Sada Aljaška 5ks Tupperware
Sada Aljaška 5ks je v sade zloženie alo na obrázku
Dolný Kubín
28,99 €
Sada Allegra Tupperware
Ihneď k dispozícií Sada Allegra sa skladá z troch misiek so vzduchotesnými vrchnákmi a objemom" 2 x 740 ml 1 x 3,5 l
Dolný Kubín
59,99 €
Kuchtík 7,8l TUPPERWARE
IHNEĎ K DISPOZÍCII!! Kuchtík 7,8l POZRITE SI VSETKY MOJE INZERATY SUPER CENY PARFUMOV A INEJ KOZMETIKY :-)
Dolný Kubín
19,99 €
Apollo podložka Sito na múku TUPPERWARE
IHNEĎ K DISPOZÍCII!!!!!! Apollo podložka Sito na múku POZRITE SI VSETKY MOJE INZERATY SUPER CENY PARFUMOV A INEJ KOZMETIKY :-)
Dolný Kubín
27,99 €
Súprava na víno TUPPERWARE
IHNEĎ K DISPOZÍCII!!!!!! Súprava na víno POZRITE SI VSETKY MOJE INZERATY SUPER CENY PARFUMOV A INEJ KOZMETIKY :-)
Dolný Kubín
49,99 €
Horúca vlnka hrnček 460ml TUPPERWARE
Horúca vlnka hrnček 460ml POZRITE SI VSETKY MOJE INZERATY SUPER CENY PARFUMOV A INEJ KOZMETIKY :-)
Dolný Kubín
9,99 €
Uni Barel 3l tupperware
Ihneď k dispozícií Uni Barel 3l Guľatá nádoba je zo zafarbeného, ale priehľadného plastu, vždy teda máte dokonalý prehľad čo ktorá nádoba obsahuje. Veko má vložené tesnenie a je skrutkované, čo samo o sebe zaručuje dokonalú tesnosť. Ekologicka flasa - Kanister - barel Vynikajuca na uskladnenie a prenos väčšieho objemu tekutín, sypkých a aj tekutých..... Super na potraviny v nálevoch... Nezanecháva pachy, ergonomcký tvar.Uzáver na závit s rúčkou. Objem - 3L POZRITE SI VSETKY MOJE INZERATY SUPER CENY PARFUMOV A INEJ KOZMETIKY :-)
Dolný Kubín
18,99 €
Kanister 3L
IHNEĎ K DISPOZÍCII!!!!!! Kanister............ 3L POZRITE SI VSETKY MOJE INZERATY SUPER CENY PARFUMOV A INEJ KOZMETIKY :-)
Dolný Kubín
19,99 €
Toaletný parfum Far Away Glamour
IHNED K ODBERU!!!! Toaletný parfum Far Away Glamour NOVINKA z kategórie orientálno-kvetinových vôní. vrch vône : ružové korenie, púčik čiernej ríbezle, šťava ružového pomaranča srdce vône : kosatec, kvet pomarančovníka, madagaskarská vanilka základ vône : čierne pižmo, pačuli, pralinka 50 ml POZRITE SI VSETKY MOJE INZERATY SUPER CENY PARFUMOV A INEJ KOZMETIKY :-)
Dolný Kubín
9,99 €
Darčekový set Full Speed Surfer
IHNED K DISPOZICII!!!!!!!!!! Set obsahuje: Toaletná voda Full Speed Surfer (75ml) Sprchovací gél na telo a vlasy Full Speed Surfer (250 ml) POZRITE SI VSETKY MOJE INZERATY SUPER CENY PARFUMOV A INEJ KOZMETIKY :-)
Dolný Kubín
12,49 €
Dúhový poklad 3KS TUPPERWARE
IHNEĎ K DISPOZÍCII!! Dúhový poklad 2x450ml 1x980ml Pozrite si vsetky moje inzeraty super ceny parfumov a inej kozmetiky
Dolný Kubín
19,99 €
Avon Attraction Game for Her EDP
IHNEĎ K DISPOZÍCII!! Avon Attraction Game for Her EDP Začnite hru na zvádzanie. Svieži ovocný kontrast s podmanivou korenistou arómou, ktorá prechádza do návykovej zmesi horkej čokolády a akordu Hypnotic, skôr než zanechá trvalú, zmyselne drevitú ambrovú stopu. Pokúša zmysly. Stimuluje myseľ. Dráždi telo. Hlavné tóny: ružové korenie. horká čokoláda. zamatové dreviny. • vrch vône: hruškový nektár, ružové korenie, černicová omáčka • srdce vône: hypnotický akord, kvet tuberózy, horká čokoláda • základ vône: plody silovoňa, ambra, zamatové dreviny Objem: 50 ml
Dolný Kubín
13,99 €
Súprava prima klima Tupperware
IHNEĎ K DISPOZÍCII!! Súprava prima klima obsahuje 1 x 4,4l + 1 x 1,8l nízka + 2x 1,8l vysoká POZRITE SI VSETKY MOJE INZERATY SUPER CENY PARFUMOV A INEJ KOZMETIKY :-)
Dolný Kubín
79,99 €
Nastavitelny cukrár Tupperware
IHNEĎ K DISPOZÍCII!! 2 veľkosti! Veko je možné pootočiť tak, aby sa prispôsobilo výške tort a koláčov. Tento inovatívny princíp veka umožňuje nastavenie výšky od 7,5 cm do 14 cm. • Pre bezpečné prevážanie Vašich obľúbených zákuskov, koláčov alebo iných sladkostí. • Využijete tiež na servírovanie aj ukladanie pečiva a syrov, skrátka pri každom stolovaní. • Vnútorný priemer nádoby 28 cm je ideálna veľkosť na torty a koláče pečené v štandardnej okrúhlej tortovej alebo pekárskej forme. Rozmery: zasunutý: 35.6 x 31.6 x 13.5 cm vysunutý: 35.6 x 31.6 x 20 cm Ø: 31,5 cm vnútorný Ø: 28 cm POZRITE SI VSETKY MOJE INZERATY SUPER CENY PARFUMOV A INEJ KOZMETIKY :-)
Dolný Kubín
39,99 €
Prima klima II 4,4 l Tupperware
IHNEĎ K DISPOZÍCII!! Prima klima II 4,4 l Prima klima II je výrobok zo série špičkových nádob na uchovávanie zeleniny a ovocia v chladničke v optimálnych podmienkach, aby vydržali dlhšie čerstvé. Ovocie a zelenina sú charakteristické tým, že sa rýchlo kazia. Unikátny ventilačný systém nádob Prima klima II pomáha regulovať ovzdušie vo vnútri nádoby podľa potreby uskladňovaného ovocia alebo zeleniny. Vďaka tomu sa potraviny udržia dlhšie čerstvé. Rozmery: 28,5 x 19 x 13,5 cm POZRITE SI VSETKY MOJE INZERATY SUPER CENY PARFUMOV A INEJ KOZMETIKY :-)
Dolný Kubín
23,99 €
Súprava pomocníkov TUPPERWARE
IHNEĎ K DISPOZÍCII!! Súprava pomocníkov Pozrite si vsetky moje inzeraty super ceny parfumov a inej kozmetiky :-)
Dolný Kubín
59,99 €
Silikónová stierka úzka a široká T
Súprava obsahuje : 1x Silikónová stierka úzka 1x Silikónová stierka II
Dolný Kubín
22,99 €
Prima klima II 1,8 l nízka Tupperware
IHNEĎ K DISPOZÍCII!! Prima klima II 1,8 l nízka Prima klima ii je výrobok zo série špičkových nádob na uchovávanie zeleniny a ovocia v chladničke v optimálnych podmienkach, Aby vydržali dlhšie čerstvé. Ovocie a zelenina sú charakteristické tým, že sa rýchlo kazia. Unikátny ventilačný systém nádob prima klima ii pomáha regulovať ovzdušie vo vnútri nádoby podľa potreby uskladňovaného ovocia alebo zeleniny. Vďaka tomu sa potraviny udržia dlhšie čerstvé. Rozmery: 28,5 x 19 x 7 cm POZRIETE SI VSETKY MOJE INZERATY SUPER CENY PARFUMOV A INEJ KOZMETIKY :-)
Dolný Kubín
15,29 €
Súprava škrabiek
Súprava sa skladá z jednej vertikálnej a jednej univerzálnej škrabky.
Dolný Kubín
26,99 €
Silikónová podložka s okrajom Tupperware
Silikónová podložka je nenahraditeľným pomocníkom z radu silikónových výrobkov, ktoré nepotrebujú žiadne vymazávanie olejom. Môžu sa používať v klasickej alebo mikrovlnnej rúre. Čistia sa veľmi ľahko a efektívne. Podložka sa môže používať na pečenie a servírovanie, na rozmrazenie pečiva či na prípravu koláčov, sušienok atď. Rozmery 35,3 x 31,5 x 1,1 cm
Dolný Kubín
18,99 €
Toaletný parfum Today 100ml
Vôňa, ktorá vás uchváti sladkým kokteilom plným ženskosti. Vo vrchu vône dominujú akordy frézie, sladkej šťavy z kaktusu a bieleho korenia, kým jej srdce búši tónmi strelície, ibeišteka, tropického kríka Buddleia a madagaskarského jazmínu. V základe vône sa ukrýva hodvábne pižmo, cédrové mlieko, indické santalové drevo a ružová voda. Nesmierne ženská vôňa ukrytá v luxusnom flakóne. Po jej nanesení zažijete aj vy pocit pravej lásky - lásky, ktorá preková aj neprekonateľné! OBJEM: 100ml
Dolný Kubín
26,99 €
Darčekový set so zlatou emulziou Ultimate a krémom
IHNEĎ K DISPOZÍCII!! Darčekový set so zlatou emulziou ultimate a krémom ultimate supreme Set obsahuje: • intenzívny omladzujúci krém ultimate supreme S protinolom™ (50 ml) • zlatá obnovovacia emulzia na nočné použitie s protinolom™ (50 ml) Pozrite si vsetky moje inzeraty super ceny parfumov a inej kozmetiky :-)
Dolný Kubín
20,99 €
Full Speed EDT AVON
IHNEĎ K DISPOZÍCII!! Full Speed EDT Avantgardná citrusovo-pižmová vôňa pre muža, ktorý žije rýchly a intenzívny život. Hlavné tóny: borievka. cyprus. pižmo. vrch: akord vychladenej vodky, borievka, zelené tóny srdce: citrus, kardamóm, cyprus základ: santalové drevo, cédrové drevo, pižmo Z kategórie sviežich citrusovo-pižmových vôní.
Dolný Kubín
9,99 €
Nová vlnka hrnčeky 2ks Tupperware
Nová vlnka hrnčeky 2ks
Dolný Kubín
8,99 €
Far Away Splendoria EDP AVON
V ponuke je nová vôňa inšpirovaná očarujúcim orientom z kategórie kvetinovo-orientálno-drevitých vôní čierna slivka, akord bieleho agarového dreva, vanilka 50 ml POZRITE SI VSETKY MOJE INZERATY SUPER CENY PARFUMOV A INEJ KOZMETIKY :-)
Dolný Kubín
11,99 €
Jabĺčko TUPPERWARE
Ihneď k dispozícii jabĺčko tupperware Cena 4,99€
Dolný Kubín
4,99 €
Allegra košík TUPPERWARE
• dizajn čerpá z prírody a rešpektuje jednoduché tvary • táto miska ma matný a lesklý povrch, spolu s kontrastnými farbami, čo misám z tejto kolekcie dodáva moderný dizajn a vzhľad • vhodné na akúkoľvek príležitosť na servírovanie a uchovávanie širokej škály studených pokrmov: na šaláty, snacky, dezerty atď. , nie je vhodná na teplé pokrmy. • pri skladovaní šetrí miesto, misy je možné naskladať jednu do druhej Misa sa sklada z dvoch casti - misa + dierovana misa, ktoru mozno vyuzit na odkvapkanie ovocia ci zeleniny, alebo ako pokrievka na zakrytie pokrmu.... Údržba: • je možné umývať v umývačke riadu, nepoužívajte drsnú špongiu ani drsné umývacie prostriedky • vhodná do chladničky • nie je vhodná do mrazničky, mikrovlnnej ani klasickej rúry • nie je vhodná na servírovanie horúcich jedál! Vždy sa uistite, že jedlo v mise je pred servírovaním vychladené • venujte starostlivosť vnútornému povrchu a na servírovanie používajte len plastové alebo drevené pomôcky POZRITE SI VSETKY MOJE INZERATY SUPER CENY PARFUMOV A INEJ KOZMETIKY :-)
Dolný Kubín
9,99 €
Set Anew Ultimate denný a nočný krém AVON
IHNEĎ K DISPOZÍCII!! Zlatý štandard v starostlivosti o pleť Nová rada Anew Ultimate Multi-Performance s protinolom- úplná redukcia všetkých príznakov starnutia :-) - redukcia hlbokých vrások - prinavrátanie pevnosti a rovnomerného tónu pleti - zvýraznenie kontúr tváre - 24-hodinová hydratácia Set Anew Ultimate Multi-Performance obsahuje: - Obnovovací denný krém s OF25 Anew Ultimate Multi-Performance s protinolom 50 ml - Obnovovací nočný krém Anew Ultimate Multi-Performance s protinolom 50 ml
Dolný Kubín
15,99 €
Hydratačný telový krém s olivovým olejom PLANET SP
IHNEĎ K DISPOZÍCII!! Bohatý luxusný telový krém s výraznými hydratačnými účinkami. Obsahuje mikročiastočky s olivovým olejom, ktoré pri vmasírovaní do pokožky uvoľnia účinné látky. Vmasírujte do pokožky po každom kúpeli. Vaša pokožka bude hladká a dokonale jemná. Objem: 200ml POZRITE SI VSETKY MOJE INZERATY SUPER CENY PARFUMOV A INEJ KOZMETIKY :-)
Dolný Kubín
5,69 €
Set 3 výrobkov Eve Become
IHNEĎ K DISPOZÍCII!! Set 3 výrobkov Eve Become Eve Become EDP Jedinečná vôňa, ktorá sa od prvého okamihu rozvíja spolu s vami. Eve Become predstavuje unikátnu parfumovanú vodu inšpirovanú fascinujúcim zrodením motýľa. Rovnako výnimočná ako žena, ktorá dokáže počas dňa roztiahnuť svoje krídla a ukázať svetu, aká silná dokáže byť. Kvetinová vôňa obsahujúca exkluzívny akord Butterfly Blossom, ktorý bol vytvorený špeciálne pre Avon. Kombinuje v sebe tóny romantickej gardénie a inovatívneho pižma. Unikátne spojenie kvetinového charakteru, ktoré bude počas celého dňa rozkvitať spoločne s vami. Zažite pocit nespútanej radosti a ženskej zmyselnosti. Kategória: kvetinovo-ovocná vôňa Zloženie: Butterfly Blossom akord, gardénia, inovatívne pižmo Príležitosť: Vôňa je vhodná nielen na výnimočné príležitosti, dôležité schôdzky a udalosti, ale aj na každodenné nosenie. Telové mlieko Eve Become Hydratačné telové mlieko kvetinovej vône s obsahom exkluzívneho akordu Butterfly Blossom, ktorý bol vytvorený špeciálne pre Avon. Jedinečný zmyslový zážitok, vďaka ktorému vaša pokožka bude zamatovo hebká, hydratovaná a žiarivá. Vlastnosti: - účinne hydratuje a vyživuje pokožku - nezameniteľná vôňa, ktorá je potešením pre všetky zmysly - ľahko sa vstrebáva - zanecháva pokožku zamatovo hebkú Ako používať: Naneste na pokožku celého tela najlepšie po sprchovaní či kúpeli a jemnými pohybmi vmasírujte. Vhodné na každodenné použitie. Set obsahuje: • Eve Become MINI EDP v spreji | 10 ml | • Eve Become EDP | 50 ml | • Telové mlieko Eve Become | 150 ml | POZRITE SI VSETKY MOJE INZERATY SUPER CENY PARFUMOVA INEJ KOZMETIKY :-)
Dolný Kubín
15,99 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9