Pozemok na výstavbu rodinného domu Čaňa, ul Pri pažiti, IS
Norbert Mészaros a Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa pozemok na výstavbu rodinného domu v obci Čaňa na ulici Pri pažiti. pozemok je rovinatý, slnečný orientovaný na západ. Je v novej lokalite kde prebieha výstavba domov , vo väčšine sa už býva. Z inžinierskych sietí je pred pozemkom elektrina, optický internet a verejná kanalizácia vo výstavbe. Voda bude dostupná z vlastnej studne, ktorú je nutné vŕtať (budúci vlastníkň. Do budúcnosti je vo výhľade aj verejný vodovod. cesta je zatiaľ iba spevnená, po dokončení výstavby v lokalite bude asfaltová s verejným osvetlením. Občianska vybavenosť v blízkosti pozemku ako aj v obci je na výbornej úrovni. ideálna výmera pozemku so šírkou 19 metroj umožňuje zastavať 157 m2. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte 0904184059 Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke: https://lpreality.sk Chcete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť? Chcete byť informovaní o každom podujatí vo Vašom meste? Potrebujete rýchlo vyhľadať firmu alebo službu vo Vašom okolí? Ak hľadáte spôsob, ako premeniť svoje mestské dobrodružstvá na úplne novú úroveň, tak vyskúšajte novú aplikáciu In The City https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2450 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Čaňa
137 200 €
Záhrada Košice - Šaca, Viničky, el v dosahu, sezónny vodovod
Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa záhradu bez chatky v mestskej časti Košice - Šaca, časť Viničky. Záhrada je oplotená, elektrina v dosahu 10m, možnosť zriadiť odberné miesto, sezónny vodovod. Lokalita na výbornom mieste pod lesom, príjazd autom až k záhrade, prevažne asfaltovou cestou, posledných 300m nespevnená cesta. na záhrade je možné postaviť chatu s výmerou 10% z plochy pozemku teda 30 m2 a dve podlažia. Vhodné miesto na Váš oddych a relax ak máte rady a chuť opustiť betónovú džungľu na voľné dni. Výhodou je mestská časť, možnosť prístupu aj MHD s kombináciou prechádzky cca 15 min. V areáli učilišťa Šaca je aj donášková služba s možnosťou objednania a donášky aj denného menu. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte 0904184059 Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke: https://lpreality.sk Chcete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť? Chcete byť informovaní o každom podujatí vo Vašom meste? Potrebujete rýchlo vyhľadať firmu alebo službu vo Vašom okolí? Ak hľadáte spôsob, ako premeniť svoje mestské dobrodružstvá na úplne novú úroveň, tak vyskúšajte novú aplikáciu In The City https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2450 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Košice II - Šaca
28 900 €
4i Bungálov Košice - Okolie, Seňa, novostavba všetky IS, oplotenie
Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa 4 izbový bungálov v okolí Koľíc v obci Seňa. Dom je postavený z tehál, rovná železobetónová strecha, zateplený polystyrénom, podlahové kúrenie, vykurovanie plynovým kotlom, oplotený s bránou na DO. Dom je napojený na elektrinu, verejnú kanalizáciu, obecnú vodu a na pozemku je aj vlastná studňa, plyn. Nachádza sa na rovinatom pozemku blízko centra obce v kľudnej uličke bez neprispôsobivých spoluobčanov. Dispozíciu domu tvorí vstupná chodba, samostatné WC, obývacia časť domu s veľkými francúzkymi oknami spojená s obývačkou a východom na terasu, tri samostatné spálne, technická miestnosť a kúpeľňa s WC. Terén na pozemku je upravený, zarovnaný, dvor je vyložený zámkovou dlažbou pre prístup a parkovanie auta a chodník okolo domu. Dom sa ponúka v stave holodom, na dokončenie zostáva sanita, obklady a dlažby, podlaha, interiérové dvere a zárubne a kuchynská linka. To všetko je možné dokončiť na kľúč podľa dohody v cene cca 20 000 €. Občianska vybavenosť v obci na veľmi dobrej úrovni. Do Košíc je napojenie po ceste I. triedy, respektíve po rýchlostnej ceste R4. Veľmi dobrá prímestská autobusová doprava. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte 0904184059 Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke: https://lpreality.sk Chcete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť? Chcete byť informovaní o každom podujatí vo Vašom meste? Potrebujete rýchlo vyhľadať firmu alebo službu vo Vašom okolí? Ak hľadáte spôsob, ako premeniť svoje mestské dobrodružstvá na úplne novú úroveň, tak vyskúšajte novú aplikáciu In The City https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2450 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Seňa
290 000 €
Pekný rodinný dom v Hrubej Borši na predaj, záhrada, terasa, parkovanie
Leaders & Partners pobočka Senec Vám ponúka na predaj 5ročnú novostavbu 4- izbového rodinného domu v Hrubej Borši na Záhradníckej ulici so záhradou a terasou. Úžitková plocha domu: 90 m2 Zastavaná plocha: 104 m2 Plocha pozemku: 285 m2 Dispozičné riešenie: Dom má jedno podlažie so 4 izbami. Zádverie a vstupná chodba. V prednej časti domu sú 2 izby - detské izby. Nasleduje kúpeľňa s rohovou vaňou, umývadlom a WC, technická miestnosť s elektrickým bojlerom, práčkou a sušičkou, využívaná aj ako komora. V zadnej časti domu je kuchyňa so spotrebičmi ( indukčná varná doska, elektrická rúra, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou) prepojená s obývacou izbou, z ktorej je východ na terasu do záhrady. Z obývačky sa vstupuje do spálne s murovaným šatníkom. V záhrade je záhradný domček. Záhrada je zabehnutá, posadené kríky vytvárajú dojem príjemnej húštiny. Posadená je čerešňa, celoročné jahody a maliny, černice, egreše, ríbezle. Pred domom je bylinková špirála a vinič. Kúrenie v dome je elektrické (elektrické rošty) s termostatmi v každej izbe. Ohrev TÚV je zabezpečovaný elektrickým bojlerom. Okná sú plastové, v chodbe,kúpeľni a technickej miestnosti je dlažba, inak v celom dome laminátové parkety. Vstupné dvere sú plastové, interiérové dvere sú drevené. Dom je napojený na elektriku, vodu, kanalizácia – momentálne žumpa. V roku 2024 má prebehnúť napojenie kanalizácie. Kolaudácia prebehla v roku 2019 K domu sú 2 parkovacie miesta priamo na pozemku pri dome. Lokalita: Rodinný dom je situovaný v tichej a kľudnej časti obce Hrubá Borša, v radovej zástavbe, ako súčasť dvojdomu. Obec má výbornú občiansku vybavenosť: obecný úrad, reštaurácie, obchody, MŠ, ihrisko, golfový areál, jazdecký areál, jazerá...Bratislava je vzdialená 30 minút - 35 km a Senec so Slnečnými jazerami 13 minút - 9 km. Dom svojím dispozičným riešením je ideálny pre 3-4 člennú rodinu. . Výborné miesto na príjemné bývanie pre celú rodinu! Bonusom sú príjemný susedia z každej strany. Cena: 310.000 Eur Cena je vrátane provízie RK, kompletného právneho servisu a poplatkov spojených s prevodom vlastníckeho práva pri kúpe nehnuteľnosti. V prípade záujmu o obhliadku volajte: Štefan Kanovič 0907 898 378 https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2459
Hrubá Borša
310 000 €
Abu Dhabi /Dubaj Sea La Vie investičný projekt
Sea La Vie je nový projekt v hlavnom meste Spojených arabských emirátov realitnej developerskej spoločnosti Nine Yards, ktorej hlavným cieľom je vytvárať luxusné rezidenčné komplexy v najznámejších oblastiach krajiny. Sea La Vie v zálive Yas je prvým pripravovaným projektom spoločnosti a hlavným developerom komplexu je Miral. Komplex zahŕňa štyri luxusné rezidenčné veže s maloobchodným aj lifestylovým vybavením. Nehnuteľnosti v Sea La Vie predstavujú apartmány s 1 spálňou, elegantné apartmány s 1–4 spálňami, 2-izbové mezonety, 4-izbové strešné byty a priestranné meštianske domy s 3-4 spálňami. Prečo sa oplatí investovať v Abudhabi /Dubaji?? Tu je päť hlavných dôvodov: 1. Automaticky dostanete víza na dlhodobý pobyt. 2. Je tam 0 % daň z príjimu, 0 % daň z kapitálového výnosu, 0 % daň z príjimu právnickych osôb. 3. Ročný výnos na nehnuteľnosti je 8 %. 4. V zozname miest je Dubaj medzi piatimi najlepšími miestami na život a prácu na celom svete. 5. Zdravotníctvo je na špičkovej úrovni. 6. Každoročný investičný rast cien Platobný plan : 30/70 vol'né vlastnictvo pre vsetky národnosti Odovzdanie 2026 Cena od 539 000€ (2 izbový apartman) Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Spojené Arabské Emiráty
539 000 €
Stavebný pozemok v obci Trstín, 834 m2
Leaders & Partners pobočka Trnava Vám ponúka na predaj stavebný pozemok v obci Trstín. Rozloha pozemku 834 m2. Rozmery: šírka 10 metrov, dĺžka 83 metrov Na pozemku sa nachádza starý rodinný dom na zbúranie, prípadne rekonštrukciu. Obvodové múry vo vnútri domu sú očistené na tehlu, strop a trámy sú vypieskované a ošetrené. Dom je postavený zo zmiešaných materiálov: nepálená tehla, pálená tehla, tvárnice, kvádre. V dome ani na pozemku sa nenachádza žiadny odpad ani "bordel". Pozemok aj dom sú vyčistené. IS: Na pozemok je dovedená elektrika, obecná voda a plyn. Kanalizácia v obci nie je. Na pozemku sa nachádza kopaná studňa. Lokalita: Obec Trstín sa nachádza 20 km od Trnavy, 4km od Smoleníc, na úpätí Malých Karpát s krásnou prírodou. V obci je výborná občianska vybavenosť: ZŠ, MŠ, potraviny, všeobecný lekár, lekáreň, pošta... Cena: 84.000 Eur Cena je vrátane provízie RK, komlwtného právneho servisu a poplatkov spojených s prevodom vlastníckeho práva pri kúpe nehnuteľnosti. V prípade záujmu o obhliadku volajte: Štefan Kanovič 0907 898 378
Trstín
84 000 €
Stavebný pozemok pre priemysel v Senci, Poľná ul., 5994 m2, všetky IS
Leaders&Partners pobočka Senec Vám ponúka na predaj stavebný pozemok pre priemysel na Poľnej ulici v Senci. Rozloha pozemku: 5994 m2 Rozmery pozemku sú 58m x 104m. Parcelné čísla pozemku: 4558/46 - orná pôda – 4474 m2 4558/47 – ostatná plocha – 855 m2 4558/14 – orná pôda – 558 m2 4558/12 – ostatná plocha – 107 m2 Pozemok sa nachádza v zastavanom území obce – intravilán -priemyselná zóna, kde už sú vybudované priemyselné objekty- sklady, obchody.. Pozemok určený ako územie výrobno-obslužných areálov, podnikateľských aktivít a skladov. Prístup po betónovej ceste. IS sú priamo pri pozemku. (plyn, voda,elektrika,kanal). Pozemok je oplotený. Lokalita: Okrajová priemyselná časť Senca s výborným napojením na dialnicu – zhruba 5km. Cena: 599.400 Eur (100Eur/m2) Cena je vrátane provízie RK, kompletného právneho servisu a poplatkov spojených s prevodom vlastníckeho práva pri kúpe nehnuteľnosti. V prípade záujmu o obhliadku volajte Štefan Kanovič 0907 898 378 https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2459
Senec
599 400 €
Na predaj krásna záhrada s chatkou v Trnave
Leaders&Partners s.r.o pobočka Trnava ponúka na predaj krásnu záhradu s chatkou v Trnave pri rekreačnom areáli Štrky ∙Výmera záhrady je približne 200m2 z čoho šírka je 7m2. ∙Záhrada je rozdelená na úžitkovú časť a rekreačnú. ∙V úžitkovej časti sa nachádza skleník , studňa , ovocné stromy ( jablko , čerešňa, hruška ) a kríky ( figa , egreš). ∙V rekreačnej časti sa nachádza nová zateplená drevostavba ( tinyhouse). ∙Drevostavba dispozične pozostáva z obývacej miestnosti , kuchynky a kúpeľne so sprchovacím kútom a toaletou. Chatka je celá podpivničená. ∙Do chatky je zavedená elektrika 230v a voda zo studne pomocou čerpadla so zásobníkom, na ohrev vody slúži bojler. Kúrenie je riešené formou elektrického radiátora. ∙Pred chatkou v rekreačnej časti je terasové sedenie , ohnisko na opekanie s posedením a krásna zelená trávička. Terén na pozemku je rovinatý. Záhrada s chatkou sa predáva kompletne zariadená ( viď foto) , je bez ťarchy a kúpou ihneď voľná a pripravená na užívanie budúceho majiteľa. Parkovanie je možné priamo pred chatkou. Ku chatke vedie aj cyklochodník. Bonusom sú milí susedia. Cena nehnuteľnosti je 55 000€ + 2 000€ je provízia pre RK. Provízia zahŕňa: *kompletný právny servis *vyhotovenie všetkých zmlúv spojené s predajom *uhradenie katastrálneho poplatku *vklad kúpnych zmlúv na kataster *vyhotovenie preberacieho protokolu *odovzdanie nehnuteľnosti *odhlásenie/prihlásenie *klientom sme k dispozícii 7 dní v týždni Kontakt na makléra: jakub.krc@lpreality.sk 0918594880
Trnava
55 000 €
Ponúkame na predaj rodinný dom v Čáčove
Leaders&Partners s.r.o. ponúka na predaj 5 izbový rodinný dom v Senici časť Čáčov Výmera pozemku je 878m2 . Na pozemku sa nachádzajú ovocné stromy , skleník , zimná záhrada , 2 garáže , kurník a 2 dielne. Dom je z časti podpivničený (pod kuchyňou a špajzou). Dom bol postavený okolo 1940-1950 z tehly. V dome sú nové plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu (3/2022). Podlahy miestností tvorí dlažba alebo betón s linoleom. Celý dom má povalu využívanú ako sklad. 4/2022 prebehla rekonštrukcia strechy. Dispozične dom pozostáva: -5 obytných izieb -kúpeľňa -kuchyňa -toaleta -špajza IS: mestská voda , ústredné kúrenie, zemný plyn , žumpa , kanalizačné prípojky , elektrika Lokalita: potraviny , mestská škôlka, knižnica , pohostinstvo , dostihová dráha Dopravné spojenie: do Čáčova jazdí pravidelne MHD Cena: 188 888€ V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2491 Kontakt: jakub.krc@lpreality.sk 0918594880 Našim klientom poskytujeme nasledovné služby: -kompletný právny servis a poradenstvo -finančné služby -cenovú analýzu nehnuteľnosti -odkúpenie nehnuteľnosti -home staging -3D obhliadky Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Senica
188 888 €
Kancelária-ateliér v centre Senca na prenájom, Lichnerova ul.,
Leaders&Partners pobočka Senec Vám ponúka na prenájom administratívny priestor, atelier, štúdio...Priestor sa nachádza priamo v centre mesta Senec na Lichnerovej ulici. Rozloha: 94 m2 (2 miestnosti) Priestor sa skladá z 2 podkrovných miestností (2.poschodie), ktoré sú navzájom prepojené dverami. Po vstupe sa ocitnete vo väčšej miestnosti s rozlohou 52 m2 (6,5x8m), z ktorej sa prechádza do druhej menšej miestnosti s rozlohou 42 m2 (4,2x10m). Kancelária pôsobí veľmi príjemne vďaka podkrovným trámom vytvára zaujímavý priestor, ktorý dáva možnosť rôznym spôsobom využitia. Ideálna na administratívnu činnosť, ateliér, štúdio, poradňa....Parkovanie možné pred budovou. Cena: 450 Eur/mesiac + Energie 150 Eur/mesiac Podmienky nájmu: 2x depozit + 1x nájom K dispozícii od 1.7.2023 V prípade záujmu o obhliadku volajte: Štefan Kanovič 0907 898 378 https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2459
Senec
450 €/mes.
Pozemok na výstavbu domov Košice - okolie, Budimír, všetky IS
Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa pozemok na výstavbu rodinných domov v okolí Košíc v obci Budimír. Pozemok je rozľahlý s výmerou 2435 m2, vedený ako parc. reg. "C", Zastavané plochy a nádvoria a záhrady. Na vstupe je šírka pozemku 25m a na konci je šírka 43m. Dĺžka pozemku je 79m. Pozemok je situovaný v centre obce , je mierne svahovitý a na hranici pozemku sa nachádzajú všetky IS (verejný vodovod, plyn, elektrina a verejná kanalizácia). Na pozemku sa nachádza starší poschodový rodinný dom, ktorý nebol obývaný. Je vhodný na rekonštrukciu alebo na zbúranie. Orientácia pozemku je na Juh. Na pozemku je možnasť vybudovať viac domov a prístupovú cestu k nim vzhľadom na výmeru. Obec Budimír má základnú občiansku vybavenosť. Výborná dostupnosť do Košíc autom ale aj prímestskou autobusovou dopravou. Vzdialenosť autom do centra Košíc je 15 min. Priamo pred pozemkom je zastávka SAD smer Košice. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte 0904184059 Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke: https://lpreality.sk Chcete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť? Chcete byť informovaní o každom podujatí vo Vašom meste? Potrebujete rýchlo vyhľadať firmu alebo službu vo Vašom okolí? Ak hľadáte spôsob, ako premeniť svoje mestské dobrodružstvá na úplne novú úroveň, tak vyskúšajte novú aplikáciu In The City https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2450 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Budimír
250 000 €
1 2