PREDAJ 7 izbový rodinný dom s prekrásnou záhradou v obci Šelpice
Mezei&Mezei vám ponúka na predaj 7 izbový rodinný dom v tichej uličke obce Šelpice. Nehnuteľnosť leží na rovinatom pozemku o výmere 715 m2 a disponuje podlahovou plochou o výmere 300 m2. Dvoj garáž poskytuje dostatok priestoru pre parkovanie. Celkovo je však možné zaparkovať až 7 áut. Dispozícia nehnuteľnosti : Prvé podlažie : vstupná predsieň, práčovňa s toaletou, kúpeľňa s vaňou a toaletou, špajza, kuchyňa, obývacia izba s jedálňou a priestranná terasa. Druhé podlažie : 6 samostatných izieb, 2 spálne disponujú výstupom na balkón a 2 kúpeľne (jedna s vaňou, druhá so sprchovým kútom). Technické parametre nehnuteľnosti : Nehnuteľnosť bola skolaudovaná v roku 2001. Dom disponuje : elektrickými bránami, videovrátnikom, alarmom, centrálnym vysávačom, automatickým zavlažovacím systémom s vlastnou studňou, automatickou kosačkou a masážnou vaňou s audiotechnikou. Kúrenie v dome je riešené pomocou dvojročného plynového kotlu. Inžinierske siete : voda, plyn, elektrina, čistička odpadových vôd. Lokalita nehnuteľnosti : Obec Šelpice ponúka perfektnú dostupnosť do okresného mesta Trnava, ktoré je vzdialené len 6 km a ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. !!! V provízii je zahrnutý kompletný právny servis a pomôžeme Vám aj s bezstarostným vybavením hypotekárneho úveru. Všetko pod jednou strechou nájdete u nás v kancelárii. Mezei&Mezei, Hlavná 23 (Pepe pasáž) !!!
Šelpice
399 000 €
PREDAJ Pozemok v tichej časti obci Boleráz časť Klčovany
Mezei&Mezei vám ponúka na predaj pozemok v obci Boleráz v časti Klčovany. Rovinatý pozemok má výmeru 1083 m2 a je prístupný z asfaltovej cesty. Pozemok má šírku 15m a dĺžku 73 m. Technické parametre pozemku : Pri pozemku sa nachádzajú inžinierske siete : elektrika, plyn, kanalizácia a obecný vodovod. Parcela je podľa platného územného plánu obce je určená na výstavbu nízkopodlažných RD. Lokalita pozemku : Obec Boleráz patrí medzi dobre rozvinuté obce v výbornou dostupnosťou do Trnavy. Samozrejmosťou v obci je kompletná občianska vybavenosť. !!! V provízii je zahrnutý kompletný právny servis a pomôžeme Vám aj s bezstarostným vybavením hypotekárneho úveru. Všetko pod jednou strechou nájdete u nás v kancelárii. Mezei&Mezei, Hlavná 23 (Pepe pasáž) !!!
Boleráz
130 000 €
PREDAJ ! 3 izbový byt po rekonštrukcii v Trnave
Mezei&Mezei vám ponúka predaj 3 izbový byt v Trnave po kompletnej rekonštrukcii. Byt sa nachádza na 2/2 poschodí a disponuje podlahovou plochou o výmere 90 m2. K bytu taktiež prináležia dve priestranné pivnice spolu o výmere 20 m2. Ako najväčšiu výhodu nehnuteľnosti vnímame záhradu aj s altánkom o výmere 30 m2. Dispozícia nehnuteľnosti : vstupná chodba, samostatná toaleta, kúpeľňa s vaňou, obývacia miestnosť, dve samostatné izby, kuchyňa, 2 balkóny. Technické parametre nehnuteľnosti : Nehnuteľnosť prešla kompletnou rekonštrukciou vrátane : podláh, plastových okien, elektrických rozvodov. Kúrenie v byte je riešené pomocou plynových radiátorov. Pred bytovým domom k bytu prináležia 3 parkovacie miesta. !!! V provízii je zahrnutý kompletný právny servis a pomôžeme Vám aj s bezstarostným vybavením hypotekárneho úveru. Všetko pod jednou strechou nájdete u nás v kancelárii. Mezei&Mezei, Hlavná 23 (Pepe pasáž) !!!
Trnava
139 500 €
PREDAJ! Štúdiový apartmán v projekte Aqua Dimore
Mezei&Mezei vám ponúka na predaj štúdiový apartmán v projekte Aqua Dimore od developera Vincitore. Vincitore Real Estate je renomovaná developerská spoločnosť so sídlom v Dubaji v Spojených arabských emirátoch. Vincitore Real Estate sa špecializuje na výstavbu špičkových, luxusných nehnuteľností navrhnutých tak, aby vyhovovali potrebám a preferenciám náročných klientov. Spoločnosť sa zaviazala vytvárať výnimočné obytné priestory, ktoré spájajú estetickú príťažlivosť s funkčnosťou, udržateľnosťou a inováciou.Hlavnou dominantou projektu je že každý apartmán disponuje vlastným bazénom na balkóne. Apartmán disponuje podlahovou plochou o výmere 45 m2. Developer poskytuje niekoľko platobných plánov. Ako najzaujímavejší by sme uviedli platobný plán 1% so sumy apartmánu každý mesiac a to úplne bez úročne po celú dobu. Dokončenie apartmánu je naplánované na December 2026. Apartmán sa predáva kompletne zariadený. Viac informácii na : https://www.mezeireality.sk/nase-projekty/apartmany-dubaj-skvela-investicna-prilezitost
Spojené Arabské Emiráty
195 000 €
PREDAJ ! Investičný Štúdiový apartmán - Dubaj v blízkosti Burj Khalifa
Mezei&Mezei vám ponúka na predaj štúdiový apartmán v projekte Bayz 101. Projekt Bayz 101 je zaujímavý hlavne vďaka jeho lokalite a tou je bussines bay. 101 poschodová budova sa bude týčiť len 5 minút autom od najvyšej budovy sveta - Burj Khalifa. Bayz 101 ukríva v sebe talianský štýl zariadenia v nadštadardnej kvalite a pritom za veľmi dostupnú cenu aj pre Slovenského klienta. Výmera apartmánu je 29 m2 + 6m2 balkón. Štúdiový apartmán je dostupný na poschodiach 20 - 35. Predáva sa kompletne zariadený. Platobný plán : Developer poskytuje platobný plán až na 80 mesiacov. 74% zo sumy apartmánu musí byť splatených kým je apartmán dokončený. Zvyšných 26 % zo sumy klient spláca po dokončení. Dokončenie projektu je naplánované na Jún 2028. Apartmán sa predáva kompletne zariadený. Viac informácii na : https://www.mezeireality.sk/nase-projekty/apartmany-dubaj-skvela-investicna-prilezitost
Spojené Arabské Emiráty
305 000 €
PREDAJ ! Hotel Koliba v Trnave v časti Kamenný mlyn
Mezei&Mezei vám ponúka na predaj hotel Koliba v lukratívnej časti mesta Trnava a to Kamenný mlyn. Nachádza sa na rovinatom pozemku o výmere 1798 m2. Pre návštevníkov je k dispozícii 30 parkovacích miest. Dispozícia nehnuteľnosti : Suterén - 1PP: kotolňa, sklady a sauna s bazénom. Prízemie - 1NP: kuchyňa s reštauráciou (kapacita 80ľudí), salónikom (kapacita 20ľudí), skladom a priestrannou krytou terasou 125m2 (kapacita 80ľudí), recepcia a vstupná hala s wc pre hostí. Poschodie - 2NP: druhý salónik s balkónom (kapacita 14ľudí), bar (kapacita 50ľudí) a 9izieb + 5balkónov zo západnej strany Podkrovie - 3NP: nachádza sa tu 15izieb + 5balkónov za západnej strany. Celkovo sa v hoteli nachádza 24 ubytovacích jednotiek. Technické parametre nehnuteľnosti : rekonštrukcie nehnuteľnosti : plastové okná, keramické dlažby, plávajúce podlahy v izbách, kúrenie ústredné, plynový kotol , odpad riešený septikom, strecha sedlová, osadená kanadským šindľom, inžinierske siete: elektrina, plyn, obecný vodovod. Lokalita nehnuteľnosti : Lokalita Kamenný mlyn je známa luxusnou štvrťou a taktiež zónou pre šport a relax. Výhodou je rýchla dostupnosť do mesta. !!! V provízii je zahrnutý kompletný právny servis a pomôžeme Vám aj s bezstarostným vybavením hypotekárneho úveru. Všetko pod jednou strechou nájdete u nás v kancelárii. Mezei&Mezei, Hlavná 23 (Pepe pasáž) !!!
Trnava
1 800 000 €
PREDAJ ! Obchodný priestor pri OC MAX v Trnave
Mezei&Mezei vám ponúka na predaj obchodný priestor v Trnave pri OC MAX. Priestor má podlahovú plochu o výmere 65m2. Taktiež disponuje aj sociálnym zariadením. Možnosť prenosu na iné miesto. Nájomné za pozemok 500 EUR / mesačne. V prípade záujmu pre bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať.
Trnava
46 000 €
PREDAJ ! 5 izbový rodinný dom v Trnave na Spiegelsaale
Mezei&Mezei vám ponúka na predaj rodinný dom/vilu vo vyhľadávanej lokalite Spiegelsaal v Trnave. Nehnuteľnosť leží na rovinatom pozemku o výmere 790 m2 a disponuje podlahovou plochou o výmere 210 m2. Bezproblémové parkovanie pred domom alebo v jednej z dvoch garáží na pozemku. Dominantou domu je taktiež okrasná záhrada alebo napríklad priestranná terasa. Dispozícia nehnuteľnosti : vstup, hala, veľká obývacia izba s kachľami, 2 spálne, kuchyňa, izba pri kuchyni, kúpeľňa a WC, zadný vchod, na poschodí s nachádzajú 2 izby a komora a výstup na terasu. Technické parametre nehnuteľnosti : Nehnuteľnosť prešla čiastočnou rekonštrukciou vrátane : vonkajšej fasády, plastových okien, elektrického vedenia. Dostupné inžinierske siete : mestský vodovod, elektrina, kanalizácia, plyn. Dom bol postavený v roku 1923. Dostatok úložného priestoru nám poskytuje čiastočné podpivničenie. Lokalita nehnuteľnosti : Lokalita Spiegesaal patrila v minulosti medzi najexkluzívnejšiu lokalitu v Trnave. Dnes je obľúbená hlavne vďaka rýchlej dostupnosti do centra mesta. !!! V provízii je zahrnutý kompletný právny servis a pomôžeme Vám aj s bezstarostným vybavením hypotekárneho úveru. Všetko pod jednou strechou nájdete u nás v kancelárii. Mezei&Mezei, Hlavná 23 (Pepe pasáž) !!!
Trnava
463 500 €
PRENÁJOM ! Administratívna budova v Trnave na Zavarskej ulici
Mezei&Mezei vám ponúka na prenájom novostavbu administratívnej budovy v Trnave. Nehnuteľnosť leží na rovinatom pozemku o výmere 1171 m2 a disponuje podlahovou plochou o výmere 500 m2. Priamo pred budovou sa nachádza 8 parkovacích vyhradených miest. Administratívnu budovu tvoria 3 podlažia a každé podlažie má sociálne zariadenie a taktiež aj kuchyňu a kúpeľňu so sprchovým kútom. Technické parametre nehnuteľnosti : Dostupné inžinierske siete : mestský vodovod, kanalizácia, elektrika, plyn. Lokalita nehnuteľnosti : Ulica Zavarská predstavuje dokonalú lokalitu pre vaše podnikanie hlavne z dôvodu že v okolí sídli veľké množstvo rôznorodých firiem a taktiež ponúka výbornú dostupnosť na D1/R1. Cena prenájmu 10 EUR / m2 bez dhp + energie. Možnosť prenájmu celej budovy za 5000 EUR / mesačne bez dph + energie. !!! V provízii je zahrnutý kompletný právny servis a pomôžeme Vám aj s bezstarostným vybavením hypotekárneho úveru. Všetko pod jednou strechou nájdete u nás v kancelárii. Mezei&Mezei, Hlavná 23 (Pepe pasáž) !!!
Trnava
5 000 €/mes.
PREDAJ ! Trojpodlažná novostavba kancelárskych priestorov v Trnave
Mezei&Mezei vám ponúka na predaj novostavbu administratívnej budovy v Trnave. Nehnuteľnosť leží na rovinatom pozemku o výmere 1171 m2 a disponuje podlahovou plochou o výmere 500 m2. Priamo pred budovou sa nachádza 8 parkovacích vyhradených miest. Administratívnu budovu tvoria 3 podlažia a každé podlažie má sociálne zariadenie a taktiež aj kuchyňu a kúpeľňu so sprchovým kútom. Technické parametre nehnuteľnosti : Dostupné inžinierske siete : mestský vodovod, kanalizácia, elektrika, plyn. Lokalita nehnuteľnosti : Ulica Zavarská predstavuje dokonalú lokalitu pre vaše podnikanie hlavne z dôvodu že v okolí sídli veľké množstvo rôznorodých firiem a taktiež ponúka výbornú dostupnosť na D1/R1. !!! V provízii je zahrnutý kompletný právny servis a pomôžeme Vám aj s bezstarostným vybavením hypotekárneho úveru. Všetko pod jednou strechou nájdete u nás v kancelárii. Mezei&Mezei, Hlavná 23 (Pepe pasáž) !!!
Trnava
1 200 000 €
PREDAJ ! Útulná garsónka v obci Cífer v lokalite Karlov dvor
Mezei&Mezei vám ponúka na predaj útulnú garsónku v obci Cífer v lokalite Karlov dvor. Garsónka disponuje podlahovou plochou o výmere 22 m2. Parkovanie priamo pred bytom. Dispozícia nehnuteľnosti : vstupná chodba, obývacia miestnosť spojená s kuchyňou, kúpeľňa so sprchovým kútom a špajza. Technické parametre nehnuteľnosti : dostupné inžinierske siete : elektrika, studňa , kanalizácia. Kúrenie je riešené pomocou elektrických radiátorov. Lokalita nehnuteľnosti : Lokalita Karlov dvor poskytuje dokonalú oázu kľudu neďaleko obce Cífer. Mesačné náklady sú na úrovni 110 EUR / mesačne. !!! V provízii je zahrnutý kompletný právny servis a pomôžeme Vám aj s bezstarostným vybavením hypotekárneho úveru. Všetko pod jednou strechou nájdete u nás v kancelárii. Mezei&Mezei, Hlavná 23 (Pepe pasáž) !!! Cena energií: 80 Euro / mesiac
Cífer
65 000 €
Investičné Apartmány na predaj CAESAR RESORT - 2 izbový apartmán
Mezei&Mezei vám ponúka na predaj v exkluzívnom zastúpení AFIK GROUP. 2 izbový apartmán vo výstavbe v komplexe CAESAR RESORT BLUE na severnom Cypruse. Tento konkrétny apartmán sa nachádza na 5. poschodí apartmánovej budovy a disponuje podlahovou plochou 60 m2 + 11 m2 terasa. Možnosť rôznych spôsobov financovania napr. možnosť splátky 30% z celkovej hodnoty pri podpise kúpnej zmluvy a následne mesačná splátka po dobu až 8 rokov bez úroku !!! Dokončenie apartmánov je k dispozícii vo verziách Standard alebo príplatková verzia Design. Viac informácii o celom projekte a dostupných apartmánoch na : https://www.mezeireality.sk/nase-projekty/projekt-caesar
Ostatné krajiny
213 000 €
ZNÍŽENÁ CENA ! Moderná 4 izbová novostavba v obci Špačince pri Trnave
Mezei&Mezei vám ponúka na predaj v exkluzívnom zastúpení klienta 4 izbovú tehlovú novostavbu v obci Špačince vo vyhľadávanej lokalite. Nehnuteľnosť sa nachádza na rovinatom pozemku o výmere 353 m2 so zastavanou plochou 145 m2. Dom poskytuje dostatok priestoru s podlahovou plochou o výmere 125 m2. Ako ďalšiu výhodu vidíme dostatok parkovacieho miesta konkrétne dve miesta pre domom a jedno garážové státie. Dominantou obývačky je krb. Úložný priestor pre vaše záhradné náčinie nájdete v drevenom záhradnom domčeku. Dispozícia nehnuteľnosti : vstupná chodba so vstavanou skriňou, priestranná obývacia miestnosť ktorej dominantou je krb spojená s kuchyňou na mieru, pracovný kútik, 3 samostatné obývacie izby, kúpeľňa s vaňou a taktiež aj so sprchovým kútom a toaletou, samostatná toaleta, úložný priestor za chladničkou používaný ako práčovňa. Technické parametre nehnuteľnosti : Kúrenie v dome je zabezpečené pomocou podlahového plynového kúrenia. V celom dome sa nachádzajú elektrické hliníkové žalúzie. Dostupné inžinierske siete : Studňa, obecná voda, plyn, elektrika, kanalizácia. Lokalita nehnuteľnosti : Obec Špačince je v posledným rokoch veľmi vyhľadávanou lokalitou hlavne pre mladé rodiny s deťmi ktoré našli svoj domov v lokalite Na Pažití. Samozrejmosťou obce je kompletná občianska vybavenosť a veľmi rýchla dostupnosť do krajského mesta Trnava a taktiež na D1/R1 cez diaľničný obchvat. !!! V provízii je zahrnutý kompletný právny servis a pomôžeme Vám aj s bezstarostným vybavením hypotekárneho úveru. Všetko pod jednou strechou nájdete u nás v kancelárii. Mezei&Mezei, Hlavná 23 (Pepe pasáž) !!! Cena energií: 200 Euro / mesiac
Špačince
294 000 €
Kancelária na PRENÁJOM, Zavarská ulica, Trnava
Ponúkame na prenájom kanceláriu, ktorá sa nachádza v Trnave na Zavarskej ulici. Kancelária je na 2 poschodí bez výťahu. Výmera: 24m2 Na jednom poschodí je kuchynka, sociálky muži a ženy, kancelária je klimatizovaná, má vlastný alarm, vlastného elektronického vrátnika priamo z kancelárie, vlastné vyhradené parkovanie, prístup 24/7. CENA: 10€/m2 + DHP + energie + služby 60€
Trnava
240 €/mes.
Stavebný pozemok, Vinohrady nad Váhom
Ponúkame na predaj stavebná pozemok na peknom mieste v tichej lokalite obklopenej zeleňou v obci Vinohrady nad Váhom. Inžinierske siete ako je voda, plyn a elektrina sa nachádzajú priamo pred pozemkom. Obec nedisponuje kanalizáciou. Pozemok sa nachádza v miernom svahu ale zo zadnej časti je pekný výhľad. --!!V provízii je zahrnutý kompletný právny servis a pomôžeme Vám aj s bezstarostným vybavením hypotekárneho úveru!!-- **CENA tejto nehnuteľnosti je aj so sprostredkovateľskou odmenou**
Vinohrady nad Váhom
138 500 €
PREDAJ ! Stavebný pozemok v obci Pác, 315 m2
Mezei&Mezei vám ponúka na predaj stavebný pozemok v kľudnej lokalite v obci Pác. Rovinatý pozemok má šírku 5m a dĺžku 67m. V blízkom okolí pozemku sa nachádzajú inžinierske siete : kanalizácia, obecný vodovod, elektrika. Obec Pác je vyhľadávanou lokalitou hlavne vďaka kompletnej občianskej vybavenosti a jej dobrej dostupnosti do Trnavy. !!! V provízii je zahrnutý kompletný právny servis a pomôžeme Vám aj s bezstarostným vybavením hypotekárneho úveru. Všetko pod jednou strechou nájdete u nás v kancelárii. Mezei&Mezei, Hlavná 23 (Pepe pasáž) !!!
Cífer
dohodou
PREDAJ ! Stavebný pozemok v obci Pác, 545 m2
Mezei&Mezei vám ponúka na predaj stavebný pozemok v kľudnej lokalite v obci Pác. Rovinatý pozemok má šírku 14m a dĺžku 38m. V blízkom okolí pozemku sa nachádzajú inžinierske siete : kanalizácia, obecný vodovod, elektrika. Obec Pác je vyhľadávanou lokalitou hlavne vďaka kompletnej občianskej vybavenosti a jej dobrej dostupnosti do Trnavy. !!! V provízii je zahrnutý kompletný právny servis a pomôžeme Vám aj s bezstarostným vybavením hypotekárneho úveru. Všetko pod jednou strechou nájdete u nás v kancelárii. Mezei&Mezei, Hlavná 23 (Pepe pasáž) !!!
Cífer
79 300 €
PREDAJ ! Pozemok určený na priemyselnú výstavbu pri Trnave
Mezei&Mezei vám ponúka na predaj rovinatý pozemok o výmere spolu 2900 m2 pri Trnave v priemyselnej časti. Ako využitie pozemku vidíme výstavbu priemyselných hál alebo kombinované obchodno-skladové budovy. Dostupné inžinierske siete na pozemku : elektrika, plyn, voda, kanalizácia. !!! V provízii je zahrnutý kompletný právny servis a pomôžeme Vám aj s bezstarostným vybavením hypotekárneho úveru. Všetko pod jednou strechou nájdete u nás v kancelárii. Mezei&Mezei, Hlavná 23 (Pepe pasáž) !!!
Trnava
298 000 €
PRENÁJOM ! Kancelárske priestory v centre mesta Trnava
Mezei&Mezei vám ponúka na prenájom dva lukratívne kancelárske priestory v centre mesta Trnava. Konkrétne na Paulínskej ulici. Priestor č.1 : Prvé poschodie, možnosť využívania aj na obytné účely, 60 m2, vlastná kuchynka aj kúpeľňa. CENA : 500 EUR + 100 EUR energie = 600 EUR / mesačne. Priestor č.2 : Prízemie, kancelárske priestory, 127 m2, vlastná kuchynka a toaleta. CENA: 1100 EUR + 170 EUR energie = 1270 EUR / mesačne. Priestory sú voľne od 1.4.2023 ! Minimálna dĺžka nájmu je 1 rok. Pri podpise zmluvy klient hradí jeden nájom a jeden depozit vo výške 1. mesačného nájomného. Pre bližšie informácie neváhajte kontaktovať.
Trnava
600 €/mes.
Samostatne stojaci 5 izbový RD s peknou záhradou v Trnave
Ponúkame na PREDAJ tento štýlovo zariadený 5 izbový rodinný dom, ktorý sa rozprestiera na pozemku o rozlohe 417 m2, kde môžeme vidieť výsadbu stromov a iných záhradných drevín. Tento 14 ročný rodinný dom je oplotený, k dispozícii je aj brána na diaľkové ovládanie, príjemná predzáhradka a v záhrade altankové sedenie obklopené zeleňou. Zastavaná plocha pozemku je 170 m2. Zariadenie tohto domu je vo vysokej kvalite z dubového masívu, v rovnakom štýle a vyrobeného na mieru. DISPOZÍCIA DOMU: Chodba, obývacia izba v ktorej sa nachádza aj akvárium, terasa, hosťovská izba, kúpeľňa so sprchovým kútom a wc, garáž. Poschodie domu tvorí, schodisko s kovaným zábradlím, tri nepriechodné izby a jedna je aj so šatníkom, veľká kúpeľňa aj s vaňou a 2 balkóny. Mesačné náklady na bývanie sú: 200 eur/mesiac. Dom je napojený na všetky inžinierske siete. Vykurovanie celého domu je podlahové. Veľkú rolu hrá lokalita, v ktorej sa dom nachádza. Kompletná občianska vybavenosť, blízko je do centra mesta, obchodov, nemocnice... CENA NEHNUTEĽNOSTI vrátane odmeny je 499.000 .-EUR --!!V provízii je zahrnutý kompletný právny servis a pomôžeme Vám aj s bezstarostným vybavením hypotekárneho úveru!!-- **CENA tejto nehnuteľnosti je aj so sprostredkovateľskou odmenou**
Trnava
499 000 €
Projekt Semmering zaujímavá investičná príležitosť
Mezei&Mezei vám ponúka na predaj exkluzívne apartmány v vyhľadávanej lyžiarskej lokalite Semmering v Rakúsku. Ako veľkú výhodu vnímame dostupnosť autom 1,5 hodiny z Bratislavy. Finálne dokončenie je plánované na 4/2024. V cene su iba povrchove upravy bez nabytkov a kuchyne. K apartmánu prináleží parkovanie.
Rakúsko
570 000 €
Exkluzívny Luxusný apartmán v Ičići 70 metrov od mora!
Mezei&Mezei vám ponúka exkluzívny luxusný apartmán v Ičići 70 metrov od mora! Tento nádherný byt sa nachádza na 1. poschodí mestskej vily a má rozlohu 80 m2. Okrem obývačky je tu dokonale zakomponovaná jedáleň a moderná kuchyňa vyrobená na mieru zo špičkových materiálov. Dlhá chodba vedie do priestoru na spanie, kde sú dve spálne, každá s vlastnou modernou kúpeľňou. Tento byt je vyrobený zo špičkových materiálov a jeho detaily dotvárajú elegantný dojem luxusu a lokality. Byt pozostáva z veľkej obývacej izby, ktorej dominujú presklené steny, cez ktoré je nezabudnuteľný výhľad na prístav v Ičići a celý Kvarnerský záliv. Ak patríte k tým, ktorí si chcú odskočiť na pláž, kým sa varí obed, tento apartmán je pre vás ideálnou nehnuteľnosťou!Jedno je isté, a to, že vás tento byt nenechá ľahostajným. !!! V provízii je zahrnutý kompletný právny servis a pomôžeme Vám aj s bezstarostným vybavením hypotekárneho úveru. Všetko pod jednou strechou nájdete u nás v kancelárii. Mezei&Mezei, Hlavná 23 (Pepe pasáž) !!!
Chorvátsko
462 000 €
=INVESTÍCIA= reštaurácia, hostinec a samostatný 4 izbový byt
Nehnuteľnosť na podnikanie. Viacej informácii poskytneme po tel.
Suchá nad Parnou
375 000 €
PREDAJ ! 3 izbový byt v najlukratívnejšej časti Piešťan
Mezei&Mezei Vám ponúka na predaj luxusný apartmán v úplnom centre kúpeľného mesta Piešťany, ktorý sa nachádza na 1. podlaží v bytovom dome Gallery Q8 na ulici Eugena Suchoňa na pešej zóne. S jednej strany bytového domu sa vychádza cez Alexander pasáž na Winterovu ulicu. Byt je o výmere 100m2 s lódžiou o výmere 9m2. K bytu prislúcha vlastné 1 parkovacie státie v podzemnej garáži (možnosť montáže nabíjačky na elektromobily). VYBAVENIE BYTU: Byt je luxusne a kompletne zariadený, všetko zabudované na mieru, doplnky Versace, strieborný príbor, kašmírové vankúše, závesy z hodvábu, originál kryštálové lustre, dizajnové doplnky ART Design z Talianska atď. (Všetky doplnky nehnuteľnosti sú pôvodom zo zahraničia: Nemecko, Taliansko, Švajčiarsko). Občianska vybavenosť mesta Piešťany je na veľmi dobrej úrovni. V tesnej blízkosti mestský park, obchodný dom Aupark, reštaurácie, kaviarne, nemocnica, detské ihriská, cyklotrasa, kúpele 300m (od hlavného prameňa), školy, škôlky a taktiež aj Piešťanské golfové ihrisko. Cena energií: 200 Euro / mesiac
Piešťany
600 000 €
PREDAJ ! Villa v rezorte Caesar Beach na Severnom Cypruse
Mezei&Mezei vám ponúka na predaj v exkluzívnom zastúpení AFIK GROUP. Villu v komplexe CAESAR BEACH na severnom Cypruse konkrétne v lokalite Bogazi. Táto konkrétna vila sa nachádza len pár metrov od mora a disponuje podlahovou plochou 73 m2 + 10 m2 terasa. NAŠE VÝHODY: - Ceny umožňujúce splniť rozpočet každého klienta. - Medzinárodný profesionálny tím. - Možnosť garancie prenájmu. - Možnosť prenájmu na celý rok. - Flexibilné platobné plány až do 8 rokov bez úroku. - Bezplatná inšpekčná prehliadka. Možnosť rôznych spôsobov financovania napr. možnosť splátky 30% z celkovej hodnoty pri podpise kúpnej zmluvy a následne mesačná splátka po dobu až 8 rokov bez úroku !!! Dokončenie apartmánov je k dispozícii vo verziách Standard alebo príplatková verzia Design. Možnosť kúpy už postaveného apartmánu ale taktiež aj apartmánu vo výstavbe za výhodnejšiu cenu !!! Podmienky obhliadky : Obhliadky je možné zrealizovať počas celého roka po dohode s našou kanceláriou. Klient si hradí iba letenku a ubytovanie na 3 dni v rezorte má zadarmo ! Neváhajte si dohodnúť obhliadku na 0911 164 174 alebo 0918 838 933 Viac informácii o celom projekte a dostupných apartmánoch na : https://www.mezeireality.sk/nase-projekty/projekt-caesar-resort
Ostatné krajiny
289 000 €
PREDAJ ! Apartmán na ostrove Rab s výhľadom na more
Mezei&Mezei vám ponúka na predaj v exkluzívnom zastúpení klienta Apartmán na ostrove Rab konkrétne v lokalite Banjol. Apartmán má výmeru 47 m2 + 5 m2 terasa z ktorej je krásny výhľad na more. Výhľad na more je z každej z obytných izieb. Nehnuteľnosť sa nachádza 200 metrov od mora. Nachádza sa na 1/3 poschodí apartmánového domu. V súkromnej uličke sa nachádzajú 2 apartmánové domy. Parkovanie možné priamo pred nehnuteľnosťou. Dispozícia nehnuteľnosti : obývacia miestnosť spojená s kuchyňou z ktorej je výstup na terasu, kúpeľňa so sprchovým kútom a Wc, dve obytné izby. Technické parametre nehnuteľnosti : inžinierske siete : elektrika, mestský vodovod, kanalizácia taktiež odvoz odpadu. Lokalita nehnuteľnosti : Ostrov Rab patrí medzi obľúbené destinácie hlavne kvôli rýchlej dostupnosti z pobrežia. V okolí sa nachádza veľa reštaurácií, čerpacia stanica, potraviny. Pešo sa viete dostať už do 7 minút na najbližšiu pláž. Mesačné náklady sú na úrovni 155 000 € mesačne. !!! V provízii je zahrnutý kompletný právny servis a pomôžeme Vám aj s bezstarostným vybavením hypotekárneho úveru. Všetko pod jednou strechou nájdete u nás v kancelárii. Mezei&Mezei, Hlavná 23 (Pepe pasáž) !!! Cena energií: 40 Euro / mesiac
Chorvátsko
155 000 €
PREDAJ ! Luxusná novostavba moderného domu v lokalite Kamenný Mlyn
Mezei&Mezei vám ponúka na predaj skolaudovaný 4-izbový rodinný dom, moderného vzhľadu s rovnou strechou, zastavanou plochou 150 m2. Dom sa nachádza vo vyhľadávanej mestskej časti Kamenný mlyn. Rozloha pozemku je 1000 m2. V cene domu je zahrnutý štandard aký sa na Kamenáč patrí – drevené dubové parkety, kuchynská linka so všetkými zabudovanými spotrebičmi, tepelné čerpadlo zn. Vaillant aj s chladením, zabezpečovacie zariadenie Paradox, kvalitné obklady a dlažby v kúpeľni a WC, vodovodné batérie zn. Hansgrohe, sprchový kút na mieru, interiérové dvere Porta, studňa s rozvodmi do domu, oplotený pozemok s bránou, zámkové dlažby (parkovacie státia, prístupový chodník a terasy). Dispozícia nehnuteľnosti: vstupná chodba, 2x samostatné WC, kúpeľňa, chodba, šatník, technická miestnosť, 3x samostatná izba, špajza a kuchyňa spojená s obývacou miestnosťou. Technické parametre nehnuteľnosti : - murovaný z tehál hr. 300mm - strešná konštrukcia – železobet. strop, strešný polystyrén 34cm, spádový polystyrén, Sika - vysoko kvalitná PVC fólia, štrkový zásyp - hliníkové okná a dvere – najlepšie na trhu – MB-104 passive pre pasívne domy Aluprof system - dvere z obývacej miestnosti na terasu - hliníkový HS portál - všetky vonkajšie žalúzie Z90 - zapustené vo fasáde vo farbe antracit - zateplený 20cm polystyrén + silikónová omietka - tepelné čerpadlo zn. Vailant, podlahové vykurovanie v celom dome - podlahové chladenie - rozvody vody, kanalizácie, WC 2x Geberit, podomietkové teleso Hansgrohe v sprchovom kúte - rozvody internetu a televízie do každej obytnej izby - zabezpečovacie zariadenie so senzormi - sadrové omietky - vymaľované nabielo - elektroinštalácia ukončená vypínačmi a zásuvkami - všetky inžinierske siete - terénne úpravy ( pozemok zrovnaný do výšky, štrk – chodníky, parkovacie státia, terasy ako podklad pod zámkovú dlažbu resp. betón. dosku) - energetická trieda A0 Lokalita nehnuteľnosti : Lokalita Kamenný mlyn patrí medzi najlukratívnejšie lokality v Trnave. V súčasnosti sa v lokalite Kamenný mlyn nachádza rekreačná oblasť, ktorej súčasťou je bufet, amfiteáter a kúpalisko. Samotné kúpalisko je prírodného charakteru. Areál má kapacitu 2 200 návštevníkov, pričom sa tam nachádza množstvo zelene a taktiež rozsiahle cyklotrasy. Cena dokončeného domu podľa vašich predstáv je 499 000€, možný odpočet DPH. V prípade záujmu možnosť predaja aj holodomu za cenu 445 000€. !!! V provízii je zahrnutý kompletný právny servis a pomôžeme Vám aj s bezstarostným vybavením hypotekárneho úveru. Všetko pod jednou strechou nájdete u nás v kancelárii. Mezei&Mezei, Hlavná 23 (Pepe pasáž) !!!
Trnava
499 000 €
PREDAJ ! 4 izbový rodinný dom po rekonštrukcii v obci Kátlovce
Mezei&Mezei vám ponúka na predaj v exkluzívnom zastúpení klienta 4 izbový rodinný dom v obci Kátlovce. Nehnuteľnosť leží na mierne svahovitom pozemku o výmere 1021 m2. Zastavaná plocha je 194 m2 a z toho podlahová plocha 145 m2. Dom poskytuje 2 parkovacie miesta priamo pre domom. Dispozícia nehnuteľnosti : prvá bytová jednotka : kúpeľňa so sprchovým kútom a Wc, obývacia miestnosť, spálňa, kuchyňa so spotrebičmi. druhá bytová jednotka : vstupná chodba, spálňa, obývacia miestnosť, jedáleň a kuchyňa. Technické parametre nehnuteľnosti : Dostupné inžinierske siete : obecný vodovod, kanalizácia, studňa, plyn, elektrika. Kúrenie je riešené pomocou ročného plynového kotla a radiátorov. Lokalita nehnuteľnosti : Obec Kátlovce disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. Mesačné náklady nehnuteľnosti sa pohybujú na úrovni 190 000 € mesačne. Nehnuteľnosť sa predáva kompletne zariadená. !!! V provízii je zahrnutý kompletný právny servis a pomôžeme Vám aj s bezstarostným vybavením hypotekárneho úveru. Všetko pod jednou strechou nájdete u nás v kancelárii. Mezei&Mezei, Hlavná 23 (Pepe pasáž) !!! Cena energií: 200 Euro / mesiac
Kátlovce
190 000 €
Priestranný a slnečný stavebný pozemok o výmere 3000 m2
Ponúkame Vám na predaj priestranný stavebný pozemok v centre obce Ostrov pri meste Piešťany. Pozemok je rovinatý, slnečný o výmere cca 3000 m2. Pozemok je situovaný v zástavbe rodinných domov a je vhodný na stavbu dvoch rodinných domov. Vstupná šírka na pozemok je 11 metrov, pred pozemkom sa nachádza elektrina (220/380 V), plyn, verejný vodovod. V obci sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, dobrá dostupnosť diaľnice a okresného mesta Piešťany.
Ostrov, Piešťany
240 000 €
PREDAJ ! Dva Rodinné domy vo vyhľadávanej lokalite Kopánka
Mezei&Mezei vám ponúka na predaj v exkluzívnom zastúpení klienta dva rodinné domy vo vyhľadávanej lokalite Kopánka v Trnave. Nehnuteľnosti ležia na rovinatom pozemku o výmere 798 m2. Domy majú spolu podlahovú plochu o výmere 450 m2. Predný dom je v pôvodnom stave a je kompletne podpivničený. Zadný dom je po rekonštrukcii. K domom prináležia aj dve garáže a tri vonkajšie parkovacie miesta. Technické parametre nehnuteľnosti : Dostupné inžinierske siete : elektrina, mestský vodovod, kanalizácia, plyn. Lokalita nehnuteľnosti : Kopánka je mestská štvrť Trnavy severne od centra mesta. Jej súčasťou je i areál bývalého Trnavského cukrovaru a priemyselná zóna na Trstínskej ceste. Súčasťou mestskej časti je starý cintorín Pri kalvárii, Rybník s rozsiahlym športovým areálom so štadiónom AŠK Slávia a obchodné centrum s hypermarketom Tesco. Nehnuteľnosť taktiež vhodná na investíciu ! !!! V provízii je zahrnutý kompletný právny servis a pomôžeme Vám aj s bezstarostným vybavením hypotekárneho úveru. Všetko pod jednou strechou nájdete u nás v kancelárii. Mezei&Mezei, Hlavná 23 (Pepe pasáž) !!!
Trnava
572 000 €
1 2 3