Nový 4 izbový rodnný dom vo výbornej lokalite
Ponúkame na predaj 4 izbové rodinné domy v obci Hamuliakovo vo vzdialenosti 5 km od Šamorína na novej ulici s chodníkom a verejným osvetlením. 4 izbové tehlové domy sú súčasťou dvojdomu. Obvodové múry domu sú 300mm porotherm, zateplenie 150mm, okná sú trojsklo plastové. Sedlová strecha škridla. Dom je napojený na všetky IS(verejná voda, kanalizácia, elektrina a plyn). Kúrenie v dome je podlahové(voda) + príprava na krb a príprava na elektrické žalúzie. Dom sa predáva v štandarde: stená stierky s bielou maľovkou, v kúpeľni sa nachádza vaňa, kachličky, podlahy plávajúce parkety. Úžitková plocha domu je 105,54 m2 + terasa s rozlohou 17,43m2. Domy sa nachádzajú na pozemkoch s veľkosťou 500 m2. Dispozícia rodinných domov: predsieň, kuchyňa s obývačkou a s výstupom na terasu, špajza, chodba, 3 samostatné izby, WC, kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom , technická miestnosť. V cene je oplotenie pozemku, bez brány, bránky, parkovacie miesto pre 2 autá. Nezmeškajte! Teraz máte na výber z dvoch orientácii na severovýchodnú stranu alebo juhozápadnú.
Hamuliakovo
270 000 €
Novostavba rodinného domu na predaj v Holiciach
Ponúkame na predaj novostavbu 3 izbového rodinného domu v Holiciach. Rodinný dom bol skolaudovaný v roku 2020. Dom sa nachádza na pozemku o rozlohe 803 m2. V dome sú 2 samostatné izby, kuchyňa spojená s jedálňou a obývačkou, špajza, predsieň, technická miestnosť s WC, kúpeľňa s WC. K spálni prislúcha gardrob. Dom je napojený na všetky IS. Kúrenie je riešené plynovým kotlom a radiátormi. V obývačke je krb. Na dvore je vytvorené parkovacie miesto pre 3 autá. Pozemok je oplotený bariérovým plotom. Rodinný dom sa nachádza na konci dediny, v kľudnej lokalite obklopenej zeleňou. V Holiciach je priame napojenie na rýchlostnú cestu R7.
Holice
259 900 €
Stavebný pozemok na predaj v Holiciach
Ponúkame na predaj stavebný pozemok v Holiciach. Pozemok má výmeru 1137 m2. Na pozemku sa nachádzajú dva domčeky, ktoré treba odstrániť. Na pozemku je elektrina, plyn, verejný vodovod a kanalizácia je pred pozemkom. Na pozemku je aj studňa. Šírka pozemku je 20 m. Pozemok sa nachádza v kľudnej lokalite, v slepej ulici, po jeho vyčistení je ideálny na výstavbu nového rodinného domu, každému podľa svojich snov. V Holiciach je priame napojenie na rýchlostnú cestu R7.
Holice
90 000 €
Stavebný pozemok na predaj v obci Horný Bar
Ponúkame na predaj stavebný pozemok v tichej obci Horný Bar, len 40 minút od Bratislavy a 20 minút od Dunajskej Stredy. Pozemok s rozlohou 599 m2 sa nachádza v rozvojovej časti obce a je ideálny na výstavbu rodinného domu. V okolí pozemku sa nachádzajú všetky potrebné inžinierské siete: elektrina, verejný vodovod a kanalizácia. Odpadové vody ústia v tejto obytnej časti do žumpy. Pozemok je oplotený z troch strán a ponúka súkromie a bezpečnosť. Obec Horný Bar je ideálna pre rodiny s deťmi, pretože v obci sa nachádza materská škola, základná škola, hokejová hala, tenisový kurt, obchod s potravinami, bar a kultúrny dom. Cena pozemku zahŕňa aj províziu realitnej kancelárie.
Horný Bar
67 500 €
Novostavba 4 izb. rodinný dom s veľkou záhradou.
Ponúkame na predaj 4 izbové rodinné domy v obci Hamuliakovo vo vzdialenosti 5 km od Šamorína na novej ulici s chodníkom a verejným osvetlením. 4 izbové tehlové domy sú súčasťou dvojdomu. Obdovodové múry domu sú 300mm pototherm, zateplenie 150mm, okná sú trojsklo plastové. Sedlová strecha škridla. Dom je napojený na všetky IS(verejná voda, kanalizácia, elektrina a plyn). Kúrenie v dome je podlahové(voda) + príprava na krb a príprava na elektrické žalúzie. Dom sa predáva v štandarde: stená stierky s bielou maľovkou, v kúpeľni sa nachádza vaňa, kachličky, podlahy plávajúce parkety. Úžitková plocha domu je 105,54 m2 + terasa s rozlohou 17,43m2. Domy sa nachádzajú na pozemkoch s veľkosťou 500 m2. Dispozícia rodinných domov: predsieň, kuchyňa s obývačkou a s výstupom na terasu, špajza, chodba, 3 samostatné izby, WC, kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom , technická miestnosť. V cene je oplotenie pozemku, bez brány, bránky, parkovacie miesto pre 2 autá. Nezmeškajte! Teraz máte na výber z dvoch orientácii na severovýchodnú stranu alebo juhozápadnú.
Šamorín
270 000 €
NOVÁ CENA! Slnečný trojizbvý byt na predaj v Dunajskej Strede
Ponúkame na predaj 3 izb. byt v bytovke s výťahom na ulici Ružový háj na 8. poschodí 9 poschodového bytového domu. Celková podlahová plocha bytu je 69 m2 + balkón a loggia. Dispozičné riešenie bytu: 2 spálne, obývačka, kuchyňa, kúpelňa, chodba a v suteréne bytového domu veľká pivnica (10 m2) prislúchajúca k bytu. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou. Boli vymenené rozvody elektriny, vody a kanalizácie. Okná sú plastové s vnútornými žalúziami. V izbách sú drevené parkety, na chodbe a v kuchyni je dlažba. Priestranná kúpelňa je vybavená s umývadlom, vaňou a toaletou. Bytový dom je zateplený, výťah je taktiež obnovený. Parkovanie je verejné pri bytovke, ku každému bytu patrí 2 parkovacie státie. Okolie bytovky ponúka kľudné bývanie blízko k centre mesta.
Dunajská Streda
109 990 €
Pekný stavebný pozemok na predaj
Ponúkame na predaj pekný stavebný pozemok vo Štvrtku na Ostrove. Výmera pozemku je 700 m2. Pred pozemkom sa nachádzajú inžinierske siete. Šírka pozemku je 24,42 m, dĺžka pozemku je 30,28 m. Pozemok je bez ťarchy, po kúpe je ihneď k dispozícií.
Štvrtok na Ostrove
96 000 €
Rodinný dom na predaj v Šamoríne
Ponúkame na predaj rodinný dom v Šamoríne v mestskej časti Miečno. Dom bol postavený v roku 1967 na pozemku s výmerou 514 m2. Úžitková plocha domu je cca 150 m2 + prístavba cca. 20 m2 a pivnica cca. 50m2. Dom bol postavený z kvádrových tvárnic, prístavba z tehál. Strecha je sedlová, strešná krytina je eternitová. Okná a vchodové dvere sú plastové. Kúrenie je plynové, teplú vodu zabezpečuje plynový bojler (80l). Dom je napojený na vodovod a kanalizáciu, ale na pozemku je aj studňa. V dome sa nachádzajú miestnosti – zádverie, chodba, 4x izba, kuchyňa, špajza, kúpeľňa, samostatná toaleta a skladová miestnosť. V pristavbe sa nachádza jedna miestnosť s vlastným chodom. Tu je možnosť vytvoriť si samostatnú bytovú jednotku. Pod domom je aj pivnica, kde sa nachádza kotolňa a skladové priestory. Dvor a záhrada je pekne upravená. Občianska vybavenosť mesta je výborná. Dohoda na cene je možná.
Šamorín
250 000 €
Rodinný dom na prenájom v radovom dome
Ponúkame na prenájom dom v radovom rodinnom dome. Rodinný dom je voľný na prenájom od 1. mája 2024. Dom je 3 izbový, kuchyňa s obývacou izbou, 2 samostatné izby, špajza, kúpeľňa, samostatne WC, chodba, terasa. Rodinný dom je čiastočne zariadený. Nájomné je vo výške 1.050,- mesačne, vrátane režijných nákladov, okrem internetu. Kaucia je vo výške 2.100,- eur. Odmena RK je vo výške 500,- eur. V dome nie je možné chovať zvieratá ani fajčiť. Rodinný dom ponúka pohodlné bývanie v tichom prostredí.
Dunajská Streda
995 €/mes.
REZERVOVANÝ! Priestranný trojizbvý byt na predaj v Šamoríne
Ponúkame na predaj 3 izb. byt v bytovke s výťahom na Veternej ulici na 1. poschodí 9 poschodového bytového domu. Celková podlahová plocha bytu je 69 m2 + balkón. Dispozičné riešenie bytu: 2 spálne, obývačka, kuchyňa, kúpelňa, samostatná toaleta, chodba a v suteréne 1 pivničná kobka prislúchajúca k bytu. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2007. Okná sú plastové s vnútornými žalúziami, vchodové dvere bezpečnostné. V izbách sú plávajúce parkety, na chodbe a v kuchyni je dlažba. Kúpelňa je vybavená s umývadlom a vaňou. Bytový dom je zateplený, výťah je taktiež obnovený. Parkovanie je verejné pri bytovke. Okolie bytovky ponúka kľudné bývanie blízko k centre mesta.
Šamorín
153 000 €
Skvelá ponuka v predpredaji! – Nové rodinné domy na predaj v obci Dunajský Klátov
Ponúkame na predaj jednopodlažné 4 izbové rodinné domy v dvojdomoch v obci Dunajský Klátov. Domy sa nachádzajú v novovytvorenej časti obce. Domy budú postavené na pozemkoch s celkovou rozlohou cca 360 m2 Konštrukcia domu/materiály: tehla (25 cm), zateplenie (20 cm). Plastové okná so 6-komorovým profilom a izolačným trojsklom. Strecha bude plochá s hydroizoláciou Fatrafol. Kúrenie bude vodné podlahové s tepelným čerpadlom. Domy budú napojené na elektriku a obecnú vodu a majú vlastnú žumpu. Na pozemkoch bude aj predpríprava na kanalizáciu. V každej izbe budú rozvody TV a internet a v domoch bude aj predpríprava na alarm, na klimatizáciu a na elektrické žalúzie. V cene holodomu je aj oplotenie zadnej časti pozemku, parkovacie státie pre 2 autá a chodník. Úžitková plocha domu je 90,49 m2 + terasa 12 m2. Dispozičné riešenie domu je: zádverie (3,81 m2), obývacia izba s kuchyňou (32,91 m2), komora (1,47 m2), izba1 (13,22 m2), kúpeľňa (2,94 m2), chodba (4,96 m2), izba2 (11,11 m2), izba3 (10,01 m2), kúpeľňa (4,90 m2), technická miestnosť (3,34 m2), WC (1,82 m2) + terasa (12 m2). Kolaudácia je naplánovaná na 9-10/2024. Cena holodomu : s dohodou
Dunajská Streda
dohodou
Starší rodinný dom s veľkým pozemkom v Kvetoslavove
Ponúkame na predaj starší rodinný dom v pôvodnom stave. Dom sa nachádza na zaujímavom pozemku o rozlohe 1308 m2. Dom je 3 izbový, kuchyňa, špajza, kúpeľňa, chodba, samostatne WC. Dom je čiastočne podpivničený, 1 pivničná miestnosť. Kompletná projektová dokumentácia je k dispozícií k rekonštrukcii domu, so stavebným povolením, ktoré treba obnoviť. Dom sa nachádza na krásnom pozemku, po jeho rekonštrukcii ponúka pohodlné a nadštandardné bývanie pre budúceho majiteľa.
Kvetoslavov
310 000 €
Vynikajúci rodinný dom v obci Rohovce
Ponúkame na predaj jednopodlažný rodinný dom v Rohovciach. Dom bol skolaudovaný v roku 2016. Úžitková plocha domu je 136 m2, plocha garáže je 31 m2 a veľkosť terasy je 23 m2. Rodinný dom sa nachádza na pozemku o veľkosti 480 m2. Dispozičné riešenie domu: zádverie, obývacia izba s jedálňou, kuchyňa, špajza, 3 samostatné izby, chodba, WC, kúpeľňa s WC. V spálni je samostatný šatník. Z obývacej izby je výstup na terasu. Do garáže je vstup cez garážovú bránu s diaľkovým ovládaním, V garáži sú dvere do záhrady. V dome je krb s prieduchmi do izieb. Dom je napojený na elektrinu, kanalizáciu a verejný vodovod. Je k dispozícií aj studňa. V dome kúrenie je elektrické podlahové. V dome je zabezpečovací systém. Na dvore je bazén. Záhrada je vybavená zavlažovacím systémom. Rodinný dom s príslušenstvom je kúpou ihneď k dispozícií.
Šamorín
269 900 €
Vidiecky dom v Rohovciach
Ponúkame na predaj zrekonštruovaný rodinný dom v Rohovciach. V dome sú 2 veľké izby, kuchyňa, predsieň, 2 kúpeľne, miestnosť pre saunu, resp. ďalšia menšia izba a terasa. V dome je podlahové kúrenie. Dom je napojený na kanalizáciu aj na obecný vodovod. Dom je vybavený klimatizáciou. Veľkosť pozemku je 433 m2. Dom ponúka pohodlné bývanie pre menšie rodiny, alebo víkendové pobyty pre rodiny z mesta.
Rohovce
205 000 €
Stavebný pozemok – Rohovce
Ponúkame na predaj stavebný pozemok v Rohovciach. Veľkosť pozemku je 741 m2. Šírka pozemku je 26 m. K pozemku vedie prístupová cesta medzi rodinnými domami. Šírka prístupovej cesty je 4 m. Pozemok je čistý, pripravený k zastavaniu. Pred pozemkom je elektrina, plyn, kanalizácia, voda. Pozemok je kúpou ihneď k dispozícií.
Rohovce
150 000 €
Stavebný pozemok – Rohovce
Ponúkame na predaj stavebný pozemok v Rohovciach. Veľkosť pozemku je 741 m2. Šírka pozemku je 26 m. K pozemku vedie prístupová cesta medzi rodinnými domami. Šírka prístupovej cesty je 4 m. Pozemok je čistý, pripravený k zastavaniu. Pred pozemkom je elektrina, plyn, kanalizácia, voda. Pozemok je kúpou ihneď k dispozícií.
Šamorín
150 000 €
Skvelá ponuka v predpredaji! – Nové rodinné domy na predaj v obci Dunajský Klátov
Ponúkame na predaj jednopodlažné 4 izbové rodinné domy v dvojdomoch v obci Dunajský Klátov. Domy sa nachádzajú v novovytvorenej časti obce. Domy budú postavené na pozemkoch s celkovou rozlohou cca 360 m2 Konštrukcia domu/materiály: tehla (25 cm), zateplenie (20 cm). Plastové okná so 6-komorovým profilom a izolačným trojsklom. Strecha bude plochá s hydroizoláciou Fatrafol. Kúrenie bude vodné podlahové s tepelným čerpadlom. Domy budú napojené na elektriku a obecnú vodu a majú vlastnú žumpu. Na pozemkoch bude aj predpríprava na kanalizáciu. V každej izbe budú rozvody TV a internet a v domoch bude aj predpríprava na alarm, na klimatizáciu a na elektrické žalúzie. V cene holodomu je aj oplotenie zadnej časti pozemku, parkovacie státie pre 2 autá a chodník. Úžitková plocha domu je 90,49 m2 + terasa 12 m2. Dispozičné riešenie domu je: zádverie (3,81 m2), obývacia izba s kuchyňou (32,91 m2), komora (1,47 m2), izba1 (13,22 m2), kúpeľňa (2,94 m2), chodba (4,96 m2), izba2 (11,11 m2), izba3 (10,01 m2), kúpeľňa (4,90 m2), technická miestnosť (3,34 m2), WC (1,82 m2) + terasa (12 m2). Kolaudácia je naplánovaná na 9-10/2024. Cena holodomu : s dohodou
Dunajský Klátov
dohodou
Nadštandardný rodinný dom vo Veľkom Blahove
Ponúkame na predaj nadštandardný rodinný dom na pozemku o rozlohe 700 m2 vo Veľkom Blahove. Dom bol postavený v roku 2014. Súčasťou domu je dvojgaráž, terasa, bazén, domček pre bazénovú techniku a náradie, domček pre relax. Dispozičné riešenie domu: zádverie so vstavanou skriňou, obývačka, kuchyňa, chodba, 3 spálne, 2 kúpeľne s WC, technická miestnosť. K spálni patrí šatník a miestnosť pre ďalšiu kúpeľňu. Súčasťou domu je garáž pre 2 autá s automatickou bránou, z garáže je prechod do domu. Bazén je vybavený profesionálnym systémom na čistenie, ohrev vody v bazéne je cez tepelné čerpadlo a solárnymi panelmi. Kúrenie v dome je podlahové s tepelným čerpadlom. Dom je napojený na kanalizáciu aj na verejný vodovod. Dom disponuje aj alarmom a kamerovým systémom. Pozemok je pekne osvetlený. Na dvore je závlahový systém. Dom sa nachádza v kľudnom, tichom prostredí, v novej časti lokality. Dom ponúka pohodlné nadštandardné bývanie s možnosťou relaxu DOMA!
Dunajská Streda
449 000 €
Pozemok pre rekreačné účely v Hamuliakove
Ponúkame na predaj pozemok o rozlohe 1235 m2 pri hrádzi v Hamuliakove. Pozemok má šírku 15 m, nachádza sa vedľa obecnej prístupovej komunikácie. Pozemok je využiteľný pre výstavbu a zriaďovanie rekreačných objektov, zriaďovanie reštauračných prevádzok a služieb pre obyvateľov. Maximálna možná zastavanosť pozemku je 40 %. Ďalšie informácie ohľadom možnosti využitia pozemku je v RK. Pozemok sa nachádza v zaujímavej časti Hamuliakova, ponúka viaceré možnosti jeho využitia.
Hamuliakovo
123 000 €
ZNÍŽENÁ CENA! Štvorizbový byt na predaj v Dunajskej Strede
Ponúkame na predaj 4-izbový byt na sídlisku Boriny v Dunajskej Strede. Byt sa nachádza na 4. poschodí 4 poschodového obytného domu bez výťahu. Celková podlahová plocha bytu je 81 m2 + loggia 5,54 m2. V byte sa nachádza predsieň, obývačka, kuchyňa, 3 x spálňa, kúpeľňa, samostatná toaleta a špajza. V kuchyni sa nachádza moderná kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi (plynová varná doska, elektrická rúra, digestor, umývačka riadu). V spálni a v detskej izbe sa nachádza veľká stavaná skriňa. Kúpelňa je vybavená s vaňou a umývadlom. Byt má aj samostatný ohrev vody (bojler 80 l). V byte okná sú plastové s vnútornými žalúziami, vchodové dvere sú bezpečnostné. V celom byte sú položené parkety. Byt je vybavený aj s klimatizáciou. Loggia je veľká a priestranná. Na chodbe pred bytom su ďalšie dvere kvôli bezpečnosti. K bytu v suteréne bytového domu patrí aj veľká pivnica (cca. 15m2). Bytový dom je zapteplený, strecha je izolovaná. V prípade záujmu je možnosť kúpiť aj garáž vo vlastníctve majiteľa, ktorá nachádza v tesnej blízkosti bytového domu. Pred bytovkou je aj detské ihrisko. Okolie bytovky ponúka kľudné bývanie blízko k centre mesta.
Dunajská Streda
129 900 €
Garáž na predaj v Dunajskej Strede
Ponúkame na predaj garáž v Dunajskej Strede na sídlisku Boriny s rozlohou 20 m2. Garáž je po kompletnej rekonšrukcii, brána je elektrická. Elektrika je v objekte.
Dunajská Streda
20 000 €
Novostavba - 4 izbový rodinný dom v obci Blatná na Ostrove
Ponúkame na predaj 4 izbový rodinný dom v obci Blatná na Ostrove. Dom sa nachádza na pozemku s celkovou rozlohou 611 m2. Konštrukcia domu/materiály: tehla (Porotherm Profi 300), sádrové omietky, zateplenie 15 cm hrubým polystyrénom + fasádna omietka a dekoračný obklad Stegu. Sedlová strecha s betónovou škridlou Terran. Plastové okná so 6-komorovým profilom a izolačným trojsklom + predpríprava na elektrické žalúzie. Kúrenie je vodné podlahové s tepelným čerpadlom Panasonic. V dome je aj predpríprava na krb (komín Schiedel Uni DN200) a na fotovoltaiku. Dom je napojený na elektriku, vodovod, kanalizáciu.. V každej izbe sú rozvody TV, alarmu, internet a klimatizáciu. Úžitková plocha domu je 95,40 m2 + krytá terasa ( 23,40 m2) Dispozičné riešenie domu je : vstupná hala (5,70 m2), chodba (9,90 m2), spálňa (11,80 m2), izba1 (11,10 m2), izba2 (10,90 m2) kúpeľňa (9,00 m2), WC (1,90 m2), technická miestnosť (3,00 m2) špajza (2,00 m2), kuchyňa (9,20 m2), obývačka s jedálňou (20,90 m2). V podkroví sa nachádza pochôdzny odkladací priestor 30,0 m2. Dom sa predáva v stave holodom, ale je možné dokončenie do stavu štandard : sanitárne zariadenie a bojler dlažby a parkety podľa výberu majiteľa vnútorné drevené zárubne vstavaná skrina pri vstupe videovrátnik elektrická pohon na bránu Exteriér: kompletné oplotenie, chodník a parkovacie státie pre 2 autá. Kolaudácia je naplánovaná na 03/2024. Cena holodomu : 218 900,- Eur Cena s nadštandardom : 243 900,- Eur
Šamorín
218 900 €
Novostavba - 4 izbový rodinný dom v obci Blatná na Ostrove
Ponúkame na predaj 4 izbový rodinný dom v obci Blatná na Ostrove. Dom sa nachádza na pozemku s celkovou rozlohou 631 m2. Konštrukcia domu/materiály: tehla (Porotherm Profi 300), sádrové omietky, zateplenie 15 cm hrubým polystyrénom + fasádna omietka a dekoračný obklad Stegu. Sedlová strecha s betónovou škridlou Terran. Plastové okná so 6-komorovým profilom a izolačným trojsklom + predpríprava na elektrické žalúzie. Kúrenie je vodné podlahové s tepelným čerpadlom Panasonic. V dome je aj predpríprava na krb (komín Schiedel Uni DN200) a na fotovoltaiku. Dom je napojený na elektriku, vodovod, kanalizáciu.. V každej izbe sú rozvody TV, alarmu, internet a klimatizáciu. Úžitková plocha domu je 98,30 m2 + krytá terasa (11,50 m2) Dispozičné riešenie domu je : krytý vstup (3,50 m2), vstup (2,90 m2), technická miestnosť (1,55 m2), wc 1,50 m2), chodba (11,20 m2), kúpeľňa (8,30 m2) obývačka s jedálňou (23,45 m2), kuchyňa (7,85 m2), izba1 (12,80 m2), izba (12,75 m2) spálňa (13,80 m2), špajza (2,20 m2). V podkroví sa nachádza pochôdzny odkladací priestor 30,0 m2. Dom sa predáva v stave holodom, ale je možné dokončenie do stavu štandard : sanitárne zariadenie a bojler dlažby a parkety podľa výberu majiteľa vnútorné drevené zárubne vstavaná skrina pri vstupe videovrátnik elektrická pohon na bránu Exteriér: kompletné oplotenie, chodník a parkovacie státie pre 2 autá. Kolaudácia je naplánovaná na 03/2024. Cena holodomu : 218 900,- Eur Cena s nadštandardom : 243 900,- Eur
Blatná na Ostrove
218 900 €
Novostavba - 4 izbový rodinný dom v obci Blatná na Ostrove
Ponúkame na predaj 4 izbový rodinný dom v obci Blatná na Ostrove. Dom sa nachádza na pozemku s celkovou rozlohou 631 m2. Konštrukcia domu/materiály: tehla (Porotherm Profi 300), sádrové omietky, zateplenie 15 cm hrubým polystyrénom + fasádna omietka a dekoračný obklad Stegu. Sedlová strecha s betónovou škridlou Terran. Plastové okná so 6-komorovým profilom a izolačným trojsklom + predpríprava na elektrické žalúzie. Kúrenie je vodné podlahové s tepelným čerpadlom Panasonic. V dome je aj predpríprava na krb (komín Schiedel Uni DN200) a na fotovoltaiku. Dom je napojený na elektriku, vodovod, kanalizáciu.. V každej izbe sú rozvody TV, alarmu, internet a klimatizáciu. Úžitková plocha domu je 98,30 m2 + krytá terasa (11,50 m2) Dispozičné riešenie domu je : krytý vstup (3,50 m2), vstup (2,90 m2), technická miestnosť (1,55 m2), wc 1,50 m2), chodba (11,20 m2), kúpeľňa (8,30 m2) obývačka s jedálňou (23,45 m2), kuchyňa (7,85 m2), izba1 (12,80 m2), izba (12,75 m2) spálňa (13,80 m2), špajza (2,20 m2). V podkroví sa nachádza pochôdzny odkladací priestor 30,0 m2. Dom sa predáva v stave holodom, ale je možné dokončenie do stavu štandard : sanitárne zariadenie a bojler dlažby a parkety podľa výberu majiteľa vnútorné drevené zárubne vstavaná skrina pri vstupe videovrátnik elektrická pohon na bránu Exteriér: kompletné oplotenie, chodník a parkovacie státie pre 2 autá. Kolaudácia je naplánovaná na 03/2024. Cena holodomu : 218 900,- Eur Cena s nadštandardom : 243 900,- Eur
Šamorín
218 900 €
Novostavba - 4 izbový rodinný dom v obci Blatná na Ostrove
Ponúkame na predaj 4 izbový rodinný dom v obci Blatná na Ostrove. Dom sa nachádza na pozemku s celkovou rozlohou 611 m2. Konštrukcia domu/materiály: tehla (Porotherm Profi 300), sádrové omietky, zateplenie 15 cm hrubým polystyrénom + fasádna omietka a dekoračný obklad Stegu. Sedlová strecha s betónovou škridlou Terran. Plastové okná so 6-komorovým profilom a izolačným trojsklom + predpríprava na elektrické žalúzie. Kúrenie je vodné podlahové s tepelným čerpadlom Panasonic. V dome je aj predpríprava na krb (komín Schiedel Uni DN200) a na fotovoltaiku. Dom je napojený na elektriku, vodovod, kanalizáciu.. V každej izbe sú rozvody TV, alarmu, internet a klimatizáciu. Úžitková plocha domu je 95,40 m2 + krytá terasa ( 23,40 m2) Dispozičné riešenie domu je : vstupná hala (5,70 m2), chodba (9,90 m2), spálňa (11,80 m2), izba1 (11,10 m2), izba2 (10,90 m2) kúpeľňa (9,00 m2), WC (1,90 m2), technická miestnosť (3,00 m2) špajza (2,00 m2), kuchyňa (9,20 m2), obývačka s jedálňou (20,90 m2). V podkroví sa nachádza pochôdzny odkladací priestor 30,0 m2. Dom sa predáva v stave holodom, ale je možné dokončenie do stavu štandard : sanitárne zariadenie a bojler dlažby a parkety podľa výberu majiteľa vnútorné drevené zárubne vstavaná skrina pri vstupe videovrátnik elektrická pohon na bránu Exteriér: kompletné oplotenie, chodník a parkovacie státie pre 2 autá. Kolaudácia je naplánovaná na 03/2024 Cena holodomu : 218 900,- Eur Cena s nadštandardom : 243 900,- Eur
Blatná na Ostrove
218 900 €
REZERVOVANÝ! Novostavba - Rodinný dom na predaj v obci Horná Potôň
Ponúkame na predaj skolaudovaný jednopodlažný 3 izbový rodinný dom v obci Horná Potôň. Dom sa nachádza na pozemku s celkovou rozlohou 356 m2 Konštrukcia domu/materiály: tehla (30 cm), zateplenie (15 cm). Plastové okná so 6-komorovým profilom a izolačným trojsklom. Strecha je sedlová, strečná krytina zn. Mediterran. Kúrenie bude elektrické podlahové (zn.DEVI), teplota v každej miestnosti bude zvlášť regulovateľná. Ohrev vody bude zabezpečený cez elektrický bojler (120 l). Dom je napojený na elektriku a má vlastnú studňu a žumpu. V každej izbe budú rozvody TV a internet a v dome je aj predpríprava na alarm a na elektrické žalúzie. V cene holodomu je aj betónové oplotenie okolo domu, brána, bránka a zámková dlažba na terasu. Úžitková plocha domu je 76,10 m2 + terasa 19,20 m2 + závetrie 8,31 m2 Dispozičné riešenie domu je: závetrie (8,31 m2), zádverie (3,80 m2), technická miestnosť (2,40 m2), chodba (5,14 m2), spálňa (13,66 m2), izba2 (14,70 m2), kúpeľňa ( 7,60 m2), hala s kuchyňou (28,80 m2) + terasa (19,20 m2) Dom sa predáva v stave holodom, ale v prípade záujmu je možné dokončiť rodinný dom aj do štandardu.
Horná Potôň
169 900 €
Vynikajúci rodinný dom v obci Rohovce
Ponúkame na predaj jednopodlažný rodinný dom v Rohovciach. Dom bol skolaudovaný v roku 2016. Úžitková plocha domu je 136 m2, plocha garáže je 31 m2 a veľkosť terasy je 23 m2. Rodinný dom sa nachádza na pozemku o veľkosti 480 m2. Dispozičné riešenie domu: zádverie, obývacia izba s jedálňou, kuchyňa, špajza, 3 samostatné izby, chodba, WC, kúpeľňa s WC. V spálni je samostatný šatník. Z obývacej izby je výstup na terasu. Do garáže je vstup cez garážovú bránu s diaľkovým ovládaním, V garáži sú dvere do záhrady. V dome je krb s prieduchmi do izieb. Dom je napojený na elektrinu, kanalizáciu a verejný vodovod. Je k dispozícií aj studňa. V dome kúrenie je elektrické podlahové. V dome je zabezpečovací systém. Záhrada je vybavená zavlažovacím systémom. Na dvore je bazén. Rodinný dom s príslušenstvom je kúpou ihneď k dispozícií.
Rohovce
279 900 €
Moderný 2-izbový byt na predaj s parkovaním v Pezinku
Ponúkame na predaj 2-izbový byt v obytnom komplexe Lipár v Pezinku. Byt sa nachádza na 2. poschodí obytného domu s výťahom. Celková podlahová plocha bytu je 42,98 m2 + balkón 4,90 m2 + pivnica 4,70 m2. V byte sa nachádza predsieň, obývačka s kuchynským kútom, spálňa, kúpeľňa s toaletou. V kuchyni sa nachádza moderná kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi (elektrická varná doska, elektrická rúra, digestor, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, chladnička s mrazničkou a chladnička na víno zn.Bosh). Na chodbe sa nachádza veľká vstavaná skriňa a v spálni šatník aj s pracovným kútom. Kúpelňa je vybavená so sprchovým kútom, s umývadlom a toaletou. Kúrenie v byte je plynové podlahové. V byte okná sú plastové s vonkajšími elektrickými žalúziami, vchodové dvere sú bezpečnostné. Na chodbe je dlažba, v izbách vinilové parkety. Byt je vybavený aj s klimatizáciou zn.Toshiba. Byt sa predáva aj so zariadením. K bytu v suteréne bytového domu patrí aj parkovacie státie a pivnica. Pre obyvateľov bytového domu je možnosť využívania spoločného priestoru komunitnej terasy na 1. a 3. poschodí bytového domu. V meste je výborná občianska vybavenosť a dobrá dopravná dostupnosť do BA.
Pezinok
230 000 €
Zaujímavý pozemok na investčné účely
Ponúkame Vám na predaj zaujímavý pozemok v Holiciach o výmere 4260 m2. Pozemok sa nachádza vo výbornej lokalite, je vhodný pre ľudí, ktorí chcú investovať. Na pozemku sa nachádza budova, ktorú je možné prerobiť na polyfunkčný objekt - byty + priestory pre obchod a služby. Budova, ktorá sa nachádza na pozemku má výmeru 400 m2 a bola čiastočne zrekonštruovaná. Pozemok sa nachádza v strede dediny. V Holiciach je napojenie na novo vybudovanú diaľnicu R7, cez ktorú sa dostanete do Bratislavy za 20 minút. V dedine je základná škola, škôlky, lekáreň, viaceré obchody, potraviny, ihriská, poliklinika.
Holice
310 000 €
Zaujímavý pozemok na investičné účely
Ponúkame Vám na predaj zaujímavý pozemok v Holiciach o výmere 4260 m2. Pozemok sa nachádza vo výbornej lokalite, je vhodný pre ľudí, ktorý chcú investovať. Na pozemku sa nachádza budova, ktorú je možné prerobiť na polyfunkčný objekt - byty + priestory pre obchod a služby. Budova, ktorá sa nachádza na pozemku má výmeru 400 m2 a bola čiastočne zrekonštruovaná. Pozemok sa nachádza v strede dediny. V Holiciach je napojenie na novo vybudovanú diaľnicu R7, cez ktorú sa dostanete do Bratislavy za 20 minút. V dedine je základná škola, škôlky, lekáreň, viaceré obchody, potraviny, ihriská, poliklinika.
Holice
310 000 €
1 2 3