3 izbový byt Trenčín - Zámostie
Ponúkame na predaj priestranný 3 izbový byt v Trenčíne v mestskej časti Zámostie. Byt o výmere 72m2 sa nachádza na 3/7 nadzemnom podlaží v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. Byt v pôvodnom stave výmenné plastové okná, nový balkón, možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv. V bytovom dome nový výťah a komplet zrekonštruované spoločné priestory, nová strecha, zateplená fasáda bytového domu bez ďalších investícii do fondu opráv. V prípade záujmu o tento zaujímavý byt nás neváhajte kontaktovať
Trenčín
dohodou
Na predaj Priemyselný Areál Trenčín
Ponúkame na predaj priemyselný areál s výmerou 10 000 m2, ktorý sa nachádza v lukratívnej lokalite na Zlatovskej ulici v Trenčíne. Na pozemku sa nachádza hala s výmerou približne 1000 m2 ktorá je napojená na IS ako sú elektrika a voda, prípojka plynu a kanalizácie sa nachádza pri hranici pozemku. Využívať sa dá na skladovanie, prípadne výrobu. Areál je kompletne oplotený, spevnený, vybavený kamerovým systémom a disponuje dvoma samostatnými vchodmi s posuvnými bránami. Veľkou výhodou je možnosť novej výstavby až 4 NP pri 70% zastavanosti, vynikajúca poloha a rýchla dostupnosť na dialnicu D1 ( 2km) . K dispozícií je kompletná dokumentácia. Uvedená cena je bez DPH. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať.
Trenčín
2 399 990 €
Na prenájom priestory vhodné pre kaviareň alebo reštauráciu
Ponúkame na prenájom priestory s terasou o výmere cca 144 m2, ideálne na prevádzku kaviarne, cukrárne, bistra prípadne reštaurácie. Prevádzka je čiastočne zariadená vrátane funčného baru. K dispozícií ihneď. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať.
Trenčín
dohodou
Na prenájom priestory vhodné pre kaviareň alebo reštauráciu
Ponúkame na prenájom priestory s terasou o výmere cca 144 m2, ideálne na prevádzku kaviarne, cukrárne, bistra prípadne reštaurácie. Prevádzka je čiastočne zariadená vrátane funčného baru. K dispozícií ihneď. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať.
Trenčín
dohodou
Na prenájom priestory Trenčín Juh
Ponúkame na prenájom priestory na prízemí s výkladom o výmere cca 144 m2, ideálne na prevádzku kaderníctva, kozmetiky, prípadne zubnej ambulancie. Priestor je možné prispôsobiť podľa požiadaviek nájomcu. K dispozícií ihneď. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať.
Trenčín
dohodou
Na prenájom priestory Trenčín Juh
Ponúkame na prenájom priestory na prízemí s výkladom o výmere cca 144 m2, ideálne na prevádzku kaderníctva, kozmetiky, prípadne zubnej ambulancie. Priestor je možné prispôsobiť podľa požiadaviek nájomcu. K dispozícií ihneď. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať.
Trenčín
dohodou
NA PRENÁJOM pozemok Trenčín Električná ulica
Ponúkame na prenájom pozemok nachádzajúci sa na Električnej ulici v Trenčíne s rozlohou 805m2. Pozemok je čiastočne spevnený makadamom a čiastočne vybetonovaný, nachádzajú sa na ňom prípojky IS a to elektrika, voda a kanalizácia, je kompletne oplotený vrátane elektrickej posuvnej brány. Pozemok je možné využiť ako skladovaciu plochu, prípadne na iné komerčné účely. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať.
Trenčín
dohodou
Ponúkame na prenájom priestory Trenčín - Juh
Ponúkame na prenájom objekt nachádzajúci sa na sídlisku Juh na ulici Halalovka. Jedná sa o 3 podlažnú budovu, ktorá má na každom podlaží samostatný priestor, ktorý je možný individuálne využiť. Objekt sa dá prenajať ako celok, alebo samostatne. Na prízemí sa nachádza priestor, ktorý je možné individuálne prispôsobiť podľa potrieb nájomcu. Rozloha je cca 144 m2, dá sa využiť na prevádzku kaderníctva, kozmetiky alebo zubnej ambulancie. Má samostatný vchod aj vlastné sociálne zariadenie. Na prvom poschodí sa nachádza priestor, ktorý je možné využiť ako kaviareň, cukráreň alebo reštauráciu. Rozloha je cca 144 m2, taktiež má vlastný vchod, sociálne zariadenie a priestrannú terasu cca 58 m2. Na najvyššiom poschodí sa nachádza priestor, ktorý je možné využiť ako ubytovanie, prípadne ako iný prevádzkový priestor. Má vlastný samostatný vchod aj sociálne zariadenie. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať a dohodneme si obhliadku.
Trenčín
dohodou
Na predaj stavebný pozemok Malacky Továrenská ulica
Vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj pozemok s rozlohou 13 000 m2, nachádzajúci sa v priemyselnom parku v Malackách. - Pozemok je rovinatý, má štvorcový tvar a bezproblémový prístup od cesty. IS sa nachádzajú v blízkosti pozemku. Rozmery pozemku sú cca 125 m dĺžka a 105 m šírka. V prípade vážneho záujmu vieme zabezpečiť vyčistenie pozemku, nakoľko momentálne je zarastený stromami a náletovými drevinami. - Cena 100 €/m2 bez DPH. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať.
Malacky
1 300 000 €
Krásna moderná novostavba Trenčín REZERVOVANÉ!!!!!!
Exkluzívne ponúkame na predaj veľmi pekný, nadštandardný, dvojpodlažný rodinný dom, ktorý ponúka 200m2 podlahovej plochy na slnečnom pozemku o výmere 722m2. Táto novostavba disponuje troma priestrannými terasami s výhľadom na okolie, je čiastočne podpivničená a disponuje vlastnou studňou, ktorá sa nachádza priamo v pivnici. Súčasťou nehnuteľnosti je tiež garáž o výmere 30m2. Dom sa nachádza vo vyhľadávanej časti mesta, ktorá poskytuje pokojné bývanie v peknom prostredí, ale tiež výbornú občiansku vybavenosť s veľmi dobrou dostupnosťou. V blízkosti sa nachádzajú školy, škôlky, zdravotné strediská a to všetko v dostupnosti len 5 minúť pešou chôdzou. Veľkou výhodou je tiež možnosť získania refundácie nákladov z plánu obnovy (OBNOV DOM) až do výšky 19 000 €. Dispozične pozostáva: 30m2 garáže 3x priestranná terasa s výhľadom na okolie 1NP / obývacia miestnosť, jedáleň, kuchyňa, špajza, kúpeľňa (sprchový kút), WC, technická miestnosť, chodba 2NP / 2x Detská izba, spálňa + šatník, kúpeľňa (vaňa), WC, práčovňa Vykurovanie podlahové plynovým kondenzačným kotlom. Cena 439.000 eur V prípade, záujmu o viac informácii nás neváhajte kontaktovať
Trenčín
439 000 €
Na predaj stavebný pozemok v Trenčianskom Jastrabí
Vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj stavebný pozemok v novo-vybudovanej lokalite Hôrky smerom na obec Dubodiel. Rozloha pozemku je 563 m2. Priamo na pozemku sa nachádzajú IS a to elektrika, voda (v štádiu riešenia), odpad formou žumpy. Šírka pozemku je cca 20 m. Obec Trenčianske Jastrabie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť ako napríklad školu, škôlku, zdravotné stredisko, obchod a iné. Cena 95 €/m2 V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať.
Trenčianske Jastrabie
53 485 €
Ponúkame Vám na predaj 2-izbový byt v Novom Meste nad Váhom.
Ponúkame Vám na predaj 2-izbový byt v Novom Meste nad Váhom. Byt sa nachádza na ulici Kapitána Nálepku s rozlohou cca 50m2 k bytu prislúchajú 3 samostatne pivnice (samostatná látková 2m2, samostatná látková 4m2 a murovaná cca 11m2 ). Byt ma zrekonštruované - plastové okná, bezpečnostné dvere, ináč je v pôvodnom stave pripravený na prerábku podľa vlastných predstav. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne WC, špajze, izby, kuchyne a obývacej izby. V blízkosti bytu sa nachádza škola škôlka, autobusová a železničná stanica, centrum mesta 5 min pešo s kompletnou občianskou vybavenosťou.
Nové Mesto nad Váhom
89 900 €
Na predaj veľký stavebný pozemok v obci Svinná
Vo výhradnom zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj stavebný pozemok v obci Svinná, ktorý je vhodný na výstavbu viacerých rodinných domov. Rozloha pozemku je 10 833 m2 vrátene vlastnej prístupovej cesty. Všetky IS sú v dosahu a k dispozícií máme vyjadrenia elektrární aj vodární. Pozemok sa nachádza vedľa Výrobného Družstva Tkáčskeho, ktoré je momentálne využívané minimálne. Aktuálne je pozemok zarastený, pre budúceho kupujúceho bude kompletne vyčistený. Disponujeme kompletnou dokumentáciu vrátane ÚPI. Obec Svinná sa nachádza 18 km od mesta Trenčín a 11 km od mesta Bánovce nad Bebravou, ponúka kompletnú občiansku vybavenosť ako napríklad obchod, školu, škôllu, zdravotné stredisko a poštu. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať. Realitná kancelária CENTRUM BÝVANIA TRENČÍN je členom NARKS (Národná asoociácia realitných kancelárií) a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.
Svinná
dohodou
Ponúkame Vám na predaj 1 izbový byt Nové Mesto nad Váhom, A. Sládkoviča.
Centrum Bývania Vám ponuka na predaj 1-izbový byt na, ul. A. Sládkoviča po kompletnej rekonštrukcii .Nachádza na 1. poschodí . Pozostáva zo vstupnej chodby , obytnej miestnosti , kuchyne, WC, kúpeľne k bytu prislúcha aj pivnica o výmere 33,87m2. Bytový dom sa nachádza vo výbornej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou - obchody, pošta, úrady, škola, škôlka, reštaurácie, fitness, detské ihrisko . Pri vážnom záujme dohoda na cene možná.
Nové Mesto nad Váhom
74 900 €
Investičný Pozemok 80.897m2
Vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj lukratívny investičný pozemok v obci Banka, ktorá sa nachádza blízkosti kúpeľného mesta Piešťany. Pozemok o výmere 80.897m2 je s kompletnou dokumentáciou pripravený na výstavbu viac než exkluzívnych nehnuteľností, vďaka lukratívnej lokalite ktorá ponúka novému investorovi možnosť vybudovať unikátny projekt uprostred prírody s krásnym výhľadom na celé Považie. Celá táto lokalita je situovaná v bezprostrednej blízkosti mesta Piešťany a pešej dostupnosti od vodnej nádrže Sĺňava. V blízkosti tejto oblasti v pešej dostupnosti leží rovnako Kúpeľný ostrov Piešťany, je jedným z najnavštevovanejších a najväčších komplexov svojho druhu v rámci celej Európy. Dominantou projektu je najmä výhľad na vodnú priehradu Sĺňava a mesto Piešťany, ako aj okolité obce. Lokalita je vzdialená len približne 2 km od pešej zóny mesta Piešťany a nákupného centra Aupark, pričom je súčasťou odhlučnenej zóny, nakoľko sa nachádza za riekou Váh. Oblasť pre výstavbu je tak umiestnená v prírodnom prostredí nachádzajúcom sa mimo mesta a zároveň v jeho bezprostrednej blízkosti, čo z nej robí jednu z najlukratívnejších lokalít v okolí. Na atraktivite taktiež pridáva výstavba vývojového centra spoločnosti Porsche kde v priebehu dvoch rokov nájde prácu približne 800 nových zamestnancov prevažne stredný a vyšší management. Pozemky sú v súčasnosti predbežne určené na výstavbu obytnej zóny Banka – projekt „Rezidencie Červená veža“ avšak využiť ich možno na akékoľvek účely v súlade s územným plánom obce. Cena na vyžiadanie v RK. V prípade záujmu o bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať.
Banka
dohodou
Na predaj pozemok 80 000 m2 pri OC Laugaricio v Trenčíne
Vo výhradnom zastúpení majiteľov Vám ponúkame na predaj investičný pozemok, ktorý sa nachádza hneď vedľa obchodného centra Laugaricio v jednej z posledných nezastavaných častí Trenčína. Celková rozloha pozemku je 80 000 m2 a stoja na ňom 2 budovy, ktoré momentále využívajú nájomcovia pre svoje podnikateľské účely. Na pozemku sa nachádzajú IS a to elektrika, voda je riešená studňou, odpad formou žumpy. V blízkosti sa nachádza plynové potrubie, dodatočne je možné riešiť pripojenie. Pri vážnom záujme vieme poskytnúť viacero fotiek, aj územno plánovaciu informáciu a mapu sietí a iné podklady. Celkovo je toto územie veľmi zaújmavé z hľadiska rozvoja, ktoré je plánované tento rok. Je možné odkúpiť aj menšiu časť. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať. Cena na vyžiadanie v RK.
Trenčín
dohodou
Na predaj stavebný pozemok v obci Trenčianske Jastrabie
ZNÍŽENÁ CENA! Vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj stavebný pozemok v novo-vybudovanej lokalite Hôrky smerom na obec Dubodiel. Rozloha pozemku je 1605 m2 a nachádza sa na konci slepej ulice pri lese. Priamo na pozemku sa nachádzajú IS a to elektrika, voda (bude funkčná až cez leto), odpad formou žumpy. Šírka pozemku je 28 m. Obec Trenčianske Jastrabie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť ako napríklad školu, škôlku, zdravotné stredisko, obchod a iné. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať.
Trenčianske Jastrabie
dohodou
Prenájom kancelárskych priestorov Trenčín Zlatovce
Ponúkame vo výhradnom zastúpení majiteľa veľmi exkluzívne kancelárske priestory v novostavbe na prenájom vo vynikajúcej lokalite Trenčín Zámostie. Tento výnimočný projekt ponúka Možnosť prispôsobiť priestory podľa požiadaviek nájomcu či už ako kancelária prípadne služby ako sú ambulancie, zdravotná starostlivosť kaderníctvo, kozmetický salón, a podobne. Parkovacie miesta priamo pred budovou ponúkajú komfort nielen pre nájomcov ale hlavne pre ich zákazníkov. V prípade záujmu o viac informácii k projektu Nás neváhajte kontaktovať.
Trenčín
dohodou
Na predaj stavebný pozemok Trenčianska Turná
Ponúkame na predaj stavebný pozemok v Trenčianskej Turnej s rozlohou 9000 m2, ideálny na výstavbu domov alebo bytových domov. Všetky IS v blízkosti pozemku. Viac informácií na tel.čísle 0949 888 663.
Trenčianska Turná
dohodou
Na predaj stavebný pozemok pri Novom Meste nad Váhom
Ponúkame na predaj stavebný pozemok 30 000 m2 v blízkosti Nového Mesta nad Váhom, ideálny na výstavbu rodinných domov . Bližšie informácie na tel. čísle 0949 888 663
Nové Mesto nad Váhom
dohodou
Rodinný dom Košeca
Vo výhradnom zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj priestranný poschodový rodinný dom v obci Košeca. Rodinný dom v pôvodnom stave ponúka možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv s možnosťou vytvoriť dve samostatné bytové jednotky a preto je vhodný aj pre viac členené rodiny. Dispozične tento rodinný dom ponúka dve podlažia na ktorých sa nachádza spolu 6 obytných izieb, 2 samostatné kúpeľne, 2 samostatné WC, chodba , špajza, kuchyňa a vstupná chodba so schodiskom. Dom je čiastočne podpivničený. Celková zastavaná plocha rodinného domu je 120m2 úžitková 240m2 a nachádza na veľkom rovinatom pozemku vo veľkosti 890m2. Na pozemku sa nachádza aj samostatne stojaca garáž a prístavba ktorá slúži ako letná kuchynka. V obci Košeca je kompletná občianska vybavenosť okresné mesto Ilava vzdialené len 2km. Kúpou ihneď voľný. Cena 165000
Košeca
dohodou
Historický Kaštieľ Nemšová !!! Znížená cena !!!
Ponúkame vo výhradnom zastúpení majiteľa na predaj unikátny projekt kultúrnej pamiatky a zároveň najstaršej existujúcej nehnuteľnosti v meste Nemšová. Kaštieľ nachádzajúci sa v mestskej časti Kľúčové je vzdialený len 10km od mesta Trenčín. Táto renesančná dvojpodlažná budova z druhej polovice 17.storočia slúžila ako sídlo viacerých významných šľachtických rodín. Posledným významným šľachtickým vlastníkom bola rodina Schlesingerovcov. Kaštieľ bol postavený z kameňa a tehál. Všetky miestnosti dolného poschodia sú zaklenuté valenou lunetovou klenbou s hrebienkami čo dodáva vnútornému vzhľadu nezameniteľný pohlaď do histórie. Táto jedinečná investičná príležitosť s prislúchajúcim pozemkom o výmere viac ako 5000m2 ponúka budúcemu investorovi byť súčasťou obnovy tejto unikátnej nehnuteľnosti. Jedinečná možnosť získať na túto nehnuteľnosť finančné dotácie z fondov na Financovanie obnovy a reštaurovania národných kultúrnych pamiatok.
Nemšová
349 000 €
Ponúkame na prenájom halu v Trenčianskych Stankovciach
Ponúkame na prenájom priestory v Trenčianskych Stankovciach vhodne ako priestor na výrobu, resp. ako sklad prípadne ako obchodné priestory (obchod). Celková výmera je 460m2 Rozmery haly sú 10,45 m x 43,75 m, výška haly je 3,65m. Výška vstupnej brány je 2,3m šírka 2,4m . Hala je murovaná , vykurovaná s betónovou podlahou, v hale sa nachádza prívod vody a elektrika. V celom areály sa nachádza spevnená betónová plocha vhodná aj pre kamiónovou dopravou. V cene nájmu sú vyhradené parkovacie miesta priamo pri budove. Areál je oplotený, zabezpečený strážnou službou . Areál sa nachádza od Trenčína, cca 10 km. Poloha areálu s dobrým napojením na diaľnicu Bratislava - Žilina a zároveň na ČR. Výška nájomného dohodou.
Trenčianske Stankovce
dohodou
Rodinný dom Mojtín
Ponúkame na predaj priestranný 4izbový rodinný dom uprostred krásnej prírody v obci Mojtín neďaleko okresného mesta Púchov. Rodinný dom so zastavanou plochou 160m2 stojí na pozemku o výmere 530m2 a prešiel kompletnou rekonštrukciou. Pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky s kuchyňou, samostatného WC, kúpeľne, dvoch detských izieb a spálne. Vykurovanie elektrické podlahové v kombinácii s infrapanelmi ktoré sa nachádzajú vo všetkých obytných miestnostiach, zároveň krbové na tuhé palivo. V obci sa nachádza štandardná občianska vybavenosť Obecný úrad, zastávka MHD, potraviny, škola, škôlka, a kompletná občianska vybavenosť je v susednej obci Beluša. Vynikajúca lokalita ponúka možnosť na množstvo športových aktivít ako zimné lyžovanie, cyklistika po okolitej prírode, turistika, hubárčenie. Dom sa predáva kompletne zariadený. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.
Mojtín
dohodou
Ponúkame vám komerčné priestory na prenájom
Ponúkame vám komerčné priestory v samostatnej budove na prenájom pre účely spojenými s obchodnými a skladovými priestormi v centre Nového Mesta nad Váhom. Celková plocha objektu je 110 m2, z toho, 3 priechodné miestnosti , skladové priestory ,WC muži, WC ženy a sprchy . Priestor je v pôvodnom stave, vhodný na rekonštrukciu, ktorú je možné prispôsobiť akejkoľvek činnosti k dispozícii ihneď. Cena dohodou .
Nové Mesto nad Váhom
dohodou
pozemok kolačín ttp
Vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj krásny slnečný pozemok v Novej Dubnici časť Malý Kolačín . Predaj trvalo trávnatého pozemku s nádherným výhľadom . Predávame krásny pozemok trvalo trávnatého porastu, ideálne vhodný na rekreačný pozemok či výstavbu chaty. Tento pozemok sa nachádza v tichom prostredí pod horou, čo poskytuje dokonalú atmosféru pre relaxáciu a oddych v prírode. Charakteristiky pozemku: - Plocha: 3862 metrov štvorcových - Poloha: V krásnom tichom prostredí pod horou - Trvalo trávnaty porast: Ideálny pre prírodnú atmosféru a nízku údržbu - Výhľad: Nádherný výhľad na okolitú krajinu a prírodu Možnosti využitia: - Rekreačný pozemok: Ideálny na postavenie rekreačnej chaty alebo víkendového domu - Výstavba chaty: Pozemok ponúka dostatok priestoru na výstavbu chaty podľa vašich predstáv - Oddych v prírode: Možnosť užívať si prírodu, turistiku, či grilovanie s rodinou a priateľmi Ďalšie informácie: - V osobnom vlastníctve: Jeden majiteľ. Zápisané v katastri, žiadne ťarchy či záťaže. - Dostupnosť služieb: V blízkosti dostupná elektrická sieť v neďalekých chatkovej oblasti, pristupova cesta je asfaltová po horu, dalej je poľná cesta (presnejšie informácie poskytnuté na vyžiadanie) - Cena: Cena 20 eur za meter štorcový, pri obhliadke možná dohoda, seriózni záujemcovia sú vítaní Ak túžite po pokoji a kráse prírody, tento pozemok je pre vás ideálnou voľbou. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť! Kontaktujte nás e-mailom alebo telefonicky pre viac informácií alebo na zariadenie osobnej prehliadky.
Nová Dubnica
77 240 €
byt Nemšová
????????Vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj krásny 3izbový byt v centre mesta Nemšová na ulici Janka Palu o výmere 72 m2. Byt sa nachádza na 1 nadzemnom podlaží a pozostáva z 3 obytných miestností, obývačka, detská izba, spálňa, vstupná chodba, kúpeľňa s vaňou a sprchovacím kútom, špajza, samostatné WC a priestranná loggia. Bytový dom prešiel rekonštrukciou je čiastočne zateplený s novou fasádou, nový výťah. Vynikajúca občianska vybavenosť v blízkosti škola, škôlka, obchody, lekárne, banka, detské ihriská, a pod. Byt sa predáva kompletne zariadený!!! V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať
Nemšová
130 000 €
Rodinný dom Skalka Nad Váhom časť Újazd
Vo výhradnom zastúpení majiteľa vám ponúkame na predaj trojpodlažný, 4 izbový rodinný dom v obci Skalka nad Váhom časť Újazd. Dom je súčasťou dvojdomu s podlahovou plochou 70m2 a spolu ponúka priestor na 3 podlažiach 210m2 úžitkovej plochy. Rodinný dom je kompletne podpivničený, nachádza sa na pozemku o výmere 639m2. Vykurovanie rodinného domu je plynové v kombinácii s kotlom na tuhé palivo. Kúpou domu máte možnosť využiť na rekonštrukciu nenávratnú dotáciu z programu obnov dom až do výšky 19.000 eur s vybavením dotácie vám radi pomôžeme. Kúpou ihneď voľný. Cena 138.000eur
Skalka nad Váhom
dohodou
Ponúkame Vám na prenájom obchodné priestory s celkovou výmerou 65m2 v Trenčíne, na ul. M. Rázusa .
Ponúkame Vám na prenájom obchodné priestory s celkovou výmerou 65m2 v Trenčíne, na ul. M. Rázusa . Priestory pozostávajú z predajnej plochy, skladu so vstupom pre zásobovanie zadný vchod , pivnica a príslušenstva WC. Priestory sa nachádzajú na prízemí so vstupom priamo z ulice, s presklenými výkladmi. Možnosť otvorenia rôznych prevádzok ako: kancelária, kaderníctvo, občerstvenie ,obchod ..... Priamo pred obchodom sú parkovacie miesta pre zákazníkov. Z druhej strany sú dvere – zadný vchod pre osobného auta, resp. dodávky až do skladu, prípadne možnosť parkovania. Vlastné kúrenie a meranie spotreby energii. K dispozícii je možnosť viditeľnej reklamy na vonkajšej časti budovy.
Trenčín
580 €/mes.
Ponúkame na predaj pozemok o rozlohe 5307m2 v lukratívnej obci Makov
Ponúkame vám na predaj pozemok o rozlohe 5307m2 v lukratívnej časti obci Makov pri Českých hraniciach . Pri pozemku sú prípojky Voda, Elektrina a čistička odpadových vôd, ktorá je taktiež súčasťou pozemku, čo je veľkou výhodou pre túto oblasť. V najbližšom okolí je dostupná kompletná občianska vybavenosť, samozrejmosťou sú lyžiarske strediská prístupné z hlavných ťahov na Českú republiku . Parcela je vhodná na investičnú výstavbu ubytovacích zariadení. Viac informácii na vyžiadanie...
Makov
dohodou
1 2