2 izb. byt na ulici Palárikova Senica!
Ponúkame na predaj štandartný 2 izbový byt na ulici Palárikova. Byt má zrekonštruované murované jadro a plastové okná. Pozostáva z obývacej izby, kde je plávajúca podlaha a spálne, v ktorej sú drevené parkety a vstup na zasklenný balkón, samostatného WC, kúpeľne so sprchovým kútom a kuchyne. Bytový dom je zateplený a mesačné náklady sú 130 eur + elektrina. V cene kompletný právny a hypotekárny servis, katastrálne poplatky, prepis bytu aj energií. Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte nás kontakovať.
Senica
69 900 €
Novostavba v tichej časti Borský Peter
Ponúkame na predaj novostavbu rodinného domu v tichej časti obce Borský Mikuláš s kompletnou občiasnkou vybavenosťou.  V dome chýba len kuchynská linka, nábytok a postele a môžte komfortne bývať. Dispozícia domu : prízmie domu tvorí kuchyňa, WC, špajza, obývacia izba s HS portálom a vstupom na terasu. poschodie pozostáva zo spálne, nadštandartne veľkou detskou izbou a kúpeľne s WC Technické vybavenie domu: murivo Ytong 30 cm, strecha Bramac, plastové okná s trojsklom + HS portál s výstupom na terasu, elektrické teplovodné podlahové kúrenie,elektrický kotol Vailant, klimatizácia Daikin v každej izbe, vonkajšie elektrické žalúzie, na prízemí je dlažba a na poschodí plávajúca podlaha. Tepelná izolácia stien: 20 cm EPS 70 a teplená izolácia podláh: 15 cm EPS 150. Napojenie na inžinierske siete: elektrina 230 V a 400 v, kanalizácia, voda, studňa. V cene kompletný právny a hypotekárny servis, katastrálne poplatky, prepis domu aj energií. Ak Vás táto výnimočná ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať a dohodnite si obhliadku alebo si môžete v pohodlí domova pozrieť našu virtuálnu prehliadku tejto nehnuteľnosti: https://my.matterport.com/show/?m=k7WmPpdvNP1
Borský Mikuláš
229 900 €
Kompletne zariadený 2-izbový byt v novostavbe s parkovacím miestom
Čo by ste povedali na moderné a pokojné bývanie v rezidenčnom projekte Pri Parku? Spojenie mestského života a blízkosti prírody  v jednom... Byt je kompletne zariadený, ešte v ňom nikto nebýval. Celková výmera bytu je 50,87m2. Podlahová plocha bytu je 46,51 m2. Balkón o výmere 4,36 m2. Nachádza sa na 2.poschodí - 3.nadzemné podlažie. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne spojenej s obývacou izbou - so vstupom na balkón, spálne, kúpeľne s vaňou a samostatného WC. K bytu patrí aj vonkajšie parkovacie miesto a komora, ktorá sa nachádza na rovnakom poschodí, hneď vedľa bytu. Bytový dom je 6- podlažný, zateplený, elektrický vrátnik, má bezbariérový vstup a nový výťah. Byt je vhodný pre 1-2 pracujúce osoby, bez domácich zvierat. Nájomné je 600,- Eur vrátane energií a parkovacieho miesta. Voľný od 01.05.2024. Pre viac informácií ma prosím kontaktujte na čísle 0949870146.
Senica
600 €/mes.
Štýlový rodinný dom s veľkým pozemkom – Kunov
Ponúkame na predaj krásny rodinný dom s veľkým pozemkom o celkovej výmere 3225 m2, ktorý sa nachádza v Senici, časť Kunov, čo je len kúsok od mesta Senica a kúsok od  Kunovskej priehrady. Je samostatne stojaci, podpivničený, s jedným nadzemným podlažím a obytným podkrovím. Tento domček má v sebe kus histórie. V minulosti bol využívaný ako lisovňa, neskôr bol prerobený na rodinný dom. Táto výnimočná nehnuteľnosť ponúka súkromie, veľa zelene, úžasný priestor na oddych a relax. Je vhodný na trvalé, ale aj na rekreačné bývanie. V roku 2013 prešiel kompletnou a kvalitnou rekonštrukciou, nová elektrina, nová strecha, steny - kváder, zateplenie strechy aj bokov domu, výmena rozvodov, výmena kúrenia. Kúrenie - ústredné plynové, kombinované s tuhým palivom - krb, ktorý vykúri obidve podlažia. Plynový kotol na ohrev teplej vody. Strecha - sedlová, plechová, pozinkovaná. Krov - väznicový Dubové vchodové dvere Žumpa Čistička Mestská voda + studňa na pozemku Elektrina 220-380V Mesačné náklady cca 120,- Eur Dispozícia domu: Suterén je osadený v priemernej hĺbke do 2 m v prednej časti so zvislou i vodorovnou izoláciou voči zemnej vlhkosti. Pozostáva z nádhernej vinárne s krásnym posedením a klenbovou pivnicou, teda ideálne miesto na ochutnávku vína. Prízemie tvorí kuchyňa spojená s veľkou obývacou izbou, kúpeľňa, schodisko, terasa. Podkrovie tvoria 2 veľké spálne, z čoho jedna má nádherný výhľad do záhrady. V cene kompletný právny a hypotekárny servis, katastrálne poplatky, prepis domu aj energií. Ak Vás táto výnimočná ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na čísle 0949870146 a dohodnite si obhliadku alebo si môžete v pohodlí domova pozrieť našu virtuálnu prehliadku tejto nehnuteľnosti: https://my.matterport.com/show/?m=c73Qio6bonh
Senica
219 900 €
Obchodný priestor na prenájom - centrum
Ponúkame na prenájom obchodný priestor o výmere 34 m2, ktorý sa nachádza priamo v centre mesta v obchodnej zóne. Priestor má bezbariérový vstup, prízemie, s preskleneným výkladom. Je vhodný na kanceláriu, ale aj na služby, nakoľko je tu dotiahnutá aj voda + samostatné WC. Nájomné je 350 +DPH + náklady vo výške cca 57,- elektrinu si nájomca nahlasuje na seba. Voľný ihneď. Pre viac informácií ma prosím kontaktujte na čísle 0949870146.
Senica
350 €/mes.
Obchodný priestor na prenájom – centrum mesta
Ponúkame na prenájom obchodný priestor o výmere 30 m2, ktorý sa nachádza priamo v centre mesta na 1. poschodí  v obchodnom dome. Priestor je vhodný na obchod, alebo kanceláriu. Sociálne zariadenia sa nachádzajú v suteréne obchodného domu. Priestor je nezariadený, voľný ihneď. Nájom je 230,- + DPH + energie. Pre viac informácií ma prosím kontaktujte na čísle 0949870146.
Senica
230 €/mes.
Kancelária na prenájom priamo v centre mesta
Ponúkame na prenájom kanceláriu, ktorá sa nachádza na 1.poschodí s výťahom priamo v centre mesta na Hviezdoslavovej ulici. Priestor má výmeru 31 m2, prenajíma sa nezariadený. Nájomné je 170,- + DPH a náklady vo výške cca 96,- elektrinu si nahlasuje nájomca na seba. Nájom s nákladmi 266,- Náklady zahŕňajú plyn, vodné, stočné, dovoz odpadu, upratovanie spoločných priestorov, elektrinu si nájomca prehlasuje na seba. Priestor vhodný na administratívu, WC na chodbe. Voľný ihneď. Pre viac informácií ma prosím kontaktujte na čísle 0949870146.
Senica
266 €/mes.
Zrekonštruovaná hala – sklad na prenájom
Ponúkame na dlhodobý prenájom halu o výmere 500 m2, ktorá prešla čiastočnou rekonštrukciou, nachádza sa v tichej časti Senice na Železničnej ulici. Budova je zateplená. Strecha - hliníkový plech. Vykurovanie je na tuhé palivo Nové osvetlenie v celej hale Okná plastové Optický internet. Areál je napojený na kamerový systém, alarm, automatické ovládanie brány. Nájom je 2.500,- na mesiac + DPH + energie. Hala je vhodná na sklad, ale aj na výrobu, nakoľko sa dá vykurovať. Má samostatný merač na elektrinu. Bezproblémové parkovanie priamo v areáli. V prípade záujmu sú k dispozícii aj kancelárie so sociálnymi zariadeniami, kuchynka, ktoré sa nachádzajú v rovnakom areáli. Voľné ihneď. Pre viac informácií ma prosím kontaktujte na čísle 0949870146 alebo na mail: m.oveckova@hestiareal.sk
Senica
2 500 €/mes.
Veľký obchodný priestor na prenájom, centrum
Ponúkame na prenájom veľký obchodný priestor, ktorý sa nachádza priamo v centre mesta v polyfunkčnej budove. Celková výmera je 500 m2, je tu možnosť rozdelenia aj na 2 samostatné priestory. K dispozícii sú 2 výťahy, sociálne zariadenia, balkón. Bezproblémové parkovanie priamo pred budovou. Priestor je ihneď k dispozícii. Inžinierske siete: Elektrina, Kanalizácia, Mestská voda. Kúrenie ústredné. Nájomné je 2.500,- / mesiac + DPH + energie. Pre viac informácií ma prosím kontaktujte na čísle 0949870146.
Senica
2 500 €/mes.
Stavebný pozemok v novo-vybudovanej lokalite Hlboké
Ponúkame Vám na predaj lukratívny stavebný pozemok o celkovej výmere 741 m2 v obci Hlboké. Nachádza sa v pokojnom prostredí v novo-vybudovanej lokalite, s rýchlym prístupom na hlavnú cestu. V obci je plná občianska vybavenosť, vzdialené len pár minút od okresného mesta Senica. Jedná sa o rožný, slnečný a rovinatý pozemok, s prístupovým chodníkom. Sú tu dotiahnuté všetky inžinierske siete: voda, elektrina, plyn. Rozmery pozemku: 19m x 40m. V rámci lokality je tu vybudovaná a skolaudovaná infraštruktúra s verejným osvetlením. V cene kompletný právny a hypotekárny servis, katastrálne poplatky, prepis pozemku. Pre viac informácií ma prosím kontaktujte na čísle 0949870146.
Hlboké
69 900 €
Skladový areál s veľkým pozemkom priamo v priemyselnej zóne
Ponúkame na predaj veľký skladový areál s výrobnou halou a pozemkom o celkovej výmere 9796 m2. Top lokalita: Priemyselno-prevádzková zóna mesta s prevažujúcou ľahkou výrobou, s menšími a strednými prevádzkovými areálmi /pekáreň, mliekareň, sklady, obchodné prevádzky/. Areál je prístupný priamo z verejnej spevnenej komunikácie. Diaľnica je najbližšie 40 km - Kúty. V lokalite sú vybudované všetky IS, s priamou možnosťou napojenia. Areál je prispôsobený bezproblémovému prístupu kamiónov. Stavby boli využívané ako menšia prevádzka mlyna a skladu s vlastným administratívnym a sociálnym zázemím. Vzhľadom na polohu, tvar a typ stavieb je možné univerzálne prevádzkové využitie. Celková výmera pozemku 9796 m2. Prvá hala má rozmery 331 m2. Druhá hala 611 m2. Príručný sklad o výmere 72 m2. Šatne, a sociálne zariadenia o výmere 42 m2. Kancelárie o výmere 96 m2. V skladovo-výrobných halách je betónový podklad. 2 x prístrešky a nakladacia rampa, prispôsobená pre nakládku a vykládku do 7,5 tony. K skladom patrí aj pozemok o celkovej výmere 9796 m2, na odstavné plochy a parkovanie. Vykurované sú len kancelárske priestory, elektrina je prispôsobená na výrobnú kapacitu. Pre viac informácií ma prosím kontaktujte na číslo 0949870146. Cena na vyžiadanie v RK.
Senica
dohodou
Krásna novostavba – predaj alebo výmena za byt + doplatok
Hľadáte novostavbu, kde sa stačí len nasťahovať, bez ďalších investícií? Ponúkame Vám na predaj túto čerstvo skolaudovanú, modernú novostavbu 4-izbového rodinného domu, ktorý sa nachádza v Senici časť Čáčov, v tichej uličke, mimo hlavnej cesty. Jedná sa o samostatne stojaci rodinný dom s pozemkom o výmere 445 m2, pozemok je rovinatý, oplotený. Na pozemku sa nachádza aj hospodárska budova s prístreškom pre 2 autá. Dispozične pozostáva z útulnej obývacej izby spojenej s kuchyňou, komory, spálne so samostatným šatníkom, 2 detských izieb, technickej miestnosti, chodby, veľkej kúpeľne spojenej s WC - /vaňa aj sprchový kút/ a samostatného WC. Na dvore nájdete aj veľkú krytú terasu, ktorá je vhodná posedenie s priateľmi, rodinou ako aj na grilovanie. Táto novostavba je vkusne a moderne zariadená, stačí sa len nasťahovať. Neutrálne farby, ktoré ladia spolu so zariadením. Tento domček je obývaný len pár mesiacov, takže je ako nový. Výhodou tohto domčeka je aj jeho skvelá dispozícia, ktorá rozdeľuje dom na dennú a nočnú časť. Dom je murovaný, postavený z Porfixu, rozmer 16 x 9. Celková výmera pozemku je 445 m2. Zastavaná plocha je 264 m2. Strecha sedlová, betónová škridla Terran, pod strechou fúkaná izolácia. Z technickej miestnosti je vstup na povalu, kde nájdete veľa úložného priestoru. Okná - plastové 3-sklo. Inžinierske siete: elektrina, mestská voda, kanalizácia, studňa - kopaná, trativod dažďovej vody. Čerstvo dokončená fasáda - bielej farby. Kúrenie je teplovodné - podlahové, elektrický bojler na ohrev vody, v technickej miestnosti sa nachádza aj filtrácia vody. Predpríprava na krb, alebo krbové kachle. Predpríprava na klimatizáciu, na vonkajšie žalúzie a domového vrátnika, predpríprava na vonkajší kamerový systém. Terasa je podpivničená. Skolaudované v Decembri 2023. V cene kompletný právny a hypotekárny servis, katastrálne poplatky, prepis domu aj energií. Zariadenie domu je na dohode s majiteľmi. V blízkosti veľa zelene, plná občianska vybavenosť, na skok do mesta Senica. Dom je v ponuke na predaj, ale je tu možnosť aj výmeny za 2-3 izbový byt v Senici + doplatok. Pre viac informácií ma prosím kontaktujte na čísle 0949870146.
Senica
225 000 €
Moderný 4 – izb. rodinný dom !
Ponúkame na predaj prakticý 4 - izbový rodinný dom v novej lokalite obce Hlboké s názvom Lipová Alej. Moderný a praktický jedno-podlažný rodinný dom s predprípravou na krb pozostáva z 3 samostatných izieb, kuchyne spojenej s obývacou izbou, kúpeľne so sprchovacím kútom, vaňou a WC, samostatného WC + technickej miestnosti, zádveria,  závetria, garáže so vstupom priamo z domu a krytej terasy. zastavaná plocha 167,30 m2 úžitková plocha 115,50 m2 plocha pozemku 408 m2 podlahová plocha 95,00 m2 plus garáž o výmere 25,10 m2 terasa 17,60 m2 Špecifikácia holodomu : Vykurovanie je  podlahové, ústredné teplovodné s plynovým kotlom UK, ako zdrojom tepla. vnútorné omietky strojové biele, vápencové, natreté bielou farbou zastrešená terasa na podlahe poterový betón v obývacej izbe je predpríprava na krb s vykurovacou vložkou komín okná plastové 3-sklo, vnútorná farba biela, vonkajšia vo farbe Antracid vypínače Legrant vonkajšia dlažba + chodníky v cene garáž má bránu s automatickým ovládaním vetranie – rekuperácia svetelná elektroinštalácia plot – plotové dielce IS: voda, elektrina, plyn, optika, odpad je riešený žumpou o veľkosti 12 m3 s automatickou signalizáciou naplnenia Parkovanie – 3x, pričom jedno státie je v garáži a  2x vonkajšie parkovanie pred domom. Spevnená plocha je zo zámkovej dlažby. Domy sa nachádzajú v pokojnom prostredí s jednoduchým pripojením na hlavnú cestu, blízkosti je škola aj škôlka. Cena domu je v stave HOLODOMU s možnosťou dokončenia domu na kľúč. Mesačné náklady cca 100,- Eur. V cene kompletný právny a hypotekárny servis, katastrálne poplatky. Neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes  na čísle 0949870146. Celú ponuku domov a detailné informácie nájdete aj na stránke lipovaalej.sk
Hlboké
199 000 €
Kancelária po kompletnej rekonštrukcii s parkovacím miestom
Ponúkame na dlhodobý  prenájom kanceláriu o výmere 27,23 m2, ktorá sa nachádza v tichej časti mesta na Železničnej ulici. Prešla kompletnou rekonštrukciou, je čerstvo vymaľovaná, má novú, liatu podlahu. Kancelária má nainštalovanú klimatizáciu. Kúrenie je plynové - podlahové. V budove je dotiahnutý nový optický internet. Ku kancelárii prislúcha aj kuchynka a oddelené sociálne zariadenia, ktoré sa nachádzajú na chodbe, bezproblémové parkovanie priamo pri budove, ktoré je v cene nájomného. Brána na automatické ovládanie. Celý objekt je napojený na kamerový systém, aj alarm. V ponuke aj hala - sklad o výmere 500 m2. Nájom je 9,- na m2 + DPH + energie. Voľné ihneď. Pre viac informácií ma prosím kontaktujte na čísle 0949870146 alebo na mail: m.oveckova@hestiareal.sk
Senica
245 €/mes.
Zariadený 3-izbový byt na prenájom
Ponúkame na dlhodobý prenájom útulný 3-izbový byt o celkovej výmere 63,88 m2, ktorý sa nachádza v zateplenej tehlovej bytovke na 2.poschodí na Kalinčiakovej ulici. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej obývacej izby, spálne so vstupom na balkón, kuchyne, detskej izby, kúpeľne s vaňou a samostatného WC. K bytu prislúcha aj murovaná pivnica, ktorá sa nachádza v suteréne bytového domu. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii, má vymenené plastové okná, taktiež boli vymenené stupačky, kúpeľňa je po rekonštrukcii, menená kuchynská linka. V izbách sú kvalitné drevené podlahy. Byt je čerstvo vymaľovaný. Nájomné je  500,- Eur na mesiac, vrátane energií. TV a internet si nájomca zriaďuje na vlastné náklady. Orientácia bytu: Východ - kuchyňa a detská izba. Západ - Obývacia izba a spálňa. V blízkosti plná občianska vybavenosť, plno zelene, detské ihrisko, parkovisko. Byt sa prenajíma zariadený, vhodný pre 2 max 3 osoby, bez domácich zvierat. Pre viac informácií ma prosím kontaktujte na čísle 0949870146.
Senica
500 €/mes.
Hala na prenájom 600 m2 – priemyselná zóna
Ponúkame na prenájom halu o výmere 600 m2, ktorá sa nachádza priamo v priemyselnej zóne v Senici. Celý objekt je oplotený, napojený na zabezpečovacie zariadenie. Z inžinierskych sietí je tu dotiahnutá elektrina. V hale nie je vykurovanie, je vhodná na sklad. Má 3 samostatné brány na nakládku, vykládku. Na hale bola nedávno vymenená nová strecha - plechová. Ihneď k dispozícii. Bezproblémové parkovanie pri objekte. Nájom je 1.800,- na mesiac + energie. Pre viac informácií ma prosím kontaktujte na čísle 0949870146.
Senica
1 800 €/mes.
Hala na prenájom 400 m2 – priemyselná zóna
Ponúkame na prenájom halu o výmere 400 m2, ktorá sa nachádza priamo v priemyselnej zóne v Senici. Hala je rozdelená na 2 časti, nachádzajú sa tu aj sociálne zariadenia, kancelária. Celý objekt je oplotený, napojený na zabezpečovacie zariadenie. Z inžinierskych sietí je tu elektrina a mestská voda. Vykurovanie krbom. Hala je vhodná na výrobu, alebo na sklad. Ihneď k dispozícii. Bezproblémové parkovanie pri objekte. Nájom je 1.200,- na mesiac + energie. Pre viac informácií ma prosím kontaktujte na čísle 0949870146.
Senica
1 200 €/mes.
Stavebný pozemok Hlboké 764 m2
Ponúkame Vám na predaj lukratívny stavebný pozemok o celkovej výmere 764 m2 v obci Hlboké. Nachádza sa v pokojnom prostredí v novo-vybudovanej lokalite, s rýchlym prístupom na hlavnú cestu. V obci je plná občianska vybavenosť, škôlka, škola, obchod. Hlboké je vzdialené len pár minút od okresného mesta Senica. Jedná sa o slnečný a rovinatý pozemok, s prístupovým chodníkom. Sú tu dotiahnuté všetky inžinierske siete: voda, elektrina, plyn. Rozmery pozemku: 40m x 20m. V rámci lokality je tu vybudovaná a skolaudovaná infraštruktúra s verejným osvetlením. V cene pozemku bude aj betónový plot z 1 strany. V cene kompletný právny a hypotekárny servis, katastrálne poplatky, prepis pozemku. Pre viac informácií ma prosím kontaktujte na čísle 0949870146.
Hlboké
69 900 €
Obchodný priestor na prenájom priamo v centre mesta
Ponúkame na prenájom komerčný priestor, ktorý sa nachádza priamo v centre mesta na Hollého ulici. Priestor o výmere 50 m2 sa nachádza na vyvýšenom prízemí a má samostatný vchod. Je rozdelený na 3 časti a má vlastné sociálne zariadenie so sprchou. Naposledy využívaný ako veterinárna ambulancia, vhodný na obchod, kanceláriu alebo na služby. Priestor ihneď voľný. Nájomné s energiami je 525,- /z toho 375,- Eur je nájom a energie cca 150,- Eur plus DPH. Pre viac informácií ma prosím kontaktujte na čísle 0949870146.
Senica
525 €/mes.
Kompletne zariadená novostavba v Penati Golf Resort
Ponúkame na predaj kompletne zariadenú novostavbu rodinného domu, ktorá sa nachádza v okrajovej lokalite obce Šajdíkove Humence v samostatnej lokalite golfového areálu Penati Golf Resort. Jedná sa o samostatne stojaci 2-podlažný rodinný dom so sedlovou strechou, s pozemkom o celkovej výmere 473m2. 1.NP dispozične pozostáva zo vstupnej haly so schodiskom, priestranná kuchyňa spojená s obývacou izbou so vstupom na terasu a samostatného WC. 2.NP pozostáva z 3 samostatných izieb, kúpeľňa spojená s WC a chodba. Dom je vhodný na trvalé bývanie, alebo rekreáciu. Bol skolaudovaný v roku 2020 a predáva sa kompletne zariadený, čo dáva novému majiteľovi aj vynikajúcu investičnú príležitosť, nakoľko dom môže prenajímať, bez akýchkoľvek ďalších investícií. Základy sú betónové základové pásy s vodorovnou izoláciou proti vode. Zvislé konštrukcie tvorí drevený skelet z hranolov 60 x 140mm, vyplnený tepelnou izoláciou, z vonkajšej strany s kontaktným zatepľovacím systémom z polystyrénu hr 10cm v celkovej hrúbke 265mm. Celková plocha pozemku je 473 m2. Pozemok je oplotený. Strecha - sedlová, krytina z pozinkovaného plechu. Zdrojom teplej vody je elektrický zásobníkový ohrievač. Kúrenie je podlahové - termostat, teplota sa dá nadstaviť v každej izbe samostatne. IS: mestská voda, elektrina, kanalizácia. V dome je dotiahnutá optika. 3x vonkajšie parkovacie miesta Ak hľadáte nový domček, máte radi golf, veľa zelene, prírodu, bez ďalších investícií, neváhajte a dohodnite si obhliadku na čísle 0949870146 alebo na mail: m.oveckova@hestiareal.sk Dom je ihneď voľný. K dispozícii aj novo-vypracovaný znalecký posudok. V cene kompletný právny a hypotekárny servis, katastrálne poplatky, prepis energií aj domu. Pri rýchlom jednaní dohoda na cene možná.
Šajdíkove Humence
259 000 €
Stavebný pozemok na predaj, Senica, Košútovec
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj slnečný stavebný POZEMOK nachádzajúci sa  v okrajovej časti mesta Senica, časť Košútovec. Ideálne miesto pre stavbu RODINNÉHO DOMU či MODULOVÉHO DOMU, ktoré vám poskytne komfortné bývanie. Popis: - celková výmera pozemku 805 m2 + prístupová cesta vo výmere 133 m2 - pozemok s bezproblémovým celoročným prístupom - rozmer pozemku 50 m x 16 m/ šírka pozemku od cesty /, prístup aj z pripravovanej prístupovej cesty k ďalším dvom pozemkom - umiestnenie pozemku je v zastavanom území obce - inžinierske siete sú na hranici pozemku – voda, elektrina V rámci predaja je k dispozícii kompletná PROJEKTOVÁ DOKUMENTÁCIA na stavbu RD s možnosťou prípadného využitia! Vrátane pozemku sa predáva aj spoluvlastnícky podiel 1/3 z prístupovej cesty, ktorá vedie k susedným dvom pozemkom. Vynikajúca lokalita a výborná dostupnosť do mesta sú ďalšie výhody tejto nehnuteľnosti.  Svojou polohou umožňuje využívanie kompletnej občianskej vybavenosti okresného mesta, ale aj rozrastajúcej sa obce Hlboké, kde nájdete základnú školu, materskú školu, potraviny, multifunkčné ihrisko - všetko potrebné k spokojnému bývaniu. Ak Vás ponuka zaujala a máte záujem o bližšie informácie neváhajte ma kontaktovať na telefónnom čísle – 0907 267 674. Nami uvedená cena je vrátane poplatku za sprostredkovanie realitnou kanceláriou, vrátane právneho servisu a všetkých poplatkov, ako overenie podpisov, katastrálne poplatky ... Financovanie zabezpečíme bezplatne s najlepšími podmienkami na trhu.
Senica
dohodou
RD vhodný aj na dvojgeneračné bývanie alebo podnikanie !
Ponúkame na predaj rodinný dom v pôvodnom stave s možnosťou dvojgeneračného bývania s dvomi samostatnými vstupmi.  Nachádza v  mestkej časti Čáčov na ulici Čáčovská cesta. Dom je možné využiť aj na podnikateľké účely spojené s bývaním. Na prízemí domu pri vstupnej chodbe sa nachádza WC s kúpeľňou, ďalej kuchyňa s praktickou komorou, obývacia izba a dve izby. Dom je celý podpivničený. V suteréne sú 3 samosatnané miestnoťi, technická miestnosť. V tejto časťi je možné vybudovať obytnú jednotku aj vďaka veľkým oknám smerujúce do záhrady. V záhrade sa nachádzajú veľké ovocné stromy. Pozemko má výmeru 715 m2. K dumu prislúcha aj garáž s montážnou jamou. inžinierske siete: elektrina, plyn, voda, tv, internet, kanalizácia je pred domom a dom je napojený aktuálne na žumpu. V cene kompletný právny a hypotekárny servis, katastrálne poplatky, prepis. Pre viac informácií ma prosím kontaktujte na čísle 0908128046.
Senica
dohodou
Záhrada s chatkou a príslušenstvom
Ponúkame na predaj záhradu v záhradkárkej osade Kunov III. Na okraji pozemku je dovedená pitná voda a rozvody užitkovej vody sú rozmiestnené po celej záhrade. Súčasťou záhrady je menšia chatka s kuchynskou linkou a sedačkou, náraďovňou a chemickým WC. Do chatky je dovedená aj elektrina. Na pozemku sú rôzne ovocné stromy, kríky a dva vyvýšene záhony na pestovanie zeleniny. Takže záhrada a chatka je pripravená na okamžité pohodlné užívanie a začiatok jarných prác v záhrade sa môže začať i vďaka kompletnému záhradkarskemu vybaveniu, ktoré Vám je tu k dispozícii. Teraz je ten správny čas na kúpu Vášho oddychového miesta s krásnym výhladom na Kunovskú priehradu a jej okolie.
Senica
33 000 €
Stavebné pozemky s projektami a stavebným povolením!!
Ponúkame na predaj súbor desiatich stavebných pozemkov v novovybudovanej lokalite Lipová Alej Hlboké. Všetky pozemky sú napojené na elektrinu, vodu, plyn a optiku. Vrámci lokality je vybudovaná a skolaudovaná infraštruktúra s verejným osvetlením. Možnosť predaja aj po častiach. Cena 100 eur/m2.
Hlboké
464 500 €
Lesné pozemky- rôzne podiely
Chcete investovať bez následných starostí? Využite našu ponuku investície do lesných pozemkov v k.u. Moravský Ján a Sekule. Ponúkamne na rpedaj rôzne podiely v lesných pozemkov c celkovej výmere až 15 h. V katastrálnom území Sekule sa jedná o celkovú výmeru 4 h. a v  k.ú. Moravský Ján až 11 h. Možnosť kúpy rôznej výmery a podielu.
Moravský Svätý Ján
dohodou
5 – izbový dom s rozsiahlym pozemkom !
Ponúkame na predaj rodinný dom s krásnym pozemkom, ktorý naplní nároky na bývanie aj  pre 5 - 6 člennú rodinu. Tento rodinný dom prináša dôraz na maximum obytného aj úložného priestoru. Po vstupe do predsiene vás obklopí príjemný pocit domova. Od zvyšku domu ju na ochranu pred prenikaním chladu, hluku a prachu z okolia oddeľujú dvere. Dostanete sa nimi do chodby so schodiskom a dennej časti domu. Dispozícia dennej časti domu bude vyhovovať tým, ktorí preferujú oddelenie kuchyne s jedálňou od obývačky. Ich situovanie vedľa seba zároveň myslí na jednoduché obsluhovanie návštev. Príjemný relax aj útulnú atmosféru pri stretávaní s rodinou a priateľmi pomáha v obývačke vytvoriť vstavaný krb. Z obývačky sa dá prejsť do záhrady a na terasu cez balkónové dvere. Na prízemí sa nachádza ešte jedna miestnosť. Môžete ju využívať ako pracovňu alebo hosťovskú izbu. Vedľa predsiene sa nachádza tiež prvá kúpeľňa so sprchovým kútom a WC. V podkroví sa nachádzajú tri priestranné izby, kúpeľňa a šatník. Zo spálňe sa dá vyjsť na balkón.  Ďalšie dve izby sa dajú zariadiť pre deti. Kúpeľňa v podkroví má vane, dvojumývadlo a WC, práčka a sušičku. K domu prislúcha garáž. Na pozemku sa nachádza ešte hospodárska miestnosť s prístreškom pre auto, studňa a  zároveň poskytuje veľa možností ďaľšieho využitia. Mesačné náklady cca 200 eur/mes.  (elektrina, voda, plyn)
Rohožník, Malacky
310 000 €
Novostavba podľa Vašich predstáv !!
Ponúkame na predaj útulný rodinný dom v malebnej obci Cerová. Rodinný dom je aktuálne vo fáze výstavby, takže je tu stále možnosť aj na malé dispozičné úpravy domu alebo dokončenie domu podľa vizualizácii na kľúč. Rodinný dom bude napojený na vodovod, plyn a elektrinu, splaškové odpadové vody budú odvádzané do žumpy. Stavba má celkové rozmermi 11,00m x 6,20 m bez zateplenia.  V rodinnom dome sa nachádza zádverie, z ktorého je prístupné samostatné WC a ďalej na jednej strane priestor kuchyne, jedálne a obývacej izby a na strane druhej schodisko spájajúce prízemie s poschodím. Na 2.np sa nachádzajú tri obytné izby a samostatná kúpeľňa. Technická špecifikácia : RD bude postavený z pálenej tehly 300mm zateplenie fasády 15 cm polystyrén fasádne okná trojsklá, plastové železobetónový strop tepelné čerpadlo ako alternatíva k plynovej prípojke šikmá strecha pokrytá škridlou odkvapový systém V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte, kľudne aj cez víkend. V cene je zahrnutý právny aj hypotekárny servis, prepis energií a odovzdanie nehnuteľnosti. V cene kompletný právny a hypotekárny servis, katastrálne poplatky, prepis energií.
Cerová
dohodou
Garáž na predaj, ulica Nám. Hraničiarov – Petržalka
Hľadáte  parkovacie miesto blízko bytového domu ? Ponúkame na predaj garáž v bytovom dome na Námestí Hraničiarov v mestskej časti Petržalka. Garáž je kúpou k dispozícií.  Rozmery garáže : 5,90 x 3,20 m2. Výborná lokalita a dostupnosť. Cena je vrátane poplatku za sprostredkovanie predaja realitnou kanceláriou, vrátane právneho servisu. Ak by ste potrebovali, financovanie zabezpečíme bezplatne s naším najlepším finančným poradcom.
Bratislava V - Petržalka
49 900 €
Predaj RD Čáry
RK Hestia real Vám ponúka na predaj,  čiastočne zrekonštruovaný rodinný dom v ktorom sú dve samostatné bytové jednotky. RD sa nachádza v obci Čáry v okrese Senica. RD stojaci na rozľahlom pozemku s výmerou 3525 m2, je pripojený na všetky inžinierske siete s výnimkou kanalizácie (odpad je zatiaľ riešený žumpou – 7 m3). Na pozemku je vlastná kopaná studňa a hospodárska budova.. Dom má sedlovú strechu  – škridla Bramac (cca 10 rokov) a je čiastočne podpivničený. V dome sú byty: jeden je dvojizbový a druhý trojizbový.  Pri rekonštrukcii v rokoch 2013-2015 sa zrenovoval interiér vrátane rozvodov, podláh, okien, dverí a strechy, oprava vnútorných omietok, nová vstupná plechová brána. Tento rodinný dom je vhodný ako na trvalé tak aj na víkendové bývanie. Poprípade bývanie s podnikaním. Dom, je bez ťarchy a kúpou je ihneď voľný. Parkovanie bez problémov - vo dvore, alebo pred domom. V obci Čáry je dobrá občianska vybavenosť.
Čáry
dohodou
prenájom prevádzky kaviareň-cukráreň
RK Hestia real Vám ponúka na prenájom prevádzku kaviareň - cukráreň v obci Čáry okr. Senica. Prevádzka sa nachádza priamo u hlavnej cesty Senica-Kúty/D2. Pred prevádzkou je parkovisko pre šesť áut. Stavba je z roku 2008 a je udržiavaná. V prízemí je prevádzka, WC pre hostí a jedno pre personál, kuchyň a menší sklad. V prvom poschodí je veľká spoločenská miestnosť,  WC s vaňou a jedna menšia izba. Pred prevádzkou je veľká letná terasa. Mesačné náklady na prevádzku cca 200,-€.
Čáry
550 €/mes.
1 2 3 4 5