Záhrada na predaj v Novej Osade, Komárno
Nová Osada patri z hľadiska funkčného využitia k oblasti s prevahou bývania v rodinných domoch. Preto tu výstavba rodinných domov napreduje raketovou rýchlosťou. Nachádza sa za mestom na mieste obkolopenom prírodou a predsa v dostupnej vzdialenosti s plynulým dojazdom. V oblasti je zavedený vodovod, elektrina a kanalizácia. Vlastniť pozemok práve tu je nepochybne VEĽKOU DEVÍZOU. Ak práve "POŠKULUJETE" o tejto možnosti, tak zbystrite svoju pozornosť, pretože práve sme zaradili do ponuky pozemok s veľkosťou 400 m2. Využívaný je ako záhrada. Šírka pozemku je 14 a dĺžka cez 30 m. Závlaha je z vŕtanej studne zabezpečená elektrickým vodným čerpadlom. Aktuálne sús tu zasadené plodiny a stromy, avšak vhdovný je aj na stavbu menšieho rodinného domu.
Komárno
27 000 €
Pozemok na predaj Nová Stráž.
Pozemok na oddych, alebo na stavbu chaty s celoročným bývaním je presne taký, ktorý sme dostali do našej ponuky a možno vyhovuje práve Vašim predstavám. Nachádza sa v Novej Stráži a skoro 300 m2 veľký v tichej uličke, ale v dobrej dostupnosti od hlavnej cesty. Jeho rozmery sú 9x43 m a je oplotený. V blízkosti je elektrická prípojka a na ňom je vŕtaná studňa. Je ihneď voľný. Pokojne zavolajte alebo sa prídite pozrieť, ako by ste ho využili.
Nová Stráž
22 000 €
Obchodný/kancelársky priestor na prenájom, Komárno
Ak hľadáte na prenájom obchodný alebo kancelársky obchodný priestor? Ako by Vám vyhovoval 46 m2 priestor na prízemí polifunčnej budovy s rovnako veľkým suterénom. V rámci prízemia je veľká kúpelňa a WC. Objekt má vlastné kúrenie a ohrev teplej vody. Priestory boli aktuálne vynovené a sú pripravené na účel, ktorý potrebujete. Mesačne len za 500 eur spolu s réžiou. Ihneď voľný.
Komárno
500 €/mes.
Rodinný dom s dvomi oddelenými časťami na bývanie, Marcelová
Z domu, ktorý bol niekdy obyčajný sa stal dom, v ktorom môže bývať aj viac členov rodiny a pritom poskytuje absolútny komfort bez vzájomného rušenia sa. Práve to a možno aj iné je, najväčšou výhodou domu, ktorý máme v ponuke a len jeho budúci majiteľ to bude vedieť oceniť. Úžitková plocha rodinného domu má spolu 173 m2 a ako uvádzam, je rozdelená, na dve samostatné bytové jednotky. Predná časť domu má 110 m2 a zadná časť 63 m2 a postavený na pozemku s plochou 2005 m2. Prednú časť tvorí chodba naprieč celým domom. Na jej konci je naľavo kuchyňa s komorou, kúpelňa, WC a pozdĺž pravej strany chodby sú tri samostatné izby. Druhá časť domu má kuchynský kút pri vstupe, dve samostatné izby a kúpelňu spolu s WC. Dom je čiastočne zrekonštruovaný a to tak, že v prednej murovanej časti z kvádrov sú osadené nové okná, dvere, vymenené všetky rozvody, obnovená kúpeľňa, kuchyňa. Zadná časť domu je z nepálenej tehly a je kompletne zrekonštruovaná vrátane výmeny strechy, ktorá je plechová. Vykurovanie je zabezpečené plynovými konvektormi, okrem toho v dome sa nachádzajú aj krbové kachle. Na pozemku je veľká garáž a ďalšia hospodárska stavba. Pozemok vedie až k zadnej ulici, preto terajšia záhrada má potenciál stať sa ďalším stavebným pozemkom. Môžete zavolať kvôli obhliadke ihneď, alebo najneskôr ako sa ubezpečíte o tom, že tento dom má nespočetné výhody oproti ďalším domom v ponuke.
Marcelová
88 900 €
Poschodový rodinný dom v akčnej cene
Rodinný dom ktorý je: - svetlý, tichý, útulný - vo výbornej lokalite, ďaleko od hlavnej cesty Možno sa práve zamýšlate na tým, aké by to bolo bývať v rodinnom dome s veľkou terasou, garážou a priestorom na podnikanie. To a ešte aj omnoho viac poskytuje tento rodinný dom, pretože má úžitkovú plochu 360 m2. Ku vchovovým dverám do domu sa dostaneme po schodoch popri garáži. Cez vchodové dvere vojdeme do predsiene. Pri predsieni je sprchovací kút s WC. Oproti vchodovým dverám je chodba so schodiskom na poschodie a do suterénu je centrálno časťou domu. Napravo od nej je veľká kuchyňa s jedálňou a v zadnej časti domu veľká obývačka do tvaru L s veľkou terasou smerom na juh. Poschodie tvoria tri samostatné prietranné izby a rovnako priestranná kúpeľna. Suterén je pod celým domom a tvorí ho garáž, bývalá predajňa, kotolňa, WC, komora, jedna izba, letná kuchyňa a východ do záhrady, na ktorej je bazén. V dome sú všetky inžinierske siete. Je odkanalizovaný do verejnej kanalizácie. Je v pôvodnom stave, ale okná má vymenené za plastové. Zavolajte a dohodnite si obhliadku alebo počkajte na rozhodnutie najbližších, aby ste sa uistili, že tento dom je práve to čo ste hľadali a navyše za rozumnú cenu.
Komárno
149 000 €
Výnimočný 3 izbový byt na predaj Komárno
Aké by to bolo bývať v úplne výnimočnom byte v najlepšej lokalite mesta ? To a ešte omnoho viac Vám môže poskytnúť jedinečný 3 izbový byt vo vidieckom štýle s absolútne originálnou dispozíciou. Nachádza sa v zateplenom bytovom dome na zvýšenom prízemí. Jeho hlavnými znakmi je otvorenosť a svetelnosť doplnená tradičnýmni a prírodnými materiálmi. Už vchodové dvere do bytu sú predzvesťou, že sa za nimi nachádza byt, ktorí vyzerá inak ako ostatné. Po ich prejdení máme možnosť vidieť obývačku spojenú s kuchyňou a jedálňou. Pri jedálni sa nachádza útulná detská izba. Kuchynská linka je vyrobená na mieru a má zabudované všetky spotrebiče ako mikrovlnná rúra, el. rúra, plynova varná doska digestor a práčka. Do spálne z obyvačky vedie chodbička v ktorej sa zároveň nachádza šatník. Naľavo je spálňa a oproti je kúpeľňa. Byt je okrem zmeny dispozície aj kompletne zrekonštruovaný. Okná ma tradičné, drevené, aby zvýraznili jeho utulný vzhľad, a je v ňom navyše aj ticho. K bytu prislúcha komora a kobka. Parkovanie je zabezpečené pred obytným domom, avšak je možnosť prenajať si k bytu garáž, ktorá sa nachádza blízko od bytovky. Zavolajte a prídite sa pozrieť osobne a prípadne sa môžeme do detailov porozprávať o tom čo Vás ešte zaujíma.
Komárno
119 000 €
3 izbový SMART byt v Rezidencii Hviezna
Aké by to bolo bývať v novostavbe 3 izbového prízemného bytu so všetkými výhodami rodinného domu, v tichej lokalite, v bezprostrednej blízkosti prírody s nádherným výhľadom na Slanské vrchy ? To a ešte omnoho viac môžete získať kúpou práve dokončeného bytu s veľkosťou takmer 70 m2 a terasou s veľkosťou 30 m2. Byt pozostáva z chodby, obývačky s kuchyňou, spálne, detskej izby, kúpeľne s WC, samostatného WC so sprchou a šatníka. K bytu prislúcha záhrada s veľkosťou 65 m2 ako aj dve parkovacie miesta. Taktiež v cene bytu je aj kobka na odkladanie málopoužívaných vecí. Kúrenie a teplú vodu zabezpečuje tepelné čerpadlo. Dom je vybavený rekuperáciou, elektrickými vonkajšími žalúziami a bonusom je, že je to INTELIGENTNÁ DOMÁCNOSŤ. Zavolajte a prídite sa osobne presvedčiť, ako tento byt vyzerá.
Prešov
225 000 €
Veľký 82 m2 trojizbový byt na Vnútornej okružnej v Komárne
Trojizbový byt s úžitkovou plochou až 82 m2 v na IV. sídlisku v trojposchodovom paneláku s možnosťou rekonštrukcie podľa vlastných predstáv je možno práve ten, ktorý bude Váš nový domov. Nenachádza sa v stredovej zóne, teda ani nie prízemí, ani nie na najvyššom poschodí, na ulici Vnútorná okružná v Komárne. Okná má plastové s vonkajšími roletami. Pozostáva z veľkej predsiene, v rámci ktorej je šatník. Dve priestranné nepriechodné izby sa nachádzajú oproti vchodovým dverám do bytu, naľavo je ďalšia veľká izba a napravo kuchyňa s jedálňou a WC. Do kúpeľne sa dostaneme z jedálne. Balkón je z prednej strany bytu. K bytu prislúcha komora, ktorá je v schodišti. Tento byt môže vyzerať presne podľa vašich predstáv, aby ste sa v ňom príjemne cítili. Ako Vám to znie ?
Komárno
87 700 €
Klasický 3 izbový meštiansky tehlový byt na predaj, Komárno
Hľadáte netradičné bývanie a chcete zostať v bývať v meste vo vyhľadávanej loalite ? Ako by sa Vám hodil klasický 3 izbový meštiansky tehlový byt s veľkosťou viac ako 84 m2 úžitkovej plochy ? Navyše má dve veľké pivnice približne ďalších 40 m2 a dve malé loggie. Vysoké stropy vytvárajú absolútne výnimočnú atmosféru, už na prvý pohľad. Byt pozostáva z predsiene, v ktorej je vstavaná skriňa. Z predsienie vedú ďalej do bytu dvoje dvere, jedny do veľkej kúpeľne v rámci ktorej je samostatné aj samostatné WC. Druhé dvere sú presklené a vedú do ovývačky. Na jednej pravej strane obývačky od vstupných dverí je izba s jednou loggiou a na druhej strane je kuchyňa s jedálňou. Za kuchyňou je ďalšia izba s oknom na druhú loggiu, do ktorej sa vedú dvere z jedálne. Byt bol čiastočne zrekonštruovaný, kúrenie je lokálne v každej izbe plynovým konvektorom, teplú vodu produkuje elektrický bojler. Podlaha je z keramickej dlažby a drevených parkiet. Interierové aj vchodové dvere sú drevené. Okná a dvere na loggie sú plastové s vnútornými žalúziami. Kuchynská linka je tiež v klasickom štýle, murovaná. V kúpelni je vaňa. Zavolajte a dohodnite si termín osobnej obhliadky, aby ste sa mohli prísť pozrieť sami a bližšie si o tomto byte pohovoriť.
Komárno
110 000 €
Zrekonštruovaný 3 izbový byt na predaj, Komárno
Ako by sa Vám bývalo v zrekonštruovanom byte na ulici Družstevnej v Komárne ? Dávame do pozornosti 3 izbový úplne zrekonštruovaný byt s úžitkovou plochou 68,5 m2. Pozostáva z predsiene so šatníkom, obývačky, kuchyne, spálne, detskej izby, kúpeľne so sprchovacím kútom a samostatným WC. Je kompletne zrekonštruovaný. K bytu prislúcha loggia. Byt je čiastočne zariadený, konkrétne spálňa, kde je na mieru vyrobený nábytok a manželská posteľ s ukladacím priestorom a vstavaná skriňa. Byt je ihneď voľný. Zavolajte a prídite si pozrieť tento byt, ktorý možno čaká práve na Vás.
Komárno
82 900 €
Pozemok s domom na predaj, Heľpa
Aké by to bolo naplniť svoj sen o bývaní v čarovnej obci Heľpa na pozemku s veľkosťou 1168 m2 v zastavanom území. Pozemok je nepravidelného tvaru. Vstup je priamo z asfaltovej cesty. Na pozemku sa nachádza starší dom. Sú tu všetky inžinierske siete a kanalizácia je cca v 200 m vzdialenosti. Cena je dohodou.
Heľpa
39 000 €
Stavebný pozemok Martovce / 10 000M2 /
Hľadáte stavebný pozemok /pozemky/ ? V našej ponuke sa nachádza až 10.000 m2, ktoré je možné rozpalcelovať podľa vlastných predstáv. Výhodou je, že sa nachádza v tichej lokalite a sú pri ňom všetky inžinierske siete /voda, plyn a elektrina/ a vedie ku nemu asfaltová cesta. Cena za m2 je 21 eur.
Martovce
210 000 €
Rodinný dom vhodný na podnikanie, predaj, Komárno
Aké by to bolo vlastniť rodinný dom, ktorý je ako stvorený na podnikanie ? V našej ponuke teraz máme trojpodlažný rodinný dom v radovej zástavbe v Komárne, na ulici Gen. Klapku, ktorého úžitková plocha je 168 m2. Dve podlažia sú nadzemné a jedno podzemné. Po vojdení do domu sa na prízemí nachádza predsieň, veľká kuchyňa s jedálňou, ktorá môže mať zdielaný priestor spolu s obývačkou, v prípade podnikania môže slúžiť ako kancelária pre zákazníkov. Vedľa nej je kúpeľňa so sprchovacím kútom. Na poschodí sa nachádzajú tri samostatné izby, v prípade podnikania kanelárie. V suteréne je tak isto veľká miestnosť ako kuchyňa na prízemí, tiež môže byť využitá ako izba, kancelária pre zákazníkov alebo ako skladový priestor. Pri nej je ďalšia kúpeľňa s WC. Akkuálne sa tento rodinný dom vydáva na účely ubytovania zamestnancov v kapacite 9 osôb. Zavolajte na telefónne číslo 0948 373 050 a zodpoviem Vám Vaše otázky, alebo si dohodneme osobnú obhliadku, kedy sa môžete prísť pozrieť ako by ste ho vedeli využiť pre svoje účely, pretože sa nachádza v husto obývanej a frekventovanej oblasti.
Komárno
109 000 €
Stavebný pozemok Martovce / 10 000M2 /
Hľadáte stavebný pozemok /pozemky/ ? V našej ponuke sa nachádza až 10.000 m2, ktoré je možné rozpalcelovať podľa vlastných predstáv. Výhodou je, že sa nachádza v tichej lokalite a sú pri ňom všetky inžinierske siete /voda, plyn a elektrina/ a vedie ku nemu asfaltová cesta. Cena za m2 je 21 eur.
Martovce
210 000 €
Rodinný dom na predaj Zemianska Oľča
Aké by to bolo bývať v rodinnom dome v pokojnej ulici obci v Zemianskej Oľči ? Dávame do pozornosti tehlový trojizbový rodinný dom s plochou 111 m2, ktorý je postavený na skoro 7,5 árovom pozemku. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby z ktorej vedú dvere do dvoch samostatných izieb, ktoré sú oproti sebe a do kuchyne. Z kuchyne sú dvere do ďalšej prednej izby, kúpeľne a komory. Pri je hospodárska budova, letná kuchyňa a garáž. Za garážou je 3 árová záhrada. Kúrenie v dome je plynovým kotlom. Teplú vodu zabezpečuje elektrický bojler. Dohodnite si osobnú obhliadku na telefónnom čísle 0948 373 050.
Zemianska Olča
69 000 €
Pozemok na predaj Veľký Harčáš
Aké by to bolo postaviť si vlastný dom na pozemku s veľkosťou cca 700 m2 na Veľkom Harčáši ? Rozmery pozemku sú 26 x 28 m2 a vedie k nemu príjazdová spevnená cesta. Pri pozemku je elektrina. Voda z vlastnej studne. Za pozemkom je už len pole. Ideálne miesto pre nový dom. Prídite sa pozrieť osobne alebo si zavolajte pre viac informácii.
Komárno
77 000 €
Podkrovný rodinný dom na predaj, Svätý Peter
Aké by to bolo bývať v podkrovnom rodinnom dome ? Možno Vám napadla takáto myšlienka pri hľadaní svojho nového bývania. Ako by sa Vám pozdávalo naplniť si ju v rodinnom dome, ktorý sa nachádza v novej štvrti obce Svätý Peter a je postavený na 7 árovom pozemku. Dom bol skolaudovaný v roku 2009, je murovanýa je zateplený. Strešná krytina je z pálenej škridly, okná sú plastové a je čiastočne pdpivničený. Dispozične pozostáva z predsiene, ktorá vedie do haly, kde na pravej strane je priestranná kuchyyňa s jedálňou. Kuchyňa je prepojená s obývačkou, z ktorej vedú dvere na terasu a v ktorej je aj krb. Z haly sa dostaneme schodiskom do podkrovia, vedľa ktorého je hosťovská izba a z ňou je garáž. Vedľa dverí do predsiene je WC. V podkroví sú tri oddelené izby a kúpeľňa s vaňou, sprchovacím kútom a WC. "Vyhcytávkou" domu jke centrálny vysávač s vývodom v každej izbe a kuchyni. V pivnici rodinného domu sa nachádza posilňovňa, technická miestnosť, komora a práčovňa. Dom je napojený na všetky inžinierske siete a je odkanalizovaný do verejnej kanalizácie. Kúrenie aj teplá voda je zabezpečená prostredníctvom plynového kotla. Voľné chviľe si môžete vychutnať na terase alebo v záhrade s ovocnými stromami, ktorá poskytuje dostatok priestoru aj pre hru detí v bezpečnom prostredí.
Svätý Peter
230 000 €
Rodinný dom, prenájom
Predstavujeme na prenájom rodinný dom v radovej zástavbe v Komárne, na ulici Gen. Klapku. Plocha úžitková je 168 m2. Pozostáva z troch podlaží. Prízemie tvorí chodba, kuchyňa s obývačkou, kúpeľňa a WC, na poschodí sú tri izby. V suteréne ďalšia veľká miestnosť s WC a kúpeľnou. Prispôsobený na prenájom pre zamestnancov. Maximálne 10 osôb.
Komárno
1 500 €/mes.
Garsónka na predaj, Vodnej ulica Komárno
Chcete si zabezpečiť pasívny príjem alebo rozmýšlate nad kúpou garsónky pre seba ? Ako by Vám vyhovovala garsónka na ulici Vodnej? Má 21 m2. Nachádza sa na 6. poschodí a je čiastočne zrekonštruovaná a toho času prenajatá. Zavolajte a dohodnite si obhliadku, aby ste mohli pozrieť a prejsť sa týmto bytom.
Komárno
39 900 €
Garsónka na predaj, Komenského ulica Komárno
Chcete si zabezpečiť pasívny príjem alebo rozmýšlate nad kúpou garsónky pre seba ? Ako by Vám vyhovovala garsónka na ulici Komenského? Má 21 m2. Je na 2. poschodí trojposchodového bytového domu. Je čiastočne zrekonštruovaná a toho času prenajatá. Zavolajte a dohodnite si obhliadku, aby ste si mohli pozrieť a prejsť sa týmto bytom.
Komárno
39 900 €
Garsónka na Komenského ulici na predaj
Rozmýšlate nad kúpou garsónky ? Hľadáte pre seba, alebo na investíciu? Ako by Vám vyhovovala garsónka vo vyhľadávanej lokalite a za rozumnú cenu ? Nachádza sa v sedemposchodovom bytovom dome s výťahom na 7. poschodí na ulici Komenského. Má 21 m2. Je čiastočne zrekonštruovaná a toho času prenajatá. Zavolajte a dohodnite si obhliadku, aby ste mohli pozrieť a prejsť sa týmto bytom.
Komárno
39 900 €
Rodinný dom s administratívnou budovou, opravárenskou dieľňou, Nová Stráž
Predstavujeme Vám rodinný dom s administratívnou budovou spolu s opravárenskou dielňou pre nákladné vozidlá a rodinným domom na jednom pozemku s rozlohou 1112 m2. Ide o objekt postavený z tehál a zateplený čiernym polystyrénom v energetickej triede B. Rodinný dom sa nachádza v zadnej časti objektu s prístupom od zadnej cesty. Úžitková plocha je 2 x 205 m2, spolu 410 m2. Prístup je môžný z dvora cez dva vchody. Jeden vchod vedie do spoločnej chodby s administratívnou budovou a dielňou. Druhý priamo do predsiene so schodiskom do podkrovia. Prízemie rodinného domu tvorí miestnosť cca 80 m2 sektorovo oddelená kuchynská časť, od jedálenskej časti a obývacej časti s kozubom. Pri tejto miestnosti je veľká kúpelňa s dvomi vaňami /jedna je obyčajná a druhá dvojmiestna s masážnými triskami/, sprchovacím kútom a fínskou saunou pre pre 8 až 10 osôb. Ďalšou miestnosťou v tejto časti domu je izba, momentálne zariadená ako detská izba. Z predsiene sa dostaneme na WC, šatníka a barovej miestnosti s biliardom a kartárskym stolom. V podkrovnej časti sa nachádzajú okrem kúpeľne ďalšie miestnosti, ktoré slúžia jednak ako hosťovská izba a druhá ako priestranná detská izba. Okná na dome sú hliníkové. Strecha je šindlová a odizolovaná niekoľkými vrstvami, strop je sádrokartonový. Rekonštrukcia bola pred 7 rokmi. Podlahy sú mramorové, keramické a plávajúca podlaha. Kúrenie je zabezpečené kombinovane podlahovým kúrením - vodným, pevným palivom v kozube, z ktorého vedú prieduchy do ostatných izieb a v ktorých sú ventilátory. Teplá voda je zabezpečená jednak plynovým kotlom ako aj elektrickým bojlerom. Žiarivky sú všade LED úsporné. Vchod do administratívnej budovy a dieľne je priamo z ulice. Administratívna budova má v dolnej časti kanceláriu, za ktorou je kuchyňa a WC. Na poschodí sa nachádzajú dve priestranné miestnosti, ktoré sú momentálne využívané na bývanie a kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC. Vykurovanie môže byť kombinované v kancelárii je kozub, odkiaľ sú vyvedené prieduchy aj na poschodie. Okná sú plastové. Úžitková plocha budovy je130 m2. Do dieľne, obytnej časti a na dvor vedie z administratívnej budovy spoločná chodba. Dielňa má úžitkovú plochu 370 m2. Je prispôsobená na opravu nákladných aj osobných automobilov. Je plne vybavená. Nachádza sa tu vzduchotechnika, kúrenie, odsávanie spalín motorov. Zdvižné vozíky, náhradné diely, miestnosť PHM, denná miestnosť pre zamestnancov, sprcha, záchody, dve obytné miestnosti pre vodičov a všetko potrebné pre riadne fungovanie prepravnej spoločnosti. Na dvore sa nachádza betónová dlažba a parkovacie miesta pre nákladné a osobné vozidlá. Samostatná studňa a ovocné stromy. Brána do dvora je automatická na diaľkové ovládanie. Objekt je zabezpečený kamerovým systémom a dvojzónovým poplašným zariadením.Celý objekt je klimatizovaný.
Nová Stráž
590 000 €
Priestranný poschodový rodinný dom blízko slovenských hraníc
Zvažujete bývať v rodinnom dome a jedna z možností by mohla byť aj za hranicamni Slovenska? Tak potom upriamte pozornosť na rodinný dom v meste Salgótarján v Maďarsku. Tento rodinný dom je postavený na miernom kopci v tichej štvrti obklopenej prírodou. Terajší majitelia v ňom pred dvomi rokmi spravili rozsiahlu rekonštrukciu, avšak väčšinou dní v roku sa zdržiavajú mimo domova, preto sa dom rozhodli ponúknuť na predaj. V rámci obnovy sa vymenila strešná krytina, prerobilo sa kúrenie, ktoré je na plynový kotol a sú nové radiátory, zmodernizovalo sa aj elektrické vedenie, plastové okná, interieropvé a vchodové dvere, podlahy, linka a celá vodovodná sieť. Dispozične pozostáva z troch podlaží, pričom prízemie domu samostatná hosťovská izba s kozumom, garáž s bránou zn. Hörmann na diaľkové ovládanie a pivničné miestnosti. Stredná časť domu pozostáva z hlavného vchodu, pri ktorom je terasa, chodby, ktorá vedie do izby s kuchyňou a komorou. Pri schodisku je priestranná spálňa a z druhej strany schodiska je kúpeľňa sao sprchovacím kútom a WC. Z obývačky a spálne sú dvere na spojený balkón s rozlohou vyše 10 m2. Na poschodí sú 4 samostatné izby, chodba, kúpeľňa a WC. Pôvodne tu bola aj kuchyňa, preto je možné z tohto domu spraviť aj dve samostatné bytové jednodky. Parkovanie je možné pred domom, vo dvore aj v garáži. Susedia sú príjemný. Záhrada je kaskádovitá, využiteľná na oddych aj pestovanie. Pozrite si 3D obhliakdu a zavolajte si kvôli osobnej obhliadke, ak sa rozhodnete, alebo aj hneď.
Maďarsko
154 000 €
Stavebný pozemok, Pernek, predaj
Na základe poverenia majiteľa Vám exkluzívne prinášame investičnú príležitosť, pozemok na výstavbu, ktorý podľa územného plánu - urbanistického návrhu má tieto možnosti výstavby: OBECNÉ NÁMESTIE-OBCHODNÁ VYBAVENOSŤ, SLUŽBY, BANKA, POISTOVÑA, MATERSKÁ ŠKOLA, DETSKÝ ZÁBAVNÝ SVET, ZDRAVOTNÉ STREDISKO, NOVÝ OBECNÝ ÚRAD, ZDRUŽENÁ ADMINSTRATÍVA, PARK S VÝTVARNÝM DIELOM. Pozemok je podlhovastého tvaru s dĺžkou strán 20X100 m. Prístupová cesta vedie medzi rodinnými domami, momentálne je pozemok zalesnený.
Pernek
135 000 €
Komerčný pozemok predaj, Komárno
Predstavujeme Vám na predaj pozemky v komerčnej zóne v Komárne, časť Hadovce. Pre výstavbu haly ako stvorený. Plocha pozemku je cca 2500 m2. Cena je 54 €/m2. Rozvod pitnej vody a elektrickej energie je na pozemku. Rozmery pozemku sú 31,60 X 63,30 m. Zastavanosť pozemku je 50 %.
Komárno
135 000 €
Pozemok na predaj, Imeľ
Máte vo svojom "hľadáčiku" pozemok v obci Imeľ ? Upriamte, prosím, pozornosť na tento priestranný pozemok s rozlohou až 3173 m2, na ktorom sa nachádzajú všetky inžinierske siete. Pozemok je všestranne využiteľný a momentálne je jediný svojho druhu na predaj. Nechceli by ste tento pozemok využiť pre svoje účely ? Pokojne si dohodnite obhliadku a zavolajte na číslo 0948 373 050.
Imeľ
64 000 €
Tehlový 3 izbový zrekonštruovaný byt pri trhovisku v Komárne
Aké by to bolo vytvoriť nový domov pre svoju rodinu v 3 izbovom tehlovom zrekonštruovanom byte v Komárne blízko trhoviska ? Vaše predstavy si môžete naplniť v byte s úžitkovou plochou 61 m2 v ktorom aj teraz býva mladá rodina. Nachádza sa na najvyššom 3. poschodí. pozostáva z troch izieb, kuchyne, predsiene, kúpeľne a WC. Okná sú plastové. Má plávajúce podlahy a dlažbu. V kuchyni je kuchynská linka, sporák, umývačka riadu. V kúpelni klasická vaňa. K bytu prislúcha pivnica a balkón. V byte je ticho a príjemne. Dohodnite si obhliadku a pozrite si byt na vlastné oči. Skopírujte si link pre audioinzerát : bit.ly/3PgJSZg
Komárno
74 000 €
Poschodový rodinný dom v tichej uličke, Rubáň
Túžite bývať v pokojnom prostredí a chceli by ste mať dostatok priestoru pod jednou strechou? To všetko a možno aj viac Vám môže splniť rodinný dom v tichej uličke v obci Rubáň. Navyše ku nemu prislúcha pozemok s rozlohou 1700 m2. Dom pozostáva z dvoch nadzemných podlaží. Na prízemí z predsiene, spálne, obývačky, oproti ktorej je WC a schodisko na I. poschodie, kuchyne s komorou a dverami na terasu. Na poschodí sú tri izby a to samostatná spálňa a otvorená obývačka s horným balkónom a plynulým prechodom do ďalšej izby. Balkón sa nachádza aj na priečelí domu. Oproti spálni je veľká kúpeľna. V dome sú všetky inžinierske siete a odkanalizovaný je do žumpy. Strecha domu bola zrekonštruovaná. Kúrenie je zabezpečené dvomi kotlami. Jedným na plyn a dá sa kúriť aj druhým kotlom, ktorý je na pevné palivo. Oba sa nachádzajú v pivnici. Teplá voda je z elektrického bojlera. Obec Rubáň s vlastným kaštieľom je už na prvý pohľad dobrá voľba pre pokojné bývanie v tichom a prírodou obklopenom prostredí.
Rúbaň
1 €
Dva rodinné domy na spoločnom pozemku v Búči na predaj
Do ponuky sme zaradili nezvyčajnú príležitosť. Dva rodinné domy na spoločnom pozemku pozostávajúcom z dvoch oddelených parciel. Prvý dom je starší a bol postavený na parcele s veľkosťou skoro 1300 m2 a pozostáva z jednej samostatnej miestnosti, obývačky spojenej s veľkou kuchyňou a jedálňou. Pri nej je komora a kupelňa s WC. Tá je prechodná do ďalších dvoch miestností v rade za sebou. Pod domom je vínna pivnica. Podlahová plocha domu je 207 m2. Na druhej parcele s veľkosťou niečo viac ako 1000 m2 sa nachádza novostavba rodinného domu s podlahovou plochou 122 m2. Pozostáva z predsiene, ktorá prechádza do obývačky spojenej s kuchyňou a jedálňou. Odtiaľto vedú na dvor terasové dvere. Taktiež z tohto priestoru vedie pozdĺž celého domu chodba, odkiaľ sa vchádza do kúpeľne, WC a troch samostatných izieb. Nehnuteľnosti sa predávajú spoločne, k zadnému domu sa dá vytvoriť príjazdová cesta cez prvý pozemok, nakoľko jeho šírka je dostatočne veľká. Majitelia preferujú hotovostnú platbu. Foto ilustračné.
Búč
179 000 €
Rodinný dom vo Svätom Petri na predaj
Rodinný dom je postavený na 15 árovom pozemku v tichej ulici, v okrajovej časti obce. Úžitková plocha domu je 120 m2. Pozostáva z dvoch predných izieb, predsiene, kúpelne, ďalšej izby, ktorá bola voľakedy kuchyňa, veľkej špajze a letnej kuchyne. Dispozičná zmena je veľmi jednuducho vykonateľná, nakoľko medzi izbami a ostatnými priestormi sú len priečky. Konštrukcia domu je porobetónový blok a tehla, strecha je škridlová. Dom je v dobrom technickom stave. Pod prístavbou je pivnica a za ním ešte kôlňa a hospodárska miestnosť. Je napojený na všetky inžinierske siete ako aj na verejnú kanalizáciu. Na dvore je vinič a v záhrade ovocné stromy a kríky. Zavolajte a dohodnite si obhliadku, aby ste sa pozreli, ako by ste si tento rodinný dom prispôsobili podľa svojich predstáv.
Svätý Peter
68 000 €
1 2 3