Ponúkame na predaj 2 izbový byt v Trenčianskych Tepliciach
NONSTOP reality excluzívne ponúka na predaj veľkometrážny 2 izbový byt na sídlisku SNP v Trenčianskych Tepliciach blízko centra mesta aj blízko kompletnej občianskej vybavenosti. Byt s úžitkovou plochou 54 m2+balkón sa nachádza sa na 2 poschodí bytového domu. Byt je v pôvodnom, ale veľmi zachovalom stave pripravený pre nového majiteľa a je ihneď voľný. Nachádza sa v zateplenom panelovom dome na druhom podlaží. Izby sú nepriechodné veľmi priestranné svetlé s výhľadom na okolitú zeleň. Z kuchyne sa ide na balkón čo pôsobí príjemným a priestranným dojmom. Dispozične je riešený veľmi dobre. Pozemok pod bytovkou je v osobnom vlastníctve majiteľa. Orientácia bytu je: juhozápad Mesačné náklady cca 100 eur + energie. V dome sa nachádzajú všetky inžinierske siete, bytovka je prerobená zateplená, vchody ,schránky, okná, fasáda. Parkovanie pred bytovkou je bezproblémové. Kúsok od bytovky sa nachádza zastávka MHD, obchody, kaviarne, škôlka, škola a detské ihriská, cyklotrasa. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť pre spokojný a plnohodnotný život mestského človeka. Do centra mesta je to cca 7 minút pešo. Dobrá dostupnosť na diaľnicu D1 je určite veľkou výhodou. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na tel. +421 907 737 103 Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou, správne poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, notárske poplatky a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky, osobná asistencia makléra počas celého procesu predaja až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti a prepisy energií na príslušných úradoch. Cena energií: 100 Euro / mesiac
Trenčianske Teplice
133 000 €
Chata v Iliavke na predaj
Nonstop reality ponúkajú na predaj peknú záhradnú chatu vhodnú na rekreačné účely v Iliavke. Je to chatová osada 5km od Ilavy. Chata je na svahovom pozemku s jazierkom , kaskádami a terasami. Výmera pozemku je 381m2. Chata je vhodná pre mladé rodinky s deťmi, ale aj pre seniorov. Ponúka fyzickú relaxáciu, ale aj oddych a krásne výhľady. Chatka je 3-poschodová, kde 2. poschodie (obývačka), má prístup zo záhradky. Do kuchyne je prístup z terasy. Podkrovie je vhodné na prespanie, hlavne pre deti. Pri kuchyni je malá pivnica a splachovacie WC, ktoré má v okolí len táto jediná chata. Elektrika je vybavená formou- foto panelov do batérie, voda sa vlieva do 2-nádob- 1000L objemu zo strechy alebo pitná z neďalekej studničky. Chatka sa predáva aj so zariadením. Vybavenie chatky ponúka okamžité využitie na prespanie, stravovanie, tak aj- kompletné vybavenie pracovného náradia. Varenie je na (plynovú nádobku), zariadenie kuchyne je vybavené sporákom- kúrenie je na plyn. Na terase je vonkajšie posedenie a krb. Na pozemku sú výsadené ihličnaté aj listnaté stromčeky. Je to oblasť vyššieho pásma okolo 400 mnm. Prístup k chatke je možný autom, po spevnenej kamenistej ceste, až do osady a odtial je spevnená cesta k chatke. Pred chatkou je parkovacie miesto pre jedno auto. Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou, správne poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, notárske poplatky a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky, osobná asistencia makléra počas celého procesu predaja až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti a prepisy energií na príslušných úradoch.
Ilava
39 900 €
PENZIÓN LÍVIA v Trenčianskych Tepliciach na predaj
Ponúkame na predaj dobre zabehnutý penzión LÍVIA v kúpeľnom meste Trenčianske Teplice, ktorý má dlhoročnú tradíciu. Penzión je situovaný 2 minúty na pešo do centra mesta. Ponúka ubytovanie v 6 izbách a 3 apartmánoch s celkovou kapacitou 29 hostí. Samozrejmosťou vybavenia izieb je vždy tv a vlastná kúpeľňa s toaletou. Na prípravu jedál je spoločná plne vybavená kuchynka s jedálenskym posedením. V apartmánoch je samostatná kuchyňa. K dokonalému komfortu ubytovaných hostí patrí aj WiFi pripojenie na internet v celom penzione. Dispozičné rišenie podlaží 1. nadzemné podlažie-recepcia ,kuchyňa,sklad,špajza,jedáleň,toalety,2 miestnosti pre zamestnancov s kúpeľňou a wc. 2. nadzemné podlažie-3 izby s vlastným sociálnym zariadením, kuchynka s jedálenskym stolom. 3. nadzemné podlažie-3 izby so sociálnym zariadením,1 malý apartmán. 4. nadzemné podlažie-veľký apartmán -mezonetový s kuchyňou a 2 kúpeľňami a s wc. Tu sa nachádza veľká spoločná terasa s výhľadom na mesto a okolie. V lete príjemné posedenie, hra biliardu a stolný futbal. V suteréne je vírivka a sauna pre max. 4 osoby K penziónu patrí aj parkovisko s kapacitou 10 áut Náklady na prevádzkovanie penzionu / ktorý je viac menej stále obsadený/: práčovňa 150eur plyn zálohové pladby 520eur elektrika 200eur servis výťahu 30eur pevná linka, služobný mobil+internet 40eur Veľkou výhodou a benefitom pre nového majiteľa je vybudovaná stála klientela !! Pri podpise kúpnopredajnej zmluvy majiteľ poskytne všetky objednávky rezervované do jesene tohto roku. S vážnym záujemcom je dohoda o cene penziónu možná. Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou, správne poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, notárske poplatky a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky a osobná asistencia makléra počas celého procesu predaja až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti a prepisy energií na príslušných úradoch.
Trenčianske Teplice
800 000 €
Ponúkame na predaj chatu v Jerichove okres Bánovce nad Bebravou.
Ponúkame na predaj peknú chatu v chatovej oblasti Jerichov-Brezolupy 7km od mesta Bánovce nad Bebravou. Pozemok má 410m2, zastavaná plocha je 37m2. Prístup je lesnou cestou popri jazere. V prízemnej časti je garáž a pivnica, schodami sa dostaneme do kuchyne s obývačkou. Drevenným schodiskom prejdeme do spacej časti kde sú 4 postele v podkroví. V chate je elektrika, kúrenie elektrické radiátormi, voda zo studne. Z vonkajšej strany chaty je pristavená kúpeľňa s wc a sauna-bónus. Pri vstupe do chaty je terasa so sedením. Na pozemku je gril s posedením. Táto chatová oblasť je výnimočná až čarovná, krásnym jazerom v strede chatovej oblasti. Prídu si tu na svoje hlavne rybári ale dá sa aj člnkovať, kúpať, opaľovať, relaxovať. Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou, správne poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, notárske poplatky a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky a osobná asistencia makléra počas celého procesu predaja až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti a prepisy energií na príslušných úradoch.
Brezolupy
84 000 €
Predám trojizbový byt v Topoľčanoch aj s garážou
Ponúkam na predaj pekný 3-izbový byt o výmere 72 m2 + lógia 4,20 m2 + pivnica. Byt sa nachádza na ulici P.O. Hviezdoslava v Topoľčanoch. Bytový dom má 3 podlažia. Kolaudovaný bol v roku 1982 a v roku 2015 prešiel kompletnou rekonštrukciou ( zateplenie, fasáda a okná v spoločných priestoroch,strecha). V suteréne sú umiestnené pivnice, sušiareň, miestnosť pre bicykle a kočíky. Nad pivnicami sa nachádza prvé nadzemné podlažie. Vykurovanie je ústredné , z kotolne. V objekte sa nachádza elektrický vrátnik so zvukovou signalizáciou a optická sieť internetu. Výhodou bytu sú: - Samostatné nepriechodné izby - samostatné WC od kúpeľne - - špajza o výmere 1,64 m2 - veľké okno v obývačke a krásny výhľad na okolitú prírodu. Byt je vo výbornej lokalite v okolí sa nachádzajú školy, škôlky, sídliskové parky, ihriská, lekári, lekárne, sieť obchodov a služieb kúpalisko. Pri bytovom dome je možnosť prechádzok po prírode. Byt sa predáva aj s garážou dohoda na cene možná Dopravné napojenie je výborné. Železničná stanica a autobusová stanica sa nachádza 10 minút. Byt je v osobnom vlastníctve bez tiarch. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na tel. +421 907 737 103 Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou, správne poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, notárske poplatky a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky, osobná asistencia makléra počas celého procesu predaja až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti a prepisy energií na príslušných úradoch.
Topoľčany
115 000 €
Predáme pekný trojizbový byt v Trenčine
Ponúkam na predaj pekný 3-izbový byt o výmere 66,5 m2 + lógia 4,20 m2 + pivnica. Byt sa nachádza na ulici Jána Halašu v Trenčíne. Bytový dom má 7 podlaží. Kolaudovaný bol v roku 1982 a v roku 2015 prešiel kompletnou rekonštrukciou ( zateplenie, fasáda a okná v spoločných priestoroch,strecha). V suteréne sú umiestnené pivnice, sušiareň, miestnosť pre bicykle a kočíky. Nad pivnicami sa nachádza prvé nadzemné podlažie. Vykurovanie je ústredné , z kotolne. V objekte sa nachádza elektrický vrátnik so zvukovou signalizáciou a optická sieť internetu. Výhodou bytu sú: - Samostatné nepriechodné izby - samostatné WC od kúpeľne - - komora o výmere 1,64 m2 - veľké okno v obývačke a krásny výhľad na prírodu. Byt je kompletné zrekonštruovaný. Drevené dvere aj obložky, vstavané skrine na mieru, kuchynská linka na mieru, elektrina, kúpelka, wc, podlahy, stierky, znížené stropy, plastové okná. Byt je vo výbornej lokalite v okolí sa nachádzajú školy, škôlky, sídliskové parky, ihriská, lekári, lekárne, sieť obchodov a služieb. Pri bytovom dome je Lesopark Brezina, ktorý ponúka možnosť prechádzok a športu. Dopravné napojenie je výborné. Železničná stanica a autobusová stanica sa nachádza 10 minút. Byt je v osobnom vlastníctve bez tiarch. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na tel. +421 907 737 103 Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou, správne poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, notárske poplatky a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky, osobná asistencia makléra počas celého procesu predaja až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti a prepisy energií na príslušných úradoch.
Trenčín
128 000 €
Ponúkame na predaj pekný 3 izbový byt v Trenčianskych Tepliciach.
Ponúkame na predaj pekný3 izbový byt v Trenčianskych Tepliciach. Nachádza sa na sídlisku SNP v panelovom dome na vyvýšenom prízemí. Byt má rozlohu 73m2, pekne prerobený s veľkou kúpeľňou . V byte sú plastové okná, laminátové podlahy, dlažba,2 komory,nová kuchynská linka.Izby sú priestranné,slnečné. Z obývacej izby je leľká lógia orientovaná na južnú stranu s výhľadom na základnú školu. K bytu prináleží pivnica. Bytový dom je zateplený s novým výťahom. Mesačné náklady na bývanie 170eur+ energie. Parkovanie pred bytovkou bezproblémové.V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť,zdravotné stredisko,základná škola,škôlka,tesco. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na tel. 0906 621 752 Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou, správne poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, notárske poplatky a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky, osobná asistencia makléra počas celého procesu predaja až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti a prepisy energií na príslušných úradoch. Fotografie sú majetkom realitnej kancelárie.
Trenčianske Teplice
115 000 €
Na predaj 3 izbový byt v Trenčíne na ulici Soblahovskej.
NONSTOP reality excluzívne ponúka na predaj 3 izbový bezbariérový byt v lukratívnej časti Trenčína na Soblahovskej ulici vo vyhľadávanej lokalite blízko centra mesta aj blízko kompletnej občianskej vybavenosti. Byt s úžitkovou plochou 75 m2 + 9,24m2 lóggia + pivnica. V pivnici sú spoločné priestory, kde sa nachádza aj posilňovňa slúžiaca pre vlastníkov bytov v celej bytovke aj spoločná miestnosť na bicykle a kočíky. Celá bytovka je zabezpečená kamerami a aj bezbariérovým prístupom. Byt bol pred siedmimi rokmi zrekonšruovaný má plastové okná, murované jadro s rohovou vaňou, plávajúce podlahy,v kuchyni keramická dlažba, kuchyňská linka. Dispozícia: vstupná chodba so šatníkovou skrinkou , kuchyňa, kúpeľňa s WC, obývacia izba , spálňa so vstavanou skriňou, detská izba. Orientácia bytu je: kuchyňa na juhozápad a izby sú na východ. Mesačné náklady pre 2 osoby cca 150 eur. V dome sa nachádzajú všetky inžinierske siete, bytovka prerobená zateplená, vchody , okná, fasáda, nové balkóny, bezbariérový prístup. Parkovanie v okolí je verejné. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť pre spokojný a plnohodnotný život mestského človeka. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na tel. 0907737103 Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou, správne poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, notárske poplatky a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky, osobná asistencia makléra počas celého procesu predaja až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti a prepisy energií na príslušných úradoch.
Trenčín
169 900 €
Na predaj pozemok v Trenčianskych Tepliciach vhodný na výstavbu chaty alebo montovaného domu
Ponúkame na predaj slnečný pozemok v Trenčianskych Tepliciach, Rozloha je 4039 m2. Jeho šírka je 20m2. Pozemok je vhodný na výstavbu, chaty, alebo montovsného domu. Vedľa pozemku sa nachádza elektrická prípojka. Cesta je spevnená. Pozemok je situovaný v krásnom údolí mesta Trenčianske Teplice, juhozápadne len pár minút od kúpeľného mesta kúpeľného parku a kúpaliska Zelená žaba. Do centra Trenčianskych Teplíc a kúpeľných domov sa dostanete pešou chôdzou cez kúpeľný park za 10-15 minút. Výhody kúpa za účelom zhodnotenia ako investičného pozemku, možnosť využitia či už pestovania resp. v budúcnosti ako stavebného pozemku, výborná dostupnosť priamo zo spevnenej cesty, možnosť dotiahnutia inžinierskych sietí, Mesto Trenčianske Teplice je kúpeľné mesto, ktoré sa nachádza v údolí Považského Inovca a Strážovských vrchov, len 15 km od zjazdu z diaľnice D1 a 1,5 hodiny cesty z Bratislavy. Kúpeľné mesto ponúka jednak možnosti relaxu a zdravotných procedúr s využitím liečivých termálnych prameňov, voľno-častové aktivity ako je turistika (vrch Machnáč, Jeleň, Inovec...), cykloturistika, nordic walking ako aj saunový relax a oddych v najstaršom zrekonštruovanom kúpalisku s históriou – Kúpalisko Zelená žaba. Mesto Trenčianske Teplice má komplexnú občiansku vybavenosť a je vzdialené len 15 km od okresného mesta Trenčín. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na tel. 0907737103 Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou, správne poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, notárske poplatky a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky, osobná asistencia makléra počas celého procesu predaja až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti a prepisy energií na príslušných úradoch.
Trenčianske Teplice
92 897 €
Ponúkame na prenájom priestory v polyfunkčnej budove v Nemšovej
Prenajmeme obchodné priestory v obci Nemšová. V poslednen dobe priestory slúžili ako prevádzka baru a herne. Je možné pokračovať v tomto obchodnom zameraní, pripadne vyuzivat priestory na iné účely ako napríklad sklad, predajna tovarov, výrobná prevádzka, atd. Priestor má celkovú plochu cca 94m2 + 15m2 sklad + 35m2 terasa.. Súčasťou je obchodný priestor, sociálne zariadenie , príručný sklad. Pri budove je terasa o veľkosti cca 35m2. K dispozícii aj priľahlý pozemok a možnosťou parkovania. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na tel. 0907737103 Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou, správne poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, notárske poplatky a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky, osobná asistencia makléra počas celého procesu predaja až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti a prepisy energií na príslušných úradoch.
Nemšová
1 €/mes.
Ponúkame na predaj 3 izbový byt v Trenčíne na Sihoti s veľkým šatníkom a francúzskym oknom v obývačk
NONSTOP reality excluzívne ponúka na predaj veľkometrážny byt v lukratívnej časti Trenčína vo vyhľadávanej lokalite blízko centra mesta aj blízko kompletnej občianskej vybavenosti. Byt s úžitkovou plochou 81m2+lóggiou 5 m2 sa nachádza sa na 8. poschodí bytového domu. Byt je pripravený pre nového majiteľa a je ihneď voľný. Na ľavej strane chodby sa nachádza prvá izba bytu, na pravej strane je druhá - detská izba so samostatným veľkým šatníkom, obývačka je spojená s kuchyňou a balkónom s veľkým francúzským oknom čo pôsobí príjemným a priestranným dojmom. V strede chodby sa nachádza moderne prerobená kúpeľňa so sprchovým kútom a WC. Dispozične je riešený veľmi dobre. Má za sebou kompletnú rekonštrukciu pri ktorej bol byt moderne prerobený. V pivnici sú aj spoločné priestory, kde sa nachádza aj spoločná miestnosť na bicykle a kočíky. Orientácia bytu je: juhozápad obývačka a detská izba, kuchyňa a spálňa severovýchod. Mesačné náklady pre 2 osoby cca 150 eur. V dome sa nachádzajú všetky inžinierske siete, bytovka je prerobená zateplená, vchody ,schránky, okná, fasáda, nové balkóny. Kúsok od bytovky sa nachádza zastávka MHD, nemocnica, obchody, kaviarne, škôlka, škola a detské ihriská, cyklotrasa, ostrov, kúpalisko, krytá plaváreň. Dobrá dostupnosť na diaľnicu D1 je určite veľkou výhodou. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť pre spokojný a plnohodnotný život mestského človeka. Do centra mesta je to cca 10 minút pešo. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na tel. +421 907 737 103 Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou, správne poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, notárske poplatky a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky, osobná asistencia makléra počas celého procesu predaja až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti a prepisy energií na príslušných úradoch.
Trenčín
dohodou
Ponúkame na prenájom priestory v polyfunkčnej budove v Nemšovej
Ponúkame Vám na prenájom zrekonštruovaný obchodný priestor s výkladom na hlavnú ulicu priamo pred základnou školou. Priestor o výmere 30 m2 štvorcového charakteru sa nachádza na prízemí polyfunkčného objektu s výkladom do ulice. + veľká výkladová časť (viditelné miesto pre zákazníka) + veľká fluktuácia potencionálnych klientov Priestor je vhodný ako kancelária, alebo aj ako samostatný podnikateľský subjekt ako kaderníctvo , nechtové štúdio, bagetáreň.....
Nemšová
dohodou
Ponúkame na prenájom priestory v polyfunkčnej budove v Nemšovej
Ponúkame Vám na prenájom zrekonštruovaný obchodný priestorna prvom poschodí v polyfunkčnom objekte. Priestor o výmere 50 m2 štvorcového charakteru sa nachádza na prvom poschodí polyfunkčného objektu s výkladom do ulice. + veľká fluktuácia potencionálnych klientov Priestor je vhodný ako kancelária, alebo aj ako samostatný podnikateľský subjekt ako kaderníctvo , nechtové štúdio.
Nemšová
1 €/mes.
Na predaj veľkometrážny byt s terasou v Trenčíne
NONSTOP reality excluzívne ponúka na predaj 3 izbový bezbariérový byt v lukratívnej časti Trenčína na Soblahovskej ulici vo vyhľadávanej lokalite blízko centra mesta aj blízko kompletnej občianskej vybavenosti. Byt s úžitkovou plochou 75 m2 + 9,24m2 lóggia + pivnica. V pivnici sú spoločné priestory, kde sa nachádza aj posilňovňa slúžiaca pre vlastníkov bytov v celej bytovke aj spoločná miestnosť na bicykle a kočíky. Celá bytovka je zabezpečená kamerami a aj bezbariérovým prístupom. Byt bol pred siedmimi rokmi zrekonšruovaný má plastové okná, murované jadro s rohovou vaňou, plávajúce podlahy,v kuchyni keramická dlažba, kuchyňská linka. Dispozícia: vstupná chodba so šatníkovou skrinkou , kuchyňa, kúpeľňa s WC, obývacia izba , spálňa so vstavanou skriňou, detská izba. Orientácia bytu je: kuchyňa na juhozápad a izby sú na východ. Mesačné náklady pre 2 osoby cca 150 eur. V dome sa nachádzajú všetky inžinierske siete, bytovka prerobená zateplená, vchody , okná, fasáda, nové balkóny, bezbariérový prístup. Parkovanie v okolí je verejné. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť pre spokojný a plnohodnotný život mestského človeka. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na tel. 0907737103 Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou, správne poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, notárske poplatky a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky, osobná asistencia makléra počas celého procesu predaja až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti a prepisy energií na príslušných úradoch.
Trenčín
165 000 €
Na predaj pozemok v Trenčianskych Tepliciach vhodný na stavbu chatky alebo montovaného domu
Ponúkame Vám na predaj pozemok - záhrada v TrenčianskychTepliciach. Pozemok je umiestnený v zastavanom území obce. Jeho rozloha je 1159m2. Šírka pozemku je zo spodnej strany 9m2 tá časť je svahovitá s náletovou burinou a pod horou sa rozširuje na 15m2 kde je pozemok už len v miernom svahu. V tejto časti je možné postaviť chatku, alebo montovaný dom. Prístupová cesta je z hory a aj zo sídliska. Elektrická prípojka je neďaleko pozemku. Na pozemku v minulosti bola studnička , ktorú je treba obnoviť. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na tel. 0907737103 Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou, správne poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, notárske poplatky a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky, osobná asistencia makléra počas celého procesu predaja až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti a prepisy energií na príslušných úradoch. Fotografie sú majetkom realitnej kancelárie.
Trenčianske Teplice
55 632 €
Na predaj pozemok v Trenčianskych Tepliciach vhodný a stavbu chatky ale aj ako investícia.
Ponúkame na predaj pozemok v Trenčianskych Tepliciach. Rozloha je 2039 m2. Jeho šírka je 20m2. Prístupová cesta je spevnená z dvoch strán. Vedľa pozemku sa nachádza elektrická prípojka. Pozdĺž pozemku vedie obecná cesta pokrytá makadamom zabezpečujúca prístup na pozemok. Každým smerom, ktorým upriamite svoj zrak, vás očarí panoramatický výhľad na majestátne štíty okolitých hôr a lúk. Lokalita má výbornú polohu, v jej okolí sa nachádza množstvo zelene, hory blízko do centra mesta Trenčianske Teplice. Na svoje si prídu milovníci prírody a aktívneho oddychu. Pozemok odporúčam mladým aj starším párom, rodinám, na výstavbu chaty, víkendovej chalupy, montovaného domu alebo ako investíciu do budúcnosti. Táto lokalita je vhodná aj na farmárčenie, chov koní, oviec.... Tento zaujímavý pozemok je slnečný, svahovitý s orientáciou na JZ. Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou, správne poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, notárske poplatky a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky a osobná asistencia makléra počas celého procesu predaja až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti a prepisy energií na príslušných úradoch.
Trenčianske Teplice
59 500 €
Prenajmem zabehnutú kaviareň v centre Trenčína
Na prenájom Vám ponúkame kompletne zariadenú Kaviareň na námestí v Trenčíne. Výmera 64 m2 (20 miest na sedenie) + 45 m2 terasa (30 miest na sedenie). 2 x pánske WC, 2x dámske WC. Priestory boli dlhodobo využívané ako kaviareň, ale taktiež sú vhodné na inú prevádzku. Mesačný nájom: 1 700 EUR +odstupné.
Trenčín
1 700 €/mes.
Na predaj garáž v Trenčíne v garážovom dome na ulici K zábraniu
Ponúkame Vám na predaj garáž v Trenčíne na ulici Pred Poľom. Plocha: pozemku 20m2. V garáži je elektrika, má aj má elektrickú bránu na diaľkové ovládanie V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na tel. 0907737103 Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou, správne poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, notárske poplatky a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky, osobná asistencia makléra počas celého procesu predaja až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti a prepisy energií na príslušných úradoch. Fotografie sú majetkom realitnej kancelárie.
Trenčín
19 900 €
Na predaj pozemok v Trenčianskych Tepliciach vhodný a stavbu chatky alebo montovaného domu
Ponúkame Vám na predaj pozemok - vhodný na stavbu chaty v Trenčianskych Tepliciach. Jeho rozloha je 3387m2. Priamo na pozemku sa nachádzajú inžinierske siete – vybudovaná prípojka elektriky, vody a septik. Pozdĺž celého pozemku vedie obecná cesta pokrytá makadamom zabezpečujúca prístup na pozemok. Každým smerom, ktorým upriamite svoj zrak, vás očarí panoramatický výhľad na majestátne štíty okolitých hôr a lúk. Lokalita má výbornú polohu, v jej okolí sa nachádza množstvo zelene, hory blízko do centra mesta Trenčianske Teplice.. Na svoje si prídu milovníci prírody a aktívneho oddychu. Pozemok odporúčam mladým aj starším párom, rodinám, na výstavbu chaty, víkendovej chalupy, montovaného domu alebo ako investíciu do budúcnosti. Táto lokalita je vhodná aj na farmárčenie, chov koní, oviec.... Tento zaujímavý pozemok je slnečný, svahovitý s orientáciou na JV. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na tel. 0907737103 Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou, správne poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, notárske poplatky a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky, osobná asistencia makléra počas celého procesu predaja až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti a prepisy energií na príslušných úradoch. Fotografie sú majetkom realitnej kancelárie.
Trenčianske Teplice
193 059 €
Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt Trenčianske Teplice,
Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt v Trenčianskych Tepliciach na sídlisku SNP. Plocha-úžitková 64m2,vyvýšené prízemie Podlaha -plávajúca Steny-stierky Okná-plastové Vybavenie kúpeľne-vaňa, Oddelené WC.Zo špajze urobený priestor kde je sprchový kút Vybavenie kuchyne-kuchynská linka,sporák,chladnička. Stav objektu-kompletná rekonštrukcia. Kúrenie-centrálne Z obývačky je zasklenená lóggia. Výhody-slnečný,škola,škôlka,zdravotné stredisko,Tesco. Bytový dom zateplený s novým výťahom. Parkovanie bezproblémové pred bytovkou.Byt sa predáva so zariadením alebo podľa dohody.K bytu prináleží pivnica Cena dohodou. Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou, správne poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, notárske poplatky a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky, osobná asistencia makléra počas celého procesu predaja až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti a prepisy energií na príslušných úradoch.
Trenčianske Teplice
64 €
Na predaj chata v chatovej oblasti v Luborči
Realitná kancelária Nonstop reality Vám ponúka na predaj chatku s kaskadovitým pozemkom v obci Nemšová, časť Ľuborča. Pozemok sa nachádza v tichej, chalupárskej oblasti mimo zastavaného územia. Rozloha pozemku je 348 m2, chata o rozlohe 29m2. Ku pozemku vedie asfaltová cesta zo spodnej strany pozemku a spevnená cesta z hornej strany chaty. Pozemok sa nachádza v miernom svahu, upravený kaskadami do rovín. Spodná rovina je využívaná ako zeleninová záhrada s úrodnou pôdou, vyššie je udržiavaný trávnik s ovocnými drevinami. Horná kaskada je pod chatkou a tam sa nachádza skleník. Ku pozemku sú prístupové cesty zospodu aj zvrchu, obe s možnosťou zaparkovania vozidla. Pozemok má elektrickú prípojku 230V a vyvŕtanú vlastnú studňu s pitnou vodou a obecný vodovod. Na udržiavanie odpadných vôd je na pozemku septik. Záhradná chatka pozostáva z kuchyne v spodnej časti chaty , obývačky, spálne ma poschodí, skladu a WC so splachovaním. Kúpeľňa prechádza rekonštrukciou je pred dokončením, je v nej zavedená voda a elektrika. V zimných mesiacoch je možnosť vykurovania pevným palivom v krbe, ktorý sa nachádza v obývačke a v kachliach v kuchyni. Okná sú drevené, strecha je kombinovaná plech so šindeľom. Pozemok so záhradnou chatkou sa nachádza v malebnej prírode s množstvom turistických príležitostí, alebo turistických atrakcií, ako Rozhľadňa Trenčianska Závada, Gazdovstvo Uhliská či Ranch13. Záhradná chatka je taktiež vhodná pre pobyt rodín s deťmi v tichej, dedinskej oblasti. Na pozemku je altánok na oddych, priestor na grilovanie a bazén. Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou, správne poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, notárske poplatky a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky a osobná asistencia makléra počas celého procesu predaja až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti a prepisy energií na príslušných úradoch. Fotografie sú majetkom realitnej kancelárie.
Nemšová
61 500 €
Romantický pobyt v Domčekoch pri pyramíde v Trenčianskych Tepliciach
Toto nezabudnuteľné miesto je všetko, len nie obyčajné. Preto využite ponuku ubytovania v Domčekoch pri pyramíde a oddajte sa absolútnemu relaxu v kúpeľnom prostredí Trenčianskych Teplíc. Jedinečné ubytovanie pod horami Vás uchváti nádherným tichým prostredím s neopísateľnými výhľadmi aj priamo zo spálne. Objavte novootvorený klenot prírody v krásnom prostredí Trenčianskych Teplíc @Domčeky pri pyramíde, kde Vám panoramatické výhľady vezmú dych. Viac info a rezervácie: +421 907 737 103, +421 903 180 754, Lokalita: Červené kopanice Cena 100€/ noc, max. Max 4 osoby jeden domček v cene pobytu je liečivá pyramída a vírivka @domcekypripyramide je viac než len ubytovanie na víkend. Ponúka vám maximálny komfort, pohodlie, súkromie a oddych na okraji lesa s jedinečným vybavením, vďaka ktorým sa váš pobyt stane nezabudnuteľným. - Vybavenie interiéru chatky je bezchybné, pohodlné a praktické. - K dispozícii je vírivka s panoramatickým výhľadom a vonkajšou drevenou húpačkou. - Na rozlohe 25m2 nájdete všetko vybavenie, elektrické osvetlenie, zásuvky na nabíjanie, knihy a spoločenské hry. - Nádherná terasa s rozlohou približne 25m2 ponúka úchvatný výhľad na okolitú prírodu, konkrétne na Klepáč, Čvirikovec, vyhliadku - Jeleň, Trenčianske Teplice. - Môžete si tu vychutnať oddych na hojdačke, alebo pri zapustenom ohnisku s masívnym sedením. Vnútro pozostáva z obývacej izby s kuchyňkou. Môžete využiť pohodlnú rozkladaciu posteľ pre dve osoby, jedálenský stôl so stoličkami. Kuchyňa je kompletne vybavená na plnohodnotné užívanie a prípravu niečoho pod zub, nachádza sa tu okrem iného dvojplatnička na varenie, varná konvica, chladnička a elektrická rúra, klimatizácia. V kúpeľni nájdete sprchu, umývadlo a WC. Spálňu s manželskou posteľou, krbom, francúzskym oknom, ktoré tentokrát ponúka výhľady z inej perspektívy. Užite si krásne prostredie tohoto romantického miesta v prírode.
Trenčianske Teplice
100 €
Pozemok na výstavbu RD v Chocholnej
Nonstop reality ponúkajú na predaj stavebný pozemok o výmere 2971 m2 neďaleko Trenčína v obci Chocholná - Velčice. Pozemok je určený na nízkopodlažnú zástavbu rodinných domov, alebo je možné ho využiť aj na podnikateľské účely. Pozemok má spevnenú prístupovú cestou je rovinatý, slnečný, so šírkou 30 m, čo umožňuje jeho rozdelenie na 2 parcely. Na hranici pozemku sa nachádzajú všetky inžinierske siete, okrem plynu. Odpad bude riešený čističkou. Pozemok sa nachádza v blízkosti Chocholanskej kyselky. Poloha pozemku je veľmi výhodná - rýchly prístup do obce, na diaľnicu D1, ako aj Trenčína. V zmysle územného plánu obce je možné v časti pozemku realizovať výstavbu RD, vzhľadom na šírku pozemku je možné uvažovať s výstavbu dvojdomu resp.dvoch menších domov. Výborná dostupnosť do Trenčína, či na D1 Celkovo sa jedná o zaujímavý pozemok s ideálnym tvarom, šírkou, bezproblémovým prístupom a s prirodzeným zdrojom vody. Odporúčame! V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na tel. 0907737103 Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou, správne poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, notárske poplatky a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky, osobná asistencia makléra počas celého procesu predaja až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti a prepisy energií na príslušných úradoch. Fotografie sú majetkom realitnej kancelárie.
Chocholná - Velčice
140 000 €
Predám pekný 2 izbový byt v Trenčianskych Tepliciach,
Predám veľký 2 izbový byt na sídlisku SNP v Trenčianskych Tepliciach. Nachádza sa na vyvýšenom prízemí v panelovom dome s výťahom Úžitková plocha je 67m2.Prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Z obývačky je lógia na južnú stranu. K bytu patrí murovaná pivnica. Bytovka je zateplená a v pláne je výmena nového výťahu. Mesačné náklady na bývanie 140eur. Parkovanie pred bytovkou bezproblémové. V blízkosti sa nachádza škola,škôlka,zastávka autobusu. Tesco,zdravotné stredisko. Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou, správne poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, notárske poplatky a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky, osobná asistencia makléra počas celého procesu predaja až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti a prepisy energií na príslušných úradoch.
Trenčianske Teplice
114 000 €
Garsónka na predaj
Ponúkame Vám na predaj garsónku v Topoľčanoch, na ulici Krušovská.(modrák) Plocha: úžitková 22m2. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia pred šiestimi rokmi. Cena 58 900 € Byt je priestranný, slnečný, pripravený na nasťahovanie nového majiteľa. Voľný ihneď! Všetka potrebná občianska vybavenosť sa nachádza blízko bytového domu. Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou, správne poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, notárske poplatky a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky, osobná asistencia makléra počas celého procesu predaja až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti a prepisy energií na príslušných úradoch.
Topoľčany
58 900 €
Ponúkame na predaj 3 izbový byt v Trenčianskych Tepliciach.
NONSTOP reality excluzívne ponúka na predaj veľký trojizbový byt vo vyhľadávanej lokalite blízko centra mesta aj blízko kompletnej občianskej vybavenosti. Byt má úžitkovú plochu 70 m2+2 pivnice. Byt bol kompletne zrekonšruovaný má nové plastové okná, laminátové podlahy, murované jadro, vymenené stupačky, nové elektrické rozvody Byt je slnečný a priestranný Predáva sa kompletne zariadený V kuchyni je nová kuchynská linka na mieru K bytu prináležia 2 pivnice Mesačné náklady na bývanie cca 180 eur Orientácia bytu je: juhozápad V dome sa nachádzajú všetky inžinierske siete, bytovka prerobená, vchody , okná, fasáda V bytovom dome nie je aktuálne výťah, ale často sa jeho výstavba komunikuje na domových schôdzach, keďže v tomto bytovom dome je možnosť jeho výstavby. V budúcnosti to môže potenciálnemu majiteľovi priniesť zvýšenú hodnotu samotného bytu. Parkovanie v okolí je bezproblémové Za bytovkou je príjemný park pre posedenie a oddych. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť pre spokojný a plnohodnotný život mestského človeka. Hneď veľa bytovky je autobusová zástavka, a obchod, detské ihriská, škola, škôlka, benzínka. Do centra mesta je to cca 10 minút pešo. Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou, správne poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, notárske poplatky a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky, osobná asistencia makléra počas celého procesu predaja až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti a prepisy energií na príslušných úradoch. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na tel. + 421 905 621 752
Trenčianske Teplice
123 000 €
Na predaj pozemok v Trenčíne na Bratislavskej ulici
Nonstop reality ponúkajú na predaj pozemok určený na výstavbu v Trenčíne na Bratislavskej ulici o rozlohe 3 000 m2, Rozmer pozemku je cca 30m x 100 m. Na hranici sú všetky IS, el. energia, vodovodná prípojka, prístupová cesta. Na pozemok bolo vydané stavebne povolenie a je vypracovaný projekt Polyfunkčný objekt - Bratislavska ulica, na ktorom je povolená výstavba 2 NP + pre výstavbu bytov a nebytových priestorov.
Trenčín
750 000 €
INVESTUJTE DO NEHNUTEĽNOSTI V DUBAJI viac na www.nonstopluxury.sk
Ponúkame Vám možnosť nájsť vhodnú nehnuteľnosť v DUBAJI. Ponúkame širokú paletu apartmánov, domov a víl v Dubaji. Od radovej zástavby po luxusné vily, plávajúce domy. Dubaj ponúka dynamiku mesta, oddych na pláži alebo relax na golfe. Jeden z projektov ponúka luxusné obytné veže, ktoré pozostávajú z 1 až 4-izbových apartmánov a 2 až 4-izbových duplexov. Vychutnajte si pokojné útočisko pred rušným mestom, kde sa príroda snúbi s luxusným bývaním a komunita sa spája, komunikuje a inšpiruje ostatných. Tento projekt je navrhnutý tak, aby vás zaujal všetkým, čo ponúka. Je navrhnutý s ohľadom na potreby obyvateľov a zároveň ponúka pozitívnu atmosféru, inšpiráciu a pocit spolupatričnosti. Výstavba predstavuje miesto plné pulzujúcej kultúry, moderného štýlu a tradičného pokoja. Každá rezidencia je starostlivo navrhnutá tak, aby vyhovovala vášmu vycibrenému vkusu a sofistikovanosti. Elegantný a moderný obytný priestor vám vydláždi cestu k dokonalému bývaniu. Obyvatelia zažívajú luxusné bývanie a prírodné prostredie. Využite výhody jednej z najvyhľadávanejších oblastí pri kúpe svojho budúceho domu. Nachádzajú sa tu obchodné, rekreačné a obytné zóny, ako aj nákupné centrum, cyklistické chodníky a malebné piknikové oblasti. Vlastnosti a vybavenie Projekt má pre každého niečo, vrátane nebeskej záhrady, posilňovne, 4 tematických dvorov a golfového ihriska. V dnešnom rýchlom svete je čoraz dôležitejšie nájsť spôsob, ako si oddýchnuť. Vydajte sa na pokojnú prechádzku alejami lemovanými stromami, cvičte skupinovú jogu na terasách alebo sa prechádzajte záhradami. A keď potrebujete načerpať nové sily, vychutnajte si jedlo v grile a jedálni alebo si pozrite film pod hviezdami na našom filmovom plátne. S rodinou a priateľmi tu môžete stráviť svoj vzácny čas. Sú tu štyri tematické nádvoria, ktoré sú navzájom prepojené. Výstavba sa nachádza v Sobha Hartland a má viacero súkromných vonkajších ústupkov a sviežich záhradných priestorov, ktoré dotvárajú celkovú estetiku. Má prvotriedne golfové ihrisko s 18 jamkami, z ktorých každá je starostlivo navrhnutá. Je to ideálny spôsob, ako si užiť po dlhom dni v práci. Veď nie je nič lepšie ako zahrať skvelú hru na slnkom zaliatej fairwayi. Klubovňa je vybavená najlepším zariadením a terasou s výhľadom na zeleň. Umiestnenie Nachádza v štvrti Sobha Hartland 2, kde je všetko na dosah ruky. V blízkosti dôležitej diaľnice Ras Al Khor je Sobha One malým skrytým svetom. Preto sa domov nikdy nedostanete rýchlejšie. Keď sa obzriete späť, pozrite sa na sever k pokojným vodám zálivu. Ďalej na sever na horizonte atraktívny výhľad na Burj Khalifa, Creek Tower na severovýchode a Downtown na západe. Tu sa nachádza mnoho kľúčových pamiatok a cieľov, ktoré sú v blízkosti lokality. Výhody Rýchly prístup do Palm Jumeirah, do prístavu Dubai Marina, k mrakodrapu Burj Al Arab, do nákupného centra Mall of Emirates a do Dubai Media City. Exkluzívne vonkajšie obytné priestory s výhľadom na Palm Jumeirah a rozsiahly horizont. Vo vstupnej hale je k dispozícii exkluzívna kaviareň S s gurmánskymi jedlami. Séria automatizovaných inteligentných funkcií a najmodernejších, bezkontaktných, vysokorýchlostných výťahov. Inteligentné WC a nadrozmerná magická zrkadlová TV s výhľadom na vaňu a sprchovací kút. Luxusné dubové podlahy v tvare V a povrchové úpravy dverí z dubového dreva do izieb. VIAC O NEHNUTELNOSTIACH V DUBAJI najdete na : https://www.nonstopluxury.sk/
Spojené Arabské Emiráty
135 000 €
Za cenu garsónky v Bratislave kúpite luxusný apartmán s bazénom a výhľadom na more v Dubaji
Kúpa nehnuteľnosti v zahraničí láka čoraz viac Slovákov. Niet sa čo čudovať, veď v mnohých dovolenkových rajoch totiž za cenu garsónky v Bratislave kúpite luxusný apartmán s bazénom a výhľadom na more. Súčasne je to spôsob, ako zúročiť úspory, respektíve o ne neprichádzať pre vysokú infláciu. Oplatí sa teda stále viac investovať v Dubaji. Kúpa apartmánu niekde v obľúbenej dovolenkovej destinácii sa javí ako zaujímavá a výhodná investícia. Rodina má kam „zadarmo“ chodiť na dovolenku a zvyšok času sa dá nehnuteľnosť prenajímať. Takže prenájmom si apartmán na seba na seba zarobí a developeri s ktorými spolupracuje naša spoločnosť NONSTOPLUXURY garantujú prenájom aj kompletný servis. Dopyt o prenájom sa v Dubaji stále zvyšuje, čo môže byť dobrá príležitosť na investovanie, aj vhodná príležitosť na podnikanie Dobrá prenajímateľnosť, ktorá by investované peniaze pomaly, ale isto vracala, však nie je jediný faktor, ktorý zohráva dôležitú rolu. Veľmi silným faktorom je aj to, že ceny nehnuteľností v Dubaji rýchlo rastú a vy môžete za rok alebo o pár rokov predať vašu nehnuteľnosť za úplne inú cenu ako ste ju kúpili čo môže urobiť ročne aj niekoľko 10 tisíc Eur. A dirham je stála mena, čo ocenia hlavne investori. Jedným z ďalších lákadiel sú investorské víza, ktoré môžeš získať, ak kúpiš nehnuteľnosť. Víza si môžeš rozšíriť potom aj na svoju rodinu a v Dubaji zostať nastálo, čo je veľkou výhodou oproti turistickým vízam, na základe ktorých môžete v Dubaji zostať maximálne 90 dní. Jeden z bonusov je výhodná polohu Dubaja, bezpečnosť a skvelé počasie. Zároveň ponuku dopĺňajú aj platobné plány na 7 až 10 rokov pre nehnuteľnosti, pomocou ktorých si môžete platby rozložiť postupne bez potreby financovania cez hypotéku, to je naviazané na projekty samozrejme , každý projekt má iný finančný plán. K dispozícii je aj platobný plán na 12 rokov, pričom 50 % nehnuteľnosti splácaš prvé dva roky a po dvoch rokoch splácaš 5 % ročne počas 10 rokov. Pri nových projektoch posiela klient peniaze na escrow účet, kde developer dostáva peniaze z tohto účtu podľa pokročenia na stavbe projektu, pričom na celý proces dohliadajú štátne inštitúcie, ktoré robia kontrolu projektov. Klient potrebuje mať pas a nákup nehnuteľností zvládne z pohodlia domova. Celý proces nákupu nehnuteľností sa robí aj online a zmluvy sa posielajú kuriérom. Do Dubaja je potrebné vycestovať len pri odovzdávaní nehnuteľnosti a aj to sa dá zariadiť cez splnomocnenie. Kúpa nehnuteľnosti v zahraničí je v súčasnej situácii, keď ceny na Slovensku výrazne klesajú a geopolitická situácia je nestabilná, spojená s menšou mierou rizika. Predpokladáme, že hypotéky budú ešte niekoľko rokov dražieť, preto je výhodné investovať v zahraničí, kde budú Vaše úspory zúročené. Tu vzniká príležitosť výhodne nakúpiť nehnuteľnosti. Platobné plány: 1 variant: 10% (ihneď) + 10% (po mesiaci) + 10% (za 4 mesiace) + 10% (za 9 mesiacov) + 10% počas výstavy (za 14 mesiacov) a 50 % pri odovzdaní 2 variant: 10% + 10% (po mesiaci) + každý mesiac 1.7% po dobu 8 mesiacov + 1.6% po dobu 4 mesiacov a 50 % pri odovzdaní Máme rôzne možnosti platovných plánov a stačí nás kontaktovať pre úpravu podľa vašich požiadaviek. Kontaktujte nás pre zaslenie 40 stranovej brožúry v angličtine, kde nájdete všetky detailne informácie o projeke s množstvom ďaších fotografií. VIAC INFO: www.nonstopluxury.sk
Spojené Arabské Emiráty
153 000 €
Stále viac sa oplatí investovať v Dubaji...cena rodinnej vily už od 390.000 Eur
Kúpa nehnuteľnosti v zahraničí láka čoraz viac Slovákov. Niet sa čo čudovať, veď v mnohých dovolenkových rajoch totiž za cenu garsónky v Bratislave kúpite luxusný apartmán s bazénom a výhľadom na more. Súčasne je to spôsob, ako zúročiť úspory, respektíve o ne neprichádzať pre vysokú infláciu. Oplatí sa teda stále viac investovať v Dubaji. Kúpa apartmánu niekde v obľúbenej dovolenkovej destinácii sa javí ako zaujímavá a výhodná investícia. Rodina má kam „zadarmo“ chodiť na dovolenku a zvyšok času sa dá nehnuteľnosť prenajímať. Takže prenájmom si apartmán na seba na seba zarobí a developeri s ktorými spolupracuje naša spoločnosť NONSTOPLUXURY garantujú prenájom aj kompletný servis. Dopyt o prenájom sa v Dubaji stále zvyšuje, čo môže byť dobrá príležitosť na investovanie, aj vhodná príležitosť na podnikanie. Dobrá prenajímateľnosť, ktorá by investované peniaze pomaly, ale isto vracala, však nie je jediný faktor, ktorý zohráva dôležitú rolu. Jedným z ďalších lákadiel sú investorské víza, ktoré môžeš získať, ak kúpiš nehnuteľnosť. Víza si môžeš rozšíriť potom aj na svoju rodinu a v Dubaji zostať nastálo, čo je veľkou výhodou oproti turistickým vízam, na základe ktorých môžete v Dubaji zostať maximálne 90 dní. Ďalšou výhodou kúpy je aj splátkový kalendár, pričom nehnuteľnosť môžeš splácať 2 až 12 rokov – a je to v podstate náhrada hypotéky. Výnos z rezidenčnej nehnuteľnosti sa nedaní, a preto odporúčame klientom nákup rezidenčnej nehnuteľnosti. Veľmi silným faktorom je aj to, že ceny nehnuteľností v Dubaji rýchlo rastú a vy môžete za rok alebo o pár rokov predať vašu nehnuteľnosť za úplne inú cenu ako ste ju kúpili čo môže urobiť ročne aj niekoľko 10 tisíc Eur. A dirham je stála mena, čo ocenia hlavne investori. Zároveň ponuku dopĺňajú aj platobné plány na 7 až 10 rokov pre nehnuteľnosti, pomocou ktorých si môžete platby rozložiť postupne bez potreby financovania cez hypotéku, to je naviazané na projekty samozrejme , každý projekt má iný finančný plán. K dispozícii je aj platobný plán na 12 rokov, pričom 50 % nehnuteľnosti splácaš prvé dva roky a po dvoch rokoch splácaš 0,42 % z ceny nehnuteľnosti každý mesiac počas 10 rokov. Jeden z bonusov je výhodná polohu Dubaja, bezpečnosť a skvelé počasie. Pri nových projektoch posiela klient peniaze na escrow účet, kde developer dostáva peniaze z tohto účtu podľa pokročenia na stavbe projektu, pričom na celý proces dohliadajú štátne inštitúcie, ktoré robia kontrolu projektov. Klient potrebuje mať pas a nákup nehnuteľností zvládne z pohodlia domova. Celý proces nákupu nehnuteľností sa robí aj online a zmluvy sa posielajú kuriérom. Do Dubaja je potrebné vycestovať len pri odovzdávaní nehnuteľnosti a aj to sa dá zariadiť cez splnomocnenie. Kúpa nehnuteľnosti v zahraničí je v súčasnej situácii, keď ceny na Slovensku výrazne klesajú a geopolitická situácia je nestabilná, spojená s menšou mierou rizika. Predpokladáme, že hypotéky budú ešte niekoľko rokov dražieť, preto je výhodné investovať v zahraničí, kde budú Vaše úspory zúročené. Trh s nehnuteľnosťami je stabilný aj vďaka podpore od vlády a zvyšovaniu ochrany investora. Dubaj má fungujúci systém súdov upriamených na realitný trh, aby nevznikali opletačky v konaniach. Tu vzniká príležitosť výhodne nakúpiť nehnuteľnosti. VIAC INFO: www.nonstopluxury.sk
Spojené Arabské Emiráty
390 000 €
1 2