NOVOSTAVBA_4 izb. rodinný dom "A" v radovej zástavbe /140 m2/ Žilina - Trnové
3D prehliadka domu na tomto linku: http://vrjourneys.online/rdtrnove/ Exkluzívne Vám ponúkame možnosť nového bývania v 4 izbovom, nadštandardnom rodinnom dome s dvomi parkovacími státiami v novo budovanej štvrti a vo vyhľadávanej lokalite v prímestskej časti Žiliny - Trnové na ulici Do Mažiarca. Rodinný dom s plochou 140m2 a rovinatým pozemkom s plochou pozemku 316m2 (vrátane podielu na novobudovanej prístupovej ceste) + terasa, dve parkovacie státia a záhrada. Rodinný dom bude zateplený izolantom hrúbky 200mm. Moderné okná s 3-sklom a terasové dvere HS portál. Obvodové murivo tehla hrúbka 300mm. Priečka rozdeľujúca rodinný dom "B" od rodinného domu "A" bude akustická tehla s hrúbkou 300mm. Rodinný dom bude mať elektrické podlahové kúrenie so zónovu reguláciou.  Cena obsahuje: Rodinný dom s pozemkom a podielom na prístupovej ceste, terasu, spevnenú plochu pred rodinným domom - 2x parkovacie státia (zámková dlažba), chodník okolo jednej strany rodinného domu (zámková dlažba) a zarovnanie terénu. Na streche bude extenzívna zeleň. Realizovaná bude aj predpríprava na exteriérové žalúzie a v každej obytnej miestnosti predpríprava na klimatizáciu. Zrealizovanie prístrešku pre autá, exteriérových žalúzii, oplotenie pozemku a zelene je cena stanovená po vzájomnej dohode.  Rodinný dom sa predáva v stave zrealizovaný na komplet ale bez obkladov, dlažieb, sanity, plávajúcich podláh a interiérových dverí so zárubňami. V prípade záujmu dokončenia rodinného domu do stavu "na klúč" je cena stanovená po vzájomnej dohode. Ukončenie výstavby jeseň 2024. Ponúkame Vám kvalitné materiály a profesionálne prevedenie stavby. Komplexný servis a poradenstvo pri vybavovaní finančných prostriedkov. Viac informácií Vám radi poskytneme na tel. čísle: 0905 809 919.
Žilina-Trnové
365 000 €
Pre konkrétneho klienta hľadáme areál na skladové priestory a prepravu / KÚPA
Pre konkrétneho klienta hľadáme na kúpu areál na skladové priestory a prepravu. Na pozemku je potrebné, aby bolo vyriešené dopravné pripojenie pre kamiónovú dopravu.  V prípade ponuky nás prosím kontaktujte na tel. č. 0910 888 666 alebo denner@wfg.sk
Senec
99 €/m²
Jedinečný rodinný dom v lukratívnej štvrti v KNM
Ponúkame Vám na predaj jedinečný rodinný dom vo vidieckom štýle v lukratívnej časti Kysuckého Nového Mesta, v Štefánikovej štvrti. Nehnuteľnosť svojou výmerou poskytuje dokonalé bývanie vhodné aj pre nadštandardného klienta. Tento štýlový dom má veľkorysú výmeru 285m2. Pozemok je o výmere 580m2. Dispozícia: dom sa skladá z troch plnohodnotných podlaží. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, kuchyňa, jedna samostatná izba, technická miestnosť, šatník, samostatná kúpeľňa a WC. Na prvom nadzemnom podlaží sa nachádzajú 4 miestností (možné využiť ako spálňu, detskú izbu, pracovňu a pod.) a kúpeľňa. Podkrovie je celé otvorené, budúcemu majiteľovi tak umožňuje využiť ho podľa svojich predstáv. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom. Na pozemku sa nachádza garáž a altánok s letnou kuchyňou na príjemné posedenia s priateľmi a rodinou. Celú nehnuteľnosť dokonale vystihuje vkus súčasných majiteľov, ktorí ho zariadili do jednotného, vidieckého štýlu. Lokalita, v ktorej sa tento dom nachádza je veľmi obľúbená. Disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou a nachádza sa len 10 minút od centra. Tento rodinný dom odporúčam najmä pre jej jedinečnosť a unikátnosť. Takýchto ponúk na predaj je veľmi málo, preto neváhajte a príďte si osobne pozrieť, či Vás nehnuteľnosť zaujme a budete sa v nej cítiť „ako doma“. Viac foto si môžete pozrieť tu: https://my.matterport.com/show/?m=KN9sB9JuCE7 Virtuálna prehliadka: https://my.matterport.com/models/KN9sB9JuCE7 Naša spoločnosť poskytuje služby realitného sprostredkovania a poradenstva už viac ako 15 rokov. Sme ocenení Realitnou úniou ako Realitná kancelária roka pre stredoslovenský región za rok 2019 a 2020. Poďte do toho s nami a staňte sa našim ďalším spokojným klientom. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na čísle: 0948 626 621. Majiteľ si vyhradzuje právo, predať nehnuteľnosť za najvyššiu cenu.  
Kysucké Nové Mesto
305 000 €
Na predaj pozemok pre rodinný dom
Ponúkame Vám na predaj pozemok vo Vlčanoch. Pozemok sa nachádza v tichej uličke s novostavbami.  Na pozemku sa nachádza rodinný dom vhodný na zbúranie. Plocha: pozemku 950m2 Cena 34 990 €  Ak máte záujem alebo potrebujete ďalšie informácie, neváhajte ma kontaktovať. S radosťou vám poskytnem ďalšie podrobnosti alebo dohodneme obhliadku. Vieme zabezpečiť pomoc pri financovaní (hypotekárnym úverom aj dofinancovaním v prípade nedostatku vlastných zdrojov). Naša spoločnosť poskytuje služby realitného sprostredkovania a poradenstva už viac ako 15 rokov. Sme ocenení Realitnou úniou ako Realitná kancelária roka pre stredoslovenský región za rok 2019, 2020 a pre Žilinský kraj za rok 2022. Poďte do toho s nami a staňte sa našim ďalším spokojným klientom. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na čísle: 0910 888 666 alebo e-mailom: denner@wfg.sk
Vlčany
34 990 €
Komerčné priestory pri Mariánskom námestí v Žiline (73 m2)
Ponúkame vám na prenájom komerčné priestory v centre mesta pri Mariánskom námestí v Žiline s plochou cca 73 m2. Priestor sa nachádza na prvom a druhom poschodí spojenom vlastným schodiskom. V spodnej časti je vstupná priestranná miestnosť a prechodová miestnosť z ktorej je vstup na poschodie a do WC. Vo vrchnej časti sú dve miestnosti. Priestory predchádzajúci nájomca využíval ako čajovňu, ale je možné ho využiť aj na iné účely. K dispozícií sú aj pánske a dámske toalety. Cena prenájmu je dohodou.  Viac informácií vám rád poskytnem na tel. čísle 0940 843 133.
Žilina-Staré mesto
450 €/mes.
Pozemok Dunajov 1119 m2
Exkluzívne vám ponúkame na predaj pozemok v obci Dunajov s rozlohou 1119 m2. Pozemok sa nachádza nad obcou s výhľadom na Dunajov a dolinu. Nad pozemkom sa nachádza les. Inžinierske siete sú vzdialené cca 40 m od pozemku (voda, elektrická energia, plyn). Prístupová cesta je asfaltová a posledných 25 m je nespevnená. K dispozícií máme aj územnoplánovaciu informáciu od obce. Viac informácií vám poskytneme na tel. čísle 0940 843 133.
Dunajov
35 000 €
Krásny obchodný priestor-byt na predaj!
Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt, obchodný priestor vo výbornej časti Podunajských Biskupíc. Ide o bezbariérový nebytový priestor v Bratislave, ktorý sa nachádza na prízemí a má vchod z hlavnej ulice. Priestor má 78 m2, predsieň, chodbu, sklad, 2 veľké miestnosti, kuchynský kút s barovým pultom a sociálne zariadenie, ktorá sa skladá zo sprchového kúta, toalety a umývadla.. Priestor má dva vchody, klimatizáciu, alarm, pripojenie pevnej linky, optický kábel, samostatné elektrické kúrenie a bojler čo zabezpečuje nízke náklady. (166 eur plyn, voda, elektrina), 80 eur nájom. Výška stropu je 3,30m. Pred vstupom sa nachádza oplotená vydlaždená plocha a predzáhradka. K priestoru prislúcha jedno parkovacie miesto. Tento priestor sa momentálne využíva ako byt, ale má potenciál aj ako obchodný priestor či kancelárie. Pozrite si virtuálnu obhliadku: spálňa + chodba: https://my.matterport.com/show/?m=1nRYnPrCKn1 obývačka+kuchyňa+kúpeľňa: https://my.matterport.com/show/?m=b5JjuyBW3Cv Cena bytu je 189000 eur vrátane provízie pre RK. V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať na 0915274177 aj počas víkendov.
Bratislava II - Podunajské Biskupice
189 000 €
*NA PREDAJ* Pozemok s možnosťou výstavby rodinného domu v Pezinku
Exkluzívne iba u nás Vám ponúkame pozemok o výmere 445 m2 ktorý je slnečný, mierne svahovitý ,južná orientácia.  Jedná sa o stavebný pozemok v zmysle územného plánu.  Zastavanosť pozemku je 25% a 50% zelene na komunikácie a parkovanie zostáva 25%.  K pozemku, ktorý je oplotený  prislúcha prístupová cesta so šírkou 2,5 m a dĺžka 25 m.  Pozemok vhodný na stavbu rodinného domu prípadne chaty. Možnosť pripojenia na všetky inžinierske siete.  Podrobnosti ku stavebnému pozemku možno nájsť na stránke mesta Pezinok v časti Územný plán, strana 36- Textová časť a na strane 120 Koeficienty zastavanosti.  Výhody:  Nachádza sa na začiatku Pezinka, s pripojením na obchvat do BA .  5 min pešo vlaková stanica 2 min pešo autobusová zástavka  Naša spoločnosť poskytuje služby realitného sprostredkovania a poradenstva už viac ako 15 rokov. Sme ocenení Realitnou úniou ako Realitná kancelária roka pre stredoslovenský región za rok 2019 a 2020. Poďte do toho s nami a staňte sa našim ďalším spokojným klientom. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na čísle: 0910 888 666 alebo e-mailom: denner@wfg.sk 
Pezinok
dohodou
Kancelársky priestor (34 m2) - Kvačalova ulica
Ponúkame Vám na prenájom moderné klimatizované kancelárske priestory o výmere 31 m2. Nachádzajú sa len 5 minút autom od centra Žiliny. Kancelária je súčasťou troch samostatných miestností:          1. Miestnosť o výmere 34 m2. Cena je 362 €/mesiac / mesiac vrátane energií a služieb bez DPH.          2. Miestnosť o výmere 31,05 m2. Cena je 330  € / mesiac vrátane energií a služieb bez DPH.          3. Miestnosť o výmere 52,93 m2. Cena je 563 € / mesiac vrátane energií a služieb bez DPH.    V prípade záujmu je možné prenajať si ľubovoľný počet kancelárií.  Výhodou je možnosť bezplatného parkovania v areáli a možnosť využívania zasadačky pre cca 10 osôb. Nachádzajú sa na prvom poschodí, kde je k dispozícií spoločná kuchynka so spotrebičmi a taktiež toalety. V kanceláriách je aj nábytok, ktorý je možné ponechať alebo odstrániť na základe potreby nájomcov. Budova je pod kamerovým systémom a je prístupná 24/7. Pre viac informácií ma neváhajte kontaktovať na čísle: 0948 135 577.
Žilina-Závodie
362 €/mes.
Hľadáme rodinný dom pre klienta - Bratislava až Stupava
Hľadame dom pre klienta - Bratislava až Stupava   Cena 490 000 € V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na číslo 0905 677 688 alebo fedak@wfg.sk
Bratislava I - Staré Mesto
490 000 €
Hľadáme dom pre klienta v Dunajskej Strede
Hľadáme dom pre klienta v Dunajskej Strede a okolí do 10km. Cena 160 000 € V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na číslo 0905 677 688 alebo fedak@wfg.sk
Dunajská Streda
160 000 €
* NA PREDAJ* Zabehnutá reštaurácia v dobrej lokalite s terasou
Exkluzívne iba u nás Vám ponúkame na predaj nehnuteľnosť: zabehnutá reštaurácia, v prevádzke už 30 rokov. Reštaurácia sa nachádza v  Bratislave- mestská časť Nové Mesto na ulici Česká.  Úžitková plocha je 230 m2 . S kapacitou v kaviarenskej časti cca 30 miest a v reštauračnej časti cca 40 miest a letnou terasou. Reštaurácia má 2 vchody: pre verejnosť a jeden pre zásobovanie. Reštaurácia je zrekonštruovaná, nová vzduchotechnika, vybavená alarmom. Predáva sa kompletne zariadená do užívania nového majiteľa. Pozostáva z:  - Terasa - 1. Miestnosť - 2. Miestnosť - Toalety pre ženy a mužov - Šatňa - Sklad - Kancelária - Miestnosť pre personál - Kuchyňa, ktorá je plne vybavená nerezovými pultami, chladničkami, umývadlami, šporákmi, a elektrickými rúrami. VÝHODY:  bezproblémové parkovanie skvelá lokalita výborná investičná príležitosť vonkajšie sedenie Objekt sa predáva ako celok.  Prevádzka je bez potreby ďalších investícií. Cena za m2 je 750 000 € Vyberte si --- Vyberte si --- + provízia RK. Viac informácií Vám rád poskytnem na tel.čísle: 0910 888 666 prípadne e-mailom : denner@wfg.sk Naša spoločnosť poskytuje služby realitného sprostredkovania a poradenstva už viac ako 15 rokov. Sme ocenení Realitnou úniou ako Realitná kancelária roka pre stredoslovenský región za rok 2019, 2020 a 2022. Poďte do toho s nami a staňte sa našim ďalším spokojným klientom.
Bratislava III - Nové Mesto
750 000 €
NOVOSTAVBA_4 izb. rodinný dom "č.2" s garážou a pozemkom /916m2/ Kysucké Nové Mesto - Horný Vadičov
Exkluzívne Vám ponúkame možnosť nového bývania v 4 izbovom rodinnom dome v novo vybudovaniej štvrti. Dom sa nachádza v obci Horný Vadičov, ktorá je vzdialená iba 8 km od Kysuckého Nového Mesta.  Rodinný dom s celkovou plochou 169,27 m2 a pozemkom 916 m2 jednou terasou a garážou (47 m2) priamo pod domom. Dom bude zateplený izolantom hrúbky 180mm. Moderné plastové okná s 3-sklom a terasové HS portál (hliníkové) dvere. Obvodové murivo - tehla brúsená 250mm. Podlahové kúrenie. Dom bude mať parametre nízko energetickej stavby. Cena je za dom na kľúč. V cene sú aj obklady, dlažby, sanita, plávajúce podlahy, interiérové dvere s obložkovými zárubňami podľa vlastného výberu a o oplotenie pozemku v časti záhrady (sivé pletivo). Zrealizovanie prístrešku nad terasou je cena stanovená po vzájomnej dohode. Ponúkame Vám kvalitné materiály a profesionálne prevedenie stavby. Komplexný servis a poradenstvo pri vybavovaní finančných prostriedkov. Cena za dom na kľuč aj s pozemkom 269.000,-€ s DPH. Viac informácií Vám radi poskytneme na tel. čísle: 0905 809 919.  
Horný Vadičov
269 000 €
NOVOSTAVBA_4 izb. rodinný dom "č.6" s garážou a pozemkom /1171m2/ Kysucké Nové Mesto - Horný Vadičov
Exkluzívne Vám ponúkame možnosť nového bývania v 4 izbovom rodinnom dome v novo vybudovaniej štvrti. Dom sa nachádza v obci Horný Vadičov, ktorá je vzdialená iba 8 km od Kysuckého Nového Mesta.  Rodinný dom s celkovou plochou 172,18 m2 a pozemkom 1171 m2 jednou terasou a garážou (47 m2) priamo pod domom. Dom bude zateplený izolantom hrúbky 180mm. Moderné plastové okná s 3-sklom a terasové HS portál (hliníkové) dvere. Obvodové murivo - tehla brúsená 250mm. Podlahové kúrenie. Dom bude mať parametre nízko energetickej stavby. Cena je za dom na kľúč. V cene sú aj obklady, dlažby, sanita, plávajúce podlahy, interiérové dvere s obložkovými zárubňami podľa vlastného výberu a o oplotenie pozemku v časti záhrady (sivé pletivo). Zrealizovanie prístrešku nad terasou je cena stanovená po vzájomnej dohode. Ponúkame Vám kvalitné materiály a profesionálne prevedenie stavby. Komplexný servis a poradenstvo pri vybavovaní finančných prostriedkov. Cena za dom na kľuč aj s pozemkom 299.000,-€ s DPH. Viac informácií Vám radi poskytneme na tel. čísle: 0905 809 919.  
Horný Vadičov
299 000 €
NOVOSTAVBA_4 izb. rodinný dom "č.1" s garážou a pozemkom /808m2/ Kysucké Nové Mesto - Horný Vadičov
Exkluzívne Vám ponúkame možnosť nového bývania v 4 izbovom rodinnom dome v novo vybudovaniej štvrti. Dom sa nachádza v obci Horný Vadičov, ktorá je vzdialená iba 8 km od Kysuckého Nového Mesta.  Rodinný dom s celkovou plochou 169,27 m2 a pozemkom 808 m2 jednou terasou a garážou (47 m2) priamo pod domom. Dom bude zateplený izolantom hrúbky 180mm. Moderné plastové okná s 3-sklom a terasové HS portál (hliníkové) dvere. Obvodové murivo - tehla brúsená 250mm. Podlahové kúrenie. Dom bude mať parametre nízko energetickej stavby. Cena je za dom na kľúč. V cene sú aj obklady, dlažby, sanita, plávajúce podlahy, interiérové dvere s obložkovými zárubňami podľa vlastného výberu a o oplotenie pozemku v časti záhrady (sivé pletivo). Zrealizovanie prístrešku nad terasou je cena stanovená po vzájomnej dohode. Ponúkame Vám kvalitné materiály a profesionálne prevedenie stavby. Komplexný servis a poradenstvo pri vybavovaní finančných prostriedkov. Cena za dom na kľuč aj s pozemkom 269.000,-€ s DPH. Viac informácií Vám radi poskytneme na tel. čísle: 0905 809 919.  
Horný Vadičov
269 000 €
NOVOSTAVBA_4 izb. rodinný dom "č.3" s garážou a pozemkom /921m2/ Kysucké Nové Mesto - Horný Vadičov
Exkluzívne Vám ponúkame možnosť nového bývania v 4 izbovom rodinnom dome v novo vybudovaniej štvrti. Dom sa nachádza v obci Horný Vadičov, ktorá je vzdialená iba 8 km od Kysuckého Nového Mesta.  Rodinný dom s celkovou plochou 169,27 m2 a pozemkom 921 m2 jednou terasou a garážou (47 m2) priamo pod domom. Dom bude zateplený izolantom hrúbky 180mm. Moderné plastové okná s 3-sklom a terasové HS portál (hliníkové) dvere. Obvodové murivo - tehla brúsená 250mm. Podlahové kúrenie. Dom bude mať parametre nízko energetickej stavby. Cena je za dom na kľúč. V cene sú aj obklady, dlažby, sanita, plávajúce podlahy, interiérové dvere s obložkovými zárubňami podľa vlastného výberu a o oplotenie pozemku v časti záhrady (sivé pletivo). Zrealizovanie prístrešku nad terasou je cena stanovená po vzájomnej dohode. Ponúkame Vám kvalitné materiály a profesionálne prevedenie stavby. Komplexný servis a poradenstvo pri vybavovaní finančných prostriedkov. Cena za dom na kľuč aj s pozemkom 269.000,-€ s DPH. Viac informácií Vám radi poskytneme na tel. čísle: 0905 809 919.  
Horný Vadičov
269 000 €
* KÚPA * RD alebo vila * Bratislava - okolie * pozemok 3 až 6 árov
Hľadáme Menší Rodinný Dom v Okolí Bratislavy Hľadáme útulný menší rodinný dom v príjemnom okolí blízko Bratislavy. Požiadavky: Rozloha pozemku: cca 300 - 600 m² Počet izieb: 3 až 4 Moderné vybavenie a dobrý technický stav Vlastný pozemok s možnosťou upraviť záhradu Lokalita: Prednostne v okolí Bratislavy (max. 30 minút jazdy autom) Tiché a bezpečné prostredie Dostupnosť obchodov, škôl a verejnej dopravy Naša ponuka: Seriózni a spoľahliví kupujúci s finančnou hotovosťou Rýchla a bezproblémová transakcia Ochota investovať do renovácie, ak je to potrebné Ak máte dom, ktorý by ste chceli ponúknuť na predaj a vyhovuje vaša ponuka našim požiadavkám, neváhajte nás kontaktovať. Radi sa stretneme, pozrieme si váš dom a porozprávame sa o možnej kúpe. Prosím, kontaktujte nás na nasledujúcej adrese alebo telefónnom čísle: Karol Dvornický, 0903 42 78 42, dvornicky@wfg.sk
Senec
250 000 €
Kompletne zrekonštruovaný rodinný dom s prístreškom a pozemkom /307m2/ Žilina - Varín
3D prehliadka domu na tomto linku: https://my.matterport.com/show/ Ponúkame Vám jedinečnú príležitosť získať rodinný dom v tesnej blízkosti mesta Žilina vo vyhľadávanej obci Varín, ktorý prešiel komplexnou a vkusnou rekonštrukciou, čím vytvoril ideálne bývanie pre Vás a Vašu rodinu.  Tento elegantný dvojpodlažný rodinný dom s čiastočne podpivničenou časťou Vás uchváti svojou krásou a funkčnosťou. S dvoma vchodmi poskytuje možnosť oddelenia na dve samostatné bytové jednotky podľa vašich potrieb. Celková úžitková plocha domu dosahuje 230m2, pričom prízemie s rozlohou 100 m2 ponúka dve chodby, kúpeľňu s WC, veľkú spálňu, izbu (ktorá slúži ako pracovňa) a priestor vo forme obývacej izby, ktorá plynule prechádza do jedálne a kuchyne. Navyše, prízemie disponuje priestrannými pivničnými priestormi o rozlohe 40 m2, ktoré slúžia aj ako vynikajúce úložné miesto. Na poschodí, s celkovou výmerou 90 m2, nájdete chodbu, šatník, ďalšiu kúpeľňu a dve pohodlné samostatné izby pre vašu rodinu či hostí. Tento dom je nielen moderný a esteticky príťažlivý, ale aj plne funkčný, pretože disponuje izoláciou, drevenými oknami a dverami a pripojením na všetky inžinierske siete, vrátane vodovodu, plynovodu, elektriny, kanalizácie a vlastnej studne. S káblovým televíznym pripojením, rýchlym internetom a bezpečnostným kamerovým systémom budete mať všetko, čo potrebujete pre moderný život. Toto všetko je doplnené o pozemok s výmerou 307 m2, na ktorom nájdete príjemný altánok pre oddych, prístrešok pre Váš automobil a praktický drevený prístrešok na drevo a náradie. Tento dom je jednoducho ideálnym miestom pre pohodlný a štýlový život. Nezmeškajte túto výnimočnú príležitosť!
Žilina
265 000 €
Penzión v Trnovom vhodné aj ako sídlo spoločnosti
Ponúkame Vám na predaj veľmi pekný penzión s reštauráciou v Žiline. Penzión sa nachádza v časti Trnové a jeho zastavaná plocha je 271 m2. Celková plocha pozemku je 1 875m2. Penzión prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2011 a je vhodný aj ako sídlo spoločnosti. Z jednej časti (juhovýchodnej) je penzión dvojpodlažný so samostatným vchodom. Tu sa nachádza aj pohostinstvo s kapacitou 40 osôb, vedie k nemu samostatná prístupová cesta slúžiaca na zásobovanie. Súčasťou je aj salónik s kapacitou 25 osôb, ktorému patrí letná terasa s kapacitou 40 osôb. Druhá, severozápadná strana je jednopodlažná s možnosťou využitia obytného podkrovia. Prízemie slúži ako reštaurácia pre 100 hostí, nachádza sa tu plne vybavená kuchyňa, sklad, kancelária, šatňa a sociálne zariadenie, súčasťou ktorého je aj bezbariérové WC. Celý tento priestor sa dá využiť aj ako školiaca či konferenčná miestnosť. V podkroví sa nachádza 7 izieb (14 lôžok) so sociálnym zariadením a sprchovacím kútom. Priestory v tomto objekte sú vybavené multimediálnou technikou (WiFi, audio, video, satelitná televízia). Objekt je zabezpečený prostredníctvom kamerového systému. Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom. 3D sken nehnuteľnosti: https://my.matterport.com/show/?m=QPxamAPYwjr Parkovanie pri objekte je bezproblémové s kapacitou 35 miest. V prípade záujmu o túto nehnuteľnosť Vám rada zodpoviem všetky otázky na tel.čísle 0948 626 621. Naša spoločnosť poskytuje služby realitného sprostredkovania, celoslovenskej inzercie, právneho  poradenstva už 13 rokov.
Žilina-Trnové
580 000 €
Pozemok_parkovacie státie /12,5m2/ Dolný Hričov
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj parkovacie miesto o výmere 12,5m2 na Školskej ulici v Dolnom Hričove. Parkovacie miesto má nadštandardnú výmeru 2,5m x 5m. Nachádza sa priamo pred zrekonštruovanou bytovkou, kde sú všetky parkovacie státia v súkromnom vlastníctve. Výborná investičná príležitosť vzhľadom na neustále sa meniacu parkovaciu politiku. Rád Vám poskytnem viac informácií prostredníctvom tel. kontaktu: +421 905 809 919.
Dolný Hričov
9 900 €
NA PRENÁJOM |OBCHODNÝ - KANCELÁRSKY PRIESTOR | TRENČÍN| 150 m2
NA PRENÁJOM |OBCHODNÝ - KANCELÁRSKY PRIESTOR | TRENČÍN| 150 m2 Ponúkame Vám na prenájom priestor situovaný priamo v centre mesta Trenčín na ulici Palackého o  výmere 150 m2. Nehnuteľnosť je situovaná v tesnej blízkosti centrálnej časti mesta na viditeľnom mieste spolu s výhľadom na Trenčiansky hrad. Priestor na prenájom na nachádza na medziposchodí z troch podlaží,  pričom celá budova je vo vlastníctve jednej osoby.  Tvorí ho prevažne jedna veľká miestnosť spolu s jednou menšou miestnosťou, priestorom kuchynky, kúpeľne a samostatného WC. Vstup je priamo od ulice Palackého s verejným parkovaním, je zabezpečený kamerovým systémom, alarmom a automatickým vrátnikom. Prístup na poschodie je možný výťahom ale taktiež i schodmi. Možnosti využitia sú prevažne komerčného charakteru – obchodné priestory, kancelárske priestory, prevádzky služieb rôzneho charakteru ako  kaderníctvo, kozmetika, zázemie pre projektantov, účtovníkov a iné... Cena mesačného nájmu je 1.000 Eur/m2 + energie vo výške 400 Eur. V prípade Vášho záujmu ma pre bližšie informácie kontaktujte na telefónnom čísle 0948 259 003. Naša spoločnosť poskytuje služby realitného sprostredkovania a poradenstva už viac ako 15 rokov. Sme ocenení Realitnou úniou ako Realitná kancelária roka pre stredoslovenský región za rok 2019, 2020 a pre Žilinský kraj za rok 2022. Poďte do toho s nami a staňte sa našim ďalším spokojným klientom.
Trenčín
1 400 €/mes.
Hľadáme 1-izbový byt v Bratislave
Hľadáme 1-izbový byt na predaj v Bratislave   Cena do  90 000 € Naša spoločnosť poskytuje služby realitného sprostredkovania a poradenstva už viac ako 15 rokov. Sme ocenení Realitnou úniou ako Realitná kancelária roka pre stredoslovenský región za rok 2019, 2020 a pre Žilinský kraj za rok 2022. Poďte do toho s nami a staňte sa našim ďalším spokojným klientom. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na čísle: 0910 888 666 alebo e-mailom: denner@wfg.sk
Bratislava I - Staré Mesto
90 000 €
Ponúkame pozemok v katastrálnom území Višňové
Ponúkame Vám na predaj pozemok - poľnohospodárska pôda v okolí obce Višňové. Plocha pozemku 3330m2.
Višňové, Žilina
16 650 €
Na prenájom 2 izbový byt v centre Starého Mesta BA - Medená
Ponúkame Vám exkluzívne na prenájom pekný, moderný a slnečný 2-izbový byt v unikátnom, sedemposchodovom, terasovom, obytnom dome zo začiatku 70.rokov, ktorý bol navrhnutý známymi architektmi Juliánom Hauskrecht a Štefanom Svetkom (autor Slovenského rozhlasu). Tento byt sa nachádza na 2.poschodí a k bytu prislúcha aj sklad-komora na tom istom poschodí. Celková rozloha bytu je 83,58 m2 bez komory a loggií,  s nimi 95m2. Veľká presklená lodžia je doplnená pohodlným sedením a v každej izbe je francúzsky balkón. Byt prešiel krásnou kompletnou rekonštrukciou pred cca 10 rokmi. Je atypický svojou unikátnou konštrukciou a dômyselným a šikovným rozložením izieb doplneným vkusným moderným nábytkom, ktorý sa predáva spolu s bytom. Všetko bolo navrhnuté architektom, čiže každé miesto ma svoje využitie a vstavané skrinky robené na mieru sú na niektorých miestach šikovne skryté a tak byt pôsobí veľmi priestranne a luxusne. Byt je klimatizovaný, ma TV+ vysokorýchlostný internet. Dispozícia : Byt je dispozične dobre riešený, zo vstupnej haly je po pravej strane kuchyňa s jedálenským kútom, po ľavej strane je samostatná toaleta s umývadlom a kúpeľňa, ktorá disponuje aj vaňou aj sprchovým kútom. Kuchyňa je vybavená novou kuchynskou linkou na mieru so spotrebičmi vrátane umývačky riadu. Z najväčšej izby je obývačka s krásnou terasou, druhá veľká izba slúži na spánok, ku spálni prislúcha naozaj veľký šatník (pred tým to bola tretia izba). Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou a v prípade záujmu ponúka aj vlastné parkovanie vo dvore. V najbližšej dobe sa bude robiť aj kompletná obnova domu zo SFRB v kombinácií zateplenie fasád, vnútorné rozvody, nový smätník, brány a iné. Prenájom parkovacie miesta cca 30 eur mesačne vo vnútri alebo parkovacia karta na celý rok vonka cca 87 eur ročne. Byt je voľný. V blízkom okolí je výborná občianska vybavenosť, obchody, banky, divadlá, nová autobusová stanica NIVY, len pár metrov je Dunaj, MHD. CENA BYTU: 1 350 €/mesiac + energie + internet. Náklady na byt sú cca 250 eur na dve osoby. Pri podpise zmluvy sa platí depozit vo výške 1 mesačného nájmu a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 1100 eur. Naša spoločnosť poskytuje služby realitného sprostredkovania a poradenstva už viac ako 15 rokov. Sme ocenení Realitnou úniou ako Realitná kancelária roka pre stredoslovenský región za rok 2019, 2020 a pre Žilinský kraj za rok 2022. Poďte do toho s nami a staňte sa našim ďalším spokojným klientom. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na čísle: 0915 274 177 alebo e-mailom: kubikova@wfg.sk ,  rada Vám nehnuteľnosť ukážem naživo.  
Bratislava I - Staré Mesto
1 350 €/mes.
NOVOSTAVBA_4 izb. byt "A" v radovej zástavbe /140 m2/ Žilina - Trnové
3D prehliadka bytu na tomto linku: http://vrjourneys.online/rdtrnove/ Exkluzívne Vám ponúkame možnosť nového bývania v 4 izbovom, nadštandardnom byte s dvomi parkovacími státiami v novo budovanej štvrti a vo vyhľadávanej lokalite v prímestskej časti Žiliny - Trnové na ulici Do Mažiarca. Byt s plochou 140m2 a rovinatým pozemkom s plochou pozemku 316m2 (vrátane podielu na novobudovanej prístupovej ceste) + terasa, dve parkovacie státia a záhrada. Byt bude zateplený izolantom hrúbky 200mm. Moderné okná s 3-sklom a terasové dvere HS portál. Obvodové murivo tehla hrúbka 300mm. Priečka rozdeľujúca byt "B" od bytu "A" bude akustická tehla s hrúbkou 300mm. Byt bude mať elektrické podlahové kúrenie so zónovu reguláciou.  Cena obsahuje: 4 izbový byt s pozemkom a podielom na prístupovej ceste, terasu, spevnenú plochu pred bytom + 2x parkovacie státia (zámková dlažba), chodník okolo jednej strany rodinného domu (zámková dlažba) a zarovnanie terénu. Na streche bude extenzívna zeleň. Realizovaná bude aj predpríprava na exteriérové žalúzie a v každej obytnej miestnosti predpríprava na klimatizáciu. Zrealizovanie prístrešku pre autá, exteriérových žalúzii, oplotenie pozemku a zelene je cena stanovená po vzájomnej dohode.  Byt sa predáva v stave zrealizovaný na komplet ale bez obkladov, dlažieb, sanity, plávajúcich podláh a interiérových dverí so zárubňami. V prípade záujmu dokončenia bytu do stavu "na klúč" je cena stanovená po vzájomnej dohode. Ukončenie výstavby jeseň 2024. Ponúkame Vám kvalitné materiály a profesionálne prevedenie stavby. Komplexný servis a poradenstvo pri vybavovaní finančných prostriedkov. Viac informácií Vám radi poskytneme na tel. čísle: 0905 809 919.
Žilina-Trnové
365 000 €
NOVOSTAVBA_4 izb. rodinný dom "č.6" s garážou a pozemkom /1171m2/ Kysucké Nové Mesto - Horný Vadičov
Exkluzívne Vám ponúkame možnosť nového bývania v 4 izbovom rodinnom dome v novo vybudovaniej štvrti. Dom sa nachádza v obci Horný Vadičov, ktorá je vzdialená iba 8 km od Kysuckého Nového Mesta.  Rodinný dom s celkovou plochou 172,18 m2 a pozemkom 1171 m2 jednou terasou a garážou (47 m2) priamo pod domom. Dom bude zateplený izolantom hrúbky 180mm. Moderné plastové okná s 3-sklom a terasové HS portál (hliníkové) dvere. Obvodové murivo - tehla brúsená 250mm. Podlahové kúrenie. Dom bude mať parametre nízko energetickej stavby. Cena je za dom na kľúč. V cene sú aj obklady, dlažby, sanita, plávajúce podlahy, interiérové dvere s obložkovými zárubňami podľa vlastného výberu a o oplotenie pozemku v časti záhrady (sivé pletivo). Zrealizovanie prístrešku nad terasou je cena stanovená po vzájomnej dohode. Ponúkame Vám kvalitné materiály a profesionálne prevedenie stavby. Komplexný servis a poradenstvo pri vybavovaní finančných prostriedkov. Cena za dom na kľuč aj s pozemkom 299.000,-€ s DPH. Viac informácií Vám radi poskytneme na tel. čísle: 0905 809 919.  
Kysucké Nové Mesto
299 000 €
NOVOSTAVBA_4 izb. byt "B" v radovej zástavbe /140 m2/ Žilina - Trnové
3D prehliadka bytu na tomto linku: http://vrjourneys.online/rdtrnove/ Exkluzívne Vám ponúkame možnosť nového bývania v 4 izbovom, nadštandardnom byte s dvomi parkovacími státiami v novo budovanej štvrti a vo vyhľadávanej lokalite v prímestskej časti Žiliny - Trnové na ulici Do Mažiarca. Byt s plochou 140m2 a rovinatým pozemkom s plochou pozemku 316m2 (vrátane podielu na novobudovanej prístupovej ceste) + terasa, dve parkovacie státia a záhrada. Byt bude zateplený izolantom hrúbky 200mm. Moderné okná s 3-sklom a terasové dvere HS portál. Obvodové murivo tehla hrúbka 300mm. Priečka rozdeľujúca byt "B" od bytu "A" bude akustická tehla s hrúbkou 300mm. Byt bude mať elektrické podlahové kúrenie so zónovu reguláciou.  Cena obsahuje: 4 izbový byt s pozemkom a podielom na prístupovej ceste, terasu, spevnenú plochu pred bytom + 2x parkovacie státia (zámková dlažba), chodník okolo jednej strany rodinného domu (zámková dlažba) a zarovnanie terénu. Na streche bude extenzívna zeleň. Realizovaná bude aj predpríprava na exteriérové žalúzie a v každej obytnej miestnosti predpríprava na klimatizáciu. Zrealizovanie prístrešku pre autá, exteriérových žalúzii, oplotenie pozemku a zelene je cena stanovená po vzájomnej dohode.  Byt sa predáva v stave zrealizovaný na komplet ale bez obkladov, dlažieb, sanity, plávajúcich podláh a interiérových dverí so zárubňami. V prípade záujmu dokončenia bytu do stavu "na klúč" je cena stanovená po vzájomnej dohode. Ukončenie výstavby jeseň 2024. Ponúkame Vám kvalitné materiály a profesionálne prevedenie stavby. Komplexný servis a poradenstvo pri vybavovaní finančných prostriedkov. Viac informácií Vám radi poskytneme na tel. čísle: 0905 809 919.
Žilina-Trnové
365 000 €
3-izbový byt v 5 ročnej nadstavbe bytového domu v Kysuckom Novom Meste
Ponúkame Vám na predaj mezonetový,  trojizbový byt v 5 ročnej nadstavbe bytového domu v Kysuckom Novom Meste. Byt má výmeru 81,60 m2. Veľkou výhodou je terasa o rozmere 7,85 m2, ktorá nebýva štandardom. Byt pre nových majiteľov ostáva zariadený tak, ako môžete vidieť na fotografiách. Nových majiteľov potešia tiež nízke mesačné náklady. Dispozíciu bytu tvorí vstupná chodba so stavanou skriňou, kuchyňa spojená s obývačkou, kúpeľňa s WC a sprchovacím kútom a tiež špajza.  Na poschodí sú dve priestranné samostatné izby. Jednou z výhod tohto bytu je prítomnosť okien nielen v izbách, ale aj v kuchyni a kúpeľni. To pridáva do každého z týchto priestorov prísun denného svetla, čím sa vytvára svetlá a príjemná atmosféra. Terasa ponúka priestor, kde môžete relaxovať pri západe slnka. Východ na ňu je z izby na poschodí. Byt sa nachádza v bytovom dome, v ktorom bola pred 6 rokmi postavená nadstavba. Situovaný je na treťom poschodí. Výťah nie je k dispozícií. Lokalita, v ktorej sa nehnuteľnosť nachádza je veľmi vyhľadávaná, tichá. Ide o dolnú časť Kysuckého Nového Mesta. Hneď v blízkosti bytového domu sa nachádza obchod s potravinami, škola, škôlka, detské ihrisko a na prechádzku si môžete zájsť po nábreží rieky Kysuca. Virtuálnu prehliadku nehnuteľnosti si môžete pozrieť na: https://my.matterport.com/show/?m=3PUeq7LuiAh Naša spoločnosť poskytuje služby realitného sprostredkovania a poradenstva už viac ako 15 rokov. Sme ocenení Realitnou úniou ako Realitná kancelária roka pre stredoslovenský región za rok 2019 a 2020. Poďte do toho s nami a staňte sa našim ďalším spokojným klientom. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na čísle: 0948 626 621.
Kysucké Nové Mesto
154 900 €
NOVOSTAVBA_4 izb. rodinný dom "B" /230m2/ s bazénom a pozemkom /543m2/ Žilina - Trnové
Exkluzívne Vám ponúkame možnosť nového bývania pre náročného klienta v 4 izbovom, nadštandardnom rodinnom dome s garážou a bazénom v novo budovanej štvrti. Dom sa bude nachádzať vo vyhľadávanej lokalite v prímestskej časti Žiliny - Trnové na ulici Slnečnicová. Rodinný dom s celkovou plochou 230 m2 (vrátane terasy, bazénu a garáže) s pozemkom 543 m2 (+ podielom na novovybudovanej prístupovej ceste). Súčasťou rodinného domu je aj garáž pre dve autá, štýlový bazén (možné za príplatok), zelená strecha a fotovoltaika. Dom bude zateplený izolantom hrúbky 200mm. Moderné plastové okná s 3-sklom a terasové hliníkové dvere, posuvný systém HS portál. Obvodové murivo - tehla brúsená 250mm. Podlahové kúrenie so zónovou reguláciou. Dom bude mať parametre nízko energetickej stavby. Predpokladané náklady na energie sú cca 120,-€. Cena je za dom na kľúč. V cene rodinného domu s garážou je zahrnuté aj: zelená strecha, elektrické vonkajšie žalúzie, stĺpikové oplotenie zo šedého pletiva - bez vstupnej brány, spevnená plocha pred rodinným domom - zámková dlažba, terasa, obklady, dlažby, sanita, laminátové podlahy, interiérové dvere s obložkovými zárubňami podľa vlastného výberu a garážová brána. Ponúkame Vám kvalitné materiály a profesionálne prevedenie stavby. Komplexný servis a poradenstvo pri vybavovaní finančných prostriedkov. Cena za dom na kľuč aj s pozemkom 425.000,-€ s DPH. Viac informácií Vám radi poskytneme na tel. čísle: 0905 809 919.
Žilina-Trnové
425 000 €
1 2 3 4 5 6