Far Away Rebel - Avon
Predám dámsku vôňu Far Away Rebel z Avonu. Kategória: orientálno-kvetinová vôňa. Zloženie: likér z čiernych ríbezlí, červené plody, slivka. Cena 11 eur aj s poštovným. Viac info v správe.
Nové Zámky
11 €
Far Away Splendoria - Avon
Predám dámsku vôňu Far Away Splendoria z Avonu. Kategória: orientálno-kvetinová vôňa. Zloženie: slivka Black Splendor, agarové drevo, vanilka. Cena 11 eur aj s poštovným. Viac info v správe.
Nové Zámky
11 €
Far Away Glamour 50 ml
Predám dámsku vôňu Far Away Glamour z Avonu. Kategória kvetinovo-orientálna vôňa. Hlavné zložky: púčik čiernych ríbezlí, madagaskarská vanilka, čierny mošus. Cena 11 eur aj s poštovným. Viac info v správe.
Nové Zámky
11 €
Darčekový set Perceive
Predám dámsky darčekový set Perceive z Avonu. Z kategórie kvetinovo-orientálnych vôní. Set obsahuje vôňu 50 ml a telové mlieko. Cena 13 eur aj s poštovným. Viac info v správe.
Nové Zámky
13 €
Attraction 100 ml
Predám dámsku vôňu Attraction 100 ml z Avonu ( veľké balenie ). Hlavné tóny vône: černice, pižmo, vanilková ambra. Zloženie: drevito-ovocné. Cena 20 eur aj s poštovným. Viac info v správe.
Nové Zámky
20 €
Attraction Intense for Her
Predám dámsku vôňu Attraction Intense for Her 100 ml ( veľké balenie ) z Avonu. Kategória: drevito-ovocná vôňa. Zloženie: kandizovaný zázvor, akord Intense Magnetic, kokosový krém. Cena 20 eur aj s poštovným. Viac info v správe.
Nové Zámky
20 €
TTA This Love 100 ml
Predám dámsku vôňu TTA This Love 100 ml ( veľké balenie ) z Avonu. Z kategórie kvetinovo-ovocných vôní. Hlavné tóny: ružový grapefruit, lupienky jazmínu, pižmo. Cena 20 eur aj s poštovným. Viac info v správe.
Nové Zámky
20 €
TTA Today 100 ml
Predám dámsku vôňu TTA Today EDP 100 ml ( veľké balenie ) z Avonu. Hlavné tóny: kvet neroli, motýlie kvety, hodvábne pižmo. Z kategórie kvetinových vôní. Cena 20 eur aj s poštovným. Viac info v správe.
Nové Zámky
20 €
Set Today - Avon
Predám dámsky set TTA Today z Avonu. Z kategórie kvetinových vôní. Hlavné tóny: kvet neroli. motýlie kvety. hodvábne pižmo. Set obsahuje vôňu TTA Today 50 ml a telové mlieko. Cena 15 eur aj s poštovným. Viac info v správe.
Nové Zámky
15 €
Set TTA Everlasting
Predám dámsky set TTA Everlasting z Avonu, novinka katalógu č.4. Zloženie mandľové mlieko, kvety neroli, pižmo. Dlhá výdrž vôňe. Set obsahuje vôňu TTA Everlasting 50 ml, telové mlieko a mini vôňu. Cena 17 eur aj s poštovným. Viac info v správe.
Nové Zámky
17 €
TTA Everlasting - Avon
Predám dámsku vôňu TTA Everlasting 50 ml z Avonu. Zloženie: mandľové mlieko, kvet mandľovníka, neroli, pižmo, dlhá výdrž vône. Cena 15 eur aj s poštovným. Viac info v správe.
Nové Zámky
15 €
Set Imari Naturelle
Predám dámsky set Imari Naturelle z Avonu. Kombinácia ružovej vody z ekologicky spracovaných okvetných kvetov lístkov ruže, jemných tónov broskyne a hrejivej arómy pižma. Set obsahuje vôňu Imari Naturelle 50 ml, telové mlieko a guľôčkový deo antiperspirant. Cena za set 11 eur aj s poštovným. Viac info v správe.
Nové Zámky
11 €
Set Full Speed Quantum
Predám pánsky set Full Speed Quantum z Avonu. Hlavné tóny: ozónové tóny, suchá ambra, pakost. Set obsahuje vôňu Full Speed Quantum 75 ml, sprchovací gél na telo a vlasy a guľôčkový deo antiperspirant. Cena 15 eur aj s poštovným. Viac info v správe.
Nové Zámky
15 €
Set Elite Gentleman Quest
Predám pánsky set Elite Gentleman Quest z Avonu. Hlavné zložky: zázvor, kávový olej, cédrové drevo. Z kategórie orientálno - korenisto drevitá. Cena 13 eur aj s poštovným. Viac info v správe.
Nové Zámky
13 €
Set Elite Gentleman
Predám pánsky set Elite Gentleman z Avonu. Kategória: drevito-aromatická vôňa. Zloženie: verbena, kardamóm, cédrové drevo. Set obsahuje vôňu Elite Gentleman 75 ml a sprchovací gél. Cena 13 eur aj s poštovným. Viac info v správe.
Nové Zámky
13 €
Far Away 100 ml
Predám dámsku vôňu Far Away 100 ml ( veľké balenie ) z Avonu. Vôňa je nová, zabalená. Zloženie: frézia, jazmín, vanilkový mošus. Kategória: kvetinovo-orientálna vôňa. Cena 17 eur aj s poštovným. Viac info v správe.
Nové Zámky
17 €
Far Away Glamour 100 ml
Predám dámsku vôňu Far Away Glamour 100 ml ( veľké balenie ) z Avonu. Vôňa je nová, zabalená. Kategória kvetinovo-orientálna vôňa. Hlavné zložky: púčik čiernych ríbezlí, madagaskarská vanilka, čierny mošus. Cena 17 eur aj s poštovným. Viac info v správe.
Nové Zámky
17 €
Attraction Awaken for Her
Predám dámsky set Attraction Awaken Avonu. Hlavné tóny: čierne ríbezle. čierna tuberóza hľuznatá. akord Passion Potion. Kategória orientálna, drevitá. Set obsahuje vôňu 50 ml a telové mlieko. Cena 13 eur aj s poštovným. Viac info v správe.
Nové Zámky
13 €
Set Little Black Dress
Predám dámsky set Little Black Dress z Avonu. Hlavné tóny: cyklámen. ylang-ylang. slivka. Set obsahuje vôňu Little Black Dress, telové mlieko a mini vôňu. Cena 13 eur aj s poštovným. Viac info v správe.
Nové Zámky
13 €
Set Attraction - Avon
Predám dámsky set Attraction z Avonu. Hlavné tóny: černica, pižmo, vanilkový jantár. Set obsahuje vôňu a telové mlieko. Cena 14 eur aj s poštovným. Viac info v správe.
Nové Zámky
14 €
Incandessence vône EDP - Avon
Predám dámsku vônu Incandessence 50 ml z Avonu. Z kategórie kvetinových vôní. Hlavné tóny: bergamot, ruža, tíkové drevo. Cena 10 eur aj s poštovným. Viac info v správe.
Nové Zámky
10 €
Premiere Luxe - Avon
Predám dámsku vôňu Premiere Luxe EDP 50 ml z Avonu, vôňa je nová, zabalená. Zloženie: magnólia, jazmín, gardénia. Cena 15 eur aj s poštovným. Viac info v správe.
Nové Zámky
15 €
Liftingové a spevňujúce sérum Anew Platinum
Predám liftingové a spevňujúce sérum Anew Platinum s Protinolom. Sérum je nové, zabalené. Ihneď po 1. použití poskytuje okamžitý liftingový efekt, ktorý vydrží po celý deň. Po 1 týždni používania zjemňuje viditeľnosť drobných liniek a pleti navracia jej stratenú pružnosť a plnší vzhľad. Po 2 týždňoch používania pomáha pleť spevniť, pozdvihnúť a zvýrazniť jej kontúry. Cena 8 eur aj s poštovným. Viac info v správe.
Nové Zámky
8 €
Set Anew Sensitive+
Predám set Anew Sensitive+ z Avonu. Pre všetky typy pleti akéhokoľvek veku. Set obsahuje: Očný krém Sensitive+ s Protinolom™ - upokojuje citlivú pleť a redukuje začervenanie a vrásky v okolí oči už v priebehu 2 týždňov. Omladzujúci pleťový krém Sensitive+ s Protinolom™ - redukuje začervenanie a vrásky pre plnší, pevnejší vzhľad pleti. Cena za set 14 eur aj s poštovným. Viac info v správe.
Nové Zámky
14 €
Spevňujúci liftingový set Anew Platinum
Predám spevňujúci liftingový set Anew Platinum z Avonu ( pre pleť 50+ ). Set obsahuje: Liftingový denný krém s OF25 a Protinolom Platinum 50 ml a vyplňujúci nočný krém s Protinolom Platinum 50 ml. Cena 15 eur aj s poštovným.
Nové Zámky
15 €
Set krémov Anew Ultimate
Predám set Anew krémov Ultimate z Avonu ( pre pleť 40+ ). Set obsahuje: Spevňujúci denný krém s OF25 a Protinolom Ultimate 50 ml a Obnovujúci nočný krém s Protinolom Ultimate 50 ml. Cena 15 eur aj s poštovným.
Nové Zámky
15 €
Set krémov Anew Reversalist
Predám set krémov Anew Reversalist z Avonu ( pre pleť 30+ ). Set obsahuje: skrášľujúci denný krém s OF25 a Protinolom Reversalist 50 ml a revitalizujúci nočný krém s Protinolom Reversalist 50 ml. Cena 15 eur aj s poštovným.
Nové Zámky
15 €
Lov U Connected EDP
Predám dámsku vôňu Lov U Connected z Avonu, novinka katalógu č.2. Hlavné zložky: mandarínka, ruža, santalové drevo. Kategória: kvetinová, ovocná, orientálna. Cena 11.50 eur aj s poštovným. Viac info v správe.
Nové Zámky
11,50 €
Set Lov U Connected
Predám dámsky set Lov U Connected z Avonu. Hlavné zložky: mandarínka, ruža, santalové drevo. Kategória: kvetinová, ovocná, orientálna. Set obsahuje vôňu 50 ml a telové mlieko. Cena 13 eur aj s poštovným. Viac info v správe.
Nové Zámky
13 €
Lov | U - Avon
Predám dámsku vôňu Lov | U z Avonu. Typ vône: kvetinovo-ovocná. Esencia maliny obohatená ružovým akordom a kašmírovým drevom. Cena 11.50 eur aj s poštovným. Viac info v správe.
Nové Zámky
11,50 €
1 2