FINREA│Prenájom 1 izbový byt v Košútoch v Martine
Ponúkame Vám na prenájom zariadený (okrem pračky) 1 izbový byt Martin. Nachádza sa na 4. poschodí z 8 s výťahom. Steny: stierky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, chladnička. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: panelová. Kúrenie: centrálne. Ostatné vybavenie: vstavané skrine, televízor, internet. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. Výhody: slnečný, pekný výhľad, obchody, škola, škôlka, zateplený bytový dom. Cena 420 €/mesiac. FINREA│Realitná kancelária je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri a bezplatnú pomoc s vybavením financovania prostredníctvom hypotéky. Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na www.finrea.sk. Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou. 
Martin
420 €/mes.
FINREA│ Dvojgaráž ( 31m2) v suteréne polyfunkčnej budovy, Martin - centrum
Nebuďte bezmocní pri hľadaní parkovacieho miesta v rušnom centre mesta. Na predaj ponúkame podzemnú dvojgaráž umiestnenú v suteréne polyfunkčnej budovy v centre mesta Martin. Táto moderná garáž poskytuje bezpečné a praktické parkovanie v blízkosti vášho domova alebo pracoviska. Špecifikácie: Poloha: Centrum mesta Martin Vstup: Elektrická posuvná brána s diaľkovým ovládaním Dvere: Dvoje výklopné plechové dvere Rozdelenie: Možnosť rozdelenia priečkou na dve samostatné garáže Napojenie na elektrinu: Áno Dostupnosť: Voľná od 1.6.2024 Prístupová cesta: Asfaltová Táto dvojgaráž je ideálnym riešením pre tých, ktorí ocenia komfort, bezpečnosť a pohodlie, ktoré ponúka. Je vhodná pre osobné autá, motocykle alebo na uskladnenie ďalších vecí. Zabezpečte si túto výnimočnú príležitosť ešte dnes. Pre viac informácií a zabezpečenie prehliadky nás neváhajte kontaktovať. Kontakt: 0918 540 249 Plocha: zastavaná 31m2. Stav objektu: pôvodný stav. Cena 44 000 € FINREA│Realitná kancelária je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri a bezplatnú pomoc s vybavením financovania prostredníctvom hypotéky. Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na www.finrea.sk. Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou. 
Martin
44 000 €
FINREA│ Pozemok na prenájom v priemyselnej zóne spevnený 6325m2 v Martine
Ponúkame Vám na prenájom pozemky - komerčná zóna. Plocha: pozemku 6325m2. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. V blízkosti pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, kanalizácia.Výhody: slnečný. FINREA│Realitná kancelária je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri a bezplatnú pomoc s vybavením financovania prostredníctvom hypotéky. Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na www.finrea.sk. Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou. 
Martin
dohodou
FINREA│ Obchodný priestor na prenájom v Martine - širšie centrum
Náš štýlový a priestranný obchodný priestor, situovaný na prízemí v centre Martina, je ideálnym riešením pre vaše podnikanie vďaka svojej výbornej lokalite a bezpečnostným opatreniam.  Priestor je vhodný pre rôzne typy obchodných aktivít a ponúka možnosti prispôsobenia sa potrebám nájomcu. Nezmeškajte túto príležitosť! Lokalita: Martin , blízko centra, výborná dostupnosť a služby v okolí. Veľkosť: 124m2, situované na prízemí budovy, k dispozícii sociálne zariadenie. Bezpečnosť: Vybavené bezpečnostnými dverami, alarmom a rozvodmi na kamerový systém pre maximálnu ochranu. Okná: Zamrežované okná pre zvýšenú bezpečnosť a pokoj. Parkovanie: Výhodou sú vyhradené parkovacie miesta, čím zabezpečujeme pohodlné parkovanie pre návštevníkov a zamestnancov. Dostupnosť: Výborná dostupnosť MHD, čo uľahčuje prístup pre zákazníkov a personál. Obchody a služby v okolí, s vysokou frekvenciou ľudí, čo zvyšuje počet potenciálnych zákazníkov. Plocha: úžitková 124m2. Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Cena 600 €/mesiac + energie. FINREA│Realitná kancelária je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri a bezplatnú pomoc s vybavením financovania prostredníctvom hypotéky. Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na www.finrea.sk. Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou. 
Martin
600 €/mes.
FINREA│ Moderný 2-izbový byt (54m2) v centre Martina s možnosťou vlastného zariadenia
Nenechajte si ujsť štýlový a útulný 2-izbový byt v srdci Martina, ideálny pre tých, ktorí vyhľadávajú spojenie komfortu, moderného štýlu a centrálnej polohy. Byt je nedávno kompletne zrekonštruovaný, so vstavanými skriňami a modernými spotrebičmi, čo zaručuje praktické a efektívne využitie priestoru. Tento pôvabný byt sa nachádza na prvom poschodí nízkeho tehlového bytového domu, čo zabezpečuje tiché prostredie a zároveň vám umožňuje vychutnávať si blízkosť centra mesta. Bytový dom je bez výťahu, takže Vás nebude ráno budiť hluk. Svojim novým nájomcom ponúka možnosť úplne si zariadiť priestor podľa vlastných predstáv a preferencií. Vybavenie bytu: 2 izby: Ideálne pre páry alebo jednotlivcov Kompletné moderné vybavenie: Vstavané skrine a spotrebiče zabezpečia pohodlné a praktické bývanie. Loggia: Užívajte si chvíle relaxu na vlastnej loggii s príjemným výhľadom. Pivnica: Navyše máte k dispozícii aj osobnú pivnicu na uloženie vecí. Bezpečnosť: Vymenené bezpečnostné dvere a elektronický vrátnik zvyšujú váš pocit bezpečia. Parkovanie: Bezproblémové parkovanie v okolí bytového domu. Tento byt je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú spojenie komfortu, bezpečnosti a centrálnej polohy. Ak hľadáte nový domov, kde sa budete cítiť ako doma, neváhajte nás kontaktovať! Navrhnite si termín a čas na obhliadku tohto úžasného bytu ešte dnes! Plocha: úžitková 54m2. Cena 600 €/mesiac. FINREA│Realitná kancelária je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri a bezplatnú pomoc s vybavením financovania prostredníctvom hypotéky. Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na www.finrea.sk. Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou. 
Martin
600 €/mes.
EXKLUZÍVNE GARSÓNKY v projekte Kubínske Výhľady
Hľadáte ideálny byt na investíciu alebo útulné bývanie pre seba? Ak áno, máme pre Vás riešenie!  Byty v projekte Kubínske Výhľady sú bezpečným zázemím i moderným riešením bez kompromisov. Vychutnajte si bývanie mimo mestského ruchu, no zároveň s výbornou dostupnosťou.  Nový projekt Kubínske Výhľady v bytovom dome A a B disponujú garsónkami.  Tiché prostredie Vám umožňuje dokonalé pohodové bývanie.  Garsónky sa predávajú v štandardnom prevedení: Vchodové dvere PORTA KWARC III RC 2  Laminátová podlaha EGGER  Základné zriaďovacie predmety v kúpeľniach a WC  Keramické obklady a dlažba  Bytový dom A:  D1 - 89 995,-€ D2 - 89.995,-€ G2 - 89.995,-€ G3 - 89.995,-€ H2 - 89.995,-€ H3 - 89.995,-€ H4 - 95.445,-€ Bytový dom B: D1 - 89.995,-€  Nový projekt Kubínske Výhľady v bytovom dome B disponuje dvomi garsónkami, ktoré majú predzáhradky.  G1 - 95.498,-€ s predzáhradkou, ktorá má výmeru 20,2m2 H1 - 95.498,-€ s predzáhradkou, ktorá má výmeru 20,2m2  Ponuku všetkých bytov si môžete pozrieť na:  https://kubinskevyhlady.sk/ponuka/  Virtuálnu prehliadku bytu si môžete pozrieť tu:  https://virtual1.kubinskevyhlady.sk/   Predpokladaný termín kolaudácie je naplánovaný na jeseň 2024. Kontaktujte ma na: 0901 785 829.  Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na www.finrea.sk. Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosti majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou. 
Dolný Kubín
89 995 €
FINREA│Realitná kancelária pripravujeme na predaj stavebný pozemok v obci Sučany pri Martine.
Finrea - realitná kancelária pripravuje na predaj stavebný pozemok v obci Sučany pri Martine. Pozemok je v staršej časti obce. Pozemok sa zlúčil z viacerých parciel. Tiché kľudné miesto s výhľadom na prírodu, ideálne pre rodinu na bývanie, oddych alebo na relax. K pozemku vedie asfaltová cesta. Pri pozemku sú dostupné všetky inžinierske siete, voda, kanalizácia, elektrika, plyn. Dĺžka pozemku 145m šírka vpredu 13m a vzadu 17m. Cena za 1m2/70Eur pri ploche 2032m2 je cena 142240Eur. V obci sa nachádza všetko čo moderný človek v dnešnej uponáhľanej dobe potrebuje. Ďalšou prednosťou je doprava. Rýchlo sa človek dostane na diaľnicu, smer Žilina - Ružomberok. A do Martina je to tiež bez ranných a poobedných zápchach. Na pozemku sa nachádza drevené humno ktoré je možné ponechať, alebo po dohode sa dá aj odstrániť. Preto neváhajte a buďte medzi prvými a dohodnite si obhliadku. FINREA│Realitná kancelária je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri a bezplatnú pomoc s vybavením financovania prostredníctvom hypotéky. Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na www.finrea.sk. Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou. 
Sučany
142 240 €
FINREA│ Orná pôda na predaj 891m2
Ponúkame Vám na predaj pozemok - orná pôda Kláštor pod Znievom. Šírka pozemku 4m. Plocha: pozemku 891m2. Cena 26 730 € FINREA│Realitná kancelária je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri a bezplatnú pomoc s vybavením financovania prostredníctvom hypotéky. Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na www.finrea.sk. Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou. 
Kláštor pod Znievom
26 730 €
FINREA│Viacgeneračný rodinný dom, prípadne penzión v obci Valča okr.Martin, IBA U NÁS!
Vo výhradnom zastúpení ponúkame na predaj veľkorysý viacgeneračný rodinný dom, ideálny nielen pre rodinné účely, ale aj ako podnikateľskú príležitosť, napríklad ako penzión. Tento očarujúci dom sa nachádza v srdci obce Valča, známej svojím lyžiarskym strediskom a nádhernými turistickými trasami. Vlastnosti nehnuteľnosti: 3 samostatné bytové jednotky. Parkovanie pre niekoľko vozidiel - garáž a 4 miesta vo dvore. Rozloženie na pozemku umožňuje prípadné rozšírenie objektu. Všetky potrebné inžinierske siete (elektrina, voda, plyn, kanalizácia) sú dostupné na pozemku. Lokalita: Dom sa nachádza v obci Valča, ktorá je obľúbeným cieľom pre milovníkov zimných športov aj turistiky počas letného obdobia. Lyžiarske stredisko v blízkosti priláka návštevníkov nielen zo Slovenska, ale aj z okolitých krajín. Okolitá príroda ponúka nekonečné možnosti pre turistiku, cykloturistiku a ďalšie outdoorové aktivity. Využitie: Tento rozľahlý dom je ideálny pre veľké rodiny hľadajúce komfortné bývanie v príjemnom prostredí. Súčasne poskytuje vynikajúcu príležitosť pre podnikateľov, ktorí by mohli využiť jeho potenciál ako penzión alebo ubytovacie zariadenie pre turistov. Cena: Cena a ďalšie informácie sú k dispozícii na vyžiadanie. Pre viac informácií alebo na zabezpečenie obhliadky nás neváhajte kontaktovať. Neváhajte využiť túto unikátnu príležitosť v obci Valča, ktorá kombinuje šarm vidieckeho života s modernými možnosťami bývania a podnikania. Plocha: pozemku 662m2. FINREA│Realitná kancelária je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri a bezplatnú pomoc s vybavením financovania prostredníctvom hypotéky. Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na www.finrea.sk. Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou. 
Valča
159 999 €
FINREA│ Lesný pozemok na predaj Lipovec o rozlohe 45894 m2
Ponúkame Vám na predaj pozemky - lesné pozemky Lipovec pri Martine. Na pozemku rastie prevažne buk košatý jabloňového typu. Prevažne sa drevo hodí ako palivové. Pozemok sa nenadchádza v chránenej oblasti. Pozemky o rozlohe 45894 m2  Cena 0,5/m2 EUR celková cena 22947 EUR FINREA│Realitná kancelária je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri a bezplatnú pomoc s vybavením financovania prostredníctvom hypotéky. Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na www.finrea.sk. Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou. 
Lipovec, Martin
22 947 €
FINREA│ Lesný pozemok na predaj Lipovec o rozlohe 48593 m2
Ponúkame Vám na predaj pozemky - lesné pozemky Lipovec pri Martine. Na pozemku rastie prevažne buk košatý jabloňového typu. Prevažne sa drevo hodí ako palivové. Pozemok sa nenadchádza v chránenej oblasti. Pozemky o rozlohe 48593 m2  Cena 1 EUR/m2 EUR celková cena 48593 EUR FINREA│Realitná kancelária je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri a bezplatnú pomoc s vybavením financovania prostredníctvom hypotéky. Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na www.finrea.sk. Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou. 
Lipovec, Martin
48 593 €
FINREA│ Napredaj 1/4 polyfunkčného objektu, zdravotné stredisko v Martin časť Priekopa
Získať kúpou do osobného vlastníctva, časť (1/4) nehnuteľnosti zdravotnícke zariadenie. Predáva sa zubná ambulancia (dve samostatné pracoviska) Súčasťou sú aj obslužné priestory, chodba, čakáreň, WC-pre personál, WC- pre pacientov, sklad... Priestory prešli rekonštrukciou, a spĺňajú všetky požiadavky a kritéria dnešnej doby V priestory zubnej ambulancie slúžili pacientom vyše 40rokov. Nehnuteľnosť sa predáva spolu s pozemkom. Vhodná investícia pre lekárov obvodných, špecialistov poprípade pracovníkov poskytujúce služby v oblasti zdravotníctva. FINREA│Realitná kancelária je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri a bezplatnú pomoc s vybavením financovania prostredníctvom hypotéky. Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na www.finrea.sk. Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou. 
Martin
120 000 €
FINREA│2 izbový byt v Istebnom
Hľadáte bývanie v tichom prostredí alebo investičnú príležitosť ? Riešenie pre Vás máme. 2izbový byt v pôvodnom stave v malebnej dedine Istebné je ideálnym bývaním pre ľudí čo majú radi pokoj a prírodu. Byt si môžete prerobiť podľa vlastných predstáv, využiť svoj tvorivý potenciál. Obytná plocha je 63m2. K bytu prislúcha jedna murovaná a jedna latková pivnica. Istebné je výborným miestom na bývanie pre všetky vekové kategórie.  Škôlka, škola, ihriská pre deti, športoviská pre všetkých, obvodný lekár, obchody, kostoly, autoservisy, časté autobusové a vlakové spojenie. Populárna Istebnianska dolina na relax a zábavu, turistiku, cykloturistiku a bežkovanie. Do okresného mesta Dolný Kubín len 7km (10min). Zavolajte mi ešte dnes aby som Vám nemusel oznámiť že túto príležitosť už využil niekto iný. FINREA│Realitná kancelária je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri a bezplatnú pomoc s vybavením financovania prostredníctvom hypotéky. Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na www.finrea.sk. Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou.  Cena energií: 180 Euro / mesiac
Istebné
103 700 €
FINREA│ Komerčné priestory na prenájom
Ponúkame Vám na prenájom komerčné a prevádzkové priestory Martin. Priestory sa nachádzajú v centre Martina, miestna časť Ľadoven a miestna časť Sever. Kancelárske priestory, priestor pre kozmetičky a podobné služby, občerstvenie, drobné opravy, výroba (cukrárska a pod.)  FINREA│Realitná kancelária je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri a bezplatnú pomoc s vybavením financovania prostredníctvom hypotéky. Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na www.finrea.sk. Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou. 
Martin
230 €/mes.
FINREA I Trojizbový byt(90m2) v rodinnom dome Martin - Ľadoveň
Tento byt už má svojho nájomcu, hľadáte podobný? Ozvite sa nám! Ponúkame na prenájom útulný byt v tichom a pokojnom prostredí Starej Ľadovne v Martine. Táto rodinná bytová jednotka súčasne ponúka príjemnú záhradu a terasu, kde si môžete vychutnávať pokojné chvíle s rodinou či priateľmi a dobrú dostupnosť do mesta za obchodmi a zábavou. Výhody bytové jednotky: Záhrada a terasa: Užívajte si slnečné dni na terase či relaxujte v krásnej záhrade, ideálne pre rodinné pikniky alebo jednoduché popoludňajšie oddychy. Dobrá dostupnosť: Krátkou prechádzkou sa dostanete od centra Martina, čo umožňuje ľahký prístup k všetkým mestským vybaveniam, obchodom a službám. Kľudné bývanie: Stará Ľadoveň ponúka pokojné a bezpečné prostredie pre vaše bývanie. Ideálne pre rodiny, ktoré hľadajú rovnováhu medzi mestským životom a pokojom vidieckeho prostredia. Parametre bytovej jednotky: 3 izby, plne vybavená kuchyňa, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, k dispozícii práčka, úložný priestor - špajza, vstupná hala,  bezproblémové parkovanie  K dispozícii od 1.4.2024 Kontakt: Pre viac informácií alebo na zariadenie obhliadky nás kontaktujte: FINREA│Realitná kancelária je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri a bezplatnú pomoc s vybavením financovania prostredníctvom hypotéky. Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na www.finrea.sk. Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou. 
Martin
700 €/mes.
FINREA│1 izbový byt (33 m2) - Poltár - Sklárska
Hľadáte pre seba nové bývanie alebo investičnú nehnuteľnosť? Tak tento 1-izbový byt bude to správne riešenie pre vás.  Byt sa nachádza v panelovom zateplenom bytovom dome, na vyhľadávanej ulici Sklárska v Poltári. Táto lokalita ho predurčuje na bývanie s kompletnou občianskou vybavenosťou. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza škola, škôlka, reštaurácia, obchody.  Je v pôvodnom stave, kde boli vymenené len okná za plastové. A je len na vás ako by ste si tento byt zrekonštruovali podľa vašich predstáv. K bytu patrí pivnica, ktorá sa nachádza priamo na poschodí a je tak prakticky po ruke.  Oceníte nízke náklady na byt, ktoré sú vrátane energií len 100eur/mesačne. V prípade ak sa rozhodnete tento byt kúpiť ako výhodnú investíciu tak urobíte správne rozhodnutie. Nízke náklady vám zabezpečia výhodnú a rýchlu návratnosť vašej investície.  Ak hľadáte byt pre seba alebo výhodnú investičnú príležitosť, ozvite sa mi čo najskôr, aby som vám nemusel oznámiť, že byt si už našiel svojho nového majiteľa. Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na www.finrea.sk. Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou. 
Poltár
22 997 €
Záhradka s krásnym výhľadom na okolitú prírodu
Hľadáte miesto na realizáciu svojich predstáv o záhradke v blízkosti mesta ? Riešenie pre Vás máme. Slnečný pozemok ktorý sa nachádza v záhradkárskej osade Potoky v Dolnom Kubíne s výbornou dostupnosťou. Len 15 minút chôdze od sídliska Bysterec. Prístup na pozemok autom. Rozloha pozemku 303 m2 je dostatočná na pestovanie zeleniny a ovocia pre vašu potrebu. Možnosť vybudovania chatky s pivnicou podľa Vašich predstáv s krásnym výhľadom na okolitú prírodu. Úžitková voda je na pozemku.  Zaujala Vás táto ponuka ?  Zavolajte mi ešte dnes aby som Vám nemusel oznámiť že túto možnosť už využil niekto iný. Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na www.finrea.sk. Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou. 
Dolný Kubín
7 800 €
FINREA│Obchodné priestory v Martine 103m2, 128 m²
Hľadáte obchodné priestory pre Vaše podnikanie? Máme pre Vás priestor, ktorý sa skladá z 2 miestností a nachádza sa na II. poschodí. Prvá kancelária 39,26 m2  a druhá kancelária 15,87 m2  - spolu 55,13 m2 (v pôdoryse označené červenou), oproti cez chodbu sú sa nachádza WC.  Budova sa nachádza v širšom centre Martina.  V blízkosti sa nachádza vlaková a autobusová stanica, výjazd na rýchlostnú cestu.  Cena prenájmu je 350 €/mesiac bez DPH/m2 + energie.  Ďalej sa v budove nachádzajú obchodno-skladové priestory na prízemí cca 190m2 (na pôdoryse označené zelenou) v cene 1100 € /mesiac bez DPH/m2 + energie (na pôdoryse označené zelenou). K priestorom prislúcha kuchynka, sociálne zariadenia a samostatný vstup so schodiskom z vonku.  Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na www.finrea.sk. Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou. 
Martin
350 €/mes.
FINREA│3 izbový nadštandardný 105m2 byt Vrútky-Centrum
Hľadáte útulné bývanie v blízkosti kompletnej infraštruktúry bez ďalších investícii? Vyberte si svoj byt z ponuky bytov v bytovom dome vo Vrútkach. Byt, o ktorý sa aktuálne zaujímate, je trojizbový byt s rozlohou 105m2, nachádzajúci sa na prízemí. Aktuálne je klasifikovaný ako nebytový priestor. Orientácia bytu je juh/západ. Do bytu sa vstupuje cez chodbu, z ktorej sa po ľavej strane vstupuje do kuchyne a následne do obývačky. Po pravej strane pokračuje chodba, z ktorej sa dostanete do spálne, detskej izby, kúpeľne a technickej miestnosti s druhým WC. Na terasu je vstup zvonka.  V byte sú plávajúce podlahy, dlažba, plastové okná a bezpečnostné dvere Sherlock. Kompletne vybavená kuchyňa, kúpeľňa so sanitou, vstavané skrine a nábytok. Kúrenie je ústredné, riešené plynovým kotlom v rámci celej budovy. Mesačné náklady na energie sa pohybujú okolo 135 Eur. K bytu prináleží pivnica a 2 parkovacie miesta. Bytový dom je tehlovej konštrukcie a vznikol prestavbou pôvodného objektu z roku 1914. Celý bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou vo vyššom štandarde a je vo veľmi peknom stave. Posledná rekonštrukcia prebehla pred 5 rokmi. Budova sa nachádza v pešej dostupnosti vlakovej stanice a v blízkosti zastávok MHD.  V prípade, že by ste si byty radi prezreli osobne, neváhajte ma kontaktovať a rezervovať si termín na obhliadku! Kontakt: 0918 540 249 Email: plz@finrea.sk Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na www.finrea.sk. Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou. 
Vrútky
dohodou
FINREA│Rodinný dom v tichom prostredí, na pozemku 710 m2 Háj,okr.Turčianske Teplice
Hľadáte útulné miesto na relaxáciu v prírode? Ponúkame Vám výnimočnú príležitosť získať rodinný dom v malebnej obci Háj, len kúsok od obľúbených Turčianskych Teplíc. Svojím umiestnením na okraji obce (posledný dom) poskytuje ideálnu kombináciu pokoja a prístupnosti k turistickým chodníkom, cyklistickým trasám a hubárskej oblasti. Parametre nehnuteľnosti: Lokalita: Háj, blízko Turčianskych Teplíc - kúpeľné mesto, aquapark Typ nehnuteľnosti: Rodinný dom Poschodie: 2 nadzemné poschodia + podpivničenie Stav: Vyžaduje rekonštrukciu podľa individuálnych predstáv Umiestnenie: Na okraji obce, v príjemnom prostredí Výhody: Príroda a turistika: Okolie ponúka bohaté možnosti na turistiku, cyklistiku a hubárčenie. Rekonštrukčný potenciál: Ideálna príležitosť pre vlastné úpravy a prispôsobenie podľa vlastných predstáv. Tichá lokalita: Umiestnený v tichej obci, ktorá poskytuje pokoj a súkromie. V zadnej časti dvora sa nachádza murovaná hospodárska budova, garáž a včelín. Tento rodinný dom predstavuje vynikajúcu investíciu pre tých, ktorí hľadajú útočisko v prírode s možnosťou vlastnej rekonštrukcie. Umiestnenie na okraji obce s blízkosťou k prírode robí túto nehnuteľnosť ideálnym miestom pre relax a oddych. Pre viac informácií alebo na obhliadku nás neváhajte kontaktovať. Plocha: úžitková 280m2, zastavaná 220m2, pozemku 710m2.Stav objektu: pôvodný stav. Cena 115 000 € Kontakt: 0918 540 249 Email: plz@finrea.sk Realitná kancelária je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri a bezplatnú pomoc s vybavením financovania prostredníctvom hypotéky. Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na www.finrea.sk. Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou. 
Háj, Turčianske Teplice
115 000 €
FINREA I Chalupa na rekreačné účely v tichej dedinke Valaská Belá, 2000m2 pozemok
Ponúkame Vám na predaj chalupu, rekreačný domček v tichej lokalite - Valaská Belá. Dedina sa nachádza len 20 minút od mesta Ilava a 40 minút od mesta Prievidza.  V dedine sa nachádza materská a základná škola, zdravotné stredisko, obchody - potraviny, odevy, stavebniny.  Plocha: úžitková 77m2, pozemku 2000m2. Stav objektu: pôvodný stav.  Obrovský pozemok priam volá po Vašej realizácii, ideálne pre kaskádovitú záhradu, ktorá sa pre Vás stane oázou pokoja.  Výhľad, kľudná lokalita, nádherná okolitá príroda, okraj obce, ale nie samota. Ideálna lokalita na príjemné prechádzky, hubárov, poľovníkov, či cyklistiku.  15 minút od dediny sa nachádza jazero Nitrianske Rudno. Na veľkom svahovitom pozemku sa nachádza záhradný domček  Predáva sa spoluvlastnícky podiel 1/2. Cena 45 000 € FINREA│Realitná kancelária je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri a bezplatnú pomoc s vybavením financovania prostredníctvom hypotéky. Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na www.finrea.sk. Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou. 
Valaská Belá
45 000 €
Pozemok 1500 m2 v priemyselnej časti Dolného Kubína
Podnikáte a potrebujete vlastný skladový priestor podľa vašich predstáv ? Ponúkame Vám riešenie v podobe rovinatého pozemku v priemyselnej časti Dolného Kubína na Malom Bysterci. Pozemok poskytuje široký záber alternatív na využitie ako príručných skladov, výrobnej administratívy a služieb, zariadenia občianskej a technickej vybavenosti, a pod. Priamo k pozemku vedie asfaltová cesta s výborným  prístupom cca 300m, na hlavnú cestu smer  Dolný Kubín – Kraľovany. Možnosť napojenia na elektriku, vodu, plyn, kanalizáciu . Rozloha pozemku 1500m2 (cca 50m x 30m) Cena: 155,-€ / m2 Zavolajte mi ešte dnes 0901 785 829 a dohodnite si termín obhliadky. FINREA│Realitná kancelária je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri a bezplatnú pomoc s vybavením financovania prostredníctvom hypotéky. Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na www.finrea.sk. Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou. 
Dolný Kubín
232 500 €
KANCELÁRSKE PRIESTORY V MARTINE 36 m²
Hľadáte kancelársky priestor pre Vaše podnikanie? Máme pre Vás riešenie. Kancelária priamo v novostavbe s výmerou 36 m2 /6x6/  + 15 m2 /6x2,5/. Budova sa nachádza v širšom centre Martina.  V blízkosti sa nachádza vlaková a autobusová stanica, výjazd na rýchlostnú cestu.  Cena prenájmu je 300,00 €/mesiac bez DPH + energie.  Zavolajte čím skôr, aby sme Vám nemuseli povedať, že priestor je už obsadený konkurenciou.   Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na www.finrea.sk. Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou. 
Martin
300 €/mes.
FINREA│1 izbový byt v Liptovskej Teplej - Magnólia Liptov
FINREA Vám ponúka na predaj 1 izbový byt 1B v projekte bytový dom Magnólia Liptov v Liptovskej Teplej na ulici Štefana Šmiheľa. Byt sa nachádza sa na 1 podlaží s výťahom. Orientácia bytu je na juhovýchod. Vykurovaný bude podlahovým kúrením. Pozostáva zo zádveria 3,18m2, kúpeľne so sprchovacím kútom 4,39m2, haly s kuchynským kútom 17,53m2. K bytu prislúcha aj pivnica 2,07 m2  v podzemnom podlaží. V bytovom dome sú aj ďalšie 1 izbové byty:  na 1  podlaží   1C na 2  podlaží   2B , 2C na 3  podlaží   3B , 3C na 4  podlaží   4B , 4C prehľad o všetkých bytoch nájdete na :   www.magnolialiptov.sk Pre bližšie informácie ma kontaktujte telefonicky 0901 785 829 O PROJEKTE: Nový projekt bytový dom  Magnólia Liptov, vznikol ako alternatíva mestského bývania v tichom prostredí obce Liptovská Teplá. Magnólia ponúka 20 rôznych bytov. Jednoizbové, dvojizbové a trojizbové byty v rôznych výmerách. Nové "štartovacie" byty pre tých čo sa chcú osamostatniť. Byty pre páry ktoré chcú byť spolu. Byty pre rodiny s deťmi. Investičné príležitosti pre všetkých.  K bytu je možné prikúpiť si parkovacie státie. Predpokladané odovzdávanie bytov je december 2023. FINREA│Realitná kancelária je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri a bezplatnú pomoc s vybavením financovania prostredníctvom hypotéky. Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na www.finrea.sk. Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou. 
Liptovská Teplá
dohodou
FINREA│1 izbový byt s balkónom v Liptovskej Teplej - Magnólia Liptov
FINREA Vám ponúka na predaj 1 izbový byt 4C v projekte bytový dom Magnólia Liptov v Liptovskej Teplej na ulici Štefana Šmiheľa. Byt sa nachádza sa na 4 podlaží s výťahom. Orientácia bytu je na juh. Vykurovaný bude podlahovým kúrením. Pozostáva zo zádveria 3,27m2, kúpeľne so sprchovacím kútom 4,83m2, haly s kuchynským kútom 18,29m2 a balkóna 4,35m2. K bytu prislúcha aj pivnica 2,31 m2  v podzemnom podlaží. V bytovom dome sú aj ďalšie 1 izbové byty:  na 1  podlaží   1B , 1C na 2  podlaží   2B , 2C na 3  podlaží   3B , 3C na 4  podlaží   4B  prehľad o všetkých bytoch nájdete na :   www.magnolialiptov.sk Pre bližšie informácie ma kontaktujte telefonicky 0901 785 829 O PROJEKTE: Nový projekt bytový dom  Magnólia Liptov, vznikol ako alternatíva mestského bývania v tichom prostredí obce Liptovská Teplá. Magnólia ponúka 20 rôznych bytov. Jednoizbové, dvojizbové a trojizbové byty v rôznych výmerách. Nové "štartovacie" byty pre tých čo sa chcú osamostatniť. Byty pre páry ktoré chcú byť spolu. Byty pre rodiny s deťmi. Investičné príležitosti pre všetkých.  K bytu je možné prikúpiť si parkovacie státie. Predpokladané odovzdávanie bytov je december 2023. FINREA│Realitná kancelária je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri a bezplatnú pomoc s vybavením financovania prostredníctvom hypotéky. Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na www.finrea.sk. Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou. 
Liptovská Teplá
dohodou
FINREA│ 2 izbový byt (60m2) so záhradkou v obci Krpeľany, okr. Martin
Ponúkame Vám jedinečnú príležitosť stať sa majiteľom útulného dvojizbového bytu v malej a pokojnej obci Krpeľany, ktorá sa nachádza iba kúsok od mesta Martin. Tento byt nie je len miestom na bývanie, ale aj dokonalým útočiskom pre všetkých milovníkov prírody, rybolovu a turistiky. Parametre nehnuteľnosti: Rozloha bytu: Na ploche 50m2 sa v byte nachádzajú vstupná chodba, kúpeľňa spojená s WC, obývacia izba a kuchyňa s možnosťou prepojenia a priestranná spálňa Nádherná záhradka, ideálna na relaxáciu a oddych Dve priestranné pivnice na uskladnenie vašich vecí Ideálne pre jednotlivcov, páry alebo malé rodiny Kľudná lokalita s výbornou dostupnosťou do mesta Martin Výhody nehnuteľnosti: Priestranný interiér s dostatkom prirodzeného svetla Veľká kuchyňa s možnosťou prepojenia s obývacou izbou Útulná obývacia izba s východom na balkón Kúpeľňa s vaňou a toaletou Možnosť využitia záhrady na pestovania plodín Súkromie a pokoj v malej obci, no s rýchlym prístupom k mestskej infraštruktúre Lokalita a okolie: Blízkosť mesta Martin s kompletnou občianskou vybavenosťou Možnosti rybolovu na miestnych rybníkoch Nádherná príroda a možnosti turistiky v okolí Pokojná a bezpečná obec s príjemnými susedmi Tento byt je dokonalou kombináciou pohodlia bývania a aktívneho oddychu v prírode. Ak hľadáte útočisko mimo ruchu mesta, ale zároveň s dostatočnou blízkosťou k všetkej občianskej vybavenosti, táto nehnuteľnosť je pre Vás tou správnou voľbou. Nezmeškajte príležitosť a získajte tento úžasný byt so záhradkou a dvomi pivnicami v Krpeľanoch, pri Martine. Kontaktujte nás pre viac informácií a na dohodnutie obhliadky. Vaša budúca oáza pokoja a prírody Vás čaká! Byt je určený k rekonštrukcii a doladeniu podľa vlastných predstáv, prípadne ako investícia. Plocha: úžitková 60m2.Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Cena 77 000 € Kontakt:0918 540 249 Email: lubomirplz@gmail.com FINREA│Realitná kancelária je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri a bezplatnú pomoc s vybavením financovania prostredníctvom hypotéky. Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na www.finrea.sk. Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou. 
Krpeľany
77 000 €
FINREA│Pozemok s rozlohou 2500 m² v obci Hubová
Hľadáte miesto pre svoje podnikanie? Slnečný rovinatý pozemok v extraviláne obce Hubová je ideálnym miestom pre váš zámer. Pozemok je aktuálne využívaný na poľnohospodárske účely, no v súlade s územným plánom obce je určený ako "plocha s prevahou polyfunkčných domov" (obchody, služby, priemysel, sklady). Výhodou pozemku je dobrá lokalita, frekventovaná cesta - hlavný ťah z Martina do Ružomberka.  * rozloha: 2472 m²   * šírka: cca 18 m  * dĺžka: cca 137 m Inžinierske siete sú od pozemku vzdialené cca 300m. Príďte si pozemok pozrieť osobne, zavolajte a dohodnite si obhliadku: 0918 540 249 email: plz@finrea.sk FINREA│Realitná kancelária je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri a bezplatnú pomoc s vybavením financovania prostredníctvom hypotéky. Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na www.finrea.sk. Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou.   
Hubová
91 460 €
FINREA│ Pozemky na predaj v obci Nemcovce
Ponúkame Vám na predaj pozemky v obci Nemcovce okres Prešov. Trvalý trávnatý porast Nemcovce. V osobnom vlastníctve 1/1. Pozemky v rozmeroch 1927m2, 3578m2, 3718m2 a 2424m2 FINREA│Realitná kancelária je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri a bezplatnú pomoc s vybavením financovania prostredníctvom hypotéky. Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na www.finrea.sk. Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou. 
Nemcovce, Prešov
dohodou
FINREA│ Predaj stavebného pozemku v Turčianskych Kľačanoch
Ponúkame Vám možnosť vlastniť nádherný slnečný pozemok na konci malebnej dediny s nezabudnuteľným výhľadom. Tento investičný pozemok ponúka ideálnu príležitosť pre budúcu výstavbu a zhodnotenie Vašej investície. Vlastnosti pozemku: Veľkosť pozemku: 971 m2. Rozmer 21x40m. Mierne svahovitý pozemok. Poloha: Na konci dediny s nádherným výhľadom na okolitú prírodu. Prístupová cesta: Asfaltová, s podielom (217m2) na prístupovej ceste, čo zabezpečuje ľahký prístup k Vašej budúcej nehnuteľnosti. Plánovaná výstavba: V lokalite je plánovaná výstavba v blízkej budúcnosti, čo zvyšuje hodnotu investície. Infraštruktúra: Voda a elektrika: V dosahu cca 100 metrov od pozemku. Kanalizácia: Realizácia plánovaná v priebehu roka 2024, čo zabezpečí kompletnú infraštruktúru pre Váš nový domov. Neváhajte využiť túto jedinečnú príležitosť investovať do nehnuteľnosti, ktorá spája pohodlie a prírodu. Ideálny pozemok pre výstavbu domu na mieru a zároveň s výhodnou perspektívou rastúcej oblasti. Cena: 73 000,- € Kontaktujte nás pre ďalšie informácie alebo dohodnutie obhliadky tohto kúzelného miesta. Táto príležitosť nemusí trvať dlho, takže nechajte Vaše investičné sny začať rásť na tomto úžasnom pozemku! * Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie. V obci sa nachádza škola, škôlka, zastávka autobusu. Ideálny štartovací bod na turistiku, cykloturistiku...  FINREA│Realitná kancelária je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri a bezplatnú pomoc s vybavením financovania prostredníctvom hypotéky. Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na www.finrea.sk. Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou. 
Turčianske Kľačany
73 000 €
FINREA │Predaj 1 izbový byt (30m2) Vrútky - Centrum
Výhodne ponúkame na predaj útulný a dobre zariadený jednoizbový byt v lokalite Vrútky. Tento byt predstavuje výbornú investičnú príležitosť s ohľadom na svojho momentálneho dlhodobého nájomcu, čo zabezpečuje stabilný príjem pre nového majiteľa. Nájomca je spoľahlivý, v nájme už 14 rokov. Priestor bez ďalších investícií do nábytku či vybavenia. Ide o výbornú príležitosť pre investorov hľadajúcich stabilný príjem a rast hodnoty nehnuteľnosti v perspektíve. Plocha: úžitková 30m2. Nachádza sa na 4. poschodí z 7 s výťahom. Podlaha: dlažba, PVC. Steny: omietky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, chladnička. Stav objektu: čiastočna rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: zateplená. Kúrenie: centrálne. Ostatné vybavenie: vstavané skrine, televízor, internet. Dobrá lokalita: Vrútky sú atraktívnou lokalitou so všetkou potrebnou infraštruktúrou a dostupnosťou kultúrnych, obchodných a športových zariadení s rýchlym napojením na hlavné dopravné ťahy. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, zateplený bytový dom. Cena 63 500 €. Mesačné náklady na 1os. 125,- Eur. FINREA│Realitná kancelária je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri a bezplatnú pomoc s vybavením financovania prostredníctvom hypotéky. Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na www.finrea.sk. Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou. 
Vrútky
63 500 €
1 2 3