TOP CENA! Dom 299m2 a pozemok 934m2 , Šenkvice
Rodinný dom, ktorý je rozdelený na 2 bytové jedotky! Môžu ho využívať 2 rodiny keďže má 2 samostatné vchody, alebo je možné ho prepojiť a máte jednu nehnuteľnosť s veľkým potenciálom a možnosťami využitia! SISTERS REAL Vám exkluzívne ponúka na predaj rozostavanú novostavbu rodinného domu na 934m2 pozemku v Šenkviciach. DOM: Úžitková plocha domu je 299,19m2 z toho pivnica 74,32m2. Rodinný dom je vhodný ako 2-generačný, keďže každé poschodie má samostatný vchod. Na 1.NP sa nachádza pôvodný RD, na ktorý sa spravila nadstavba. 1.PP- nachádza sa tu vyprataná pivnica o výmere 74,32m2. 1.NP- pôvodný rd s 3 izbami, kuchyňou, kúpeľňou, toaletou a špajzou. Z tohto poschodia je možné sa dostať do pivnice. Dom je postavený z plnej pálenej tehly a jeho výmera je 105,8m2. Dom je obitý do tehly a vyčistený. 2.NP- nadstavba rd so 4 izbami, špajzou a šatníkom. Dom je postavený z ytongu a jeho úžitková plocha je 119,07m2. Toto poschodie sa začalo stavať v r. 5/2019 a je potrebné dokončiť stierky, podlahové kúrenie a zatepliť ho. Dom je výborne dispozične riešený. POZEMOK: Celková výmera je 934m2. IS: mestská voda, elektrina, plyn na 1.NP, studňa, žumpa (v obci sa plánuje kanalizácia) LOKALITA: Výborná lokalita s možnosťou vlakového spojenia do Bratislavy. Šenkvice sa nachádzajú iba 5 min. autom od Pezinka a 24 min. od Bratislavy. Obec ponúka kompletnú občiansku vybavenosť ako je obchod, pošta, kaviareň, reštaurácia a iné. Možnosť športového vyžitia ponúka futbalový štadión s workoutovým gymom. CENA: 189 900 € (Uvedená cena je konečná a zahŕňa províziu RK. V cene je vypracovanie rezervačnej a kúpnej zmluvy advokátskou kanceláriou, notárske poplatky, základný poplatok na katastri, hypotekárne poradenstvo)
Šenkvice
189 900 €
Krásna kompletne zariadená novostavba piamo pri jazere len 2 km od Senca
Chcete aj vy bývať celoročne ako na dovolenke? Tak táto nehnuteľnosť je určená práve pre Vás. SISTERS REAL Vám ponúka na predaj kompletne zariadenú novostavbu dvojdomu situovanú pri jazere v projekte OÁZA POKOJA v obci Boldog, ktorá sa nachádza iba 2 km od Senca. DOM: Úžitková plocha 3 izbového dvojdomu je 100,26 m2 a je dvojpodlažný. Novostavba bola skolaudovaná v roku 2021. V celom dome je podlahové kúrenie s termostatom v každej izbe, predpríprava na krb a exterierové žalúzie. Dom má terasu z vodeodolných plastových dosiek a šmykľavku, ktorá vedie priamo z pozemku do jazera. Rodinný dvojdom je klasifikovaný ako rekreačný s možnosťou nahlásenia trvalého pobytu a financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru. Bezpečnosť zabezpečuje alarm. POZEMOK: Celková výmera je 550 m2. Zastavaná plocha domu je 71 m2, pozemok 131 m2 a podiel na jazere 348 m2. ZARIADENIE: Predáva sa kompletne zariadený vrátane montovanej garáže a člnu s elektrickým pohonom na batériu. Všetky spotrebiče sú značky Electrolux: americká chladnička s výrobníkom ľadu, umývačka riadu, varná doska, rúra na pečenie, mikrovlnná rúra, práčka a sušička. Spotrebiče sú ešte v záruke. Súčasťou predaja nie je TV a domáce kino. PARKOVANIE: Priamo pred domom sa nachádza parkovanie pre dve autá a montovaná garáž. DISPOZÍCIA: 1. NP: Vstupná chodba so skriňou, obývačka spojená s kuchyňou a s výstupom na pozemok, špajza, kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou. 2. NP: Spálňa, detská izba, šatník a kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom. Z vonkajšej strany domu je samostatná technická miestnosť s elektrickým bojlerom. IS: elektrika, voda je zabezpečená zo studne a 11 m3 žumpa. LOKALITA: Obec Boldog sa nachádza iba 3 min. od mesta Senec, ktorý ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a 15 min. od Bratislavy. Obec má výborné napojenie na diaľnicu smerom do Bratislavy alebo Trnavy. Výhodou je tichá lokalita, v ktorej sa celoročne cítite ako na dovolenke. Športové vyžitie ponúka jazero, na ktorom máte vlastnícky podiel. V obci sa nachádza materská škola a potraviny. CENA: Využite možnosť odpočtu DPH! 240.750€ bez DPH / 288.900€ s DPH VÝHODY: - kompletne zariadený stačí sa už len nasťahovať - tichá lokalita kde sa celoročne cítite ako na dovolenke - len 2km od Senca, dobrá dostupnosť na diaľnicu - vlasný vstup do jazera - šmykľavka z pozemku do jazera, čln s elektrickým pohonom - šatník, špajza a montovaná garáž (Uvedená cena je konečná a zahŕňa províziu pre RK. V cene je vypracovanie rezervačnej a kúpnej zmluvy advokátskou kanceláriou, notárske poplatky a základný poplatok na katastri.) © Text aj fotografie sú majetkom realitnej kancelárie Sisters real a nie je možné ich kopírovať bez písomného súhlasu realitnej kancelárie Sisters real.
Senec
240 750 €
Krásna kompletne zariadená novostavba priamo pri jazere len 2 km od Senca
Chcete aj vy bývať celoročne ako na dovolenke? Tak táto nehnuteľnosť je určená práve pre Vás. SISTERS REAL Vám ponúka na predaj kompletne zariadenú novostavbu dvojdomu situovanú pri jazere v projekte OÁZA POKOJA v obci Boldog, ktorá sa nachádza iba 2 km od Senca. DOM: Úžitková plocha 3 izbového dvojdomu je 100,26 m2 a je dvojpodlažný. Novostavba bola skolaudovaná v roku 2021. V celom dome je podlahové kúrenie s termostatom v každej izbe, predpríprava na krb a exterierové žalúzie. Dom má terasu z vodeodolných plastových dosiek a šmykľavku, ktorá vedie priamo z pozemku do jazera. Rodinný dvojdom je klasifikovaný ako rekreačný s možnosťou nahlásenia trvalého pobytu a financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru. Bezpečnosť zabezpečuje alarm. POZEMOK: Celková výmera je 550 m2. Zastavaná plocha domu je 71 m2, pozemok okolo domu je 131 m2 a podiel na jazere 348 m2. ZARIADENIE: Predáva sa kompletne zariadený vrátane montovanej garáže a člnu s elektrickým pohonom na batériu. Všetky spotrebiče sú značky Electrolux: americká chladnička s výrobníkom ľadu, umývačka riadu, varná doska, rúra na pečenie, mikrovlnná rúra, práčka a sušička. Spotrebiče sú ešte v záruke. Súčasťou predaja nie je TV a domáce kino. PARKOVANIE: Priamo pred domom sa nachádza parkovanie pre dve autá a montovaná garáž. DISPOZÍCIA: 1. NP: Vstupná chodba so skriňou, obývačka spojená s kuchyňou a s výstupom na pozemok, špajza, kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou. 2. NP: Spálňa, detská izba, šatník a kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom. Z vonkajšej strany domu je samostatná technická miestnosť s elektrickým bojlerom. IS: elektrika, voda je zabezpečená zo studne a 11 m3 žumpa. LOKALITA: Obec Boldog sa nachádza iba 3 min. od mesta Senec, ktorý ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a 15 min. od Bratislavy. Obec má výborné napojenie na diaľnicu smerom do Bratislavy alebo Trnavy. Výhodou je tichá lokalita, v ktorej sa celoročne cítite ako na dovolenke. Športové vyžitie ponúka jazero, na ktorom máte vlastnícky podiel. V obci sa nachádza materská škola a potraviny. CENA: Využite možnosť odpočtu DPH! 240.750€ bez DPH / 288.900€ s DPH VÝHODY: - kompletne zariadený stačí sa už len nasťahovať - tichá lokalita kde sa celoročne cítite ako na dovolenke - len 2km od Senca, dobrá dostupnosť na diaľnicu - vlasný vstup do jazera - šmykľavka z pozemku do jazera, čln s elektrickým pohonom - šatník, špajza a montovaná garáž (Uvedená cena je konečná a zahŕňa províziu pre RK. V cene je vypracovanie rezervačnej a kúpnej zmluvy advokátskou kanceláriou, notárske poplatky a základný poplatok na katastri.) © Text aj fotografie sú majetkom realitnej kancelárie Sisters real a nie je možné ich kopírovať bez písomného súhlasu realitnej kancelárie Sisters real.
Boldog
240 750 €
Krásny dom v slepej ulici kde máte za suseda vinohrad
SISTERS REAL Vám ponúka na predaj krásnu novostabu veľkometrážneho bungalovu, kde priamo na hranici pozemku začínajú vinohrady a je z neho krásny výhľad na Karpaty. Dom je situovaný v tichej slepej uličke. ODPORÚČANIE MAKLÉRA: - kvalitná stavba z nadštandardných materiálov - neopakovateľná lokalita, kde na hranici pozemku začínajú vinohrady a z domu je krásny výhľad na Karpaty - veľkometrážny a výborne dispozične riešený dom - vykurovanie a chladenie tepelným čerpadlom - predpríprava na krb - sedlová strecha z kvalitnej talianskej škridly - hrubé múry z pálenej 44 cm tehly - tým, že je dom vo výstavbe je možnosť klientských zmien - 2x šatník, 2x toaleta s kúpeľňou - výborná orientácia na JZ - parkovanie pre 2 autá - okolie už je dané, neprekvapí Vás ďalšia výstavba - v cene je podiel na prístupovej ceste DOM: Úžitková plocha domu je 160,67m2. Nachádza sa na 763m2 pozemku. Dom je postavený z nadštandardnej 44 cm pálenej tehly a výborne dispozične riešený. Strecha je sedlová z talianskej škridly SanMarco Classico. Okná budú drevené 3 komorové. Veľkou výhodou je, že je dom ešte vo výstavbe takže je možnosť vykonať zmeny podľa požiadaviek klienta. Dom disponuje predprípravou na krb a predprípravou na elektrické žalúzie. Orientácia všetkých izieb je na výbornú JZ stranu. Nemusíte sa obávať, že by v dome bolo teplo keďže je postavený z hrubej 44cm tehly a bude zateplený. Dom je v štádiou holodom a v cene bude aj oplotenie a vyčistenie pozemku a vydlaždené parkovanie pre 2 autá. DISPOZÍCIA: Vstupná hala so šatníkom, priestranná obývačka s predprípravou na krb a s východom na pozemok, ktorá je spojená s kuchyňou a jedálňou, 3 samostatné izby, 2x kúpeľňa s toaletou, šatník a technická miestnosť. IS: voda, elektrina, žumpa (plánovaná je v obci už aj kanalizácia) LOKALITA: Tú si od počiatku zamilujete. Unikátna poloha domu s krásnym výhľadom z každej izby na vinohrady a Karpaty. Dom sa nachádza na začiatku Vinosád, takže je to naozaj kúsok do Pezinka. Bratislava je vzdialená iba 20min. autom. Pezinok ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a taktiež vlakové spojenie. CENA: 438.900 € (K uvedenej cene bude pripočítaná provízia pre RK vo výške 2,5%. Provízia zahŕňa vypracovanie rezervačnej a kúpnej zmluvy advokátskou kanceláriou, notársky a katastrálny poplatok a hypotekárne poradenstvo.)
Vinosady
438 900 €
TOP LOKALITA! Nebytový priestor v novostavbe zariadený do štandardu, Orechová
SISTERS REAL Vám ponúka na predaj obchodné priestory vyhotovené do štandardu s kuchynskou linkou v projekte Green Village v Dunajskej Lužnej. PRIESTOR: Celková výmera je 70,72m2. Priestor je vyhotovený do štandardu aj s kuchynskou linkou. Z prednej strany sú výklady. Výhodou je, že sa dá rozdeliť na 2 samostatné priestory, keďže vchod je aj z prednej aj zadnej strany. V priestore sa nachádza 2x sociálne zázemie ( kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou a ďalšia samostatná toaleta) a miestnosť s kuchynskou linkou. Celý priestor je vybavený podlahovým kúrením. VÝHODY: - nachádza sa pri hlavnom ťahu- vidieť ho priamo od cesty - výklad - možnosť rozdeliť ho na 2 priestory - priestor vhodný na akúkoľvek činnosť - výborná a rušná lokalita ( v projekte je 380 bytov, v blízkosti obchodné centrum, pumpa, Dobré jablká, zdravotnícke zariadenie a iné.) LOKALITA: Pošta, bankomaty, zdravotnícke zariadenia, čerpacia stanica ale aj tenisová akadémia. Green Village sa nachádza priamo v centre obce – všetko nájdete iba kúsok od projektu. Projekt s charakterom modernej rezidenčnej štvrte s nízkopodlažnou zástavbou na veľkorysom pozemku s detskými ihriskami, športoviskami ale i škôlkou rešpektuje požiadavky mladých rodín. Až 380 bytov s približne 1000 ľudmi zabezpečuje predpoklad pre úspešnosú prevádzku. Rýchlocesta R7 sa nachádza neďaleko priestoru, čo zabezpečuje rýchle napojenie na Bratislavu. CENA: 154 000 € s DPH (možnosť odpočtu DPH!) + parkovacie miesto 5200€ ( K uvedenej cene bude pripočítaná provízia pre RK vo výške 3,5% z kúpnej ceny, ktorá zahŕňa vyhotovenie rezervačnej a kúpnej zmluvy advokátskou kanceláriou, notárske poplatky a základný poplatok na katastri.)
Dunajská Lužná
154 000 €
TOP CENA!!! 2 izbový byt v novostavbe s balkónom
Ponúkame Vám na predaj 2 izbový byt v novostavbe s balkónom, kuchynskou linkou a parkovacím státim. BYT: Celková výmera je 57,6 m2 z toho balkón 3,6m2. . Nachádza sa na 5 poschodí zo 6 s výťahom. Byt je vo vyhotovení holobyt. Súčasťou bytu je kuchynská linka vrátane spotrebičov, ako je varná doska, digestor a rúra. PARKOVANIE: V podzemnej garáži, kde sa suchou nohou dostanete priamo do bytu. Garážové státie má výbornú polohu - nachádza neďaleko výťahu. LOKALITA: Výborná lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou. Priavo v projekte sa nachádza pekáreň, kaviareň a iné. Hneď oproti projektu je nové obchodné centrum, v ktorom nájdete potraviny Lidl, drogériu DM, Pepco, kuchyne Oresi. Možnosť športového vyžitia ponúka Spartakus Fight Gym, alebo neďaleká cyklotrasa. CENA: 147.990€ + garážové stojisko 12.000€
Trnava
147 990 €
TOP! Krásna novostavba s 53 m2 pozemkom v uzavretom areáli, Ružinov
Ponúkame Vám na predaj krásnu novostavbu 2 izbového bytu s 53 m2 pozemkom, murovanou pivnicou a krytým parkovacím miestom v m.č. Ružinov v uzavretom areáli, ktorý je iba pre obyvateľov bytového domu! BYT: Celková plocha je 105,76 m2 vrátane murovanej pivnice o výmere 1,2 m2 a krásne upraveného 53 m2 pozemku. Byt sa nachádza na prízemí tehlovej nízkopodlažnej novostavby. Výhodou je uzavretý areál, do ktorého majú prístup iba obyvatelia bytového domu. Bezpečnosť obyvateľov zabezpečuje kamerový systém. V byte je podlahové kúrenie. POZEMOK: 53 m2. Na pozemku je možné umiestniť záhradný domček. PARKOVANIE: Výborná poloha krytého parkovacieho miesta hneď pri vchode do bytového domu. DISPOZÍCIA: Vstupná chodba s rolldorom, izba s rolldorom a východom na pozemok, obývačka spojená s kuchyňou s východom na pozemok a kúpeľňa spojená s toaletou. CENA: 224.900€ + 15.000€ parkovanie Výhody: - novostavba s krásnym upraveným pozemkom - uzavretý areál do ktorého majú prístup iba obyvatelia bytového domu - kamerový systém - detské ihrisko v areáli, ktoré slúži iba pre obyvateľov bytového domu - murovaná pivničná kobka - nový nábytok NEVÁHAJTE NÁS KONTAKTOVAŤ AJ CEZ VÍKEND A DOHODNITE SI OBHLIADKU TEJTO JEDINEČNEJ NEHNUTEĽNOSTI (Uvedená cena je konečná a zahŕňa províziu RK. V cene je vypracovanie rezervačnej a kúpnej zmluvy advokátskou kanceláriou, notársky a katastrálny poplatok a bezplatné hypotekárne poradenstvo.)
Bratislava II - Ružinov
224 900 €
Prenájom zariadenej garsónky s krásnym výhľadom na mesto, Ružinov
SISTERS REAL Vám ponúka na prenájom zariadenú garsónku s loggiou s krásnym výhľadom na hrad v m.č. Ružinov na ulici Vlčie hrdlo. BYT: Celková výmera bytu je 30,35m2 z toho 3,3m2 je loggia a pivnica 1,2m2. . Nachádza sa na 7 poschodí z 8 s dvoma výťahmi. Byt je voľný od 1.4.2024! Byt je vhodný pre 1 osobu bez domácich zvierat. ZARIADENIE: Byt sa prenajíma kompletne zariadený tak, ako je uvedené na fotografiách (nábytok a elektrospotrebiče-chladnička, práčka, sporák). LOKALITA: Neďaleko sa nachádza výborná občianska vybavenosť (poliklinika Procare, 3x potraviny, dom služieb, Kaufland a iné). Bytový dom sa nachádza vo veľmi tichom prostredí (hlavná cesta cca 600-700m), vedľa Malého Dunaja (50m) s cyklotrasou, ktorá vedie do mesta a na hrádzu (petržalskú aj lužnú časť). Lokalita má veľmi dobré autobusové spojenie 74 (smer Hlavná stanica, Trnavské mýto..), 70 (smer Mlynské nivy, Nový most), 87 (Ekonomická univerzita, Ovsište). CENA: 480 €/mesiac nájom aj s energiami Pri podpise zmluvy sa hradí 3x mesačný nájom aj s energiami Cena energií: 100 Euro / mesiac
Bratislava II - Ružinov
480 €/mes.
Veľkometrážny 63m2 byt so šatníkom a loggiou, Miloslavov
BYT: 2 izbový - Celková výmera je 62,74m2 z toho balkón 5,02m2. Nachádza sa na 3. poschodí zo 4 s výťahom. DISPOZÍCIA: vstupná chodba, šatník, obývačka spojená s kuchyňou, izba, kúpeľňa s toaletou, a loggia ŠTANDARD: V ponuke máme krásny moderný štandard. Prídite si ho pozrieť naživo. PARKOVANIE: Parkovanie je možné na vonkajších, alebo vnútorných stojiskách. Cena vonkajšieho parkovacieho státia je 7.990 € a vnútorného 9.990€. PIVNICA: Možnosť dokúpiť pivničnú kobku CENA: 144 990€ VÝHODY: - novostavba za výbornú cenu! - veľká výmera na 2 izbový byt - hneď pri dome fitnesscentrum, bazénový svet, sauny a vírivé vane, masáže a vírivé vane a reštaurácia - teplovodné podlahové kúrenie zabezpečené tepelným čerpadlom - nízke náklady - výborne dispozične riešený - šatník - tichá lokalita plná zelene v obklopení rodinných domov - možnosť vlakového spojenia len 2km od bytového domu - základná škola 2km (A-3.3)
Miloslavov
144 990 €
TOP CENA! 3 izbový byt v novostavbe so šatníkom
BYT: 3 izbový s celkovou výmerou 72,86m2 z toho loggia je 4,14m2. Nachádza sa na 2. poschodí zo 4 s výťahom. Výťah ide až do garáží tým pádom viete preisť suchou nohou až do bytu. DISPOZÍCIA: vstupná chodba, obývačka spojená s kuchyňou a výstupom na priestrannú loggiu, detská izba s výstupom na loggiu, spálňa, kúpeľňa s vaňou, oddelená toaleta a šatník. ŠTANDARD: Moderný štandard ponúka veľkoformátové dlaždice, značky Villeroy & Boch a Grohe .... PARKOVANIE: Parkovanie je možné na vonkajších, alebo vnútorných stojiskách. Cena vonkajšieho parkovacieho státia je 7.990 € a vnútorného 9.990€. PiVNICA: Možnosť dokúpiť pivničnú kobku CENA: 164 990€ VÝHODY: + veľkometrážny byt + novostavba za výbornú cenu! + výstup na terasu z obývačky aj detskej izby + šatník + teplovodné podlahové kúrenie + výborne dispozične riešený + tichá lokalita plná zelene v obklopení rodinných domov + možnosť vlakového spojenia len 2km od bytového domu + základná škola 2km + hneď pri dome fitnesscentrum, bazénový svet, sauny, masáže a vírivé vane, reštaurácia + výborná dostupnosť autom vďaka diaľnici D4 R7
Miloslavov
164 990 €
Výborná investičná príležitosť - kompletne zariadený apartmán, Turčianska Štiavnička
SISTERS REAL Vám ponúka exkluzívne apartmány v nádhernom prostredí historického parku z 19. storočia v blízkosti renesančného kaštieľa Révayovcov v Turčianskej Štiavničke. APARTMÁN: Celková výmera je 28,48m2. Nachádza sa na 1. NP z 2. Apartmán sa nachádza v jednom zo siedmych apartmánových domčekov, ktorý je v uzavretom areály a patrí k nemu 18,5 ha park a kaštieľ Révayovcov. Luxusné apartmány Révay ponúkajú neobmedzené možnosti relaxu a oddychu. Apartmány Révay sú unikátnym projektom, ktorý v sebe kombinuje najmodernejšiu stavebnú technológiu a historický štýl exteriéru. Samostatné jedno až trojizbové apartmány sa nachádzajú v siedmych samostatne stojacich apartmánových domoch s dostatočným počtom parkovacích miest. ŠTANDARD: predáva sa v štandarde a kompletne zariadený! Nemusíte sa už starať o nič. VOĽNÝ ČAS: Možnosť športového vyžitia ponúka wellnes a spa centrum, fitness centrum, joga/pilates domček, tenisový areál, beh, futbal či volejbal v areály krásneho parku, lukostreľba, billiard, petang či stolný tenis. Gastronomický zážitok ponúka hotelová reštaurácia či šálka kávy v nádhernom prostredí oranžérie. DISPOZÍCIA: obývačka spojená s kuchyňou, izba, kúpeľňa spojená s toaleteou PARKOVANIE: uzavretý areál s dostatočným počtom parkovacích miest INVESTÍCIA: Využite jeden z hotelových programov a nechajte hotelovú spoločnosť, aby prenajímala Váš apartmán za Vás. Máte to úplne bez starostí! LOKALITA: Apartmánové domy a majestátny kaštieľ Révayovcov sa nachádza na okraji obce Turčianska Štiavnička, neďaleko mesta Martin. Chateau Révay je obklopený historickým anglickým parkom z 19. storočia. Tento park či skôr arborétum má neopakovateľné kúzlo a pochváliť sa môže 6 nádhernými rybníkmi a niekoľkými tisíckami stromov z rôznych kútov sveta, z ktorých sú mnohé jedinečné pre európsky región. V parku môžete tiež obdivovať zachovanú budovu empírového skleníka - aranžérie a bývalé rozárium. Cena: 111 990 € Neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek kvôli bližším informáciam.
Turčianska Štiavnička
111 990 €
Výborná investičná príležitosť - kompletne zariadený apartmán, Turčianska Štiavnička
SISTERS REAL Vám ponúka exkluzívne apartmány v nádhernom prostredí historického parku z 19. storočia v blízkosti renesančného kaštieľa Révayovcov v Turčianskej Štiavničke. APARTMÁN: Celková výmera je 56,7m2 + 45,5m2 predzáhradka. Nachádza sa na 1. NP z 2. Apartmán sa nachádza v jednom zo siedmych apartmánových domčekov, ktorý je v uzavretom areály a patrí k nemu 18,5 ha park a kaštieľ Révayovcov. Luxusné apartmány Révay ponúkajú neobmedzené možnosti relaxu a oddychu. Apartmány Révay sú unikátnym projektom, ktorý v sebe kombinuje najmodernejšiu stavebnú technológiu a historický štýl exteriéru. Samostatné jedno až trojizbové apartmány sa nachádzajú v siedmych samostatne stojacich apartmánových domoch s dostatočným počtom parkovacích miest. ŠTANDARD: predáva sa v štandarde a kompletne zariadený! Nemusíte sa už starať o nič. VOĽNÝ ČAS: Možnosť športového vyžitia ponúka wellnes a spa centrum, fitness centrum, joga/pilates domček, tenisový areál, beh, futbal či volejbal v areály krásneho parku, lukostreľba, billiard, petang či stolný tenis. Gastronomický zážitok ponúka hotelová reštaurácia či šálka kávy v nádhernom prostredí oranžérie. DISPOZÍCIA: obývačka spojená s kuchyňou, 2x izba, kúpeľňa spojená s toaleteou PARKOVANIE: uzavretý areál s dostatočným počtom parkovacích miest INVESTÍCIA: Využite jeden z hotelových programov a nechajte hotelovú spoločnosť, aby prenajímala Váš apartmán za Vás. Máte to úplne bez starostí! LOKALITA: Apartmánové domy a majestátny kaštieľ Révayovcov sa nachádza na okraji obce Turčianska Štiavnička, neďaleko mesta Martin. Chateau Révay je obklopený historickým anglickým parkom z 19. storočia. Tento park či skôr arborétum má neopakovateľné kúzlo a pochváliť sa môže 6 nádhernými rybníkmi a niekoľkými tisíckami stromov z rôznych kútov sveta, z ktorých sú mnohé jedinečné pre európsky región. V parku môžete tiež obdivovať zachovanú budovu empírového skleníka - aranžérie a bývalé rozárium. Cena: 166 990 € Neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek kvôli bližším informáciam.
Martin
166 990 €
POSLEDNÝ VOĽNÝ 1 IZBOVÝ BYT ZA TOP CENU!
Hľadáte cenovo dostupné bývanie v nízkopodlažnej novostave neďaleko Bratislavy s teplovodným podlahovým kúrením uprostred rodinných domov? NASŤAHUJTE SA UŽ TENTO MESIAC! BYT: 1 izbový - Celková výmera je 29,36m2 z toho balkón 3,63m2. Nachádza sa na 1. nadzemnom podlaží zo 4 s výťahom. V byte sú francúzske okná, ktoré zabezpečujú krásne presvetlenie bytu. DISPOZÍCIA: vstupná chodba, obývačka spojená s kuchyňou, kúpeľňa s toaletou a balkón ŠTANDARD: Na výber Vám ponúkame krásny a moderný štandard od známych značiek, ako Villeroy & Boch, Grohe. V kúpeľni veľkoformátové obklady a dlažby v moderných dekoroch a iné. PARKOVANIE: Parkovanie je možné na vonkajších, alebo vnútorných stojiskách. Cena vonkajšieho parkovacieho státia je 89 990 € a garážového stojiska 9.990€. PIVNICA: Možnosť dokúpiť murovanú pivničnú kobku CENA: 89.990€ Kontaktujte nás pre bližšie informácie aj cez víkend. Predstavíme Vám ponuku všetkých dostupných bytov, z ktorých vyberieme ten najvhodnejší pre Vás. VÝHODY: - novostavba za výbornú cenu! - teplovodné podlahové kúrenie zabezpečené tepelným čerpadlom! - nízke náklady na bývanie - bývanie uprostred rodinných domov - tichá lokalita - garážové stojiská na 1. podzemnom podlaží odkiaľ sa suchou nohou dostanete do bytu výťahom - možnosť vlakového spojenia len 2km od bytového domu - základná škola 2km (A-1.5)
Miloslavov
89 990 €
2 izbový byt so šatníkom a podlahový kúrením v tehlovej novostavbe
BYT: 2 izbový - Celková výmera je 59,89m2 z toho balkón 5,04m2. Nachádza sa na 3. poschodí zo 4 s výťahom. DISPOZÍCIA: vstupná chodba, šatník, obývačka spojená s kuchyňou s výstupom na balkón, izba s výstupom na balkón, kúpeľňa s toaletou. ŠTANDARD: Byty sú vo vyhotovení holobyt. V prípade záujmu Vám ho vieme dokončiť do štandardu. Na výber sú veľkoformátové dlaždice a obklady, kvalitné značky Villeroy & Boch, Grohe a iné. Vyberte si podľa vlastných predstáv. PARKOVANIE: Parkovanie je možné na vonkajších, alebo vnútorných stojiskách. Cena vonkajšieho parkovacieho státia je 144 990 € a vnútorného 9.990€. PIVNICA: Možnosť dokúpiť murovanú pivničnú kobku. CENA: 144 990€ VÝHODY: - tehlová novostavba za výbornú cenu! - teplovodné podlahové kúrenie - šatník - výborne dispozične riešený - šatník - tichá lokalita plná zelene v obklopení rodinných domov - možnosť vlakového spojenia len 2km od bytového domu - základná škola 2km (B-3.6)
Miloslavov
144 990 €
REZERVOVANÝ! 2 izbový byt neďaleko Štrkoveckého jazera, Ružinov
SISTERS REAL Vám ponúka na predaj 2 izbový byt s balkónom a pivnicou vo výbornej lokalite lokalite Ružinova neďaleko Štrkoveckého jazera. BYT: Celková výmera je 55,58m2 z toho balkón má 1,87m2 a pivnica 2,31m2. Byt sa nachádza na 1. poschodí z 3. Pod bytom sa nachádza ešte byt, ktorý je na prízemí. Bytový dom bol zrekonštruovaný a zateplený. Byt je v pôvodnom stave čo umožňuje budúcemu majiteľovi dokončiť si ho podľa vlastných predstáv. Za domom sa nachádza oddychová zóna s lavičkami a detským ihriskom. DISPOZÍCIA: vstupná hala, z ktorej sa vchádza do obývačky s balkónom, izba, kuchyňa, kúpeľňa a oddelená toaleta. LOKALITA: Tento byt sa nachádza v úžasnej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. Hneď pri dome sa nachádzajú škôlky, školy a Paneurópska vysoká škola, Ružinovská nemocnica, kaviarne, reštaurácie a potraviny. Možnosť športového vyžitia ponúka Štrkovecké jazero, Zimný štadión Vladimíra Dzurillu a neďaleká škola s bežeckou dráhou a ihriskom. CENA: 156 000 € (Pri rýchlom jednaní dohoda možná.) VÝHODY: + výborná lokalita + veľké detské ihrisko za domom + školy, škôlky a vysoká škola pri dome + možnosť prerobiť si ho podľa vlastných predstáv + nemocnica s poliklinikou pri dome + obchody, kaviarne, reštaurácie (Uvedená cena je konečná a zahŕňa províziu RK. V cene je zahrnuté vypracovanie rezervačnej a kúpnej zmluvy advokátskou kanceláriou, notársky a katastrálny poplatok a hypotekárne poradenstvo.)
Bratislava II - Ružinov
156 000 €
Pozemok s výhľadom na Karpaty, ktorý si ihneď zamilujete, Štefanová
SISTERS REAL Vám exkluzívne ponúka na predaj krásny pozemok v obci Štefanová s nádherným výhľadom na Karpaty. Ak hľadáte oázu pokoja s krásnym výhľadom na Karpaty tak tento pozemok je určený pre Vás. POZEMOK: Celková výmera je 2394m2 a je klasifikovaný ako záhrada. Pozemok je oplotený a nachádza sa na ňom jazierko, záhradný domček a terasa. Na pozemok bola navezená ornica a boli tu posadené ovocné stromčeky. K pozemku vedie vlastná nespevnená cesta, na ktorú sa napojíte z poľnej cesty (cca 300m) a lesnej cesty. Pri pozemku sa nachádza potok. IS: Bez IS. Voda môže byť riešená formou studne, kanalizácia formou žumpy a elektina solárnymi panelmi. LOKALITA: Obec Štefanová sa nachádza iba 12 km od mesta Modra, 18 km od mesta Pezinok a 27 km od Bratislavy. V obci sa nachádza materská škola. Pre malých aj veľkých je tu History park, ktorý ponúka vzdelávanie v oblasti histórie bludiskovou formou. Krásne výlety v okolí ponúka hrad Červený kameň, Budmerický zámok a hrad Smolenice. Na svoje si prídu milovníci vína, keďže v okolí sa nachádzajú známe vinárstva. CENA: 55 000 € (Uvedená cena je konečná a zahŕňa províziu RK. V cene je zahrnuté vypracovanie rezervačnej zmluvy a kúpnej zmluvy advokátskou kanceláriou, notársky poplatok, základný poplatok na katastri a hypotekárne poradenstvo.) © Text aj fotografie sú majetkom realitnej kancelárie Sisters real a nie je možné ich kopírovať bez písomného súhlasu realitnej kancelárie Sisters real.
Štefanová
55 000 €
TOP lokalita pri Prezidentskom paláci 4i. byt po kompletnej rekonštrukcii, Panenská ul.
Ponúkame Vám na prenájom zariadený 4 izbový byt v TOP lokalite Starého mesta kúsok od prezidentského paláca a hradu na Panenskej ul.- m.č. Bratislava-Staré Mesto. BYT: Celková výmera bytu je 103,27m2. Nachádza sa na 5. poschodí z 5 s výťahom. V byte prebehla kompletná rekonštrukcia. V byte je 8 postelí a je kompletne zariadený. Z jednej strany je vidno Slavín a z druhej Bratislavský hrad. Byt je od 1.7.2024 ZARIADENIE: Ostáva všetko tak, ako je uvedené na fotografiách. LOKALITA: Výborná lokalita priamo v centre mesta len 3 min. od Prezidentského paláca a 5 min. od Michalskej brány, ktorá je v úplnom centre mesta. Len 2 min. od domu sa nachádza zástavka MHD. V bočnej uličke je možné parkovanie zdarma. CENA: 1 200 €/mesiac Uvedená cena nezahŕňa províziu realitnej kancelárie, ktorá je vo výške 1/2 mesačného nájmu.
Bratislava I - Staré Mesto
1 200 €/mes.
Na prenájom garážové stojisko s pivničnou kobkou - REZIDENCIA GRAND KOLIBA
Ponúkame Vám na prenájom garážové stojisko s pivničnou kobkou v rezidenciI Grand Koliba na Frankovskej ulici. Garážové stojisko: Výmera je 13m2. Prislúcha k nemu aj murovaná pivničná kobka o výmere 3,96m2. CENA: 100€
Bratislava III - Nové Mesto
100 €/mes.
Byt s výhľadom na jazero v Penati golf resorte
SISTERS REAL Vám ponúka na predaj 1 izbový byt v areáli Penati Golf Resort - v projekte Byty na golfe. BYT: Celková výmera je 27,13m2. K bytu prislúcha aj pivničná kobka. Nachádza sa na 1. NP z 3. Z bytu je krásny výhľad na pláž a jazero. Projekt „Byty na golfe“ predstavuje nízkoenergetický dom vybavený výťahom, v suteréne s práčovňou. Rezort je zabezpečený 24 hod. automatickou vrátnicou s monitorovaným vstupom. STAV: Byt sa predáva v stave holobyt. Zahŕňa hliníkové trojsklenné okenné výplne, kúrenie a chladenie cez vlastné tepelné čerpadlo pre každý byt, predpríprava na vonkajšie žalúzie, prípojka na optický internet, omietky, biely náter, podlahy s nivelizačnou vrstvou bez nášľapnej vrstvy, v kúpeľni steny a podlahy pripravené na pokládku obkladu a dlažby, rozvody vody a kanalizácie, elektroinštalácie a osvetlenia, biele zásuvky a vypínače, vstupné protipožiarne a bezpečnostné dvere. KOLAUDÁCIA: apríl 2024 LOKALITA: Ste milovníkmi golfu, prírody a odpočinku? Toto všetko ponúka súkromný resort Penati Golf, ktorý je najväčší golfový areál na Slovensku a je zaradený medzi najlepšie európske ihriská. Lokalita ponúka možnosť športového vyžitia na vodných bicykloch, plávanie, člnkovanie a bicyklovanie. Necelú hodinku jazdy autom z Bratislavy máte k dispozícii špičkový golfový areál situovaný v prekrásnom prostredí Malých Karpát uprostred voňavých borovicových lesov a unikátnych piesočných dún, v absolútnom tichu a ukľudňujúcom objatí prírody. CENA: 111 500 € (možosť odpočtu DPH!) (Uvedená cena nie je konečná. K uvedenej cene sa pripočíta provízia pre RK, ktorá zahŕňa kopletný servis s prevodom nehnuteľnosti.)
Šajdíkove Humence
111 500 €
2 izbový byt s terasou, Miloslavov
Hľadáte veľkometrážny byt so šatníkom a terasou v novostavbe s podlahovým kúrením? BYT: 2 izbový - Celková výmera je 55,23m2 z toho loggia 8,53m2. Nachádza sa na 1. nadzemnom podlažízo 4 s výťahom. DISPOZÍCIA: vstupná chodba, obývačka spojená s kuchyňou,z ktorej je výstup na terasu, izba, kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou. ŠTANDARD: Možnosť vybrať si z moderného štandardu za príplatok. PARKOVANIE: Parkovanie je možné na vonkajších, alebo vnútorných stojiskách. Cena vonkajšieho parkovacieho státia je 7.990 € a vnútorného 9990€. Z garážových stojísk viete ísť výťahom suchou nohou do bytu. PIVNICA: Možnosť dokúpiť pivničnú kobku CENA: 129.990€ VÝHODY: + skolaudované + nízkopodlažná novostavba s výťahom + teplovodné podlahové kúrenie + výborne dispozične riešený + tichá lokalita plná zelene v obklopení rodinných domov + možnosť vlakového spojenia len 2km od bytového domu + základná škola 2km DOHODNITE SI OSOBNÉ STRETNUTIE NA NAŠEJ POBOČKE KDE VÁM RADI PREDSTAVÍME CELÝ PROJEKT! MOŽNOSŤ STRETNUTIA AJ CEZ VÍKEND. (A-1.8)
Miloslavov
129 990 €
Pozemok s výhľadom na Karpaty, ktorý si ihneď zamilujete, Štefanová
SISTERS REAL Vám exkluzívne ponúka na predaj krásny pozemok v obci Štefanová s nádherným výhľadom na Karpaty. Ak hľadáte oázu pokoja s krásnym výhľadom na Karpaty tak tento pozemok je určený pre Vás. POZEMOK: Celková výmera je 2394m2 a je klasifikovaný ako záhrada. Pozemok je oplotený a nachádza sa na ňom jazierko, záhradný domček a terasa. Na pozemok bola navezená ornica a boli tu posadené ovocné stromčeky. K pozemku vedie vlastná nespevnená cesta, na ktorú sa napojíte z poľnej cesty (cca 300m) a lesnej cesty. Pri pozemku sa nachádza potok. IS: Bez IS. Voda môže byť riešená formou studne, kanalizácia formou žumpy a elektina solárnymi panelmi. LOKALITA: Obec Štefanová sa nachádza iba 12 km od mesta Modra, 18 km od mesta Pezinok a 27 km od Bratislavy. V obci sa nachádza materská škola. Pre malých aj veľkých je tu History park, ktorý ponúka vzdelávanie v oblasti histórie bludiskovou formou. Krásne výlety v okolí ponúka hrad Červený kameň, Budmerický zámok a hrad Smolenice. Na svoje si prídu milovníci vína, keďže v okolí sa nachádzajú známe vinárstva. CENA: 55 000 € (Uvedená cena je konečná a zahŕňa províziu RK. V cene je zahrnuté vypracovanie rezervačnej zmluvy a kúpnej zmluvy advokátskou kanceláriou, notársky poplatok, základný poplatok na katastri a hypotekárne poradenstvo.) © Text aj fotografie sú majetkom realitnej kancelárie Sisters real a nie je možné ich kopírovať bez písomného súhlasu realitnej kancelárie Sisters real.
Pezinok
55 000 €
3 izbový byt 83m2 s terasou v novostavbe, ktorá sa kolauduje
- VÝBORNÁ CENA ZA 3 IZBOVÝ 82 M2 BYT- NASŤAHUJTE SA UŽ TENTO MESIAC! NEVÁHAJTE A DOHODNITE SI OBHLIADKU BYT: Výborne dispozične riešený a veľkorysý 3 izbový byt. Celková výmera je 82,99m2 z toho terasa 14,13m2. Nachádza sa na 1. nadzemnom podlaží zo 4. Byt ponúka veľkú terasu, ktorá je z časti krytá. Kúrenie v celom byte je podlahové. DISPOZÍCIA: vstupná chodba, šatník, obývačka spojená s kuchyňou s výstupom na terasu, spálňa, detská izba, kúpeľňa s vaňou a oddelená toaleta. ŠTANDARD: Možnosť vyhotoviť byt do moderného štandardu za výbornú cenu! Veľkoformátové dlaždice a obklady, kvalitné značky ako sú Villeroy & Boch, Grohe a iné. Na výber máte z viacerých variantov štandardu. Vyberte si podľa vlastných predstáv. PARKOVANIE: Parkovanie je možné na vonkajších, alebo vnútorných stojiskách. Cena vonkajšieho parkovacieho státia je 7.990€ a garážového stojiska je 9.990€. PIVNICA: Možnosť dokúpiť priestrannú murovanú pivničnú kobku. CENA: 154 990€ VÝHODY: - tehlová novostavba za výbornú cenu! - sťahovanie už čoskoro (kolaudujeme) - teplovodné podlahové kúrenie - šatník - výborne dispozične riešený - tichá lokalita plná zelene v obklopení rodinných domov - možnosť vlakového spojenia len 2km od bytového domu - základná škola 2km Neváhajte a dohodnite si obhliadku. Môžete si pozrieť aj náš vzorový zariadený byt. Kontaktujte nás ešte teraz na telefóne +421 904 923 166 (B-1.1)
Miloslavov
154 990 €
Veľkometrážny 2 izbový byt 69m2 v novostabe, Miloslavov
BYT: Výborne dispozične riešený 2 izbový byt. Celková výmera je 68,93m2 z toho terasa 11,26m2. Nachádza sa na 1. nadzemnom podlaží zo 4. DISPOZÍCIA: vstupná chodba, šatník, obývačka spojená s kuchyňou s výstupom na terasu, spálňa v výstupom na terasu, kúpeľňa s vaňou a toaletou. ŠTANDARD: NA VÝBER JE KRÁSNY MODERNÝ ŠTANDARD ! Veľkoformátové dlaždice a obklady, kvalitné značky Villeroy & Boch, Grohe a iné. Na výber máte z viacerých variantov štandardu. Vyberte si podľa vlastných predstáv. PARKOVANIE: Parkovanie je možné na vonkajších, alebo vnútorných stojiskách. Cena vonkajšieho parkovacieho státia je 7.990 € a vnútorného 9.990€. PIVNICA: Možnosť dokúpiť priestrannú murovanú pivničnú kobku. CENA: 134 990€ VÝHODY: - tehlová novostavba za výbornú cenu! - sťahovanie už čoskoro (kolaudujeme)! - teplovodné podlahové kúrenie - šatník - výborne dispozične riešený - tichá lokalita plná zelene v obklopení rodinných domov - možnosť vlakového spojenia len 2km od bytového domu - základná škola 2km (A-1.3)
Miloslavov
134 990 €
TOP CENA! 3 izbový byt až 82m2 s terasou a šatníkom
- VÝBORNÁ CENA ZA 3 IZBOVÝ BYT- - KOLAUDUJEME - NASŤAHUJTE SA UŽ TENTO MESIAC! NEVÁHAJTE A PRÍDITE NA OBHLIADKU BYT: Výborne dispozične riešený a veľkorysý 3 izbový byt. Celková výmera je 82,06m2 z toho terasa 14,17m2. Nachádza sa na 1. nadzemnom podlaží zo 4. Byt ponúka veľkú terasu, ktorá je z časti krytá. Kúrenie v celom byte je podlahové. DISPOZÍCIA: vstupná chodba, šatník, obývačka spojená s kuchyňou s výstupom na terasu, spálňa, detská izba, kúpeľňa s vaňou a oddelená toaleta. ŠTANDARD: Veľkoformátové dlaždice a obklady, kvalitné značky Villeroy & Boch, Grohe a iné. Na výber máte z viacerých variantov štandardu. Vyberte si podľa vlastných predstáv. PARKOVANIE: Parkovanie je možné na vonkajších, alebo vnútorných stojiskách. Cena vonkajšieho parkovacieho státia je 7.990€ a garážového stojiska je 9.990€. PIVNICA: Možnosť dokúpiť priestrannú murovanú pivničnú kobku. CENA: 154 990€ VÝHODY: - tehlová novostavba za výbornú cenu! - sťahovanie už čoskoro (kolaudujeme) - teplovodné podlahové kúrenie - šatník - výborne dispozične riešený - tichá lokalita plná zelene v obklopení rodinných domov - možnosť vlakového spojenia len 2km od bytového domu - základná škola 2km Neváhajte a dohodnite si obhliadku. Môžete si pozrieť aj náš vzorový zariadený byt. Kontaktujte nás ešte teraz na telefóne +421 904 923 166 (A-1.1)
Miloslavov
154 990 €
Veľkometrážny byt s terasou vyhotovený do štnadardu s kuchynskou linkou
Hľadáte veľkometrážny byt so šatníkom a terasou vyhotovený do štandardu s krásnou kuchynskou linkou v novostavbe s podlahovým kúrením? Kolaudujeme! Sťahovanie už tento mesiac! BYT: 2 izbový - Celková výmera je 67,12m2 z toho loggia 11,56m2. Nachádza sa na 1. nadzemnom podlažízo 4 s výťahom. DISPOZÍCIA: vstupná chodba, šatník, obývačka spojená s kuchyňou,z ktorej je výstup na terasu, izba, kúpeľňa s vaňou a toaletou. ŠTANDARD: Krásny moderný štandard s kuchynskou linkou. PARKOVANIE: Parkovanie je možné na vonkajších, alebo vnútorných stojiskách. Cena vonkajšieho parkovacieho státia je 7.990 € a vnútorného 9990€. Z garážových stojísk viete ísť výťahom suchou nohou do bytu. PIVNICA: Možnosť dokúpiť pivničnú kobku CENA: 149 990€ VÝHODY: + uvádzacie ceny + nízkopodlažná novostavba s výťahom + teplovodné podlahové kúrenie + výborne dispozične riešený + tichá lokalita plná zelene v obklopení rodinných domov + možnosť vlakového spojenia len 2km od bytového domu + základná škola 2km DOHODNITE SI OSOBNÉ STRETNUTIE NA NAŠEJ POBOČKE KDE VÁM RADI PREDSTAVÍME CELÝ PROJEKT! MOŽNOSŤ STRETNUTIA AJ CEZ VÍKEND. (A-1.6)
Miloslavov
149 990 €
NOVOSTAVBA 3 IZBOVÉHO BYTU SO ŠATNÍKOM, MILOSLAVOV
- VÝBORNÁ CENA ZA 3 IZBOVÝ 82 M2 BYT- NASŤAHUJTE SA UŽ TENTO MESIAC! NEVÁHAJTE A DOHODNITE SI OBHLIADKU BYT: Výborne dispozične riešený a veľkorysý 3 izbový byt. Celková výmera je 74,14m2 z toho loggia 4,72m2. Nachádza sa na 2. nadzemnom podlaží zo 4. Veľkou výhodou podlahové kúrenie v celom byte. DISPOZÍCIA: vstupná chodba, šatník, obývačka spojená s kuchyňou s výstupom na terasu, spálňa, detská izba, kúpeľňa s vaňou a oddelená toaleta. ŠTANDARD: Možnosť vyhotoviť byt do moderného štandardu za výbornú cenu! Veľkoformátové dlaždice a obklady, kvalitné značky ako sú Villeroy & Boch, Grohe a iné. Na výber máte z viacerých variantov štandardu. Vyberte si podľa vlastných predstáv. PARKOVANIE: Parkovanie je možné na vonkajších, alebo vnútorných stojiskách. Cena vonkajšieho parkovacieho státia je 7.990€ a garážového stojiska je 9.990€. PIVNICA: Možnosť dokúpiť priestrannú murovanú pivničnú kobku. CENA: 164 990€ VÝHODY: - tehlová novostavba za výbornú cenu! - sťahovanie už čoskoro (kolaudujeme) - teplovodné podlahové kúrenie - šatník - výborne dispozične riešený - tichá lokalita plná zelene v obklopení rodinných domov - možnosť vlakového spojenia len 2km od bytového domu - základná škola 2km Neváhajte a dohodnite si obhliadku. Môžete si pozrieť aj náš vzorový zariadený byt. Kontaktujte nás ešte teraz na telefóne +421 904 923 166 (B-2.1)
Miloslavov
164 990 €
3 izbový byt so šatníkom a terasou za TOP CENU!
- VÝBORNÁ CENA ZA 3 IZBOVÝ 82 M2 BYT- - KOLAUDUJEME - NASŤAHUJTE SA UŽ TENTO MESIAC! NEVÁHAJTE A DOHODNITE SI OBHLIADKU BYT: Výborne dispozične riešený a veľkorysý 3 izbový byt. Celková výmera je 82,23m2 z toho terasa 13,6m2. Nachádza sa na 1. nadzemnom podlaží zo 4. Byt ponúka veľkú terasu, ktorá je z časti krytá. Kúrenie v celom byte je podlahové. DISPOZÍCIA: vstupná chodba, šatník, obývačka spojená s kuchyňou s výstupom na terasu, spálňa, detská izba, kúpeľňa s vaňou a oddelená toaleta. ŠTANDARD: Veľkoformátové dlaždice a obklady, kvalitné značky Villeroy & Boch, Grohe a iné. Na výber máte z viacerých variantov štandardu. Vyberte si podľa vlastných predstáv. PARKOVANIE: Parkovanie je možné na vonkajších, alebo vnútorných stojiskách. Cena vonkajšieho parkovacieho státia je 7.990€ a garážového stojiska je 9.990€. PIVNICA: Možnosť dokúpiť priestrannú murovanú pivničnú kobku. CENA: 154 990€ VÝHODY: - tehlová novostavba za výbornú cenu! - sťahovanie už čoskoro (kolaudujeme) - teplovodné podlahové kúrenie - šatník - výborne dispozične riešený - tichá lokalita plná zelene v obklopení rodinných domov - možnosť vlakového spojenia len 2km od bytového domu - základná škola 2km Neváhajte a dohodnite si obhliadku. Môžete si pozrieť aj náš vzorový zariadený byt. Kontaktujte nás ešte teraz na telefóne +421 904 923 166 (A-1.9)
Miloslavov
154 990 €
Garážové stojisko s pivničnou kobkou - REZIDENCIA GRAND KOLIBA
Ponúkame Vám na predaj garážové stojisko s pivničnou kobkou v novostavbe rezidencia Grand Koliba na Frankovskej ulici. Garážové stojisko: Výmera je 16m2. Prislúcha k nemu aj murovaná pivničná kobka o výmere 4m2. Garážové stojisko sa nachádza na -2 podzemnom podlaží v bloku B. Absolútnu bezpečnosť zabezpečuje uzavretý areál, do ktorého sa vchádza cez elektrickú bránu na ovládanie. V prípade záujmu je možné odkúpiť 2 garážové stojiská. Mesačné náklady: do 25 € CENA: 28 500 € ( K uvedenej cene bude pripočítaná provízia vo výške 1500€, ktorá zahŕňa vypracovanie rezervačnej a kúpnej zmluvy advokátskou kanceláriou, notársky poplatok a základný poplatok na katastri.) Cena energií: 25 Euro / mesiac
Bratislava III - Nové Mesto
28 500 €
Výborná investičná príležitosť - kompletne zariadený apartmán, Turčianska Štiavnička
SISTERS REAL Vám ponúka exkluzívne apartmány v nádhernom prostredí historického parku z 19. storočia v blízkosti renesančného kaštieľa Révayovcov v Turčianskej Štiavničke. APARTMÁN: Celková výmera je 35,39m2 + 52m2 predzáhradka. Nachádza sa na 1. NP z 2. Apartmán sa nachádza v jednom zo siedmych apartmánových domčekov, ktorý je v uzavretom areály a patrí k nemu 18,5 ha park a kaštieľ Révayovcov. Luxusné apartmány Révay ponúkajú neobmedzené možnosti relaxu a oddychu. Apartmány Révay sú unikátnym projektom, ktorý v sebe kombinuje najmodernejšiu stavebnú technológiu a historický štýl exteriéru. Samostatné jedno až trojizbové apartmány sa nachádzajú v siedmych samostatne stojacich apartmánových domoch s dostatočným počtom parkovacích miest. ŠTANDARD: predáva sa v štandarde a kompletne zariadený! Nemusíte sa už starať o nič. VOĽNÝ ČAS: Možnosť športového vyžitia ponúka wellnes a spa centrum, fitness centrum, joga/pilates domček, tenisový areál, beh, futbal či volejbal v areály krásneho parku, lukostreľba, billiard, petang či stolný tenis. Gastronomický zážitok ponúka hotelová reštaurácia či šálka kávy v nádhernom prostredí oranžérie. DISPOZÍCIA: obývačka spojená s kuchyňou, izba, kúpeľňa spojená s toaleteou PARKOVANIE: uzavretý areál s dostatočným počtom parkovacích miest INVESTÍCIA: Využite jeden z hotelových programov a nechajte hotelovú spoločnosť, aby prenajímala Váš apartmán za Vás. Máte to úplne bez starostí! LOKALITA: Apartmánové domy a majestátny kaštieľ Révayovcov sa nachádza na okraji obce Turčianska Štiavnička, neďaleko mesta Martin. Chateau Révay je obklopený historickým anglickým parkom z 19. storočia. Tento park či skôr arborétum má neopakovateľné kúzlo a pochváliť sa môže 6 nádhernými rybníkmi a niekoľkými tisíckami stromov z rôznych kútov sveta, z ktorých sú mnohé jedinečné pre európsky región. V parku môžete tiež obdivovať zachovanú budovu empírového skleníka - aranžérie a bývalé rozárium. Cena: 129 990 € Neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek kvôli bližším informáciam.
Martin
129 990 €
2 izbový byt v novostavbe so šatníkom za TOP CENU!
BYT: 2 izbový - Celková výmera je 59,48m2 z toho balkón 4,57m2. Nachádza sa na 3. poschodí zo 4 s výťahom. DISPOZÍCIA: vstupná chodba, šatník, obývačka spojená s kuchyňou s výstupom na balkón, izba s výstupom na balkón, kúpeľňa s toaletou. ŠTANDARD: Máte možnosť vybrať si od nás štandard. Na výber máte z viacerých druhov moderného štandardu. PARKOVANIE: Parkovanie je možné na vonkajších, alebo vnútorných stojiskách. Cena vonkajšieho parkovacieho státia je 7.990 € a vnútorného 9.990€. PiVNICA: Možnosť dokúpiť pivničnú kobku CENA: 144 990€ VÝHODY: - tehlová novostavba za výbornú cenu! - teplovodné podlahové kúrenie - šatník - výborne dispozične riešený - šatník - okolie bytového domu je už dané (neprekvapí Vás už žiadna iná stavba) - tichá lokalita plná zelene v obklopení rodinných domov - možnosť vlakového spojenia len 2km od bytového domu - základná škola 2km (B-3.5)
Miloslavov
144 990 €
1 2