VIVAREAL* ATRAKTÍVNY VEĽKÝ 3-izb. byt, výmera až 79 m2, lógia, kompletná rekonštrukcia, Na Hlinách,
Ponúkame na predaj veľký a atraktívny 3-izbový byt s výmerou až 79,16 m2 plus 3 m2 loggia z kuchyne. Byt je kompletne prerobený, nová elektrika v celom byte, voda, plyn, kúrenie, podlahy, sadrokartóny, stierky, bezpečnostné dvere ADLO, nové interiérové dvere v celom byte. Na západnej strane vonkajšie rolety v dvoch izbách. Byt sa predáva čiastočne zariadený - Kuchynská linka vyrobená na mieru aj so spotrebičmi vstávaná rúra , sporák, umývačka riadu. Veľké vstavané skrine v chodbe a spálni. Bytový dom je tiež po rekonštrukcii, v rámci ktorej bolo realizované zateplenie obvodového plášťa, rekonštrukcia strechy, výmena rozvodov a výmena výťahu. Byt sa nachádza v lokalite s dobrou dostupnosťou do centra cca 15 min. a s výbornou občianskou vybavenosťou: ZŠ, MŠ, Malé Tesco, nákupné centrá, malé predajne a služby vrátane lekárne. Rýchle napojenie na diaľničný obchvat D1 a R1. Kúpa je možná aj na H.Ú. s ktorého vybavením Vám rád pomôže náš exkluzívny certifikovaný finančný poradca. Cena: 182 580,-€ vrátane služieb a provízie SNAŽÍTE SA PREDAŤ SVOJU NEHNUTEĽNOSŤ A NEDARÍ SA VÁM? Hľadáte a neviete nájsť tú, ktorá bude vyhovovať práve Vám? Kontaktujte nás, profesionálov, a my Vám s radosťou pomôžeme. Poradenstvo, obhliadky, vybavenie hypotekárneho úveru a inzercia je v našej kancelárii zdarma. Cena ktorú uvádzame v našich inzerátoch je vždy pre klienta konečná, vrátane služieb a provízie našej realitnej kancelárie. V našej realitnej kancelárii zabezpečuje vypracovanie zmlúv zazmluvnená advokátska kancelária. Pri kúpe a predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv, návrhov na vklad vlastníckeho práva do Katastra nehnuteľností, vybavenie hypotekárneho úveru a prevod nehnuteľnosti.
Trnava
182 580 €
*VIVAREAL PRENÁJOM! Veľký 2 izb. byt, balkón, zariadený, centrum mesta, Ľ Podjavorinskej, trnava
Ponúkame na prenájom veľký 2 izb. byt v centre mesta na ulici Sladovnícka, sídlisko Ľudmily Podjavorinskej v Trnave. Byt sa nachádza v tehlovom bytovom dome na 2/3 podlaží bez výťahu. Výmera bytu je 58 m2. Dispozícia: vstupná chodba, obývacia izba s prístupom na veľký balkón, pracovňa - ktorá vznikla oddelením z veľkej obývacej izby, veľká spálňa, kuchyňa s jedálenským stolom, murovaná kúpeľňa s vaňou a WC, komora. V byte je veľký balkón - loggia Byt je zariadený vrátane bielej a čiernej techniky. Má plastové okná, interiérové drevené dvere s obložkovými zárubňami, plávajúce podlahy, protipožiarne dvere, roldor skrine veľkým úložným priestorom, káblová televízia a neobmedzený vysokorýchlostný internet UPC. Bytový dom je po rekonštrukcii, bol zateplený, výmena rozvodov, a výplní okien a dverí na chodbe. Možnosť parkovania priamo pred bytovým domom formou rezidentského parkovania prvé auto za 1 €, druhé za 99,-€na rok . Byt sa nachádza v centre mesta cca 10min od pešej zóny železničnej a autobusovej stanice. Centrum ponúka kvalitné rezidentské bývanie, veľa spoločenských možností, kino, divadlo, počas letných mesiacov akcia Leto na korze na pešej zóne. Zábavno-obchodné centrum City Aréna a zrevitalizovaný Ružový park novým mobiliárom len 5 minút pešou chôdzou. Cena: 650,- €/mes vrátane energií a internetu V našej realitnej kancelárii zabezpečuje vypracovanie zmlúv zazmluvnená advokátska kancelária. Pri kúpe a predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po vybavenie hypotekárneho úveru certifikovaným finančným poradcom, spracovanie zmlúv, návrhov na vklad vlastníckeho práva do Katastra nehnuteľností, prevod a odovzdanie nehnuteľnosti.
Trnava
650 €/mes.
VIVAREAL* VYHĽADÁVANÁ LOKALITA! 2 izb. byt, balkón, výmera až 58 m2, balkón, REKONŠTRUKCIA, sídlisko
Ponúkame na predaj veľký 2 izb. byt v centre mesta na ulici Sladovnícka, sídlisko Ľudmily Podjavorinskej v Trnave. Byt sa nachádza v tehlovom bytovom dome na 1.poschodí /nie prízemie/ bez výťahu. Výmera bytu je 58 m2. Dispozícia: vstupná chodba, obývacia izba s prístupom na nový zväčšený balkón, pracovňa - ktorá vznikla oddelením z veľkej obývacej izby, veľká spálňa, kuchyňa s jedálenským stolom, priestranná murovaná kúpeľňa s vaňou a WC presvetlená 2 oknami, komora. V byte je nový veľký balkón. Byt je zariadený vrátane bielej a čiernej techniky. Má plastové okná, interiérové drevené dvere, plávajúce podlahy, protipožiarne dvere, roldor skrine veľkým úložným priestorom, káblová televízia a neobmedzený vysokorýchlostný internet UPC. Bytový dom je po rekonštrukcii, bol zateplený, výmena rozvodov, a výplní okien a dverí na chodbe v spoločných priestoroch. Možnosť parkovania priamo pred bytovým domom formou rezidentského parkovania prvé auto za 1 €, druhé za 99,-€ na rok . Byt sa nachádza v centre mesta cca 10min od pešej zóny železničnej a autobusovej stanice. Centrum ponúka kvalitné rezidentské bývanie, veľa spoločenských možností, kino, divadlo, futbalový a zimný štadión, počas letných mesiacov akcia Leto na korze na pešej zóne. Zábavno-obchodné centrum City Aréna a zrevitalizovaný Ružový park novým mobiliárom len 5 minút pešou chôdzou. Cena: 180 000,-€ vrátane služieb a provízie V našej realitnej kancelárii zabezpečuje vypracovanie zmlúv zazmluvnená advokátska kancelária. Pri kúpe a predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po vybavenie hypotekárneho úveru certifikovaným finančným poradcom, spracovanie zmlúv, návrhov na vklad vlastníckeho práva do Katastra nehnuteľností, prevod a protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti.
Trnava
180 000 €
VIVAREAL* SUPER PONUKA! 1-izb. byt, výmera 36 m2, nová kompletná rekonštrukcia, vlastný kotol, ul. Š
Ponúkame na predaj krásny 1-izbový byt v Trnave, vo vyhľadávanej lokalite ulica Špačinská cesta. Byt má výmeru až 38 m2 a nachádza sa na vyvýšenom poschodí v zateplenom bytovom dome bez výťahu. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, veľkej izby, samostatnej kuchyne, kúpeľne a samostatného WC. V byte bola realizovaná rozsiahla rekonštrukcia ktorá zahŕňa: murované bytové jadro, plastové okná, interiérové dvere s obložkovými zárubňami, novú kuchynskú linku, renovované drevené dubové podlahy, keramické dlažby, maľovky. Výhodou sú nízke mesačné náklady nakoľko má byt vlastný kotol. Parkovanie pred bytovým domom je rezidentské (1,0 Eur/rok). K bytu prislúcha taktiež aj pivnica. Bytový dom sa nachádza v atraktívnej a najvyhľadávanejšej lokalite s najvyššou a kompletnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti je Tesco Express, športovo-rekreačný areál Slávia, tenisové kurty, basketbalové ihrisko, Aquapark RELAX, mestská športová hala, Trnavská unvierzita. V okolí sa nachádza tiež množstvo zelene a detské ihriská. Výhodou je rýchle napojenie na diaľničný obchvat D1 a R1. Kúpa je možná aj na H.Ú. s ktorého vybavením Vám rád pomôže náš exkluzívny certifikovaný finančný poradca. Byt je vhodný aj ako investícia vzhľadom o veľký záujem o prenájom v tejto lokalite, ktorý Vám môžeme zabezpečiť. Cena: 118 000,-€ vrátane služieb a provízie SNAŽÍTE SA PREDAŤ SVOJU NEHNUTEĽNOSŤ A NEDARÍ SA VÁM? Hľadáte a neviete nájsť tú, ktorá bude vyhovovať práve Vám? Kontaktujte nás, profesionálov, a my Vám s radosťou pomôžeme. Poradenstvo, obhliadky, vybavenie hypotekárneho úveru a inzercia je v našej kancelárii zdarma. Cena ktorú uvádzame v našich inzerátoch je vždy pre klienta konečná, vrátane služieb a provízie našej realitnej kancelárie. V našej realitnej kancelárii zabezpečuje vypracovanie zmlúv zazmluvnená advokátska kancelária. Pri kúpe a predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv, návrhov na vklad vlastníckeho práva do Katastra nehnuteľností, vybavenie hypotekárneho úveru a protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti.
Trnava
118 000 €
VIVAREAL* VEĽKÝ TEHLOVÝ 3 izb. byt, výmera až 76 m2, balkón, rekonštrukcia, Hospodárska, Trnava
Ponúkame na predaj veľký tehlový 3-izbový byt vo vyhľadávanej lokalite mesta Trnava na ulici Hospodárska, v blízkosti železničnej a autobusovej stanice. Byt má výmeru až 76 m2 a nachádza sa v bytovom dome s výťahom. Bytový dom je po rekonštrukcii, v rámci ktorej bolo realizované zateplenie obvodového plášťa, rekonštrukcia strechy, výmena rozvodov a výťahu. Dispozícia: - vstupná chodba, kuchyňa, 3 samostatné izby, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC a balkón. Byt je po rekonštrukcii - má plastové okná, novú elektriku, murované jadro, v kúpeľni a vo WC sú obklady, dlažby a sanita, nové stierky, interiérové dvere, nové radiátory, v podlahe pôvodné dubové parkety. K bytu je pivnica v suteréne bytového domu. Mesačné náklady FO + služby cca 160,- Euro. Kúpa je možná aj na H.Ú. s ktorého vybavením Vám rád pomôže náš exkluzívny certifikovaný finančný poradca. Lokalita: - disponuje úplnou občianskou vybavenosťou, v okolí bytového domu je veľa zelene. V blízkosti bytu je výborná občianska vybavenosť, základná škola, škôlka, stredné školy, detské jasle, fitnes, nákupné centrum ZOC MAX, ZOC CITY ARENA, Okresný úrad, autobus. zastávky mestskej a medzimestskej dopravy, železničná a autobusová stanica cca 5 min. CENA: 179 900,- € vrátane služieb a provízie V našej realitnej kancelárii zabezpečuje vypracovanie zmlúv zazmluvnená advokátska kancelária. Pri kúpe a predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po vybavenie hypotekárneho úveru certifikovaným finančným poradcom, spracovanie zmlúv, návrhov na vklad vlastníckeho práva do Katastra nehnuteľností, prevod a protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti.
Trnava
179 900 €
VIVAREAL* VYHĽADÁVANÁ LOKALITA! 3 izb. byt, výmera 69 m2, balkón, rekonštrukcia, Hospodárska, Trnava
Ponúkame na predaj kompletne zrekonštruovaný 3-izbový byt vo vyhľadávanej lokalite mesta Trnava na ulici Hospodárska. Byt je o výmere 66 m2 + balkón a nachádza sa v bytovom dome s výťahom. Bytový dom je po rekonštrukcii, v rámci ktorej bolo realizované zateplenie obvodového plášťa, rekonštrukcia strechy, výmena rozvodov. Dispozícia: - vstupná chodba, kuchyňa, 3 samostatné izby, kúpeľňa so sprchovacím kútom, samostatné WC a balkón. Byt je po kompletnej rekonštrukcii - má plastové okná, novú elektriku v celom byte, murované jadro, v kúpeľni a vo WC sú obklady, dlažby a sanita, nové stierky, interiérové dvere s obložkami, v izbách je plávajúca podlaha, v chodbe a v kuchyni je na podlahe dlažba. K bytu je kobka - komora na medziposchodí. Mesačné náklady FO + služby cca 160,-Euro. Kúpa je možná aj na H.Ú. s ktorého vybavením Vám rád pomôže náš exkluzívny certifikovaný finančný poradca. Lokalita: - disponuje úplnou občianskou vybavenosťou, v okolí bytového domu je veľa zelene. V blízkosti bytu je výborná občianska vybavenosť, základná škola, škôlka, fitness, nákupné centrum Merkúr, LIEDL, CITY PARK, Kaufland, čerpacia stanica PHM, autoumyvárky, autobus. zastávky mestskej a medzimestskej dopravy, centrum mesta cca 10 min. chôdzou. CENA: 169 000,- € vrátane služieb a provízie V našej realitnej kancelárii zabezpečuje vypracovanie zmlúv zazmluvnená advokátska kancelária. Pri kúpe a predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po vybavenie hypotekárneho úveru certifikovaným finančným poradcom, spracovanie zmlúv, návrhov na vklad vlastníckeho práva do Katastra nehnuteľností, prevod a protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti.
Trnava
169 000 €
VIVAREAL* Stavebný pozemok na stavbu RD, výmera 605 m2, IS na pozemku, obec Čataj, cca 15 km od Trna
Ponúkame na predaj stavebný pozemok v obci Čataj, cca 15 km od krajského mesta Trnava a cca 9 km od mesta Senec. Jedná sa o novovybudovanú ulicu so skvelou polohou. Obec sa vyznačuje výborným dopravným napojením na diaľnicu D1 (Voderady/Blatné). Výborná dostupnosť autom do okolitých miest (Bratislava 27 min.; Trnava 15 min.; Senec 10 min.; Pezinok 20 min.) Výmera pozemku je 605 m2, rozmery sú 17 x 35 m (šírka x dĺžka). Na pozemku sa nachádzajú inžinierske siete voda, plyn, optický internet, elektrina pred pozemkom. Kanalizácia môže byť riešená formou domovej čističky, alebo septiku. CENA : 114 950,-€ vrátane služieb a provízie SNAŽÍTE SA PREDAŤ SVOJU NEHNUTEĽNOSŤ A NEDARÍ SA VÁM? Hľadáte a neviete nájsť tú, ktorá bude vyhovovať práve Vám? Kontaktujte nás, profesionálov, a my Vám s radosťou pomôžeme. Poradenstvo, obhliadky, vybavenie hypotekárneho úveru a inzercia je v našej kancelárii zdarma. Cena ktorú uvádzame v našich inzerátoch je vždy pre klienta konečná, vrátane služieb a provízie našej realitnej kancelárie. V našej realitnej kancelárii zabezpečuje vypracovanie zmlúv zazmluvnená advokátska kancelária. Pri kúpe a predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po vybavenie hypotekárneho úveru certifikovaným finančným poradcom, spracovanie zmlúv, návrhov na vklad vlastníckeho práva do Katastra nehnuteľností, prevod a protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti.
Trnava
114 950 €
VIVAREAL* Stavebný pozemok na stavbu RD, výmera 605 m2, IS na pozemku, obec Čataj, cca 15 km od Trna
Ponúkame na predaj stavebný pozemok v obci Čataj, cca 15 km od krajského mesta Trnava a cca 9 km od mesta Senec. Jedná sa o novovybudovanú ulicu so skvelou polohou. Obec sa vyznačuje výborným dopravným napojením na diaľnicu D1 (Voderady/Blatné). Výborná dostupnosť autom do okolitých miest (Bratislava 27 min.; Trnava 15 min.; Senec 10 min.; Pezinok 20 min.) Výmera pozemku je 605 m2, rozmery sú 17 x 35 m (šírka x dĺžka). Na pozemku sa nachádzajú inžinierske siete voda, plyn, optický internet, elektrina pred pozemkom. Kanalizácia môže byť riešená formou domovej čističky, alebo septiku. CENA : 114 950,-€ vrátane služieb a provízie SNAŽÍTE SA PREDAŤ SVOJU NEHNUTEĽNOSŤ A NEDARÍ SA VÁM? Hľadáte a neviete nájsť tú, ktorá bude vyhovovať práve Vám? Kontaktujte nás, profesionálov, a my Vám s radosťou pomôžeme. Poradenstvo, obhliadky, vybavenie hypotekárneho úveru a inzercia je v našej kancelárii zdarma. Cena ktorú uvádzame v našich inzerátoch je vždy pre klienta konečná, vrátane služieb a provízie našej realitnej kancelárie. V našej realitnej kancelárii zabezpečuje vypracovanie zmlúv zazmluvnená advokátska kancelária. Pri kúpe a predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po vybavenie hypotekárneho úveru certifikovaným finančným poradcom, spracovanie zmlúv, návrhov na vklad vlastníckeho práva do Katastra nehnuteľností, prevod a protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti.
Čataj
114 950 €
VIVAREAL* DOM NA CHALUPU AJ BÝVANIE! 3 izb. RD, pozemok 888 m2, 10 min. od Trnavy v obci Ratkovce
Ponúkame na predaj 3 izbový rodinný dom v obci Ratkovce, cca 12 km od krajského mesta Trnava. Dom je so sedlovou strechou, postavený na uličnej čiare. Je na pozemku o výmere 888 m2, ktorý na konci záhrady stúpa do kopca. Je napojený na obecný vodovod, elektrickú energiu, plyn. na kanalizáciu je možné sa napojiť nakoľko je pred domom. Na pozemku je aj funkčná vlastná studňa. Dispozícia: vstupná chodba, veľká obývacia izba, kuchyňa so špajzou, 2 izby pričom jedna je prechodná, kúpeľňa s WC a úkol ktorým je prístup do dvora. Úžitková plocha je cca 90 m2. Vo dvore sa nachádza aj letná kuchyňa, ktorá je podpivničená a je z nej prístup na povalu. Dom je tehlový v pôvodnom stave a je obývateľný. Kúrenie je ústredné s plynovým kotlom. V obci Ratkovce sa nachádza, futbalové ihrisko, detské ihrisko, obchod s potravinami, kostol, Materská a Základná škola je v susednej obci Žlkovce a Trakovice. Výhodou je dobrá prepojenosť s krajským mestom Trnava, Hlohovcom a Piešťanmi autobusovou dopravou. Obec susedí Pečeňadmi, Červeníkom, Žlkovcami a na západe sú to Jaslovské Bohunice. CENA: 92 000 € vrátane služieb a provízie MOŽNÁ DOHODA ! SNAŽÍTE SA PREDAŤ SVOJU NEHNUTEĽNOSŤ A NEDARÍ SA VÁM? Hľadáte a neviete nájsť tú, ktorá bude vyhovovať práve Vám? Kontaktujte nás, profesionálov, a my Vám s radosťou pomôžeme. Poradenstvo, obhliadky, vybavenie hypotekárneho úveru a inzercia je v našej kancelárii zdarma. Cena ktorú uvádzame v našich inzerátoch je vždy pre klienta konečná, vrátane služieb a provízie našej realitnej kancelárie. V našej realitnej kancelárii zabezpečuje vypracovanie zmlúv zazmluvnená advokátska kancelária. Pri kúpe a predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po vybavenie hypotekárneho úveru certifikovaným finančným poradcom, spracovanie zmlúv, návrhov na vklad vlastníckeho práva do Katastra nehnuteľností, a prevod nehnuteľnosti..
Trnava
92 000 €
VIVAREAL* EXKLUZÍVNE! ATRAKTÍVNY 3 izb. byt, výmera až 96 m2, zariadený, parkovacie státie, Františk
Ponúkame na predaj atraktívny 3-izbový byt v Trnave v historickom centre mesta na ulici Františkánska. Byt sa nachádza v malej bytovke s uzatvoreným dvorom s podzemným parkovacím státím a výhľadom na historické mestské hradby. Byt má výmeru až 96 m2 a je na 3/3 poschodí tehlového bytového domu. Dispozične pozostáva zo zádveria so vstavanou skriňou, chodby, samostatného WC pre hostí, priestrannej obývacej izby, kuchyne s jedálenským kútom a sedením, samostatnej izby - spálne so vstavanou skriňou, prechodnej izby, veľkej kúpeľne spolu s toaletou a bidetom. Byt je po rozsiahlej rekonštrukcii, boli vymenené okná, položená kvalitná laminátová podlaha v izbách a v kuchyni, dlažba v chodbe, vymenené strešné okná, vlastný kotol na ohrev TÚV aj ÚK, obložkové zárubne a interiérové dvere, protipožiarne vstupné dvere, klimatizácia. Výhodou bytu sú nízke mesačné náklady FO a služby 86,-€, + elektrina 40,-€, + plyn cca 40,-€. Byt sa predáva kompletne zariadený tak ako je na foto, vrátane spotrebičov automatickej práčky, sušičky, umývačky riadu a TV.K bytu patrí pivnica a je možné spolu s bytom dokúpiť vnútorné garážové státie. Parkovanie je možné aj pred bytovým domom formou rezidentského parkovania zóna A, prvé auto za 1,- €/rok, druhé za 99,-€/rok. Bývanie v historickom centre mesta poskytuje množstvo výhod a najvyššiu kvalitu bývania. V tesnej blízkosti je pešia zóna a Trojičné námestie, divadlo Jána Palárika, kaviarne, reštaurácie, obchody, banky, úrady, pošta, Mestská športová hala, akvapark, promenáda, všetko v pešej dostupnosti centra mesta. Kúpa je možná aj na H.Ú. s ktorého vybavením Vám rád pomôže náš exkluzívny certifikovaný finančný poradca. Byt je vhodný aj ako investícia vzhľadom o veľký záujem o prenájom v lukratívnej lokalite historického centra. Cena nehnuteľnosti: 255 000,- EUR byt s kompletným zariadením 20 000,- EUR vnútorné parkovacie státie SNAŽÍTE SA PREDAŤ SVOJU NEHNUTEĽNOSŤ A NEDARÍ SA VÁM? Hľadáte a neviete nájsť tú, ktorá bude vyhovovať práve Vám? Kontaktujte nás, profesionálov, a my Vám s radosťou pomôžeme. Poradenstvo, obhliadky, vybavenie hypotekárneho úveru a inzercia je v našej kancelárii zdarma. Cena ktorú uvádzame v našich inzerátoch je vždy pre klienta konečná, vrátane služieb a provízie našej realitnej kancelárie. V našej realitnej kancelárii zabezpečuje vypracovanie zmlúv zazmluvnená advokátska kancelária. Pri kúpe a predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv, návrhov na vklad vlastníckeho práva do Katastra nehnuteľností, vybavenie hypotekárneho úveru, prevod nehnuteľnosti a protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti.
Trnava
255 000 €
VIVAREAL - Kúpa 1-izb. bytu s väčšou výmerou v Trnave - Prednádražie. Platba v hotovosti
Pre konkrétneho klienta hľadáme 1 izb. byt s dvomi loggiami, výmera cca 42 m2 na Prednádraží, ulica Botanická, Mozartova, alebo Čajkovského, v Trnave v 13. poschodovom bytovom dome s dvoma výťahmi. Poschodie môže byť čo najvyššie, ale nerozhoduje. Platba v hotovosti. Cena dohodou podľa stavu, resp. rekonštrukcie.
Trnava
130 000 €
VIVAREAL* VYHĽADÁVANÁ LOKALITA! 3 izb. byt, výmera 72 m2, lógia, lokalita Družba, Vladimíra Clementi
Ponúkame na predaj 3-izbovy byt v Trnave v najvyhľadávanejšej lokalite sídlisko Družba, ulica Vladimíra Clementisa. Byt sa nachádza v zateplenom bytovom dome na 8 p. s novým výťahom, Výmera bytu je 67 m2 + loggia 5m2. Dispozične byt pozostáva z chodby, 3 samostatných nepriechodných izieb, kuchyne, kúpeľne s oknom, samostatného WC a veľkej loggie 5 m2. V rámci revitalizácie bytového domu bol bytový dom zateplený vrátane zateplenia a odizolovania strechy, boli tiež vymenené výplne okien a vchodových dverí spoločných priestoroch, schránky, zvončeky a výťah. V byte boli vymenené okná za plastové, nové obklady, dlažby a sanita v kúpeľni a WC, dlažba na loggii, položená plávajúca podlaha v celom byte a osadená klimatizácia. Lokalita disponuje úplnou a kompletnou občianskou vybavenosťou, v okolí bytového domu je veľa zelene. V blízkosti sa nachádza Poliklinika Družba, autobusová zastávka MHD, Sociálna poisťovňa, VÚC, MŠ, ZŠ, kúpalisko, potraviny, LIEDL, Kaufland. Výhodou je rýchla dostupnosť do historického centra mesta. Cena: 162 000,- € vrátane služieb a provízie SNAŽÍTE SA PREDAŤ SVOJU NEHNUTEĽNOSŤ A NEDARÍ SA VÁM? Hľadáte a neviete nájsť tú, ktorá bude vyhovovať práve Vám? Kontaktujte nás, profesionálov, a my Vám s radosťou pomôžeme. Poradenstvo, obhliadky, vybavenie hypotekárneho úveru a inzercia je v našej kancelárii zdarma. Cena ktorú uvádzame v našich inzerátoch je vždy pre klienta konečná, vrátane služieb a provízie našej realitnej kancelárie. V našej realitnej kancelárii zabezpečuje vypracovanie zmlúv zazmluvnená advokátska kancelária. Pri kúpe a predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po vybavenie hypotekárneho úveru certifikovaným finančným poradcom, spracovanie zmlúv, návrhov na vklad vlastníckeho práva do Katastra nehnuteľností, prevod nehnuteľnosti a protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti.
Trnava
162 000 €
VIVAREAL* UNIKÁTNA PONUKA! Bývanie v blízkosti lesa s maximálnou dostupnosťou, 6 izb. RD, garáž, poz
Ponúkame Vám na predaj krásny samostatne stojaci 6-izbový rodinný dom v obci Píla, nachádzajúcej sa iba 15 km od mesta Pezinok. Rodinný dom s rozlohou pozemku 844 m2 sa nachádza na úpätí lesa siahajúceho k národnej kultúrnej pamiatke - hradu Červený Kameň, avšak napriek tomu disponuje úplnou dostupnosťou k priľahlému okresnému ako aj krajskému mestu. Dom skolaudovaný v roku 2003 oplýva úžitkovou plochou 220 m2, má terasu a vlastnú garáž priamo v dome. Dispozičné riešenie domu je rozdelené na dennú časť - prízemie a nočnú časť - poschodie. Prízemie pozostáva zo vstupnej chodby, veľkej obývacej izby s kuchyňou a jedálňou, hosťovskej izby, pracovne, technickej miestnosti, kúpeľne so sprchovým kútom a WC, schodiska a garáže do ktorej je vchod taktiež priamo z domu. Poschodie: schodisko, chodba, tri samostatné izby so vstavanými skriňami, pričom dve s výstupom na balkón, kúpeľňa s vaňou a WC. Vybavenie domu - v kuchyni je kuchynská linka z masívu na mieru, zabudovaná varná doska a elektrická rúra, digestor. Podlahy vo všetkých izbách sú drevené parkety, v chodbe, kuchyni a pracovni je dlažba. Z garáže je možný prechod priamo do domu. V obývacej izbe sa nachádza štýlový výklenok s troma oknami, ktoré presvetľujú izbu a poskytujú krásny výhľad na záhradu a za domom sa nachádzajúci les. Okná a vchodové dvere sú drevené euro s izolačným dvoj-sklom. Vykurovanie domu je ústredné teplovodné, plynový kotol Protherm, vykurovacie telesá v podkroví typ KORADO. Prednosťou sú tiež nízke mesačné náklady vo výške 230,-Euro. Dom je napojený na IS elektrika 220/380V, plyn, obecná voda, odpadové vody sú riešené vlastnou čističkou - septikom. Chodníky a príjazdová cesta do garáže majú povrchovú úpravu so zámkovej dlažby. Pozemok je oplotený zo všetkých strán murovaným oplotením s výškou až 3,5 metra a samotným východom do lesa nachádzajúcim sa za domom. Vjazd na pozemok je priamo od ulice cez vchodovú bránu s elektrickým pohonom a diaľkovým ovládaním, pričom na pozemku pred domom sa nachádzajú 4 parkovacie miesta. Príslušenstvom domu je garáž a tiež aj drobná stavba - altánok umiestnený v zadnej časti pozemku. Záhrada rodinného domu je krásne upravená ihličnatými stromami, tujami a zátiším z bieleho kameňa, ktoré oddeľujú časť záhrady priamo pri dome od altánku. Obec Píla je pokojná a rozvíjajúca sa obec v okrese Pezinok s dobrou cestnou infraštruktúrou, novou asfaltovou cestou, renovovanými chodníkmi a absolútnym súkromím. Obec poskytuje základnú občiansku vybavenosť - nachádza sa tu materská škola, potraviny, pohostinstvo. Lokalita ponúka absolútne súkromie, aké je nemožné nájsť v iných obciach, ktoré disponujú totožnou dostupnosťou ku krajskému ako aj okresnému mestu. Veľmi dobrá dostupnosť autom do štyroch najbližších miest - Bratislava, Trnava, Senec a Pezinok cca 15 až 30 minút. Kúpa je možná aj na H.Ú. s ktorého vybavením Vám rád pomôže náš exkluzívny certifikovaný finančný poradca. CENA: 275 000,-EUR vrátane služieb a provízie SNAŽÍTE SA PREDAŤ SVOJU NEHNUTEĽNOSŤ A NEDARÍ SA VÁM? Hľadáte a neviete nájsť tú, ktorá bude vyhovovať práve Vám? Kontaktujte nás, profesionálov, a my Vám s radosťou pomôžeme. Poradenstvo, obhliadky, vybavenie hypotekárneho úveru a inzercia je v našej kancelárii zdarma. Cena ktorú uvádzame v našich inzerátoch je vždy pre klienta konečná, vrátane služieb a provízie našej realitnej kancelárie. V našej realitnej kancelárii zabezpečuje vypracovanie zmlúv zazmluvnená advokátska kancelária. Pri kúpe a predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po vybavenie hypotekárneho úveru certifikovaným finančným poradcom, spracovanie zmlúv, návrhov na vklad vlastníckeho práva do Katastra nehnuteľností, a prevod nehnuteľnosti.
Pezinok
275 000 €
VIVAREAL* ATRAKTÍVNA PONUKA! 6 izb. RD, garáž, pozemok 844 m2, bývanie v blízkosti lesa Píla, cca 15
Ponúkame Vám na predaj krásny samostatne stojaci 6-izbový rodinný dom v obci Píla, nachádzajúcej sa iba 15 km od mesta Pezinok. Rodinný dom s rozlohou pozemku 844 m2 sa nachádza na úpätí lesa siahajúceho k národnej kultúrnej pamiatke - hradu Červený Kameň, avšak napriek tomu disponuje úplnou dostupnosťou k priľahlému okresnému ako aj krajskému mestu. Dom skolaudovaný v roku 2003 oplýva úžitkovou plochou 220 m2, má terasu a vlastnú garáž priamo v dome. Dispozičné riešenie domu je rozdelené na dennú časť - prízemie a nočnú časť - poschodie. Prízemie pozostáva zo vstupnej chodby, veľkej obývacej izby s kuchyňou a jedálňou, hosťovskej izby, pracovne, technickej miestnosti, kúpeľne so sprchovým kútom a WC, schodiska a garáže do ktorej je vchod taktiež priamo z domu. Poschodie: schodisko, chodba, tri samostatné izby so vstavanými skriňami, pričom dve s výstupom na balkón, kúpeľňa s vaňou a WC. Vybavenie domu - v kuchyni je kuchynská linka z masívu na mieru, zabudovaná varná doska a elektrická rúra, digestor. Podlahy vo všetkých izbách sú drevené parkety, v chodbe, kuchyni a pracovni je dlažba. Z garáže je možný prechod priamo do domu. V obývacej izbe sa nachádza štýlový výklenok s troma oknami, ktoré presvetľujú izbu a poskytujú krásny výhľad na záhradu a za domom sa nachádzajúci les. Okná a vchodové dvere sú drevené euro s izolačným dvoj-sklom. Vykurovanie domu je ústredné teplovodné, plynový kotol Protherm, vykurovacie telesá v podkroví typ KORADO. Prednosťou sú tiež nízke mesačné náklady vo výške 230,-Euro. Dom je napojený na IS elektrika 220/380V, plyn, obecná voda, odpadové vody sú riešené vlastnou čističkou - septikom. Chodníky a príjazdová cesta do garáže majú povrchovú úpravu so zámkovej dlažby. Pozemok je oplotený zo všetkých strán murovaným oplotením s výškou až 3,5 metra a samotným východom do lesa nachádzajúcim sa za domom. Vjazd na pozemok je priamo od ulice cez vchodovú bránu s elektrickým pohonom a diaľkovým ovládaním, pričom na pozemku pred domom sa nachádzajú 4 parkovacie miesta. Príslušenstvom domu je garáž a tiež aj drobná stavba - altánok umiestnený v zadnej časti pozemku. Záhrada rodinného domu je krásne upravená ihličnatými stromami, tujami a zátiším z bieleho kameňa, ktoré oddeľujú časť záhrady priamo pri dome od altánku. Obec Píla je pokojná a rozvíjajúca sa obec v okrese Pezinok s dobrou cestnou infraštruktúrou, novou asfaltovou cestou, renovovanými chodníkmi a absolútnym súkromím. Obec poskytuje základnú občiansku vybavenosť - nachádza sa tu materská škola, potraviny, pohostinstvo. Lokalita ponúka absolútne súkromie, aké je nemožné nájsť v iných obciach, ktoré disponujú totožnou dostupnosťou ku krajskému ako aj okresnému mestu. Veľmi dobrá dostupnosť autom do štyroch najbližších miest - Bratislava, Trnava, Senec a Pezinok cca 15 až 30 minút. Kúpa je možná aj na H.Ú. s ktorého vybavením Vám rád pomôže náš exkluzívny certifikovaný finančný poradca. CENA: 275 000,-EUR vrátane služieb a provízie SNAŽÍTE SA PREDAŤ SVOJU NEHNUTEĽNOSŤ A NEDARÍ SA VÁM? Hľadáte a neviete nájsť tú, ktorá bude vyhovovať práve Vám? Kontaktujte nás, profesionálov, a my Vám s radosťou pomôžeme. Poradenstvo, obhliadky, vybavenie hypotekárneho úveru a inzercia je v našej kancelárii zdarma. Cena ktorú uvádzame v našich inzerátoch je vždy pre klienta konečná, vrátane služieb a provízie našej realitnej kancelárie. V našej realitnej kancelárii zabezpečuje vypracovanie zmlúv zazmluvnená advokátska kancelária. Pri kúpe a predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po vybavenie hypotekárneho úveru certifikovaným finančným poradcom, spracovanie zmlúv, návrhov na vklad vlastníckeho práva do Katastra nehnuteľností, a prevod nehnuteľnosti.
Píla, Pezinok
275 000 €
VIVAREAL* REZERVOVANÉ! TEHLOVÝ BYT! Veľký 2 izb. byt, výmera až 58 m2 , zateplený BD, Trnava
Ponúkame na predaj veľký tehlový 2 izbový byt v OV v Trnave na ulici Zelenečská. Byt sa nachádza na 2. poschodí zatepleného bytového domu bez výťahu. Plocha bytu je 58 m2. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, 2 izieb pričom na jednej je francúzsky balkón, veľkej kuchyne, komory s oknom priamo v byte, kúpeľne s oknom vaňou a WC. V byte sú plastové okná, drevené dubové parkety v izbách, inak pôvodnom udržiavanom stave. K bytu sú 2 murované pivnice. Kúpa je možná aj na H.Ú. s ktorého vybavením Vám rád pomôže náš exkluzívny certifikovaný finančný poradca. Lokalita: disponuje dobrou občianskou vybavenosťou, v okolí bytového domu je veľa zelene, parkovanie pri bytovom dome. V blízkosti je základná škola, materská škôlka, fitnes, nové OC ISLAND, supermarket CKD, predajňa Jednoty, čerpacia stanica PHM, autoumyvárky, autobusové zastávky MHD, dobrý výjazd na R1 a D1. Cena: 105 000,-€ vrátane služieb a provízie SNAŽÍTE SA PREDAŤ SVOJU NEHNUTEĽNOSŤ A NEDARÍ SA VÁM? Hľadáte a neviete nájsť tú, ktorá bude vyhovovať práve Vám? Kontaktujte nás, profesionálov, a my Vám s radosťou pomôžeme. Poradenstvo, obhliadky, vybavenie hypotekárneho úveru a inzercia je v našej kancelárii zdarma. Cena ktorú uvádzame v našich inzerátoch je vždy pre klienta konečná, vrátane služieb a provízie našej realitnej kancelárie. V našej realitnej kancelárii zabezpečuje vypracovanie zmlúv vlastný právnik s odborným právnym vzdelaním. Pri kúpe a predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv, návrhov na vklad vlastníckeho práva do Katastra nehnutelností, vybavenie hypotekárneho úveru a prevod nehnuteľnosti, vrátane protokolárneho odovzdania nehnuteľnosti.
Trnava
105 000 €
VIVAREAL* DOM NA CHALUPU AJ BÝVANIE! 3 izb. RD, pozemok 888 m2, obec Ratkovce, cca 10 min od krajské
Ponúkame na predaj 3 izbový rodinný dom v obci Ratkovce, cca 12 km od krajského mesta Trnava. Dom je so sedlovou strechou, postavený na uličnej čiare. Je na pozemku o výmere 888 m2, ktorý na konci záhrady stúpa do kopca. Je napojený na obecný vodovod, elektrickú energiu, plyn. na kanalizáciu je možné sa napojiť nakoľko je pred domom. Na pozemku je aj funkčná vlastná studňa. Dispozícia: vstupná chodba, veľká obývacia izba, kuchyňa so špajzou, 2 izby pričom jedna je prechodná, kúpeľňa s WC a úkol ktorým je prístup do dvora. Úžitková plocha je cca 90 m2. Vo dvore sa nachádza aj letná kuchyňa, ktorá je podpivničená a je z nej prístup na povalu. Dom je tehlový v pôvodnom stave a je obývateľný. Kúrenie je ústredné s plynovým kotlom. V obci Ratkovce sa nachádza, futbalové ihrisko, detské ihrisko, obchod s potravinami, kostol, Materská a Základná škola je v susednej obci Žlkovce a Trakovice. Výhodou je dobrá prepojenosť s krajským mestom Trnava, Hlohovcom a Piešťanmi autobusovou dopravou. Obec susedí Pečeňadmi, Červeníkom, Žlkovcami a na západe sú to Jaslovské Bohunice. CENA: 93 000,- € vrátane služieb a provízie MOŽNÁ DOHODA ! SNAŽÍTE SA PREDAŤ SVOJU NEHNUTEĽNOSŤ A NEDARÍ SA VÁM? Hľadáte a neviete nájsť tú, ktorá bude vyhovovať práve Vám? Kontaktujte nás, profesionálov, a my Vám s radosťou pomôžeme. Poradenstvo, obhliadky, vybavenie hypotekárneho úveru a inzercia je v našej kancelárii zdarma. Cena ktorú uvádzame v našich inzerátoch je vždy pre klienta konečná, vrátane služieb a provízie našej realitnej kancelárie. V našej realitnej kancelárii zabezpečuje vypracovanie zmlúv zazmluvnená advokátska kancelária. Pri kúpe a predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po vybavenie hypotekárneho úveru certifikovaným finančným poradcom, spracovanie zmlúv, návrhov na vklad vlastníckeho práva do Katastra nehnuteľností, a prevod nehnuteľnosti..
Ratkovce
93 000 €
VIVAREAL* SUPER PONUKA! 1-izb. byt, výmera 36 m2, nová kompletná rekonštrukcia, vlastný kotol, ul. Š
Ponúkame na predaj krásny 1-izbový byt v Trnave, vo vyhľadávanej lokalite ulica Špačinská cesta. Byt má výmeru až 36 m2 a nachádza sa na vyvýšenom poschodí v zateplenom nízkopodlažnom bytovom dome bez výťahu. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, veľkej izby, samostatnej kuchyne, kúpeľne a samostatného WC. V byte bola realizovaná nová rozsiahla rekonštrukcia ktorá zahŕňa: murované bytové jadro, plastové okná, interiérové dvere s obložkovými zárubňami, novú kuchynskú linku, renovované drevené dubové podlahy, keramické dlažby, maľovky. Výhodou sú nízke mesačné náklady nakoľko má byt vlastný kotol. Parkovanie pred bytovým domom je rezidentské (1,0 Eur/rok). K bytu prislúcha taktiež aj pivnica. Bytový dom sa nachádza v atraktívnej a najvyhľadávanejšej lokalite s najvyššou a kompletnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti je Tesco express, športovo-rekreačný areál Slávia, tenisové kurty, basketbalové ihrisko, Aquapark RELAX, mestská športová hala, Trnavská unvierzita.V okolí sa nachádza tiež množstvo zelene a detské ihriská. Výhodou je rýchle napojenie na diaľničný obchvat D1 a R1. Kúpa je možná aj na H.Ú. s ktorého vybavením Vám rád pomôže náš exkluzívny certifikovaný finančný poradca. Byt je vhodný aj ako investícia vzhľadom o veľký záujem o prenájom v tejto lokalite, ktorý Vám môžeme zabezpečiť. Cena: 117 875,-€ vrátane služieb a provízie SNAŽÍTE SA PREDAŤ SVOJU NEHNUTEĽNOSŤ A NEDARÍ SA VÁM? Hľadáte a neviete nájsť tú, ktorá bude vyhovovať práve Vám? Kontaktujte nás, profesionálov, a my Vám s radosťou pomôžeme. Poradenstvo, obhliadky, vybavenie hypotekárneho úveru a inzercia je v našej kancelárii zdarma. Cena ktorú uvádzame v našich inzerátoch je vždy pre klienta konečná, vrátane služieb a provízie našej realitnej kancelárie. V našej realitnej kancelárii zabezpečuje vypracovanie zmlúv zazmluvnená advokátska kancelária. Pri kúpe a predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv, návrhov na vklad vlastníckeho práva do Katastra nehnuteľností, vybavenie hypotekárneho úveru a protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti.
Trnava
117 875 €
VIVAREAL* IBA U NÁS! NOVOSTAVBA! Krásny 5 izb. RD, terasa, dvojgaráž, pozemok 457 m2, Ružindol, cc
Ponúkame Vám na predaj krásnu novostavbu samostatne stojaceho 5-izbového rodinného domu s garážou v obci Ružindol, nachádzajúcu sa iba 6 km od krajského mesta Trnava. Rodinný dom má sedlovú strechu a predzáhradku a je v novovybudovanej lokalite rodinných domov s vyšším štandardom. Pozemok má výmeru 457m2. Zastavaná plocha je 101,6m2 dom + 37,7 m2 samostatne stojaca garáž. Obytná plocha je 158 m2. Dom je napojený na všetky inžinierske siete, obecný vodovod, plyn, kanalizáciu, elektrickú energiu 220/380V. Skolaudovaný bol v roku 2008. Dispozičné riešenie: dom je dvojpodlažný, pozostáva z prízemia, podkrovia a z technického podpodlažného priestoru. Prízemie - zádverie, hala so schodiskom, hosťovská izba, veľká obývacia izba s výstupom na terasu, kuchyňa, komora, kúpeľňa so spracovacím kútom a WC, terasa. Podkrovie - hala so schodiskom, 3 x izba, šatník - technická miestnosť, veľká kúpeľňa s vaňou, bidetom a WC, balkón. Podpodlažný priestor - technický priestor, vytvorený zvýšením podmurovky pod domom. Vybavenie domu - v kuchyni je kuchynská linka s dvierkami s bukového masívu, vstavaná varná doska, zabudovaná elektrická rúra, zabudovaná mikrovlnná rúra, digestor, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou. V obývacej izbe sa nachádza krb ktorý je dominantou izby s výduchmi aj do podkrovia, vrátane vstupu na terasu a dvor. V dome je klimatizácia a elektronický zabezpečovací systém. Stavebno-technické riešenie: Dom je postavený z tvárnic YTONG 380 mm a vnútorné steny sú hr 250 mm. Vnútorné deliace konštrukcie sú z priečkoviek YITONG. Pod prízemím je vytvorený technický priestor výšky 100 cm, prístupný z podschodiskového priestoru v hale. Stropná konštrukcia nad technickým prízemím je železobetónová doska. Stropná konštrukcia nad prízemím je polomontovaný strop YTONG zmonolitnený železobetónovou membránou. Strop nad podkrovím je zateplený izoláciou z minerálnej vlny hr 280 mm. Strecha je sedlová s polvalbami, krov tvorí väzníková sústava. Krytina strechy je betónová škridla Bramac Rustikal. Žľaby a zvody sú z medenného plechu. Fasádna omietka je silikátová, podmurovka je obložená z umelého kameňa. Úpravy vnútorných povrchov stien sú sadrové hladké omietky. V kúpeľni, WC, v kuchyni aj na poschodí sú keramické obklady a dlažby. Okná a vchodové dvere sú plastové s izolačným dvoj-sklom. aj s hliníkovými žalúziami. Interiérové dvere sú z dreveného masívu a stolárskych zárubní. Na podlahe v obývacej izbe je mramorová dlažba, v ostatných priestoroch je keramická dlažba. V izbách podkrovia a na chodbe je podlaha z veľkoplošných laminátových parkiet. Vykurovanie domu je ÚK teplovodné, na prízemí podlahové, v podkroví sú vykurovacie telesá typ KORAD. Vykurovanie je zabezpečené kondenzačným plynovým kotlom Viesmann so zásobníkom TUV. V dome je rozvod slaboprúdovej štruktúrovanej kabeláže, internetu, telefónu, satelitnej televízie a elektronického zabezpečovacieho systému. Príslušenstvom domu je aj samostatne stojaca garáž so sedlovou strechou a krytinou Bramac. Dispozične obsahuje jednu miestnosť pre parkovanie dvoch aut. Postavená je z tvárnic YTONG hr 300mm.Vstupná brána je lamelová, zateplená, na diaľkové ovládanie, taktiež aj vstupná brána na predzáhradke je na diaľkové ovládanie. V garáží je rozvod elektrickej energie 220/380V,j montážna jama, v ktorej je kopaná studňa. V zadnej časti pozemku vedľa garáže sa nachádza krásna drevená pergola. Chodníky a prístupová cesta ku garáži je zo zámkovej dlažby. Na pozemku sa nachádza pekný udržiavaný trávnik a rôzne okrasné kríky a dreviny. Obec Ružindol má výbornú občiansku vybavenosť- základná škola, materská škôlka, obecný úrad, pošta, reštaurácia, obchody, kultúrny dom, kostol, zdravotné stredisko. Výhodná dostupnosť do Trnavy, doprava je zabezpečená autobusom, vzdialenosť 6 km, z čoho vyplýva zvýšený záujem o bývanie. V obci je tiež vybudovaný športový areál s futbalovým ihriskom, tenisovým kurtom, ihriskom na hádzanú a volejbal a telocvičňa. Kúpa je možná aj na H.Ú. s ktorého vybavením Vám rád pomôže náš exkluzívny certifikovaný finančný poradca. CENA: 299 000,-EUR vrátane služieb a provízie RK SNAŽÍTE SA PREDAŤ SVOJU NEHNUTEĽNOSŤ A NEDARÍ SA VÁM? Hľadáte a neviete nájsť tú, ktorá bude vyhovovať práve Vám? Kontaktujte nás, profesionálov, a my Vám s radosťou pomôžeme. Poradenstvo, obhliadky, vybavenie hypotekárneho úveru a inzercia je v našej kancelárii zdarma. Cena ktorú uvádzame v našich inzerátoch je vždy pre klienta konečná, vrátane služieb a provízie našej realitnej kancelárie. V našej realitnej kancelárii zabezpečuje vypracovanie zmlúv zazmluvnená advokátska kancelária. Pri kúpe a predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po vybavenie hypotekárneho úveru certifikovaným finančným poradcom, spracovanie zmlúv, návrhov na vklad vlastníckeho práva do Katastra nehnuteľností, a prevod nehnuteľnosti.
Ružindol
299 000 €
VIVAREAL* VEĽKÝ 3-izb. byt, výmera až 77 m2, zasklený balkón, rekonštrukcia, Tamaškovičova, Trnava
Ponúkame na predaj pekný a veľkosťou nadštandardný 3izb. byt s úžasným výhľadom, v Trnave na ulici Tamaškovičova. Celková rozloha bytu je 77 m2 + balkón. Byt sa nachádza na 2/7 poschodí v zateplenom bytovom dome s výťahom. Bytový dom prešiel rozsiahlou rekonštrukciou vrátane zateplenia plášťa budovy a strechy, nového digitálneho výťahu, stupačiek, vstupných vchodových dverí + nový bytový vrátnik. Dispozícia: vstupná chodba, veľká kuchyňa s výstupom na zasklený balkón, kúpeľňa s rohovou vaňou, obývacia izba, 2x spálňa, balkón. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii, s murovaným jadrom, plastovými oknami, vymenenými radiátormi. novými interiérovými dverami, laminátové a drevené podlahy, hliníkové vonkajšie žalúzie a zasklený balkón. K bytu prislúcha murovaná pivnica. Výhodou sú nízke mesačné náklady FO + služby 150,- Euro pre 4 osoby. Parkovanie je možné priamo pred bytovým domom. Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite s dobrou občianskou vybavenosťou. V blízkosti je materská škôlka, zdravotné stredisko, obchody, reštaurácie, LIDL, čerpacie stanice PHM, ZOC CITY ARÉNA cca 10 min. Rýchly prístup na diaľnicu D1 a R1. Kúpa je možná aj na H.Ú. s ktorého vybavením Vám rád pomôže náš exkluzívny certifikovaný finančný poradca. CENA: 162 000,- € vrátane služieb a provízie V našej realitnej kancelárii zabezpečuje vypracovanie zmlúv zazmluvnená advokátska kancelária. Pri kúpe a predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po vybavenie hypotekárneho úveru certifikovaným finančným poradcom, spracovanie zmlúv, návrhov na vklad vlastníckeho práva do Katastra nehnuteľností, prepis energií a porotokolárne odovzdanie nehnuteľnosti.
Trnava
162 000 €
VIVAREAL* VYHĽADÁVANÁ LOKALITA! 1 izb. byt, výmera 33 m2, REKONŠTRUKCIA, Družba, Trnava
Ponúkame na predaj krásny 1-izbový byt v Trnave, v najvyhľadávanej lokalite sídliska Družba, na ulici Tehelná. Byt má výmeru 32,4 m2 a nachádza sa na 2. poschodí v zateplenom bytovom dome s novým výťahom. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, veľkej izby, samostatnej kuchyne, a kúpeľne spolu s WC. V byte bola realizovaná rozsiahla rekonštrukcia ktorá zahŕňa: murované bytové jadro, plastové okná, vstupné bezpečnostné dvere, interiérové dvere s obložkovými zárubňami, novú kuchynskú linku, laminátové podlahy, keramické dlažby, maľovky. Výhodou sú nízke mesačné náklady. Parkovanie pred bytovým domom je rezidentské (1 Eur/rok). K bytu prislúcha taktiež aj pivnica. Bytový dom sa nachádza v atraktívnej a najvyhľadávanejšej lokalite s najvyššou a kompletnou občianskou vybavenosťou. V tesnej blízkosti je Poliklinika Družba, materská škôlka, LIDL, Kaufland, VÚC, Sociálna poisťovňa, kúpalisko.V okolí sa nachádza tiež množstvo zelene a detské ihriská. Výhodou je rýchle napojenie na diaľničný obchvat D1 a R1. Kúpa je možná aj na H.Ú. s ktorého vybavením Vám rád pomôže náš exkluzívny certifikovaný finančný poradca. Byt je vhodný aj ako investícia vzhľadom o veľký záujem o prenájom v tejto lokalite, ktorý Vám môžeme zabezpečiť. Cena: 104 000 € vrátane služieb a provízie SNAŽÍTE SA PREDAŤ SVOJU NEHNUTEĽNOSŤ A NEDARÍ SA VÁM? Hľadáte a neviete nájsť tú, ktorá bude vyhovovať práve Vám? Kontaktujte nás, profesionálov, a my Vám s radosťou pomôžeme. Poradenstvo, obhliadky, vybavenie hypotekárneho úveru a inzercia je v našej kancelárii zdarma. Cena ktorú uvádzame v našich inzerátoch je vždy pre klienta konečná, vrátane služieb a provízie našej realitnej kancelárie. V našej realitnej kancelárii zabezpečuje vypracovanie zmlúv zazmluvnená advokátska kancelária. Pri kúpe a predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv, návrhov na vklad vlastníckeho práva do Katastra nehnuteľností, vybavenie hypotekárneho úveru a protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti.
Trnava
104 000 €
VIVAREAL* VEĽKOMETRÁŽNY 3-izb. byt, tehlový, veľký balkón, výmera až 78 m2, vyhľadávaná lokalita,Tr
Ponúkame na predaj veľký a priestranný 3 izbový byt v Trnave na Kollárovej ulici. Byt sa nachádza v 3 podlažnom tehlovom bytovom dome s vlastným uzatvoreným dvorom. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej kuchyne, 2 spální, obývacej izby, veľkého balkónu - loggie, kúpeľne s oknom a samostatnej toalety. Byt má výmeru až 78 m2. Je v pôvodnom udržiavanom stave, má vlastnú prípravu TUV a UK. Orientovaný je do dvoch strán. K bytu je pivnica cca 7m2. Lokalita sa vyznačuje výbornou občianskou vybavenosťou, poskytuje pešiu dostupnosť na pešiu zónu do úplného centra mesta, železničnej a autobusovej stanice, v tesnej blízkosti sú detské jasle, materská škôlka, stredné školy, park Janka Kráľa, ZOC ARÉNA, 5 min. chôdzou. Mesačné náklady cca 160,-Euro. Kúpa je možná aj na H.Ú. s ktorého vybavením Vám rád pomôže náš exkluzívny certifikovaný finančný poradca. CENA: 154 900 € vrátane služieb a provízie MOŽNÁ DOHODA! V našej realitnej kancelárii zabezpečuje vypracovanie zmlúv zazmluvnená advokátska kancelária. Pri kúpe a predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po vybavenie hypotekárneho úveru certifikovaným finančným poradcom, spracovanie zmlúv, návrhov na vklad vlastníckeho práva do Katastra nehnuteľností, prepis energií a porotokolárne odovzdanie nehnuteľnosti.
Trnava
154 900 €
VIVAREAL* REZERVOVANÉ! 3-izb. byt, zateplený BD, balkón - loggia, výmera 73 m2, vyhľadávaná lokalita
Ponúkame na predaj 3-izbovy byt v Trnave vo vyhľadávanej lokalite na ulici Čajkovského, Prednádražie II. Byt sa nachádza na 5/8 p. s novým výťahom, Výmera bytu je 68 m2 + loggia 5m2. Dispozícia: byt má 3 samostatné nepriechodné izby, kuchyňu, kúpeľňu s oknom, samostatné WC a veľkú loggiu 5 m2. K bytu je pivnica. Bytový dom je zateplený s novou fasádou a výťahom. V byte sú plastové okná, nová dlažba na loggii, plávajúca podlaha v obývačke inak je v pôvodnom udržiavanom stave. Byt sa predáva so zariadením tak ako je na foto. Lokalita disponuje úplnou občianskou vybavenosťou, v okolí bytového domu je veľa zelene. V blízkosti sa nachádza autobusová zastávka MHD, potraviny Jednota, mäsiarstvo, nákupné centrum CASALE, základná škola, Stredná stavená škola, MTF STU, škôlka, detské ihriská, kostol, park Janka Kráľa, lesopark a rekreačné centrum Kamenný Mlyn ku ktorému sa dostanete cyklochodníkom. ZOC MAX cca 5 min, žel. a autobusová stanica cca 15 min. Cena: 139 000,-€ vrátane služieb a provízie MOŽNÁ DOHODA! V našej realitnej kancelárii zabezpečuje vypracovanie zmlúv zazmluvnená advokátska kancelária. Pri kúpe a predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po vybavenie hypotekárneho úveru certifikovaným finančným poradcom, spracovanie zmlúv, návrhov na vklad vlastníckeho práva do Katastra nehnuteľností, a protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti.
Trnava
139 000 €
ˇVIVAREAL* VYHĽADÁVANÁ LOKALITA! 2 izb. byt, balkón, výmera 51 m2, balkón, REKONŠTRUKCIA, sídlisko D
Ponúkame na predaj krásny a moderný 2 izbový byt vo výbornej a vyhľadávanej lokalite sídlisko Družba, na Spartakovskej ulici. Byt sa nachádza v zateplenom bytovom dome na 8/12 poschodí s bezbariérovým prístupom, dvomi výťahmi. Úžitková plocha bytu je 51 m2. Bytový dom je po rekonštrukcii, v rámci ktorej bolo realizované zateplenie obvodového plášťa, oprava strechy, výmena rozvodov, výmena výťahov, kamerový systém. Dispozične pozostáva byt zo vstupnej chodby, samostatného WC, kúpeľne s priestranným sprchovým kútom, obývacej izby spojenej s kuchyňou, samostatnej spálne a balkónu. Byt je klimatizovaný. V byte bola realizovaná kompletná a kvalitná rekonštrukcia. V celom byte sú plastové okná, nová elektroinštalácia, murovaná kúpeľňa a WC, nové obklady, dlažby a sanita, plávajúce podlahy, znížene sadrokartónové stropy a kvalitné LED osvetlenie. V spálni a na chodbe sú vstavané skrine. V kuchyni je na mieru robená kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi + ostrovček. Byt sa predáva čiastočne zariadený - po dohode. Nízke mesačné náklady, FO + služby 120,-Euro. K bytu prislúcha aj pivnica. Pred bytovým domom je bezproblémové rezidentské parkovanie. Bytový dom sa nachádza v lokalite s najvyššou a kompletnou občianskou vybavenosťou, s rýchlou dostupnosťou do centra mesta, železničnej a autobusovej stanice. V blízkosti je MŠ, základná škola, stredné školy, Poliklinika Družba, zastávka MHD, BILLA, ZOC CITY ARENA, McDonald’s, zimný štadión, Kaufland, Lidl, kúpalisko Castiglione, športový areál Lokomotívy a fitness centrum. Jednoduché a rýchle napojenie na obchvat a diaľnicu D1/R1. Cena: 148 000,-Euro vrátane služieb a provízie SNAŽÍTE SA PREDAŤ SVOJU NEHNUTEĽNOSŤ A NEDARÍ SA VÁM? Hľadáte a neviete nájsť tú, ktorá bude vyhovovať práve Vám? Kontaktujte nás, profesionálov, a my Vám s radosťou pomôžeme. Poradenstvo, obhliadky, vybavenie hypotekárneho úveru a inzercia je v našej kancelárii zdarma. Cena ktorú uvádzame v našich inzerátoch je vždy pre klienta konečná, vrátane služieb a provízie našej realitnej kancelárie. V našej realitnej kancelárii zabezpečuje vypracovanie zmlúv zazmluvnená advokátska kancelária. Pri kúpe a predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po vybavenie hypotekárneho úveru certifikovaným finančným poradcom, spracovanie zmlúv, návrhov na vklad vlastníckeho práva do Katastra nehnuteľností, a prevod nehnuteľnosti.
Trnava
148 000 €
VIVAREAL* Vyhľadávaná rekreačná lokalita, výmera až 2 611 m2, elektrina, studňa, Jahodník, cca 20 km
Ponúkame na predaj pekný a veľký pozemok v krásnom prostredí Malých Karpát, v rekreačnej oblasti Jahodník. Jahodník sa nachádza v blízkosti extravilánu obce Lošonec, okres Trnava, pričom Trnava je vzdialená len 20 km. Pozemok je rovinatý, oplotený a keďže je rožný je veľkou výhodou že je prístupný z 2 strán priamo z prístupovej cesty. Celková výmera pozemku je 2 611 m2. Na pozemku je elektrina s vlastným elektromerom a vŕtaná studňa. Hĺbka studne je až 54 m. Pozemok má veľký investičný potenciál nakoľko je prístupný z 2 strán a je tak možnosť rozdeliť ho na menšie výmery so samostatným prístupom a rozvodom vody za účelom stavby chát. Prostredie je bohaté na veľa prírodných a kultúrnych zaujímavostí ako sú Jaskyňa Driny, Smolenický zámok, rekreačná oblasť Jahodník či Majdán. Malé Karpaty sú vyhľadávanou lokalitou pre milovníkov prírody, turistiky, cyklistiky a histórie. CENA: 117 518,- Euro vrátane služieb a provízie V našej realitnej kancelárii zabezpečuje vypracovanie zmlúv zazmluvnená advokátska kancelária. Pri kúpe a predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po vybavenie hypotekárneho úveru certifikovaným finančným poradcom, spracovanie zmlúv, návrhov na vklad vlastníckeho práva do Katastra nehnuteľností, a prevod nehnuteľnosti.
Lošonec
117 518 €
VIVAREAL* VYHĽADÁVANÁ LOKALITA! výmera až 5 223 m2, elektrina, studňa, Jahodník, cca 20 km Trnava
Ponúkame na predaj pekný a veľký pozemok v krásnom prostredí Malých Karpát, v rekreačnej oblasti Jahodník. Jahodník sa nachádza v blízkosti extravilánu obce Lošonec, okres Trnava, pričom Trnava je vzdialená len 20 km. Pozemok je rovinatý, oplotený a keďže je rožný je veľkou výhodou že je prístupný z troch strán, pričom z dvoch strán priamo z cesty. Celková výmera pozemku je 5 223 m2. Na pozemku je elektrina s vlastným elektromerom a vŕtaná studňa. Hĺbka studne je až 54 m. Pozemok má veľký investičný potenciál nakoľko je prístupný z viacerých strán a je tak možnosť rozdeliť ho na menšie výmery so samostatným prístupom a rozvodom vody, na prípadnú výstavbu rekreačných chát. Prostredie je bohaté na veľa prírodných a kultúrnych zaujímavostí ako sú Jaskyňa Driny, Smolenický zámok, rekreačná oblasť Jahodník či Majdán. Malé Karpaty sú vyhľadávanou lokalitou pre milovníkov prírody, turistiky, cyklistiky a histórie. CENA: 200 000,- Euro vrátane služieb a provízie V našej realitnej kancelárii zabezpečuje vypracovanie zmlúv zazmluvnená advokátska kancelária. Pri kúpe a predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po vybavenie hypotekárneho úveru certifikovaným finančným poradcom, spracovanie zmlúv, návrhov na vklad vlastníckeho práva do Katastra nehnuteľností, a prevod nehnuteľnosti.
Lošonec
200 000 €
VIVAREAL* REZERVOVANÉ! EXKLUZÍVNE! 3-izbový byt, výmera 69 m2, rekonštrukcia, balkón, so zariadením
Vo výhradnom zastúpení ponúkame na predaj pekný zrekonštruovaný 3-izb. byt na ulici Gen. Goliana v Trnave, dobrej časti sídliska. Byt disponuje plochou 66,5 m2 + balkón / loggia/ 3,5 m2. Nachádza na 7. poschodí v zrekonštruovanom bytovom dome s novým výťahom. V rámci rekonštrukcie BD bol zateplený bytový dom, zateplená strecha, vymenený výťah. vymenené vchodové dvere, schránky a zvončeky, výplne okien v spoločných priestoroch. Byt je po rekonštrukcii, rekonštrukcia zahŕňa: plastové okná, murované jadro, výmena el. rozvodov v jadre a kuchyni, obklady, dlažby a sanita v kúpeľni, WC Geberit, interiérové dvere a obložkové zárubne, vchodové bezpečnostné dvere, 2 x klimatizácia. V chodbe a v kuchyni je na podlahe dlažba, v izbách sú pôvodné dubové parkety. Byt sa predáva kompletne zariadený ako je na foto, vrátane všetkých spotrebičov a chladničky s mrazničkou, a umývačky riadu. K bytu prislúcha plechová pivnica. Dispozícia bytu: - vstupná hala - obývacia izba s výstupom na balkón - kuchyňa - 2 x izba - samostatné WC - kúpeľňa s oknom Výhodou sú tiež veľmi nízke mesačné náklady FO + služby 120,-Euro. Kúpa je možná aj na H.Ú. s ktorého vybavením Vám rád pomôže náš exkluzívny certifikovaný finančný poradca. Lokalita: disponuje dobrou občianskou vybavenosťou, v okolí bytového domu je veľa zelene, parkovanie je priamo pred bytovým domom. V blízkosti je základná škola, materská škôlka, fitness, nákupné centrum Jednoty, čerpacia stanica PHM, autoumyvárky, autobusové zastávky MHD, OC Island, dobrý výjazd na R1 a D1. CENA: Info v RK. MOŽNÁ DOHODA! vrátane služieb a provízie V našej realitnej kancelárii zabezpečuje vypracovanie zmlúv zazmluvnená advokátska kancelária. Pri kúpe a predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po vybavenie hypotekárneho úveru certifikovaným finančným poradcom, spracovanie zmlúv, návrhov na vklad vlastníckeho práva do Katastra nehnuteľností, a prevod nehnuteľnosti.
Trnava
dohodou
ˇVIVAREAL* REZERVOVANÉ! NOVÁ A EXKLUZÍVNA REKONŠTRUKCIA! 3 izb. byt, výmera 69 m2, balkón, Hospodárs
Ponúkame na predaj kompletne a kvalitne zrekonštruovaný 3-izbový byt vo vyhľadávanej lokalite mesta Trnava na ulici Hospodárska. Atraktívny byt o výmere podlahovej plochy 66 m2 + cca 3 m2 balkón sa nachádza na 4/7 poschodí bytového domu s výťahom. Bytový dom je po rekonštrukcii, v rámci ktorej bolo realizované zateplenie obvodového plášťa, rekonštrukcia strechy, výmena rozvodov. V súčasnosti prebieha výmena výťahu. Dispozícia : –vstupná predsieň so vstavanou skriňou skriňou –kúpeľňa s oknom so sprchovacím kútom a toaletou –3 samostatné a neprechodné izby - kuchyňa - balkón - komora na medziposchodí V byte bola v mesiaci január a február 2024 zrealizovaná kompletná a kvalitná rekonštrukcia. V súčasnosti sa dokončujú drobnosti a deaily. Rozsiahla rekonštrukcia zahŕňa: –nové plastové okná a elektrické vonkajšie žalúzie na dvoch oknách -vymenené rozvody vody, odpadu, nové medené rozvody elektriny menené od rozvádzača na chodbe pred bytom s revíznou správou a rozvodmi pre internt a TV –nivelizovaná podlaha, nové plávajúce podlahy -stierky, penetračné nátery, 3x biele maľovky, sadrokartónové podhľady – v rámci kúpeľne a WC nanovo vymurované jadro, inštalácia odvetrávania, nové dlažby, obklady, sanita, predpríprava na práčku – toaleta so zabudovaným splachovacím systémom Geberit – nová na mieru robená kuchynská linka, sklokeramická varná doska, teplovzdušná rúra, zabudovaná umývačka riadu, digestor, vstavaná mikrovlnná rúra, zabudovaná vstavaná chladnička s mrazničkou – nové interiérové dvere s obložkami, nové vstupné bezpečnostné so zárubňami - klimatizácia Mesačné náklady cca 160,-Euro. Kúpa je možná aj na H.Ú. s ktorého vybavením Vám rád pomôže náš exkluzívny certifikovaný finančný poradca. Lokalita: disponuje úplnou občianskou vybavenosťou, v okolí bytového domu je veľa zelene. V blízkosti bytu je výborná občianska vybavenosť, základná škola, škôlka, fitness, nákupné centrum Merkúr, LIEDL, CITY PARK, Kaufland, čerpacia stanica PHM, autoumyvárky, autobus. zastávky mestskej a medzimestskej dopravy, centrum mesta cca 10 min. chôdzou. CENA: 169 900,- € vrátane služieb a provízie V našej realitnej kancelárii zabezpečuje vypracovanie zmlúv zazmluvnená advokátska kancelária. Pri kúpe a predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po vybavenie hypotekárneho úveru certifikovaným finančným poradcom, spracovanie zmlúv, návrhov na vklad vlastníckeho práva do Katastra nehnuteľností, a prevod nehnuteľnosti.
Trnava
169 900 €
VIVAREAL* REZERVOVANÉ! VEĽKÝ 4-izb. byt, bezbariérový, 3 x balkón, výmera až 92 m2, vyhľadávaná lok
Ponúkame na predaj veľký 4 izb. byt v Trnave , na ulici A. Kubinu. Byt sa nachádza v bezbariérovom zateplenom bytovom dome s dvoma výťahmi. Dispozícia: veľká chodba, veľká kuchyňa, 4 samostatné izby, kúpeľňa, WC, 3 x balkón, K bytu patrí aj komora na poschodí pri vstupe do bytu. Celková výmera je 92 m2. Byt je v pôdnom stave okrem plastových okien, je vhodný na rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa. Bytový dom je po revitalizácii, zateplený plášť budovy, boli vymenené stúpačky, nové výťahy. Mesačné náklady cca 190,-Euro. Kúpa je možná aj na H.Ú. s ktorého vybavením Vám rád pomôže náš exkluzívny certifikovaný finančný poradca. Lokalita disponuje úplnou občianskou vybavenosťou, v okolí bytového domu je veľa zelene. V blízkosti bytu je výborná občianska vybavenosť, základná škola, škôlka, fitness, Nákupné centrum Merkúr, CITY PARK, Kaufland, čerpacia stanica PHM, autoumyvárky, autobus. zastávka, blízke napojenie na obchvat D1,R1. CENA: 179 000,- € vrátane služieb a provízie MOŽNÁ DOHODA ! V našej realitnej kancelárii zabezpečuje vypracovanie zmlúv zazmluvnená advokátska kancelária. Pri kúpe a predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po vybavenie hypotekárneho úveru certifikovaným finančným poradcom, spracovanie zmlúv, návrhov na vklad vlastníckeho práva do Katastra nehnuteľností, a prevod nehnuteľnosti.
Trnava
179 000 €
VIVAREAL* PRENÁJOM OBCHODNÝCH PRIESTOROV V ÚPLNOM CENTRE, VÝMERA 113 m2,TRNAVA
Ponúkame na prenájom atraktívne obchodné priestory v centrálnej mestskej zóne v Trnave, s výmerou 113 m2. Priestory sa nachádzajú cca 100 m od Trojičného námestia a sú na prízemí polyfunkčného tehlového domu. K dispozícii je celková výmera 113 m2, s dvoma veľkými výkladmi do ulice a vstupom tiež priamo z ulice. Súčasťou priestorov sú 3 veľké miestnosti a sociálne zázemie /2x WC + umývadlo/. Obchodný priestor je novo-vymaľovaný, na podlahe je dlažba. Má vlastné meranie energií /elektromer, vodomer a plynomer/. Výklady aj vstup je situovaný do ulice, čo je výhodou pre návštevnosť a ľahkú dostupnosť. Priamo pred priestorom je parkovisko. Majiteľ nemá záujem o gastro. Cena: 1 100,- Euro/mes + Energie
Trnava
1 100 €/mes.
VIVAREAL* Prenájom zariadenej kancelárie, centrum mesta , prístup z ul. Hlavná aj Vajanského, Trnava
Ponúkame na prenájom zariadenú kanceláriu v Trnave na pešej zóne, ulica Hlavná. Kancelária má výmeru cca á 16,5 m2 a je zariadená nábytkom na mieru. Nachádza sa na 2. poschodí v meštianskom dome. K dispozícii je zázemie a sociálne zariadenia. Možnosť dobrého prístupu z pešej zóny aj autom cez ulicu Vajanského. Cena : 200,- €/mes vrátane E
Trnava
200 €/mes.
1 2 3