PRENÁJOM 4 IZB ZARIADENÝ BYT V NOVOSTAVBE BLÍZKO CENTRA, KOŠICE - JUH
Ponúkame na prenájom 4-izb. luxusný byt v novostavbe s dvoma terasami v tichej časti širšieho centra mesta na ulici Brezová v Mestskej časti Košice - Juh. Byt má rozlohu 100 m2 a je kompletne zariadený. V blízkosti je nemocnica a do centra mesta ku OC Aupark je iba 10 min pešou chôdzou. Cena prenájmu je 950 eur/mesiac s energiami. Kontakt: 0911 900062 Aktuálnu ponuku všetkých našich nehnuteľností nájdete na stránke spoločnosti Orion Real s.r.o..
Košice IV - Juh
950 €/mes.
DOM so SAUNOU, VÍRIVKOU, KRBOM, GARÁŽOU a KRÁSNOU ZÁHRADOU, KOŠICE-KRÁSNA
Ponúkame na predaj PRIESTRANNÝ dvojpodlažný 6 izbový rodinný dom so SAUNOU, VÍRIVKOU, KRBOM, GARÁŽOU a krásnou udržiavanou záhradou v Mestskej časti Košice-Krásna. Bývanie v tomto dome je určené pre ľudí, ktorí hľadajú výnimočné bývanie s nadštandardným komfortom v skvelej lokalite, prispôsobené potrebám a očakávaniam každej rodiny, ktorá ocení vysokú mieru súkromia, bezpečné prostredie, no zároveň chcú zostať v meste, v blízkosti mestského života a výbornej občianskej vybavenosti. Z architektonického hľadiska ide o dvojpodlažný rodinný dom so sedlovou strechou, s garážou, dvoma parkovacími miestami a priestranným skladovým priestorom. Svojou výmerou a počtom izieb dom ponúka viacero možností využitia. DISPOZÍCIA: 1.NP - prízemie, zádverie, chodba, kuchyňa s jedálňou, priestranná obývacia izba s výstupom na terasu, pracovňa, kúpeľňa, sauna, špajza, garáž, technická miestnosť. 2.NP - spálňa, 3 x izba, šatník, kúpeľňa, zimná záhrada. pozemok - 883 m2, z toho zastavaná plocha je 174 m2. úžitková plocha domu - 250 m2. Dom je možné kúpiť aj so zariadením, ktoré sa nachádza v dome a kúpou je ihneď voľný. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, poradenstva a právneho servisu. Kontakt: +421911900062. Aktuálnu ponuku všetkých našich nehnuteľností nájdete na stránke spoločnosti Orion Real s.r.o.
Košice IV - Krásna
450 000 €
PRIESTRANNÝ 2 IZB BYT s LOGGIOU, OVRUČSKÁ ul., KOŠICE
Ponúkame na predaj veľmi pekný PRIESTRANNÝ byt s loggiou, ktorý prešiel veľmi VKUSNOU kompletnou rekonštrukciou vo vyhľadávanej lokalite pri LESOPARKU na ulici OVRUČSKÁ v Mestskej časti Košice-Dargovských hrdinov s výbornou občianskou vybavenosťou a dobrou dostupnosťou do centra mesta. Byt sa nachádza na IDEÁLNOM 2.posch./12 v zrekonštruovanom bytovom dome s novým výťahom. Celková výmera bytu je 63 m2, z toho úžitková plocha bytu bez loggie je 58 m2. K bytu patrí pivnica. Byt je kúpou voľný. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, poradenstva a právneho servisu. Kontakt: +421911900062. Aktuálnu ponuku všetkých našich nehnuteľností nájdete na stránke spoločnosti Orion Real s.r.o.
Košice III - Dargovských Hrdinov
129 990 €
CHATKA so ZÁHRADOU iba 5 km od KOŠÍC, KOŠICE OLŠANY
Ponúkame na predaj zapísanú drevenú záhradnú chatku so zavedenou elektrikou, ktorá sa nachádza vo veľmi peknej majiteľmi udržiavanej záhrade (pozemku) plnej ovocných stromov vo vyhľadávanej záhradkárskej lokalite Košické Olšany, okres Košice-okolie, katastrálne územie Veľký Olčvár iba 5 km od Košíc. Záhrada s výmerou 419 m2, z toho zastavaná plocha chatky 16 m2, má veľmi dobrý prístup autom z Košíc. Na pozemku je natiahnutá voda priamo zo záhradkárskeho vodovodu. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, poradenstva a právneho servisu. Kontakt: +421911900062. Aktuálnu ponuku všetkých našich nehnuteľností nájdete na stránke spoločnosti Orion Real s.r.o.
Košické Oľšany
35 000 €
GARÁŽ blízko AUPARKU, 18 m2, JARMOČNÁ ul., KOŠICE-JUH
Ponúkame na predaj peknú suchú garáž v osobnom vlastníctve po rekonštrukcii s výmerou 18 m2 na ulici Jarmočná v Mestskej časti Košice-Juh. Garáž je výhodná pre ľudí z okolia Auaparku, ktorí majú problémy s parkovaním alebo aj ako skladový priestor. Garáž má skvelý prístup a zároveň je bezpečná - 3 x zámok. Bez elektrickej energie. Garáž je vymaľovaná. Nová vonkajšia omietka + nová farba na garážovej bráne. Bez investícii. Ročne sa platí za prenájom 60 eur ŽSR. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, poradenstva a právneho servisu. Kontakt: +421911900062. Aktuálnu ponuku všetkých našich nehnuteľností nájdete na stránke spoločnosti Orion Real s.r.o.
Košice IV - Juh
22 900 €
ONDAVSKÁ ul. - 3 IZB BYT s LOGGIOU, KOŠICE-ZÁPAD (TERASA), 5.posch./7, 68 m2
Ponúkame na predaj 3 izbový byt s LOGGIOU vo vyhľadávanej lokalite v Mestskej časti Košice-Západ, v centre Terasy, na ulici ONDAVSKÁ s výbornou občianskou vybavenosťou a dobrou dostupnosťou do centra mesta (nemocnica, magistrát, OC Galéria, zastávka MHD, atď..). Byt s úžitkovou výmerou 68 m2 sa nachádza na IDEÁLNOM 5.posch./7. V byte sú bezpečnostné dvere, plastové okná, inak je v zachovalom pôvodnom stave. K bytu patrí kumbál na spoločnej chodbe a pivnica v suteréne bytového domu. Nízke náklady na bývanie. Byt je kúpou voľný. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, poradenstva a právneho servisu. Kontakt: +421911900062. Aktuálnu ponuku všetkých našich nehnuteľností nájdete na stránke spoločnosti Orion Real s.r.o.
Košice II - Západ
158 000 €
PEKNÁ UDRŽIAVANÁ ZÁHRADA s CHATKOU iba 5 km od KOŠÍC, KOŠICKÉ OLŠANY
Ponúkame na predaj veľmi peknú majiteľmi udržiavanú záhradu (pozemok) plnú ovocných stromov so zapísanou drevenou chatkou so zavedenou elektrikou vo vyhľadávanej záhradkárskej lokalite Košické Olšany, okres Košice-okolie, katastrálne územie Veľký Olčvár. Záhrada s výmerou 419 m2, z toho zastavaná plocha chatky 16 m2, má veľmi dobrý prístup autom z Košíc. Na pozemku je natiahnutá voda priamo zo záhradkárskeho vodovodu. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, poradenstva a právneho servisu. Kontakt: +421911900062. Aktuálnu ponuku všetkých našich nehnuteľností nájdete na stránke spoločnosti Orion Real s.r.o.
Košické Oľšany
35 000 €
2 IZB BYT v ABSOLÚTNOM CENTRE MESTA, HLAVNÁ ul., KOŠICE
Ponúkame na predaj priestranný 2 izbový byt po rozsiahlej kompletnej rekonštrukcii v meštianskom dome v absolútnom centre mesta, na ulici Hlavná v Mestskej časti Košice - Staré Mesto (HISTORICKÉ CENTRUM). Byt s výmerou 68 m2 sa nachádza na 1. poschodí s pavlačou. Pozostáva z 2 izieb, kuchyne, kúpeľne, WC a veľkej chodby. Byt je plnohodnotne zariadený s TV a internetom. Vchod do domu je z Hlavnej aj z Kováčskej ulice. Bezproblémové parkovanie priamo vo dvore domu. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, poradenstva a právneho servisu. Kontakt: +421911900062. Aktuálnu ponuku všetkých našich nehnuteľností nájdete na stránke spoločnosti Orion Real s.r.o.
Košice I - Staré Mesto
215 000 €
PRENÁJOM RODINNÉHO DOMU s KLIMATIZÁCIOU 5 min. od CENTRA, KOŠICE
Ponúkame na prenájom rodinný dom, ktorý je ideálny pre klientov, ktorí hľadajú bývanie s výbornou dostupnosťou do centra mesta (pár minút od centra), kultivovaných susedov v dobrej lokalite na ulici Orechová v Košiciach. Dvojpodlažný rodinný dom s úžitkovou výmerou 150 m2 pozostáva z 3 izieb, kuchyne a 2 kúpeľní. K domu patrí terasa a udržiavaná záhrad. Budúci nájomca môže mať v dome aj domáce zvieratko do 10 kg. Minimálna doba nájmu: jeden rok. Depozit: trojmesačný. Cena nájmu 1400 eur + energie 300 eur. Kontakt: +421911900062. Aktuálnu ponuku všetkých našich nehnuteľností nájdete na stránke spoločnosti Orion Real s.r.o. Cena energií: 300 Euro / mesiac
Košice III - Dargovských Hrdinov
1 400 €/mes.
VÝNIMOČNÁ NOVOSTAVBA - RODINNÝ DOM KOŠICE - MYSLAVA
Ponúkame na predaj aktuálne kolaudovanú NOVOSTAVBU nízko-energetického tehlového dvojposchodového rodinného domu v Mestskej časti Košice - Myslava, ktorá je určená pre ľudí, ktorí hľadajú moderný dom s výbornou dostupnosťou do centra mesta a zároveň blízkosť prírody, prestížnu lokalitu, vysokú mieru súkromia a veľmi pokojné, tiché a bezpečné prostredie. Dispozícia domu: 1.NP - predsieň s priestrannou obývacou izbou s výstupom do záhrady, kúpeľňa, spálňa. 2.NP - dve spálne a kúpeľňa. Dom sa predáva vo vysokom štandarde: moderná na mieru vyrobená kuchynská linka so zabudovanými kvalitnými spotrebičmi, kvalitné veľkoformátové okná s exteriérovými hliníkovými žalúziami, kvalitné podlahy a interiérové dvere so zárubňami, 2 moderné kúpeľne s veľkoformátovými obkladmi. V dome sú nízke náklady na bývanie. Kúrenie a ohrev vody sú riešené prostredníctvom tepelného čerpadla. - pozemok: 530 m2, z toho zastavaná plocha domu je 113 m2. - úžitková plocha domu: 125 m2. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, poradenstva a právneho servisu. Kontakt: +421911900062. Aktuálnu ponuku všetkých našich nehnuteľností nájdete na stránke spoločnosti Orion Real s.r.o.
Košice II - Myslava
519 000 €
STAVEBNÉ POZEMKY 13490 m2, ZVOLEN - MÔŤOVÁ, pri ICE ARÉNE
Ponúkame na predaj lukratívne stavebné pozemky vo výmere 13490 m2 v priemyselnej zóne Zvolena, pri ICE Aréne Zvolen, v bezprostrednej blízkosti Lučeneckej cesty (hlavného ťahu Košice - Bratislava). Kvôli ochrannému pásmu je PRIAMO STAVEBNE VYUŽITEĽNÝCH 3500 m2, zvyšné časti pozemkov sú využiteľné napr. ako manipulačné plochy. Pozemky sú vhodné na prevádzky typu autopredajňa, stavebniny a pod. Inžinierske siete - kanalizácia, pitná voda sú dostupné, elektrická energia prechádza cez pozemky, teplovod je na hranici pozemkov. Cez pozemky prechádza vysoké napätie. Pozemky sú majetkovo vysporiadané. Bližšie umiestnenie pozemkov je možné vidieť na priloženej katastrálnej mape alebo google mape. Cena pozemkov: 40 eur/1 m2. Kontakt: +421911900062. Aktuálnu ponuku všetkých našich nehnuteľností nájdete na stránke spoločnosti Orion Real s.r.o.
Zvolen
539 600 €
GARÁŽ po REKONŠTRUKCII, JARMOČNÁ ul., KOŠICE-JUH
Ponúkame na predaj peknú suchú garáž v osobnom vlastníctve po rekonštrukcii s výmerou 18 m2 na ulici Jarmočná v Mestskej časti Košice-Juh. Garáž je výhodná pre ľudí z okolia Auaparku, ktorí majú problémy s parkovaním alebo aj ako skladový priestor. Garáž má skvelý prístup a zároveň je bezpečná - 3 x zámok. Bez elektrickej energie. Garáž je vymaľovaná. Nová vonkajšia omietka + nová farba na garážovej bráne. Bez investícii. Ročne sa platí za prenájom 60 eur ŽSR. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, poradenstva a právneho servisu. Kontakt: +421911900062. Aktuálnu ponuku všetkých našich nehnuteľností nájdete na stránke spoločnosti Orion Real s.r.o.
Košice IV - Juh
24 800 €
PRENÁJOM - KANCELÁRSKY PRIESTOR v objekte DUETT II, KOŠICE-CENTRUM
NOVOSTAVBA - Ponúkame na prenájom prestížny A-čkový kancelársky priestor v novopostavenom objekte DUETT II, ktorý sa nachádza priamo v centre mesta v tesnej blízkosti Hlavnej ulice, na Námestí osloboditeľov v Mestskej časti Košice - Staré Mesto. Kancelársky priestor s úžitkovou výmerou 51 m2 + spoločné priestory (kuchyňa, WC) s možnosťou rozdelenia na 2 kancelárie, sa nachádza na 4.poschodí s orientáciou na východnú stranu. Cena prenájmu kancelárie: 714 eur/mesiac bez DPH + platba za spoločný priestor (kuchyňa, WC). Cena vnútorného parkovacieho miesta: 80 eur/mesiac bez DPH. Kontakt: 0911 900062 Aktuálnu ponuku všetkých našich nehnuteľností nájdete na stránke spoločnosti Orion Real s.r.o.
Košice IV - Juh
714 €/mes.
CHATKA so ZÁHRADOU a ELEKTRINOU, KOŠICKÉ OLŠANY
Ponúkame na predaj drevenú chatku, v ktorej je zavedená elektrina a veľmi peknú udržiavanú záhradu (pozemok), v obci Košické Olšany, okres Košice - okolie. Záhrada s výmerou 449 m2 sa nachádza v záhradkárskej lokalite, v ktorej sú postavené chaty a niekoľko domov, ktoré sa využívanú na celoročné bývanie. Záhrada je z časti oplotená, terén je prevážne rovinatý s ovocnými stromami. V záhrade je zavedená elektrina. V prípade záujmu, že možné dokúpiť aj susediacu parcelu. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, poradenstva a právneho servisu. Kontakt: 0911 900062 Aktuálnu ponuku všetkých našich nehnuteľností nájdete na stránke spoločnosti Orion Real s.r.o.
Košické Oľšany
39 500 €
NOVOSTAVBA - 2 IZB TEHLOVÝ BYT s BALKÓNOM, 54 m2, KOŠICE
Ponúkame na predaj moderný 2 izbový byt v NOVOSTAVBE s BALKÓNOM v rezidenčnej lokalite NA HORE č. 18 v Košiciach, 5 min. autom do centra mesta ku AUPARKU. Dispozícia bytu:byt sa skladá z obývačky prepojenej s kuchyňou s výstupom na balkón, spálne, vstupnej chodby (predsiene), samostatnej kúpeľne a toalety. Štandardy bytu: plávajúce podlahy, dlažby, plastové okná, znížené sádrokartónové stropy, obklady a sanity, kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, elektrická varná doska, rúra, vstavaná skriňa v spálni. Byt s úžitkovou výmerou 54 m2 + balkón sa nachádza na 2.NP (1. poschodí). Možnosť dokúpiť parkovacie miesto v cene 10000 eur. V blízkosti bytového domu je výborná občianska vybavenosť. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, poradenstva a právneho servisu. Kontakt: +421911900062. Aktuálnu ponuku všetkých našich nehnuteľností nájdete na stránke spoločnosti Orion Real s.r.o.
Košice III - Dargovských Hrdinov
145 000 €
NOVOSTAVBA - 5 IZB BYT s TERASOU 127 m2, 3 x KÚPEĽŇA s WC, 2 x PARKOVACIE MIESTO, KOŠICE
Ponúkame na predaj PRIESTRANNÝ 5 izbový byt s veľkou TERASOU v tehlovej novostavbe v Mestskej časti Košice - Lorinčík v novovybudovanej lokalite rezidenčného bývania LORINĆÍK - HÁJE s vlastným parkovaním s krásnym panoramatickým výhľadom na Lorinčík a les. Byt s výmerou 127 m2, z toho byt má výmeru 105 m2 a terasa 22 m2, pozostáva z 5 izieb, 3 kúpeľní s WC, priestrannej terasy a nachádza sa na 3. posch./3. Táto nehnuteľnosť je krásna a unikátna. Majiteľ byt zrekonštruoval a zariadil do kvalitného prevedenia a je pripravený spĺňať najprísnejšie požiadavky nového majiteľa. Byt je dokončený vo vysokom štandarde: - kvalitné DREVENÉ podlahy - veľkoformátové obklady a dlažby - kvalitné interiérové bezfalcové dvere z obložkovými zárubňami - vstavaná skriňa na mieru v spálni a na chodbe - kuchynská linka na mieru s plne integrovanými kvalitnými spotrebičmi: indukčná varná doska, elektrická rúra, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, digestor - kvalitné dizajnové svietidlá - bezpečnostné protipožiarné vchodové dvere K bytu patrí priestranná pivnica. K bytu je možné kúpiť 2 parkovacie miesta. Jedno parkovacie miesto 15000 eur. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, poradenstva a právneho servisu. Kontakt: +421911900062. Aktuálnu ponuku všetkých našich nehnuteľností nájdete na stránke spoločnosti Orion Real s.r.o.
Košice II - Lorinčík
dohodou
DOMAŠA - MUROVANÁ CHATA s VÝHĽADOM na VODU, POZEMOK 630 m2
Ponúkame na predaj murovaná chatu s krásnym výhľadom na vodu s pekne upraveným pozemkom s výmerou 630 m2. Chata sa nachádza v tichej lokalite v lese a zároveň v blízkosti kempu Tišava s vybudovanou upravenou plážou s občianskou vybavenosťou a to priamo v srdci DOMAŠE. Na prízemí chaty sa nachádza kuchyňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC a technická miestnosť s komorou. Na prvom poschodí je hala s výstupom na terasu s krásnym výhľadom na vodu. Na druhom poschodí sa nachádzajú izby na spanie. Podlaha: drevená. Steny: murované a drevené. Kúrenie: kachľový krb a elektrické radiátory. Krytina: plech. Inžinierske siete: voda, elektrina, žumpa. Pozemok s výmerou 630 m2, z toho podlahová plocha je 70 m2 a zastavaná plocha 50 m2, je kompletne oplotený. Pri chate sa nachádza altánok, kde si môžete grilovať s rodinou a priateľmi vo vonkajšom krbe. Výhody: chata bez ďalších investícií s možnosťou okamžitého využitia na relax s pekným výhľadom v tichom prostredí blízko kempu Tišava. K nehnuteľnosti vedie asfaltová komunikácia s možnosťou zaparkovania priamo na pozemku. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, poradenstva a právneho servisu. Kontakt: 0911 900062 Aktuálnu ponuku všetkých našich nehnuteľností nájdete na stránke spoločnosti Orion Real s.r.o.
Bžany
135 000 €
CHATA NA CELOROČNÉ BÝVANIE BLÍZKO KOŠÍC, GEČA, KOŠICE - OKOLIE
Ponúkame na predaj veľmi peknú chatu celoročne obyvateľnú blízko jazera v obci Geča, okres Košice - okolie s dobrou dostupnosťou do Košíc. Chata sa nachádza sa na pozemku s pekným trávnikom s výmerou 400 m2, na ktorom je nová studňa s hĺbkou 20 m a vonkajší krb s príjemným vonkajším sedením. Na pozemku sa taktiež nachádza záhradný domček s rozmermi 4 x 2,5 m na náradie a sklad. Je kompletne nanovo vybudovaný vrátane strechy a je uzamykateľný. Chata sa predáva spolu s bazénom, ktorý je umiestnený na betónovej platni. Plot je po úplnej rekonštrukcii v roku 2020. Na 1.NP sa nachádza obývacia izba s krbom, kuchyňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC. Na 2.NP je podkrovná časť, kde sa nachádza spálňová časť chaty. Chata je podpivničená, odpad je napojený na žumpu. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, poradenstva a právneho servisu. Kontakt: 0911 900062 Aktuálnu ponuku všetkých našich nehnuteľností nájdete na stránke spoločnosti Orion Real s.r.o.
Geča
139 000 €
ROVINATÝ POZEMOK v obci PERÍN-CHYM 32520 m2, okres KOŠICE-OKOLIE
Ponúkame na predaj rovinatý pozemok v obci Perín-Chym, v katastrálnom území Perín, okres Košice-okolie s rozlohou 32520 m2, druh pozemku: orná pôda. Ďalšie informácie nájdete na internetovej adrese: https://zbgis.skgeodesy.sk/mkzbgis/sk/kataster/detail/kataster/parcela-c/845922/4563_40?pos=48.569331,21.159481,15. Cena: 2,50 eur/m2. Kontakt: +421911 900062 Aktuálnu ponuku všetkých našich nehnuteľností nájdete na stránke spoločnosti Orion Real s.r.o.
Perín - Chym
2,50 €/m²
PRENÁJOM KANCELÁRIE, MUDROŇOVA ul, KOŠICE - JUH
Ponúkame na DLHODOBÝ prenájom priestory - 3 kancelárie, viď pôdorys v polyfunkčnej budove na ulici Mudroňova v Mestskej časti Košice - Juh. Priestory sa nachádzajú na 1. poschodí budovy a môžu sa využiť ako obchodné priestory, kancelária alebo ambulancia. Polyfunkčná budova, orientovaná na Sever/Juh, je vzdialená iba 100 m od hlavného vstupu do Univerzitnej nemocnice Louisa Pasteura na Rastislavovej ulici v Košiciach. Nájomné za mesiac je 7,50 €/m2 bez DPH. Ku kancelárii je možnosť prenajať parkovacie miesto za 1 €/deň. Kontakt: 0911 900062 Aktuálnu ponuku všetkých našich nehnuteľností nájdete na stránke spoločnosti Orion Real s.r.o.
Košice IV - Juh
750 €/mes.
POZEMOK 3230 m2 v PRIEMYSELNEJ časti, PODNIKATEĽSKÁ ul., KOŠICE-BARCA
Ponúkame na predaj pozemok v lukratívnej priemyselnej časti Košíc na ulici Podnikateľská v Mestskej časti Košice - Barca. Pozemok s rozlohou 3230 m2 sa nachádza v čiastočne zastavanej časti. Vynikajúca poloha pri hlavnom cestnom ťahu na Maďarsko. Pozemok je vhodný na výstavbu výrobnej haly, ľahkej výroby, či skladových priestorov. Cena dohodou. Kontakt: +421911900062. Aktuálnu ponuku všetkých našich nehnuteľností nájdete na stránke spoločnosti Orion Real s.r.o.
Košice IV - Barca
1 €
ZÁHRADA s ELEKTRINOU 9 km od KOŠÍC, KOŠICKÉ OLŠANY
Ponúkame na predaj veľmi peknú udržiavanú záhradu (pozemok) blízko Košíc v obci Košické Olšany, okres Košice - okolie. Na záhrade je osadený kamenný kozub na grilovanie a drevený domček slúžiaci ako skladový priestor. V záhrade je zavedená elektrina. Záhrada sa nachádza v záhradkárskej lokalite, v ktorej sú postavené chaty a niekoľko domov, ktoré sú využívané na celoročné bývanie. Záhrada s výmerou 456 m2 je čiastočne oplotená, terén je prevážne rovinatý s posadenými ovocnými stromami. V prípade záujmu, že možné dokúpiť aj susediacu parcelu. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, poradenstva a právneho servisu. Kontakt: 0911 900062 Aktuálnu ponuku všetkých našich nehnuteľností nájdete na stránke spoločnosti Orion Real s.r.o.
Košické Oľšany
38 000 €
ZÁHRADA s CHATOU a ELEKTRINOU 9 km od KOŠÍC, KOŠICKÉ OLŠANY
Ponúkame na predaj veľmi peknú udržiavanú záhradu (pozemok) s drevenou chatou, v ktorej je zavedená elektrina blízko Košíc, v obci Košické Olšany, okres Košice - okolie. Záhrada s výmerou 449 m2 sa nachádza v záhradkárskej lokalite, v ktorej sú postavené chaty a niekoľko domov, ktoré sa využívanú na celoročné bývanie. Záhrada je z časti oplotená, terén je prevážne rovinatý s posadenými ovocnými stromami. V záhrade je zavedená elektrina. V prípade záujmu, že možné dokúpiť aj susediacu parcelu. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, poradenstva a právneho servisu. Kontakt: 0911 900062 Aktuálnu ponuku všetkých našich nehnuteľností nájdete na stránke spoločnosti Orion Real s.r.o.
Košické Oľšany
39 500 €
REKREAČNÁ CHATA v TOP LOKALITE DOMAŠA - DOBRÁ
Ponúkame na predaj rekreačnú murovanú chatu v lukratívnej lokalite blízko hotela Zelená Lagúna, v tesnej blízkosti vodnej nádrže VEĽKÁ DOMAŠA, v katastrálnom území Kvakovce, okres Vranov nad Topľou. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: lokalita: Domaša - Dobrá veľkosť pozemku: 535 m2 zastavaná plocha chaty: 78 m2 obytná plocha chaty: 110 m2 počet izieb: 3 Rekreačná chata sa nachádza v zastavanej chatovej oblasti v lese, neďaleko vodnej plochy rekreačnej oblasti Domaša - časť Dobrá a ****hotela ZELENÁ LAGÚNA s wellnessom, reštauráciou a inými službami, viď link: https://zelenalaguna.sk/sk/sp/. Rekreačná chata je dvojpodlažná. V suteréne sa nachádza priestranná garáž. Prvé nadzemné podlažie pozostáva z centrálneho denného priestoru haly, ktorá je prepojená na kuchyňu a sociálne zariadenie, vstupnú chodbu a drevené schodisko, ktoré vedie na poschodie. Druhé nadzemné podlažie slúži ako nočná - spálňová časť. Má svoje vlastné sociálne zariadenie. V blízkosti rekreačnej oblasti Domaša - časť Dobrá je výborná občianska vybavenosť - obchod so zmiešaným tovarom, bary, reštaurácie, športoviská, verejné pláže a hotely s ubytovaním. Chatu je možné užívať aj celoročne. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, poradenstva a právneho servisu. Kontakt: 0911 900062 Aktuálnu ponuku všetkých našich nehnuteľností nájdete na stránke spoločnosti Orion Real s.r.o
Kvakovce
159 000 €
CHATKA s VEĽKÝM POZEMKOM 905 m2 a ELEKTRINOU, KOŠICKÉ OLŠANY
Ponúkame na predaj drevnú chatku, v ktorej je zavedená elektrina s veľmi peknou PRIESTRANNOU udržiavanou záhradou (pozemkom) iba 9 km od Košíc, v obci Košické Olšany, okres Košice-okolie. PRIESTRANNÁ záhrada, ktorá vznikla spojením dvoch záhrad sa nachádza v záhradkárskej lokalite, v ktorej sú postavené chaty a niekoľko domov, ktoré sú využívané na celoročné bývanie. Záhrada s výmerou 905 m2 je z časti oplotená, terén je prevážne rovinatý s ovocnými stromami. V záhrade je zavedená elektrina. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, poradenstva a právneho servisu. Kontakt: 0911 900062 Aktuálnu ponuku všetkých našich nehnuteľností nájdete na stránke spoločnosti Orion Real s.r.o.
Košické Oľšany
77 000 €
VEĽKÁ ZÁHRADA 905 m2 s CHATOU a ELEKTRINOU, KOŠICKÉ OLŠANY
Ponúkame na predaj veľmi peknú veľkú udržiavanú záhradu (pozemok) s drevenou chatou, v ktorej je zavedená elektrina 9 km od Košíc, v obci Košické Olšany, okres Košice - okolie. PRIESTRANNÁ záhrada, ktorá vznikla spojením dvoch záhrad sa nachádza v záhradkárskej lokalite, v ktorej sú postavené chaty a niekoľko domov, ktoré sú využívané na celoročné bývanie. Záhrada s výmerou 905 m2 je z časti oplotená, terén je prevážne rovinatý s ovocnými stromami. V záhrade je zavedená elektrina. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, poradenstva a právneho servisu. Kontakt: 0911 900062 Aktuálnu ponuku všetkých našich nehnuteľností nájdete na stránke spoločnosti Orion Real s.r.o.
Košické Oľšany
77 000 €
CHATA na CELOROČNÉ BÝVANIE, DRUŽSTEVNÁ pri HORNÁDE, KOŠICE - OKOLIE - NOVOSTAVBA
Ponúkame na predaj novostavbu dvojpodlažnej chaty (skolaudovanú v roku 2020) na celoročné bývanie iba 10 km od Košíc v obci Družstevná pri Hornáde, okres Košice – okolie. Chata so sedlovou strechou pokrytá plechovou krytinou značky Ruuki je postavená na betónovom základe, je zateplená z vnútra aj z vonku. Na prízemí sa nachádza obývačka spojená s kuchyňou, kúpeľňa s WC. Nočná časť sa nachádza na poschodí chaty, kde je menšia izba (spálňa), väčšia izba (detská) a chodba. Chata má aj útulnú prestrešenú terasu (cca 15 m2), ktorá sa dá zväčšiť. Chata s obytnou plochou 60 m2, úžitkovou plochou 70 m2 a zastavanou plochou 10 x 5 m stojí na mierne svahovitom pozemku s výmerou 594 m2. Hneď za chatou sa nachádza les. IS: elektrina 230/400V, obecný vodovod, kanalizácia. Vykurovanie: elektrické infra-panely na stenách, teplá pitná voda – bojler. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, poradenstva a právneho servisu. Kontakt: 0911 900062 Aktuálnu ponuku všetkých našich nehnuteľností nájdete na stránke spoločnosti Orion Real s.r.o.
Družstevná pri Hornáde
123 990 €
PRENÁJOM - 4 IZB ZARIADENÝ BYT, LOGGIA, HLINKOVA ul., KOŠICE
Ponúkame na dlhodobý prenájom vkusný 4 izbový byt s loggiou v širšom centre mesta vo vyhľadávanej lokalite, v Mestskej časti Košice - Sever, na ulici Hlinkova s výbornou občianskou vybavenosťou a dobrou dostupnosťou do centra mesta. Byt s výmerou 70 m2 sa nachádza na 2. NP a prešiel kompletnou rekonštrukciou. Byt sa prenajíma zariadený (viď fotodokumentácia). Byt je vhodný pre maximálne 4 osoby bez zvierat. Depozit: 2 mesačný nájom. Cena prenájmu: 795 eur s energiami. Kontakt: 0911 900062 Aktuálnu ponuku všetkých našich nehnuteľností nájdete na stránke spoločnosti Orion Real s.r.o.
Košice I - Sever
795 €/mes.
STARÉ MESTO - 1 IZB BYT s LOGGIOU, 4. posch., KARPATSKÁ ul., KOŠICE - REZERVOVANÝ !
Ponúkame na predaj veľmi pekný 1 izbový byt s loggiou vo vyhľadávanej lokalite v Mestskej časti Košice - Staré Mesto, na ulici Karpatská, s výbornou občianskou vybavenosťou a dobrou dostupnosťou do historického centra mesta (10 min. pešou chôdzou). Byt s južnou orientáciou sa nachádza na ideálnom 4.posch./12 v zateplenom bytovom dome a prešiel vkusnou kompletnou rekonštrukciou. Úžitková výmera bytu je 28 m2 + loggia. Byt je možné kúpiť aj kompletne zariadený. K bytu patrí pivnica v suteréne bytového domu. Byt je vhodný aj ako investícia na ďalší prenájom kvôli ideálnej polohe pre nájomcov a kúpou je ihneď voľný. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, poradenstva a právneho servisu. Kontakt: +421911900062. Aktuálnu ponuku všetkých našich nehnuteľností nájdete na stránke spoločnosti Orion Real s.r.o.
Košice I - Staré Mesto
109 500 €
STAVEBNÝ POZEMOK, ulica PREŠOVSKÁ CESTA, KOŠICE - 3033 m2
Ponúkame na predaj stavebný pozemok o výmere 3033 m2, ktorý sa nachádza v lukratívnej priemyselnej časti Košíc na ulici Prešovská cesta v Mestskej časti Košice - Dargovských hrdinov. V tesnej blízkosti pozemku je showroom spoločnosti Empiria a showroom Škoda - Todos. Na pozemok bolo vydané schválené územné rozhodnutie na výstavbu SHOWROOMU a SERVISU AUTOMOBILOV. Cena pozemku je 250 eur/m2 bez DPH. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, poradenstva a právneho servisu. Kontakt: 0911 900062 Aktuálnu ponuku všetkých našich nehnuteľností nájdete na stránke spoločnosti Orion Real s.r.o.
Košice III - Dargovských Hrdinov
758 250 €
1 2