Exkluzívne na pre predaj pekný, zrekonst. veľkometrážny 2.izb byt v Nitre na Kločine
POPIS PONÚKANEJ NEHNUTEĹNOSTI   POLOHA   Nitra – Klokočina – Novomeského ul   POPIS NEHNUTEĹNOSTI   Pre klienta, ktorý hľadá pekný zrekonštruovaný veľkometrážny 2. izb. byt v peknej a tichej lokalite, plnej zelene, s dobrým parkovaním, exkluzívne ponúkame na predaj pekný 2.izb byt v Nitre na Klokočine na Novomeského ul.   Byt má výmeru 68 m2, nachádza sa na 1/5 podlaží, má balkón a pivnicu. Pred  rokmi postupne prešiel kompletnou rekonštrukciou. V celom byte sú nové stierky + podhľady v obývacej miestnosti, vymenené sú radiátory, podlahy laminát, v kúpeľni a WC dlažba, okná sú plastové, na chodbe je rolldor, menené sú interiérové dvere aj vchodové dvere, zánovná je kuch.linka. .Murované je  jadro kúpeľne, ktorá je vybavená vaňou, umývadlom, menený obklad a dlažba a tiež všetky rozvody.. WC je samostatné Geberit, s meneným obkladom a dlažbou. Byt je riešený vstupnou chodbou, z ktorej je vstup do všetkých izieb, do kuchyne, kúpeľne aj WC. Obidve izby sú veľkometrážne 20,7 m2, obývačka je samostatná, spálňa je zasúvacím systémom rozdelená na spálňu a detskú izbu. Kuchyńa má výstup na loggiu a pri nej sa nachádza komora. K bytu prináleží pivnica   Obytný dom je zrekonštruovaný, zateplený, menené sú okná za plastové, podlahy, , menené sú rozvody v obytnom dome.   VÝHODY PONUKY   Byt sa nachádza v tichej lokalite , v slepej uličke  s dobrým parkovaním, v blízkosti MŠ, ZŠ, potraviny, zastávka MHD. Pre klienta je byt zaujímavý peknou kompletnou rekonštrukciou, praktickým riešením, bez ďalších investícii k nasťahovaniu.  
Nitra
125 900 €
Prenájom pekný,zreonštruovaný 3.izb byt v Nitre v úplnom centre
POPIS PONÚKANEJ NEHNUTEĽNOSTI   POLOHA: Nitra – úplné centrum   POPIS NEHNUTEĽNOSTI :   Ponúkame na prenájom 3.izb byt v úplnom centre mesta, zrekonštruovaný a zariadený v tehlovej bytovke s vlastným kúrením. Byt prešiel v tejto dobe kompletnou rekonštrukciou, nové podlahy a stierky, vymenené okná, nový kotol, rozvody, nová kúpeľna so sprchovacím kútom a práčkou. Kuchyňa je spojená s obývačkou vybavená KL so spotrebičmi, jedálenským kútom, sedacou súpravou a TV. V byte sú dve samostatné izby, jedna je zariadená ako spálňa, druhá menšia izba môže slúžiť ako spálňa pre jednu osobu, alebo pracovňa, respektívne fitness.   Termín nájmu a možnosť nájmu : 5/2024 pre 1-3 pracujúce osoby   Cena nájmu: 700/ mesiac vrátane energii a internetu   VÝHODY PONUKY: Možnosť bývania v úplnom centre mesta v zrekonštruovanom zariadenom byte s výbornou dostupnosťou a vybavenosťou.                   
Nitra
680 €/mes.
Exkuzívne na pred krásny veľkometrážny 3.izb byt v Nitre na Bizetovej ul
POPIS PONÚKANEJ NEHNUTEĹNOSTI   POLOHA   Nitra – Klokočina – Bizetova ul   POPIS NEHNUTEĹNOSTI   Pre klienta, ktorý hľadá kompletne zrekonštuovaný veľkometrážny byt v peknej a tichej lokalite, s výhľadmi, exkluzívne ponúkame na predaj krásny, moderne zrekonštruovaný byt v Nitre na Bizetovej ul.   Byt má výmeru 84 m2, nachádza sa na 4/5 podlaží, má balkón a pivnicu. Pred šiestimi rokmi prešiel kompletnou rekonštrukciou a zmenou dispozície. Murované je  jadro so zväčšením kúpeľne, ktorá je vybavená sprchovacím kútom, umývadlom a rolldor skriňovým systémom s odkladacím priestorom + priestorom na práčku a sušičku, obklad a dlažba gres., batérie KLUDI, sanita KOLO. WC je samostatné Geberit, s gresovým obkladom a dlažbou. V celom byte sú nové elektrické rozvody s revíznou správou + Trojázový istič, znížené stropy s podhľadmi sú na chodbe, obývačke a kuchyni. V tejto časti je gresová podlaha 60x60, v spáľniach laminátová podlaha.V kuchyni je nová linka vyhotovená na mieru v prevedení  biela lesklá , pracovná doska je  dekor orech. Linka je so vstavanými  spotrebičmi zn Goreje / rúra, mikrovlnka, digestor/, umývačka  zn BOSCH, granitové umývadlo + batérie zn Franke. V celom byte sú menené okná za plastové s vonkajšími roletami, vnútornými žalúziami a sieťkami, balkón má markízu. Menené sú radiátory, v celom byte sú nové stierky – maľovka biela. Menené sú interiérové dvere a tiež vchodové dvere zn SHERLOCK.   Byt je riešený vstupnou chodbou, z ktorej je vstup do všetkých troch izieb. Na chodbe je vstavaný skriňový nábytok, v každej zo spální rolldor skriňový systém. Spálne sú samostatné, z jednej je výstup na balkón, druhá je klimatizovaná. Na chodbe je vstup do kúpeľne a WC. Obývacia izba je prepojená s kuchyňou, z ktorej je vstup do komory. V byte v rámci zariadenia zostáva obývačková TV stena, kuchynská linka so spotrebičmi a všetky na mieru vyrobené rolldor systémy na chodbe, v kúpeľni aj v obidvoch spáľniach.   Obytný dom je zrekonštruovaný, zateplený, menené sú okná za plastové, podlahy, výťah v r. 2023, menené sú rozvody v obytnom dome. Cena na vyžiadanie v RK   VÝHODY PONUKY   Byt sa nachádza v tichej lokalite  s krásnymi výhľadmi, v slepej uličke  s dobrým parkovaním, v blízkosti MŠ, ZŠ, potraviny, zastávka MHD. Pre klienta je byt atraktívny kompletnou rekonštrukciou, praktickým riešením, bez ďaľších investícii k nasťahovaniu.  
Nitra
1 €
Predaj 2.izb byt Nitra - Chrenová s balkónom
POPIS PONÚKANEJ NEHNUTEĹNOSTI   POLOHA   Nitra – Chrenová – Dlhá ul   POPIS NEHNUTEĹNOSTI   Pre klienta, ktorý hľadá bývanie, alebo investíciu v dobrej lokalite ponúkame na predaj 3.izb byt v Nitre na Chrenovej na Dlhej ulici.   Byt je 2,5 izb na nachádza na 3/3podlaží, má výmeru 64m2, balkón  a pivnicu. Je v stave čiastočnej rekonštrukcie Menené má okná za plastové, kúpelňa má panelové jadro s novým okladom a dlažbou, menená je kuch.linka, parkety sú upravené.   Byt je riešený vstupnou chodbou z ktorej je vstup do samostatnej spálne a menšej miestnosti s oknom. Z chodby je vstup do obývacej miestnosti s balkónom, prepojenej s kuchyńou. Kúpeĺna je priechodná s kuchyńou tiež.   Obytný dom je zrekonštruovaný, zateplený, menený je elektrický vrátnik, okná na chodbe. Cena bytu 125 000,- Eur je bez provízie RK   VÝHODY PONUKY   Byt sa nachádza v tichej lokalite s dobrou dostupnosťou, v blízkosti obchody, zastávka MHD. V dobrej dostupnosti obchodné centrá, poliklinika, škola a škôlka.  
Nitra
125 000 €
Exkluzívne na predaj rodinný dom Zobor, stredná časť s garážou NOVÁ CENA
POPIS PONÚKANEJ NEHNUEĽNOSTI   POLOHA Nitra – Zobor – stredná časť POPIS NEHNUEĽNOSTI Pre klienta, ktorý hľadá bývanie v lukratívnej lokalite, exkluzívne ponúkame rodinný dom na Zobori, v strednej časti danej lokality, v peknom a tichom prostredí s výhľadmi. Rodinný dom je 50 ročný, prístavba bola zrealizovaná v r. 1979, je jednopodlažný, čiastočne podpivničený so samostatne stojacou garážou. Pozemok pri dome má 406 m2, zastavaná plocha je 70 m2, obytná 120 m2, úžitková 150 m2,  garáž má výmeru 3x5 m. Pri dome sú všetky IS, elektrina, voda, plyn a kanalizácia. Dom je v pôvodnom, slušnom obyvateľnom stave. Stavebným materiálom je kváder, priečky sú tehlové, podlahy a stropy sú železobetónové, okná a dvere pôvodné drevené, kúrenie plynové gamatky, strecha plech. Dom vyžaduje kompletnú rekonštrukciu. Riešenie rodinného domu je vstupná hala, z nej je vstup do predsiene a kuchyne s jedálňou. Od tiaľ je vstup do kúpeľne spojenej s WC, na prízemí domu sa nachádza jedna samostatná spálńa, špajza. Na poschodí domu sú dve samostatné spálne a WC.  Z vonkajšej časti domu je samostatná miestnosť na odkladanie. Pri dome je garáž, ktorá je pripojená na elektrinu. Z druhej časti domu je samostatná prístavba ako odkladací priestor. VÝHODY PONUKY Výhodou je predovšetkým lokalita, lukratívna poloha, v ktorej sa nehnuteľnosť nachádza a tiež stav domu, ktorý sa dá riešiť rekonštrukciou a dostavbou, ktorá umožní klientovi uskutočniť zmeny podľa vlastných predstáv.
Nitra
159 900 €
Ponúkme na predaj veľkometrážny 4.izb novostavbu RD Nitra - Janíkovce
POPIS PONÚKANEJ NEHNUTEĽNOSTI     POLOHA   Nitra – Janíkovce 5 km vzdialené od Nitry   POPIS NEHNUTEĽNOSTI    Ponúkame na predaj veľkometrážny 4.izb RD – novostavbu, s veľkou terasou v tichom prostredí v stave holodom.   RD má zastavanú plochu 203 m2, obytnú 128 m2, terasu čiastočne zastrešenú 44 m2  nachádza sa n 7 ár pozemku. Pri dome sú všetky inžinierske siete, elektrina, voda, plyn aj kanalizácia. Kúrenie je podlahové plynové. Dom je veľkorysý 4.izb s kúpelňou, samostatným WC a technickou miestnosťou.   Dom je prakticky riešený, vstupnou chodbou z ktorej je vstup do 3x samostatnej spálne, kúpelne s predprípravou na dvojumývadlo, vaňu, sprchovací kút a WC. V dome je ešte jedno samostatné WC. Technická miestnosť má vstup aj z vonkajšej strany a môže slúžiť ako aj priestor na odkladanie náradia. Obývacia miestnosť je prepojená s kuchyňou s výstupom na veľkú terasu, ktorá je s väčšej časti prestrešená.   Pri výstavbe RD boli použité kvalitné materiály. Tehla 30 cm, zateplenie polystyrén 20 cm, väzníkový krov, zateplenie stropov 40 cm, strecha škridla Danubia EVO TERRAN, podlahy ako potery zateplenie 10 cm, okná Salamander 7 komorové, vonkajšie elektrické hliníkové žalúzie. Kúrenie je plynové podlahové kotol Brotje so zásobníkom na vodu, predpríprava na krb, krbové kachle a predpríprava na klimatizáciu.     VÝHODY PONUKY   Výhodou je lokalita Janíkovce obec v blízkosti Nitry v rámci MHD, pekné  a tiché prostredie, veľkometrážny a prakticky riešený dom vhodný na rodinné bývanie.  
Nitra
245 000 €
Prenájom zariadený a vybavený 3.izb byt Nitra - Chrenová Ĺ.Okánika
POPIS PONÚKANEJ NEHNUTEĽNOSTI     POLOHA   Nitra centrum Ľ.Okánika   POPIS NEHNUTEĽNOSTI  prenájom zrekonštruovaného a zariadeného 3 izb. Bytu v Nitre na Chrenovej.  Výmera bytu 74 m2, riešený jedvomi samostatnými izbami, priechodnou obývačkou, kuchyňou, kúpeľnou so sprchovacím kútom, samostatným WC a priestrannou vstupnou halou, balkón. Byt prešiel rekonštrukciou, nová je kúpeľňa, menené sú okná, v kuchyni je nová kuch.linka so spotrebičmi,na chodbe šatníkové skrine, chodba a kuchyňa dlažby a v izbách sú upravené parkety, menené sú interiérové aj vstupné dvere. V byte sú zariadené dve spálne, obývacia izba, kuchynské posedenie k dispozícii sú potrebné elektrospotrebiče, TV kanály a internet.   MOŽNOSŤ NÁJMU : ihneď CENA NÁJMU : 750 Eur/ mesiac vrátane energií a internetu     VÝHODY PONUKY : bývanie v kompletne pekne upravenom byte s balkónom v blízkosti centra, s výbornou dostupnosťou a vybavenosťou.  
Nitra
750 €/mes.
Predaj zrekonštruovaný RD Nitra - Zobor vhodný na podnikanie aj bývanie
POPIS PONÚKANEJ NEHNUTEĽNOSTI     POLOHA   Nitra – Zobor   POPIS NEHNUTEĽNOSTI    Ponúkame na predaj poschodový, zrekonštruovaný RD s výhľadmi v peknom prostredí na Zobori.     Rodinný  dom má zastavanú plochu 68 m2, obytnú 120 m2, je poschodový s prístavbou určenou na náradie, na pozemku 310 m2. Dom prešiel v roku 2019 rekonštrukciou, nová fasáda, zateplenie, strecha – plech, menené okná za plastové, v dome sú 2x novo zrekonštruované kúpelne s WC, so sprchovacími kútmi, v týchto častiach a v kuchyni sú menené rozvody elektriny a vody. V celom dome sú laminátové podlahy, kúrenie elektrické,voda obecná, dá sa spätne napojiť na plyn, ktorý je pri dome.   Dom je riešený tak, že na prízemí sa nachádza kuchyňa,2x spálňa a kúpelňa s WC a sprchovacím kútom. Na poschodí RD sa nachádzajú 2x spálne a kúpelńa spojená s WC + balkón. Dom sa užíval na podnikanie – prenájom, tak je aj prispôsobený rekonštrukciou a zariadením, nie je problém, drobnými úpravami riešiť rodinné bývanie   VÝHODY PONUKY   Výhodou je vždy lokalita, lukratívna časť mesta Zobor, horná časť s výhľadmi a s pekným a kľudným prostredím. RD zrekonštruovaný, dá sa ihneď užívať, vhodný na podnikanie ale aj rodinné bývanie.
Nitra
195 000 €
Exluzívne na predaj 1.izb. byt v Nitre na Klokočine s balkónom
POPIS PONÚKANEJ NEHNUTEĽNOSTI     POLOHA   Nitra – Klokočina   POPIS NEHNUTEĽNOSTI    Exkluzívne ponúkame na predaj 1-izbový byt s balkónom v centrálnej časti Klokočiny.     Výmera bytu je 38 m2, nachádza sa na  5/7 poschodí, s balónom a pivnicou. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, kúpeľňa – nie je murovaná, ale upravená so sprchovacím kútom, dlažba a obklad, , menené sú okná za plastová,  v kuchyni je zánovná je kuchynská linka, kuchyňa a izba má laminátovú podlahu.   Byt je riešený  vstupnou chodbou, z ktorej je vstup do kúpeľne a samostatného WC a tiež vstup do kuchyne. Z kuchyne je vstup do izby s balkónom.   Obytný dom je zrekoštruovaný, zateplený, menené sú vchodové dvere v obytnom dome, okná, zrekonštruované balkóny, rozvody v obytnom dome. FOTO JE ILUSTRAĆNÉ   VÝHODY PONUKY   Výhodou je lokalita –centrálna časť Klokočiny, blízkosť škola, škôlka, obchod, , poliklinika. Byt vhodný na bývanie aj ako výborná investičná možnosť.  
Nitra
87 000 €
Exkluzívne predaj veľkometrážny 3.izb byt v Nitre na Klokočine
POPIS PONÚKANEJ NEHNUTEĽNOSTI     POLOHA   Nitra – Klokočina   POPIS NEHNUTEĽNOSTI    Exkluzívne ponúkame na predaj veľkometrážny 3.izb byt v Nitre na Klokočine, v tichom prostredí, s výhľadmi a dobrým parkovaním.     Výmera bytu je 82 m2, nachádza sa na  7/7 poschodí, s balónom a pivnicou. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, kúpeľňa - sádrokartón, dlažba a obklad, menené rozvody v tejto časti, menené sú okná za plastová, murovaná balkónová stena,  v kuchyni je menená kuchynská linka so spotrebičmi, na chodbe šatníkové skrine, chodba a kuchyňa dlažby a v izbách laminátová podlaha, menené sú radiátory v izbách.   Byt je riešený veľkou vstupnou chodbou, z ktorej je vstup do všetkých izieb, kuchyne, kúpeľne a samostatného WC.  Všetky spálne sú nepriechodné, v jednej so spální je malá miestnosť s oknom, ktorý je možné využiť ako šatník, alebo špajzu.   Obytný dom je zrekoštruovaný, zateplený, menené sú vchodové dvere v obytnom dome, okná, zrekonštruované balkóny, rozvody v obytnom dome.   VÝHODY PONUKY   Výhodou je lokalita – časť Klokočiny, ktorá je tichá, s okolitou zeleňou, blískosť škola, škôlka, obchod, zastávka MHD. Benefitom bytu je veľkometrážnosť, krásne výhľady a dobré parkovanie.
Nitra
133 900 €
Predaj veľkometrážny 2.izb byt Nitra Klokočina
POPIS PONÚKANEJ NEHNUTEĹNOSTI   POLOHA   Nitra – Klokočina – Bellova ul   POPIS NEHNUTEĹNOSTI   Pre klienta ktorý hľadá veľkometrážny 2.izb byt, v lokalite s dobrou vybavenosťou a dostupnosťou ponúkame byt na Bellovej ul v Nitre, ktorý je čiastočne upravený a viete si ho zrekonštruovať podľa vlastných predstáv.   Byt má výmeru 68 m2, nachádza sa na 1/6 poschodí, k bytu prináleží pivnica, komora. Nehnuteľnosť prešla čiastočnou rekonštrukciou, vymenené sú okná za plastové, v izbách je laminátová podlaha, na chodbe dlažba a v celom byte sú stierky. Kúpeľňa má pôvodné umakartové jadro, kuchyňa je pôvodná v zachovalom stave.   Riešením je v byte veľká vstupná hala z ktorej je vstup do jednej samostatnej spálne a priechodnej obývačky, ktorá je prepojená s kuchyňou. Na chodbe je vstup do kúpeľne a samostatného WC. Obytný dom je zrekonštruovaný, zateplený. Mesačné náklady sú 150 Eur.   VÝHODY PONUKY   Výhodou je veľkometrážnosť bytu, rekonštrukciou sa dá upraviť na 3izbový. Ďaľšou výhodou je  poloha v blízkosti je škola, škôlka, obchody, fitnescentrum, detské ihriská a zastávka MHD. Byt je vhodný na bývanie, ale aj na investíciu.  
Nitra
113 000 €
Predaj zaujímavého 4.izb bungalovu v Ivánke pri Nitre s dvojgarážou
POPIS NEHNUTEĽNOSTI Pre klienta, ktorý túži po súkromí v blízkosti mesta, ktorý si chce upraviť nehnuteľnosť podľa vlastných predstáv, ponúkame 26 ročný – bungalov v modernom riešení v tvare L, s terasou, s pozemkom na ktorom máte úplné súkromie, s dvojgarážou a veľkým betónovým suterénom a s dobrou dostupnosťou.  RD je prízemným moderne riešeným  4 izbovým bungalovom, zastavaná plocha je 170 m2, úžitková 122 m2 + suterén 80 m2 , na pozemku 8,1 ár. Dom bol postavený v roku 1993,materiál kváder, strecha bola rekonštruovaná pred 2 rokmi, je rovná stropy betón, povrch  plech, menené boli plastové okná v celom dome, spravená bola generálna revízia plynového kotla. Garáž a ďalšie suterénne priestory sú z liateho betónu. Kúrenie je plynové – radiátory, na dome sú všetky IS + studňa, obecná voda a kanalizácia bola doriešená pripojením na RD pred rokom. Riešenie RD je vstupnou halou z ktorej je samostatný vstup do všetkých miestností, obývacia izba je s výstupom na terasu, možnosť doriešenia krbu-krbových kachiel, kuchyňa je s komorou, na chodbe sa nachádza veľká  kúpeľňa s vaňou s vetraním, WC je samostatné, v druhej časti domu sa nachádzajú 3x samostatné spálne a vstup do suterénu. V suteréne sa nachádza sklad, kotolňa, dvojgaráž, do ktorej je možný vstup samostatnou bránou z ulice. Na pozemku sú vysadené ovocné a okrasné stromy. RD je vo výbornom stave, možnosť bývania ihneď,  má veľký potenciál na  prípadne úpravy podľa vlastných predstáv a zmodernizovanie.    VÝHODY PONUKY:   Bývanie  v blízkosti mesta v rámci MHD, zaujímavý projekt, ktorý je možné využiť aj na sídlo firmy, poskytuje v rátane suterénu 200 m2 úžitkovej plochy, dobrý prístup.
Ivanka pri Nitre
225 000 €
Predaj štýlového zrekonštruovaného a zariadeného 3.izb bytu v Nitre v TOP lokalite
POPIS PONÚKANEJ NEHNUTEĽNOSTI   POLOHA Nitra – Jurkovičova ul – spodná časť Klokočiny   POPIS NEHNUTEĽNOSTI   Pre klienta, ktorý hľadá 3.izb byt, byt, do ktorého sa dá bez investícií nasťahovať, ponúkame krásny 3.izb byt, zrekonštruovaný a kompletne zariadený( vrátane elektroniky /  v Nitre v lokalite s dobrou dostupnosťou a vybavenosťou.   Byt má výmeru 64 m2 + 6,5 m2 pivnica, vyvýšené prízemie, prešiel v r. 2018 kompletnou rekonštrukciou vrátane elektroinštalácie, nových rozvodov vody a odpadu, v byte sú nové stierky a tapety, vymenené sú okná, interiérové dvere, vchodové zvukovotesné  dvere. V obývacej izbe sú upravené tapety, v ostatnej časti laminátová podlaha. Kúpeľňa je murovaná s vaňou, nové sú obklady a dlažby, WC je samostatné. Kuchyňa je vyrobená na mieru, rohová s ostrovčekom s množstvom úložného priestoru. V obývacej izbe je nábytok vyrobený na mieru, rozťahovacia rohová sedacia súprava, masívny jedálenský stôl a stoličky z ekokože. V obývacej izbe je nadekorovaný krb, ktorý vytvára príjemnú atmosféru domova. Spálňa je riešená manželskou postelou s masívu a vstavanými skriňami. V ďalšej izbe je pracovňa s pracovným stolom a pracovný kútik. Chodba je riešená vešiakovou zostavou a komodou. Riešením bytu je vstupná chodba a z nej je vstup do jednej so spální, obývacej izby a kúpeľni. Obývacia izba je spojená s kuchyňou a je z nej vstup do druhej spálne. Obytný dom je zrekonštruovaný, zateplený, menený je výťah, okná, rozvody. Okolie obytného domu je plné zelene.   VÝHODY PONUKY   Pekný 3.izb byt, ktorý si viete zakúpiť kompletne zariadený a vybavený. Nachádza sa v super lokalite s dobrou dostupnosťou 10 minút do mesta, v úplnej blízkosti MHD, pošta, škola, škôlka, obchodné centrá, poliklinika. Kúpa bytu môže byť aj výborná investičná možnosť.  
Nitra
dohodou
Exkluzívne na predaj pekný 3.izb byt v Nitre na Chrenovej
POPIS PONÚKANEJ NEHNUTEĹNOSTI   POLOHA   Nitra – Chrenová – Ľ.Okánika   POPIS NEHNUTEĹNOSTI   Pre klienta ktorý preferuje pri hľadaní nehnuteľnosti lokalitu, ponúkame exkluzívne na predaj pekný 3izb byt v Nitre na Chrenovej na ul Ľ.Okánika v bezprostrednej blízkosti centra mesta, rieky, obchodných centier, športovísk, všetko v blízkej pešej vzdialenosti.   Byt má 68 m2, balkón, murovanú pivnicu a nachádza sa 1/13 poschodí. Je zrekonštruovaný, nová je kúpeľňa, murované jadro, so sprchovacím kútom spojená s WC, vetrateľná oknom, v časti bytu ako chodba, kuchyňa a kúpeľňa sú nové stierky, rozvody elektriny a rozvody vody a odpadu. V celom byte sú menené okná za plastové. Na chodbe a v kúpeľni je dlažba, laminátová podlaha a sádrokartónové podhľady s osvetlením. V izbách sú drevené dubové parkety   v obývačke brúsené.   Byt je riešený vstupnou chodbou, z nej je vstup do kúpeľne, kuchyne a obývačky, obývačka má výstúp na balkón a je priechodná, dve spálne sú samostatné a nepriechodné. Byt je orientovaný na východ. Obytný dom je zrekonštruovaný kompletne, fasáda, upravená vstupná hala, el.vrátnik, menené výťahy.   VÝHODY PONUKY   Najväčším benefitom je lokalita  s výbornou dostupnosťou, ďalšou výhodou je byt ktorý je z väčšej časti zrekonštruovaný, nie je potrebná veľká investícia na kompletné doriešenie bytu. Byt je vyplatením kúpnej ceny ihneď k dispozícii. Nehnuteľnosť vhodná na bývanie ale aj ako investícia vhodná na prenájom.  
Nitra
153 900 €
Exkluzívne na predaj 2.izb byt v Nitre na Klokočine s dobrým parkovaním
POPIS PONÚKANEJ NEHNUTEĹNOSTI   POLOHA   Nitra – Klokočina – Kmeťova ul   POPIS NEHNUTEĹNOSTI   Pre klienta, ktorý hľadá 2.izb byt vhodný na rekonštrukciu, ponúkame slnečný  2.izb byt v Nitre na Klokočine na Kmeťovej ul.   Byt má výmeru 50 m2, loggiu,  pivnicu a nachádza sa na 5/7 poschodí .  V byte sú menené plastové okná a v kuchyni veľký balkónový výsuvný profil, ktorý presvetľuje a zväčšuje priestor kuchyne. V časti bytu sú nové stierky, na chodbe a v kuchyni je dlažba, inak je byt v pôvodnom slušnom stave. Byt je riešený vstupnou chodbou, z chodby je vstup do obývacej izby, ktorá je priechodná so spálňou a z chodby je vstup do kuchyne s loggiou a tiež do kúpeľne a samostatného WC. Obytný dom je komplet zrekonštruovaný, zateplený, menené sú rozvody v obytnom dome.   VÝHODY PONUKY   Výhodou je pekný slnečný byt vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv, dobré parkovanie. Obytný dom je v blízkosti zastávky MHD, v blízkosti je obchod, škola, škôlka a tiež výpadovka na R1. Nehnuteľnosť vhodná na bývanie ale aj investičná možnosť.  
Nitra
115 000 €
Exluzívne na predaj čiastočne zreonštruovaný 3.izb byt Nitra Chrenová
POPIS PONÚKANEJ NEHNUTEĽNOSTI     POLOHA   Nitra – Chrenová  Ľ. Okánika   POPIS NEHNUTEĽNOSTI    Exkluzívne ponúkame na predaj 3.izb byt v Top lokalite, čiastočne zrekonštruovaný a zariadený.     Výmera bytu je 74 m2, 2/13 poschodí, s balónom a pivnicou. Byt prešiel rekonštrukciou, nová je kúpeľňa, menené sú okná, v kuchyni je menená kuchynská linka so spotrebičmi, na chodbe šatníkové skrine, chodba a kuchyňa dlažby a v izbách sú upravené parkety, menené sú interiérové aj vstupné dvere.   Byt je riešený dvomi samostatnými izbami, priechodnou obývačkou, kuchyňou, kúpeľnou so sprchovacím kútom, samostatným WC a priestrannou vstupnou halou, balkón.   Obytný dom je zrekoštruovaný, zateplený, menené sú vchodové dvere v obytnom dome, okná, výťahy.   VÝHODY PONUKY   Výhodou je predovšetkým Top lokalita Chrenová, blízkosť centra, obchodných centier, polikliniky, škola, škôlka, rieka s cyklotrasami, brezový háj s relax zónou, park, športoviská. Byt vhodný na rodinné bývanie ako aj investičná možnosť.
Nitra
149 000 €
Exkluzívne na predaj veľkometrážny, zrekonštruovaný 3.izb byt v Nitre na Chrenovej
POPIS PONÚKANEJ NEHNUTEĹNOSTI   POLOHA   Nitra – Chrenová – Ždiarska ul   POPIS NEHNUTEĹNOSTI   Pre klienta, ktorý hľadá veľkometrážny, pekne zrekonštruovaný ,priestranný a slnečný byt v dobrej lokalite, exkluzívne ponúkame 3.izb byt v Nitre na Chrenovej.   Byt má výmeru 83 m2, loggiu a veľkú pivnicu a nachádza sa na 1/3 poschodí . Prešiel kompletnou  rekonštrukciou, menené sú okná za plastové podlahy sú laminátové a dlažba v kuchyni, v  kúpeĺni, aj obklad a sanita je riešená na novo,  kuchynská linka  s ostrovčekom je vyhotovená na mieru, v časti bytu kuchyňa, kúpeľňa sú menené rozvody elektriny, vody, v byte sú šatníkové skrine na chodbe a v spálni, menené interiérové a vchodové dvere. Byt je riešený vstupnou chodbou, z chodby je vstup do všetkých troch izieb, spálne sú nepriechodné, v jednej so spální je loggia, obývačka priechodná s kuchyňou v ktorej sa nachádza špajza. Kúpeľňa sa nachádza pri kuchyni.   Obytný dom je komplet zrekonštruovaný, zateplený, menené sú rozvody v obytnom dome.   VÝHODY PONUKY   Výhodou bytu je predovšetkým Top lokalita, sídlisko s dobrou dostupnosťou a vybavenosťou, v blízkosti sa nachádzajú obchody, škola škôlka, poliklinika detské ihrisko, dobré parkovanie, pekné a tiché prostredie.. Ďalšou výhodou je priestranný a výborne riešený byt vhodný pre veľkú rodinu, ale aj ako investičná možnosť.    
Nitra
165 000 €
Exkluzívne ponúkame na predaj veľkometrážny 4.izb byt v Topolčanoch - sídlisko JUH
POPIS PONÚKANEJ NEHNUTEĹNOSTI   POLOHA   Topolčany – sídlisko Juh   POPIS NEHNUTEĹNOSTI   Pre klienta, ktorý hľadá veľkometrážny, priestranný a slnečný byt v dobrej lokalite, exkluzívne ponúkame 4.izb byt v Topolčanoch na sídlisku Juh.   Byt má výmeru 98 m2, loggiu, pivnicu a nachádza sa na 11 /12 poschodí . Prešiel čiastočnou rekonštrukciou, menené sú okná za plastové trojsklá, podlahy sú laminátové a dlažba v kuchyni, zánovná je kuchynská linka a nové sú bezpečnostné vchodové dvere. V hale je rolldor skriňa.   Byt je riešený vstupnou chodbou, za ktorou sa nachádza veľká hala so šatníkovými rolldor skriňami. Všetky izby majú samostatný vstup, kuchyňa je priechodná  s výstupom na loggiu. Kúpeľňa a WC sú v pôvodnom slušnom stave. Pred vstupom do bytu je vstupná uzamykateľná chodbička, spoločná pre dve bytové jednotky.   Obytný dom je komplet zrekonštruovaný, zateplený, menené sú rozvody v obytnom dome, nové sú výťahy. Mesačné náklady na bývanie sú 210 Eur. K bytu je možné dokúpiť garáž v garážovom dome na sídlisku JUH   VÝHODY PONUKY   Výhodou bytu je predovšetkým Top lokalita, sídlisko s dobrou dostupnosťou a vybavenosťou, v blízkosti sa nachádza Kaufland, škola škôlka, detské ihrisko, pošta. Benefitom sú krásne výhľady. Ďalšou výhodou je veľký, slnečný, priestranný a výborne riešený byt vhodný pre veľkú rodinu, ale aj ako investičná možnosť.
Topoľčany
143 000 €
Predaj veľkometrážneho 2.izb bytu v Nitre v centre
POPIS PONÚKANEJ NEHNUTEĽNOSTI   POLOHA   Nitra centrum – Párovská ul   POPIS NEHNUTEĽNOSTI   Pre  klienta, ktorý hľadá nehnuteľnosť  v  lokalite v úplnom centre mesta, ponúkame na predaj veľkometrážny 2izb byt  upravený, vhodný na bývanie aj prenájom, s možnosťou užívania ihneď po vyplatení.   Byt má výmeru 61 m2, nachádza sa na 2/4 poschodí, s výťahom, balkónom a pivnicou. Pred pár rokmi sa v byte realizovala rekonštrukcia, vymurované je kúpeľňové jadro, obklad, dlažba, sanita. Menené sú okná za plastové, zánovná je kuchynská linka, menené sú elektrické rozvody v celom byte, vybrúsené dubové parkety, v kuchyni je kvalitný laminát. Byt je riešený vstupnou chodbou na ktorej je vstup do samostatného WC, kúpeľne s vaňou a kuchyne.  Z chodby je vstup aj do obývacej miestnosti s balkónom a spálňa je samostatná nepriechodná za obývačkou. Obytný dom je zrekonštruovaný, rozvody v obytnom dome sú menené a doriešený je nový výťah. Mesačné náklady sú 150 Eur.   VÝHODY PONUKY    Lokalita má výbornú polohu, centrum mesta , dobrá dostupnosť, občianska vybavenosť, blízkosť Lidl, základná škola, gymnázium, zastávka MHD, obchody, zdravotné stredisko, park. Byt vhodný na bývanie, výborný aj ako investičná možnosť.  
Nitra
125 000 €
Prenájom pekný, zariadený a vybavený 2.izb byt Nitra - Čermánske námestie
POPIS PONÚKANEJ NEHNUTEĽNOSTI   POLOHA   Nitra – Nitra – Čermáň – Čermánske námestie   POPIS NEHNUTEĽNOSTI   Pre klienta, ktorý hľadá bývanie v prenájme v novostavbe, v praktickom v byte ktorý je komplet vybavený a zariadený, ponúkame 2.izb byt v tehlovej novostavbe s vlastným kúrením, s balkónom a pivničnou kobkou, vo vynikajúcej lokalite s dobrou dostupnosťou.   Byt  má rozlohu 57 m2, balkón 4 m2, pivničnú kobku. Riešenie bytu je vstupná chodba, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC, obývacia izba prepojená s kuchyňou s balkónom a samostatná spálňa. Byt  sa prenajíma kompletne zariadený a vybavený.   Cena nájmu: 590,-Eur vrátane energii, TV a optického internetu Možnosť nájmu : ihneď   VÝHODY PONUKY    Výborná lokalita, bývanie v peknom byte v novostavbe v peknom prostredí s dobrou dostupnosťou. Byt je firemným majetkom, čo je výhoda pre klienta, ktorý potrebuje mesačne zdokladovať poplatky za nájom.  
Nitra
590 €/mes.
Exkluzívne na predaj komfortný 6 ár pozemok Nitra - Śúdol
POPIS PONÚKANEJ NEHNUTEĹNOSTI   POLOHA   Nitra - Śúdol   POPIS NEHNUTEĹNOSTI   Pre klienta, ktorý hľadá komfortný pozemok pre výstavbu RD vo výbornej lokalite na okraji mesta v peknom prostredí ponúkame exkluzívne na predaj 600 m2 stavebný pozemok na Śúdolí v Nitre.     Pozemok sa nachádza v zastavanej časti, medzi novostavbami RD, výmeru má 600 m2 + podiel na prístupovej ceste, šírka 20X30 m, na pozemku sa nachádzajú všetky IS, elektrina, voda, kanalizácia, optické pripojenie a prístup je s asfaltovej komunikácie. Pozemok je orientovaný na juhozápad s krásnymi výhľadmi. Cena na vyžiadanie v RK   VÝHODY PONUKY   Možnosť výstavby RD,všetky IS, prístup a dobrá dostupnosť, blízkosť MHD, škola, škôlka, obchody, pekné a tiché prostredie.      
Nitra
1 €
Predaj 3.izb minimalistickej novostavby Nitra Dražovce v tichom prostredí SUPER CENA
POPIS PONÚKANEJ NEHNUTEĹNOSTI   POLOHA   Nitra – Drážovce obec 5 km vzdialená v rámci MHD od mesta, v blízkosti priemyselného parku   POPIS NEHNUTEĹNOSTI   Pre klientov, ktorý hľadajú alternatívu  zámeny bývania v byte  za bývanie  v dome, ponúkame  na predaj v minimalistickú  a praktickú novostavbu 3.izb rodinného domu v Dražovciach v tichej uličke s malým pozemkom a parkovaním pre dve autá.   RD je novostavba, 117 m2 je zastavaná plocha, 58,62 m2 je úžitková plocha, plocha pozemku sú tri áre, pripojený na všetky IS, elektrinu, vodu, kanalizáciu, bez plynu. Dom sa predáva v dokončení na kľúč, vrátane kuchynskej linky so vstavanými spotrebičmi, kúpeľne s obkladom a sanitou, klimatizáciou, predprípravou na krb, podlahami, stierkami,  maĺovkami,  fotovoltaikou, funkčným podlahovým elektrickým kúrením a upraveným,  oploteným pozemkom so zámkovou dlažbou.   Dom je riešený vstupnou chodbou, z ktorej je vstup do kúpeľne so sprchovacím kútom a WC a samostatný je vstup do kuchyne s obývačkou, a z nej je výstup na podkrovie, ktoré je otvorené a nachádza sa na ňom samostatné WC. Samostatný vstup je do priestrannej spálne.   VÝHODY PONUKY   Dom je vhodný na bývanie pre dve, prípadne tri osoby, vzhľadom k minimalistickému riešeniu, je to kompletne dokončená a skolaudovaná novostavba, s nízkymi prevádzkovými nákladmi s vlastným parkovaním v tichej časti obce.
Nitra
155 000 €
Exkluzívne na predaj novostavba - chaty Veľká Lehota v krásnom prostredí
POPIS PONÚKANEJ NEHNUTEĽNOSTI POLOHA – Veľká Lehota EXKLUZÍVNE vo výhradnom zastúpení Vám ponúkame novostavbu chaty v krásnom prostredí Veľkej Lehoty v blízkosti lyžiarskeho strediska Drozdovo. Dispozícia chaty pozostáva z prízemia a podkrovia. Obytná plocha chaty je 120m2 na pozemku o rozlohe 525m2. Na prízemí sa nachádza veľká spoločenská časť – obývací priestor, kuchyňa, kúpeľňa a WC, je tu tiež technická miestnosť a špajza. Na poschodí sú tri samostatné izby a tiež kúpeľňa a WC. K chate prislúcha balkón a terasa z ktorej máte nádherný výhľad na okolité kopce vrátane lyžiarskeho strediska. Vykurovanie podlahové teplovodné v kombinácii do podkrovia radiátormi, elektrický kotol s výhodnou tarifou( 2 tarifný elektromer) zaručuje nízku spotrebu. Možnosť tepelného čerpadla. Jednoducho vďaka aplikácii si riadite vykurovanie v telefóne. Je tu tiež pripravené krbové vykurovanie, ktoré vynikajúco vykúri obe podlažia. Stavebný materiál bol použitý Porfix 30cm a zateplenie 15cm. Strop betónový, takže žiadne vŕzganie. Okná sú izolačné trojsklá kombinácia antracitová. Voda je tu napojená z verejného vodovodu, možnosť aj vlastnej studne. Odpad riešený žumpou. Prístupová cesta udržiavaná aj v zimnom období. Veľmi dobré napojenie na diaľnicu R1 a bezproblémové parkovanie pre viac áut. Je tu tiež výborné napojenie na internet. Nehnuteľnosť zodpovedá certifikátom A. Chata sa v danej cene ponúka v dokončení na kľúč. Vonkajšia fasáda + terasa 200 m2, zámková dlažba + zelená terasa. V interiéry budú dokončené obklady drevo strop, podlahy, kúpeľne obklady a sanita, v kuchyni kuchynská linka, dlažba a laminátová podlaha, kúrenie podlahové na vrchnom podlaží vykurovanie do radiátorov plus vykurovanie z krbu. Chata sa predáva vybavená a zariadená VÝHODY PONUKY Nehnuteľnosť je určená na rekreačné ale aj trvalé bývanie, vzhľadom ku komfortnosti, ktoré ponúka. Chata bude vyhotovená v štádiu na kľúč, klientovi sa stačí už len nasťahovať. Lokalita v ktorej sa chata nachádza ponúka celoročný moderný turizmus, je tu SKI CENTRUM Drozdovo, BIKE PARK celoročne navštevovaný s cyklotrasami, jazdenie na koni, možnosti prenajatia 4koliek , v lete je tu možnosť kúpania sa na jazere Tajch. Hubárčenie a nádherná príroda. Chata je situovaná v prostredí, kde sa nachádza len pár nehnuteľností a svojou polohou zabezpečuje úplný kľud a skôr polosamotu. Cena 235 000 € V cene je zahrnutý kompletný právny servis zabezpečený autorizovaným právnikom a všetky katastrálne aj notárske poplatky. VÝHODY PONUKY Nehnuteľnosť je určená na rekreačné ale aj trvalé bývanie, vzhľadom ku komfortnosti, ktoré ponúka.Chata bude vyhotovená v štádiu na kľúč, klientovi sa stačí už len nasťahovať. Lokalita v ktorej sa chaty nachádzajú sú významné svojim celoročným moderným turizmom, je tu SKI CENTRUM Drozdovo,  BIKE  PARK celoročne navštevovaný s cyklotrasami, jazdenie na koni, možnosti prenajatia 4koliek , v lete je tu možnosť kúpania  sa na jazere Tajch. Hubárčenie a nádherná príroda.    
Veľká Lehota
235 000 €
Rezervovaný kompletne zrekonštruovaný 3.izb rodinný dom Nitra - Drážovce
POPIS PONÚKANEJ NEHNUEĽNOSTI   POLOHA Nitra – Drážovce pri Nitre   POPIS NEHNUEĽNOSTI Pre klienta, ktorý hľadá dom k okamžitému nasťahovaniu, s dokončeným interiérom a okolím, ponúkame na predaj pekný 3.izb rodinný dom po kompletnej rekonštrukcii v minulom roku Rodinný dom má obytnú plochu 95 m2, veľkú prestrešenú terasu, pivnicu, plocha pozemku má 3,5 ár, pri dome sa nachádzajú všetky IS elektrina, voda, kanalizácia a  studňa, energeticky je zabezpečený fotovoltaickými panelmi.  Stavebným materiálom je pálená tehla, strecha je nová - škridla,  zateplenie polystyrén,  okná plastové, nová je kuchyňa s linkou na mieru a kúpeľňa so sprchovacím kútom, v celom dome sú nové všetky rozvody, stierky, obklady, dlažba a podlahy. V rámci rekonštrukcie bola dostavaná  časť, v ktorej sa nachádza obývačka s kuchyňou, v prednej časti domu sa nachádzajú dve spálne. VÝHODY PONUKY Kompletne zrekonštruovaný dom, upravené okolie a oplotenie, nehnuteľnosť, ktorá nepožaduje ďaľšie investície, lokalita v MHD dostupnosti od mesta, blízkosť priemyselného parku a výpadovky na diaľnicu.
Nitra
190 000 €
Exkluzívne na predaj RD s garážou a veľkou terasou s krásnom prostredí s výhľadmi
POPIS  PONÚKANEJ  NEHNUTEĽNOSTI   POLOHA   Nitrianske Rudno  – 18 km Prievidza, 15 km Bojnice,   POPIS NEHNUTEĽNOSTI   Pre klienta, ktorý hľadá nehnuteľnosť –  rodinný dom, kompletne zariadený a vybavený s upraveným okolím a predovšetkým je pre neho dôležitá poloha – tiché a pekné prostredie s výhľadmi, ponúkame exkluzívne na predaj architektom navrhnutý rodinný dom v tesnej blízkosti Nitrianskeho Rudna s výhľadmi na okolitú prírodu. Nehnuteľnosť spĺňa parametre modernej stavby,  a požiadavky aj náročného klienta.   Rodinný dom je 3-izbový s možnosťou doriešenia štvrtej izby, má garáž, dve kúpeľne a veľkú prestrešenú terasu s výhľadom, podlahovú plocha je 180 m2, zastavaná plocha 194 m2 . Pozemok má výmeru 514 m2, možnosť dokúpenia vedľajšej parcely, pri dome sú IS elektrina, voda a žumpa. Kolaudovaný bol v roku 2021 a  predáva sa zariadený a vybavený.    Rodinný dom je zariadený nábytkom vyrobeným na mieru, v celom dome sú vkusne riešené osvetlenia, podsvietenia podhľadov  aj nábytkov. Stavebným materiálom je Ytong 37cm, zateplenie polystyrén 10 cm, vonkajšia fasáda je kombinovaná s dreveným obkladom. Vo vnútri boli použité špeciálne farebné omietky, podlahy sú laminátové – dub, okná plastové trojsklá – antracit, interiérové a exteriérové dvere moderné – antracitové. Kuchynská linka je riešená s ostrovčekom a barovým posedením, vybavená vstavanými spotrebičmi Elektrolux. V dome sú dve kúpeľne, jedna kúpeľňa je vybavená sprchovacím kútom, umývadlom, WC a časťou určenou ako práčovňa s pračkou a sušičkou. Druhá kúpeľňa je vybavená krásnou samostatne stojacou vaňou, murovaným sprchovacím kútom, umývadlom a WC. Garáž má el. ovládanú bránu a na terase je elektricky ovládaná pergola. V dome sú 2x klimatizačné jednotky, v spálni rekuperácia. Kúrenie je podlahové – elektrické s alternatívou kúrenia pieckou. Spoločenská časť má veľkorysé rohovú presklenenú zostavu s výstupom na terasu a s výhľadmi už z domu a tiež efekt tejto časti umocňujú vyvýšené stropy 3,8 m. Strecha je rovná, nadimenzovaná tak, že na streche bola plán riešenia jacúzzi.    Dom je riešený vstupnou halou, garážou, do ktorej je vstup aj z vnútra domu aj z vonku. V prednej časti haly je predsieňový odkladací priestor a v ďalšej časti haly šatníková zostava. V tejto časti domu je kúpeľňa so sprchovacím kútom. Z haly  otvorený vstup do spoločenskej časti, ktorú tvorí kuchynská časť s komorou,   s obývacou časťou a výstupom na terasu, orientovaná je na JZ. Z nej je vstup do spálne – pracovne, respektívne hosťovskej izby, zariadenej vstavaným nábytkom, vyklápacou manželskou posteľou a pracovným stolom. V zadnej časti domu sa nachádza ďalšia spálňa prepojená so šatníkom, z ktorého je možné doriešiť v prípade potreby ďalšiu izbu a kúpeľňou s vaňou a sprchovacím kútom
Nitrianske Rudno
399 990 €
Na predaj pekný veľkometrážny 2.izb. byt v Nitre na Chrenovej
POPIS PONÚKANEJ NEHNUTEĹNOSTI   POLOHA   Nitra – Chrenová – Tríbečská ul   POPIS NEHNUTEĹNOSTI   Pre klienta, ktorý hľadá veľkometrážny 2.izb byt vo výbornej lokalite, ponúkame na predaj pekný, zrekonštruovaný, slnečný byt na Chrenovej v Nitre.   Byt má výmeru 66 m2, nachádza sa na 2/3 poschodí, disponuje komorou, šatníkom a veľkou pivnicou. .  V byte sú menené plastové okná s vonkajšími žalúziami, kúpeľňa je so sprchovacím kútom, obklad, dlažba, v kuchyni je menená kuch. linka a spotrebiče, nachádza sa tu dlažba, v izbách je laminátová podlaha. V časti kuchyňa a kúpeľňa sú menené el rozvody aj rozvody vody. Na chodbe sú vstavané skrine.   Byt je riešený vstupnou chodbou, z ktorej je vstup do samostatého WC  a do šatníka. Obidve izby sú samostatné, obývacia izba je priechodná s kuchyňou, v ktorej sa nachádza komora. Mesačné náklady sú 150 Eur + elektrina, plyn. Obytný dom je komplet zrekonštruovaný, zateplený, menené sú okná v obytnom dome a tiež vstupný vrátnik. Parkovanie v danej lokalite je dobré.   VÝHODY PONUKY   Výhodou pri kúpe tohto bytu je hlavne lokalita, Chrenová, blízkosť MHD, poliklinika, obchody, obchodné centrá, škola, škôlka, detské ihriská, dobré parkovanie. Benefitom je veľkometrážnosť bytu, to že byt je zrekonštruovaný a slnečný. Vhodný aj ako investičná možnosť.  
Nitra
120 000 €
Exkluzívne predaj 5 ár pozemok v Štitároch pri Nitre - dostupnosť MHD
POPIS PONÚKANEJ NEHNUTEĽNOSTI   POLOHA   Dolné Štitáre – vzdialené 8 km od mesta v rámci MHD, bezproblémový dojazd   POPIS NEHNUTEĽNOSTI   Exkluzívne ponúkame pre klienta, ktorý hľadá pozemok na výstavbu RD pekný pozemok v kľudnom prostredí, za pozemkom už nie je plánovaná ďalšia výstavba v Dolných Štitároch pri Nitre.   Pozemok má výmeru 695 m2 aj s prístupovou cestou, samotná výmera pozemku je 507 m2, šírka pozemku 25 m. Na pozemku je vydané právoplatné stavebné povolenie , priamo na pozemku sa nachádza prípojenie na elektrinu, vodu a optický internet. Prístupová cesta je spevnená makadam a šírka cesty je 6 m. Cena pozemku vrátane podielu na prístupovej ceste je 100,- Eur/m2 celková cena je 69.500,- Eur  VÝHODY PONUKY   Pekný pozemok v dobrej dostupnosti, s kompletným riešením výstavby rodinného domu s dobrou dostupnosťou.  
Štitáre
48 302 500 €
Prenájom pekných kancelárskych priestorov v Nitre na Chrenovej s parkovaním
POPIS PONÚKANEJ NEHNUTEĹNOSTI   POLOHA   Nitra- Chrenová   POPIS NEHNUTEĹNOSTI   Pre klienta, spoločnosť ktorý hľadá zrekonštruované kancelárske priestory na prenájom ponúkame priestory v administratívnej budove na Chrenovej .     Kancelárie sú vo výmere od 13-53 m2,  ponúkame samostatné jednotlivé kancelárie, alebo aj dvojkancelárie zrekonštruované, upravené s umývadlom. V rámci nájmu sú toalety na každom podlaží, kuchynka zariadená a vybavená na druhom podlaží, konferenčná miestnosť na riešenie väčších stretnutí a seminárov, parkovanie pred budovou zadarmo. Možnosť 24 hodinového prístupu, kamerový systém, magnetické uzatváranie prístupu do priestorov.   Cena nájmu 75 Eur/m2 rok  + energie bez DPH   Možnosť nájmu ihneď   VÝHODY PONUKY   Výhodou je možnosť výberu v rôznych výmerách, komplet zabezpečenie administr.budovy, bezpečnosť,lokalita s dobrým prístupom a parkovaním a určite zaujmú pekne upravené priestory vrátane spoločných priestorov.  
Nitra
975 €/mes.
Exkluzívne na predaj 1.izb byt v Nitre na Chrenovej - Nábrežie Mládeže
  POPIS PONÚKANEJ NEHNUTEĽNOSTI   POLOHA   Nitra Chrenová – Nábrežie mládeže   POPIS NEHNUTEĽNOSTI   Pre  klienta, ktorý hľadá nehnuteľnosť  v TOP  lokalite v blízkosti centra mesta, rieky, brezového hájika v prostredí plnom zelene, exkluzívne ponúkame na predaj 1.izb  byt  kompletne zrekonštruovaný, zariadený a vybavený   Byt má výmeru 36 m2, nachádza sa na 3/3 poschodí. Byt pred 4 rokmi prešiel kompletnou rekonštrukciou. Menené sú všetky rozvody elektriny, vody a plynu v byte, nové sú stierky v celom byte, menené sú plastové okná. Murované je jadro v kúpeľni, zmenená dispozícia kúpelne umožnila vytvoriť komfortný sprchovací kút, a kúpeľňu  spojenú s WC, s obkladom a dlažbou a zaujímavými dizajnovými zasúvacími dverami V kuchyni je menená kuch. linka s ostrovčekom, nová je dlažba v izbe je nová laminátová podlaha. Byt sa predáva komplet zariadený a vybavený. Kúpeľna s nábytkom, chodbový nábytok, v kuchyni je ostrovček s barovým sedením a rohový gauč a Tv stolík, izba je zariadená ako spálńa s manželskou posteľou a šatníkovými skriňami.  Byt je riešený vstupnou chodbou na ktorej je vstup do kúpelne s WC a do kuchyne.  Z chodby je vstup aj do spálne. Obytný dom je zrekonštruovaný, rozvody v obytnom dome sú menené   VÝHODY PONUKY    Lokalita má výbornú polohu,  blízkosť centrum mesta , rieka so športoviskami a relax zónou, dobrá dostupnosť, občianska vybavenosť, blízkosť obchodné centrá,  základná škola, škôlka,  MHD, obchody, zdravotné stredisko, park. Byt vhodný na bývanie, výborný aj ako investičná možnosť.  
Nitra
1 €
Predaj pekný obchodný priestor v Nitre v úplnom centre s výkladom do pešej zóny
POLOHA: Nitra – Štefánikova trieda  - pešia zóna   POPIS NEHNUTEĽNOSTI :   Ponúkame na predaj  zrekonštruovaný obchodný priestor 170 m2, prízemie – s výkladom do pešej zóny. Priestor pozostáva s veľkej priestrannej časti rozdelenej na dve časti, skladových priestorov, sociálnych zariadení. Prislúcha k nim aj  časť vonkajšieho priestoru vo dvore budovy a pivnica. Budova prešla pred pár rokmi kompletnou rekonštrukciou. V priestoroch sú všetky IS.   VÝHODY PONUKY: Priestory vhodné na podnikanie, pre prevádzky, ktoré potrebujú dobrú dostupnosť pre zákazníkov, viditeľnosť a komfortnosť. Úplné centrum mesta – pešia zóna. Cena na vyžiadanie v RK  
Nitra
1 €
1 2