Štýlový 3i apartmán Bystrá Nízke Tatry
Trojizbový apartmán sa nachádza v rekreačnej oblasti Tále - Nízke Tatry, iba 250m od obľúbeného wellness hotela Bystrá. Apartmán je vedený na liste vlastníctva ako byt. Je situovaný na treťom poschodí trojposchodového apartmánového domu, ktorý bol kolaudovaný v roku 2016. Interiér apartmánu pozostáva z priestrannej obývacej izby, kuchyne s kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi a jedálenským kútom. Ďalej sú tu dve samostatné izby a kúpeľňa s toaletou. Z každej izby je východ na balkón, z ktorého je krásny výhľad na Chopok a okolitú prírodu. Pri apartmánovom dome sa nachádza prístrešok na posedenie a grilovanie pre majiteľov apartmánov, sauna s ochladzovacím jazierkom a kúpacie kade. Pred domom je vyhradené miesto na parkovanie. Apartmán sa využíva aj na krátkodobý prenájom s výborným hodnotením od klientov. V blízkosti sa nachádza obľúbené lyžiarske stredisko s umelým zasnežovaním (1,9km), 18 jamkové majstrovské golfové ihrisko Gray Bear (2,3km) a najväčšie lyžiarske stredisko na Slovensku, ktoré ponúka viac ako 50km upravených tratí na južnej a severnej strane Chopku (8km). Na všetky strediská pravidelne jazdí skibus so zástavkou 200m od apartmánového domu. Tento apartmán je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pohodlie a blízkosť k prírode a športovým aktivitám. Podrobné informácie a ďalšie ponuky nájdete na CHATYpodTATRAMI.sk aj na našich sociálnych sieťach.
Bystrá, Brezno
189 800 €
Energeticky nulové chaty v Nízkych Tatrách
Chaty sú situované v malebnom prostredí Nízkych Tatier. Nachádzajú sa v mikroregióne Chopok – Juh, v údolí Vajskovského potoka, na samote len 500m od obce Dolná Lehota. Chaty v radovej zástavbe sú postavené z pálenej tehly a sú zateplené. Úžitkovú plochu 103 m² dopĺňa 18 m² terasa s nádherným výhľadom na Chopok. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou, kúpeľňa s toaletou a šatník. Z obývacej izby je priamy vstup na terasu. V podkroví sú tri izby, chodba a ďalšia kúpeľňa s toaletou. Stavba je napájaná fotovoltickými panelmi a má vlastný zdroj pitnej vody z vŕtanej studne. Táto chata je ideálnym miestom pre milovníkov prírody a tých, ktorí hľadajú pokoj a súkromie. Chaty sa predávajú v štádiu dokončenia holodom za cenu 202.900,- € FTV systém vlastnou batériou, Voda z vŕtanej studne, Predpríprava na tepelné čerpadlo, Predpríprava na krb, Hliníkové okna s izolačným 3-sklom, Bezpečnostné vchodové dvere v nadštandardnej výške 2400mm, Kompletne inštalácie a rozvody v dome ( voda , kanalizácia , elektroinštalácia ), bez zriaďovacích predmetov (svetlá, batérie atď.), Interiérové schodisko obložené masívnym drevom + nerezové zábradlie, Wi-Fi v celom objekte, Vlastný pozemok, Kompletné terénne úpravy pozemku, Podiel na prístupovej ceste, Kompletne vybudovaná terasa pred a za domom, Predpríprava na kamerový systém, a podhľady a stropy z masívneho dreva ošetrené transparentným náterom. V štádiu dokončenia štandard za doplatok 8.900,- € dostanete navyše: Drevené parkety na prízemí a na poschodí, Obklady a dlažby v kúpeľniach a toaletách, Interiérové dvere + zárubne a kovanie, bojler na TÚV a komplet biele maľovky. V štádiu dokončenia nadštandard za doplatok 19.500,- € dostanete navyše: Sanitu + zriaďovacie prvky ( batérie, umývadlá, WC atď.), Svietidlá v celom dome, Krbovú vložku s obstavbou krbu a Tepelné čerpadlo vzduch / vzduch. Možnosť dokončenia a zariadenia na mieru. Ceny sú bez DPH. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a kontaktujte nás pre viac informácií alebo obhliadku.
Dolná Lehota
202 900 €
Pozemok v historickom centre - Brezno Nízke Tatry
Atraktívny pozemok sa nachádza v metropole Horehronia, v Brezne. Je situovaný v pokojnej lokalite iba 400m od námestia. Pozemok o výmere 480 m2 má takmer obdĺžnikový tvar a šírku 16 m po celej dĺžke. Je rovinatý s vysokou využiteľnosťou. Vstup cez podbránie susednej budovy. Všetky inžinierske siete sú dostupné na susednej parcele. Vzhľadom na výbornú lokalitu je vhodný na podnikateľskú činnosť, prípadne výborné miesto na výstavbu ďalších bytových aj nebytových priestorov. Priamo pred susedným bytovým domom je parkovisko. V okruhu cca 1-5 min pešo sa nachádza pošta, potraviny, základná škola, škôlka, základná umelecká škola, stredné školy, športoviská a obchodná zóna. Pre ďalšie informácie nás neváhajte kontaktovať.
Brezno
150 000 €
3i apartmány na pokojnom mieste Mýto Nízke Tatry
Pripravované apartmány sa nachádzajú v srdci Nízkych Tatier, v podtatranskej dedinke Mýto pod Ďumbierom, známej tiež ako obľúbené lyžiarske stredisko. Sú situované na slnečnom oplotenom pozemku, neďaleko potoka. Na predaj sú dva trojizbové apartmány na prízemí s priestrannými terasami a dva trojizbové apartmány na prvom poschodí s balkónmi. Všetky byty sú totožné, momentálne sú po dohode možné dispozičné zmeny. V každom byte sa nachádza chodba, obývacia izba s kuchynským kútom, dve samostatné izby, kúpeľňa s toaletou a technická miestnosť. Každý byt má svoj samostatný vchod a sklad na lyže prípadne na bicykle. Byty budú kompletne dokončené, bez nábytku. Na pozemku pri bytovom dome bude k dispozícii pre majiteľov bytov altánok a privátne wellness. Každý byt bude mať pridelené svoje parkovacie miesto. Stavba má priame napojenie na obecnú komunikáciu a na liste vlastníctva bude vedená ako Rodinný dom so samostatnými bytmi. Byty sú vhodné na trvalé bývanie, aj na rekreačné účely. 1km vzdialené je obľúbené lyžiarske stredisko s umelým zasnežovaním, večerným aj ranným fresh track lyžovaním, ktoré sa v letných mesiacoch využíva ako bike park (kopeczabavy.sk). 5km vzdialené je 18 jamkové majstrovské golfové ihrisko Gray Bear a 9 jamkové obojstranne hrateľné golfové ihrisko Little Bear s detskou golfovou akadémiou aj nočným golfom. V tomto areáli je taktiež lyžiarske stredisko s umelým zasnežovaním, večerným aj ranným fresh track lyžovaním aj bežkárskou traťou (tale.sk). 11km vzdialené je najväčšie lyžiarske stredisko na Slovensku, ktoré ponúka viac ako 50km upravených tratí na južnej a severnej strane Chopku a v lete sa meniace na perfektnú destináciu pre rodinné výlety s rôznymi atrakciami (jasna.sk) Na všetky strediská pravidelne jazdí skibus so zástavkou len pár minút pešo od domu. Podrobné informácie a ďalšie ponuky nájdete na CHATYpodTATRAMI.sk a na našich sociálnych sieťach.
Mýto pod Ďumbierom
260 000 €
3i apartmán pri Hoteli Bystrá Nízke Tatry
Trojizbový apartmán je situovaný v srdci Nízkych Tatier, v poslednej dedinke pod Chopkom z Južnej strany. Nachádza sa v extraviláne, medzi obcou Bystrá a Táľami. Je iba 250m vzdialený od obľúbeného wellness hotela. Jedinečnosť slnkom zaliatej lokality umocňuje pohľad na majestátne končiare najvyšších vrchov Nízkych Tatier. Apartmán je na liste vlastníctva vedený ako byt. Je situovaný na prízemí, v trojposchodovom apartmánovom dome kolaudovanom v roku 2016. Byt je orientovaný na východ, sever a západ, má výmeru 56m2. Nachádza sa tu zádverie, obývacia izba s krbom, kuchyňa s kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi a jedálenský kút. Ďalej sú tu dve priestranné spálne a kúpeľňa s toaletou. K apartmánu prislúcha parkovacie miesto a odkladacie priestory na prízemí domu. Vykurovanie je riešené elektrickým podlahovým kúrením s regulátormi teploty pre každú miestnosť osobitne. Taktiež je možné spríjemniť si dlhé zimné večeri zakúrením do krbu s teplovzdušnou vložkou, ktorá vykúri celý byt. Pri apartmánovom dome sa nachádza prístrešok na posedenie a grilovanie pre majiteľov apartmánov, sauna s ochladzovacím jazierkom a kúpacie kade s výhľadom na okolitú prírodu. V susedstve domu sa nachádza obľúbený Hotel Bystrá (hotelbystra.sk) s vyhrievaným bazénom, wellness a reštauráciou. Apartmán sa využíva aj na krátkodobý prenájom s výborným hodnotením od klientov. 1,9km vzdialené je obľúbené lyžiarske stredisko s umelým zasnežovaním, večerným aj ranným fresh track lyžovaním, ktoré sa v letných mesiacoch využíva ako bike park (kopeczabavy.sk). 2,3km vzdialené je 18 jamkové majstrovské golfové ihrisko Gray Bear a 9 jamkové obojstranne hrateľné golfové ihrisko Little Bear s detskou golfovou akadémiou aj nočným golfom. V tomto areáli je taktiež lyžiarske stredisko s umelým zasnežovaním, večerným aj ranným fresh track lyžovaním aj bežkárskou traťou (tale.sk). 8km vzdialené je najväčšie lyžiarske stredisko na Slovensku, ktoré ponúka viac ako 50km upravených tratí na južnej a severnej strane Chopku a v lete sa meniace na perfektnú destináciu pre rodinné výlety s rôznymi atrakciami (jasna.sk). Na všetky strediská pravidelne jazdí skibus so zástavkou 200m od apartmánového domu. Podrobné informácie a ďalšie ponuky nájdete na CHATYpodTATRAMI.sk aj na našich sociálnych sieťach.
Bystrá, Brezno
189 800 €
Rekreačný pozemok pri Hoteli Bystrá Nízke Tatry
Pozemok je situovaný v srdci Nízkych Tatier, v poslednej dedinke pod Chopkom z Južnej strany. Nachádza sa v extraviláne, medzi obcou Bystrá a Táľami, iba 300m od obľúbeného wellness hotela. Je mierne svahovitý, zvažujúci sa na Východ. Zo Západnej strany je lemovaný lesom, na Východnej strane priamo susedí s verejnou komunikáciou, z ktorej je vylúčená kamiónová preprava. Má obdĺžnikový tvar o rozmeroch cca 24x60m o výmere 1439 m2. Je vedený ako trvalý trávny porast. Na hranici pozemku je vodovodná a elektrická prípojka. Vzhľadom na výborné situovanie je vhodný na výstavbu rekreačného objektu. Na pozemok bola vypracovaná architektonická štúdia na zrubovú stavbu. 300m od pozemku sa nachádza Hotel Bystrá (hotelbystra.sk) 1,9km vzdialené je obľúbené lyžiarske stredisko s umelým zasnežovaním, večerným aj ranným fresh track lyžovaním, ktoré sa v letných mesiacoch využíva ako bike park (kopeczabavy.sk). 2,3km vzdialené je 18 jamkové majstrovské golfové ihrisko Gray Bear a 9 jamkové obojstranne hrateľné golfové ihrisko Little Bear s detskou golfovou akadémiou aj nočným golfom. V tomto areáli je taktiež lyžiarske stredisko s umelým zasnežovaním, večerným aj ranným fresh track lyžovaním aj bežkárskou traťou (tale.sk). 8km vzdialené je najväčšie lyžiarske stredisko na Slovensku, ktoré ponúka viac ako 50km upravených tratí na južnej a severnej strane Chopku a v lete sa meniace na perfektnú destináciu pre rodinné výlety s rôznymi atrakciami (jasna.sk). Na všetky strediská pravidelne jazdí skibus so zástavkou 350m od pozemku. Pre ďalšie informácie nás neváhajte kontaktovať. Podrobné informácie a ďalšie ponuky nájdete na CHATYpodTATRAMI.sk aj na našich sociálnych sieťach.
Bystrá, Brezno
165 000 €
Predaj 2i slnečný byt, 58m2, po rekonštrukcii, ul. Fučíkova
2i byt sa nachádza sa vo výbornej pokojnej lokalite neďaleko centra mesta. Je situovaný v tehlovej trojposchodovej zateplenej bytovke, na treťom poschodí. Byt o výmere 58 m2 je po kompletnej rekonštrukcii. Nachádza sa tu vstupná chodba s bezpečnostnými dverami, priestranná kuchyňa s jedálenským kútom, obývacia izba s balkónom, spálňa a kúpeľňa s toaletou. Obývacia izba a spálňa sú orientované na Juh. Kuchyňa a kúpeľňa sú orientované na Sever. K bytu prislúchajú dve murované pivnice. Vykurovanie je riešené ústredným kúrením s meraním na každom radiátore. Teplá úžitková voda je z elektrického smart bojlera. V byte je optická prípojka na internet. Momentálne mesačné náklady sú 195,-€ Na byt bol vypracovaný znalecký posudok vo februári 2024 na sumu 100.000,- € Byt je kúpou ihneď voľný. Pred bytovým domom je bezproblémové parkovanie pre autá. Sú tu oddychové plochy s množstvom okrasnej zelene. V okruhu cca 2-10 min pešo sa nachádzajú potraviny, základná škola, škôlka, základná umelecká škola, stredné školy, detský doktor, kaderníctvo aj centrum mesta.
Brezno
85 000 €
Tradičná 4i drevenica na pokojnom mieste Mýto Nízke Tatry
Drevenica sa nachádza v podtatranskej dedinke Mýto pod Ďumbierom, známej tiež ako obľúbené lyžiarske stredisko. Je situovaná na rovinatom slnečnom pozemku o výmere 510 m2, vzdialenom od hlavnej cesty. Dvojpodlažná stavba prešla v roku 2018 kompletnou rekonštrukciou so snahou zachovať pôvodné architektonické prvky a atmosféru miesta. Na prízemí je vstupná chodba, obývacia miestnosť s kuchynským kútom a krbovými kachľami, samostatná izba, kúpeľňa a samostatné WC . V podkroví sú dve priestranné izby, chodba s galériou a WC s umývadlom. V zadnej časti domu je sklad, ktorý je možné prerobiť na privátne wellness. Celý dom je vykurovaný kvalitnými elektrickými radiátormi značky Adax s ovládaním na diaľku, je tu zavedený zabezpečovací aj kamerový systém. Za domom je posedenie s grilom v úplnom súkromí. Parkovanie je riešené na vlastnom pozemku vedľa stavby so zjazdom z verejnej komunikácie. Stavba je vedená ako rodinný dom je vhodná na celoročné užívanie a atraktivita tejto lokality ju predurčuje aj na komerčné využitie ako je napríklad krátkodobý prenájom. 1km vzdialené je obľúbené lyžiarske stredisko s umelým zasnežovaním, večerným aj ranným fresh track lyžovaním, ktoré sa v letných mesiacoch využíva ako bike park (kopeczabavy.sk). 5km vzdialené je 18 jamkové majstrovské golfové ihrisko Gray Bear a 9 jamkové obojstranne hrateľné golfové ihrisko Little Bear s detskou golfovou akadémiou aj nočným golfom. V tomto areáli je taktiež lyžiarske stredisko s umelým zasnežovaním, večerným aj ranným fresh track lyžovaním aj bežkárskou traťou (tale.sk). 11km vzdialené je najväčšie lyžiarske stredisko na Slovensku, ktoré ponúka viac ako 50km upravených tratí na južnej a severnej strane Chopku a v lete sa meniace na perfektnú destináciu pre rodinné výlety s rôznymi atrakciami (jasna.sk) Na všetky strediská pravidelne jazdí skibus so zástavkou 350m od drevenice. Podrobné informácie a ďalšie ponuky nájdete na CHATYpodTATRAMI.sk aj na našich sociálnych sieťach.
Mýto pod Ďumbierom
390 000 €
5i chata – drevenica na top mieste Tále Nízke Tatry
Chata sa nachádza v lyžiarsko - turistickom stredisku Tále - Národný park Nízke Tatry. V nadmorskej výške 650 m, na slnečnej strane Chopku, neďaleko brehu horského potoka Bystrianka, ktorý vytvára príjemný žblnkot. Je obklopená hustými ihličnato-listnatými lesmi s výhľadom na majestátne končiare najvyšších vrchov Chopok a Ďumbier. Stavba postavená z dreveného masívu o zastavanej ploche 79 m2 je situovaná na rovinatom pozemku o výmere 564 m2 a kolaudovaná bola v roku 2018. Na liste vlastníctva je vedená ako rekreačná chata a je priamo napojená na asfaltovú verejnú komunikáciu, ktorá je v zime udržiavaná. Na prízemí sa nachádza veľká zastrešená terasa, kde si naplno vychutnáte prepojenie s okolitou prírodou. Cez chodbu vstúpite do obývacej izby s krbom obloženým pieskovcom, ktorý dodáva pobytu v drevenici neopakovateľnú atmosféru a poskytuje príjemné sálavé teplo. V plne zariadenej kuchyni má svoje miesto aj jedálenský kút. Na prízemí je situovaná aj kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou. V podkroví prístupnom po veľkoryso riešených drevených schodoch sa nachádzajú štyri samostatné izby a toaleta s umývadlom a práčkou. Chata je vykurovaná diaľkovo ovládaným elektrickým kúrením. V kúpeľni je podlahové vykurovanie. Stavba je napojená na elektrinu, vodovod aj kanalizáciu. Je tu zavedený kamerový a elektronický zabezpečovací systém. Na upravenom pozemku pri chate je prístrešok na parkovanie pre autá a pri chate je praktický sklad na lyže a ostatné veci potrebné pre každého chatára. Táto nehnuteľnosť je ideálna pre tých, ktorí hľadajú kvalitné a útulné bývanie v srdci prírody, s možnosťou využitia bohatej ponuky športových a kultúrnych aktivít v okolí. Atraktivita tejto lokality ju predurčuje aj na komerčné využitie ako je napríklad krátkodobý prenájom. Približne 500m je vzdialené 18 jamkové majstrovské golfové ihrisko Gray Bear a 9 jamkové obojstranne hrateľné golfové ihrisko Little Bear s detskou golfovou akadémiou aj nočným golfom. V tomto areáli je taktiež lyžiarske stredisko s umelým zasnežovaním, večerným aj ranným fresh track lyžovaním aj bežkárskou traťou (tale.sk). 3km vzdialené je obľúbené lyžiarske stredisko s umelým zasnežovaním, večerným aj ranným fresh track lyžovaním, ktoré sa v letných mesiacoch využíva ako bike park (kopeczabavy.sk). 7km vzdialené je najväčšie lyžiarske stredisko na Slovensku, ktoré ponúka viac ako 50km upravených tratí na južnej a severnej strane Chopku a v lete sa meniace na perfektnú destináciu pre rodinné výlety s rôznymi atrakciami (jasna.sk) Na všetky strediská pravidelne jazdí skibus so zástavkou 650m od chaty. Podrobné informácie a ďalšie ponuky nájdete na CHATYpodTATRAMI.sk aj na našich sociálnych sieťach.
Bystrá, Brezno
380 000 €
Pozemok so stavbou Bystrá Nízke Tatry
Pozemok je situovaný v srdci Nízkych Tatier, v poslednej dedinke pod Chopkom z Južnej strany. Nachádza sa v okrajovej časti obce Bystrá na hranici intravilánu. Je rovinatý a slnečný, zo Severu lemovaný potokom. Má výmeru 255 m2, z toho tvorí 39m2 zastavaná plocha a nádvorie. Na hranici pozemku je vodovodná a elektrická prípojka. Je z časti oplotený, priamo napojený na verejnú komunikáciu. Neďaleko pozemku je autobusová zástavka. Vzhľadom na situovanie je vhodný na výstavbu rekreačného objektu. Približne 800m je vzdialený obľúbený wellness hotel (hotelbystra.sk). 1,2km vzdialený je obľúbený Ski&Bike park v Mýte pod Ďumbierom (kopeczabavy.sk). 3km od pozemku je vzdialené lyžiarske stredisko Tále a 27 jamkové majstrovské golfové ihrisko (tale.sk). 9km je vzdialené lyžiarske stredisko Chopok Juh pre náročných lyžiarov (jasna.sk). Na tieto lyžiarske strediská Vás dopraví aj skibus zo zástavky pred pozemkom. V lete je obľúbeným cieľom turistov Bystrianska jaskyňa, Jaskyňa mŕtvych netopierov, neďaleká zvieracia farma a množstvo trás pre turistov a cykloturistov, ktoré vedú v tesnej blízkosti pozemku (horehronie.sk). Pre ďalšie informácie nás kontaktujte. Ďalšie ponuky nájdete na: CHATYpodTATRAMI.sk aj na našich sociálnych sieťach.
Bystrá, Brezno
60 000 €
Slnečné stavebné pozemky pri lese Mýto Nízke Tatry
Pozemky sa nachádzajú v prekrásnej scenérii Nízkotatranského národného parku lemovanej vrchmi Dereše, Chopok a Ďumbier. Sú situované v lesnom prostredí chatovej osady za obcou Mýto pod Ďumbierom. Na predaj sú parcely vo výmerách od 480 do 1288 m2. Jedná sa o posledné voľné pozemky vhodné na výstavbu rekreačných chát, na základe stanoviska NAPANT. Pozemky priamo susedia s príjazdovou cestou, spoluvlastnícky podiel je tiež predmetom predaja. Priamo v obci sa nachádza obľúbené lyžiarske stredisko s umelým zasnežovaním, sedačkovou lanovkou a bike parkom (kopeczabavy.sk). V blízkom okolí je zvieracia farma s jazdou na koňoch a ďalšie lyžiarske strediská na Táľoch a Chopku (tale.sk a jasna.sk), taktiež 18 jamkové majstrovské a obojstranne hrateľné 9 jamkové golfové ihrisko aj wellness hotel s vodným svetom (hotelbystra.sk). Na všetky lyžiarske strediská v zime premáva skibus, ktorý má zástavku len pár minút pešo od pozemku (horehronie.sk). Uvedená CENA je za m2. Pre ďalšie informácie a aktuálnu dostupnosť voľných pozemkov na predaj, nás prosím kontaktujte. Ďalšie ponuky nájdete na: CHATYpodTATRAMI.sk aj na našich sociálnych sieťach.
Mýto pod Ďumbierom
52 800 €
Stavebný pozemok s IS v TOP lokalite Kasárne Brezno
Pozemok sa nachádza v novovybudovanej a pokojnej lokalite v okrajovej časti mesta s výborne dostupnou občianskou vybavenosťou. Je slnečný, rovinatý s takmer sto percentnou využiteľnosťou, vedený ako Zastavaná plocha a nádvorie. Má výmeru 704 m2 s možnosťou prikúpenia susedného pozemku o výmere 40 m2. Je celý oplotený, zo severnej strany sa nachádza železobetónový oporný múr. Pozemok má obdĺžnikový tvar o rozmeroch cca 21,5 x 33m. Na hranici pozemku je asfaltová verejná komunikácia a chodník. Na pozemku sú všetky dostupné inžinierske siete. Pri pozemku sú parkoviská, detské ihrisko a oddychové plochy s okrasnou zeleňou. V okruhu cca 1-10 min pešo sa nachádzajú potraviny, základná škola, škôlka, základná umelecká škola, stredné školy, nemocnica, športoviská, fitnescentrum, obchodná zóna, vlaková a autobusová stanica aj centrum mesta. Pre ďalšie informácie nás prosím kontaktujte. Ďalšie ponuky nájdete na CHATYpodTATRAMI.sk aj na našich sociálnych sieťach.
Brezno
200 000 €
Znížená CENA Dvojapartmánový dom Mýto Nízke Tatry
Dvobytový rodinný dom sa nachádza v podtatranskej dedinke Mýto pod Ďumbierom, známej tiež ako obľúbené lyžiarske stredisko. Je situovaný na rovinatom pozemku o výmere 480 m2 s priamym napojením na obecnú komunikáciu, z ktorej je vylúčená kamiónová preprava. Stavba o zastavanej ploche 146 m2 bola v roku 2009 kompletne prestavaná. Skladá sa z dvoch samostatných bytov. Na prízemí v prednej časti domu sa nachádza 2i byt. Je zložený z vstupnej chodby, kuchyne, obývacej izby s krbom, samostatnej izby a priestrannej kúpeľne. Druhý 4i byt má vstup na prízemí, kde je aj samostatné WC, vnútorným schodiskom sa prejde do podkrovia. Nachádza sa tu: kuchyňa, obývacia izba s krbovými kachľami, 3 samostatné izby, lodžia orientovaná do záhrady a priestranná kúpeľňa s vírivou vaňou. Na prízemí sa tiež nachádza kotolňa, z ktorej je ústredným kúrením na elektrinu alebo pevné palivo vykurovaná celá stavba. V zadnej časti stavby sú skladové priestory a letná kuchynka. Na pekne upravenom pozemku je posedenie a prístrešok na parkovanie. Stavba je zabezpečená elektronickým systémom. Je vedená ako rodinný dom a je vhodná na trvalé bývanie, rodinnú rekreáciu aj na krátkodobý prenájom. Približne jeden kilometer od domu je spomínané lyžiarske stredisko s umelým zasnežovaním, sedačkovou lanovkou a bike parkom (kopeczabavy.sk). V blízkom okolí je zvieracia farma s jazdou na koňoch a ďalšie lyžiarske strediská na Táľoch a Chopku (tale.sk a jasna.sk), taktiež 27 jamkové golfové ihrisko a wellness hotel s vodným svetom (hotelbystra.sk) Na všetky lyžiarske strediská v zime premáva skibus, ktorý má zástavku len pár minút pešo od chalupy (horehronie.sk) K dispozícii je energetický certifikát budovy aj revízne správy od komínov a elektroinštalácie. 3D prehliadka: my.matterport.com/show/?m=oRqGDgepHYi Video prehliadka: youtu.be/_sN_qhYcdFs Podrobné informácie a ďalšie ponuky nájdete na CHATYpodTATRAMI.sk a na našich sociálnych sieťach.
Mýto pod Ďumbierom
289 000 €
Pozemok 60m od golf. ihriska Tále Nízke Tatry
Pozemok sa nachádza v prekrásnej scenérii Nízkotatranského národného parku lemovanej vrchmi Dereše, Chopok, Ďumbier a širokým pásom lúk zvaným tiež Tále. Je situovaný v lesnom prostredí. Je vzdialený 60 m od golfového ihriska Gray Bear. Má výmeru 920 m2, tvar obdĺžnika o rozmeroch cca 54x17m. Rovinatý pozemok je vedený ako ostatná plocha a hraničí s verejnou komunikáciou. 60 metrov vzdialená je jamka č.4, 18 jamkového majstrovského golfového ihriska Gray Bear. V tomto areáli je taktiež lyžiarske stredisko s umelým zasnežovaním, večerným aj ranným fresh track lyžovaním aj bežkárskou traťou (tale.sk). 7km vzdialené je najväčšie lyžiarske stredisko na Slovensku, ktoré ponúka viac ako 50km upravených tratí na južnej a severnej strane Chopku a v lete sa meniace na perfektnú destináciu pre rodinné výlety s rôznymi atrakciami (jasna.sk). Obľúbené hotely Partizán (partizan.sk) a Hotel Stupka sú od pozemku vzdialené cca 10 min pešo. V lete je obľúbeným cieľom turistov Bystrianska jaskyňa, či Jaskyňa mŕtvych netopierov, taktiež je v okolí množstvo trás pre turistov a cykloturistov. Jedna z nich je neďaleko pozemku. Uvedená CENA je za m2 Podrobné informácie a ďalšie ponuky nájdete na CHATYpodTATRAMI.sk aj na našich sociálnych sieťach.
Bystrá, Brezno
69 000 €
Nový 4i dom na okraji obce Nízke Tatry
Novopostavený jednopodlažný rodinný dom sa nachádza v pokojnej obci Dolná Lehota, medzi mestami Banská Bystrica (30km) a Brezno (15km). Je situovaný v okrajovej časti obce, uprostred čarovnej prírody na konci komplexu s privátnym wellness a vyhrievaným bazénom s výhľadom na Chopok. Stavba o zastavanej ploche 121 m2 + 80 m2 terasa je postavená na rovinatom a slnečnom pozemku o výmere 752 m2. Nachádza sa tu vstupná chodba, kuchyňa, obývacia izba s krbom, terasa, hlavná spálňa so šatníkom a kúpeľňou s toaletou. Ďalej sa tu nachádzajú dve samostatné izby, kúpeľňa a samostatná toaleta. Vedľa domu je bioklimatická pergola a exteriérová sauna. Vykurovanie domu je elektrické podlahové a klimatizačnou jednotkou s tepelným čerpadlom s ovládaním cez aplikáciu. Dom sa predáva so zariadením. Na výstavbu boli použité top materiály. V obci je veľmi dobrá občianska vybavenosť. Nachádza sa tu materská škola, základná škola, potraviny a priamo v komplexe je reštaurácia s barom. V komplexe je tiež vyhrievaný bazén, sauna, vírivky, požičovňa e-bikov, bicyklov a štvorkoliek, detské ihrisko aj servis spojený s údržbou nehnuteľností. Dom je vhodný na trvalé bývanie aj na rekreáciu. V okolí je viacero lyžiarskych stredísk, v 7 km vzdialenom Krpáčove, tiež v 13 km vzdialených Táľoch (tale.sk), či pre náročných lyžiarov na 16 km vzdialenom Chopku - Juh (jasna.sk). V lete sú tu široké možnosti turistiky, či cykloturistiky po prekrásnej okolitej prírode, rybárčenia v neďalekom rybníku alebo pre milovníkov golfu, 18 jamkové majstrovské golfové ihrisko Gray Bear a 9 jamkové obojstranne hrateľné golfové ihrisko Little Bear s detskou golfovou akadémiou aj nočným golfom. Uvedená CENA je bez DPH Pre ďalšie informácie nás neváhajte kontaktovať. Podrobné informácie a ďalšie ponuky nájdete na CHATYpodTATRAMI.sk a na našich sociálnych sieťach.
Dolná Lehota
319 000 €
Pozemok pri vchode do jaskyne Bystrá Nízke Tatry
Pozemok je situovaný v srdci Nízkych Tatier, v poslednej dedinke pod Chopkom z Južnej strany. Nachádza sa v extraviláne obce, iba pár metrov od vchodu do Bystrianskej jaskyne. Je z cca 1/3 časti rovinatý a z cca 2/3 časti svahovitý, zvažujúci sa na severozápad. Z Južnej strany je lemovaný lesom, na Východnej strane priamo susedí s asfaltovou komunikáciou. Pozemok o výmere 2849 m2. Je vedený ako trvalý trávny porast. Je vhodný na umiestnenie občerstvenia, prípadne predajne suvenírov a podobne. Pre ďalšie informácie nás prosím kontaktujte. Ďalšie ponuky nájdete na CHATYpodTATRAMI.sk aj na našich sociálnych sieťach.
Bystrá, Brezno
18 500 €
PREDPREDAJ Moderné rekreačné bývanie v Nízkych Tatrách
Ponúkame na predaj moderné rekreačné bývanie v Nízkych Tatrách, ktoré spĺňa všetky požiadavky na pohodlný a príjemný pobyt. Táto nehnuteľnosť sa nachádza v okrajovej časti obce Dolná Lehota, v tichej a zelenej lokalite, s nádherným výhľadom na okolitú prírodu. V blízkosti sa nachádzajú potraviny, reštaurácia a autobusová zastávka. Lyžiarske strediská Krpáčovo, Tále, Mýto pod Ďumbierom aj Chopok - Juh sú dostupné do pol hodiny autom. Ide o murovanú stavbu, zateplenú minerálnou vlnou, s podlahovým vodným kúrením a tepelným čerpadlom. Interiér je presvietený, priestranný s možnosťou dozariadenia. V obývacej izbe je krb, ktorý dodáva atmosféru a teplo. Okná sú hliníkové s trojsklom, ktoré zabezpečujú vysokú tepelnú a zvukovú izoláciu. Parkovanie je na vlastnom pozemku, ktorý je oplotený a upravený. Sú tu dostupné všetky inžinierske siete. Táto nehnuteľnosť je ideálna pre tých, ktorí hľadajú kvalitné a komfortné bývanie v srdci prírody, s možnosťou využitia bohatej ponuky športových a kultúrnych aktivít v okolí. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a kontaktujte nás ešte dnes.
Dolná Lehota
239 000 €
Apartmány v lyžiarskom stredisku SKI Mýto pod Ďumbierom
Novopostavené apartmány sa nachádzajú v prekrásnej scenérii Nízkotatranského národného parku lemovanej vrchmi Dereše, Chopok a Ďumbier. Sú situované na slnečnom pozemku priamo oproti lyžiarskeho strediska SKI Mýto pod Ďumbierom. Predávajú sa 3i alebo 4i apartmány v rôznom štádiu dokončenia. 3i byt má výmeru 62,2 m2 + terasa 14 m2. 4i podkrovný byt má výmeru 87,6 + terasa 14 m2. Všetky apartmány sú orientované na Juh. Predpokladaná kolaudácia je v septembri 2024. Ceny v PREDPREDAJI od 219.000,- € podľa výmery a štádia dokončenia. V roku 2024 bude v susednom objekte vybudovaný privátny wellness a kaviareň pre rezidentov objektu. Apartmány sú vhodné na rodinnú rekreáciu aj na krátkodobý prenájom. Servis spojený s prenájmom je zabezpečený. Priamo pri apartmánovom dome je obľúbené lyžiarske stredisko SKI Mýto pod Ďumbierom s umelým zasnežovaním, večerným aj ranným fresh track lyžovaním, ktoré sa v letných mesiacoch využíva ako bike park (kopeczabavy.sk). 4km vzdialené je 18 jamkové majstrovské golfové ihrisko Gray Bear a 9 jamkové obojstranne hrateľné golfové ihrisko Little Bear s detskou golfovou akadémiou aj nočným golfom. V tomto areáli je taktiež lyžiarske stredisko s umelým zasnežovaním, večerným aj ranným fresh track lyžovaním aj bežkárskou traťou (tale.sk). 10km vzdialené je najväčšie lyžiarske stredisko na Slovensku, ktoré ponúka viac ako 50km upravených tratí na južnej a severnej strane Chopku a v lete sa meniace na perfektnú destináciu pre rodinné výlety s rôznymi atrakciami (jasna.sk) Na všetky strediská pravidelne jazdí skibus so zástavkou v susedstve apartmánov. Pre ďalšie informácie nás prosím kontaktujte. Ďalšie ponuky nájdete na CHATYpodTATRAMI.sk aj na našich sociálnych sieťach.
Mýto pod Ďumbierom
219 000 €
6i novostavba pri lyžiarskom stredisku Nízke Tatry
Stavba sa nachádza v prekrásnej scenérii Nízkotatranského národného parku lemovanej vrchmi Dereše, Chopok a Ďumbier. Je situovaná na slnečnej lúke medzi obcami Bystrá a Mýto pod Ďumbierom, mierne sa zvažujúcej na Juh. Chata má svoj pozemok o výmere 300m2. Stavba o rozmere 6,5x9,8m bude na liste vlastníctva vedená ako rekreačný dom, je murovaná a predáva sa dokončená v štandarde bez zariadenia. Budú tu štukové omietky, drevené stropy a podlahy. Schodisko segmentované, drevené stupne sa budú sa zatáčať okolo stromu od prízemia až do podkrovia. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, technická miestnosť, obývacia izba s krbom, kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC a terasa. Na poschodí sú naplánované tri menšie alebo dve väčšie samostatné izby, balkón, kúpeľňa a WC. V podkroví sú dve priestranné izby, balkón, kúpeľňa a WC. Kúrenie bude podlahové elektrické. Stavba je napojená na elektrickú prípojku, odpad je vyvedený do 12m3 žumpy a voda bude dodávaná z vŕtanej studne. V roku 2023 bude v oblasti vybudovaný vodovod. Pred chatou bude rovná plocha o rozmere 10x11m a parkovacie miesta pre dve autá. Ku domu vedie spevnená v zime udržiavaná cesta. Termín dokončenia jeseň 2022. Približne 3 min pešo je lyžiarske stredisko a bike park Mýto pod Ďumbierom (kopeczabavy.sk), 5 min pešo je wellness hotel (hotelbystra.sk) so zástavkou skibusu, ktorý Vás odvezie do lyžiarskeho strediska Chopok Juh so 45 km zjazdoviek na južnej a severnej strane (jasna.sk), prípadne na Tále, kde v lete nájdete aj 27 jamkové golfové ihrisko (tale.sk) a v zime udržiavané bežkárske trate. Obľúbeným cieľom turistov v blízkom okolí je aj farma s možnosťou vozenia na koňoch, Bystrianska jaskyňa, či Jaskyňa mŕtvych netopierov, taktiež je v tu množstvo trás pre turistov a cykloturistov. Podrobné informácie a ďalšie ponuky nájdete na: CHATYpodTATRAMI.sk Lajknite nás na sociálnych sieťach a o našich novinkách budete vedieť ako prví.
Bystrá, Brezno
425 000 €
Dočasne znížená CENA 6i dom Nízke Tatry
Chcete podnikať v Nízkych Tatrách? Výborná nehnuteľnosť vhodná na krátkodobý prenájom pre väčšie skupiny. Super lokalita, 6 izieb, 3 kúpeľne... Priestranný 6i dom sa nachádza v podtatranskej dedinke Mýto pod Ďumbierom, známej tiež ako obľúbené lyžiarske stredisko. Je situovaný na rovinatom slnečnom pozemku o výmere 600 m2, v tichej bočnej uličke, vzdialenej od rušnej cesty. Trojpodlažná stavba vedená ako rodinný dom o zastavanej ploche 95 m2 bola v roku 2021 kompletne zrekonštruovaná. Je vykurovaná priamovýhrevnými elektrickými konvektormi, napojená na verejný vodovod a odpad je zvedený do žumpy. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, dve samostatné izby, priestranná kúpeľňa s toaletou a skladové priestory vhodné na vybudovanie wellness. Na poschodí je chodba s posedením, priestranná obývacia izba s krbovými kachľami spojená s kuchyňou, z ktorej je výhľad na lyžiarsky svah, samostatná izba a priestranná kúpeľňa s toaletou. V podkroví je chodba, dve priestranné izby, balkón, šatník a kúpeľňa s toaletou. Na pozemku priamo napojenom na obecnú komunikáciu sa nachádza garáž, dreváreň a skladové priestory. Dom je vhodný na trvalé bývanie, na rekreáciu aj na krátkodobý prenájom. Dva kilometre od domu je spomínané lyžiarske stredisko s umelým zasnežovaním, sedačkovou lanovkou a bike parkom (kopeczabavy.sk). V blízkom okolí je zvieracia farma s jazdou na koňoch a ďalšie lyžiarske strediská na Táľoch a Chopku (tale.sk a jasna.sk), taktiež 27 jamkové golfové ihrisko a wellness hotel s vodným svetom (hotelbystra.sk) Na všetky lyžiarske strediská v zime premáva skibus, ktorý má zástavku len pár minút pešo od domu (horehronie.sk) Dočasné znížená cena z pôvodnej ceny 350.000,- € Podrobné informácie a ďalšie ponuky nájdete na CHATYpodTATRAMI.sk Lajknite nás na sociálnych sieťach a o našich novinkách budete vedieť ako prví. Video: youtu.be/emCNjMNdM6k 3D: my.matterport.com/show/?m=bB9SYCfns3w
Mýto pod Ďumbierom
315 000 €
Útulná murovaná chata Tále Nízke Tatry
Chata sa nachádza v prekrásnej scenérii Nízkotatranského národného parku lemovanej vrchmi Dereše, Chopok, Ďumbier a širokým pásom lúk zvaným tiež Tále. Je situovaná v lese na pokojnom mieste, na mierne svahovitom slnečnom pozemku. Murovaná stavba je z časti podpivničená a je po čiastočnej rekonštrukcii z roku 2008. Na prízemí sa nachádzajú skladové priestory. Na poschodí je vstupná chodba, obývacia izba s krbovými kachľami, terasa, kuchyňa a kúpeľňa s toaletou. Podkrovie tvorí jeden otvorený priestor a balkón. Je tu zavedená elektrina, vodovod a odpad je zvedený do žumpy. Na pozemku pri chate je dreváreň, posedenie s ohniskom a miesto na parkovanie pre dve autá. Ku chate vedie udržiavaná spevnená cesta. Vzdušnou čiarou vzdialené 570 metrov je 18 jamkové majstrovské golfové ihrisko Gray Bear a 9 jamkové obojstranne hrateľné golfové ihrisko Little Bear s detskou golfovou akadémiou aj nočným golfom. V tomto areáli je taktiež lyžiarske stredisko s umelým zasnežovaním, večerným aj ranným fresh track lyžovaním aj bežkárskou traťou (tale.sk). 2km od chaty sa nachádza vodná nádrž Krpáčovo. 7km vzdialené je najväčšie lyžiarske stredisko na Slovensku, ktoré ponúka viac ako 50km upravených tratí na južnej a severnej strane Chopku a v lete sa meniace na perfektnú destináciu pre rodinné výlety s rôznymi atrakciami (jasna.sk). Obľúbené hotely Partizán (partizan.sk) a Hotel Stupka sú od chaty vzdialené cca 10 min pešo. V lete je obľúbeným cieľom turistov Bystrianska. Podrobné informácie a ďalšie ponuky nájdete na CHATYpodTATRAMI.sk a na našich sociálnych sieťach.
Bystrá, Brezno
199 000 €
Nová 4i chata na slnečnom pozemku Krpáčovo Nízke Tatry
Chata sa nachádza na južných svahoch Nízkych Tatier, v obľúbenej rekreačnej oblasti Krpáčovo, len pár kilometrov vzdialeného od rekreačnej oblasti Tále (tale.sk) a Chopok-Juh (jasna.sk). Je situovaná v lesnom prostredí, na peknom slnečnom pozemku o výmere 712 m2 s bezproblémovým celoročným príjazdom aj na osobnom aute. Murovaná zateplená stavba o rozmere 7x9m o zastavanej ploche 63 m2 + 32 m2 terasa bola kolaudovaná v roku 2020. Je napojená na vodovod, elektrinu a odpad je zvedený do žumpy. Vykurovanie je riešené elektrickými konvektormi s ovládanými cez mobil a krbovými kachľami. Na prízemí sa nachádza zádverie, priestranná obývacia izba, kuchyňa, terasa, samostatná toaleta a kúpeľňa. Na poschodí sú tri izby. Na rovinatom pozemku pri chate je dreváreň, posedenie s ohniskom a parkovanie pre autá. Chata je vhodná na trvalé bývanie pre milovníkov pokoja, na rodinnú rekreáciu aj na podnikanie v oblasti ubytovania v súkromí. Priamo v oblasti Krpáčova je lyžiarsky vlek s umelým zasnežovaním, neďaleko od chaty je obľúbený hotel s reštauráciou, kolibou pri jazere aj wellness zariadením (polianka.sk). Ďalšie lyžiarske stredisko a golfové ihrisko je v 5 km vzdialených Táľoch. Približne 10 minút pešo od chaty je jazero a všade okolo prekrásna príroda. Podrobné informácie nájdete na CHATYpodTATRAMI.sk a na našich sociálnych sieťach.
Horná Lehota, Brezno
299 000 €
Mezonetový apartmán v rekreačnom komplexe Nízke Tatry
Mezonetový apartmán sa nachádza v pokojnej obci Dolná Lehota, v mikroregióne Chopok – Juh, v údolí Vajskovského potoka s nadmorskou výškou 530 m.n.m. Je situovaný v okrajovej časti obce, uprostred čarovnej prírody v uzavretom rekreačnom komplexe. Nachádza sa v novopostavenom bytovom dome. Má výmeru 55 m2 + 31 m2 terasa + 8 m2 predzáhradka + parkovacie miesto. Byt tvorí jeden otvorený priestor s galériou. Na prízemí sa nachádza obývacia izba, chodba, kúpeľňa s toaletou a kuchyňa s jedálenským kútom s východom na terasu z ktorej je výhľad na Nízke Tatry. Na poschodí v otvorenej galérii je izba s manželskou posteľou a relaxačnou vaňou. Vykurovanie bytu je riešené elektrickým podlahovým vykurovaním a klimatizačnou jednotkou s tepelným čerpadlom so smart ovládaním. Nehnuteľnosť je vedená ako byt v apartmánovom dome. Na výstavbu boli použité prémiové talianske materiály. Byt sa predáva zariadený, s pozemkom pod domom, s pozemkom pod terasou aj s predzáhradkou. V uzatvorenom komplexe je klubová reštaurácia, požičovňa e-bikov a štvorkoliek. Pre rezidentov je tu k dispozícii vyhrievaný bazén s výhľadom na Chopok, vírivky, sauna, detské ihrisko aj komplexné služby starostlivosti o nehnuteľnosť. Byt je vhodný aj ako investičná nehnuteľnosť. V okolí je viacero lyžiarskych stredísk, v 7 km vzdialenom Krpáčove, tiež v 13 km vzdialených Táľoch (tale.sk), či pre náročných lyžiarov na 16 km vzdialenom Chopku - Juh (jasna.sk). V lete sú tu široké možnosti turistiky, či cykloturistiky po prekrásnej okolitej prírode, rybárčenia v neďalekom rybníku alebo pre milovníkov golfu, 27 - jamkové ihrisko na Táľoch. Ideálne miesto na oddych. Podrobné informácie a ďalšie ponuky nájdete na CHATYpodTATRAMI.sk aj na našich sociálnych sieťach.
Dolná Lehota
199 000 €
Priestranný dom na pokojnom mieste Mýto Nízke Tatry
Dom sa nachádza v podtatranskej dedinke Mýto pod Ďumbierom, známej tiež ako obľúbené lyžiarske stredisko. Je situovaný na rovinatom slnečnom pozemku o výmere 694 m2, vzdialenom od hlavnej cesty. Trojpodlažná stavba o zastavanej ploche 112 m2 bola postavená v roku 2000. Je vykurovaná elektrickým ústredným kúrením, napojená na verejný vodovod a odpad je zvedený do žumpy. Na prízemí sa nachádza izba s krbom, garáž, technická miestnosť, pivnica a práčovňa s toaletou. Na poschodí prístupnom po vnútornom schodisku, alebo samostatným vchodom je vstupná chodba, hala s posedením, priestranná obývacia izba s teplovzdušným krbom spojená s kuchyňou, jedálenský kút, samostatná izba a kúpeľňa s toaletou. V podkroví je chodba, tri priestranné izby s balkónmi a kúpeľňa s toaletou. Stavba je vedená ako rodinný dom, je priamo napojená na verejnú komunikáciu. Je vhodná na trvalé bývanie, na rekreáciu, či na prebudovanie viacerých samostatných bytových jednotiek určených na krátkodobý prenájom. Na upravenom oplotenom pozemku pri dome je posedenie s pieckou na grilovanie, pečenie a varenie. Približne jeden kilometer od domu je spomínané lyžiarske stredisko s umelým zasnežovaním, sedačkovou lanovkou a bike parkom (kopeczabavy.sk). V blízkom okolí je zvieracia farma s jazdou na koňoch a ďalšie lyžiarske strediská na Táľoch a Chopku (tale.sk a jasna.sk), taktiež 18 jamkové majstrovské a obojstranne hrateľné 9 jamkové golfové ihrisko aj wellness hotel s vodným svetom (hotelbystra.sk). Na všetky lyžiarske strediská v zime premáva skibus, ktorý má zástavku len pár minút pešo od domu (horehronie.sk). Podrobné informácie a ďalšie ponuky nájdete na CHATYpodTATRAMI.sk a na našich sociálnych sieťach.
Mýto pod Ďumbierom
480 000 €
Stavebný pozemok na dva domy Nízke Tatry
Pozemok je situovaný v srdci Nízkych Tatier, pri poslednej dedinke pod Chopkom z Južnej strany. Nachádza sa nad obcou Bystrá, na slnečnej lúke, vzdialenej od hlavnej cesty. Je mierne svahovitý zvažujúci sa na Západ s výhľadom na Chopok. Má tvar obdĺžnika o rozmeroch 28 x 19,5 m o výmere 546 m2. Na hranici pozemku je elektrická prípojka a prípojka na optický internet. Vodovodné prípojky pre celú oblasť sú naprojektované, v príprave na realizáciu. Susedné stavby sú napojené na vŕtané studne. Pozemok je podľa územného plánu vhodný na výstavbu jedného, alebo dvoch domov s možnou 25 percentnou zastavanosťou z plochy parcely (137 m2). 200 m od pozemku je vzdialený wellness hotel s reštauráciou (hotelbystra.sk) 1 km vzdialený je obľúbený Ski&Bike park v Mýte pod Ďumbierom (kopeczabavy.sk) 2 km je vzdialené 18 jamkové majstrovské golfové ihrisko Gray Bear a 9 jamkové obojstranne hrateľné golfové ihrisko Little Bear s detskou golfovou akadémiou aj nočným golfom. V tomto areáli je taktiež lyžiarske stredisko s umelým zasnežovaním, večerným aj ranným fresh track lyžovaním a bežkárskou traťou (tale.sk) 8 km vzdialené je najväčšie lyžiarske stredisko na Slovensku, ktoré ponúka viac ako 50km upravených tratí na južnej a severnej strane Chopku a v lete sa meniace na perfektnú destináciu pre rodinné výlety s rôznymi atrakciami (jasna.sk). Na všetky strediská pravidelne jazdí skibus so zástavkou 200m od pozemku. V lete je obľúbeným cieľom turistov aj neďaleká Bystrianska jaskyňa, Jaskyňa mŕtvych netopierov, zvieracia Ajax farma a množstvo trás pre turistov a cykloturistov, ktoré vedú v tesnej blízkosti pozemku (horehronie.sk). Podrobné informácie a ďalšie ponuky nájdete na CHATYpodTATRAMI.sk a na našich sociálnych sieťach.
Bystrá, Brezno
180 180 €
Nové chaty v lese Krpáčovo Nízke Tatry
Chaty sa nachádzajú na južných svahoch Nízkych Tatier, v obľúbenej rekreačnej oblasti Krpáčovo, len pár kilometrov vzdialenej od rekreačnej oblasti Tále (tale.sk) a Chopok-Juh (jasna.sk). Sú situované v lesnom prostredí, na terasovitom slnečnom pozemku s krásnym výhľadom na okolitú prírodu. 3i chaty sú totožné, rozdiel je vo výmere pozemkov. Dvojpodlažné stavby na zastavanej ploche 40 m2 + terasa 20 m2. Jedna chata je dokončená a komplet zariadená. Druhá chata je pred dokončením. Každá chata má na prvom podlaží obývaciu izbu s kuchynským kútom a krbovými kachľami, veľkú terasu, kúpeľňu a samostatnú toaletu. V podkroví je chodba so skriňami a dve samostatné izby s veľkým presklením. Chaty sú napojené na vodovod s vlastnou studňou aj elektrinu. Odpad je zvedený do žumpy. Vykurovanie je riešené elektrickými konvektormi s ovládanými cez mobil a krbovými kachľami. Na terasovitom pozemku je posedenie s ohniskom. Parkovanie pre autá je riešené na vlastnom pozemku. Ku chatám vedie v zime udržiavaná príjazdová cesta vo vlastníctve obce. Chaty sú vhodné na rodinnú rekreáciu aj na podnikanie v oblasti ubytovania v súkromí. Priamo v oblasti Krpáčova je lyžiarsky vlek s umelým zasnežovaním, neďaleko od chát je obľúbený hotel s reštauráciou, kolibou pri jazere aj wellness zariadením (polianka.sk), ďalšie lyžiarske stredisko a golfové ihrisko je v 5 km vzdialených Táľoch. Približne 10 minút pešo od chát je jazero a všade okolo prekrásna príroda. Chata č.1 s vlastným pozemkom o výmere 450 m2 – 199.000,-€ Chata č.2 s vlastným pozemkom o výmere 650 m2 – 220.000,-€ Podrobné informácie nájdete na CHATYpodTATRAMI.sk a na našich sociálnych sieťach.
Horná Lehota, Brezno
199 000 €
Stavebný pozemok s IS v lesnom prostredí Jarabá Nízke Tatry
Pozemok sa nachádza v útulnej dedinke pod Čertovicou, v Jarabej. Je situovaný v chatovej osade, 1km vzdialený od rušnej hlavnej cesty, v nadmorskej výške 1000m n.m. Je prístupný po udržiavanej spevnenej ceste vo vlastníctve obce. Pozemok má tvar trojuholníka, je svahovitý. Celková výmera je 286 m2, na liste vlastníctva je vedený ako TTP. Na hranici pozemku je novovybudovaná elektrická domová prípojka a bude tu vŕtaná studňa. Je vydané stavebné povolenie na výstavbu 3i rekreačnej chaty o zastavanej ploche 47m2. Dedinka Jarabá je vzdialená 6km od lyžiarskeho strediska a obľúbených bežkárskych tratí Čertovica. 8km je vzdialené lyžiarske stredisko Mýto pod Ďumbierom (kopeczabavy.sk) a v okruhu 20km sú ďalšie lyžiarske strediská Tále (tale.sk), či Chopok-Juh (jasna.sk) pre náročných lyžiarov. V okolí Jarabej je prekrásna príroda s možnosťami hubárčenia, turistiky a cykloturistiky (horehronie.sk). Podrobné informácie a ďalšie ponuky nájdete na CHATYpodTATRAMI.sk aj na našich sociálnych sieťach.
Jarabá
69 900 €
Dvojapartmánová štýlová drevenica Mýto... Nízke Tatry
Drevenica sa nachádza v podtatranskej dedinke Mýto pod Ďumbierom, známej tiež ako obľúbené lyžiarske stredisko. Je situovaná na pokojnom mieste, na rovinatom slnečnom pozemku o výmere 717m2 . Dvojpodlažná stavba o zastavanej ploche 128m2 bola v roku 2017 kompletne zrekonštruovaná. Skladá sa z dvoch samostatných dvojpodlažných 4i apartmánov. Apartmán č.1 prízemie: vstupná chodba, obývacia izba s krbom a jedálenským kútom, kuchyňa, samostatná izba, kúpeľňa s toaletou. Apartmán č.1 podkrovie: chodba, dve samostatné izby, toaleta s umývadlom. Apartmán č.2 prízemie: vstupná chodba, obývacia izba s krbom, kuchyňa s jedálenským kútom, terasa, kúpeľňa s toaletou. Apartmán č.2 podkrovie: chodba, tri samostatné izby, balkón. Stavba je vykurovaná elektrickým priamo výhrevným kúrením a krbmi s teplovzdušnými rozvodmi, je napojená na vodovod a odpad je zvedený do žumpy. Na pekne upravenom oplotenom pozemku je miesto na parkovanie pre viac áut. Nachádza sa tu posedenie s ohniskom, samostatné posedenie pri drevenici, altánok s grilom a druhý altánok so stolnotenisovým stolom. Ku drevenici patrí aj drevená hospodárska budova o rozmeroch 14,5 x 5m, ktorá slúži ako sklad. Stavba je vedená ako rodinný dom, je priamo napojená na verejnú komunikáciu. Je vhodná na trvalé bývanie, na rekreáciu aj na krátkodobý prenájom. Približne jeden kilometer od domu je spomínané lyžiarske stredisko s umelým zasnežovaním, sedačkovou lanovkou a bike parkom (kopeczabavy.sk). V blízkom okolí je zvieracia farma s jazdou na koňoch a ďalšie lyžiarske strediská na Táľoch a Chopku (tale.sk a jasna.sk), taktiež 18 jamkové majstrovské a obojstranne hrateľné 9 jamkové golfové ihrisko aj wellness hotel s vodným svetom (hotelbystra.sk). Na všetky lyžiarske strediská v zime premáva skibus, ktorý má zástavku len pár minút pešo od drevenice (horehronie.sk). Podrobné informácie a ďalšie ponuky nájdete na CHATYpodTATRAMI.sk a na našich sociálnych sieťach.
Mýto pod Ďumbierom
435 000 €
PREDPREDAJ – Nové chaty v lyžiarskom stredisku Nízke Tatry
Nové chaty sa budú nachádzať v prekrásnej scenérii Nízkotatranského národného parku lemovanej vrchmi Dereše, Chopok a Ďumbier. Budú situované na slnečnej lúke, mierne sa zvažujúcej na Juh, oproti Lyžiarskemu stredisku SKI Mýto pod Ďumbierom Každá chata bude mať svoj pozemok o výmere od 380 do 509m2. Každá stavba o zastavanej ploche 73m2 bude na liste vlastníctva vedená ako chata. Bude murovaná, zateplená a predávať sa bude dokončená v štandarde, ktorý zahŕňa interiér: bez podláh v obytných miestnostiach, bez zárubní a dvier, kúpeľne bez sanity, ostatné dokončené. Exteriér stavby bude dokončený. Na prízemí je plánovaná obývacia izba s krbom, kuchyňa, jedáleň, kúpeľňa s toaletou a terasa o výmere 25,5 m2. Na poschodí sú plánované tri samostatné izby o výmerách 9, 11 a 14 m2. Ďalej tu bude kúpeľňa s toaletou, chodba, lyžiareň a technická miestnosť. Kúrenie bude elektrické podlahové. Každá stavba bude napojená na elektrickú prípojku, odpad bude vyvedený do žumpy a voda sa bude dodávať z vlastnej vŕtanej studne. Internet bude napojený z optickej prípojky. Za chatou bude miesto na parkovanie pre autá. Na pozemky, kde budú chaty postavené, vedie udržiavaná spevnená cesta. 1km vzdialené je obľúbené lyžiarske stredisko s umelým zasnežovaním, večerným aj ranným fresh track lyžovaním, ktoré sa v letných mesiacoch využíva ako bike park (kopeczabavy.sk). 4km vzdialené je 18 jamkové majstrovské golfové ihrisko Gray Bear a 9 jamkové obojstranne hrateľné golfové ihrisko Little Bear s detskou golfovou akadémiou aj nočným golfom. V tomto areáli je taktiež lyžiarske stredisko s umelým zasnežovaním, večerným aj ranným fresh track lyžovaním aj bežkárskou traťou (tale.sk). 10km vzdialené je najväčšie lyžiarske stredisko na Slovensku, ktoré ponúka viac ako 50km upravených tratí na južnej a severnej strane Chopku a v lete sa meniace na perfektnú destináciu pre rodinné výlety s rôznymi atrakciami (jasna.sk) Na všetky strediská pravidelne jazdí skibus so zástavkou 500m od chát. Podrobné informácie a ďalšie ponuky nájdete na CHATYpodTATRAMI.sk aj na našich sociálnych sieťach.
Mýto pod Ďumbierom
415 000 €
Nová 4i chata pri Mýte pod Ďumbierom Nízke Tatry
Chata sa nachádza v okrajovej časti Brezna. Je to posledná stavba v intraviláne mesta, na výjazde do podhorskej dedinky Mýto pod Ďumbierom. Je situovaná na rovinatom pozemku pod lesom. Stavba o rozmere 10x7m bude na liste vlastníctva vedená ako rodinný dom, je drevená, sendvičovej konštrukcie a predáva sa v štádiu holodom. Po dohode je možnosť dokončenia podľa vlastných predstáv. Na prízemí je naplánovaná vstupná chodba, technická miestnosť so svojím vchodom, obývacia izba spojená s kuchyňou a krbom, kúpeľňa s toaletou a terasa. Na poschodí sú tri samostatné izby, balkón a druhá priestranná kúpeľňa s toaletou. Na pozemku pri dome je nová elektrická prípojka, odpad bude vyvedený do trojkomorového septika a voda je z vodovodu. Ku stavbe vedie udržiavaná cesta. Približne 8 min. autom je obľúbené lyžiarske stredisko a bike park Mýto pod Ďumbierom (kopeczabavy.sk), a odtiaľ ďalších pár minút jazdy do lyžiarskeho strediska Chopok Juh so 45 km zjazdoviek na južnej a severnej strane (jasna.sk), prípadne na Tále, kde v lete nájdete aj 27 jamkové golfové ihrisko (tale.sk) a v zime udržiavané bežkárske trate. Obľúbeným cieľom turistov v blízkom okolí je aj farma s možnosťou vozenia na koňoch, Bystrianska jaskyňa, či Jaskyňa mŕtvych netopierov, taktiež je v tu množstvo trás pre turistov a cykloturistov. Podrobné informácie a ďalšie ponuky nájdete na CHATYpodTATRAMI.sk aj na našich sociálnych sieťach.
Mýto pod Ďumbierom
269 000 €
1 2