Koterec pre psy 3x2, pozinkovaný, 3 steny doska
Koterec pre psy 3x2, pozinkovaný, 3 steny pokryté doskou: - široký 3,00 m - dĺžka 2,00 m - celková výška vpredu: 1,70 m - celková výška vzadu: 1,50 m - šírka bránky 90 cm - 3 steny pokryté impregnovanou doskou - impregnovaná drevená podlaha, natretá bezfarebným lakom - rozstup medzi priečkami je asi 8,5 cm. - ďalšie HORIZONTÁLNE POSILNENIE priečok - sklon strechy dozadu - všetky steny sú zoskrutkované - trapézový pozinkovaný strešný plech 1. trieda Steny koterca sú vyrobené z nezváraných pozinkovaných štvorcových profilov vertikálne usporiadaných. Konštrukcia je skrutkovaná a pokrytá žiarovo pozinkovaným plechom 1. triedy. Ohrádka má vodorovné výstuhy, vďaka čomu je stabilnejšia a odolnejšia. Rozstup medzi profilmi je približne 8,5 cm. Z technologických dôvodov nie je niekoľko prvkov konštrukcie koterca a miest zvarov pozinkovaný.
Čechy
750 €
Plechová garáž 4x6, drevupodobná, štítová, s výklo
Plechová garáž 4x6, drevupodobná, štítová, s výklopnou bránou a dverami. Rozmery - šírka 4 m (3,96 m) - dĺžka 6 m (5,96 m) - výklopná brána (výška 2m) - 1,95 m svetlá vstupná výška (s možnosťou inštalácie motora) - šírka brány - 3 m - vstupné dvere 0,90 m - celková výška 2,70 m - výška bočnej steny 2,125 m - HNEDÝ trapézový plech na streche (alebo iný zo základnej farebnej palety) - nity zodpovedajúce farbe plechu - kovanie po stranách vo farbe Orech - kovanie na streche vo farbe strechy - na stenách trapézový plech I OŘECH (alebo ZLATÝ DUB, BOROVICA) - pozinkovaná konštrukcia - hliníkové strešné skrutky (strieborné) Materiálová špecifikácia: Strecha - z profilov ohýbaných za studena pokrytých plechom, vystužená krovom. Kovanie vyrobené z plechu vo farbe strešného plechu. Brána - ručne vyklopená smerom hore, orechová farba. Na oboch stranách brány, v spodných rohoch, sú nainštalované pružiny, ktoré bránku pomáhajú zdvihnúť. Steny - samonosné priskrutkované v rohoch garáže. Zvárané profily vo forme kríža zaisťujú stabilitu a pevnosť konštrukcie garáže. Konštrukcia - hlavne z uzavretých profilov, ako aj z L a C profiloch . Celé je to veľmi odolné a pevné. Drevu podobná garáž s kovaním vyzerá veľmi esteticky. Jedná sa o veľmi funkčnú konštrukciu vďaka použitiu výklopnej brány v kovovej garáži.
Bratislava II - Ružinov
2 300 €
Plechová garáž 6X5
Plechová garáž 6X5 akrylová, so sklonom strechy dozadu, s výklopnými bránami. Parametre garáže: - šírka 6 m - dĺžka 5 m - výklopná brána (výška 2 m) - šírka brány - 3 m - vstupný otvor 1,95 m - výška hore 2,18 m - výška vzadu 1,90 m - na strecha, trapézový plech vo farbe GRAPHIT (alebo iný zo základnej farebnej palety) - strešné kovanie vo farbe strechy - na stenách trapézový plech GRAPHIT triedy I (alebo iný zo základnej farebnej palety) - konštrukcia natretá základným náterom - skrutky na streche a na stenách hliník (strieborná farba) Špecifikácia materiálu: Konštrukcia garáže je vyrobená za studena ohýbaných uholníkov a kanálov. Konštrukcia je natretá základnou farbou. Na zaistenie väčšej trvanlivosti strechy sa pod strechu používajú C profily. Celé je to potiahnuté akrylovým plechom vo farbe RAL I kvality a pripevnené ku konštrukcii hliníkovými nitmi v striebornej farbe. CENA: 1625 EUR Bezplatná montáž ak bude pripravený podklad. Najlepším spôsobom je zhotovenie betónovej výlevky. Je to spoľahlivé a rýchle riešenie. Ďalším možným riešením je urobenie základov. Tretím riešením je položenie betónových tvárnic. Posledným riešením je postavenie garáže na dlažobných kockách.
Bratislava
1 625 €
Ocelové haly 10 x 70 dvojité
Ocelové haly 10 x 70 dvojité, dvojšimné, akrylátový grafit 7016 lesk 2 haly 10x70 navzájom spojené tunelom. Vďaka konštrukčným riešeniam môžu oceľové haly dosiahnuť veľmi veľké rozpätie bez nutnosti použitia podperných stĺpov vo vnútri, čo umožňuje využitie priestoru vo vnútri objektu. Maximálna šírka oceľovej haly bez použitia nosných stožiarov je 12 m. Na dĺžke oceľovej haly však nezáleží - stačí priestor na jej osadenie. Parametre jednej haly: - šírka 10,00 m - dĺžka 70,00 m - sedlová strecha - výška v hornej časti 6,20 m - výška brány 4,50 m - výška bočnej steny 5,00 m - dvojkrídlové brány - šírka brány 4 m. - dvere šírky 100 cm - 4 kusy - skrutky zvnútra - nity pre farbu - akrylátový trapézový plech v lesku ral 7016, stupeň i obe haly sú spojené tunelom šírky 5 m. Šírka medzi halami je 1 m. Je jeho dĺžka.Prejazdná výška tunela je 3,50 m.
Boťany
111 500 €
Plechová garáž 4x5
Plechová garáž 4x5, drevopodobna so sedlovou strechou, s dvojkrídlovou bránou. Parametre garáže: - šírka 4 m (3,96 m) - dĺžka 5 m (4,96 m) - dvojkrídlová brána (výška 2 m) - výška vjazdu 1,95 m (s možnosťou inštalácie automatu zákazníkom) - šírka brány - 2 m - celková výška 2,70 m - výška bočnej steny 2,125 m - HNEDÝ trapézový plech na streche (alebo iný zo základnej farebnej palety) - nity zodpovedajúce farbe plechu - kovanie po stranách vo farbe Orech. - strešné kovanie vo farbe strechy - trapézový plech triedy I na stenách Orech (alebo Zlatý dub, Borovica) - konštrukcia natretá základným náterom - hliníkové strešné skrutky (strieborné) Špecifikácia materiálu: Strecha - zo za studena ohýbaných profilov pokrytých akrylovou trapézovou plechou T-14 v prvej triede, vystužený väzníkom. Kovanie z akrylového plechu vo farbe strešného plechu. Steny - samonosné skrutkované v rohoch garáže. Zvárané profily vo forme kríža zaisťujú stabilitu a pevnosť garážovej konštrukcie. Konštrukcia - vyrobená hlavne z uzavretých profilov, ako aj z uhlov a kanálov. Celé je to veľmi odolné a pevné a vyzerá veľmi esteticky. Veľmi funkčná konštrukcia vďaka použitiu krídlovej brány v kovovej garáži. CENA: 2100 + dovoz 25 € Bezplatná montáž ak bude pripravený podklad. Najlepším spôsobom je zhotovenie betónovej výlevky. Je to spoľahlivé a rýchle riešenie. Ďalším možným riešením je urobenie základov. Tretím riešením je položenie betónových tvárnic. Posledným riešením je postavenie garáže na dlažobných kockách.
Hranovnica
2 100 €
Plechová garáž 3x5
Plechová garáž 3x5, strecha sa skláňa dozadu vo farbe dreva s dvojkrídlovou bránou. Parametre garáže: - šírka 3 m - dĺžka 5 m - dvojkrídlová brána (výška 2 m) - šírka brány - 3 m - výška hore 2,13 m - výška vzadu 1,90 m - hnedý trapézový plech na streche (príp. iné zo základnej farebnej palety) - na stenách trapézový plech triedy I Orech (alebo zlatý dub, borovica) - konštrukcia natretá základným náterom - skrutky na streche a na stenách hliník (vo farbe striebornej) Konštrukcia garáže je vyrobená z uhlov a kanálov ohýbaných za studena. Konštrukcia je natretá základnou farbou. Na zaistenie väčšej trvanlivosti strechy sa pod strechu používajú C profily. Celé je to potiahnuté akrylovým plechom vo farbe dreva 1. stupňa a pripevnené k konštrukcii nitmi strieborného hliníka. V dvojkrídlovej bráne je nainštalovaný závorový zámok s 2 kľúčmi, navyše na vnútornej štvrtine sú závory (horné, spodné), ktoré blokujú vnútorné krídlo brány. Tak ak nie je treba, nie je potrebné otvárať obe krídla brány. CENA:815 EUR Montáž bezplatne ak bude pripravený podklad vo forme: výlevky, základov, betónových tvárnic alebo dlažobnej kocky.
Bratislava
815 €
Koterec 3x2 farba ZLATÝ DUB / Orech
Koterec 3x2 farba ZLATÝ DUB / Orech Parametre koterca: - šírka 3,00 m - dĺžka 2,00 m - celková výška vpredu 1,70 m - celková výška vzadu 1,50 m - šírka bránky 90 cm - trapézový plech RAL 7016, trieda I, na streche - Kovanie 1. trieda RAL 7016 - boky a zadná strana ZLATÝ DUB / Orech - sklon strechy dozadu - horizontálna výstuž - celý koterec je zošrubovaný Čierny profil - ide o ohrádku vyrobenú z nezváraných, pozinkovaných hranatých profilov, dodatočne natretých čiernou farbou s podkladovou farbou 20x20 mm. Sú usporiadané zvisle. Ohrádka má navyše horizontálnu výstuž z pozinkovaného kanálového profilu (natretý na čierno). Niektoré prvky, ako sú zvary alebo držiaky misiek, nie sú pozinkované, ale chránené iba základným náterom. Uvedená cena nezahŕňa podlahu.
Martin
690 €
Oceľová hala 10x14,5 šikmá
Oceľová hala 10x14,5 šikmá vo farbe Parametre haly: - šírka 10,00 m - dĺžka 14,50 m - sedlová strecha - výška v hornej časti 5,00 m - výška bočnej steny 3,80 m - 6x dvojkrídlová brána 4,0 x 3,50 m ( šírka / výška)- skrutky zvnútra - akrylový plech RAL9006 trieda I - štruktúra lakovaná antikoróznou základnou farbou v sivej RAL 9006 - 4x PLEXI vložka 1,0 x 2,50 m (výška / šírka) - 1x dvere "100" Zaťaženia sú rovnomerne rozložené na steny a krov. Steny - skeletové sú z uzavretých profilov vystužených vodorovnými prútmi. Celé je to opláštené akrylovou doskou prvej kvality
Ardovo
19 350 €
Plechová garáž 3x5 m
Garáž z pozinkovaného plechu 3x5, so sklonom strechy dozadu, s dvojkrídlovou bránou. Parametre garáže: - šírka 3 m - dĺžka 5 m - dvojkrídlová brána (2 m vysoká) - šírka brány - 3m - výška na vrchole 2,13 m - výška vzadu 1,90 m - pozinkovaný trapézový plech na streche - pozinkovaná trapézový plech, triedy I, na stenách - štruktúra natretá základnou farbou - hliníkové skrutky na streche a stenách (strieborné) Špecifikácia materiálu: Konštrukcia garáže je vyrobená z L a C profiloch ohnutých za studena. Štruktúra je natretá základnou farbou. Pod strechou sa používajú profily C, ktoré dodávajú streche väčšiu pevnosť. Celé je to pokryté plechom vo farbe RAL I quality a pripevnené k štruktúre hliníkovými nitmi v striebornej farbe. V dvojkrídlovej bráne je nainštalovaný zámok s 2 kľúčmi, navyše na vnútornej strane sú skrutky (horná, spodná), ktoré blokujú vnútorné krídlo brány.
Zahraničie
620 €
Garáž 4x5
Garáž 4x5, výklopná brána, piesková farba, cena brutto zahŕňa dodávku
Kojšov
1 110 €
Plechová garáž 4x5,5
Plechová garáž 4x5,5 akrylová so sedlovou strechou, s výklopnými dverami nahor. Parametre garáže: - šírka 4 m - dĺžka 5,5 m - výklopná brána (výška 2 m) vo farbe hnedej - šírka brány - 3 m - výška hore 2,35 m - výška bočnej steny 2,13 m - na strecha. Trapézový plech vo farbe hnedý lesk (alebo iný zo základnej palety farieb) - na stenách trapézový plech triedy I vo farbe pieskový lesk (alebo iný zo základnej farebnej palety) - konštrukcia natretá základným náterom - skrutky na streche a na stenách hliník (strieborná farba) Konštrukcia garáže je vyrobená zo za studena ohýbaných uholníkov a kanálov.Konštrukcia je natretá základnou farbou. Na zaistenie väčšej pevnosti strechy sa pod strechu používajú C profily. Celé je to potiahnuté akrylovým plechom vo farbe RAL I kvality a pripevnené ku konštrukcii hliníkovými nitmi v striebornej farbe. CENA: 1065 € + 25 € dodávka Montáž bezplatne ak bude pripravený podklad vo forme: výlevky, základov, betónových tvárnic alebo dlažobnej kocky.
Spišská Nová Ves
1 255 €
Oceľové garážové dvere
Oceľové garážové dvere Parametre dverí: - šírka: 1,00 m - výška: 2,00 m - povrch dverí: 2 m2 - plech: akryl, stupeň I (vertikálny lichobežník), farba Zlatý dub Konštrukcia dverí je zváraná z pozinkovaných uzavretých profilov. Na zvýšenie tesnosti je po obvode rámu a krídel inštalované tesnenie. Možné konfigurácie (za poplatok): - rozmery podľa požiadavky - výsuvná alebo dvojkrídlová brána - izolovaná (polystyrén) alebo neizolovaná - brána / dvere v bráne - okná 27x50 - horizontálne ryhy (úzky alebo široký) - farba (na výber zo základnej palety farieb). Montáž dverí nie je zahrnutá v cene (k montáži je potrebná elektrina). Ak sú na mieste inštalácie staré dvere, je potrebné ich najskôr rozobrať. Za demontáž starých dverí je zodpovedný zákazník.
Chvojnica
210 €
Plechová garáž 7x5
Štít podobný drevu s dvojkrídlovou bránou, s dverami a oknami Parametre garáže: - šírka 7 m (6,96 m) , dĺžka 5 m (4,96 m), dvojkrídlová brána (výška 2 m) - 1 ks - šírka brány - 3 m - celková výška asi 2,75 m - výška bočnej steny 2,125 m - šírka dverí 0,90 m - 2 sklopné okná z PVC - trapézový plech GRAPHITE na streche (alebo inom zo základnej palety farieb) - nity zodpovedajúce farbe plechu - kovanie vo farbe ORECH na bokoch - strešné kovanie vo farbe strechy - na stenách trapézový plech triedy I ORECH (alebo ZLATÝ DUB, PINE) - konštrukcia natretá základným náterom - hliníkové strešné skrutky (strieborná farba) ) Špecifikácia materiálu: Strecha - vyrobená zo studených profilov ohýbaných, potiahnutých akrylovým trapézovým plechom T -14 v prvej triede, vystužených väzníkom.Kovanie z akrylového plechu vo farbe strešného plechu. Steny - samonosné skrutkované v rohoch garáže. Zvárané profily vo forme kríža zaisťujú stabilitu a pevnosť garážovej konštrukcie.Konštrukcia - vyrobená hlavne z uzavretých profilov, ako aj z uhlov a kanálov. Celé je to veľmi odolné a pevné. Drevená garáž s kovaním vyzerá veľmi esteticky. Je to veľmi funkčná konštrukcia vďaka použitiu krídlovej brány v kovovej garáži.CENA: 2960 € +25 € dovoz Bezplatná montáž ak bude pripravený podklad. Najlepším spôsobom je zhotovenie betónovej výlevky. Je to spoľahlivé a rýchle riešenie. Ďalším možným riešením je urobenie základov. Tretím riešením je položenie betónových tvárnic. Posledným riešením je postavenie garáže na dlažobných kockách.
Horný Smokovec
2 960 €
Garážová brána 2x2
Garážová brána 2x2 oceľová, výklopná nahor, nezateplená. Parametre brány: - šírka: 2,00 m - výška: 2,00 m - plocha dverí: 4 m2 - plech: akrylát, stupeň I, zvislý lichobežník, vo farbe (na výber zo základnej farebnej palety) Montáž brány nie je zahrnutá v cene (pre montáž je nutný prístup k elektrine). Ak je na mieste inštalácie stará brána, musí sa najskôr demontovať. Za demontáž starej brány je zodpovedný zákazník
Bottovo
360 €
Plechová garáž so sedlovou strechou 4x6
Plechová garáž, sedlová strecha 4x6, čierna matná s výklopnými dverami v borovicovej farbe v širokom horizontálnom paneli. Parametre garáže: - šírka 4 m - dĺžka 6 m - výklopná brána (výška 2 m) vo farbe PINE - šírka brány - 3 m - výška bočnej steny 2,13 m - výška hore 2,35 m - trapézový plech na streche v ČIERNEJ farbe (alebo inej zo základnej farebnej palety) - ČIERNY trapézový plech triedy I na stenách (alebo iný zo základnej farebnej palety) - strešné a rohové kovanie - konštrukcia natretá základným náterom - skrutky na streche a steny hliník (vo farbe striebornej) Konštrukcia garáže je vyrobená za studena ohýbaných uholníkov a kanálov. Štruktúra plechovej garáže je natretá podkladovou farbou. Na zaistenie väčšej pevnosti strechy sa pod strechu používajú C profily. Celé je to potiahnuté prvotriednym akrylovým plechom a pripevnené ku konštrukcii striebornými hliníkovými nitmi. Brána - ručne sklopná nahor vo farbe podobnej drevu (výber borovica, orech alebo zlatý dub). Na oboch stranách dverí sú v dolných rohoch nainštalované pružiny, ktoré pomáhajú zdvihnúť dvere nahor. CENA: 1710 € + 25 € - doprava Montáž bezplatne ak bude pripravený podklad vo forme: výlevky, základov, betónových tvárnic alebo dlažobnej kocky.
Budmerice
1 710 €
Garážová brána 2x2 oceľová
Garážová brána 2x2 oceľová, výklopná nahor, nezateplená. Parametre brány: - šírka: 2,00 m - výška: 2,00 m - plocha dverí: 4 m2 - plech: akrylát, stupeň I, zvislý lichobežník, vo farbe (na výber zo základnej farebnej palety) Montáž brány nie je zahrnutá v cene (pre montáž je nutný prístup k elektrine). Ak je na mieste inštalácie stará brána, musí sa najskôr demontovať. Za demontáž starej brány je zodpovedný zákazník
Čečehov
360 €
Garážová brána 2x2
Garážová brána 2x2 oceľová, výklopná nahor, nezateplená. Parametre brány: - šírka: 2,00 m - výška: 2,00 m - plocha dverí: 4 m2 - plech: akrylát, stupeň I, zvislý lichobežník, vo farbe (na výber zo základnej farebnej palety) Montáž brány nie je zahrnutá v cene (pre montáž je nutný prístup k elektrine). Ak je na mieste inštalácie stará brána, musí sa najskôr demontovať. Za demontáž starej brány je zodpovedný zákazník
Brvnište
360 €
Plechová garáž 3x5 drevodekor so sedlovou strechou
šírka 3 m (2,96 m) - dĺžka 5 m (4,96 m) - výklopná brána (výška 2 m) - 1,95 m svetlá vstupná výška (s možnosťou inštalácie automatu) - šírka brány - 3 m - celková výška 2,70 m - výška bočnej steny 2,125 m - HNEDÝ trapézový plech na streche (alebo iný zo základnej farebnej palety) - nity zodpovedajúce farbe plechu - kovanie na bokoch vo farbe Orech - kovanie na streche vo farbe strechy - na stenách trapézový plech triedy I Orech (alebo ZLATÝ DUB, BOROVICA) - konštrukcia natretá základným náterom - hliníkové strešné skrutky (strieborné) Špecifikácia materiálu: Strecha - vyrobená zo za studena ohýbaných profilov pokrytá plechom, vystužená priehradovým väzníkom. Kovanie z plechu vo farbe strešného plechu. Brána - ručne sklopná nahor, farba orech. Na oboch stranách dverí sú v dolných rohoch nainštalované pružiny, ktoré pomáhajú zdvihnúť dvere nahor. Steny - samonosné skrutkované v rohoch garáže. Zvárané profily vo forme kríža zaisťujú stabilitu a pevnosť garážovej konštrukcie. Konštrukcia - vyrobená hlavne z uzavretých profilov, ako aj z L a C Profiloch. Celé je to veľmi odolné a pevné. Drevená garáž s kovaním vyzerá veľmi esteticky. Je to veľmi funkčná konštrukcia vďaka použitiu výklopnej brány v plechovej garáži.
Martin
1 710 €
Garáž akrylová 4x5 I trieda
Garáž akrylová Šírka: 4m Dĺžka: 5m Výška najvyššej hrany: 2,35m Výška bočnej steny: 2,13m Plech: akrylový I. akosť
Hájske
940 €
Pelchová garáž plecháč 6x6m drevodekor
- šírka 6 m (5,96 m) - dĺžka 6 m (5,96 m) - horná brána (výška 2 m) - 1,95 m svetlá vstupná výška (s možnosťou inštalácie automatu zákazníkom) - šírka brány - 3m - celková výška 2,75 m - výška bočnej steny 2,125 m - na streche trapézový plech vo farbe GRAPHITE (alebo iný zo základnej farebnej palety) - nity zodpovedajúce farbe plechu - kovanie po stranách vo farbe Orech - kovanie na streche vo farbe strechy - na stenách trapézový plech triedy I Orech (alebo ZLATÝ DUB, Orech) - konštrukcia natretá základným náterom - hliníkové strešné skrutky (strieborné) Špecifikácia materiálu: Strecha-vyrobená zo za studena ohýbaných profilov potiahnutých akrylátovým trapézovým plechom T-14 v prvej triede, vystužených väzníkom. Kovanie z akrylového plechu vo farbe strešného plechu. Brána - ručne sklopná nahor, farba orech. Na oboch stranách dverí sú v dolných rohoch nainštalované pružiny, ktoré pomáhajú zdvihnúť dvere nahor. Steny - samonosné skrutkované v rohoch garáže. Zvárané profily vo forme kríža zaisťujú stabilitu a pevnosť konštrukcie garáže. Konštrukcia - vyrobená hlavne z uzavretých profilov, ako aj z L a C. Celé je to veľmi odolné a pevné.
Bačkovík
3 160 €
Plechová garáž 3x5 sklad búda vo farbe
Plechová garáž 3x5 sklonom strechy dozadu, farba drevu podobná - šírka 3 m - dĺžka 5 m -výklopná brána v drevenej farbe v širokom paneli (vysokom 2 m) - šírka brány - 3m - výška do vrchu 2,13 m - výška vzadu 1,90 m - zelený trapézový plech na streche (alebo iný zo základnej farebnej palety) - trapézový plech zelenej triedy I na stenách (alebo iný zo základnej farebnej palety) - konštrukcia natretá základným náterom - hliníkové skrutky na streche a stenách (strieborné) Konštrukcia garáže je vyrobená z uhlov a kanálov ohýbaných za studena a natretá základnou farbou.Na zaistenie väčšej pevnosti strechy sa pod strechu používajú C profily. Celé je to potiahnuté akrylovým plechom vo farbe RAL I kvality a pripevnené ku konštrukcii hliníkovými nitmi v striebornej farbe.
Košice
1 500 €
Hospodárska hala 10x10
Hospodárska hala je určená na uchovávanie, medzi iným hospodárskych, poľnohospodárskych a stavebných strojov Rozmery: - šírka 10,00 m - dĺžka 10,00 m - výška dvierok 2,00 m - výška vjazdu 4,50 m - celková výška spredu 5,50 m - akrylový trapézový plech RAL 7016 I. akosť - sedlová strecha - dodatočné malé dvierka - 2 dvojkrídlové brány otvárané do strán - konštrukcia natretá základným lakom
Zahraničie
9 500 €
Dvojkrídlová akrylová garáž 3x5
Vyrábame na objednávku, ak potrebujete inú veľkosť alebo farbu,
Bratislava
805 €
Prístrešok na odpadky klietka plechac na koše 3x2
Prístrešok na odpadky klietka plechac na koše 3x2 čierna farba Rozmery -šírka 3m -dĺžka 2m - celková výška vpredu 2,13 m - celková výška vzadu 1,90 m -farebný trapézový plech na streche -farebné kovanie -sklon strechy smerom dozadu - široký vodorovný panel - bezplatná montáž (bez kotvenia) Zmiešaná konštrukcia: L-profil a jokl. Hlavne z 30x30 joklu Vodorovný panel 18 cm široký Podložie: Zákazník je povinný pripraviť si podložie pre prístrešok na odpadky svojpomocne.
Poprad
1 500 €
Garáž akrylová 3x5
Garáž so sklonom dozadu, akrylová, 3x5. Vyrábame na objednávku, takže ak potrebujete inú veľkosť alebo farbu, kontaktujte nás
Kuchyňa
720 €
Garážová brána 2x2
Garážová brána 2x2 oceľová, výklopná nahor, nezateplená. Parametre brány: - šírka: 2,00 m - výška: 2,00 m - plocha dverí: 4 m2 - plech: akrylát, stupeň I, zvislý lichobežník, vo farbe (na výber zo základnej farebnej palety) Montáž brány nie je zahrnutá v cene (pre montáž je nutný prístup k elektrine). Ak je na mieste inštalácie stará brána, musí sa najskôr demontovať. Za demontáž starej brány je zodpovedný zákazník
Kalinov
360 €
Dvojmiestna garáž
Ponúkame jednomiestne, dvojmiestne a trojmiestne garáže. Môžeme vytvoriť v rozmere na individualnu objednavku. Kontaktujte a naceníme Váš projekt Vzorova cena 7x6 spad dozadu, vyklopna brana. Vbarve.
Blatná Polianka
1 800 €
Koterec pre psa 4x2
Koterec pre psa 4x2 pozinkovaný, 2 steny s doskou: Parametre koterca: - šírka 4,00 m - dĺžka 2,00 m - predná celková výška: 1,70 m - zadná celková výška: 1,50 m - šírka brány 90 cm - 2 steny pokryté impregnovanou doskou - an impregnovaná drevená podlaha, lakovaná bezfarebným lakom - rozostup priečok cca 8,5 cm. Ohrádka má horizontálne výstuhy, vďaka čomu je stabilnejšia a odolnejšia. Niektoré prvky konštrukcie a miesta zvarov nie sú z technologických dôvodov pozinkované. CENA: 695 € + 25 dovoz
Tomášov
695 €
Koterec 3x2 vyrobený z kari sieti v grafitovej far
Koterec 3x2 vyrobený z kari sieti v grafitovej farbe. Rozmery: - šírka 3,00 m - dĺžka 2,00 m - celková výška vpredu 1,50 m - celková výška vzadu 1,40 m - šírka bránky 90 cm - trapézový plech RAL 7016, trieda I, na streche - RAL 7016 kovania 1. stupňa - bočné, predné a zadné strany vyrobené z panelovej sieťoviny Graphite - sklon strechy dozadu - vodorovná výstuž Koterec z kari siete - je ohrádka vyrobená z nezváraného panelového pletiva, pokrytá grafitom RAL 7016. Sú usporiadané vertikálne. Vzdialenosť medzi priečkami závisí od dostupnosti panelového pletiva (max. 10 cm). Ohrádka má navyše vodorovnú výstuž z čiernej lakovanej tyče. Niektoré prvky, napríklad zvary alebo držiaky misiek, sú chránené základnou farbou.
Martin
690 €
Plechová garáž 4x6m plechac pozinkovaný sklad búda
Plechová garáž 4x6, pozinkovaná, so sklonom strechy dozadu, s dvojkrídlovou bránou. Rozmery garáže: - šírka 4 m - dĺžka 6 m - dvojkrídlová brána (2 m vysoká) - šírka brány - 3m - výška na vrchole 2,18 m - výška vzadu 1,90 m - pozinkovaný trapézový plech na streche - pozinkovaná trapézová oceľ, triedy I, na stenách - konštrukcia natretá základnou farbou - hliníkové skrutky na streche a stenách (strieborné) Špecifikácia materiálu: Konštrukcia garáže je vyrobená z L a C profilov ohýbaných za studena. Konštrukcia je natretá podkladovou farbou. Pod strechou sa používajú profily C, ktoré zaisťujú väčšiu trvanlivosť strechy. V dvojkrídlovej bráne je nainštalovaný závorový zámok s 2 kľúčmi, navyše na vnútornej štvrtine sú skrutky (horná, spodná), ktoré blokujú vnútorné krídlo brány. Tiež, ak nie je potrebné otvárať obe krídla brány.
Čadca
820 €
1 2