rkDOM |Na predaj novostavba 2-izbového bytu v centre Žiliny
Ponúkame na predaj atraktívny 2-izbový byt vo výmere 49 m2, situovaný v nadstavbe na už existujúcom dvojposchodovom bytovom dome. Byt sa nachádza na treťom poschodí z troch a je ideálne umiestnený v centre mesta Žiliny, kde máte všetko na dosah ruky: vlakovú a autobusovú stanicu, obchody, školu, park, reštaurácie a pešiu zónu.Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s toaletou, obývacej izby s kuchynskou časťou a spálne s vlastným šatníkom. Jeho najväčším lákadlom je presvetlený priestor vďaka plastovým strešným oknám a podkrovné priestory, ktoré poskytujú možnosť viacnásobného využitia.Byt sa predáva vo vysokom štandarde vybavenia vrátane podláh, bezpečnostných a interiérových dverí, obkladov a dlažieb v kúpeľni, ako aj sanity. Nízke mesačné náklady sú zabezpečené vďaka samostatnému vykurovaniu s možnosťou regulácie teploty v každej miestnosti. Byt je k dispozícii ihneď za cenu 148 990 €. Pre viac informácii a dohodnutie obhliadky ma neváhajte kontaktovať: Ing. Zuzana Chovaňáková, zuzana.chovanakova@rkdom.sk alebo 0917324771.
Žilina
148 990 €
rkDOM | Na predaj Novostavba 2-izbového bytu v srdci Žiliny
Ponúkame na predaj atraktívny 2-izbový byt vo výmere 43 m2, ktorý je situovaný v nadstavbe už existujúceho dvojposchodového bytového domu. Byt sa nachádza na treťom poschodí a je ideálne umiestnený v centre mesta Žilina, kde máte všetko na dosah ruky: vlakovú a autobusovú stanicu, obchody, školu, park, reštaurácie a pešiu zónu.Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s toaletou, obývacej izby s kuchynskou časťou a spálne s vlastným šatníkom. Jeho najväčším lákadlom je presvetlený priestor vďaka plastovým strešným oknám a podkrovné priestory, ktoré poskytujú možnosť viacnásobného využitia.Byt sa predáva vo vysokom štandarde vybavenia vrátane podláh, bezpečnostných a interiérových dverí, obkladov a dlažieb v kúpeľni, ako aj sanity. Nízke mesačné náklady sú zabezpečené vďaka samostatnému vykurovaniu s možnosťou regulácie teploty v každej miestnosti. Byt je k dispozícii ihneď za cenu 137 990 €. Pre viac informácii a dohodnutie obhliadky ma neváhajte kontaktovať: Ing. Zuzana Chovaňáková, zuzana.chovanakova@rkdom.sk alebo 0917324771.
Žilina
137 990 €
rkDOM | Na predaj novostavba 3-izbový byt v Budatíne
Ponúkame na predaj atraktívny 3-izbový byt v novostavbe na ulici Cesta k vodojemu v Budatíne. Byt sa nachádza na 1. poschodí v trojposchodovom bytovom dome, s iba tromi bytovými jednotkami, čo zaručuje pokoj a súkromie. Jeho vynikajúca poloha poskytuje rýchly prístup do centra mesta, len 5 minút jazdy autom a zároveň bezprostrednú blízkosť prírody a Vodného diela Žilina.Byt má celkovú výmeru 100 m2 a patrí k nemu aj balkón a pivnica. Poskytuje tak priestor porovnateľný s rodinným domom. Dispozičné riešenie: vstupná chodba, spálňa, samostatné WC, kúpeľňa, ďalšia izba a priestranná obývacia izba s kuchynskou časťou, odkiaľ je prístup na balkón.Byt ponúka množstvo moderných výhod, ako sú samostatné podlahové kúrenie s možnosťou regulácie v každej miestnosti, videovrátnik a nízke mesačné náklady. Predáva sa v štandarde, vrátane podláh, interiérových dverí, zárubní, bezpečnostných dverí a kvalitných obkladov a dlažieb v kúpeľni. Zariadenie zahŕňa kuchynskú linku na mieru, vstavaný šatník v chodbe, skrinku pod TV, vstavanú skriňu a posteľ v spálni, pričom cena zariadenia je predmetom dohody s majiteľom. Cena: 246.000€. Nehnuteľnosť predstavuje ideálnu voľbu pre tých, ktorí hľadajú pohodlie, funkčnosť a blízkosť k prírode a mestskému životu. Pre viac informácii a dohodnutie obhliadky ma neváhajte kontaktovať: Ing. Zuzana Chovaňáková, zuzana.chovanakova@rkdom.sk alebo 0917324771.
Žilina-Budatín
246 000 €
rkDOM | Na predaj novostavba 3-izbový byt v Budatíne
Ponúkame na predaj atraktívny 3-izbový byt v novostavbe na ulici Cesta k vodojemu v Budatíne. Byt sa nachádza na 3. poschodí v trojposchodovom bytovom dome s iba tromi bytovými jednotkami, čo zaručuje pokoj a súkromie. Jeho vynikajúca poloha poskytuje rýchly prístup do centra mesta, len 5 minút jazdy, zároveň bezprostrednú blízkosť prírody a Vodného diela Žilina.Byt má celkovú výmeru 100 m2 a patrí k nemu aj balkón a pivnica, poskytujúc tak priestor porovnateľný s rodinným domom. Dispozičné riešenie: vstupná chodba, spálňa, samostatné WC, kúpeľňa, ďalšia izba a priestranná obývacia izba s kuchynskou časťou, odkiaľ je prístup na balkón.Nehnuteľnosť ponúka množstvo výhod, ako sú samostatné podlahové kúrenie s možnosťou regulácie v každej miestnosti, videovrátnik a nízke mesačné náklady. Predáva sa v štandarde, vrátane podláh, interiérových dverí, zárubní, bezpečnostných dverí, kvalitných obkladov a dlažieb v kúpeľni. Cena: 246.000€. Tento byt predstavuje ideálnu voľbu pre tých, ktorí hľadajú pohodlie, funkčnosť a blízkosť k prírode a mestskému životu. Pre viac informácii a dohodnutie obhliadky ma neváhajte kontaktovať: Ing. Zuzana Chovaňáková, zuzana.chovanakova@rkdom.sk alebo 0917324771.
Žilina-Budatín
246 000 €
rkDOM | Na predaj novostavba 3-izbový byt v Budatíne
Ponúkame na predaj atraktívny 3 izbový byt v novostavbe na ulici Cesta k vodojemu v Budatíne. Byt sa nachádza na 3. poschodí v trojposchodovom bytovom dome s iba tromi bytovými jednotkami, čo zaručuje pokoj a súkromie. Jeho vynikajúca poloha poskytuje rýchly prístup do centra mesta, len 5 minút jazdy autom, a zároveň bezprostrednú blízkosť prírody a Vodného diela Žilina.Byt má veľorysú výmeru, celkovo 104 m2 a patrí k nemu aj balkón a pivnica. Poskytuje tak priestor porovnateľný s rodinným domom. Dispozičné riešenie: vstupná chodba, spálňa, samostatné WC, kúpeľňa, ďalšia izba a priestranná obývacia izba s kuchynskou časťou, odkiaľ je prístup na balkón.Byt ponúka množstvo moderných výhod, ako sú samostatné podlahové kúrenie s možnosťou regulácie v každej miestnosti, videovrátnik a nízke mesačné náklady. Predáva sa v štandarde, vrátane podláh, interiérových dverí, zárubní, bezpečnostných dverí a kvalitných obkladov a dlažieb v kúpeľni. Cena: 246.000€ Nehnuteľnosť predstavuje ideálnu voľbu pre tých, ktorí hľadajú pohodlie, funkčnosť a blízkosť k prírode a mestskému životu. Pre viac informácii a dohodnutie obhliadky ma neváhajte kontaktovať: zuzana.chovanakova@rkdom.sk alebo 0917324771.
Žilina-Budatín
246 000 €
rkDOM |Exkluzívne predaj: 3 izbový byt, ulica Hurbanova, Čadca – U hluška
Exkluzívne ponúkame na predaj útulný 3 izbový byt na ulici Hurbanova v obľúbenej lokalite Čadca - U hluška, ideálny pre rodinu či ako investícia. Byt o celkovej výmere 65 m² sa nachádza na prízemí dobre udržiavaného 3-poschodového bytového domu, ktorý prešiel nedávnou rekonštrukciou vrátane nových vchodových dverí, zateplenia a renovácie spoločných priestorov. Súčasťou bytu sú dve pivnice (12 m² a 2 m²), poskytujúce dostatok úložného priestoru.Interiér bytu bol kompletne zrekonštruovaný v roku 2010 a ponúka plastové okná, novú kúpeľňu, podlahy, dvere a kuchynskú linku so spotrebičmi. Byt pozostáva z vstupnej chodby, WC, kúpeľne, samostatnej kuchyne, obývacej izby, spálne a detskej izby. Ponúka priestranné a svetlé priestory s dobrým rozložením.Byt sa predáva čiastočne zariadený, s možnosťou dohody o ponechaní ďalších kusov zariadenia. Pre obyvateľov je zabezpečené parkovanie pred domom na základe rezidenčnej karty.Okolie bytu je plné zelene s mnohými rekreačnými možnosťami, vrátane záhrady s detskými preliezkami pri zadnom vchode domu. V pešej dostupnosti sa nachádza škola, škôlka, obchod a autobusová zastávka, čo zvyšuje atraktivitu tejto lokality. Cena bytu: 126.900€ Nezmeškajte príležitosť bývať v krásnom, slnečnom byte v žiadanej časti Čadce. Ideálny domov pre Vašu rodinu alebo ako hodnotná investícia. Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky kontaktujte nás ešte dnes!Ing. Zuzana Chovaňáková, zuzana.chovanakova@rkdom.sk alebo 0917324771.
Čadca
126 900 €
rkDOM | Veľký 3-izbový byt Budyšínska
Hľadáte rodinné bývanie a alebo ideálny byt na prenájom v slušnom pôvodnom stave so samostatnými izbami? V tom prípade Vám predstavujeme veľký svetlý 3 izbový byt na Budyšínskej ulici v blízkosti Trnavského mýta. Ponúkaná nehnuteľnosť sa nachádza na 6.poschodí 12-poschodového zatepleného domu s 2 modernými výťahmi. Celková rozloha bytu bez lodžie je 75,79 m2 s nasledovným dispozičným riešením: vstupná halachodbaspálňadetská izbakuchyňaobývačkakúpeľňa s oknomsamostatné WC Lodžia z obývačky (cca 3 m2). K bytu prislúcha aj zrekonšruovaná pivnica (cca 1,8 m2). Ráno načerpáte energiu z vychádzajúcich lúčov slnka - orientácia celého bytu je na juhovýchod. Kúpou voľný. Bez zaťaženia úverom. Byt je po v slušnom zachovalom pôvodnom stave s plastovými oknami. Mesačné náklady sú 147 Eur. Kúrenie a ohrev teplej vody zabezpečuje vlastná kotolňa. Tento veľkorysý byt ponúka budúcim majiteľom množstvo výhod. Medzi ne nepochybne patrí aj lodžia, ktorá rozširuje plochu bytu o ďalšie miesto na príjemné posedenie. Orientácia bytu na východ zabezpečuje ochranu pred prudkým letným slnkom. Bytový dom z 80-tych rokov je zateplený, vchod zrekonštruovaný a výťahy nové, konštrukcia stavby = železobetónové nosníky a tehlové steny. Nachádza sa v zástavbe plnej zelene a veľkých stromov. Bezprostredné okolie ponúka všetky vymoženosti zabehnutého sídliska – školy, škôlky, obchody, služby, krúžky, zdravotné stredisko Tehelná, ihriská, a to všetko do niekoľko desiatok metrov.
Bratislava III - Nové Mesto
220 000 €
rkDOM | 4-izbový byt v tichej uličke pri Medickej záhrade
Pripravujeme na predaj 4-izbový tehlový byt s vysokými stropmi a vlastným kotlom na prízemí bytového domu v Starom meste. K dispozícii je veľká pivica a záhrada v uzavretom vnútrobloku. Po kompletnej rekonštrukcii. V tichej uličke Starého mesta, v tesnej blízkosti Medickej záhrady.
Bratislava I - Staré Mesto
293 000 €
rkDOM | 3-izbový byt v srdci Dlhých Dielov
Ponúkame na predaj 3-izbový byt na Dlhých Dieloch v blízkosti pešej zóny s obchodom BILLA. Celková plocha bytu je 65,43 m2 vrátane lodžie. Výborná dispozícia so samostantými izbami a veľkou vstupnou halou. Najvyššie poschodie zabezpečuje nielen absenciu susedov nad bytom ale i nádherné výhľady do Rakúska. Byt prešiel rekonštrukciou - plastové okná, podlahy, kúpeľňa, kuchynská linka; je v slušnom stave, ihneď obývateľný. K dispozícii je aj pivnica. Nízke mesačné náklady. Bytový dom s výťahom je zateplený, stupačky sú vymenené, strecha je tiež po rekonštrukcii.
Bratislava IV - Karlova Ves
186 000 €
rkDOM | Prenájom mezonetu na Bytčickej ulici
Tento štýlový mezonet o výmere 49,25 m2 vám ponúka nielen príjemné bývanie, ale aj výhodu skvelej lokality. Nachádza sa na 2. poschodí útulného obytného domu bez výťahu na Bytčickej ulici. Pri vstupe vás privíta vstupná chodba, ktorá sa elegantne otvára do obývacej miestnosti spojenej s menšou kuchyňou. Praktický odkladací priestor pod dreveným schodiskom prinesie poriadok a efektívne využije každý meter priestoru. Samostatné WC je ďalším príjemným bonusom, čo zabezpečí komfort a pohodlie pre nájomcu. Drevené schodisko vás pozýva na ďalšie poschodie, kde sa nachádza druhá obytná miestnosť so zabudovanou skriňou a samostatnou kúpeľňou so sprchovým kútom. Tento priestor sa prenajíma bez zariadenia a spotrebičov, takže máte možnosť ho úplne prispôsobiť podľa vašich predstáv a štýlu. Nájomca má k dispozícii v cene aj kobku na uskladnenie vecí a parkovacie miesto, čo je v dnešnej dobe veľkou výhodou. Cena prenájmu tejto útulnej oázy je len 483 EUR vrátane energií. Podmienky nájmu sú priaznivé - min. doba 12 mesiacov a depozit vo výške 2 mesačných nájmov. Pre bližšie informácie a záujem o obhliadku ma neváhajte kontaktovať. Som váš osobný realitný maklér Karol Klacko a som tu pre vás na telefónnom čísle 0904 163 825 alebo cez e-mail na karol.klacko@rkdom.sk.
Žilina-Bytčica
483 €/mes.
rkDOM | Zariadená 4-izbová novostavba - Odeská ul.
Ponúkame na predaj zariadenú novostavbu - bungalov v Podunajských Biskupiciach v zabehnutom zastavanom území s dostupnými službami. Rodinný dom s úžitkovou plochou 119 m2 sa nachádza na pozemku 386 m2. Vstup na pozemok cez elektrickú bránu. Časť pozemku so zámkovou dlažbou - ideálne na parkovanie, časť pozemku trávnik. Dom je postavený z kvalitných materiálov, nebol nikdy obývaný, nábytok a spotrebiče sú úplne nové, v záruke, nikdy nepoužívané. Nábytok a kuchynská linka Decodom, vstavané spotrebiče - chladnička, umývačka riadu, mikrovlnka, rúra. Podlahové kúrenie a klimatizácia v každej miestnosti, v obývačke krb, na všetkých oknách elektrické vonkajšie žalúzie. Kúrenie a ohrev vody zabezpečený vlastným plynovým kotlom. Domácnosť je zabezpečená alarmom Jablotron. Dispozícia: vstupná chodba3x samostatná izbaobývačka spojená s kuchyňoukúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a WCsamostatné WCtechnická miestnosť Vlaková zastávka je 1 min. autom alebo 5 min. peši. V pešej dostupnosti je aj Trojičné námestie - centrum pôvodných Biskupíc s obchodmi, reštauráciami, kostolom a nemocnicou. Ak hľadáte domov pre svoju rodinu, prídite sa presvedčiť o kvalitách tohto domu na obhliadke.
Bratislava II - Podunajské Biskupice
439 000 €
rk DOM | Exkluzívna nehnuteľnosť v historickom centre Žiliny na predaj
Unikátna investičná príležitosť priamo na Mariánskom námestí. Predstavujeme Vám vzácnu možnosť vlastniť meštiansky dom s bohatou históriou a jedinečným charakterom, nachádzajúci sa na prestížnej adrese v Žiline. Tento trojpodlažný, čiastočne podpivničený dom je zapísaný v Ústrednom zozname pamiatkového fondu. Hlavné vlastnosti: Historický charakter: budova oplýva historickou hodnotou, čo dodáva neopakovateľný šarm.Multifunkčnosť: od 90. rokov minulého storočia slúžil objekt ako penzión s pridruženou reštauráciou a plne vybavenou kuchyňou.Kompletné prípojky: dom je vybavený vlastnými prípojkami elektrickej energie, vody a plynu, čo zabezpečuje pohodlný a bezproblémový prevádzkový režim.Prenájom: aktuálne je časť objektu prenajatá, čo zabezpečuje stabilný príjem. Exkluzívna príležitosť pre budúcich investorov: táto nehnuteľnosť ponúka mnoho možností v oblasti hotelierstva, gastronómie a maloobchodu. Výborná lokalita a historický význam robia z objektu ideálnu investičnú príležitosť pre tých, ktorí hľadajú exkluzívne priestory v centre mesta. Nezmeškajte jedinečnú príležitosť na získanie vzácneho kúsku histórie a investície s potenciálom. Pre viac informácií a dohodnutie obhliadky nás neváhajte kontaktovať. Cena na vyžiadanie v RK. Foto ilustračné. Kontaktujte nás pre viac informácií a dohodnite si obhliadku ešte dnes: Ing.Karol Korman: telefón: +421 915 808 514, e-mail: karol.korman@rkdom.sk.
Žilina-Staré mesto
dohodou
rkDOM | Predaj exkluzívnej nehnuteľnosti v centre Žiliny
Na predaj: historická budova priamo na Mariánskom námestí v Žiline. Zaujímavá príležitosť pre investora či podnikateľa. Ponúkame vám historickú budovu umiestnenú priamo na Mariánskom námestí v srdci Žiliny. Táto majestátna nehnuteľnosť čaká na svojho nového majiteľa. Hlavné vlastnosti: Dve nadzemné podlažia s potenciálom pre obchodné alebo kancelárske priestory.Obytné podkrovie ideálne pre bytové účely či ateliér.Dva vstupy: hlavný vstup z Mariánskeho námestia a praktický služobný vstup z ulice Mydlárska. Podrobný popis: Nadzemné podlažie (1.NP): Tento priestor je vhodný pre obchodné využitie s dvojicou vstupov, čo z neho robí ideálnu polohu pre rôzne druhy obchodov, ako je napríklad móda alebo obuv. K dispozícii je aj komunikačné zázemie s verejným schodiskom a nákladným výťahom. Okrem toho tu nájdete sklady, WC a technickú miestnosť s kotolňou.Nadzemné podlažie (2.NP): Toto podlažie ponúka ďalšie obchodné priestory s prístupom z komunikačného priestoru, kancelárie, sociálne zázemie (WC, umyvárka) a ďalšie sklady. Táto unikátna nehnuteľnosť je plná potenciálu a ponúka nespočetné možnosti pre podnikateľské vízie, s bohatou históriou a nezameniteľným charakterom. Nehnuteľnosť ponúka príležitosť pre podnikateľské vízie a kreatívne úpravy. Foto ilustračné. Cena na vyžiadanie v RK. Pre viac informácií alebo na dohodnutie obhliadky nás neváhajte kontaktovať: Ing.Karol Korman: telefón: +421 915 808 514, e-mail: karol.korman@rkdom.sk.
Žilina-Staré mesto
dohodou
rkDOM | Exkluzívna administratívna budova v centre Trnavy
Unikátny objekt v centre Trnavy s výnimočným architektonickým riešením. Ponúkame na predaj výnimočný objekt, situovaný v strategickom mieste v centre Trnavy. Nachádza sa v oblasti kombinovanej zástavby - prevádzkových objektov a obytných domov. Hlavné vlastnosti: Lokalita - situovaný v živom a rušnom centre Trnavy s vynikajúcim prístupom ku všetkým mestským vymoženostiam.Jedinečný dizajn - objekt disponuje zaujímavým dispozičným riešením s prednou trojpodlažnou časťou, ktorá postupne ustupuje po jednotlivých podlažiach smerom k zadnej prízemnej časti.Plochá strecha - moderná a elegantná plochá strecha dokonale zapadá do celkového konceptu nehnuteľnosti.Multifunkčnosť - Vďaka svojej dispozícii a polohe je táto nehnuteľnosť ideálne vhodná ako sídlo banky alebo firmy. Tento objekt ponúka skvelé príležitosti pre firmy a organizácie, ktoré hľadajú reprezentatívne a strategicky umiestnené sídlo v srdci jedného z najdynamičkejších miest Slovenska. Foto ilustračné. Cena na vyžiadanie v RK. Pre viac informácií alebo záujem o obhliadku, nás kontaktujte: Ing.Karol Korman: telefón: +421 915 808 514, e-mail: karol.korman@rkdom.sk.
Trnava
dohodou
rk DOM | Elegantný viacgeneračný dom v centre Žiliny na predaj
Investičná príležitosť: Bytový dom v srdci Žiliny Určené pre potenciálnych investorov alebo záujemcov o nehnuteľnosť v Žiline. Ponúkame vám exkluzívnu príležitosť investovať do bytového domu, ktorý sa nachádza v srdci Žiliny, na ulici Republiky. Tento zaujímavý dom spája prvotriednu kvalitu bývania s výhodami mestského života, vytvárajúc tak priestor pre moderné a komfortné životné štýly. Kľúčové vlastnosti: Lokalita: nachádza sa v centre Žiliny, s okamžitým prístupom ku všetkým dôležitým mestským zariadeniam a atrakciám. Ideálna pre tých, ktorí si cenia aktívny spôsob života a pohodlnú dostupnosť. Dispozícia: dom sa rozprestiera na dvoch nadzemných podlažiach s útulným podkrovím, poskytujúc dostatok priestoru pre pohodlné bývanie. Každé podlažie obsahuje kompletnú bytovú jednotku s kuchyňou, kúpeľňou, WC a balkónom, čo zabezpečuje maximálny komfort pre jeho obyvateľov. Komunikácia: s dostatkom priestoru umožňuje dom plynulú komunikáciu medzi jednotlivými podlažiami, čo je ideálne pre rodiny alebo investičné účely. Podpivničenie: s kompletným podpivničením získavate ďalší priestor, ktorý môže slúžiť ako skladový priestor alebo miestnosť pre koníčky. Záhrada: dom disponuje priamym východom do veľkorysej záhrady, kde si môžete užívať pokojné chvíle uprostred mesta. Tento objekt je dokonalou kombináciou mestského života a súkromia, čo ho robí neodolateľnou investičnou príležitosťou. Informácie o cene: získate v realitnej kancelárií. Nechajte si túto šancu ujsť a kontaktujte nás, aby ste si mohli objekt osobne pozrieť. Sme pripravení odpovedať na vaše otázky a pomôcť vám s ďalšími krokmi. Foto ilustračné. Kontaktujte nás pre viac informácií a dohodnite si obhliadku ešte dnes: Ing. Karol KormanTelefon: +421 915 808 514 E-mail: karol.korman@rkdom.sk
Žilina-Staré mesto
dohodou
rkDOM | Exkluzívne na predaj 3-izbový byt v novostavbe KRÁSNE V KRÁSNE
Exkluzívne ponúkame na predaj 3-izbový byt v novostavbe projekt Krásne v Krásne. Lokalita: V meste Krásno nad Kysucou je kompletná občianska vybavenosť, nachádza sa tu niekoľko materských a základných škôl, tiež stredná škola a zdravotné stredisko. Z rekreačných aktivít môžete využiť napríklad futbalové ihrisko s umelou trávou, lezeckú stenu, fitness, či bowling. Veľmi obľúbená je MM aréna s hokejovou halou, telocvičňou, wellness a podobne. Milovníci cyklistiky si prídu na svoje na 50km cyklotrase, ktorá vedie z Krásna až na Vychylovku, prípadne na náročnejšom okruhu Oščadnica - Veľká Rača - Krásno. Dispozícia bytu: vstupná chodba, samostatné WC, spálňa, izba, kúpeľňa s WC a vaňou a obývacia izba s kuchyňou a výstupom na balkón. Celková výmera je 60,36 m2 plus balkón o výmere 7,68m2 a pivničná kobka o rozlohe 1,32. Byt sa predáva v štandarde (v izbách laminátové podlahy, v kúpeľni a WC dlažba, kompletná sanita, vnútorné dvere s obložkovými zárubňami, vonkajšie bezpečnostné protipožiarne dvere).Komfort bývania zabezpečujú veľké presklenia, moderná funkčná architektúra, pivničné kobky nachádzajúce sa priamo na spoločnom poschodí. Kvalitné materiály použité na stavbu bytového domu výrazným spôsobom prispievajú k zníženiu nákladov na bývanie. Okolie bytových domov bude upravené výsadbou so zeleňou.K bytu je možnosť dokúpiť 2 parkovacie miesta, jedno v cene 6.000€. Cena bytu: 128.900€ Pre viac informácii a dohodnutie obhliadky ma neváhajte kontaktovať na zuzana.chovanakova@rkdom.sk alebo 0917324771.
Krásno nad Kysucou
128 900 €
rkDOM | Exkluzívne na predaj 2-izbový byt v novostavbe KRÁSNE V KRÁSNE
Exkluzívne ponúkame na predaj 2 izbový byt v novostavbe projekt Krásne v Krásne. V meste Krásno nad Kysucou je kompletná občianska vybavenosť, nachádza sa tu niekoľko materských a základných škôl, tiež stredná škola a zdravotné stredisko. Z rekreačných aktivít môžete využiť napríklad futbalové ihrisko s umelou trávou, lezeckú stenu, fitness, či bowling. Veľmi obľúbená je MM aréna s hokejovou halou, telocvičňou, wellness a podobne. Milovníci cyklistiky si prídu na svoje na 50km cyklotrase, ktorá vedie z Krásna až na Vychylovku, prípadne na náročnejšom okruhu Oščadnica - Veľká Rača - Krásno. Lokalita poskytuje pohodlne bývanie s dobrou dostupnosťou do blízkych miest Žilina, Kysuce a Čadca. Bližšie info k nehnuteľnosti: Dispozícia bytu: vstupná chodba, spálňa, kúpeľňa s WC a vaňou a obývacia izba s kuchyňou a výstupom na balkón. Celková výmera je 60,58 m2 plus balkón o výmere 4,63m2 a pivničná kobka o rozlohe 1,32. Byt sa predáva v štandarde (v izbách laminátové podlahy, v kúpeľni a WC dlažba, kompletná sanita, vnútorné dvere s obložkovými zárubňami, vonkajšie bezpečnostné protipožiarne dvere).Komfort bývania zabezpečujú veľké presklenia, moderná funkčná architektúra, pivničné kobky nachádzajúce sa priamo na spoločnom poschodí. Kvalitné materiály použité na stavbu bytového domu výrazným spôsobom prispievajú k zníženiu nákladov na bývanie. Okolie bytových domov bude upravené výsadbou so zeleňou.K bytu je možnosť dokúpiť parkovacie miesto v cene 6.000€. Cena bytu: 123.900€ Pre viac informácii a dohodnutie obhliadky ma neváhajte kontaktovať na zuzana.chovanakova@rkdom.sk alebo 0917324771.
Krásno nad Kysucou
123 900 €
rkDOM | Útulná záhradná chata v Martine, časť Záturčie - Lázik
Realitná kancelária DOM ponúka na predaj zaujímavú záhradnú chatu s veľkorysým pozemkom o rozlohe 2607 m², situovanú v tichej a príjemnej časti Martina, v lokalite Záturčie - Lázik, hneď pod vodárňou. Chata je obklopená trvalým trávnym porastom, čo zaručuje súkromie a pokoj. K pozemku a priamo k chate vedie udržiavaná poľná príjazdová cesta, čo umožňuje pohodlný prístup autom až k dverám chaty. Pre vaše pohodlie je k chate aj na pozemok zavedená elektrina. Nad chatou sa nachádza kopaná studňa s hĺbkou 6 metrov, ktorá zabezpečuje dostatok vody. Chata je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú útočisko na relaxáciu a uniknutie pred každodenným zhonom, pričom stále zostávajú v blízkosti mesta Martin. Táto nehnuteľnosť je perfektným riešením pre víkendové pobyty alebo ako príjemné letné sídlo. Predajná cena 28 €/m² predstavuje vynikajúcu investíciu do vášho budúceho pokoja a pohody. Nezmeškajte príležitosť stať sa majiteľom tejto jedinečnej chaty s veľkým pozemkom. Neváhajte a kontaktujte nás čo najskôr pre obhliadku : Jakub Rybanský, tel. číslo 0902 537 222 alebo e-mailom na: jakub.rybansky@rkdom.sk
Martin
72 000 €
rkDOM | EXKLUZÍVNE - rodinný dom len 5 km od Žiliny
Ponúkame praktický, útulný rodinný dom vo výbornom stave, ideálny pre tých, ktorí hľadajú pohodlné bývanie v príjemnej a tichej lokalite. Celková zastavaná plocha domu je 267,58 m2, rozložená na 3 podlažiach (1.PP - 87,28 m2, 1.NP - 93,02 a 2.NP - 87,28 m2. Dom je dvojpodlažný a podpivničený, dokončený a daný do užívania v roku 2004. Dispozícia tohto 5-izbového domu je dobre premyslená a praktická. V prvom nadzemnom podlaží (1.NP) sa nachádza zádverie, chodba, kúpeľňa s WC, kuchyňa, obývacia izba, pracovňa a schodisko. Na druhom nadzemnom podlaží (2.NP) nájdete chodbu, hlavnú spálňu, dve detské izby a kúpeľňu s WC. Vykurovanie je zabezpečené ústredným teplovodným systémom, s radiátormi v prvom podzemnom podlaží a podlahovým teplovodným systémom v kombinácii s dizajnovými hliníkovými radiátormi na ostatných podlažiach. Zdrojom tepla je moderný kotol na peletky so zásobníkom, čo zabezpečuje efektívne a hospodárne vykurovanie. V obývacej izbe sa nachádza krb na pevné palivo s výduchmi tepla na prvom aj druhom poschodí, čo spája estetický aj úžitkový efekt pri jeho využívaní. Technické parametre domu sú na vysokej úrovni. Dom má betónové základy, murované obvodové múry Ytong hrúbky 38 cm so zateplením hrúbky 10 cm, stropy sú železobetónové, a izolácia stien je z lisovanej minerálnej vlny. Strecha je väznicová, sedlová s nosnou konštrukciou z dreveného krovu a krytinou zo škridlovej betónovej krytiny. Ku domu patrí aj niekoľko ďalších stavieb a vybavení, vrátane čiastočne podpivničeného hospodárskeho objektu, bazéna, dreveného prístrešku, murovaného altánku, prístrešku pre parkovanie a samostatnej garáže. Súčasťou ponuky sú aj prislúchajúce pozemky, ktoré dokopy predstavujú výmeru 1 209 m2. CENA: info v RK Mesačné náklady pre 4-člennú rodinu činia spolu cca 160 EUR. Dom je situovaný v príjemnej lokalite s krásnym výhľadom na prírodnú panorámu. Základné služby ako potraviny, materská škola a základná škola, obecný úrad sú v dosahu do 7 minút pešo. Vzdialenosť od Žiliny je približne 5 km, s rýchlym prístupom. Dom sa predáva takmer kompletne zariadený. V prípade záujmu o bližšie informácie alebo obhliadku ma môžete kontaktovať na telefónnom čísle 0904 163 825 alebo e-mailom na karol.klacko@rkdom.sk. Nezmeškajte túto skvelú príležitosť na kúpu svojho vysnívaného domova!
Žilina-Hájik
dohodou
rkDOM | Prenájom administratívnych priestorov v širšom centre Žiliny
Ponúkame vám možnosť prenájmu kancelárskych a administratívnych priestorov v širšom okolí Žiliny. Tieto priestory sa nachádzajú na 5. poschodí v budove s výťahom, čo zabezpečuje pohodlný prístup pre zamestnancov a návštevníkov. Celková výmera týchto priestorov je 385,50 m2. Priestory sú členené do troch väčších kancelárií, ktoré môžu slúžiť ako zasadačka s loggiou alebo priestory pre vedenie spoločnosti, a 13 menších kancelárií s rozlohou 15 m2. Okrem toho je k dispozícii vstupná chodba, archív, kuchynka a dve WC pre zamestnancov. Pre vaše pohodlie a bezpečnosť je parkovanie zabezpečené priamo pred budovou za mesačný poplatok vo výške 17 EUR za každé osobné vozidlo. Cena mesačného prenájmu za tieto priestory je 2816 EUR, na ktorú sa vzťahuje DPH a navyše náklady spojené s energiami. Ak máte záujem o bližšie informácie alebo by ste si chceli priestory osobne prezrieť, neváhajte nás kontaktovať. Maklér Karol Klacko je k dispozícii na telefónnom čísle 0904 163 825 alebo e-mailovej adrese karol.klacko@rkdom.sk. S radosťou vám poskytneme všetky potrebné informácie a zorganizujeme obhliadku priestorov podľa vašich potrieb a preferencií.
Žilina-Hliny
2 816 €/mes.
rkDOM | Prenájom kancelárskych priestorov v širšom centre Žiliny
Realitná kancelária DOM Vám ponúka na prenájom kancelárske priestory v širšom centre Žiliny. Nachádzajú sa v moderne vybavenej administratívnej budove s výťahom, ktorá poskytuje ideálnu pracovnú atmosféru pre vaše podnikateľské aktivity. Tieto priestory na 1. poschodí budovy majú celkovú výmeru 430 m2 a sú vhodné pre širokú škálu obchodných a kancelárskych použití. Členitý priestor je usporiadaný tak, aby vyhovoval potrebám vašej firmy. Vrátane rozsiahlej zasadačky s výmerou 134 m2, ktorá je ideálna pre vaše obchodné stretnutia a prezentačné aktivity. Okrem toho ponúkame 6 priechodných kancelárií s výmerami 30 m2 - 46 m2, dve samostatné kancelárie, ktoré umožňujú individuálny pracovný priestor pre váš tím. Priestory disponujú chodbou, kuchynkou a 2 WC pre zamestnancov, čo zabezpečuje komfortné pracovné prostredie pre každého. V rámci našich služieb sme tiež zabezpečili parkovacie miesta priamo pred budovou, čo je v dnešnej dobe veľkou výhodou. Parkovanie je k dispozícii za mesačný poplatok 17 EUR / osobné vozidlo, čo znamená, že vaši zamestnanci budú mať zabezpečené pohodlné parkovanie priamo pri pracovnom mieste. Mesačný nájomný je stanovený na 3135 EUR + DPH + náklady na energie. Tento poplatok zahŕňa nielen samotný prenájom priestorov, ale aj rôzne služby a výhody, ktoré sú s ním spojené. Ak máte záujem o bližšie informácie alebo by ste si radi pozreli priestory osobne, neváhajte nás kontaktovať. Maklér Karol Klacko je k dispozícii na telefónnom čísle 0904 163 825 alebo prostredníctvom e-mailu na adrese karol.klacko@rkdom.sk. S radosťou vám poskytneme všetky potrebné informácie a usporiadame pre vás obhliadku priestorov, aby ste mohli rozhodnúť, či sú tieto priestory to pravé pre vašu firmu.
Žilina-Hliny
dohodou
rkDOM | Prenájom kancelárskych priestorov v širšom centre Žiliny
Realitná kancelária DOM Vám ponúka na prenájom kancelárske priestory v širšom centre Žiliny. Nachádzajú sa v moderne vybavenej administratívnej budove s výťahom, ktorá poskytuje ideálnu pracovnú atmosféru pre vaše podnikateľské aktivity. Tieto priestory na 4. poschodí budovy majú celkovú výmeru 426 m2 a sú vhodné pre širokú škálu obchodných a kancelárskych použití. Členitý priestor je usporiadaný tak, aby vyhovoval potrebám vašej firmy. Jeho súčasťou je zasadačka s výmerou 57 m2, ktorá je ideálna pre vaše obchodné stretnutia a prezentačné aktivity, 7 priechodných kancelárií s výmerou 30 m2, dve samostatné kancelárie, ktoré umožňujú individuálny pracovný priestor pre váš tím. Priestory disponujú chodbou, kuchynkou a 2 WC pre zamestnancov, čo zabezpečuje komfortné pracovné prostredie pre každého. V rámci našich služieb sme tiež zabezpečili parkovacie miesta priamo pred budovou, čo je v dnešnej dobe veľkou výhodou. Parkovanie je k dispozícii za mesačný poplatok 17 EUR / osobné vozidlo, čo znamená, že vaši zamestnanci budú mať zabezpečené pohodlné parkovanie priamo pri pracovnom mieste. Mesačný nájomný je stanovený na 3 085 EUR + DPH + náklady na energie. Tento poplatok zahŕňa nielen samotný prenájom priestorov, ale aj rôzne služby a výhody, ktoré sú s ním spojené. Ak máte záujem o bližšie informácie alebo by ste si radi pozreli priestory osobne, neváhajte nás kontaktovať. Maklér Karol Klacko je k dispozícii na telefónnom čísle 0904 163 825 alebo prostredníctvom e-mailu na adrese karol.klacko@rkdom.sk. S radosťou vám poskytneme všetky potrebné informácie a usporiadame pre vás obhliadku priestorov, aby ste mohli rozhodnúť, či sú tieto priestory to pravé pre vašu firmu.
Žilina-Hliny
3 085 €/mes.
rkDOM | Prenájom administratívnych priestorov v širšom centre Žiliny
Ponúkame Vám možnosť prenájmu administratívnych priestorov nachádzajúcich sa v Žiline, na ulici Martina Rázusa. Tieto priestory sú situované na prvom poschodí v budove vybavenej aj nákladným výťahom, ktorého nosnosť je 500 kg, čo zaručuje pohodlný prístup ako aj manipuláciu s tovarom alebo materiálom. Celková výmera týchto priestorov je 155 m2. Ich členitá štruktúra pozostáva zo štyroch priechodných miestností, chodby, kuchynky a dvoch WC určených pre zamestnancov. Táto rozmanitosť umožňuje flexibilné využitie priestorov podľa potrieb a požiadaviek Vašej spoločnosti. Priestory sú v pôvodnom stave a sú ideálne vhodné pre kancelárie, sídlo spoločnosti alebo aj ľahšiu výrobu. Okrem toho, parkovanie je zabezpečené priamo pri budove a to zdarma, čo je veľkou výhodou pre Vás a Vašich zamestnancov. Po dohode s majiteľom je možné prispôsobiť priestory podľa požiadaviek nájomcu. Cena základného mesačného prenájmu týchto priestorov pred rekonštrukciou je 5 EUR / m2, následne treba počítať ešte s nákladami na energie a DPH. Táto výborná cena v kombinácii s modernými priestormi a výbornou lokalitou predstavuje vynikajúcu príležitosť pre Vašu spoločnosť. Ak máte záujem o bližšie informácie alebo o obhliadku priestorov, neváhajte a kontaktujte nás. Maklér Karol Klacko Vám je k dispozícii na telefónnom čísle 0904 163 825 alebo prostredníctvom e-mailovej adresy karol.klacko@rkdom.sk.
Žilina-Staré mesto
775 €/mes.
rkDOM | Exkluzívne v ponuke -Stavebný pozemok len 5 minút od centra Žiliny
Jedinečná príležitosť na kúpu stavebného pozemku v obci Hôrky, len 5 minút od centra Žiliny! Ponúkame na predaj exkluzívny pozemok s rozlohou 518 m² (21,5 m x 24 m), ktorý sa nachádza na súkromnej ulici s novou betónovou cestou v novovybudovanej časti obce. Tento slnečný pozemok je vybavený elektrikou, verejným vodovodom a dažďovou kanalizáciou, pričom odpadové vody sú riešené prostredníctvom septika alebo koreňovej čističky. Obec Hôrky ponúka výbornú dopravnú dostupnosť do Žiliny ako aj kompletnú občiansku vybavenosť. V obci nájdete potraviny, škôlku, základnú školu, a tiež reštauráciu. V obci sa taktiež nachádza optické Internetové pripojenie. Cena pozemku 145 350€ zahŕňa aj podiel na prístupovej ceste o výmere 114m2. Nezmeškajte túto mimoriadnu príležitosť postaviť si dom podľa vlastných predstáv na lukratívnom mieste pre rodinný život v tichom a príjemnom prostredí s výhodami mestského života. Váš nový začiatok môže začať práve tu, v Hôrkach. Neváhajte a kontaktujte nás čo najskôr pre obhliadku : Jakub Rybanský, tel. číslo 0902 537 222 alebo e-mailom na: jakub.rybansky@rkdom.sk
Hôrky
145 350 €
rkDOM | Výnimočný 3-izbový byt v novostavbe
Pripravujeme na predaj výnimočný 3-izbový byt s lodžiou v nadštandardnom vyhotovení v dizajnovej novostavbe MAMAPAPA na Nejedlého ulici v Dúbravke od architektonickej kancelárie Architekti Šebo Lichý. Vyššie poschodie a orientácia na 3 svetové strany zabezpečujú príjemné presvetlenie a výborný výhľad. V každej izbe sa nachádzajú rolldory cez celú stenu, čo prináša dostatok úložného priestoru. Byt sa predáva kompletne zariadený. Podlahová plocha bytu 69 m2 + lodžia 3,55 m2. K dôrazu na komunitu a vzájomné vzťahy prispieva aj spoločná oddychová zóna na streche domu. Cena bytu je 279 000 Eur. K bytu je možné prikúpiť pivničnú kobku za 4.500 Eur, jedno vnútorné garážové státie za 19.500 Eur a 2 vonkajšie parkovacie miesta po 14.500 Eur.
Bratislava IV - Dúbravka
dohodou
rkDOM | Prenájom mezonetového bytu v širšom centre Žiliny
Ponúkame na prenájom príjemný 2-izbový mezonetový byt s celkovou výmerou 45,9 m2. Byt sa nachádza na 2. poschodí a pozostáva z: Vstupnej chodby s WC.Izby spojenou s kuchyňou.Schodiska vedúceho na poschodie.Spálne s kúpeľňou.K bytu prislúcha aj vlastná pivnica. Byt je situovaný v širšom centre Žiliny, v lokalite, ktorá ponúka kľud a pohodu. Máte k dispozícii aj vlastné parkovacie miesto – už žiadne hľadanie miesta na parkovanie! Toto všetko je zahrnuté v cene nájmu, ktorá je stanovená na 485 EUR vrátane energií. Podmienky nájmu: Minimálna doba nájmu: 12 mesiacovDepozit: 2-mesačné nájomné Zaujal Vás tento byt? Ak máte záujem o ďalšie informácie alebo si byt chcete pozrieť, kontaktujte makléra Karola Klacka na čísle 0904 163 825 alebo napíšte na e-mail: karol.klacko@rkdom.sk.
Žilina-Bytčica
480 €/mes.
rkDOM | Moderné Kancelárske Priestory na Prenájom – Ideálne pre Otvorenú Kanceláriu alebo Umelecké Š
Predstavujeme vám výnimočnú príležitosť prenajať si kancelárske priestory s rozlohou 80 m², ktoré sa nachádzajú na 5. poschodí moderného budovy vybavenej výťahom a kvalitným sociálnym zázemím. Tieto priestory ponúkajú ideálne podmienky pre tvorivé mysle hľadajúce inšpiráciu v otvorenej kancelárii alebo umeleckom štúdiu, vďaka čomu sa môžu stať centrom vašej podnikateľskej činnosti. Výhody nehnuteľnosti: Rozloha: 80 m² poskytuje dostatok priestoru pre vaše nápady a projekty.Elektrická infraštruktúra: Kompletná a pripravená na všetky vaše podnikateľské potreby.Výťah: Zabezpečuje pohodlný prístup pre vás aj vašich klientov.Sociálne vybavenie: Kvalitné zázemie pre vaše pohodlie a potreby zamestnancov.Parkovanie: Súkromné parkovisko eliminuje starosti s hľadaním parkovacieho miesta.Lokalita: Prestížna adresa v oblasti s výbornou dostupnosťou a občianskou vybavenosťou. Tento priestor je ideálny pre firmy a jednotlivcov, ktorí hľadajú flexibilné a inšpiratívne prostredie pre svoju prácu. Či už je váš zámer vytvoriť dynamickú otvorenú kanceláriu alebo útulné umelecké štúdio, táto nehnuteľnosť poskytuje všetko, čo potrebujete na realizáciu vašich predstáv. Neváhajte a kontaktujte nás čo najskôr pre obhliadku : Jakub Rybanský, tel. číslo 0902 537 222 alebo e-mailom na: jakub.rybansky@rkdom.sk
Martin
960 €/mes.
rkDOM | Luxusný Apartmán na Prenájom v Lukratívnej Lokalite Rosina
Ponúkame na prenájom exkluzívny apartmán, ktorý sa nachádza v pokojnej časti lukratívnej obce Rosina. Tento apartmán je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú komfort, súkromie a moderný životný štýl. Apartmán je situovaný na 2. nadzemnom podlaží s výhľadom do prírody a ponúka jedinečnú kombináciu vnútornej a vonkajšej plochy, ktorá zahŕňa 60 m² obytnej plochy a rovnakú rozlohu slnečnej terasy. Detaily Prenájmu:Mesačný nájom: 800 EUR + 100 EUR energie (pre jednu osobu, vrátanie parkovania a internetu)Depozit: 1 000 EUR pri podpise nájomnej zmluvy + provízia pre RK 400 EURParkovanie: K dispozícii 1 parkovacie miesto pred domom a 1 miesto pri domeVybavenie Apartmánu:Podlahové kúrenie s novým luxusným vinylom 5GBezpečnostný a protipožiarny signalizačný systémVonkajšia slnečná terasa pre relax a oddychVideovrátnik, vonkajšie elektrické žalúzie, smart osvetlenieKlimatizácia možná po dohodeInteriérové dvere zn. DRE s magnetickým uzamykanímDispozičné Riešenie:Kuchyňa a predsieň: Bezpečnostné vstupné dvere, moderná kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi prestížnych značiek, jedálenský stôl so stoličkamiObývacia izba: Prístup na terasu, rozkladacia sedacia súprava, smart TV, konferenčný stolíkSpálňa: Francúzske okná, samostatný šatník, manželská posteľ, nočné stolíky a lampyKúpeľňa: Rohová vaňa, WC, umývadlo so skrinkou, luxusný radiátor, dotykové zrkadlo, hansgrohe doplnky Tento apartmán predstavuje perfektnú symbiózu luxusu, pohodlia a štýlu. Jeho poloha v tichej ulici s priamym kontaktom s prírodou, zároveň v dosahu všetkých potrebných služieb, z neho robí ideálne bývanie pre náročných klientov hľadajúcich výnimočné bývanie. Neváhajte a kontaktujte nás čo najskôr pre obhliadku : Jakub Rybanský, tel. číslo 0902 537 222 alebo e-mailom na: jakub.rybansky@rkdom.sk
Žilina-Vlčince
900 €/mes.
rkDOM | Prenájom obchodných priestorov s parkoviskom a záhradou
Ponúkame na prenájom bezbariérový obchodný priestor na frekventovanej križovatke Bajkalská - Trnavská cesta. Je rozdelený na 2 prevádzky. Je možné ich užívať samostatne alebo ako 1 priestor. Celková plocha 120 m2. Menší priestor slúžil ako kaviareň s barovým pultom a vzduchotechnikou. 1x toaleta pre zákazníkov + 1x toaleta pre personál. Väčší priestor slúžil ako reštaurácia s barovým pultom. 2x toaleta pre zákazníkov + 1x toaleta pre personál + kuchynské zázemie. Oba priestory disponujú klimatizáciou. Vykurovanie je riešené tepelným čerpadlom. V priestoroch nie je plynonová prípojka. Stavba je z roku 1993 z oceľovej zateplenej konštrukcie. K nehnuteľnosti prislúcha aj parkovisko s 15-timi parkovacími miestami. Za objektom je k dispozícii pozemok, využiteľný ako terasa pre zákazníkov. Cena 2200 Eur/mesačne nezahŕňa poplatky za elektrinu a vodu. V prípade záujmu o bližšie informácie alebo zorganizovanie obhliadky nás neváhajte kontaktovať.
Bratislava II - Ružinov
2 200 €/mes.
rkDOM | EXKLUZÍVNE - rodinný dom s bazénom vo Hôrkach.
Ponúkame praktický, útulný rodinný dom vo výbornom stave, ideálny pre tých, ktorí hľadajú pohodlné bývanie v príjemnej a tichej lokalite. Celková zastavaná plocha domu je 267,58 m2, rozložená na 3 podlažiach (1.PP - 87,28 m2, 1.NP - 93,02 a 2.NP - 87,28 m2. Dom je dvojpodlažný a podpivničený, dokončený a daný do užívania v roku 2004. Dispozícia tohto 5-izbového domu je dobre premyslená a praktická. V prvom nadzemnom podlaží (1.NP) sa nachádza zádverie, chodba, kúpeľňa s WC, kuchyňa, obývacia izba, pracovňa a schodisko. Na druhom nadzemnom podlaží (2.NP) nájdete chodbu, hlavnú spálňu, dve detské izby a kúpeľňu s WC. Vykurovanie je zabezpečené ústredným teplovodným systémom, s radiátormi v prvom podzemnom podlaží a podlahovým teplovodným systémom v kombinácii s dizajnovými hliníkovými radiátormi na ostatných podlažiach. Zdrojom tepla je moderný kotol na peletky so zásobníkom, čo zabezpečuje efektívne a hospodárne vykurovanie. V obývacej izbe sa nachádza krb na pevné palivo s výduchmi tepla na prvom aj druhom poschodí, čo spája estetický aj úžitkový efekt pri jeho využívaní. Technické parametre domu sú na vysokej úrovni. Dom má betónové základy, murované obvodové múry Ytong hrúbky 38 cm so zateplením hrúbky 10 cm, stropy sú železobetónové, a izolácia stien je z lisovanej minerálnej vlny. Strecha je väznicová, sedlová s nosnou konštrukciou z dreveného krovu a krytinou zo škridlovej betónovej krytiny. Ku domu patrí aj niekoľko ďalších stavieb a vybavení, vrátane čiastočne podpivničeného hospodárskeho objektu, bazéna, dreveného prístrešku, murovaného altánku, prístrešku pre parkovanie a samostatnej garáže. Súčasťou ponuky sú aj prislúchajúce pozemky, ktoré dokopy predstavujú výmeru 1 209 m2. CENA: info v RK Mesačné náklady pre 4-člennú rodinu činia spolu cca 160 EUR. Dom je situovaný v príjemnej lokalite s krásnym výhľadom na prírodnú panorámu. Základné služby ako potraviny, materská škola a základná škola, obecný úrad sú v dosahu do 7 minút pešo. Vzdialenosť od Žiliny je približne 5 km, s rýchlym prístupom. Dom sa predáva takmer kompletne zariadený. V prípade záujmu o bližšie informácie alebo obhliadku ma môžete kontaktovať na telefónnom čísle 0904 163 825 alebo e-mailom na karol.klacko@rkdom.sk. Nezmeškajte túto skvelú príležitosť na kúpu svojho vysnívaného domova!
Hôrky
dohodou
1 2 3 4 5