Kreslo starožitné ( 188 ) .
Tradičné starožitné drevené kreslo s pekným dizajnom , má klasický štýl s vyrezávanými drevenými nohami a detailmi . Je čalúnené látkou a má pevný rám . Ideálne pre každú miestnosť . Používané . Výška – 112 cm , šírka – 63 cm , hĺbka – 70 cm , výška sedenia – 45 cm , hĺbka sedenia – 55 cm ..Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode .
Michalovce
95 €
Set 6 stoličiek ” Regency ” ( 196 ).
Očarujúci set 6 čiernych anglických regentských stoličiek zo začiatku 19. storočia , ktoré majú zhrnuté operadlá so širokou hornou koľajnicou zdobené zlatými ornamentmi , čalúnený sedák v čiernej koži a šabľovité nohy . Tieto super inteligentné stoličky budú veľmi elegantným doplnkom do moderného interiéru . Set pozostáva zo 4 stoličiek bez podrúčok a 2 stoličkami s podrúčkami. Predáva sa iba set 6 ks . Vo veľmi peknom starožitnom stave . Stolička bez podrúčok rozmer : Výška – 86 cm , šírka – 40 cm , hĺbka – 50 cm , výška sedenia – 45 cm , hĺbka sedenia – 45 cm . Stolička s podrúčkami rozmer : Výška – 86 cm , šírka – 46 cm , hĺbka – 54 cm , výška sedenia – 45 cm , hĺbka sedenia – 48 cm .Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode .
Michalovce
260 €
Kreslo pohodlné dubové ( 187 ) .
Starožitné kreslo z masívneho dubového dreva je pevné a stabilné má pohodlné opierky rúk . Je v dobrom vintage stave a má pôvodné čalúnenie. Bude vhodným doplnkom každého interiéru, ako je salónik, alebo kancelária. Dokonale sa bude hodiť aj do pohostinských , alebo firemných priestorov, bar, členský klub alebo aj chata. Používané . Výška – 105 cm , šírka – 67 cm , hĺbka – 65 cm , výška sedenia – 38 cm , hĺbka sedenia – 55 cm .Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode .
Michalovce
77 €
Stolička fajčiarska viktoriánska ( 186 ).
Oblúková stolička pre fajčiarov z neskorého viktoriánskeho bukového brestu s tvarovanou hornou koľajnicou podopretou na otočných podperách a veľkorysým sedákom . Všetko stojí na mohutných otočných nohách spojených dvojitými nosidlami. Táto stolička je vo fantastickom, pôvodnom stave – pripravená na umiestnenie doma. 90. roky 19. storočia. Výška – 80 cm , šírka – 60 cm , hĺbka – 60 cm , výška sedenia – 43 cm , hĺbka sedenia – 50 cm .Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode .
Michalovce
79 €
Stôl záhradný skladací.
Drevený záhradný stôl sa stane ústredným bodom na vašej záhrade, terase alebo dvore. Je vyrobený z dreva , ktorý sa vyznačuje svojou odolnosťou voči poveternostným vplyvom a dlhou životnosťou. Stôl sa dá poskladať, aby nezaberal veľa miesta, keď sa nepoužíva. Používaný . Výška – 64 cm , priemer 70 cm .Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode .
Michalovce
27 €
Stolík okrúhly kovový .
Vneste trochu romantiky do vonkajšieho stolovania s týmto okrúhlym kovovým stolíkom . Má zaoblenú oceľovú tyčovú základňu – ručne kovanú . Stolík je potrebné prelakovať do akejkoľvek farby podľa vášho želania. Používaný . Výška – 72 cm , priemer – 70 cm .Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode .
Michalovce
35 €
Stoličky dubové – 3 ks.
Veľmi atraktívne dubové stoličky najvyššej kvality, ktoré sa môžu pochváliť naozaj krásnou dubovou farbou a výnimočnou kresbou dubového dreva. Stoja na štyroch otočených paličkových nohách, ktoré majú tradične zablokované chodidlá. 3 stoličky , ktoré sa úhľadne stohujú , sú veľmi pevné a robustné. Ideálne do každej miestnosti v domácnosti. Používané . Rozmery : Veľký – výška – 48 cm – dĺžka – 51 cm – šírka – 35 cm Stredný – výška – 46 cm – dĺžka – 41 cm – šírka – 30 cm Malý – výška – 42 cm – dĺžka – 31 cm – šírka – 21 cm Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo .
Michalovce
118 €
Stolík servírovací.
Absolútne nádherný servírovací stolík s výsuvnými nastaviteľnými podnosmi a jednou veľkou zásuvkou s mosadznými úchytkami . Krásne kabrioletové nohy so zložitými rezbami a zakončené guľôčkovými a pazúrovými nožičkami . Skvelý vintage stav. používaný . Výška – 66 cm , šírka – 80 cm , hĺbka – 52 cm .Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo .
Michalovce
139 €
Komôdka ” BAROKO ” – ( 200 ).
Táto komôdka v barokovom štýle je vhodná na ukladanie vecí a bude u Vás doma určite vynikať . Komoda sa dá ľahko otvárať , má 3 šuplíky , ktoré sú krásne zdobené kovovými úchytkami a ornamentmi . Nohy sú pekne vyrezávané . Používaná . Výška – 63 cm , šírka – 76 cm , hĺbka – 38 cm .Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode .
Michalovce
85 €
Kreslo v štýle Louis XIII ( 181 ).
Krásne kreslo v štýle Louis XIII s vyrezávanými tvárami leva na opierkach rúk z konca 19. storočia s dubovou konštrukciou a oranžovo hnedou zamatovou látkou . Vo vašej obývačke navnadí nezameniteľný starožitný vzhľad a vy si tak môžete vychutnať chvíle oddychu pri kozube či šálke čaju a na chvíľu sa premiestniť do luxusných sídel. Pre milovníkov luxusu bude toto kreslo skutočne výbornou voľbou. V pôvodnom starožitnom stave zodpovedajúce veku a používaniu . Výška – 110 cm , šírka – 65 cm , hĺbka – 60 cm , výška sedu – 48 cm , hĺbka sedenia – 55 cm .Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode .
Michalovce
100 €
Bufet starožitný ( 154 ).
Starožitný masívny bufet , ktorého horná časť má vyrezávaný vrch nad 3 presklenými dvierkami a jednou policou . Otvorená stredná časť má zrkadlový chrbát a stĺpiky, ktoré podopierajú hornú časť. Základňa má 2 zásuvky nad dvomi dvierkami s vyrezávaním . Dokážete si ním oživiť každý interiér, je veľmi účelný a vhodný aj do moderne zariadeného priestoru. Masív, ako materiál výroby, zaručuje jeho dlhú životnosť a preto Vám tento bufet bude slúžiť dlhé roky. Skladá sa z dvoch častí. V pôvodnom stave viď. fotografie . Výška – 212 cm , šírka – 115 cm , hĺbka – 50 cm .Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode .
Michalovce
270 €
Stolík konzolový starožitný ( 199 ) -
Veľmi atraktívny masívny konzolový stolík so sústruženými nohami a krásne vyrezávanými nosidlami cca okolo roku 1900 . Všestranný konzolový stolík , ktorý dodá štýl do vašej predsieni, obývačky , alebo chodby. Veľmi dobrý starožitný stav . Výška – 74 cm , dĺžka – 74 cm , šírka – 55 cm .Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode .
Michalovce
149 €
Kreslo vintage ( 185 ) .
Kreslo vintage je vyrobené z masívneho dreva , po bokoch má trstinové krídla , vyrezávané operadlo a hodvábom čalúnene vankúše . Skvelé pohodlné kreslo do každej miestnosti vo Vašej domácnosti . Je opotrebované zodpovedajúce veku a používaniu, zachovalo si ale svoju krásu. V pôvodnom starožitnom stave . Výška – 108 cm , šírka – 80 cm , hĺbka – 70 cm , výška sedu – 55 cm , hĺbka sedenia – 60 cm .Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode .
Michalovce
199 €
Príborník starožitný ( 157 ) .
Starožitný príborník s dostatkom úložného priestoru , vo vrchnej časti 2 presklené dvierka za ktorými je poličkový úložný priestor . Spodná časť má 2 plné dvierka s veľkým úložným priestorom. Nad dvierkami sa nachádzajú 2 šuplíky s krásnymi mosadznými úchytkami .V strednej časti príborníka je voľný priestor . Celý príborník je krásne vyrezávaný . Do Vášho domova vnesie skutočne dobový nádych a Vaše priestory krásne zútulní . Skladá sa z dvoch častí . Výška – 220 cm , šírka – 143 cm , hĺbka – 58 cm .Používaný . Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode .
Michalovce
450 €
Stolička Windsor ( 179 ).
Táto úžasná anglická stolička Windsor s vysokým operadlom z orechového dreva z 19. storočia má nádherný originálny povrch . Stolička má v chrbtovej časti 7 vretien . Je pevná a stabilná .Bude klenotom na umiestnenie u Vás doma. Používaná . Výška – 90 cm , šírka – 62 cm , hĺbka – 55 cm , výška sedu – 38 cm , hĺbka sedenia – 43 cm . Jedna sa o používaný tovar. Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode .
Michalovce
60 €
Kreslo celočalúnené sivou látkou ( 189 ).
Kreslo celočalúnené sivou látkou bude úžasným doplnkom do každého súčasného , alebo moderného priestoru, ktorý potrebuje nádych decentného pôvabu. Stojí na pevných drevených nohách . Používané. Výška – 80 cm , šírka – 75 cm , hĺbka – 75 cm , výška sedu – 50 cm , hĺbka sedenia – 55 cm . Jedna sa o používaný tovar. Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo .
Michalovce
69 €
Skriňa starožitná ( 156 ).
Nádherná masívna starožitná skriňa vyrobená na začiatku 20. storočia . Má veľmi detailné rezbárske práce a vzhľadom na vek je vo výbornom stave. Vo vnútri sú dve veľké police a zásuvka , v spodnej časti jeden veľký šuplík , ktorý z vonku pôsobí ako 2 šuplíky . Do Vášho domova vnesie skutočne dobový nádych a Vaše priestory krásne zútulní . Používaná . Výška – 182 cm , šírka – 165 cm , hĺbka – 60 cm .Jedna sa o používaný tovar. Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo .
Michalovce
276 €
Set starožitných kresiel ( 178 ).
Kreslo starožitné má ručne tvarovaný rám a operadlo , celá konštrukcia je z masívneho dreva v hnedej farbe . Je čalúnené zeleným poťahom . Sedadlo je podopreté elegantnými ryhovanými nohami .V zachovalom starožitnom stave . Okrem toho, že vám poskytne pohodlie dodá vášmu interiéru nadčasový dizajn. Predáva sa iba set 2 ks .Výška – 92 cm , šírka – 64 cm , hĺbka – 50 cm , výška sedu – 40 cm , hĺbka sedenia – 50 cm .Jedna sa o používaný tovar. Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo .
Michalovce
170 €
Stolík konferenčný “Baroko” ( 195 ).
Stolík masívny konferenčný oválny “BAROKO” je krásne zdobený razením a vyrezávaním . Má 2 praktické zásuvky , ktoré poskytujú dostatok úložného priestoru pre všetky vaše potrebné veci . Vhodný do obývačky, jedálne alebo kancelárie. Používaný . Výška – 50 cm , dĺžka – 150 cm , šírka – 80 cm .Jedna sa o používaný tovar. Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode .
Michalovce
250 €
Set kresiel ” RUSTIKÁL ” ( 177 ) .
Toto kreslo predstavuje kúsok nesúci sa v rustikálnom štýle, ktorý vašu obývačku premení na luxusnú barokovú sieň. Kreslo je vyrobené z kvalitného masívneho dreva . Príjemné mäkké čalúnenie elegantne dopĺňa drevenú konštrukciu a vďaka elegantnému poťahu , vzniká originálny a jedinečný dizajn vhodný na spestrenie každého klasicky či koloniálne ladeného interiéru. K vášmu pohodliu prispejú aj podrúčky . Vyrezávané nožičky vytvárajú znamenitý vzhľad . Kreslo “RUSTIKÁL” vo vašej obývačke navnadí nezameniteľný starožitný vzhľad a vy si tak môžete vychutnať chvíle oddychu pri kozube či šálke čaju a na chvíľu sa premiestniť do luxusných barokových sídel. Predáva sa iba set 2 ks . Používané . Výška – 112 cm , šírka – 70 cm , hĺbka – 75 cm , výška sedu – 40 cm , hĺbka sedenia – 50 cm . Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode .
Michalovce
230 €
Kreslo pohodlné ( 190 ).
Krásne kreslo , ktorého konštrukcia pripomína hojdacie kreslo, ale nehojdá sa . Je veľmi pohodlné vďaka kvalitnému čalúneniu . Konštrukcia je vyrobená z masívneho bukového dreva. Toto kreslo je ideálne na odpočinok, ale môže zariadiť aj rohovú izbu samostatne a dodá originalitu a krásu tam, kde je umiestnené. Používané. Výška – 92 cm , šírka – 60 cm , hĺbka – 100 cm , výška sedenia – 40 cm , hĺbka sedenia – 55 cm .Jedna sa o používaný tovar. Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode .
Michalovce
115 €
Set starožitný “ROKOKO” ( 176 ) .
Tento nádherný starožitný set “ROKOKO” na prvý pohľad očarí svojim honosným vzhľadom a eleganciou. Celá konštrukcia je vyhotovená z masívneho dreva, ktorá zabezpečuje vysokú trvácnosť a je doplnená čalúnením zo zamatu, vďaka ktorému sa sedenie na tejto pohovke stane mimoriadne pohodlným a príjemným. Zahŕňa prvky z minulosti, najmä z gotiky a renesancie, preferuje zakrivené tvary operadiel , sedadiel a nôh , s veľmi bohatým vyrezávaním . Gombíky v polstrovaní jej dodávajú na elegancii. Set pozostáva z pohovky + 2 kresla . Používaný . Rozmery: Pohovka – Výška – 95 cm Šírka – 140 cm Hĺbka – 60 cm Výška sedu – 40 cm Hĺbka sedu – 50 cm Kreslo – Výška – 95 cm Šírka – 74 cm Hĺbka – 60 cm Výška sedu – 40 cm Hĺbka sedu – 50 cm, Jedna sa o používaný tovar. ovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode .
Michalovce
345 €
Stolička vintage Windsor ( 175 ) .
Stolička masívna vintage Windsor zo 60. rokov 20. storočia má skvelý tvar a je krásne vypracovaná . Má viditeľné hlboké pohodlné sedenie a poskytuje oporu . Bude klenotom na umiestnenie u Vás doma. Používaná . Výška – 104 cm , šírka – 65 cm , hĺbka – 60 cm , výška sedu – 40 cm , hĺbka sedenia – 45 cm .Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . . Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode .
Michalovce
85 €
Stolička starožitná ( 174 ) .
Starožitná stolička z masívneho dreva , čalúnená látkou , má pekne vyrezávané zvitky na predných častiach rúk , predné nohy točené . Uplatnenie nájde vo vstupných halách hotelov, na recepciách , alebo v prijímacích sálach rôznych rezidencií. Používaná . Výška – 105 cm , šírka – 64 cm , hĺbka – 58 cm , výška sedu – 45 cm , hĺbka sedenia – 55 cm .Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo .
Michalovce
99 €
Dvoj sedačka látková.
Vďaka svojmu elegantnému modernému dizajnu sa bude táto látková dvojsedačka svetlo hnedej farby hodiť do akejkoľvek obývacej miestnosti . Má pevnú masívnu drevenú konštrukciu , okrúhle drevené nohy , vďaka čomu je pevná a stabilná . Je to ideálna voľba pre rozhovory , čítanie , sledovanie televízie , alebo len pre odpočinok . Sedačka sa nedá rozložiť a nemá úložný priestor . Má poškodenie vo vrchnej časti . Rozmery : Výška – 82 cm Hĺbka – 78 cm Šírka – 190 cm Hĺbka sedenia – 50 cm Výška sedenia – 42 cm Jedna sa o používaný tovar.Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode .
Michalovce
80 €
Dvoj – sedačka červená.
Elegantná dvoj – sedačka s nastaviteľnými podrúčkami , červenej farby Vám prinesie pohodlie aj eleganciu . Užijete si ju nie len v obývačke , ale napríklad aj v kancelárií . Vďaka pevnému drevenému rámu má pohovka pevnú konštrukciu . Rozmery : Výška – 92 cm Šírka – 134 cm Hĺbka – 81 cm Výška sedu – 43 cm Hĺbka sedu – 52 cm Jedna sa o používaný tovar.Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode .
Michalovce
120 €
Skriňa starožitná ( 155 ).
Nádherná masívna starožitná skriňa vyrobená na začiatku 20. storočia . Má veľmi detailné rezbárske práce a vzhľadom na vek je vo výbornom stave. Vo vnútri sú dve veľké police a zásuvka , v spodnej časti jeden veľký šuplík , ktorý z vonku pôsobí ako 2 šuplíky . Do Vášho domova vnesie skutočne dobový nádych a Vaše priestory krásne zútulní . Používaná . Výška – 180 cm , šírka – 160 cm , hĺbka – 59 cm .Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode .
Michalovce
278 €
Set pohodlných kresiel ( 2 ks ) .
Tento set bordových kresiel vám umožni pohodlné sedenie vďaka vysoko odolným penovým vankúšom zabaleným v koži. Koža je nielen pohodlná, ale aj jemná, dobrá odolnosť proti opotrebovaniu, priedušná, mäkká a ľahko sa udržiava. Budú ideálne pre každú príležitostnú , alebo profesionálnu pracovnú plochu, obývaciu izbu, salónik . Používané . Predáva sa iba set 2 ks . Výška – 103 cm , šírka – 80 cm , hĺbka – 78 cm , výška sedu – 45 cm , hĺbka sedenia – 55 cm. Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode .
Michalovce
250 €
Skriňa bufetová cca z roku 1880 ( 143 ).
Bufetová skriňa vilhelminovského štýlu z masívneho dreva dyhovaná z doby okolo roku 1880. Je v dobrom stave a vykazuje len mierne známky opotrebovania. Dá sa rozobrať na 2 diely .Pôsobí elegantne a rafinovane, vďaka čomu sa hodí do klasických aj modernejších interiérov. Stav bufetu odráža jeho dušu a históriu. Výška – 220 cm , šírka – 142 cm , hĺbka – 70 cm .Jedna sa o používaný tovar.Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode .
Michalovce
495 €
Knižnica – písací stôl ( 144 ) .
Dubová knižnica do kancelárie má vo vrchnej časti klenbu, ktorá je krásne vyrezávaná . Je dvojdverová s presklenou hornou časťou s panelmi a dvoma plne nastaviteľnými vnútornými policami . Nad základňou kancelárie s predným padacím otvorom sa odhaľuje vnútorný priestor, ktorý je šikovne skonštruovaný s priehradkami a šuplíkmi , do ktorých možno schovať dôležité dokumenty a cennosti. Pod písacou doskou sa nachádza jeden väčší šuplík a voľný úložný priestor s plnými dvoj dvierkami . Používaná . Pevná a stabilná . Výška – 185 cm , šírka – 92 cm , hĺbka – 47 cm..Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode .
Michalovce
295 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 37