Rodinný dom, luxusná chalupa, Slovany
Krásny dom pod lesom pri potoku. Ponúkame na predaj krásnu novostavbu rodinného domu postavenú v roku 2016 modernej architektúry, ktorý sa nachádza v obci Slovany vzdialenej len 12 km od okresného mesta Martin, 12 km od okresného kúpeľného mesta Turčianske Teplice s celoročne otvoreným aquaparkom, 4 km od lyžiarskeho strediska Snowland Valča. Za zmienku stojí novovybudovaná cyklotrasa vedúca krásnou prírodou z Kláštora pod Znievom až do Valče. Štýlový rodinný dom má svoju jedinečnú atmosféru vytváranú osobitým a originálnym zariadením, ktoré je súčasťou predajnej ceny domu. K domu prislúcha upravený pozemok o celkovej výmere 511 m2. Zastavaná plocha domu je 90 m2. Dispozičné riešenie: vstupná chodba, priestranná obývacia miestnosť s osobitnou kuchynskou časťou, spálňa so šatníkom, kúpeľňa s WC. Samostatným vchodom sa vstupuje do letnej kuchyne, z ktorej je priamy výstup na pozemok priamo k altánku. Altánok je zariadený v tradičnom a originálnom vidieckom štýle, umocnený priamym prístupom k potôčiku, čo vytvára osobitný ráz relaxačnej zóny domu. V ďalšej časti domu sa nachádza skladová miestnosť, z ktorej je vybudovaný výstup do podkrovia slúžiace ako odkladací priestor. Dom je dôkladne zateplený, strecha je pokrytá betónovou strešnou krytinou, okná plastové 3 – sklá vybavené sieťkami proti hmyzu, elektrické podlahové kúrenie. Dôkladné zateplenie a použitá technológia vykurovania domu dodáva príjemnú atmosféru a komfortné bývanie, kde dom sa v lete neprehrieva a v zime udržuje konštantnú príjemnú teplotu. Vynikajúce tepelno - izolačné vlastnosti domu prispievajú k nízkym mesačným nákladom na spotrebu energií, ktoré sú iba 80,-€/mesiac. Dom je napojený na IS: voda, elektrika, kanalizácia. V interiéri boli použité kvalitné materiály – vinylové podlahy, drevené dvere s obložkovými zárubňami, kuchynská linka vybavená zabudovanými el. spotrebičmi. Celý interiér je citlivo zariadený dreveným nábytkom v originálnom folklórnom štýle. Na upravenom pozemku je vybudovaný prístrešok pre auto, záhradný domček na uskladnenie náradia, kosačky, bicyklov, zimných pneumatík a iné. V blízkosti letnej kuchyne za domov je postavený záhradný altánok poskytujúci príjemné miesto na relax a rodinné oslavy. Na pozemku je vysadené množstvo starostlivo ošetrených okrasných drevín, ovocné stromy. Rodinný dom je vo veľmi dobrom technickom stave, vhodný k okamžitému nasťahovaniu, bez ďalších nákladov na rekonštrukciu alebo opravy. Je vhodný na trvalé bývanie, avšak aj ako luxusná rekreačná chalupa. Perfektná poloha a štýlovosť nehnuteľnosti vytvára ponuku vhodnú pre náročného klienta, ktorý si chce užívať výhody bývania v novom rodinnom dome v tichom prostredí so slnečným pozemkom a zároveň požaduje bezproblémovú rýchlu dostupnosť do mesta Martin alebo Turčianske Teplice.
Martin
dohodou
Priestranný rodinný dom s veľkým pozemkom, Budiš.
Ponúkame na predaj priestranný rodinný dom s veľkým pozemkom v obci Budiš. Dom pozostáva z kuchyne, obývačky, 3 – samostatných obytných izieb, kúpeľne, WC, vstupnej chodby. Všetky miestnosti sú veľkých rozmerov s možnosťou rozšírenia podlahovej plochy o dostavbu podkrovia. V pivničných priestoroch je kotolňa a sklad. Zapojené IS: voda, elektrika, plyn, odpad do žumpy. Kúrenie ústredné plynové. Na veľkom pozemku o výmere 2.300 m2 sa nachádza humno. Dom je vhodný na trvalé bývanie, prípadne svojou polohou na okraji obce aj na rekreačné účely s možnosťou využívania pekného slnečného pozemku. Do úvahy pripadá aj realizácia ďalšej stavby na pozemku. Obec Budiš je známa prameňom pitnej vody, v okolí je dostatok voľnočasových aktivít letnej aj zimnej turistiky, pohorie Malá a Veľká Fatra, termálne kúpele Turčianske Teplice s celoročne otvoreným aquaparkom, rýchlo dostupné lyžiarske strediská Snowland Valča, Martinské hole, Krahule, Skalka. Cena: 125.000,-€
Martin
125 000 €
Veľký 4 izbový byt, tehlový dom, Martin - Centrum.
Na predaj veľký 4 izbový byt 140 m2 v tehlovom bytovom dome priamo v centre mesta Martin. Byt pozostáva z kuchyne, obývačky, troch samostatných obytných izieb, kúpeľne, WC, vstupnej chodby, balkónu. Nízke mesačné náklady len 150,-€ mesiac, Byt je voľný ihneď k užívaniu. Na parkovisku pred bytovým domom je vyhradené parkovacie miesto. V okolí je vybudovaná kompletná občianska vybavenosť, blízka pešia zóna, nemocnica.
Martin
dohodou
Veľký 3 izbový byt s dvomi balkónmi, Zvolen - Centrum.
Ponúkam na predaj veľký 3 - izbový byt s dvomi balkónmi vo Zvolene v blízkosti centra mesta. Výmera bytu je 75,5 m2, je situovaný na druhom poschodí v zateplenom bytovom dome s výťahom. Pozostáva z kuchyne, obývačky, detskej izby, spálne, kúpeľne, WC, špajze, vstupnej chodby a dvoch balkónov. Bytový dom je zateplený, pred domom je parkovisko. V byte sú vymenené plastové okná, je voľný ihneď k užívaniu. V okolí domu je dostatok zelene, jeho poloha v blízkosti centra mesta poskytuje obyvateľom komfortné, kľudné bývanie v dosahu kompletnej občianskej vybavenosti. Cena: 119.000,-€
Zvolen
119 000 €
Rodinný dom v podhorskom prostredí, Veľké Rovné.
Ponúkame na predaj nový rodinný dom vhodný na trvalé bývanie, alebo na príjemnú rekreačnú chalupu v podhorskej obci Veľké Rovné vzdialenej len 20 km od okresného mesta Žilina. K domu prislúcha upravený pozemok o celkovej výmere 840 m2. Zastavaná plocha domu je 68 m2. Úžitková plocha domu je 114 m2. Rok výstavby 2009. Dispozičné riešenie: vstupná chodba, kuchyňa so špajzou, priestranná obývačka, spálňa, kúpeľňa s WC, technická miestnosť. Do domu sa vstupuje cez krytú terasu, čo je veľmi praktické riešenie chráneného vstupu do domu pred snehom a nepriaznivým počasím. Terasa slúži v letných mesiacoch na príjemný oddych, výhľad s terasy je na pozemok s dostatkom súkromia. Na poschodí sa nachádzajú dve izby a podkrovný skladový priestor. Dom je murovaný dôkladne zateplený, okná sú plastové, strecha je pokrytá pálenou škridlou. V kuchyni, chodbe, kúpeľni je vybudované podlahové kúrenie, ostatných obytných priestoroch sú radiátory, vykurovanie zabezpečuje plynový vykurovací kotol. V obývacej izbe je k dispozícii švédska pec na pevné palivo. Dôkladné zatepleniu a použitá technológia vykurovania domu dodáva príjemnú atmosféru a komfortné bývanie, kde dom sa v lete neprehrieva a v zime udržuje konštantnú príjemnú teplotu, jeho vynikajúce tepelno - izolačné vlastnosti prispievajú k nízkym mesačným nákladom na spotrebu energií, ktoré sú len 95,-€/mesiac. Dom je napojený na IS: voda - vlastná, elektrika, plyn, kanalizácia. Na pozemku sa nachádzajú dve studne s celoročným dostatkom vody jedna slúži na čerpanie úžitkovej vody, druhá na polievanie záhrady. V interiéri boli požité kvalitné materiály podlahy, drevené dvere s obložkovými zárubňami, kuchynská linka vybavená zabudovanými el. spotrebičmi. Na upravenom pozemku je pri vstupnej bráne vybudovaný priestor na parkovanie troch motorových vozidiel, na pozemku sa ďalej nachádza záhradný domček, vydláždený priestor na stavbu altánku v lete slúžiaci na záhradné posedenie, udiareň, sklad záhradného náradia a pivnica na uskladnenie zeleniny udržiavajúca štandardnú teplotu. Na pozemku je vysadené množstvo okrasných drevín a kvetov, ktoré sú starostlivo ošetrované. Rodinný dom je vo veľmi dobrom technickom stave, vhodný k okamžitému nasťahovaniu, bez ďalších nákladov na rekonštrukciu, alebo opravy. K domu vedie novovybudovaná asfaltová cesta, je situovaný na konci ulice ako posledný v zástavbe s nerušeným výhľadom na okolitú prírodu. Vzhľadom na perfektnú polohu na okraji obce je ponuka vhodná pre náročného klienta, ktorý si chce užívať výhody bývania v novom rodinnom dome v tichom prostredí v blízosti prírody s veľkým slnečným pozemkom a zároveň požaduje bezproblémovú rýchlu dostupnosť do okresného mesta.
Žilina-Staré mesto
198 000 €
2 izbový byt s veľkým balkónom, komplet rekonštrukcia, Martin.
Ponúkame na predaj dvojizbový byt s veľkým zaskleným balkónom v mestskej časti Martin - Podháj. Byt sa nachádza na treťom nadzemnom poschodí v nízko podlažnom zateplenom tehlovom bytovom dome. Úžitková plocha bytu cca. 60 m2 + balkón 4 m2 + pivnica v suteréne. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou vrátane výmeny rozvodov elektriky, vody, odpadu. Vymenená bola aj kuchynská linka, ktorá je nová nepoužívaná, nové podlahy a nové radiátory v celom byte. Murované jadro s novou sanitou, sprchovým kútom, nové WC. Byt sa predáva kompletne zariadený novým nábytkom spolu s elektro spotrebičmi tak ako je uvedené na fotkách. V mestskej časti Podháj je vybudovaná kompletná občianska vybavenosť, škola, škôlka, obchody, zdravotné stredisko. Pred domom je parkovisko.
Martin
113 000 €
Veľký 3,5 izbový byt s balkónom, Martin - Centrum.
Ponúkame na predaj veľký 3,5 izbový byt s balkónom v lukratívnej a žiadanej časti mesta Martin - Prednádražie. Byt sa nachádza na ul. J. Nováka v priamej blízkosti nemocnice a pešej zóny centra mesta. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, jedálne, obývačky, spálne, detskej izby, kúpeľne a samostatného WC. Byt prešiel rozsiahlou rekonštrukciou: plastové okná, kuchynská linka, murované jadro, plávajúce podlahy v kuchynskej a jedálenskej časti, nové izbové dvere, vymenené rozvody vody a odpadu, nové rozvody elektriky v kúpeľňovej časti. Originálne drevené parkety prešli kompletnou údržbou s rekonštrukciou a sú vo všetkých izbách. Byt je západne orientovaný, slnečný s pekným výhľadom na Martinské hole. Byt je voľný a prístupný ihneď k nasťahovaniu, s možnosťou dokúpenia vlastnej garáže patriacej k bytu a vybavenej samostatnou elektrikou, ktorá je priamo pred bytovým domom.
Martin
180 000 €
Veľký 4 izbový byt ( 140 m2 ), Martin - Centrum.
Ponúkame na predaj moderne riešený veľký 4 - izbový byt s balkónom, v tehlovej novostavbe v centre mesta Martin. Nachádza sa na druhom poschodí s podlahovou plochou 120 m2 + balkón ( terasa ) 20 m2. Pozostáva z kuchyne prepojenej s obývacou izbou, spálne, dvoch detských izieb, kúpeľne, 2x WC, špajze, veľkého balkónu, vstupnej chodby. Izby sú nepriechodné, v vstupnej chodbe je vytvorený priestor na vybudovanie vstavanej skrine, kuchynská linka vybavenou el. spotrebičmi, svietidlá v celom byte. Celkové mesačné náklady za užívanie bytu sú 150,-€/mesiac. V okolí je vybudovaná kompletná občianska vybavenosť, blízka pešia zóna. Polohou bytového domu je vhodný aj ako investícia na následný prenájom, bytový dom Átrium je obľúbená destinácia pre zahraničných študentov medicíny.
Martin
200 000 €
Veľký 1 izbový byt, Martin - centrum.
Ponúkame na prenájom 1 – izbový byt v novostavbe priamo v centre Martina. V budove sa nachádza 24 bytových jednotiek, ktoré pozostávajú z 1 obytnej miestnosti, kuchyne a kúpeľne s WC. V bytoch sú nové plávajúce podlahy, podlahové kúrenie, nová sanita, kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi ako: chladnička, elektrická varná doska. Výmera bytu je 35 m2. Polyfunkčná budova má vlastné parkovisko s rampou. Priamo v budove sa nachádzajú obchodné priestory, ktoré tvoria pridanú hodnotu pre budúcich rezidentov. Okolie zároveň poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, dostupnosť, blízkosť reštauračných zariadení, lekárov, nemocnice, obchodov a pod. Cena nájmu je 380,-€/ mesiac + spotreba el. energie zálohovo 20,-€/mesiac.
Martin
400 €/mes.
Prenájom: veľká garáž, Martin - Centrum.
Ponúkame na prenájom veľkú garáž o výmere 30 m2. Nachádza sa v centre mesta Martin, v uzavretom areály. Dobrý celoročný prístup asfaltovou cestou. Možnosť využitia aj ako skladové priestory.
Martin
200 €/mes.
Posledné dve novostavby rodinných domov, Valča.
Ponúkame na predaj novostavbu priestranného murovaného nízkoenergetického rodinného domu v obci Valča. Nehnuteľnosť sa nachádza len 8 km od okresného mesta Martin, na slnečnom rovinatom pozemku o výmere 565 m², s orientáciou na juho - západ, s vybudovanými IS ( vodovod, elektrina, kanalizácia ). Nachádza sa v uzavretom areály kde je postavených 5 rodinných domov, voľné sú už len dva. Oplotený uzavretý areál s elektricky ovládanou bránou s diaľkovým ovládaním, poskytuje dokonalé súkromie a bezpečnosť. Rodinný dom disponuje zastavanou plochou 160 m2, úžitkovou plochou o výmere 140 m². Pozostáva z kuchyne plynule prepojenej s obývačkou, 4 samostatných obytných izieb, kúpeľne, 2x WC. Z obývačky, kuchyne, spálne a chodby je výstup slnečnú terasu. Nehnuteľnosť sa predáva v štádiu “HOLODOM”, Teda dom je kompletne dokončený, novému vlastníkovi zostáva dobudovať kuchynskú linku, plávajúce podlahy, sanitu, interiérové dvere. Fotky sú z priebehu výstavby. Výhody novostavby RD: ✅ Murovaný jednopodlažný bezbariérový rodinný dom ✅ nízkoenergetický, nízke mesačné náklady cca.: 110,-€/mesiac ✅ zateplenie 200 mm udržiava stabilnú teplotu v zime, neprehrieva dom v lete ✅ podlahové kúrenie udržiava konštantnú teplotu v celom dome ✅ plastové okná 3 – sklá, sedemkomorové ✅ náklady nižšie ako v byte ✅ výborná lokalita, v okolí novostavby modernej architektúry ✅ blízkosť prírody t ✅ dobrý celoročný prístup ✅ ručenie kupovaným domom pri čerpaní úveru ✅ rýchle sťahovanie z bytu do domu
Martin
255 000 €
Chata v obci Bystrička, v dosahu MHD.
Ponúkame na predaj chatu v obci Bystrička. Nachádza sa na konci obce smerom do doliny s dobrým celoročným prístupom autom a v dosahu MHD. Samostatný oplotený pozemok o výmere 245 m2 hraničí s potokom a lesom. Chata pozostáva z prízemia a dvoch nadzemných poschodí. Na prízemí sa nachádza kuchyňa so špajzou, na poschodí spoločenská miestnosť a na druhom nadzemnom poschodí spálňa. Pri vstupe na prvom poschodí je vybudovaná terasa, na pozemku je postavený obytný záhradný domček. Zapojený odber el. energie, možnosť vlastnej studne. Chata ponúka široké možnosti využitia v lete aj v zime, blízkosť lesa a potoka poskytuje príjemné osvieženie v horúcich letných dňoch.
Bystrička
39 900 €
3 izbový byt s garážou, Martin - Centrum.
Byt 81 m2 + Balkón 8 m2 + Garáž 18 m2. Ponúkame na predaj kompletne zrekonštruovaný veľký 3 izbový byt v zateplenom bytovom dome s garážou v centre mesta Martin na sídlisku Prednádražie. Byt pozostáva z dvoch samostatných obytných izieb ( spálňa, detská izba ), kuchyne, obývačky, kúpeľne, WC, vstupnej chodby, veľkého balkónu a pivnice v suteréne bytového domu. Výmera bytu je 81 m2 + balkón 8 m2, byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňa: rozvody vody a elektriny, murované bytové jadro, obklady, sanita, plávajúca podlaha v kuchyni, renovované parkety v izbách, nová kuchynská linka. Priamo pred bytovým domom sa nachádza garáž s vysporiadaným pozemkom. V okolí je kompletná občianska dostupnosť: pešia zóna, školy, škôlka, potraviny, nemocnica, nákupné centrum.
Martin
200 000 €
Apartmán priamo v lyžiarskom stredisku, Jasná - Nízke Tatry.
Ponúkame na predaj veľký apartmán v novostavbe apartmánového domu o celkovej výmere 93 m2. Nachádza sa v Nízkych Tatrách priamo v lyžiarskom stredisku Jasná len 3 min peši od dolnej stanice sedačkovej lanovky Lúčky. Výborná orientácia s výhľadom do lesa a na potok poskytuje dokonalé súkromie a príjemný pocit z blízkej tatranskej prírody. Pred apartmánovým domom je vybudované veľké parkovisko s parkovacím miestom vyhradeným pre apartmán. Apartmán sa nachádza na 2. NP, pozostáva z kuchyne prepojenej s obývačkou, dvoch samostatných spální, kúpeľne, WC, vstupnej chodby. Z kuchyne, obývačky a spálne je zabezpečený výstup na veľký balkón ( terasu ). Každý apartmán má vlastné vykurovanie el. kotlom a vlastný ohrev vody el. bojlerom. Predáva sa kompletne zariadený novým nábytkom a el. spotrebičmi ( chladnička, varná doska, umývačka riadu ) tak ako je uvedené na fotkách. Apartmán je možné využívať na súkromné účely, prípadne ako investíciu na prenájom, službu ktorého vykonáva správca apartmánového domu.
Demänovská Dolina
419 000 €
Novostavba: Rodinný dom v stave HOLODOM, Košťany nad Turcom.
Ponúkame na predaj novostavbu priestranného rodinného domu ( 132 m2 ) postavaného na slnečnom pozemku o výmere 560 m2 v obci Košťany nad Turcom, 2 km okresného mesta Martin. Dom je napojený na IS: voda, elektrika, kanalizácia. Pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne plynulo prepojenej s obývačkou, 3 – samostatných obytných izieb, kúpeľne, WC, technickej miestnosti. šatníka. Z obývačky je výstup na juho - západne orientovanú prekrytú terasu. Z technickej miestnosti je vybudovaný výstup do podkrovia, ktoré slúži ako veľký odkladací priestor. V cene 250.000,-€ je rodinný dom v stave HOLODOM a pozemok o výmere 560 m2. Rodinný dom je murovaný postavený do stavu: obvodové múry, priečky, krytá terasa strešná krytina Terran, výstup na povalu, odkladací priestor na povale, plastové okná 3 sklá, 7 komorové, vchodové dvere, v celom dome podlahové kúrenie, vykurovací kotol, komín, odkvapové ríny, rozvody vody, odpadu do kanalizácie, namontovaný elektromer, zateplenie, fasádna omietka biela, vnútorné stierky predpokladané náklady na spotrebu energií: 120,-€/mesiac. Kúpou nehnuteľnosti získa nový majiteľ komfortné bývanie vo vlastnom rodinnom dome s nákladmi nižšími ako v byte o podobnej výmere. Kúpou novostavby odpadá potreba rekonštrukcie, ktorá navyšuje obstarávaciu cenu starších nehnuteľností. Kúpu možno realizovať bankovým úverom s ručením kupovaným rodinným domom. Fotky sú ilustračné a z priebehu výstavby.
Martin
250 000 €
Veľký rodinný dom s pekným výhľadom, Banská Bystrica.
7 – izbový rodinný dom, Nové slnečné stráne, Ponúkame na predaj novostavbu 7 – izbového priestranného rodinného domu modernej architektúry v Banskej Bystrici časti Nové slnečné stráne, Benefity tejto výnimočnej ponuky sú: 1. LOKALITA – len 3 km od centra mesta s dobrou, rýchlou dostupnosťou autom. Nachádza sa v novo zastavanej lokalite v okolí prebieha výstavba nových rodinných domov. Z pozemku a terasy domu je pekný výhľad na okolitú prírodu. 2. PLOCHA DOMU – rodinný dom pozostáva z kuchyne plynulo prepojenej s obývačkou, 6 samostatných obytných izieb, 2x kúpeľne ( príprava na vaňu, WC, sprchový kút ), samostatné WC pri vstupe do domu, špajze, technickej miestnosti, terasy, pivnice 18 m2. Z obývačky je výstup na slnečnú južne orientovanú terasu o výmere 20 m2. V technickej miestnosti je priestor na umiestnenie sušičky prádla. Celková podlahová plocha domu je 273 m2. 3. VYBAVENIE – zapojené IS: voda, elektrika, kanalizácia, dažďová kanalizácia. V celom dome je vybudované úsporné podlahové kúrenie, plastové okná: 3 sklá zn. Slovaktual s tepelným rámikom, v obývačke plastové posuvné dvere cez ktoré je výstup na terasu, vchodové dvere. Kvalitné zateplenie poskytuje v zimných mesiacoch komfortné bývanie s nízkou spotrebou energií, v letných mesiacoch príjemnú klímu neprehrievajúcich sa obytných priestorov. 4. BONUSY – jedinečná ponuka pre Vašu investíciu do vlastného bývania v novom rodinnom dome s dobrou dostupnosťou do centra mesta. Kúpou nehnuteľnosti získa nový majiteľ komfortné bývanie vo vlastnom rodinnom dome s nákladmi nižšími ako v byte o podobnej výmere. Kúpou novostavby odpadá potreba rekonštrukcie, ktorá navyšuje obstarávaciu cenu starších nehnuteľností. Dom sa predáva v stave HOLODOM s pozemkom o výmere 848 m2 Novému majiteľovi rodinného domu ostáva dobudovať: sanitu v kúpeľniach a WC, interiérové dvere a zárubne, kuchynskú linku, plávajúcu podlahu a dlažbu. Predpokladané náklady na spotrebu energií: 150,-€/mesiac - energetický certifikát A. Výstavba už začala, fotky sú z priebehu výstavby. Možnosť čerpania úveru s ručením kupovaným rodinným domom. MIMORIADNA PONUKA, KTORÚ NIK NA SLOVENSKU NEPONÚKA: Developer ponúka odkúpenie bytu v ktorom potencionálny záujemca o kúpu rodinného domu momentálne býva, s garanciou bývania v byte do času dokončenia stavby rodinného domu. Záujemca sa teda sťahuje z bytu priamo do nového rodinného domu.
Banská Bystrica
dohodou
Výrobná hala v bývalej ZŤS, Martin.
Ponúkame na predaj výrobnú halu v areály bývalej ZŤS. Výmera haly je 800 m2, výmera pozemku 1.278 m2. Hala prešla rekonštrukciou zameranou hlavne na úsporu spotreby energií, na streche boli osadené solárne panely, vykurovanie je peletkovou pecou. Svojimi rozmermi a výškou ponúka široké možnosti využitia s možnosťou využívania žeriavu v interiéry. Hala je dobre dostupná nákladnými vozidlami, na pozemku je možnosť parkovania. V interiéry sú okrem výrobných priestorov vybudované šatne a sociálne zariadenia pre zamestnancov, kancelárie, skladové priestory.
Martin
549 000 €
Veľký 3 izbový byt, Martin - Centrum ( Prednádražie ).
Ponúkame na predaj kompletne zrekonštruovaný veľký 3 izbový byt v zateplenom bytovom dome v centre mesta Martin na sídlisku Prednádražie. Byt pozostáva z dvoch samostatných obytných izieb ( spálňa, detská izba ), kuchyne, obývačky, kúpeľne, WC, vstupnej chodby, veľkého balkónu a pivnice v suteréne bytového domu. Výmera bytu je 81 m2 + balkón 8 m2, byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňa: rozvody vody a elektriny, murované bytové jadro, obklady, sanita, plávajúce podlahy, nová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, interiérové dvere a zárubne, stierky, bezpečnostné vchodové dvere. V chodbe sú zabudované vstavané skrine. Rekonštrukciou bola zmenená aj dispozícia bytu kde bol zmenený tvar kuchyne aj kúpeľne, ktoré boli zároveň zväčšené. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút aj vaňa. Pred domom je veľké parkovisko, v okolí je kompletná občianska dostupnosť: pešia zóna, školy, škôlka, potraviny, nemocnica, nákupné centrum.
Martin
175 000 €
Stavebný pozemok, výmera 4.410 m2, Dolný Kalník.
Ponúkame na predaj stavebný pozemok v obci Dolnom Kalník. Výmera pozemku: 4.410 m2, je zahrnutý v územnom pláne obce. Územný plán obce povoľuje na pozemku výstavbu samostatne stojacich rodinných domov, aj radovú výstavbu. Rozdelenie pozemkov pre samostatnú výstavbu je o výmere min.: 700 m2. Taktiež je naprojektovaná prístupová cesta k všetkým pozemkom, projekt je súčasťou predajnej ceny. Predáva sa len celá výmera za cenu 100,-€/m2, môže slúžiť aj ako investícia nakoľko v uvedenej lokalite sa predávajú pozemky od 150,-€(m2. Cena: 100,-€/m2
Martin
441 000 €
Novostavba: Murovaný rodinný dom, Príbovce.
Ponúkame na predaj novostavbu nízkoenergetického zatepleného rodinného domu ( Bungalov ) nachádzajúci sa v obci Príbovce vzdialenej len 8 km od okresného mesta Martin. Dom pozostáva z kuchyne prepojenej s obývačkou, spálne, dvoch detských izieb, kúpeľne, dvoch WC, špajze. V obývačke sú osadené veľké balkónové okná s výstupom na prekrytú terasu. Dom je južne orientovaný, postavený z kvalitných materiálov zaručujúcich nízke náklady na spotrebu energií. Obvodové murivo – Ytong, okná 6 komorové , 3 sklá bielej farby, zateplenie. Zapojená IS: voda, elektrika, kanalizácia, plyn v celom dome podlahové kúrenie. Vykurovanie plynovým kotlom. V každej obytnej miestnosti je zabudovaná rekuperácia. Na streche je osadený fotovoltaický panel. Kvalitné zateplenie poskytuje v zimných mesiacoch komfortné bývanie s nízkou spotrebou energií, v letných mesiacoch príjemnú klímu neprehrievajúcich sa obytných priestorov. Predpokladané náklady na spotrebu energií: 90,-€/mesiac. Na slnečnom pozemku o výmere 352 m2 sú vybudované dve parkovacie státia pre dve autá so zámockej dlažby spolu s vchodom do domu. Dom sa predáva v stave HOLODOM. Kúpou nehnuteľnosti získa nový majiteľ komfortné bývanie vo vlastnom rodinnom dome s nákladmi nižšími ako v byte o podobnej výmere. Kúpou novostavby odpadá potreba rekonštrukcie, ktorá navyšuje obstarávaciu cenu starších nehnuteľností. Dom je dokončený, pripravený k predaju. Cena: 240.000,-€
Martin
240 000 €
5 izbový rodinný dom s garážou, Dražkovce.
Ponúkame na predaj rodinný dom v obci Dražkovce. Dom pozostáva z dvoch poschodí, na prízemí: vstupná chodba, šatník, kuchyňa so špajzou, obývačka s galériou, dve samostatné obytné izby, kúpeľňa, WC, kotolňa, zimná záhrada, krytá terasa, garáž. Na poschodí knižnica, galéria, dva samostatné obytné izby, kúpeľňa, WC. V kuchyni nová kuchynská linka ( 2023 ) so vstavanými el. spotrebičmi zn. BOSCH, nové plastové okná 3 sklá zn. Slovaktual, v obývačke krb s dvojplášťovým komínom zn. Schiedel, v celom dome centrálny vysávač, alarm, domový vrátnik, optický internet. Celková úžitková plocha domu je 265 m2. Terasa je vybavená zabudovaným grilom, umývadlom. V garáži je elektronická brána, na pozemku pred garážou sú vybudované ďalšie parkovacie miesta. Na pozemku o výmere 996 m2 je vysadených a starostlivo udržiavaných množstvo okrasných drevín, vybudovaná studňa s čerpadlom, postavený záhradný domček na uskladnenie záhradného náradia. Zapojené IS: voda, elektrika, kanalizácia, kúrenie podlahové kombinované s radiátormi úsporným tepelným čerpadlom zn. Panasonic. Obec Dražkovce je vzdialená len 3 km od okresného mesta Martin s dobrým dopravným spojením.
Dražkovce
525 000 €
Rodinný dom pod horou, Veľké Rovné. Znížená cena !
Ponúkame na predaj nový rodinný dom vhodný na trvalé bývanie, alebo na príjemnú rekreačnú chalupu v podhorskej obci Veľké Rovné vzdialenej len 20 km od okresného mesta Žilina. K domu prislúcha upravený pozemok o celkovej výmere 840 m2. Zastavaná plocha domu je 68 m2. Úžitková plocha domu je 114 m2. Rok výstavby 2009. Dispozičné riešenie: vstupná chodba, kuchyňa so špajzou, priestranná obývačka, spálňa, kúpeľňa s WC, technická miestnosť. Do domu sa vstupuje cez krytú terasu, čo je veľmi praktické riešenie chráneného vstupu do domu pred snehom a nepriaznivým počasím. Terasa slúži v letných mesiacoch na príjemný oddych, výhľad s terasy je na pozemok s dostatkom súkromia. Na poschodí sa nachádzajú dve izby a podkrovný skladový priestor. Dom je murovaný dôkladne zateplený, okná sú plastové, strecha je pokrytá pálenou škridlou. V kuchyni, chodbe, kúpeľni je vybudované podlahové kúrenie, ostatných obytných priestoroch sú radiátory, vykurovanie zabezpečuje plynový vykurovací kotol. V obývacej izbe je k dispozícii švédska pec na pevné palivo. Dôkladné zatepleniu a použitá technológia vykurovania domu dodáva príjemnú atmosféru a komfortné bývanie, kde dom sa v lete neprehrieva a v zime udržuje konštantnú príjemnú teplotu, jeho vynikajúce tepelno - izolačné vlastnosti prispievajú k nízkym mesačným nákladom na spotrebu energií, ktoré sú len 95,-€/mesiac. Dom je napojený na IS: voda - vlastná, elektrika, plyn, kanalizácia. Na pozemku sa nachádzajú dve studne s celoročným dostatkom vody jedna slúži na čerpanie úžitkovej vody, druhá na polievanie záhrady. V interiéri boli požité kvalitné materiály podlahy, drevené dvere s obložkovými zárubňami, kuchynská linka vybavená zabudovanými el. spotrebičmi. Na upravenom pozemku je pri vstupnej bráne vybudovaný priestor na parkovanie troch motorových vozidiel, na pozemku sa ďalej nachádza záhradný domček, vydláždený priestor na stavbu altánku v lete slúžiaci na záhradné posedenie, udiareň, sklad záhradného náradia a pivnica na uskladnenie zeleniny udržiavajúca štandardnú teplotu. Na pozemku je vysadené množstvo okrasných drevín a kvetov, ktoré sú starostlivo ošetrované. Rodinný dom je vo veľmi dobrom technickom stave, vhodný k okamžitému nasťahovaniu, bez ďalších nákladov na rekonštrukciu, alebo opravy. K domu vedie novovybudovaná asfaltová cesta, je situovaný na konci ulice ako posledný v zástavbe s nerušeným výhľadom na okolitú prírodu. Vzhľadom na perfektnú polohu na okraji obce je ponuka vhodná pre náročného klienta, ktorý si chce užívať výhody bývania v novom rodinnom dome v tichom prostredí v blízosti prírody s veľkým slnečným pozemkom a zároveň požaduje bezproblémovú rýchlu dostupnosť do okresného mesta.
Veľké Rovné
198 000 €
REZERVOVANÝ: Rodinný dom, pozemok 600 m2, Vrútky.
Ponúkame na predaj rodinný dom modernej architektúry, ktorý sa nachádza vo Vrútkach, časti Karvaš Blahovec v dosahu MHD mesta Martin. Svojou netradičnou polohou pozemku hraničiacim s lesom, je uvedená ponuka odlišná od rodinných domov v iných častiach mesta. K domu prislúcha upravený pozemok o celkovej výmere 600 m2. Zastavaná plocha domu je 125 m2 , úžitková plocha 105 m2 a terasa 12 m2. Ďalej sú súčasťou ponuky parkovacie miesta pre 2 osobné vozidlá + bonus bazénové teleso 25 m2. Dispozičné riešenie: vstupná chodba, 3 samostatné obytné izby – spálňa, 2 detské izby, kuchyňa prepojená s obývacou izbou a jedálňou, kúpeľňa so sprchovacím kútom, vaňou a umývadlom, WC samostatná toaleta s umývadlom, technická miestnosť s práčovňou, predsieň so stavanou skriňou – špajzou, spojovacia chodba vedúca do všetkých miestností; vonkajšia krytá terasa. Rodinný dom bude odovzdávaný v stave dokončenia „na kľúč“, čo zahŕňa aj zemné práce a vyrovnanie pozemku so základnými sadovými úpravami – trávnik + okrasné dreviny, oplotenie pozemku. Dôkladné zatepleniu - energetické zatriedenie A0 a použitá technológia vykurovania domu úsporným tepelným čerpadlom dodáva príjemnú atmosféru a komfortné bývanie, kde dom sa v lete neprehrieva a v zime udržuje konštantnú príjemnú teplotu, jeho vynikajúce tepelno - izolačné vlastnosti prispievajú k nízkym mesačným nákladom na spotrebu energií. Dom je napojený na IS: voda, elektrika, kanalizácia. Vzhľadom na perfektnú polohu je ponuka vhodná pre náročného klienta, ktorý si chce užívať výhody bývania v novom rodinnom dome v tichom prostredí s slnečným pozemkom v blízkosti lesa a zároveň požaduje bezproblémovú rýchlu dostupnosť do okresného mesta Martin. Fotky sú ilustračné a z priebehu výstavby.
Vrútky
299 000 €
Rodinný dom s bazénom, 7 apartmánov, pozemok 1.400 m2, Jadranovo.
JADRANOVO Hľadáte luxus ticha a súkromia pri brehu mora? Hľadáte miesto na relax nasýtené morským ovzduším, ktorý bude patriť iba Vám? Hľadáte komfortný bytový komplex na aktívnu dovolenku a investíciu? Ponúkame jedinečnú možnosť kúpy veľkého apartmánového domu pri jadranskom pobreží, v malebnom prostredí prekrásnej a jedinečnej dedinky JADRANOVO. Benefity tejto výnimočnej ponuky sú: 1. LOKALITA – len dve hodiny od rakúskych hraníc. Jadranovo sa pýši unikátnou polohou v blízkosti mesta Crikvenica (9 km) a Rijeky (cca 24 km). Prekrásny a známy ostrov Krk sa nachádza len 5 km od Jadranova, čo umožňuje poznávanie najkrajších oblastí a zákutí ostrova v tichu a oáze najväčšieho súkromia. Bonusom je fantastický výhľad na celý Rijecký záliv. 2. UBYTOVANIE – obytný dom, vybavený dvoma garážami a parkovacími miestami pre 6 áut, je situovaný na konci slepej ulice, ktorý sa nachádza na rozľahlom 1400 m2 pozemku. Štruktúra a dispozícia pozemku – altánok s grilom, záhrada, veľká terasa s možnosťou premietania filmov, veľký bazén so samostatnou plochou pre ležadlá - umožňuje dokonalé súkromie a veľkorysý priestor pre aktívny relax a oddych. Jedinečným bonusom ubytovania je samostatná veľká spoločenská miestnosť určená pre zážitkový oddych aj v prípade nepriaznivého počasia alebo posedenia si s priateľmi pri hudbe, tanci, spoločenských hrách. 3. VYBAVENIE – 7 samostatných apartmánov sa nachádza na prízemí (1 apartmán), prvom, druhom a treťom poschodí (2 apartmány na každom poschodí). Každý apartmán je určený pre dve dospelé osoby, vybavený samostatnou kuchynkou a sociálnym zariadením. Každý apartmán disponuje terasou alebo balkónom. Dispozičné riešenie apartmánov je veľkorysé a ich priestorové umiestnenie zabezpečuje absolútne súkromie. Výhľad z apartmánov je fascinujúci – môžete sa kochať výhľadom na celý Rijecký záliv, vo večerných hodinách obdivovať jedinečne osvetlený most na ostrov Krk či hľadať fantáziu vo výhľade na kúpeľné mesto Opatija známe svojou históriou letného sídla elity a zhromažďovania rakúsko-uhorskej šľachty. 4. BONUSY – jedinečná ponuka pre Vašu investíciu do vlastného dovolenkového súkromia. Jedinečná ponuka pre investovanie do turistického ruchu. Obytný dom je vhodný a zariadený k okamžitému používaniu. Jedinečná a fascinujúca príroda, snúbenie čistého, priezračného mora s oázou zelene a borovíc. Jadranovo je známe svojimi famóznymi zátokami, ktoré umožňujú splnenie sna o súkromnej a divokej pláži určenej iba pre Vás. Blízkosť najmalebnejších miest jadranského pobrežia, čo dáva dokonalú možnosť strávenia každého dňa na inom mieste, ktoré dýcha svojou históriou a príbehom. Oblasť pláže a prístavu je jedinečná malými špecifickými reštauráciami, možnosťou výletných plavieb, dostupnosťou služieb, čo prispieva k vysokému komfortu. Výborná dostupnosť – iba dve hodiny od rakúskych hraníc. Zavolajte, napíšte, kontaktujte. Radi poskytneme všetky informácie, virtuálnu a v prípade vážneho záujmu obhliadku priamo na mieste. KONTAKT: +421 904 055 550, e-mail: info@altreal.sk
Chorvátsko
1 100 000 €
Rodinný dom s garážou, Dolný Kubín.
Ponúkame na predaj veľký murovaný rodinný dom s garážou v Dolnom Kubíne, v blízkosti nemocnice na ul. Nemocničná. Dom pozostáva z prízemia a poschodia, prízemie: vstupná chodba, priestranná obývačka plynule prepojená s kuchyňou, spálňa, detská izba, šatník, kúpeľňa, WC, špajza, technická miestnosť, garáž. Z obývačky je výstup na slnečnú terasu a vstup do miestnosti v ktorej sa nachádza krytý bazén s protiprúdom. Z priestorov bazénu je výstup na ďalšiu terasu. Poschodie: dve veľké obytné izby, galéria, kúpeľňa, WC, povalový priestor s množstvom úložných priestorov, prípadne s možnosťou dobudovania ďalších obytných priestorov, alebo ďalšej samostatnej bytovej jednotky. Z poschodia je ďalší vstup do priestorov bazénu a jeho oddychovej časti. Úžitková plocha domu je 431 m2, zastavaná plocha je 284 m2. Na upravenom pozemku o výmere 665 m2 je pri vstupných dverách situovaná garáž s diaľkovo ovládanými dverami pred garážou sú dve parkovacie miesta so zámockej dlažby, veľký altánok s privedenou elektrikou a osvetlením. Rodinný dom bol postavený v roku 2005, ( obvodové murivo HEBEL hrúbky 500 mm ), je vo veľmi dobrom technickom stave bez potrebných rekonštrukčných prác s možnosťou okamžitého nasťahovania sa. Technická špecifikácia RD: ✅ murovaný, zateplený rodinný dom ✅ 3x parkovacie státie pred domom ✅ 1x garáž ✅ 1 x krytá terasa ✅ obvodové murivo 500 mm ✅ zateplenie 10 cm ✅ plynový vykurovací kotol Viesmann ✅ podlahové kúrenie ✅ vonkajší altánok s privedenými IS: voda, elektrika ) ✅ vnútorný bazén s protiprúdom ✅ solárne panely ✅ nízke mesačné náklady len 150,-€/mesiac ODPORÚČAM !!!
Dolný Kubín
dohodou
Samostatná garáž, Bratislava IV - Karlova Ves - ul. Devínska cesta
Ponúkame na predaj samostatne stojacu panelovú garáž. Nachádza sa v radovej zástavbe garáží s dobrým celoročným prístupom. Garáž má vydané súpisné číslo, pozemok je mestský, platí sa nájom za pozemok 33,-€/rok. Garáž je voľná, ihneď k užívaniu.
Bratislava IV - Karlova Ves
29 000 €
Novostavba: 5 izbový rodinný dom, Lisková.
Ponúkame na predaj novostavbu dvojpodlažného murovaného zatepleného nízkoenergetického rodinného domu v obci Lisková. Nehnuteľnosť pozostáva z kuchyne prepojenej s priestrannou obývačkou z ktorej je výstup na terasu, 4 – obytných izieb, 2x kúpeľne, 2x WC, šatníka. V celom dome je podlahové kúrenie. Predpokladané náklady na spotrebu energií: 110,-€/mesiac. Celková podlahová plocha domu je 145 m2. V dome sú zapojené IS: voda, elektrika, odpad do kanalizácie. Pozemok na ktorom sa nachádza je o výmere 480 m2, na konci slepej ulice, rovinatý juho – západne orientovaný. Dom sa predáva v stave HOLODOM bez kuchynskej linky, sanity, interiérových dverí a zárubní, plávajúcich podláh, terasy. Je vyhotovený z vysoko kvalitných materiálov. Lokalita ponúka bezpečné bývanie, ktoré vám, ale i vašej rodine zabezpečí pocit domova. Výstavba bude realizovaná do 12/2024 v Liskovej, ul. Poľná ( mimo hlavnej cesty ). Fotky sú ilustračné z takého istého rodinného domu postaveného na inej parcele. Cena domu v stave HOLODOM s pozemkom 480 m2: 245.000,-€.
Lisková
245 000 €
Novostavba: Rodinný dom s terasou, Kláštor pod Znievom.
Ponúkame na predaj novostavbu murovaného zatepleného nízko - energetického rodinného domu v obci Kláštor pod Znievom. Nehnuteľnosť pozostáva z kuchyne prepojenej s priestrannou obývačkou z ktorej je výstup na terasu, 3 – obytných izieb, kúpeľne, 2x WC, špajze. V celom dome je podlahové kúrenie. Predpokladané náklady na spotrebu energií: 110,-€/mesiac. Celková podlahová plocha domu je 132 m2, v podkroví skladový priestor 20 m2. V dome sú zapojené IS: voda, elektrika, plyn, odpad do kanalizácie. Pozemok na ktorom sa rodinný dom nachádza je o výmere 550 m2, rovinatý juho – západne orientovaný, poskytujúci dostatok súkromia. Dom sa predáva kompletne dokončený v stave HOLODOM: bez kuchynskej linky, sanity, interiérových dverí a zárubní, plávajúcich podláh, plynového vykurovacieho kotla, bojleru. Je vyhotovený z vysoko kvalitných materiálov murivo Ytong, betónová strešná krytina, 8 komorové plastové okná ( Slovaktual ) 3 sklá, zateplený, biela fasádna omietka. Na pozemku sú vybudované zo zámockej dlažby dve parkovacie miesta, terasa a prístupový chodník tiež zo zámockej dlažby. Taktiež sú realizované terénne úpravy s vysadeným trávnikom. Lokalita ponúka bezpečné bývanie, ktoré vám, ale i vašej rodine zabezpečí pocit domova. Vďaka vhodnému umiestneniu pozemku si budete môcť užívať pokojné a tiché bývanie s množstvom zelene. Váš nový domov bude vzdialený len 12 minút jazdy autom od okresného mesta Martin s dobrou občianskou vybavenosťou v obci Kláštor pod Znievom. Na kúpu domu je možné čerpanie úveru z banky s možnosťou ručenia kupovaným domom. Cena domu v stave HOLODOM, parkovacie miesta a terasa zo zámockej dlažby, pozemok o výmere 550 m2.
Martin
255 000 €
Novostavba: Rodinný dom v stave HOLODOM, pozemok 620 m2, Lisková.
5 izbový murovaný nízkoenergetický rodinný dom. Ponúkame na predaj novostavbu priestranného murovaného nízkoenergetického rozostavaného rodinného domu v obci Lisková. Nehnuteľnosť sa nachádza len 6 km od okresného mesta Ružomberok, na slnečnom rovinatom pozemku o výmere 620 m², s orientáciou na juho - západ, s vybudovanými IS ( vodovod, elektrina, kanalizácia ). Dom je situovaný na konci slepej ulice, južne orientovaný s celodenným slnečným svitom ( bez výhľadu na komín ), v danej lokalite prebieha výstavba dvoch rodinných domov. Rodinný dom disponuje úžitkovou plochou o výmere 140 m². Pozostáva z kuchyne plynule prepojenej s obývačkou, 4 samostatných obytných izieb, kúpeľne, 2x WC. Z kuchyne, obývačky a chodby je výstup terasu. Nehnuteľnosť sa predáva v štádiu HOLODOM HOLODOM znamená komplet dokončený dom vrátane vnútorných stierok, vymaľovaného interiéru, podlahového kúrenia, rozvodov elektriky, el. zásuviek, odpadu do kanalizácie, zateplenia, bielej fasádnej omietky atd. Nový majiteľ si dobuduje kuchynskú linku, plávajúce podlahy, sanitu v kúpeľni, interiérové dvere. Výhody novostavby RD: ✅ Murovaný jednopodlažný bezbariérový rodinný dom ✅ nízkoenergetický, nízke mesačné náklady cca.: 100,-€/mesiac ✅ zateplenie 200mm udržiava stabilnú teplotu v zime, neprehrieva dom v lete ✅ podlahové kúrenie udržiava konštantnú teplotu v celom dome ✅ plastové okná 3 – sklá, sedemkomorové ✅ stropná izolácia 25 cm ✅ náklady nižšie ako v byte ✅ výborná lokalita, dom je na konci slepej ulice ✅ blízkosť prírody t ✅ dobrý celoročný prístup ✅ ručenie kupovaným domom pri čerpaní úveru ✅ rýchle sťahovanie z bytu do domu
Ružomberok
249 000 €
5 - izbový rodinný dom s tepelným čerpadlom, Liptovská Štiavnica.
Ponúkame na predaj 5 izbový rodinný dom modernej architektúry, ktorý sa nachádza vo vyhľadávanej atraktívnej obci Liptovská Štiavnica vzdialenej len 4 km od okresného mesta Ružomberok. Dom je postavený na veľkom pozemku o výmere 1.236 m2. Úžitková plocha domu je 135 m2 Dispozičné riešenie: vstupná chodba, priestranná obývačka plynule prepojená s kuchyňou, 2x kúpeľňa s WC, technická miestnosť, 4 samostatné obytné izby, šatník. Z obývačky a zo spálne je výstup na prekrytú celoročne využiteľnú terasu. V rodičovskej spálni je situovaný ďalší šatník a kúpeľňa s WC. V celej dĺžke chodby sú zabudované vstavané skrine, celé podkrovie je pochôdzne využiteľné ako skladový priestor. Vedľa vstupných dverí sa nachádza garáž, ktorá je súčasťou domu s priamym vstup do vstupnej chodby. Dom je murovaný z pálenej tehly, zateplený minerálnou vatou Nobasil 15 cm., strecha je pokrytá betónovou škridlou. Podlahové kúrenie zabezpečuje tepelné čerpadlo zem - voda v obývacej izbe je k dispozícii aj krb so vzduchovými rozvodmi do všetkých priestorov domu. Okná sú 3 sklá drevo – hliníkové, ktoré sú bez údržbové, na všetkých oknách sú individuálne aj centrálne ovládané vonkajšie rolety. Vo všetkých izbách sú rozvody televízneho aj rádiového signálu vrátane dátových zásuviek. O Vašu bezpečnosť sa postará video vrátnik s obrazovkou umiestnenou v obývačke a kamerou na vstupnej bráne čím získate prehľad o prichádzajúcich návštevách, v prístrešku na auto je privedený elektrický prúd s možnosťou adaptácie na nabíjačku elektromobilu, v dome je zabudovaný alarm prepojený s mobilom a sirénou. Dôkladné zatepleniu a použitá technológia vykurovania domu dodáva príjemnú atmosféru a komfortné bývanie, kde dom sa v lete neprehrieva a v zima jeho vynikajúce tepelno - izolačné vlastnosti prispievajú k nízkym mesačným nákladom na spotrebu energií, ktoré sú len 94,-€/mesiac. Dom je napojený na IS: voda, elektrika, kanalizácia. V interiéry boli požité kvalitné materiály dubové podlahy, drevené dvere s obložkovými zárubňami, kuchynská linka vybavená zabudovanými el. spotrebičmi sporák, rúra, práčka, umývačka riadu, digestor, mikrovlnná rúra. Dom je zariadený kvalitným nábytkom z tvrdého masívu vrátane oboch šatníkov. Na upravenom pozemku je pri vstupe vybudovaný prístrešok pre auto s elektricky ovládanou bránou, altánok s vonkajším krbom aj grilom pod altánkom je situovaná pivnica na skladovanie potravín. Ďalej sa na pozemku nachádza skladová hospodárska stavba rozmerov 6 x 4 m slúžiaca na uskladnenie kosačky, bicyklov, zimných pneumatík atd.. Pozemok má vybudované umelé zavlažovanie z vlastnej studne. Rodinný dom je vo veľmi dobrom technickom stave, vhodný k okamžitému nasťahovaniu, bez ďalších nákladov na rekonštrukciu, alebo opravy. Dom sa predáva komplet zariadený Vzhľadom na perfektnú polohu je ponuka vhodná pre náročného klienta, ktorý si chce užívať výhody bývania v novom rodinnom dome v tichom prostredí s veľkým pozemkom a zároveň požaduje bezproblémovú rýchlu dostupnosť do mesta.
Liptovská Štiavnica
dohodou
1 2