Na prenájom - Kanceléria v novom polyfunkčnom dome na Podzámskej ul
Na prenájom kancelárske priestory v polyfunkčnej budove na Podzámskej ulici. Rozloha kancelárií je od  25 m2 - 100 m2.  Možnosť využiť ako sídlo spoločnosti. Vlastné sociálne zariadenie + kuchynský kút. Parkovanie priamo pred budovou. Info: 0918 614 970. Cena 250 €/m2/mesiac m2 /mesiac .
Nové Zámky
16 500 €/mes.
PREDAJ - ZABEHNUTÝ PENZIÓN S REŠTAURÁCIOU V CENTRE KOMÁRNA
Ponúkame Vám na predaj zariadený penzión s reštauráciou v absolútnom centre Komárna. Plocha: úžitková 350m2, pozemku 467m2. Dispozične sa penzión skladá z prízemia: reštaurácia, recepcia, barový pult, kuchyňa so sociálnymi priestormi, chodba zo sociálnymi priestormi, schody do pivnice (vybudovaná je soľná jaskyňa), technická miestnosť, poschodie: 4 x izby, chodba. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Boli menené IS (elektrika, voda, potrubia). Konštrukcia objektu: tehlová, strecha sedlová. Vybavenie izieb: klimatizácia, chladnička, manželská posteľ, kúpeľňa, skriňa. Výhody: Vybavenie kuchyne a zariadenie reštaurácie na chod zabehnutej prevádzky, blízko Európskeho nádvoria, klapky, zabezpečenie alarmom, kamerovým systémom. Nehnuteľnosti je napojená na mestský vodovod, kanalizáciu, elektriku, plyn. Kúrenie: prízemie ústredné plynové kúrenie. Poschodie je vykurované el. konvertormi. CENA DOHODOU! V cene je zahrnutý kompletný právny servis zabezpečovaný advokátom. INFO: Libra trade1 s.r.o. Viac info volajte Gejza Voros 0907 488 338. 
Komárno
450 000 €
Priestor do prenájmu v Nových Zámkoch.
Ponúkame Vám do prenájmu priestory v Nových Zámkoch. Priestor sa nachádza na 2 poschodí v polyfunkčnej budove neďaleko centra. Je to slnečný priestor vhodný ako kancelária, prípadne aj iné.  K priestoru prináleží klimatizovaná jednotka a  internet, bezproblémové parkovanie pred budovou. Podlahová plocha je 40.7 m2 plus sociálne zariadenie. Cena za prenájom je 280 Eur plus réžia podľa spotreby. Voľné od 01.06.2023. Ak máte záujem o obhliadku kontaktujte ma. Info: Szokolová 0915 873 906
Nové Zámky
280 €/mes.
Znížená cena. ODPORÚČAME.
Ponúkame na predaj rodinný dom v  Kameníne.  Celková plocha pozemku je 446m2. Rodinný dom bol v minulosti využívaný ako pohostinstvo ale vzhľadom na dispozičné riešenie  dal by sa využiť ako 4-izbový dom(ďalej pozostáva zo sociálnych zariadení, komory, kuchyne a pivnice). Vykurovanie je riešené plynovým ústredným alebo ústredným na tuhé palivo, voda vlastnou studňou a odpad vedený do žumpy.  Elektrina zavedená, momentálne odpojená.  Rodinný dom je umiestnený v dobrej časti obce a je využiteľný aj na iné účely. V prípade rýchleho jednania je dohoda na cene možná. Alica Šindárová, 0905/659 793 Kontaktná adresa: LIBRA TRADE s.r.o., Hlavná 52, Štúrovo, www.libra-trade.sk .
Kamenín
29 900 €
Na predaj BUFET - Nové Zámky
Ponúkam na predaj bufet na rohu ulice  M.R.Stefánika a SNP v Nových Zámkoch.Bufete sa nachádza vybavenie na predaj a prípravu rýchleho občerstvenia. Cena 16 000 €  Bližšie informácie: 0908123109  0918614970 Kontaktná adresa: LIBRA TRADE s.r.o., Podzámska 32, (oproti Okresnému úradu) Nové Zámky, www.libra-trade.sk .
Nové Zámky
16 000 €
Ponúkame na predaj pozemok v Štúrove.
Ponúkame na predaj pozemok v Štúrove. Pozemok vhodný aj na stavbu nehnuteľnosti. Šírka pozemku je približne 15 metrov. Rozloha pozemku je 2687 m2. Alica Šindárová, 0905/659 793 Kontaktná adresa: LIBRA TRADE s.r.o., Hlavná 52, Štúrovo, www.libra-trade.sk .
Štúrovo
70 000 €
Ponúkame na predaj pozemok v Štúrove.
Ponúkame na predaj pozemok v Štúrove. Rozloha pozemku je 3700 m2.  Šírka pozemku približne 20 metrov. Evidovaný ako orná pôda. Nachádza sa tu vinič. Vhodný aj na výstavbu nehnuteľnosti. Cena 95 700 € Alica Šindárová 0905/659 793 Kontaktná adresa: LIBRA TRADE s.r.o., Hlavná 52, Štúrovo, www.libra-trade.sk .
Štúrovo
95 700 €
Ponúkame na prenájom 8 kancelárskych priestorov rozlohou od 12,7 m2 do 94 m2
Ponúkame na prenájom 8 kancelárií s rozlohou od 12,7 m2 po 94 m2 v administratívnej budove v Nových Zámkoch v blízkej dostupnosti do centra. Neďaleko sa nachádza pošta, autobusová a železničná stanica. Kancelárie sú slnečné s novými podlahami. Priestory sú klimatizované, zabezpečené s kamerovým systémom. V budove je zavedený rozvod internetu. Sociálne zariadenie je na spoločnej chodbe. Dva priestory sa nachádzajú v podkroví, majú spoločné toalety a kuchynku. Parkovanie možné pred budovou, alebo v areáli objektu. Všetky priestory sú reprezentatívne.  Rozlohy kancelárií: priestor č.1:  13 m2  priestor č.2:  19 m2  priestor č.3:  25 m2  priestor č.4:  25 m2  priestor č.5:  31 m2  priestor č.6:  32 m2  priestor č.7 (na podkroví):  55 m2 priestor č.8 (na podkroví): spolu 94 m2 (tvoria ho jedna veľká kancelária a znej je vstup do troch menších) Cena mesačného nájmu je 10 €/mesiac Informácie : Ján Marcsa, tel.  0918 614 970
Nové Zámky
10 €/mes.
PREDAJ - 4 izbový poschodový rodinný dom s priestormi na podnikanie v absolútnom centre Komárna
Ponúkame Vám na predaj 4 izbový rodinný dom dom v Komárne v absolútnom centre Komárna. Plocha: úžitková 390m2, pozemku 251m2. Garážovým státím pod domom. Dispozične sa dom skladá z pivničných priestorov/ skladových priestorov, garážového státia pre viacej áut, kde je aj plynový kombinovaný kotol, na prízemí sú 4 podnikateľské priestory, kde je zabezpečený mesačný príjem z prenájmu, poschodia: veľká priestranná obývačka prepojená s kuchyňou, špajze, toalety, práčovne, chodby, schodov na poschodie, Poschodie: 2 nepriechodné izby, kúpeľňa, galéria s výhľadom na obývačku a kuchyňu, veľká hala. V dome boli použité tie najmodernejšie a najkvalitnejšie materiály. Kuchynská linka bola robená na mieru so vstavanými spotrebičmi (el. rúra, varná doska, umývačka riadu, mikrovlnka, americká chladnička, digestor) Parkovanie áut je zabezpečené priamo pod domom, čo je veľká výhoda v centre mesta. V izbách sú hrubé drevené parkety, skrine rol door, Okná sú drevené eurookná s izolačným dvoj sklom. Výhody: luxusný, bezproblémové parkovanie, obchody, reštaurácie, banky, kaviarne, centrum, Nehnuteľnosť je zaujímavá tým, že podnikateľské priestory sami zarobia na réžiu a poprípade aj na úver! Réžia: 200 eur/mesiac. DETAJLNEJŠIE INFORMÁCIE NA OBHLIADKE. FOTOGRAFIE SÚ ILUSTRAČNÉ! Cena 430 000 €. V cene je zahrnutý kompletný právny servis zabezpečovaný autorizovaným advokátom NAJVYŠIA OCHRANA KLIENTA! Pri kúpe domu cez hypotekárny úver vám vybavíme na mieru bezplatne. INFO:  Libra trade1 s.r.o. Viac info volajte Gejza Voros 0907 488 338.
Komárno
430 000 €
Rodinný dom na predaj v Nových Zámkoch.
Ponúkame  Vám  na predaj dvojgeneračný 7- izbový rodinný dom v Nových  Zámkoch. Dom sa nachádza v lukratívnej časti v tichej  lokalite neďaleko tenisových kurtov a leží na pozemku o rozlohe 403 m2. Na nehnuteľnosti prebehla čiastočná rekonštrukcia v izbách boli menené  hliníkové okná, vchodové dvere sú tiež hliníkové, bola menená kuchynská linka, spotrebiče, obnovená  kúpeľňa.  Dispozícia domu: 1 nadzemné podlažie: - vstupná chodba, samostatné WC s umývadlom, šatník, kuchyňa s jedálňou a východom na pozemok, špajza a priestranná obývačka s krbom - otvorené ohnisko  a východom na zastrešenú  terasu a spálňa. nadzemné podlažie: - schodisko, galéria, kuchyňa, kúpeľňa s vaňou, WC a 3 izby ( 1x balkón) Suterén: priestranná garáž, práčovňa so saunou a sprchovým kútom, komora, špajza,  technická miestnosť s plynovým kotlom ústredného vykurovania s TÚV a 1 x miestnosť s otvoreným ohniskom a  východom na záhradu. - kúrenie je ústredné radiátorové na plynový kotol v obývačke je krb s otvoreným ohniskom, voda je obecná, ohrev je tiež na plyn, odtok je riešený do kanalizácie, okná sú drevené a hliníkové, podlahy sú drevené parkety, laminátové  a keramická dlažba. Kuchyňa je kompletne vybavená sú tu zabudované elektrospotrebiče ako mikrovlnná rúra, teplovzdušná rúra, odsávač pár, plynová varná doska, chladnička s mrazničkou. - obvodové múry v suteréne sú osadené na betónových základoch s izoláciou proti zemnej vlhkosti - múry a priečky sú z tehál, strop je železobetónový prefabrikovaný - rozvod vody, kanalizácie, plynu a elektriny je v suteréne - kúrenie je ústredné radiátorové na plynový kotol v obývačke je krb s otvoreným ohniskom. Na pozemku sa nachádza ďalšia garáž o rozlohe 36 m2 a zimná záhrada. Ak máte záujem o obhliadku, neváhajte ma kontaktovať Szokolová 0915 873 906 V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný realitný servis ako zabezpečenie rezervačnej zmluvy, kúpnej zmluvy, vrátane provízie, prepis energií,  zabezpečenie kompletného právneho servisu v notárskej kancelárii, autorizácia zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv na kataster  
Nové Zámky
305 000 €
Na predaj rodinný dom v obci Dvory nad Žitavou, okr. Nové Zámky
Exkluzívne ponúkame na predaj rodinný dom v obci Dvory nad Žitavou. Obec je vzdialená na 7 km okresného mesta Nové Zámky. Objekt môže slúžiť na bývanie, alebo na podnikanie. Výmera pozemku je 529 m2. Budova je napojená na vodovod, elektrickú sieť, zemný plyn a vlastnú žumpu. Nové kanalizačné vedenie sa nachádza pred budovou. Na prízemí sa nachádza garáž, sklad, obytná izba, technická miestnosť, kuchyňa.  Na poschodí sa nachádzajú 2 x izby, kúpeľňa a WC . Cena 60 000 € Kontaktná adresa: LIBRA TRADE s.r.o., Podzámska 32, (oproti Okresnému úradu) Nové Zámky, www.libra-trade.sk .
Dvory nad Žitavou
60 000 €
Na predaj dvojgeneračný 7-izbový rodinný dom v tichej a lukratívnej lokalite v Nových Zámkov.
Zastavaná plocha rodinného domu 115,50 m2, úžitková plocha 346 m2, rozloha pozemku 403 m2, pristavaná garáž o rozlohe 36 m2,  3x garáž, 5 parkovacích miest Dom je situovaný na pozemku o výmere 403 m2 a pozostáva z 3 podlaží (suterén, prízemie a poschodie) s celkovou úžitkovou plochou  346 m2, ktorého súčasťou je aj dvoj-garáž. Pri dome sa nachádza ďalšia pristavaná garáž označená súpisným číslom o výmere 36 m2 a takisto skleník (zimná záhrada) v ktorom je situovaná studňa. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou, pričom bol okrem iného zateplený a pokrytý hliníkovou a keramickou krytinou a boli osadené viackomorové hliníkové okná s vonkajšími hliníkovými roletami.         Rodinný dom je podpivničený s dvomi nadzemnými podlažiami a s plochou strechou. Obvodové múry suterénneho podlažia (I.PP) sú osadené na betónových základoch so zvislou a vodorovnou izoláciou proti zemnej vlhkosti. Múry a priečky sú vybudované z tehál. Strop je železobetónový prefabrikovaný. V podzemnom podlaží je rozvod vody, kanalizácie, plynu a elektriny. Garážové vráta, nachádzajúce sa v suteréne domu, ako aj ďalšej pristavanej garáže pri dome sú plastové s otváraním na diaľkové ovládanie, rovnako ako brány, ktoré tvoria súčasť oplotenia. Suterénne podlažie pozostáva zo schodiska na prízemie, z miestnosti (izby) s ústredným kúrením - radiátorom a je v ňom takisto osadený vnútorný krb s otvoreným ohniskom. Miestnosť je uzavretá 2ks uzamykateľnými plastovými dverami. V suteréne sa taktiež nachádza chodba, sklady, dvoj-garáž, dielňa, kotolňa s plynovým kotlom ústredného vykurovania s TÚV, práčovňa so saunou, malým bazénom a sprchovým kútom. V suteréne sa nachádza plynomer a vodomer.      Prízemie (I.NP): Murivo nosných stien je z tvárnic o hrúbke 400 mm, stropné konštrukcie sú monolitické betónové s rovným pohľadom. Podlahy v miestnostiach sú z bukových parkiet, keramické a mramorové. Vstupné dvere sú hliníkové presklené, ostatné dvere sú drevené plné a presklené. Okná na prízemí sú drevené zdvojené s hliníkovými vonkajšími roletami. Vykurovanie podlažia je ústredné. V hale (obývačke) je krb s otvoreným ohniskom. Schody sú s nášľapnou vrstvou z tvrdého dreva. Na prízemí vo vstupnej hale sa nachádzajú dve miestnosti - šatník s roll-dorovou skriňou a vo vedľajšej miestnosti WC so splachovacím záchodom a umývadlom a s keramickým obkladom stien. Na I.NP je situovaná kuchyňa s jedálenskou miestnosťou. V kuchyni je plynový sporák s digestorom a kuchynská linka. Elektroinštalácia je svetelná a motorická, elektrický rozvádzač je vybavený poistkovými automatmi. Pri kuchyni sa nachádza miestnosť s 2ks umývadiel a ďalšia miestnosť - špajza, oddelené drevenými dverami. Na prízemí sa nachádza jedna izba (spálňa) s osadenou klimatizáciou. Zadná stena haly (obývačky) je presklená z drevených zdvojených okien a dverí s vonkajšími hliníkovými roletami. Dvere vedú na terasu a vonkajší dvor. V obývačke sú osadené 2ks dverí - drevené a sklenené, ktoré oddeľujú schodisko na poschodie a do suterénu. Poschodie (II.NP): Murivo nosných stien je z tvárnic o hrúbke 400mm. Stropné konštrukcie sú monolitické betónové. Fasáda je zateplená. Podlahy v miestnostiach sú z bukových parkiet, v hale je osadená plávajúca podlaha, ostatné podlahy sú keramické. Dvere sú drevené hladké alebo presklené. Okná sú hliníkové s vonkajšími hliníkovými roletami. Vykurovanie podlažia je ústredné s panelovými radiátormi. Na poschodí sa nachádzajú tri izby (spálne), štvrtá izba bola prerobená na kuchyňu s jedálňou. V kuchyni je elektrický sporák s digestorom, umývačka riadu, elektrická rúra a mikrovlnná rúra značky Bosch, chladnička s mrazničkou značky LG. Kuchynská linka je rohová drevená s nerezovým drezom s pákovou nerezovou výtokovou armatúrou. Na II.NP sa takisto nachádza kúpeľňa s 2ks smaltovaných umývadiel, vaňou a splachovacím záchodom. V kúpeľni je osadený plynový prietokový ohrievač a panelový radiátor. Na poschodí sa nachádza balkón.          Tel.: 0918 614 970,  Kontaktná adresa: LIBRA TRADE s.r.o., Podzámska 32, (oproti Okresnému úradu) Nové Zámky, www.libra-trade.sk .
Nové Zámky
305 000 €
Podnikateľský objekt na predaj v obci Dvory nad Žitavou.
0Exkluzívne Vám ponúkame na predaj podnikateľský objekt v obci Dvory nad Žitavou. Je to dvoj podlažná budova, leží na pozemku o rozlohe 529 m2. Táto nehnuteľnosť môže slúžiť na rôzne podnikateľské účely ako, piváreň, herňa, sklady, kancelárie, služby ako kaderníctvo, kozmetika...atď. Nachádza sa v dobrej lokalite, prístup je aj z hlavnej cesty. Dispozícia: prízemie: garáž, priestranný sklad, 2 x obytná miestnosť, technická miestnosť, kuchyňa, výstup na dvor. Poschodie: 1 x miestnosť (izba) 1 x kancelária, kúpeľňa ( sprcha) a WC. Obec Dvory nad Žitavou je vzdialená od Nových Zámkoch 7 km. Budova je napojená na obecný vodovod, elektrickú sieť, zemný plyn a vlastnú žumpu. Nové kanalizačné vedenie sa nachádza pred budovou. Cena 60 000 € Info: Szokolová 0915 873 906
Dvory nad Žitavou
60 000 €
Rodinný dom na predaj v obci Dvory nad Žitavou. Znížená cena!
0Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v obci Dvory nad Žitavou.  Je to dvoj podlažný rodinný dom a leží na pozemku o rozlohe 529 m2. Dom má priestrannú garáž, prízemie a jedno podlažie. Dom môže slúžiť aj na podnikanie po menších úpravách.  Obec Dvory nad Žitavou je vzdialená od Nových Zámkoch  7 km. Budova je napojená na obecný vodovod, elektrickú sieť, zemný plyn a vlastnú žumpu. Nové kanalizačné vedenie sa nachádza pred budovou. Dispozícia: prízemie: garáž, priestranný sklad, obytná izba, technická miestnosť, kuchyňa. Poschodie:  2 x izby, kúpeľňa a WC . Cena 60 000 €  Info: Szokolová 0915 873 906
Dvory nad Žitavou
60 000 €
Na prenájom obchodný priestor o výmere 70 m2 na Podzámskej ulici, v Nových Zámkoch.
Na prenájom obchodný priestor s klimatizáciou o výmere 70 m2 na Podzámskej ulici, v Nových Zámkoch. Obchodný priestor je vhodný na obchodnú prevádzku, služby ako aj na kancelársku činnosť, advokátsku kanceláriu či show room. Dobre viditeľný priestor v atraktívnej lokalite s parkovaním. Cena tohto obchodné priestoru je 700 €/mesiac na mesiac + elektrina(cca 30€). V cene nájmu je zarátané vodné, stočné, vykurovanie a zabezpečenie objektu. Kontaktná adresa: LIBRA TRADE s.r.o., Podzámska 32, (oproti Okresnému úradu) Nové Zámky, www.libra-trade.sk . Info 0918 614970
Nové Zámky
700 €/mes.
Veľký dvojgeneračný RD pri kúpelnom meste Štúrovo
Ponúkame na predaj dvojgeneračný RD pri kúpelnom meste Štúrovo + 2 izb. APARTMÁN + 3 izb. APARTMÁN + autoopravárenská dielňa s autolakovňou. Rodinný dom je dvojpodlažný. Pozostáva z prízemia v ktorom sa nachádzajú 2 izby, obývačka s výstupom na terasu, kuchyňa, jedáleň, predsieň, špajza, kúpelňa, WC, sauna s dvoma sprchami a WC. Na poschodí sa nachádzajú 3 izby, kuchynský kútik, 2 x kúpelňa, 2 x WC, 2x loggia. Podkrovné izby sú klimatizované. V prístavbe sa nachádza ubytovacie zariadenie s kuchyňou, sprchou a WC, autodielňa a autolakovňa s podlahovým kúrením. Na poschodí sa nachádza podkrovný dvojizbový apartmán. Pri apartmáne je možnosť príjemného posedenia pod terasou. Druhá terasa sa nachádza za rodinným domom. Rodinný je napojený na všetky IS, vykurovanie je riešené plynovým ústredným kúrením (radiátorové, podlahové). Pri vážnom záujme ma kontaktujte na tel. č.: 0905/659 793.
Nána
dohodou
Predáme 3 - izbový byt v Štúrove alebo vymeníme za malý 2- izbový byt v Štúrove.
Ponúkame na predaj  3 - izbový byt v Štúrove alebo možnosť výmeny za malý 2 - izbový byt v Štúrove. Rozloha je 60 m2. V byte sú vymenené okná za plastové + vnútorné rolety, podlahy PVC. Byt pozostáva z 3 izieb, kuchyne, predsiene, kúpeľne, samostatné WC. K bytu patrí pivnica. Cena 83 000 € + rýchle jednanie dohoda na cene možná. V prípade výmeny dohoda podľa stavu nehnuteľnosti. Kontaktná adresa: LIBRA TRADE s.r.o., Hlavná 52, Štúrovo, www.libra-trade.sk .
Štúrovo
83 000 €
Ponúkame na predaj 5- izbový rodinný dom po kompletnej rekonštrukcii.
Ponúkame na predaj 5 - izbový rodinný dom po kompletnej rekonštrukcii v obci Diva. Možnosť využitia rodinného domu ako dvojgeneračný. V prednej časti sa nachádzajú 4 pekné veľké izby z ktorej jedna je moderne prepojená s kuchyňou, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC s umývadlom, chodba, vstupná hala s výstupom na malú terasu. V zadnej časti rodinného domu sa nachádza veľká kuchyňa, jedna izba, kúpeľňa s WC. Rodinný dom je po kompletnej rekonštrukcii:  - plastové okná, plastové vchodové dvere - nové elektrické vedenie - nové kúpeľne, WC - podlahy - laminátové, dlažba, stropy - kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi a ostrovčekom Vykurovanie je riešené  novým plynovým kotlom + možnosť využitia pôvodného kotla na tuhé palivo. Voda je studňa. Nové elektrické vedenia v dome ( 80 % vedenia je vymenené ).  Rodinný dom je čiastočne podpivničený.  Na pozemku sa nachádza letná kuchyňa a garáž.  Pozemok udržiavaný, upravený, záhradka. Cena 85 000 € + rýchle jednanie dohoda na cene možná. Kontaktná adresa: LIBRA TRADE s.r.o., Hlavná 52, Štúrovo, www.libra-trade.sk .
Šarkan
85 000 €
VYHODNA KUPA!PREDAJ - 4 izbový rodinný dom v radovej výstavbe v Maďarsku, Komárom
  Ponúkame Vám na predaj čiastočne zariadený 4 izbový rodinný dom Komárom, Maďarsko. Plocha: úžitková 225m2, pozemku 105m2. Dispozične sa dom skladá z prízemia: predizba, hosťovský záchod, chodba, kuchyňa spojená s obývačkou, zímnej záhrady s prechodom do garáže, schody, medziposchodia: izba, podkrovie: 2 spálne, kúpeľňa s toaletou. Podlaha: plávajúca v izbách, dlažba v kúpeľni, hosťovskom záchode, kuchyni, obývačke, schody. Steny: stierky. Okná: plastové (vonkajšie rolety). Vybavenie kúpeľne: rohová vaňa, kúpeľňový nábytok, zrkadlo, 2 x umývadlo, toaleta. Na prízemí je hosťovský záchod s umývadlom. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi el varná platňa, el. rúra, umývačka riadu, zariadenie: americká chladnička, barový pult, skrine, televízor, obývacia skriňa. Stav objektu: novostavba postavená v roku 2008. Konštrukcia objektu: tehlová (40 cm). Kúrenie: ústredné (plynový kondenzačný kotol). Réžia: cca. 200 eur/mesiac pre viacčlennú rodinu.  Ostatné vybavenie: internet, klimatizácia v podkroví. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. Sedlová strecha s podkrovím. Strešná krytina: asfaltový šindel. Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka, kanalizácia. . Výhody: slnečný.  Cena 179 000 €. DOHODA MOŽNÁ! INFO: Libra trade s.r.o. Viac info volajte Gejza Voros 0907 488 338 
Maďarsko
179 000 €
ZNÍŽENÁ CENA!! Nána - RD na predaj s pekným pozemkom vhodný aj na podnikateľské účely.
Ponúkame na predaj rodinný dom s pekným pozemkom v Náne. Obec sa nachádza len 2 km od kúpeľného mesta Štúrova. Rodinný dom svojou polohou a veľkosťou pozemku je vhodný aj na podnikateľské účely. Pozostáva z 2 priestranných izieb, 1 menšej izby, predsiene, kuchyne, kúpeľne. Nehnuteľnosť stojí  na pozemku o veľkosti 1979 m2 , kde sa nachádza okrem hlavného rodinného domu  aj budova v ktorej je veľká, priestranná  garáž, letná kuchyňa a pivnica. RD bol postavený v roku 1968. Zavedená je elektrina, voda mestská ( + na pozemku studňa ), žumpa, kúrenie elektrické+ možnosť kúrenia kachľami na tuhé palivo. Parkovanie je možné okrem garáže aj vo dvore, alebo pred domom. V obci Nána sa nachádza škola, škôlka, obchody, Coop Jednota. ODPORÚČAM obhliadku. Nehnuteľnosť po kúpe ihneď voľná. Zabezpečujeme kompletný realitný, právny servis, kúpne zmluvy, prepis nehnuteľnosti, prepis energii. Ak Vás ponuka zaujala hocikedy ma kontaktujte: Alica Šindárová 0905/659 793 Kontaktná adresa: LIBRA TRADE s.r.o., Hlavná 52, Štúrovo, www.libra-trade.sk .
Nána
95 000 €
Rodinný dom na predaj v obci Bátorove Kosihy.
Ponúkam na predaj rodinný dom v obci Bátorove Kosihy. Je to 3 izbový tehlový dom neďaleko centra a leží na pozemku o rozlohe 314 m2. Dispozícia: vstupná chodba, priestranná kuchyňa, kúpeľňa, WC, komora a 3 x izba. Na dome bola začatá rekonštrukcia: 2x plastové okná, vchodové exteriérové dvere, nové elektrické rozvody v celom dome, príprava na kúrenie, priečky v kúpeľni. Všetky IS ako voda, elektrika, plyn, žumpa sú zapojené. Dom je potrebné dokončiť podľa vlastného uváženia. Na pozemku sa nachádza hospodárska budova. Obec má veľmi dobrú občiansku vybavenosť, nachádzajú sa tu potraviny COOP Jednota, nákupné stredisko, materská škola, Základná škola s vyučovacím jazykom maďarským, súkromná stredná odborná škola, pošta. Info: Szokolová 0915 873 906
Bátorove Kosihy
41 000 €
Predaj- pekný 4-izb RD v obci Dedina Mládeže, vzdialená 5 km od Kolárova.
Ponúkam na predaj pekný 4-izb RD v obci Dedina Mládeže, okr. Komárno. Rozloha pozemku: 800m2.Dom je postavený: tehla, ypor. V r. 2017 prešiel kompletnou rekonštrukciou, kolaudovaný v r. 2021. V dome sú 4-izby, 2x kúpeľňa, 2x WC, špajza, šatník, letná kuchyňa s peknou terasou. Zavedené všetky inžinierske siete. Dom je napojený na kanalizáciu. Na pozemku sa nachádza dvojgaráž. Pozemok je upravený, vysadený okrasnými drevinami, trávnikom, zámková dlažba. Tiché prostredie ,vzdialenosť len 5min autom do Kolárova. Nové Zámky vzdialené 25min autom. ODPORÚČAM! TREBA VIDIEŤ!   Cena 190 000 €    Pri vážnom záujme dohoda o cene možná!    Bližšie informácie a obhliadky: 0908123109 Kontaktná adresa: LIBRA TRADE s.r.o., Podzámska 32, (oproti Okresnému úradu) Nové Zámky, www.libra-trade.sk .
Dedina Mládeže
190 000 €
Znížená cena. Predaj poschodového rodinného domu v obci Pavlová.
Ponúkame na predaj poschodový rodinný dom v obci Pavlová.  Rozloha pozemku 879 m2. Dispozične je riešený: prízemie: priestranná kuchyňa, predsieň, veľká izba, kúpeľňa  poschodie: 2 priestranné izby, chodba, komora Nehnuteľnosť je čiastočne podpivničená. Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Na prízemí rodinného domu je čiastočne vymenené elektrické vedenie, nové plastové okná a niektoré podlahy sú laminátové. Poschodie vyžaduje rekonštrukciu. Kúrenie je riešené novým elektrickým kúrením, kachľami na tuhé palivo, el. 220/380 V. Dom napojený na studňu a odvod je riešený do žumpy. Na pozemku sa nachádza studňa. Okrem hlavného domu sa tu nachádzajú vedľajšie hospodárske miestnosti, komory, letná kuchyňa, garáž. Obhliadky možné aj cez víkendy a sviatky. Pôvodná 58 000 Eur, teraz znížená 48 000 Eur. Neváhajte kontaktovať: 0905/659 793 Kontaktná adresa: LIBRA TRADE s.r.o., Hlavná 52, Štúrovo, www.libra-trade.sk .
Pavlová
48 000 €
PREDAJ - OBJEKT VHODNÝ NA RÔZNE PODNIKATEĽSKÉ ÚČELY V KOMÁRNE
Ponúkame Vám na predaj bývalé pohostinstvo v Komárne. Veľká, priestranná, poschodová budova má vlastné sociálne zariadenia, kuchyňu, jedálenskú časť, barovú časť a letnú terasu. Bola postavená v roku 1996, je v pôvodnom, ale vo veľmi zachovaľom stave. Priestory sa dajú využívať na akúkoľvek obchodnú, alebo inú podnikatelskú činnosť. Plocha: úžitková 174m. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom. V blízkosti sa nachádza škola, autobusová zastávka, obchody. Cena 112 500 €. Cena zahŕňa kompletný právny servis zabezpečený autorizovaným advokátom a tiež vklad na kataster. V prípade záujmu Vám bezplatne vybavíme hypotekárny úver na mieru. INFO: LIBRA TRADE 1, s.r.o. Viac info volajte Gejza Voros 0907 488 338 
Komárno
112 500 €
PREDAJ - Čiastočne prerobený 2 izbový byt so zariadením v Komárne
Ponúkame Vám na predaj zariadený čiastočne prerobený 2 izbový byt v Komárne, Košická ulica. Plocha: úžitková 53m2. Podlaha: plávajúca v izbách, dlažba v kúpeľni, predizbe. Steny: stierky. Okná: plastové (žalúzie) Vybavenie kúpeľne: rohová vaňa, pračka, umývadlo so skrinkou. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, el. sporák, chladnička s mrazničkou, kuchynský stôl, 2 x stoličky. Vybavenie obývačky: sedacia súprava, skriňa pre televízor, TV, konferenčný stôl. Vybavenie spálne: manželská posteľ, obývacia skriňa, skrinka s poličkami. Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: panelová. Kúrenie: centrálne. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. Výhody: tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, nemocnica, zastávka autobusu, zateplený bytový dom, V CENE JE AJ ZARIADENIE BYTU! Cena 64 900 €. DOHODA MOŽNÁ!  V cene je zahrnutý kompletný právny servis zabezpečovaný advokátom. V prípade kúpy bytu cez hypotekárny úver vám vybavíme na mieru bezplatne. INFO: Libra trade1 s.r.o. Viac info volajte Gejza Voros 0907 488 338. 
Komárno
64 900 €
Prenajmem 3-izb.zariadený nadštandardný byt s balkónom v Šuranoch,
Ponúkam na prenájom 3-izb.zariadený nadštandardný byt v meste Šurany. Plocha: úžitková 83m2.Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Cena nájmu spolu s réžiami 670 €/mesiac.Bližšie informácie: 0908123109
Šurany
670 €/mes.
Predaj - zariadený 2-izb.apartmán v Chorvátsku v meste Split.
Ponúkam na predaj pekný zariadený 2-izb.apartmán v Chorvátsku v meste Split. Výmera bytu:72m2 + terasa 23m2.Byt je v osobnom vlastníctve. Nachádza sa na prízemí bytového domu. Režijné náklady sú 80€ mesačne .K bytu prináleží státie pre dve autá. Pláž je vzdialená 500m od apartmánu. Cena 220 000 €  Bližšie informácie: 0908123109 Kontaktná adresa: LIBRA TRADE s.r.o., Podzámska 32, (oproti Okresnému úradu) Nové Zámky, www.libra-trade.sk .
Chorvátsko
220 000 €
Priestor do prenájmu v Nových Zámkoch.
Ponúkame Vám do prenájmu priestory v Nových Zámkoch. Priestor sa nachádza na 1 poschodí v polyfunkčnej budove neďaleko centra. Je to slnečný priestor vhodný ako kancelária, kaderníctvo, kozmetika alebo služby, nakoľko v miestnosti sa nachádza umývadlo. K priestoru prináleží klimatizovaná jednotka a  internet, bezproblémové parkovanie pred budovou. Podlahová plocha je 38.5 m2 plus sociálne zariadenie. Cena za prenájom je 290 Eur plus réžia podľa spotreby. Voľné ihneď. Info: Szokolová 0915 873 906
Nové Zámky
290 €/mes.
Predaj penzionu v Podhájskej
Predávame penzion v Podhájskej, 25 km od Nových Zámkov. Budova postavená v r. 2005, sa nachádza asi 300 m od termálneho kúpaliska. V areáli penzionu je murovaný altánok. Ubytovacia kapacita je 22 ľudí. Informácie : Ing. Pavel Hudec 0908 417718.
Podhájska
280 000 €
PREDAJ/VÝMENA - 4 izbový byt s balkónom v pôvodnom stave pri centre v Komárne
Ponúkame Vám na predaj 4 izbový byt v pôvodnom stave v Komárne, pri centre. Plocha: úžitková 82m2. Balkón: 4 m2. BYT JE MOŽNÉ ZAMENIŤ ZA 1 IZBOVÝ BYT S BALKÓNOM + DOPLATOK ALEBO ZÁHRADU NA CELOROČNÉ BÝVANIE V KOMÁRNE A OKOLÍ! Dispozične sa byt skladá z predizby, chodby, kúpeľne, toalety, kuchyne, 4 nepriechodných izieb. Podlaha: parkety, pvc. Steny: omietky. Okná: drevené (pôvodné). Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák. Stav objektu: pôvodný stav. IDEÁLNY NA REKONŠTRUKCIU PODĽA VLASTNÝCH PREDSTÁV! Konštrukcia objektu: panelová. Kúrenie: centrálne. Výhody: tiché prostredie, obchody, škola, škôlka. Cena 87 900 €. V cene je zahrnutý aj kompletný právny servis zastrešovaný právnikom. V prípade záujmu kúpy bytu cez hypotekárny úver vám vybavíme na mieru bezplatne. INFO: Libra trade1 s.r.o. Viac info volajte Gejza Voros 0907 488 338 
Komárno
87 900 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9