Bubnovy struhac na potraviny
Raz pouzity, bez zavad, znizujem nepouzivane veci z domacnosti, vyhodna cena. Slovenskou postou (6 €) alebo cez Packetu (9€). Uvedene sumy su vratane postovneho. Osobne z casovych dovodov zial nie. Pri zaujme poprosim len email s adresou a tel.kontaktom. Obratom zaslem c.u. Odoslem najneskor do 24 hod od prijatia platby (mBank).Aktualne pocas zverejnenia ! Tento valcovy struhak rýchlo krája orechy mandle,syr,cibulu,uhorky,cuketu, mrkvu... Krájajte, rezte struhajte a rozotierajte pohodlne a jednoducho. Vrátane 3 vloziek
Bratislava V - Petržalka
6 €
elektricky noz Philips HR 2576 za super cenu
Raz pouzity, bez zavad, znizujem nepouzivane veci z domacnosti, vyhodna cena. Slovenskou postou (9 €) alebo cez Packetu (12€). Uvedene sumy su vratane postovneho. Osobne z casovych dovodov zial nie. Pri zaujme poprosim len email s adresou a tel.kontaktom. Obratom zaslem c.u. Odoslem najneskor do 24 hod od prijatia platby (mBank). Elektrický nôž HR2576 v priebehu niekoľkých sekúnd bez námahy a rýchlo krája chlieb, koláč, pečené a dokonca aj mrazené jedlá. Nôž je pri 100 wattoch energeticky efektívny a zároveň výkonný. Dva rôzne čepele sú vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, pre širokú škálu potravín. Čepele majú naviac funkciu samoostrenia, vďaka čomu zostáva tento nôž vždy ostrý. Krájajte pohodlne a jednoducho čerstvý chlieb či zamrazené mäso! Charakteristika a technické údaje: Výkon 100W Čepele vyrobené z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele Bezpečnostný spínač pre maximálnu prevádzkovú bezpečnosť Čepele nožov s vlastným ostrením Vrátane 2 čepelí: nôž na chlieb(jemné ozubenie) a nôž na mrazené potraviny (hrubé ozubenie Tlačidlo na uvoľnenie noža Ergonomicky tvarované Na krájanie chleba, koláča, mäsa, mrazených, pražených potravín Farba krytu: biela AKTUALNE POCAS ZVEREJNENIA !
Bratislava V - Petržalka
9 €
Taska vhodna aj ako prirucna batozina do lietadla
nova nepouzita pevna nepremokava s podsivkou zvnutra vrecko na zips a na penazenku, vpredu na doklady,po stranach z boku dalsie 2 vrecka, zapinanie na zips, zadny pas na nastoknutie na rucku kufra, taska je lahka Vhodne ako prirucna batozina pre nizkonakladove letecke spolocnosti,rozmery v cm : sirka 37 x vyska 25 x hlbka 17 Dobierky neposielam. Na email reagujem obratom. K cene postovne 3 €.
Bratislava V - Petržalka
14 €
unisex opasok D&G
dlzka 107 sirka 3,5 cm ciern farba, biela potlac, zospodu cierny, material bavlna a kov, pracka stav ako na foto, ja ho nevyuzijem Cena 10 eur je s postovnym,dobierky uz neposielam Osobne len v mnou navrhnutom konkretnom case : Aupark, Vivo, cena 8,50 eur Pocas zverejnenia aktualne, nevolat,len email s adresou, obratom poslem c.u.
Bratislava V - Petržalka
10 €
Damsky zlaty opasok chanel
dlzka 102 sirka 4,5 cm zlata farba, zospodu hnedy zacvakavacia spojka stav ako na foto, ja ho nevyuzijem Cena 7 eur je s postovnym, dobierky uz neposielam Osobne len v mnou navrhnutom konkretnom case : Aupark, Vivo, cena 5,50 eur Pocas zverejnenia aktualne, nevolat,len email s adresou, obratom poslem c.u.
Bratislava V - Petržalka
5,50 €
Bluzka na ramienka aj s retiazkou
Retiazka sa da pred pranim odopnut. Velkost je uni sedi S-M. Bluzky su nove. Dovoz Taliansko. Na dobiekru posielam az po prevode postovneho a balneho 4 eur. Pri uhrade celej sumy vopred 13 eur uhradim postovne za vas :)
Bratislava V - Petržalka
13 €
Biela lacna bluzka S - M
Nekrciva, velkost S - M, vid podmienky predaja nizsie a reaguj prosim len ak vies zaplatit, dakujem.
Bratislava V - Petržalka
15 €
MET velkost 29
Talianske slim jeans zn. Met, nove , strecove, velkost 29 /s-m/ Povodna cena 125 eur, teraz 35 eur Miery v cm : znizeny pas od 80 do 84, boky od 92 do 96, predny sed 20 cm, zadny sed 32 cm, celkova dlzka 104 cm /daju sa vyhrnut/, dlzka od rozkroku 84 cm. Poštovné zdarma - pri celej platbe vopred na účet Dobierky - poštovné plus 3,50 eur a platí sa vopred na účet a na pošte doplatíte cenu uvedenú v inzeráte Dobierky už naslepo neposielam z dôvodu opakovaného neprevzatia adresátom, nepresviedčajte ma o prevzatí. Z časových dôvodov žiaľ osobný odber nie je možný. Ak vám podmienky nevyhovujú, nepíšte / nevolajte mi. Ja tu mám referencie, som spoľahlivá a seriózna. Reagujte prosím,len ak môžete zaplatiť prevodom z banky max do 24 hodín . Obratom zašlem bankové údaje. Tovar odošlem rýchlo, do 24 hod od vašej platby, o stave odoslania informujem. Ak čítate môj inzerát, je aktuálny, pri dobierke treba napísať hneď adresu i mobil.
Bratislava
35 €
Originál Guru rifle, veľkosť 29, pošta je zdarma
Pôvodná suma: 89 eur. Veĺkosť w 29 / l 34 Sivé rifle značky guru = 20 eur Málo nosené. Kvalita zaručená :) Predný sed:20cm, zadný sed: 29cm,boky: 2x36cm, dĺžka: 99 vnútorná dĺžka 80 cm. Poštovné je zdarma pri celej platbe vopred na účet. Dobierky - poštovné plus 3,50 eur sa platí vopred na účet . Na pošte doplatíte cenu uvedenú v inzeráte Dobierky už naslepo neposielam z dôvodu opakovaného neprevzatia adresátom, nepresviedčajte ma o prevzatí. Z časových dôvodov žiaľ osobný odber nie je možný. Ak vám podmienky nevyhovujú, nepíšte / nevolajte mi. Ja tu mám referencie, som spoľahlivá a seriózna. Reagujte prosím,len ak môžete zaplatiť prevodom z banky max do 24 hodín . Obratom zašlem bankové údaje. Tovar odošlem rýchlo, do 24 hod od vašej platby, o stave odoslania informujem. Ak čítate môj inzerát, je aktuálny, pri dobierke treba napísať hneď adresu i mobil.
Bratislava V - Petržalka
20 €
Kralovsky modry blejzer
Uni,blejzer, nový tovar Cena 25€ pri celej platbe vopred(vid referencie)postovne zdarma Na dobierku odosielam az po zalohe 10 eur,
Bratislava V - Petržalka
25 €
Lacna bluzka S, volny strih
Lacna bluzka S, biela,volny strih, prakticke vrecka vpredu,netreba mat ani podprsenku. Polyester, nekrciva,lahucka.Raz oprana. Dlzka 79 cm, rukav od krku 67 cm. Reaguj,len ak vies hned zaplatit. Pri celej platbe vopred postovne zdarma. Dobierka plus 3 €, zaloha sa plati vopred. Pocas zverejnenia aktualne.
Bratislava V - Petržalka
12 €
Kvalitna dlhsia makka bluzka S
Tally weijl totally velkost S/36/8 Zlta kvalitna bavlnena dlha bluzka z indickeho platna,2razy oprana,vyborny stav!Miery v cm: dlzka vpredu 87,zboku 69(strih do obluka),prsia 88,pas 82, boky 97. Rada odoslem aj na dobierku, ak si k cene priplatite 3€ (treba vsak napisat hned adresu i mobil) a uhradite aspon 10% zalohy vopred prevodom. Pri prevode celej sumy postovne a balne uhradim za vas. Tovar odoslem v den prijatia platby, do 2 dni bude u vas. Na emaily reagujem obratom zaslanim IBAN, nic nerezervujem, preto prosim reakcie len ak viete hned zaplatit. Dakujem za pochopenie:).
Bratislava V - Petržalka
15 €
Nohavice S
Nohavice S, vyborny stav, raz oprane. Bluzka nova, kuk dalsie moje inzeraty, len modra farba. Pri celej platbe vopred na ucet mate postovne a balne ZDARMA. Pri dobierke napiste hned adresu i mobil a 4 eur treba uhradit vopred na ucet a uvedenu cenu nizsie doplatite pri prevzati. Dobierky naslepo neposielam, ak nesuhlasis, neoslovuj ma. Reagujem obratom, radsej piste email, aby som vedela o co mate zaujem, ale len rozhodne kocky, ktore viete aj zaplatit. Tovar nerezervujem.
Bratislava V - Petržalka
13 €
Biele nove saty S
Biele Bik Bok saty, velkost S, nove, lacne - mala fierka pri stitku na chrbate, sirka hore aj dole 2x40 cm,dlzka 80 cm. Pri celej platbe vopred na ucet mate postovne a balne ZDARMA. Pri dobierke napiste hned adresu i mobil a 4 eur treba uhradit vopred na ucet a uvedenu cenu nizsie doplatite pri prevzati. Dobierky naslepo neposielam, ak nesuhlasis, neoslovuj ma. Reagujem obratom, radsej piste email, aby som vedela o co mate zaujem, ale len rozhodne kocky, ktore viete aj zaplatit. Tovar nerezervujem.
Bratislava V - Petržalka
13 €
top Mango veĺkosť M, vrátane poštovného
- pekná červená farba, kúpené v Rakúsku, elastanové POŠTOVNÉ JE ZDARMA pri celej platbe VOPRED na účet. DOBIERKY - poštovné plus 3,50 eur sa platí VOPRED na účet . Na pošte doplatíte cenu uvedenú v inzeráte Dobierky už naslepo NEPOSIELAM z dôvodu opakovaného neprevzatia adresátom, nepresviedčajte ma o prevzatí. Z časových dôvodov žiaľ osobný odber nie je možný. Ak vám podmienky nevyhovujú, nepíšte / nevolajte mi. Ja tu mám referencie, som spoľahlivá a seriózna. Reagujte prosím,len ak môžete zaplatiť prevodom z banky max do 24 hodín . Obratom zašlem bankové údaje. Tovar odošlem rýchlo, do 24 hod od vašej platby, o stave odoslania informujem. Ak čítate môj inzerát, je AKTUÁLNY, pri dobierke treba napísať hneď adresu i mobil.
Bratislava V - Petržalka
8 €
fialové velkost M
Fialove, super cena /raz boli oblecene, nesedi mi velkost/, dlzka 103 cm, pas 76 cm, boky 96 cm, vnutorna dlzka 83 cm, prdny sed 19 cm, zadny sed 32 cm, vratane postovneho, povodna cena 70 eur ! Velkost m. Poštovné zdarma - pri celej platbe vopred na účet Dobierky - poštovné plus 3,50 eur a platí sa vopred na účet a na pošte doplatíte cenu uvedenú v inzeráte Dobierky už naslepo neposielam z dôvodu opakovaného neprevzatia adresátom, nepresviedčajte ma o prevzatí. Z časových dôvodov žiaľ osobný odber nie je možný. Ak vám podmienky nevyhovujú, nepíšte / nevolajte mi. Ja tu mám referencie, som spoľahlivá a seriózna. Reagujte prosím,len ak môžete zaplatiť prevodom z banky max do 24 hodín . Obratom zašlem bankové údaje. Tovar odošlem rýchlo, do 24 hod od vašej platby, o stave odoslania informujem. Ak čítate môj inzerát, je aktuálny, pri dobierke treba napísať hneď adresu i mobil.
Bratislava V - Petržalka
30 €
hodinky MJ, postovne v cene
Hodinky mj ihned k odberu. Podmienky predaja vid nizsie.
Drietoma
55 €
Slovenska republika plast. mapa
Slovenska republika plast. mapa - ucebna pomocka Postovne v cene, posielam Len poštou, plati sa len vopred na ucet. Aktualne do zmazania
Bratislava V - Petržalka
2 €
Lacny novy fialovy polorolacik,postovne zdarma
Elasticky, nekrcivy a hrejivy pulovrik, ktory by nemal chybat ani jednej z nas v satniku. Univelkost xs, s, m Farby : fialova a tyrkysova Material 65% bavlna, 20% vlna 15% polyester Celkova dlzka 63 cm, rukav 65 cm, sirka pod pazuchami v nenapnutom stave 92 cm, v napnutom max 104 cm, spodna sirka 82 max 100 cm Poštovné zdarma - pri celej platbe vopred na účet Dobierky - poštovné plus 3,50 eur a platí sa vopred na účet a na pošte doplatíte cenu uvedenú v inzeráte Dobierky už naslepo neposielam z dôvodu opakovaného neprevzatia adresátom, nepresviedčajte ma o prevzatí. Z časových dôvodov žiaľ osobný odber nie je možný. Ak vám podmienky nevyhovujú, nepíšte / nevolajte mi. Ja tu mám referencie, som spoľahlivá a seriózna. Reagujte prosím,len ak môžete zaplatiť prevodom z banky max do 24 hodín . Obratom zašlem bankové údaje. Tovar odošlem rýchlo, do 24 hod od vašej platby, o stave odoslania informujem. Ak čítate môj inzerát, je aktuálny, pri dobierke treba napísať hneď adresu i mobil.
Bratislava V - Petržalka
10 €
YSL Yves Saint Laurent teplakova suprava S, nova
YSL Yves Saint Lauren teplakova suprava S Suprava je uplne nova, ma este aj visacky. PC bola podstatne vyssia -119 eur. Velkost S, suprava je elasticka. Mikina - dlzka 60, prsia 86-98cm, rukav 62cm Nohavice- dlzka 95cm, pas 64-74cm, boky (zadok) 88-98 cm. Dovod predaja je mi mala, nenosim ju. Aj som zabudla ze ju mam, trcala mi v skrini vyse roka a pol. V pripade zaujmu, napiste mi mail, alebo zavolajte.  Preferujem  mailovu komunikaciu, pretoze mam vela inzeratov, bude to prehladnejsie. Platba prevodom na ucet - zdarma postovne.Dobierka je tiez mozna, ale po zalohe minimalne 20% z celkovej sumy za tovar, na poste sa doplati 80 % plus postovne a balne 4 eura.
Bratislava V - Petržalka
90 €
čierne dámske sako č. 38
Pekne vypracované, zaujímavé gombíky so štrasmi, vpredu má dve našívané vrecká, 10o % bavlna, klasický strih s fazónkou, miery v cm : celková dĺžka 64, prsia 96, pás 85, boky 96, rukáv 56 Poštovné zdarma - pri celej platbe vopred na účet Dobierky - poštovné plus 3,50 eur a platí sa vopred na účet a na pošte doplatíte cenu uvedenú v inzeráte Dobierky už naslepo neposielam z dôvodu opakovaného neprevzatia adresátom, nepresviedčajte ma o prevzatí. Z časových dôvodov žiaľ osobný odber nie je možný. Ak vám podmienky nevyhovujú, nepíšte / nevolajte mi. Ja tu mám referencie, som spoľahlivá a seriózna. Reagujte prosím,len ak môžete zaplatiť prevodom z banky max do 24 hodín . Obratom zašlem bankové údaje. Tovar odošlem rýchlo, do 24 hod od vašej platby, o stave odoslania informujem. Ak čítate môj inzerát, je aktuálny, pri dobierke treba napísať hneď adresu i mobil.
Bratislava V - Petržalka
19 €
new headway Liz and John Soars Sylvia Wheldon
Ucebnica anglictiny. K cene plus postovne, reagujem promtne. Na dobierku odoslem jedine po uhrade zalohy aspon 4 eur vopred. Uvitam vsak celu platbu vopred, vid referencie. Posielm len postou.
Bratislava V - Petržalka
13 €
Severna južna Amererika Mapa
Postovne zdarma Aktualne do zmazania. Reagujem obratom. Napiste hned banku , plati sa vopred. Recenzie mam. Dalsiu ponuku najdes klinkutim pod mojim menom predajcu na vsetky inzeraty , som spolahliva, rychle odosielam.
Bratislava V - Petržalka
3 €
Quiksilver, nova cierna siltovka
Ciernoseda siltovka za super cenu, p.c.45 usd, teraz cena 20eur. Siltovka je nova, s visackou, co znamena, ze nebola nikdy nosena. Cena je 20€ pri celej platbe vopred. v 100 % stave bez zavad. V pripade seriozneho zaujmu, napiste mi mail Platba prevodom na ucet - zdarma postovne. Dobierka je tiez mozna, ale po zalohe minimalne 20% z celkovej sumy za tovar, na poste sa doplati 80 % plus postovne a balne 4 eura. Preferujem mailovu komunikaciu, pretoze mam vela inzeratov, bude to prehladnejsie. Prosim nepytajte sa ci je inzerat aktualny, ak ho citate tak je aktualny na 100 % , napiste mi v prvom maili - Vasu adresu a sposob platby ktorym si zelate zaplatit : vopred plna suma na ucet/dobierka - po zalohe 20 % na ucet. Osobny odber je tiez mozny (20€). Casovo som velmi vytazena, vacsinou si neviem naplanovat den dopredu, ale niekedy mi to vyjde. Osobne odbery robim v Petrzalke na Mamateyovej ulici ( Lidl ) DOBIERKY BEZ zalohy neposielam.
Bratislava V - Petržalka
20 €
talianske pohodlne topanky č.39
topánky boli obuté len na jednom castingu, čierne, číslo 39, zn. ORIZONTE /TALIANSKO/, výška opätku je 8,5 cm. POŠTOVNÉ ZDARMA - pri celej platbe VOPRED na účet. DOBIERKY - poštovné plus 3,50 eur sa platí VOPRED na účet a na pošte doplatíte cenu uvedenú v inzeráte. Dobierky už naslepo NEPOSIELAM z dôvodu opakovaného neprevzatia adresátom, nepresviedčajte ma o prevzatí. Z časových dôvodov žiaľ osobný odber nie je možný. Ak vám podmienky nevyhovujú, nepíšte / nevolajte mi. Ja tu mám referencie, som spoľahlivá a seriózna. Reagujte prosím,len ak môžete zaplatiť prevodom z banky max do 24 hodín . Obratom zašlem bankové údaje. Tovar odošlem rýchlo, do 24 hod od vašej platby, o stave odoslania informujem. Ak čítate môj inzerát, je AKTUÁLNY, pri dobierke treba napísať hneď adresu i mobil.
Bratislava V - Petržalka
14 €
nove lacne nausnice, rychle odoslem
Krasne nausnice . K cene plus 2€ postovne a balne .Obratom poslem udaje k platbe. Prosim aby reagovali len dospele dievcata, ktore maju zaujem aj tovar hned zaplatit. Osobny podber z casovych dovodov mozny nie je. Plati sa len vopred a vyber si model. Odoslem rychle - v den pripisania sumy na moj ucet.
Bratislava V - Petržalka
2 €
TB unisex hodinky
Unisex TB hodinky ihned k odberu. Dopredaj skladovych zasob. Real foto, nove, ochranna folia na ciferniku. Priemer cifernika 3,8 cm. Mineralne sklo, remienok z uslachtilej ocele. Poštovné je zdarma pri celej platbe vopred na ucet. Podmienky predaja su nizsie.
Bratislava V - Petržalka
55 €
Snehobiele sako vo velkosti M-L so zlatimi zipsmi
Uplne posledne sako vo velkosti M-L. Biele sako je site na zensku postavu, aj so sevmi na prsiach, vdaka nim krasne sedi na postave. Rozmery: Dlzka: 62 cm Rukav : 60 cm Odosielam expresne, balicek mate doma do 24 hod! Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty, v ktorych dominuju znacky Postovné 2 eura pri platbe vopred, na dobierku 4€, plus záloha.
Bratislava V - Petržalka
25 €
Korzet S novy
Novy tovar! Korzet SASCH velkost S Dvojvrstvovy, bavlna,polyestester,pekne sity.Novy,z IT..Pri celej platbe postovne zdarma.Dobierka 7€ vopred a doplatok 15 €.Reaguj mailom,len ak vies HNED zaplatit prevodom aspon zalohu,dakujem:)
Bratislava V - Petržalka
20 €
Rifle od velkosti 26 do 29
1 ak si chces kupit kvalitne rifle a mas velkosti 26 az 29, napis do spravy tvoju velkost, a cislo, ktore ta zaujalo. Ceny su od 12 eur 2 oxygen boutique denim, boli kúpené za vyše 200 libier, mne sú už malé predám ich za symbolickú cenu 17 eur už aj s poštovným. Je to veľkosť m, predný sed:20cm, zadný sed: 29cm,boky: 2x36cm, dĺžka: 95 vnútorná dĺžka 76 cm..... 3 diesel su 27 velkost l 32 = 19 eur... 5 guru = 20 eur sivé značky guru, málo nosené. Kvalita zaručená Predný sed:20cm, zadný sed: 29cm,boky: 2x36cm, dĺžka: 99 vnútorná dĺžka 80 cm. Poštovné je zdarma pri celej platbe vopred na účet. Dobierky - poštovné plus 3,50 eur sa platí vopred na účet . Na pošte doplatíte cenu uvedenú v inzeráte Dobierky už naslepo neposielam z dôvodu opakovaného neprevzatia adresátom, nepresviedčajte ma o prevzatí. Z časových dôvodov žiaľ osobný odber nie je možný. Ak vám podmienky nevyhovujú, nepíšte / nevolajte mi. Ja tu mám referencie, som spoľahlivá a seriózna. Reagujte prosím,len ak môžete zaplatiť prevodom z banky max do 24 hodín . Obratom zašlem bankové údaje. Tovar odošlem rýchlo, do 24 hod od vašej platby, o stave odoslania informujem. Ak čítate môj inzerát, je aktuálny, pri dobierke treba napísať hneď adresu i mobil.
Bratislava V - Petržalka
17 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 15