HALO reality - Predaj, pozemok pre rodinný dom 2716 m2 Čermany - EXKLUZÍVNE HALO REALITY
Ponúkame na predaj pozemok s rozlohou 2716 m2 zložený z dvoch parciel v obci Čermany. Pozemok sa nachádza v jej pokojnej okrajovej časti. Parcely sú prístupné priamo z obecnej cesty v ktorej sú všetky IS (obecný vodovod, kanalizácia, elektrika, plyn). V prednej časti pozemku sa nachádza parcela evidovaná ako záhrada v intraviláne obce a je určená na stavbu rodinného domu. Parcela má rozlohu 949m2. Od cesty je mierny svah, ktorý prechádza plynulo do roviny. Predpripravená je príjazdová plocha pre autá (čiastočne spevnená) a zároveň zarovnaná časť pozemku pre dom. Na pozemku je vŕtaná studňa s pitnou vodou. Vysadené sú 2 mladé čerešne a medvedí cesnak. V spodnej časti pozemku sa nachádza parcela evidovaná ako orná pôda v extraviláne s tajuplným lesom cez ktorý preteká potok. VÝHODY: Pozemok je v pokojnej časti obce ďalej od hlavnej cesty. Pri kúpe možnosť vypracovania permakultúrneho návrhu na mieru zdarma. LOKALITA: Obec Čermany je od okresného mesta Topoľčany vzdialená 20 km a od krajského mesta Nitra 21 km NÁZOR MAKLÉRA: Skvelá voľba pre milovníkov prírody. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0907 859 190 alebo na martinbalajka@haloreality.sk. ID ponuky: TO-65847. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.
Čermany
67 950 €
HALO reality - Predaj, garáž Bratislava Dúbravka, Bagarova
Ponúkame na predaj samostatnú garáž v hromadnom garážovom dome v Bratislave, mestská časť Dúbravka na ulici Bagarova. Celková plocha garáže 16,5 m2. Spolu s garážou sa prevádza aj spoluvlastnícky podiel na spoločných častiach garážového domu a príslušného pozemku. STAV NEHNUTEĽNOSTI: Výborný technický stav. Suchá, čistá, má nový náter podlahy, je čerstvo vymaľovaná, má zateplený otvor na vetranie (výrazné ustálenie teploty vo vnútri garáže, má zakladné úložné poličky, nalepený ochranný koberec proti poskodeniu dveri auta pri otváraní dverí zo strany vodiča, má kovovú bezpečnostnú bránu Hormann s dvoma novými bezpečnostnými zámkami a kontrolu zámkov s ich novým nastavením. Jeden zásuvkový okruh /220 V/, jeden svetelný okruh (2x LED svetlo) a samostatný elektromer. VÝHODY: - Uzamykateľná garáž v čistom, slušnom garážovom dome. Zaručené súkromie i bezpečnosť vecí. - Garáž je v dobrom technickom stave vrátane osvetlenia, rozvodov elektriny a uzatváracieho mechanizmu. - Vstup do garážového domu je cez spoločnú kovovú bezpečnostnú bránu na diaľkové ovládanie. MESAČNÉ NÁKLADY: 10 EUR (Fond prevádzky, údržby a opráv, Elektrická energia, Upratovanie...) NÁZOR MAKLÉRA: Unikátny koncept parkovania, absolútne súkromie a bezpečnosť.. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0948 402 243 alebo na danielpribicko@haloreality.sk. ID ponuky: BA-65869. K cene bude pripočítaná provízia realitnej kancelárie, v ktorej sú zahrnuté kompletné realitné a právne služby spojené s prevodom nehnuteľnosti (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.
Bratislava IV - Dúbravka
43 000 €
HALO reality - Predaj, rodinný dom Tomášovce - EXKLUZÍVNE HALO REALITY
Ponúkame na predaj rodinný dom so zastavanou plochou 111m2 na rozľahlom pozemku o výmere 2805m2 v obci Tomášovce, okres Rimavská Sobota. DISPOZÍCIA: V prednej časti domu sa nachádza chodba, kúpelňa, komora a dve izby. V zadnej časti domu je kuchyňa a dve izby. STAV NEHNUTEĽNOSTI: Rodinný dom je v pôvodnom stave a vyžaduje si rekonštrukciu. Stavebný materiál domu: tehla, kváder a nepálené váľkové tehly. Pozemok o rozlohe 2805m2 je v prednej časti v rovine a v zadnej časti je mierne svahovitý. Na pozemku sa nachádza aj hospodárska budova kde bola letná kuchynka a dreváreň avšak táto stavba je už v zlom statickom stave a vyzerá to tak ,že ju bude nutné odstrániť. Inžinierske siete rodinného domu sú: Elektrina je na pozemku ( momentálne však odpojená ). Plyn je na pozemku. Obec nemá kanalizáciu ( je potrebné zabezpečiť žumpu alebo čističku ). Rodinný dom je napojený na studňu ktorá sa nachádza na pozemku. Nehnuteľnosť sa nachádza v malej obci Tomášovce ktorá je vzdialená 14 km od okresného mesta Rimavská Sobota. . Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0902 435 862 alebo na michalkamensky@haloreality.sk. ID ponuky: RI-65861. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.
Tomášovce, Rimavská Sobota
32 500 €
HALO reality - Predaj, trojizbový byt Prievidza, Sídlisko Zapotôčky
Ponúkame na predaj trojizbový byt nachádzajúci sa na sídlisku Zapotôčky na ulici J. M. Hurbana v meste Prievidza - o výmere 63,58 m2 vrátane plochy pivnice umiestnenej v suteréne (2,2 m2). Byt sa nachádza na 3 poschodí 7 poschodového bytového domu s výťahom, s orientáciou na severovýchod a juhozápad. Byt je v osobnom vlastníctve. V prípade záujmu po obojstrannej dohode možná aj výmena za jednoizbový byt + doplatok. DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, z ktorej sa vchádza do všetkých miestností bytu - do kuchyne s lódžiou, obývačky, spálne, detskej izby, kúpeľne aj toalety. Pivnica je v suteréne bytového domu. STAV NEHNUTEĽNOSTI: Približne v rokoch 2013 až 2017 prešiel byt rozsiahlou čiastočnou rekonštrukciou, ktorej predmetom bola predovšetkým výmena elektroinštalácie takmer v celom byte; nové rozvody vody vo vymurovanom jadre; výmena okien za plastové; dlažba na chodbe, v kuchyni, v kúpeľni a na toalete spolu s obkladom; v izbách plávajúce podlahy; v kuchyni nový radiátor. Vstup do bytu je chránený bezpečnostnými dverami Sherlock. BYTOVÝ DOM: Bytový dom bol zateplený v období okolo roku 2010. Približne v roku 2020 boli na strechu umiestnené slnečné kolektory, vďaka ktorým je úspora na ohreve teplej vody a počas pravidelných odstávok vykonávaných jedenkrát ročne býva v bytovom dome dostupná aj vlastná teplá voda. Bytový dom je pripojený na mestské centrálne rozvody tepla. Štandardné vnútorné priestory sú uzatvorené prostredníctvom elektrického vrátnika pri vstupe do objektu. V pláne - v bližšie neurčenom termíne, je inovácia výťahu. VÝHODY: Byt je pripravený pre okamžité nasťahovanie, vhodný aj pre pohodlné bývanie rodín s deťmi. Má pomerne nízke mesačné náklady, k čomu prispieva aj poloha bytu uprostred bytového domu. Pred bytovým domom je veľké parkovisko, obyčajne s dostupnými parkovacími možnosťami. V prípade záujmu, je možné po dohode s majiteľom byt dozariadiť. MESAČNÉ NÁKLADY: cca 170,- Eur/4 osoby LOKALITA: Sídlisko s charakteristikami mestského bývania, s úplnou občianskou vybavenosťou - dostupné sú veľké obchodné centrá - Kaufland, Jednota, Korzo, Tesco; Uniklinika, základná škola, materská škola a pod. . Okrajovou časťou sídliska Zapotôčky je vedená príjemná cyklotrasa - oddychová zóna na brehu rieky, ktorá v peknom počasí láka na prechádzky. NÁZOR MAKLÉRA: Byt je vhodný pre rodiny na bývanie, ale aj iných záujemcov. Môže byť využitý aj na investičné zámery. Energetická trieda B. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0904 812 133 alebo na vladimiratrojanova@haloreality.sk. ID ponuky: PD-65865. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.
Prievidza
97 500 €
HALO reality - Kúpa trojizbový byt Poltár
Pre viacerých klientov súrne hľadáme trojizbový byt v meste Poltár. V prípade ponuky ma prosím kontaktujte. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0915 454 020 alebo na michaljanciar@haloreality.sk. ID dopytu: D-20482
Poltár
60 000 €
HALO reality - Kúpa dvojizbový byt Veľký Krtíš
Pre viacerých klientov súrne hľadáme dvojizbový byt v meste Veľký Krtíš. V prípade ponuky ma prosím kontaktujte. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0915 454 020 alebo na michaljanciar@haloreality.sk. ID dopytu: D-20484
Veľký Krtíš
55 000 €
HALO reality - Kúpa dvojizbový byt Hnúšťa
Pre viacerých klientov súrne hľadáme dvojizbový byt v meste Hnúšťa. V prípade ponuky ma prosím kontaktujte. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0915 454 020 alebo na michaljanciar@haloreality.sk. ID dopytu: D-20490
Hnúšťa
45 000 €
HALO reality - Kúpa dvojizbový byt Levice
Pre konkrétneho klienta súrne hľadáme 2 izbový byt v LV, ideálne po kompletnej rekonštrukcii s balkónom. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0949 270 834 alebo na eduardvirag@haloreality.sk. ID dopytu: D-20480
Levice
70 000 €
HALO reality - Predaj, garáž Bratislava Nové Mesto, Turbínová - IBA U NÁS
Ponúkame na predaj samostatnú garáž v garážovej zástavbe v Bratislave, mestská časť Nové Mesto na Turbínovej ulici. Celková plocha garáže 35 m2 (garáž 19 m2, priestor pred garážou 16 m2). STAV NEHNUTEĽNOSTI: Po čiastočnej rekonštrukcii (renovácia strechy), čerstvo vymaľovaná. Jeden zásuvkový okruh / 220 V/ a jeden svetelný okruh. VÝHODY: - Uzamykateľná garáž v čistej, slušnej garážovej zástavbe. Zaručené súkromie i bezpečnosť vecí. - Garáž je v dobrom technickom stave, suchá a priestranná. - Výhodne umiestnená a ľahko prístupná. MESAČNÉ NÁKLADY: 2 EUR (Elektrická energia) NÁZOR MAKLÉRA: Výborná lokalita. Ideálne pre parkovanie auta a príslušenstva. Priateľská komunita majiteľov garáži.. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0948 402 243 alebo na danielpribicko@haloreality.sk. ID ponuky: BA-65859. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.
Bratislava III - Nové Mesto
26 990 €
HALO reality - Predaj, rodinný dom Šamorín, Kráľovianky - VO VÝSTAVBE
Ponúkame na predaj hrubú stavbu 4 izbového rodinného domu na rovinatom, slnečnom pozemku s výmerou 857m2 v Šamoríne, časť Kráľovianky. Rodinný dom sa nachádza v pokojnej ulici. Rohový pozemok ideálnej výmery je nepravidelného tvaru, oplotený je zo štyroch strán, potrebné je z uličnej strany osadiť vstupnú bránu. Rozostavaný rodinný dom sa predáva v stave, ako je na fotodokumentácii, dokončenie je na novom majiteľovi, projektová dokumentácia k dispozícii. Z inžinierskych sietí sú na pozemku elektrina, voda, kanalizácia. Kráľovianky sú novovybudovanou časťou Šamorína, ktorú obľubujú klienti najmä pre pokojné bývanie v dobrej dostupnosti do mesta, v ktorom nájdete plnú občiansku vybavenosť: školy, škôlky, úrady, nákupné strediská a prevádzky, lekára, banky... Srdečne Vás pozývam na obhliadku nehnuteľnosti. Energetická trieda A. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0948 623 651 alebo na katarinaszaboova@haloreality.sk. ID ponuky: DS-65846. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.
Šamorín
265 000 €
HALO reality - Predaj, rekreačný pozemok Detvianska Huta
Ponúkame na predaj nádherný pozemok v okrajovej časti obce Detvianska Huta, ktorý je ideálny pre výstavbu rekreačnej chaty alebo aj pre trvalé bývanie. Pozemok má rozlohou 3371 m2 (š 20 x d 170 m), vedený je ako trvalý trávny porast. Na pozemku je možnosť pripojiť sa k elektrickej sieti (cca 120 metrov vzdialený zdroj), vodu je potrebné zabezpečiť pomocou studne. Prístup k pozemku je po spevnenej ceste, ktorá je v majetku obce. Terén je mierne svahovitý, s krásnym výhľadom na okolité kopce a prírodu. VÝHODY: - krásne prostredie - ticho - súkromie LOKALITA: Okolie Detvianskej Huty je známe svojou nádhernou prírodou, ktorá láka turistov. V blízkosti sa nachádzajú lyžiarske strediská Košútka, Látky. Tu si môžete skutočne oddýchnuť od ruchu každodenného života a ponoriť sa do pokojnej atmosféry vidieckeho života. Hriňová je od Detvianskej Huty vzdialená 6 km. Okresné mesto Detva je vzdialené 15 km, Zvolen a Lučenec cca 40 km. NÁZOR MAKLÉRA: Pozemok je ideálny pre ľudí, ktorí túžia po pokoji, tichu a očarujúcej prírode. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0907 837 886 alebo na andreapospisilova@haloreality.sk. ID ponuky: DT-65852. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.
Detvianska Huta
69 990 €
HALO reality - Predaj, trojizbový byt Revúca, J. Bottu - EXKLUZÍVNE HALO REALITY
Ponúkame na predaj kompletne zrekonštruovaný trojizbový byt 65m2 v Revúcej na ulici J. Bottu. Nachádza sa na prízemí s balkónom. K bytu prislúcha špajza na chodbe a dve spoločné kočikárne. Vchod slušný, udržiavaný. DISPOZÍCIA: Do bytu sa vchádza rovno do priestrannej kuchyne spojenej s obývačkou. Vpravo je vchod do kúpeľne s WC, v kúpeľni je veľké okno orientované na sever. Následne z obývačky sú vstupy do dvoch nepriechodných izieb, jedna je s balkónom, orientovaná na juh, a jedna orientovaná severne. STAV NEHNUTEĽNOSTI: Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou. V celom byte sú vymenené plastové okná, murované jadro, nové dvere, v izbách plávajúca podlaha, v kúpeľni dlažba. BYTOVÝ DOM: Bytový dom prešiel rekonštrukciou. Vchod slušný, udržiavaný. MESAČNÉ NÁKLADY: Mesačné náklady sú cca cca 170€ na dve osoby. Platby za elektrinu a plyn. Správu bytového domu zabezpečuje SBD Revúca. LOKALITA: Byt sa nachádza v centre mesta. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť: škola, obchody, lekáreň, zástavka MHD, reštaurácie a podobne. NÁZOR MAKLÉRA: Byt v dobrej lokalite, kompletne zrekonštruovaný a so zaujímavou dispozíciou. . Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0915 484 475 alebo na tomasmuzik@haloreality.sk. ID ponuky: RA-65856. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.
Revúca
59 900 €
HALO reality - Prenájom, rodinný dom Štrba - EXKLUZÍVNE HALO REALITY
Ponúkame na prenájom útulný rodinný dom postavený približne v roku 2015, stojaci na pozemku 125 m2, vo vyhľadávanej podtatranskej obci Štrba. Rodinný dom stojí na rovinatom malom pozemku na okraji obce s krásnym výhľadom. DISPOZÍCIA: Rodinný dom dispozične pozostáva z priestrannej vstupnej haly, technickej miestnosti s toaletou, menšej miestnosti využívaný ako skladový priestor. Na poschodí sa nachádza jedna krásna priestranná miestnosť a kúpeľňa s vaňou a spojená s toaletou. STAV NEHNUTEĽNOSTI: Rodinný dom bol postavený približne v roku 2015. Elektrické rozvody sú v medi, nové rozvody vody a kanalizácie, nové kúrenie, nové okná, nové stierky, obklady a dlažby a tiež podlahy a je zateplený. VÝHODY: Medzi výhody tohto rodinného domu patrí vyhľadávaná lokalita, tiché prostredie v okrajovej časti obce. Najväčšou výhodou je garáž stojaca na pozemku za mierny poplatok. MESAČNÉ NÁKLADY: cena nájmu vrátane energií je 520 eur mesačne. LOKALITA: Podtatranská obec Štrba, leží na južnom úpätí Vysokých Tatier. Je jednou z najvyššie položených obcí na Slovensku. Z obce sa vám naskytne jedinečný pohľad na panorámu Vysokých Tatier na severe i hrebene a hlboké lesy Nízkych Tatier na južnom horizonte. Obcou prechádza železničná trať Žilina – Košice a hlavný cestný ťah východ – západ E 50 (štátna cesta II/18). Je tu dobré autobusové spojenie s okolitými mestami a obcami. Z Tatranskej Štrby vedie ozubnicová železnica „zubačka“ na Štrbské Pleso – vyhľadávané horské stredisko vo Vysokých Tatrách. Výhodná poloha obce umožňuje jej návštevníkom využívať čas dovoleniek na pešie i cyklistické turistické vychádzky, zbieranie lesných plodov (mimo územia národných parkov), bežecké i zjazdové lyžovanie v čarokrásnom prostredí a čistom vzduchu . Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0908 931 038 alebo na annajambrichova@haloreality.sk. ID ponuky: PP-65857. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.
Štrba
520 €/mes.
HALO reality - Kúpa jednoizbový byt Ružinov
Pre konkrétneho klienta súrne hľadáme 1 izbový byt v Bratislave, mestská časť Ružinov. Môže byť pôvodný stav. Za ponuky vopred ďakujem. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0905 731 533 alebo na mariamarkus@haloreality.sk. ID dopytu: D-20474
Bratislava II - Ružinov
138 000 €
HALO reality - Kúpa dvojizbový byt Ružinov
Pre konkrétneho klienta súrne hľadáme investičný byt, min 1,5 izby, hotovosť okamžite k dispozícii, Mestská časť Ružinov, respektíve širšie centrum mesta. Novostavba alebo po rekonštrukcii, nie pôvodný stav. Za všetky ponuky veľmi pekne ďakujem. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0948 402 243 alebo na danielpribicko@haloreality.sk. ID dopytu: D-20472
Bratislava II - Ružinov
165 000 €
HALO reality - Predaj, trojizbový byt Bratislava Petržalka, Zrkadlový háj, Romanova - EXKLUZÍVNE HAL
Ponúkame na predaj pekný, priestranný 3-izbový byt vo výbornej lokalite s dostatkom zelene a výbornou občianskou vybavenosťou v Bratislave - Petržalke, Romanova ulica. Úžitková plocha bytu je 71,12 m2 vrátane pivničnej kobky, plus lodžia 2,76 m2. Byt sa nachádza na 5./12 poschodí v panelovom bytovom dome. Súčasťou ceny je cena za spoluvlastnícky podiel na pozemku pod bytovým domom. DISPOZÍCIA: Byt je priestranný a má zaujímavú dispozíciu. Zo vstupnej predsiene sa dostaneme na WC, do samostatnej kúpeľne so sprchovacím kútom a do priestrannej haly. Z haly je vstup do všetkých miestností - obývačka, 2 nepriechodné spálne a cez malú chodbičku je vstup do kuchyne s výstupom na lodžiu. K bytu prislúcha pivničná kobka, ktorá je na prízemí bytového domu. Byt je orientovaný na západ a jedna izba na sever, s príjemným výhľadom. Byt je teplý. STAV NEHNUTEĽNOSTI: Byt prešiel v minulosti rozsiahlou rekonštrukciou. Má udržiavané plastové okná, zánovnú kuchynskú linku, bezpečnostné vchodové dvere, vymenené zárubne a interiérové dvere, plávajúcu podlahu/ dlažbu. Čiastočne zrekonštruovaná elektrina- vrátane výmeny poistnej skrinky, renovácie zástrčiek, prerobená elektrina do kuchyne. Výhodou je tiež zavedená káblová TV a internet v každej miestnosti. Do bytu je privedený optický kábel od T-comu. Zrekonštruovaná kúpeľňa so sprchovým kútom. V predsieni je dizajnový obklad steny. V hale a v spálňach sú vstavané skrine, kde nájdete dostatok úložných priestorov. Výhodou sú tiež dve klimatizácie, ktoré Vám v lete zabezpečia tepelnú pohodu. Byt je vo výbornom stave, po vymaľovaní okamžite obývateľný. BYTOVÝ DOM: Panelový bytový dom, postupne prešiel rozsiahlou rekonštrukciou - zeteplenie, rekonštrukcia balkónov, vstupných priestorov, spoločných priestorov na poschodiach, výmena stúpacích a ležatých rozvodov, výmena výťahov. Bytový dom je čistý a udržiavaný. MESAČNÉ NÁKLADY: 190 eur/mesiac/ 2 osoby- správca, plus platby za elektrinu, plyn, internet LOKALITA: Obľúbená časť Petržalky s kompletnou občianskou vybavenosťou a dostatkom zelene, parkov, oddychových zón. V tesnej blízkosti je zastávka MHD, parčíky, obchod Kraj 4 min. pešo. Blízke okolie ponúka bohatú občiansku vybavenosť - školy, škôlky, rôzne prevádzky, Kaufland, Petržalská tržnica, bowlingové centrum, plaváreň. Veľkou výhodou je blízky lesopark a tiež jazero Draždiak, ktoré ponúka letné kúpanie, vodné športy, príjemné prechádzky v okolí. Rýchla dostupnosť do centra mesta, aj na diaľničný obchvat. Rezidenčné parkovanie. NÁZOR MAKLÉRA: - pekný, priestranný byt, v prípade potreby po vymaľovaní okamžite obývateľný - orientácia na dve svetové strany - obývačka, jedna izba a kuchyňa orientované na západ, jedna izba orientovaná na sever, klimatizovaný, - vynikajúca občianska vybavenosť vhodná pre mladých ľudí, rodiny s deťmi, aj pre starších ľudí - množstvo zelene a priestor na voľnočasové aktivity. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0948 490 041 alebo na jananejedlikova@haloreality.sk. ID ponuky: BA-65782. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.
Bratislava V - Petržalka
188 600 €
HALO reality - Predaj, jednoizbový byt Partizánske, Šípok - EXKLUZÍVNE HALO REALITY
Ponúkame na predaj príjemný jednoizbový byt s výmerou 35m2 v Partizánskom, na sídlisku Šípok, ulica Janka Kráľa s možnosťou prenájmu garáže v cene 60€ mesiac. Byt sa predáva zariadený a je kúpou voľný. DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, kúpeľňa s vaňou, toaleta, obývacia miestnosť s kuchyňou, izba. STAV NEHNUTEĽNOSTI: Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou pozostávajúcej z výmeny plastových okien, inštalácie plávajúcej podlahy a keramickej dlažby, obloženia stien kúpelne BYTOVÝ DOM: Bytový dom bol rekonštruovaný približne pred šiestimi rokmi zateplením vonkajších stien a strechy, aplikáciou novej fasády. VÝHODY: Dobrá občianska vybavenosť, nízke mesačné náklady MESAČNÉ NÁKLADY: 83€ pozostávajúcich zo splátky 69€ správcovi bytového domu, 9€ elektrina, 5€ plyn LOKALITA: Blízko dostupná zastávka MHD, lekáreň, supermarkety, kaviareň, základná škola a škôlka, novovybudovaná cyklotrasa. Do centra mesta Partizánske pešou chôdzou približne pätnásť minút. NÁZOR MAKLÉRA: Príjemný a pohodlný byt bez nutnosti dalšej investície. . Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0907 859 190 alebo na martinbalajka@haloreality.sk. ID ponuky: PE-65845. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.
Partizánske
54 950 €
HALO reality - Predaj, dvojizbový byt Prievidza, Staré Sídlisko - EXKLUZÍVNE HALO REALITY
Ponúkame na predaj dvojizbový tehlový byt v Prievidzi na Starom sídlisku, ktorý je v osobnom vlastníctve o rozlohe 54 m2, 3 poschodie z 3, orientácia severovýchod-juhozápad. DISPOZÍCIA: vstupná chodba, kúpelňa spojená s WC, kuchyňa prepojená s obývacou izbou, spálňa STAV NEHNUTEĽNOSTI: po kompletnej a modernej rekonštrukcii - kuchynská linka na mieru, nové rozvody elektriky a vody, stierky, radiátory, plastové okná, murované bytové jadro, v izbách sú parkety, na chodbe a v kuchyni je linoleum, v kúpelni dlažba BYTOVÝ DOM: tehlový bytový dom s elektrickým vrátnikom. K bytu patria 2 pivnice v suteréne. VÝHODY: kompletná rekonštrukcia, čiastočne zariadený, optická sieť MESAČNÉ NÁKLADY: 220 eur/3 osoby LOKALITA: kľudná a tichá lokalita, v blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť - škola, škôlka, nákupné centrá, autobusová zastávka, lekáreň, zdravotné stredisko Voľný podľa dohody. Možnosť financovanie aj cez HÚ. . Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0908 762 935 alebo na alexandrabernatova@haloreality.sk. ID ponuky: PD-65853. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.
Prievidza
90 000 €
HALO reality - Predaj, rodinný dom Brezno - EXKLUZÍVNE HALO REALITY
Ponúkame Vám na predaj priestranný 6-izbový, trojpodlažný rodinný dom - vilu s krásnou záhradou v tichej lokalite na východnom okraji mesta Brezno, na Kiepke s dobrou a rýchlou dostupnosťou do centra mesta. Je vhodný na viacgeneračné bývanie i podnikanie, nachádza sa na udržiavanom pozemku, zaliatom slnkom s rozlohou 736 m 2, pod starou lipou, chránený starobylou kaplnkou a s krásnymi výhľadmi na Nízke Tatry a Slovenské rudohorie. DOMOV PRE ĽUDÍ, KTORÍ HĽADAJÚ POHODLIE, POKOJ A HARMÓNIU . DISPOZÍCIA: Pozostáva z 3 podlaží; na 1.podlaží sa nachádza veľká miestnosť používaná ako kancelária, ide o spoločenskú halu s funkčným krbom z možnosťou využitia na akékoľvek spoločenské akcie alebo podnikateľskú činnosť, susedí z veľkým skladom a archívom. Je tam umiestnená aj práčovňa, WC, technická miestnosť, komora a garáž, vjazd vozidla z ulice. Na 2. a 3. podlažie je vstup schodiskom od vchodu a sú takmer totožné. Za preskleným zádverím a spojovacou chodbou sa nachádza veľká obývacia hala a spálňa orientovaná na juh, sú krásne presvetlené a zariadené elegantným nábytkom, prepojené z na mieru zhotovenými kuchyňami. Zabudované spotrebiče, ako umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, indukčná varná doska, digestor, mikrovlnná rúra a rúra na pečenie sú kombináciou kvalitných značiek. Zo všetkých týchto miestnosti a kuchyne vedie vstup na vonkajšie logie ( spolu 4), odkiaľ je krásny výhľad do záhrady plnej zelene, na obidvoch poschodiach sú k dispozícií kúpeľne (s vaňou a sprchovacím kútom, osobitným WC), opačne orientované izby ako spálne, šatník, detská izba majú výhľad do ulice a na hrebeň Nízkych Tatier. Schodisko sprístupňuje aj podkrovie. STAV NEHNUTEĽNOSTI: Dom bol skolaudovaný v roku 1974, ( postavený z tvárnic a tehly), strechou pokrytou pozinkovaným plechom, pochôdzne podkrovie je vhodné na dokončenie ďalšieho obytného priestoru. Veľká časť domu bola od roku 2009 priebežne rekonštruovaná a to veľká časť rozvodov vody a elektriky, boli vybudované kvalitné podlahy v kombinácii s dlažbou, plastové okná a dvere, kuchynské linky na mieru so zabudovanými spotrebičmi, bodové osvetlenie, stierky, obklady, sanita. Celá nehnuteľnosť nesie známky kvalitnej rekonštrukcie, s použitím dobrého materiálu, interiér domu pôsobí elegantne, zariadenie a jeho jednotlivé časti sú urobené vkusne s použitím kvalitného dizajnu. Kúrenie a ohrev vody je zabezpečené plynovým kotlom, rozvod tepla radiátormi, k dispozícií je klasický krb a krbová pec na 1. a 2. podlaží. Predáva sa čiastočne zariadený, vhodný na okamžité bývanie. Súčasťou je garáž, v tesnej blízkosti domu je k dispozícií státie pre dve autá. POZEMOK: tvorí krásna záhrada, plná okrasných kríkov, kvetov a ovocných stromov, s vybudovanými chodníkmi, prístup ku vchodovým dverám je upravený zamkovou dlažbou, na pozemku je vybudovaný altánok zo záhradným krbom a príjemným sedením, zeleninové záhony a udiareň. INŽINIERSKE SIETE: - obecný vodovod, elektrina (220/380V), plyn, odpad je vedený do kanalizácie - kúrenie a ohrev vody je zabezpečené plynovým kotlom, rozvod tepla radiátormi, prípadne krbom a krbovou pecou na 1. a 2. podlaží -internet a SAT televízia VÝHODY: - nachádza v okrajovej časti mesta v pokojnej tzv.slepej ulici, do centra mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou a ponukou služieb, je to 5 minút autom - čiastočná ale kvalitná rekonštrukcia - komfortné a pohodlné bývanie pre viacčlennú rodinu - vzhľadom na dispozíciu a vybavenie možnosť využitia na podnikateľské účely - nehnuteľnosť je vo vlastníctve 1 majiteľa, nie je zaťažená žiadnou ťarchou ani vecným bremenom, ktoré by obmedzovali predaj a je k dispozícii po dohode - prevádzkové náklady sú závislé na ročnom období a používaní vykurovania, priemerne 280 € mesačne - dom je celoročne využiteľný a spolu s pozemkom je dobrou investíciou, zároveň ideálne spĺňa podmienky na život rodiny a prácu z domu. - blízkosť hôr, zelených lúk plných poľných kvetov, fantastické výhľady na hory, čerstvý vzduch a prostredie je balzamom na dušu a telo, nachádza sa len necelý 1 km od obchvatu Brezna v blízkosti udržiavaných domov a príjemných susedov. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0948 363 330 alebo na annanociarova@haloreality.sk. ID ponuky: BR-65825. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.
Brezno
295 000 €
HALO reality - Predaj, pozemok pre rodinný dom 528 m2 Borovce, v ponuke 11 pozemkov - EXKLUZÍVNE H
Hľadáte peknú, tichú a bezpečnú lokalitu len na skok od mesta pre stavbu Vášho vysnívaného rodinného domu ? Potom by Vás mohol zaujať nový projekte IBV Borovce, kde ponúkame na predaj 11 pozemkov s rozlohou od 528 m2 do 828 m2. Pozemky sú rovinaté, slnečné a majú šírku 18 metrov a viac. Na pozemkoch je možné postaviť jednopodlažné alebo dvojpodlažné domy. Pozemky sú situované na okraji obce Borovce v kľudnej a peknej lokalite, keďže je IBV projektovaná na vedľajšej cestnej komunikácii je zaručená vysoká bezpečnosť vzhľadnom na veľmi nízku intenzitu dopravy. V novom projekte práve prebiehajú prípravne práce na budovanie kompletnej infraštruktúry – verejný vodovod, elektrika, kanalizácia, verejné osvetlenie, optická sieť. Pôvodná cestná komunikácia bude rozšírená a bude vybudovaný nový chodník. Obec Borovce ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a je vzdialená len na skok od kúpeľného mesta Piešťany. Z obce Borovce sa veľmi jednoducho dostanete všade kam potrebujete: - diaľnica D1 7 minút autom - Piešťany 8 minút autom - Bratislava 50 minút autom - Trnava 30 minút autom Aktuálne predpredajné ceny pozemkov 110,- €/m2. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0905 467 057 alebo na zoltanvarga@haloreality.sk. ID ponuky: PN-65854. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.
Borovce
58 080 €
HALO reality - Prenájom, trojizbový byt Levice, po rekonštrukcii a dispozičnej úprave, zariadený - I
Ponúkame vám na prenájom veľmi pekný, atmosférou príjemný a kompletne zrekonštruovaný dispozične upravený 3 izbový byt s balkónom v obľúbenej lokalite sídliska Vinohrady v Leviciach. Byt sa nachádza na 6. poschodí 7 podlažného bytového domu s výťahom a prislúcha k nemu pivnica. DISPOZÍCIA: Dispozíciu bytu tvorí vstupná chodba, 1 veľká priechodná izba, 1 nepriechodná spálňa s balkónom, kuchyňa spojená s obývacou časťou, kúpeľňa a samostatná toaleta. STAV NEHNUTEĽNOSTI: V byte bola pred približne 10 rokmi zrealizovaná rekonštrukcia, vymenené boli plastové okná so žalúziami, vymurované a dispozične zmenené bolo jadro bytu, kde dostala priestor samostatná veľká kúpeľňa a toaleta, v kuchyni kuchynská linka so spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, kombinovaný sporák, digestor), 1 menšia obytná miestnosť bola prepojená s kuchyňou, nové stierky a maľovka, laminátové podlahy v obytných miestnostiach, dlažba v chodbe, kuchyni, kúpeľni a toalete, nové interiérové dvere s obložkami, nové rozvody vody a elektriny (v jadre). V kúpeľni a toalete znížené stropy. Bezpečnosť v byte zaisťujú bezpečnostné dvere. Prekrytý bol balkón. BYTOVÝ DOM: Bytový dom prešiel takisto rekonštrukciou, bol zateplený s novou fasádou, nové rozvody vody a plynu, elektronický vrátnik, vstup na čip, vo vchode bytového domu sa nachádza prípojka na optický internet, v byte je internet zapojený. Byt sa prenajíma zariadený tak, ako je zobrazené na fotkách (s výnimkou dvoch čiernych stoličiek v izbe) a pre nového nájomcu je pre prenájom voľný ihneď. Prenajímateľ má k dispozícii pre nájomníka aj manželskú posteľ zn. IKEA (180x200cm), avšak bez matracov, ktoré môže pre záujemcu zakúpiť (podľa dohody) umiestni ju v prípade záujmu do miestnosti podľa požiadavky konkrétneho záujemcu. Na vstup do spálne je možné umiestniť aj pevné dvere v prípade záujmu, sú k dispozícii. Úložný priestor bytu rozšíri pivnica, ktorá je takisto pripravená na užívanie. Susedia v okolí bytu sú príjemní a bezproblémoví. VÝHODY: - pokojná lokalita - umiestnenie bytu - kompletná rekonštrukcia bez predošlých nájomníkov - čistý stav pripravený na okamžité obývanie - zariadená nehnuteľnosť - rýchlo sa rozvíjajúce sídlisko s občianskou vybavenosťou nablízku CENA PRENÁJMU: Cena prenájmu je 500 eur/mesiac vrátane energií, majiteľ požaduje pri nástupe nájomníka 1 mesačné nájomné za nadchádzajúci mesiac vopred a 1x depozit vo výške mesačného nájmu. Poplatok za internetové pripojenie je 17 eur a nie je zahrnutý v cene nájomného, podľa dohody je možné internet zrušiť a záujemca si môže zrealizovať pripojenie podľa vlastného uváženia. Požiadavky prenajímateľa: - zákaz chovať v byte akékoľvek zviera - ideálne nefajčiar - zákaz fajčiť v byte NÁZOR MAKLÉRA: Vzhľadom na príjemnú lokalitu a takmer kompletnú občiansku vybavenosť v okolí (v blízkosti autobusová zastávka, nákupné strediská, škola, MŠ, pohostinstvo, športový areál), čistý stav bytu, ktorý nebol obývaný žiadnymi nájomníkmi, túto veľmi peknú nehnuteľnosť do prenájmu rozhodne odporúčam. Ak vás táto ponuka zaujala, všetky ďalšie otázky rada zodpoviem pri osobnej obhliadke, neváhajte ma kontaktovať.. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0908 037 834 alebo na juditajanickova@haloreality.sk. ID ponuky: LV-65850. U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.
Levice
500 €/mes.
HALO reality - Predaj, trojizbový byt Banská Bystrica - EXKLUZÍVNE HALO REALITY
Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt v Banskej Bystrici v Sásovej vo veľkosti 72,4 m2 na 2 poschodí udržiavaného, zrekonštruovaného a zatepleného, dvanásť poschodového bytového domu na Tatranskej ulici. Disponuje skvelou dispozíciou, ktorá vám zabezpečí pohodlné bývanie a rýchly prístup na hlavný ťah do centra mesta vrátane dostupnej kompletnej občianskej vybavenosti. LOKALITA: Nachádza sa na začiatku Tatranskej ulice, je dostupný z hlavnej cesty a parkovacie miesta sú k dispozícií tesne pri dome i na parkovisku obchodného reťazca v blízkosti cca 100 m. Je obklopený množstvom zelene, v pokojnej a dobrej lokalite a v peknom prostredí pre pohodlný život. V blízkosti je obchodné centrum, reštaurácia, športové centrum, zastávka autobusu, v dosahu je kompletná občianska vybavenosť, škola i škôlka. DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej chodby, veľkej kuchyne, troch nepriechodných izieb, každá má samostatný vstup a poskytuje tomu náležité súkromie, komory, spojovacej chodby, kúpeľne s vaňou a samostatné WC. Izby sú orientované na juhozápad, v jednej z izieb je k dispozícií výhľadový balkón. Kuchyňa je zariadená kuchynskou linkou, jedálenským stolom a policovými skrinkami, ktoré sú súčasťou predaja. Byt je pekne presvetlený, denné svetlo je prítomné takmer celý deň vo všetkých izbách. Súčasťou bytu je pivnica a je možné používanie posilňovne v pivničných priestoroch bytového domu. STAV NEHNUTEĽNOSTI: Rekonštrukcia z roku 2015 obsahovala výmenu plastových okien, drevené obloženie chodby a kuchyne a kompletnú renováciu kúpeľne, jadro je pôvodné. BYTOVÝ DOM: Obytný dom je vybavený dvoma modernými rýchlovýťahmi, vchod je zabezpečený elektronickým vrátnikom a ďalší dvoma transportnými rampami, umožňujúcimi ľahkú manipuláciu s kočíkom alebo invalidným vozíkom. K dispozícií sú už spomenuté parkovacie miesta v tesnej blízkosti domu, na veľkom parkovisku, zriadenom pri vchode obytného domu. VÝHODY: Byt je dobrou investíciou, medzi jeho najväčšie výhody patrí dobrá lokalita na okraji sídliska, rýchly prístup na hlavný ťah a do centra mesta, prijateľná cena, priestrannosť a komfort , prístupná kompletná občianska vybavenosť z bezproblémovým parkovaním v pokojnej a slušnej časti mesta. Byt sa predáva vrátane zariadenia, spotrebičov a vybavenia, ktoré sa v ňom nachádza. NÁKLADY: Mesačné náklady sú cca 230 €,- / 3- 4 osoby. NÁZOR MAKLÉRA: Nezmeškajte príležitosť výhodnej kúpy bytu v Banskej Bystrici, ktorý Vám vie poskytnúť pohodlie , pokoj a harmóniu. Radi Vám nehnuteľnosť predstavíme, kedykoľvek nás kontaktujte na obhliadku. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0948 363 330 alebo na annanociarova@haloreality.sk. ID ponuky: BB-65844. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.
Banská Bystrica
135 000 €
HALO reality - Predaj, rodinný dom Horný Pial - NOVOSTAVBA
Ponúkame na predaj menší domček v obci Horný Pial, okres Levice, v blízkosti termálneho areálu Patince. Pozemok je rovinatý, zatrávnený, rozloha 800 m2. DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, otvorená kuchyňa s obývacou časťou, v zadnej časti kúpeľňa so záchodom a východ na terasu, v podkroví sú dve izby a terasa. V zadnej časti pozemku je altán a plechová garáž. Vedľa domu je prístrešok na auto, drevo, atď. STAV NEHNUTEĽNOSTI: Dom bol postavený v roku 2015, je využívaný veľmi málo a to je aj dôvod predaja. Domček je vo výbornom, udržiavanom stave. Vykurovanie je zabezpečené elektrickým podlahovým kúrením, v strede domu sú keramické karbové kachle, na rýchle vykúrenie a ochladnie klíma. Odpady sú zvedené do 6,5 m3 žumpy. VÝHODY: Bývanie, víkendovanie bez investície. Tiché miesto. Záhrada je veľká, možnosť výsadby ovocných drevín, viniča, atď. NÁZOR MAKLÉRA: Domček je určený aj na bývanie aj ako rekreačný domček pre ľudí, ktorí majú radi ticho, slnko, kľud. . Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0903 738 590 alebo na martinpetriska@haloreality.sk. ID ponuky: LV-65843. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.
Horný Pial
124 000 €
HALO reality - Prenájom, dvojizbový byt Banská Belá - IBA U NÁS
Ponúkame na prenájom dvojizbový byt v osobnom vlastníctve s celkovou výmerou 64m2, na 2/3 poschodí v tehlovom bytovom dome mimo hlavnej komunikácie v Banskej Belej v okrese Banská Štiavnica DISPOZÍCIA: - vstupná chodba - kúpeľňa s toaletou - špajza - kuchyňa s jedálenskou časťou - dve samostatné obytné izby STAV NEHNUTEĽNOSTI: Byt je po kompletnej rekonštrukcii v roku 2020. Prenajíma sa nezariadený - okrem kuchyne, kde sa nachádza kuchynská linka so spotrebičmi K bytu prislúcha pivnica VÝHODY: Pekný, veľký dvojizbák v kľudnej lokalite mimo hlavnej komunikácie. Prostredie vhodné pre rodinu, ale aj starších spoluobčanov. MESAČNÉ NÁKLADY: Pri podpise zmluvy sa skladajú tri mesačné nájmy - aktuálny nájom, vratný depozit a nevratná kaucia. LOKALITA: Obec Banská Belá sa nachádza len 3 km od Banskej Štiavnice, je tu kompletná občianska vybavenosť, ako škôlka, škola, potraviny, MHD. Športové aj detské ihrisko. . Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0904 437 903 alebo na marianagrecova@haloreality.sk. ID ponuky: BS-65851. U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.
Banská Belá
470 €/mes.
HALO reality - Predaj, rodinný dom Orávka, Idylický dom s krásnou záhradou - EXKLUZÍVNE HALO REALITY
Predstavujeme Vám exkluzívnu ponuku, ktorá je dostupná iba prostredníctvom Realitnej kancelárie Halo reality s.r.o. Ponúkame na predaj 4-izbový rodinný dom so záhradou v idylickom prostredí obce Orávka, neďaleko kúpeľov Číž. Táto lokalita je ideálna pre tých, ktorí hľadajú pokoj a komfort pre stále bývanie. Opis rodinného domu: Vstup do rodinného domu je z dolného konca obce Orávka, pričom oplotenie tvorí pôvodná vstupná kovová brána. Dom je v pôvodnom stave. Dispozícia: Dispozícia tohto štvorizbového rodinného domu ponúka príjemné a premyslené riešenie priestoru. Hneď pri vstupe Vás privíta priestranná vstupná hala s elegantným schodiskom, ktoré vedie do vyvýšených obytných častí domu umiestnených na ľavej a pravej strane. Na ľavej strane sa nachádza útulná oddychová miestnosť s veľkými oknami, ktoré poskytujú dostatok svetla. Z tejto miestnosti vedie chodba do obývacej izby, ktorá slúži ako centrálny priestor domu s priamym prechodom do spálne. Spálňa je komfortne spojená s kúpeľňou, kde nájdete pôvodnú vaňu, dvojité umývadlo a toaletu. Z kúpeľne sa ďalej vstupuje do veľkej kuchyne vybavenej pecou, ktorá je tiež prepojená späť na chodbu. Všetky miestnosti sú navrhnuté ako prechodové. Na pravej strane domu, na vyvýšenom podlaží, sa nachádza posledná izba, ktorá môže slúžiť ako hosťovská alebo pracovná izba. Tento dom je ideálne riešenie pre tých, ktorí oceňujú pohodlie a funkčnosť svojho bývania. Na pozemku sa nachádza samostatne stojaca garáž a záhradný úložný priestor. K pozemku prislúcha krásna záhrada a pole s rozlohou 3311m2. Pozemok rodinného domu je rovinatý a oplotený, čiastočne podpivničený. Podlahy sú kombinované (drevo, dlažba). Vykurovanie je zabezpečené kachlami na pevné palivo a elektrickým kúrením. V pivnici je nainštalovaný bojler. Okná a dvere, strecha sú pôvodné. Zastavaná plocha domu je 211 m2. Obytná plocha je 126 m2. Celková výmera pozemku je 4376 m2. K dispozícii je elektrika 220/380 V, odpad je riešený žumpou. Prístupová cesta je asfaltová a udržiavaná. Na pozemku sú inžinierske siete - voda, elektrika. V blízkosti pozemku je plyn. Výhody ponúkané touto nehnuteľnosťou: Slnečný pozemok vhodný na celoročné bývanie. Pokojné bývanie v rodinnom dome s prekrásnymi výhľadmi, len 10 minúť autom do kúpeľov Číž a 20 min do Rimavskej Soboty. Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie Halo reality s.r.o., kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv. Dohodnite si obhliadku na 0905 500 534. . Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0905 500 534 alebo na andreafabry@haloreality.sk. ID ponuky: RI-65774. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.
Orávka
59 500 €
HALO reality - Predaj, jednoizbový byt Rimavská Sobota, Praktický byt s výbornou dostupnosťou
Ponúkame na predaj 1-izbový byt o rozlohe 37 m2 na ulici Kolára v meste Rimavská Sobota. DISPOZÍCIA: - vstupná chodba - WC - kúpeľňa - kuchyňa - obývacia miestnosť Byt sa nachádza na 6 z 6 poschodí. STAV NEHNUTEĽNOSTI: Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou v roku 2023. V rámci rekonštrukcie bola rekonštruovaná kuchyňa, vymenené podlahy, vymenené okná, kuchyne. Steny bytu sú upravené stierkami. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou, granitovým drezom s pákovou bariérou , elektrickou varnou doskou, elektrickou rúrou. Kúpeľňa je pôvodná V kúpeľni je kovová vaňa, keramické umývadlo. Vodovodné batérie sú pákové. BYTOVÝ DOM: Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou. Dom je napojený na verejný vodovod, verejnú kanalizáciu, rozvod elektrickej energie. Vykurovanie domu je ústredné z centrálnej kotolne. MESAČNÉ NÁKLADY: Cca 200 euro. LOKALITA: Ulica Kolára je obľúbenou časťou mesta Rimavská Sobota. Ste v priamom centre mesta a všade to máte blízko. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť a to: škola, škôlka, obchody, zástavky MHD, reštaurácie a podobne. NÁZOR MAKLÉRA: Tento byt je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú komfort bývania v modernom prostredí bez nutnosti ďalších investícií. Perfektný pre mladé páry alebo menšie rodiny, ktoré ocenia kvalitne zrekonštruovaný priestor. Tento byt sa nachádza v príjemnej a tichej lokalite, kde dominuje zeleň a pokojné okolie, čo poskytuje ideálne prostredie pre relax po náročnom dni. Okná bytu sú orientované tak, aby poskytovali dostatok denného svetla, čo dodáva interiéru sviežosť a pozitívnu atmosféru. Blízkosť parkov, kaviarní a obchodov zase zabezpečuje všetky pohodlnosti mestského života bez nutnosti dlhého cestovania . Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0905 500 534 alebo na andreafabry@haloreality.sk. ID ponuky: RI-65773. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.
Rimavská Sobota
42 500 €
HALO reality - Predaj, rodinný dom Badín, SNP - EXKLUZÍVNE HALO REALITY
Ponúkame na predaj rodinný dom v obci Badín / okres Banská Bystrica. Pozemok prislúchajúci k predaju je na fotografiách vyznačený bielou línou. DOM: Stavebný materiál obvodové múry kameň hrúbka cca 60cm / priečky tehla, prízemný jednopodlažný, orientovaný na juho východ. Dom prešiel rozsiahlou (nedokončenou) rekonštrukciou ktorá začala v roku 2007 V rámci rekonštrukcie bolo obnovené / na novo urobené : 2007 - strecha - nová krytina plechová , oprava krovu a latovania a strešné okná. Strecha aj podlaha podkrovnej izby je odizolovaná minerálnou vatou. 2011 - nové kúrenie, nové rozvody vody a kanalizácie, horná podkrovná izba, zmena dispozície na prízemí, kúpelňa. V roku 2013 boli osadené nové plastové okná (trojsklo). 2018 - rekonštrukcia zadnej tretej izby, elektrina, krb na pevné palivo napojený na centrálne kúrenie. 2020 - vyliate nové základy pod domom z troch strán, odizolovanie domu, fólia, drenáž pozemku, stojisko pre autá, príprava na kúpeľňu v zadnej časti domu, nová podlaha v ´´stodole´´+ drenáž. Podlahy v dome sú drevené / dlažba, rozvody elektriny sú medené. Stropy sú drevené trámové s podhľadom Podsyp pod dvoma izbami je škvarobetón, pod ďalšími liaty betón. Príprava na kuchyňu je v prvej a aj v strednej izbe. Stierky v celom interiéry, od izolovanie strechy, vybetónované podlahy ,rozvody elektriny , vody a kúrenia, plastové okná, plynový kotol, nové radiátory, kúpelňa Kúrenie je plynové, teplovodné. Alternatívne je možné kúriť v krbe s vyhrievacou vložkou ktorý je napojený aj na radiátory (je možné vypnúť prietok vody radiátormi). Krb je potrebné dokončiť - obmurovať. Teplá voda je zabezpečené plynovým prietokovým kotlom. Dom je bez akejkoľvek ťarchy ihneď pripravený k predaju a užívaniu. Dom sa predáva bez zariadenia a spotrebičov, v prípade záujmu je možné ponechanie / odkúpenie zariadenia podla osobnej dohody. Dom je napojený na obecný vodovod, plyn, elektrinu, kanalizáciu, internet. Ku celej nehnuteľnosti je urobený znalecký posudok ktorý určil všeobecnú hodnotu na 158 000€|. DISPOZÍCIA: PRÍZEMIE : Vstup z dvora do chodby/predsiene , v ktorej je aj schodisko do podkrovia Denná zóna (obývacia izba s kuchyňou) Kúpelňa s WC 2 izby Šatník PODKROVIE : Izba Vchod na povalu POZEMOK: Dom sa nachádza na pozemku v celkovej výmere 603m2. Pozemok je rovinatý , oplotený, rozmerov približne 14x48m. Na pozemku sa nachádza stavba rodinného domu, súčasťou ktorého je komora a stodola, ďalej sú na pozemku rôzne ovocné dreviny - bobuľoviny, stromy, zeleň. Oproti zadnej časti domu sa nachádza malá hospodárska budova. MESAČNÉ NÁKLADY: 185€. Elektrina : 70€ Plyn (kúrenie , teplá voda) : 100€ Voda : 15€ LOKALITA: Nehnuteľnosť sa nachádza v obci Badín, ktorá je vzdialená od okresného mesta Banská Bystrica 12 km. Obec je čiastočne občiansky vybavená, nachádza sa v nej aj Materská škola, Základná škola, potraviny. Susedstvo v okolí je veľmi slušné a tiché, tvorí ho zastavaná časť obce. . Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0948 128 501 alebo na jansvinciak@haloreality.sk. ID ponuky: BB-65525. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.
Badín
184 000 €
HALO reality - Kúpa dvojizbový byt Komárno
Pre konkrétneho klienta súrne hľadáme dvojizbový byt v pôvodnom stave do 56000 eur alebo zrekonštruovaný dvojizbový byt do 70000 eur. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0905 243 518 alebo na juditacsabajkoova@haloreality.sk. ID dopytu: D-20470
Komárno
70 000 €
HALO reality - Predaj, trojizbový byt Trnava, v Botanike s veľkou terasou - NOVOSTAVBA
Ponúkame na predaj trojizbový byt v 12 r. novostavbe z tehly - Botanika v Trnave, iba 1 km od historického centra mesta. Byt o výmere 72,52m2 s veľkorysou terasou o rozlohe 36,04m2. Terasa je zastrešená cca na 70%. Byt sa nachádza na poslednom 5. poschodí. Jedná sa o nehnuteľnosť, ktorá sa nachádza v peknej lokalite na Prednádraží, kde je naozaj rýchla dostupnosť ku kompletnej občianskej vybavenosti, školy, potraviny, autobus. zastávka, poliklinika, pošta, lekáreň, a ostatné. POPIS BYTU: Vstupná chodba so vstavanou skriňou a elektronickým video-vrátnikom -samostatné WC - kúpeľňa s vaňou a sprchovacím kútom - detská izba so vstavanou skriňou a poschodovou posteľou - spálňa so vstavanou skriňou -kuchyňa vyrobená na mieru so vstavanými spotrebičmi - obývacia miestnosť so vstupom na terasu. V obývačke je veľké francúzske okno so vstupom na terasu. K bytu prislúcha aj pivničná kobka. Byt sa predáva komplet zariadený. Na prízemí bytového domu sa nachádza kočikáreň. Obroskou výhodou tohto bytového domu je aj súkromné detské ihrisko s umelou trávou vo vnútrobloku. Ihrisko je oplotené s el. bránkami. V blízkosti sa nachádza botanická záhrada a lesík, kde môžete stráviť voľné chvíle s rodinou. Obrovskou výhodou je terasa, ktorú môžte využívať celoročne. Keďže orientácia bytu je severo-východ, v lete slniečko Vám svieti pri rannej káve, ktorú si môžte vychutnať na terase. Zvyšok dňa je príjemný tieň, môžte si tam dať či už detský domček, bazén, alebo pestovať zeleninu. V zime môžte terasu využívať na uskladnenie, vírivku, a iné. Súčasťou tohto polyfunkčného domu sú aj prevádzky - potraviny, bar, cukráreň, kaderníctvo, Step Inn-denné menu, kozmetika, nechtové štúdio, obchod s oblečením + Packeta. Ak je to byt ktorý ste hľadali, neváhajte si dohodnúť obhliadku ešte dnes. Tešíme sa na Vás. PARKOVANIE: K bytu je možné si dokúpiť samostatnú garáž (17,08m2) s bránou zn. Hormann, ktorá je v spoločnej garáži pod bytovým domom. Parkovať sa dá bez problémov aj pred bytovým domom. . Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0907 594 394 alebo na tomasbohunicky@haloreality.sk. ID ponuky: TT-65826. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.
Trnava
269 000 €
HALO reality - Kúpa štvorizbový byt Sever
Pre konkrétneho klienta súrne hľadáme 4izbový byt s Loggiou v lokalite Košice Sever, na stave nezáleží, prosím ponúknite, cena dohodou. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0905 660 383 alebo na igororavec@haloreality.sk. ID dopytu: D-20329
Košice I - Sever
dohodou
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 103