Plyšové hračky
Predám rôzne hračky, mojkacik jednorožec 2€, každý dino 2€, veľký plyšový psík 4 €. V prípade odberu všetkých spolu = 8 €.
Hlohovec
2 €
Plyšové hračky
Predám rôznych plyšákov, v prípade odberu viacej naraz sa vieme dohodnúť na cene.
Hlohovec
1 €
Kočík Bexa Chrome
Predám kočík Bexa Chrome 2 kombinácia. POPIS: dvojnásobne odpružená konštrukcia s gélom plnenými nízkoprofilovými pneumatikami. Tie poskytujú komfort jazdy porovnateľný s terénnymi vlastnosťami kolies nafukovacích, avšak bez hrozby defektu. Na oboch nadstavbách - vaničke, sedadle aj na ich nánožníkoch - chrómové detaily zvýrazňujúce elegantnosť textílií. Priestranná hlboká vanička je špecifická dvojitým šiltom v strieške chrániacim dieťatko pred nástrahami počasia. Kokosový matrac vo vaničke sa dá pre staršie bábätko aj napolohovať. Plne otočná a polohovateľná je aj športová časť. Jej súčasťou je mäkká podložka. Rozmery v rozloženom stave (vך×d cm) 110 × 60 × 100 Rozmery v zloženom stave (vך×d v cm) 84 × 60 × 34 Chrbtová opierka ide polohovať do kolmého sedu (90°) Otočné sedadlo Košík v spodnej časti na nákupy, taška ku kočíku, pláštenka, držiak na fľašku, sieťka proti hmyzu. Na konštrukcii je zopár drobných škrabancov ktoré sa stali pri manipulácii (nakladanie, vykladanie z auta). Na športovej časti pri nôžkach prasknutá ekokoža a bledšia strieška od slnka. V prípade záujmu pošlem detailnejšie fotky. Cena je za 2 kombináciu. V prípade záujmu viem doplniť autosedačku = vajíčko, ktorú sme zvlášť dokupovali. Autosedačka je TOP stav. Dvojkombinácia sa teda dá doplniť autosedačkou pre vytvorenie trojkombinácie s cestovným systémom. K autosedačke sú adaptéry na konštrukciu. Cena autosedačky je plus 50 €. Viď. Posledné 2 fotky.
Hlohovec
100 €
Dekorácie kvety
Dekorácie z umelých kvetov. Svadobné biele srdiečko z ruží na zavesenie - 28€ Farebná strapatá kytica - 17€ Zamilované srdce v krabičke oranžovo/ružové ruže - 20€ Veľkonočná dekorácia - 12€
Hlohovec
12 €
Dinosaurus
Predám plyšové hračky, 3€ kus. Sú nehrané, len chýba visačka. Pri odbere oboch naraz cena 5 euro spolu.
Hlohovec
3 €
Set k 1 roku - Kristínka
Predám krásny set: body - maľované s menom Kristínka k 1 narodeninám, sukienka, a korunka. TOP stav, oblečené na oslave, ako nové.
Hlohovec
15 €
Bundy a tenisky
Predám bundy veľkosť 122/128, značky Killtec a z Lidla, tenisky F&F veľkosť 29, vnútorná dĺžka 18,5cm. Všetko spolu 10 euro.
Hlohovec
10 €
Šaty a lodičky
Predám krásne krajkové spoločenské šaty, sú točivé veľkosť S a lodičky Baťa, veľkosť 38. Spolu 10 euro.
Hlohovec
10 €
Balík oblečenia 86 92
Predám balík oblečenia pre dievčatko veľkosť 86 92 alebo 12-18 mesiacov. Obsahuje spolu 33ks oblečenia. A pridám drobné hračky. 4x šaty 1x kraťasový overal 1x kraťasky na traky 3x kraťasky 4x body dlhý rukáv 1x tričko dlhý rukáv 10x krátke body 1x krátke tričko 1x pyžamko krátke 3x tepláky 4x ponožky
Hlohovec
14 €
Balík oblečenia veľkosť 92
Predám balík oblečenia pre dievčatko veľkosť 92. Mix rôznych vecí, značky HM, Next, F&F, Adidas a iné. Spolu 32ks oblečenia. Pridám k tomu drobné hračky. 1x šaty 2x kraťasový overal 2x suknička 4x tričká s krátkym rukávom 1x tielko 1x komplet pyžamko 1x tepláková súprava 1x pančušky 6x ponožky 3x tepláky 2x klobúčik 1x tričko dlhý rukáv 1x sivý komplet 1x čiapka 2x rukavičky
Hlohovec
18 €
Odsávačka mlieka
Predám Odsávačku na materské mlieko Nuvita. Ako nová použivaná minimálne. Na začiatku na rozbeh mliečka. Pridám k nej nové cumlíky na fľašku viď posledná foto TOP STAV.
Hlohovec
9 €
Knihy
Predám rôzne knihy, ktoré sú na fotkách. Cenu ponúknite, dohodneme sa.
Hlohovec
ponúknite
Veľký balík oblečenia 68-74
Predám balík oblečenia a topánok. Spolu je to 38ks. Obsahuje mikiny, tenisky, papučky, body dlhý rukáv, krátky, pyžamko, nohavice, pančušky, legíny po viacej kusov a ďalšie iné viď fotky. Tenisky sú Nike, papučky Lidl, značky Tchibo, F&F a iné. Pridám navyše hračky.
Hlohovec
20 €
Hračky
Predám rôzne hračky, mojkacik jednorožec 2€, každý dino 2€, veľký plyšový psík 4 €. V prípade odberu všetkých spolu = 8 €.
Hlohovec
2 €
Plyšový psík
Veľký plyšový psík. Cca 54 cm.
Hlohovec
5 €
Paw patrol figúrky
Predám rôzne figúrky z rozprávky Paw patrol. Prípadne vymením za iné, ktoré nám chýbajú
Hlohovec
1 €
Poul Anderson - Zlomený meč
Predám staršiu, zachovalú knižku.
Hlohovec
ponúknite
Recepty z rýchlej kuchyne
Predám krásnu knižku, v top stave, s kopou receptov a obrázkov. 252 strán.
Hlohovec
ponúknite
Victor Hugo - Han z Islandu
Predám knižku v zachovalom stave.
Hlohovec
ponúknite
Zimná bunda Adidas
Predám dievčenskú zimnú bundu, značky Adidas, veľkosť 140.
Hlohovec
8 €
Agatha Christie - Môj životopis
Predám zachovalú knižku.
Hlohovec
ponúknite
Pravidlá cestnej premávky a skúšobné testy
Predám zachovalú knižku.
Hlohovec
ponúknite
Príručka slovenského pravopisu
Predám zachovalú knižku.
Hlohovec
ponúknite
Tepláková súprava Adidas
Predám dievčenskú detskú teplákovú súpravu Adidas, veľkosť 86 alebo 12-18 mesiacov. Pekný nosený stav.
Hlohovec
6 €
Oddelená strava
Predám knižku v top stave, množstvo receptov, farebná, obrázková.
Hlohovec
ponúknite
Abd Ru Shin - Posolstvo Grálu - Vo svetle pravdy
Predám knižku v mäkkej väzbe.
Hlohovec
ponúknite
Nevšedné večere a domáce múčniky
2x nová kuchárska kniha Kuchárska kniha NEVŠEDNÉ VEČERE NA VŠEDNÝ DEŇ je naozaj výnimočná. Prináša 365 rýchlych a jednoduchých receptov na každý deň v roku. Bez ohľadu na to, ako veľmi ste zaneprázdnení, s touto knihou si dokážete pripraviť chutné a čerstvé jedlo každý deň. Jazyk: slovenský Vydavateľ: Readers Digest Výber Slovensko, s.r.o. Počet strán: 320 Rozmery (š-v-h): 276 x 315 mm 99 najlepších receptov na domáce múčniky, ktoré sú vhodné nielen na rôzne rodinné príležitosti, ale aj na priateľské posedenia pri kávičke. Takýmto múčnikom neodolá žiaden maškrtný jazýček. A čo je dôležité - múčniky podľa týchto receptov nemajú len vynikajúcu chuť, ale niektoré sú vylepšené surovinami zdravej výživy s energetickou hodnotou pre štíhlu líniu. Koláče upečené podľa tejto kuchárky potešia celú rodinu. POČET STRÁN 72 HMOTNOSŤ 473 g ROK VYDANIA 2007 VÄZBA pevná väzba JAZYK slovenský VYDAVATEĽSTVO Príroda ROZMER 210×290 mm
Hlohovec
9 €
Charles Chaplin - Môj Život
Predám autobiografiu. Kniha je v peknom, zachovalom stave.
Hlohovec
ponúknite
Karol Marx Fridrich Engels - O náboženstve
Predám zachovalú knižku.
Hlohovec
ponúknite
Ernest Hemingway - Ostrovy v prúde
Ostrovy v prúde kniha od: Ernest Hemingway Predám zachovalú knižku.
Hlohovec
ponúknite
1 2