Na predaj pozemok v Humennom.
Ponúkame Vám na predaj pozemok druhovo určený ako orná pôda o rozlohe 1206 m2. . Pokiaľ Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky na čísle 0907 915293 alebo osobne v kancelárii realitnej spoločnosti EURESK s.r.o na Gorkého ulici 1 v budove MsKs.
Humenné
1 €
Na predaj pozemok v Hankovciach.
Ponúkame Vám na predaj rovinatý pozemok o rozlohe 2297 m2 v obci Hankovce. Nachádza sa v krásnom prírodnom prostredí pod lesom a je zahrnutý v územnom pláne obce. V cene je zahrnutý realitný a právny servis a poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. . Pokiaľ Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky na čísle 0907 915293 alebo osobne v kancelárii realitnej spoločnosti EURESK s.r.o na Gorkého ulici 1 v budove MsKs.
Hankovce, Humenné
23 000 €
Na predaj garáž v Humennom.
Ponúkame Vám na predaj garáž o rozlohe 20 m2 na Štefínikovej ulici v Humennom Garáž je napojená na elektrinu. V cene je zahrnutý realitný a právny servis a poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. Pokiaľ Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky na čísle 0907 915293 alebo osobne v kancelárii realitnej spoločnosti EURESK s.r.o na Gorkého ulici 1 v budove MsKs.
Humenné
20 000 €
Na prenájom garsónka na sídlisku 3 v Humennom.
Ponúkame Vám na prenájom čiastočne zrekonštruovanú garzónku na Laboreckej ulici. Je kompletne zariadená a novozrekonštruovaná. Nachádza sa na 11.poschodí z 13. Je charakterizovaná výbornou občianskou vybavenosťou vo vyhľadávanej lokalite mesta Humenné a dostupná ihneď. Cena: 260 eur aj s energiami. Pokiaľ Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky na čísle 0907 915 293 alebo osobne v kancelárii realitnej spoločnosti EURESK s.r.o na Gorkého ulici 1 v budove MsKs.
Humenné
260 €/mes.
Na prenájom 2-izbový byt v Humennom.
Ponúkame Vám na prenájom priestranný 2-izbový byt na ul.Čsl.armády v Humennom. Byt sa nachádza na 7. poschodí z 8 v zrekonštruovanom obytnom dome s výťahom od prízemia. Nehnuteľnosť pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej kuchyne, obývacej izby, spálne, kúpeľne, WC a a komory. Patrí k nemu pivnica. Cena: 430 eur mesačne aj s energiami Pokiaľ Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky na čísle 0907 915293 alebo osobne v kancelárii realitnej spoločnosti EURESK s.r.o na Gorkého ulici 1 v budove MsKs.
Humenné
430 €/mes.
Na predaj pozemky v obci Chlmec
Ponúkame Vám exkluzívne na predaj pozemky spolu o výmere 17 602m2, ktoré sa nachádzajú v extraviláne obce Chlmec. Pozemky sú vhodné na poľnohospodárske alebo investičné účely. Ponúkame Vám aj možnosť odkúpenia pozemkov spolu alebo každý samostatne. Ide o ornú pôdu, parcelné číslo: 776/16 o výmere 4 572m2, 776/20 o výmere 3 177 m2, 776/22 o výmere 9 853 m2. V cene je zahrnutý realitný a právny servis a poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. Pokiaľ Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky na čísle 0908 728 426 alebo osobne v kancelárii realitnej spoločnosti EURESK s.r.o na Gorkého ulici 1 v budove MsKs.
Chlmec
58 100 €
Na predaj rodinný dom vo Vyšnej Olšave.
Ponúkame Vám na predaj starší rodinný dom v prekrásnom prírodnom prostredí neďaleko vodnej nádrže Domaša. Dom je v pôvodnom stave a pozostáva zo 4 izieb, predsiene, komory, kúpeľne a WC. Je čiastočne podpivničnený. Na pozemku o rozlohe 3049 m2 sa nachádzajú hospodárske budovy a letná kuchyňa. V cene je zahrnutý realitný a právny servis a poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. Pokiaľ Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky na čísle 0907 915293 alebo osobne v kancelárii realitnej spoločnosti EURESK s.r.o na Gorkého ulici 1 v budove MsKs.
Vyšná Olšava
52 000 €
Na predaj starší rodinný dom v Modrej nad Cirochou
Ponúkame Vám na predaj starší rodinný dom v obci Modra nad Cirochou nachádzajúci sa na slnečnom a rovinatom pozemku o výmere 1707 m2. Pozostáva zo 4 izieb, kuchyne, špajze a kúpeľne s WC. K domu patrí aj pivnica a väčší priestor, ktorý môže slúžiť ako garáž alebo dielňa. Na pozemku sa nachádza studňa. Nehnuteľnosť je napojená na všetky inžinierske siete. Občianska vybavenosť obce: materská škola, základná škola (prvý a druhý stupeň), školská knižnica, potraviny, pohostinstvá, futbalové a multifunkčné ihrisko, hasičská zbrojnica, zberný dvor, vlaková stanica, autobusové zastávky, rímsko-katolícky kostol, dom smútku. V cene je zahrnutý realitný a právny servis, poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti a bezplatná ponuka financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru. Pokiaľ Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky na čísle 0908 728 426 alebo osobne v kancelárii realitnej spoločnosti EURESK s.r.o na Gorkého ulici 1 v budove MsKs.
Modra nad Cirochou
52 000 €
Na predaj stavebný pozemok v intraviláne obce Kochanovce
Ponúkame Vám na predaj rovinatý stavebný pozemok o výmere 1053 m2. Nehnuteľnosť sa nachádza medzi domami, v zastavanej časti obce Kochanovce. Pozemok je pripravený na výstavbu rodinného domu. V jeho bezprostrednej blízkosti sa nachádzajú všetky IS. V cene je zahrnutý realitný a právny servis a poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. Pokiaľ Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky na čísle 0908 728 426 alebo osobne v kancelárii realitnej spoločnosti EURESK s.r.o na Gorkého ulici 1 v budove MsKs.
Kochanovce, Humenné
43 000 €
Na predaj starší rodinný dom v Novej Sedlici
Ponúkame Vám na predaj starší rodinný dom v obci Nová Sedlica. Nehnuteľnosť sa nachádza na mierne svahovitom pozemku o rozlohe 828 m2. Dom pozostáva zo vstupnej chodby, menšej kuchyne, veľkej prednej izby, spálne, komory a kúpeľne. Na pozemku sa nachádza hospodárska budova, stodola, kamenná pivnica, suché WC a ovocné stromy. IS: elektrická energia, voda zo studne Lokalita: Nehnuteľnosť sa nachádza v prekrásnom prírodnom prostredí v blízkosti najvýchodnejšieho slovenského Národného parku Poloniny. V cene je zahrnutý realitný a právny servis, poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti a bezplatná ponuka financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru. Pokiaľ Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky na čísle 0908 728 426 alebo osobne v kancelárii realitnej spoločnosti EURESK s.r.o na Gorkého ulici 1 v budove MsKs.
Nová Sedlica
39 000 €
Exkluzívne na predaj pozemok v obci Jasenov pri Humennom
Ponúkame Vám na predaj slnečný a rovinatý pozemok o výmere 2 149 m2 v obci Jasenov pri Humennom. Šírka pozemku je 22 m, dĺžka 101 m. Parcelné číslo 3114. Je vhodný na podnikateľské alebo investičné zámery. V územnom pláne obce je zahrnutý medzi výrobné plochy. V cene je zahrnutý realitný a právny servis a poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. Pokiaľ Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky na čísle 0908 728 426 alebo osobne v kancelárii realitnej spoločnosti EURESK s.r.o na Gorkého ulici 1 v budove MsKs.
Jasenov, Humenné
1 €
Na predaj 1-izbový byt v Humennom.
Ponúkame Vám na predaj krásny 1-izbový byt o rozlohe 36 m2 v širšom centre mesta Humenné. Nehnuteľnosť sa nachádza na 3.poschodí z 3 v zrekonštruovanom tehlovom obytnom dome. Pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne, WC a priestrannej obývacej izby. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňa plávajúce podlahy, vymurované jadro s novou sanitou, vymenenú kuchynskú linku so spotrebičmi, plastové okná a nové dvere. V cene je zahrnutý realitný a právny servis a poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. Pokiaľ Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky na čísle 0907 915293 alebo osobne v kancelárii realitnej spoločnosti EURESK s.r.o na Gorkého ulici 1 v budove MsKs.
Humenné
1 €
Na predaj rodinný dom pri Londýne.
Ponúkame Vám na predaj krásny, tradične riešený samostatne stojaci 4-izbový dom. Tento dom s výhľadom na polia je samostatným rodinným domom so 4 spálňami a svetlým moderným interiérom nachádzajúci sa blízko dediny Ripley a Send. Zo vstupnej haly vedie šatňa s dvojpodlažnou obývacou izbou vedúcou na vydláždenú terasu s výhľadom na polia. Otvorená kuchyňa je spojená s obývacou izbou. Biele kremenné pracovné dosky sú doplnené vstavanými spotrebičomi. Samostatná, vybavená technická miestnosť so spotrebičmi vedie do zadnej záhrady. Na prvom poschodí sú štyri spálne s veľkou kúpeľňou do hlavnej spálne doplnené o rodinnú kúpeľňu. Vonku je parkovanie na ulici pre niekoľko áut a trávnatá záhrada s dláždenou terasou, veľkým dreveným prístreškom a bočným prístupom. V cene je zahrnutý realitný a právny servis a poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. Pokiaľ Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky na čísle 0907 915293 alebo osobne v kancelárii realitnej spoločnosti EURESK s.r.o na Gorkého ulici 1 v budove MsKs.
Veľká Británia
1 400 000 €
Na predaj 2-izbový byt v Humennom.
Ponúkame Vám na predaj priestranný 2-izbový byt na sídlisku 1 v Humennom. Nehnuteľnosť o rozlohe 66 m2 je v osobnom vlastníctve a nachádza sa na vyvýšenom prízemí v zrekonštruovanom tehlovom obytnom dome v lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou. Pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej kuchyne, obývacej izby , spálne, komory, kúpeľne a WC. V celom byte sú plastové okná, vymenené radiátory a murované jadro. K bytu patrí priestranná pivnica. V cene je zahrnutý realitný a právny servis a poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. Pokiaľ Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky na čísle 0907 915293 alebo osobne v kancelárii realitnej spoločnosti EURESK s.r.o na Gorkého ulici 1 v budove MsKs.
Humenné
73 000 €
Na predaj pozemok v Mysline.
Ponúkame Vám na predaj krásny rovinatý pozemok v obci Myslina 4 km od Humenného. Pozemok má rozlohu 1000 m2 a šírku 22 m. Je vhodný na stavbu akéhokoľvek typu domu a je zahrnutý v územnom pláne obce. V cene je zahrnutý realitný a právny servis a poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. Pokiaľ Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky na čísle 0907 915293 alebo osobne v kancelárii realitnej spoločnosti EURESK s.r.o na Gorkého ulici 1 v budove MsKs.
Myslina
35 000 €
Na predaj pozemok v Kamenici nad Cirochou.
Ponúkame Vám na predaj rovinatý pozemok o rozlohe 2927 m2 v zastavanej časti obce Kamenica nad Cirochou. K pozemku vedú všetky IS a má šírku 15 m. Cena na vyžiadanie v RK. V cene je zahrnutý realitný a právny servis a poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. Pokiaľ Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky na čísle 0907 915293 alebo osobne v kancelárii realitnej spoločnosti EURESK s.r.o na Gorkého ulici 1 v budove MsKs.
Kamenica nad Cirochou
1 €
Na predaj rodinný dom v Kamenici nad Cirochou.
Ponúkame Vám na predaj krásny rodinný dom v Kamenici nad Cirochou. Nachádza sa na 5-árovom pozemku v tichej uličke obce. Pozostáva z prízemia a 1.poschodia. Na prízemí sa nachádza priestranná hala spojená s kuchyňou, vstupná chodba, štýlová obývacia izba, technická miestnosť, kúpeľňa a WC. Na 1.poschodí sa nachádza veľká kúpeľňa, WC a 3 izby. Dom je kompletne zrekonštruovaný, potrebné sú iba menšie úpravy. Je napojený na všetky inžinierske siete. V cene je zahrnutý realitný a právny servis a poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. Pokiaľ Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky na čísle 0907 915293 alebo osobne v kancelárii realitnej spoločnosti EURESK s.r.o na Gorkého ulici 1 v budove MsKs.
Kamenica nad Cirochou
156 000 €
Na predaj pozemok vo vyhľadávanej lokalite
Ponúkame Vám na predaj pozemok v zahradkárskej oblasti Drienovec o rozlohe 389 m2. Nachádza sa v nádhernom prírodnom prostredí pod lesom s elektrickou prípojkou a prívodom vody. Pokiaľ Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky na čísle 0907 915293 alebo osobne v kancelárii realitnej spoločnosti EURESK s.r.o na Gorkého ulici 1 v budove MsKs.
Humenné
9 900 €
Na predaj rozsiahly pozemok v lukratívnej oblasti Kamenec-Zemplínska Šírava
Ponúkame Vám na predaj lukratívny pozemok v katastrálnom územi obce Kaluža, ktorý sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite, na Kamenci - Zemplínska Šírava. Výmera pozemku je takmer 4000m2, šírka 26m, dĺžka 154m. Vhodný na akýkoľvek podnikateľský či osobný účel. Fotografia je ilustračná. V cene je zahrnutý realitný a právny servis a poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti.Pokiaľ Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky na čísle 0907 915 293 alebo osobne v kancelárii realitnej spoločnosti EURESK s.r.o na Gorkého ulici 1 v budove MsKs.
Vinné
32 €/m²
Na predaj 3-izbový byt vo vyhľadávanej lokalite.
Ponúkame Vám na predaj krásny 3-izbový byt v osobnom vlastníctve na sídlisku 1 v Humennom.Nachádza sa na vyvýšenom prízemi v zrekonštruovanom tehlovom obytnom dome. Rozloha bytu je 74 m2. Pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, obývacej izby, spálne, detskej izby, kúpeľne a WC. Prešiel kompletnou novou rekonštrukciou, ktorá zahŕňa bezpečnostné vchodové dvere, nové interiérové dvere, plastové okná, plávajúce podlahy v kombinácii s dlažbou, stierky, vymurované jadro s novou sanitou, novú kuchynskú linku so spotrebičmi, nové elektrické rozvody a vstavané skrine. K bytu patrí pivnica. V cene je zahrnutý realitný a právny servis a poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. Pokiaľ Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky na čísle 0907 915293 alebo osobne v kancelárii realitnej spoločnosti EURESK s.r.o na Gorkého ulici 1 v budove MsKs.
Humenné
1 €
Na predaj 2-izbový byt vo vyhľadávanej lokalite
Ponúkame Vám na predaj 2-izbový byt o rozlohe 53 m 2 blízko centra mesta Humenné. Byt sa nachádza na 1.poschodí z 3 v zrekonštruovanom tehlovom obytnom dome. Sú v ňom plastové okná, inak je byt v pôvodnom stave ideálny na reknštrukciu podľa vlastných predstáv. V cene je zahrnutý realitný a právny servis a poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. Pokiaľ Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky na čísle 0907 915293 alebo osobne v kancelárii realitnej spoločnosti EURESK s.r.o na Gorkého ulici 1 v budove MsKs.
Humenné
63 000 €
Na predaj pozemok v Pčolinom
Ponúkame Vám na predaj rovinatý pozemok o rozlohe 1196 m2 v intraviláne obce Pčoliné. V blízkosti pozemku sa nachádzajú inžinierske siete. Šírka pozemku je 16m, čo umožňuje výstavbu akéhokoľvek typu domu. V cene je zahrnutý realitný a právny servis a poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. Pokiaľ Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky na čísle 0908 728 426 alebo osobne v kancelárii realitnej spoločnosti EURESK s.r.o na Gorkého ulici 1 v budove MsKs.
Pčoliné
18 000 €
Na predaj pozemok v obci Kamienka pri Humennom
Ponúkame Vám exkluzívne na predaj pozemok o výmere 8 434 m2 v obci Kamienka pri Humennom. Šírka pozemku je 66 m, jeho dĺžka z jednej strany je 132 m a z druhej 122 m. Pozemok je vhodný na poľnohospodárske alebo investičné účely. Parcelné číslo 834/27. V cene je zahrnutý realitný a právny servis a poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. Pokiaľ Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky na čísle 0908 728 426 alebo osobne v kancelárii realitnej spoločnosti EURESK s.r.o na Gorkého ulici 1 v budove MsKs.
Kamienka, Humenné
14 000 €
Na predaj pozemok v Kamienke pri Humennom.
Ponúkame Vám na predaj nádherný a slnečný pozemok v obci Kamienka pri Humennom. Rovinatý pozemok o rozlohe 1928 m2 sa nachádza v tichom prostredí v prekrásnom prostredí pod lesom a má šírku 17 m. Dľžka pozemku je 113,4 m. K pozemku vedie obecná cesta. Je vhodný na výstavbu akéhokoľvek typu domu alebo na investičné účely. V cene je zahrnutý realitný a právny servis a poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. Pokiaľ Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky na čísle 0907 915293 alebo osobne v kancelárii realitnej spoločnosti EURESK s.r.o na Gorkého ulici 1 v budove MsKs.
Kamienka, Humenné
23 000 €
Na predaj 3-izbový byt v Humennom.
Ponúkame Vám na predaj priestranný 3-izbový byt v osobnom vlastníctve v priamom centre mesta Humenné. Nehnuteľnosť o rozlohe 73,5 m2 sa nachádza na 5. poschodí z 5 v zrekonštruovanom obytnom dome s výťahom od prízemia. Pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej kuchyne, obývacej izby, spálne, detskej izby a komory. Patrí k nemu pivnica o rozlohe 5,1 m2 a dve lodžie s nádherným výhľadom na námestie. V celom byte sú vymenené pôvodné okná za plastové, inak je je v pôvodnom stave ideálny na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Pokiaľ Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky na čísle 0907 915 293 alebo osobne v kancelárii realitnej spoločnosti EURESK s.r.o na Gorkého ulici 1 v budove MsKs.
Humenné
107 000 €
Na predaj pozemky v obci Kamienka pri Humennom.
Ponúkame Vám na predaj pozemky rôzneho typu / TTP, orná pôda../ v obci Kamienka pri Humennom. Celková rozloha pozemkov unblock 42003 m2 . Možnosť kúpiť jednotlivé parcely samostatne. Viac informácií v sídle EURESK s.r.o. alebo na telefónnom čísle 0907 915 293. Foto je ilustračné!!! V cene je zahrnutý realitný a právny servis a poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. Pokiaľ Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky na čísle 0907 915 293 alebo osobne v kancelárii realitnej spoločnosti EURESK s.r.o na Gorkého ulici 1 v budove MsKs.
Kamienka, Humenné
1 €
Na predaj pozemok v Kamienke.
Ponúkame Vám na predaj rovinatý pozemok v obci Kamienka pri Humennom. Nachádza sa pri hlavnej ceste a má rozlohu 1495 m2. Šírka pozemku je 19 m. V cene je zahrnutý realitný a právny servis a poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. Pokiaľ Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky na čísle 0908 728 426 alebo osobne v kancelárii realitnej spoločnosti EURESK s.r.o na Gorkého ulici 1 v budove MsKs.
Kamienka, Humenné
26 000 €
Na predaj pozemok v Zemplínskych Hámroch
Ponúkame Vám na predaj pozemok o rozlohe 3 297 m2 v obci Zemplínske Hámre. V cene je zahrnutý realitný a právny servis a poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. Pokiaľ Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky na čísle 0908 728 426 alebo osobne v kancelárii realitnej spoločnosti EURESK s.r.o na Gorkého ulici 1 v budove MsKs.
Zemplínske Hámre
13 000 €
Na predaj pozemok v Zemplínskych Hámroch
Ponúkame Vám na predaj pozemok o rozlohe 713 m2 v prekrásnej prírodnej lokalite obce Zemplínske Hámre. Je vhodný na rekreačné a športové účely prípadne stavbu záhradnej chatky. V cene je zahrnutý realitný a právny servis a poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. Pokiaľ Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky na čísle 0908 728 426 alebo osobne v kancelárii realitnej spoločnosti EURESK s.r.o na Gorkého ulici 1 v budove MsKs.
Zemplínske Hámre
13 000 €
Na predaj rodinný dom v Strážskom
Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v Strážskom nachádzajúci sa na tichej ulici a rovinatom pozemku o výmere 795 m2. Šírka pozemku je 20m. K domu patrí aj záhrada so studňou. Ide o 2 podlažný tehlový dom v pôvodnom stave. Nehnuteľnosť pozostáva zo suterénu, prízemia a poschodia. V suteréne sa nachádzajú 2 pivnice, technická miestnosť a dielňa. Prízemie tvorí kuchyňa, špajza, obývacia izba prepojená s jedálňou a kúpeľňa s WC. Na poschodí sa nachádzajú 3 izby, obývacia izba so schodiskom a samostatné WC. K domu patrí aj vstavaná garáž s montážnou jamou. V cene je zahrnutý realitný a právny servis, poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti a bezplatná ponuka financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru. Pokiaľ Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky na čísle 0908 728 426 alebo osobne v kancelárii realitnej spoločnosti EURESK s.r.o na Gorkého ulici 1 v budove MsKs.
Strážske
135 000 €
1 2