Na prenajom kancelárie na Dlhej ulici.
Ponúkame Vám na prenájom kanceláriu v administratívnej budove na Dlhej ulici v Prievidzi. Kancelária má rozlohu 17 m2 . Nachádza sa na 2 podlaží . V blízkosti budovy sa nachádza Sociálna poisťovňa, Allianz - Slovenská poisťovňa, riaditeľstvo HBP, a.s., v pešej dostupnosti je Námestie Slobody, pošta, železničná a autobusová stanica (10 min.), pobočky bánk, všetky úrady a kompletná občianska a podnikateľská vybavenosť. Cena prenájmu je 205 €/mesiac . Cena zahŕňa aj šéfky poplatky a energie . Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 8 rokov nám dôverujú tisícky klientov. Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.
Prievidza
205 €/mes.
PRENÁJOM: ÚTULNÝ ZARIADENÝ 2 IZBOVÝ BYT S TERASOU A GARÁŽOVÝM STÁTÍM
CHCETE BÝVAŤ V MODERNOM BYTE V NOVOSTAVBE Z R.2017 NA BELVEDERI? PRENAJMITE SI TENTO KRÁSNY BYT S TERASOU. DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná spoločnosť, certifikovaná maklérka Marcela Pokorná exkluzívne ponúka na prenájom zariadený 2 izbový byt s terasou a garážovým státím, situovaný v novostavbe na Belvederi, blízko centra Banskej Bystrice. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * kompletne zariadený nábytkom a zariadením, vrátane umývačky riadu, chladničky s mrazničkou, mikrovlnej rúry, elektrickej varnej dosky, rúry, práčky, TV. Kuchynská linka je vybavená kuchynským riadom. * v novostavbe z r. 2017 na 2. podlaží s výťahom * výmera bytu je 38,7m2, terasa má výmeru 6,43m2 a pivnica je o výmere 4m2 * výťah je samozrejmosť (oceníte ho pri vstupe z garáže), orientácia západná * podmienka minimálne 12 mesačného nájmu POPIS BYTU: Dispozícia: * vstupná chodba, kuchyňa spojená s obývačkou s výstupom na terasu (rozťahovacia sedačka, obývačková zostava, stôl, stoličky..), spálne (skriňa, manželská posteľ, nočné stolíky), kúpeľne s vaňou a samostatého WC * súčasťou nájmu je 1 pivnica a 1 garážové miesto Na bytový dom bol vyhotovený energetický certifikát sk."B" CENA: * 600 €/mesiac pre 1 osobu, 630 €/mesiac pre 2 osoby, vrátane nákladov na správcu a vodu, TV a internet, spotrebu el. energie si platí nájomca sám (1os./20€/mes.) * k dispozícii od 1.6.2024 * určený pre jednotlivcov a páry v produktívnom veku, nie pre rodiny s deťmi a študentov, bez zvierat, aj dlhodobo * pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí 1x mesačný nájom, 1x vratná kaucia vo výške nájmu a individuálny sprostredkovateľský poplatok LOKALITA : V lokalite Belveder je kompletná občianska vybavenosť: obchod LIDL, MHD, park, nemocnica, škôlka, kozmetika, kaderníctvo, fitnes. Táto lokalita má vlastnú strážnu službu, záhradníkov, ktorí sa starajú o okolie, a taktiež upratovanie vchodov je zabezpečené. Text inzerátu a fotky podliehajú autorským právam ! VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI: * moderný byt v TOP lokalite Banskej Bystrice * výborne dispozične riešený, s terasou * garážové státie, pivnica Vidíme sa na obhliadke: https://profilmaklera.sk/marcela-pokorna/ Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Banská Bystrica
600 €/mes.
PRENÁJOM: VEĽKÝ, SLNEČNÝ 1 IZBOVÝ BYT, UHLISKO
DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná spoločnosť, certifikovaná maklérka ponúka v exkluzívnom zastúpení na prenájom zariadený 1 izbový byt bez balkóna, vo vyhľadávanej lokalite Banskej Bystrice - Uhlisko. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * v tehlovom bytovom dome na 1. nadzemnom podlaží bez výťahu * výmera bytu je 34,66m2 + 2 x pivnica * byt je po kompletnej rekonštrukcii a prenajíma sa zariadený * orientácia je východná POPIS BYTU: Dispozícia: * vstupná chodba, z ktorej sa vchádza do kuchyne, veľkej izby, kúpeľne s rohovou vaňou a samostatného WC * kompletne zariadený- kuchynská linka so sporákom a rúrou, chladnička s mrazničkou, sedačka, vstavaná skriňová zostava, stolík pod TV, konferenčný stolík, válendy, práčka * určený len pre 1-2 zamestnaných jednotlivcov alebo páry v produktívnom veku bez detí, aj dlhodobo, zviera po dohode Na bytový dom bol vyhotovený energetický certifikát sk. "B". CENA: * 460 €/mesiac vrátane energií, bez nákladov na internet a TV pre 1 osobu + 20 €/mesiac druhá osoba * k dispozícii od 1.7.2024 * pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí 1x mesačný nájom, 1x vratná kaucia vo výške nájmu a INDIVIDUÁLNY sprostredkovateľský poplatok LOKALITA A OKOLIE: Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite blízko cetra mesta, Terminal SC, železničnej stanice, v okolí je kompletná občianska vybavenosť: obchody, reštaurácie, MHD. Parkovanie je verejné. Text inzerátu a fotky podliehajú autorským právam ! VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI: * byt vo výbornej lokalite * slnečný byt s úžasnou energiou * možný dlhodobý nájom Vidíme sa na obhliadke: https://profilmaklera.sk/marcela-pokorna/ Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Banská Bystrica
460 €/mes.
PRENÁJOM: VEĽKOMETRÁŽNY 1 IZBOVÝ BYT, CENTRUM
DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná spoločnosť, certifikovaná maklérka Marcela Pokorná, v exkluzívnom zastúpení ponúka na prenájom čiastočne zariadený 1 izbový byt, situovaný v centre Banskej Bystrice. Byt je možné prenajať aj na komerčné účely. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * po rekonštrukcii v r. 2023 * čiastočne zariadený 1 izbový byt * v bytovom dome v suteréne. -1. p.p. bez výťahu * výmera bytu je 51,06m2 * k dispozícii je miestnosť na bicykle a kočíky vedľa bytu * okná sú na úrovni chodníka * parkovanie je rezidenčné za 35 €/mesiac * možnosť posedenia v záhrade za domom POPIS BYTU: Dispozícia: * vstupná chodba, z ktorej sa vchádza do priestrannej izby, kuchyne so samostatnou komorou prípadne s priestorom na sklad/šatník, kúpeľne s vaňou a umývadlom a samostatného WC * byt je po kompletnej rekonštrukcii a je čiastočne zariadený-vstavaná chladnička s mrazničkou, minirúra s grilom, práčka v kúpeľni * určený pre 1-2 jednotlivcov a páry v produktívnom veku, bez zvierat, aj dlhodobo * parkovanie je rezidenčné, ale je možnosť vybaviť aj vyhradené parkovanie za poplatok Na bytový dom bol vyhotovený energetický certifikát sk."B" CENA: * 300 €/mesiac + 150 €/mesiac náklady na energie, bez nákladov na internet a TV pre 1 osobu + 20 €/mesiac druhá osoba * k dispozícii od 1.7.2024 * pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí 1x mesačný nájom a 2x vratná kaucia vo výške nájmu LOKALITA : V okolí bytového domu je kompletná občianska vybavenosť, obchody, zastávky MHD, železničná a autobusová stanica, priame centrum mesta. Za bytovým domom je malá záhrada, ktorá slúži na posedenie a oddych pre obyvateľov bytového domu. VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI: * veľkometrážny byt v centre Banskej Bystrice * výborne dispozične riešený * záhradka vo dvore, priestor na bicykle Text inzerátu a fotky podliehajú autorským právam ! Vidíme sa na obhliadke: https://profilmaklera.sk/marcela-pokorna/ Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Banská Bystrica
450 €/mes.
PRENÁJOM: ÚTULNÝ 2 IZBOVÝ BYT S BALKÓNOM, UHLISKO
DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná spoločnosť, certifikovaná maklérka Marcela Pokorná, exkluzívne ponúka na prenájom kompletne zariadený 2 izbový byt s balkónom, situovaný v lokalite Uhlisko, v Banskej Bystrici. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * kompletne zariadený 2 izbový byt * v tehlovom bytovom dome na 1. nadzemnom podlaží bez výťahu * výmera bytu je 50,46m2 + balkón + pivnica * orientácia je východ-západ * parkovanie je bezproblémové pred bytovým domom POPIS BYTU: Dispozícia: * vstupná chodba, z ktorej sa vchádza do dvoch izieb, kuchyne, kúpeľne so sprchovacím kútom a samostatného WC * byt je po kompletnej vkusnej rekonštrukcii, a je zariadený- sporák, rúra, chladnička s mrazničkou, práčka v kúpeľni, manželská posteľ, komody, skriňa, sedačka, stôl, stoličky * určený pre 1 - 2 jednotlivcov a páry v produktívnom veku, bez detí, aj dlhodobo, zviera dohodou * parkovanie je bezproblémové Na bytový dom nebol vyhotovený energetický certifikát. CENA: * 540 €/mesiac pre 1 osobu vrátane nákladov na energie, bez nákladov na internet a TV + 30 €/mesiac ďalšia osoba * k dispozícii od 1. 7. 2024 * pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí 1x mesačný nájom, 1x vratná kaucia vo výške nájmu, sprostredkovateľský poplatok je INDIVIDUÁLNY LOKALITA : V okolí bytového domu je kompletná občianska vybavenosť, obchody, zastávky MHD, železničná a autobusová stanica, priame centrum mesta. VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI: * útulný byt blízko centra Banskej Bystrice * zariadený, balkón, pivnica * bezproblémové parkovanie Text inzerátu a fotky podliehajú autorským právam ! Vidíme sa na obhliadke: https://profilmaklera.sk/marcela-pokorna/ Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Banská Bystrica
540 €/mes.
Na prenájom kompletne novozrekonštruovaný 1-izbový byt v centre LC...
Ponúkame Vám na prenájom kompletne, novozrekonštruovany byt v širšom centre LC. V rámci rekonštrukcie bolo spravené podlahové kúrenie, nová elektroinštalácia a vodoinštalácia, murovaná kúpeľňa so sanitou, plávajúce podlahy a dlažba, interiérové dvere, plastové okná, bezpečnostné vchodové dvere. Cena nájmu je 310eur/ mesiac + elektrina. Byt sa prenajíma len slušným, zamestnaným ľuďom ... Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov. Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera Cena energií: 90 Euro / mesiac
Lučenec
310 €/mes.
PRENÁJOM: Administratívny priestor s priestranným pozemkom a samostatným vstupom, dostupný 24 h denn
EŠTE STE SA VO SVOJOM PODNIKANÍ NEROZRÁSTLI? HĽADÁTE MENŠÍ, DOBRE DOSTUPNÝ PRIESTOR S POZEMKOM ALEBO VONKAJŠÍMI SKLADOVÝMI PRIESTORMI? DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka v polyfunkčnej budove v Revúcej do prenájmu administratívny priestor s parkovacími miestami, dvorom a možnosťou prenájmu skladových priestorov alebo pozemku. PRIESTOR JE VOĽNÝ OD 1. 6. 2024 PREDMET PONUKY Príjemný, kompletne zrekonštruovaný, administratívny priestor so samostatným vstupom, kuchynkou a WC (dostupné v budove). Administratívny priestor je súčasťou polyfunkčnej budovy (obchod, byty, skladové priestory), so vstupom z dvora oploteného pozemku (1805 m2), ktorý je monitorovaný kamerovým systémom. Prístup do objektu je asfaltovou cestou a posuvnou, uzamykateľnou bránou, pričom je objekt dostupný bez časových obmedzení. Rekonštrukcia priestoru bola realizovaná v roku 2022 v rozsahu: výmena okien za plastové, vytvorenie vstupu na terasu do južnej strany záhrady (v procese realizácie), výmena podláh, elektroinštalácií, vodovodných a kanalizačných rozvodov, osvetlenia (vrátane zníženia stropov), interiérové stierky, kuchynka Samotná budova prešla čiastočnou rekonštrukciou (vstupné dvere, výmena okien na spoločných priestoroch za plastové, výmena vstupných dverí a i.). Pripravené je pokračovanie zateplením obvodového plášťa a i. Vykurovanie budovy je zabezpečené ústredným kúrením centrálne (vlastná kotolňa). V cene prenájmu sú zahrnuté náklady na spotrebu vody a vykurovanie. V PRÍPADE ZÁUJMU SÚ K DISPOZÍCII NA PRENÁJOM ĎALŠIE PRIESTORY - SAMOSTANÉ SKLADY (HALY) A PRÍSTREŠOK NA PARKOVANIE (USKLADNENIE MATERIÁLU) VO DVORE, POZEMOK OKOLO BUDOVY (ZÁHRADA). LOKALITA Revúca patrí k malým okresným mestám s bohatou históriou a kompletnou občianskou vybavenosťou (ZŠ, MŠ, SŠ, Mestský úrad, Okresný úrad, banky, sieť obchodov a služieb, pošta, kostol, reštaurácie, pohostinstvá a i.) dobre dostupnou v centre mesta alebo na priľahlých sídliskách, či v zástavbe rodinných domov (do 10 min. pešej chôdze alebo autom). Okrem občianskej vybavenosti je Revúca centrom menších i väčších firiem a je vynikajúcim východiskovým bodom pre rekreáciu v Národnom parku Muránska planina a pohoriach Stolických vrchov (cykloturistika, turistika, návšteva historických, kultúrnych pamiatok a prírodných zaujímavostí - múzeá, hrady, jaskyne a i.) Revúca je okrem automobilovej dopravy dostupná vlakovou a autobusovou dopravou. V blízkosti polyfunkčnej budovy sa nachádza nákladná železničná stanica. ODPORUČENIE MAKLÉRA Administratívny priestor je milým zázemím pre kanceláriu, štúdio, ateliér, salón, schowroom s exteriérovou expozíciou... Pekný, priestranný, oplotený, dvomi bránami prístupný pozemok so spevnenými plochami vytvára funkčné a estetické zázemie pre prácu a podnikanie v akomkoľvek ročnom období, dennom, či nočnom čase. Administratívny priestor môže nájomca spojiť s prenájmom skladových priestorov, či okolitého pozemku. CENA 7,50 Eur/m2 bez DPH v prípade platcu DPH, prípade neplatcu DPH je cena konečná. V cene sú zahrnuté náklady na spotrebu vody a kúrenie. Zálohové platby na el. energiu sa hradia samostatne, vo výške podľa zamerania činnosti nájomcu. Pri prenájme sa hradí depozit vo výške 3 mesačného nájmu. Skladové priestory a pozemok dohodou. Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov. Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera
Revúca
105 €/mes.
IBA U NAS prenájom garsonky na Nábrežnej ul.
Ponúkame Vám na prenájom novozrekonštruovanu garsonku na Nabrežnej ulici.na 4p.V byte je nová malovka nová kuchynská linka,nove bytové jadro.V kupelni je sprchový kút. BYT JE VOLNY od 15.maja. a vhodný pre 1 osobu- zamestnanu..Info na tel.č.0918830827 Karin Dudova Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov. Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera
Nové Zámky
320 €/mes.
Krásny zariadený 3-i byt na prenájom v Necpaloch
Ponúkame Vám na prenájom moderný, zariadený 3-izbový byt v Prievidzi, ul. Kútovská. Plocha: úžitková 72 m2. Nachádza sa na 7. poschodí z 8 s výťahom. Byt prešiel v r. 2021 kompletnou rekonštrukciou. Kúpelňa a WC nie sú vymurované, ale tiež sú zrekonštruované. Podlahy: plávajúce. Steny: stierky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa, práčka, oddelené WC. Vybavenie kuchyne: nová kuchynská linka, plyn. varná doska, zabudovaná el., rúra, chladnička.Z kuchyne je výstup na loggiu. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia (okrem byt. jadra). Konštrukcia objektu: zateplená. Kúrenie: centrálne. Ostatné vybavenie: vstavané skrine v predsieni a spálni, kompletné vybavenie ako na foto okrem TV a reproduktorov (TV prijímač po dohode). Byt je orientovaný na východ (spálne) a západ (obývačka, kuchyňa). Výhody: moderná rekonštrukcia, kompletné zariadenie, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, MHD, bezplatné parkovisko vedľa byt. domu. Cena 590 €/mesiac vrátane energií, bez TV a internetu. Pri preberaní bytu sa platí 1. nájomné, vratný depozit vo výške 590 € a rezervačná záloha vo výške 590 €. Byt je voľný od 1.6.2024. Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov. Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera
Prievidza
590 €/mes.
PREDAJ: Čiastočne zrekonštruovaný rodinný dom v obci Povoda
Realitná kancelária Dobré reality spol. s r. o. predáva rodinný dom v obci Povoda. Plocha: úžitková 120m2, zastavaná 150m2, pozemku 993m2. Cena 140 000 € Dom sa nachádza v obci Povoda 2 km od Dunajskej Stredy. Bol postavený v 70-tych rokoch z tehly a je podpivničený. Obytná plocha: 120 m2 Zastavaná plocha: 150 m2 Počet izieb. 3 Pozemok: 993 m2 Rekonštrukcia: čiastočná (pred 10 rokmi), plynový kotol, nové kúrenie a radiátory, plávajúce podlahy. IS: elektrina, plyn, voda zo studne, žumpa (kanalizácia je pred pozemkom, stačí sa len napojiť) Parkovanie. garáž na pozemku Na pozemku je aj hospodárska miestnosť a letná kuchyňa. Lokalita: Obec Povoda je 47 km od BA a 3 km južne od DS. Žije v nej 960 obyvateľov, ktorí si užívajú slušnú občiansku vybavenosť. lekára, materskú školu, futbalové ihrisko, Obecný úrad, hotel pre psov, kadernícky salón, pneuservis, espresso, kúpeľňové štúdio, kostol... CENA: 140 000 € vrátane kompletného realitného a právneho servisu, ako aj notárskych poplatkov pri overovaní podpisov a základného katastrálneho kolku 100 €. KONTAKT: Mgr. Žofia Murgašová, murgasova@dobrereality.sk, 0910939138. Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov. Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: do
Povoda
140 000 €
Kompletne prerobený a zariadený 2-izbový byt v centre Prievidze
Ponúkame Vám na prenájom čiastočne zariadený 2-izbový byt c centre Prievidze, ul. M. Hodžu. Plocha: úžitková 53 m2. Nachádza sa na 1. poschodí z 5 s výťahom. Podlaha: plávajúca (spálňa), keram. dlažba (zvyšok bytu). Steny: stierky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút, čiastočne oddelené závesné WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, plyn. sporák, chladnička, práčka, mikrovlnka. Z obývačky je výstup na balkón. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia, byt je čiastočne zariadený. Konštrukcia objektu: zateplená. Kúrenie: centrálne. Ostatné vybavenie: veľká vstavaná skriňa v spálni, televízor s DIGI TV, internet, sklad. Okná sú orientované do dvora na západ. Výhody: slnečný, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, zastávka autobusu, zateplený bytový dom, nový výťah, v blízkosti kompletná občianska vybavenosť, bezproblémové parkovanie, nový výťah. V byte sa nefajčí, ideálny je pre 2 osoby. Byt je voľný od 1.6.2024. Cena 470 €/mesiac vrátane energií, TV a internetu. Pri preberaní bytu sa platí 1. nájomné, vratný depozit vo výške 500 € a rezervačná záloha vo výške 470 €. V prípade záujmu je možné využívať aj 3. izbu za mesačný príplatok 30 €. Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov. Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera
Prievidza
470 €/mes.
Predaj 3-izbový byt + loggia + balkón v nádhernom prostredí Piešťan
Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt s loggiou a balkónom v nádhernom prostredí Piešťan. Byt dispozične pozostáva z kuchyne, 3 samostatných miestností, murovanej kúpeľne s oddeleným WC a vstupnej chodby. K bytu prislúcha aj murovaná pivnica. Parkovanie je verejné. Byt nachádzajúci sa v očarujúcom prostredí prírody a čerstvého vzduchu je vhodný na rekonštrukciu podľa predstáv budúceho majiteľa. Cena 134 500 € Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov. Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera
Piešťany
134 500 €
ODSTÚPENIE PREVÁDZKY POHOSTINSTVA, Kremnica, okres Žiar nad Hronom
DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, v zastúpení klienta ponúka na ODSTÚPENIE prevádzku pohostinstva – Kremnická piváreň priamo v historickom centre mesta Kremnica na Štefánikovom námestí. PREDMET PONUKY Kompletne zrekonštruovaná prevádzka sa nachádza v historickej budove priamo na Štefánikovom námestí pod vstupnou bránou. Do prevádzky sa vstupuje zrekonštruovanými drevenými dverami a priestor prevádzky pozostáva z dvoch hlavných miestností a zázemia. V zázemí prevádzky sa nachádza kuchyňa, sklad a wc pre zamestnancov. Do skladu vedie vstup cez nádvorie, čo poskytuje pohodlnú možnosť zásobovania. Z inžinierskych sietí je prevádzka napojená na vodu a elektrinu. Celá prevádzka prešla kompletnou a veľmi vkusnou rekonštrukciou, ktorá spočíva v kompletnej prerábke vnútorných omietok, podláh a obnove sociálnych zariadení. Súčasťou odstúpenia prevádzky je nový barový pult, nový kotol na pelety, infrapanely, nová vzduchotechnika a odvetrávanie celej prevádzky, nový nábytok v celej prevádzke. LOKALITA Mesto Kremnica leží v srdci Kremnických vrchov a svojou históriou a okolitou prírodou láka množstvo turistov. V blízkosti mesta sa nachádzajú lyžiarske strediská Skalka a Krahule. Mesto je veľmi dobre dostupne, keďže leží na hlavnej trase medzi Žiarom nad Hronom a Martinom. HODNOTENIE MAKLÉRA Prevádzka ma veľký potenciál predovšetkým vďaka svojej skvelej polohe priamo v historickom centre mesta CENA DOHODOU vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o. Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov. Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.
Kremnica
1 €
3 izbový byt s loggiou – Dunajská Streda
Ponúkame na predaj úplne rekonštruovaný 3 izbový byt v Dunajskej Strede. Byt sa nachádza na 3. poschodí trojposchodového bytového domu bez výťahu. Celková výmera bytu je 69 m2 + loggia 6 m2. Byt bol v roku 2021 úplne rekonštruovaný. Po vstupe do bytu nás privíta priestranná predsieň z ktorej je vstup do kuchyne a do obývačky. Z predsiene je vstup do chodby, do 2 izieb, do kúpeľne a do WC. Z obývačky je vstup na zasklenenú loggiu. Kúpeľňa je vybavená vaňou a umývadlom, záchod je v samostatnej miestnosti. Podlahy vo všetkých miestnostiach sú laminátové – plávajúce, v kúpeľni a v záchode je dlažba. Okná sú plastové s vnútornými žalúziami a sieťkami proti hmyzu. V obývačke je klimatizácia. Kúrenie je centrálne na radiátory. K bytu prislúcha pivnica. Dvere sú drevené s drevenými zárubňami. Vchodové dvere sú bezpečnostné. Cena bytu je 105000 € , v prípade záujmu je možné kúpiť byt spolu s nábytkom za 110000 €. Bytový dom je zateplený, tiež po úplnej rekonštrukcii vrátane schodišťa. V priamej blízkosti sa nachádzajú obchody, reštaurácia, potraviny, fitness centrum, školy a pod. Info rád poskytnem na tel. č. 0908431443 Zsolt Molnár Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov. Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera
Dunajská Streda
105 000 €
Pekná kompletne prerobená garsónka na prenájom blízko Lesoparku
Ponúkame Vám na prenájom kompletne prerobenú a čiastočne zariadenú garsónku v Prievidzi na sídlisku Kopanice, ul. Energetikov. Plocha: úžitková 24 m2. Nachádza sa na 1. poschodí z 5 s výťahom. Podlaha: plávajúca (predsieň+izba), keram. dlažba (kúpelňa). Steny: sádrové stierky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: mini vaňa, WC, práčka. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, chladnička, mikrovlnka, varná kanvica. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: zateplená. Kúrenie: centrálne. Ostatné vybavenie: ako na foto. Okná sú orientované na západ s výhľadom na Bojnice. K bytu prislúcha aj pivnica. Výhody: kompletne zrekonštruovaný byt, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, ihriská, bezplatné a bezproblémové parkovanie, výťah, blízkosť Lesoparku, zdravotné stredisko, zastávka MHD, kompletná občianska vybavenosť... Cena 250 €/mesiac vrátane energií. Pri preberaní bytu sa platí 1. nájomné, vratný depozit vo výške 250 € a rezervačná záloha tiež vo výške 250 €. Byt je voľný od 1.6. a obhliadky sú možné od 20.5. Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Prievidza
250 €/mes.
Lukratívny apartmánový dom
ZVAŽUJETE INVESTÍCIU, ALEBO VLASTNÚ REKREÁCIU PRE VÁS A VAŠICH BLÍZKYCH? DOBRÉ REALITY - silná slovenská realitná sieť, v zastúpení maklérom Adriana Strmeňová, ponúka exkluzívne na predaj Apartmánový dom v Bystrianskej doline na Táloch. Nachádzajú sa v ňom 3 samostatné apartmány, z ktorých každý má svoj samostatný vstup, čím je možné využívať ich samostatne, ale taktiež ako celok pre rodiny, firmy, či iné skupiny ľudí. Na prízemí sa nachádza 3-izbový veľkometrážny apartmán (cca 93 m2), ktorý pozostáva zo vstupnej chodby, 1 spálne s kúpeľňou (sprchový kút, umývadlo, WC), 1 spálne s kúpeľňou (rohová vaňa, umývadlo, WC), obývacej izby izby s krbom spojenou s kuchynskou a jedálenskou časťou a technickej miestnosti. Patrí k nemu aj vonkajšia terasa (cca 17 m2). Tento apartmán je bezbariérový, nakoľko je prístupný bez akýchkoľvek schodov. Na 1. poschodí sa nachádza totožný 3-izbový veľkometrážny apartmán (cca 93 m2), ktorý pozostáva zo vstupnej chodby, 1 spálne s kúpeľňou (sprchový kút, umývadlo, WC), 1 spálne s kúpeľňou (rohová vaňa, umývadlo, WC), obývacej izby s krbom spojenou s kuchynskou a jedálenskou časťou a technickej miestnosti. Patrí k nemu aj vonkajší balkón. Na 2. poschodí sa nachádza podkrovný apartmán, ktorý je rozlohou menší (cca 75 m2). Pozostáva z 1 spálne, 1 kúpeľne so sprchovým kútom a WC a z obývacej izby spojenej s kuchynskou a jedálenskou časťou. Patrí k nemu aj vonkajší balkón. Objekt je juhovýchodne orientovaný a predáva sa vrátane 4 parkovacích miest. TECHNICKÝ STAV APARTMÁNOVÉHO DOMU : - samostatné vstupy - podlahy keramické a laminátové - kuchynská linka s elektrickou varnou doskou a umývačkou riadu - apartmánový dom postavený z tehál (zateplený) - eurookná, drevené zábradlie na terase - ohrev teplej vody el. bojlerom samostatne pre každú kúpeľňu - likvidácia odpadových vôd lokálnou kanalizáciou ústiacou do ČOV - elektrické ústredné kúrenie - krb v obývacej izbe - pripojenie na internet - TV signál SKYLING - areál strážený kamerovým systémom s SBS - spoluvlastnícky podiel na pozemku VÝHODY APARTMÁNOV - vhodný pre rodinnú rekreáciu, rekreáciu v kruhu priateľov - vhodný pre investíciu a následný prenájom s pozitívnymi číslami - možnosť zabezpečenia servisu a prevádzkovania apartmánu v rámci apartmánového komplexu - pokojné a bezpečné prostredie - pohodoví susedia - vyhľadávaná lukratívna lokalita - dostupnosť služieb - dostatok príležitostí pre trávenie voľného času v zimnom, aj v letnom období Len pár krokov od : - Kúria na Táloch - SKI Tále - Golfové ihrisko Gray Bear Len pár minút od : - hrebeňov Nízkych tatier (Chopok, Ďumbier, Kamenná chata, Jaskyňa mŕtvych netopierov ...) - Bystrá ( Bystrianska jaskyňa, hotel Bystrá wellness) - Mýto pod Ďumbierom (Mýto SKI & BIKE PARK, Farma Ajax, Pohanské, Dedečkova chata ...) - Lyžiarske stredisko Chopok juh (Krupová, Srdiečko, Kosodrevina...) - turistických chodníkov, cyklotrás, wellness, požičovní športových potrieb, e-bikov ...) Len pár km od turistických atrakcií európskeho významu : - Čiernohorská lesná železnica - Lesnícky skanzen - Národný park Muránska planina - Chmarošský viadukt a Telgártska slučka ...) V prípade záujmu o bližšie informácie, alebo obhliadku ma kontaktujte na tel.č. 0905514471, Strmeňová Adriana, Váš realitný maklér... V cene máte kompletný právny a katastrálny servis, autorizované zmluvy u advokáta, ktoré urýchlia vklad nehnuteľnosti do katastra. Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov. Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera
Bystrá, Brezno
dohodou
Rodinný domček na 9 árovom pozemku na predaj.
Ponúkame Vám na predaj rodinný dom /zastavaná plocha 120 m2/ v pôvodnom stave na pozemku o rozlohe 9 árov. Dispozične dom pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne a 4 izieb. Nehnuteľnosť si vyžaduje kompletnú rekonštrukciu. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať na tel. č. 0915421267. Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov. Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera
Bánov
80 000 €
INVESTIČNÝ POZEMOK NA PREDAJ!!!
Ponúkame Vám na predaj stavebný pozemok o výmere 2371 m2. Kedže sa jedná o rohový pozemok je možnosť vybudovanie súkromnej ulice so 4 samostatnými pozemkami na výstavbu novostavieb. Projekty na 2 domy sú v cene nehnuteľnosti. Jedná sa o rovinatý pozemok o šírke 27 m a dĺžke 92 m. Inžinierske siete sú zavedené v prednej časti pozemku, kde stojí pôvodný dom, vhodný na rozsiahlu rekonštrukciu alebo zbúranie . V prípade akýchkoľvek informácií ma neváhajte kontaktovať na t.č. 0915 421 267.
Tvrdošovce
184 000 €
2-izbový dom na prenájom...
Ponúkame Vám na prenájom 2 - izbový rodinný dom neďaleko Tesca. Nehnuteľnosť prešla čiastočnou rekonštrukciou a je čiastočne zariadená. Cena nájmu je 470 eur / mesiac vrátane komplet energií. Dispozične dom pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne s jedálňou, kúpeľne s WC a dvoch samostatných izieb. Dom sa prenajíma len osobám so stálym príjmom so zamestnania... Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov. Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera
Lučenec
470 €/mes.
Pozemok s vydaným stavebným povolením na predaj!!!
Túžite si postaviť vlastný dom, ale neviete ako postupovať pri kúpe, projektoch a stavebných povoleniach? Všetko sme pre Vás už vyriešili týmto pozemkom s inžinierskymi sieťmi, so základovou doskou, projektom aj vydaným stavebným povolením. Pri takomto pozemku nie je problém ani s načerpaním hypotekárneho úveru na budúcu hodnotu stavby. Pozemok o veľkosti 4,8 ára sa nachádza len 5 km od okresného mesta Lučenec, čím novému majiteľovi poskytne bývanie mimo ruchu mesta a zároveň len "na skok" od neho. Súčasťou kúpy je aj projektová dokumentácia na 4- izbovú novostavbu bungalovu, novovybudované prípojky elektriny a vody. Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov. Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera
Boľkovce
99 000 €
Budúca novostavba len 5 km od LC
Túžite si postaviť vlastný dom, ale neviete ako postupovať pri kúpe, projektoch a stavebných povoleniach? Všetko sme pre Vás už vyriešili týmto pozemkom s inžinierskymi sieťmi, so základovou doskou, projektom aj vydaným stavebným povolením. Pri takomto pozemku nie je problém ani s načerpaním hypotekárneho úveru na budúcu hodnotu stavby. Pozemok o veľkosti 4,8 ára sa nachádza len 5 km od okresného mesta Lučenec, čím novému majiteľovi poskytne bývanie mimo ruchu mesta a zároveň len "na skok" od neho. Súčasťou kúpy je aj projektová dokumentácia na 4- izbovú novostavbu bungalovu, novovybudované prípojky elektriny a vody. Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov. Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera
Boľkovce
99 000 €
Pripravujeme: 3-izbový byt na prenájom na Rúbanisku s balkónom...
Ponúkame Vám na prenájom 3-izbový byt v Lučenci na Rúbanisku. Byt prejde čiastočnou rekonštrukciou /plastové okná, maľovka/. Nehnuteľnosť bude voľná k nasťahovaniu od 15. Júna. Cena nájmu s energiami predstavuje 490eur/mes. Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov. Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera
Lučenec
490 €/mes.
Odstúpenie zabehnutej a zariadenej predajne v Nových Zámkoch !
Ponúkame Vám na prenájom komerčné a prevádzkové priestory Nové Zámky, M. R. Štefánika 35/prízemie, toho času funkčná, zabehnutá a zariadená predajňa Hračky s vlastnou klientelou, z dôvodu odchodu do dôchodku. Plocha: úžitková 50m2.Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Cena prenájmu po dohode s majiteľom objektu. Priestor je možné využiť v pokračovaní predaja uvedeného sortimentu, prípadne ho využiť na váš podnikateľský zámer. S predajňou sa odstupuje aj 8 rokov zabehnutý e-shop, dotyková registračná pokladňa s vlastným platobným terminálom na účet v každej banke, a predajné regále a pulty v jednotnom prevedení v celej predajni. Pri dohode sprístupníme aj všetkých dodávateľov. Ponuka je vhodná pre šikovných, cieľavedomých, ktorý chcú niečo dosiahnuť. V prípade záujmu bližšie informácie poskytne realitný maklér Dobré reality s.r.o. Ing. Štefan Ölvecký na č.t. 0902 442 125, Viber, Vhats Aap, email : olvecky@dobrereality.sk Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov. Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera
Nové Zámky
1 €/mes.
Prenájom 2i byt v Nových Zámkoch !
Ponúkame Vám na prenájom 2 izbový byt v Nových Zámkoch, v blízkosti stanice, na 3 poschodí. Činžový dom je zateplený, má nový výťah a je udržiavaný a čistý. Byt pozostáva z dvoch spální, chodby, kuchyne, špajze a komory. Byt je čiastočne rekonštruovaný, nové omietky, plastové okná, parketové podlahy a čiastočne zariadený. Je ihneď voľný, cena prenájmu na mesiac je 460 euro. Bližšie informácie k nehnuteľnosti Vám ochotne poskytne maklér Dobré reality s.r.o., Ing. Štefan Ölvecký, na č.t.: 0902 442 125, email.: olvecky@dobrereality.sk, Viber, WhatsApp. Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov. Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera
Nové Zámky
460 €/mes.
EXKLUZÍVNE! Predaj 2 - izbového bytu v centre mesta na ulici M. Hodžu v Prievidzi
Ponúkame Vám na predaj 2 - izbový byt v centre mesta, na ulici Milana Hodžu v Prievidzi. Byt má celkovú výmeru 60 m2 a nachádza sa na poschodí 3/4 v panelovom bytovom dome bez výťahu. Bytový dom bol skolaudovaný v roku 1966 a je zrekonštruovaný. Pri rekonštrukcii v roku 2019 bolo zrealizované zateplenie obvodových múrov a strechy, rekonštrukcia balkónov, výmena spoločných vodorovných a zvislých rozvodov energií a odpadov. K bytu prislúcha aj murovaná pivnica, nachádzajúca sa v suteréne domu. Orientácia bytu je na juhozápadnú svetovú stranu. Vstup do vchodu je zabezpečený elektronickým vrátnikom. Byt je v pôvodnom stave a ponúka výbornú možnosť na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. WC a kúpeľňa sú oddelené, jedna izba je priechodná. Kúrenie je ústredné. V byte je zavedená prípojka na káblovú televíziu, v bytovom dome je nainštalovaná optika. Celkové náklady na bývanie, vypočítané na jednu osobu, činia 170 €. Byt sa ponúka bez zariadenia a je ihneď voľný. V blízkosti bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. A najväčšie benefity tejto nehnuteľnosti? Za priaznivú cenu môžete získať ihneď voľný byt na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv, nachádzajúci sa v kľudnej lokalite, v tesnej blízkosti centra Prievidze. Tiež treba spomenúť aj rezidentské parkovanie, blízku dostupnosť nákupného centra, autobusovej zastávky a základnej školy. Celková cena nehnuteľnosti, vrátane provízie sprostredkovateľa a základného právneho servisu je 67 900 €. Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov. Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera Cena energií: 170 Euro / mesiac
Prievidza
67 900 €
Prenájom 2 - izbového bytu v Banskej Bystrici, v časti Sásová
Realitná kancelária Dobré reality Vám ponúka na prenájom 2 izbový byt s lodžiou nachádzajúci sa na 2/4 poschodí v Banskej Bystrici, v časti Sásová na ulica Haškova. Byt je čiastočne zrekonštruovaný. Dispozícia bytu pozostáva z kuchyne, obývačky, spálne, samostatnej kúpeľne a WC, chodby a špajze. V kuchyni sa nachádza sporák, mikrovlnná rúra, chladnička s mrazničkou v kúpeľni je práčka, sedačka v obývačke + posteľ v spálni. V spálni sú vstavané skrine. Byt je kompletne zariadený, - možnosť do zariadenia podľa dohody. Byt je svetlý, v tichej, pokojnej časti Banskej Bystrice. V blízkosti sa nachádza obchody, MHD dobrá dostupnosť do centra. Parkovanie je verejné pri bytovom dome. BYT BUDE VOĽNÝ K NASŤAHOVANIU OD 1.5.2024 Mesačné nájomné komplet je 600,-€ vrátane energií , TV a INTERNETU – ideálne pracujúci pár. Pri podpise zmluvy sa hradí: nájom na mesiac vopred + kaucia (vratná na konci nájmu) + provízia realitnej kancelárii ( všetky platby vo výške komplet mesačného nájomného ). Bližšie informácie telefonicky 0917 263 392 DENNE do 19:00 hod. aj v SO a NE AK SA NEDOTELEFONUJTE, TAK PROSÍM NAPÍŠTE SMS alebo MAIL – OZVEME SA VÁM. Informácie mailom NON-STOP: mikulikova@dobrereality.sk
Banská Bystrica
600 €/mes.
3izb byt na Prenájom
Ponukame do prenájmu 3 izb. čiastočne zariadený byt na S.H. Vajanského Byt sa nachádza na 1p. zatepleneho paneláku. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou -steny,podlahy,murované jadro,nové rozvody elektriny,vody a odpadu, plastové okná so žaluziami , na mieru robená kuchynská linka a vymenené interierove dvere. Dispozične riešenie bytu: 3 priestranné izby, kuchyňa, predsieň, kúpeľňa, WC, špajza, balkón. Byt sa prenajíma aj so zariadením: roll-door vstavana skrina v predsieni a v jednej z izieb, kuchynská linka so spotrebičmi (sporák, chladnička, mikrovlnka, umývačka riadu), kuchynský stôl + stoličky, chladnička, práčka . K bytu prislúcha aj pivnica. Byt je zabezpečený bezpečnostnými dverami, spoločné priestory kamerovým systémom. Výborná lokalita blízko centra mesta vo vyhľadávanej časti Nových Zámkov, v blízkosti sa nachádzajú škola, škôlka, obchody, ihriská, supermarkety, reštaurácie, centrum je vzdialené pešo 10minut. Cena nájmu 550€ s réžiou , bez internetu/kablovky . Byt je voľný od 1.6.2024 Ďalšie informácie poskytnem na čísle 0907830311 Veronika Dudová Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov. Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera
Nové Zámky
550 €/mes.
Prenájom priestranné kancelárske priestory + skladový priestor, Piešťany
Ponúkame Vám na prenájom priestranné kancelárske priestory o rozlohe 150 m2 a skladový priestor o rozlohe 50m2 v Piešťanoch. K dispozícii je kuchynka na chodbe a toalety. Priestory so skladom sú všestranne využiteľné či už ako kancelárie, ako aj variabilné a prispôsobiteľné rôznym typom podnikania, kúsok od centra Piešťan. Cena: dohodou Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov. Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera
Piešťany
dohodou
REZERVOVANÉ! Prenájom krásny dom + veľká záhrada, v peknom, tichom prostredí Piešťan
Ponúkame Vám na prenájom krásny dom s veľkou záhradou v peknom a tichom prostredí Piešťan. Dom sa prenajíma zariadený. V kuchyni, ktorá je prepojená s obývacou izbou sa nachádza kuchynská linka so sklokeramickým sporákom, chladnička, jedálenský stôl so stoličkami, pohovka, kreslo, konferenčný stolík a TV stolík. V spálni je umiestnená veľká posteľ s nočnými stolíkmi a skriňa. V ďalšej miestnosti sú 2 postele, písací stôl, regál a stolík. Kúpeľňa je vybavená sprchovým kútom a umývadlom so skrinkou, práčka je elegantne vyriešená a umiestnená vo vstavanej skrini v chodbe, kde je vešiaková zostava a botník. V dome sú plastové okná so žalúziami, plávajúca podlaha. K domu prislúchajú 2 parkovacie miesta. Cena 700 €/mesiac + energie cca 150€ (podľa počtu osôb) Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov. Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera Cena energií: 150 Euro / mesiac
Piešťany
700 €/mes.
2-izbový priestranný byt s lodžiou v centre Šali
Ponúkame na predaj 2 izbový byt vo vyhľadávanej lokalite v Šali,s príjemnými susedmi a kompletnou občianskou vybavenosťou. Byt o celkovej rozlohe 58m2 sa nachádza na 4.poschodí, vo 4-poschodovom tehlovom bytovom dome bez výťahu. Bytový dom je zateplený a má pridelený energetický certifikát "C". Byt prešiel pred pár rokmi rozsiahlou rekonštrukciou pri ktorej boli osadené plastové okná v kuchyni a obývačke,vymurované bytové jadro,nové obklady v kúpeľni a vo wc, menené podlahy,interiérové dvere a zárubne,kuchynská linka.. V byte su zmiešané podlahy;v kuchyni a na chodbe je plávajuca podlaha,v kúpeľni a vo wc dlažba,v obývacej izbe a spálni sú pôvodné parkety. V kuchyni je zánovná kuchynská linka v ktorej sú vstavané spotrebiče- elektrická rúra,sklokeramická varná doska a vstavaná menšia chladnička. Kúpeľňa je vybavená sprchovacím kútom,skrinkou s umývadlom,novým radiátorom a práčkou. Wc je samostatné so závesnou toaletou a umývadlom. Na chodbe je vstavaná skriňa s posuvnými dverami. Obývacia izba je priechodná,v spálni je výstup na loggiu. Okno a balkónové dvere v spálni sú povôdné. Byt sa predáva zariadený a je ihneď voľný. K bytu prislúcha latková pivnica,plus spoločná miestnosť,slúžiaca ako odkladací priestor. Vykurovanie bytu je zabezpečené ústredným kúrením. V byte sa nachádza káblová televízia,optika. Mesačné náklady na byt sú približne vo výške 150 eur mesačne. Cena bytu je 97 000 eur,vrátane provízie RK ,ktorá zahŕňa : kompletný právny servis • vyhotovenie kúpnych zmlúv • návrhov na vklad • odovzdávací a preberací protokol • uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve. V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho. Príďte na nezáväznú obhliadku, ktorú si dohodnete ešte dnes na tel.čísle 0949 726 581 Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov. Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera Cena energií: 150 Euro / mesiac
Šaľa
97 000 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 19