Chalupa v obci Viničky | NA PREDAJ | Realitná kancelária Bývajte s Nami
Realitná kancelária Bývajte s Nami ponúka na predaj vidiecky dom v malebnej dedinke Viničky. Táto nehnuteľnosť je situovaná v príjemnej a tichej uličke s úžasnými susedmi, pozemok je o celkovej rozlohe 1 950 m2, šírka pozemku je 14 metrov. Na parcele sa nachádza chalupa v pôvodnom stave. Sú dostupné aj prípojky elektriny a plynu. Okrem toho je k dispozícii studňa s pitnou vodou a vedľa starého vidieckeho domu stojí malý murovaný domček, známy ako letná kuchyňa. Dom pozostáva zo 4 miestností, pričom jedna z nich slúžila ako kuchyňa. Ďalšia miestnosť za spálňou s prístupom zvonka pôvodne slúžila ako hospodárska miestnosť, no po rekonštrukcii môže poslúžiť ako ďalšia obytná miestnosť. Celková podlahová plocha domu je 80 m2. Viničky sa nachádzajú v Tokajskej oblasti, známej pre výborné víno. Obec ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, vrátane materskej, základnej a strednej školy a v oblasti sa nachádzajú rôzne reštaurácie či penzióny pre turistov. Zaujímavým prvkom obce je možnosť plavby loďou po rieke Bodrog až do Sárospataku. Toto je jedinečná príležitosť vychutnať si pokoj vidieckeho života v srdci vinohradníckej krajiny s pôvabom historickej obce. Nenechajte si ujsť túto príležitosť pre investíciu do vlastnej chalupy v krásnej oblasti Tokaj. Cena 22 000 € V cene je zahrnutý kompletný realitný a právny servis aj poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu vieme zabezpečiť výhodnú hypotéku a poistenie. Osobnú obhliadku si môžete dohodnúť na našom čísle 0951 304 316. Sme členom združenia realitných kancelárií Slovenska. Bývajte s nami! Bývajte v pohode a bez starostí :)
Viničky
22 000 €
Na predaj | 4i byt vo Vranove n/Topľou | krásna lodžija | Realitná kancelária Bývajte s NAMI
Realitná kancelária Bývajte s Nami Vám exkluzívne ponúka na predaj štvorizbový byt vo Vranove nad Topľou. Bytový dom sa nachádza na sídlisku 1. mája a pozostáva z celkových 9 podlaží s výťahom a elektronickým vrátnikom. Ponúkaný byt je situovaný na 1. podlaží alebo na tzv. vyvýšenom prízemí. Pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, špajze, obývačky a ďalších 3 izieb. Ku bytu prislúcha aj pekná, zasklená lodžija s plochou 6 m2 a murovaná pivnica o veľkosti 5 m2. Byt ponúka podlahovú plochu o veľkosti 81 m2. Prešiel kompletnou rekonštrukciou s výmenou okien, podláh, bytového jadra aj kuchynskej linky. Vykurovaný je centrálne. Vchodové dvere sú bezpečnostné. Celkovo pôsobí veľmi pekne, je slnečný a príjemný. V byte ostávajú vstavané skrine. V lokalite sa nachádzajú materská aj základná škola, potraviny ako aj ďalšie nevyhnutnosti. Cena je 117 000 € V cene je zahrnutý kompletný realitný a právny servis aj poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu vieme zabezpečiť výhodnú hypotéku a poistenie. Osobnú obhliadku si môžete dohodnúť na našom čísle 0951 304 316. Sme členom Realitnej únie SR a združenia realitných kancelárií Slovenska. Bývajte s nami! Bývajte v pohode a bez starostí :)
Vranov nad Topľou
117 000 €
Na predaj pekný rodinný DOM | Žbince | po rekonštrukcii | Realitná kancelária Bývajte s Nami
Realitná kancleária Bývajte s Nami Vám exkluzívne ponúka na predaj rodinný dom v obci Žbince. Nehnuteľnosť je situovaná na rovinatom a udržiavanom pozemku o celkovej rozlohe 991 m2. Postavená z tehly a kvadry, prešla kompletnou rekonštrukcie, pri ktorej bola vymenená aj strešná krytina. Okná sú plastové, bezpečnostné vchodové dvere, nová kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi, nové obklady a dlažby. Rodinný dom je dvoj podlažný a kompletne podpivničený so zastavanou plochou vo výmere 130 m2. Na prízemnom podlaží sa nachádza jedna spálňa, obývačka spojená s kuchyňou, komora, kúpeľňa a oddelená toaleta. Na druhom podlaží sa nachádzajú ďalšie tri izby. Celková obytná plocha je vo veľkosti 220 m2 + pivnica s výmerou 110 m2. Na pozemku sa nachádza aj záhradný altánok a studňa. Dom je pripojený na elektrinu, plyn, verejný vodovod a kanalizáciu. Kúrenie je ústredné plynové. Cena 155 000 € V cene je zahrnutý kompletný realitný a právny servis aj poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu vieme zabezpečiť výhodnú hypotéku a poistenie. Osobnú obhliadku si môžete dohodnúť na našom čísle 0951 304 316. Sme členom Realitnej únie SR a zdrueženia realitných kancelárií Slovenska. Bývajte s nami! Bývajte v pohode a bez starostí :)
Žbince
155 000 €
Moderný apartmán na Zemplínskej šírave | PREDAJ | Medvedia hora | Realitná kancelária Bývajte s Nami
Výnimočná príležitosť! Realitná kancelária Bývajte s Nami Vám predstavuje exkluzívnu ponuku - priamo na Zemplínskej šírave je k dispozícii na predaj apartmán len pár krokov od vody. Tento moderný apartmán je súčasťou radovej stavby s dvoma samostatnými vstupmi. Aktuálne je vo fáze výstavby, postavený z tehly, s použitím kvalitných materiálov a s plným pripojením na verejné siete. Interiér apartmánu sa skladá zo vstupnej chodby, kúpeľne s toaletou, dvoch izieb a kuchyne spojenej s obývačkou. Vďaka veľkým francúzskym oknám je prístup na terasu priamo z každej miestnosti. Súčasťou je aj jedno parkovacie miesto, pričom existuje aj možnosť dokúpiť ďalšie. Nenechajte si ujsť túto unikátnu možnosť žiť priamo pri Zemplínskej šírave. Kontaktujte nás ešte dnes pre viac informácií! Cena 249 000 € vrátane DPH V cene je zahrnutý kompletný realitný a právny servis aj poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu vieme zabezpečiť výhodnú hypotéku a poistnenie. Osobnú obhliadku si môžete dohodnúť na našom čísle 0951 304 316. Sme členom Realitnej únie SR a združenia realitných kancelárií Slovenska. Bývajte s nami! Bývajte v pohode a bez starostí :)
Michalovce
249 000 €
Na predaj 2i byt v Top lokalite | STRÁŽSKE | tehlový s balkónom | Realitná kancelária Bývajte s Nami
Realitná kancelária Bývajte s Nami má pre vás exkluzívnu ponuku - výborný dvojizbový byt v atraktívnej lokalite Strážskeho je práve na predaj. Zateplený, tehlový bytový dom je situovaný v pokojnej a vyhľadávanej časti mesta. Byt s podlahovou plochou 48,5 m2 sa nachádza na vyvýšenom prízemí a ponúka aj presklený balkón s rozlohou 4 m2, ako aj dve pivnice s rozlohou 3,7 m2 a 6 m2. Interiér bytu pozostáva zo vstupnej chodby, ktorá vedie do kúpeľne a oddelenej toalety - obe s oknom. Ďalej sa nachádza jedna z izieb, kuchyňa a druhá miestnosť, ktorú možno využiť napríklad ako obývačku so vstupom na krytý balkón. Byt je v úplne pôvodnom, no dobre zachovanom stave, vhodný na rekonštrukciu podľa aktuálnych trendov, čo je výhodou. Jeho výhodou je aj samostatná kotolňa, čo umožňuje obyvateľom regulovať teplo individuálne a efektívne šetriť náklady na vykurovanie. Napriek pôvodnému stavu je byt príjemne teplý a po rekonštrukcii môže dosiahnuť vysokú energetickú úspornosť. V bytovom dome ako aj v jeho okolí je pokoj. V blízkosti sú dostupné všetky služby ako materská a základná škola, potraviny, banka, obchodné a zdravotnícke centrum. Cena 43 000 € V cene je zahrnutý kompletný realitný a právny servis aj poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu vieme zabezpečiť výhodnú hypotéku a poistenie. Osobnú obhliadku si môžete dohodnúť na našom čísle 0951 304 316. Sme členom Realitnej únie SR a združenia realitných kancelárií Slovenska. Bývajte s nami! Bývajte v pohode a bez starostí :)
Strážske
43 000 €
POZEMOK na predaj | Zemplínska šírava | priamo pri vode | Realitná kancelária Bývajte s nami!
Realitná kancelária Bývajte s nami Vám exkluzívne ponúka možnosť vlastniť lukratívne a rovinaté pozemky priamo na brehu Zemplínskej Šíravy, známej aj ako "Slovenské more". Tieto ideálne umiestnené parcely sú dokonalé pre výstavbu vašej rekreačnej chaty, poskytujú nezabudnuteľný výhľad na okolitú krajinu či vodnú plochu. Majú prístup cez obecnú prístupovú cestu a sú napojené na všetky potrebné siete, vrátane vodovodu, kanalizácie, elektriny a plynu. V ponuke máme viacero veľkostí pozemkov: Parcela 1: 349 m2 Parcela 2: 313 m2 Parcela 3: 359 m2 Parcela 4: 534 m2 Parcela 5: 440 m2 Parcela 6: 309 m2 Parcela 7: 318 m2 Ceny sa líšia, no začínajú už od 49 000 €. Nezmeškajte túto výnimočnú príležitosť! V cene je zahrnutý kompletný realitný a právny servis aj poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. Osobnú obhliadku a informácie na našom čísle 0951 304 316. Sme členom Realitnej únie SR a združenia realitných kancelárií Slovenska. Bývajte s nami! Výborná voľba!
Kaluža
49 000 €
Na predaj Chata pri Vinnom jazere | Bonus Jacuzzi vírivka! | Realitná kancelária Bývajte s Nami
Nová ponuka! Útulná chata na predaj pri Vinnom jazere s výbornou dostupnosťou. Postavená z Ytongu, na rovinatom pozemku v chatovej oblasti. Táto krásna nehnuteľnosť sa skladá z 2 podlaží a príjemnej presklenej terasy o rozlohe 30 m2. Chata je novostavba dokončená v roku 2021, s výmerou 70 m2 zastavanej plochy a 90 m2 obytného priestoru. Je kompletná so všetkými potrebnými pripojeniami, vrátane obecného vodovodu, kanalizácie a elektrickej prípojky. Optická sieť a kamerový systém zabezpečenia sú tiež k dispozícii. Prízemie ponúka vstup cez plastové dvojkrídlové dvere do obývacej časti s kuchyňou, kúpeľňu s toaletou a drevené schodisko vedúce na druhé poschodie. Z obývacej izby je priamy vstup na presklenenú terasu. Chata je vykurovaná elektrickým podlahovým kúrením na oboch podlažiach, pričom je možnosť aj vykurovania pomocou kozubu v obývacej časti. Mesačné náklady sú veľmi nízke - len 30 €. V blízkosti sa nachádzajú reštaurácie a obchody. A ako BONUS pre nového majiteľa - nová Jacuzzi vírivka! Cena 240 000 € + možná Dohoda V cene je zahrnutý kompletný realitný a právny servis aj poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu vieme zebezepečiť výhodnú hypotéku a poistenie. Osobnú prehliadku si môžete dohodnúť na našom čísle 0951 304 316. Sme členo Realitnej únie SR a združenia realitných kancelárií Slovenska. Bývajte s nami! Bývajte v pohode a bez starostí :) Cena energií: 30 Euro / mesiac
Vinné
240 000 €
Na predaj 3-izbový byt v Michalovciach | sídlisko Juh | Realitná kancelária Bývajte s Nami
Exkluzívne ponúkame na predaj 3-izbový byt vo vyhľadávanej lokalite Michaloviec, v obľúbenej časti mesta - na sídlisku Juh. Tento zateplený bytový dom s 5 nadzemnými podlažiami je vybavený elektronickým vrátnikom pre vaše pohodlie a bezpečnosť. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí a prešiel kompletnou rekonštrukciou, vrátane položenia plávajúcich podláh a dlažieb, osadenia plastových okien, vybavenia novým murovaným bytovým jadrom so sanitou, kuchynskou linkou a bezpečnostnými vchodovými dverami. Aj keď rekonštrukcia nie je úplne najnovšia, byt nevyžaduje žiadne ďalšie investície a je vo veľmi dobrom stave, pripravený na okamžité nasťahovanie. Predáva sa aj so zariadením. Všetky inžinierske siete sú k dispozícii, vrátane elektriny, plynu, vody a kanalizácie. Vykurovanie je zabezpečené ústredným systémom. Dispozícia trojizbového bytu zahŕňa vstupnú chodbu, kuchyňu, kúpeľňu s toaletou, obývačku a ďalšie dve izby. Okrem toho je k dispozícii aj uzamykateľná komora pod schodami s rozlohou 4 m2. Výhodou je tiež kamerový systém zabezpečenia vchodu a parkoviska pred bytovým domom, ako aj dodatočné úložné priestory na spoločnej chodbe vo forme samostatných uzamykacích skríň. V pešej vzdialenosti sa nachádzajú všetky dôležité služby, ako napríklad materská a základná škola, potraviny, reštaurácie a zastávka MHD. Nezmeškajte túto skvelú príležitosť na kúpu bytu v jednej z najžiadanejších oblastí Michaloviec. Cena 110 000 € V cene je zahrnutý kompletný realitný a právny servis aj poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu vieme zabezpečiť výhodnú hypotéku a poistenie. Osobnú obhliadku si môžete dohodnúť na našom čísle 0951 304 316. Sme členom Realitnej únie SR a združenia realitných kancelárií Slovenska. Bývajte s nami! Bývajte v pohode a bez starostí :)
Michalovce
110 000 €
Kancelárske Priestory na Prenájom v Michalovciach: Moderné Kancelárie vo Výškovej Budove!
Využite našu exkluzívnu ponuku prenájmu renovovaných kancelárskych priestorov v Michalovciach. Tieto moderné kancelárie sa nachádzajú vo výškovej budove na 5. poschodí s výťahom. Podľa vašej potreby máte k dispozícii celé piate poschodie s kanceláriami rôznej veľkosti. Priestory prešli kompletnou rekonštrukciou ako sa vraví "od podlahy až po strop" a zahŕňajú aj novo vybudované sociálne zariadenia na tomto poschodí. Pri tejto rekonštrukcii sa vymenili kompletne rozvody elektriny aj vody, nové liate podlahy, nové plastové okná aj s elektricky ovládanými vonkajšími žalúziami, nové osvetlenie. Nezabudli sme ani na pohodlie - všetky kancelárie sú vykurované a klimatizované, čo vám umožní pracovať v optimálnych podmienkach. Okrem toho ponúkame aj spoľahlivé internetové pripojenie na bežné použitie. Cena nájmu nezahŕňa spotrebu médií a služieb spojených s nájmom. Výhodou týchto priestorov je ich výborné umiestnenie priamo v centre mesta Michalovce. Nezmeškajte príležitosť a zabezpečte si svoje nové kancelárie ešte dnes. Cena 7 €/m2 bez DPH a bez energií V cene je zahrnutý kompletný realitný a právny servis. Osobnú obhliadku si môžete dohodnúť na našom čísle 0951 304 316. Sme členom združenia realitných kancelárií Slovenska.
Michalovce
1 750 €/mes.
Priestranný rodinný dom v Michalovciach s výbornou polohou
Ponúkame Vám šancu stať sa majiteľom veľkorysého rodinného domu, nachádzajúceho sa v tichej a rodinami obľúbenej časti Michaloviec. Tento rodinný dom sa nachádza na oplotenom pozemku v blízkosti centra mesta. Rozloženie nehnuteľnosti: Dom je rozdelený do dvoch nadzemných podlaží a úplne podpivničený. Na prízemí Vás privíta menšia chodba, ktorá vedie do útulnej obývačky. Z obývačky sa dá pokračovať do kuchyne, kúpeľne s toaletou a ďalších dvoch izieb, až ku zadnému východu. Tu tiež nájdete schodisko na druhé poschodie. Na druhom podlaží sa nachádzajú štyri izby a kúpeľňa. Z dvoch izieb máte prístup na priestrannú lodžiu. Vybavenosť a stav nehnuteľnosti: Tento tehlový dom je dobre udržiavaný a predstavuje skvelý základ pre moderné bývanie v meste. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou, vrátane výmeny niektorých okien za plastové a modernizácie kúpeľne. Súčasťou nehnuteľnosti je aj zabudovaná garáž, ktorú oceníte najmä v zimných mesiacoch a veľká pivnica s tromi miestnosťami. Vykurovanie je centrálne plynové, súčasne je napojený na verejný vodovod, kanalizáciu a má elektrickú aj plynovú prípojku. Údaje o ploche: Zastavaná plocha domu dosahuje 145 m², pričom úžitková plocha sa pohybuje okolo 300 m². Okrem toho je k dispozícii veľkorysý pozemok s celkovou rozlohou 714 m². Poloha a okolie: Dom sa nachádza v tichej časti Michaloviec so skvelou dostupnosťou do centra mesta. V blízkosti nájdete kompletnú občiansku vybavenosť, vrátane škôl, obchodov a zelených parkov. Skúsili sme vám pomocou umelej inteligencie vytvoriť vizuál, aby ste mali lepšiu predstavu ako by mohol pôsobil priestor po modernizácii. Samozrejme je to iba jednoduchá úprava, ktorá má poskytnúť iba príklad. Nehnuteľnosť, ktorá kombinuje pohodlný priestor s výbornou polohou, je tu pre Vás. Nezmeškajte príležitosť výhodnej kúpy vo vyhľadávanej lokalite mesta. Kontaktujte nás čo najskôr, radi Vám poskytneme ďalšie informácie a dohodneme obhliadku tejto nehnuteľnosti. Cena 255 000 € V cene je zahrnutý kompletný relaitný a právny servis aj poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu vieme zabezpečiť výhodnú hypotéku a poistenie. Osobnú obhliadku si môžete dohodnúť na našom čísle 0951 304 316. Sme členom združenia realitných kancelárií Slovenska. Bývajte s nami! Bývajte v pohode a bez starostí :)
Michalovce
255 000 €
Šírava Exkluzívne: Stavebný Pozemok s Výhľadom pre 7 Domov!
Exkluzívna ponuka! Ponúkame na predaj stavebný pozemok v obľúbenej lokalite Medvedia hora na Zemplínskej šírave. Tento lukratívny pozemok o celkovej rozlohe 2 850 m2, s prístupom priamo z hlavnej cesty a dostupnými sieťami, vám poskytne vynikajúcu príležitosť pre investíciu do nehnuteľností. Pre záujemcu ponúkame aj podnikateľský zámer s projektom, ktorý je už naplánovaný, stačí už iba zrealizovať. Pozemok je svahovitý a ponúka jedinečné výhľady na Šíravu, čo z neho robí ideálne miesto pre výstavbu až 7 moderných domov. Celá výmera parcely je v registri evidovaná ako Zastavaná plocha a nachádza sa v blízkosti vodnej plochy, čo zabezpečuje nielen krásne prostredie, ale aj jedinečnú atmosféru. Lokalita Medvedia hora je dobre vybavená občianskou vybavenosťou, vrátane potravín, reštaurácií, penziónov, čerpacej stanice, thermalparku, autobusovej zastávky. Z pozemku sa viete dostať všade pešo, či do potravín, reštaurácie no najbližšie do Thermalparku alebo na pláž Anima, čo budúci obyvatelia ocenia najmä v lete. Toto je vhodná príležitosť pre stavebníkov - samozrejme nie výlučne, investovať v tejto exkluzívnej lokalite s obmedzeným množstvom stavebných pozemkov. Cena je 88 €/m2 V cene je zahrnutý kompletný realitný a právny servis aj poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu vieme zabezpečiť výhodnú hypotéku a poistenie. Osobnú obhliadku si môžete dohodnúť na našom čísle 0951 304 316. Sme členom združenia realitných kancelárií Slovenska. Bývajte s nami! Bývajte v pohode a bez starostí :)
Michalovce
250 800 €
BREKOV - pozemok na predaj
Exkluzívne ponúkame na predaj pozemok v obci Brekov. Parcela je situovaná v zastavanom území obce, vhodná na výstavbu rodinného domu. Šírka pozemku je 11 m, dĺžka 56 m, celková rozloha pozemku je 582 m2. Na hranici pozemku sú dostupné všetky siete. V obci sa nachádza základná občianska vybavenosť a vzdialenosť od mesta Humenné je 7 km. Cena 33 000 € V cene je zahrnutý kompletný realitný a právny servis aj poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu vieme zabezepčit výhodnú hypotéku a poistenie. Osobú obhliadku si môžete dohodnúť na našom čísle 0951 304 316. Sme členom združenia realitných kancelárií Slovenska. Bývajte s nami! Bývajte v pohode a bez starostí :)
Brekov
33 000 €
Predaj 4 izbového Bungalovu v Novovybudovanej Lokalite iba 8km od Michaloviec!
Ponúkame na predaj 4 izbový rodinný dom typu bungalov iba 8km od Michaloviec. Nehnuteľnosť sa nachádza v novovybudovanej ulici mimo hlavného ťahu, na rovinatom pozemku o rozlohe 600 m2. Predáva sa v stave uzatvorená hrubá stavba, t.j. s privedenými IS, osadenými oknami, vchodovými dverami, uzatvoreným krovom a položenou strešnou krytinou, s možnosťou dokončenia do stavu: holodom, štandard alebo na kľúč za príplatok podľa konkrétnych požiadaviek kupujúceho. Dispozične pozostáva z predsiene, špajze, samostatného wc, 3 izieb, 2 kúpeľní, obývačky spojenej s kuchyňou a terasy. Z hlavnej spálne a z obývačky je východ priestrannými posuvnými dverami na terasu. Hrubá stavba: - Murivo YTONG 300, - Plastové okná - izolačné trojsklo, profil 92mm, - 2x posuvné terasové dvere, bezpečnostné vchodové dvere s madlom, - priehradové nosníky a strešná krytina - betónová škridla Terran. Cena 179 000 € V cene je zahrnutý kompletný realitný a právny servis aj poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu vieme zabezpečiť výhodnú hypotéku a poistenie. Osobnú obhliadku si môžete dohodnúť na našom čísle 0951 304 316. Sme členom združenia realitných kancelárií Slovenska. Bývajte s nami! Bývajte v pohode a bez starostí :)
Michalovce
179 000 €
Na predaj rodinný DOM v obci Hraň so všetkým, čo potrebujete - Materská aj Základná škola
Ponúkame Vám exkluzívne iba u nás na predaj rodinný dom v obci Hraň. Máme pre Vás tú správnu príležitosť získať svoj vysnívaný rodinný dom v malebnom prostredí obce Hraň. Tento dom sa nachádza v tichej uličke mimo hlavného ťahu s asfaltovou prístupovou cestou a zaručuje pokojné a súkromné bývanie. Okolie domu tvoria ďalšie rodinné domy, čo vytvára príjemnú komunitu. Charakteristika Nehnuteľnosti: - Rozloha pozemku: 1188 m2 - Úžitková plocha domu: 70 m2 - Zastavaná plocha: 85 m2 Dom ponúka: - Vstupnú chodbičku - Kuchyňu prepojenú s obývačkou - Dve izby - Nové omietky a sadrokartónové podhľady - Plávajúce podlahy a dlažby - V jednej izbe na mieru vstavaná skriňa - Čiastočne tehlový obklad na stene v kuchyni - Ústredné plynové kúrenie - Bezpečnostné vchodové dvere - Plastové okná pre lepšiu izoláciu Parkovanie a Príslušenstvo: - Samostatne stojacia murovaná garáž - Funkčná strecha z pozinkovaného plechu - Rovinatý a oplotený pozemok s betónovými prefabrikátmi a vlnitým plechom, čo zabezpečuje súkromie - Vodovod vedený pred domom - Vlastná studňa na pozemku - Elektrická prípojka, plynová prípojka a kanalizácia k dispozícii Rozdelený pozemok: Táto nehnuteľnosť je umiestnená na dvoch susediacich parcelách. Parcela pod domom má šírku 18 m a dĺžku 28 m, čo tvorí 521 m2. Vedľajšia parcela je široká 28 m a dlhá 26 m s rozlohou 752 m2. Obe parcely sú na predaj za jednotnú cenu. Máte možnosť budúceho využitia druhej parcely podľa vašich potrieb - postaviť na nej druhý rodinný dom, vytvoriť si záhradu alebo si ju nechať ako investíciu. Vaša príležitosť: Toto je ideálna príležitosť pre tých, ktorí hľadajú bývanie v tichom a pokojnom prostredí za dostupnú cenu. Rodinný dom bol čiastočne zrekonštruovaný a je pripravený na nových majiteľov. Prináša mnoho možností pre vašu rodinu, hobby alebo investíciu. Technické parametre: - Konštrukcia: Tehlová + kvadra - Strecha: Sedlová so strešnou krytinou z pozinkovaného plechu - Podlaha: Plávajúca a dlažba - Steny: Omietky - Okná: Plastové - Vybavenie kúpeľne: Rohová vaňa - Vybavenie kuchyne: Kuchynská linka Doprava a občianska Vybavenosť: - Obec Hraň ponúka základnú občiansku vybavenosť, vrátane: - Materskej a základnej školy pre vaše deti - Potravín a obchodu s dennými potrebami - Pošty a zastávky autobusu pre jednoduchý prístup do okolitých obcí a miest Cena 80 000 € V cene je zahrnutý kompletný realitný a právny servis aj poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu vám môže náš hypotekárny špecialista pomôcť s financovaním alebo poistením nehnuteľnosti. Osobnú obhliadku si môžete dohodnúť na našom čísle 0951 304 316. Sme členom realitnej únie SR a združenia realitných kancelárií Slovenska. Bývajte s nami! Bývajte v pohode a bez starostí :)
Hraň
80 000 €
Zrekonštruovaný 3 izbový byt, sídl. Východ
Ponúkame na predaj 3 izbový zrekonštruovaný byt s príjemnou atmosférou na sídlisku Východ. Byt ma celkovú rozlohu 60m2. Bytová jednotka sa nachádza na 2.poschodí s novým výťahom, s bezbarierovým vstupom do bytového domu. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, špajze, kúpeľne, oddelenej toalety, obývačky a ďalších dvoch izieb. K bytu prislúcha pivnica. Prešiel rekonštrukciou, pri ktorej boli osadené plastové okná, položené plávajúce podlahy a dlažby, má novšiu kuchynskú linku. V byte je murované bytové jadro, toaleta oddelená od kúpeľne, v kúpeľni sa nachádza vaňa. V blízkosti sa nachádza škola, materská škôlka a potraviny. Vzdialensť do centra 5 min. autom. Ideálne bývanie pre rodinu - v blízkosti skvelá občianská vybavenosť. Byt sa predáva zariadený. Cena 110 000 € V cene je zahrnutý kompletný realitný a právny servis aj poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu vieme zabezpečiť výhodnú hypotéku a poistenie. Osobnú obhliadku si môžete dohodnúť na našom čísle 0951 529 207. Sme členom združenia realitných kancelárií Slovenska. Bývajte s nami! Bývajte v pohode a bez starostí.
Michalovce
110 000 €
SEČOVCE - kompletne rekonštruovaný rodinný dom na predaj
Exkluzívne ponúkame na predaj priestranný rodinný dom v Sečovciach. Rodinný dom sa nachádza na rovinatom, oplotenom pozemku s blízkou dostupnosťou do centra. Nehnuteľnosť postavená z tehly pozostáva z 2 nadzemných podlaží a pivnice, pred nedávnom prebehla kompletná rekonštrukcia. Celkovo sa v dome nachádza 5 miestností, 2 kúpeľne, 2 šatníky, práčovňa, komora, kuchyňa, zabudovaná garáž a ďalšie 3 miestnosti sa nachádzajúv pivnici + 4 lodžie. Na pozemku za domom sa nachádza aj druhá samostatne stojaca garáž. Pripojený na všetky siete ako je elektrická a plynová prípojka, verejný vodovod + studňa, verejná kanalizácia. V dome sú nové plávajúce podlahy a dlažby, nové omietky a napínané stropy aj nové plastové okná, kompletne nová sanita, kuchynská linka na mieru, plynové podhlahové vykurovanie + radiátory. Zastavaná plocha je 150 m2, podlahová plocha je 300 m2, celková plocha pozemku je 1 160 m2. V blízkosti sa nachádza všetka občianska vybavenosť ako je škola, škôlka, zdravotné stredisko, potraviny, pošta atď. Cena 230 000 € V cene je zahrnutý kompletný realitný a právny servis aj poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu vieme zabezpečiť výhodnú hypotéku a poistenie. Osobnú obhliadku si môžete dohodnúť na našom čísle 0951 304 316. Sme členom združenia realitných kancelárií Slovenska. Bývajte s nami! Bývajte v pohode a bez starostí :)
Sečovce
230 000 €
MICHALOVCE - na predaj obchodná nehnuteľnosť v centre
Exkluzívne ponúkame na predaj budovu - obchodné priestory v centre Michaloviec. Nehnuteľnosť je situovaná na pešej zóne, v susedstve ďalších obchodných priestorov. Pozostáva z 3 nadzemných podlaží a suterénu. V suteréne a ďalších dvoch nadzemných podlažiach sa nachádzajú obchodné prevádzky - priestory a sociálne zariadenia. V podkrovnej časti, resp. na 3. podlaží sa nachádza 2 izbový byt typu mezonet, ktorý pozostáva z kuchyne prepojenej s obývačkou, kúpeľňa s toaletou, dva balkóny a schodisko, po schodisku sa vychádza do spálne. V obchodných priestoroch v suteréne a ostatných podlažiach sú aj funkčné prevádzky - nájomníci. Nehnuteľnosť má celkovú úžitkovú plochu 284 m2, pričom suterén je 50 m2, 1. podlažie 71 m2, 2. podlažie 71 m2, podkrovný mezonet má rozlohu 92 m2. Nehnuteľnosť je napojená na všetky inžinierske siete, pričom každá prevádzka a byt majú vlastné merače. V celej nehnuteľnosti je vedené plynové podlahové kúrenie, v byte sa nachádza kozub. Nehnuteľnosť je postavená z tehly, staršia rekonštrukcia s výmenou plastových okien a dverí, upravená fasáda. Výhodou je výborné umiestnenie nehnuteľnosti s väčším pohybom ľudí a dobrou perspektívou aj do budúcnosti. Nájomníci v priestoroch ostávajú, čo je výhodou pre budúceho maiteľa. Cena Dohodou V cene je zahrnutý kompletný realitný a právny servis aj poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu vieme zabezpečiť výhodnú hypotéku a poistenie. Osobnú obhliadku si môžete dohodnúť na našom čísle 0951 304 316. Sme členom združenia realitných kancelárií Slovenska. Bývajte s nami! Bývajte v pohode a bez starostí :)
Michalovce
dohodou
Predaj rodinného domu - HAŽÍN: Príjemné bývanie blízko Michaloviec!
Ponúkame exkluzívne na predaj rodinný dom v malebnej obci Hažín, len 10 km vzdialenej od Michaloviec. Tento tradičný rodinný dom s pôdorysom štvorca sa nachádza v srdci obce, na oplotenom pozemku s prístupom cez asfaltovú cestu. Dom pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, kúpeľne a troch samostatných obytných miestností. Nedávno prešiel čiastočnou rekonštrukciou, počas ktorej boli osadené plastové okná, bezpečnostné vchodové dvere, položené plávajúce podlahy a dlažby, nová kuchynská linka a modernizovaná kúpeľňa. Kúrenie je vedené ústredné zabezpečené plynom a ako doplnkové sú pridané infra panely, ktoré zaručujú efektívne a úsporné vykurovanie. Na pozemku za domom nájdete aj hospodársku budovu a studňu. Dom je pripojený na verejný vodovod, kanalizáciu, plynovú a elektrickú sieť. Pozemok má šírku 16 metrov a rozlohu 1 544 m2, pričom zastavaná plocha domu dosahuje 120 m2 a podlahová plocha 110 m2. Budúci majiteľ má výhodu v možnosti odpredaja zadnej parcely, na ktorej je možné postaviť ďalší dom s prístupom zo zadnej cesty. Alebo môže parcelu využiť pre vlastnú stavbu a neskôr predný dom odpredať. Okrem toho je obec Hažín ideálnym miestom na bývanie, vďaka svojej pokojnej atmosfére a prítomnosti základnej a materskej školy v susednej obci Zalužice. Cena 125 000€ V cene je zahrnutý kompletný realitný a právny servis aj poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu vieme zabezpečiť výhodnú hypotéku a poistenie. Osobnú obhliadku si môžete dohodnúť na našom čísle 0951 304 316. Sme členom Realitné únie SR a združenia realitných kancelárií Slovenska. Bývajte s nami! Bývajte v pohode a bez starostí :)
Hažín
125 000 €
Exkluzívna vila s panoramatickým výhľadom na Zakynthose!
Ponúkame na predaj - úchvatná luxusná vila v Lokalite Laganas. Táto nádherná dvojpodlažná budova s výťahom a drevenými podlahami vás privíta do sveta luxusu a pohody na 510 m2 podlahovej plochy + 60 m2 krytá veranda. Vlastnosti vily: Kapacita: Vila ponúka komfortné ubytovanie pre 12 až 14 hostí, je ideálna pre rodiny, priateľské stretnutia alebo súkromné oslavy. Prízemie: zaujme vás priestorová obývacia izba s kamenným krbom, veľká jedáleň, pracovňa, miesto na oddych, svetlá kuchyňa so žulovou podlahou, sklad, toaleta pre hostí a samostatná izba pre hostí s dvoma samostatnými lôžkami a vlastnou kúpeľňou. Pred prízemím sa nachádza veľká krytá terasa s nádherným výhľadom na more, ideálna na romantické večery alebo pohodové popoludnie s rodinou. Horné poschodie: skrýva päť útulných izieb pre hostí, z toho jedna so stvorená pre nezabudnuteľné chvíle pri krbe. Kúpeľňa s úžasným luxusom: tri izby disponujú vlastnou kúpeľňou s vírivkou a vkusným mozaikovým obkladom, ktorý dotvára atmosféru wellness relaxu. Zábava a relax: pre hostí je pripravený dámsky budoár a súkromná herňa s multifunkčnou posilňovňou, bicyklom, pingpongovým stolom a šípkami. Výhľady, ktoré vyrážajú dych: užite si krásne výhľady na záliv Laganas, ostrov Marathonisi (domov chránených morských korytnačiek Caretta-Caretta) až po Peloponéz. Všetky spálne majú prístup na veľké verandy, odkiaľ môžete s obdivom hľadieť na krásy Jónskeho mora. K dispozícii aj 2 domy pre hostí: Okrem hlavnej vily nájdete na pozemku dva ďalšie domy pre hostí. Jeden s rozlohou 75 m2, pozostáva z kuchyne, obývacej izby, kúpeľne a šatníka. Druhý s rozlohou 60 m2, ponúka kuchyňu, obývaciu izbu, kúpeľňu a spálňu. Vybavenie a zázemie: - Súkromný bazén pre osviežujúce okamihy. - Plážová taška na pohodlné dni pri mori. - Slnečná terasa s ležadlami pre dokonalé opaľovanie. - Vonkajšia vírivka na relax a oddych. - Vonkajšie šatne a sprchy na pohodlie hostí. - Bar a altánok pre spoločenské chvíle. - Záhradný bar s grilom a záhradnou pecou na nezabudnuteľné grilovačky. - Kaplnka s ručne maľovanými stenami a špeciálnym duchovným vzduchom. - Bezpečnosť a pohodlie: Protipožiarna ochrana celého pozemku, vykurovací systém a záložný generátor elektrickej energie. Príďte si užiť výnimočný pobyt na 8 250 m2 veľkom pozemku, ktorý ponúka nesmiernu súkromie a príjemné chvíle s rodinou a priateľmi. Zainvestujte do tejto vily a prenajímajte ju turistom, čím si svoju investíciu v krátkom čase zarobíte späť a neskôr už budete iba zarábať. Cena 1 900 000 € Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať na našom čísle 0951 304 316. Staňte sa majiteľmi tejto výnimočnej vily na Zakynthose a zažite luxusný život s panoramatickými výhľadmi nad hrejivým Jónskym morom!
Grécko
1 900 000 €
Exkluzívna ponuka! Moderný 4-izbový byt s garážou a záhradou v širšom centre mesta.
Ponúkame na predaj pôsobivý 4-izbový byt nachádzajúci sa v charizmatickom tehlovom bytovom dome, ktorý svojou atmosférou pripomína rodinný dom. Tento jedinečný bytový komplex je obklopený oploteným pozemkom so záhradou, ktorá nesie nádych pokoja a prirodzeného kľudu. Tento neštandardný byt má úžasnú rozlohu 125 m2 podlahovej plochy. Toto je domov pre tých, ktorí túžia po súkromí a komforte v meste. Kľúčové prednosti: Rekonštrukcia: Tento 4-izbový byt prechádza komplexnou rekonštrukciou, ako môžete vidieť na priložených fotografiách. Bude predaný už v úplne zrekonštruovanom stave, čo znamená, že si môžete byt okamžite užiť. Dispozícia: Bytová jednotka pozostáva z vstupnej chodby, ktorá vás vedie do dvoch samostatných izieb, kúpeľne, rovno do štýlovej spálne s vlastným šatníkom a do kuchyne, čiastočne prepojenej s obývačkou. Z obývačky a spálne je prístup na veľký balkón s rozlohou 10 m2, kde môžete relaxovať a užívať si čerstvý vzduch. Skladové priestory: Byt disponuje 2 skladovými priestormi (technickými miestnosťami) na prízemí s rozlohou 11 m2. Strešná terasa: V prednej časti obývačky nájdete strechu, ktorá poskytuje príležitosť na vytvorenie veľkej strešnej terasy, kde si môžete užívať výnimočný výhľad. Inžinierske siete: Byt je plne vybavený inžinierskymi sieťami, vrátane vodovodnej, elektrickej a plynovej prípojky. Bonustom je vlastný kotol na individuálnu reguláciu vykurovania. Výborná lokalita: Byt sa nachádza v širšom centre mesta, čo znamená, že máte prístup ku všetkým dôležitým službám a zároveň si môžete užívať tiché prostredie. Okrem toho v blízkosti nájdete materskú školu, základnú školu a všetky potrebné služby, ktoré uľahčia váš každodenný život. Nenechajte si ujsť túto výnimočnú príležitosť a kontaktujte nás dnes, aby ste sa dozvedeli viac o tejto unikátnej nehnuteľnosti a jej možnostiach. Cena 95 000 € V cene je zahrnutý kompletný realitný a právny servis aj poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu vieme zabezpečiť výhodnú hypotéku a poistenie. Osobnú obhliadku si môžete dohodnúť na našom čísle 0951 304 316. Sme členom združenia realitných kancelárií Slovenska. Bývajte s nami! Bývajte v pohode a bez starostí :)
Sobrance
95 000 €
Stavebný pozemok len 14 km od Michaloviec na predaj
Ponúkame na predaj stavebný pozemok v obci len 14 km vzdialenej od mesta Michalovce. Celková rozloha pozemku je 2076 m2, s šírkou 13 m, čím poskytuje dostatok priestoru pre výstavbu vášho rodinného domu. Pozemok sa nachádza v okrajovej časti obce, v rodinnej zástavbe, čo zabezpečuje príjemné a pokojné bývanie. Zároveň máte však len krátku cestu autom k mestu. Prípojka na verejný vodovod a elektrinu priamo na hranici pozemku, čo uľahčuje celý stavebný proces. Nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve a LV bez tiarch. V obci je dostupná základná občianska vybavenosť. Cena 38 000 € V cene je zahrnutý kompletný realitný a právny servis aj poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. Osobnú obhliadku si môžete dohodnúť na našom čísle 0951 304 316. Sme členom združenia realitných kancelárií Slovenska. Bývajte s nami! Bývajte v pohode a bez starostí :)
Michalovce
38 000 €
Znížená cena - pekný a útulný dom v Sečovciach
Exkluzívne ponúkame na predaj príjemný a útulný 3 izbový rodinný dom v Sečovciach. Táto nehnuteľnosť so zastavanou plochou 144 m2 sa nachádza na oplotenom pozemku s celkovou rozlohou 1047 m2. Dispozícia: vstupná chodba/predsieň, šatník, priamy otvorený vstup do jedálne, odtiaľ je výstup aj na priestrannú terasu. Kuchyňa je prepojená s jedálňou a priamym vstupom do obývacej miestnosti, ktorá je v strede medzi izbami. Napravo je spálňa, v strede sa nachádza detská izba a naľavo je kúpeľňa. Dom disponuje aj komorou a je čiastočne podpivničený. Povala je pochôdzna, v prípade potreby sa ponúka možnosť zobytnenia, nakoľko je tam aj okno. V rámci rekonštrukcie bola zrekonštruovaná kúpeľňa, nové omietky a znížené stropy, v celom dome boli osadené plastové okná, položené kvalitné plávajúce podlahy a dlažby, bola urobená nová elektroinštalácia a osadené nové radiátory, interiérové aj vchodové dvere. V kuchyni sa nachádza nová kuchynská linka. Dom je zateplený s novou fasádou, je v ňom zavedený plyn, elektrina a napojený je na verejný vodovod. Ohrev vody je zabezpečený novým bojlerom, ktorý sa nachádza v technickej miestnosti. V dome je vedené centrálne vykurovanie, dá sa však kúriť aj krbovou pieckou. K domu prislúcha pekná, priestranná záhrada s niekoľkými ovocnými stromami a udržiavaným trávnikom. Príjemné bývanie, blízko centra mesta. Cena 149 900 € V cene je zahrnutý kompletný realitný a právny servis aj poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu vieme zabezpečiť výhodnú hypotéku a poistenie. Osobnú obhliadku si môžete dohodnúť na našom čísle 0951 529 207. Bývajte s nami! Bývajte v pohode a bez starostí :) Sme členom združenia realitných kancelárií Slovenska.
Sečovce
149 900 €
Na predaj Šarmantný rodinný dom v tichej uličke s veľkým pozemkom a potenciálom
Ponúkame na predaj dvojgeneračný rodinný dom v obci Nacina Ves. Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej uličke, mimo hlavnej cesty a má výbornú dostupnosť do okresného mesta Michalovce. Dom je postavený z tehly, čiastočne z kvadry a stojí na rovinatom, udržiavanom pozemku s celkovou rozlohou 2 518 m2. Zastavaná plocha domu s garážou je 196 m2. Tento rodinný dom má dve nadzemné podlažia a jedno podzemné podlažie - pivnicu. V dome sa nachádza celkovo 9 miestností, 2 kuchyne (jedna na každom nadzemnom podlaží) a 2 kúpeľne. Na vrchnom podlaží sa nachádza aj balkón s rozlohou 20 m2. Suterén má dostatočne vysoké stropy a okná, čo mu dáva potenciál pre rôzne využitie, ako napríklad súkromné wellness alebo dielňu, podľa predstáv nového majiteľa. K domu patrí aj zabudovaná garáž. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou, vrátane vonkajšieho zateplenia s obnovou fasády, inštaláciou plastových okien, položením plávajúcich podláh a dlažieb, a inštaláciou nových kuchynských liniek a sanitárnej techniky. Dom je vybavený plynovým ústredným kúrením a má prístup k elektrickej, plynovej a verejnej vodovodnej prípojke. Na pozemku sa nachádza aj studňa a žumpa. Strecha je vo veľmi dobrom stave, bez zatekania a strešná krytina je z pozinkovaného plechu v dobrom stave. Podkrovie poskytuje ďalšie možnosti pre rekonštrukciu a ďalšie využitie. Celkovo je tento rodinný dom v veľmi dobrom stave a ponúka veľký potenciál. Výhody tohto domu zahŕňajú slnečnú polohu, krásny výhľad, blízkosť školy, škôlky, obchodu s potravinami, lekára, pošty a zastávky autobusu a vlaku. Technické parametre: Úžitková plocha: 300 m2 Zastavaná plocha: 196 m2 Rozloha pozemku: 2 322 m2 Podlahy: Plávajúce podlahy, dlažba Steny: Omietky Okná: Plastové okná Vybavenie kúpeľne: Klasická vaňa, sprchovací kút Vybavenie kuchyne: Kuchynská linka Stav objektu: Čiastočná rekonštrukcia Konštrukcia objektu: Tehlová Kúrenie: Centrálne Strecha: Sedlová strecha s podkrovím Strešná krytina: Pozinkovaný plech Pozemok: Rovinatý Prístup: Asfaltová prístupová cesta Podpivničenie: Áno Prípojky: Elektrická, plynová, verejný vodovod Dodatočné vybavenie: Studňa, žumpa Cena tohto rodinného domu je 205 000 €. V cene je zahrnutý kompletný realitný a právny servis aj poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu vieme zabezpečiť výhodnú hypotéku a poistenie. Osobnú obhliadku si môžete dohodnúť na našom čísle 0951 304 316. Sme členom združenia realitných kancelárií Slovenska. Bývajte s nami! Bývajte v pohode a bez starostí :)
Nacina Ves
205 000 €
Dvojpodlažný rodinný dom: rekonštrukcia, plynové kúrenie, 6 izieb | Na predaj
Ponúkame na predaj dvojpodlažný rodinný dom v širokej obci Parchovany. Táto nehnuteľnosť sa nachádza v okrajovej časti obce, v tichej uličke, na rovinatom a oplotenom pozemku. Vprednej časti dvora, popri dome, je zámková dlažba, zabezpečujúca pohodlné parkovanie. Rodinný dom má dve podlažia a celkovo ponúka 6 izieb, kuchyňu, 2 kúpeľne - jednu na každom podlaží, 2 komory a na vrchnom podlaží aj priestrannú lodžiu. Na zadnej strane domu je prístavba, ktorá slúži ako sklad alebo dielňa. Tento dom prešiel rekonštrukciou vrátane renovácie strechy, výmeny plastových okien a dverí, modernizácie kúpeľní a kuchynskej linky. V celom dome sú nové plávajúce podlahy a dlažby, čo pridáva moderný a elegantný vzhľad. Nehnuteľnosť je pripojená na všetky inžinierske siete, vrátane plynu, elektriny, verejného vodovodu a kanalizácie. Na pozemku sa nachádza aj studňa pre dodatočné zásobovanie vodou. Disponuje ústredným plynovým kúrením, zabezpečujúcim pohodlnú teplotu v každej časti domu. Celková podlahová plocha rodinného domu dosahuje 200 m2, pričom celková rozloha pozemku je 800 m2. Obec Parchovany ponúka dostatočnú občiansku vybavenosť vrátane materskej a základnej školy, lekára, obchodov, rybníka, parku, 3 ihrísk, pošty a ďalších služieb. Cena 156 000 € V cene je zahrnutý kompletný realitný a právny servis aj poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu vieme zabezpečiť výhodnú hypotéku a poistenie. Osobnú obhliadku si môžete dohodnúť na našom čísle 0951 304 316. Sme členom združenia realitných kancelárií Slovenska. Bývajte s nami! Bývajte v pohode a bez starostí :)
Parchovany
156 000 €
Úžasné Vily alebo pozemky na ZAKYTHOSE na predaj
Splňte si svoj sen o nehnuteľnosti na Zakynthose! Chcete nádherné bývanie pre seba alebo výhodne investovať, či obe naraz? Užívajte si dychberúce výhľady a výhody vlastnej, nádhernej nehnuteľnosti. Ponúkame vám nie len možnosť nákupu nehnuteľnosti na Zakynthose, ale aj pomoc so získaním stavebného povolenia a s výstavbou domu. Alebo nechajte všetky starosti na nás a nechajte si postaviť svoju vilu snov na kľúč. Výstavbou domu však naše služby nekončia. Zaistíme vám aj následnú údržbu nehnuteľnosti a jej komerčné využitie. V ponuke sú rôzne pozemky od 400 m2, vhodné na výstavbu rodinnej vilky alebo aj väčšie, vhodné na developerské účely, výber parcely a lokality je už iba na vás. V ponuke sú aj postavené vily, ktoré môžete začať využívať ihneď, vašu návratnosť investície si viete ľahko spočítať. S poskytovaním nižšie uvedených služieb máme bohaté skúsenosti. Sprostredkovanie nákupu nehnuteľnosti: Sprostredkujeme vám nákup nehnuteľnosti na Zakynthose. Rýcho, profesionálne, bezpečne a vo vašom jazyku. Prevedieme vás celým procesom od založenia miestneho bankového konta a registrácie na finančnom úrade až po uzatvorenie zmluvy u notára, ktorý je garantom bezpečnej realizácie transakcie. Výstavba nehnuteľnosti: Chcete si na vašom pozemku nechať postaviť dom snov na kľúč alebo chcete kontakty na miestne overené stavebné firmy a remeselníkov? Potrebujete pomoc s projektom či získanie stavebného povolenia? So všetkým vám radi pomôžeme. Správa nehnuteľnosti: Užívajte si naplno vášho domu snov a starosti o jeho údržbu nechajte na nás! Zaistíme vám služby údržbára, záhradníka, starostlivosť o bazén, upratovanie, stráženie a množstvo ďalších služieb vrátane daňových záležitostí. Prenájom nehnuteľnosti: Nebudete vašu nehnuteľnosť využívať celý rok? Tak prečo nenechať vašu nehnuteľnosť zarábať? Zaistíme prenájom vašej nehnuteľnosti vo vami určených termínoch. Zaistíme za vás všetky záležitosti vzťahujúce sa k prenajímaniu - t.j. propagácia, správa rezervácií, komunikácia s hosťami, upratovanie atď. Sme členom združenia realitných kancelárií Slovenska. Všetky informácie na adrese info@byvajtesnami.sk alebo na našom čísle 0951 304 316. Bývajte a dovolenkujte s nami! Bývajte v pohode a bez starostí :)
Grécko
dohodou
Zemplínská Šírava - útulna chata na predaj
Ponúkame na predaj útulnú chatu s dobrým prístupom, blízko vodnej plochy Zemplínskej Šíravy, v časti Prímestská oblasť. Chata je v pôvodnom stave, vyžadujúcom úpravy. Je napojená na obecný vodovod, kanalizáciu, je v nej zavedená elektrina. Pozostáva z dvoch izieb, každá izba má kuchynský kút a kúpeľňu s toaletou. Zastavaná plocha je 37 m2. Možnosť dostavby priestrannej terasy. Chata je v osobnom vlastníctve, kúpou ihneď voľná. Cena v RK V cene je zahrnutý kompletný realitný a právny servis aj poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu vieme zabezpečiť výhodnú hypotéku a poistenie. Osobnú obhliadku si môžete dohodnúť na našom čísle 0951 529 207. Sme členom združenia realitných kancelárií Slovenska. Bývajte s nami! Bývajte v pohode a bez starostí :)
Vinné
dohodou
STRÁŽSKE - 3i byt na predaj
Ponúkame na predaj 3 izbový byt v Strážskom. Byt sa nachádza v zateplenom bytovom dome na 7. poschodí s výťahom. Bytový dom sa nachádza v dobrej lokalite s blízkou dostupnosťou. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, kúpeľne a 3 obytných izieb. Prešiel rekonštrukciou, pri ktorej boli osadené plastové okná, murované bytové jadro s novými obkladmi a sanitou, plávajúce podlahy a dlažby, kuchynská linka. Rekonštrukcia je staršieho dáta, s miernymi známkami používania. Podlahová výmera bytu je 58 m2. Ku bytu prislúcha aj pivnica. V byte je vedené ústredné kúrenie. V blízkosti sa nachádza základná škola, materská škola, potraviny, zdravotné stredisko, autobusová zastávka. Cena 85 000 € V cene je zahrnutý kompletný realitný a právny servis aj poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu vieme zabezpečiť výhodnú hypotéku a poistenie. Osobnú obhliadku si môžete dohodnúť na našom čísle 0951 304 316. Sme členom združenia realitných kancelárií Slovenska. Bývajte s nami! Bývajte v pohode a bez starostí :)
Strážske
85 000 €
TREBIŠOV - rodinný dom na predaj ZNÍŽENÁ CENA !
Exkluzívne ponúkame na predaj veľký rodinný dom v Trebišove. Nehnuteľnost je situovaná v príjemnej ulici na rovinatom, udržiavanom a oplotenom pozemku. Rodinný dom je časťou dvojdomu so samostatným vchodom. Pozostáva z dvoch podlaží a suterénu, pričom na prízemí sa nachádza presklenné zádverie, chodba so schodiskom, z ktorej sa ďalej zostupuje do pivnice a garáže a po schodoch sa vychádza na obe podlažia. Na prvom podlaží sa nachádza chodba, kuchyňa, komora, obývačka a ďalšia izba, kúpeľňa a oddelená toaleta. Na druhom podlaží sa nachádza chodba, kúpeľňa, oddelená toaleta, izba s lodžiou a ďalšie 2 izby. V suteréne sa nachádza priestranná pivnica s veľkou technickou miestnosťou, 2 miestnosti s oknom, vstup do zabudovanej garáže, ďalšia toaleta a vstup do záhrady cez zadný vchod. Dom je v pôvodnom stave s ústredným kúrením, majitelia nechali inštalovať plastové okná a z prednej strany je dom aj zateplený s upravenou fasádou. K dispozícii elektrická prípojka, vlastná studňa, verejná kanalizácia, dostupná prípojka pre optickú sieť. Rodinný dom poskytuje luxusný priestor aj pre dve generácie. Cena 139 500 € V cene je zahrnutý kompletný realitný a právny servis aj poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu vieme zabezpečiť výhodnú hypotéku a poistenie. Osobnú obhliadku si môžete dohodnúť na našom čísle 0951 304 316. Sme členom združenia realitných kancelárií Slovenska. Bývajte s nami! Bývajte v pohode a bez starostí :)
Trebišov
139 500 €
ZEMPLÍNSKA ŠÍRAVA - pozemok iba 200m od vodnej plochy Na predaj
Exkluzívne ponúkame na predaj pozemok pri Zemplínskej šírave. Parcela je situovaná v zastavanom území iba 200 m od vodnej plochy, vhodná na výstavbu, v blízkosti sú dostupné inžinierske siete. Celková výmera parcely je 900 m2, šírka 25 m a dĺžka 36 m, s prístupovou cestou. Viac informácií na osobnom stretnutí. Cena 89 000 € V cene je zahrnutý kompletný realitný a právny servis aj poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. Osobnú obhliadku si môžete dohodnúť na našom čísle 0951 304 316. Sme členom združenia realitných kancelárií Slovenska. Bývajte s nami! Bývajte v pohode a bez starostí :)
Vinné
89 000 €
Chalupa v obci Petrikovce na predaj | Realitná kancelária Bývajte s Nami | ZNÍŽENÁ CENA
Starší rodinný dom v Petrikovciach - Ideálny únik do prírody! Máme pre vás špeciálnu ponuku - starší rodinný - gazdovský dom v malebnej obci Petrikovce. Tento dom, zachovaný v pôvodnom stave, má všetok potenciál stať sa vašou dokonalou chalupou alebo pokojne aj rodinným domom, kde budete bývať so svojou rodinou - je to iba na vás. Nachádza sa na rovinatom pozemku s rozlohou 2 100 m2 v zastavanom území obce, čo poskytuje ideálnu atmosféru pre oddych a rekreačné aktivity v prírode. Domček je jednoduchý a útulný, s 3 izbami, kuchyňou, komorou a kúpeľňou. Jeho autentický šarm je ideálny pre tých, ktorí hľadajú únik do prírody a pokojného života mimo mestského ruchu. Zadná časť domu obsahuje zabudovanú garáž a hospodársku časť, čo je pridaná hodnota pre úložný priestor a možnosti. Vykurovanie je zabezpečené ústredným plynovým kúrením a pre bežné použitie je dom pripojený na elektrickú sieť. Na hranici pozemku nájdete vodovodnú prípojku a na dvore je k dispozícii aj studňa, čo je výhodou pri záhradníckych potrebách. Tento dom je čiastočne podpivničený s výmerou 2x12 m2, čo je skvelé pre dodatočné úložné miesto. Celková zastavaná plocha je 160 m2 s podlahovou plochou 140 m2. Petrikovce poskytujú základnú občiansku vybavenosť ako potraviny, ihrisko a zastávku autobusu, s poštou dostupnou v nedalekej obci. Ak Vás oslovil, neváhajte nás kontaktovať a získať viac informácií! Cena 37 000 € V cene je zahrnutý kompletný realitný a právny servis aj poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu vieme zabezpečiť výhodnú hypotéku a poistenie. Osobnú obhliadku si môžete dohodnúť na našom čísle 0951 304 316. Sme členom Realitnej únie SR a združenia realitných kancelárií Slovenska. Bývajte s nami! Bývajte v pohode a bez starostí :)
Petrikovce
37 000 €
1 2