Starší rodinný dom Levice, časť Nová osada
Ponúkame Vám na predaj starší rodinný dom v top lokalite v Leviciach v časti Nová osada na slnečnom rovinatom menšom pozemku o celkovej výmere 313 m2. Dom bol postavený z miešaného stavebného materiálu, strecha je sedlová. Dom pozostáva : vstupná dlhá chodba, kumbál, kuchyňa, 3 izby, kúpeľňa s toaletou. Dom je v pôvodnom stave s nutnosťou rekonštrukcie. Dom by bol vhodný aj na sídlo firmy vzhľadom na polohu a menší rozmer pozemku. Na dome sú zavedené IS : elektrika, plyn, kanalizácia a mestská voda. Kúrenie je v dome riešené ústredné. K domu prislúcha malá slnečná záhrada, za domom sa nachádza staršia kôlňa a garáž. Pri vážnom záujme na cene dohoda možná! Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou hypotéky - HÚ, ktorú Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb, spojeného s kompletizáciou spracovania podkladov k žiadosti pre banku. Prevedieme Vás celým priebehom obchodu od vybavenia financií na kúpu nehnuteľnosti, cez podpisy zmlúv, zavkladovania zmlúv na Okresný úrad, katastrálny odbor, až po odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií, čo je všetko zahrnuté v predajnej cene nehnuteľnosti. Celú našu ponuku nájdete na : www.nehnutelnostilevice.sk Nehnuteľnosť Vám rada ukážem na spoločnej obhliadke. Pokojne ma kontaktujte na telefónnom čísle 0903 471 489 - Forgáčová.
Levice
94 000 €
Veľký, pekný a slnečný 3 izbový byt s loggiou, ul. Saratovská, Levice
Ponúkame Vám na predaj tento veľký, krásny a slnečný 3 izbový byt s loggiou o rozlohe 72 m2 nachádzajúci sa na 6.poschodí sedem-poschodového zatepleného bytového domu, ktorý nájdete v top lokalite v Leviciach na ulici Saratovská - v blízkosti centra mesta, ktorá poskytuje veľmi dobrú infraštruktúru. Pár minút chôdze a môžete nakúpiť v priamom centre mesta. V bezprostrednej blízkosti je aj viacero reštaurácií, kaviarní, zariadení rýchleho občerstvenia či posilňovňa. To isté platí aj o základných a materských školách. Zdravotnícke zariadenie – Poliklinika SANAT je vzdialená 5 minút chôdze. Parkovacie plochy nájdete bez problémov priamo pod oknami bytového domu. Byt pozostáva z veľkej priestrannej chodby, samostatnej toalety, kúpeľni, kuchyni s veľkým kumbálom a so špajzou s oknom a troch izieb, z kuchyni je aj loggia. Byt prešiel kompletnou modernou rekonštrukciou. Samozrejmosťou sú plastové okná, vkusná plávajúca podlaha v každej izbe farbami zladená k dlažbe, ktorá sa nachádza v kuchyni, na chodbe bytu, v kúpeľni a v samostatnom WC . V celom byte sú urobené stierky, vďaka ktorým pôsobí byt čisto a uhladene, v byte sú urobené kompletne nové rozvody elektriky, vody a odpadu, nové interiérové dvere aj zárubne, bezpečnostné vchodové dvere, nové stupačky. V byte nájdete novú kuchynskú linku ladenú do príjemných zemitých odtieňov, ktoré viete ľahko farebne skombinovať s ostatným nábytkom. Je vybavená potrebnými spotrebičmi. Výhodou bytu je prepojená obývacia časť s kuchyňou, v ktorých môžete naplno zrelaxovať, dopriať si súkromie a pohodu. V zrekonštruovanej kúpeľni nájdete sprchový kút, práčku a veľmi vkusnú sanitu. WC je samostatné. DO TOHTO BYTU JE MOŽNÉ NASŤAHOVAŤ SA IHNEĎ. K bytu prislúcha pivnica, byt je slnečný, výborní susedia, dobré parkovanie. Pri vážnom záujme na cene dohoda možná! Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou hypotéky - HÚ, ktorú Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb, spojeného s kompletizáciou spracovania podkladov k žiadosti pre banku. Prevedieme Vás celým priebehom obchodu od vybavenia financií na kúpu nehnuteľnosti, cez podpisy zmlúv, zavkladovania zmlúv na Okresný úrad, katastrálny odbor, až po odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií, čo je všetko zahrnuté v predajnej cene nehnuteľnosti. Celú našu ponuku nájdete na : www.nehnutelnostilevice.sk Nehnuteľnosť Vám rada ukážem na spoločnej obhliadke. Pokojne ma kontaktujte na telefónnom čísle 0903 471 489 - Forgáčová.
Levice
118 000 €
Krásny 2 izbový byt s loggiou, ul. Dopravná, Levice
Ponúkame Vám na predaj tento krásny a slnečný 2 izbový byt loggiou o rozlohe 49 m2 nachádzajúci sa na 3.poschodí štvor-poschodového tehlového zatepleného bytového domu, ktorý nájdete na Dopravnej ulici v Leviciach, ktorá poskytuje veľmi dobrú infraštruktúru. Pár minút chôdze a môžete nakúpiť v Lidl, alebo v Bille. V bezprostrednej blízkosti je aj viacero reštaurácií, kaviarní, zariadení rýchleho občerstvenia, autobusová a vlaková stanica či posilňovňa. To isté platí aj o základných a materských školách. Zdravotnícke zariadenie – Poliklinika SANAT je vzdialená 5 minút chôdze. Parkovacie plochy nájdete bez problémov priamo pod oknami bytového domu. Byt pozostáva z veľkej priestrannej chodby, samostatnej toalety, kúpeľni, z chodby sa vstupuje do dvoch izieb a aj do kuchyni, v jednej z izieb (v spálni) sa nachádza loggia. Byt prešiel kompletnou modernou rekonštrukciou. Samozrejmosťou sú plastové okná, vkusná plávajúca podlaha na chodbe bytu ako aj v každej izbe farbami zladená k dlažbe, ktorá sa nachádza v kuchyni, v kúpeľni a v samostatnom WC. V celom byte sú urobené stierky, vďaka ktorým pôsobí byt čisto a uhladene, v celom byte sú urobené kompletne nové rozvody elektriky, vody a odpadu, nové stupačky, nové interiérové dvere aj zárubne, byt prešiel čiastočne dispozičnou zmenou. V byte nájdete novú kuchynskú linku ladenú do príjemných zemitých odtieňov, ktoré viete ľahko farebne skombinovať s ostatným nábytkom. Je vybavená potrebnými spotrebičmi. V murovanej kúpeľni nájdete vaňu, práčku a veľmi vkusnú sanitu. WC je samostatné. V byte je urobená aj klimatizácia. V cene bytu zostávajú aj vstavané spotrebiče v kuchynskej linke ako aj vstavané skrine rolldoor. DO TOHTO BYTU JE MOŽNÉ NASŤAHOVAŤ SA IHNEĎ. K bytu prislúcha pivnica, byt je slnečný, výborní susedia, dobré parkovanie. Pri vážnom záujme na cene dohoda možná! Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou hypotéky - HÚ, ktorú Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb, spojeného s kompletizáciou spracovania podkladov k žiadosti pre banku. Prevedieme Vás celým priebehom obchodu od vybavenia financií na kúpu nehnuteľnosti, cez podpisy zmlúv, zavkladovania zmlúv na Okresný úrad, katastrálny odbor, až po odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií, čo je všetko zahrnuté v predajnej cene nehnuteľnosti. Celú našu ponuku nájdete na : www.nehnutelnostilevice.sk Nehnuteľnosť Vám rada ukážem na spoločnej obhliadke. Pokojne ma kontaktujte na telefónnom čísle 0903 471 489 - Forgáčová.
Levice
79 990 €
Krásny podkrovný rekreačný domček obec Bátovce - pri priehrade Lipovina
Ponúkam Vám na predaj celoročne obývateľnú chatu - podkrovný rekreačný domček pod Štiavnickými vrchmi, ktorá sa nachádza v chatovej oblasti neďaleko priehrady Lipovina v katastrálnom území obce Bátovce na slnečnom svahovitom pozemku o celkovej výmere 779 m2. Prístupová cesta je z časti panelová a štrková. Domček bol postavený v rokoch 1998 z materiálu tehla, strecha je podkrovná sedlová s krytinou škridla. Pozostáva z dvoch poschodí a podkrovia, kde na prvom poschodí je kompletne vybavená kuchyňa s elektrickým bojlerom slúžiacim na ohrev vody a vchodom do kamennej vínnej pivnice. Na druhom poschodí je situovaná denná časť - obývačka s televízorom (Skylink), krbovými kachlami, schodami výsuvnými do podkrovia a kúpeľňou s toaletou. V podkroví sa nachádza spálňa prístupná po sťahovacích schodoch. Je tu zabezpečené pohodlné spanie pre minimálne 6 osôb. Podľa dohody sa chata predáva aj so zariadením tak ako je vidieť na foto. Z 1.a 2. poschodia je prístup na samostatnú prestrešenú terasu a taktiež na trávnatú terasu so spevnenou plochou určenou pre vírivku. Chata prešla v poslednom období viacerými renováciami a dostala novú fasádu. Celý pozemok je riešený do zvažujúceho sa svahu na typ "kaskád", v záhrade sa nachádza množstvo drevín a záhradka so záhradným domčekom. Parkovanie je možné priamo na pozemku pred domčekom pre dve autá. Elektrika a obecný vodovod sú okrem chaty potiahnuté aj pozdĺž pozemku. Kúrenie je možné krbovými kachlami na pevné palivo. Pri vážnom záujme na cene dohoda možná! Prevedieme Vás celým priebehom obchodu od vybavenia financií na kúpu nehnuteľnosti, cez podpisy zmlúv, zavkladovania zmlúv na Okresný úrad, katastrálny odbor, až po odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií, čo je všetko zahrnuté v predajnej cene nehnuteľnosti. Celú našu ponuku nájdete na : www.nehnutelnostilevice.sk Nehnuteľnosť Vám rada ukážem na spoločnej obhliadke. Pokojne ma kontaktujte na telefónnom čísle 0903 471 489 - Forgáčová.
Bátovce
83 000 €
Veľký slnečný 3 izbový byt s loggiou, ul. Kpt. Nálepku, Levice
Ponúkame Vám na predaj tento veľký a slnečný 3 izbový byt s loggiou o rozlohe 72 m2 nachádzajúci sa na 2.poschodí 7-poschodového bytového domu, ktorý nájdete v top lokalite v Leviciach na ulici Kpt. Nálepku, ktorá poskytuje veľmi dobrú infraštruktúru. Pár minút chôdze a môžete nakúpiť v Coop Jednota alebo v priamom centre mesta. V bezprostrednej blízkosti je aj viacero reštaurácií, kaviarní, zariadení rýchleho občerstvenia či posilňovňa. To isté platí aj o základných a materských školách. Zdravotnícke zariadenie – Poliklinika SANAT je vzdialená 3 minúty chôdze. Parkovacie plochy nájdete bez problémov priamo pod oknami bytového domu. Byt pozostáva z veľkej priestrannej chodby, samostatnej toalety, kúpeľni, z chodby sa vstupuje do dvoch izieb a aj do kuchyni kde sa nachádza loggia a veľký kumbál so špajzou s oknom, do tretej izby sa vstupuje z obývačky. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Samozrejmosťou sú plastové okná, vkusná plávajúca podlaha v každej izbe farbami zladená k dlažbe, ktorá sa nachádza v kuchyni, na chodbe, v kúpeľni a v samostatnom WC . V celom byte sú urobené stierky, vďaka ktorým pôsobí byt čisto a uhladene, v byte sú urobené v jadre nové rozvody elektriky, vody a odpadu. V byte nájdete kuchynskú linku ladenú do príjemných zemitých odtieňov, ktoré viete ľahko farebne skombinovať s ostatným nábytkom. Je vybavená potrebnými spotrebičmi. Výhodou bytu je prepojená obývacia časť s kuchyňou, v ktorých môžete naplno zrelaxovať, dopriať si súkromie a pohodu. V zrekonštruovanej kúpeľni nájdete vaňu, práčku a veľmi vkusnú sanitu. WC je samostatné. DO TOHTO BYTU JE MOŽNÉ NASŤAHOVAŤ SA IHNEĎ. K bytu prislúcha pivnica, byt je slnečný, výborní susedia, dobré parkovanie. Pri vážnom záujme na cene dohoda možná! Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou hypotéky - HÚ, ktorú Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb, spojeného s kompletizáciou spracovania podkladov k žiadosti pre banku. Prevedieme Vás celým priebehom obchodu od vybavenia financií na kúpu nehnuteľnosti, cez podpisy zmlúv, zavkladovania zmlúv na Okresný úrad, katastrálny odbor, až po odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií, čo je všetko zahrnuté v predajnej cene nehnuteľnosti. Celú našu ponuku nájdete na : www.nehnutelnostilevice.sk Nehnuteľnosť Vám rada ukážem na spoločnej obhliadke. Pokojne ma kontaktujte na telefónnom čísle 0903 471 489 - Forgáčová.
Levice
93 000 €
Veľký, luxusný zariadený 3 izbový byt s loggiou, centrum Levice
Ponúkame Vám na predaj tento krásny, veľký, slnečný a kompletne zariadený 3 izbový byt s loggiou o rozlohe 77 m2 nachádzajúci sa na 2.poschodí 7-poschodového zatepleného bytového domu, ktorý nájdete v top lokalite v Leviciach v priamom centre mesta na ulici K. Marxa, ktorá poskytuje veľmi dobrú infraštruktúru. Pár minút chôdze a môžete nakúpiť v Kauflande alebo v priamom centre mesta. V bezprostrednej blízkosti je aj viacero reštaurácií, kaviarní, zariadení rýchleho občerstvenia či posilňovňa. To isté platí aj o základných a materských školách. Zdravotnícke zariadenie – Poliklinika SANAT je vzdialená 7 minút chôdze. Parkovacie plochy nájdete bez problémov priamo pod oknami bytového domu. Byt pozostáva z veľkej priestrannej chodby, samostatnej toalety, kúpeľni, z chodby sa vstupuje do dvoch izieb a obývačky moderne prepojenej v jeden celok s kuchyňou kde sa nachádza veľká loggia. Byt prešiel kompletnou kvalitnou modernou rekonštrukciou v roku 2015. Samozrejmosťou sú plastové okná, vkusná plávajúca podlaha v každej izbe aj v kuchyni farbami zladená k dlažbe, ktorá sa nachádza na chodbe bytu, v kúpeľni a v samostatnom WC. V celom byte sú urobené nové stierky, vďaka ktorým pôsobí byt čisto a uhladene, v byte sú urobené kompletne nové rozvody elektriky, vody a odpadu, nové interiérové dvere aj zárubne, bezpečnostné vchodové dvere, byt prešiel čiastočne dispozičnou zmenou. V byte nájdete novú veľkú kuchynskú linku ladenú do príjemných zemitých odtieňov, ktoré viete ľahko farebne skombinovať s ostatným nábytkom. Je vybavená potrebnými spotrebičmi, sporákom a umývačkou riadu. Výhodou bytu je prepojená obývacia časť s kuchyňou, v ktorých môžete naplno zrelaxovať, dopriať si súkromie a pohodu. V murovanej kúpeľni nájdete rohovú vaňu, práčku a veľmi vkusnú sanitu. WC je samostatné. Byt sa predáva kompletne zariadený podľa fotiek. Bytový dom prešiel tiež rekonštrukciou, nový veľký výťah, zateplenie fasády, rekonštruované spoločné priestory bytového domu. DO TOHTO BYTU JE MOŽNÉ NASŤAHOVAŤ SA IHNEĎ. K bytu prislúcha pivnica, byt je slnečný, výborní susedia, dobré parkovanie. Pri vážnom záujme na cene dohoda možná! Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou hypotéky - HÚ, ktorú Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb, spojeného s kompletizáciou spracovania podkladov k žiadosti pre banku. Prevedieme Vás celým priebehom obchodu od vybavenia financií na kúpu nehnuteľnosti, cez podpisy zmlúv, zavkladovania zmlúv na Okresný úrad, katastrálny odbor, až po odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií, čo je všetko zahrnuté v predajnej cene nehnuteľnosti. Celú našu ponuku nájdete na : www.nehnutelnostilevice.sk Nehnuteľnosť Vám rada ukážem na spoločnej obhliadke. Pokojne ma kontaktujte na telefónnom čísle 0903 471 489 - Forgáčová.
Levice
129 000 €
Garsónka v top lokalite v Leviciach ul. Tekovská - centrum
Ponúkame Vám na predaj slnečnú garsónku bez balkónu o rozlohe 20 m2 nachádzajúci sa na 2.poschodí dvoj-poschodového zatepleného bytového domu, ktorý nájdete v top lokalite v Leviciach v blízkosti centra mesta na ulici Tekovská (oproti zimnému štadiónu), ktorá poskytuje veľmi dobrú infraštruktúru. Pár minút chôdze a môžete nakúpiť v Tescu, alebo v priamom centre mesta. V bezprostrednej blízkosti je aj viacero reštaurácií, kaviarní, zariadení rýchleho občerstvenia či posilňovňa. To isté platí aj o základných a materských školách. Parkovacie plochy nájdete bez problémov priamo pod oknami bytového domu. Byt je úplne v pôvodnom stave, má vymenené len plastové okno, kúpeľňa je murovaná - ale pôvodná. V izbe je staršia kuchynská linka. K bytu prislúcha pivnica, byt je slnečný, výborní susedia, dobré parkovanie. Pri vážnom záujme na cene dohoda možná! Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou hypotéky - HÚ, ktorú Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb, spojeného s kompletizáciou spracovania podkladov k žiadosti pre banku. Prevedieme Vás celým priebehom obchodu od vybavenia financií na kúpu nehnuteľnosti, cez podpisy zmlúv, zavkladovania zmlúv na Okresný úrad, katastrálny odbor, až po odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií, čo je všetko zahrnuté v predajnej cene nehnuteľnosti. Celú našu ponuku nájdete na : www.nehnutelnostilevice.sk Nehnuteľnosť Vám rada ukážem na spoločnej obhliadke. Pokojne ma kontaktujte na telefónnom čísle 0903 471 489 - Forgáčová.
Levice
39 000 €
Krásny veľký a slnečný 2 izbový byt s balkónom, ul. Okružná, Levice
Ponúkame Vám na predaj tento krásny, veľký a slnečný 2 izbový byt s balkónom prerobený na 3 izbový byt o rozlohe 66 m2 nachádzajúci sa na 2.poschodí 7-poschodového zatepleného bytového domu s výťahom, ktorý nájdete v centre mesta na Okružnej ulici v Leviciach, ktorá poskytuje veľmi dobrú infraštruktúru. Pár minút chôdze a môžete nakúpiť v priamom centre mesta. V bezprostrednej blízkosti je aj viacero reštaurácií, kaviarní, zariadení rýchleho občerstvenia či posilňovňa. To isté platí aj o základných a materských školách. Parkovacie plochy nájdete priamo pod oknami bytového domu. Byt pozostáva z veľkej priestrannej chodby s murovaným šatníkom, samostatnej toalety, murovanej kúpeľni, z chodby sa vstupuje do jednej veľkej izby o rozlohe 3,5x6m, do kuchyni s balkónom prepojenej v jeden moderný celok s obývačkou o rozlohe 3,5x6m a z nej sa vstupuje do jednej izby kde sa nachádza aj murovaný šatník - kumbál. Byt prešiel kompletnou modernou rekonštrukciou. Samozrejmosťou sú plastové okná, vkusná plávajúca podlaha v každej izbe farbami zladená k dlažbe, ktorá sa nachádza na chodbe bytu, v kúpeľni a v samostatnom WC . V celom byte sú urobené stierky, vďaka ktorým pôsobí byt čisto a uhladene, v byte sú urobené kompletne nové rozvody elektriky, vody a odpadu, nové interiérové dvere aj zárubne, bezpečnostné vchodové dvere, byt prešiel dispozičnou zmenou, z miestnosti ktorá bola kuchyňa sa spravila izba a kuchyňa sa presunula do veľkej izby-obývačky. V byte nájdete novú kuchynskú linku ladenú do príjemných zemitých odtieňov, ktoré viete ľahko farebne skombinovať s ostatným nábytkom. Je vybavená potrebnými spotrebičmi, sporákom a pračkou. Výhodou bytu je prepojená obývacia časť s kuchyňou, v ktorých môžete naplno zrelaxovať, dopriať si súkromie a pohodu. V murovanej kúpeľni nájdete sprchový kút, aj vaňu a veľmi vkusnú sanitu. WC je samostatné. Byt sa predáva čiastočne zariadený. DO TOHTO BYTU JE MOŽNÉ NASŤAHOVAŤ SA IHNEĎ. K bytu prislúcha pivnica, byt je slnečný, výborní susedia, dobré parkovanie. Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou hypotéky - HÚ, ktorú Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb, spojeného s kompletizáciou spracovania podkladov k žiadosti pre banku. Prevedieme Vás celým priebehom obchodu od vybavenia financií na kúpu nehnuteľnosti, cez podpisy zmlúv, zavkladovania zmlúv na Okresný úrad, katastrálny odbor, až po odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií, čo je všetko zahrnuté v predajnej cene nehnuteľnosti. Celú našu ponuku nájdete na : www.nehnutelnostilevice.sk Nehnuteľnosť Vám rada ukážem na spoločnej obhliadke. Pokojne ma kontaktujte na telefónnom čísle 0903 471 489 - Forgáčová.
Levice
103 000 €
Prenájom krásna zariadená garsónka s balkónom, centrum Levice
Ponúkam Vám na prenájom krásnu zariadenú a kompletne zrekonštruovanú garsónku s balkónom v centre mesta Levice v zateplenom bytovom dome na ulici Tekovská. Byt sa nachádza na 12p. s krásnym výhľadom na celé mesto. Byt sa prenajíma max pre 2 osoby a na dlhodobo.
Levice
400 €/mes.
Veľký, pekný a slnečný 3 izbový byt s loggiou, R5, Levice
Ponúkame Vám na predaj tento veľký, pekný a slnečný 3 izbový byt s veľkou loggiou o rozlohe 79 m2 nachádzajúci sa na 2.poschodí 7-poschodového zatepleného bytového domu, ktorý nájdete na sídlisku R5 v Leviciach, ktorá poskytuje veľmi dobrú infraštruktúru. Pár minút chôdze a môžete nakúpiť v Bille. V bezprostrednej blízkosti je aj viacero reštaurácií, kaviarní, zariadení rýchleho občerstvenia, benzínová pumpa či posilňovňa. To isté platí aj o základných a materských školách. Zdravotnícke zariadenie – Poliklinika SANAT je vzdialená 7 minút chôdze. Parkovacie plochy nájdete pod oknami bytového domu na novom veľkom parkovisku. Byt pozostáva z veľkej priestrannej chodby, samostatnej toalety, kúpeľni, z chodby sa vstupuje do troch izieb a aj do kuchyni s loggiou. Byt prešiel kompletnou modernou rekonštrukciou. Samozrejmosťou sú plastové okná, vkusná plávajúca podlaha na chodbe bytu ako aj v každej izbe farbami zladená k dlažbe, ktorá sa nachádza v kuchyni, v kúpeľni a v samostatnom WC. V celom byte sú urobené stierky, vďaka ktorým pôsobí byt čisto a uhladene, v byte sú urobené nové rozvody elektriky, vody a odpadu v kúpeľni a v kuchynskej časti, nové interiérové dvere aj zárubne, bezpečnostné vchodové dvere. V byte nájdete novú krásnu kuchynskú linku ladenú do príjemných zemitých odtieňov, ktoré viete ľahko farebne skombinovať s ostatným nábytkom. Je vybavená potrebnými spotrebičmi, sporákom a umývačkou riadu. V murovanej kúpeľni nájdete vaňu, práčku a veľmi vkusnú sanitu. WC je samostatné. V cene bytu zostávajú aj vstavané šatníky - rolldoor skrine. DO TOHTO BYTU JE MOŽNÉ NASŤAHOVAŤ SA IHNEĎ. K bytu prislúcha pivnica, byt je slnečný, výborní susedia, dobré parkovanie. Pri vážnom záujme na cene dohoda možná! Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou hypotéky - HÚ, ktorú Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb, spojeného s kompletizáciou spracovania podkladov k žiadosti pre banku. Prevedieme Vás celým priebehom obchodu od vybavenia financií na kúpu nehnuteľnosti, cez podpisy zmlúv, zavkladovania zmlúv na Okresný úrad, katastrálny odbor, až po odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií, čo je všetko zahrnuté v predajnej cene nehnuteľnosti. Celú našu ponuku nájdete na : www.nehnutelnostilevice.sk Nehnuteľnosť Vám rada ukážem na spoločnej obhliadke. Pokojne ma kontaktujte na telefónnom čísle 0903 471 489 - Forgáčová.
Levice
99 500 €
Luxusný, veľký (98 m2) a slnečný 4 izbový byt s loggiou, ul. Perecká, Levice
Ponúkame Vám na predaj tento luxusný a čiastočne zariadený veľký a slnečný 4 izbový byt s loggiou o rozlohe až 98 m2 nachádzajúci sa na 6.poschodí 12-poschodového zatepleného bytového domu, ktorý nájdete vo vynikajúcej pokojnej lokalite v Leviciach na ulici Perecká, ktorá poskytuje veľmi dobrú infraštruktúru. Pár minút chôdze a môžete nakúpiť v Coop Jednota. V bezprostrednej blízkosti je aj viacero kaviarní, zariadení rýchleho občerstvenia či posilňovňa. To isté platí aj o základných a materských školách. Zdravotnícke zariadenie – Poliklinika SANAT je vzdialená 7 minút chôdze. Parkovacie plochy nájdete bez problémov priamo pod oknami bytového domu. Byt pozostáva z prvej vstupnej chodby z ktorej sa vstupuje do druhej veľkej priestrannej chodby ktorá disponuje aj veľkým murovaným šatníkom s veľkým úložným priestorom, z tejto chodby sa vstupuje do dvoch izieb, do samostatnej toalety a veľkej kúpeľni, zo vstupnej chodby sa vstupuje do obývačky a odtiaľ do kuchyni kde sa nachádza loggia a z kuchyni sa vstupuje do štvrtej izby. Byt prešiel kompletnou modernou rekonštrukciou. Samozrejmosťou sú plastové okná, vkusná plávajúca podlaha v každej izbe farbami zladená k dlažbe, ktorá sa nachádza v kuchyni, na chodbách bytu, v kúpeľni a v samostatnom WC . V celom byte sú urobené nové stierky, vďaka ktorým pôsobí byt čisto a uhladene, v byte sú urobené kompletne nové rozvody elektriky, vody, kúrenia a odpadu, nové stupačky, nové interiérové dvere aj zárubne, bezpečnostné vchodové dvere, v byte sú znížené stropy s bodovým osvetlením, byt prešiel dispozičnou zmenou. V byte nájdete novú veľkú kuchynskú linku ladenú do biela, ktorú viete ľahko farebne skombinovať s ostatným nábytkom. Je vybavená potrebnými spotrebičmi, chladničkou, indukčným sporákom, rúrou, mikrovlnkou a umývačkou riadu. Výhodou bytu je prepojená obývacia časť s kuchyňou, v ktorých môžete naplno zrelaxovať, dopriať si súkromie a pohodu. V murovanej kúpeľni nájdete vaňu, dve umývadlá, práčku, sušičku a veľmi vkusnú sanitu. WC je samostatné. V cene bytu zostáva aj zariadenie podľa fotiek, v celom byte je veľa úložného priestoru vďaka vstavaným skriniam rolldoor. Byt sa nachádza v zrekonštruovanom zateplenom bytovom dome za presklenou uzamykateľnou chodbou, ktorá oddeľuje byt od dvoch zrekonštruovaných výťahov. DO TOHTO BYTU JE MOŽNÉ NASŤAHOVAŤ SA IHNEĎ. K bytu prislúcha pivnica, byt je slnečný, výborní susedia, dobré parkovanie. Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou hypotéky - HÚ, ktorú Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb, spojeného s kompletizáciou spracovania podkladov k žiadosti pre banku. Prevedieme Vás celým priebehom obchodu od vybavenia financií na kúpu nehnuteľnosti, cez podpisy zmlúv, zavkladovania zmlúv na Okresný úrad, katastrálny odbor, až po odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií, čo je všetko zahrnuté v predajnej cene nehnuteľnosti. Celú našu ponuku nájdete na : www.nehnutelnostilevice.sk Nehnuteľnosť Vám rada ukážem na spoločnej obhliadke. Pokojne ma kontaktujte na telefónnom čísle 0903 471 489 - Forgáčová.
Levice
148 000 €
Slnečný pekný 4 izbový byt s loggiou, ul. Kyjevská, Levice
Ponúkame Vám na predaj tento pekný a slnečný 4 izbový byt s loggiou o rozlohe 84 m2 nachádzajúci sa na 6.poschodí sedem-poschodového zatepleného bytového domu, ktorý nájdete v top lokalite v Leviciach na ulici Kyjevská, ktorá poskytuje veľmi dobrú infraštruktúru. Pár minút chôdze a môžete nakúpiť v Bille alebo v Coop Jednota. V bezprostrednej blízkosti je aj viacero reštaurácií, kaviarní, zariadení rýchleho občerstvenia, benzínová pumpa či posilňovňa. To isté platí aj o základných a materských školách. Zdravotnícke zariadenie – Poliklinika SANAT je v tesnej blízkosti bytového domu. Parkovacie plochy nájdete bez problémov priamo pod oknami bytového domu. Byt pozostáva z veľkej priestrannej chodby, samostatnej toalety, kúpeľni, z chodby sa vstupuje do troch izieb, jedna má rozlohu 3,5x5m, druhá 3,5x6, tretia a štvrtá izba sú rovnako veľké s rozmermi 3,5x3 m, do štvrtej izby sa vstupuje z kuchyni. Loggia je zo strany spálni. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Samozrejmosťou sú plastové okná, vkusná plávajúca podlaha je v kuchyni a v každej izbe farbami zladená k dlažbe, ktorá sa nachádza na chodbe bytu, v kúpeľni a v samostatnom WC . V celom byte sú urobené stierky, vďaka ktorým pôsobí byt čisto a uhladene, v byte sú urobené nové rozvody stúpacích vedení. V cene bytu zostáva aj vstavaný šatník - rolldoor nachádzajúci sa v jednej izbe. V byte nájdete kuchynskú linku ladenú do príjemných odtieňov, ktoré viete ľahko farebne skombinovať s ostatným nábytkom. Je vybavená potrebnými spotrebičmi, sporákom a umývačkou riadu. Výhodou bytu je prepojená jedálenská časť s kuchyňou, v ktorých môžete naplno zrelaxovať, dopriať si súkromie a pohodu. V kúpeľni nájdete vaňu, práčku a veľmi vkusnú sanitu. WC je samostatné. Kúpeľňa je pôvodná - umakartová. Bytový dom prešiel tiež rekonštrukciou, zateplená fasáda a nový veľký výťah s bezbariérovým prístupom. DO TOHTO BYTU JE MOŽNÉ NASŤAHOVAŤ SA IHNEĎ. K bytu prislúcha pivnica, byt je slnečný, výborní susedia, dobré parkovanie. Pri vážnom záujme na cene dohoda možná! Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou hypotéky - HÚ, ktorú Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb, spojeného s kompletizáciou spracovania podkladov k žiadosti pre banku. Prevedieme Vás celým priebehom obchodu od vybavenia financií na kúpu nehnuteľnosti, cez podpisy zmlúv, zavkladovania zmlúv na Okresný úrad, katastrálny odbor, až po odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií, čo je všetko zahrnuté v predajnej cene nehnuteľnosti. Celú našu ponuku nájdete na : www.nehnutelnostilevice.sk Nehnuteľnosť Vám rada ukážem na spoločnej obhliadke. Pokojne ma kontaktujte na telefónnom čísle 0903 471 489 - Forgáčová.
Levice
123 000 €
Luxusný zariadený slnečný 3 izbový byt s dvomi balkónmi, Levice
Ponúkame Vám na predaj tento luxusný, kompletne zariadený a slnečný 3 izbový byt s dvomi balkónmi o rozlohe 70 m2 nachádzajúci sa na 10 poschodí 13-poschodového bytového domu, ktorý nájdete na Dopravnej ulici v Leviciach, ktorá poskytuje veľmi dobrú infraštruktúru. Pár minút chôdze a môžete nakúpiť v Lidl, alebo v Bille. V bezprostrednej blízkosti je aj viacero reštaurácií, kaviarní, zariadení rýchleho občerstvenia, autobusová a vlaková stanica či posilňovňa. To isté platí aj o základných a materských školách. Zdravotnícke zariadenie – Poliklinika SANAT je vzdialená 7 minút chôdze. Parkovacie plochy nájdete bez problémov priamo pod oknami bytového domu. Byt pozostáva z priestrannej chodby, kúpeľni spojenej v jeden celok s toaletou, murovanej špajzy-komory, z chodby sa vstupuje priamo do obývačky s balkónom odkiaľ prechádzame do kuchynskej časti ktorá disponuje tiež balkónom a z nej sa vstupuje do ďalších dvoch izieb a aj do kúpeľni a špajzy. Byt prešiel kompletnou modernou rekonštrukciou. Samozrejmosťou sú plastové okná, vkusná plávajúca podlaha je v každej izbe aj v kuchyni farbami zladená k dlažbe, ktorá sa nachádza na chodbe a v kúpeľni. V celom byte sú urobené stierky, vďaka ktorým pôsobí byt čisto a uhladene, v byte sú urobené kompletne nové rozvody elektriky, vody a odpadu, nové radiátory, nové interiérové dvere aj zárubne, bezpečnostné vchodové dvere, v obývačke sú znížené stropy s bodovým osvetlením, byt prešiel dispozičnou zmenou, klimatizácia, vstavané skrine rolldoor. V byte nájdete novú kuchynskú linku zn. Decodom ladenú do príjemných zemitých odtieňov ktorá disponuje so vstavanými elektrospotrebičmi (chladnička, varná doska, myčka, rúra) s barovým sedením a varným ostrovčekom, ktoré viete ľahko farebne skombinovať s ostatným nábytkom. Výhodou bytu je prepojená obývacia časť s kuchyňou, v ktorých môžete naplno zrelaxovať, dopriať si súkromie a pohodu. V murovanej kúpeľni nájdete sprchový kút, vaňu, toaletu a veľmi vkusnú sanitu a v celej kúpeľni je urobené nové podlahové vykurovanie. Byt disponuje veľkým murovaným kumbálom kde sa nachádza sušička a odkladacie priestory. DO TOHTO BYTU JE MOŽNÉ NASŤAHOVAŤ SA IHNEĎ. Byt je slnečný, výborní susedia, dobré parkovanie. Pri vážnom záujme na cene dohoda možná! Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou hypotéky - HÚ, ktorú Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb, spojeného s kompletizáciou spracovania podkladov k žiadosti pre banku. Prevedieme Vás celým priebehom obchodu od vybavenia financií na kúpu nehnuteľnosti, cez podpisy zmlúv, zavkladovania zmlúv na Okresný úrad, katastrálny odbor, až po odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií, čo je všetko zahrnuté v predajnej cene nehnuteľnosti. Celú našu ponuku nájdete na : www.nehnutelnostilevice.sk Nehnuteľnosť Vám rada ukážem na spoločnej obhliadke. Pokojne ma kontaktujte na telefónnom čísle 0903 471 489 - Forgáčová.
Levice
118 000 €
Slnečný 3 izbový byt s loggiou, ul. Zd. Nejedlého, Levice
Ponúkame Vám na predaj tento slnečný 3 izbový byt s loggiou o rozlohe 63 m2 nachádzajúci sa na 2.poschodí štvor-poschodového tehlového zatepleného bytového domu, ktorý nájdete v top lokalite v Leviciach na ulici Zd. Nejedlého, ktorá poskytuje veľmi dobrú infraštruktúru. Pár minút chôdze a môžete nakúpiť v Lidl, alebo v Bille. V bezprostrednej blízkosti je aj viacero reštaurácií, kaviarní, zariadení rýchleho občerstvenia, benzínová pumpa, vlaková a autobusová stanica či posilňovňa. To isté platí aj o základných a materských školách. Zdravotnícke zariadenie – Poliklinika SANAT je vzdialená 5 minút chôdze. Parkovacie plochy nájdete bez problémov priamo pod oknami bytového domu. Byt pozostáva z priestrannej chodby, samostatnej toalety, z kúpeľni, z chodby sa vstupuje do dvoch izieb aj do kuchyni a do tretej izby sa vstupuje z druhej izby - je priechodná. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Samozrejmosťou sú plastové okná, vkusná plávajúca podlaha v celom byte farbami zladená k dlažbe, ktorá sa nachádza v kúpeľni a v samostatnom WC. V jednej izbe sú pôvodné pekné drevené parkety. V byte sú urobené v kúpeľni a v kuchyni nové rozvody elektriky, vody a odpadu, nové interiérové dvere, nové stupačky. V byte nájdete kuchynskú linku ladenú do príjemných zemitých odtieňov, ktoré viete ľahko farebne skombinovať s ostatným nábytkom. Je vybavená potrebnými spotrebičmi. V murovanej kúpeľni nájdete sprchový kút a veľmi vkusnú sanitu. WC je samostatné. Bytový dom prešiel tiež rekonštrukciou so zateplením fasády. DO TOHTO BYTU JE MOŽNÉ NASŤAHOVAŤ SA IHNEĎ. K bytu prislúcha pivnica, byt je slnečný, výborní susedia, dobré parkovanie. Pri vážnom záujme na cene dohoda možná! Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou hypotéky - HÚ, ktorú Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb, spojeného s kompletizáciou spracovania podkladov k žiadosti pre banku. Prevedieme Vás celým priebehom obchodu od vybavenia financií na kúpu nehnuteľnosti, cez podpisy zmlúv, zavkladovania zmlúv na Okresný úrad, katastrálny odbor, až po odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií, čo je všetko zahrnuté v predajnej cene nehnuteľnosti. Celú našu ponuku nájdete na : www.nehnutelnostilevice.sk Nehnuteľnosť Vám rada ukážem na spoločnej obhliadke. Pokojne ma kontaktujte na telefónnom čísle 0903 471 489 - Forgáčová.
Levice
95 000 €
Rekreačný - záhradný domček so slnečným pozemkom, lokalita Staré Levice
Ponúkame Vám na predaj murovaný rekreačný - záhradný domček na slnečnom južnom pozemku o celkovej výmere 1419 m2 a šírkou pozemku cca 9 m. Domček bol postavený z miešaného stavebného materiálu tehla a kvadra, má rovnú strechu s krytinou IPA. Domček pozostáva z dvoch nadzemných podlaží a murovanej vínnej pivnice, na prvom podlaží je zrekonštruovaná kuchyňa, nová dlažba, stierky a kuchynská linka, na druhom podlaží je obývacia izba s novou stierkou a plávajúcou podlahou, v celom domčeku sú plastové okná. V domčeku je zavedená elektrina, voda nie je, ale je možnosť navŕtať studňu, kúrenie je zabezpečené kachlami na pevné palivo. Z obývacej izby je východ na balkón s výhľadom na celé okolie prírody. Súčasťou domčeka je terasa s novým záhradným nábytkom a prípravou na krb. Záhrada je oplotená, udržiavaná, rozdelená na oddychovú časť s ohniskom, vinicu, úžitkovú záhradu a ovocný sad. Ovocné stromy aj vinič sú ostrihané, záhrada je pripravená na sezónu. Prístupová cesta je štrková, vzdialenosť od hlavnej asfaltovej cesty je cca 1 km. Prevedieme Vás celým priebehom obchodu od vybavenia financií na kúpu nehnuteľnosti, cez podpisy zmlúv, zavkladovania zmlúv na Okresný úrad, katastrálny odbor, až po odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií, čo je všetko zahrnuté v predajnej cene nehnuteľnosti. Celú našu ponuku nájdete na : www.nehnutelnostilevice.sk Nehnuteľnosť Vám rada ukážem na spoločnej obhliadke. Pokojne ma kontaktujte na telefónnom čísle 0903 471 489 - Forgáčová.
Levice
43 000 €
Slnečný 1 izbový byt s loggiou, ul. Mochovská, Levice
Ponúkame Vám na predaj tento pekný slnečný 1 izbový byt s loggiou o rozlohe 36 m2 nachádzajúci sa na 3.poschodí sedem-poschodového zatepleného bytového domu, ktorý nájdete na Mochovskej ulici v Leviciach, ktorá poskytuje veľmi dobrú infraštruktúru. Pár minút chôdze a môžete nakúpiť v Coop Jednota. V bezprostrednej blízkosti je aj viacero reštaurácií, kaviarní, zariadení rýchleho občerstvenia, pošta či posilňovňa. To isté platí aj o základných a materských školách. Zdravotnícke zariadenie – Poliklinika SANAT je vzdialená 10 minút chôdze. Parkovacie plochy nájdete bez problémov priamo pod oknami bytového domu. Byt pozostáva z chodby, kúpeľni spojenej s toaletou, z chodby sa vstupuje do kuchyni a z nej do spálni. Byt prešiel kompletnou staršou rekonštrukciou. Samozrejmosťou sú plastové okná, vkusná plávajúca podlaha v izbe farbami zladená k dlažbe, ktorá sa nachádza v kuchyni, na chodbe bytu a v kúpeľni. V celom byte sú urobené na stenách stierky, vďaka ktorým pôsobí byt čisto a uhladene, v byte sú urobené v kúpeľni a v kuchynskej časti nové rozvody elektriky, vody a odpadu, nové interiérové dvere aj zárubne. V byte nájdete zánovnú kuchynskú linku ladenú do príjemných zemitých odtieňov, ktoré viete ľahko farebne skombinovať s ostatným nábytkom. Je vybavená potrebnými spotrebičmi. V murovanej kúpeľni nájdete sprchový kút, práčku a toaletu. DO TOHTO BYTU JE MOŽNÉ NASŤAHOVAŤ SA IHNEĎ. K bytu prislúcha pivnica, byt je slnečný, výborní susedia, dobré parkovanie. Pri vážnom záujme na cene dohoda možná! Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou hypotéky - HÚ, ktorú Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb, spojeného s kompletizáciou spracovania podkladov k žiadosti pre banku. Prevedieme Vás celým priebehom obchodu od vybavenia financií na kúpu nehnuteľnosti, cez podpisy zmlúv, zavkladovania zmlúv na Okresný úrad, katastrálny odbor, až po odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií, čo je všetko zahrnuté v predajnej cene nehnuteľnosti. Celú našu ponuku nájdete na : www.nehnutelnostilevice.sk Nehnuteľnosť Vám rada ukážem na spoločnej obhliadke. Pokojne ma kontaktujte na telefónnom čísle 0903 471 489 - Forgáčová.
Levice
67 000 €
Veľký zariadený 3 izbový byt s loggiou, Levice, sídlisko Vinohrady
Ponúkame Vám na predaj tento veľký, pekný, slnečný a zariadený 3 izbový byt s veľkou loggiou o rozlohe 80 m2 nachádzajúci sa na 2.poschodí 7-poschodového zatepleného bytového domu, ktorý nájdete na sídlisku Vinohrady v Leviciach, ktorá poskytuje veľmi dobrú infraštruktúru. Pár minút chôdze a môžete nakúpiť v Coop Jednota, alebo zanedlho v novom veľkom nákupnom centre. V bezprostrednej blízkosti je základná a materská škola. Parkovacie plochy nájdete pod oknami bytového domu. Byt pozostáva z veľkej priestrannej chodby, samostatnej toalety, kúpeľni, z chodby sa vstupuje do troch izieb a aj do kuchyni kde sa nachádza aj veľká zasklená loggia. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou pred cca 10 -timi rokmi. Samozrejmosťou sú plastové okná, vkusná plávajúca podlaha v každej izbe farbami zladená k dlažbe, ktorá sa nachádza v kuchyni, na chodbe, v kúpeľni a v samostatnom WC. V celom byte sú urobené na stenách stierky, vďaka ktorým pôsobí byt čisto a uhladene, v byte sú urobené nové rozvody elektriky, vody a odpadu, nové interiérové dvere aj zárubne, na chodbe bytu ako aj v kúpeľni sú znížené stropy s bodovým osvetlením. V byte nájdete rohovú kuchynskú linku ladenú do príjemných zemitých odtieňov, ktoré viete ľahko farebne skombinovať s ostatným nábytkom. Je vybavená potrebnými spotrebičmi. V murovanej kúpeľni nájdete sprchový kút, práčku a veľmi vkusnú sanitu. WC je samostatné. Byt sa predáva čiastočne zariadený podľa fotiek aj s elektrospotrebičmi. DO TOHTO BYTU JE MOŽNÉ NASŤAHOVAŤ SA IHNEĎ. K bytu prislúcha pivnica, byt je slnečný, výborní susedia, dobré parkovanie. Pri vážnom záujme na cene dohoda možná! Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou hypotéky - HÚ, ktorú Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb, spojeného s kompletizáciou spracovania podkladov k žiadosti pre banku. Prevedieme Vás celým priebehom obchodu od vybavenia financií na kúpu nehnuteľnosti, cez podpisy zmlúv, zavkladovania zmlúv na Okresný úrad, katastrálny odbor, až po odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií, čo je všetko zahrnuté v predajnej cene nehnuteľnosti. Celú našu ponuku nájdete na : www.nehnutelnostilevice.sk Nehnuteľnosť Vám rada ukážem na spoločnej obhliadke. Pokojne ma kontaktujte na telefónnom čísle 0903 471 489 - Forgáčová.
Levice
105 000 €
Lukratívny rodinný dom Levice, časť Nová osada
Ponúkame Vám na predaj tento krásny z časti podkrovný rodinný dom s dvomi garážami v tichej lukratívnej časti mesta Levice - časť Nová osada na slnečnom rovinatom pozemku o celkovej výmere 717 m2. Dom bol postavený z materiálu tehla, strecha je sedlová z jednej časti podkrovná s krytinou škridla. K domu patrí na pozemku samostatne stojaca garáž, okrasná slnečná záhrada, záhradný domček s klenbovou vínnou pivnicou a v zadnej časti domu je ďalšia garáž a letná kuchynka so špajzou a menšou pivnicou z kadiaľ sa dostanete zadnou časťou do domu. V celej záhrade je urobený automatický zavlažovací systém. Dom prešiel kompletnou modernou rekonštrukciou pred cca 10-timi rokmi, v celom dome sú urobené nové rozvody vody, odpadu, plynu, kúrenia aj elektriky, nový kotol, nová fasáda domu aj so zateplením, nové vonkajšie okenné rolety, v obývačke je urobený nový krb, na celom dome sú plastové okná a nové masívne drevené dvere aj zárubne, na stenách sú spravené nové stierky, stropy v dome sú znížené sadrokartónom s bodovým osvetlením, v jedálni a v obývačke sú drevené podlahy, v izbách sú plávajúce podlahy, na chodbách, v kuchyni a v kúpeľni je na podlahe keramická dlažba...jednoducho povedané že dom je vhodný k okamžitému nasťahovaniu bez akejkoľvek ďalšej investície.... Dom pozostáva na prízemí : vstupná chodba s krásnym dreveným schodiskom vedúcim do podkrovia domu, kúpeľňa s toaletou, ďalšia samostatná toaleta, z chodby sa vstupuje do priestrannej obývačky s krbom moderne prepojenej v jeden veľký celok s jedálňou odkiaľ sa vstupuje do kuchyni, z obývačky vedie vstup aj na terasu a do záhrady, pri kuchyni je vstup do zadnej časti domu kde sa nchádza letná kuchynka a garáž. Na prízemí domu sú ešte 3 samostatné izby. V podkroví domu sa nachádza jedna izba s veľkým podkrovným šatníkom, ale je možnosť dorobiť ešte ďalšiu izbu v podkroví. Na dome sú zavedené všetky IS : elektrika, mestská voda, vlastná studňa, kanalizácia a plyn. Kúrenie je v dome ústredné plynové - radiátory, možnosť kúriť aj krbom ktorý sa nachádza v obývačke - pevné palivo. Dom je vhodný k okamžitému nasťahovaniu bez ďalšej investície. Odporúčam! Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou hypotéky - HÚ, ktorú Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb, spojeného s kompletizáciou spracovania podkladov k žiadosti pre banku. Prevedieme Vás celým priebehom obchodu od vybavenia financií na kúpu nehnuteľnosti, cez podpisy zmlúv, zavkladovania zmlúv na Okresný úrad, katastrálny odbor, až po odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií, čo je všetko zahrnuté v predajnej cene nehnuteľnosti. Celú našu ponuku nájdete na : www.nehnutelnostilevice.sk Kontakt : Nehnuteľnosti Levice s.r.o. : Forgáčová 0903 471 489.
Levice
285 000 €
Starší vidiecky rodinný dom s veľkým pozemkom obec Malé Kozmálovce
Exkluzívne ponúkam na predaj starší vidiecky rodinný dom s nutnosťou rekonštrukcie s veľkým rozľahlým slnečným a rovinatým pozemkom o celkovej výmere 3549 m2. Dom bol postavený zo zmiešaného stavebného materiálu hlavne z nepálenej tehly, strecha je sedlová s krytinou škridla. Dom pozostáva : vstupná chodba - gánok, kuchyňa, 4 izby, komora, kúpeľňa a toaleta. Dom je v pôvodnom stave s nutnosťou kompletnej rekonštrukcie. Na dome sú zavedené IS : obecná voda, vlastná studňa 2x, plyn, elektrika a žumpa. Kúrenie je v dome plynové - gamatky. K domu na dvore patrí samostatne stojaca garáž s dielňou. Za domom sa nachádza veľká slnečná záhrada. Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou hypotéky - HÚ, ktorú Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb, spojeného s kompletizáciou spracovania podkladov k žiadosti pre banku. Prevedieme Vás celým priebehom obchodu od vybavenia financií na kúpu nehnuteľnosti, cez podpisy zmlúv, zavkladovania zmlúv na Okresný úrad, katastrálny odbor, až po odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií, čo je všetko zahrnuté v predajnej cene nehnuteľnosti. Celú našu ponuku nájdete na : www.nehnutelnostilevice.sk Kontakt : Nehnuteľnosti Levice s.r.o. : Forgáčová 0903 471 489.
Malé Kozmálovce
43 000 €
Rodinný dom obec Hontianska Vrbica, okr. Levice
Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v obci Hontianska Vrbica na slnečnom pozemku o celkovej výmere 1567m2. Dom bol postavený z miešaného stavebného materiálu kameň, tehla a kvadra, strecha je sedlová s krytinou plech. Dom pozostáva : vstupná dlhá chodba, kumbál, kuchyňa ktorá je priechodná - z nej sa dostanete po pravej strane do prvej izby a z ľavej strany do druhej izby, z ktorej sa vstupuje do kúpeľni s toaletou. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou, na dome bola urobená nová fasáda, v dome sú spravené omietky, plastové okná, na polovici domu je urobená nová elektrika, na podlahe na chodbe, v kuchyni a v kúpeľni je dlažba, v každej izbe sú plávajúce podlahy, kúpeľňa je tiež zrekonštruovaná so sprchovým kútom a v obývacej izbe sú nové krbové kachle. Na dome sú zavedené IS : elektrika, obecná voda a žumpa. Kúrenie je v dome riešené na pevné palivo. K domu prislúcha slnečná veľká záhrada, za domom sa nachádza staršia kôlňa. Pri vážnom záujme na cene dohoda možná! Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou hypotéky - HÚ, ktorú Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb, spojeného s kompletizáciou spracovania podkladov k žiadosti pre banku. Prevedieme Vás celým priebehom obchodu od vybavenia financií na kúpu nehnuteľnosti, cez podpisy zmlúv, zavkladovania zmlúv na Okresný úrad, katastrálny odbor, až po odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií, čo je všetko zahrnuté v predajnej cene nehnuteľnosti. Celú našu ponuku nájdete na : www.nehnutelnostilevice.sk Nehnuteľnosť Vám rada ukážem na spoločnej obhliadke. Pokojne ma kontaktujte na telefónnom čísle 0903 471 489 - Forgáčová.
Hontianska Vrbica
69 000 €
Luxusný podkrovný veľký 3 izbový byt s balkónom, obec Kozárovce
Ponúkame Vám na predaj tento krásny, slnečný, luxusný, podkrovný a čiastočne zariadený veľký 3 izbový byt s balkónom o rozlohe 100 m2 nachádzajúci sa v novostavbe (z roku 2011) na 2.poschodí dvoj-poschodového zatepleného bytového domu v obci Kozárovce. Obec poskytuje veľmi dobrú infraštruktúru, nachádza sa tu lekáreň, všeobecný lekár, zubár, základná aj materská škola, veľké potraviny Coop Jednota..... Parkovacie plochy nájdete priamo pod oknami bytového domu. Byt pozostáva z veľkej priestrannej chodby, kúpeľni z toaletou, špajzy, kotolni a troch samostatných izieb, z kuchyni je balkón. Samozrejmosťou sú plastové okná, znížené stropy, v byte je zavedená klimatizácia, vkusná plávajúca podlaha v každej izbe farbami zladená k dlažbe, ktorá sa nachádza v kuchyni, na chodbe a v kúpeľni. V celom byte sú urobené stierky, vďaka ktorým pôsobí byt čisto a uhladene, nové interiérové dvere aj zárubne, byt má samostatné kúrenie - vlastný kotol na ohrev vody aj kúrenia. V byte nájdete novú veľkú kuchynskú linku, ktorá je vybavená potrebnými spotrebičmi, sporákom a umývačkou riadu. Výhodou bytu je prepojená obývacia časť s kuchyňou, v ktorých môžete naplno zrelaxovať, dopriať si súkromie a pohodu. V murovanej priestrannej kúpeľni nájdete vaňu, práčku a veľmi vkusnú sanitu a WC. DO TOHTO BYTU JE MOŽNÉ NASŤAHOVAŤ SA IHNEĎ. Byt je slnečný, výborní susedia, dobré parkovanie. Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou hypotéky - HÚ, ktorú Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb, spojeného s kompletizáciou spracovania podkladov k žiadosti pre banku. Prevedieme Vás celým priebehom obchodu od vybavenia financií na kúpu nehnuteľnosti, cez podpisy zmlúv, zavkladovania zmlúv na Okresný úrad, katastrálny odbor, až po odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií, čo je všetko zahrnuté v predajnej cene nehnuteľnosti. Celú našu ponuku nájdete na : www.nehnutelnostilevice.sk Nehnuteľnosť Vám rada ukážem na spoločnej obhliadke. Pokojne ma kontaktujte na telefónnom čísle 0903 471 489 - Forgáčová.
Kozárovce
97 990 €
Slnečný 3 izbový byt s loggiou, Saratovská ul., Levice
Ponúkame Vám na predaj tento slnečný 3 izbový byt s loggiou o rozlohe 67 m2 nachádzajúci sa na vyvýšenom prízemí troj-poschodového zatepleného bytového domu, ktorý nájdete v top lokalite v Leviciach na ulici Saratovská, ktorá poskytuje veľmi dobrú infraštruktúru. Pár minút chôdze a môžete nakúpiť v Coop Jednota. V bezprostrednej blízkosti je aj viacero reštaurácií, kaviarní, zariadení rýchleho občerstvenia, pošta, benzínová pumpa či posilňovňa. To isté platí aj o základných a materských školách. Zdravotnícke zariadenie – Poliklinika SANAT je vzdialená 10 minút chôdze. Parkovacie plochy nájdete priamo pod oknami bytového domu. Byt pozostáva z priestrannej chodby, samostatnej toalety, kúpeľni, z chodby sa vstupuje do dvoch izieb a do kuchyni, do tretej izby sa vstupuje z obývačky. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Samozrejmosťou sú plastové okná, vkusná plávajúca podlaha je v každej izbe, na chodbe bytu ako aj v kuchyni, dlažba sa nachádza v kúpeľni a v samostatnom WC . V celom byte sú urobené stierky, vďaka ktorým pôsobí byt čisto a uhladene. V byte nájdete kuchynskú linku ladenú do príjemných zemitých odtieňov, ktoré viete ľahko farebne skombinovať s ostatným nábytkom. Je vybavená potrebnými spotrebičmi. Výhodou bytu je prepojená obývacia časť s kuchyňou, v ktorých môžete naplno zrelaxovať, dopriať si súkromie a pohodu. V murovanej kúpeľni nájdete vaňu, práčku a veľmi vkusnú sanitu. WC je samostatné. DO TOHTO BYTU JE MOŽNÉ NASŤAHOVAŤ SA IHNEĎ. K bytu prislúcha pivnica, byt je slnečný, výborní susedia, dobré parkovanie. Pri vážnom záujme na cene dohoda možná! Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou hypotéky - HÚ, ktorú Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb, spojeného s kompletizáciou spracovania podkladov k žiadosti pre banku. Prevedieme Vás celým priebehom obchodu od vybavenia financií na kúpu nehnuteľnosti, cez podpisy zmlúv, zavkladovania zmlúv na Okresný úrad, katastrálny odbor, až po odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií, čo je všetko zahrnuté v predajnej cene nehnuteľnosti. Celú našu ponuku nájdete na : www.nehnutelnostilevice.sk Nehnuteľnosť Vám rada ukážem na spoločnej obhliadke. Pokojne ma kontaktujte na telefónnom čísle 0903 471 489 - Forgáčová.
Levice
85 000 €
Zariadený, pekný, slnečný 3 izbový byt s loggiou, Levice, sídlisko R5
Ponúkame Vám na predaj tento zariadený, pekný a slnečný 3 izbový byt s loggiou o rozlohe 60 m2 nachádzajúci sa na 6.poschodí sedem-poschodového bytového domu, ktorý nájdete v Leviciach na sídlisku R5, ktorá poskytuje veľmi dobrú infraštruktúru. Pár minút chôdze a môžete nakúpiť v Bille. V bezprostrednej blízkosti je aj viacero reštaurácií, kaviarní, zariadení rýchleho občerstvenia, benzínová pumpa či posilňovňa. To isté platí aj o základných a materských školách. Zdravotnícke zariadenie – Poliklinika SANAT je vzdialená 5 minút chôdze. Parkovacie plochy nájdete pod oknami bytového domu. Byt pozostáva z priestrannej chodby, samostatnej toalety, kúpeľni, z chodby sa vstupuje do kuchyni a do dvoch izieb a do tretej izby sa vstupuje z druhej izby. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou. Samozrejmosťou sú plastové okná, vkusná plávajúca podlaha v každej izbe farbami zladená k dlažbe, ktorá sa nachádza v kuchyni, na chodbe, v kúpeľni a v samostatnom WC . V celom byte sú urobené stierky, vďaka ktorým pôsobí byt čisto a uhladene, v byte sú urobené nové rozvody elektriky, vody a odpadu, nové interiérové dvere aj zárubne, v obývačke sú znížené stropy s bodovým osvetlením. V byte nájdete novú kuchynskú linku ladenú do príjemných zemitých odtieňov, ktoré viete ľahko farebne skombinovať s ostatným nábytkom. Je vybavená potrebnými spotrebičmi. V murovanej kúpeľni nájdete veľkú rohovú vaňu, práčku a veľmi vkusnú sanitu. WC je samostatné. Byt sa predáva kompletne zariadený podľa fotiek aj s chladničkou a novou práčkou. DO TOHTO BYTU JE MOŽNÉ NASŤAHOVAŤ SA IHNEĎ. K bytu prislúcha pivnica, byt je slnečný, výborní susedia, dobré parkovanie. Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou hypotéky - HÚ, ktorú Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb, spojeného s kompletizáciou spracovania podkladov k žiadosti pre banku. Prevedieme Vás celým priebehom obchodu od vybavenia financií na kúpu nehnuteľnosti, cez podpisy zmlúv, zavkladovania zmlúv na Okresný úrad, katastrálny odbor, až po odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií, čo je všetko zahrnuté v predajnej cene nehnuteľnosti. Celú našu ponuku nájdete na : www.nehnutelnostilevice.sk Nehnuteľnosť Vám rada ukážem na spoločnej obhliadke. Pokojne ma kontaktujte na telefónnom čísle 0903 471 489 - Forgáčová.
Levice
89 000 €
Polyfunkčná budova s vlastným veľkým pozemkom a skladovými - výrobnými priestormi Tlmače
Ponúkam Vám na predaj polyfunkčnú budovu s vlastným veľkým pozemkom o celkovej výmere 973 m2 v Tlmačoch, vzdialenosť od okresného mesta Levice je len cca 9 km. Budova slúži v jednej časti ako kancelárie o výmere cca 35 m2 zo sociálnym zariadením a kuchynkou a v druhej časti budovy bola výrobná hala so skladovými priestormi, za budovou sa nachádza veľký dvor, kde je možnosť stavby prípadne ďalšej budovy, alebo môže slúžiť na parkovanie (kamiónov). Aj pred budovou je možnosť parkovania. Prístupová cesta je udržiavaná asfaltová. Stavba je postavená podľa predloženého kolaudačného rozhodnutia z roku 2000 ako klampiarska dielňa, rovnako je označená vo výkresovej dokumentácii. Stavba pozostáva z dvoch častí a to budovy s oceľovou nosnou konštrukciou a administratívno-prevádzkovej časti pristavanej ku dielni. Zvislú nosnú konštrukciu budovy tvorí oceľový, skelet v modulovom členení 6,00 m x 3 moduly s rozponom 12,0 m. Oceľový nosný skelet je osadený na železobetónových základových pätkách osadených do hĺbky 1,2 m, medzi ktorými sú betónové základové pásy a betónová podmurovka pod výplňovú konštrukciu. Podlaha je betónová 150 mm hrubá vystužená kari rohožou na zhutnenom štrkovom lôžku. Obvodový plášť je z drevených obvodových panelov s hrúbkou 160 mm, ktoré boli dodatočne zateplené nobasilom so silikátovou štruktúrovanou vonkajšou omietkou. Sociálno-administratívna časť je murovaná z tvárnic ypor s hrúbkou muriva 20 cm na betónových základových pásoch. Presvetlenie budovy je zabezpečené drevenými zdvojenými oknami. Strešná konštrukcia budovy je tvorená oceľovými priehradovými nosníkmi, (na rozdiel od projektu, kde mal byť drevený krov), osadenými na oceľových stojkách nad administratívnou časťou je drevený krov zateplený nobasilom. Strešná krytina je vyhotovená z pozinkovaného plechu Rova, v prednej časti od ulice, a z vlnitého eternitu v časti zo dvora. Stropy sú zateplené 150 mm Nobasilom s rovným podhľadom. V budove je rozvod elektriny ku jednotlivým pracoviskám trojfázového prúdu a rozvod svetelnej elektriny a osvetlenia z elektrického rozvádzača. Vstupné vráta sú oceľové otváravé zateplené. Klampiarske výrobky na celej budove sú z pozinkovaného plechu. Celkový rozmer skladovej budovy je 18,00 x 12,00 m, s konštrukčnou výškou 3,75 a výškou na hrebeni +5,25 m. Administratívno-sociálna časť budovy je o rozmeroch 4,33 x 12,00. Táto časť je dvojpodlažná so sociálnymi miestnosťami na prízemí a kanceláriami na poschodí. Vybavená je aj drevenými euro-oknami s izolačným dvojsklom a laminátovými podlahami v kanceláriách. Na prízemí je vstup, schodište, šatník, WC, sprcha umyvárka a prezliekáreň. Celá stavba je vybavená teplovodným kúrením z plynového závesného kotla osadeného v miestnosti, ktorá je vo výkresovej dokumentácii označená ako klampiarska dielňa, ktorý vykuruje celú budovu vrátane administratívnej časti. Stavba má dovedený mestský vodovod a odkanalizovaná je do mestskej kanalizácie. Vybavená je ďalej prípojkou zemného plynu a elektriny. Stavba je vyhotovená na dobrej technickej úrovni s dobrou údržbou. Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou hypotéky - HÚ, ktorú Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb, spojeného s kompletizáciou spracovania podkladov k žiadosti pre banku. Prevedieme Vás celým priebehom obchodu od vybavenia financií na kúpu nehnuteľnosti, cez podpisy zmlúv, zavkladovania zmlúv na Okresný úrad, katastrálny odbor, až po odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií, čo je všetko zahrnuté v predajnej cene nehnuteľnosti. Celú našu ponuku nájdete na : www.nehnutelnostilevice.sk Nehnuteľnosť Vám rada ukážem na spoločnej obhliadke. Pokojne ma kontaktujte na telefónnom čísle 0903 471 489 - Forgáčová.
Tlmače
205 000 €
Záhradný domček s pozemkom, Levice, časť za nadjazdom - mestský majer
Ponúkam na predaj záhradný domček so slnečným pozemkom v Leviciach na pozemku o celkovej výmere 400 m2 nachádzajúci sa v záhradkárskej časti za nadjazdom - mestský majer. Domček je z drevenej konštrukcie, v domčeku sa nachádza pivnica na uskladnenie ovocia a zeleniny, je urobená pochôdzia malá povala, ktorá sa dá prerobiť na menšiu izbičku. Pri domčeku je prestrešená nová drevená terasa na ktorej je novo-vybudovaný krb, nová elektrická prípojka, voda zo studni a plechová garáž. Domček má jednu izbu. K domčeku patrí pekná slnečná udržiavaná záhrada s ovocnými stromami. Domček sa nachádza v zástavbe iných záhradných domčekov vo veľmi dobrej lokalite, kde sa postupne budú domčeky aj na trvalé bývanie. Prístupová cesta je bezproblémová a susedia dobrí. IS - elektrika, voda zo studni a suché wc. Prevedieme Vás celým priebehom obchodu od vybavenia financií na kúpu nehnuteľnosti, cez podpisy zmlúv, zavkladovania zmlúv na Okresný úrad, katastrálny odbor, až po odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií, čo je všetko zahrnuté v predajnej cene nehnuteľnosti. Celú našu ponuku nájdete na : www.nehnutelnostilevice.sk Nehnuteľnosť Vám rada ukážem na spoločnej obhliadke. Pokojne ma kontaktujte na telefónnom čísle 0903 471 489 - Forgáčová.
Levice
59 990 €
Rodinný dom poschodový - dvojgeneračný obec Hronské Kľačany
Ponúkame Vám na predaj poschodový - dvojgeneračný rodinný dom kompletne podpivničený, ktorý sa nachádza na slnečnom rovinatom pozemku o celkovej výmere 782 m2 v tichej časti obce Hronské Kľačany, ktorá je vzdialená od okresného mesta Levice len 3 km. Dom je vhodný ako na trvalé bývanie, tak aj na podnikanie, nakoľko má dve samostatné obytné časti so samostatnými dvomi vchodmi a pomerovými meračmi energií. Dom bol postavený v roku 1970 z miešaného stavebného materiálu tehla a kvadra, strecha je sedlová - úplne nová s krytinou škridla zn. Mediteran a celý dom z interiérovej časti momentálne prechádza kompletnou rekonstrukciou. Na dome bola urobená nová fasáda so zateplením a na celom dome sú nové plastové okná - troj sklo. Druhá fáza rekonštrukcie zahŕňa novú kompletnú rekonštrukciu ústredného kúrenia, kompletne novú elektroinštaláciu, vodoinštaláciu, nové omietky, sadrokartónové stropy a pripojenie domu na obecnú kanalizáciu. Dispozične dom obsahuje prednú obytnú časť, kde sa nachádza vstup do pivnice, vstupná hala, hlavná obytná časť spojená s kuchyňou, spálňa, šatník a kúpelňa s toaletou. Do podkrovia vedú schody. Podkrovná časť má vstupnú halu dve samostatné obytné izby, kúpelňu s toaletou a veľa úložného priestoru. Zadná obytná časť domu obsahuje vstupnú halu, kúpeľnu s toaletou, kuchyňu s jedáľňou s prechodom na vonkajšiu terasu a priestranou izbou. Podkrovná časť zadnej časti domu obsahuje veľa úložného priestoru, prípadne je vhodné na prerábku na obytný priestor podľa potreby. Obec Hronské Kľačany disponuje dobrou občianskou vybavenosťou ako je škôlka, škola ,pošta a potraviny. Nakoľko táto obec sa nachádza len pár kilometrov od Levíc, je dosť často vyhľadávanou lokalitou. Pripadný záujemca má ešte v tejto fáze možnosť robiť prípadné zmeny podľa svojích predstáv, čo je výhodou a splnením si svojích snov. Cena je vrátane kompletného dokončenia podľa popisu. Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou hypotéky - HÚ, ktorú Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb, spojeného s kompletizáciou spracovania podkladov k žiadosti pre banku. Prevedieme Vás celým priebehom obchodu od vybavenia financií na kúpu nehnuteľnosti, cez podpisy zmlúv, zavkladovania zmlúv na Okresný úrad, katastrálny odbor, až po odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií, čo je všetko zahrnuté v predajnej cene nehnuteľnosti. Celú našu ponuku nájdete na : www.nehnutelnostilevice.sk Nehnuteľnosť Vám rada ukážem na spoločnej obhliadke. Pokojne ma kontaktujte na telefónnom čísle 0903 471 489 - Forgáčová.
Hronské Kľačany
240 000 €
Rodinný dom poschodový - dvojgeneračný obec Hronské Kľačany
Ponúkame Vám na predaj poschodový - dvojgeneračný rodinný dom kompletne podpivničený, ktorý sa nachádza na slnečnom rovinatom pozemku o celkovej výmere 782 m2 v tichej časti obce Hronské Kľačany, ktorá je vzdialená od okresného mesta Levice len 3 km. Dom je vhodný ako na trvalé bývanie, tak aj na podnikanie, nakoľko má dve samostatné obytné časti so samostatnými dvomi vchodmi a pomerovými meračmi energií. Dom bol postavený v roku 1970 z miešaného stavebného materiálu tehla a kvadra, strecha je sedlová - úplne nová s krytinou škridla zn. Mediteran a celý dom z interiérovej časti momentálne prechádza kompletnou rekonstrukciou. Na dome bola urobená nová fasáda so zateplením a na celom dome sú nové plastové okná - troj sklo. Druhá fáza rekonštrukcie zahŕňa novú kompletnú rekonštrukciu ústredného kúrenia, kompletne novú elektroinštaláciu, vodoinštaláciu, nové omietky, sadrokartónové stropy a pripojenie domu na obecnú kanalizáciu. Dispozične dom obsahuje prednú obytnú časť, kde sa nachádza vstup do pivnice, vstupná hala, hlavná obytná časť spojená s kuchyňou, spálňa, šatník a kúpelňa s toaletou. Do podkrovia vedú schody. Podkrovná časť má vstupnú halu dve samostatné obytné izby, kúpelňu s toaletou a veľa úložného priestoru. Zadná obytná časť domu obsahuje vstupnú halu, kúpeľnu s toaletou, kuchyňu s jedáľňou s prechodom na vonkajšiu terasu a priestranou izbou. Podkrovná časť zadnej časti domu obsahuje veľa úložného priestoru, prípadne je vhodné na prerábku na obytný priestor podľa potreby. Obec Hronské Kľačany disponuje dobrou občianskou vybavenosťou ako je škôlka, škola ,pošta a potraviny. Nakoľko táto obec sa nachádza len pár kilometrov od Levíc, je dosť často vyhľadávanou lokalitou. Pripadný záujemca má ešte v tejto fáze možnosť robiť prípadné zmeny podľa svojích predstáv, čo je výhodou a splnením si svojích snov. Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou hypotéky - HÚ, ktorú Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb, spojeného s kompletizáciou spracovania podkladov k žiadosti pre banku. Prevedieme Vás celým priebehom obchodu od vybavenia financií na kúpu nehnuteľnosti, cez podpisy zmlúv, zavkladovania zmlúv na Okresný úrad, katastrálny odbor, až po odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií, čo je všetko zahrnuté v predajnej cene nehnuteľnosti. Celú našu ponuku nájdete na : www.nehnutelnostilevice.sk Nehnuteľnosť Vám rada ukážem na spoločnej obhliadke. Pokojne ma kontaktujte na telefónnom čísle 0903 471 489 - Forgáčová.
Hronské Kľačany
240 000 €
Rodinný dom s garážou, Levice v časti za nadjazdom
Ponúkam Vám na predaj rodinný dom s garážou v meste Levice, v tichej časti "za nadjazdom". Dom je postavený na menšom slnečnom rovinatom a oplotenom pozemku o celkovej výmere 365 m2, Dom bol postavený okolo roku 1970 z miešaného stavebného materiálu tehla a kvadra, strechu má sedlovú s krytinou škridla. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Dom pozostáva : vstupná chodba, kuchyňa, špajza, kúpeľňa, toaleta, šatník, 3 samostatné izby, kotoľňa a garáž ktorá je súčasťou domu. Parkovanie je bezproblémové - garáž, jedno parkovacie miesto je aj pred garážou, alebo je možnosť parkovania aj pred domom. Za domom sa nachádza vínna pivnica, dielňa, komora a záhrada s ovocnými stromami. Na dome sú zavedené IS : elektrika, plyn, mestská voda, studňa a kanalizácia. Kúrenie je v dome ústredné plynovým kotlom - radiátory, alebo je možnosť kúriť aj pevným palivom - krbovými kachlami. Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou hypotéky - HÚ, ktorú Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb, spojeného s kompletizáciou spracovania podkladov k žiadosti pre banku. Prevedieme Vás celým priebehom obchodu od vybavenia financií na kúpu nehnuteľnosti, cez podpisy zmlúv, zavkladovania zmlúv na Okresný úrad, katastrálny odbor, až po odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií, čo je všetko zahrnuté v predajnej cene nehnuteľnosti. Celú našu ponuku nájdete na : www.nehnutelnostilevice.sk Nehnuteľnosť Vám rada ukážem na spoločnej obhliadke. Pokojne ma kontaktujte na telefónnom čísle 0903 471 489 - Forgáčová.
Levice
155 000 €
Krásny slnečný a zariadený 3 izbový byt s loggiou, centrum mesta Levice
Ponúkame Vám na predaj tento krásny, slnečný a zariadený 3 izbový byt s loggiou o rozlohe 62 m2 nachádzajúci sa na 4.poschodí štvor-poschodového tehlového zatepleného bytového domu, ktorý nájdete v úplnej blízkosti centra mesta Levice na ulici Ľ. Štúra, ktorá poskytuje veľmi dobrú infraštruktúru. Pár minút chôdze a môžete nakúpiť v priamom centre mesta. V bezprostrednej blízkosti je aj viacero reštaurácií, kaviarní, zariadení rýchleho občerstvenia či posilňovňa. To isté platí aj o základných a materských školách. Zdravotnícke zariadenie – Poliklinika SANAT je vzdialená 7 minút chôdze. Parkovacie plochy nájdete bez problémov priamo pod oknami bytového domu. Byt pozostáva z priestrannej chodby, samostatnej toalety, kúpeľni, z chodby sa vstupuje do dvoch izieb a do obývačky, ktorá je moderne prepojená v jeden celok s obývačkou. Byt prešiel kompletnou modernou rekonštrukciou. Samozrejmosťou sú plastové okná, vkusná plávajúca podlaha je v kuchyni, na chodbe bytu a v každej izbe farbami zladená k dlažbe, ktorá sa nachádza v kúpeľni a v samostatnom WC . V celom byte sú urobené stierky, vďaka ktorým pôsobí byt čisto a uhladene, v byte sú urobené kompletne nové rozvody elektriky, vody a odpadu, nové stupačky, nové interiérové dvere aj zárubne, v obývačke sú znížené stropy s bodovým osvetlením, byt prešiel dispozičnou zmenou. V byte nájdete novú kuchynskú linku ladenú do príjemných zemitých odtieňov, ktoré viete ľahko farebne skombinovať s ostatným nábytkom. Je vybavená potrebnými spotrebičmi a chladničkou. Výhodou bytu je prepojená obývacia časť s kuchyňou, v ktorých môžete naplno zrelaxovať, dopriať si súkromie a pohodu. V murovanej kúpeľni nájdete sprchový kút, miesto pre práčku a veľmi vkusnú sanitu. WC je samostatné. Bytový dom tiež prešiel kompletnou rekonštrukciou, nová zateplená fasáda, odizolovaná zateplená strecha, vymaľované všetky priestory vchodu. DO TOHTO BYTU JE MOŽNÉ NASŤAHOVAŤ SA IHNEĎ. K bytu prislúcha pivnica, byt je slnečný, výborní susedia, dobré parkovanie. Pri vážnom záujme na cene dohoda možná! Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou hypotéky - HÚ, ktorú Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb, spojeného s kompletizáciou spracovania podkladov k žiadosti pre banku. Prevedieme Vás celým priebehom obchodu od vybavenia financií na kúpu nehnuteľnosti, cez podpisy zmlúv, zavkladovania zmlúv na Okresný úrad, katastrálny odbor, až po odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií, čo je všetko zahrnuté v predajnej cene nehnuteľnosti. Celú našu ponuku nájdete na : www.nehnutelnostilevice.sk Nehnuteľnosť Vám rada ukážem na spoločnej obhliadke. Pokojne ma kontaktujte na telefónnom čísle 0903 471 489 - Forgáčová.
Levice
99 990 €
Dva rodinné domy v úplnom centre mesta Levice - aj na podnikanie
Ponúkame Vám na predaj dva rodinné domy (dvojgeneračné bývanie) v úplnom centre mesta Levice na pozemku o celkovej výmere 352 m2 so spoločným dvorom so susedným domom (právo prechodu). Domy boli postavené z miešaného stavebného materiálu tehla a kvadra, strecha je sedlová s krytinou škridla. V prvom dome od ulice je vstupná chodba, dve izby, kuchyňa a kúpeľňa s toaletou. V druhom dome je jedna veľká miestnosť (izba) a dve ďalšie izby a kúpeľňa. Domy prešli čiastočnou rekonštrukciou a sú vhodné na podnikanie v centre mesta alebo na dvojgeneračné bývanie v top lokalite so záhradou. Na domoch sú zavedené všetky IS - elektrika, plyn, voda a kanalizácia. Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou hypotéky - HÚ, ktorú Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb, spojeného s kompletizáciou spracovania podkladov k žiadosti pre banku. Prevedieme Vás celým priebehom obchodu od vybavenia financií na kúpu nehnuteľnosti, cez podpisy zmlúv, zavkladovania zmlúv na Okresný úrad, katastrálny odbor, až po odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií, čo je všetko zahrnuté v predajnej cene nehnuteľnosti. Celú našu ponuku nájdete na : www.nehnutelnostilevice.sk Kontakt : Nehnuteľnosti Levice s.r.o. : Forgáčová 0903 471 489.
Levice
108 000 €
1 2 3