, kuchyne, špajzy, kúpeľne, wc a kumbálu., OV, prízemie/7 posch.. Rekonštrukcie: plastové okná, zateplenie bytového domu. V izbách sú parkety - ostatné linoleum. Bytový dom sa nachádza v dobrej lokalite - v blízkosti centra mesta, orientácia bytu je na SZ - JV. Okamžite voľný. U nás máte BEZPLATNÉ poradenstvo pri výbere a vybavení financovania Vašej nehnuteľnosti. Naše ceny sú uvádzané vrátane provízie s kompletným právnym servisom a poplatkami až po odovzdanie nehnuteľnosti.
Levice
94 500 €
Ponúkame exkluzívne na predaj pozemok v obci Devičany o výmere 5916 m2
Ponúkame exkluzívne na predaj pozemok v obci Devičany o výmere 5916 m2. Pozemok o šírke 85m je možné využiť aj na stavbu chaty. Pozostáva z 2 parciel - s možnosťou stavby na jednu parcelu s kompletnou zastavanou plochou do 110 m2. Momentálne je vyčistený. Siete: elektrický stĺp - cca 100 m, vodovod prechádza krajom pozemku. Prístupová cesta je spevnená a nehnuteľnosť sa nachádza v tichej lokalite cca 400 m od jazera. Ideálne pre rybárov, alebo na oddych... U nás máte BEZPLATNÉ poradenstvo pri výbere a vybavení financovania Vašej nehnuteľnosti. Naše ceny sú uvádzané vrátane provízie s kompletným právnym servisom a poplatkami až po odovzdanie nehnuteľnosti.
Devičany
47 000 €
Ponúkame exkluzívne na predaj pozemok v obci Devičany o výmere 1570 m2
Ponúkame exkluzívne na predaj pozemok v obci Devičany o výmere 1570 m2. Pozemok o šírke 42m je možné využiť aj na stavbu chaty s kompletnou zastavanou plochou do 110 m2. Momentálne je vyčistený a oplotený. Siete: elektrický stĺp - cca 200 m, vodovod prechádza krajom pozemku. Prístupová cesta je spevnená a nehnuteľnosť sa nachádza v tichej lokalite cca 200 m od jazera. Ideálne pre rybárov, alebo na oddych... U nás máte BEZPLATNÉ poradenstvo pri výbere a vybavení financovania Vašej nehnuteľnosti. Naše ceny sú uvádzané vrátane provízie s kompletným právnym servisom a poplatkami až po odovzdanie nehnuteľnosti.
Devičany
17 000 €
Ponúkame na prenájom pekný 1-izb. byt v Leviciach na Školskej ul.
Ponúkame na prenájom pekný 1-izb. byt v Leviciach na Školskej ul., 1/7 posch., 1 x izba, kuchyňa, chodba a kúpeľňa s wc. Byt sa prenajíma zariadený + s internetom a televíziou. Cena prenájmu je 450,- Eur / mesiac + pri podpise nájomnej zmluvy sa skladá depozit vo výške 500,- Eur. Okamžite voľný.
Levice
450 €/mes.
Ponúkame exkluzívne na predaj rodinný dom v obci Lok na Tekovskej ul. - postavený na pozemku o výmer
Ponúkame exkluzívne na predaj rodinný dom v obci Lok na Tekovskej ul. - postavený na pozemku o výmere 950 m2, zastavaná plocha domu je 120 m2. Dom je prízemný, strecha je sedlová s pálenou škridľou. V dome je vstupná chodba, kuchyňa, špajza, 3 x izba, kúpeľňa, wc a v zadnej časti domu je komora + dreváreň. Za domom sa nachádzajú ešte hospodárske stavby. Pozemok o šírke cca 17 m je využívaný prevažne ako trávnaté plochy a záhrada. Dom je v pôvodnom stave - kúrenie v dome je ústredné - plynové + kachle na pevné palivo. Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej ulici a ponúka možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv. Ideálne aj ako chalupa, víkendový dom ... U nás máte BEZPLATNÉ poradenstvo pri výbere a vybavení financovania Vašej nehnuteľnosti. Naše ceny sú uvádzané vrátane provízie s kompletným právnym servisom a poplatkami až po odovzdanie nehnuteľnosti.
Lok
49 000 €
Ponúkame exkluzívne na predaj rodinný dom v obci Žemberovce - ul. Mjr. Daniela Gondu - postavený na
Ponúkame exkluzívne na predaj rodinný dom v obci Žemberovce - ul. Mjr. Daniela Gondu - postavený na pozemku o výmere 1936 m2, zastavaná plocha domu je 160 m2. Dom je prízemný so sedlovou strechou - postavený prevažne z hliny. Pozostáva z kuchyne, chodby, špajzy, 3 x izby, kúpeľne s wc, komory a kotolne. Na dvore sa nachádza samostatná stavba z kvadry pozostávajúca z chodby, kuchyne, izby, kúpeľne a špajzy. Za domom sa nachádza ešte murovaná garáž a hospodárske priestory. Pozemok je využívaný prevažne ako trávnaté plochy a záhrada. Rekonštrukcie: plastové okná a dvere, dlažby na chodbe a kompletná rekonštrukcia kúpeľne s wc. Kúrenie v dome je ústredné - plynové. Nehnuteľnosť sa nachádza v dobrej lokalite a ponúka aj možnosť využitia vedľajšej stavby ako hosťovského domu. Kúpou voľný. U nás máte BEZPLATNÉ poradenstvo pri výbere a vybavení financovania Vašej nehnuteľnosti. Naše ceny sú uvádzané vrátane provízie s kompletným právnym servisom a poplatkami až po odovzdanie nehnuteľnosti.
Žemberovce
83 000 €
Ponúkame exkluzívne na predaj rodinný dom v obci Žemberovce - ul. SNP - postavený na pozemku o výmer
Ponúkame exkluzívne na predaj rodinný dom v obci Žemberovce - ul. SNP - postavený na pozemku o výmere 800 m2, zastavaná plocha domu je 147 m2. Dom je prízemný so sedlovou strechou - postavený z kvadry. Pozostáva zo vstupnej chodby, chodby, kuchyne, špajzy, 3 x izby, kúpeľne s wc, kotolne a skladových priestorov. Pozemok o šírke 16 m je využívaný prevažne ako trávnaté plochy a záhrada. Dom je prevažne v pôvodnom stave - okrem čiastočne plastových okien. Kúrenie v dome je ústredné - kotlom na pevné palivo. Nehnuteľnosť sa nachádza v dobrej lokalite a ponúka možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv. Kúpou voľný. U nás máte BEZPLATNÉ poradenstvo pri výbere a vybavení financovania Vašej nehnuteľnosti. Naše ceny sú uvádzané vrátane provízie s kompletným právnym servisom a poplatkami až po odovzdanie nehnuteľnosti.
Žemberovce
95 000 €
Ponúkame exkluzívne na predaj rodinný dom v obci Plavé Vozokany - postavený na pozemku o výmere 577
Ponúkame exkluzívne na predaj rodinný dom v obci Plavé Vozokany - postavený na pozemku o výmere 577 m2, zastavaná plocha domu je 118 m2. Dom je prízemný do tvaru L, strecha je sedlová s pálenou škridľou. V dome je vstupná kuchyňa, 2 x izba a v zadnej časti domu je komora + dielňa. Pozemok o šírke cca 23 m je využívaný prevažne ako trávnaté plochy. Dom je v pôvodnom stave - kúrenie v dome je pevným palivom. Nehnuteľnosť sa nachádza na vedľajšej ulici a ponúka možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv. Ideálne aj ako chalupa ... U nás máte BEZPLATNÉ poradenstvo pri výbere a vybavení financovania Vašej nehnuteľnosti. Naše ceny sú uvádzané vrátane provízie s kompletným právnym servisom a poplatkami až po odovzdanie nehnuteľnosti.
Plavé Vozokany
33 900 €
Ponúkame exkluzívne na predaj rodinný dom v Žemberovce - ul. Na Hôrke - postavený na pozemku o výmer
Ponúkame exkluzívne na predaj rodinný dom v Žemberovce - ul. Na Hôrke - postavený na pozemku o výmere 1054 m2, zastavaná plocha domu cca 150 m2. Dom je podpivničený s rovnou strechou. Dom postavený z kvadry pozostáva z prízemia, suterénu a pivničných priestorov . Prízemie pozostáva zo vstupnej chodby, chodby, kuchyne, špajzy, 3 x izby, balkónu, kúpeľne a wc. Suterén pozostáva z chodby, kuchyne,1 x izby, komory, kúpeľne s wc a garáže.. Pivničné priestory sú komora a vínna pivnica. Pozemok o šírke 20 m je využívaný prevažne ako trávnaté plochy + v zadnej časti je záhrada s ovocným sadom. Dom je prevažne v pôvodnom stave okrem plastových okien a dverí, čiastočne stierky, plávajúcich podláh a rekonštrukcie rovnej strechy. Kúrenie v dome je plynovým kotlom. Nehnuteľnosť sa nachádza v dobrej lokalite a ponúka možnosť bývania aj v suteréne domu. U nás máte BEZPLATNÉ poradenstvo pri výbere a vybavení financovania Vašej nehnuteľnosti. Naše ceny sú uvádzané vrátane provízie s kompletným právnym servisom a poplatkami až po odovzdanie nehnuteľnosti.
Žemberovce
149 000 €
Ponúkame exkluzívne na predaj pozemok v obci Žemberovce o výmere 2529 m2
Ponúkame exkluzívne na predaj pozemok v obci Žemberovce o výmere 2529 m2. Pozemok o šírke z prednej časti 17m je možné využiť na stavbu chaty. Rozmery pozemku: šírka max. 17m a dlĺžka max. 279m. Momentálne sa využíva ako trávnaté plochy a vinica. Siete: elektrický stĺp - možnosť pripojenia, vodovodná prípojka je na pozemku. Prístupová cesta je spevnená a nehnuteľnosť sa nachádza v tichej lokalite nad obcou Žemberovce. U nás máte BEZPLATNÉ poradenstvo pri výbere a vybavení financovania Vašej nehnuteľnosti. Naše ceny sú uvádzané vrátane provízie s kompletným právnym servisom a poplatkami až po odovzdanie nehnuteľnosti.
Žemberovce
22 000 €
Ponúkame exkluzívne na predaj pozemok na okraji obce Devičany o výmere 1488 m2
Ponúkame exkluzívne na predaj pozemok na okraji obce Devičany o výmere 1488 m2. Pozemok o šírke 10m, vedený ako záhrada je oplotený a nachádzajú sa na ňom stromy a trávnaté plochy. Nachádza v intraviláne obce cca 10 metrov od konca asfaltovej cesty, kde sa nachádzajú aj siete. Možnosť stavby záhradnej chaty, mobilného domu - alebo iné... U nás máte BEZPLATNÉ poradenstvo pri výbere a vybavení financovania Vašej nehnuteľnosti. Naše ceny sú uvádzané vrátane provízie s kompletným právnym servisom a poplatkami až po odovzdanie nehnuteľnosti.
Devičany
18 000 €
Ponúkame na predaj 3-podlažnú budovu vo Veľkom Ďure na Hlavnej ul. na zastavanej ploche 392 m2
Ponúkame na predaj 3-podlažnú budovu vo Veľkom Ďure na Hlavnej ul. na zastavanej ploche 392 m2. Nachádzajú sa v uzavretom areáli. Budova evidovaná ako sklad má podlahovú plochu cca 1000 m2- ponúka možnosť úpravy priestorov podľa vlastných požiadaviek. Siete: elektrika, voda, plyn. Má aj samostatný vstup zo zadnej časti budovy veľkou vstupnou rampou. Parkovanie je pri budove a v areáli, kde je možnosť využívania aj menšej stavby o výmere 34 m2 - nákladnej váhy, ktorá je súčasťou predaja. Pozemky niesú súčasťou predaja. Nachádzajú sa kúsok od hlavného ťahu Levice - Nitra. Ponúkajú širokú možnosť využitia... na skladové, obchodné alebo obytné účely.
Veľký Ďur
99 000 €
Ponúkame exkluzívne na predaj pozemok o výmere 2224 m2 v obci Hontianska Vrbica
Ponúkame exkluzívne na predaj pozemok o výmere 2224 m2 v obci Hontianska Vrbica. Pozemok sa nachádza na okraji dediny s nutnosťou vyčistenia prístupu na pozemok cez parcelu o výmere 1652 m2, ktorej väčšinové vlastníctvo prevádzame spolu s predmetným pozemkom. Siete - sa nachádzajú pri prístupovej ceste. U nás máte BEZPLATNÉ poradenstvo pri výbere a vybavení financovania Vašej nehnuteľnosti. Naše ceny sú uvádzané vrátane provízie s kompletným právnym servisom a poplatkami až po odovzdanie nehnuteľnosti.
Hontianska Vrbica
16 000 €
Ponúkame exkluzívne na predaj rodinný dom v obci Bajka postavený na pozemku o výmere 4022 m2
Ponúkame exkluzívne na predaj rodinný dom v obci Bajka postavený na pozemku o výmere 4022 m2, zastavaná plocha domu 150 m2. Dom je prízemný- postavený prevažne z tehly. Strecha je sedlová. V dome je vstupná chodba, kuchyňa, 3 x izba, kúpeľňa, wc, špajza, komora a sklad. Pozemok o šírke z prednej časti od cesty 53 m je využívaný prevažne ako trávnaté plochy a záhrada s možnosťou ďalšej výstavby. Dom je v udržiavanom pôvodnom stave a kúrenie je plynovými gamatkami. Nehnuteľnosť sa nachádza vo vedľajšej ulici a ponúka možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv. U nás máte BEZPLATNÉ poradenstvo pri výbere a vybavení financovania Vašej nehnuteľnosti. Naše ceny sú uvádzané vrátane provízie s kompletným právnym servisom a poplatkami až po odovzdanie nehnuteľnosti.
Bajka
45 000 €
Ponúkame exkluzívne na predaj domček / chatu v Žemberovciach spolu s pozemkom o výmere 2437 m2
Ponúkame exkluzívne na predaj domček / chatu v Žemberovciach spolu s pozemkom o výmere 2437 m2, zastavaná plocha domčeku je 30 m2 + veľká terasa. Je postavený prevažne z kvadry a tehly s prístavbou terasy. Strecha je rovná. V domčeku je vstupná hala, chodba, 1 x izba, kuchyňský kút, kúpeľňa s wc + pivnica - výrobňa a klenbová pivnica. Pozemok je využívaný ako trávnaté plochy, ovocný sad a vinica. Domček je po rekonštrukcii - kúrenie je na pevné palivo + elektrické - odpad je žumpa - siete: elektrika 380 V, vodovod - domček má menší bazén / kúpaciu kaďu a je chránený kamerovým systémom. Nachádza v tichej lokalite nad obcou Žemberovce. U nás máte BEZPLATNÉ poradenstvo pri výbere a vybavení financovania Vašej nehnuteľnosti. Naše ceny sú uvádzané vrátane provízie s kompletným právnym servisom a poplatkami až po odovzdanie nehnuteľnosti.
Žemberovce
58 990 €
Ponúkame exkluzívne na predaj rodinný dom v obci Čajkov - postavený na pozemku o výmere 800 m2
Ponúkame exkluzívne na predaj rodinný dom v obci Čajkov - postavený na pozemku o výmere 800 m2, zastavaná plocha domu cca 85 m2. Dom je poschodový s rovnou strechou. V dome postavenom v r. 1975 z kvadry a tehly sú pivničné priestory s 3 miestnosťami. Prízemie pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, špajzy, 2 x izby a kúpeľne s wc - Poschodie pozostáva z chodby, kuchyne, špajzy, 2 x izby a kúpeľne s wc.. Pozemok o šírke 17 m je využívaný prevažne ako trávnaté plochy. Dom je v pôvodnom stave okrem spodnej kúpeľne - kúrenie v dome je pevným palivom. Nehnuteľnosť sa nachádza v dobrej lokalite a ponúka možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv. U nás máte BEZPLATNÉ poradenstvo pri výbere a vybavení financovania Vašej nehnuteľnosti. Naše ceny sú uvádzané vrátane provízie s kompletným právnym servisom a poplatkami až po odovzdanie nehnuteľnosti.
Čajkov
119 000 €
3-izb. byt v bytovom dome na ulici M.R.Štefánika v Leviciach o celkovej rozlohe 68,75 m2
Ponúkame exkluzívne na predaj pekný 3-izb. byt v bytovom dome na ulici M.R.Štefánika v Leviciach o celkovej rozlohe 68,75 m2. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, 3x izby, kuchyne, 2 x balkónu, kúpeľne s wc, komory a pivnice., OV, 11/13 posch.. Rekonštrukcie: plastové okná, kuchyňa, plávajúca podlaha, kúpeľňa s wc. V izbách sú plávajúce podlahy. Bytový dom je s novými výťahmi a nachádza sa v dobrej lokalite - v blízkosti centra mesta, orientácia bytu je na Z - J. Okamžite voľný. U nás máte BEZPLATNÉ poradenstvo pri výbere a vybavení financovania Vašej nehnuteľnosti. Naše ceny sú uvádzané vrátane provízie s kompletným právnym servisom a poplatkami až po odovzdanie nehnuteľnosti.
Levice
91 900 €
Ponúkame exkluzívne na predaj viničný dom / chatu v Leviciach - Staré Levice spolu s pozemkom o výme
Ponúkame exkluzívne na predaj viničný dom / chatu v Leviciach - Staré Levice spolu s pozemkom o výmere 641 m2, zastavaná plocha chaty je 54 m2 s terasou v prednej časti. Je postavená prevažne z tehly o rozmere cca 5 x 12m, strecha je rovná. V chate je veľká vstupná miestnosť, 1 x izba,chodba + klenbová pivnica. Pozemok je využívaný ako trávnaté plochy, ovocný sad a vinohrad. Stavba je po čiastočnej rekonštrukcii - dlažby, stierky, plastové okná - siete: elektrika 380 V, voda zo studne - pred chatou. Rozmary pozemku sú max 10 x 71m. Nachádza sa na výjazde z Levíc - smer Mýtne Ludany. U nás máte BEZPLATNÉ poradenstvo pri výbere a vybavení financovania Vašej nehnuteľnosti. Naše ceny sú uvádzané vrátane provízie s kompletným právnym servisom a poplatkami až po odovzdanie nehnuteľnosti.
Levice
55 000 €
Ponúkame exkluzívne na predaj chalupu / rodinný dom v obci Ondrejovce - postavený na pozemku o výmer
Ponúkame exkluzívne na predaj rodinný dom v obci Ondrejovce - postavený na pozemku o výmere 796 m2, zastavaná plocha domu cca 85 m2. Dom je prízemný, strecha je sedlová - zrekonštruovaná v r. 2011 s pálenou škridľou. V dome je vstupná chodba / gánok, kuchyňa, 2 x izba, kúpeľňa s wc a v zadnej časti domu je 2 x komora + dielňa. Pozemok o šírke cca 15 m je využívaný prevažne ako trávnaté plochy a v zadnej časti ako ovocný sad. Dom je v pôvodnom stave - kúrenie v dome je pevným palivom + plynovými gamatkami. Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej - slepej ulici na okraji obce a ponúka možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv. Ideálne ako chalupa ... U nás máte BEZPLATNÉ poradenstvo pri výbere a vybavení financovania Vašej nehnuteľnosti. Naše ceny sú uvádzané vrátane provízie s kompletným právnym servisom a poplatkami až po odovzdanie nehnuteľnosti.
Ondrejovce
47 500 €
Ponúkame exkluzívne pozemok o výmere 1774 m2 v Leviciach na ul. Svätý Ján
Ponúkame exkluzívne pozemok o výmere 1774 m2 v Leviciach na ul. Svätý Ján. Pozemok o rozmere 7 x 249m je s menšou Unimobunkou, momentálne využívaný na sadenie plodín, s prístupom z prednej a zadnej časti pozemku. Využiteľnosť pozemku je prevažne na rekreačné účely. U nás máte BEZPLATNÉ poradenstvo pri výbere a vybavení financovania Vašej nehnuteľnosti. Naše ceny sú uvádzané vrátane provízie s kompletným právnym servisom a poplatkami až po odovzdanie nehnuteľnosti.
Levice
24 000 €
Ponúkame exkluzívne pozemok o výmere 576 m2 v Leviciach vedľa Obchodnej galérie Vinohrady
Ponúkame exkluzívne pozemok o výmere 576 m2 v Leviciach vedľa Obchodnej galérie Vinohrady na Vínnej ul.. Pozemok o rozmere 23 x 25m je čistý a určený k výstavbe. K pozemku prislúcha aj podiel na celej Vínnej ul.. Siete - elektrika, voda a plyn sú pri pozemku. Nachádza sa v tesnej blízkosti vznikajúcej Obchodnej galérie Vinohrady s prístupom z prednej a bočnej časti pozemku. Využiteľnosť pozemku je aj na podnikateľské účely - nakoľko je ako prvý pozemok s prístupom od hlavnej cesty - čo ponúka jeho široké využitie... U nás máte BEZPLATNÉ poradenstvo pri výbere a vybavení financovania Vašej nehnuteľnosti. Naše ceny sú uvádzané vrátane provízie s kompletným právnym servisom a poplatkami až po odovzdanie nehnuteľnosti.
Levice
64 000 €
Ponúkame exkluzívne pozemok o výmere 589 m2 v Leviciach na Družstevníckej ul.
Ponúkame exkluzívne pozemok o výmere 589 m2 v Leviciach na Družstevníckej ul.. Pozemok o rozmere 7 x 79m je čistý, momentálne využívaný na sadenie plodín, s prístupom z prednej a zadnej časti pozemku. Využiteľnosť pozemku je prevažne na rekreačné účely. U nás máte BEZPLATNÉ poradenstvo pri výbere a vybavení financovania Vašej nehnuteľnosti. Naše ceny sú uvádzané vrátane provízie s kompletným právnym servisom a poplatkami až po odovzdanie nehnuteľnosti.
Levice
11 000 €
Ponúkame exkluzívne na predaj rodinný dom v obci Veľké Kozmálovce postavený na pozemku o výmere 2127
Ponúkame exkluzívne na predaj rodinný dom v obci Veľké Kozmálovce postavený na pozemku o výmere 2127 m2 s možnosťou ďalšej výstavby - prístup zo zadnej strany pozemku. Zastavaná plocha domu 160 m2 + garáž 20 m2. Dom je prízemný- postavený prevažne z kvadry a zadnej časti z hliny. Strecha je sedlová. V dome je vstupná chodba, kuchyňa, špajza, 2 x izba, kúpeľňa, wc, komora a sklad. Pozemok o šírke max. 13 m je využívaný prevažne ako trávnaté plochy a záhrada. Dom je v pôvodnom stave -okrem plastových okien na chodbe a vstupných dverí. Kúrenie v dome je plynovými gamatkami. Nehnuteľnosť sa nachádza v centre obce a ponúka možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv. U nás máte BEZPLATNÉ poradeenstvo pri výbere a vybavení financovania Vašej nehnuteľnosti. Naše ceny sú uvádzané vrátane provízie s kompletným právnym servisom a poplatkami až po odovzdanie nehnuteľnosti.
Veľké Kozmálovce
99 000 €
Ponúkame na predaj veľký 4-izb. byt na Textilnej ulici v Leviciach o celkovej rozlohe 94,30 m2
Ponúkame na predaj veľký 4-izb. byt na Textilnej ulici v Leviciach o celkovej rozlohe 94,30 m2. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, 4x izby, kuchyne s obývačkou a sprchovacím kútom, samostatného wc, kúpeľne s wc, loggie a pivnice., OV, 1 / 7 posch.. Rekonštrukcie: plastové okná, kuchyňa, čiastočne plávajúce podlahy, čiastočne stierky. Možnosť rozdelenia na dve bytové jednotky. Bytový dom sa nachádza sa v dobrej lokalite - orientácia bytu je na V-Z. U nás máte BEZPLATNÉ poradenstvo pri výbere a vybavení financovania Vašej nehnuteľnosti. Naše ceny sú uvádzané vrátane provízie s kompletným právnym servisom a poplatkami až po odovzdanie nehnuteľnosti.
Levice
105 000 €
Ponúkame exkluzívne na predaj rodinný dom v obci Veľké Kozmálovce postavený na pozemku o výmere 774
Ponúkame exkluzívne na predaj rodinný dom v obci Veľké Kozmálovce postavený na pozemku o výmere 774 m2. Zastavaná plocha domu je 208 m2. Dom je prízemný- postavený prevažne z kvadry a tehly. Strecha je sedlová - škridľová. V dome je veľká vstupná chodba, 3 x izba, chodba, kuchyňa, kúpeľňa s wc, komora, 2 x pivnica a v zadnej časti: 2 x komora, letná kuchyňa a skladové priestory. Pozemok o šírke max. 18 m je využívaný prevažne ako trávnaté plochy a záhrada. Dom je v udržiavanom pôvodnom stave. Kúrenie v dome je plynovými gamatkami. Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej - slepej ulici a ponúka možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv. U nás máte BEZPLATNÉ poradenstvo pri výbere a vybavenní financovania Vašej nehnuteľnnosti. Naše ceny sú uvádzané vrátane provízie s kompletným právnym servisom a poplatkami až po odovzdanie nehnuteľnosti.
Veľké Kozmálovce
99 000 €
Ponúkame exkluzívne na predaj rodinný dom v obci Veľké Kozmálovce postavený na pozemku o výmere 2127
Ponúkame exkluzívne na predaj rodinný dom v obci Veľké Kozmálovce postavený na pozemku o výmere 2127 m2 s možnosťou ďalšej výstavby - prístup zo zadnej strany pozemku. Zastavaná plocha domu 160 m2 + garáž 20 m2. Dom je prízemný- postavený prevažne z kvadry a zadnej časti z hliny. Strecha je sedlová. V dome je vstupná chodba, kuchyňa, špajza, 2 x izba, kúpeľňa, wc, komora a sklad. Pozemok o šírke max. 13 m je využívaný prevažne ako trávnaté plochy a záhrada. Dom je v pôvodnom stave -okrem plastových okien na chodbe a vstupných dverí. Kúrenie v dome je plynovými gamatkami. Nehnuteľnosť sa nachádza v centre obce a ponúka možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv. U nás máte BEZPLATNÉ poradeenstvo pri výbere a vybavenní financovania Vašej nehnuteľnosti. Naše ceny sú uvádzané vrátane provízie s kompletným právnym servisom a poplatkami až po odovzdanie nehnuteľnosti.
Veľké Kozmálovce
99 000 €
Ponúkame na predaj rodinný dom v meste Levice - Vinohradnícka ul. - ideálne aj na podnikanie ako kan
Ponúkame na predaj rodinný dom v meste Levice - Vinohradnícka ul. - ideálne aj na podnikanie ako kancelárie, ordinácia .. - postavený na pozemku o výmere 320 m2, zastavaná plocha domu 98 m2 + 51 m2 garáž s dielňou a skladom. Dom je poschodový, postavený z tvárnic v r. 1976. Strecha je rovná. Na prízemí domu je vstupná chodba, hala / miestnosť na posedenie, obývačka s balkónom, kuchyňa, wc. Na poschodí je 3 x izba, balkón, terasa a kúpeľňa s wc. V pivnici sa nachádza chodba, práčovňa, kuchyňa, kotolňa, vináreň a pod ňou vínna pivnica so studňou. Na pozemku sa nachádza murovaná garáž s montážnou jamou, dielňou a skladovými priestormi. Nehnuteľnosť je spojená stenou so susedným domom a nachádza sa v dobrej lokalite. U náss máte BEZPLATNÉ poradenstvo pri výbere a vybavení financovania Vašej nehnuteľnosti. Naše ceny sú uvádzané vrátane provízie s kompletným právnym servisom a poplatkami až po odovzdanie nehnuteľnosti.
Levice
179 000 €
Ponúkame na predaj rodinný dom postavený na pozemku o výmere 2023 m2 v Hronských Kľačanoch
Ponúkame na predaj dom postavený na pozemku o výmere 2023 m2 v Hronských Kľačanoch- kompletná rekonštrukcia v roku 2015 s novými rozvodmi vody, elektriky a kúrenia - zastavaná plocha domu 240 m2, úžitková plocha domu 350 m2. Dom je dvojpodlažný , podpivničený - postavený z tehly so zateplením. Strecha je sedlová. V pivnici sa nachádza kotolňa, garáž pre viac áut a skladové priestory. Na prízemí je vstupná chodba, hala, veľká kuchyňa prepojená s jedálenskou časťou a obývačkou z ktorej je vstup na terasu, kúpeľňa, wc, špajza a vstup do staršej časti domu. Na poschodí sú 3 spálne a voľná miestnosť s prípravou na kúpeľňu. Staršia časť domu, ktorá je po čiastočnej rekonštrukcii - pozostáva zo zasklenej verandy, kuchyni, kúpeľni,, špajzy a dvoch miestností. Táto časť domu má samostatný vchod a ponúka možnosť dvojgeneračného bývania alebo využitia na podnikanie. V zadnej časti nehnuteľnosti je ešte letná kuchyňa a skladové priestory s rozvodmi vody elektriky a plynu. Na pozemku vedľa domu sa nachádza altánok s krbom a zadnej časti pozemku studňa + samostatne stojaca murovaná klenbová pivnica, záhrada a ovocný sad s možnosťou využitia ako ďalší stavebný pozemok. Kúrenie je ústredné plynové. Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej lokalite s prístupom z prednej a ľavej strany pozemku. U nás máte BEZPLATNÉ poradenstvo pri výbere a vybavení financovania Vašej nehnuteľnosti. Naše ceny sú uvádzané vrátane provízie s kompletným právnym servisom a poplatkami až po odovzdanie nehnuteľnosti.
Hronské Kľačany
315 000 €
Ponúkame na predaj pozemok o výmere 1333 m2 v Leviciach - Dolné Staré Levice
Ponúkame na predaj pozemok o výmere 1333 m2 v Leviciach - Dolné Staré Levice. Pozemok o šírke min. 10m je rozdelený prístupovou cestou - z jednej časti pozemok evidovaný ako záhrada o výmere 45 m2, ktorý sa využíva na parkovanie a z druhej strany cesty je pozemok evidovaný ako vinica o výmere 1288 m2, na ktorom sa nachádza vinohrad a v hornej časti stromy. Pozemok sa nachádza v časti s dobrým prístupom s možnosťou ďalšej výstavby, nakoľko sa nachádza v časti so zástavbou. Elektrika - stĺp vo vzdialenosti cca 100m od pozemku. U nás máte BEZPLATNÉ poradenstvo pri výbere a vybavení financovania Vašej nehnuteľnosti. Naše ceny sú uvádzané vrátane provízie s kompletným právnym servisom a poplatkami až po odovzdanie nehnuteeľnosti.
Levice
19 990 €
Ponúkame exkluzívne na predaj rodinný dom v obci Nová Dedina - Tekovská Nová Ves
Ponúkame exkluzívne na predaj rodinný dom v obci Nová Dedina - Tekovská Nová Ves - postavený na pozemku o výmere 1277 m2, zastavaná plocha domu 174 m2. Dom je prízemný- postavený z tehly a kvadry v roku 1960. Strecha je sedlová s pálenou škridľou. V dome je vstupná chodba / gánok, 4 x izba a v zadnej časti domu kuchyňa, kúpeľňa s wc, komora a 1 x izba. V pivnici sa nachádza 1 x miestnosť / sklad a plynový kotol na ústredné kúrenie. Pozemok o šírke minimálne 16 m je využívaný prevažne ako trávnaté plochy a záhrada. Dom je v udržiavanom pôvodnom stave - kúrenie v dome je plynovým kotlom. Nehnuteľnosť sa nachádza v dobrej lokalite a ponúka možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv. U nás máte BEZPLATNÉ poradenstvo prri výbere a vybavení financovania Vašej nehnuteľnosti. Naše ceny sú uvádzané vrátane provízie s kompletným právnym servisom a poplatkami až po odovzdanie nehnuteľnosti.
Nová Dedina
66 500 €
1 2