Na predaj garáž v Senici časť Čáčov
Leaders&Partners s.r.o. pobočka Senica ponúka na predaj garáž v Senici časť Čáčov Garáž s celkovou výmerou 18m2 ( 6m x 3m). Garáž je udržiavaná a čistá. Do garáže nezateká ani nič nevlhne. Strecha je plechová a pod ňou je ipa. V garáži sa nachádza elektrika , montážna jama a pivnica , ktorá je suchá a slúži na uskladnenie tovaru. Pred garážou je spravený prístrešok. Cena garáže je 15 000€ vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. Provízia zahŕňa: *kompletný právny servis *vyhotovenie všetkých zmlúv spojené s predajom *uhradenie katastrálneho poplatku *vklad kúpnych zmlúv na kataster *vyhotovenie preberacieho protokolu *odhlásenie/prihlásenie *odovzdanie *klientom sme k dispozícii 7 dní v týždni Kontakt na makléra: jakub.krc@lpreality.sk 0918594880 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Senica
15 000 €
*NA PREDAJ* Rodinný dom v obci Dolné Vestenice, len 11km od mesta Partizánske
*NA PREDAJ* Rodinný dom nachádzajúci sa v malebnom prostredí obce Dolné Vestenice, iba 11 km od mesta Partizánske. Dom je čiastočne prerobený so 4 izbami, kuchyňou, kúpelňou, WC a úžitkovou plochou 90 m². Niekoľko skvelých vlastností, ako je terasa, ideálna na relax po dlhom dni, studňa, poskytujúca prístup k čerstvej pitnej vode, garáž na bezpečné parkovanie auta, alebo kozub pre chladnejšie dni takisto zlepšujú komfort bývania. Nielenže je postavený z tehly - jedného z najodolnejších stavebných materiálov - ale má aj vlastný systém vykurovania a kanalizáciu vo forme žumpy. K dispozícii sú inžinierske siete spolu s prístupom k plynu. Tento dom, umiestnený na pozemku o rozlohe 460 m² sa nachádza na adrese M.R. Štefánika a prináša pokoj a pohodlie vidieckeho života s ľahkou dostupnosťou k mestu. Cena nehnuteľnosti je 119 900 € vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľnosti. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte 0944 648 823 Nezabudnite si prezrieť fotky tejto nehnuteľnosti a príďte sa na ňu pozrieť. Ktovie, možno ste práve objavili svoj budúci domov. Ak máte záujem o obhliadku alebo potrebujete viac informácií, neváhajte a kontaktujte nás ešte dnes! Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Dolné Vestenice
119 900 €
Na predaj záhradka s chatkou v ZO Kunov
Leaders&Partners s.r.o. pobočka Trnava ponúka na predaj záhradku s drevenou chatkou v ZO III Senica- Kunov Záhradka sa nachádza v záhradkárskej oblasti v Senici – Kunov. Výmera záhrady je 500m2 + 20m2 je drevená chata v ktorej sa dá pokojne prespať. Pozemok je rovinatý a nachádza sa v strede záhradkárskej oblasti s krásnym výhľadom na priehradu. Na pozemku je úžitková voda , elektrika a kúsok pod pozemkom je aj pitná voda. Pred záhradkou je 1 parkovacie miesto. Celý záhradkársky areál je oplotený. Táto nehnuteľnosť poskytuje budúcemu majiteľovi skvelý rozvoj pre relax a oddych. Cena záhradky je 42 000€ vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. Provízia zahŕňa: *kompletný právny servis *vyhotovenie všetkých zmlúv spojené s predajom *vklad kúpnych zmlúv na kataster *uhradenie katastrálneho poplatku *vyhotovenie preberacieho protokolu *odovzdanie nehnuteľnosti *klientom sme k dispozícii 7 dní v týždni Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Senica
42 000 €
Na predaj novostavba rodinného domu v obci Hlboké
Leaders&Partners s.r.o. pobočka Senica ponúka na predaj novostavbu 4-izbového rodinného domu v radovej zástavbe v obci Hlboké Celková výmera pozemku je 253m2 z čoho podlahová plocha domu je 81m2 + terasa 24m2 a úžitková plocha objektu je 125m2. Dom je postavený z tehly a bol kolaudovaný v roku 2022. Dispozične pozostáva: 1 N.P. – vstupná chodba , technická miestnosť , WC , obývacia miestnosť s kuchyňou , garáž a terasa s prístreškom 2 N.P.- spálňa so šatníkom , 2 detské izby , kúpeľňa so sprchovým kútom , WC. Z izieb je výstup na 2 balkóny a z chodby je výstup na povalu s úložným plochou 20m2. Dom je napojený na IS ( voda, elektrika , žumpa). Kúrenie v dome je podlahové a ohrev vody je formou elektrického bojlera. V obývacej miestnosti a detských izbách je rozvod optickým káblom na TV a internet. Na oboch poschodiach je WIFI. Parkovanie je možné priamo v garáži s výmerou 16,8m2. Obec Hlboké disponuje s kompletnou občianskou vybavenosťou. V obci sa nachádzajú potraviny , materská škola , kostol , autobusová zástavka , futbalové ihrisko. Obec sa nachádza len 5 minút autom od okresného mesta Senica. Cena rodinného domu je 245 000€ vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. Provízia zahŕňa: *kompletný právny servis *vyhotovenie všetkých zmlúv spojené s predajom *uhradenie katastrálneho poplatku *vklad kúpnych zmlúv na kataster *vyhotovenie preberacieho protokolu *odovzdanie nehnuteľnosti *odhlásenie/prihlásenie *vybavenie HÚ *klientom sme k dispozícii 7 dní v týždni Kontakt na makléra: jakub.krc@lpreality.sk 0918594880 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Hlboké
245 000 €
Na predaj záhradka s chatkou v ZO II Kunov
Leaders&Partners s.r.o. pobočka Senica ponúka na predaj záhradku s murovanou chatkou po rekonštrukcii v záhradkárskej oblasti Kunov II pri Senici Výmera pozemku spolu s chatkou je 946m2 z čoho chatka má výmeru 42m2. Samotná chatka prešla v roku 2022 kompletnou rekonštrukciou vrátane strechy. Pozemok a chatka sú v osobnom vlastníctve. Pozemok aj chatka majú vlastnú elektriku a vlastnú odpadovú žumpu dostupnú z príjazdovej cesty. Dispozícia chatky je nasledovná. Na spodnom podlaží sa nachádza kuchyňa , toaleta, pivnica a náraďovňa. Na hornom podlaží sa nachádza obytná časť , ktorá je kompletne zariadená + malý balkónik. Obe poschodia sú napojené na komín čo umožňuje vykurovanie drevom. Vybavenie chatky: *kuchynská linka *sporák *toaleta *gauč *nábytok Pozemok je možné do budúcna rozdeliť na 2 časti a odpredať ak by budúcemu majiteľovi nevyhovovala veľkosť. Ceny za pozemky v tejto lokalite stále rastú. Pozemok je zavezený úrodnou zeminou, s priaznivým podnebím, slnečný - orientovaný na juh, vlhký vzduch od vodnej nádrže, voda k dispozícii zo spoločnej zásobárne bez poplatkov (neplatí sa vodné ani stočné). Záhradka sa nachádza v lokalite kúsok od Kunovskej priehrady kde sa okrem rybolovu , dajú robiť rôzne vodné športy. Kúsok od záhradky sa nachádza aj salaš. Na záhradku sa dá dostať autobusom , autom ale aj na bicykli po cyklotrase od Senice. Cena záhradky s chatkou je 61 000€ vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. Provízia zahŕňa: *kompletný právny servis *vyhotovenie všetkých zmlúv spojené s predajom *uhradenie katastrálneho poplatku *vklad kúpnych zmlúv na kataster *vyhotovenie preberacieho protokolu *odovzdanie nehnuteľnosti *odhlásenie/prihlásenie *vybavenie HÚ *klientom sme k dispozícii 7 dní v týždni Kontakt na makléra: jakub.krc@lpreality.sk 0918594880 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Senica
61 000 €
Pozemok vhodný na výstavbu RD v obci Hrnčiarovce okr. TT
Leaders&Partners s.r.o. pobočka Trnava ponúka na predaj pozemok vhodný na výstavbu rodinného domu v Hrnčiarovciach nad Parnou okres Trnava Pozemok sa nachádza v novovzniknutej lokalite. Pozemok má rozlohu 639m2 z čoho šírka pozemku od cesty je 17m. Pozemok je rovinatý. Parcelné číslo pozemku je 2532. IS siete si bude riešiť budúci majiteľ. K pozemku patrí aj spoluvlastnícky podiel na ceste vo výmere 115m2. Obec Hrnčiarovce disponuje s kompletnou občianskou vybavenosťou a výbornou dostupnosťou do TT alebo smerom do Senca a Bratislavy. Pozemok je schválený územným plánom na výstavbu rodinného domu. Cena pozemku je 63 900€ (100EUR/m2) vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. Provízia zahŕňa: *kompletný právny servis *vyhotovenie všetkých zmlúv spojené s predajom *vklad kúpnych zmlúv na kataster *uhradenie katastrálneho poplatku *vybavenie HÚ *klientom sme k dispozícii 7 dní v týždni Kontakt na makléra: jakub.krc@lpreality.sk 0918594880 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Hrnčiarovce nad Parnou
100 €/m²
Na predaj pozemok vhodný na výstavbu RD v Hrnčiarovciach
Leaders&Partners s.r.o. pobočka Trnava ponúka na predaj pozemok vhodný na výstavbu rodinného domu v Hrnčiarovciach nad Parnou okres Trnava Pozemok sa nachádza v novovzniknutej lokalite. Pozemok má rozlohu 641m2 z čoho šírka pozemku od cesty je 17m. Pozemok je rovinatý. Parcelné číslo pozemku je 2531. IS siete si bude musieť riešiť budúci majiteľ. K pozemku patrí aj spoluvlastnícky podiel na ceste vo výmere 115m2. Obec Hrnčiarovce disponuje s kompletnou občianskou vybavenosťou a výbornou dostupnosťou do TT alebo smerom do Senca a Bratislavy. Pozemok je schválený územným plánom na výstavbu rodinného domu. Cena pozemku je 75 600€ (100EUR/m2) vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. Provízia zahŕňa: *kompletný právny servis *vyhotovenie všetkých zmlúv spojené s predajom *vklad kúpnych zmlúv na kataster *uhradenie katastrálneho poplatku *vybavenie HÚ *klientom sme k dispozícii 7 dní v týždni Kontakt na makléra: jakub.krc@lpreality.sk 0918594880 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Hrnčiarovce nad Parnou
75 600 €
Na predaj 4izb.dom Malý Lapáš
Leaders & Partners Nitra vám ponúka na predaj 4-izbový rodinný dom v Malom Lapáši. Objekt ponúka úžitkovú plochu 125 m2 a nachádza sa na pozemku o rozlohe 600 m2. Dom je jednopodlažný, postavený z tehly, vykurovanie je zabezpečené vlastným systémom tepelné čerpadlo. K dispozícii sú dve terasy predná a zadná s celkovou plochou 36,5 m2. Dom je v štádiu hrubá stavba a budúci majiteľ si vie vybrať farbu a typ strešnej krytiny, okien, dverí, obkladu, dlažby, sanity a umiestnenie. Cena domu je v prevedení ŠTANDARD Dom je napojený na elektrinu (230V), prípojku na verejný vodovod a možnosť parkovania. Tento dom sa nachádza len 9,5km od centra okresného Mesta Nitra. Cena: 260.000 Eur V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou. V prípade záujmu o obhliadku, alebo akékoľvek informácie volajte: Realitný maklér Martin Khun: tel. 0911 711 600 martin.khun@lpreality.sk https://www.inthecity.sk/public/registracia?kod=ITC244307 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Malý Lapáš
260 000 €
Na predaj 5izb.dom Malý Lapáš
Leaders & Partners Nitra vám ponúka na predaj 5-izbový rodinný dom v Malom Lapáši. Objekt ponúka úžitkovú plochu 125 m2 a nachádza sa na pozemku o rozlohe 772 m2. Dom je jednopodlažný, postavený z tehly, vykurovanie je zabezpečené vlastným systémom tepelné čerpadlo. K dispozícii sú dve terasy predná a zadná s celkovou plochou 36,5 m2. Dom je v štádiu hrubá stavba a budúci majiteľ si vie vybrať farbu a typ strešnej krytiny, okien, dverí, obkladu, dlažby, sanity a umiestnenie. Cena domu je v prevedení ŠTANDARD Dom je napojený na elektrinu (230V), prípojku na verejný vodovod a možnosť parkovania. Tento dom sa nachádza len 9,5km od centra okresného Mesta Nitra. Cena: 270.000 Eur V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou. V prípade záujmu o obhliadku, alebo akékoľvek informácie volajte: Realitný maklér Martin Khun: tel. 0911 711 600 martin.khun@lpreality.sk https://www.inthecity.sk/public/registracia?kod=ITC244307 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Malý Lapáš
270 000 €
Na predaj pozemok 9548 m2 Nitra- Čermáň Borina
Leaders & Partners Nitra vám ponúka na predaj rozsiahly pozemok o výmere 9548 m2, situovaný v území Nitra - Čermáň Borina. Tento pozemok je klasifikovaný ako Vinice a trvalý trávny porast predstavuje vynikajúcu príležitosť pre investovanie či rozvoj poľnohospodárskych aktivít. Nachádza sa na pozemku ulice Inovecká s dobrým prístupom a možnosťou inžinierskych sietí blízko objektu. Súčasná cena pre túto nehnuteľnosť je 1,050,000 €. Prostredie Nitry a jej okolia ponúka mnoho možností pre udržateľný rast a developement. Nenechajte si ujsť túto šancu stať sa majiteľom podstatnej časti tohto atraktívneho regiónu! Vybavenosť: - Celková plocha: 9548 m2 - Blízko inžinierske siete - Kategória: Vinice,Trvalý trávny porast - Poloha: Nitra - Čermáň Borina Cena: 1,050,000 € V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou. V prípade záujmu o obhliadku, alebo akékoľvek informácie volajte: Realitný maklér Martin Khun: tel. 0911 711 600 martin.khun@lpreality.sk https://www.inthecity.sk/public/registracia?kod=ITC244307 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Nitra
1 050 000 €
Na predaj garáž v parkovacom dome v Trnave
Leaders&Partners s.r.o. pobočka Trnava ponúka na predaj garáž v parkovacom dome na Družbe v Trnave Garáž sa nachádza v parkovacom dome na 3. poschodí. Prístup do garáže je bezproblémový. Výmera garáže je 18m2. Garáž je napojená na elektriku s vlastným meračom spotreby elektrickej energie. Garáž je vo veľmi dobrom stave. V garáži sa nachádza veľa elektrických zásuviek. Dohoda na cene je možná. Cena garáže je 25 000€ vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. Provízia zahŕňa: *kompletný právny servis *vyhotovenie všetkých zmlúv spojené s predajom *uhradenie katastrálneho poplatku *vklad kúpnych zmlúv na kataster *vyhotovenie preberacieho protokolu *odovzdanie nehnuteľnosti *klientom sme k dispozícii 7 dní v týždni Kontakt na makléra: jakub.krc@lpreality.sk 0918694880 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Trnava
25 000 €
Odstúpenie reštaurácia centrum Nitra
Leaders & Partners Nitra vám ponúka na odstúpenie reštauráciu priamo v centre mesta Nitra v obchodnom dome. Prevádzka funguje dva roky odstupuje sa kompletne zariadená. Vstup do prevádzky je aj priamo z parkoviska. Plocha: 120 m2 Počet miest na sedenie: 44 Vybavenie prevádzky: Vzduchotechnika 2x veľký digestor 2x umývačka riadu 4x drez 2x chladiaci box nerez 2x gril 2x vok 1x fritéza Sporák elektrický 2x saladeta 2x ohrevný pult na 21 nádob 1x izolačná vaňa na ľad 1x výrobník na ľad 3x pracovné plochy 1x kávovar 1x mrazák stojatý 1x malá chladnička (príručná) 4x mrazák veľký 1x výčapný pult 1x zatavovačka 2x zariadenie na varenie ryže La pol, regále, výlevka, wc pre zamestnancov,11 stolov,44 stoličiek. Prevádzka má aj 2 sklady ktoré si môže nový nájomník ponechať,ale aj nemusí. Reštaurácia momentálne ponúka čínske jedlo bufetovým spôsobom, denné menu a taktiež formou donášky. Cena odstupného: 120.000 Eur V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou. V prípade záujmu o obhliadku, alebo akékoľvek informácie volajte: Realitný maklér Martin Khun: tel. 0911 711 600 martin.khun@lpreality.sk https://www.inthecity.sk/public/registracia?kod=ITC244307 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Nitra
120 000 €
Na predaj pozemok k.ú. Podbranč okr. Senica
Leaders&Partners s.r.o. pobočka Senica ponúka na predaj pozemok vhodný na výstavbu RD v k.ú. Podbranč okres Senica Pozemok s celkovou rozlohou 1026m2 a šírkou 21m sa nachádza v intraviláne obce Podbranč. Príjazdová cesta ku pozemku je asfaltová. Elektrika sa nachádza pri pozemku , možnosť napojenia na verejný vodovod. Pozemok sa nachádza v krásnej prírode a vo veľmi tichej lokalite kúsok od okresného mesta Senica. Cena pozemku je 35 858€ vrátane provízie RK. Provízia zahŕňa: *kompletný právny servis *vyhotovenie všetkých zmlúv spojené s predajom *uhradenie katastrálneho poplatku *vklad kúpnych zmlúv na kataster *odovzdanie nehnuteľnosti *klientom sme k dispozícii 7 dní v týždni Kontakt na makléra: jakub.krc@lpreality.sk 0918594880 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Podbranč
35 858 €
Na predaj moderný 2iz. byt s loggiou Arbória TT
Leaders&Partners s.r.o. pobočka Trnava ponúka na predaj moderný 2-izbový byt s loggiou v Trnave v Arbórii Nehnuteľnosť sa nachádza v zateplenom bytovom dome na 3./6 poschodí. Podlahová plocha bytu je 54,35m2 + loggia 5,42m2. Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, šatník , kúpeľňa s vaňou a s toaletou , obývacia miestnosť s kuchyňou , spálňa , loggia. Vybavenie bytu tvorí: *murované jadro *plastové okná *plávajúca podlaha/dlažba *klimatizácia *vstavaná skriňa *nábytok V okolí bytu nájdeme detské ihriská , OC Arkádia , Tesco , ZŠ, MŠ, Obchodné centrum pri obchvate ,skvelá dostupnosť na výjazd z mesta. K bytu je možnosť zakúpiť si aj vnútorné parkovacie státie v sume 15 000€. Cena nehnuteľnosti je 165 000€ + 2 500€ je provízia pre RK. Provízia zahŕňa: *kompletný právny servis *vyhotovenie všetkých zmlúv spojené s predajom *uhradenie katastrálneho poplatku *vklad kúpnych zmlúv na kataster *vyhotovenie preberacieho protokolu *odovzdanie nehnuteľnosti *odhlásenie/prihlásenie *vybavenie HÚ *klientom sme k dispozícii 7 dní v týždni Kontakt na makléra: jakub.krc@lpreality.sk 0918594880 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Trnava
165 000 €
Pozemky k výstavbe RD Košice - Okolie, Mudrovce, elektrina
Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa pozemky k výstavbe rodinných domov v okolí Košíc v obci Mudrovce. Obec sa nachádza 25 km od Košíc s prístupom po diaľnici do Bidoviec a cez Herľany. Obec je mimo hlavných cestných ťahov v blízzkocti lesa. Malebná prírodda s výhľadom n ysoké tatry v priaznivom počasí. Na pozemku je elektrina, vodu si rieši budúci vlastník vlastnou studňou (cca 8-10 m je voda), a odpad formou žumpy. Ideálne pre záujemcov , ktorý milujú kľudné prostredie a neprekáža im dochádzanie do Košíc. V obci Herľany je reštaurácia s pizzériou a najbližšia stredisková obec s kompletným občianskym vybavením je obec Bidovce - 8km. Pozemky majú šírku 17m a výmery sú: 1-416 m2 - predaný 2-410 m2 3-416 m2 4-422 m2 5-404 m2 - rezervovaný Pozemky sú situované na začiatku obce s prístupovou cestou, kde podiel na ceste je zahrnutý v cene za pozemok. Šírka cesty je 6m. Cena nehnuteľnosti je bez provízie realitnej kancelárie, ktorá je vo výške 1500 € a zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte 0904184059 Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke: https://lpreality.sk Chcete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť? Chcete byť informovaní o každom podujatí vo Vašom meste? Potrebujete rýchlo vyhľadať firmu alebo službu vo Vašom okolí? Ak hľadáte spôsob, ako premeniť svoje mestské dobrodružstvá na úplne novú úroveň, tak vyskúšajte novú aplikáciu In The City https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2450 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Mudrovce
19 500 €
Prodej, Pozemky pro bydlení, 1009 m² - Sluštice, okr. Praha-východ
Nabízíme k prodeji stavební pozemek o velikosti 1009m2 určený k výstavbě RD v katastru obce Sluštice, okr. Praha – východ, jeden z posledních volných, v hezké lokalitě s moderními novostavbami rodinných domů, v těsné blízkosti Prahy ( 2 km od hranic metropole ). Jedná se o rovinatý, slunný pozemek obdélníkového tvaru, ze dvou kratších stran již oplocený sousedy, v poslední uliční řadě zástavby s otevřeným výhledem do krajiny ( směrem na východ ), resp. situovaný v slepé ulici s omezenou frekvencí vozidel pouze okolních majitelů ( omezený provoz/bezpečnost ve vztahu k dětem ). Přístup k pozemku je zajištěn asfaltovou komunikací, veškeré inženýrské sítě, tj. elektřina, plyn, voda a tlaková kanalizace jsou na hranici pozemku. Parcela má ideální pravidelný obdélníkový tvar a její výměra nabízí optimální velikost v poměru využití ( RD/zahrada ). Pozemek se dle územního plánu obce Sluštice nachází v zastavitelném území v ploše „Plochy pro bydlení“ s určeným využitím trvalého bydlení v RD s maximální zastavitelností pozemku 28%, s jedním nadzemním podlažím a využitelným podkrovím. Pozemek je porostlý travním porostem a několika mladými náletovými dřevinami, budoucímu majiteli bude předán ve stavu dle vzájemné dohody ( tzn. dřeviny mohou být pořezány nebo ponechány ). Pozemek je bez jakéhokoliv omezení vlastnických práv či závazků ve prospěch jiných osob. Cena je uvedena včetně veškerých poplatků spojených s prodejem. Přímo do obce zasahuje systém Pražské integrované dopravy. V obci je k dispozici školka, škola, obchod s potravinami a smíšeným zbožím, restaurace, obecní úřad a další. V nedalekém Újezdu nad Lesy (5 km) se nacházejí supermarkety Lidl, Penny, Albert, sousední Říčany (10 km) či Úvaly u Prahy (9 km) nabízejí veškerou občanskou vybavenost. Lokalita nabízí klidné bydlení s možností aktivního trávení volného času, s výbornou dopravní dostupností, na dosah metropole. Pozn.: prodejní cena ( v české měně ) ve výši 7790000,-Kč Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Praha 10
331 500 €
Projekt VANGUARD, loft 124 m2
Projekt VANGUARD - loftové byty Praha-Modřany Bytová jednotka - Loft XL 3D virtuálna prehliadka - https://my.matterport.com/show/?m=Zd5A1wEnL9X 123 m2 celková plocha 94 m2 podlahová plocha 29 m2 balkón 12. poschodie Pivnica Exkluzívne vybavenie & VIP služby Užívajte si ako v najluxusnejších hoteloch sveta. Projekt Vanguard prináša rezidentom výnimočné zázemie. Dizajnové wellness, presklený bazén, terasy so zeleňou, panoramatická strešná sauna a nespočet ďalších benefitov. Exkluzívny wellness Pre rezidentov 24/7 služba concierge Služby pravidelného aj jednorazového pratania, prania, žehlenia, čistenie odevov Stráženie detí Stráženie a venčenie psov Reprezentatívna vstupná hala - lobby pre Vaše návštevy Terasy - vonkajšie kuchyne, panoramatická sauna až vo výške 60 m Jedinečný auto a moto výťah Cena: 900 136 EUR Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na: https://lpreality.sk Aplikácia InTheCity - https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC244299 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Praha 10
900 136 €
Projekt VANGUARD, loft 129 m2, autovýťah
Projekt VANGUARD - loftové byty Praha-Modřany Bytová jednotka - Loft XL 3D virtuálna prehliadka - https://my.matterport.com/show/?m=g6e8XZ4MHMb 129 m2 celková plocha 95 m2 podlahová plocha 34 m2 balkón 6 poschodie Pivnica Autovýťah Exkluzívne vybavenie & VIP služby Užívajte si ako v najluxusnejších hoteloch sveta. Projekt Vanguard prináša rezidentom výnimočné zázemie. Dizajnové wellness, presklený bazén, terasy so zeleňou, panoramatická strešná sauna a nespočet ďalších benefitov. Exkluzívny wellness Pre rezidentov 24/7 služba concierge Služby pravidelného aj jednorazového pratania, prania, žehlenia, čistenie odevov Stráženie detí Stráženie a venčenie psov Reprezentatívna vstupná hala - lobby pre Vaše návštevy Terasy - vonkajšie kuchyne, panoramatická sauna až vo výške 60 m Jedinečný auto a moto výťah Cena: 818 911 EUR Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na: https://lpreality.sk Aplikácia InTheCity - https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC244299 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Praha 10
818 911 €
Na predaj pozemky v obci Čifáre 296.451 m2
Leaders & Partners Nitra vám ponúka na predaj parcely v obci Čifáre o celkovej rozlohe 296.451m2. Parcely registra „C“ 98.640m2 – Trvalý trávny porast 42m2 – Zastavaná plocha a nádvoria Parcely registra „E“ 270m2 – Trvalý trávny porast 134m2 – Trvalý trávny porast 197.365m2 – Trvalý trávny porast Pozemky sa nachádzajú mimo zastavaného územia obce. Na pozemky vedie spevnená prístupová cesta, časť 6.000m2 je oplotené rozdelené na 3 časti. Členitosť: svahovité Elektrika a voda sú prístupné zo spodnej a vrchnej časti. Cena: 355.740 Eur 1.20/ m2 V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou. V prípade záujmu o obhliadku, alebo akékoľvek informácie volajte: Realitný maklér Martin Khun: tel. 0911 711 600 martin.khun@lpreality.sk https://www.inthecity.sk/public/registracia?kod=ITC244307 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Čifáre
355 740 €
Ponúkame na predaj pozemky v okolí Piešťan
Ponúkame na predaj pozemky vhodné na bytovú výstavbu v obci Banka. Ponuka je vhodná pre developerov a investorov. Pozemok má výmeru 85 000m2. Všetky potrebné podklady pošlem konkrétnemu záujemcovi na e-mail. Ak vás ponuka zaujala kontaktujte ma prosím e – mailom jakub.krc@lpreality.sk Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Banka
dohodou
Projekt Bydlení Hanusova - bytová jednotka 2+kk
Bytová jednotka č. 23 Bytová jednotka č. 23 v 2. podlaží domu má praktickú dispozíciu 2 + kk a podlahovú plochu 49 m². Orientovaná je na nich do ulice. K jednotke prináleží vlastná pivničná kója. Všetci obyvatelia domu môžu navyše využívať rozľahlú spoločnú záhradu lemovanú vysokými stromami, ktorá vďaka tomu ponúka dostatok súkromia. Bytová jednotka v stave pred rekonštrukciou ponúka príležitosť vytvoriť si bývanie vo vlastnom štýle alebo ideálny investičný byt. Cena: 236 789 EUR ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE ID nehnuteľnosti HAN23 Dispozícia 2+kk Podlažie 2 Orientácia J Typ budovy Tehla Stav pri odovzdaní K rekonštrukcii VÝMERY Chodba 7,5 m² Kúpeľňa 3,6 m² Wc 0,9 m² Izba + kk 15,4 m² Izba 18,5 m² Komora 0,8 m² Zvislá konštrukcia 2,3 m² Podlahová plocha 49 m² Pivničná kója 2 m² Celková plocha 51 m² Aplikácia InTheCity - https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC244299 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Praha 4
236 789 €
Projekt Bydlení Hanusova - bytová jednotka 2+kk
Bytová jednotka č. 22 Bytová jednotka č. 22 v 2. podlaží domu má praktickú dispozíciu 2 + kk a podlahovú plochu 49.7 m². Orientovaná je na juh do ulice. K jednotke prináleží vlastná pivničná kója. Všetci obyvatelia domu môžu navyše využívať rozľahlú spoločnú záhradu lemovanú vysokými stromami, ktorá vďaka tomu ponúka dostatok súkromia. Bytová jednotka v stave pred rekonštrukciou ponúka príležitosť vytvoriť si bývanie vo vlastnom štýle alebo ideálny investičný byt. Cena: 239 512 EUR ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE ID nehnuteľnosti HAN22 Dispozícia 2+kk Podlažie 2 Orientácia J Typ budovy Tehla Stav pri odovzdaní K rekonštrukcii VÝMERY Chodba 8,1 m² Kúpeľňa 3,4 m² Wc 1 m² Izba + kk 18,9 m² Izba 15 m² Komora 0,7 m² Zvislá konštrukcia 2,6 m² Podlahová plocha 49,7 m² Pivničná kója 2,3 m² Celková plocha 52 m² Aplikácia InTheCity - https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC244299 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Praha 4
239 512 €
Projekt Bydlení Hanusova - rozostavaná nebytová jednotka s predzáhradkou 2+kk
Rozostavaná nebytová jednotka s predzáhradkou č. 1 Rozostavaná nebytová jednotka č. 1 v prvom podzemnom podlaží domu má praktickú dispozíciu 2 + kk a podlahovú plochu 61.1 m². Orientovaná je na sever do vnútrobloku s výhľadom na záhradu. K jednotke patrí predzáhradka na výlučné používanie a vlastné pivničné kóje. Všetci obyvatelia domu môžu navyše využívať rozľahlú spoločnú záhradu lemovanú vysokými stromami, ktorá vďaka tomu ponúka dostatok súkromia. Rozostavaná nebytová jednotka ponúka príležitosť vytvoriť si bývanie vo vlastnom štýle. Cena: 191 353 EUR ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE ID nehnuteľnosti HAN1 Dispozícia 2+kk Podlažie -1 Orientácia S Typ budovy Tehla Stav pri odovzdaní Rozostavaný VÝMERY Predsieň 6,8 m² Kúpeľňa + wc 6,1 m² Izba + kk 16,6 m² Izba 13,8 m² Komora 8,3 m² Šatňa 4,4 m² Zvislá konštrukcia 5,1 m² Podlahová plocha 61,1 m² Pivničná kója 2,3 m² Predzáhradka 20,2 m² Celková plocha 83,3 m² Aplikácia InTheCity - https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC244299 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Praha 4
191 353 €
NA PREDAJ - STAVEBNÝ POZEMOK - VEĽKÝ GROB
Realitná kancelária Leaders & Partners s.r.o. Vám ponúka na predaj stavebný pozemok vo Veľkom Grobe, vo výmere 530 m2. Vzdialený od Senca len 8,5 km. Pozemok sa nachádza v tichej lokalite obce. Parcela je rovinatá, v jej blízkosti sú inžinierske siete.: Elektrina, Plyn, Mestská voda. Cena:114.000 eur V cene nehnuteľnosti je zahrnutá provízia pre RK a kompletný právny servis - od vyhotovenia kúpnych zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti vyhotovenia zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností). Dohodnite si prehliadku ešte dnes na čísle: Erika Zádoriová - 0944 292 722. Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Veľký Grob
114 000 €
Na predaj 3.iz byt so zahrádou v obci Boleráz
Leaders&Partners s.r.o. pobočka Trnava ponúka na predaj 3 izbový byt s veľkou záhradou v obci Boleráz Nehnuteľnosť sa nachádza v zateplenom bytovom dome na prízemí. V celom bytovom dome sa nachádza len 9 bytových jednotiek. Podlahová plocha bytu je 72,34m2 + pivnica s výmerou 2,16m2. Veľký benefit tohto bytu je krásna a veľká záhrada , ktorá príslúcha k predávanému bytu. Záhrada má výmeru 107m2. Dispozícia bytu je nasledovná: *vstupná chodba *kúpeľňa *obývacia miestnosť *kuchyňa *spálňa *detská izba Vybavenie bytu tvorí: *eurookná *plávajúca podlaha/dlažba *kuchynská linka *vstavaná skriňa 3x Kúrenie je na plynový kotol. Každá bytová jednotka má svoj samostatný plynový kotol. Mesačné náklady sú pri 5 člennej rodine 80€ + energie. K bytu prislúchajú aj 2 parkovacie miesta. V blízkosti sa nachádza škola, škôlka, zdravotné stredisko, lekáreň, pošta, autobusová zastávka a vlaková stanica. Cena nehnuteľnosti je 151 900€ vrátane provízie RK. Provízia zahŕňa: *kompletný právny servis *vyhotovenie všetkých zmlúv spojené s predajom nehnuteľnosti *uhradenie katastrálneho poplatku *vyhotovenie preberacieho protokolu *odhlásenie/prihlásenie nehnuteľnosti *vybavenie HÚ *obhliadky možné 7 dní v týždni https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2491 Kontakt na makléra: jakub.krc@lpreality.sk 0918594880 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Boleráz
151 900 €
Projekt BACKYARD Dejvice - Roz. ubytovacia jednotka 1+kk
roz. ubytovacia jednotka č. 56 Ubytovacia jednotka č. 56 o dispozícii 1 + kk a podlahovej ploche 20,60 m² sa nachádza v 5. podlaží. Je orientovaná do ulice. Štandard White Wall umožňuje dokončiť jednotku podľa vlastných predstáv. Celkovú plochu jednotky 21,9 m² dopĺňa pivničné dojče s veľkosťou 1,3 m². Projekt BackYard Dejvice reprezentuje dynamiku života v meste a súčasne poskytuje aj tak potrebné pokojné zázemie. Zelený vnútroblok ponúka vedľa grilu zóny aj miesta pre piknik a posedenie, rovnako ako priestor pre relax alebo praktickú kolkáreň. Projekt BackYard Dejvice je situovaný priamo v srdci Dejvíc. Guľaťák, Víťazné námestie so stanicou metra A Dejvické sú tak dostupné za 2 minúty chôdze od domu. Do centra to MHD trvá 14 minút, autom 20 minút. Všetka občianska vybavenosť skladajúca sa z nespočetných kaviarní, reštaurácií a obchodov je v dochádzkové vzdialenosti od domu. Za zmienku stoja aj neďaleké prírodné pamiatky ako Divoká Šárka či park Stromovka. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE ID nehnuteľnosti ST56 Dispozícia 1+kk Podlažie 5/5 Orientácia Z Výťah Áno Typ budovy Tehla Stav pri odovzdaní White wall VÝMERY Izba 16,7 m² Kúpeľňa 3 m² Zvislá konštrukcia 0,9 m² Podlahová plocha 20,6 m² Pivničné kóje 1,3 m² Celková plocha 21,9 m² Cena: 150 320 EUR Ubytovacia jednotka je dokončená v štandarde White Wall, Iba 5 krokov Vás delí od vysnívaného bývania (položenie podlahy, prilepenie keramických obkladov, primontovanie kuchynskej linky, pripevnenie sanity, zavesenie osvetlenia). PÔDORYS JEDNOTKY Aplikácia InTheCity - https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC244299 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Praha 6
150 320 €
Projekt BACKYARD Dejvice - Roz. ubytovacia jednotka 2+kk
roz. ubytovacia jednotka č. 2 Ubytovacia jednotka č. 2 o dispozícii 2+kk a podlahovej ploche 49,20 m² sa nachádza v -1. podlaží. Je orientovaná do zeleného a pokojného vnútrobloku. Štandard White Wall umožňuje dokončiť jednotku podľa vlastných predstáv. Celkovú plochu jednotky 71 m² dopĺňa pivničná kója s veľkosťou 2,3 m² a predzáhradka 19,5 m². Projekt BackYard Dejvice reprezentuje dynamiku života v meste a súčasne poskytuje aj tak potrebné pokojné zázemie. Zelený vnútroblok ponúka vedľa grilu zóny aj miesta pre piknik a posedenie, rovnako ako priestor pre relax alebo praktickú kolkáreň. Projekt BackYard Dejvice je situovaný priamo v srdci Dejvíc. Guľaťák, Víťazné námestie so stanicou metra A Dejvické sú tak dostupné za 2 minúty chôdze od domu. Do centra to MHD trvá 14 minút, autom 20 minút. Všetka občianska vybavenosť skladajúca sa z nespočetných kaviarní, reštaurácií a obchodov je v dochádzkové vzdialenosti od domu. Za zmienku stoja aj neďaleké prírodné pamiatky ako Divoká Šárka či park Stromovka Cena: 297 238 EUR ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE ID nehnuteľnosti ST2 Dispozícia 2+kk Podlažie -1/5 Orientácia V Výťah Áno Typ budovy Tehla Stav pri odovzdaní White wall VÝMERY Zádverie / chodba 5,1 m² Kúpeľňa 4,1 m² Obývacia izba + kk 23.9 m² Izba 13,4 m² Zvislá konštrukcia 3,5 m² Podlahová plocha 49,2 m² Pivničné kóje 2,3 m² Predzáhradka 19,5 m² Celková plocha 71 m² Ubytovacia jednotka je dokončená v štandarde White Wall, Iba 5 krokov Vás delí od vysnívaného bývania (položenie podlahy, prilepenie keramických obkladov, primontovanie kuchynskej linky, pripevnenie sanity, zavesenie osvetlenia). PÔDORYS JEDNOTKY Aplikácia InTheCity - https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC244299 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Praha 6
297 238 €
Projekt BACKYARD Dejvice - Roz. ubytovacia jednotka 1+kk
roz. ubytovacia jednotka č. 1 Bytová jednotka č. 1 o dispozícii 1 + kk a podlahovej ploche 38,3 m² sa nachádza v -1. podlaží. Je orientovaná do vnútrobloku. Štandard White Wall umožňuje dokončiť jednotku podľa vlastných predstáv. Celkovú plochu jednotky 54,4 m² dopĺňa pivničná kója o veľkosti 1,9 m² a predzáhradka 14,4 m². Projekt BackYard Dejvice reprezentuje dynamiku života v meste a súčasne poskytuje aj tak potrebné pokojné zázemie. Zelený vnútroblok ponúka vedľa grilu zóny aj miesta pre piknik a posedenie, rovnako ako priestor pre relax alebo praktickú kolkáreň. Projekt BackYard Dejvice je situovaný priamo v srdci Dejvíc. Guľaťák, Víťazné námestie so stanicou metra A Dejvické sú tak dostupné za 2 minúty chôdze od domu. Do centra to MHD trvá 14 minút, autom 20 minút. Všetka občianska vybavenosť skladajúca sa z nespočetných kaviarní, reštaurácií a obchodov je v dochádzkové vzdialenosti od domu. Za zmienku stoja aj neďaleké prírodné pamiatky ako Divoká Šárka či park Stromovka. Cena: 236 910 EUR ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE ID nehnuteľnosti ST1 Dispozícia 1+kk Podlažie -1/5 Orientácia V Typ budovy Tehla Stav pri odovzdaní White wall VÝMERY Predsieň 4,9 m² Kúpeľňa 3,8 m² Obývacia izba + kk 29,4 m² Zvislá konštrukcia 2,2 m² Podlahová plocha 38,3 m² Pivničná kója 1,9 m² Predzáhradka 14,2 m² Celková plocha 54,4 m² Jednotka je dokončená v štandarde White Wall - Iba 5 krokov Vás delí od vysnívaného bývania – položenie podlahy, prilepenie keramických obkladov, osadenie dverí, pripevnenie sanity, zavesenie osvetlenia. PÔDORYS JEDNOTKY Aplikácia InTheCity - https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC244299 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Praha 6
236 910 €
Apartmány AMANTIUS Dubaj
Apartmány AMANTIUS sa nachádzajú v novovybudovanej lukratívnej oblasti v blízkosti centra Dubaja, neďaleko medzinárodného letiska a vďaka krásnej riviére sú žiadanou adresou. Krásna riviéra s priezračnou vodou z Chille a bielym pieskom z Maldives spája to najlepšie z francúzskeho stredomorského dizajnu a modernej architektúry, aby vytvorila ideálne miesto pre moderný komunitný život. Nájdete tu tiež množstvo maloobchodných predajní, reštaurácií a ďalšiu občiansku vybavenosť. Každý zo šiestich apartmánov AMANTIUS reprezentuje nemenné množstvo unikátnych tokenov. Vlastníctvo každého tokenu je zapísané a overiteľné na blockchaine. Majiteľ tokenu, okrem rastúcej hodnoty svojho tokenu v závislosti od stúpajúcej ceny nehnuteľnosti, získava aj ďalšie benefity. Z krátkodobého a dlhodobého prenájmu bude možné poberať zisk. Ďalším benefitom je možnosť vycestovať do apartmánu až na 5 nocí, ubytovať sa tak bezplatne a užiť si dovolenku. Video prezentácia - https://youtu.be/Ci9YbExWnv8 a https://youtu.be/9o2DkO2RabE 1 izbový apartmán (Potenciál nárastu o 50 – 80%) Poschodie a orientácia (výhľad na bazén/lagúnu) podľa aktuálnej dostupnosti Priestranný 1-izbový apartmán s rozlohou 67,7 m2 Veľká terasa s možnosťou grilovania, opaľovani sa z pohľadu platformy Airbnb má veľký potenciá pre vyťažiteľnosť až pre 4 osoby Výhľad na Burj Khalifa z krištáľovej lagúny Pokojná rezidenčná časť, bez výstavby ďalších mrakodrapov Náklady na klimatizáciu sú kryté emirátom Dubaj Štúdio - (Potenciál nárastu o 50 – 80%) Poschodie a orientácia (výhľad na bazén/lagúnu) podľa aktuálnej dostupnosti Výhľad na Burj Khalifa z krištáľovej lagúny Pokojná rezidenčná časť, bez výstavby ďalších mrakodrapov Náklady na klimatizáciu sú kryté emirátom Dubaj Hlavné výhody lokality Bazén, posilňovňa, kino krištáľová lagúna s plážou 2 km Boulevard s palmami, kaviarňami, reštauráciami a inými obchodmi 3 minúty od dostihovej dráhy Meydan 5 minút od budúceho najväčšieho obchodného strediska na svete Meydan One Mall 5 minút od najväčšej lyžiarskej zjazdovky na svete 15 minút od letiska v pláne je výstavba linky metra so stanicou v blízkosti apartmánu, ktorá bude spájať dubajské medzinárodné letisko s letiskom Al Maktoum Aplikácia InTheCity - https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC244299 Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.
Spojené Arabské Emiráty
295 000 €
Na predaj rovinatý pozemok o rozlohe 15.792m2 v priemyselnej lokalite blízko areálu PEUGEOT.
Leaders&Partners s.r.o. pobočka Trnava ponúka na predaj stavebný pozemok v priemyselnej lokalite blízko areálu PEUGEOT o rozlohe 15.792m2, so šírkou 120m a dĺžkou 130m. Možnosť odčlenenia a odkúpenia menšieho pozemku! Povolená zastavanosť 70% Inžinierske siete sú na pozemku (vodovod, elektrina) plyn vzdialený cca 500m. Pozemok je schválený v územnom pláne ako: areály a zariadenia výroby, výrobných služieb a skladov. Využitie: -administratívne objekty vo väzbe na príslušné areály a zariadenia -doplnkové obchodné služby slúžiace pre rezidentov -odstavné miesta a garáže pre rezidentov -nevyhnutné plochy technického vybavenia -príslušné motorové, cyklistické a pešie komunikácie, trasy a zástavka MHD -parkovo upravená plošná a líniová zeleň verejných priestorov a areálov Výhody: Vjazd na pozemok je priamo z asfaltovej cesty. Rýchle pripojenie na R1 (Trnava, Nitra) a D1 (Bratislava, Žilina) bez obmedzenia vjazdu nákladnej dopravy. Taktiež dobrá dostupnosť na severný obchvat mesta Trnava. Je kompletne oplotený so spevnenou asfaltovou plochou. K pozemku je vypracovaný projekt na 3 dočasné skladové haly. Cena : v RK Cena je vrátane provízie RK, kompletného právneho servisu a poplatkov spojených s prevodom vlastníckeho práva pri kúpe nehnuteľnosti. Kontakt na makléra: veronika.tomasovicova@lpreality.sk 0910400054
Zavar
dohodou
1 2